Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden"

Transcriptie

1 Zorgwoningen Kampen en IJsselmuiden

2 ZORGWONINGEN Een zorgwoning is een huurwoning die rolstoeltoegankelijk is en ook geschikt is om zorg en welzijn in de woning te ontvangen. Zorgwoningen zijn bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder en voor iedereen die afhankelijk is van zorg, maar toch graag zelfstandig wil wonen. Naast zorgwoningen zijn er ook rolstoeltoegankelijke seniorenwoningen met een leeftijdsgrens van 55 jaar. SERVICEPUNT ZORGWONINGEN Servicepunt Zorgwoningen is het startpunt voor het vinden van een zorgwoning in de gemeente Kampen die past bij uw wensen en behoeften. Uitgangspunt van een zorgwoning is dat u zelfs bij behoefte aan zorg, toch zelfstandig kunt blijven wonen en kunt blijven deelnemen aan activiteiten. Servicepunt Zorgwoningen is opgericht om u wegwijs te maken in het aanbod en om u te helpen een geschikte zorgwoning te vinden. Op deze manier brengt Servicepunt Zorgwoningen de vraag en het aanbod van zorgwoningen in Kampen en IJsselmuiden zo goed mogelijk samen. INDICATIE VOOR ZORGWONINGEN Om in aanmerking te komen voor een zorgwoning heeft u, naast een CIZ-indicatie, een indicatie voor zorgwoningen nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij een van de Servicepunten Zorgwoningen in uw omgeving. U moet hiervoor een aanvraagformulier invullen. Aan de hand van dit aanvraagformulier volgt een indicatiegesprek (tenzij uit het aanvraagformulier blijkt dat u niet voor een zorgwoning in aanmerking komt). Bij het Servicepunt Zorgwoningen werken indicatieadviseurs die dit gesprek met u voeren. Eventueel kunnen zij hiervoor bij u thuis komen. Na dit gesprek wordt duidelijk of u een indicatie voor een zorgwoning ontvangt. EEN ZORGWONING HUREN U heeft een indicatie voor zorgwoningen, wat nu? Zodra een zorgwoning beschikbaar is, wordt deze geadverteerd op het woonruimteverdeelsysteem van Zwolle, Kampen en IJsselmuiden. Met een indicatie voor een zorgwoning moet u nog steeds zelf actief reageren op de zorgwoningen die op deze website worden geadverteerd. Wel krijgt u voorrang op de aangeboden zorgwoningen. Wanneer meer mensen op dezelfde zorgwoning reageren, wordt de woning toegewezen aan degene die op dat moment het meest urgent is. Bij gelijke urgentie is onder andere de datum van indicatiestelling bepalend. Wanneer u een jaar lang niet op zorgwoningen reageert, vervalt automatisch uw indicatie voor zorgwoningen.

3 APPARTEMENTENCOMPLEX HAVENOORD KAMPEN Dit appartementencomplex ligt naast een haven en nabij de Koggewerf op loopafstand van het stadscentrum. Havenoord wordt verhuurd door woningcorporatie deltawonen. In het appartementencomplex bevindt zich een socioruimte. Hier kunnen bewoners een kopje koffie of thee drinken of deelnemen aan de welzijnsactiviteiten die hier worden georganiseerd. keuken en een gezamenlijke berging. Beeldintercom. Rolstoeldoorgankelijk. Noordweg 1, Kampen APPARTEMENTENCOMPLEX OMMELAND KAMPEN Appartementencomplex Ommeland, van woningcorporatie deltawonen, ligt in een moderne wijk, op loopafstand van een winkelcentrum. In Ommeland bevindt zich een socioruimte. Hier kunnen bewoners en hun bezoek een kopje koffie of thee drinken of deelnemen aan de verschillende welzijnsactiviteiten die georganiseerd worden. keuken. Rolstoeldoorgankelijk en berging buiten de woning. Schaepmanlaan, Kampen APPARTEMENTENCOMPLEX BAANZICHT KAMPEN Baanzicht is een nieuw en modern appartementencomplex van woningcorporatie deltawonen. Het gebouw ligt op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum. In Baanzicht is een gedeeltelijk overdekte en mooie binnenplaats. In de socioruimte van Baanzicht worden diverse welzijnsactiviteiten georganiseerd. Beneluxweg (1-87), Kampen keuken. Rolstoeldoorgankelijk. De berging is buiten de woning en de parkeerplaats in de kelder.

4 APPARTEMENTENCOMPLEX ALEXANDER/MAXIMA KAMPEN Appartementencomplex Alexander/Maxima is van woningcorporatie deltawonen. Het appartementencomplex ligt in de moderne Oranjewijk op loopafstand van het stadscentrum. In de socioruimte kunnen bewoners terecht voor een kopje koffie of thee, maar ook kunnen zij hier deelnemen aan allerlei leuke welzijnsactiviteiten. keuken. Rolstoeltoegankelijk. Christinastraat/Margrietstraat/Beatrixstraat, Kampen APPARTEMENTENCOMPLEX MAARLENHOF IJSSELMUIDEN In het nieuwe woonzorgcentrum Maarlenhof heeft Beter Wonen 25 zorgwoningen. De woningen liggen op de tweede, derde en vierde verdieping. Bewoners kunnen gebruik maken van de voorzieningen en activiteiten in het woonzorgcentrum. Zo kunnen zij in het restaurant een maaltijd, een kopje koffie of thee nuttigen. De woningen bevinden zich op loopafstand van het winkelcentrum Markeresplein. Slenkstraat 14, IJsselmuiden KENMERKEN Appartementen: Drie-kamerwoningen met open keuken en berging in de woning. Vier penthouses: Grote vier-kamerwoningen op vierde verdieping met open keuken en berging.

5 APPARTEMENTENCOMPLEX VOLCMAR KAMPEN Appartementencomplex Volmarc van woningcorporatie deltawonen ligt in een moderne woonwijk op loopafstand van een winkelcentrum. Bewoners van appartementencomplex Volcmar kunnen gebruik maken van de socioruimte van Ommeland. Hier kan men terecht voor een kopje koffie of thee, maar ook voor deelname aan de verschillende welzijnsactiviteiten. Schaepmanlaan, Kampen KENMERKEN Drie-kamerwoning met half open keuken. Rolstoeldoorgankelijk. Berging buiten de woning. APPARTEMENTENCOMPLEX DE AMANDELBOOM KAMPEN Hervormd verzorgingshuis De Amandelboom is te vinden in een buitenwijk van Kampen. Het ligt aan een groenstrook. Op korte afstand ligt een klein buurtwinkelcentrum en bovendien stopt de bus voor de deur. Het zorgcentrum is een thuis voor bewoners, maar dient ook als uitvalsbasis voor omwonenden in de wijk. Wederiklaan 2, Kampen KENMERKEN Woningen met open keuken, een hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer. De appartementen hebben een ruime hal met toegang tot het toilet, een inpandige berging/wasruimte en een ruime badkamer met tweede toilet. Alle appartementen beschikken over een loggia of balkon.

6 APPARTEMENTENCOMPLEX NASSAUHOF KAMPEN Dit complex van woningcorporatie deltawonen heeft twee verdiepingen en ligt in een gemoderniseerde wijk op loopafstand van het stadscentrum. De appartementen op de bovenste verdieping hebben een zolder. In het appartementencomplex is een socioruimte waar bewoners gebruik van kunnen maken; bijvoorbeeld voor het drinken van een kopje koffie of thee. Ook worden hier regelmatig allerlei welzijnsactiviteiten georganiseerd. Margrietstraat/Nassaustraat/Beatrixstraat, Kampen keuken. Rolstoeldoorgankelijk. Beeldintercom. Berging buiten de woning. WOONZORGCENTRUM DE VIJVERHOF KAMPEN In woonzorgcentrum De Vijverhof kunnen bewoners gebruik maken van diverse voorzieningen. Zo bevind zich in het gebouw een winkeltje en ook een restaurant. Hier kunnen bewoners terecht om te eten, maar ook om een kopje koffie of thee te nuttigen. In de Vijverhof worden regelmatig allerlei leuke bewonersactiviteiten georganiseerd. Het gebouw ligt op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum. KENMERKEN Twee-kamerwoning met open keuken. Rolstoeldoorgankelijk. Mogelijkheid maaltijdbezorging. Vijverhof 19, Kampen WOONCOMPLEX HAVEZATE IJSSELMUIDEN De 56 woningen van wooncomplex Havezate bevinden zich naast het woonzorgcentrum Maarlenhof. Bewoners kunnen gebruik maken van de voorzieningen en activiteiten in het naastgelegen woonzorgcentrum Maarlenhof. In de aanwezige socioruimte verzorgt Philadelphia diverse activiteiten. De woningen bevinden zich op Loopafstand van het winkelcentrum Markeresplein. Schepenenstraat 1 t/m 56, IJsselmuiden KENMERKEN Drie-kamerwoningen met open keuken. Berging buiten de woning. 24-uurs personenalarm voor zorg in noodgevallen. Dienstverlening door IJsselheem. Mogelijkheid maaltijdbezorging.

7 WOONGEBOUW BOVEN NIEUWSTRAAT KAMPEN In het afgesloten appartementencomplex aan de Boven Nieuwstraat komt niemand zomaar binnen. De zorgverlening vindt plaats vanuit Woon-, zorg en dienstencentrum Margaretha. Hier kunnen bewoners ook terugvallen op de welzijnsactiviteiten. Er kan een beroep worden gedaan op personenalarmering en het is mogelijk om in het restaurant te eten. KENMERKEN Drie-kamerwoning met open keuken in een afgesloten complex. Twee slaapkamers. Boven Nieuwstraat, Kampen WOONGEBOUW HELENIUS DE COCKPLEIN KAMPEN De appartementen aan het Helenius de Cockplein liggen in het centrum van Kampen en grenzen aan een ruime binnenplaats. Winkelgelegenheid en ander voorzieningen zijn om de hoek. Bovendien is woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha uitvalsbasis voor zorg en welzijnsactiviteiten. Daar kan gebruik worden gemaakt van het restaurant en kan een beroep worden gedaan op personenalarmering. Helenius de Cockplein, Kampen keuken en eigen voordeur. Twee slaapkamers. Rolstoeldoorgankelijk en eigen parkeerplaats.

8 1. Beter Wonen Dorpsweg 2, 8271 BM IJsselmuiden Telefoon: (038) Verpleeg- en reactiveringscentrum Myosostis Engelenbergplantsoen 3, 8261 EP Kampen Telefoon: (038) Verzorgingshuis Margaretha Burgwal 45, 8261 EP Kampen Telefoon: (038) Verzorgingshuis De Amandelboom Wederiklaan 2, 8265 DC, Kampen Telefoon: (038) Woonzorgcentrum De Vijverhof Vijverhof 19, 8265 GJ Kampen Telefoon: (038) Zorgcentrum Maarlenhof Slenkstraat 14, 8271 TB IJsselmuiden Telefoon: (038) deltawonen Oudestraat 216D, Kampen Telefoon: (038) Op diverse locaties in de stad vindt u een 8. WMO-loket Gemeente Kampen Burg. Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen Telefoon: (038) Servicepunt Zorgwoningen. Hier kunt u op doordeweekse dagen telefonisch van 9.00 tot uur terecht voor informatie en vragen. Het Servicepunt Zorgwoningen is een initiatief van de volgende organisaties:

Zorgwoningen in Zwolle

Zorgwoningen in Zwolle Zorgwoningen in Zwolle In deze brochure vindt u: een overzicht van de zorgwoningen in Zwolle van elke locatie een korte omschrijving en een foto Woningenbrochure Servicepunt Zorgwoningen Deze brochure

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Te huur. 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden. Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof.

Te huur. 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden. Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof. Te huur 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof. Beter Wonen bouwt zorgcentrum Maarlenhof In november 2009 is

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

De Groene Hoven. alle voorzieningen in de buurt! 58 zorgwoningen aan de Marconistraat 51 t/m 187

De Groene Hoven. alle voorzieningen in de buurt! 58 zorgwoningen aan de Marconistraat 51 t/m 187 De Groene Hoven alle voorzieningen in de buurt! De Groene Hoven in Kerschoten kent veel verschillende woningen, variërend van koopen huurwoningen en -appartementen in de sociale- en vrije sector tot kleinschalige

Nadere informatie

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen

Nadere informatie

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle Servicepunten Een zorgwoning Een zorgwoning is een huurwoning in

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG IN VIANEN HOF VAN BATENSTEIN De vraag naar goede zorg in combinatie met wonen is de afgelopen jaren gegroeid. Ook in Vianen. Daarom hebben LEKSTEDEwonen, ZorgSpectrum

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Informatie over het systeem voor de verdeling van huurwoningen in Zwolle, Kampen en IJsselmuiden e.o. Bent u op zoek naar een huurwoning in Zwolle, Kampen

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist T 030 693 80 29 E info@warandeweb.nl W www.warandeweb.nl Meer informatie of aanmelden Voor meer informatie en eventueel een rondleiding

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Mariënhorst en Mariënheuvel

Mariënhorst en Mariënheuvel Mariënhorst en Mariënheuvel Een veilige, fijne plek om te wonen Dichtbij het centrum van Soest, in de prachtige, parkachtige omgeving van Paleis Soestdijk, staat woonzorgcentrum Mariënburg. Dit woonzorgcentrum

Nadere informatie

Wonen met zorg en dienstverlening bij Het Spectrum

Wonen met zorg en dienstverlening bij Het Spectrum Wonen Wonen met zorg en dienstverlening bij Het Spectrum ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! Wonen bij Het Spectrum In Dordrecht heeft Het Spectrum meerdere woonlocaties voor mensen van 55 jaar en ouder.

Nadere informatie

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier.

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier. Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen 55 huurappartementen Vida en Armonia Plattegronden en huurprijzen www.spaanskwartier.nl Armonia President Rooseveltlaan Salvador Dalístraat Vida Antoní Gaudipark

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar Enthousiast Tijdens het dagelijkse koffie-uurtje is het gezellig druk in de ontmoetingsruimte. Elke dag schuiven bewoners bij elkaar aan

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Pegasusweg 118 C 3067 KX Rotterdam k.k.

Pegasusweg 118 C 3067 KX Rotterdam k.k. TE KOOP Pegasusweg 118 C 3067 KX Rotterdam 295.000 k.k. KENMERKEN Prijs 295.000 k.k. Adres Pegasusweg 118 C Postcode 3067 KX Stad Rotterdam Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Woonruimte

Nadere informatie

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Berkenhove. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Berkenhove u? Waar vindt u Berkenhove? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Wekelijks verse bloemen bij Eens per week is er een bloemenkraam in de hal. Verder vindt u vlakbij appartementencomplex

Nadere informatie

Leidseweg 185, Utrecht

Leidseweg 185, Utrecht Leidseweg 185, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 179.500 k.k. Aangeboden sinds 31-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen Inhoud Wonen zonder zorgindicatie Appartementen Huurtarieven Genieten in de beleeftuin Locatie Meer weten? 5 5 9 10

Nadere informatie

Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld

Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld Welkom Welkom in uw nieuwe woning in WZH Hoge Veld. Uw woning is van alle gemakken voorzien, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. We hebben

Nadere informatie

Wonen met zorg in de wijk van de toekomst. Meander. Woonzorgcomplex in Wijchen-Noord

Wonen met zorg in de wijk van de toekomst. Meander. Woonzorgcomplex in Wijchen-Noord Wonen met zorg in de wijk van de toekomst Meander Woonzorgcomplex in Wijchen-Noord In Wijchen-Noord ligt woonzorgcomplex Meander. In dit moderne nieuwe gebouw wonen 56 mensen met een intensieve zorgvraag.

Nadere informatie

Donatello JR Breda. Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur

Donatello JR Breda. Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur Donatello 15 4812 JR Breda woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl Kenmerken

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle Servicepunten Dit is Servicepunt Zorgwoningen Servicepunt Zorgwoningen

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Februari 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Wonen in De IJsvogel

Wonen in De IJsvogel Wonen in De IJsvogel Inhoud Wonen in De IJsvogel 3 In vertrouwde handen 3 Verzorgd wonen 4 Huishouden, maaltijden en was Welzijnsactiviteiten Aanmelding verzorgd wonen Beschermd wonen 6 Woongroep Wonen,

Nadere informatie

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Midden in het Groene Hart, aan de Lek tussen Schoonhoven en Vianen, ligt Ameide. In dit prachtige dorp realiseert Woonzorg

Nadere informatie

3042DE Rotterdam. 413,20 p/mnd. 37,72 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3042DE Rotterdam. 413,20 p/mnd. 37,72 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Abtshove Ameidestraat 362 3042DE Rotterdam Netto huur 413,20 p/mnd Servicekosten 37,72 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Abtshove is op korte termijn een keurig 2-kamerappartement beschikbaar.

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Waterhof

GARANTWONINGEN WZH Waterhof GARANTWONINGEN WZH Waterhof Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Waterhof gelegen in stadsdeel Escamp in Den Haag, biedt Garantwoningen voor ouderen met een zorgvraag. De Garantwoningen zijn

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

De Havezate. Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk

De Havezate. Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk De Havezate De Havezate Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk Wonen 31 Zorgappartementen 50 Driezorgwoningen (nieuwbouw, huur) 192 Zorgwoningen (oud-/nieuwbouw,

Nadere informatie

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen.

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

De Pelkwijk. Wonen Welzijn Zorg. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Huis van de Buurt

De Pelkwijk. Wonen Welzijn Zorg. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Huis van de Buurt De Pelkwijk Woonzorgcentrum Appartementen te huur Huis van de Buurt Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Pelkwijk De Pelkwijk is een appartementencomplex voor verzorgd wonen. Het eigentijdse gebouw heeft 97

Nadere informatie

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen 1 Noordweg 2 Gerbrandylaan Legenda 1 6 eengezinswoningen koop 2 zorgwoningen Roggeveen 5 Wiardi Beckmanlaan 3 4 5 * 13 huurappartementen zorgwoningen

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

Burgemeester Reijerslaan 64

Burgemeester Reijerslaan 64 Burgemeester Reijerslaan 64 Kamerik Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Schitterend gelegen vier-kamer appartement met een riant dakterras, liggend op het westen. Dit appartement is gelegen op de

Nadere informatie

3042DB Rotterdam. 418,98 p/mnd. 37,72 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3042DB Rotterdam. 418,98 p/mnd. 37,72 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Abtshove Ameidestraat 216 3042DB Rotterdam Netto huur 418,98 p/mnd Servicekosten 37,72 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Abtshove is op korte termijn een knus 2-kamerappartement beschikbaar.

Nadere informatie

Wonen voor senioren. Met zorgvoorzieningen voor als het nodig is

Wonen voor senioren. Met zorgvoorzieningen voor als het nodig is 0348-44 17 14 Wonen voor senioren Met zorgvoorzieningen voor als het nodig is Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

DE KLANDERIJ ENSCHEDE

DE KLANDERIJ ENSCHEDE DE KLANDERIJ ENSCHEDE ROYAAL EN LUXE 34 STADSWONINGEN en 5 APPARTEMENTEN MET EIGEN PARKEERGELEGENHEID Verhuur: Bezoekadres: Keizerstraat 10, Deventer Postbus 111, 7400 AC Deventer Tel. 0570 612 752 Fax

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

135 appartementen te huur aangeboden. Rotterdam Katendrecht. 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar

135 appartementen te huur aangeboden. Rotterdam Katendrecht. 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar 135 appartementen te huur aangeboden Rotterdam Katendrecht 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar HURE OP KATEDRECHT MET UITZICHT Waar vroeger de schepen binnenvoeren, de kranen draaiden en de arbeiders

Nadere informatie

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Vivaldisingel 299 Nieuw-Vennep

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Vivaldisingel 299 Nieuw-Vennep AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN Vivaldisingel 299 Nieuw-Vennep Omschrijving Top-appartement, gelegen op de bovenste verdieping van een modern appartementencomplex. Gelegen

Nadere informatie

wonen Wonen bij Het Spectrum Zorg met aandacht, aandacht met zorg!

wonen Wonen bij Het Spectrum Zorg met aandacht, aandacht met zorg! wonen Wonen bij Het Spectrum Zorg met aandacht, aandacht met zorg! Wonen bij Het Spectrum In Dordrecht heeft Het Spectrum meerdere woonlocaties voor mensen van 55 jaar en ouder. U kunt er zelfstandig wonen,

Nadere informatie

wonen Wonen bij Het Spectrum Zorg met aandacht, aandacht met zorg!

wonen Wonen bij Het Spectrum Zorg met aandacht, aandacht met zorg! wonen Wonen bij Het Spectrum Zorg met aandacht, aandacht met zorg! Wonen bij Het Spectrum In Dordrecht heeft Het Spectrum meerdere woonlocaties voor mensen van 55 jaar en ouder. U kunt er zelfstandig wonen,

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt In 1918 werd de Vereniging Ons Thuis opgericht, die tot doel had ouden van dagen van alle gezindten met beperkte middelen gelegenheid te geven tot samenwoning in

Nadere informatie

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T 033-469 20 20 E personenalarmering@beweging3.nl I www.beweging3.nl WZO-064-1113 Basis van Beweging 3.0 Een veilig gevoel! Een veilig gevoel met het Basis

Nadere informatie

Woonoppervlakte 64 m 2 TE HUUR. De Baronie Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 64 m 2 TE HUUR. De Baronie Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 64 m 2 TE HUUR De Baronie Capelle aan den IJssel ALGEMEEN Huur vanaf 55+. Diverse 2 kamer appartementen te huur in De Roo in Capelle aan den IJssel. INDELING De Roo Appartementen bevinden

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Aanleunwoning. Samen Vertrouwd Dichtbij MARIAHOF, SCHOLTENHOF, THUISZORG. locaties

Aanleunwoning. Samen Vertrouwd Dichtbij MARIAHOF, SCHOLTENHOF, THUISZORG.   locaties Aanleunwoning locaties MARIAHOF, SCHOLTENHOF, THUISZORG Samen Vertrouwd Dichtbij www.zorgfederatieoldenzaal.nl Wilt u graag persoonlijke zorg en begeleiding dichtbij hebben, veilig en beschut wonen én

Nadere informatie

TE KOOP. IJburglaan 943, 1087 EN Amsterdam. Vraagprijs 260.000,- k.k.

TE KOOP. IJburglaan 943, 1087 EN Amsterdam. Vraagprijs 260.000,- k.k. TE KOOP IJburglaan 943, 1087 EN Vraagprijs 260.000,- k.k. Omschrijving Modern 3-kamerappartement van 95 m2 met ruime en lichte woonkamer, op de bovenste woonlaag en een PARKEERPLAATS in de onderbouw. De

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

Arcadia. Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum. Wonen 152 Driezorgwoningen

Arcadia. Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum. Wonen 152 Driezorgwoningen Arcadia Arcadia Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum Wonen 152 Driezorgwoningen Welzijn Activiteiten Begeleiding Boekenuitleen

Nadere informatie

Comfort en zorgdiensten gemakkelijk beschikbaar

Comfort en zorgdiensten gemakkelijk beschikbaar Comfort en zorgdiensten gemakkelijk beschikbaar Exclusief en veilig wonen in Amstelveen Oude Meesters hebben hun sporen verdiend. Ze worden alom gerespecteerd vanwege hun verdiensten voor de samenleving.

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

(SAMEN)WONEN MET ZORG IN DE GLOBE EN CASTELLATOREN. Voor volwassenen met een lichamelijke handicap

(SAMEN)WONEN MET ZORG IN DE GLOBE EN CASTELLATOREN. Voor volwassenen met een lichamelijke handicap (SAMEN)WONEN MET ZORG IN DE GLOBE EN CASTELLATOREN Voor volwassenen met een lichamelijke handicap EEN PERFECTE LOCATIE MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE BUURT Wonen in de nabijheid van het centrum van Nijmegen

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze Stationsstraat 31 E - Maarheeze Landelijk wonen met allure! Dat kan in het moderne appartementencomplex De Baronie, gelegen in het hart van Maarheeze. Dit complex is gebouwd in 2005 en heeft een fraaie

Nadere informatie

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden

Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Een woning huren in Zwolle, Kampen of IJsselmuiden Informatie over het systeem voor de verdeling van huurwoningen in Zwolle, Kampen en IJsselmuiden e.o. Bent u op zoek naar een huurwoning in Zwolle, Kampen

Nadere informatie

Project 32 huurappartementen Leefdael

Project 32 huurappartementen Leefdael Project 32 huurappartementen Leefdael Monumentale kern Sint Joris zorg- en dienstverlening Winkelcentrum de Poort Verhuurder en opdrachtgever: Woningbedrijf Oirschot Ontwikkeling en: realisatie Hurks vastgoedontwikkeling

Nadere informatie

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum

Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Willem Barentszweg 5-d, Hilversum Kenmerken Overdracht Huurprijs 975 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-11-2017 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 975 Totale

Nadere informatie

De Koppel en De Hoek. Kijk eens hoe mooi wonen kan zijn. 58 huurappartementen met zorg

De Koppel en De Hoek. Kijk eens hoe mooi wonen kan zijn. 58 huurappartementen met zorg De Koppel en De Hoek Kijk eens hoe mooi wonen kan zijn 58 huurappartementen met zorg Wonen op een van de mooiste plekjes in Dinxperlo In het prachtige centrum, op één van de mooiste locaties in Dinxperlo,

Nadere informatie

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer

TE KOOP. Molenpad V.O.N BZ Aalsmeer Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer TE KOOP 519.000 V.O.N. Molenpad 25 1431 BZ Aalsmeer Inleiding MOLENSTAETE Móói wonen in het centrum, met mogelijkheden tot zorg op maat! Dat vindt u in het schitterend ontworpen

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

TE KOOP. Tuorrebout K.K TG Burgum

TE KOOP. Tuorrebout K.K TG Burgum TE KOOP 197.500 K.K. Tuorrebout 72 9251 TG Burgum Tuorrebout 72 9251 TG Burgum Inleiding Een modern en luxe ingericht 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met balkon op het zuiden, gelegen op de 3e woonlaag in een

Nadere informatie

Groene Kruisweg LM Rotterdam. 605,66 p/mnd. 97,55 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

Groene Kruisweg LM Rotterdam. 605,66 p/mnd. 97,55 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Sonneburgh Groene Kruisweg 201 3084LM Rotterdam Netto huur 605,66 p/mnd Servicekosten 97,55 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Alle appartementen in Sonneburgh zijn recent gemoderniseerd met een nieuwe

Nadere informatie

3068JK Rotterdam ,21 p/mnd. 63,66 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3068JK Rotterdam ,21 p/mnd. 63,66 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Binnenhoftoren Niels Bohrplaats 55 3068JK Rotterdam Netto huur 1.034,21 p/mnd Servicekosten 63,66 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Het hoge woongebouw Binnenhoftoren is een blikvanger in Ommoord en

Nadere informatie

WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST

WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST 12 EENGEZINSWONINGEN JACOB GILLESSTRAAT 4 EENGEZINSWONINGEN PIETER STEYNSTRAAT WONEN IN HET NIEUWE BRUISENDE HART VAN DIEZE-OOST Dicht bij het centrum

Nadere informatie

modern en uitnodigend

modern en uitnodigend modern en uitnodigend modern en uitnodigend ons aanbod Het is hier prachtig. Zo nieuw, groot en Eigentijds van uitstraling en de allerbeste zorg. Dat is Scharwyerveld. Een historische naam voor een moderne

Nadere informatie

Markiezaat de Brug. 16 vrije sector huurappartementen Bergen op Zoom

Markiezaat de Brug. 16 vrije sector huurappartementen Bergen op Zoom Markiezaat de Brug 16 vrije sector huurappartementen Bergen op Zoom Introductie Welkom bij Stadlander Wij zijn Stadlander. Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Wij willen

Nadere informatie

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen

Kommenank. Terborgseweg 20, Doetinchem. TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Kommenank Terborgseweg 20, Doetinchem TE HUUR: Ruime driekamer appartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Doetinchem Pag. 4 Het woongebouw Pag. 5 Kenmerken en omschrijving

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

22 mooie 3-kamerappartementen

22 mooie 3-kamerappartementen 22 mooie 3-kamerappartementen nieuw gebouwd aan de Geert Grootestraat, Dieze-Oost Wonen in een historische jaren '50 wijk, met hedendaags comfort? Dat kan in Dieze-Oost, waar SWZ verdeeld over vijf woonlagen

Nadere informatie

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Medewerkers Verhuur. Zij zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

Sterrenkroos 157 Zwolle

Sterrenkroos 157 Zwolle Wilt u wonen met alle voorzieningen en gezelligheid dichtbij, maar ook het gevoel van midden in de natuur te wonen? Dat kan in dit moderne 3-kamerappartement op de 4 de woonlaag aan de Milligerplas in

Nadere informatie

Te huur Huren in Apeldoorn

Te huur Huren in Apeldoorn Te huur Huren in Apeldoorn TYPE WONING : Appartementen BOUWJAAR : 1961-1970 WOONOPPERVLAKTE : 94m2-102m2 ADRESSEN : Einsteinlaan - Voltastraat vb&t Verhuurmakelaars 088-54 54 600 of info@vbtverhuurmakelaars.nl

Nadere informatie

3067GZ Rotterdam. 548,85 p/mnd. 70,03 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3067GZ Rotterdam. 548,85 p/mnd. 70,03 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Hoeksteen Mombassaplaats 182 3067GZ Rotterdam Netto huur 548,85 p/mnd Servicekosten 70,03 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Hoeksteen woont u in de directe nabijheid van winkelcentrum

Nadere informatie