Schooljaar , nummer 7 1 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar , nummer 7 1 december 2016"

Transcriptie

1 Schooljaar , nummer 7 1 december 2016 De Sint komt 5 december met zijn gevolg weer op de Bongerd Locatie Wieldraaierlaan: Hier zijn de groepen 3, 4, 5, 7 en 8. Om 8.20 uur mogen de leerlingen naar binnen, ook de kinderen met surprises. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind op tijd op school is. We verwachten de Sint om 8.40 uur. De leerkrachten komen met de kinderen naar buiten. De kinderen blijven bij de leerkracht. De ouders staan aan de zijkant. De groepen 8 blijven binnen. Voor eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. De kinderen moeten wel eten meenemen voor de grote pauze. Opstelling Wieldraaierlaan: BIEB Ramen Hal Locatie Paukenlaan: Hier zijn de groepen 1, 2 en 6. De kinderen van de groepen 2 worden hier om 8.30 uur door hun ouders gebracht. Er staat aangegeven in welk lokaal uw kind moet zijn. Ouders moeten zelf aangeven bij de opvang, dat de kinderen bij de Paukenlaan moeten worden gebracht en gehaald. Om 9.15 uur verwachten we de Sint! De kinderen van de groepen 1 en 2 staan op de parkeerplaats, de kinderen van de groepen 6 staan op de speelplaats en de ouders staan aan de overkant van de straat. Het is niet de bedoeling dat de ouders bij hun kinderen staan. Voor eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. De kinderen moeten wel eten meenemen voor de grote pauze. Iedereen is om uur vrij. We kijken uit naar een mooi sinterklaasfeest.

2 7 gewoonten om nog effectiever te worden Het is inmiddels een jaar geleden dat er een groep medewerkers van de stichting Konot naar Canada is gereisd om in Edmonton te aanschouwen wat het gedachtengoed van Steven Covey teweeg brengt in een school. Dit gedachtengoed was in eerste instantie gericht op het bedrijfsleven, doch Steven s zoon Sean, heeft dit vertaald naar het werken op een basisschool. Het kan zowel het werken van de leerkrachten als van de kinderen verrijken. Het enthousiasme is in het afgelopen jaar niet weggeëbd; er is een Konot-studiedag over dit thema geweest, er is veel over gelezen, veel is er al toegepast. Ook op de Bongerd hebben we in een tweedaagse met elkaar over dit gedachtengoed gesproken en gediscussieerd. Het gevoel dat blijft hangen is: wat sluit dit mooi aan bij onze Daltonwaarden, en: prachtige eigenschappen die je helpen om een betere en bewustere leerkracht te zijn. We hebben met elkaar uitgesproken dat de Bongerd een Daltonschool is en blijft, omdat de kernwaarden van dit onderwijs die door Boele worden verwoord, bijdraagt aan de kwaliteit van ons onderwijs. De 7 eigenschappen sluiten naadloos aan bij deze kernwaarden en we hebben met elkaar geconcludeerd dat het jezelf eigen maken van dit gedachtengoed een versterking is van ons Daltononderwijs. Wat ís nu die kern van dat Daltononderwijs? Jij bent de baas over je eigen leven en draagt de verantwoordelijkheid over de keuzes die je maakt, maar weet wel waar je naar toe wilt. Daarbij is het stimuleren van de zelfstandigheid net dat duwtje in de rug dat het krachtiger maakt. Maak een plan, bedenk vooraf wat je wilt gaan doen, wie je daarvoor nodig hebt en hoe je een taak gaat uitvoeren. Daarbij is het belangrijk dat je bepaalt wat het belangrijkste is om als eerste te doen en om de goede focus te houden. Met elkaar maken we de Bongerd tot de Bongerd, waarin het belangrijk is om samen op te trekken, samen met kinderen, met ouders, met leerkrachten. In dat samenwerken zit de kracht van het Daltononderwijs. Daarbij maken we gebruik van ieders eigenheid en talent. Goed naar elkaar luisteren en oprecht de ander willen begrijpen is de smeerolie in deze samenwerking. Hoe houden we dan de zaag scherp? Door ons te verwonderen, door te reflecteren op dat proces en te genieten van wat tot stand komt. Genieten ook van het eigene van elk individu, of dat nou een kind, een ouder of een collega is. In de titel hebben we het over de 7 gewoonten en u hebt gelezen over onze Dalton kernwaarden. Een oplettende lezer heeft gezien dat die 7 eigenschappen zijn verweven in dit betoog. Zo willen we ook de 7 gewoonten verweven met ons leerkrachthandelen, dat uitdragen naar de kinderen en willen we dat ook aan hen voorleven, elk op zijn of haar manier, en we willen elkaar daarbij scherp houden. Dit is een dynamisch proces, en we zullen u van tijd tot tijd op de hoogte houden.

3 Belgische gasten op school Deze week waren 2 Belgische leerkrachten bij ons op studiebezoek. Zij waren met name geïnteresseerd in onze visie en praktijk m.b.t. de taakbrief, de planning en de zelfredzaamheid bij kinderen. Twee leerlingen van de leerlingenraad (Pien en Mats) hebben de leerkrachten rondgeleid en hen vol trots de dagelijkse Bongerdpraktijk laten zien. Als dank kregen we een doos Antwerpse handjes, die zeggen en schrijven binnen een paar uur op waren. Maar de mooie koektrommel is gelukkig een blijvende herinnering aan het bezoek van onze zuiderburen. Schoolbieb Paukenlaan extra openingstijd Na onze hulpvraag om te helpen bij het uitlenen/innemen van schoolbiebboeken, is ons hulpteam uitgebreid (hartelijk dank!), waardoor we op de Paukenlaan een extra openingstijd kunnen realiseren. Vanaf 6 december a.s. zijn de openingstijden van beide locaties als volgt: - Paukenlaan: maandag, woensdag, vrijdag u (voor kinderen tot 8.30u) - Wieldraaierlaan: Maandag t/m vrijdag van u (voor kinderen tot 8.30u) Vrijdag uur FC Twente kidsclub De groepen 4 en 5 hebben de afgelopen week bezoek gehad van de FCTwente kidsclub. Cas Bruns, gymstagiaire van vorig jaar, loopt nu stage bij FC Twente. Hij heeft de groepen begeleid in de gymzaal. Ieder kind kreeg een FC Twente hesje aan en er werd gespeeld met een echte Twente-voetbal. Cas vertelde hoe belangrijk bewegen is; er werd een parcours afgelegd en veel techniek geoefend. De profvoetballers zelf waren verhinderd; zij moesten natuurlijk trainen voor de wedstrijd van a.s. zondag. De kinderen hebben genoten! Kerstactie 2016, bedacht door de leerlingenraad Ook dit jaar heeft de leerlingenraad weer een mooie kerstactie bedacht voor een goed doel. Het gekozen doel is de stichting 'Kans voor een kind'. Deze stichting vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Dit zijn kinderen die het niet makkelijk

4 hebben door lichamelijk of psychische ziekte, dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden. Op woensdag 7 december zal een ambassadeur van de stichting, Willem Hoevers, bij ons op school uitleg komen geven aan de groepen 3 t/m 8, over het werk van de stichting. In de groepen 1 en 2 wordt door de leerkracht uitleg gegeven. Het is de bedoeling dat iedere klas een klassenactie bedenkt om geld in te zamelen voor dit goede doel. Daarnaast moedigen wij individuele acties vanuit de kinderen zelf natuurlijk aan! U zult een dezer dagen een brief langs zien komen die kinderen mee kunnen nemen (langs de deuren) als bewijs dat dit gaat om een officiële actie. De uiterlijke inleverdatum van het opgehaalde geld is vrijdag 23 december We zullen in de kerstvakantie het geld gaan tellen en het uiteindelijke bedrag bekend maken en overhandigen aan de stichting in een maandviering aan het begin van het nieuwe jaar. Groet de leerlingenraad Handig om te weten bij infectieziekten GGD Twente heeft een mooie website, waar onder andere goede informatie te vinden is over infectieziekten. Altijd handig om te weten. folders-infectieziekten Zelfvertrouwen stimuleren (0-12 jaar) De instantie Loes adviseert ouders verzorgt een gratis bijeenkomst over het stimuleren van zelfvertrouwen bij kinderen van 0-12 jaar. Deze bijeenkomst wordt gehouden op 18 januari 2017 tussen uur, op kinderdagverblijf Kiekeboe, Vondellaan 4 in Oldenzaal. Hun website-aankondiging luidt als volgt: Opvoeden doet iedereen op zijn eigen manier. Jij bepaalt als ouder zelf welke waarden en normen je jouw kind wilt meegeven. Welk gedrag je toelaat, en welke vaardigheden je wilt dat je kind leert. Een aantal basisvaardigheden heeft elk kind in zijn leven nodig. Om meer zelfvertrouwen te krijgen, succesvoller te zijn op school en beter met anderen op te kunnen schieten. Deze vaardigheden zijn: Rekening kunnen houden met anderen Goed kunnen communiceren Positief denken Zelfwaardering hebben Zelf problemen kunnen oplossen Zelfredzaam zijn Met deze vaardigheden ontwikkelt je kind zich tot een volwassene die vertrouwen heeft in zichzelf. En die sociaal en zelfstandig is. Hoe leert je kind deze belangrijke vaardigheden aan?

5 Tijdens de bijeenkomst is er voor kinderen (0 4 jr) professionele opvang mogelijk. Wil je hier gebruik van maken, meld je dan aan via speelweide@kinderdagverblijfkiekeboe.nl en vermeld hierbij de naam + leeftijd van je kind(eren). Zie ook de volgende link: Agenda 1 december Ouderavond groepen 1 t/m 7 5 december Sinterklaas op school 8 december Medezeggenschapsraad 9 december Rapport mee naar huis groepen 8 13, 14, 15 december Ouderavond groepen 8 15 december Ouderraad Volg ons op Facebook en Twitter. Aanmelden kan via onze website:

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Schooljaar 2016-2017, nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan

Schooljaar , nummer 3 4 oktober Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Schooljaar 2018-2019, nummer 3 4 oktober 2018 Opening Parkour 17 oktober, locatie Wieldraaierlaan Gedenkhoek Judith Halfwerk Het overlijden van collega Judith Halfwerk heeft ons diep geraakt. We missen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden Schooljaar 2014-2015 Nummer 4 / 25 september 2014 Klassenavonden Opzet Alle ouders zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De leerkrachten zijn in de groepen aanwezig om bij alle informatie

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Vaak krijgen we de vraag wat het logo van de Bongerd precies betekent. Hieronder daarover een korte uitleg.

Vaak krijgen we de vraag wat het logo van de Bongerd precies betekent. Hieronder daarover een korte uitleg. Schooljaar 2013-2014 Nummer 7 / 14 november 2013 Het logo van De Bongerd. Vaak krijgen we de vraag wat het logo van de Bongerd precies betekent. Hieronder daarover een korte uitleg. Ontwerp Het logo is

Nadere informatie

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad)

De rode loper is flink belopen door geïnteresseerden die tijdens de W&T-dagen kwamen kijken. (foto s verderop in dit infoblad) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 13 21 maart 2019 Social Schools naar 3.0 gemigreerd (herhalend bericht) Vorige week maandag heeft de migratie naar Social Schools 3.0 plaatsgevonden. Bij deze het

Nadere informatie

Jaarverslag MR. De Bongerd

Jaarverslag MR. De Bongerd Jaarverslag MR De Bongerd 2017-2018 Oldenzaal, september 2018 Inhoud 1. Inleiding 2. De samenstelling van de MR 3. Weergave uit de vergaderingen 1. Inleiding. Daltonschool de Bongerd is een van de KONOT

Nadere informatie

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen...

De kinderen van de groepen 1 en 2 gaan een kerstwandeling maken. Tijdens deze wandeling komen ze allerlei kerstfiguren tegen... Schooljaar 2016-2017, nummer 8 15 december 2016 Kerstmusical, kerstviering en vossenjacht Op 21 december wordt de kerstmusical de herberg zit vol opgevoerd door kinderen van de groepen 7. De kinderen uit

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014. Nummer 16 / 10 april 2014. Paasviering donderdag 17 april

Schooljaar 2013-2014. Nummer 16 / 10 april 2014. Paasviering donderdag 17 april Schooljaar 2013-2014 Nummer 16 / 10 april 2014 Paasviering donderdag 17 april Op donderdag 17 april vieren we Pasen op school. Op die dag is er een continurooster. De dag begint om 8.30 uur en eindigt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Schooljaar , nummer maart 2017

Schooljaar , nummer maart 2017 Schooljaar 2016-2017, nummer 13 23 maart 2017 Schoolreisjes 2017 De tijd voor de schoolreisjes komt er weer aan en de werkgroep is al volop met de voorbereidingen bezig. Net als 2 jaar geleden gaan de

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 7 6 december Sinterklaas-bouwproject groepen 6

Schooljaar , nummer 7 6 december Sinterklaas-bouwproject groepen 6 Schooljaar 2018-2019, nummer 7 6 december 2018 Sinterklaas-bouwproject groepen 6 Laatste vrijdag vóór kerstvakantie iedereen vanaf 12.15 uur vrij (herhalend bericht) Omdat het niet in de jaarkalender staat,

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school 2016 28 november 11 december nieuwskalender 6 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 december 2 3 4 schwk 12 wk 48 Sinterklaas in Koningshaven! 14.30 tot 16.30

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 10 2 februari 2017

Schooljaar , nummer 10 2 februari 2017 Schooljaar 2016-2017, nummer 10 2 februari 2017 Aanmelden nieuwe leerlingen Ieder jaar is er in Oldenzaal voor alle basisscholen een vaste datum waarop ouders hun kind(eren) kunnen aanmelden voor een basisschool.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 20 / 4 juni Schooljaar Daltonpredikaat de Bongerd

Schooljaar Nummer 20 / 4 juni Schooljaar Daltonpredikaat de Bongerd Schooljaar 2014-2015 Daltonpredikaat de Bongerd Vorige week donderdag, 28 mei, was een belangrijke dag voor onze school. Het was de dag van de hervisitatie. Een visitatiecommissie, bestaande uit zes vertegenwoordigers

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden

Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Schooljaar 2018-2019, nummer 8 20 december 2018 Patio locatie Paukenlaan is Belevingstuin geworden Geruime tijd was de welige groei van onkruid in de patio een doorn in het oog. Trots zijn we op de inmiddels

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan.

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan. Jaargang 9, nummer 1 Even bijpraten: Parro Wij gaan op school Parro gebruiken. En te zijner tijd afscheid nemen van Email works. Via Parro kunnen we voortaan op een makkelijke, veilige en snelle manier

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2016

Agenda. Nummer 4 december 2016 Agenda Nummer 4 december 2016 Vrijdag 23 dec. Kerstvakantie (vanaf 12.00 uur) Maandag 9 jan. Eerste schooldag 2017 Vrijdag 27 jan. Inloop ouders Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 10 1 februari 2018

Schooljaar , nummer 10 1 februari 2018 Schooljaar 2017-2018, nummer 10 1 februari 2018 Aanmelden nieuwe leerlingen Ieder jaar is er in Oldenzaal voor alle basisscholen een vaste datum waarop ouders hun kind(eren) kunnen aanmelden voor een basisschool.

Nadere informatie

Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort

Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort Schooljaar 2016-2017, nummer 12 9 maart 2017 Oproep talentontwikkeling Breien, schaken, hardlopen, techniek, presenteren, computervaardigheden, Frans, bandenplakken, enzovoort, enzovoort Dit schooljaar

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede.

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede. Nieuwsbrief 10 - Juni 2015 Segnocollectief Bootexcursie groep 7 Poetsavond Studiedag Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Technieklessen Afsluiting Muziek van de toekomst Oudergesprekken Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 15 18 april 2019 Bewegend leren Vanaf januari t/m maart hebben een aantal collega s de leergang bewegend leren gevolgd. In de afgelopen mr-vergaderingen heb ik hierover

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord Nieuwsbrief 7 Voorwoord Wij zijn erg verheugd over het feit dat inmiddels meer dan 70 % van de ouders/verzorgers zich heeft aangemeld op www.digiduif.nl/aanmelden Wij hopen dat de laatste kleine 30% dit

Nadere informatie

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst!

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst! Onze kernwaarden: Voorwoord December is een gezellige maand. Zo hebben we het sintfeest gevierd en hebben de kinderen genoten van het kerstdiner. Voor de ouders was er gisteravond een kerstborrel. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaasfeest. DVD Sinterklaasfeest. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Sinterklaasfeest. DVD Sinterklaasfeest. In dit nummer: 15 november 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Sinterklaasfeest Op maandag 5 december a.s. vieren we op school natuurlijk het Sinterklaasfeest. In de ochtend zullen we Sinterklaas en een aantal van zijn pieten

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar

Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Jaargang 22, nummer 2 november 2016 Beste ouders / verzorgers, dit is de tweede officiële nieuwsbrief van dit schooljaar In deze nieuwsbrief: - Belangrijke data - Schoolfruit - MR de Poeljeugd - Luizenzakken

Nadere informatie

Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan.

Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan. Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 / 11 september 2014 Openingsviering Op vrijdag 19 september is de openingsviering van dit schooljaar. Deze wordt gehouden in de hal van de locatie Wieldraaierlaan. Thema Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Fusie nieuwsbrief obs Onnema en obs de Schutsluis. Nummer 1, 24 maart 2015

Fusie nieuwsbrief obs Onnema en obs de Schutsluis. Nummer 1, 24 maart 2015 Fusie nieuwsbrief obs Onnema en obs de Schutsluis Nummer 1, 24 maart 2015 Beste ouders, teamleden en betrokkenen, Voor u ligt de fusienieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de voortgang

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Op vrijdag 20 september is de openingsviering van dit schooljaar. Het thema van de viering is: Klaar voor de start.

Op vrijdag 20 september is de openingsviering van dit schooljaar. Het thema van de viering is: Klaar voor de start. Schooljaar 2013-2014 Nummer 3 / 12 september 2013 Openingsviering vrijdag 20 september Op vrijdag 20 september is de openingsviering van dit schooljaar. Het thema van de viering is: Klaar voor de start.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 2 / 15 september Schooljaar ; het jaar van de motivatie

Schooljaar Nummer 2 / 15 september Schooljaar ; het jaar van de motivatie Schooljaar 2016-2017 Nummer 2 / 15 september 2016 Schooljaar 2016-2017; het jaar van de motivatie de schoolkalender. Het jaar is bezig met zijn 3 e week, we zijn weer volop in bedrijf. In de laatste week

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8.

Groep 1 t/m 6 vrij. Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m. de sportdag van de groepen 7 en 8. Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 16 16 mei 2019 Sportdag Op 29 mei is de jaarlijkse sportdag voor de groepen 7 en 8. Groep 1 t/m 6 vrij Op 29 mei zijn leerlingen van de groepen 1 t/m 6 vrij, i.v.m.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Marly Buitink

Veel leesplezier, De Redactie. Marly Buitink 29 november 2013, jaargang 22. nr. 6 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 2: 23.08.2013

Het Wilgenblaadje. Editie 2: 23.08.2013 Het Wilgenblaadje Editie 2: 23.08.2013 Belangrijke data: 26 augustus: startvergadering ouderraad en medezeggenschapsraad 3 september: schoolverpleegkundige GGD op school 5 en 6 september: cultoer 11 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2018

Agenda. Nummer 4 december 2018 Agenda Nummer 4 december 2018 Vrijdag 21 dec. Leerlingen vrij Zaterdag 22 dec. Kerstvakantie Maandag 7 jan. Start school Start CITO M groep 8 Woensdag 9 jan. Start thema Amsterdam Woensdag 16 jan. Informatieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Nieuwbouw IKC Kreekrijk... 1 Sinterklaasfeest op Het Koraal... 2 Kerstfeest op Het Koraal... 2 Verkeerssituatie...

Nadere informatie

Mei Voorwoord Belangrijke data Moeder-en vaderdagcadeau Daltondag impressie

Mei Voorwoord Belangrijke data Moeder-en vaderdagcadeau Daltondag impressie Mei 2019 Voorwoord Belangrijke data Moeder-en vaderdagcadeau Daltondag impressie Koningsspelen en paasontbijt Onderzoek sociaal gedrag van kleuters Quote van een ouder Startbijeenkomst ouders van vierjarigen

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit o Nieuwsbrief 13 maandag 18 vrijdag 29 maart Beste ouders, Met het in gebruik nemen van de Parro-app hebben we geconstateerd dat de nieuwsbrief een andere invulling kan krijgen. Veel klasgerelateerde zaken

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In dit weeknieuws o.a.: Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 2 20 september 2018

Schooljaar , nummer 2 20 september 2018 Schooljaar 2018-2019, nummer 2 20 september 2018 100% Social Schools In ons communicatieplatform Social Schools zijn we inmiddels op 100% dekking uitgekomen. Dat betekent dat van iedere Bongerd-leerling

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 In deze nieuwsbrief Informatieavond donderdag 3 september Studiedag vrijdag 4 september Ouderkamer Oudercontactmedewerker & ouderen kind-adviseur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leerlingenraad

Schoolnieuws. Leerlingenraad In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leerlingenraad Kalender Ophalen van het plein De Bliepbliepiotheek Rapportgesprekken Muurverf nodig Typelessen op De Hoge Raven Brede School Nieuws Sportmix in Hoograven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 6 17 november Pingpongtafel Paukenlaan

Schooljaar , nummer 6 17 november Pingpongtafel Paukenlaan Schooljaar 2016-2017, nummer 6 17 november 2016 Pingpongtafel Paukenlaan Via connecties van een ouder van onze school, is deze buiten-pingpongtafel geplaatst op de Paukenlaan. Daar zijn we heel erg blij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 14 4 april 2019 Maandag was rood Afgelopen maandag waren velen in het rood gekleed vanwege de kleur van de dag. We kregen afgelopen weken mails van ouders én van leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief informatie over

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief informatie over november 2015 Nieuwsbrief 4-29 In deze nieuwsbrief informatie over obs De Brug Belangrijke data : 4-12 sint op school. Kinderen s middags vrij 7-12 kerstversieren om 19.00 uur 17-12 continurooster van

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie