Get started! Aan de slag met sociale media

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Get started! Aan de slag met sociale media"

Transcriptie

1 Get started! Aan de slag met sociale media Stap voor stap handleiding 0. Inleiding Deze handleiding hoort bij de workshop 'Get started! Aan de slag met sociale media', die in februarimaart 2012 wordt georganiseerd door Davidsfonds Evenementen, Erfgoeddag Vlaanderen, Forum voor Erfgoedverenigingen, Heemkunde Vlaanderen en Open Monumentendag Vlaanderen. Deze praktische workshop is bedoeld om organisatoren van lokale erfgoedactiviteiten te helpen om hun aanbod ook via sociale media te promoten en zo een ruimer doelpubliek aan te spreken. De handleiding ondersteunt de verschillende activiteiten die tijdens de workshop aan bod komen: een blog maken, een 'fanpage' en een 'event' maken op Facebook, en een profiel aanmaken op Twitter. In deze handleiding is getracht om dit alles te documenteren, als leidraad voor de deelnemers tijdens de workshop, en als geheugensteuntje achteraf. De bedoeling van de handleiding is om het uitvoeren van de verschillende activiteiten stap voor stap te begeleiden. Dit gebeurt op een zeer visuele manier, aan de hand van veel 'screenshots' en een beknopte bijhorende uitleg. In principe is er weinig of geen voorkennis vereist. De drie grote delen (blog, Facebook, Twitter) kunnen ook los van elkaar worden uitgevoerd.

2 1. Een blog maken met wordpress.com Hoewel er nog veel andere blogplatformen zijn, kiezen we in deze workshop voor Wordpress.com. Bij andere systemen is de manier van werken echter zeer gelijkaardig. Het gaat hierbij om een 'gehoste' blog, dit wil zeggen dat er geen eigen software geïnstalleerd moet worden. Het volstaat om een 'account' aan te maken via de website Er bestaat ook een Nederlandstalige versie, die te vinden is op In deze handleiding werd ervoor gekozen om de Nederlandstalige versie te gebruiken. Om te beginnen, moet een account worden aangemaakt via de oranje knop 'Begin hier'. Je krijgt dan onderstaand scherm te zien, waarmee je je kan registreren voor zo'n account.

3 Eerst kies je het adres waarop mensen je blog zullen kunnen vinden. Probeer hiervoor een naam te kiezen die meteen duidelijk aangeeft waarover de blog zal gaan. Wanneer de gewenste naam al door iemand anders werd geregistreerd, krijg je een foutmelding: Is de naam wel nog beschikbaar, kleurt het vakje groen: Kies een gebruikersnaam en een paswoord en vul je adres in. Pas op: je kunt een adres slechts voor één blog gebruiken. Wil je nog een tweede blog maken, gebruik dan een ander adres.

4 Er bestaat ook een betalende versie van wordpress.com, maar om de gratis versie te gebruiken, kies je voor 'create blog' in de rechterkolom. Een nieuw scherm bevestigt dat er een werd gestuurd naar het adres dat je opgaf. Via een link in deze kan je de nieuwe blog nu activeren.

5 Vervolgens ontvang je een tweede met je gebruikersnaam, eventueel het paswoord en enkele nuttige links. Wanneer je de link in de eerste hebt gevolgd, kom je meteen op het administratiepaneel ('dashboard') van de blog terecht. Dit is als het ware de 'achterzijde' van de blog, van waaruit je alles kan beheren.

6 Surf je naar het adres van de aangemaakte blog, dan zul je merken dat er inderdaad een website werd aangemaakt met een standaard lay-out, en een eerste standaard bericht ('Hello World'): Je kunt de standaard-layout gemakkelijk aanpassen. Onder 'Themes in het administratiepaneel vind je nog heel wat andere layout-templates.

7 Door een nieuwe template te activeren, verandert de lay-out van je blog meteen, zoals in onderstaand voorbeeld. Het is eenvoudigst om in twee verschillende browserschermen te werken: één scherm voor het administratiepaneel, en één scherm voor de blog zelf. Door de pagina van de blog te 'verversen' kun je zien hoe je aanpassingen worden getoond. Hoofdpagina van de blog: Volledig artikel op de blog:

8 De linkerkolom van het administratiepaneel bevat heel wat mogelijkheden. Laat je zeker niet afschrikken: je zult niet alle mogelijkheden nodig hebben.

9 Uiteraard zijn de 'berichten' wel van groot belang. Door hierop te klikken, krijg je een overzicht van de reeds gepubliceerde berichten op je blog, of kun je een nieuw bericht aanmaken. Je ziet dat het standaard 'Hello World' bericht hier nu al staat. Wanneer je op dit titeltje klikt, krijg je te zien hoe het bewerkingsscherm eruit ziet. Het lijkt sterk op een tekstverwerkingsprogramma zoals MS Word. Zorg ervoor dat de tab rechtsboven 'Wysiwyg' is. Kies rechts voor 'Naar de prullenbak verplaatsen' om het standaard-bericht te verwijderen. Als je dan in de linkerkolom 'Nieuw bericht' kiest, ben je klaar om je eerste bericht toe te voegen.

10 Geef je bericht een titel en schrijf of copy-paste de tekst van het bericht in het grote tekstvak. Je kunt de icoontjes boven het tekstvak gebruiken om tekst vet of italic te plaatsen, tekst links of rechts te centreren, of bijvoorbeeld om een lijst te maken. Gebruik het icoontje met een ketting om een link in te voegen in de tekst. Klik rechtsboven op 'Publiceren' om je nieuwe bericht online te zetten. Nog niet helemaal tevreden van het resultaat? Dan doe je de gewenste aanpassingen en klik je vervolgens op 'Bijwerken'.

11 Je eerste bericht werd succesvol gepubliceerd op de blog! Nu is het ook mogelijk om een afbeelding toe te voegen in het bericht. Klik hiervoor op het eerste icoontje naast 'Uploaden / Toevoegen':

12 Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien. Klik op 'Bestanden kiezen' om te bladeren naar een afbeelding op je computer en deze te uploaden naar de blog. Wanneer de afbeelding is geüpload, krijg je een nieuw scherm, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een onderschrift toe te voegen. Onderaan zie je verschillende mogelijkheden om de afbeelding in je bericht in te voegen (links, recht, midden... verschillende groottes). Kies de gewenste opties en klik op 'Invoegen in bericht'. Pas op: de afbeelding zal verschijnen op de plaats waar je cursus stond.

13 Je ziet de afbeelding nu in het invoerscherm: Neem zeker ook eens een kijkje bij de 'Instellingen' van je blog. Hier kun je bijvoorbeeld de titel aanpassen en de tijdsweergave.

14 Je hebt nu een blog met een eerste bericht. Ben je nog niet helemaal tevreden van de layout, dan kun je dit steeds nog aanpassen!

15 2. Een fanpagina aanmaken op Facebook Een indiviueel profiel aanmaken op Facebook, is relatief eenvoudig. Hierop gaat deze handleiding dan ook niet verder in. We focussen op het aanmaken van een 'fanpagina' (bijvoorbeeld voor je vereniging) en het aanmaken van een 'evenement'. Hiervoor is het uiteraard wel nodig dat je een profiel hebt op Facebook (en ingelogd bent). Facebook gebruikt de term 'Page' voor een fanpagina. Je kunt zo'n 'Page' creëren via de link:

16 Je kiest één van de mogelijkheden die deze startpagina je biedt (bijvoorbeeld 'Organization') Vervolgens krijg je een bevestigingsmail. Je fanpagina werd aangemaakt!

17 Facebook helpt je vervolgens om je pagina verder uit te bouwen. Zo kun je bijvoorbeeld een foto'tje toevoegen en wat informatie toevoegen. Zorg ervoor dat bezoekers van je pagina duidelijk weten waarover het gaat. Maak zeker een link naar je eigen website!

18 Je pagina is nu aangemaakt. Klik zelf op de knop Vind ik leuk, en vervolgens suggereert Facebook je om je vrienden uit te nodigen (of contacten aan te schrijven).

19 Nu kan je je prikbord 'wall' beginnen gebruiken. Hier kun je nieuwe berichten posten (status updates), links zetten naar interessante informatie of zelfs een eigen poll creëren. Mensen die je pagina 'liken' zullen deze updates zien in hun persoonlijke overzicht. Eenmaal je bericht gepubliceerd, kun je met de knoppen rechtsboven de status update in de kijker zetten / highlighten (over de volledige breedte), of vastpinnen bovenaan je prikbord (voor max. één week). Met deze knoppen kan je eventueel ook een status update verwijderen of verbergen

20 Om je fanpagina aantrekkelijk te maken, voeg je bovenaan nog een cover-foto toe. Denk goed na over de keuze van de foto, want deze zal meteen in het oog springen bij je bezoekers. Na het uploaden van de foto kan je deze, indien nodig, ook nog wat verschuiven. Je pagina is nu helemaal klaar voor gebruik.

21 Als beheerder van de fanpagina, zie je bovenaan ook een administratiepaneel. Deze sectie kun je oproepen of verbergen met de knoppen rechtsboven. Je vindt in dit administratiepaneel een overzicht van de recente activiteit op je fanpagina. Van zodra je 30 volgers hebt, kun je ook real-time statistieken bekijken onder het kopje Insights. Vanaf 30 volgers kun je overigens ook een verkorte url aanmaken voor je fanpagina.

22 In het administratiepaneel kun je heel wat opties instellen (bijv. over wie er berichten mag plaatsen op je prikbord, wie als beheerder mag optreden, ). Bekijk alle opties eens goed. Belangrijk om weten is ten slotte ook dat je Facebook kan gebruiken vanuit de identiteit van je fanpagina (in plaats van vanuit je persoonlijk profiel). Deze optie kan je makkelijk activeren met het uitklapmenu onder het pijltje rechtsboven (naast Startpagina ). Nog een laatste tip: vind je je fanpagina even niet meer terug? Ga dan naar de startpagina via de knop in de blauwe balk bovenaan. In de linkerkolom vind je daar een overzicht van je pagina s.

23 3. Een 'evenement' maken op Facebook Je kunt een nieuwe evenement maken via Vul de nodige gegevens in en selecteer de mensen die je wil uitnodigen. Vervolgens kan je het evenement 'delen' op je fanpagina (Share this Event > On your Page). Zo krijgt iedereen het evenement te zien op je 'wall'. NB: heb je een Facebook-groep in plaats van een fanpagina, dan kan je alle leden van de groep uitnodigen voor het evenement. Bij een fanpagina is dit niet mogelijk.

24 4. Aan de slag met Twitter Het is erg eenvoudig om een account aan te maken op Twitter. Op de homepagina zie je rechtsonder 'New to Twitter?'. Vul daar de gevraagde gegevens in.

25 Net zoals bij het aanmaken van een blog, moet je een naam, adres en paswoord invullen. Vervolgens kies je je gebruikersnaam op Twitter. Dit is de naam zoals anderen je op Twitter zullen zien. Deze is beperkt in aantal tekens. Kies een korte, herkenbare gebruikersnaam. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail met enkele nuttige links: En zo ziet je eigen Twitter-homepage er om te beginnen uit:

26 Twitter helpt je zelf al op weg om interessante Twitter-accounts te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op trefwoorden die je interesseren (proberen bijvoorbeeld eens 'geschiedenis', 'erfgoed'...). Wanneer je een interessante account ziet, klik je op 'Follow'. Nu ben je als het ware geabonneerd op de 'tweets' van deze persoon of organisaties. In het grote scherm rechts zie je steeds de meest recente berichten die gedeeld werden door de Twitter-accounts die je volgt:

27 Klik op 'View my profile page' en vervolgens op 'Edit my profile' om je gegevens aan te vullen. Zorg ervoor dat je alle informatie geeft, dit maakt het gemakkelijker voor anderen om je profiel te vinden.

28 Nu ben je klaar om je eerste tweet te schrijven. Je hebt nu nog geen 'volgers' en kunt dus gerust nog een beetje experimenteren. Er is toch niemand die het leest.

29 Tweets zijn beperkt tot 140 karakters. Je moet dus kort en bondig zijn. Vaak zul je een link meegeven in een tweet, waar mensen meer informatie kunnen vinden. Ook kun je met behulp van tekentje een andere gebruiker van Twitter 'aanspreken' (zie onderstaand Zo weet Davidsfonds dat je iets getweet hebt dat relevant is voor hen. Ook is het mogelijk om een hashtag te gebruiken met het #-tekentje. Vaak wordt voor evenementen een specifieke hashtag afgesproken. Dit maakt het gemakkelijker voor wie dit onderwerp wil volgen. Je kunt zo veel andere gebruikers volgen als je wil. Wellicht zul je ook willen dat anderen jou account volgen en dus lezen wat je te zeggen hebt. Vaak volgen mensen je terug als je hen volgt. Of mensen vinden je account op andere manieren (bijvoorbeeld door een hashtag). In ieder geval: mensen zullen je pas volgen als je interessante 'content' levert op je Twitter-account.

30 5. Integratie in blog Eens je je Facebook-pagina en Twitter-account klaar hebt, kan je deze op verschillende manieren ook integreren in je blog. Een gemakkelijke manier is het gebruik van 'widgets'. Ga hiervoor in de linkerkolom van het adminstratiepaneel naar 'Widgets', zoek de Twitter- en/of Facebook-widget, en sleep deze naar de rechterkolom. V ul de nodige gegevens in en je laatste tweets of Facebookupdates verschijnen automatisch op je blog! Handleiding versie 2.0 (6 april 2012) Opmerkingen en aanvullingen >

Verder met Twitter - Hoe beantwoorden, retweeten + favorieten toevoegen

Verder met Twitter - Hoe beantwoorden, retweeten + favorieten toevoegen Verder met Twitter - Hoe beantwoorden, retweeten + favorieten toevoegen Op de startpagina zie je in chronologische volgorde tweets binnenkomen. Onder de tweet staat bij de ene tweet: Foto weergeven, bij

Nadere informatie

Starten met TYPO3. This document is published under the Open Content License available from http://www.opencontent.org/opl.shtml

Starten met TYPO3. This document is published under the Open Content License available from http://www.opencontent.org/opl.shtml Starten met TYPO3 Extension Key: doc_tut_quickstart_nl Language: nl Version: 1.0.0 Keywords: forbeginners, foreditors, foradmins Copyright 2000-2010, Documentation Team, This

Nadere informatie

Colofon. Aanvullingen, verbeteringen en suggesties zijn van harte welkom! Geschreven door Paulus Veltman (@paulusveltman)

Colofon. Aanvullingen, verbeteringen en suggesties zijn van harte welkom! Geschreven door Paulus Veltman (@paulusveltman) 339 Colofon Nederlandse editie 4.8, januari 2015. Kijk op http://paulusveltman.nl/handleiding-twitter.html voor de meest recente versie van dit boekje. De Engelse vertaling is te downloaden op http://paulusveltman.com/twitter-guide.html.

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Cyclos-software

Handleiding voor het gebruik van de Cyclos-software Inhoudsopgave Inleiding.......1 Inloggen...... 2 Menu Home..... 3 Wijzig wachtwoord.. 4 A d vertenties ( v ra a g e n aanbod)...... 5 Contacten...... 6 Referenties..... 6 Rapportages..... 7 Menu Rekening....7

Nadere informatie

INHOUD CENTRUM BASISEDUCATIE KEMPEN 2

INHOUD CENTRUM BASISEDUCATIE KEMPEN 2 E-mail outlook.com INHOUD 1. Inleiding... 3 2. Een e-mailadres aanmaken... 5 3. een e-mail lezen... 8 4. een e-mail verzenden... 9 5. een e-mail beantwoorden... 10 6. Een bijlage... 11 6.1 een bijlage

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER 1. Inleiding Om toegang te krijgen tot het systeem van de Orde van Architecten Vlaamse Raad waarmee u uw digitaal visum kan verkrijgen, dient u te beschikken over een

Nadere informatie

Word. Inleiding. De basis

Word. Inleiding. De basis Word Inleiding Word is een tekstverwerkingsprogramma. Het is één van de programma s uit het Microsoft Officepakket, een softwarepakket met meerdere veelgebruikte kantoortoepassingen zoals ook een e-mailprogramma(outlook),

Nadere informatie

Instructie voor deelnemen aan Werkzaak Rivierenland LinkedIn-groep, Ons bouwplatform

Instructie voor deelnemen aan Werkzaak Rivierenland LinkedIn-groep, Ons bouwplatform Instructie voor deelnemen aan Werkzaak Rivierenland LinkedIn-groep, Ons bouwplatform Doe mee in de LinkedIn-groep van Werkzaak Rivierenland! Voorwoord Dit document bevat de instructie voor het aanmaken

Nadere informatie

WebHare en Microsoft Word

WebHare en Microsoft Word WebHare en Microsoft Word Optimaliseer uw Word documenten voor gebruik met WebHare Werken met alinea s Opmaakprofielen Afbeeldingen Datum: Maart 2010 Aantal pagina's: 26 Versie: 2.6 Doelgroep: Content

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TiC Narrow Casting versie 3.2 TiC Narrow Casting versie 3.2 1 van 41 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Over TiC Narrow Casting 3 Contactgegevens 4 Systeemeisen 5 Ondersteunde bestandsformaten

Nadere informatie

Netwerken via sociale media

Netwerken via sociale media Netwerken via sociale media Inhoudsopgave Even voorstellen 3 Wat is netwerken precies? 4 Twitter 4 Facebook 6 Twitter en Facebook 7 Netwerken via je e-mail 7 Je eigen website 8 Netwerken, is dat veel werk?

Nadere informatie

Introductie Endnote X6

Introductie Endnote X6 Introductie Endnote X6 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Wat is Endnote X6?... 2 2. Werken via Athena... 3 Deel 1: Opbouw en gebruik van je Endnote X6 library... 4 1. Overlopen scherm... 4 2. Creëren library...

Nadere informatie

Maak je website in 2u. met Weebly

Maak je website in 2u. met Weebly Maak je website in 2u. met Weebly 1 Inhoudsopgave 2 Wat is Weebly... 2 2.1 Inhoud... 2 2.2 Doel van de sessie... 2 3 STAP 1 : REGISTREER BIJ WEEBLY... 3 3.1 Site Toevoegen... 4 3.2 Wens je een.be website?...

Nadere informatie

10 geboden voor je facebookpagina

10 geboden voor je facebookpagina 10 geboden voor je facebookpagina 1. Gebruik een pagina in plaats van een profieltje Veel scholen maken een facebookprofieltje aan van het type Onze Live Vrouw (=voornaam) en 'Instituut' (=familienaam).

Nadere informatie

Handleiding Supportsite

Handleiding Supportsite Handleiding Supportsite Inhoud Inleiding... 2 Leden en professionals toevoegen (alleen voor sitebeheerders)... 3 Profiel... 4 Het Nieuws... 5 Het Rooster... 6 Taken toevoegen (alleen voor sitebeheerders)...

Nadere informatie

Deelnemen aan de Ondernemen Zonder Grenzen competitie

Deelnemen aan de Ondernemen Zonder Grenzen competitie Deelnemen aan de Ondernemen Zonder Grenzen competitie Om mee te doen aan de businessplan competitie van Ondernemen Zonder Grenzen moet je je registreren als ondernemer op in de Ondernemen Zonder Grenzen

Nadere informatie

Handleiding. Uitwisseling met BRON

Handleiding. Uitwisseling met BRON Handleiding Uitwisseling met BRON 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 4 3. Installatie... 5 Installeren certificaat... 5 Testen certificaat... 6 Voor reguliere uitwisseling eerst registratieoverzicht

Nadere informatie

Word 2000 voor thesisstudenten

Word 2000 voor thesisstudenten Word 2000 voor thesisstudenten Copyright, 2002 Ward 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 5 3 Tijdsindeling... 7 3.1 Alvorens te beginnen typen... 7 3.2 Tijdens het typen... 7 3.3 Helemaal

Nadere informatie

Mijn loopbaan. Deze handleiding beschrijft hoe je een profiel aanmaakt en beheert en welke mogelijkheden een profiel jou biedt.

Mijn loopbaan. Deze handleiding beschrijft hoe je een profiel aanmaakt en beheert en welke mogelijkheden een profiel jou biedt. Mijn loopbaan Ben je op zoek naar een nieuwe job? Wil je jouw loopbaan een nieuwe wending geven? Of ben je geïnteresseerd in een beroepsgerichte opleiding? VDAB helpt je op weg bij het realiseren van jouw

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2.

Nadere informatie

Handleiding ZIEN!-leerlingvragenlijst

Handleiding ZIEN!-leerlingvragenlijst Handleiding ZIEN!-leerlingvragenlijst Expertsysteem ZIEN! voor het primair onderwijs Versie 3.1 - Oktober 2012 ZIEN! is een product van, in samenwerking met ParnasSys Inhoud Inleiding 3 A - Het gebruik

Nadere informatie

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates...

Introductie... 3. Waarom Facebook?... 5. 2. Adverteer met Facebook... 14. 3.Starten met Facebook... 18. 4. Facebook Status Updates... Inhoud Introductie... 3 Waarom Facebook?... 5 2. Adverteer met Facebook... 14 3.Starten met Facebook... 18 4. Facebook Status Updates... 29 5.Opbouwen & Versterken van uw Bedrijf... 34 6. Overzicht - Facebook

Nadere informatie

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren 1 Inleiding Eind 2012 heeft Golfbaan Stippelberg het besluit genomen

Nadere informatie

Mijn voorbeeld boek. Korte handleiding - zo makkelijk is het! mijn leven als verhaal. www.mijnlevenalsverhaal.nl

Mijn voorbeeld boek. Korte handleiding - zo makkelijk is het! mijn leven als verhaal. www.mijnlevenalsverhaal.nl Mijn voorbeeld boek Korte handleiding - zo makkelijk is het! mijn leven als verhaal www.mijnlevenalsverhaal.nl Vijftiende druk, maart 2014 @ 2014 Irit Rosen Dit boek werd gemaakt met behulp van www.mijnlevenalsverhaal.nl.

Nadere informatie

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN V1.02 Mark Jansen 2 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 LEES DIT EERST! 4 Disclaimer 4 Copyright 4 INLEIDING 5 WAAROM IS SNELHEID ZO BELANGRIJK? 6 Gebruikerservaring van bezoekers

Nadere informatie

Microsoft Office Word 2007

Microsoft Office Word 2007 Microsoft Office Word 2007 Inhoudsopgave 1 WORD 2007... 3 1.1 Easy Learning... 3 1.2 Vind je Easy Learning leuk?... 3 1.3 Sneller werken met Word... 3 Links direct doorklikken... 3 Documenten direct in

Nadere informatie