11 February 2017 Jaargang 4 nummer 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "11 February 2017 Jaargang 4 nummer 3"

Transcriptie

1 De wisenten waren het politieke gekrakeel beu en besloten als verzetje eens kennis te maken met de kudde ATB ers die op 29 januari over de Maashorst trok. Van de redactie De ATB tocht is weer achter de rug. We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement met 875 deelnemers. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers is het zo n succes geworden. Kanttekening daarbij is dat er elk jaar weer op het allerlaatste moment afmeldingen binnenkomen om te helpen met de organisatie, maar dat is in ieder geval beter dan helemaal geen bericht. Verderop leest u een verslag over de tocht van Tineke, voor de vele prachtige sfeerfoto s verwijs ik u naar onze website. De nieuwsbrief zou daarmee te dik worden voor uw brievenbus. Afgelopen dinsdag was er de aangekondigde winteravondactiviteit in de vorm van een presentatie over Bikefitting en sportvoeding. Niemand minder dan Kenny van Hummel deed deze presentatie, samen met een collega, aan de hand van zijn leven als prof bij Skil Shimano. Heel boeiend en interessant maar ook heel jammer dat er maar 18 leden op af gekomen waren. Ook leest u het verslag van de ATB tocht die een aantal leden gemaakt heeft op de Utrechtse Heuvelrug en ook de Schakel van Jos Kuijpers, die helaas niet van foto s is voorzien.

2 Tineke Verkuijlen De 19de editie van de ATB-toertocht is een groot succes! De jaarlijkse ATB-tocht van TTV Uden is een groot succes. Op 29 januari 2017 gaan 875 deelnemers de uitdaging aan om te fietsen over de heuvels van de Bedafse zandverstuivingen. Het is ploeteren in de Hel van Loosbroek en op de modderige paadjes. Het geeft een kick om te rijden door de bossen en velden, stuifzandwallen en heidevelden. Het is genieten van de fraaie natuur van het Brabants grootste natuurgebied De Maashorst. Op de pauzeplek op Slabroek is het gezellig vertoeven onder het genot van thee, krentenbol en een kleine versnapering. De Vrolijke Vrollies zorgen voor een feestelijke opluistering. De deelnemers reageren enthousiast. De 10-jarige Robin uit Wanroij legt samen met zijn moeder de afstand van 30 km af. Ik vind het de mooiste tocht van dit winterseizoen, vertelt de jonge fanatieke sporter. Zijn vader legt het parcours van 57 kilometer af en bereikt doodop de finish. Fantastisch! Goed berijdbaar, route ligt er prachtig bij, zijn de woorden van Jeroen uit Veldhoven. Zijn fietsmaatje Monique vult aan: Geweldig! Voor 98% onverhard, door de mooiste plekjes rondom De Maashorst. Met als hoogtepunten de wisenten, de heuvelrug in het parcours en de oude Belgische wielerbaan. Een compliment voor de organisatie. Leuk om te horen dat de tocht voor blije momenten zorgt. Ook is er een gelukkig moment voor Stef van de Wijst uit Mill. Hij is de winnaar van de mountainbike, die beschikbaar is gesteld door sponsor Rijwielspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen uit Uden. Onze dank gaat ook uit naar De Mastworp, familie Van Os, de ATB-commissie en leden, die het mogelijk hebben gemaakt deze tocht te organiseren. Mart Verstegen overhandigt de gewonnen ATB aan Stef van de Wijst

3 Presentatie Bikefitting en Bye sportvoeding Op dinsdagavond 7 februari waren 18 leden, waaronder uw redacteur, getogen naar Muzerijk voor de presentatie van Shimano Bikefitting en Bye Sportvoeding, mogelijk gemaakt door onze sponsor Mart Verstegen. Het was een verrassing dat oudprof Kenny van Hummel samen met een collega het Bikefitting verhaal presenteerde. Aan de hand van zijn levensverhaal als profrenner bij Skill Shimano wist Kenny ons een boeiende inkijk te geven in het (z)ware leven van een prof. Zijn collega legde daarna de technische aspecten en mogelijkheden uit van Bikefitting. Met behulp van de meetresultaten kunt u uw fiets perfect afstellen op uw persoonlijke doelstelling als fietser. Daarna kregen we uitleg van het Udense bedrijf Bye. Zij hebben zich gespecialiseerd in sportvoeding en sportsupplementen op basis van alleen natuurlijke grondstoffen. Vooral het ontbreken van kunstmatige zoetstoffen zorgt er voor dat er geen maagproblemen optreden. Mart Verstegen biedt u nu een bikefitting meting aan voor 19,95 i.p.v. 39,95 euro en ook kunt u er een uitgebreid kennismakingspakket van Bye verkrijgen voor 25 euro.

4 Judith Wijnhoven ATB tocht Utrechtse heuvelrug 5 februari 2017 Op een zonnige Zondag 5 februari zijn we met dames en heren (totaal 9) van TTVU voor de afwisseling een prachtige route gaan fietsen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. We verzamelen bovenop op de Amerongse berg. Om daar een tocht van totaal 34 km te gaan fietsen. De routes bij Amerongen en Leersum staan vandaag op het programma. De meesten fietsen hier voor de eerste keer. Ter voorbereiding moesten we van te voren een vignet van 7,50 euro kopen om over de uitgezette paden te mogen fietsen. Dit vignet is tot het einde van dit jaar geldig. Iedereen heeft er veel zin in! Fietsen van de auto halen, bidons in de houder, helmen op, Brabants souvenir achter laten diep in de bossen door een van onze clubleden. Dan kunnen we uiteindelijk toch nog los gaan. We beginnen vol goede moed. Wat een prachtig afgewisseld parcours met veel klimmetjes, vele afdalingen en vooral een technisch parcours. Dat tot de top drie behoort van beste ATB routes in Nederland. Die overigens ook prima is bijgehouden door Utrechts Landschap.

5 Bij de steilste klim van de route krijgen we het eerste oponthoud. Een van onze leden kende zijn eigen krachten niet met als gevolg. ketting gebroken. Gelukkig schieten er al snel 2 mannen te hulp op een ATB met het juiste gereedschap. De tocht kan gelukkig snel weer worden hervat. De eerste lus was 20 km. Na het starten van de tweede lus waren we al snel bij de pauze plek Pannenkoekenhuis Berghuis midden in het bos, waar we onze koffie en een heerlijk kopje soep of een pannenkoek welverdiend hebben genuttigd. Even op adem komen en weer even tijd hebben voor gezellige leuke gesprekken. Er zijn ook altijd mensen bij die de humor op scherp houden. (Als we Gert er toch niet bij hadden).

6 Brabants materiaal niet opgewassen tegen de heuvels van Utrechtse heuvelrug Op weg naar de tweede lus brak al snel de tweede ketting (van een andere fiets).inmiddels waren we al gedreven in het herstellen van de schade en konden we weer door. We geven niet op en gaan gewoon vrolijk verder. Een paar km verder, ja hoor weer een ketting doorgebroken (bij dezelfde fiets). Deze keer nog sneller herstelt (krijgen steeds meer ervaring in het repareren hiervan). Vol goede moed wilden we de route gezamenlijk afmaken. Zonder verder verdere kleerscheuren komen we voldaan aan bij de auto s. Met 34,5 km op de teller kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. Het is zo goed bevallen dat we het al hebben over een volgende editie aan het begin van het ATB seizoen. De Schakel Jos Kuijpers Word je zomaar door een ondergeschikte, opgescheept of uitgenodigd om een bijdrage aan te leveren voor de Schakel.! Want om maar met de deur in huis te vallen: ik ben Jos Kuijpers, bijna 72 jaar jong (ahum), al bijna 20 jaar woonachtig in Uden, getrouwd met mijn eigen vrouw Janna (van den Elsen), al heel lang, en nog steeds (wat) werkzaam in onze eigen zaak, Kuijpers Transport in Veghel, en dus ook werkgever van Lambert Wijdeven, de vorige Schakelleverancier.

7 De eerste vijftig jaar woonde ik in Keldonk, en de laatste jaren van mijn verblijf daar, was ik al lid van de wielerclub in Uden. Toendertijd reed ik zondags eerst (met de fiets) naar Uden, en na afloop van het rondje, ook weer (met dezelfde fiets) weer terug naar Keldonk, dus altijd bijna 25 km extra, wat ik toen nog wel kon, maar nu waarschijnlijk niet meer. Want de conditie is hard achteruit gegaan, door wat problemen met de longen, en doordat ik weinig meer op de racefiets zit en dus ook geen conditie meer heb of heb kunnen behouden. Wat het fietsen betreft heb ik wel mooie herinneringen aan veel tochten, ook met (een gedeelte van) de club. Zo is /was er de Luik Bastenaken, die ik maar een keer, de eerste keer, helemaal heb uitgereden, waarna ik na de finish, meteen in de camper van Henk v.d. Hoogen, voor dood neer viel op een bed, en waarbij Henk en Lenie dachten dat ik er het niet levend van af zou brengen. De hele rit eigenlijk uitgereden zonder te eten, want dat kon/kan ik meestal niet, vooral niet op een eerste dag van een grote ronde, en dan komt de man met de hamer, zoals U allen weet. Verder ben ik met mijn zwager op de fiets, een gewone fiets, naar Santiago de Compostella geweest en een paar jaar later nog eens naar Rome. Dit waren / zijn fantastische tochten om te doen. En wat de racefiets nog betreft: heel wat tochten heb ik (met de club) gereden in Frankrijk, de Vogezen, Alpen etc. Maar ik ben / was niet zo n beste klimmer, en meestal was het zo, dat Jan van Geelkerken en ik, een uur later boven op een col arriveerden dan de rest, die niet snapten waar wij bleven, maar Jan en ik wisten het wel. Puffend en hijgend kwamen wij toch ook altijd boven. Jan en ik hadden dan altijd hetzelfde grapje, halverwege een beklimming vroeg Jan dan, hoe heet deze col, en dan zei ik dat die geen (bijzondere) naam had, waarop Jan zei: maar we tellen hem toch mee. Een grote frustratie heb ik nog opgelopen tijdens een van deze vakanties, waarbij we de Mont Ventoux op gingen/moesten. Een uur later dan het grote peloton, arriveerde ik, zonder pauze, half dood op de top, en ging er bij liggen, zo moe was ik. Komt Leo van Berkel bij mij, en die geloofde niet dat ik daar had kunnen komen op eigen kracht. Hij dacht dat ik me door een auto had laten brengen of iets dergelijks. Ik heb er nu nog slapeloze nachten van.

8 Ik hoop na deze verhalen, dat ik in 2017 weer zin heb of krijg om weer op de racefiets te klimmen, al zal er van racen wel geen sprake meer (kunnen) zijn. Een foto van mij is niet bijgevoegd, zo knap ben ik niet dat dat aan iedereen getoond moet worden, en de meesten van jullie kennen mij (nog) wel. Rest mij nog de Schakel door te geven aan Leo van Berkel, als straf voor zijn ongeloof.! Nawoord redactie De redactie voelt zich verantwoordelijk dat er een goede spreiding plaatsvindt wat betreft de Schakel bijdragen, dus niet dat het doorgeven van de Schakel in een bepaalde groep blijft hangen. Daar is al eerder op gewezen door de redactie en toch is dat nu aan het gebeuren. Dat wil de redactie nogmaals graag ter overweging meegeven aan de genodigden. Bijdragen voor de nieuwsbrief mailen naar Deze foto mocht niet ontbreken: Dat mooie rood/witte lint op die verradelijke afdaling

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden.

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden. Afgelopen zaterdag: zo leuk kan voorrijden zijn, korte pauze op de 42 km met weercijfer 10, mooier kunnen we het niet maken! Van de redactie Dit is een extra nieuwsbrief vanwege de aankondiging van de

Nadere informatie

In deze editie komen langs: nieuws over sponsoring, bedankje van Tineke Verkuijlen, De Schakel van Lambert Wijdeven, en de ATB tocht

In deze editie komen langs: nieuws over sponsoring, bedankje van Tineke Verkuijlen, De Schakel van Lambert Wijdeven, en de ATB tocht Van de redactie Aanstaande dinsdag heeft onze vereniging weer haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering om 20.00 uur in Eigen Herd. Iedereen heeft de agenda binnen gekregen en het bestuur spreekt de wens

Nadere informatie

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!!

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Van de redactie In deze editie blikken we o.a. terug op de gezellige brunch bij Even Resort die seizoen 2017 afsloot, ook laat onze voorzitter

Nadere informatie

16 July 2016 Jaargang 3 nummer 11

16 July 2016 Jaargang 3 nummer 11 Van de redactie Sportief gezien valt er deze zomer heel wat te genieten van grootse sportevenementen. Natuurlijk springt De Tour er voor ons met kop en schouders bovenuit, vooral nu de Nederlandse jongens

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Er is weer de mogelijkheid om je in te schrijven voor de spinninglessen bij BodyVision. Deze reactie kregen we binnen van BodyVision:

Er is weer de mogelijkheid om je in te schrijven voor de spinninglessen bij BodyVision. Deze reactie kregen we binnen van BodyVision: Wat een nazomer! Van de redactie De vraag voor meer inbreng van jullie om de nieuwsbrief wat meer leven in te blazen heeft zijn vruchten afgeworpen, in deze editie aandacht voor: Uitnodiging om deel te

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools Van de redactie Een aantal leden van onze vereniging rijdt met veel plezier georganiseerde en zelf georganiseerde tochten, buiten onze eigen zondagsritten. In deze nieuwsbrief van beide een voorbeeld en

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 www.tcveloce.nl Opgave voor verschillende activiteiten De winter is bijna afgelopen en het zomer fietsseizoen komt er aan, met een hele batterij aan activiteiten. Voor

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

De HandbikeBattle 2014

De HandbikeBattle 2014 De HandbikeBattle 2014 Raisa, mijn fysiotherapeute van revalidatiecentrum De Vogellanden, vroeg mij half Januari of ik mee wou doen aan een hanbikebattle in Oostenrijk. Ze was zelf heel enthousiast. Ze

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

1 April 2017 Jaargang 4 nummer 6

1 April 2017 Jaargang 4 nummer 6 Van de redactie Grote drukte bij Start to Cycle 2017 Start to Cycle lijkt dit jaar qua omvang welhaast meegegroeid met de nieuwe fietsenspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen. Maar liefst 19 personen waren

Nadere informatie

Op reis naar Bethlehem

Op reis naar Bethlehem Op reis naar Bethlehem Rollen: Verteller Jozef Maria Engel Twee omroepers Kind 1 Kind 2 Kind 3 Receptionist 1 Receptionist 2 Receptionist 3 Kind 4 Kind 5 Herder 1 Herder 2 Herder 3 Herder 4 Drie wijzen

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

Beste Bacwalde leden,

Beste Bacwalde leden, Beste Bacwalde leden, Normaal gezien is ons jaarlijks etentje in november waar dan de fietsvakantie wordt voorgesteld. Dit jaar is het feestje uitgesteld naar februari 2017. Aangezien iedereen al volop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

O-Sommet " uw personal coach "

O-Sommet  uw personal coach O-Sommet " uw personal coach " Voor de beginnende en de ervaren fietser Ontwikkeld voor en door de professionele wielerwereld Of het nu gaat om de beklimming van de Alpe D'Huez, Mont Ventoux of u wilt

Nadere informatie

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien?

1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? Wielergemeente De finish van de eerste etappe van de BinckBank Tour op maandag 7 augustus vond plaats in Venray. 45% 35% 30% 25% 20% 15% 1. Heeft u de eerste etappe van de BinckBank Tour gezien? 36% 19%

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

23 April 2017 Jaargang 4 nummer 7. Wie heeft zin om mee de heuvels in te gaan in het mooie Zuid-Limburg?

23 April 2017 Jaargang 4 nummer 7. Wie heeft zin om mee de heuvels in te gaan in het mooie Zuid-Limburg? Sjoan Lemburg, ut sjuunste plekske óp de welt Limburg tocht Tineke Verkuijlen Beste fietsmaatjes Wie heeft zin om mee de heuvels in te gaan in het mooie Zuid-Limburg? Ruim 25 jaar geleden is de B-groep

Nadere informatie

Italiaanse Alpenrit op de fiets!

Italiaanse Alpenrit op de fiets! Italiaanse Alpenrit op de fiets! Ben jij een liefhebber van mooie beklimmingen en afdalingen in het hooggebergte van de Italiaanse en Zwitserse alpen? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsweek (6 dagen

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Tijdens de pauze wordt er volop genoten van het uitzicht, koffie en de soep.

Tijdens de pauze wordt er volop genoten van het uitzicht, koffie en de soep. 5 november 2016 (natuurwerkdag) De locatie van dit jaar ligt heel diep verscholen in een uitgebreid rustgebied van de Regte heide. In de loop der jaren zijn diverse wandelpaden in het noordelijk deel afgesloten

Nadere informatie

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Een week fietsen in de hoge Alpen. (Van huis vrijdagavond tot thuis zondagmorgen 0.00 uur) Eigen vervoer. Appartementen

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

In dit Verzetje. Inhoud. Pagina 1. Jaargang 6, nummer 29, december 2016

In dit Verzetje. Inhoud. Pagina 1. Jaargang 6, nummer 29, december 2016 Pagina 1 Jaargang 6, nummer 29, december 2016 In dit Verzetje Inhoud Van de voorzitter... 2 Sluitingstocht... 3 Baanclinic... 4 Nieuwe bestuursleden gezocht... 6 Toerkalender 2017... 7 Nieuwjaarsreceptie...

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

27 August 2016 Jaargang 3 nummer 12

27 August 2016 Jaargang 3 nummer 12 Van de redactie Het fatale Vuelta paaltje van Kruijswijk De vakantieperiode zit er weer ongeveer op, in zoverre die nog van toepassing is op de niet-pensionado s onder ons. De dagen zijn zienderogen aan

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk.

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Zaterdag morgen 15 juni 2013 om 5 uur gaat het trainings weekje mountainbiken in Oostenrijk beginnen. Onze verblijfplaats in Oostenrijk is het appartement van

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets. Trainingen

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets. Trainingen Nieuwsbrief nummer 4, 3 mei 2015. Beste volgers, Wat gaat de tijd toch hard, voor u ligt alweer de 4 e nieuwsbrief. Dit betekent dat we weer een maand verder zijn Nog maar 4,5 week en dan is het al zover

Nadere informatie

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 Nadat wij in het jaar 1999 ons jaarlijks clubweekend bij Sibylle heel gezellig hadden door gebracht wisten we dat het laatste weekend in zicht was. Zo ook

Nadere informatie

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd.

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

Mieke Lansbergen. Op een dag leek het me een goed idee om een offer te maken voor God. Uit dankbaarheid voor alles wat groeit, en omdat

Mieke Lansbergen. Op een dag leek het me een goed idee om een offer te maken voor God. Uit dankbaarheid voor alles wat groeit, en omdat Mieke Lansbergen Hallo? Ha! Zie je mij? Kijk! Kijk even naar mij. Ik ben Kaïn. Fijn dat ik even iemand tegenkom! Ik loop hier al een tijd te dwalen, en het is zo saai in je eentje. Ik kom daar vandaan.

Nadere informatie

Van het bestuur. 4 September 2014 Jaargang 1 nummer 9

Van het bestuur. 4 September 2014 Jaargang 1 nummer 9 Van het bestuur Nu de zomervakanties ten einde lopen breekt voor diverse leden de tijd aan dat ze voorzichtig vooruitblikken op het naseizoen en zich al gaan voorbereiden op het winterprogramma. Voor enkele

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Gran Fondo Rosa Oosterbeek

Gran Fondo Rosa Oosterbeek Gran Fondo Rosa Oosterbeek 170423 Deels met Anja en Anna Ch. Ingeschreven in september 2016, betaald bij hernieuwde inschrijving in januari 2017. Verwarring alom, voor beiden een dubbel shirt, gelukkig

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Lieve Ladies, Vol trots kunnen wij jullie melden dat we in de afgelopen maand onze eerste 2 cheques in ontvangst mochten nemen. Deze 2 bijzondere evenementen worden verderop

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Opgericht 31 oktober 1978 Gevestigd te Burgum Aangesloten bij de NTFU. PRINCENHOF-TOERTOCHT AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Op de adressticker staat het aantal keren vermeld dat u heeft meegedaan aan

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Eerder dan aangekondigd is hier weer al een nieuwsbrief. In de afgelopen twee weken is er veel gebeurd en 7 september komt nu

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

15 e jaargang, no

15 e jaargang, no 15 e jaargang, no. 3 2-6-2014 PROGRAMMA voor 2014 RIT 2014-4 t/m 8 Verzamelen Ritmeester Waar Koffie op maandag 9 juni vertrek Roermond-Speyer Harm, ondersteuning reis Herman trein, gezamenlijk vanaf Utrecht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

Informatiepakket Team Katwijk

Informatiepakket Team Katwijk Informatiepakket Team Katwijk Katwijkers fietsen 1280 kilometer voor het goede doel Katwijk februari 2012 Negen Katwijkse wielrenners gaan onder de naam Team Katwijk op 26 augustus 2012 de uitdaging aan

Nadere informatie

Activiteiten. Mountainbike huren

Activiteiten. Mountainbike huren Activiteiten Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt in samenwerking met SportTotaal diverse mogelijkheden als onderbreking of aanvulling op uw programma. Of het nu gaat om een (korte) vergaderbreak of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS DE REIS IS BEGONNEN Na maanden van voorbereiding, selecteren patiënten in de ziekenhuizen, vrijwilligers ronselen, bussen, hotelkamers en toegangskaarten regelen, was het gisteren weer zover, de 13e busreis

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

12, 13 en 15 april 2016 Ayers Rock Zoetermeer.

12, 13 en 15 april 2016 Ayers Rock Zoetermeer. 12, 13 en 15 april 2016 Ayers Rock Zoetermeer. Inhoudsopgave. Inleiding 3 Doel van de dag 3 Algemene gedragsregels 3 Beoordeling eigenvaardigheidsvak 3 Wat moet je mee nemen? 4 Contact gegevens 4 Kleding

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

UNIEKE WIELER EVENTS VOOR UW BEDRIJF

UNIEKE WIELER EVENTS VOOR UW BEDRIJF UNIEKE WIELER EVENTS VOOR UW BEDRIJF.CYCLING CLUB. INTRODUCTIE Eind 2016 hebben wij BEAT Cycling Club geïntroduceerd, de eerste professionele wielerclub. Door middel van de clubstructuur bieden wij nieuwe

Nadere informatie

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc 18-05-2017 - Agenda: Vrijdag 19 mei: Grote Sponsor Knikkerrace Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei: leerlingen vrij, Hemelvaartweekend Maandag 29 mei: groep 8 op kamp Maandag 29 mei: eerste dag Noord4daagse

Nadere informatie

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer.

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer. Afstand: Hoogtemeters: 174 km 5000 m Col Alph d'huez Col de la Crox de Fer Col du Telegraphe Col du Galibier La Marmotte 2004 La Marmotte 2004, ook dit jaar weer deelname van een aantal Molenrijders. In

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Beste volgers, Verbondenheid kanker. Fietsen op vakantie. Help ons de berg op

Beste volgers, Verbondenheid kanker. Fietsen op vakantie. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 3, 23 augustus 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 3 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog minder dan 4 weken te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mount

Nadere informatie

Bergen in het vlakke land

Bergen in het vlakke land Wandelnetwerk Noord-Holland Bergen in het vlakke land Openlucht skibaan Il Primo, waar het hele jaar kan worden geskied. Tekst en foto s: Joop Duijs E en van de mooiste stukjes natuur van Noord-Holland

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Optimaal gebruik maken van natuurijs

Optimaal gebruik maken van natuurijs Optimaal gebruik maken van natuurijs IJs en vis, je moet het nemen 1 als het er is De Schaatsvereniging Woudenberg - Even voorstellen Robin Bergsma Gert Heslenfeld - Een paar gegevens van onze vereniging:

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Lieve familie en vrienden, Inmiddels is het hier in Trondheim lente geworden. Maar ook in april hebben we nog genoten van de sneeuw en we kunnen

Nadere informatie

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?!

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?! Nieuwsbrief 1, 12 september 2018 Inhoud: 1. Agenda 2. Seizoen 2018/2019 3. Kleding ophalen 4. Eerste schaatles van het seizoen 2018/2019 5. Entreegeld 6. Nieuw bestuurslid 7. Easygliders! 8. Schaatsen

Nadere informatie

Onderaan werd er vanaf half vijf gestart in groepen van 500 klimmers en zo gebeurde het dat wij om 5:10 begonnen aan onze eerste klim.

Onderaan werd er vanaf half vijf gestart in groepen van 500 klimmers en zo gebeurde het dat wij om 5:10 begonnen aan onze eerste klim. Weekje Alp d-huez Op zondag 3 juni vertrokken wij met ons gezin in alle vroegte naar de berg waar we al zolang naar hadden uitgekeken. Onderweg worden we al diverse malen ingehaald door motorrijders in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

Verslag wandel/fietstocht, 25 april 2015 (Wim van Rekum en John Segers)

Verslag wandel/fietstocht, 25 april 2015 (Wim van Rekum en John Segers) Verslag wandel/fietstocht, 25 april 2015 (Wim van Rekum en John Segers) Startpunt was station Elst, 10.45 uur voor de fietsers en 11.00 uur voor de wandelaars. De fietstocht is uitgezet rondom Arnhem en

Nadere informatie

Vrijdag 14 oktober melden we ons weer in Wageningen voor de materiaal controle en de briefing van de 4 editie van de Veluwe Classic.

Vrijdag 14 oktober melden we ons weer in Wageningen voor de materiaal controle en de briefing van de 4 editie van de Veluwe Classic. Veluwe Classic 2011 Vrijdag 14 oktober melden we ons weer in Wageningen voor de materiaal controle en de briefing van de 4 editie van de Veluwe Classic. De eerste drie edities hadden we na de verplichte

Nadere informatie