BELIA. Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke. met bijkomende verzorgingselementen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELIA. Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke. met bijkomende verzorgingselementen."

Transcriptie

1 BELIA Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke sfeer. Optioneel met bijkomende verzorgingselementen.

2 Ideale lichtverhoudingen voor patiënt en verzorger BELIA verbindt functionaliteit met emotionele kracht

3 BELIA MOOI EN GOED 3 Licht werkt. En dat niet alleen fysisch, maar ook psychisch. Vooral in verzorgingsomgevingen zijn de lichtverhoudingen een beslissende factor voor het welzijn van patiënten als ze al niet mee bepalend zijn voor hun genezingsproces. BELIA geldt als de ideale oplossing voor ruimtes zonder een hoge verzorgingsbehoefte, voor revalidatie- en verzorgingsinstellingen of voor bejaardentehuizen. Met haar direct stralend, verblindingvrij leeslicht geeft ze de patiënt, zelfs in meerpersoonskamers, een beetje van zijn privacy terug. Voor het verzorgingspersoneel daarentegen stelt ze het noodzakelijke onderzoekslicht ter beschikking en zorgt ze zo, mede door de makkelijke bediening, voor ideale arbeidsomstandigheden. Het sympathieke design en de innovatieve verblindingsbescherming in lengterichting, de duidelijke opbouw en de snelle reiniging, het energiebesparende nachtlicht en de vrije ruimte voor optionele verzorgingselementen maken van BELIA een perfecte partner wanneer een armatuur meerdere visuele taken op economische en kwalitatief hoogstaande wijze moet vervullen.

4 Pregnant design, warme uitstraling BELIA doet goed Een armatuur zonder hoeken of kanten en toch transparant en met opvallend design de lichttechniek van de individuele bedarmatuur BELIA is gehuld in een uiterst vloeiend design dat tegemoetkomt aan de roep naar meer huiselijkheid in de verzorgingsbranche. De zachte vormen roepen warmte en vriendelijkheid op, de gelijkmatige rondingen zijn een streling voor het oog. Daarbij onderstreept de vorm de functie: dankzij de duidelijke onderverdeling van de armatuur in twee niveaus voor indirect en direct licht is een duidelijke visuele toewijzing gegarandeerd. Ook bij de materiaal- en kleurkeuze hechtte men heel veel belang aan een charmante, zuivere optiek. Hoogwaardig aluminium, poedergelakt in één kleur (wit aluminium), ondersteunt het nobele karakter van BELIA. BELIA BELIA DESIGN NPK INDUSTRIAL DESIGN De optiek van een vliegtuigvleugel, gestroomlijnd en met een compacte opstelling van alle componenten, diende als inspiratiebron voor een geheel andere soort van individuele bedarmatuur. Daarmee was meteen ook het kader voor de optimale integratie van een unieke, directe lichttechniek gecreëerd. Haar zuivere, charmante karakter en de afgeronde hoeken maken van BELIA een sympathieke, patiëntvriendelijke verschijning.

5 BELIA DESIGN 5

6 Een armatuur voor vier lichtsferen BELIA past zich aan Kamerlicht Een lichtoplossing moet voor patiënten andere noden dienen dan voor artsen en verplegers. De armatuur moet multifunc tioneel zijn, de meest uiteenlopende visuele taken vervullen en economisch gezien steeds de meest spaarzame weg bewandelen. Twee innovatieve lichttechnische principes creëren bij BELIA de nodige handelingsmarge. Over de hele lengte van de armatuur, tot buiten de zijwaartse afdekkingen, stroomt indirect licht de kamer in. BELIA geeft diepte aan een kamer: twee naast elkaar geplaatste spiegelreflectoren garanderen een optimale output, de met langsprisma s uitgeruste afdekking zorgt voor een effectieve verblindingsbescherming en stuurt tegelijk het licht. Onderzoekslicht Een uniek principe voor het directe aandeel garandeert bij BELIA uitstekend verblindingvrij licht met een comfortabele 300 Lux op het leesvlak. Met het samengaan van de staaf in acrylglas en het microlamellenraster verzet dit optische systeem de bakens inzake verblindingsbescherming en dat zowel in dwars- als in lengterichting.

7 BELIA LICHTSFEREN 7 Leeslicht Oriëntatielicht Kamerlicht Onderzoekslicht Leeslicht Oriëntatielicht BELIA creëert echt feelgood- Dankzij het samenspel van Wanneer een mens een groot Het rechtlijnig in het arma- licht. De kamer wordt tot in de kamerlicht en direct licht zorgt deel van zijn tijd in bed door- tuurframe geïntegreerde nacht- verste uithoeken van indirect BELIA voor een precies en brengt, maakt een hoogwaardig, licht doorbreekt op zachte wijze licht voorzien, de langsprisma s intens onderzoekslicht zodat zacht licht het verblijf makkelijker de duisternis en zorgt voor in de afdekking vormen daarbij artsen en verplegend personeel om dragen zodat ook het gene- oriëntatie. Bij BELIA is daarvoor een fijn detail met groot effect. kunnen rekenen op goede werk- zingsproces wordt bevorderd. een indirect stralende compacte Ze beschermen de ogen tegen omstandigheden. BELIA biedt daarbij een norm- fluorescentielamp zijwaarts directe inkijk in de lamp en conforme leesverlichting die naast het indirect licht geplaatst. creëren een gevoel van welbe- hem noch de buren verblindt en Het bijzondere daarbij: ondanks hagen dankzij de optimale steeds binnen handbereik en los de zijwaartse plaatsing blijft lichtverdeling. van het kamerlicht ter beschik- de symmetrie van de armatuur king staat. volledig behouden ,000 2,400 cd/m 2

8 Compatibel en uiterst contactvaardig Optionele verzorgingselementen voor BELIA BELIA heeft op zijn minst uiterlijk de afmetingen van een klassieke individuele bedarmatuur maar biedt toch over een lengte van 580mm plaats voor meerdere verzorgingscomponenten. De voedingen hiervoor zitten centraal aan de achterzijde. Wanneer niet alle benodigde verzorgingscomponenten in de armatuur zelf geïntegreerd kunnen worden, wordt BELIA gewoon met een medische verzorgingsunit zoals bijv. CON- BOARD verbonden. Zo ontstaat een bekoorlijke verzorgingsoplossing die naast de componenten energie, communicatie- en gegevenstechniek ook een verzorging met medische gassen bevat Eén of twee vlak geïntegreerde veiligheidscontactdozen 2 Een systeem voor oproep verpleegster, dat via een optioneel integreerbare stroomstootschakelaar een comfortabele leeslichtschakeling mogelijk maakt 3 Een vlak geïntegreerde telecommunicatie-/gegevensdoos BELIA L/B/H kg bestelnr. T C Geïntegreerde kamer- en leesverlichting Hoogwaardige spiegelreflectoren uit hoogglanzend MIRO-materiaal Staaf in acrylglas voor de gerichte verdeling van het directe aandeel op het leesvlak Prismatische afdekking aan bovenzijde voor lichtsturing van het indirecte aandeel LED-leeslicht van 30 W met armatuurefficiëntie van 20 lm/w, lichtstroom > 520 lm LED-armatuur stable white met gestabiliseerde kleurtemperatuur 4300 K, kleurweergave CRI RA > 80 LED-levensduur h bij 70 % lichtstroom Armatuur uit geëxtrudeerd aluminium Poedergelakt in RAL9006, wit aluminium Aparte oriëntatieverlichting mogelijk Vlakke inbouw van maximaal vier inbouwcomponenten van de sterkstroom- en communicatietechniek in de onderzijde van het profiel projectspecifiek mogelijk Kamerlicht en leeslicht elektronisch 2/39 W T16 + 1/24 W T /188/100 6, /54 W T16 + 1/24 W T /188/100 8, Kamerlicht dimbaar en leeslicht dimbaar Dali 2/39 W T16 + 1/24 W T /188/100 6, /54 W T16 + 1/24 W T /188/100 8, Kamerlicht, leeslicht en nachtlicht elektronisch 2/39 W T16 + 1/24 W T16 + 1/5 7 W TC 1150/188/100 6, /54 W T16 + 1/24 W T16 + 1/5 7 W TC 1450/188/100 8, Kamerlicht T16 en leeslicht LED elektronisch 2/39 W T W LED /188/100 6, /54 W T W LED /188/100 8, /54 W T16 + 1/24 W T16 (D26084U8) cd/klm

9 BELIA PLANNINGS- EN MONTAGEAANWIJZINGEN 9 Planningshulp Oppervlakteafwerking Wit aluminium RAL Verlichting Voorschakelapparaten Selectie Stroomkring Opmerkingen VVG EVG 2 x 39 W T x 24 W T16 2 x 54 W T x 24 W T16 1 x 5 7 W TC ; oriëntatielicht Stroomstootschakelaar met geïntegreerde voeding Sterkstroom Merk/type Aantal * Stroomkring Opmerkingen Veiligheidscontactdoos 230V /16A Zumtobel standaard Veiligheidscontactdoos 230V/16A; groen Zumtobel standaard Schakelaar uit/wissel 230V/10A Zumtobel standaard Drukknop 230V/10A Zumtobel standaard Communicatie Merk/type Aantal * Extra bestelling Opmerkingen Communicatiestopcontact Telefooncontactdoos Doos voor elektronische gegevensverwerking * Voor de inbouw van de componenten voor de sterkstroom- en communicatietechniek staan alles samen vier inbouwplaatsen ter beschikking. Montagetips Algemene informatie over de montage De montage moet volgens de meegeleverde aanwijzingen gebeuren en mag uitsluitend door technisch onderlegd vakpersoneel worden uitgevoerd. Montagestappen Het voedingsbereik op basis van de montageas en de middenas aanduiden Tip de aansluiting van systemen voor de communicatieen gegevenstechniek gebeurt rechtstreeks aan de component; restlengte minstens 350 mm. De bevestigingspunten overnemen. De bevestigingsgaten boren en pluggen steken. Voedingsopening en bevestigingsboorgat 1150 (39 W), 1450 (54 W) 800 (39 W), 1100 (54 W) 1150 (39 W), 1450 (54 W) 800 (39 W), 1100 (54 W) = voedingsopening Aanbevolen montagehoogte 1750 MA OKFFB GO Afkortingen GO = bovenkant van toestel GU = onderkant van toestel MA = montageas OKFFB = bovenkant van afgewerkte vloer GU MA BELIA zonder bijkomende inbouwcomponenten BELIA met bijkomende inbouwcomponenten

10 OFFICES COMMUNICATION EDUCATION SCIENCE PRESENTATION RETAIL HOTEL WELLNESS zumtobel.com/office zumtobel.com/education zumtobel.com/shop zumtobel.com/hotel ART CULTURE HEALTH CARE INDUSTRY ENGINEERING FAÇADES ARCHITECTURE zumtobel.com/culture zumtobel.com/healthcare zumtobel.com/industry zumtobel.com/facade Zumtobel is een internationaal toonaangevend aanbieder van globale lichtoplossingen voor de professionele binnen- en buitenverlichting van gebouwen. Kantoor en communicatie Vormingscentra en kennisoverdracht Presentatie en verkoop Hotels en wellness Kunst en cultuur Gezondheid & verzorging Industrie en techniek Gevel en architectuur JAAR GARANTIE Door de combinatie van innovatie, technologie, design, emotie en energieefficiëntie realiseren wij unieke oplossingen voor de klant. Wij verenigen in het concept Humanergy Balance de ergonomisch beste lichtkwaliteit voor het welzijn van de mens met een verantwoorde omgang met de natuurlijke grondstoffen. Eigen verkoopvestigingen in twintig landen en handelsvertegenwoordigingen in nog eens vijftig andere landen vormen een internationaal netwerk van specialisten en planningspartners voor gekwalificeerd lichtadvies, deskundige planningsondersteuning en een omvangrijke service. Licht en duurzaamheid Trouw aan de ondernemingsfilosofie Met licht willen wij belevingswerelden creëren, het werk vergemakkelijken, de communicatie bevorderen en de veiligheid verhogen, dit alles in het volle bewustzijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu biedt Zumtobel hoogwaardige, energie-efficiënte producten en let ze tegelijk op een milieuvriendelijke productie die zuinig omspringt met onze natuurlijke grondstoffen. zumtobel.com/duurzaamheid Kwaliteit met garantie. Zumtobel biedt als wereldwijd toona angevende fabrikant van verlichtings toestellen vanaf 1 april 2010 een garantie van vijf jaar op haar hele productpalet. zumtobel.com/5jaargarantie Art. Nr NL 02/08 Zumtobel Lighting GmbH De technische inhoud weerspiegelt de stand op het moment van het ter perse gaan. Wijzigingen voorbehouden. Informeert U zich bij Uw bevoegd verkoopbureau. Omwille van het milieu: Luxo Light wordt chloorvrij gebleekt en komt uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen. natureoffice.com AT DE PEFC/

11 Spots en stroomrails Modulaire lichtsystemen Down-/Uplights Inbouwarmaturen België N.V. Zumtobel Lighting S.A. Rijksweg 47 Industriezone Puurs Nr Puurs T +32/(0)3/ F +32/(0)3/ info@zumtobel.be Nederland N.V. Zumtobel Lighting Zinkstraat AD Breda T +31/(0)76/ F +31/(0)76/ info@zumtobel.nl Headquarters Zumtobel Lighting GmbH Schweizer Strasse 30 Postfach Dornbirn, AUSTRIA T +43/(0)5572/390-0 F +43/(0)5572/ info@zumtobel.info Opbouw- en pendelarmaturen Staan-, tafel- en wandarmaturen Lichtlijnen en individuele lichtbalken Halreflectorarmaturen Armaturen met een hogere beschermklasse Lichtmanagement Noodverlichting Medische verzorgingsunits

12 BELIA Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke sfeer. Optioneel met bijkomende verzorgingselementen.

TETTOIA. inspeelt op de noden van arts en patiënt en zich innovatief in de architectuur integreert.

TETTOIA. inspeelt op de noden van arts en patiënt en zich innovatief in de architectuur integreert. TETTOIA Medische verzorgingsunit die flexibel inspeelt op de noden van arts en patiënt en zich innovatief in de architectuur integreert. Berekend economisch en met weldoend effect voor de mens TETTOIA

Nadere informatie

Shop in style. with CARDAN evolution

Shop in style. with CARDAN evolution CARDAN evolution 1 2 Shop in style with CARDAN evolution 3 De architectonische inbouwarmatuur CARDAN evolution combineert grote flexibiliteit met een onopvallend design. Daarmee stelt het product nieuwe

Nadere informatie

MICROS. De kleine helpers van alledag.

MICROS. De kleine helpers van alledag. De kleine helpers van alledag. Hotel Ramada, Berlij n / DE Interieurarchitectuur: PBN Planungsbüro Niehaus, Hildesheim / DE Lichtoplossing: LED-downlight PANOS INFINITY, downlight MICROS LED Maximale functionaliteit,

Nadere informatie

MAK DESIGN LABORATO- RIUM

MAK DESIGN LABORATO- RIUM MAK DESIGN LABORATO- RIUM Vooraf In de voormalige "studiecollectie" van het Museum voor Toegepaste Kunst (MAK) deden noch het expositieconcept, noch de ruimtes recht aan de grote verscheidenheid aan expositiestukken.

Nadere informatie

SHELF LIGHT. LED-verlichting voor rekken. Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten.

SHELF LIGHT. LED-verlichting voor rekken. Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten. SHELF LIGHT LED-verlichting voor rekken Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten. Onzichtbaar Helder licht zet de producten perfect in het juiste licht. De filigrane

Nadere informatie

CONBOARD. Medisch verzorgingssysteem. transparant design het optimaal samengaan van architectuur en licht.

CONBOARD. Medisch verzorgingssysteem. transparant design het optimaal samengaan van architectuur en licht. CONBOARD Medisch verzorgingssysteem in een transparant design het optimaal samengaan van architectuur en licht. De weg naar het ziekenhuis is smal, zowel voor de architect als de ingenieur. Enerzijds wil

Nadere informatie

AXON. linked. LED-pendelarmatuur

AXON. linked. LED-pendelarmatuur AXON LED-pendelarmatuur De ongeëvenaard slanke indirect/directe armatuur verbindt maximale efficiëntie met het comfort van een haast verblindingvrije kantoorarmatuur. linked Alle bestelnummers van de PDF

Nadere informatie

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief.

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. CRAYON LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. Ook geschikt voor overdekte buitenruimtes en vochtige lokalen: inbouwdownlight CRAYON rond en vierkant met beschermingsniveau IP 44.

Nadere informatie

Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren:

Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren: Museo del Duomo Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren: Zacht geaccentueerd licht onderstreept de plasticiteit van de diverse sculpturen. Een verlichting die harde schaduwen oplost,

Nadere informatie

Active Light Connecting with Nature

Active Light Connecting with Nature ONDARIA Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Inspiration Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht- / ecosysteem bekijken, kan het bij werknemers voor meer welzijn zorgen.

Nadere informatie

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België tunablewhite De juiste lichtkleur speelt bij kunstwerken een bijzondere rol. Des te kouder de kleurtemperatuur, des te hoger is het beschadigingspotentieel

Nadere informatie

Visuele kwaliteit Objecten verlichten

Visuele kwaliteit Objecten verlichten Dresdner Zwinger Visuele kwaliteit Objecten verlichten De SUPERSYSTEM LED spots overtuigen met kleine afmetingen en een gering energieverbruik maar vooral met hun uitstekende lichtkwaliteit. De uitstekende

Nadere informatie

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten Persbericht LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten LED-armatuurserie met perfecte lichtkwaliteit voor kantoren Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende

Nadere informatie

Visuele kwaliteit Objecten verlichten

Visuele kwaliteit Objecten verlichten Museum Art & Cars Visuele kwaliteit Objecten verlichten De collectie telt meer dan 3000 expositiestukken en zorgvuldig uitgezochte verzamelstukken uit de automobielwereld. De afwisselende expositieobjecten

Nadere informatie

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur De efficiënte oplossing voor een uitstekende lichtkwaliteit. ELEEA Licht dat laat werken Geconcentreerd werk vraagt om een hoge lichtkwaliteit. ELEEA biedt veelvuldige

Nadere informatie

Vooraf. Achteraf. Langbein Museum, Hirschhorn DE Architectuur: Museumsreif, Bielefeld DE Lichtoplossing: modulair LED-lichtsysteem SUPERSYSTEM

Vooraf. Achteraf. Langbein Museum, Hirschhorn DE Architectuur: Museumsreif, Bielefeld DE Lichtoplossing: modulair LED-lichtsysteem SUPERSYSTEM Langbein Museum Vooraf De collectie antiquiteiten en naturalia, bijeengebracht in de 19 de eeuw door Carl Langbein, werd voor de herinrichting op ronduit eentonige wijze gepresenteerd. In de vele voorwerpen

Nadere informatie

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 HELISSA Wand- en plafondarmaturen Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 Binnen en buiten Een allroundtalent op elk vlak Effectvol en tegelijk energiebesparend:

Nadere informatie

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem TECTON LED LED-lichtlijnsysteem Voortdurend compacter: pure winst voor economie, ecologie en uitstraling. Doorlopend efficiënt In één lijn TECTON LED maakt van lamp, lichtbalk en reflector één optisch

Nadere informatie

zumtobel.com/industriallighting

zumtobel.com/industriallighting APAG Parkeergarage Vriendelijk licht, betrouwbaar en efficiënt: LED-technologie en aanwezigheidssensoren vervullen de wensen van autobestuurders én uitbaters. Meer licht voor de klant, minder stroom voor

Nadere informatie

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design.

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. LINETIK Staande LED-armatuur Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SPT Auditing en belastingsadvies,

Nadere informatie

LIGHT FIELDS LED. Inbouw- en opbouwarmatuur

LIGHT FIELDS LED. Inbouw- en opbouwarmatuur LIGHT FIELDS LED Inbouw- en opbouwarmatuur De LED-technologie verzekert een uitstekende lichtkwaliteit met een ongeëvenaarde hoge gelijkmatigheid en efficiëntie. Gelijkmatig, vlak en efficiënt Een schitterende

Nadere informatie

Licht creëert shoppingbelevenissen

Licht creëert shoppingbelevenissen Persbericht Licht creëert shoppingbelevenissen Zumtobel rust de nieuwe Spar vlaggenschipwinkel uit met een integrale LEDlichtoplossing. Voor de nieuwe markthal van winkelketen Spar in Boedapest heeft Zumtobel

Nadere informatie

Active Light Connecting with Nature

Active Light Connecting with Nature AMPHIBIA Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Precision Active Light toont zich in de industrie even veelzijdig als de vele verschillende arbeidstaken en lay-outs in productiehallen.

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013 1 LIGHT FIELDS evolution 2 ARCOS Xpert 3 ARCOS LED wallwasher 4 VIVO XS 5 VIVO M LED 6 Industrieverlichting 7 CHIARO LED 8 SCUBA LED 9 METRUM

Nadere informatie

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit.

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Verlichtingsrenovatie Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Waarom de verlichting vervangen? Lager energieverbruik Om de schadelijke stijging van CO2-uitstoot in te perken, is een moderne verlichting

Nadere informatie

LEDOS III LED-inbouwarmaturen

LEDOS III LED-inbouwarmaturen LEDOS III LED-inbouwarmaturen Accentueren, geleiden, vorm geven: de derde generatie gaat volop voor veelzijdigheid en efficiëntie. LEDOS III Miniaturisering ontmoet veelzijdigheid en efficiëntie De derde

Nadere informatie

LIVIANO. Spot. Innovatief ecodesign in compact formaat

LIVIANO. Spot. Innovatief ecodesign in compact formaat LIVIANO Spot Innovatief ecodesign in compact formaat 4010 T-Mobile Store Berlij n/de Architectuur: Mutabor Design GmbH, Hamburg/DE Lichtoplossing: Spot LIVIANO, spot TEMPURA Aantrekkelij ke en effi - ciënte

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 2/2018 Hoe bent u verbonden? De digitale revolutie biedt ontelbare verbindingsmogelijkheden. Het resultaat: ongekende interacties wat betreft snelheid,

Nadere informatie

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Persbericht Dornbirn, maart 2012 Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Zumtobel presenteert dit jaar tijdens Light+Building van 15 tot 20 april in Frankfurt

Nadere informatie

Fruitcoöperatie Texel

Fruitcoöperatie Texel Fruitcoöperatie Texel Betere lichtkwaliteit bij een lager verbruik De fruitcoöperatie Texel verzamelt de hele appeloogst van haar 350 leden (met een bruto teeltoppervlak van 1285 hectare) aan haar vestiging

Nadere informatie

SOLINA Opbouw- en pendelarmatuur

SOLINA Opbouw- en pendelarmatuur SOLINA Opbouw- en pendelarmatuur Spant een elegante boog tussen licht en architectuur. De oorsprong van een succesvolle lichtoplossing: designers die als ingenieurs denken ( ) We zochten een geringere

Nadere informatie

MICROTOOLS Modulair LED-lichtsysteem

MICROTOOLS Modulair LED-lichtsysteem MICROTOOLS Modulair LED-lichtsysteem Maximaal effect, minimale ruimtebenutting Ensceneren op een zeer kleine ruimte Het object staat centraal 3 De kunst van miniaturisering De kleinste details perfect

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

ZORG EN GEZONDHEID LICHT VOOR KLINIEKEN EN PRAKTIJKEN

ZORG EN GEZONDHEID LICHT VOOR KLINIEKEN EN PRAKTIJKEN ZORG EN GEZONDHEID LICHT VOOR KLINIEKEN EN PRAKTIJKEN ONZE PASSIE LICHT VOOR MENSEN Terwijl u in alle rust voor uw patiënten zorgt, zorgen wij voor uw licht. Want lichtoplossingen van Derungs ondersteunen

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Overzicht van de Zumtobel productinnovaties najaar 2013

Overzicht van de Zumtobel productinnovaties najaar 2013 Persbericht Overzicht van de Zumtobel productinnovaties najaar 2013 LIGHT FIELDS evolution LED-armatuurserie Dornbirn, november 2013 - Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende verlichtingstaken

Nadere informatie

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 2 VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 3 Industriële verlichtingsinstallaties bieden vaak een aanzienlijk verbeteringspotentieel op het gebied van energieefficiëntie en lichtkwaliteit. Hoewel een renovatie

Nadere informatie

dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met

dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met 1 dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met dim²save Life Cycle Assessment Dimbare armaturen zorgen voor besparingen op de juiste plaats Grondstof, productie, transport, recycling: 10% Werking:

Nadere informatie

IndiQuattro. Design met fantastische prestaties

IndiQuattro. Design met fantastische prestaties IndiQuattro Design met fantastische prestaties IndiQuattro De nieuwe IndiQuattro heeft een nieuwe slimline behuizing van 70 mm, biedt tot 70 % LOR, levert betere prestaties en is gemakkelijker te installeren

Nadere informatie

LED RUIMTEVERLICHTING

LED RUIMTEVERLICHTING ViVAA LED RUIMTEVERLICHTING 2 3 ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LEDtechnologie

Nadere informatie

Kardó. Eindeloos licht combineren

Kardó. Eindeloos licht combineren Kardó Eindeloos licht combineren CONCEPT Design: eer architectural design, België 2 - Kardó Kardó is een verlichtingssysteem dat toelaat de architectuur doorheen uw gebouw te volgen. Het strakke basisprofiel

Nadere informatie

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting GEBIED INDU FLOOD Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte

Nadere informatie

NOVATE CYGNUS SERIE

NOVATE CYGNUS SERIE - Hoog vermogen energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Komt in

Nadere informatie

Zumtobel op de Biënnale Architettura 2014

Zumtobel op de Biënnale Architettura 2014 Persbericht Zumtobel op de Biënnale Architettura 2014 Innovatieve projectspecifieke lichtoplossingen voor twee centrale bijdragen Dornbirn, 6 juni 2014 Op 07 juni 2014 opent onder leiding van Rem Koolhaas

Nadere informatie

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL.

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. TAUREO EEN OVERSTAP DIE DE MOEITE WAARD IS. Als u het verlichtingssysteem in uw productiehallen, logistieke centra of magazijnen wilt vervangen, is het LEDlichtlijnsysteem

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

RAIN Vochtbestendige balkarmatuur

RAIN Vochtbestendige balkarmatuur Vochtbestendige balkarmatuur www.zumtobelstaff.com Vochtbestendige balkarmatuur LICHTBALK VOOR VOCHTIGE RUIMTEN 3 Stofdicht en spatwatervast Midden in de nacht op een boerderij: een kalf wordt geboren.

Nadere informatie

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing.

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De verschillende modellen en beschrijving. EP 150 LED. EP150MP-L EP150MP-S EP150MP4400

Nadere informatie

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn Persinformatie www.thornlighting.nl De nieuwe Thorn producten zullen vanaf 30.11.2017 verkrijgbaar zijn De slimme IQ Wave van Thorn biedt aangename verlichting van topkwaliteit voor kantoren en scholen

Nadere informatie

MesoOptics voor topprestaties

MesoOptics voor topprestaties UM MesoOptics voor topprestaties MesoOptics Microtechnologie De microscopische structuur garandeert een gecontroleerde lichtverdeling. MesoOptics is een innovatieve technologie die nauwkeurige microstructuren

Nadere informatie

Samenspel van vormen met talrijke facetten

Samenspel van vormen met talrijke facetten Persbericht Samenspel van vormen met talrijke facetten Lichtbollen voor de WIPO conferentiezaal in Genève Voor de nieuwe conferentiezaal van de Wereldorganisatie voor Intellectuele Eigendom (WIPO) heeft

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

EVIO. Pendelarmatuur met buitengewone eigenschappen: hout, eterniet en lichttechnische

EVIO. Pendelarmatuur met buitengewone eigenschappen: hout, eterniet en lichttechnische EVIO Pendelarmatuur met buitengewone eigenschappen: hout, eterniet en lichttechnische precisie. EVIO EN DE ARCHITECTUUR 3 Sobere kleuren, weinig en dus markante lijnen en indrukwekkende afwerkingsstructuren:

Nadere informatie

VECTURA VECTURA-SAPP PRISMATIC 2500 VECTURA-SAPP OPTIC 1200

VECTURA VECTURA-SAPP PRISMATIC 2500 VECTURA-SAPP OPTIC 1200 VECTURA VECTURA-SAPP PRISMATIC 2500 VECTURA-SAPP OPTIC 1200 VECTURA-SAPP PRISMATIC 2500 Vectura-SAPP prismatic 2500 is een smal lijnvormig armatuur uitgerust met een micro-prismatische lens met een lage

Nadere informatie

ST8A-EM 7.3 W/ mm

ST8A-EM 7.3 W/ mm ST8A-EM 7.3 W/830 600 mm SubstiTUBE Advanced High performance LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +50 C _ Verlichting

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 1/2018 Productinnovaties en -aanvullingen Editie 1/2018 Active Light is een toonaangevend concept van Zumtobel dat licht gebruikt om de levenskwaliteit

Nadere informatie

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany We... willen kunnen maken! -25% Superbasic LED Downlights 2014 Made in Germany Zeer efficiënt en duurzaam armatuur Modulair connector systeem Hoog rendement tot 89 lumen per watt DL200 superbasic met 16W

Nadere informatie

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Vierkant DN572B Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL Philips Lighting Catalogue 1 juli 2017 Versie NL Binnenverlichting» Waterdichte armaturen» PacificLED gen4 WT470C/WT471C PacificLED gen4 WT470C/WT471C PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

2

2 2 www.lightronics.nl Architectonisch LED armatuur met een hoge efficiëntie en lange levensduur, speciaal voor in atriums en grote open ruimtes. Verkrijgbaar met een Satin Sparkle of opaal lichtkap. www.lightronics..nl

Nadere informatie

SANESCA LED LICHT VOOR MEER WELBEHAGEN

SANESCA LED LICHT VOOR MEER WELBEHAGEN SANESCA LED SANESCA LED LICHT VOOR MEER WELBEHAGEN De Sanesca LED voorziet ziekenhuizen, revalidatiecentra en verplegingsinstellingen van huiselijkheid. De filigrane vormgeving past harmonieus in elk

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinige led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL Philips Lighting Catalogue 1 juli 2017 Versie NL Binnenverlichting» Wandarmaturen» CoreLine Wall-mounted WL120V/WL121V CoreLine Wall-mounted WL120V/WL121V De CoreLine Wall-mounted is een uitstekend armatuur

Nadere informatie

Philips Licht Catalogus

Philips Licht Catalogus Philips Licht Catalogus 29 april 2016 Binnenverlichting» Modulaire verlichtingssystemen» StoreFlux 3 rim GD601B StoreFlux 3 rim GD601B De StoreFlux is een cardanisch LED inbouwarmatuur (Gridlight) met

Nadere informatie

Innovatieve kantoorverlichting voor individuele behoeften

Innovatieve kantoorverlichting voor individuele behoeften Persbericht Innovatieve kantoorverlichting voor individuele behoeften Zumtobel toont op light+building adaptieve lichtoplossingen die beantwoorden aan de behoefte van de mens aan individualiteit Dornbirn,

Nadere informatie

TubeLine LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing

TubeLine LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing Lighting LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing Fluorescente lineaire verlichting is van oudsher de preferente voorkeur geweest voor klanten die een hoge mate van visueel comfort wensen.

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Voorjaar 2017 Productinnovaties en -aanvullingen Voorjaar 2017 De verandering van het natuurlijke licht door de dag heen heeft de mens al sinds mensenheugenis

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012 highlights 2012 1 DISCUS Evolution 2 SFERA 3 SWARMCONTROL 4 CAPA 5 OPURA 6 XPO 7 TECTON LED Efficiency upgrade 8 TECTON Basic LED 9 ZX2 LED 10

Nadere informatie

Metronomis LED een spel van licht en schaduw

Metronomis LED een spel van licht en schaduw Lighting Metronomis LED een spel van licht en schaduw Metronomis LED BDS670 Metronomis LED is de eerste reeks paaltoparmaturen ter wereld die een palet van lichteffecten biedt waarmee aan projecten een

Nadere informatie

Klinikum Offenbach. Rust en kracht. Persbericht Dornbirn, novembre 2010

Klinikum Offenbach. Rust en kracht. Persbericht Dornbirn, novembre 2010 Persbericht Dornbirn, novembre 2010 Klinikum Offenbach Rust en kracht B1 I Warme kleuren en licht zijn de centrale elementen bij de vormgeving van de kliniek in Offenbach. De façade zelf straalt reeds

Nadere informatie

Flow LED robuust en gestroomlijnd

Flow LED robuust en gestroomlijnd Lighting Flow LED robuust en gestroomlijnd Flow LED De Philips Flow LED, speciaal ontworpen voor het verlichten van onderdoorgangen voor langzaam verkeer, combineert elegantie en stijl in hoog presterende

Nadere informatie

Veelzijdig toepasbaar

Veelzijdig toepasbaar W1 W1 Veelzijdig toepasbaar De W1 is een ideale led-oplossing voor uiteenlopende types van gebouwen: ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen, kantoorgebouwen, openbare gebouwen, winkels, De vormgeving

Nadere informatie

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur.

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur. E7 E7 - Ledverlichting voor grote ruimtes E7 is een reeks individuele en lijnarmaturen met leds voor de verlichting van grote ruimtes. De reeks maakt gebruik van de LED+LENS -technologie van ETAP en biedt

Nadere informatie

efficiëntie, comfort en gebruiksgemak

efficiëntie, comfort en gebruiksgemak UM UM efficiëntie, comfort en gebruiksgemak Dankzij de MesoOptics -technologie hebben de diffusoren van de UM-reeks een hoog rendement en breedstralende lichtverdeling. Voeg daarbij hun hedendaagse vormgeving

Nadere informatie

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT 30 CRAFT S... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT max. 0 lm en een efficiëntie tot lm/w Afdekking uit transparant PMMA met bijkomende afdekking in enkel veiligheidsglas Resistent tegen oliehoudende

Nadere informatie

Studie naar de energie efficiëntie van een gebouw

Studie naar de energie efficiëntie van een gebouw Studie naar de energie efficiëntie van een gebouw Hoe lichtsturings- en zon weringsystemen het energieverbruik van een kantoorgebouw beïnvloeden Januari 2012 Real-time metingen bevestigen een energiebesparing

Nadere informatie

Toekomstbestendige flexibele verlichting op zijn best

Toekomstbestendige flexibele verlichting op zijn best Toekomstbestendige flexibele verlichting op zijn best Aura CompoLED Long Life accentueert kleuren, versheid en visuele aantrekkingskracht Unieke led-lichtbron met focus op flexibiliteit en modulariteit

Nadere informatie

VITTONE design. datasheet. led opbouw- en pendelarmatuur. VITTONE design opbouw en pendelarmaturen serie. Toepassingsgebieden.

VITTONE design. datasheet. led opbouw- en pendelarmatuur. VITTONE design opbouw en pendelarmaturen serie. Toepassingsgebieden. leverbaar in: 900 mm 1200 mm opbouw en pendelarmaturen serie De VITTONE serie heeft een driehoekvorm met afgeronde hoeken, design optima forma. Het fantastisch afgewerkte pendel- en plafondarmatuur is

Nadere informatie

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE Zipline LED-verlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van het ontwerp van verlichting. Zipline combineert architectonisch effect,

Nadere informatie

BAIYILED EUROPE PRODUCT DATASHEET

BAIYILED EUROPE PRODUCT DATASHEET www.baiyiled.nl 2017-2018 BAIYILED EUROPE PRODUCT DATASHEET BAIYILED LSA LED Luminaires LSA Series 5W/10W/12W/18W/36W/28W/40W/56W Geniet van energiebesparing tot wel 70% en uitstekende helderheid en licht

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL Philips Lighting Catalogue 1 juli 2017 Versie NL Binnenverlichting» Modulaire verlichtingssystemen» StoreFlux 3 rim GD601B StoreFlux 3 rim GD601B De StoreFlux is een cardanisch LED inbouwarmatuur (Gridlight)

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Waterdichte armaturen Binnenverlichting» Waterdichte armaturen» PacificLED gen4 WT470C/WT471C PacificLED gen4 WT470C/WT471C PacificLED gen4 is een zeer efficiënte

Nadere informatie

Warm licht zonder compromissen op lichtkwaliteit

Warm licht zonder compromissen op lichtkwaliteit PHILIPS LED Lamp (dimbaar) 8,5 W (45 W) E27 Flame Dimbaar Warm licht zonder compromissen op lichtkwaliteit De LED Flame lampen van Philips geven een prachtig, warm lichteffect en gaan uitzonderlijk lang

Nadere informatie

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace 2, hoog, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Compact DN570B/DN571B Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun energiekosten, maar

Nadere informatie

ST8A-EM 18.4 W/ mm EM

ST8A-EM 18.4 W/ mm EM ST8A-EM 18.4 W/840 1200 mm EM SubstiTUBE Advanced High performance LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +50 C _

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wall-mounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw- of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

PRODUCTDATASHEET ST8A-EM 7.3 W/3000 K 600 mm

PRODUCTDATASHEET ST8A-EM 7.3 W/3000 K 600 mm ST8A-EM 7.3 W/3000 K 600 mm SubstiTUBE Advanced High performance LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten TOEPASSINGSGEBIEDEN Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +50 C Verlichting

Nadere informatie

Besparen in stijl 17229/30/16

Besparen in stijl 17229/30/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Vijver zwart Besparen in stijl De ware schoonheid van deze charmante zwarte wandlamp komt 's avonds pas echt tot zijn recht. De energiezuinige lamp, gemaakt van duurzaam materiaal,

Nadere informatie

RANA LED. Reeks LED inbouw- & opbouwarmaturen. rendement betekent van 101 lm/w (totaal systeemrendement).

RANA LED. Reeks LED inbouw- & opbouwarmaturen. rendement betekent van 101 lm/w (totaal systeemrendement). In support of United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization International Year of Light 2015 RANA LED Reeks LED inbouw- & opbouwarmaturen De nieuwe reeks RANA LED inbouw- en opbouwarmaturen

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Hedgerow antraciet Led Mooi licht voor buiten Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warmwit licht. Deze dimbare antracietkleurige Ledino

Nadere informatie

Product naam: MM08395

Product naam: MM08395 Product naam: MM08395 Specificaties MM08395: Groep Armatuur Lumen/Watt 95.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort GABIO Wattage * 20W Straalhoek 90 graden Spanning * 220-240V UGR waarde < 19 Lichtkleur

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

ST8V 21.5 W/ mm EM

ST8V 21.5 W/ mm EM ST8V 21.5 W/830 1500 mm EM SubstiTUBE Value Energiebesparende LED buizen voor conventionele voorschakelapparaten Toepassingsgebieden _ Algemene verlichting bij omgevingstemperaturen van 20 +45 C _ Gangen,

Nadere informatie

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Opbouw DN570C/DN571C Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen

Nadere informatie

P4Product Informatie ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE.

P4Product Informatie ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LED technologie geeft het fascinerende, naadloze armatuur van gepolijst

Nadere informatie

CRAFT. LED-halarmatuur. Het keerpunt voor de industrieverlichting: nog nooit was een armatuur zo krachtig, compact en efficiënt.

CRAFT. LED-halarmatuur. Het keerpunt voor de industrieverlichting: nog nooit was een armatuur zo krachtig, compact en efficiënt. CRAFT LED-halarmatuur Het keerpunt voor de industrieverlichting: nog nooit was een armatuur zo krachtig, compact en efficiënt. Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Precision Active

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie