Woonservicezones. Negen zones. Wat hoort er bij een woonservicezone?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woonservicezones. Negen zones. Wat hoort er bij een woonservicezone?"

Transcriptie

1 Woonservicezones Negen zones Iedere Middelburger woont in een woonservicezone. Ook een gewoon huis staat in een van de negen woonservicezones die Middelburg telt. In elke zone staan allerlei soorten woningen plus één of meerdere wooncomplexen met zorgwoningen. Elke woonservicezone heeft een volledig aanbod van zorg, welzijn en diensten. Door het plaatselijke aanbod van diensten en woningen voor ouderen of voor inwoners met een handicap kunnen mensen veel langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Deze Middelburgers kunnen zo ook veel beter maatschappelijk actief blijven en meedoen aan het gewone leven. Bij het creëren van woonservicezones werkt de gemeente Middelburg nauw samen met de provincie, woningcorporaties, zorginstellingen, Stichting Welzijn Middelburg en het zorgkantoor. Wat hoort er bij een woonservicezone? Woningen Naast de bestaande woningen zijn er de afgelopen jaren ook zorgwoningen gebouwd. Deze zijn onderverdeeld in A, B en C woningen. C-woningen. Zelfstandige woningen waar intensieve zorg kan worden geleverd. Deze woningen zijn ook beschikbaar voor mensen zonder zorgindicatie. B-woningen. Zelfstandige woningen voor 24-uur zorg, bedoeld voor mensen met een zorgindicatie. A-woningen. Dat zijn groepswoningen met 24-uur zorg. Hier wonen mensen met weinig Eigen Kracht door (ernstige) beperkingen. Zij kunnen niet meer zelfstandig wonen. Deze woningen zijn vergelijkbaar met verpleeghuizen. Zorgkruispunt Het zorgkruispunt is gevestigd bij een appartementencomplex met zorgwoningen. Vanuit dit gebouw wordt vanzelfsprekend zorg aan de bewoners van de zorgwoningen geleverd, maar ook aan andere inwoners van de woonservicezone.

2 Diensten In elke woonservicezone kunt u een beroep doen op producten en diensten die (zelfstandig) leven makkelijker maken. Bijvoorbeeld een was- en strijkservice, een boodschappendienst, klussendienst, maaltijdservice en dergelijke. Eigenlijk zijn dit algemene voorzieningen waar elke inwoner tijdelijk of voor langere tijd gebruik van kan maken. Op staat een lijst met leveranciers of vraag naar de folder Voorzieningen voor alle Middelburgers. Welzijn Elke woonservicezone heeft een aanbod aan welzijnsactiviteiten voor en door wijkbewoners. Bijvoorbeeld kookworkshops, computerlessen, muziekoptredens, bewegen voor ouderen of taalles. Meestal betaalt u een eigen bijdrage. In een aantal woonservicezones zijn Grand Cafés waar iedereen terecht kan voor een praatje, het lezen van de krant, een kop koffie voor een redelijk bedrag en sommige Grand Cafés bieden ook een schappelijk geprijsde maaltijd. De welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen van de bevolking. In de ene wijk kunnen dat bijvoorbeeld vooral jongerenactiviteiten zijn, in een andere wijk vooral activiteiten gericht op senioren. Hoewel deze brochure met de grootst mogelijk zorg tot stand is gekomen, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Gemeente Middelburg, november 2015.

3 De nummers op de kaart corresponderen met de adressen en informatie op de volgende pagina s, waarbij voorzieningen op die pagina s groen zijn omkaderd. Voor meer informatie Gemeente Middelburg Tel Porthos Sint Sebastiaanstraat 12 Tel Stichting Emergis Tel. (0118) Stichting Philadelphia Zorg Zeeland Tel. (0118) SVRZ, Stichting voor Regionale Zorgverlening Tel Wvo Zorg Tel. (0118) Cedrah Tel. (0118) St. WMZO (Wonen Met Zorg en Ondersteuning) Tel Zorgstroom Tel. (0118) Woongoed Middelburg Tel. (0118) Woonzorg Nederland Tel Gors Tel. (0113) Stichting Arduin Tel. (0118)

4 Z O N E S 1. Woonservicezone 1. Binnenstad 1.1 Compagnieplein In het Maïsbaaigebied staat een complex met 20 huurappartementen en drie groepswoningen voor Middelburgers met een psycho geriatrische beperking. Meer informatie over wonen: Woongoed en SVRZ, over zorg: SVRZ. 1.2 Bachtensteene De woonservicezone biedt hier 60 verzorgingshuisplaatsen. Meer informatie over wonen en zorg: Wvo Zorg, Porthos Loket voor welzijn, zorg en opgroeien Bij Porthos kan iedereen zonder afspraak terecht met een idee, een vraag of probleem op het gebied van welzijn, zorg of opgroeien. De loketmedewerker helpt je verder met gratis advies zodat je het (bij voorkeur) zelf weer kunt. Vaak kunnen vrienden, familie, buren en kennissen ook helpen om deze zogenaamde Eigen Kracht te (her)vinden. Porthos begeleidt je in dit traject wanneer nodig naar de juiste hulp en ondersteuning. Bij Porthos wordt jouw vraag of probleem vertrouwelijk en professioneel behandeld. Aarzel dus niet om Porthos in te schakelen voor de leuke en minder leuke zaken die je in het leven tegenkomt. Porthos is een gecombineerd loket van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Sint Sebastiaanstraat 12. Telefoon , Grand café Bij Ons Grand café Bij Ons van SVRZ heeft een mooie loungehoek met open haard en grote leestafel. In zorgcentrum t Gasthuis, Noordpoortplein 2. Telefoon (0118) Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan de Beenhouwerssingel, Dam/Molstraat, Herengracht, Hof van Sint Jan, Hoge Geere en Klein Vlaanderen. Daarnaast zijn er kleine projecten in de vorm van horeca en MKB. Zoals Dustoch (lunchroom), Knip-Oog (naaiatelier), Wassalon De Zeepbel, Stadstuin Kwekerij Overwater, Atelier V, Di-Vers(restaurant) en de fietsenstalling Delta Cycle. zorg: stichting Arduin. 2. Woonservicezone 1. Griffioen en 1. t Zand/Breewijk 2.1 Olmenhof De Olmenhof in de Griffioen is een nieuwe straat met 48 huurwoningen die geschikt zijn om zorg aan huis te ontvangen. 2.2 Griffioenstraat Een ontwikkelaar realiseert hier 30 appartementen evenwijdig aan de Domburgse watergang. Zorgstroom is gestart met de bouw van een woonzorgcomplex met daarin: drie groepswoningen voor Middelburgers die beperkingen ondervinden van hun geestelijke vermogens door hun hoge(re) leeftijd (psycho geriatrische patiënten); 30 zorgappar-tementen van 75 m2; 15 tijdelijke opvangplekken van 50 m2, zorginfrastructuur en welzijnsvoorzieningen (het wijkcentrum). Meer informatie over wonen en zorg: Zorgstroom. 2.3 Eben Haëzer Verzorgingshuis op gereformeerde grondslag met ook een aantal nieuwe zelfstandige woningen. Meer informatie: Cedrah.

5 2.4 Grand café Eben Haëzer Maandag tot en met zaterdag koffietijd vanaf uur en s middags vanaf uur. Verder zijn er variërende dagmenu s In zorgcentrum Eben Haezer, Briandlaan 2. Telefoon (0118) Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan de Berkenlaan, Hazelaarslaan, President Wilsonlaan en Seisweg. 3. Woonservicezone 1. Stromenwijk 3.1 Keetenstraat Boven de multifunctionele accommodatie met de brede school en het wijkcentrum bevinden zich 37 huurwoningen waarvan er een aantal bedoeld zijn als zorgwoning. Over zorg: Wvo Zorg Baarsjesstraat Op initiatief van ouders van kinderen met een handicap zijn hier in samenwerking met Philadelphia 20 huurappartementen en een aantal eengezinswoningen gerealiseerd. Meer informatie over wonen: Stichting Wonen met Zorg en Ondersteuning. Over zorg: Philadelphia. 3.4 Panorama Stromenwijk Boven het nieuwe winkelcentrum zijn 15 appartementen gerealiseerd die deels dienst doen als zorgwoning. Eén verdieping boven het winkelcentrum is in gebruik bij Het Gors. Over zorg: Wvo Zorg IJsselstraat-Rijnstraat-IJplein 22 appartementen waar alle soorten zorg ontvangen kan worden. Over zorg: Wvo Zorg Grand café Getij Lunchen, dineren of gewoon een gezellig praatje maken onder het genot van een kopje koffie. In wijkcentrum Getij, Oosterscheldestraat 18 A. Telefoon (0118) Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan de Haringvlietstraat, Rijnstraat, Volkerakstraat, Willem Teelinck-straat en Rijnstraat. Verder onder meer een Acade-mie voor Kwaliteit van Bestaan die diverse cursussen geven, Zeeuwse Muzikanten, t Spiegeltheater en Congrescentrum. In dagcentrum aan de Nieuwe Vlissingseweg biedt Arduin belevingsgerichte activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. 3.3 t Hof Lustenburg 26 zelfstandige huurappartementen en 15 zorgeenheden. Over zorg: Philadelphia.

6 4. Woonservicezone 1. Middelburg Zuid 4.1 Parkstate 136 woningen waarvan 44 huur. Ongeveer de helft hiervan is in gebruik als zorgwoning. In Parkstate bevinden zich ook winkels en een gezondheidscentrum. 4.2 Thibautstraat Twee groepswoningen van SVRZ. Meer informatie: SVRZ. 4.3 Haagbeuk In de Haagbeuk in Veldzigt is 24-uurs zorg beschikbaar in de 60 huurappartementen. 4.4 Grand café Palet Elke dag geopend van tot uur. Op woensdagmorgen is er een koffiecontactochtend van tot uur. In wijkcentrum Palet, Reigersbergstraat 2. Telefoon (0118) Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan Baljuwstraat, Cassinstraat, Dirck van Delenstraat, Galmgat, Gandhistraat, Oude Vlissingseweg, Rondeel en Torentrans. 5. Woonservicezone 1. Veerse Poort, 1. Klarenbeek en 1. Nieuw Middelburg 5.1 Veersepoort Rondom het winkelcentrum staan 130 appartementen waarvan een deel in de huursector. 5.2 Sportlaan-Nassaulaan Naast ruimten voor dagbesteding, een Grand Café, kinderopvang en een wijkcentrum staan hier 80 (zorg)appartementen in de huursector en 12 zorgeenheden van Philadelphia. Over zorg: Zorgstroom, Philadelphia. 5.3 Churchilllaan Woonzorg werkt aan een nieuw plan op het voormalige sportveld. Geplande oplevering: nader te bepalen. Meer informatie over wonen: Woonzorg Nederland. 5.4 Omgeving Roggeveenhuis Rond het Roggeveenhuis dat wordt gebruikt voor studentenhuisvesting, staan 53 (zorg)woningen in de huursector. Woongoed heeft hier 13 appartementen en acht eengezinswoningen in de koop- en huursector. Deze appartementen zijn gerealiseerd. 5.5 Hof ter Veste Hier hebben verouderde aanleunwoningen plaats gemaakt voor 40 huurappartementen en vier groepswoningen. De andere gebouwen hier hebben nog eens 120 woningen. Over zorg: Zorgstroom, SVRZ.

7 5.6 Grand café Willem Gratis de krant lezen, even op de computer internetten. Consumptie is niet verplicht. Elke maand is er een thema-avond. Dinsdag tot en met vrijdag van tot uur geopend. En zaterdag van tot uur. In Hof van Buren, Oranjelaan 17 (hoek Oranjelaan/Nassaulaan/Sportlaan), Telefoon (0118) Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan de Arie van Driellaan, Kievithof, Prins Mauritsstraat, Nassaulaan en Strandplevierhof. Verder een VIC unit aan de Golsteinseweg, waar wonen en dagbesteding plaatsvind met intensieve ondersteu-ning voor jongeren. 6. Woonservicezone 1. Arnemuiden 6.1 Dokstraat In het wooncluster aan de Dokstraat bevinden zich 28 zelfstandige (zorg)woningen in de huursector. Over zorg: Zorgstroom, SVRZ. 6.2 Clasinastraat Boven de supermarkt bevinden zich 19 appartementen. Aan de overzijde van de straat staan 2 groepswoningen. Over zorg: SVRZ. 7. Woonservicezone 1. Dauwendaele 1. en Mortiere 7.1 Buitenrust Het voormalige verzorgingshuis Buitenrust is omgebouwd tot een verpleegcentrum met een Grand Café waar welzijnsactiviteiten plaatsvinden. Vlakbij zijn in Wooncentrum Dauwendaele 24 woningen getransformeerd tot volwaardige zorgwoningen. Voor meer informatie: Zorgstroom. 7.2 Papisland 39 (zorg)appartementen in de huursector. Meer informatie: Woonzorg Nederland. 7.3 Rustenburg De komende tien jaar staat vernieuwing van het verzorgingshuis in de planning. Meer informatie: Zorgstroom. 7.4 Grand café Buitenrust Iedere ochtend tussen en uur een gezellig koffie-uurtje In zorgcentrum Buitenrust, Buitenruststraat 221. Telefoon (0118) Internet: Wijkcentrum Dauwendaele Vrijlandstraat 65. Telefoon (0118) phb@kpnplanet.nl. 6.3 Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan het Bultengat en Van Vollenhovenstraat.

8 7.6 Arduin bijkomende fysieke beperking. Aan Buitenhovelaan, Daniëlslaan, Diamant, Granaat, Meanderlaan, Grootmede, Ravesteijnweg, Rozenburglaan, Saffier, Segeerssingel en Zuidmede. Verder een drukkerij Arduin aan de Fagotweg 23, een montagewerkplaats (arbeidsmatige dagbesteding) en een dagcentrum (dagbesteding) aan de Torenweg voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag. Meer informatie over wonendag/besteding en 9. Woonservicezone 1. Sint Laurens 9.1 Wijkcentrum Van Cittershof Van Citterstraat 64. Telefoon (0118) Arduin Een geschakelde groepswoning aan de Kasteelstraat. 8. Woonservicezone 1. Nieuw- en 1. Sint Joosland 8.1 Quarleshavenstraat Hier staat een woonzorgcluster met twee groepswoningen en 28 (zorg)appartementen. 8.2 Dorpshuis Nieuw- en Sint Joosland Veerstraat 2. Telefoon (0118) Arduin In dagcentrum Nieuw- en Sint Joosland aan de oude Rijksweg biedt Arduin belevingsgerichte activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Derde Groeiboek Woonservicezones. September 2011

Derde Groeiboek Woonservicezones. September 2011 Derde Groeiboek Woonservicezones September 2011 Inhoud Voorwoord 5 Hoofdstuk 1 Inleiding 6 1.1 Doel derde groeiboek 6 Hoofdstuk 2 Visie en uitwerking 7 2.1 Uitgangssituatie 2002 7 2.2 Visie gemeente Middelburg

Nadere informatie

verzorgd en veilig thuis

verzorgd en veilig thuis WONEn verzorgd en veilig thuis Welkom thuis bij Zorgstroom Zoekt u een veilige woonomgeving met voorzieningen dichtbij huis? Bij Zorgstroom kunt u terecht voor wonen met zorg in diverse wooncentra en in

Nadere informatie

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG IN VIANEN HOF VAN BATENSTEIN De vraag naar goede zorg in combinatie met wonen is de afgelopen jaren gegroeid. Ook in Vianen. Daarom hebben LEKSTEDEwonen, ZorgSpectrum

Nadere informatie

Doelgroepenanalyse Resto VanHarte Middelburg

Doelgroepenanalyse Resto VanHarte Middelburg Doelgroepenanalyse Resto VanHarte Middelburg Doelgroepen Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Maar mensen of groepen die sociaal geïsoleerd zijn of dreigen te raken krijgen onze speciale aandacht. Wij

Nadere informatie

1 Westkapelle - Nw en St Joosland via Karreveld. Lijn. Lijn 5. Lijn 2. Lijn 6. Lijn 3. Lijn 7. Lijn 4. Vlissingen - Middelburg

1 Westkapelle - Nw en St Joosland via Karreveld. Lijn. Lijn 5. Lijn 2. Lijn 6. Lijn 3. Lijn 7. Lijn 4. Vlissingen - Middelburg Dienstregeling Grote bussen 19-persoons bussen Oostkapelle Vrouwenpolder Gapinge Veere Serooskerke Westkapelle St. Laurens Zoutelande Meliskerke Arnemuiden Middelburg Nw- en St Joosland Nw- en St Joosland

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Poelwijck. Verhuurinformatie RWS partner in wonen

Poelwijck. Verhuurinformatie RWS partner in wonen Op de locatie van het huidige zorgcentrum Poelwijck aan de Slotstraat in s-heer Arendskerke ontwikkelen RWS partner in wonen en Marsaki een omvangrijk nieuwbouwplan in twee fasen. De eerste fase bestaat

Nadere informatie

KLARENBEEK Op verzoek van bewoners heeft de PvdA aandacht gevraagd voor de snelheid op de Pres. Rooseveltlaan, vooral bij de kruising met de Noordweg.

KLARENBEEK Op verzoek van bewoners heeft de PvdA aandacht gevraagd voor de snelheid op de Pres. Rooseveltlaan, vooral bij de kruising met de Noordweg. NIEUW & ST. JOOSLAND PvdA-beleid heeft geleid tot de bouw van woonservices zones in de Kraayerthavenstraat en Quarleshavenstraat. Onze fractie heeft strijd geleverd om een pinautomaat in het dorp te behouden.

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Eben-Haëzer Middelburg. Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening

Eben-Haëzer Middelburg. Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening Eben-Haëzer Middelburg Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening Eben-Haëzer: dáár voel ik me thuis! Cedrah Cedrah biedt wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een

Nadere informatie

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Het is belangrijk om - als u ouder wordt - na te denken over de toekomst. Stel dat u kleiner wilt gaan wonen? Of als u in

Nadere informatie

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Midden in het Groene Hart, aan de Lek tussen Schoonhoven en Vianen, ligt Ameide. In dit prachtige dorp realiseert Woonzorg

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Meander Beschut en Beschermd Wonen

Meander Beschut en Beschermd Wonen Meander Beschut en Beschermd Wonen Met zorg omgeven Mensen met aandacht Meander Beschut en Beschermd Wonen Mensen voelen zich het meest thuis in de eigen vertrouwde woonomgeving. Daarom biedt MeanderGroep

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Zorg of ondersteuning nodig? Kom naar het raadhuis!

Zorg of ondersteuning nodig? Kom naar het raadhuis! Zorg of ondersteuning nodig? Kom naar het raadhuis! De weg naar zorg en ondersteuning loopt altijd via het raadhuis Als u vragen heeft of hulp kunt gebruiken, betrek dan eerst de mensen om u heen. Misschien

Nadere informatie

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl Wonen in Hof t Seijs Verpleegunit Zorghotel Zelfstandig wonen Zorgstroom.nl In de Griffioenstraat in Middelburg, middenin de wijk de Griffioen, vindt u Hof t Seijs, de nieuwe locatie van Zorgstroom waar

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Wonen met zorg in de wijk van de toekomst. Meander. Woonzorgcomplex in Wijchen-Noord

Wonen met zorg in de wijk van de toekomst. Meander. Woonzorgcomplex in Wijchen-Noord Wonen met zorg in de wijk van de toekomst Meander Woonzorgcomplex in Wijchen-Noord In Wijchen-Noord ligt woonzorgcomplex Meander. In dit moderne nieuwe gebouw wonen 56 mensen met een intensieve zorgvraag.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Uitzicht. Diensten. Uw wensen en behoeften staan centraal

Uitzicht. Diensten. Uw wensen en behoeften staan centraal Uitzicht Diensten Uw wensen en behoeften staan centraal Welkom in ons seniorenrestaurant! Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in ons seniorenrestaurant! De openingstijden zijn van 11.30

Nadere informatie

Beth-San. Diensten. Uw wensen en behoeften centraal

Beth-San. Diensten. Uw wensen en behoeften centraal Beth-San Diensten Uw wensen en behoeften centraal Welkom in ons seniorenrestaurant! Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in ons restaurant De Lepelaar. Tussen 12.00-13.15 uur kunt u voor

Nadere informatie

Zorgwoningen in Zwolle

Zorgwoningen in Zwolle Zorgwoningen in Zwolle In deze brochure vindt u: een overzicht van de zorgwoningen in Zwolle van elke locatie een korte omschrijving en een foto Woningenbrochure Servicepunt Zorgwoningen Deze brochure

Nadere informatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Het Heymanscentrum is een centrum voor wonen, welzijn en zorg in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u allerlei vormen van zorg

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Cuijk Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE

WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING Het doel van de Wet maatschappelijke

Nadere informatie

Meander Beschut en Beschermd Wonen

Meander Beschut en Beschermd Wonen Meander Beschut en Beschermd Wonen Met zorg omgeven Met zorg omgeven Beschut en Beschermd Wonen is een andere benaming voor het wonen in een zorgcentrum of in een verpleeghuis. In deze brochure geven wij

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Wijkgericht verpleeghuis met compleet zorgaanbod in Het Lage Land

Wijkgericht verpleeghuis met compleet zorgaanbod in Het Lage Land Wijkgericht verpleeghuis met compleet zorgaanbod in Het Lage Land De Burcht biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd op uw wensen en

Nadere informatie

Ik heb een persoonsgebonden budget (pgb) Wat verandert er voor mij in 2015?

Ik heb een persoonsgebonden budget (pgb) Wat verandert er voor mij in 2015? Ik heb een persoonsgebonden budget (pgb) Wat verandert er voor mij in 2015? Deze folder gaat over de veranderingen in de zorg in 2015. En wat dat betekent voor mensen die een persoonsgebonden budget (pgb)

Nadere informatie

Woord vooraf. Ik wens u veel woongenot toe in onze prachtige stad. A.T. Kamsteeg. Wethouder Volkshuisvesting, Welzijn en Zorg

Woord vooraf. Ik wens u veel woongenot toe in onze prachtige stad. A.T. Kamsteeg. Wethouder Volkshuisvesting, Welzijn en Zorg Woord vooraf Nieuwe woningen worden steeds vaker levensloopbestendig gemaakt: passend, ook als uw persoonlijke situatie verandert. Dat lukt steeds vaker ook bij bestaande woningen. Ook komen er nieuwe

Nadere informatie

Bewonerspanel Woonvormen

Bewonerspanel Woonvormen Interne Bedrijven, Gemeente Utrecht onderzoek@utrecht.nl / 030 286 1350 www.utrecht.nl/onderzoek Bewonerspanel Woonvormen Extra ruimte is belangrijkste wens voor toekomstige woning Bijna de helft van de

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

De Pelkwijk. Wonen Welzijn Zorg. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Huis van de Buurt

De Pelkwijk. Wonen Welzijn Zorg. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Huis van de Buurt De Pelkwijk Woonzorgcentrum Appartementen te huur Huis van de Buurt Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Pelkwijk De Pelkwijk is een appartementencomplex voor verzorgd wonen. Het eigentijdse gebouw heeft 97

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

zorgaanbieders naar keuze

zorgaanbieders naar keuze 11 zorgaanbieders naar keuze Huishoudelijke hulp in Walcheren 2009 / 2010 In deze folder maakt u kennis met de 11 zorgaanbieders op Walcheren die u hulp in de huishouding kunnen bieden. U hebt hiervoor

Nadere informatie

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek.

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek. Pronsweide en Meddo Dagcentrum Verpleeghuis Revalidatieafdeling Oost Achterhoek Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Pronsweide en in Meddo Nabij het centrum van Winterswijk ligt Pronsweide.

Nadere informatie

Wonen in de wijk van de toekomst. De Oogst. Zelfstandig wonen met zorg bij de hand

Wonen in de wijk van de toekomst. De Oogst. Zelfstandig wonen met zorg bij de hand Wonen in de wijk van de toekomst De Oogst Zelfstandig wonen met zorg bij de hand In Wijchen-Noord ligt woonzorgcomplex De Oogst. In dit moderne nieuwe gebouw met 46 appartementen wonen mensen zelfstandig.

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

(Nieuwe) woonvormen in Amsterdam

(Nieuwe) woonvormen in Amsterdam (Nieuwe) woonvormen in Amsterdam Een overzicht van woonvormen van Amsta, Amstelring en Cordaan Voor de themabijeenkomst Platform Cliëntenraden in de Langdurige Zorg 6 november 2017 1 Amsta Leven in een

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden

Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden ZORGWONINGEN Een zorgwoning is een huurwoning die rolstoeltoegankelijk is en ook geschikt is om zorg en welzijn in de woning te ontvangen. Zorgwoningen zijn bedoeld

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl WONEN IN BetingeStaete Delfzijl Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen Gemeente Almelo Gemeente Almelo De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Medewerkers Verhuur. Zij zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel De Meander Nieuwerkerk aan de IJssel Welkom bij De Meander Heeft u na een ziekenhuisopname medische nazorg nodig? Dan bent u van harte welkom in ons zorghotel. Bent u niet meer in staat zelfstandig thuis

Nadere informatie

Bibliobussen Halteplaatsen

Bibliobussen Halteplaatsen Bibliobussen Halteplaatsen Alfabetisch overzicht Bus = 1 De Columbus Bus 4 = Biblioservicebus ew = even weken ow = oneven weken ** = alleen op onderstaande data A Aagtekerke Agathastraat dinsdag 19.15

Nadere informatie

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Gemeente Hof van Twente Hof van Twente wil graag dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig blijven en actief deel blijven nemen aan de samenleving. Dat lukt echter niet altijd. Soms

Nadere informatie

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Ook op zoek naar een tikkie eigenwijs wonen? Dan zit je goed in de Bach- en Mozartflat in Venray. In deze folder lees je wat de Bach- en Mozartflat

Nadere informatie

Meuleweie te Wolphaartsdijk. Verhuurinformatie RWS partner in wonen. Huurappartementen in Wolphaartsdijk

Meuleweie te Wolphaartsdijk. Verhuurinformatie RWS partner in wonen. Huurappartementen in Wolphaartsdijk Huurappartementen in Wolphaartsdijk Aan de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk op Zuid-Beveland ontwikkelen RWS partner in wonen, SVRZ en Marsaki een nieuwbouwplan dat een uitbreiding is van het bestaande

Nadere informatie

Januari. Maart. do Juli ma

Januari. Maart. do Juli ma Afvalkalender 2016 Januari 53 1 2 3 4 zo 3 10 17 24 31 Maart 9 10 11 12 13 ma 7 14 21 28 di 1 8 15 22 29 wo 2 9 16 23 30 do 3 10 17 24 31 vr 4 11 18 25 za 5 12 19 26 zo 6 13 20 27 Februari 5 6 7 8 9 ma

Nadere informatie

Rehoboth Goes. Wonen. Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening

Rehoboth Goes. Wonen. Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening Rehoboth Goes Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening Rehoboth: dáár voel ik me thuis! Cedrah Cedrah schrijft identiteit en kwaliteit met een hoofdletter. We bieden wonen, zorg en diensten

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke cliënt zich welkom, thuis en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Bij de dierenweide van Ewoud is altijd wat te zien, voor jong en oud. Heerlijk genieten van de dieren en de mensen om je heen. Welkom bij Vecht

Nadere informatie

Zorgcentrum Huize Loôn, Overloon

Zorgcentrum Huize Loôn, Overloon Zorgcentrum Huize Loôn, Overloon Knusse omgeving met sterke binding Voelt beter Knusse omgeving met sterke binding Zorgcentrum Huize Loôn in Overloon biedt haar bewoners door haar kleinschaligheid een

Nadere informatie

Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum)

Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum) Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum) Opstel door een scholier 1181 woorden 29 mei 2006 7,3 6 keer beoordeeld Vak Verzorging Algemeen 't Gasthuis is een centrum voor zorg en reactivering van algemene

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen Oog voor wat telt Prettig en veilig wonen WoonZorgPark Loosduinen Prettig en veilig wonen in een levendige omgeving, dat doet u in WoonZorgPark Loosduinen aan de Willem III straat! Zelfstandig, maar met

Nadere informatie

Ik heb een persoonsgebonden budget (pgb) Wat betekent dat voor mij?

Ik heb een persoonsgebonden budget (pgb) Wat betekent dat voor mij? Ik heb een persoonsgebonden budget (pgb) Wat betekent dat voor mij? De zorg is de afgelopen tijd ingrijpend veranderd. Maar u kunt nog steeds een gemeentelijk persoonsgebonden budget (pgb) krijgen uit

Nadere informatie

Stadshagen, Zwolle. Onze bewoners mogen in onze participatiesamenleving op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen.

Stadshagen, Zwolle. Onze bewoners mogen in onze participatiesamenleving op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen. Concept project plan: Stadshagen, Zwolle Onze bewoners mogen in onze participatiesamenleving op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen. Begeleid (zelfstandig) wonen: - Vier appartementen

Nadere informatie

Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om te zoeken naar woonruimte buiten ons dorp en de vergrijzing neemt toe.

Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om te zoeken naar woonruimte buiten ons dorp en de vergrijzing neemt toe. Beste dorpsgenoten, Uw mening telt!!! U wilt uw dorp leefbaar houden, wij ook! Daarom zijn wij op zoek naar uw mening, tips en adviezen. Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6.

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6. Inhoudsopgave Aangenaam actief blijven 2 Appartementencomplex Loerick III 4 Wonen met zorg 5 Wonen met extra dienstverlening 6 Plattegronden 8 Contact 15 Loerick III - 1 Aangenaam actief blijven Houten

Nadere informatie

Sint Annaparochie 1 5 A A N L E U N A P P A R T E M E N T E N I N S I N T A N N A P A R O C H I E

Sint Annaparochie 1 5 A A N L E U N A P P A R T E M E N T E N I N S I N T A N N A P A R O C H I E 1 5 A A N L E U N A P P A R T E M E N T E N I N S I N T A N N A P A R O C H I E Sint Annaparochie 125908-1-WONEN-broch_Beuckelaer.indd 1 13-03-12 13:27 Gelijktijdig met de vernieuwbouw en uitbreiding van

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving

Nadere informatie

Ik heb een vraag over. zorg... ondersteuning... opvoeding... jeugdhulp... mijn arbeidsbeperking... mijn uitkering... werk...

Ik heb een vraag over. zorg... ondersteuning... opvoeding... jeugdhulp... mijn arbeidsbeperking... mijn uitkering... werk... Ik heb een vraag over zorg... ondersteuning... opvoeding... jeugdhulp... mijn arbeidsbeperking... mijn uitkering... werk... 1 Ik heb een laag inkomen en vind het moeilijk om werk te vinden... Ik wil me

Nadere informatie

Woonzorgconsulent. Adviseert, ondersteunt en regelt zorg

Woonzorgconsulent. Adviseert, ondersteunt en regelt zorg Woonzorgconsulent Adviseert, ondersteunt en regelt zorg Wanneer u zelfstandig woont in een wooncentrum of wooncomplex, kunt u gebruik maken van de diensten van een woonzorgconsulent van Carintreggeland.

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Westenhage

Woonzorgcentrum Westenhage Driezorg Woonzorgcentrum Westenhage Wonen, Welzijn & Zorg bij Driezorg 1 Voorwoord In deze brochure vindt u informatie over Woonzorgcentrum Westenhage, in de wijk Westenholte te Zwolle. Wij vertrouwen

Nadere informatie

Nebo Zwijndrecht. Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening

Nebo Zwijndrecht. Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening Nebo Zwijndrecht Wonen Een vertrouwde plek met goede zorg en dienstverlening Nebo: dáár voel ik me thuis! Cedrah Cedrah biedt wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie

Nadere informatie

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER HET HOGE VEER WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX U wilt graag zo lang en zo goed mogelijk voor uzelf kunnen zorgen. U wilt de touwtjes in eigen handen houden. Dat begrijpen

Nadere informatie

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Walcheren leest voor!

Walcheren leest voor! op Walcheren Walcheren leest voor! Donderdag 22 september 2016 Opening van de Week tegen Eenzaamheid Locatie: Markt in Middelburg Tijd: 20.00 uur Omschrijving: Wethouder Szarafinski geeft de aftrap van

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg Verkiezingsprogramma 2018 in gewone taal Middelburg Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Op 21 maart 2018 zijn er in bijna heel Nederland verkiezingen. Deze verkiezingen gaan over het bestuur van de gemeenten.

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen?

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen? Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen? Als 55 plusser denkt u misschien al na over hoe u zou willen wonen als u bijvoorbeeld wat slechter ter been bent. U woont nu nog in een

Nadere informatie

Bibliobussen Halteplaatsen

Bibliobussen Halteplaatsen Bibliobussen Halteplaatsen Alfabetisch overzicht = 1 De Columbus = Biblioservicebus ew = even weken ow = oneven weken ** = alleen op onderstaande data A Aagtekerke Agathastraat dinsdag 19.30 20.30 uur

Nadere informatie

Vitaal Vogelenzang: een tussenstand. Dorpsbijeenkomst Vogelenzang 14 maart 2017

Vitaal Vogelenzang: een tussenstand. Dorpsbijeenkomst Vogelenzang 14 maart 2017 Vitaal Vogelenzang: een tussenstand Dorpsbijeenkomst Vogelenzang 14 maart 2017 Agenda Leefbaarheid en vitaliteit Mogelijke maatregelen Openbare ruimte en groen Welzijn en zorg Leren en spelen Wonen Sport

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

ZORGCENTRUM GASTHUIS. pagina 3:

ZORGCENTRUM GASTHUIS. pagina 3: ZORGCENTRUM GASTHUIS pagina 3: Het Gasthuis ligt dichtbij de stad en je zit te midden van alles. Dat is wel gezellig. Met mijn scootmobiel heb ik de hele omgeving al verkend. Zorggroep Ter Weel Verzorgingshuis

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Samen zoeken naar een oplossing Kunt u dingen niet meer die u vroeger wel deed? Heeft u moeite met het schoonhouden van uw huis? U wilt familie bezoeken maar u weet niet hoe? Lukt staand douchen niet meer?

Nadere informatie

TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH

TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH TE HUUR! samenwonen IN DE HOOGHE CLOCK HUURAPPARTEMENTEN 55+ S-HERTOGENBOSCH PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 Ligging 04 Voorzieningen 05 Zorg door Vivent 06 Appartementen 07 Parkeren 07 Veiligheid 08 Type A

Nadere informatie