Active Light Connecting with Nature

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Active Light Connecting with Nature"

Transcriptie

1 AMPHIBIA

2 Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Precision Active Light toont zich in de industrie even veelzijdig als de vele verschillende arbeidstaken en lay-outs in productiehallen. De werknemers komen dankzij Human Centric Lighting nog sterker in het brandpunt van de lichtconfiguratie te staan. Active Light en een werkplaatsgerichte verlichting houden rekening met de visuele, emotionele en biologische behoeften van de mens bij dag- en nachtarbeid. Op die manier worden de veiligheid, precisie en kwaliteit bevorderd. De innovatieve sensortechnologie maakt een activiteitsgerichte verlichting mogelijk die zich automatisch instelt op de specifieke gebruikssituatie. Hier ziet u hoe Active Light werkt: zumtobel.com/activelight

3 Lichtintensiteit Een dynamisch aangepaste verlichting ondersteunt de werknemers bij hun dagelijkse visuele taken. Met Active Light worden de foutenmarges gereduceerd en wordt de veiligheid van de werknemers verhoogd. Lichtrichting Een gelijkmatige en schaduwarme verlichting beperkt verblindingen tot een absoluut minimum zelfs op sterk glanzende oppervlakken. Door de lichtrichting aan het visuele object aan te passen, verhoogt Active Light de kwaliteit, gaat het de vermoeidheid tegen en biedt het de nodige ondersteuning bij precisiewerk. Lichtkleur Lichtkleuren die door Active Light individueel aan leeftijd, voorkeuren en werktijden aangepast zijn, verhogen het welzijn en de productiviteit van werknemers. Tijd Kunstlicht dat gemodelleerd is naar het natuurlijke verloop van de dag ondersteunt de inwendige klok van de mens. Met sensorgestuurde armaturen die pas ingeschakeld worden wanneer hun licht nodig wordt, sparen we kosten uit en beperken we het energieverbruik tot een absoluut minimum.

4 Onze armatuur is bijna overal te gebruiken. Zelfs in de jungle. zumtobel.com/amphibia

5

6 6 Slaat elke aanval af. In industriële omgevingen liggen verschillende gevaren op de loer. AMPHIBIA helpt klanten om de doelen die zij zich gesteld hebben te bereiken en om tegelijk de risico s te beperken. Chemisch resistent, temperatuurbestendig, perfect beschermd tegen stof en water zo slagen de verschillende uitvoeringen erin de meeste visuele taken uit te voeren.

7 7

8 Mechanisch bestendig Het compacte design en de bijzonder slagvaste materialen bieden de mechanische stabiliteit waarmee de armatuur zich onderscheidt in de logistieke sector, in parkeergarages of in de landbouw. Temperatuurbestendig Homogene materialen en een speciale houder zorgen ervoor dat de armatuur bij temperaturen van -35 C tot +50 C geen schade oploopt. Chemisch bestendig De veelzijdigheid van AMPHIBIA is het resultaat van een combinatie van drie materialen. Het product is bestand tegen chemische substanties als zuren, basen, halogenen, oplosmiddelen, vetten en oliën. Basiskap en afdekking zijn uit één en hetzelfde materiaal vervaardigd. Op deze manier behoudt de armatuur bij temperatuurschommelingen en de daardoor veroorzaakte materiaaluitzettingen zijn volle weerstandsvermogen. PMMAplus Dit bijzondere acrylglas is niet alleen bijzonder lichtdoorlatend en glanzend, maar ook breukvast en weer- en UV-bestendig. Zelfs het risico op spanningsscheuren is tot een minimum beperkt. Armaturen uit PMMAplus zijn chemisch bestand tegen veel verschillende zuren, halogenen, minerale en andere oliën en vetten. Chemo De unieke kunststofverbinding combineert een krachtige chemische resistentie met een hoge slagbestendigheid en duurzaamheid. Spanningsscheuren behoren nu tot het verleden. Basen, anorganische zouten, oplosmiddelen, brandstoffen, vetten of oliën kunnen de uiterst transparante armatuur niet langer schade toebrengen. PC Wanneer mensen of apparaten direct in contact komen met de armatuur, is stabiliteit het allerbelangrijkste. De mechanisch meest resistente armatuur binnen het assortiment is ook UV-stabiel, schokbestendig en chemisch bestand tegen alcohol, ethanol en waterstofperoxide. De wereldwijd toonaangevende aanbieder van producten voor industriële reiniging en hygiëne bekrachtigt het weerstandsvermogen van AMPHIBIA PMMA en AMPHIBIA Chemo. Ammoniak vormt een grote aanslag voor armaturen in de dierenfokkerij. AMPHIBIA PMMA voldoet aan de internationale normen van de Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft.

9 Eén behuizing Eén materiaal

10 10 Stoot vuil af. AMPHIBIA blijft zuiver. Vuil water heeft geen kans en druipt er gewoon af zonder de optiek te verontreinigen. Stof kan zich niet vastzetten aan vlakken of nissen. Het gladde oppervlak van de volkomen transparante en IP66-beschermde armatuur wordt zelfs niet onderbroken door een montageclip. AMPHIBIA heeft een beschermingsniveau van IP66, is stofdicht en beschermd tegen krachtige waterstralen.

11

12 Compact Een hygiënisch ontwerp begint met een glad oppervlak waarop niets zich kan vastzetten. Met InvisiClick heeft AMPHIBIA een nieuwe, innovatieve verbindingstechniek ontwikkeld die onzichtbaar is en zonder klemveren werkt. Drip edge-effect Hellingshoek > 15 Smart Een breed scala aan technische snufjes zorgt ervoor dat AMPHIBIA langdurig schoon blijft. Vlakken met een hellingshoek van meer dan 15 en optieken met drip edge-effect laten stof en water doelgericht naar beneden stromen. Gladde oppervlakken en ronde hoeken Gemakkelijk schoon te maken Ronde hoeken en gladde oppervlakken kunnen snel en gemakkelijk schoongemaakt worden vooral als ook hogedrukreinigers of krachtige schoonmaakmiddelen mogen worden gebruikt. Reinigingsexperts bevestigen dat AMPHIBIA probleemloos met de in de levensmiddelenindustrie gangbare schoonmaakmiddelen, ontsmettingsmiddelen, logen en zuurhoudende kalkoplossers kan worden gereinigd. Met een innovatief armatuurdesign en een hoge resistentie voldoet AMPHIBIA aan de strenge hygiëne- eisen van de levensmiddelenindustrie (HACCP).

13

14 14 Dompelt elke ruimte onder in helder licht. Visuele taken effectief uitvoeren, dat kan veel betekenen. De ene keer moeten grote productieruimtes, de andere keer lange gangen van hoogbouwmagazijnen of drukke verkeerswegen verlicht worden. AMPHIBIA verlicht heel precies vanuit elke hoogte zeer gelijkmatig en uiterst efficiënt. Van sterk gebundeld tot breed of asymmetrisch stralend: AMPHIBIA voert de meest uiteenlopende verlichtingstaken uit in combinatie met een groot visueel comfort voor de gebruiker.

15 11

16 Overtuigende prestaties Narrow Beam (NB) In hoge productie- en opslaghallen stuurt de diep stralende lichtverdeling vanuit een hoogte tot acht meter grote verlichtingssterktes naar elk rek tot op de vloer. AMPHIBIA voert diverse visuele taken heel doeltreffend uit. Homogeen licht dat niet verblindt, is er in vier stralingskenmerken voor hoge hallen en lage ruimtes, voor brede oppervlakken en smalle gangen. Medium Beam (MB) Vooral productieruimtes en magazijnen tussen vier en zes meter hoog bereiken met de middelbrede uitstraling een optimale efficiëntie. Wide Beam (WB) Met de brede lichtverdeling kunnen productievlakken en rekken, maar ook gangen zelfs vanuit geringe montagehoogtes gelijkmatig verlicht worden. Asymmetric Beam (AB) Doelgericht asymmetrisch licht biedt hoge verticale verlichtingssterktes voor extra visueel comfort in ruimtes tot vier meter hoog (parkeergarage of productie).

17 Lengte 1100 mm 1600 mm Materialen PMMAplus Chemo PC Lichtverdeling Narrow Beam Medium Beam Wide Beam Asymmetric Beam Kleurtemperatuur 3000 K 4000 K 6500 K Optisch functionele afdekking Lineair geplaatste microprima s maken de lichtverdeling breder afhankelijk van de specifieke visuele taak: voor diep en middelbreed stralende armaturen volstaat een zijwaartse lichtverstrooiing, terwijl brede en asymmetrische lichtverdelingen door een volledig gestructureerde afdekking gerealiseerd worden. Kleurweergave Ra > 80 Verblindingsbescherming UGR < 22 Armatuurefficiëntie tot 160 lm/w Beschermingsniveau IP66 Diffuse primaire optiek Een diffuse optiek lost indien nodig de individuele lichtpunten rechtstreeks op via de LED s. Zo kan AMPHIBIA verblindingvrij en homogeen licht uitstralen. LED-modules De precieze lichtverdeling en hoge armatuurefficiëntie baseren zich op krachtige LED-modules die afhankelijk van de specifieke visuele taak lichttechnisch geoptimaliseerd en gepositioneerd worden. Direct en indirect licht Een rondom transparante armatuur is geschikt voor alle opties: door een indirect lichtaandeel genereren breed en asymmetrisch stralende AMPHIBIAarmaturen een aangename ruimtelijke uitstraling, terwijl diep en middelbreed stralende varianten door zuiver direct licht hoge ruimtes met maximale efficiëntie verlichten.

18 18 Geschikt voor alle ruimtes. Plafond of wand, horizontaal of verticaal wat u ook nodig hebt, AMPHIBIA biedt de hoogste montageflexibiliteit op de markt. De vochtbestendige armatuur kan met enkele eenvoudige handelingen veilig ge positioneerd en schoon geïnstalleerd worden. Veilig en onzichtbaar: InvisiClick Veel bewegingsmarge Flexibele bedrading Montage op TECTON lichtlijn

19

20 20 Creëert veiligheid. AMPHIBIA is een veelzijdig lichtinstrument dat aan alle normen en vereisten voldoet die moderne ondernemingen en serviceproviders aan een lichtoplossing stellen. Zo kunnen de nieuwe normen en de vereiste cilindrische verlichtingssterktes voor parkeergarages probleemloos gehaald worden. Hoogte van de ruimte Productie Logistiek Parkeergarage 2,5 m Wide Beam Medium Beam Wide Beam Asymmetric Beam Wide Beam 4 m Wide Beam Medium Beam Wide Beam 6 m Medium Beam Medium Beam 8 m Narrow Beam Narrow Beam

21 21 Winkelcentrum Messepark, Dornbirn Momenteel De norm EN :2011 definieert minimumwaarden voor de horizontale verlichtingssterkte aan de vloer. In de toekomst De norm DIN 67528: heeft tot doel in parkeergarages energiezuinig het zicht te verbeteren door richtlijnen voor de cilindrische en verticale verlichtingssterktes op verschillende hoogtes. Rijbanen min. 75 lx horizontaal g 1 = 0,4 Parkeervlak min. 75 lx horizontaal g 1 = 0,4 Rijbanen min. 50 lx cilindrisch 1,2 m boven de vloer g 1 = 0,4 Parkeervlak min. 50 lx verticaal 1,5 m van de rijweg verwijderd 0,8 m, 1,2 m en 1,6 m boven de vloer g 1 = 0,4

22 22 Biedt afwisseling.

23 23 AMPHIBIA rond Met twee diameters geeft de ronde versie van AMPHIBIA extra inrichtingsvrijheid. Terwijl de langwerpige armatuur in veel parkeergarages voor de normale verlichting zorgt, wordt het ronde model vaak gebruikt voor in- en uitritten en voor de verlichting van betaalautomaten. Diameter ø 390 mm ø 680 mm Materialen Polycarbonaat Lichtverdeling Direct/indirect Kleurtemperatuur 3000 K 4000 K Armatuurlichtstroom 3000 lm 5000 lm Kleurweergave Ra > 80 Beschermingsniveau IP65

24 AMPHIBIA Vochtbestendige armatuur ECO LAB FOOD Certificate Metaal Voeding Logistiek Wide Beam Medium Beam Hoogte van ruimte: 2,5 m tot 6 m Wide Beam Medium Beam Asymmetric Beam Hoogte van ruimte: 2,5 m tot 6 m Medium Beam Narrow Beam Hoogte van ruimte: tot 8 m UGR < 22 UGR < 22 UGR < 25 CHEMO PMMAplus CHEMO PC IP66-25 C IP66-25 C IP66-35 C +35 C +35 C +50 C duurzaam 15 % indirect Ra > 80 direct 100 % direct 85 % hetzelfde materiaal voor basiskap en afdekking zet gelijkmatig uit Medium Beam Narrow Beam Wide Beam Asymmetric Beam 3000 K 4000 K 6500 K 2900 lm 4000 lm 4600 lm 6400 lm 8000 lm lm

25 ruimtebesparend -20% Hoogte 90 mm AMPHIBIA L 1600 mm AMPHIBIA S 1100 mm Plafondmontage Montage op ZX2 en TECTON draagrail flexibel tijdbesparend -90% InvisiClick voor bevestiging van optiek 680 mm 390 mm Ophanging met ketting Wandmontage DIN DLG Parking Wide Beam Asymmetric Beam Hoogte van ruimte: 2,3 m tot 3 m UGR < 22 UGR < 22 PC Landbouw Wide Beam Medium Beam Asymmetric Beam Hoogte van ruimte: 2,5 m tot 6 m PMMAplus 245 Toepassingsgebieden EN-conform verlichten IP66 UVbestendig IP66-10 C +35 C hygiënisch Druipranden glad oppervlak zonder klemmen afgeronde hoeken Spatrand Armatuurefficiëntie tot 160 lm/w Levensduur h L90 Veiligheidsverlichting Aanwezigheidssensoren Radiomodules voor draadloze netwerken

26 7 Zumtobel behoort tot de Zumtobel Groep en is een internationaal toonaangevende aanbieder van globale lichtoplossingen voor de professionele verlichting van gebouwen, binnen en buiten. LIGHT FOR OFFICES AND COMMUNICATION LIGHT FOR EDUCATION AND SCIENCE LIGHT FOR PRESENTATION AND RETAIL Kantoor en Communicatie Vormingscentra en Kennisoverdracht Presentatie en Verkoop Hotels en Wellness Kunst en Cultuur Gezondheid & Verzorging Industrie en Techniek Architectuur en Omgeving Living zumtobel.com/office LIGHT FOR HOTEL AND WELLNESS zumtobel.com/education LIGHT FOR ART AND CULTURE zumtobel.com/shop LIGHT FOR HEALTH AND CARE Door de combinatie van innovatie, technologie, design, emotie en energieefficiëntie realiseren wij unieke oplossingen voor de klant. Wij verenigen in het concept Humanergy Balance de ergonomisch beste lichtkwaliteit voor het welzijn van de mens met een verantwoorde omgang met de natuurlijke grondstoffen. Eigen verkoopvestigingen in twintig landen en handelsvertegenwoordigingen in nog eens vijftig andere landen vormen een internationaal netwerk van specialisten en configuratiepartners voor gekwalificeerd lichtadvies, deskundige configuratieondersteuning en een omvangrijke service. zumtobel.com/hotel Light for Industry and Engineering zumtobel.com/culture Light for Outdoor and Architecture zumtobel.com/healthcare Licht en duurzaamheid Trouw aan de ondernemingsfilosofie Met licht willen wij belevingswerelden creëren, het werk vergemakkelijken, de communicatie bevorderen en de veiligheid verhogen, dit alles in het volle bewustzijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu biedt Zumtobel hoogwaardige, energie-efficiënte producten en let ze tegelijk op een milieuvriendelijke productie die zuinig omspringt met onze natuur lijke grondstoffen. zumtobel.com/duurzaamheid zumtobel.com/industry zumtobel.com/outdoor JAAR GARANTIE Kwaliteit... met 5 jaar garantie. Zumtobel biedt als wereldwijd toonaan gevende verlichtingsfabrikant een vijfjarige fabrieksgarantie op Zumtobelmerkpro ducten conform garantievoorwaarden op zumtobel.com/5jaargarantie aan. Art. Nr NL 11/18 Zumtobel Lighting GmbH De technische inhoud weerspiegelt de stand op het moment van het ter perse gaan. Wijzigingen voor behouden. Informeert U zich bij Uw bevoegd verkoopbureau. natureoffice.com AT DE

27 Spots en stroomrails Modulaire lichtsystemen Downlights Inbouwarmaturen België ZG Lighting Benelux Rijksweg 47 Industriezone Puurs Nr Puurs T +32/(0)3/ F +32/(0)3/ info.be@zumtobelgroup.com zumtobel.be Nederland ZG Lighting Netherlands Piet Heinkade GM Amsterdam T +31/(0)20/ F +31/(0)20/ info.nl@zumtobelgroup.com zumtobel.nl Opbouw- en pendelarmaturen Staanlampen en wandarmaturen Headquarters Zumtobel Lighting GmbH Schweizer Strasse 30 Postfach Dornbirn, AUSTRIA T +43/(0)5572/390-0 info@zumtobel.info zumtobel.com Lichtlijnsystemen en individuele lichtbalken Halarmaturen Armaturen met een hogere beschermklasse Gevel-, media- en buitenarmaturen Lichtmanagement Veiligheidsverlichting

28 Het Licht.

Shop in style. with CARDAN evolution

Shop in style. with CARDAN evolution CARDAN evolution 1 2 Shop in style with CARDAN evolution 3 De architectonische inbouwarmatuur CARDAN evolution combineert grote flexibiliteit met een onopvallend design. Daarmee stelt het product nieuwe

Nadere informatie

Active Light Connecting with Nature

Active Light Connecting with Nature ONDARIA Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Inspiration Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht- / ecosysteem bekijken, kan het bij werknemers voor meer welzijn zorgen.

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 1/2018 Productinnovaties en -aanvullingen Editie 1/2018 Active Light is een toonaangevend concept van Zumtobel dat licht gebruikt om de levenskwaliteit

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 2/2018 Hoe bent u verbonden? De digitale revolutie biedt ontelbare verbindingsmogelijkheden. Het resultaat: ongekende interacties wat betreft snelheid,

Nadere informatie

CRAFT. LED-halarmatuur. Het keerpunt voor de industrieverlichting: nog nooit was een armatuur zo krachtig, compact en efficiënt.

CRAFT. LED-halarmatuur. Het keerpunt voor de industrieverlichting: nog nooit was een armatuur zo krachtig, compact en efficiënt. CRAFT LED-halarmatuur Het keerpunt voor de industrieverlichting: nog nooit was een armatuur zo krachtig, compact en efficiënt. Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Precision Active

Nadere informatie

zumtobel.com/industriallighting

zumtobel.com/industriallighting APAG Parkeergarage Vriendelijk licht, betrouwbaar en efficiënt: LED-technologie en aanwezigheidssensoren vervullen de wensen van autobestuurders én uitbaters. Meer licht voor de klant, minder stroom voor

Nadere informatie

MICROS. De kleine helpers van alledag.

MICROS. De kleine helpers van alledag. De kleine helpers van alledag. Hotel Ramada, Berlij n / DE Interieurarchitectuur: PBN Planungsbüro Niehaus, Hildesheim / DE Lichtoplossing: LED-downlight PANOS INFINITY, downlight MICROS LED Maximale functionaliteit,

Nadere informatie

AXON. linked. LED-pendelarmatuur

AXON. linked. LED-pendelarmatuur AXON LED-pendelarmatuur De ongeëvenaard slanke indirect/directe armatuur verbindt maximale efficiëntie met het comfort van een haast verblindingvrije kantoorarmatuur. linked Alle bestelnummers van de PDF

Nadere informatie

MAK DESIGN LABORATO- RIUM

MAK DESIGN LABORATO- RIUM MAK DESIGN LABORATO- RIUM Vooraf In de voormalige "studiecollectie" van het Museum voor Toegepaste Kunst (MAK) deden noch het expositieconcept, noch de ruimtes recht aan de grote verscheidenheid aan expositiestukken.

Nadere informatie

Fruitcoöperatie Texel

Fruitcoöperatie Texel Fruitcoöperatie Texel Betere lichtkwaliteit bij een lager verbruik De fruitcoöperatie Texel verzamelt de hele appeloogst van haar 350 leden (met een bruto teeltoppervlak van 1285 hectare) aan haar vestiging

Nadere informatie

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België tunablewhite De juiste lichtkleur speelt bij kunstwerken een bijzondere rol. Des te kouder de kleurtemperatuur, des te hoger is het beschadigingspotentieel

Nadere informatie

Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren:

Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren: Museo del Duomo Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren: Zacht geaccentueerd licht onderstreept de plasticiteit van de diverse sculpturen. Een verlichting die harde schaduwen oplost,

Nadere informatie

Visuele kwaliteit Objecten verlichten

Visuele kwaliteit Objecten verlichten Museum Art & Cars Visuele kwaliteit Objecten verlichten De collectie telt meer dan 3000 expositiestukken en zorgvuldig uitgezochte verzamelstukken uit de automobielwereld. De afwisselende expositieobjecten

Nadere informatie

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten Persbericht LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten LED-armatuurserie met perfecte lichtkwaliteit voor kantoren Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende

Nadere informatie

Vooraf. Achteraf. Langbein Museum, Hirschhorn DE Architectuur: Museumsreif, Bielefeld DE Lichtoplossing: modulair LED-lichtsysteem SUPERSYSTEM

Vooraf. Achteraf. Langbein Museum, Hirschhorn DE Architectuur: Museumsreif, Bielefeld DE Lichtoplossing: modulair LED-lichtsysteem SUPERSYSTEM Langbein Museum Vooraf De collectie antiquiteiten en naturalia, bijeengebracht in de 19 de eeuw door Carl Langbein, werd voor de herinrichting op ronduit eentonige wijze gepresenteerd. In de vele voorwerpen

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Voorjaar 2017 Productinnovaties en -aanvullingen Voorjaar 2017 De verandering van het natuurlijke licht door de dag heen heeft de mens al sinds mensenheugenis

Nadere informatie

Visuele kwaliteit Objecten verlichten

Visuele kwaliteit Objecten verlichten Dresdner Zwinger Visuele kwaliteit Objecten verlichten De SUPERSYSTEM LED spots overtuigen met kleine afmetingen en een gering energieverbruik maar vooral met hun uitstekende lichtkwaliteit. De uitstekende

Nadere informatie

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT 30 CRAFT S... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT max. 0 lm en een efficiëntie tot lm/w Afdekking uit transparant PMMA met bijkomende afdekking in enkel veiligheidsglas Resistent tegen oliehoudende

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2017 Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2017 In onze maatschappij vinden ingrijpende veranderingen plaats. Tegelijkertijd blijven traditionele

Nadere informatie

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design.

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. LINETIK Staande LED-armatuur Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SPT Auditing en belastingsadvies,

Nadere informatie

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief.

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. CRAYON LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. Ook geschikt voor overdekte buitenruimtes en vochtige lokalen: inbouwdownlight CRAYON rond en vierkant met beschermingsniveau IP 44.

Nadere informatie

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem TECTON LED LED-lichtlijnsysteem Voortdurend compacter: pure winst voor economie, ecologie en uitstraling. Doorlopend efficiënt In één lijn TECTON LED maakt van lamp, lichtbalk en reflector één optisch

Nadere informatie

BELIA. Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke. met bijkomende verzorgingselementen.

BELIA. Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke. met bijkomende verzorgingselementen. BELIA Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke sfeer. Optioneel met bijkomende verzorgingselementen. Ideale lichtverhoudingen voor patiënt en

Nadere informatie

Licht creëert shoppingbelevenissen

Licht creëert shoppingbelevenissen Persbericht Licht creëert shoppingbelevenissen Zumtobel rust de nieuwe Spar vlaggenschipwinkel uit met een integrale LEDlichtoplossing. Voor de nieuwe markthal van winkelketen Spar in Boedapest heeft Zumtobel

Nadere informatie

Hoe moet het: gokt u ernaar of weet u het?

Hoe moet het: gokt u ernaar of weet u het? Kleine parkeergarage Kleine parkeergarages bevinden zich in woongebouwen of zakenhotels. De afmetingen van de ruimte zijn kleiner en er is geen tdurend verkeer: dat neemt toe in de ochtend en de avond

Nadere informatie

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL.

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. TAUREO EEN OVERSTAP DIE DE MOEITE WAARD IS. Als u het verlichtingssysteem in uw productiehallen, logistieke centra of magazijnen wilt vervangen, is het LEDlichtlijnsysteem

Nadere informatie

Innovatieve kantoorverlichting voor individuele behoeften

Innovatieve kantoorverlichting voor individuele behoeften Persbericht Innovatieve kantoorverlichting voor individuele behoeften Zumtobel toont op light+building adaptieve lichtoplossingen die beantwoorden aan de behoefte van de mens aan individualiteit Dornbirn,

Nadere informatie

SHELF LIGHT. LED-verlichting voor rekken. Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten.

SHELF LIGHT. LED-verlichting voor rekken. Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten. SHELF LIGHT LED-verlichting voor rekken Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten. Onzichtbaar Helder licht zet de producten perfect in het juiste licht. De filigrane

Nadere informatie

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Lighting Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Maxos LED Performer 4MX900 Klanten willen energie besparen en kosten verlagen in vergelijking met wat ze gewend zijn bij conventionele

Nadere informatie

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn Persinformatie www.thornlighting.nl De nieuwe Thorn producten zullen vanaf 30.11.2017 verkrijgbaar zijn De slimme IQ Wave van Thorn biedt aangename verlichting van topkwaliteit voor kantoren en scholen

Nadere informatie

E6 Verlichting voor parkeergarages en technische ruimtes

E6 Verlichting voor parkeergarages en technische ruimtes ETAP 2 Verlichting voor parkeergarages en technische ruimtes De -reeks werd specifiek ontworpen voor de algemene verlichting in parkeergarages, technische ruimtes en kelders, maar ook voor lichte industrie

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013 1 LIGHT FIELDS evolution 2 ARCOS Xpert 3 ARCOS LED wallwasher 4 VIVO XS 5 VIVO M LED 6 Industrieverlichting 7 CHIARO LED 8 SCUBA LED 9 METRUM

Nadere informatie

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 HELISSA Wand- en plafondarmaturen Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 Binnen en buiten Een allroundtalent op elk vlak Effectvol en tegelijk energiebesparend:

Nadere informatie

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 2 VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 3 Industriële verlichtingsinstallaties bieden vaak een aanzienlijk verbeteringspotentieel op het gebied van energieefficiëntie en lichtkwaliteit. Hoewel een renovatie

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2016 Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2016 Het welzijn van mensen is heel belangrijk voor Zumtobel. Dit wordt onder andere geïllustreerd door

Nadere informatie

Efficiëntie betaalbaar gemaakt

Efficiëntie betaalbaar gemaakt GEBIED INDU LINE GEN2 Efficiëntie betaalbaar gemaakt De INDU LINE GEN2 biedt een robuust en efficiënt LEDalternatief voor armaturen voorzien van traditionele TL-buizen. Ontworpen om een langdurige oplossing

Nadere informatie

LIVIANO. Spot. Innovatief ecodesign in compact formaat

LIVIANO. Spot. Innovatief ecodesign in compact formaat LIVIANO Spot Innovatief ecodesign in compact formaat 4010 T-Mobile Store Berlij n/de Architectuur: Mutabor Design GmbH, Hamburg/DE Lichtoplossing: Spot LIVIANO, spot TEMPURA Aantrekkelij ke en effi - ciënte

Nadere informatie

Active Light Connecting with Nature

Active Light Connecting with Nature MIREL evolution 1 2 Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Inspiration Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht- / ecosysteem bekijken, kan het bij werknemers voor meer welzijn

Nadere informatie

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit.

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Verlichtingsrenovatie Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Waarom de verlichting vervangen? Lager energieverbruik Om de schadelijke stijging van CO2-uitstoot in te perken, is een moderne verlichting

Nadere informatie

LED Modulair Systeem

LED Modulair Systeem LED Modulair Systeem Inhoud Introductie...3 Armatuur...4 Montage...10 Voordelen...16 Weergave led lichtkleuren...17 Garantie...18 Showroom...19 Parkeergarage...20 Industrie...21 Bedrijfshal...22 Scholen...23

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur De efficiënte oplossing voor een uitstekende lichtkwaliteit. ELEEA Licht dat laat werken Geconcentreerd werk vraagt om een hoge lichtkwaliteit. ELEEA biedt veelvuldige

Nadere informatie

Licht voor buitenruimtes en architectuur

Licht voor buitenruimtes en architectuur Licht voor buitenruimtes en architectuur 1 2 3 Bij het aanbreken van de nacht, wordt het weer licht. De tijden waarin straten en pleinen na zonsondergang letterlijk leegstroomden, liggen al even achter

Nadere informatie

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires TRY LICHTLIJNEN TRY LICHTLIJNEN TRY LED is een innovatief lichtlijnsysteem, speciaal ontworpen voor de algemene verlichting in industriële omgevingen (productieruimtes, gangpaden en magazijnen). TRY LED

Nadere informatie

LED RUIMTEVERLICHTING

LED RUIMTEVERLICHTING ViVAA LED RUIMTEVERLICHTING 2 3 ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LEDtechnologie

Nadere informatie

Eersteklaslicht en hoge flexibiliteit

Eersteklaslicht en hoge flexibiliteit Persbericht Dornbirn, september 2010 Eersteklaslicht en hoge flexibiliteit Grootwarenhuis Globus spaart met zijn Zumtobel verlichting tot 30% energie uit B1 I De eerste indruk telt: het zachte, homogene

Nadere informatie

P4Product Informatie ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE.

P4Product Informatie ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LED technologie geeft het fascinerende, naadloze armatuur van gepolijst

Nadere informatie

Productgegevens 2. Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3. Goedkeuring en Toepassing 3. Mechanische eigenschappen en Behuizing 3.

Productgegevens 2. Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3. Goedkeuring en Toepassing 3. Mechanische eigenschappen en Behuizing 3. Productgegevens 2 Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3 Goedkeuring en Toepassing 3 Mechanische eigenschappen en Behuizing 3 Pakket inhoud 5 Output specificaties 6 Lichtopbrengst 7 Onderhoud 7 Productgegevens

Nadere informatie

Relighting LED. Technologische verkenning voor een case study. Arnaud Deneyer. 22 oktober 2014

Relighting LED. Technologische verkenning voor een case study. Arnaud Deneyer. 22 oktober 2014 Relighting LED Technologische verkenning voor een case study Arnaud Deneyer 22 oktober 2014 Laboratorium Licht Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf Relighting LED : Technologische

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

Kardó. Eindeloos licht combineren

Kardó. Eindeloos licht combineren Kardó Eindeloos licht combineren CONCEPT Design: eer architectural design, België 2 - Kardó Kardó is een verlichtingssysteem dat toelaat de architectuur doorheen uw gebouw te volgen. Het strakke basisprofiel

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2015

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2015 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2015 highlights 2015 1 SUPERSYSTEM outdoor 2 CAELA 3 SLOTLIGHT infinity 4 LITECOM infinity 5 CAPA LED lite 6 MIREL evolution mini 7 PANOS evolution

Nadere informatie

MAGNUS SERIE LINEAIR LED

MAGNUS SERIE LINEAIR LED 05 LM-79 LM-80 Met de Veko Magnus serie heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw verlichting. Strak en naadloos hangen deze lineaire LED armaturen in elke denkbare industriële ruimte. Van open, lage

Nadere informatie

Overzicht van de Zumtobel productinnovaties najaar 2013

Overzicht van de Zumtobel productinnovaties najaar 2013 Persbericht Overzicht van de Zumtobel productinnovaties najaar 2013 LIGHT FIELDS evolution LED-armatuurserie Dornbirn, november 2013 - Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende verlichtingstaken

Nadere informatie

Armaturen met vlakke diffusor

Armaturen met vlakke diffusor Armaturen met vlakke diffusor 2 ETAP Armaturen met vlakke diffusor Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren, scholen en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinige led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

PANOS infinity en PANOS evolution

PANOS infinity en PANOS evolution PANOS infinity en PANOS evolution LED-downlightseries voor de functionele en architectonische verlichting. Ongeëvenaard in lichtkwaliteit en energie-efficiëntie. 2 Active Light Connecting with Nature Creating

Nadere informatie

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur.

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur. E7 E7 - Ledverlichting voor grote ruimtes E7 is een reeks individuele en lijnarmaturen met leds voor de verlichting van grote ruimtes. De reeks maakt gebruik van de LED+LENS -technologie van ETAP en biedt

Nadere informatie

Serie 740 LED Een klassieker op nieuwe wegen. Tijdloos: Aangenaam: Veelzijdig: Decoratief: Efficiënt: Veilig:

Serie 740 LED Een klassieker op nieuwe wegen. Tijdloos: Aangenaam: Veelzijdig: Decoratief: Efficiënt: Veilig: Serie 740 LED Serie 740 LED Een klassieker op nieuwe wegen. De ronde opbouwarmaturen van de serie 740 N/LED onderscheiden zich door een tijdloos design dankzij hun opalen kap. De decoratieve armatuur hult

Nadere informatie

TUBiONE 100. datasheet. Tubular led verlichting. TUBiONE 100. Voordelen. Toepassingsgebieden

TUBiONE 100. datasheet. Tubular led verlichting. TUBiONE 100. Voordelen. Toepassingsgebieden Standaard leverbaar in: Ø105x662 mm Ø105x1222 mm Ø105x1502 mm De armaturen zijn ontwikkeld voor de meest extreme omstandigheden. Het compacte ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld

Nadere informatie

2

2 2 www.lightronics.nl Architectonisch LED armatuur met een hoge efficiëntie en lange levensduur, speciaal voor in atriums en grote open ruimtes. Verkrijgbaar met een Satin Sparkle of opaal lichtkap. www.lightronics..nl

Nadere informatie

TRL LICHTLIJNEN BETAALBARE KWALITEIT VOOR TOEPASSINGEN IN INDUSTRIE, WINKELS EN KANTOREN

TRL LICHTLIJNEN BETAALBARE KWALITEIT VOOR TOEPASSINGEN IN INDUSTRIE, WINKELS EN KANTOREN TRL LICHTLIJNEN BETAALBARE KWALITEIT VOOR TOEPASSINGEN IN INDUSTRIE, WINKELS EN KANTOREN De meest actuele versie van deze brochure vindt u steeds op www.cebeo.be Elektrotechnisch materiaal, technische

Nadere informatie

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED GEBIED INDU BAY GEN3 De maatstaf in high-bay verlichting Met de 3 e generatie INDU BAY biedt Schréder het toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total

Nadere informatie

3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES. Muursteun. Rechte paal. Voetplaat. kio led

3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES. Muursteun. Rechte paal. Voetplaat. kio led kio led inoa kio led 3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES Muursteun De combinatie Kio LED + Consis werd ontworpen door Grandesign en valt op door zijn zuiverheid en

Nadere informatie

Aangenaam licht in een strak design

Aangenaam licht in een strak design 2 ETAP Aangenaam licht in een strak design Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren bieden een comfortabele en aangename

Nadere informatie

dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met

dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met 1 dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met dim²save Life Cycle Assessment Dimbare armaturen zorgen voor besparingen op de juiste plaats Grondstof, productie, transport, recycling: 10% Werking:

Nadere informatie

Energie-efficiënt samenspel van dag- en kunstlicht op kantoor

Energie-efficiënt samenspel van dag- en kunstlicht op kantoor Persbericht Dornbirn, februari 2012 Werken met een goed gevoel Energie-efficiënt samenspel van dag- en kunstlicht op kantoor Een stijgend aantal werknemers en de wens om de verschillende administratieve

Nadere informatie

TUBiONE 70 DATASHEET. Tubular led verlichting. TUBiONE 70. Voordelen. Toepassingsgebieden

TUBiONE 70 DATASHEET. Tubular led verlichting. TUBiONE 70. Voordelen. Toepassingsgebieden Standaard leverbaar in: Ø72x618 mm Ø72x1178 mm Ø72x1458 mm De armaturen zijn ontwikkeld voor de meest extreme omstandigheden. Het compacte ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen (bijvoorbeeld

Nadere informatie

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing.

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De verschillende modellen en beschrijving. EP 150 LED. EP150MP-L EP150MP-S EP150MP4400

Nadere informatie

Flare. Comfort en rendement met leds

Flare. Comfort en rendement met leds Flare Comfort en rendement met leds Flare Downlights en spots met ledtechnologie Flare, een uniek designconcept Mun* product design Flare is een compleet gamma van ronde downlights en spots. Zij verzekeren

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012 highlights 2012 1 DISCUS Evolution 2 SFERA 3 SWARMCONTROL 4 CAPA 5 OPURA 6 XPO 7 TECTON LED Efficiency upgrade 8 TECTON Basic LED 9 ZX2 LED 10

Nadere informatie

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting GEBIED INDU WALL PACK Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting De INDU WALL PACK is verkrijgbaar in twee formaten en presteert beter dan alle conventionele downlight armaturen door het verstrekken

Nadere informatie

LED Modulair systeem PRODUCT SPECIFICATIES

LED Modulair systeem PRODUCT SPECIFICATIES LED Modulair systeem PRODUCT SPECIFICATIES De rails Specificaties: Soorten onderdelen: - T = Terminal voedingsrail - N = Standaard rails - E = Rails zonder connectie stuk (eindstuk) Lengtes A/B/C (mm)

Nadere informatie

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving Lighting LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving LumiStone SP520/522/524/526 Om ruimten te creëren met een aangename en uitnodigende sfeer spelen armaturen met een aantrekkelijke vormgeving een

Nadere informatie

NOVATE CYGNUS SERIE

NOVATE CYGNUS SERIE - Hoog vermogen energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Komt in

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

SLOTLIGHT infinity. Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur. linked. Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel.

SLOTLIGHT infinity. Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur. linked. Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SLOTLIGHT infinity Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. 2 Active Light Connecting with Nature Creating Light

Nadere informatie

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s Lighting CoreLine Wand- en plafond de duidelijke keuze voor LED s CoreLine Wall-mounted Of u nou op zoek bent naar een voor in een nieuwbouw- of renovatieomgeving. Uw klanten willen lichtoplossingen die

Nadere informatie

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building

Persbericht Dornbirn, maart Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Persbericht Dornbirn, maart 2012 Licht in een nieuwe dimensie voor mens en milieu Zumtobel highlights op Light+Building Zumtobel presenteert dit jaar tijdens Light+Building van 15 tot 20 april in Frankfurt

Nadere informatie

DATASHEET. Design led tubular lighting. TUBiONE colour. Toepassingsgebieden. Voordelen

DATASHEET. Design led tubular lighting. TUBiONE colour. Toepassingsgebieden. Voordelen De TUBiONE is een buisvormig armatuur (tubular) en daarbij de ideale oplossing voor het decoreren van moderne en eigentijdse ruimtes op een unieke manier. De TUBiONE is slank dankzij een doorsnede van

Nadere informatie

Linda LED. Hoge lumen efficiëntie UGR < 22. Beschermingsgraad: IP65. Hoge slagvastheid: IK10 ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE DATA VERLICHTING

Linda LED. Hoge lumen efficiëntie UGR < 22. Beschermingsgraad: IP65. Hoge slagvastheid: IK10 ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE DATA VERLICHTING Linda LED Hoge lumen efficiëntie UGR < 22 Beschermingsgraad: IP65 Hoge slagvastheid: IK10 ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE DATA VERLICHTING Linda LED Deze spatwaterdichte LED serie is absoluut ongevoelig

Nadere informatie

MAGNUS LINEAIR LED IP20 - IP40 - IP54 - IP65.

MAGNUS LINEAIR LED IP20 - IP40 - IP54 - IP65. 05 LM-79 LM-80 Met de Magnus heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw verlichting. Strak en naadloos worden deze lineaire LED armaturen in elke denkbare industriële ruimte gemonteerd. Van werkplaatsen,

Nadere informatie

F 230. Geschikt voor binnen gebruik Behuizing van staal PMMA lenzen 5 jaar garantie Kleur behuizing: Signaalwit ral 9003 Energielabel*:

F 230. Geschikt voor binnen gebruik Behuizing van staal PMMA lenzen 5 jaar garantie Kleur behuizing: Signaalwit ral 9003 Energielabel*: Lichtlijnsystemen LS LED armatuur voor montage in lijn met verschillende lenzen. Voorzien van doorvoerbekalbeling 5x 1.5mm² met connectoren. Geen gereedschap nodig voor montage. Algemeen: Geschikt voor

Nadere informatie

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving Lighting LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving LumiStone SP520/522/524/526 Om ruimten te creëren met een aangename en uitnodigende sfeer spelen armaturen met een aantrekkelijke vormgeving een

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wall-mounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw- of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

Parscoop Wall-/plafondwasher

Parscoop Wall-/plafondwasher Parscoop Wall-/plafondwasher en breedstraler voor alle situaties Parscoop biedt een krachtige wall- en plafondwashing voor de buiten- en binnenruimte Bij parken, monumenten, gebouwen als het gaat om krachtig

Nadere informatie

Ledverlichting voor grote ruimtes

Ledverlichting voor grote ruimtes Ledverlichting voor grote ruimtes Lichtlijnsystemen met leds Met E4, E5 en E7 biedt ETAP een uitgebreid gamma aan ledverlichting voor grote en hoge ruimtes, zoals industriële hallen, magazijnen, winkelruimtes

Nadere informatie

JUSTIN TWIST LED IP40 - IP54 - IP65.

JUSTIN TWIST LED IP40 - IP54 - IP65. 05 LM-79 LM-80 Met de Justin biedt Veko richtbare LED lijnverlichting voor elke industriële ruimte. Doordat deze gepatenteerde armaturen 270 graden te draaien zijn, kunnen alle werkplekken en hoeken optimaal

Nadere informatie

MAGNUS LINEAIR LED IP20 - IP40 - IP54 - IP65.

MAGNUS LINEAIR LED IP20 - IP40 - IP54 - IP65. 05 LM-79 LM-80 Met de Magnus heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw verlichting. Strak en naadloos worden deze lineaire LED armaturen in elke denkbare industriële ruimte gemonteerd. Van werkplaatsen,

Nadere informatie

ZORG EN GEZONDHEID LICHT VOOR KLINIEKEN EN PRAKTIJKEN

ZORG EN GEZONDHEID LICHT VOOR KLINIEKEN EN PRAKTIJKEN ZORG EN GEZONDHEID LICHT VOOR KLINIEKEN EN PRAKTIJKEN ONZE PASSIE LICHT VOOR MENSEN Terwijl u in alle rust voor uw patiënten zorgt, zorgen wij voor uw licht. Want lichtoplossingen van Derungs ondersteunen

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

LED PACK Low Bay CE CLI CLII

LED PACK Low Bay CE CLI CLII LED PACK Low Bay De LED PACK Low Bay is een LED verlichtingssysteem dat speciaal is ontworpen voor commerciële en industriële lichttoepassingen. Te denken valt aan koel- en vrieshuizen, magazijnverlichting,

Nadere informatie

JUSTIN SERIE TWIST LED

JUSTIN SERIE TWIST LED 05 LM-79 LM-80 Met de Justin serie biedt Veko draaibare LED lijnverlichting voor elke industriële ruimte. Doordat de gepatenteerde Justin armaturen 270 graden gedraaid kunnen worden, worden alle werkplekken

Nadere informatie

Modulair, eenvoudig en efficiënt

Modulair, eenvoudig en efficiënt GEBIED INDU CONTILINE Modulair, eenvoudig en efficiënt De INDU CONTILINE is ontwikkeld om een snelle terugverdientijd voor low bay verlichtingstoepassingen te bieden. Het combineert prestaties, esthetica,

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Puntverlichting / Highbay armaturen Binnenverlichting» Puntverlichting / High-bay armaturen» GentleSpace BY470P/BY471P GentleSpace BY470P/BY471P De GentleSpace

Nadere informatie

Schokbestendigheid: IK08. Eenvoudige installatie door middel van beweeglijke beugels, ideaal voor de vervanging van bestaande verlichtingstoestellen

Schokbestendigheid: IK08. Eenvoudige installatie door middel van beweeglijke beugels, ideaal voor de vervanging van bestaande verlichtingstoestellen Stof- en waterdichte armaturen JA. ZE IS ANDERS DAN DE ANDERE Een ultradunne en platte constructie, doordacht tot in het kleinste detail en voorzien van een bijzonder unieke prijs-kwaliteitsverhouding:

Nadere informatie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie Lighting Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie PacificLED gen4 PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare waterdichte die geweldige lichtkwaliteit biedt met een uniforme lichtverdeling

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Puntverlichting / Highbay armaturen Binnenverlichting» Puntverlichting / High-bay armaturen» GentleSpace BY470P/BY471P GentleSpace BY470P/BY471P De GentleSpace

Nadere informatie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie Lighting Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie PacificLED gen4 PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare waterdichte die geweldige lichtkwaliteit biedt met een uniforme lichtverdeling

Nadere informatie