Huren bij. Locatie Veestraat e.o. FASE 2. Impressie renovatie. Impressie nieuwbouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huren bij. Locatie Veestraat e.o. FASE 2. Impressie renovatie. Impressie nieuwbouw"

Transcriptie

1 Huren bij Locatie Veestraat e.o. FASE 2 Impressie renovatie Impressie nieuwbouw

2 Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Ophoven, Sanderbout, Tuin van Gulik en Achtbunder. Hier werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw bouwen, maar ook woningen renoveren en het verbeteren van de leefomgeving. Zo maken we samen van Sittard-Zuid een veelzijdige wijk met aantreingskracht, ar zowel oude bewoners als nieuwkomers zich thuis kunnen voelen. Een wijk voor iedereen dus, vandaar ook de naam Mijn Zuid, die ook verwijst naar het mijnverleden van de regio.

3 ZOwonen verhuurt woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie te creëren, psend bij uw persoonlijke woonwensen. Woonwensen in de meest brede zin van het woord; genieten van je woning, maar je ook thuis voelen in je woonomgeving. Een prettige woonomgeving realiseren wij samen met organisaties uit de buurt en instellingen die hiervoor oog hebben. Locatie Veestraat e.o. FASE 2 Sittard is een karaeristieke, historische stad met een sfeervol, authentiek centrum. In het gebied Sanderbout-Veestraat in Sittard wordt een opardering gegeven aan de bestaande buurt. Het gebied, dat wordt afgebakend door de Veestraat, Leliestraat, Resedtraat en de Irisstraat, kenmer zich door karaeristieke mijnwerkerswoningen. Met die reden heeft deze buurt inmiddels de status van beschermd stads- en dorpsgezicht gekregen. In het gebied worden 34 nieuwe gezinswoningen gebou en worden daarnat 36 woningen gerenoveerd (*) en omgebou tot seniorenwoning. De karaeristieke eigenschappen van de huidige woningen worden zo veel mogelijk behouden bij de renovatiewoningen en zijn ook terug te zien in de nieuwbouwwoningen. Het centrum van Sittard en het NS-station bevinden zich in de nabijheid. Ook winkelvoorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen liggen dicht in de buurt. Daarnat zijn er sport- en gezondheidsvoorzieningen in de directe omgeving. (*) Renovatie middels volledige nieuwbouw achter bestaande voorgevel. 34 nieuwbouwwoningen (blauwe bloen op de situatietekening) Entree Meterkt met aansluitingen voor elera, ter en g Toilet Vrij hangend met inbouwreservoir Vloertegels Wandtegels ca. 150 cm hoog Handsbakje Keuken Open keuken met aanrechtblok. Witte ktjes en antraciet blad 2 bovenktjes Wandtegels ca. 60 cm boven het aanrechtblad en ter plaatse van de opstelruimte voor het koooestel en de koelkt Opstelruimte voor een koelkt Opstelruimte voor een koooestel (gaansluiting) Woonkamer Woonkamer met een tuindeur naar het betegelde terr en de omrterde tuin. Het terr is voorzien van een schrobputje en een buitenkraan. Slaapkamers 3 s op de eerste verdieping

4 Badkamer Badkamer met betegelde douchevloer met draingoot Wandtegels tot plafond Wtafel Aansluitmogelijkheid voor een tweede (niet standaard aanwezig). Aansluiting ter en afvoer riool is aanwezig. Opstelplaatsruimte voor sautomaat en condenssdroger (nat elkaar te plaatsen) Berg De eengezinswoningen hebben een vte trap naar de berg. De is geen verblijfsgebied. De heeft de functie van een berg. Mechanische ventilatie unit en opstelling CV-Combi-ketel (HR-ketel voor verrming en rm ter) Ventilatie Keuken,, en berging worden mechanisch geventileerd. Verrming / Warm tapter De woningen zijn voorzien van een eigen HR CV-ketel die zorgt voor verrming en rm ter. De verrming functioneert via radiatoren. De CV-leidingen zijn in de vloer gestort. Tuin De woningen beschien over een tuin. Op de situatietekening is indicatief aangeven hoe diep de tuin is. Deze tuinen zijn onderling van elkaar gescheiden met een draadhekwerk. U zorgt zelf voor de verdere tuininrichting en aanplant en het plantklaar maken van de bodem. Denk bij het bestraten van uw tuin ook aan de afvoer van regenter zonder dat dit tot problemen leidt voor uw buren. Het volledig dichtstraten van uw tuin wordt afgeraden i.v.m. mogelijke overlt bij hoosbuien. LET OP! De tuinen kunnen onderling van hoogteligging verschillen. Ook kan er een hoogteverschil zitten tussen het achterterrein en de tuin. Dit hoogteverschil wordt opgevangen door keerelementen, taluds en/of betonnen traptreden in de tuin. Dit is indicatief aangegeven op de situatietekening. Parkeren Bijna alle woningen beschien over één eigen parkeerplaats zoals op tekening aangegeven. Op de situatietekening is ook aangegeven welke woningen geen eigen parkeerplaats hebben. Bergingen De houten bergingen (ca. 6 m 2 ) bevinden zich in de tuin zoals aangegeven op de situatietekening. 36 renovatiewoningen (roze bloen op de situatietekening) Algemeen Deze renovatiewoningen zijn gerealiseerd als zogenaamde Vernieuwbouw. Dit houdt in dat enkel de oude bestaande voorgevel in stand is gehouden maar dat verder de gehele achterliggende woning en dakconstructie compleet vernieu is.

5 Entree Meterkt met aansluitingen voor elera, ter en g De aan de voorzijde van de woning is niet rolstoeltoegankelijk. (Via de keuken aan de achterzijde is de woning wel rolstoeltoegankelijk) Binnenberging De kleine berging onder de trap is bereikbaar via de. Toilet Vrij hangend met inbouwreservoir Vloertegels Wandtegels ca. 150 cm hoog Handsbakje Keuken Keuken met deur naar de achtertuin met terr. Het terr is voorzien van een schrobputje en een buitenkraan. Via de keuken is de woning rolstoeltoegankelijk. Open keuken met aanrechtblok, witte ktjes en antraciet blad 2 bovenktjes Wandtegels ca. 60 cm boven het aanrechtblad en ter plaatse van de opstelruimte voor het koooestel en de koelkt Opstelruimte voor een koelkt Opstelruimte voor een koooestel (gaansluiting) Opstelplaatsruimte voor sautomaat en condenssdroger (nat elkaar plaatsen) Woonkamer Woonkamer met een open verbinding met de keuken Slaapkamer 1 op de met een tuindeur naar het betegelde terr en de omrterde tuin. Op de verdieping is de mogelijkheid tot het maken van een extra (slaap)kamer. Badkamer De is bereikbaar via de Badkamer met betegelde douchevloer met draingoot Wandtegels tot aan het plafond Wtafel Optie voor een tweede door uzelf te plaatsen. Dit is dus niet standaard aanwezig. Aansluitingen ter en afvoer zijn aanwezig. Eerste verdieping De eerste verdieping is bereikbaar via de houten trap. De indeling van de verdieping is indicatief weergegeven op de verhuurtekeningen. Ventilatie Keuken,, en berging worden mechanisch geventileerd. De ventilator is geplaatst in de technische ruimte op de verdieping. Verrming / Warm tapter De woningen zijn voorzien van een eigen HR CV-ketel die zorgt voor verrming en rm ter. De verrming functioneert op de middels vloerverrming. Op de verdieping zijn radiatoren aangebracht en de leidingen uitgevoerd al opbouw. De CV-ketel is geplaatst in de technische ruimte op de verdieping.

6 Tuin De woningen beschien over tuinen met diverse afmetingen. Op de situatietekening is indicatief aangeven hoe diep de tuin is. Deze tuinen zijn onderling van elkaar gescheiden met een draadhekwerk. U zorgt zelf voor de verdere tuininrichting en aanplant en het plantklaar maken van de bodem. Denk bij het bestraten van uw tuin ook aan de afvoer van regenter zonder dat dit tot problemen leidt voor uw buren. Het volledig dichtstraten van uw tuin wordt afgeraden i.v.m. mogelijke overlt bij hoosbuien. LET OP! De tuinen kunnen onderling van hoogteligging verschillen. Dit hoogteverschil is opgevangen door betonnen keerelementen. Ook kan er bij enkele renovatiewoningen een hoogteverschil zitten tussen het achterterrein en de tuin. Dit hoogteverschil wordt opgevangen door een hellingbaan aan de achterzijde van de tuinen. Dit is aangegeven op de situatietekening. Parkeren Bijna alle woningen beschien over één eigen parkeerplaats zoals aangegeven op de tekening. Op de situatietekening is ook aangegeven welke woningen geen eigen parkeerplaats hebben. Bergingen De houten bergingen bevinden zich in de tuin zoals aangegeven op de situatietekening. Zelf aanbrengen van voorzieningen Schotelantenne Elke woning heeft een aansluiting op het kabelnet. Het plaatsen van een schotelantenne is niet toegestaan. Rolluiken en screens De voorgevels van deze woningen vallen onder bescherming van beschermd dorpsgezicht. Dit houdt in dat u aan de buitenzijde aan voor- en zijgevels geen enkele wijziging mag aanbrengen. Het ophangen van rolluiken aan voor en zijgevels is dus niet toegestaan. Dakraam De woningen zijn voorzien van zelfdragende dakplaten. U kunt daarin dus zelf geen sparing maken voor het plaatsen van een dakraam. Dit kan op verzoek alleen worden uitgevoerd door ZOwonen onder verrekening van de kosten. Overige zaken Voor alle aanpsingen en wijzigingen vraagt u na het ondertekenen van het huurcontract vooraf toestemming aan. Voor meer informatie over de van toepsing zijnde spelregels raadpleegt u onze website Algemeen voorbehoud Aan de samenstelling van deze informatie is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie die tot nu toe bekend is. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor wijzigingen in het vervolg ontwerpproces, de uitvoering, afwerking en maatvoering van de woningen en/of omgeving. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend in welke vorm dan ook met betreing tot een toewijzing. De op de plattegronden aangegeven maten zijn indicatief en kunnen later ter plee worden gecontroleerd.

7 Kleuren en materialen EXTERIEUR Onderdeel Materiaal Kleur Gevel Metselwerk Als bestaand Voegwerk Voegmortel Grijze/gele voeg Kozijnen voorgevel Hout Wit Kozijnen achtergevel Kunststof Wit Voordeur Hout Volgens architectenkeuze Dakgoten en boei delen Houten bak goot Wit Dakbedeing Keramische pan Mat zrt Heen / erfafscheidingen Hekwerk Donkergroen INTERIEUR Onderdeel Materiaal Kleur Vloeren Cementdekvloer op betonvloer Grijs Vloeren sanitaire ruimten Keramische tegels Antraciet Wanden algemeen Behangklaar 1 Wanden berging + meterkt Onafgewer Wanden boven tegelwerk Spuitwerk Wanden sanitaire ruimten Keramische ndtegels: Wit - wc: +/- 150 cm hoog - : tot plafond - keuken: 60 cm boven blad Plafonds Spuitwerk Wit Binnen kozijnen Staal Wit Binnen deuren Opdekdeur Wit RAL 9001 Plint Niet aanwezig Trap Hout Wit (gegrond) Sanitair Sphinx Wit Kranen Grohe Costa Chroom Aanrechten/bladen (excl. apparatuur) Kunststof Blad: Antraciet Ktjes: Wit Verrming / rm tapter Afgifte systeem nieuwbouwwoning Afgiftesysteem renovatiewoning Combi HR-ketel Radiatoren Begane grond: vloerverrming Verdieping: radiatoren Wit 1 Behangklaar: de nden zijn niet behangen. U zorgt zelf voor de verdere ndafwerking. Er zijn geen plinten aangebracht. Als u kiest voor een andere ndafwerking dan behang dient u zelf de nodige voorbewerkingen te verrichten. Afwerking met spuitwerk wordt niet aanbevolen. Hoeken en naden kit u vooraf af om krimpscheuren op te vangen.

8 % % Peil = H1 H2 F1 E 25 G F1 C D D C duiventil Peil = duiventil 17 Irisstraat nr17 H1 G H1 Peil = Peil = ± Peil = F1 E F2 E % Peil = Peil = B1 A1 H2 G H1 A1 B Veestraat Sanderbout fe 2 Renvooi renovatie woningen bergingen op tuinniveau nieuwbouw woningen parkeervak eigen terrein bergingen op straatniveau openbaar gebied 1.3% A1 B1 B1 A1 H2 G G H1 11 Leliestraat 13 Peil = % F2 E F1 F1 E E F1 H2 G H3 7% Peil = Peil = Peil = Peil = % A % % Wadi Tuinen nieuwe ontwerp hoogte in + NAP gahekwerk keermuur met trapelement stapelelement met traptrede t.p.v. hoge muur van metselwerk verschil in bouwpeil woonblok keermuur stapelelement Peil= bouwpeil hoogte woning ?? Peil = Peil = Peil = Peil = Peil = H1 G G H2 A1 B1 B1 A1 C1 D1 D1 C1 C1 D1 D1 C1 A1 B1 B1 A ?? Veestraat Veestraat Erictraat C1 D1 D1 C1 C1 D1 D1 C1 Peil = Peil = ?? Noord Zuid 12 10

9 170 terr 200 WM WD KK keuken 430 platdak eetkamer techniek 550 kt 370 opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat optioneel Leliestraat huisnummers 17 en 23 Veestraat huisnummers 39, 45, 63, 69, 87 en 93 eerste verdieping renovatie type A1

10 terr WD keuken KK WM platdak eetkamer techniek kt 550 opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat optioneel eerste verdieping Leliestraat huisnummers 19 en 21 Veestraat huisnummers 41, 43, 65, 67, 89 en 91 renovatie type B1

11 terr keuken 425 platdak eetkamer berging 180 opstelplaats koooestel (electrisch) 655 opstelplaats koelkt 415 opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat hal techniek hobbykamer Veestraat huisnummers 47, 53, 55 en 61 Leliestraat huisnummers 8, 14, 16 en 22 eerste verdieping renovatie type C

12 terr 200 WM WD KK techniek 220 keuken platdak eetkamer 660 kt 660 opstelplaats koooestel (electrisch) 390 opstelplaats koelkt 315 opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat optioneel Veestraat huisnummers 47, 53, 55 en 61 Erictraat huisnummers 8, 14, 16 en 22 eerste verdieping renovatie type C1

13 terr keuken 425 platdak 315 eetkamer techniek berging hobbykamer 655 opstelplaats koooestel (electrisch) 295 opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat hal Veestraat huisnummers 49, 51, 57 en 59 Leliestraat huisnummers 10, 12, 18 en 20 eerste verdieping renovatie type D

14 terr 200 KK WM WD platdak 430 keuken eetkamer kt opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger 195 techniek 360 opstelplaats sautomaat optioneel Veestraat huisnummers 49, 51, 57 en 69 Erictraat huisnummers 10, 12, 18 en 20 eerste verdieping renovatie type D1

15 hal mk keuken opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat verdieping aansluitpunt 2de Irisstraat huisnummers 3, 5 en 19 Leliestraat huisnummers 33, 35 en 41 nieuwbouw type E

16 keuken 230 hal mk opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger verdieping opstelplaats sautomaat aansluitpunt 2de Irisstraat huisnummers 7, 17 en 21 Leliestraat huisnummers 31, 37, 39 nieuwbouw type F1

17 keuken 230 hal mk opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger verdieping opstelplaats sautomaat aansluitpunt 2de Irisstraat huisnummers 1 Leliestraat huisnummers 43 nieuwbouw type F2

18 keuken mk 230 hal opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger eerste verdieping opstelplaats sautomaat aansluiting 2de Irisstraat huisnummer 25 Leliestraat huisnummers 11, 13, 27 en 47 Veestraat huisnummers 73, 75 en 83 nieuwbouw type G

19 hal mk keuken opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger opstelplaats sautomaat aansluiting 2de eerste verdieping Irisstraat huisnummer 6 en 27 Leliestraat huisnummers 9 en 45 Veestraat huisnummers 77 en 81 nieuwbouw type H1

20 hal mk keuken opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger eerste verdieping opstelplaats sautomaat aansluiting 2de Irisstraat huisnummer 23 Leliestraat huisnummers 15 en 29 Veestraat huisnummers 71 en 85 nieuwbouw type H2

21 hal mk keuken opstelplaats koooestel (electrisch) opstelplaats koelkt opstelplaats sdroger eerste verdieping opstelplaats sautomaat aansluiting 2de Leliestraat huisnummer 25 nieuwbouw type H3

Huren bij. Locatie Veestraat e.o. FASE 2. Impressie renovatie. Impressie nieuwbouw

Huren bij. Locatie Veestraat e.o. FASE 2. Impressie renovatie. Impressie nieuwbouw Huren bij Locatie Veestraat e.o. FASE 2 Impressie renovatie Impressie nieuwbouw Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Ophoven, Sanderbout, Tuin van Gulik en Achtbunder.

Nadere informatie

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Ophoven, Sanderbout, Tuin van Gulik en Achtbunder. Hier werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een

Nadere informatie

42 woningen Molenbeek Oost

42 woningen Molenbeek Oost 42 woningen Molenbeek Oost Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke

Nadere informatie

22 Woningen Vonderstraat Schinnen

22 Woningen Vonderstraat Schinnen 22 Woningen Vonderstraat Schinnen Bovenstaande betreft een impressie. De daadwerkelijke situatie kan na realisatie afwijken van dit beeld! Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen,

Nadere informatie

Resedastraat 2 t/m 28 Sittard. 6 eengezinswoningen 8 levensloopbestendige woningen

Resedastraat 2 t/m 28 Sittard. 6 eengezinswoningen 8 levensloopbestendige woningen Resedastraat 2 t/m 28 Sittard 6 eengezinswoningen 8 levensloopbestendige woningen Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum

Nadere informatie

Seringenlaan/Kastanjelaan. 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen

Seringenlaan/Kastanjelaan. 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen Seringenlaan/Kastanjelaan 16 levensloopbestendige woningen 4 patiowoningen Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Een nieuw thuis in Stadbroek. 22 patiowoningen Jan Steenstraat en In de Camp

Een nieuw thuis in Stadbroek. 22 patiowoningen Jan Steenstraat en In de Camp Een nieuw thuis in Stadbroek 22 patiowoningen Jan Steenstraat en In de Camp Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Ophoven, Sanderbout, Tuin van Gulik en chtbunder. Hier werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een uitgebreide

Nadere informatie

Een nieuw thuis in Stadbroek. 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat

Een nieuw thuis in Stadbroek. 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat Een nieuw thuis in Stadbroek 18 eengezinswoningen Burg. Corbeijstraat Wonen bij ZOwonen ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Sanderbout, Thienbunder, Achtbunder en Ophoven. Hier werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een uitgebreide

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

Wonen in een Rijksmonument

Wonen in een Rijksmonument Wonen in een Rijksmonument 25 eengezinswoningen Heistraat en St. Petrusstraat In 1918 gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Petrusstraat

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de 8 levensloop bestendige woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. De woningen hebben een moderne architectuur met een warme kleurstelling. Veel aandacht is besteed aan gemak en functionaliteit. Daarnaast voldoen de huurwoningen aan de modernste eisen. Dit houdt in dat

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

Huren bij. 13 Appartementen aan de Sleutelbloem Sittard

Huren bij. 13 Appartementen aan de Sleutelbloem Sittard Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Te koop Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd rond 1962 en staat

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren

Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren 1 Interieurimpressie woonkamer 3 Seniorenwoningen in Gapinge Om te huren Seniorenwoningen Woonburg ontwikkelt aan de Nieuwe Wei in Gapinge vier comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

vrijstaande woning -eigentijdstype Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde

vrijstaande woning -eigentijdstype Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 INHOUDSOPGAVE Situatie 1:500 Renvooi pagina 02 pagina 03 Opties Renvooi opties

Nadere informatie

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

bungalow Renvooi type B1 v. ventilatierooster, indicatief aangegeven. exacte aantallen, positie en afmeting worden nader bepaald

bungalow Renvooi type B1 v. ventilatierooster, indicatief aangegeven. exacte aantallen, positie en afmeting worden nader bepaald Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar serieschakelaar wisselschakelaar enkele wandcontactdoos

Nadere informatie

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand!

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand! START BOUW e KWARTAAL 05 INCLUSIEF KEUKEN & SANITAIR Europakwartier, Almere Poort Fase 6 blok F dichtbij het strand! beneden- & appartementen vanaf 9.900,- v.o.n. Groots wonen in Blok F In deze brochure

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

Beiaard 119 4876CC Etten-leur 165.000,- k.k. Hoekwoning woning is deels gemoderniseerd! Nette hoekwoning met dubbele berging een achterom en tuin op het Zuiden, gelegen aan een doodlopend hofje in

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

rijwoning Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden

rijwoning Renvooi type 5 = badkamer aan voorzijde type 5.1 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Kasselstraat 8 169.500,- k.k. 4875BC Etten-leur Eengezinswoning Redelijk onderhouden tussenwoning met ruime achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie nabij het centrum

Nadere informatie

Beiaard 119 4876CC Etten-leur 169.500,- k.k. Hoekwoning www.beiaard119.nl Getoonde prijs heeft een scherpe koopsom Nette hoekwoning met dubbele berging een achterom en tuin op het Zuiden, gelegen

Nadere informatie

Waldhoornlaan 164 4876BG Etten-leur 215.000,- k.k. Hoekwoning www.waldhoornlaan164.nl Zeer goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning met grote tuin en inpandig te bereiken garage nabij het centrum

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde

vrijstaande woning Renvooi type V1 = woonkamer aan voorzijde, keuken aan achterzijde type V1 = woonkamer aan achterzijde, keuken aan voorzijde Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Spinetstraat 5 4876XP Etten-leur 172.500,- k.k. Tussenwoning Goed onderhouden tussenwoning met erker en ruime privacyvolle achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

: Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Gelijkvloers wonen mogelijk!

: Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Gelijkvloers wonen mogelijk! Adres : M.A. de Ruijterstraat 3 te Sint Maartensdijk Object : Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Gelijkvloers wonen mogelijk!

Nadere informatie

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen

De Blokken Westzone. Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen De Blokken Westzone Woningstichting Hellendoorn realiseert 28 levensloopbestendige huurwoningen Levensloopbestendig: de naam zegt het al. Deze woningen zijn geschikt om tijdens elke fase van iemands leven

Nadere informatie

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi

2/1 kap woning. -eigentijdstype. Renvooi Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. TH o kt vw kk ak cm mv wm wd rm mv serieschakelaar

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper Adres : Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland Object : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. Koopsom : 169.900,-- kosten koper Indeling o.a: U betreedt de woning via de entree. Vanuit

Nadere informatie

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond

HEEM. Heemdijk type C4 Interieursuggestie. Begane grond Interieursuggestie U heeft een grote keuken en een eetkamer aan de voorzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. De centraal gelegen entree zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen beide

Nadere informatie

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden

rijwoning -eigentijdstype Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

rijwoning Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden

rijwoning Renvooi type 1 = badkamer aan voorzijde type 2 = badkamer in midden Renvooi gevelmetselwerk Kalkzandsteen lichte scheidingswand lichte scheidingswand (geluidwering conform bouwbesluit art. 3.17a) isolatie schakelaar tel cai vent. o kt vw kk ak cm wm wd rm serieschakelaar

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 23 ruime eengezinswoningen met tuin

Plattegronden en informatie. 23 ruime eengezinswoningen met tuin lattegronden en informatie 23 ruime eengezinswoningen met tuin Eengezinswoning Eengezinswoning TYE B03 < 268 > < 235 > TYE B04 < 268 > < 235 > < 563 > < 157 > mk < 563 > < 157 > mk drie s inpandige open

Nadere informatie

Schipperstraat 46 242.500,- k.k. 4871KK Etten-leur Eengezinswoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: Instapklare energiezuinige tussenwoning met dakkapel, gelegen aan een breed

Nadere informatie

Vrij wonen. Twee-onder-één-kapwoningen - Plataan +

Vrij wonen. Twee-onder-één-kapwoningen - Plataan + Vrij wonen Twee-onder-één-kapwoningen - Plataan + Speels wonen Woningen die bewondering oogsten. Stijlvol, met een knipoog naar het verleden. Een bijzonder speelse architectuur, die ruimte combineert met

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

29 eengezinswoningen in Eindhoven. Huren in. Waterrijk

29 eengezinswoningen in Eindhoven. Huren in. Waterrijk 29 eengezinswoningen in Eindhoven Huren in Waterrijk Locatiekaart A58 Eindhoven Airport A2 Philips Stadion A2 Catharina Ziekenhuis Technische Universiteit Eindhoven A270 N815 Nuenen Helmond Waterrijk Eindhoven

Nadere informatie

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud

Oosterweijden Maurik. 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud Oosterweijden Maurik 10 gelijkvloerse woningen voor jong en oud 2 10 gelijkvloerse woningen in Maurik Er is een verschil tussen ergens wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer

Nadere informatie

EINDHOVEN DOORNIKLAAN 13

EINDHOVEN DOORNIKLAAN 13 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN DOORNIKLAAN 13 EINDHOVEN, DOORNIKLAAN 13 RUIME TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN, GELEGEN OP HET ZUIDEN EN MET EIGEN ACHTEROM. DE WONING

Nadere informatie

Wonen in Oever-West Dunantbuurt, Amsterdam

Wonen in Oever-West Dunantbuurt, Amsterdam Wonen in Oever-West Dunantbuurt, Amsterdam 142 huurwoningen Over Oever-West Huurwoningen Oever-West is een prachtig voorbeeld van een geslaagde mix van koop-, sociale en vrije sector huurwoningen 142 nieuwe

Nadere informatie

Zwingellaan, Melderslo 8 Huurwoningen Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen

Zwingellaan, Melderslo 8 Huurwoningen Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen Zwingellaan, Melderslo 8 Huurwoningen Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen p p 30 32 Zwingellaan p p p p 40 42 36 38 34 44 2 = nultredewoning = eengezinswoning Oppervlakte kavels (bij benadering)

Nadere informatie

In dit boekje vindt u informatie over de woningen, huurprijzen en bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u informatie over de woningen, huurprijzen en bijkomende servicekosten. Architectuur en kenmerken woningen De 12 woningen worden in één blok gebouwd. De woningen hebben de aagse School als uitgangspunt in de gekozen architectuur. Kenmerken zijn de metselwerkstroken in de gevel

Nadere informatie

Zundert De Brug 36. Vraagprijs: ,- k.k.

Zundert De Brug 36. Vraagprijs: ,- k.k. Zundert De Brug 36 Vraagprijs: 249.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning( ZEER STERK IN PRIJS VERLAAGD) met vrijstaande bezolderde berging, c.v., erf, ondergrond en tuin. (voorheen Klein Zundertseweg)

Nadere informatie

Spinaker 34 4871DH Etten-leur 244.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: een goed onderhouden, instapklare, energiezuinige, ruime tussenwoning, in de gewilde jonge

Nadere informatie

Lettele Kapelweide. Halfvrijstaande woningen XL Lettele Kapelweide 1

Lettele Kapelweide. Halfvrijstaande woningen XL Lettele Kapelweide 1 Lettele Kapelweide Halfvrijstaande woningen XL Lettele Kapelweide 1 N Kapelweide in Lettele Aan de Bathmenseweg in Lettele ontwikkelt Nikkels projecten het plan Kapelweide. In de Kapelweide bouwen we 19

Nadere informatie

Schokkerstraat 1, Dordrecht

Schokkerstraat 1, Dordrecht Schokkerstraat 1, Dordrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 17-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

Tolhuislaan 52 4875AM Etten-leur 219.000,- k.k. Eindwoning Gelegen aan rustige weg, nabij het centrum en in woonwijk, bieden wij namens een relatie te koop aan: een royale geheel gemoderniseerde (2015)

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

Spinetstraat 14 155.000,- k.k. 4876XS Etten-leur Eengezinswoning UNIEKE AANKOOP KANS! Getoonde woning heeft een scherpe vraagprijs! Deze verspringende en uitgebouwde tussenwoning met tuin, stenen

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Rijksstraatweg BN Ridderkerk k.k.

Rijksstraatweg BN Ridderkerk k.k. Rijksstraatweg 252 2988 BN Ridderkerk 249.500 k.k. Rijksstraatweg 252 - Ridderkerk Vraagprijs: 249.500 k.k. Landelijk gelegen! Kenmerken: vrij uitzicht aan voor- en achterzijde, jaren 30-woning met erker,

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

Geuzenhof 37 Lepelstraat vraagprijs euro k.k.

Geuzenhof 37 Lepelstraat vraagprijs euro k.k. vraagprijs 172.000 euro k.k. OMSCHRIJVING Aan een kindvriendelijk hofje gelegen goed onderhouden eengezins woning met ruime zonnige achtertuin op het zuid-zuidoosten voorzien van stenen berging en bereikbaar

Nadere informatie

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG In de gewilde wijk Koolhoven

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 22 ruime appartementen met parkeerplaats

Plattegronden en informatie. 22 ruime appartementen met parkeerplaats lattegronden en informatie 22 ruime appartementen met parkeerplaats Appartement 4 kamers Appartement 3 kamers TYE A01 TYE A05 < 150 > berging < 100 > < 150 > < 185 > < 315 > badkamer < 272 > < 677 >

Nadere informatie

Houtmanstraat 53 4812RH Breda 172.500,- k.k. Tussenwoning UNIEKE AANKOOP KANS! Getoonde prijs heeft een scherpe vraagprijs! Gelegen op een goede woonlocatie in de wijk Heuvel in Princehage, nabij

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

Keenseweg 16 4871DS Etten-leur 217.500,- k.k. Tussenwoning In de gewilde en prettige woonwijk De KEEN gelegen zeer fraaie en moderne instapklare tussenwoning met een ruime geheel bestrate achtertuin

Nadere informatie

29 eengezinswoningen in Eindhoven. Huren in. Waterrijk

29 eengezinswoningen in Eindhoven. Huren in. Waterrijk 29 eengezinswoningen in Eindhoven Huren in Waterrijk Locatiekaart A58 Eindhoven Airport A2 Philips Stadion A2 Catharina Ziekenhuis Technische Universiteit Eindhoven A270 N815 Nuenen Helmond Waterrijk Eindhoven

Nadere informatie

Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven)

Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven) Dorsveld Veghel 21 eengezinswoningen J.G. Wiebengastraat 4 t/m 14 (even) Dominicus van Ophovenstraat 2 t/m 12 (even) & 15 t/m 31 (oneven) 1. Inhoudsopgave 3 2. Wonen in Dorsveld 4 3. Kenmerken + Situatietekening

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummer: 235 Verkooptekeningen Vrijstaande woning Special

Datum: 7 juni Bouwnummer: 235 Verkooptekeningen Vrijstaande woning Special Datum: 7 juni 2018 Bouwnummer: Verkoopen Vrijstaande woning Special Renvooi 000 B entree parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk met hedera, hoogte 180 cm¹ laag metalen

Nadere informatie

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop aangeboden mooie, jaren-50 woning met riante tuin op een perceel groot 455 m2. 349.000,-- kk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt

Nadere informatie

Roerdomp 39 4872PJ Etten-leur 197.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan in plan Hooghuis in een breed opgezette straat, een goed onderhouden en instapklare

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummers: 233, 234, 264 en 265 Verkooptekeningen Twee-onder-een-kapwoningen

Datum: 7 juni Bouwnummers: 233, 234, 264 en 265 Verkooptekeningen Twee-onder-een-kapwoningen Datum: 7 juni 2018 Bouwnummers:,, en Verkoopen Twee-onder-een-kapwoningen Renvooi Molsingel Ruizendaaaan 000 B entree bouwnummer parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Ruwaard 10 te Maasland In rij gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht en ruime tuin met grote stenen berging, gelegen nabij het centrum. Vraagprijs: 219.000,- k.k. Oplevering: in overleg Bouwjaar ca.

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H H Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Omschrijving bouwblok H Woningstichting Vaals bouwt 4

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Sittert. St.Odiliënberg

Sittert. St.Odiliënberg Sittert St.Odiliënberg SITUATIE Heerlijk wonen in St. Odiliënberg 20 twee onder één kap woningen Wonen in t groen Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg.

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Weverspoort

Nieuwbouwwoningen Weverspoort Nieuwbouwwoningen Weverspoort VOORWOORD Aan de Timmermansstraat, Blinkertsestraat en Beelsstraat in Helmond realiseert Woningbouwvereniging Volksbelang 44 ruime eengezinswoningen en 8 seniorenwoningen.

Nadere informatie