TECTON LED LED-lichtlijnsysteem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TECTON LED LED-lichtlijnsysteem"

Transcriptie

1 TECTON LED LED-lichtlijnsysteem Voortdurend compacter: pure winst voor economie, ecologie en uitstraling.

2 Doorlopend efficiënt In één lijn TECTON LED maakt van lamp, lichtbalk en reflector één optisch en functioneel geheel. Compact en toch veelzijdig, straalt de rechtlijnige armatuur grote rust uit. Lichtlijnen hebben geen overgangsplaatsen meer en trekken zonder enige onderbreking door de ruimte. Het pad naar één doorlopende LED-oplossing is geëffend. Met minder kosten Met een levensduur van uur bij een resterende lichtstroom van 70% en een lichtefficiëntie tot 80 Lumen per Watt biedt TECTON LED belangrijke economische voordelen: minder onderhoudswerk betekent ook minder arbeidsonderbrekingen en dankzij het gereduceerde energieverbruik worden de kosten nogmaals verlaagd. De investering in een TECTON LED lichtoplossing verdient zichzelf zo snel terug. zumtobel.com/tecton

3 3 DESIGN TECTON LED Billings Jackson Design

4 LED tot in de perfectie Met een kleurweergave van Ra > 80 en kleurtemperaturen van en Kelvin bewijst TECTON LED haar uitstekende lichtkwaliteit. De LED biedt als zeer innovatieve lichttechnologie een enorm toekomstpotentieel. Zo biedt TECTON LED maximale investeringszekerheid omdat ze perfect is uitgerust voor de almaar stijgende ecologische eisen en de richtlijnen ter bevordering van energie-efficiënte gebouw- en verlichtingsoplossingen. Montage in een handomdraai De LED-lichtlijn is volledig compatibel met het hele TECTON productgamma. Armatuur en draagrail worden dankzij een hoor- en zichtbare afsluittechniek snel en veilig met elkaar verbonden. Ook de gekende en beproefde plug & play principes en de gereedschapsloze montage worden doorgetrokken. TECTON LED heeft dus ook een veel efficiëntere montage. 4 optieken, 1 design Met vier optieken is TECTON LED uitstekend voorbereid voor de veelvuldige taken binnen handel en industrie. Haar precieze lichtsturingen doen de voordelen van de LED-technologie volledig tot hun recht komen doordat ze de horizontale en verticale verlichtingssterktes optimaliseren en strooilicht vermijden. Er is geen behoefte aan bijkomende reflectoren.

5 5 Modulelengtes 1171 mm, 51 Watt 1463 mm, 63 Watt

6 Lichtstroom: tot 5050 lm Lichtstroom: tot 5000 lm TECTON LED Wide beam De Wide Beam optiek is zowel voor decoratieve als voor technische taken geschikt. De middelbrede lichtverdeling past uitstekend voor de verlichting van rekken en gangen. Ook vlakken zonder rekken, zoals bijv. in productieomgevingen, worden gelijkmatig verlicht. TECTON LED Narrow beam Speciaal voor toepassingen in industrie en techniek garandeert het sterk gebundelde licht van de Narrow Beam optiek een gelijkmatige en efficiënte verlichting van verticale rekfronten. Middelhoge en hoge ruimtes worden met een maximale lichtpunthoogte van 18 meter uitstekend verlicht.

7 Lichtstroom: tot 4900 lm Lichtstroom: tot 4800 lm TECTON LED Double Wallwasher De Double Wallwasher optiek toont zich vooral in presentatie- en verkoopruimtes van haar beste zijde. De symmetrische lichtverdeling focust daarbij op de rekvlakken, de gangzones worden minder sterk verlicht. Zo wordt de aandacht versterkt naar de productpresentatie gestuurd. TECTON LED WaLLWasher De asymmetrische lichtverdeling werd speciaal geconcipieerd voor presentatie- en verkoopruimtes met enkelzijdige rekken. Een discrete reflector, die snel en gereedschapsloos wordt opgeklikt, plaatst de gepresenteerde producten gericht in het juiste licht.

8 0 13 m TECTON LED toepassingsvoorbeelden wide Beam PRESENTATIE EN VERKOOP ,5 m 7,5 m Double Wallwasher for retail 9 m 8 m Double Wallwasher for retail Wide Beam for retail 4 m Wide Beam for retail T16 Wide Beam for retail Wide Beam for retail T lx in de rekken, 500 lx op de vloer 1000 lx in de rekken, 1000 lx een meter boven de vloer De focus ligt op een gelijkmatige verlichting van gang- en rekvlakken. De lichtoplossing wordt specifiek in functie van de geplaatste rekken gepland en geïnstalleerd. Dit leidt tot een geoptimaliseerde verlichting van de specifieke rekvlakken. De focus ligt op een gelijkmatige verlichting van gang- en rekvlakken en op grotere oppervlakken. De lichtoplossing kan los van de opstelling van de specifieke individuele rekken gepland en toegepast worden. Dit maakt het achteraf veranderen van de opstel ling van de rekken mogelijk zonder 3,5 de mopstelling van de armaturen te moeten veranderen. 14 m

9 7,5 m INDUSTRIE EN TECHNIEK Double Wallwasher for retail Wide Beam for retail Wide Beam for retail T16 9 m 8 m 4 m 7,5 m 110 lx in de rekken, 160 lx op de vloer 1200 lx op de vloer De geoptimaliseerde verlichtingssterktes zijn gericht op de gangvlakken. De lichtoplossing wordt specifiek in functie van de geplaatste rekken gepland en geïnstalleerd. Dit leidt tot een geoptimaliseerde verlichting van de specifieke gangvlakken. De focus ligt op een gelijkmatige verlichting van de productievlakken. De lichtoplossing kan los van de opstelling van de specifieke machines en productiezones gepland en toegepast worden. Dit maakt het achteraf veranderen van de opstel ling van machines en productie-inrichtingen mogelijk zonder de opstelling van de armaturen te moeten veranderen.

10 0 9 m 8 m 4 m Narrow Beam INDUSTRIE EN TECHNIEK Double WaLLWasher PRESENTATIE EN VERKOOP m 13 m 7,5 m Double Wallwasher for retail 50 lx in de rekken, 190 lx op de vloer 400 lx in de rekken, 150 lx op de vloer De verlichtingssterktes zijn geoptimaliseerd voor middelhoge tot hoge rekken, de focus is gericht op de gangvlakken. De lichtoplossing wordt specifiek in functie van de geplaatste rekken gepland en geïnstalleerd. Dit leidt tot een geoptimaliseerde verlichting van de specifieke gangvlakken. Gelijkmatige verlichting van de rekvlakken. De focus ligt op een intensieve en gelijkmatige verlichting van de rekvlakken. De lichtoplossing wordt specifiek in functie van de geplaatste rekken gepland en geïnstalleerd. Daardoor wordt de aandacht rechtstreeks naar de rekvlakken en de productpresentatie gestuurd.

11 11 Wallwasher PRESENTATIE EN VERKOOP ,5 m 9 m 8 m 4 m sher for retail 580 lx in de rekken, 120 lx op de vloer De focus ligt op een extensieve en gelijkmatige verlichting van enkelzijdig opgestelde rekken. De lichtoplossing wordt specifiek in functie van de geplaatste rekken gepland en geïnstalleerd. Met behulp van een discrete reflector wordt de aandacht rechtstreeks naar de rekvlakken en de productpresentatie gestuurd. Randvoorwaarden Montagewijze: TECTON LED als doorlopende lichtlijn Onderhoudsfactor: 0,67 Reflectieverhouding: plafond 50, wand/rek 30, vloer 20 De Lux (lx) gegevens zijn gebaseerd op exemplarische en vereenvoudigde randvoorwaarden. Voor elk project is een specifieke en gedetailleerde planning vereist. Ontwikkelingsstand oktober Wijzigingen mogelijk.

12 TECTON LED montage Naadloos en snel Draagrails en armaturen, meer is voor een LED-lichtlijnsysteem niet nodig. Zelfs wanneer verschillende uitstralingskarakteristieken aan elkaar worden gekoppeld, vormt TECTON LED één doorlopende lichtlijn zonder optische onderbrekingen of van elkaar verschillende reflectoren. Doordat de hele TECTON productserie 100% LED-compatibel is, kunnen ook reeds geïnstalleerde T16- en T26-armaturen heel eenvoudig en gereedschapsloos door de nieuwe LED-lichtlijn worden vervangen. Armatuur en elfpolig voorbedrade draagrail worden dankzij een hoor- en zichtbare afsluittechniek snel en veilig met elkaar verbonden.

13 ,5 60 Slank 51 W: L design = W: L = 1463 Armatuur en draagrail passen perfect bij elkaar.

14 Een vergelijking Toepassingsvoorbeeld uit presentatie en verkoop 7,5 m 8 m De traditionele supermarkt verlicht haar rekken met T16-lichtlijnen. In een rechtstreekse vergelijking met TECTON LED Wide Beam worden de troeven van de praktisch onderhoudsvrije LED-oplossing duidelijk: bekeken over een tijdspanne van tien jaar blijft het totale kostenplaatje gelijk - bij 66 procent meer licht en een verhoging van 300 naar 500 lx op de vloer. Ook de 27 procent lagere energiekosten en de roep naar ecologisch bewust handelen zijn evenveel argumenten voor de LED-verlichting. Double Wallwasher for retail Lichtlijn T16 7,5 m Armatuurgegevens Lichtlijnarmatuur 1-lamps Lampen Aangesloten vermogen (per lichtbalk) LEF 2 1/80 m Watt T16 HO 86 Watt 64 lm/w Lichtlijnarmatuur met witte reflector en wit lamellenraster voor lineaire verblindingsbescherming. Wide Beam for retail 300 lx 300 lx 300 lx Verlichtingssterkte rek 300 lx Verlichtingssterkte vloer 300 lx Wide Beam for retail T16 Gemiddeld energieverbruik: 150,5 kwh/m²a Gemiddelde CO 2 uitstoot: 27,5 kg/kwh m²a ( 40 %) Double Wallwasher for retail TECTON LED Armatuurgegevens TECTON LED WIDE BEAM Lampen LED 300 lx 300 lx 13 m Aangesloten vermogen (per lichtbalk) LEF Lengte 63 Watt 80 lm/w 1463 mm 500 lx Verlichtingssterkte rek 300 lx Verlichtingssterkte vloer 500 lx Wide Beam for retail Wide Beam for reta Gemiddeld energieverbruik: 110 kwh/m²a Gemiddelde CO 2 uitstoot: 20,1 kg/kwh m²a ( 40 %) Er wordt uitgegaan van een elektriciteitsprijs van 0,15/kWh en van een jaarlijkse stijging van de energiekost met 5 %. CO 2 uitstoot: 0,183 kg/kwh (referentie Oostenrijk)

15 SPAR Supermarkt, Murau / AT Randvoorwaarden voor verlichting van supermarkt Berekeningsperiode 10 jaar Branduren per jaar 5000 Omgeving normaal Onderhoudsinterval ruimte 5 jaar Onderhoudsverlichtingssterkte 300 lx Onderhoudsfactor 0,67 Reflectiegraad plafond/wand/vloer 50/30/20 UGR < 22 Samenvatting vergelijking T16 versus LED 300 lx Energieverbruik T16 LED 150,5 kwh/m²a 110 kwh/m²a 27 % jaar Verlichtingssterkte (vloerzone): Verloop van de verlichtingssterkte Om de drie jaar moeten lampen en reflectoren grondig worden schoongemaakt. Daarbovenop komen nog de kostenintensieve lampvervangingen. 300 lx T16 LED 300 lx 500 lx + 66 % 300 lx Onderhoudskosten (over 10 jaar): jaar jaar T16 LED Basiswaarde 78 % Totale kost (over 10 jaar): 300 lx T16 LED jaar Investeringskosten Verloop van de verlichtingssterkte Om de vijf jaar wordt de lichtlijn schoongemaakt door ze gewoon schoon te vegen. Lampvervangingen zijn niet meer nodig. Daarmee kan 78 procent van de onderhoudskosten worden uitgespaard. Bedrijfskosten (energie + onderhoud)

16 Een vergelijking Toepassingsvoorbeeld uit industrie en techniek 7,5 m Double Wallwasher for retail De conventionele verlichting voor productieruimtes is een T16 lichtlijn. Wanneer echter voor een TECTON LED Wide Beam lichtlijn wordt gekozen, zal niet alleen de lichtkwaliteit significant stijgen. Dankzij het hogere rendement zijn ook minder armaturen nodig en daalt het energieverbruik met 40 procent. Over een periode van tien jaar bekeken, liggen de kosten voor de LED-lichtlijn zelfs 10 procent onder die voor een T16 verlichting. Wide Beam for retail Wide Beam for retail T16 Lichtband T16 Armatuurgegevens Lichtlijnarmatuur 1-lamps Lampen Aangesloten vermogen (per lichtbalk) 1/80 Watt T16 HO 86 Watt LEF 56 lm/w UGR < 25 Lichtlijnarmatuur met witte reflector en wit raster voor lineaire verblindingsbescherming. 7,5 m Verlichtingssterkte vloer 750 lx Gemiddeld energieverbruik: 128,6 kwh/m²a Gemiddelde CO 2 uitstoot: 23,4 kg/kwh m²a TECTON LED Armatuurgegevens TECTON LED WIDE BEAM Lampen LED Double Wallwasher for retail Aangesloten vermogen (per lichtbalk) 63 Watt LEF 80 lm/w UGR < 22 Lengte 1463 mm Verlichtingssterkte vloer 750 lx 7,5 m Gemiddeld energieverbruik: 76,8 kwh/m²a Gemiddelde CO 2 uitstoot: 14,0 3,2 kg/kwh m m²a ( 40 %) Er wordt uitgegaan van een elektriciteitsprijs van 0,15/kWh en van een jaarlijkse stijging van de energiekost met 5 %. CO 2 uitstoot: 0,183 kg/kwh (referentie Oostenrijk) Wide Beam for retail Wide Beam for retail T16

17 Randvoorwaarden voor verlichting in industrie Berekeningsperiode 10 jaar Branduren per jaar 5000 Omgeving normaal Onderhoudsinterval ruimte 6 jaar Onderhoudsverlichtingssterkte 750 lx Onderhoudsfactor 0,55 Reflectiegraad plafond/wand/vloer 50/50/20 Samenvatting vergelijking T16 versus LED Energieverbruik 750 lx T16 LED 76,8 kwh/m²a 128,6 kwh/m²a 40 % jaar Verloop van de verlichtingssterkte Om de drie jaar moeten lampen en reflectoren grondig worden schoongemaakt. Daarbovenop komen nog de kostenintensieve vervanging van alle lampen. 750 lx Benodigd aantal armaturen T16 Basiswaarde LED -18 % 18 % 750 lx Onderhoudskosten (over 10 jaar): jaar T16 LED Basiswaarde 68 % jaar Totale kost (over 10 jaar): 750 lx T16 LED 10 % jaar Investeringskosten Verloop van de verlichtingssterkte Om de twee jaar wordt de lichtlijn schoongemaakt door ze gewoon schoon te vegen. Lampvervangingen zijn niet meer nodig. Daarmee kan 68 procent van de onderhoudskosten worden uitgespaard. Bedrijfskosten (energie + onderhoud)

18 TECTON LED TECTON LED Optieken Wide Beam Narrow Beam Double Wallwasher Wallwasher Korte benaming WB NB DWW WW Beschermingsniveau IP20 IP20 IP20 IP20 Wattage / Lengte 51 W / 1171 mm 51 W / 1171 mm 51 W / 1171 mm 51 W / 1171 mm 63 W / 1463 mm 63 W / 1463 mm 63 W / 1463 mm 63 W / 1463 mm Lichtstroom (4000 K) 4040 lm ~ 4000 lm* ~ 3900 lm* ~ 3850 lm* 5050 lm ~ 5000 lm* ~ 4900 lm* ~ 4800 lm* Efficiëntie 80 lm/w ~ 78 lm/w* ~ 76 lm/w* ~ 75 lm/w* Kleurweergave/ 840 (CRI>80, 4000 K) 840 (CRI>80, 4000 K) 840 (CRI>80, 4000 K) 840 (CRI>80, 4000 K) kleurtemperatuur 830 (CRI>80, 3000 K) 830 (CRI>80, 3000 K) 830 (CRI>80, 3000 K) Voorschakelapparaten LDE DO LDE DO LDE DO LDE DO EVSA EVSA EVSA EVSA Levensduur h (L70) h (L70) h (L70) h (L70) Kleur wit wit wit wit * Ontwikkelingsstand oktober 2011 Wijzigingen mogelijk... Gemeenschappelijke eigenschappen TECTON LED n Energie-efficiënte LED-lichtlijnarmatuur met lichtefficiëntie tot 80 lm/w n Lineaire Tecton LED lichtoplossing: hoogwaardige verschijningsvorm in dezelfde look als de draagrail n LED-lichtlijnarmatuur uit aluminium, poedergelakt in wit n All-in-one oplossing: lichtbalk, lamp en reflector worden in één enkel product gecombineerd en maken een 100% doorlopende LED-lichtlijn zonder onderbreking mogelijk n LED-lichtlijnarmatuur met segmentelementen van telkens 11 LED s van telkens 1 Watt n Kleurweergave: RA>80 n Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 4 MacAdams ellipsen n LED-levensduur h bij 70 % lichtstroom n 100% flexibele en gereedschapsloze mechanische en elektrische installatie via CLIX-techniek met twee zijwaarts aangebrachte draaihefbomen op de TECTON draagrail n Geen ultraviolet- en infraroodstraling n Armatuur halogeenvrij bedraad TECTON LED lichtlijnarmatuur Wide Beam halogen 850 C n... n Toepassingsfocus: presentatie en verkoop (verlichting van rekvlakken en oppervlakken), industrie en techniek (verlichting van rekvlakken en oppervlakken) n Kleurtemperatuur: 3000 K (LED830: warm wit), 4000 K (LED840: neutraal wit) L/B kg bestelnr. Dimbare armaturen dimbaar Dali TECTON L W LED830 WB 1171/60 2, TECTON L W LED840 WB 1171/60 2, TECTON L W LED830 WB 1463/60 3, TECTON L W LED840 WB 1463/60 3, Armaturen met EVSA elektronisch TECTON L W LED830 WB 1171/60 2, TECTON L W LED840 WB 1171/60 2, TECTON L W LED830 WB 1463/60 3, TECTON L W LED840 WB 1463/60 3, Accessoires Eindkappen TECTON LED E (paar) Set eindkappen moet apart worden besteld , W: L = W: L = 1463 Verblindingswaarden X = 4 H, Y = 8 H S = 0.25 H Reflectiewaarden 70/50/20 UGR axiaal <22 UGR parallel <22 TECTON LED 51W 1171 WB 840 Aantal armaturen Aantal armaturen voor 500 lux voor 300 lux TECTON LED 51W 1171 WB η η boven η onder FFR BLF Rendement 100 % 0 % 100 % 0.00 (0:100) m² Lengte = 1.6 x Breedte Hoogte 3 m 4 m 6 m Volgens EN SHR = cd/klm 0 CATÁLOGO DE PRODUCTOS 2010/2011

19 19 TECTON LED lichtlijnarmatuur Narrow Beam n... n Toepassingsfocus: industrie en techniek (verlichting van rekvlakken) n Kleurtemperatuur: 4000 K (LED840: neutraal wit) L/B kg bestelnr. Dimbare armaturen dimbaar Dali TECTON L W LED840 NB 1171/60 2, TECTON L W LED840 NB 1463/60 3, Armaturen met EVSA elektronisch TECTON L W LED840 NB 1171/60 2, TECTON L W LED840 NB 1463/60 3, Accessoires Eindkappen TECTON LED E (paar) Set eindkappen moet apart worden besteld. halogen 850 C 51 W: L = W: L = ,5 Verblindingswaarden X = 4 H, Y = 8 H S = 0.25 H Reflectiewaarden 70/50/20 UGR axiaal <13 UGR parallel <19 η η boven η onder FFR BLF Rendement 100 % 0 % 100 % 0.00 (0:100) 1.00 TECTON L W LED840 NB Aantal armaturen Aantal armaturen voor 500 lux voor 300 lux m² Lengte = 1.6 x Breedte Hoogte 3 m 4 m 6 m Volgens EN SHR = 1 TECTON L W LED840 NB cd/klm 0 TECTON LED lichtlijnarmatuur Double Wallwasher n... n Toepassingsfocus: presentatie en verkoop (verlichting van rekvlakken) n Kleurtemperatuur: 3000 K (LED830: warm wit), 4000 K (LED840: neutraal wit) halogen 850 C ,5 L/B kg bestelnr. Dimbare armaturen dimbaar Dali TECTON L W LED830 DWW 1171/60 2, TECTON L W LED840 DWW 1171/60 2, TECTON L W LED830 DWW 1463/60 3, TECTON L W LED840 DWW 1463/60 3, Armaturen met EVSA elektronisch TECTON L W LED830 DWW 1171/60 2, TECTON L W LED840 DWW 1171/60 2, TECTON L W LED830 DWW 1463/60 3, TECTON L W LED840 DWW 1463/60 3, Accessoires Eindkappen TECTON LED E (paar) Set eindkappen moet apart worden besteld. Verblindingswaarden X = 4 H, Y = 8 H S = 0.25 H Reflectiewaarden 70/50/20 UGR axiaal <25 UGR parallel <22 TECTON L W LED840 DWW Aantal armaturen Aantal armaturen voor 500 lux voor 300 lux TECTON L W LED840 DWW W: L = W: L = η η boven η onder FFR BLF Rendement 100 % 0 % 100 % 0.00 (0:100) m² Lengte = 1.6 x Breedte Hoogte 3 m 4 m 6 m Volgens EN SHR = cd/klm 0 TECTON LED lichtlijnarmatuur Wallwasher n... halogen 850 C n Toepassingsfocus: presentatie en verkoop (verlichting van rekvlakken) n Kleurtemperatuur: 3000 K (LED830: warm wit), 4000 K (LED840: neutraal wit) n De in de levering inbegrepen reflector uit aluminium, poedergelakt in wit, wordt gereedschapsloos aan de armatuur vastgeklikt (montage aan beide zijden mogelijk) L/B kg bestelnr. Dimbare armaturen dimbaar Dali TECTON L W LED830 WW 1171/60 2, TECTON L W LED840 WW 1171/60 2, TECTON L W LED830 WW 1463/60 3, TECTON L W LED840 WW 1463/60 3, Armaturen met EVSA elektronisch TECTON L W LED830 WW 1171/60 2, TECTON L W LED840 WW 1171/60 2, TECTON L W LED830 WW 1463/60 3, TECTON L W LED840 WW 1463/60 3, Accessoires Vervangreflector TECTON LED 1171 Refl WW Vervangreflector TECTON LED 1463 Refl WW Set eindkappen is in de levering inbegrepen. Verblindingswaarden X = 4 H, Y = 8 H S = 0.25 H Reflectiewaarden 70/50/20 UGR axiaal >28 UGR parallel <25 η η boven η onder FFR BLF Rendement 100 % 4 % 96 % 0.04 (4:96) 1.00 TECTON L W LED840 WW Aantal armaturen Aantal armaturen voor 500 lux voor 300 lux m² Lengte = 1.6 x Breedte Hoogte 3 m 4 m 6 m Volgens EN SHR = TECTON L W LED840 WW cd/klm 0 CATÁLOGO DE PRODUCTOS 2010/2011

20 België N.V. Zumtobel Lighting S.A. Rijksweg 47 Industriezone Puurs Nr Puurs T +32/(0)3/ F +32/(0)3/ info@zumtobel.be Nederland N.V. Zumtobel Lighting Zinkstraat AD Breda T +31/(0)76/ F +31/(0)76/ info@zumtobel.nl Headquarters Zumtobel Lighting GmbH Schweizer Strasse 30 Postfach Dornbirn, AUSTRIA T +43/(0)5572/390-0 F +43/(0)5572/ info@zumtobel.info YEAR GUARANTEE Art. Nr NL 11/2011 Zumtobel Lighting GmbH De technische inhoud weerspiegelt de stand op het moment van het ter perse gaan. Wijzigingen voorbehouden. Informeert U zich bij Uw bevoegd verkoopbureau. Omwille van het milieu: Luxo Light wordt chloorvrij gebleekt en komt uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen. Kwaliteit met garantie. Zumtobel biedt als wereldwijd toona angevende fabrikant van verlichtings toestellen vanaf 1 april 2010 een garantie van vijf jaar op haar hele productpalet. zumtobel.com/5jaargarantie natureoffice.com XXXXXXXXXXX DE zumtobel.com/tecton PEFC/

MAK DESIGN LABORATO- RIUM

MAK DESIGN LABORATO- RIUM MAK DESIGN LABORATO- RIUM Vooraf In de voormalige "studiecollectie" van het Museum voor Toegepaste Kunst (MAK) deden noch het expositieconcept, noch de ruimtes recht aan de grote verscheidenheid aan expositiestukken.

Nadere informatie

AXON. linked. LED-pendelarmatuur

AXON. linked. LED-pendelarmatuur AXON LED-pendelarmatuur De ongeëvenaard slanke indirect/directe armatuur verbindt maximale efficiëntie met het comfort van een haast verblindingvrije kantoorarmatuur. linked Alle bestelnummers van de PDF

Nadere informatie

SHELF LIGHT. LED-verlichting voor rekken. Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten.

SHELF LIGHT. LED-verlichting voor rekken. Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten. SHELF LIGHT LED-verlichting voor rekken Magneet-montage zonder gereedschap: de flexibele lichtbalk voor supermarkten. Onzichtbaar Helder licht zet de producten perfect in het juiste licht. De filigrane

Nadere informatie

Visuele kwaliteit Objecten verlichten

Visuele kwaliteit Objecten verlichten Museum Art & Cars Visuele kwaliteit Objecten verlichten De collectie telt meer dan 3000 expositiestukken en zorgvuldig uitgezochte verzamelstukken uit de automobielwereld. De afwisselende expositieobjecten

Nadere informatie

Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren:

Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren: Museo del Duomo Visuele kwaliteit en conserveringsaspecten Veilig ensceneren: Zacht geaccentueerd licht onderstreept de plasticiteit van de diverse sculpturen. Een verlichting die harde schaduwen oplost,

Nadere informatie

Vooraf. Achteraf. Langbein Museum, Hirschhorn DE Architectuur: Museumsreif, Bielefeld DE Lichtoplossing: modulair LED-lichtsysteem SUPERSYSTEM

Vooraf. Achteraf. Langbein Museum, Hirschhorn DE Architectuur: Museumsreif, Bielefeld DE Lichtoplossing: modulair LED-lichtsysteem SUPERSYSTEM Langbein Museum Vooraf De collectie antiquiteiten en naturalia, bijeengebracht in de 19 de eeuw door Carl Langbein, werd voor de herinrichting op ronduit eentonige wijze gepresenteerd. In de vele voorwerpen

Nadere informatie

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België tunablewhite De juiste lichtkleur speelt bij kunstwerken een bijzondere rol. Des te kouder de kleurtemperatuur, des te hoger is het beschadigingspotentieel

Nadere informatie

MICROS. De kleine helpers van alledag.

MICROS. De kleine helpers van alledag. De kleine helpers van alledag. Hotel Ramada, Berlij n / DE Interieurarchitectuur: PBN Planungsbüro Niehaus, Hildesheim / DE Lichtoplossing: LED-downlight PANOS INFINITY, downlight MICROS LED Maximale functionaliteit,

Nadere informatie

Fruitcoöperatie Texel

Fruitcoöperatie Texel Fruitcoöperatie Texel Betere lichtkwaliteit bij een lager verbruik De fruitcoöperatie Texel verzamelt de hele appeloogst van haar 350 leden (met een bruto teeltoppervlak van 1285 hectare) aan haar vestiging

Nadere informatie

zumtobel.com/industriallighting

zumtobel.com/industriallighting APAG Parkeergarage Vriendelijk licht, betrouwbaar en efficiënt: LED-technologie en aanwezigheidssensoren vervullen de wensen van autobestuurders én uitbaters. Meer licht voor de klant, minder stroom voor

Nadere informatie

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief.

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. CRAYON LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. Ook geschikt voor overdekte buitenruimtes en vochtige lokalen: inbouwdownlight CRAYON rond en vierkant met beschermingsniveau IP 44.

Nadere informatie

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit.

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Verlichtingsrenovatie Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Waarom de verlichting vervangen? Lager energieverbruik Om de schadelijke stijging van CO2-uitstoot in te perken, is een moderne verlichting

Nadere informatie

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design.

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. LINETIK Staande LED-armatuur Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SPT Auditing en belastingsadvies,

Nadere informatie

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT 30 CRAFT S... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT max. 0 lm en een efficiëntie tot lm/w Afdekking uit transparant PMMA met bijkomende afdekking in enkel veiligheidsglas Resistent tegen oliehoudende

Nadere informatie

Visuele kwaliteit Objecten verlichten

Visuele kwaliteit Objecten verlichten Dresdner Zwinger Visuele kwaliteit Objecten verlichten De SUPERSYSTEM LED spots overtuigen met kleine afmetingen en een gering energieverbruik maar vooral met hun uitstekende lichtkwaliteit. De uitstekende

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2013 1 LIGHT FIELDS evolution 2 ARCOS Xpert 3 ARCOS LED wallwasher 4 VIVO XS 5 VIVO M LED 6 Industrieverlichting 7 CHIARO LED 8 SCUBA LED 9 METRUM

Nadere informatie

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur De efficiënte oplossing voor een uitstekende lichtkwaliteit. ELEEA Licht dat laat werken Geconcentreerd werk vraagt om een hoge lichtkwaliteit. ELEEA biedt veelvuldige

Nadere informatie

LIVIANO. Spot. Innovatief ecodesign in compact formaat

LIVIANO. Spot. Innovatief ecodesign in compact formaat LIVIANO Spot Innovatief ecodesign in compact formaat 4010 T-Mobile Store Berlij n/de Architectuur: Mutabor Design GmbH, Hamburg/DE Lichtoplossing: Spot LIVIANO, spot TEMPURA Aantrekkelij ke en effi - ciënte

Nadere informatie

METRUM LED-module. Bestelvoorbeeld METRUM LED. METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust

METRUM LED-module. Bestelvoorbeeld METRUM LED. METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust 20 METRUM LED-module Bestelvoorbeeld METRUM LED METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust Aantal Artikelnummer Benaming 4 42181710 METRUM L3000S 54 W LED840 WB EB zij waartse afdekkingen METRUM L1500

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012

highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012 highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2012 highlights 2012 1 DISCUS Evolution 2 SFERA 3 SWARMCONTROL 4 CAPA 5 OPURA 6 XPO 7 TECTON LED Efficiency upgrade 8 TECTON Basic LED 9 ZX2 LED 10

Nadere informatie

Licht creëert shoppingbelevenissen

Licht creëert shoppingbelevenissen Persbericht Licht creëert shoppingbelevenissen Zumtobel rust de nieuwe Spar vlaggenschipwinkel uit met een integrale LEDlichtoplossing. Voor de nieuwe markthal van winkelketen Spar in Boedapest heeft Zumtobel

Nadere informatie

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 2 VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 3 Industriële verlichtingsinstallaties bieden vaak een aanzienlijk verbeteringspotentieel op het gebied van energieefficiëntie en lichtkwaliteit. Hoewel een renovatie

Nadere informatie

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten Persbericht LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten LED-armatuurserie met perfecte lichtkwaliteit voor kantoren Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende

Nadere informatie

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany We... willen kunnen maken! -25% Superbasic LED Downlights 2014 Made in Germany Zeer efficiënt en duurzaam armatuur Modulair connector systeem Hoog rendement tot 89 lumen per watt DL200 superbasic met 16W

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinige led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL.

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. TAUREO EEN OVERSTAP DIE DE MOEITE WAARD IS. Als u het verlichtingssysteem in uw productiehallen, logistieke centra of magazijnen wilt vervangen, is het LEDlichtlijnsysteem

Nadere informatie

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Lighting Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Maxos LED Performer 4MX900 Klanten willen energie besparen en kosten verlagen in vergelijking met wat ze gewend zijn bij conventionele

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

System Power Lm/W Tender Text

System Power Lm/W Tender Text 12nc EAN3 Commercial Designation Lumen Output System Power Lm/W Tender Text 911118101001 4250854112442 VIKING 2000LM STD WB PMMA-CL L678 2200 21 105 911118101002 4250854112459 VIKING 2000LM STD NB PMMA-CL

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 2/2018 Hoe bent u verbonden? De digitale revolutie biedt ontelbare verbindingsmogelijkheden. Het resultaat: ongekende interacties wat betreft snelheid,

Nadere informatie

LIGHT FIELDS LED. Inbouw- en opbouwarmatuur

LIGHT FIELDS LED. Inbouw- en opbouwarmatuur LIGHT FIELDS LED Inbouw- en opbouwarmatuur De LED-technologie verzekert een uitstekende lichtkwaliteit met een ongeëvenaarde hoge gelijkmatigheid en efficiëntie. Gelijkmatig, vlak en efficiënt Een schitterende

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 1/2018 Productinnovaties en -aanvullingen Editie 1/2018 Active Light is een toonaangevend concept van Zumtobel dat licht gebruikt om de levenskwaliteit

Nadere informatie

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires TRY LICHTLIJNEN TRY LICHTLIJNEN TRY LED is een innovatief lichtlijnsysteem, speciaal ontworpen voor de algemene verlichting in industriële omgevingen (productieruimtes, gangpaden en magazijnen). TRY LED

Nadere informatie

NOVATE CYGNUS SERIE

NOVATE CYGNUS SERIE - Hoog vermogen energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Komt in

Nadere informatie

NOW! LED NOW! Licht, dat zich vanzelf betaalt. vergoeding

NOW! LED NOW! Licht, dat zich vanzelf betaalt. vergoeding NOW! Licht, dat zich vanzelf betaalt. Conventioneel Winst NOW! vergoeding LED Armaturen kopen hoeft niet meer Met NOW! bieden we u licht aan in de vorm van een service. U krijgt het beste licht voor uw

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sport en terreinverlichting ClearFlood BVP650 Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt

Nadere informatie

TubeLine LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing

TubeLine LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing Lighting LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing Fluorescente lineaire verlichting is van oudsher de preferente voorkeur geweest voor klanten die een hoge mate van visueel comfort wensen.

Nadere informatie

RANA LINEAIR. Opbouw & Pendel

RANA LINEAIR. Opbouw & Pendel RANA Lineair opbouw & pendel is een reeks compacte, slanke en discrete led armaturen, ontworpen voor toepassing in een brede waaier aan toepassingen, zoals in het onderwijs, in de medische sector, opslagruimtes,

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sport en terreinverlichting ClearFlood BVP650 Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 HELISSA Wand- en plafondarmaturen Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 Binnen en buiten Een allroundtalent op elk vlak Effectvol en tegelijk energiebesparend:

Nadere informatie

E6 Verlichting voor parkeergarages en technische ruimtes

E6 Verlichting voor parkeergarages en technische ruimtes ETAP 2 Verlichting voor parkeergarages en technische ruimtes De -reeks werd specifiek ontworpen voor de algemene verlichting in parkeergarages, technische ruimtes en kelders, maar ook voor lichte industrie

Nadere informatie

Product naam: MM05239

Product naam: MM05239 Product naam: MM05239 Specificaties MM05239: Levensduur: 35000u Lengte: 45 mm Wattage: 6.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Gewicht: 54 gr Lumen: 500 lu Spanning: 18 V Cd: 1100 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur.

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur. E7 E7 - Ledverlichting voor grote ruimtes E7 is een reeks individuele en lijnarmaturen met leds voor de verlichting van grote ruimtes. De reeks maakt gebruik van de LED+LENS -technologie van ETAP en biedt

Nadere informatie

Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst

Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst Maxos LED Industry 4MX850 De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk

Nadere informatie

NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED

NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED 2 STERKE PERFORMANCE BIJMINIMALE HOOGTE De Siella LED is een inbouwarmatuur met een minimale inbouwhoogte, maar pakt toch uit met een volwaardig vermogen. Ze staat garant

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

BELIA. Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke. met bijkomende verzorgingselementen.

BELIA. Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke. met bijkomende verzorgingselementen. BELIA Een individuele bedarmatuur als een vleugel: ideaal voor medisch gebruikte ruimtes met een huiselijke sfeer. Optioneel met bijkomende verzorgingselementen. Ideale lichtverhoudingen voor patiënt en

Nadere informatie

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren!

Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! Lighting Maxos LED units voor Maxos en TTX400 lichtlijnen : energiezuinig en zeer snel te monteren! TTX LED Industry Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen

Nadere informatie

Ecophon Line LED. Systeemassortiment. Afmeting, mm 1200x x x600 T24 Dikte (d) M329, M330, M331. Inst.

Ecophon Line LED. Systeemassortiment. Afmeting, mm 1200x x x600 T24 Dikte (d) M329, M330, M331. Inst. Ecophon Line LED Ecophon Line is een volledig geïntegreerd verzonken verlichtingsarmatuur voor Focus Ds, Dg en E, ontwikkeld voor Ecophon plafonds met Akutex FT oppervlak. Het armatuur is geschikt voor

Nadere informatie

Eersteklaslicht en hoge flexibiliteit

Eersteklaslicht en hoge flexibiliteit Persbericht Dornbirn, september 2010 Eersteklaslicht en hoge flexibiliteit Grootwarenhuis Globus spaart met zijn Zumtobel verlichting tot 30% energie uit B1 I De eerste indruk telt: het zachte, homogene

Nadere informatie

induled De lichtmachine

induled De lichtmachine induled De lichtmachine Investeer in hoge productiviteit Overgaan op LED-verlichting is een investering in uw productiviteit. De nieuwe InduLED is een pure lichtmachine met superieure efficiency en levensduur.

Nadere informatie

Product naam: MM02648

Product naam: MM02648 Product naam: MM02648 Specificaties MM02648: Levensduur L90: 40000u Wattage: 15.00W Kleur armatuur: Aluminium Aantal lampen: 1 (niet inbegrepen) Lamp soort: AR111 Lampvoet: GU10 Lengte: Diameter: Gewicht:

Nadere informatie

OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinverli chting

OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinverli chting Lighting OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinverli chting OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525 Het OptiVision gen2 LED-schijnwerpersysteem van Philips biedt

Nadere informatie

LED en Verlichting. Van fakkel naar oled. Pieter Ledeganck Charlotte Claessens.

LED en Verlichting. Van fakkel naar oled. Pieter Ledeganck Charlotte Claessens. LED en Verlichting Pieter Ledeganck Charlotte Claessens energieconsulent@gezinsbond.be Van fakkel naar oled Natuurlijk licht Vuur -400.000-13000 400 1500 1816 1814 1783 Elektrisch licht 1809 1959 1879

Nadere informatie

Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst

Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst Maxos LED, industry De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sporten terreinverlichting Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt voor uw toepassing.

Nadere informatie

F 230. Geschikt voor binnen gebruik Behuizing van staal PMMA lenzen 5 jaar garantie Kleur behuizing: Signaalwit ral 9003 Energielabel*:

F 230. Geschikt voor binnen gebruik Behuizing van staal PMMA lenzen 5 jaar garantie Kleur behuizing: Signaalwit ral 9003 Energielabel*: Lichtlijnsystemen LS LED armatuur voor montage in lijn met verschillende lenzen. Voorzien van doorvoerbekalbeling 5x 1.5mm² met connectoren. Geen gereedschap nodig voor montage. Algemeen: Geschikt voor

Nadere informatie

Flare. Comfort en rendement met leds

Flare. Comfort en rendement met leds Flare Comfort en rendement met leds Flare Downlights en spots met ledtechnologie Flare, een uniek designconcept Mun* product design Flare is een compleet gamma van ronde downlights en spots. Zij verzekeren

Nadere informatie

LEDline lineair systeem

LEDline lineair systeem LEDSign LEDLine Lineair Profiel Systeem is een energie-efficiënte, weinig onderhoud alternatief voor traditionele lineaire fluorescente in diverse industriële-, commerciële- en lichte assemblagewerkzaamheden.

Nadere informatie

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE Zipline LED-verlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van het ontwerp van verlichting. Zipline combineert architectonisch effect,

Nadere informatie

Cleanroom LED hygiënisch en efficiënt

Cleanroom LED hygiënisch en efficiënt Lighting Cleanroom LED hygiënisch en efficiënt Cleanroom LED CR434B De Cleanroom LED is een hygiënisch, eenvoudig te reinigen en stofdicht IP 65-armatuur die voldoet aan alle verlichtingseisen en -normen.

Nadere informatie

OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinv erlichting OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525

OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinv erlichting OptiVision LED Gen2 BVP515/BVP525 Lighting OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinv erlichting Het OptiVision gen2 LED-schijnwerpersysteem van Philips biedt een complete oplossing voor verlichtingstoepassingen

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Puntverlichting / Highbay armaturen Binnenverlichting» Puntverlichting / High-bay armaturen» GentleSpace BY470P/BY471P GentleSpace BY470P/BY471P De GentleSpace

Nadere informatie

Product naam: MM03148

Product naam: MM03148 Product naam: MM03148 Specificaties MM03148: Levensduur: 40000u Diameter: 111 mm Wattage: 10.00W Gewicht: 180 gr Kleur: 2800K Spanning: 20 V Lumen: 530 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 3600 cd Te vervangen

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

NIEUW EENVOUDIG. E-Line LED

NIEUW EENVOUDIG. E-Line LED NIEUW Licht EENVOUDIG EFFICIËNT HOEHOOGISUW BESPARINGSPOTENTIEEL? PUREEFFICIENTIE VOORNIEUWBOUW ENRENOVATIE Efficiënt licht voor productiehallen. Om energie te kunnen besparen is veelal een renovatie van

Nadere informatie

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen

terreinverlichting ClearFlood BVP650 Voordelen Lighting ClearFlood LEDoplossing voor sport en terreinverlichting ClearFlood BVP650 Philips ClearFlood is een serie schijnwerpers die u in staat stelt exact het aantal lumen te kiezen die u nodig hebt

Nadere informatie

Product naam: MM02273

Product naam: MM02273 Product naam: MM02273 Specificaties MM02273: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 4000K (koelwit) Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V RA: 93 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Stichting Adviescentrum Metaal

Stichting Adviescentrum Metaal Stichting Adviescentrum Metaal Marijn Groenendijk Philips Lighting Benelux 2 december 2014 1 Our goal is to improve the lives of 3 billion people a year by 2025 2 2 Onze focus Een organisatie die is gericht

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Puntverlichting / Highbay armaturen Binnenverlichting» Puntverlichting / High-bay armaturen» GentleSpace BY470P/BY471P GentleSpace BY470P/BY471P De GentleSpace

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Voorjaar 2017 Productinnovaties en -aanvullingen Voorjaar 2017 De verandering van het natuurlijke licht door de dag heen heeft de mens al sinds mensenheugenis

Nadere informatie

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Lichtlijn LL120X Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

NOVATE LIBRA SERIE

NOVATE LIBRA SERIE - Milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verlichtingsarmaturen - Efficiënte lichtsturing door middel van led optieken - Philips Xitanium programmeerbare driver (15W + 25W uitvoering) - Cree High-power

Nadere informatie

VERLICHTINGSARMATUUR IN LED-TECHNOLOGIE BESCHIKBAAR 24/7

VERLICHTINGSARMATUUR IN LED-TECHNOLOGIE BESCHIKBAAR 24/7 VERLICHTINGSARMATUUR IN LED-TECHNOLOGIE BESCHIKBAAR /7 BESCHIKBAAR TE KOOP VANAF OKTOBER 2014 2 LED-technologie De LEDBOX lijn behoort tot de portefeuille van de Europese leider in de verlichtingsindustrie,

Nadere informatie

MAGNUS SERIE LINEAIR LED

MAGNUS SERIE LINEAIR LED 05 LM-79 LM-80 Met de Veko Magnus serie heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw verlichting. Strak en naadloos hangen deze lineaire LED armaturen in elke denkbare industriële ruimte. Van open, lage

Nadere informatie

MAGNUS LINEAIR LED IP20 - IP40 - IP54 - IP65.

MAGNUS LINEAIR LED IP20 - IP40 - IP54 - IP65. 05 LM-79 LM-80 Met de Magnus heeft u jarenlang geen omkijken meer naar uw verlichting. Strak en naadloos worden deze lineaire LED armaturen in elke denkbare industriële ruimte gemonteerd. Van werkplaatsen,

Nadere informatie

Product naam: MM03894

Product naam: MM03894 Product naam: MM03894 Specificaties MM03894: Levensduur L90: 15000u Wattage: 2.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 136 lm RA: 80 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: Kaars Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2017 Productinnovaties en -aanvullingen Herfst 2017 In onze maatschappij vinden ingrijpende veranderingen plaats. Tegelijkertijd blijven traditionele

Nadere informatie

Product naam: MM02512

Product naam: MM02512 Product naam: MM02512 Specificaties MM02512: Groep LED Soort Reflector AR111 Levensduur L90 40.000u RA 93 Wattage 16W Straalhoek 24 graden Spanning 20V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 4000K (koelwit)

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Puntverlichting / Highbay armaturen Binnenverlichting» Puntverlichting / High-bay armaturen» GentleSpace BY470P/BY471P GentleSpace BY470P/BY471P De GentleSpace

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn Persinformatie www.thornlighting.nl De nieuwe Thorn producten zullen vanaf 30.11.2017 verkrijgbaar zijn De slimme IQ Wave van Thorn biedt aangename verlichting van topkwaliteit voor kantoren en scholen

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

Maxos LED Recessed alles precies uitgelicht

Maxos LED Recessed alles precies uitgelicht Lighting Maxos LED Recessed alles precies uitgelicht Maxos LED Recessed is een semi-modulaire LED-inbouwarmatuur voor de verlichting van schappen en kledingrekken. Dankzij zijn verstelbare optiek kan het

Nadere informatie

JUSTIN TWIST LED IP40 - IP54 - IP65.

JUSTIN TWIST LED IP40 - IP54 - IP65. 05 LM-79 LM-80 Met de Justin biedt Veko richtbare LED lijnverlichting voor elke industriële ruimte. Doordat deze gepatenteerde armaturen 270 graden te draaien zijn, kunnen alle werkplekken en hoeken optimaal

Nadere informatie

Product naam: MM03590

Product naam: MM03590 Product naam: MM03590 Specificaties MM03590: Groep LED Lumen/Watt 64.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 7W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 83mm

Nadere informatie

RANA LED. Reeks LED inbouw- & opbouwarmaturen. rendement betekent van 101 lm/w (totaal systeemrendement).

RANA LED. Reeks LED inbouw- & opbouwarmaturen. rendement betekent van 101 lm/w (totaal systeemrendement). In support of United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization International Year of Light 2015 RANA LED Reeks LED inbouw- & opbouwarmaturen De nieuwe reeks RANA LED inbouw- en opbouwarmaturen

Nadere informatie

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving Lighting LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving LumiStone SP520/522/524/526 Om ruimten te creëren met een aangename en uitnodigende sfeer spelen armaturen met een aantrekkelijke vormgeving een

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Levensduur L90: 25000u Lengte: 133 mm Wattage: 16.00W Diameter: 121 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 950 lm Beschermingsklasse: IP54 Cd: 6000

Nadere informatie

LINE A SERIE LEDNOVATE LINEA SERIE

LINE A SERIE LEDNOVATE LINEA SERIE LINE A SERIE LEDNOVATE Professioneel lichtlijnsysteem voor renovatie en nieuwbouw Levensduur >100.000 branduren, 7 jaar garantie Productie volledig in Nederland 10% besparing op energie t.o.v. marktconform

Nadere informatie

SARTO satin 237mm DATASHEET. Led downlight. SARTO satin led downlight 195mm. Voordelen. Toepassingsgebieden

SARTO satin 237mm DATASHEET. Led downlight. SARTO satin led downlight 195mm. Voordelen. Toepassingsgebieden SARTO satin led downlight 195mm armatuur, 195mm buitenmaat, 176mm gatmaat, 3000 en 4000 Kelvin, Philips DLM module, Philips Xitanium driver, 875 tot 4500 lumen, lage UGR, L70/B10 (>60.000 uur). Opties:

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst

Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst Lighting Maxos LED Industry innovatieve, flexibele oplossing levert ideale lichtopbrengst De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet aan alle

Nadere informatie

Efficiëntie betaalbaar gemaakt

Efficiëntie betaalbaar gemaakt GEBIED INDU LINE GEN2 Efficiëntie betaalbaar gemaakt De INDU LINE GEN2 biedt een robuust en efficiënt LEDalternatief voor armaturen voorzien van traditionele TL-buizen. Ontworpen om een langdurige oplossing

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED Lighting CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, klanten willen lichtoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

Product naam: MM03243

Product naam: MM03243 Product naam: MM03243 Specificaties MM03243: Groep LED Soort Reflector MR11/16 Levensduur L90 30.000u RA 85 Wattage 10W Straalhoek 24 graden Spanning 20V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 5500K (Brilliant

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Groep LED Soort Reflector PAR30/38 Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 16W Straalhoek 25 graden Spanning 230V Beschermingsgraad IP54 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie