We gaan er van uit dat leerkrachten alleen in noodsituaties privé gebeld worden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We gaan er van uit dat leerkrachten alleen in noodsituaties privé gebeld worden!"

Transcriptie

1 5. DE LERAREN Naam Functie Adres Postcode woonplaats Mw. D. Dijkman Pedagogisch Neulemansweg AN Dhr. R. van Egmond combinatiefunctionaris Maasstraat EJ gymnastiek Nijverdal Mw. C. Engeltjes onderwijs- Morgenlanden WV assistent Wijhe Dhr. M. Hondeveld Intern begeleider Nieuwe 8101 PL Deventerweg 32 Mw. H. Kappert groepsleerkracht Wijheseweg MD Mw. A. Kemper groepsleerkracht Neppelenbroekerdijk AT Mw. W. Klein Koerkamp groepsleerkracht Kruidenlaan GM Nijverdal Mw. R. Kieftenbeld groepsleerkracht De Heerd LK Mw. L. Koek groepsleerkracht Laurier HN Dhr. W. Koopman conciërge Van Dongenstraat AE Mw. E. Mekers Pedagogisch Grotestraat 20A 8102 CE Mw. S. Offerman groepsleerkracht Lovinkbeek EB Zwolle Dhr. P. Oldenbeuving groepsleerkracht Zwaluw AS Mw. A. Rouhof groepsleerkracht Korhoen CK Mw. G. Terhorst groepsleerkracht Ereprijs GL Wijhe Mw. M. Tutert Groepsleerkracht Meiberg CC (WPO-er) Heeten Mw. J. in t Veld Pedagogisch Nieuwe Deventerweg PM Dhr. R. Vrijhoef directeur De Haar ZH Mw. T. Velderman groepsleerkracht De Deel KS Mw. J.v. Wegen groepsleerkracht Hogebroeksweg RL Tel We gaan er van uit dat leerkrachten alleen in noodsituaties privé gebeld worden! Alle andere contacten verlopen via school. Het is niet meer zo dat een leerkracht vijf dagen werkt en daarmee de enige leerkracht van een groep is. Meerdere leerkrachten werken twee of drie dagen.

2 De fotogalerij van het team Bovenste rij (staand) van links naar rechts: Elise Nieuwe Bijvank, José van Wegen, Gemma Terhorst, Wendy Klein Koerkamp en Marloes Tutert. Middelste rij (staand) van links naar rechts: Roswitha Kieftenbeld, Willy Koopman, Leonie Koek, Hubertien Kappert en Martin Hondeveld. Voorste rij (zittend) van links naar rechts: Ans Kemper, Sandra Offerman, Anita Rouhof, Tamara Velderman, Philip Oldenbeuving, René Vrijhoef en Connie Engeltjes. Els Mekers Dianne Dijkman Jessica in t Veld Rob van Egmond gymnastiek

3 Groepsverdeling en taken Groep Leerkracht instroom-1-2 juffrouw Gemma Terhorst juffrouw Tamara Velderman 3 juffrouw Ans Kemper vervanger 4 juffrouw Wendy Klein Koerkamp juffrouw Marloes Tutert (WPO) 5 juffrouw José van Wegen juffrouw Leonie Koek 6 juffrouw Roswitha Kieftenbeld juffrouw Anita Rouhof 7 meester Philip Oldenbeuving meester René Vrijhoef 8 juffrouw Sandra Offerman juffrouw Hubertien Kappert Omvang wo- di-wo- ma ma-di wo- ma-di- wo Meester Philip heeft elke woensdag ouderschapsverlof. Meester Rob van Egmond (combinatiefunctionaris) geeft elke dinsdag gymnastiek aan groep 3 t/m 8. Meester René neemt Bapo-uren op en is elke maandag vrij. Niet lesgebonden taken Juf Hubertien en juf Anita zijn opleiders in de school (OIS-ers). Dit is in het kader van onze status als opleidingsschool. Woensdag om de week zijn zij hiervoor vrijgeroosterd. Juf Wendy en juf Sandra zijn leescoördinator en zitten samen in de werkgroep Bibliotheek op school, ons samenwerkingsproject met de Overijsselse Bibliotheek Dienst. In het kader van ICT (informatie- en communicatietechnologie) is meester René de activiteitencoördinator. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de inzet van de computers en de digitale schoolborden in ons dagelijks onderwijs. Ook juf Sandra houdt zich bezig met ICT-beleid en o.a. de website. Juf Hubertien is coördinator Wetenschap & Techniek. Juf Ans en juf Gemma zijn Intern Coördinator Cultuur. (ICC-ers) Juf Leonie is de Arbo-coördinator. Zij houdt zich, samen met de BHV-ers, bezig met de arbeidsomstandigheden en de veiligheid op school. Meester Martin is interne begeleider, dus coördineert de zorg en begeleidt leerlingen. Meester René staat op woensdag in groep 7 en is de rest van de week ambulant. Teamoverleg Regelmatig vergadert het team over o.a. de volgende punten: - de dagelijkse gang van zaken - de organisatie van het onderwijs en andere activiteiten - aandachtspunten vanuit ouderraad en MR - leerlingen - pedagogische en didactische uitgangspunten - gebruik van de methodes enz. Er wordt zowel met het hele team als per bouw vergaderd. (onderbouw groep 1 t/m 4 en bovenbouw groep 5 t/m 8)

4 Scholing Professionele Leer Gemeenschap Alle mijnplein-scholen leren van en met elkaar om kinderen beter onderwijs te geven Vorig jaar hebben we de PLG afgesloten met een learning-fair. Dit jaar gaan we verder, vooral op leerkrachtniveau, natuurlijk in samenspraak met directie en interne begeleider. Het thema is begrijpend lezen en de 21 ste eeuwse-vaardigheden. Teamscholing De teamscholing zal ingepland worden in het kader van onze ontwikkeling van thematisch werken en het anders organiseren van het onderwijs. Op dit moment is dit nog niet concreet. Rekencoördinator Juf Sandra Offerman gaat het komend jaar de opleiding rekencoördinator volgen. Deze opleiding wordt aangeboden in het kader van de versterking samenwerking met de KPZ. EPOS Via het Expertisecentrum Passend Onderwijs Salland (EPOS) worden diverse scholingstrajecten aangeboden. (tussen haakjes: het aantal bijeenkomsten) Meidenvenijn, van venijn naar kwaliteit(1 ) : juf Roswitha Lastige jongens bestaan niet (2 ) : meester Philip Werkhouding en taakgerichtheid in de groep (1) : juf Hubertien en juf Leonie Sensorische informatieverwerking (1) ` : juf Gemma Kleuters en beginnende geletterdheid (1) : juf Gemma Slimme kinderen uitdagen met onderzoeken en ontwerpen (5) : juf Hubertien en meester Martin Een passende aanpak voor leerlingen met een 2 e leerlijn, werken vanuit ontwikkelingsperspectief (2) : meester Martin Kinderen met spraak-taalproblemen; handvatten voor de praktijk (3) : juf Ans Verdiepingscursus kinder- en jeugd psychiatrische beelden (3) : juf Anita en juf Roswitha Het motorische onhandige kind. DCD, wat kun je er mee?(1) : juf Ans : Opleidingsschool en stagiaires Op onze school komen stagiaires van de Katholieke Pabo Zwolle (KPZ) en van de Landstede uit. Op de KPZ zitten studenten, die in opleiding zijn voor groepsleerkracht. De Landstede is een MBO-opleiding. De studenten die bij ons komen volgen een opleiding tot onderwijsassistent. Sinds het schooljaar zijn wij een opleidingsschool. Dit houdt in dat wij, op mijnplein-niveau, een partnerschap zijn aangegaan met de Katholieke Pabo Zwolle. Alle studenten werken samen in een stageleergroep en worden begeleid door de opleiders in de school (OIS). Bij ons op school zijn dat Hubertien Kappert en Anita Rouhof. In de stageleergroep wordt gewerkt aan een schoolbrede opdracht, waarbij we een samenwerking nastreven tussen de studenten en de leerkrachten t.a.v. de schoolontwikkeling. Het komende schooljaar ontvangen we een aantal studenten van de Landstede en 4 studenten van de KPZ, waaronder de WPO-er ( Werk-Plek-Opleiding). Dit zijn studenten die het hele jaar, 2 dagen per week, zelfstandig de groep draaien. Voor dit schooljaar is dit Marloes Tutert. Zij staat op donderdag en vrijdag in groep 4.

5 Vervanging bij afwezigheid Omdat de scholen van mijnplein werken met een invallijst, komt het gelukkig zelden voor dat er geen vervangende leerkracht is voor iemand die ziek is, of om een andere reden afwezig is. Om eenheid in handelen te krijgen en om duidelijkheid te verschaffen is het volgende protocol vervanging bij ziekte, in overleg met de directeurenraad van mijnplein, door het bestuur vastgesteld: Procedure 1. Als er geen vervanger is voor een afwezige leerkracht, worden de volgende interne oplossingen overwogen: a. Verschuiven Intern gaat een leerkracht naar een andere groep. Met een (WPO)-student mag niet worden geschoven, uiteraard wel met de leerkracht die door de WPO er wordt vervangen. b. Ruilen De ADV van leerkrachten, taakrealisatie van directie en andere coördinatoren worden opgeschort. d. Parttime leerkrachten Parttime leerkrachten krijgen voor korte tijd een uitbreiding van uren. c. Verdelen De groep wordt over andere groepen verdeeld voor maximaal 2 dagen en alleen als het redelijkerwijs mogelijk is. 2. Bieden de voorgaande maatregelen geen aanvaardbare oplossing dan kan de betreffende groep thuis blijven volgens de richtlijnen van de hoofdinspectie: a. Niet de eerste dag b. Alleen in het uiterste geval c. Ouders een dag van te voren schriftelijk op de hoogte stellen d. Voor leerlingen waar thuis geen opvang mogelijk is zorgt de school voor opvang. NB: Er wordt naar gestreefd groepen niet langer dan twee dagen naar huis te sturen. Na twee dagen zal een andere groep thuis moeten blijven. Dit protocol is vastgesteld om de kwaliteit van het onderwijs te kunnen blijven waarborgen, om de werkdruk bij het personeel niet nog groter te maken en om leerlingen niet onder schooltijd naar huis te hoeven sturen. De directies en het bevoegd gezag doen er alles aan om steeds weer invallers te vinden. Enkele genomen maatregelen: De vervanging wordt centraal gecoördineerd. Op de school ligt een programma voor de invaller die de groep gaat overnemen. Er is een vervangingspool ingericht. Maar ondanks bovenstaande zaken kunnen we helaas nu en in de toekomst geconfronteerd worden met het feit dat er geen invaller is voor een afwezige leerkracht. Vandaar dit protocol vervanging bij ziekte. We hopen dat we u zo voldoende hebben ingelicht en mochten er vragen zijn, neemt u gerust contact op met de directie van de school. We hebben tot nu toe nog nooit gebruik hoeven maken van deze regeling.

Informatie VOOR studenten:

Informatie VOOR studenten: Informatie VOOR studenten: Welkom op de Maria Basisschool! Op deze pagina vind je praktische informatie over onze school. Het is zowel voor jou als student als voor de school fijn om zoveel mogelijk duidelijkheid

Nadere informatie

SCHOOLINFORMATIE

SCHOOLINFORMATIE SCHOOLINFORMATIE 2018 2019 (locatie ) (locatie Kamelenspoor) 549 Kamelenspoor 81 3607 BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel. 0346-567697 tel. 0346-567470 e-mail: administratie@kameleon-maarssen.nl website :

Nadere informatie

SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE!

SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE! 30-06-2016 Nr.20 SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE! BESTE OUDER Via deze Schepelweyzer informeren wij u over de formatie voor schooljaar 2016-2017. We zijn blij te kunnen vertellen dat er voldoende formatieruimte

Nadere informatie

Vanaf 8.20 mogen de kinderen van groep 1 en 2 binnengebracht worden. Om 8.25 gaan de groepen 3 t/m 8 naar binnen. Start van de lessen 8.30.

Vanaf 8.20 mogen de kinderen van groep 1 en 2 binnengebracht worden. Om 8.25 gaan de groepen 3 t/m 8 naar binnen. Start van de lessen 8.30. Praktische informatie en contactgegevens schooljaar 2016-2017 Schooltijden De schooltijden voor uw kind zijn: Aanvang schooldag: Einde schooldag: Einde schooldag op woensdag: Einde schooldag groep 1 op

Nadere informatie

Rondleiding en informatie voor toekomstige ouders: uur 16 Inloopochtend voor ouders van groep 8

Rondleiding en informatie voor toekomstige ouders: uur 16 Inloopochtend voor ouders van groep 8 Agenda 7 t/m 18 oktober 8 t/m 13 november 13 oktober 15 oktober 17 t/m 25 oktober 28 oktober 28 t/m 30 oktober Kinderboekenweek + actie Bruna Zwolle Zuid Schoolbreed thema Raar, maar waar! Presentatie

Nadere informatie

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Zie in dit weeknieuws de uitnodiging

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom op school. 31 augustus nummer 2a

Belangrijke data. Welkom op school. 31 augustus nummer 2a 31 augustus 2018 - nummer 2a Belangrijke data 3 en 6 september Startgesprekken 7 september Afsluiting gouden weken en eerste vergadering KMR 11 september Info avond 1 ste communie St. Clemenskerk 20.30

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Welkom Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Programma Terugblik Blik vooruit Opbrengst gericht werken Onderwijsuren Schooljaar 2015-2016 Altijd welkom voor vragen/opmerkingen bij leerkrachten, IB er

Nadere informatie

Tijdelijk personeel Vervanging en Vervangers. De Basis Versie 2.0 februari 2013. V e r v a n g i n g e n V e r v a n g e r s P a g i n a 1 v a n 1 0

Tijdelijk personeel Vervanging en Vervangers. De Basis Versie 2.0 februari 2013. V e r v a n g i n g e n V e r v a n g e r s P a g i n a 1 v a n 1 0 Tijdelijk personeel Vervanging en Vervangers De Basis Versie 2.0 februari 2013 P a g i n a 1 v a n 1 0 INHOUD 1. UITGANGSPUNTEN... 3 2. DOELSTELLINGEN... 3 3. REGELING... 3 3.1, INZET VAN VERVANGERS...

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite

Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite Jaargang 17 Nummer 16 Do 09 juni 2016 Voor actueel nieuws en foto s verwijs ik u graag naar onze schoolwebsite www.cyriacus.nl Deze nieuwsflits bevat de volgende onderwerpen: - Agenda/activiteiten juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Ouderraadpleging andere schooltijden. Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk

Ouderraadpleging andere schooltijden. Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk Ouderraadpleging andere schooltijden Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk Opdrachtgever Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk Opgesteld door Hanneke Oosting Datum 5 december 2014 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Volgorde bij brand en andere calamiteiten: vastgesteld oktober Het ontruimingsplan is te vinden in iedere klas bij de deur.

Volgorde bij brand en andere calamiteiten: vastgesteld oktober Het ontruimingsplan is te vinden in iedere klas bij de deur. Ontruimingsplan Volgorde bij brand en andere calamiteiten: vastgesteld oktober 2018. Het ontruimingsplan is te vinden in iedere klas bij de deur. In onze school kunnen zich situaties voordoen die het noodzakelijk

Nadere informatie

Nr augustus 2018

Nr augustus 2018 In dit nummer: Inleiding Wijziging eindtijd schooldagen Gouden regels de Ridderhof Informatiemiddagen Groepsindelingen 2018-2019 Nr. 0 24 augustus 2018 Stagiaires Gymrooster Lokaalverdeling Vakanties en

Nadere informatie

Jaargegevens 2017/2018

Jaargegevens 2017/2018 Jaargegevens 2017/2018 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. Elk jaar ontvangt u een nieuw deel ter vervanging van de yellow pages in de schoolgids. In

Nadere informatie

Jaargegevens 2018/2019

Jaargegevens 2018/2019 Jaargegevens 2018/2019 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief

De eerste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 Jaargang 9 14-09-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De eerste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 17 september, studiedag (alle kinderen vrij) 18 september,

Nadere informatie

Jaarbijlage Schoolgids Samen het beste uit jezelf halen. Jaarbijlage Schoolgids Christoffelschool

Jaarbijlage Schoolgids Samen het beste uit jezelf halen. Jaarbijlage Schoolgids Christoffelschool Jaarbijlage Schoolgids 2016-2017 Samen het beste uit jezelf halen Jaarbijlage Schoolgids 2016-2017 -1- Christoffelschool 1. Algemeen Team Christoffelschool 2016/2017: Klaar voor de start! Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in.

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in. GROEPSINDELING 2018-2019 BASISSCHOOL PAUS JOANNES Het schooljaar 2017-2018 is nog in volle gang en we genieten daar volop van. Tijdens een schooljaar evalueren we regelmatig en blikken we vooruit. Achter

Nadere informatie

OBS de Cocon Aanvulling schoolgids. I

OBS de Cocon Aanvulling schoolgids. I OBS de Cocon Aanvulling schoolgids 2018-2019 t Hooft 1 4791 KB Klundert T 0168-403779 E info@obsdecocon.nl I www.obsdecocon.nl Algemeen 4 De school telt ongeveer 50 leerlingen, verdeeld over 4 groepen.

Nadere informatie

Jaarinformatie schoolgids Anninksschool

Jaarinformatie schoolgids Anninksschool 2013-2014 Jaarbijlage bij de schoolgids van de Anninksschool. Deze informatie ontvangt u aan het begin van ieder schooljaar. De groepen en de groepsleerkrachten Groep Stamgroepleid(st)ers 1 en 2 OB Daniel

Nadere informatie

ADMINISTRATIE LIESBETH HUSEMAN Mevrouw Liesbeth Huseman is verantwoordelijk voor administratieve en secretariële werkzaamheden.

ADMINISTRATIE LIESBETH HUSEMAN Mevrouw Liesbeth Huseman is verantwoordelijk voor administratieve en secretariële werkzaamheden. DIRECTEUR ANJA GERDING Juf Anja Gerding draagt zorg voor kwaliteit, organisatie, personeel, sfeer, begeleiding en het welzijn van een ieder die bij de school betrokken is. anjagerding@primah.org of directie.eshoek@primah.org

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS Voorjaarsvakantie: 25 februari t/m 1 maart VERVANGING ZIEKE GROEPSLEERKRACHTEN

BESTE OUDERS EN VERZORGERS Voorjaarsvakantie: 25 februari t/m 1 maart VERVANGING ZIEKE GROEPSLEERKRACHTEN BESTE OUDERS EN VERZORGERS VERVANGING ZIEKE GROEPSLEERKRACHTEN In het directieberaad van EduCare, de stichting waartoe De Wingerd behoort, is afgesproken dat alle ouders/verzorgers worden geïnformeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 39 e jaargang nr.1 Langszij 2015-2016 E-mail school Website obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl E-mail Medezeggenschapsraad E-mail Ouderraad

Nadere informatie

Opleidingsschool Mijnplein-KPZ: De stage-leergroep is een onlosmakelijk onderdeel van onze opleidingsscholen

Opleidingsschool Mijnplein-KPZ: De stage-leergroep is een onlosmakelijk onderdeel van onze opleidingsscholen Opleidingsschool Mijnplein-KPZ: De stage-leergroep is een onlosmakelijk onderdeel van onze opleidingsscholen Interview met Maarten Bauer (voorzitter CvB Mijnplein) Maarten Bauer (Voorzitter CvB mijnplein)

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren Voor aanvullende informatie kunt u de schoolgids of de website raadplegen. www.pnielschool.nl Jaardeel 2018-2019 Pniëlschool Tel.: 010-4844688 Sandelingplein 25 Fax.: 010-4850797 Jaardeel cursusjaar 2018-2019

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Als er echt geen vervanger te vinden is dan kunnen we de volgende maatregelen nemen:

Als er echt geen vervanger te vinden is dan kunnen we de volgende maatregelen nemen: NIEUWSBRIEF Vrijdag 2 maart 2018 Beste ouder(s)/verzorgers, Op dit moment zijn er meer collega s die met griep thuiszitten, niet alleen bij ons op school, maar op meerde scholen van stichting SAAM. Vanuit

Nadere informatie

Elk hoofdstuk bevat een conclusie met eventuele actiepunten voor het nieuwe schooljaar.

Elk hoofdstuk bevat een conclusie met eventuele actiepunten voor het nieuwe schooljaar. Evaluatie schooljaarverslag 2014 2015 Naam school OBS It Iepen Stee Adres Buurtlaan 3 Postcode / Plaats 9258 CK Jistrum Telefoon 0512 47 17 83 e-mail info@iepenstee.nl Website www.iepenstee.nl Directeur

Nadere informatie

4 HET TEAM, COMMUNICATIE EN DE GROEPSINDELING

4 HET TEAM, COMMUNICATIE EN DE GROEPSINDELING 4 HET TEAM, COMMUNICATIE EN DE GROEPSINDELING We starten het schooljaar met ongeveer 425 leerlingen, respectievelijk 240 op de locatie Linnaeushof en 185 op de locatie Simon Stevinstraat. Dit schooljaar

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen Page 1 of 5 Subscribe Share Past Issues Hofbode 3-3 oktober 2012 Week van de Opvoeding Managementteam Op De Kinderhof werken wij met een managementteam. Dit team bestaat uit de directeur, Ineke Hoekstra,

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval

Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Inhoud Inleiding... 2 1. Uitgangspunt: wettelijke kaders... 2 1.1. Verplicht aantal uren onderwijs... 2 1.2. Vervangend lesprogramma bij lesuitval... 2 1.3. Lesuitval

Nadere informatie

Een en ander houdt in dat er op de Samenstroom diverse vacatures moesten worden ingevuld en deze zijn de afgelopen weken als volgt ingevuld:

Een en ander houdt in dat er op de Samenstroom diverse vacatures moesten worden ingevuld en deze zijn de afgelopen weken als volgt ingevuld: Formatie 2018-2019 We gaan komend schooljaar starten met 18 groepen. Het leerlingenaantal is licht gestegen en de school heeft meer formatie gekregen, maar niet voldoende om een heel schooljaar 19 groepen

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 2. Groep 8 gaat op kamp, info volgt via juf Nelleke

Nieuwsbrief Schooljaar Nummer 2. Groep 8 gaat op kamp, info volgt via juf Nelleke Belangrijke data: Woensdag 21 t/m vrijdag 23 september Zaterdag 24 september Woensdag 28 september Vrijdag 30 september Woensdag 5 t/m vrijdag 14 oktober Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober Maandag 24 en

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Nieuws Flits 17 augustus 2015 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Wij heten juf Karlijn hartelijk welkom. Zij is onze

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Obs Heiligerlee

Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Obs Heiligerlee 2018-2019 Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Obs Heiligerlee Inhoud Inleiding... 1 1. Uitgangspunt: wettelijke kaders... 2 1.1. Verplicht aantal uren onderwijs... 2 1.2. Vervangend lesprogramma bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

DE BRINK nieuwsbrief

DE BRINK nieuwsbrief Complimenten van de week: Voor onze PABO stagiaires. Als leerkrachten in opleiding sluiten zij weer bijna een stageperiode af en gaan eind januari naar een andere school. Juf Chayenne in groep 5S; Meester

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Omgaan met het lerarentekort Aanpak BMS Friesland

Omgaan met het lerarentekort Aanpak BMS Friesland Omgaan met het lerarentekort Aanpak BMS Friesland Omgaan met het lerarentekort - Aanpak BMS Friesland Pagina 1/5 Omgaan met het lerarentekort Aanpak BMS Friesland Vooraf Dit document beschrijft de manier

Nadere informatie

Aandachtspunten voor directies BaO

Aandachtspunten voor directies BaO Aandachtspunten voor directies BaO 1. In de week van 12 september komt de muzische vormer een hele dag naar uw school voor een intakegesprek. Doelstellingen: Kennismaken met de directie, de leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17-09-2015

Nieuwsbrief 17-09-2015 Juffrouw Jantina heeft een dochter Imke Jorina is geboren op 08-09-2015. Moeder en dochter maken het goed. We wensen juffrouw Jantina, Jos, Lisa een fijne tijd toe met een de nieuwe baby. Tussenschoolse

Nadere informatie

SBO De Zwaaikom Jaarkalender

SBO De Zwaaikom Jaarkalender SBO De Zwaaikom Jaarkalender Voorwoord In deze jaarkalender delen wij met u alle praktische informatie over SBO De Zwaaikom. Alle vrije dagen, s, afspraken en belangrijke evenementen kunt u in de kalender

Nadere informatie

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl 2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl Belangrijke data: Dinsdag 17 mei: We beginnen na een vakantie weer met de lessen! Donderdag 19 mei: Fietsexamen groep 8 Vrijdag 2 juni:

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Jaarverslag en vooruitblik

Jaarverslag en vooruitblik Jaarverslag en vooruitblik 1. Onderwijs Jaarverslag schooljaar 2009-2010 BAS Coöperatief leren: Tijdens een aantal studiemiddagen heeft het team met externe begeleiding zich verdiept in verschillende coöperatieve

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval

Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Notitie Protocol Voorkoming Lesuitval Inhoud Inleiding... 2 1. Uitgangspunt: wettelijke kaders... 2 1.1. Verplicht aantal uren onderwijs... 2 1.2. Vervangend lesprogramma bij lesuitval... 2 1.3. Lesuitval

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 19

JAARGANG 7 AFLEVERING 19 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 19 Formatie schooljaar 2019-2020 Afgelopen woensdagavond is de presentatie gegeven t.a.v. het schoolplan 2019-2023, de missie en visie van De Arenberg en het jaarplan

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid!

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid! Beste ouders, Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid! Ouderbijeenkomst van afgelopen woensdag 9 januari De ouderbijeenkomst

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Schoolkrant Personele aanvullingen

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Schoolkrant Personele aanvullingen d Jaargang 15 / nr 12 11 juli 2019 De volgende verschijnt na de zomervakantie 2019. Berichten voor de volgende mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01

Nadere informatie

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28

BESTE OUDER. Aantal leerlingen (onder voorbehoud) (onder voorbehoud) Groep 0-1 Start met 10 Groep Groep Groep 6a 28 BESTE OUDER Voor u ligt een volle Schepelweyzer met deze keer informatie over o.a. de nieuwe groepsverdeling/formatie, het vakantierooster 2018-2019, de Open school van vrijdag a.s., de Ouder bedank avond

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

Parkpost basisschool Park16Hoven Jaargang 6 nummer 1(aug-sept 17)

Parkpost basisschool Park16Hoven Jaargang 6 nummer 1(aug-sept 17) Parkpost basisschool Park16Hoven Jaargang 6 nummer 1(aug-sept 17) Alles wat aandacht krijgt, groeit Wat kunt u vinden in deze Parkpost Welkom Lokaalindeling In en uitloop, schooltijden Schoolgids Luizenpluis

Nadere informatie

Voorstel aanpassing onderwijstijd. 7 mei 2018

Voorstel aanpassing onderwijstijd. 7 mei 2018 Voorstel aanpassing onderwijstijd 7 mei 2018 Inhoud 1. Inleiding 2. Algemeen : Directie 3. Ouder-kind : (O)MR 4. Personeel : (P)MR 5. Vragen 6. Slot ouderraadpleging : Enquête 1. Inleiding Doel: Passen

Nadere informatie

Jaar School Schoolleider Datum

Jaar School Schoolleider Datum JAARPLAN Jaar School Schoolleider Datum Inleiding 2015-2016 Jaar Megelsheim Jos van Gerven September 2015 In ons Jaarplan geven we onze onderwijskundige beleidsvoornemens aan voor komend schooljaar. JAARVERSLAG

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein Kinderopvang en Buitenschoolse opvang Leerplicht Medezeggenschapsraad Schoolcommissie Team Verlof Absentie School- en gymtijden

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Rotterdam 29 juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Agenda 1 Even voorstellen 2 Schoolreisje 4. Begin schooljaar / nieuwe opmaak 1 Even voorstellen / gymrooster 3 Extra editie 4

Agenda 1 Even voorstellen 2 Schoolreisje 4. Begin schooljaar / nieuwe opmaak 1 Even voorstellen / gymrooster 3 Extra editie 4 Agenda 1 Even voorstellen 2 Schoolreisje 4 Begin schooljaar / nieuwe opmaak 1 Even voorstellen / gymrooster 3 Extra editie 4 Nieuwe opmaak 1 Ouderavond 4 Personeel 5 Begin schooljaar Welkom iedereen bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Schoolspecifiek deel Schooljaar 2015-2016

Schoolspecifiek deel Schooljaar 2015-2016 Schoolspecifiek deel Schooljaar 2015-2016 Schoolgegevens Naam van de school St. Vitusschool Adres Dwingelooweg 19 Postcode 9671 KA Woonplaats Winschoten Telefoon 0597-432996 Website-adres www.rkstvitus.nl

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Jaarplan Melick. Datum: 22 juni

Jaarplan Melick. Datum: 22 juni Jaarplan 2017-2018 BredeSchool De Achtbaan Melick Datum: 22 juni 2017 www.mijnschoolplan.nl JAARPLAN 2017-2018 Schoolnaam BredeSchool De Achtbaan Datum 12-04-2017 Inleiding In dit jaarplan worden schoolontwikkelpunten

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

jaarverslag 2013-2014

jaarverslag 2013-2014 jaarverslag 2013-2014 obs Spitsbergen onderdeel van leerplein055 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Onderwijskundige ontwikkeling... 4 2.1 Woordenschat... 4 2.2 ZIEN!... 4 2.3 Schoolcultuur... 4 2.4 Werken

Nadere informatie

Schoolgids

Schoolgids De Kapstok Leerwerktrajecten Schoolgids 2018-2019 Deel A een school van Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 3 Gymnastiek... 3 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2015-2016 1 Naam school: Brinnummer: Máximaschool 27 NL Adres: Glinswei 4 Postcode + Plaats: 8939 CB Leeuwarden Telefoon: 058-2880842 E-mail: a.verhoeff@maximaschool.nl www.maximaschool.nl

Nadere informatie

Schoolgids

Schoolgids De Kapstok Leerwerktrajecten Schoolgids 2017-2018 Deel A een school van Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 3 Foto s... 3 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden

Nadere informatie