Nieuwe directeur op Talentrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe directeur op Talentrijk"

Transcriptie

1 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 04 november nr. 3 Op de agenda 8 november 10 november 11 november 15 november 22 november 24 november inleveren Studiedag; alle leerlingen de hele dag vrij! Podiumuurtje Betuwehof: gr 3 + 7/8, aanvang uur Schoolontbijt Podiumuurtje Theo Driessenhof: gr 1/2A + 6, aanvang uur Schoen van thuis meenemen naar school. Gr 8 infoavond IVO-Deurne, uur Inloopspreekuur logopedie Theo Driessenhof Gr 8 infoavond IVO-Deurne, uur Nieuwe directeur op Talentrijk Voor de herfstvakantie heeft u middels een brief van de Commissie van Bestuur het bericht ontvangen dat per 1 januari 2017 Bjorn Houben gaat starten als nieuwe directeur van Talentrijk. Volgende week komt Bjorn kennis maken met het team en de komende periode zal er een overdracht plaats vinden zodat Bjorn een goede start kan maken. In een volgende Talentpost zal Bjorn zichzelf nog voorstellen aan u. Studiedag Dinsdag 8 november hebben alle leerlingen vrij! Wij hebben een studiedag waar we o.a. ons Dalton onderwijs weer eens onder de loep gaan nemen. We gaan bespreken hoe we de kernwaarde reflecteren inzetten op Talentrijk en verder hebben we een workshop over het internetgebruik betreffende ons digitale systeem voor en door leerkrachten maar ook hoe onze leerlingen omgaan met het internet. (mediawijsheid) We wensen iedereen een fijne vrije dag toe! Het Schoolfruit gaat van start!! Vanaf volgende week woensdag 9 november gaan we weer starten met het schoolfruit. Op dinsdag wordt het fruit geleverd op beide locaties. Op woensdag, donderdag en vrijdag hoeven de leerlingen zelf geen fruit mee te nemen naar school. Wekelijks variëren de fruit- en groentesoorten, dit om de leerlingen met zoveel mogelijk verschillende soorten kennis te laten maken. Het schoolfruit ontvangen we voor een periode van 20 weken.

2 Nationaal schoolontbijt 2016 Op vrijdag 11 november is het zover. Onze school neemt wederom deel aan het nationaal schoolontbijt. Onze leerlingen mogen met knorrende buikjes naar school komen, thuis ontbijten is niet nodig. Op school gaan we samen genieten van een gezond ontbijt. In de week voorafgaand aan het ontbijt zal er in de groepen aandacht besteed worden aan het belang van een gezond ontbijt als start van de dag. In de bijlage vindt u een flyer met meer informatie m.b.t. het nationaal schoolontbijt Het is de bedoeling dat de kinderen op woensdag 9 nov. een tasje met daarin een bord, beker en bestek mee naar school brengen. Graag voorzien van naam! Smakelijk eten samen! In de bijlage treft u nog nadere informatie aan over het schoolontbijt. Diploma Veilig Internet The Game De groepen 5 t/m 8 van beide locaties volgen lessen mbt veilig internet gebruik. Dmv een online spel: Diploma Veilig Internet the Game doorlopen zij een 5-tal kamers. In elke kamer kunnen ze een level behalen, nl: Veilig surfen Betrouwbaarheid van internet Zoekvaardigheden Online imago Digitaal pesten. Het doel van The Game is om kinderen bewuster te maken van hun handelen op internet en hen vaardigheden aan te leren om verantwoord met internet en digitale media om te gaan. Het lespakket heeft ook een voorlichtingsfunctie voor kinderen, leerkrachten en ouders. The game wordt afgesloten met een digitale eindtoets. Even voorstellen Hallo allemaal, Ik ben Lars Kampers, 20 jaar oud en kom uit Helmond. Op de Kempel in Helmond studeer ik voor leerkracht in het basisonderwijs (PABO). Buiten school om tennis en voetbal ik graag. Ook heb ik in het weekend een bijbaantje waar ik veel werk. Met veel plezier kijk ik uit naar mijn stageperiode in groep 3 bij juffrouw Femke van der Laan en hoop ik veel te leren in deze periode. Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk altijd even binnenlopen. Groetjes!

3 Hallo allemaal, Mijn naam is Merel van Oosterhout. Ik ben 18 jaar oud en woon in Bakel. Ik zit in het derde jaar van de opleiding onderwijsassistent aan het Summa College in Eindhoven. Dit is tevens mijn examen jaar. Ik loop dit hele jaar stage in groep 3 (locatie Betuwehof), daar zal ik elke maandag en dinsdag te vinden zijn. Ik heb er erg veel zin in en ik hoop er een leuke tijd van te maken. Hallo allemaal, Via deze weg zou ik mezelf even willen voorstellen. Mijn naam is Tim Heesmans. Ik ben 18 jaar oud en kom uit Helmond uit de wijk Brouwhuis. Ik volg de opleiding leerkracht basisonderwijs (PABO) aan Hogeschool de Kempel. Daarvoor heb ik op het Dr. Knippenbergcollege gezeten en ben geslaagd voor de HAVO. Ik loop stage in groep 1 en 2 bij juffrouw Cindy ( locatie Theo driessenhof). Ik hoop uit deze stage veel te kunnen leren. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en speel bij V.V. Bruheze in de A1. Ook ga ik graag wat doen met vrienden, kijk ik graag series en films en loop graag met mijn hond. Deze stage hoop ik veel te leren en kijk er zeer naar uit! Als iemand vragen aan me heeft kunt U mij altijd een keer op komen zoeken voor bijvoorbeeld een praatje. Groetjes! Sinterklaas Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Voor de groepen 1 tot en met 4 volgen wij het sinterklaasjournaal. Op dinsdag 15 november mogen alle kinderen hun schoen zetten op school. Dus vóór deze datum graag een schoen mee naar school nemen. Op locatie Betuwehof bezoekt de Sint ons op woensdag 30 november en op locatie Theo Driessenhof op maandag 5 december. Wij willen de ouders vragen om buiten de poorten te blijven. Zodat de leerlingen optimaal van de aankomst van sint en zijn pieten kunnen genieten. De groepen 5 tot en met 8 hebben op 5 december allemaal tijd in de klas voor het uitpakken van de surprises. Van de werkgroep Sinterklaas. Nieuwe BoS medewerkers op de Betuwehof Maandag 17 oktober zijn er 11 leerlingen uit groep 7 locatie Betuwehof naar de bibliotheek geweest om daar te oefenen om een bibliotheek medewerker te worden. Ze hebben daar verschillende opdrachten uit moeten voeren om te laten zien dat ze het in zich hebben om de bibliotheek draaiend te houden. Goed nieuws ze zijn allemaal geslaagd!!! Wij willen jullie feliciteren met het behalen van jullie bibliotheek diploma! Vanaf nu komt u onze nieuwe medewerkers tegen in ons boekenbos, wij willen de leerlingen veel plezier en succes wensen in ons Bos.

4 ** Nieuws Oudervereniging Talentrijk ** Kleding inzamelingsactie!! Bag 2 School is een bedrijf dat kleding verzamelt van scholen, instellingen en verenigingen en per kilo een bedrag uitkeert. Hiermee kunnen wij als oudervereniging meer organiseren of net dat ene extraatje doen! Hoe werkt het? Stap 1: We hebben allemaal wel kleren in onze kast hangen die we al jaren niet meer hebben gedragen of niet meer passen! Bag 2 School helpt! U zamelt in, Bag 2 School geeft geld. Stap 2: Actie! De kleding wordt ingezameld! Vraag je familie, buren en kennissen of ze nog oude kledng hebben. Sjouwen, slepen, sleuren met die zakken: hoe meer volle zakken van 10 kilo, des te meer geld er in het laatje voor school komt. Er wordt 0,30 per kilo betaald!, dit is een mooi extraatje voor de oudervereniging voor het organiseren van alle activiteiten. Waar laat U de volle zakken? Elke maandag (het gehele jaar door) kunt u de volle zakken, op beide locaties, bij de hoofdingang neerzetten. Wij, oudervereniging, zorgen ervoor dat het op zolder komt te staan totdat we voldoende hebben om Bag 2 School te laten komen. ***************** Luizencontrole nieuws Zoals iedereen weet worden alle kinderen na iedere vakantie gecontroleerd op hoofdluizen en neten. Op Locatie Betuwehof is dit altijd op de MAANDAG na de vakantie en op Locatie Theo Driessenhof is dit altijd op de WOENSDAG. Wij als luizenmoeders willen u graag vragen om de haren van uw dochter die dag niet in te vlechten of andere ingewikkelde kapsels te maken, en voor uw zoon geldt die dag geen gel. Dit omdat het controleren anders veel te veel tijd in beslag neemt. Ook willen wij u vragen het te melden bij de leerkracht als u luizen of neten bij uw kind heeft gevonden. Wij kunnen dan zsm de hele klas controleren. Dit om eventuele verdere verspreiding te voorkomen. Op locatie Betuwehof zijn we dringend op zoek naar nieuwe luizenmoeders. U kunt zich hiervoor opgeven bij Tonnie Miksch, j3-mama@hotmail.com.

5 LEZINGEN POSITIEF OPVOEDEN Wilt u meer weten over opgroeien en opvoeden? Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert ook dit najaar weer themabijeenkomsten over Positief Opvoeden. Onze bijeenkomsten geven concrete tips en handvaten hoe je dit in praktijk kunt brengen. Op dit moment staat de inschrijving open voor: 10 november : Lezing Zelfvertrouwen en sociale Vaardigheden Er zijn basisvaardigheden die elk kind in zijn leven nodig heeft. In deze bijeenkomst krijgt u suggesties die u kunnen helpen om uw kinderen deze sociale vaardigheden aan te leren. 17 november: Lezing Veerkrachtige kinderen opvoeden Een belangrijke taak voor ouders is om kinderen om te leren gaan met hun gevoelens. Hoe kan een kind vaardigheden ontwikkelen om te leren omgaan met stress en tegenslag. De emotionele veerkracht van een kind is belangrijk voor geluk, welbevinden en succes. De bijeenkomsten zijn gratis! De bijeenkomsten worden gehouden bij de LEV-groep, Penningstraat 55 Aanvang uur, inloop uur U kunt zich aanmelden via ons adres of onderstaand telefoonnummer Uiteraard kunt u zich ook aanmelden via onze website: Geeft u bij aanmelding wel aan voor welke bijeenkomst u zich opgeeft. Mail: opvoedondersteunerscjg@helmond.nl Telefoon: (gratis) Kijk en leer mee met uw kind! Wat kan uw kleuter allemaal al? En welke letters en woorden kan uw kind in groep 3 al lezen? Kijk en leer thuis mee met de leukste kindertijdschriften Rompompom en Maan roos vis! U kunt samen met uw kind oefenen met leerstof die 100% aansluit bij de methode op school. Wij attenderen u erop dat u tot 8 november 2016 een jaarabonnement op Rompompom en/of Maan roos vis kunt afsluiten op zwijsen.nl/tijdschriften. Waarom Rompompom en/of Maan roos vis? - Sluit 100% aan bij de leerlijnen van school - Spelenderwijs leren lezen, rekenen en schrijven - Aanbevolen door leerkrachten - Abonnement stopt automatisch - Iedere maand een gratis nieuwsbrief vol tips voor ouders en extra werkbladen Gratis themabijeenkomsten door de Zorgboog voor jonge ouders Eerste Hulp Bij Kinderongelukken Gelukkig ben jij als (gast)ouder meestal in de buurt van je kind als er een huis-tuin of keukenongelukje gebeurt. Maar kun je ook EHBO verlenen als dat nodig is? Hoe moet je handelen als jouw kind iets overkomt? Wanneer: woensdag 23 november 2016 van 20:00-22:00 uur Locatie Nieuwenhof, Visser BL Deurne

6

7 Bedplassen, daar wil je toch vanaf! Informatieavond 's Ochtends of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt. Daar wil je toch vanaf, als kind én als ouder! Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost op dinsdag 8 november een informatieavond voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd die regelmatig in bed plassen. Zindelijk worden is een leer- en rijpingsproces, dat bij ieder kind in zijn eigen tempo plaatsvindt. De meeste kinderen zijn tussen twee en vijf jaar zindelijk. Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal verschrikkelijk en schamen zich ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen. Bedplassen is een onbewust verkeerd aangeleerde gewoonte, die u samen met uw kind kunt veranderen. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert in samenwerking met gastsprekers van gespecialiseerde ziekenhuispoli s informatieavonden over bedplassen. Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook bespreken zij uitgebreid de verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken. U bent van harte welkom op dinsdag 8 november in het St. Anna ziekenhuis in Geldrop. Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond, inclusief het informatiemateriaal, zijn 3 euro. Aanmelden Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via de website van de GGD Brabant-Zuidoost Hier vindt u ook meer informatie over bedplassen. Voor vragen kunt u terecht bij de sector Jeugdgezondheidszorg van de GGD Brabant-Zuidoost via telefoonnummer

8 De volgende kinderen zijn jarig in de maand november: Locatie Betuwehof Locatie Th. Driessenhof Luuk Kusters gr. 3A Stijn Moné gr. 6A Shanoa Laarhoven gr. 6A Jelte Visser gr. 4A Nikki van Otterdijk gr. 5A Evi Driessen gr. 4A Vins van den Broek gr. 8A Daniël Riedijk gr. 5A Loena Leppink gr. 4A Thijm van Sebille gr. 4A Katie Gouverneur gr. 3A Kaylin van Osch gr. 4A Julio Luyben gr. 4A Aleksandra Kudrewicz gr. 7A Raffaël Lokker gr. 3A Nikita Riedijk gr. 7A Katarina Gavric gr. 2A Gabriel Deluque gr. 3A Leontina Gavric gr. 2A Tommy Piechowiak gr. 2A Maikel Kusters gr. 7A Jill Hofs gr. 2B Jessie Miksch gr. 6A Lieke van Otterdijk gr. 2A Sven Tamerus gr. 6A Thalia Wever gr. 7A Wij wensen jullie allemaal een hele fijne verjaardag toe!! DE VOLGENDE TALENTPOST VERSCHIJNT OP VRIJDAG 25 november a.s.

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.3

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.3 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 03-11-2017 nr.3 Op de agenda 23-11-2017 24-11-2017 inleveren Inloopspreekuur logopedie T.Hof Talentpost nr. 4 Even voorstellen Ik ben Wendy

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 23 okt. 2015 - nr. 4

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 23 okt. 2015 - nr. 4 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 23 okt. 2015 - nr. 4 Op de agenda 5 november 5 november 5 november 6 november 9 november 10 november inleveren Podiumuurtje groep 1/2A en

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.03

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.03 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 12-10-2018 nr.03 Op de agenda 15-10-2018 19-10-2018 22-10-2018 24-10-2018 25-10-2018 01-11-2018 02-11-2018 05-11-2018 09-11-2018 inleveren

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel / Facebook Basisschooldeklepper

Het Kleppoortje. Het tweewekelijks informatieblad van basisschool De Klepper Luyksgestel  / Facebook Basisschooldeklepper Carnaval vrijdag 24 februari Op vrijdag 24 februari vieren we met alle kinderen carnaval, o.a. met een optocht. De inschrijfformulieren voor de optocht zijn deze week uitgedeeld in de klassen. Wij hopen

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school

Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 Informatie en nieuws over en van school Tweewekelijks bulletin van de Wilhelminaschool Nr. 5 1 november 2018 bulletin@wilhelminaschool.nl Informatie en nieuws over en van school Nieuwe leerlingen Team In groep 1i zijn na de vakantie gestart:

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016

Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 17 november 2016 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 16 november in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 2016-2017 Nummer 03 18 oktober 2016 In dit nummer: - Urenberekening / studiedagen - Klassenouders - Voorstellen: Boyd Wijnen - Tienercentrum De Belleman - Contactpersoon hoofdluis controle - De Hofnar

Nadere informatie

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017

In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Nr. 07 maandag 9 oktober 2017 In verband met de herfstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 23 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 9 oktober: Start Leefstijl thema 2: Praten en

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO!

Let s GO. 26 oktober 2018 jaargang 5. Let s GO! 26 oktober 2018 jaargang 5 Let s GO! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site

Nadere informatie

INFOBRIEF 10, november 2018.

INFOBRIEF 10, november 2018. INFOBRIEF 10, november 2018. AGENDA komende schoolweken Dinsdag 13 en donderdag 15 november: Oudergesprekken groep 8 Maandag 19 november: Schoolfinale voorleeswedstrijd Donderdag 6 december: Ochtend schoolvrij,

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 6 maandag 17 oktober Nr. 6 maandag 17 oktober Belangrijke data Maandag 17 oktober: Start Leefstijlthema 2 Praten en luisteren (zie hieronder) Dinsdag 18 oktober: 8.40-10.00 uur op locatie Elegaststraat => Koffieochtend voor

Nadere informatie

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN:

Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 26 januari. Kopij graag inleveren uiterlijk 23 januari. AGENDA, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN: STAPSTEENNIEUWS Schooljaar 2016/2017 12-01-2017 Nr 8. Locatie De Muzenberg Basisschool De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Het volgende

Nadere informatie

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 2, 21 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 23 okt. Open podium 24 okt. t/m 1 nov Herfstvakantie 5 nov. VO markt voor leerlingen en ouders groep 7 en 8 13 nov. Ontdek Museum ter afsluiting van

Nadere informatie

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat.

Woensdag 15 maart: Gehele dag: Stemlokaal in zowel de hal van locatie Vitruviusweg als de Elegaststraat. Nr. 21 maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart: 13.15-14.30 uur. Opa en oma middag H t/m N Dinsdag 14 maart: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Elegaststraat: alle ouder(s)/verzorger(s) zijn

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari

Agenda. Jarigen. Welkom op school. Algemeen. Van 9 januari t/m 23 januari 9 januari 2015 - nummer 9 Agenda donderdag 15 januari informatieavond Thematisch werken aanvang 19.00 uur maandag 19 januari OV vergadering aanvang 20.00 uur woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1

Nadere informatie

Talismanbulletin 8 april 2016

Talismanbulletin 8 april 2016 Talismanbulletin 8 april 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Vrijdag 8 april Creamiddag groep 3 en 4 Woensdag 13 april Wereldkinderfeest, opening op het plein Vrijdag 15 april Kleuters vrij

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november nr. 4

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november nr. 4 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november 2016 - nr. 4 Op de agenda 30 november Sint en zijn pieten bezoeken locatie Betuwehof 5 december 6 december Sint en zijn pieten

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6 Groep 1-2 vrij!! Weekopening groep 4-5 Belangrijke data Maandag 5 november 18 Woensdag 7 november 18 Maandag 12 november 18 Vrijdag 16 november 18 Maandag 19 november 18 Weekopening groep 6-7 Studiedag (hele dag vrij)!! Weekopening groep 5-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sint Maarten. T-shirts zaalvoetbal. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Sint Maarten. T-shirts zaalvoetbal. In dit nummer: 1 november 016 Nieuwsbrief In dit nummer: Sint Maarten In november vieren we het feest van Sint Maarten. In de klassen wordt het verhaal verteld van Ridder Maarten die zijn mantel deelde met de armen en

Nadere informatie

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur

Start voorjaarsvakantie; uur. Peuter- doe ochtend: uur Boomfeestdag Inloopspreekuur CMD: uur 1 maart 2019 - nummer 13 Agenda Vrijdag 1 maart Maandag 11 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18 maart Woensdag 20 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 22 maart Carnaval op school Start voorjaarsvakantie;

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

Boog nr

Boog nr Boog nr. 3 06-10-2018 De herfstvakantie is al weer even achter de rug en langzaamaan beginnen de voorbereidingen voor Sinterklaas vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe onderwijsassistent gestart.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 10 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Afgelopen week zijn de ZIEN-gesprekken van start gegaan. Ook deze week staan er nog ZIEN-gesprekken gepland na schooltijd en in de avonduren. Info-avond

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 20 januari 2017 - nummer 8 Jaargang 36 Agenda 01-02 Inloop van 8.15 8.30 uur 02-02 MR-vergadering Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP 01-02 Ilse Aalpol 55/6 22-02 Lou Looijmans 4 02-02 Emiel

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21 april nr. 10

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21 april nr. 10 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 21 april 2017 - nr. 10 Op de agenda 11 mei Spelletjesochtend kleuters 12 mei Dodehoek-project groep 7/8 Theo Driessenhof en groep 8 Betuwehof

Nadere informatie

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9

Start van Adviesgesprekken groep 8. Januari 2017 Nummer 9 Januari 2017 Nummer 9 Start van 2017 In deze eerste nieuwsbrief van 2017 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Dit jaar staan de ontwikkelingen van het Kindcentrum centraal.

Nadere informatie

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 5, 1 februari 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 februari MR vergadering 5 t/m 14 februari Carnavalsvakantie (let op: vrijdag 5 februari zijn dus alle kinderen vrij!) 26 februari Open podium en

Nadere informatie

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd

Wijzigingen doorgeven Schoolontbijt woensdag 7 november 2018 een bord, een beker en bestek Nieuwsbrief Little People Tuin hulp gevraagd Wijzigingen doorgeven Aan het begin van het schooljaar hebt u het noodbel formulier ingevuld voor uw kind. We kunnen ons voorstellen dat u ervan uitgaat dat wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummers en

Nadere informatie

We hebben geconstateerd dat de ouderbijdrage nog niet voor ieder kind is betaald.

We hebben geconstateerd dat de ouderbijdrage nog niet voor ieder kind is betaald. Leesmij Jaargang 19, nummer 5 Helmond, 1 november 2018 Schoolfruit Dit schooljaar ontvangen we weer gratis schoolfruit. De leveringen starten in de week van 12 november a.s. en lopen tot de week van 15

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 INFOOTJE NR. 04 Schooljaar 2015-2016 Maandag 19 oktober 2015 Agenda Donderdag 22 oktober 19.30 uur algemene jaarvergadering OR Vrijdag 23 oktober 15.15 uur start herfstvakantie Zaterdag 24 oktober 13.00

Nadere informatie

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd.

DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM GROEP. Alle leerlingen van harte gefeliciteerd. 21 oktober 2016 - nummer 3 Jaargang 36 Agenda 24-10 t/m 28-10 Herfstvakantie 31-10 Luizencontrole 01-11 Controle fietsverlichting 02-11 Inloop van 8.15 8.30 uur Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.2

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.2 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06-10-2017 nr.2 Op de agenda 04-10-2017 05-10-2017 16-10-2017 23-10-2017 25-10-2017 26-10-2017 inleveren Start kinderboekenweek Inloopspreekuur

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders,

INLEIDING. Agenda. Geachte ouders, 16 januari 2017 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouders, Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud. We hebben de draad weer opgepakt. Ik hoop, dat u een gezellige periode achter de rug heeft! Uiteraard

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 29 Schooljaar 2015-2016 Nr. 29 Helpt u mee tijdens de Koningsspelen? Op vrijdag 22 april worden de Koningsspelen gehouden. Diverse ouders hebben zich al opgegeven om een groepje kinderen uit de boven- of

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2

SPREUK VAN DE WEEK Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht STUDIEDAG KLEUTERGROEPEN 1/2 Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 05 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 1 november 2018 Agenda 6 november Studiedag groepen 1/2 12 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 7. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 7 Open Huis Op donderdag 20 oktober zwaaien vanaf 18.00 uur de schooldeuren wijd open zodat u de gelegenheid hebt om een kijkje te nemen in de klas(sen) van uw kind(eren). Daarnaast

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart

Belangrijke data. Jarigen. 10 maart nummer 12. Van 10 maart tot 24 maart 10 maart 2017 - nummer 12 Belangrijke data Maandag 13 maart *Gr 1-2-3; thema de boerderij Woensdag 15 maart *Eerste rapport gr 1 en 2, *Tweede rapport gr 3 t/m 8 Maandag 20 maart *Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Herfstvakantie 24 t/m 30 oktober 2016 Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond

t Korenpraatje Van de directie Herfstvakantie 24 t/m 30 oktober 2016 Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Nieuwsbrief van donderdag 20 oktober 2016 nummer: 3 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Speelplaatsregels en surveilleren Graag willen

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Op de agenda 12-10-2015 15-10-2015 21-10-2015 22-10-2015 24-10-2015 inleveren ALGEMEEN Oudergesprekken Oudergesprekken

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 19-01-2018 nr.6 Op de agenda 22-01-2018 25-01-2018 01-02-2018 08-02-2018 09-02-2018 inleveren Studiedag, alle kinderen zijn vrij Inloopspreekuur

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018

De Sterrenkijker. Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 De Nummer 5, Jaargang 29, 29 oktober 2018 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Woensdag: st. Willibrordusschool Donderdag: ochtend bs. de Ster, middag st. Willibrordusschool

Nadere informatie

oktober nummer 4

oktober nummer 4 2016 2017 19 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Woensdag 19 okt. CREA-dag Donderdag 3 nov. Inloopspreekuur logopedie 08.30u tot 09.00u Herfstvakantie 24 t/m 28 oktober Algemeen Herfstvakantie De herfstvakantie

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

maandkalender 3 Groep 1-2 Voorstelling Trollenjong Groep 3 en 4 Krijttekenwedstrijd Sint Joris gilde 5 Groep 7 Entree toets

maandkalender 3 Groep 1-2 Voorstelling Trollenjong Groep 3 en 4 Krijttekenwedstrijd Sint Joris gilde 5 Groep 7 Entree toets Hofplein 1, 5531 EV Bladel. 0497 360058 info@mariaschoolbladel.nl Info juni 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 maandkalender 1 Groep 7 Entree toets 2 Groep 7

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 18. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 18. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 18 Gezinsviering Op zondag 21 januari is de eerste gezinsviering van dit jaar. We hebben vorige week al een keer geoefend met een groepje van 12 kinderen. Deze week oefenen we

Nadere informatie

Voorstellen Beste ouders,

Voorstellen Beste ouders, Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 20 januari 2017 - nr. 6 Op de agenda 25 januari 26 januari 2 februari Studiedag: alle leerlingen vrij! Inloopspreekuur logopedie Theo Driessenhof

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer februari 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.13 Sint Trudo Info Pagina TROTS: OFFICIEEL BRAINPORTSCHOOL 1 VEILIGHEIDSONDERZOEK 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 OUDERPANEL VERZET 3 PROJECTWEEK EN VOORSTELLING 3 LUIZENCONTROLE 3 TYPECURSUS 3 AANMELDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 21 - nummer 4 8 november 2016

Nieuwsbrief. jaargang 21 - nummer 4 8 november 2016 Nieuwsbrief jaargang 21 - nummer 4 8 november 2016 In deze nieuwsbrief: - Cursus Zelfvertrouwen als steuntje in de rug! - Naar de voorstelling Spoor - Het buurtteam op school (Utrecht Oost) - Eerste thema

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 24 maart

Kiezelpost vrijdag 24 maart Kiezelpost vrijdag 24 maart Vanuit de directie De visitatie vanuit het bestuur zal plaatsvinden op 28 maart. Dit houdt in dat ons bestuur een dagje mee komt draaien op de Kiezel. Doel hiervan is om te

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2014-2015 nr. 3-15 oktober 2014 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit 17 oktober 2014 15.00-15.30

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 3, november 2015

30 ste jaargang nr. 3, november 2015 30 ste jaargang nr. 3, november 2015 Tuin winterklaar Op zaterdagochtend 14 november van 10.00 uur tot 12.00 uur willen we de binnentuin winterklaar maken. Het zou fijn zijn als er veel ouders zijn die

Nadere informatie

Agenda. Jarigen op onze school. Nieuws van de directie. 8 mei 2019 nummer 11. Van 6 mei tot 7 juni. Samen vernieuwend leren

Agenda. Jarigen op onze school. Nieuws van de directie. 8 mei 2019 nummer 11. Van 6 mei tot 7 juni. Samen vernieuwend leren 8 mei 2019 nummer 11 Samen vernieuwend leren Agenda 14-5 t/m 17-5 16-5 20-5 17-5 24-5 27-5 30-5 31-5 4-6 t/m 7-6 5-6 7-6 Schoolkamp groep 8 OR Cito LVS Koffie-uurtje groep 4, 08.30 (Let op, datum gewijzigd)

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Versieren van de school in Kerstsfeer

Versieren van de school in Kerstsfeer 25 november 2016 - nummer 6 Agenda Donderdag 1 december Vrijdag 2 december Woensdag 7 december Vrijdag 9 december MR vergadering; 20.00 uur Sinterklaas op school Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Versieren

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016 Bonifax Agenda Wassenaar, november 2016 03 nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij

Nadere informatie

2 november Vesper Versluis Fase 04A 11 november Lucas Visser Fase 06A 11 november Anniek de Weijer Fase 10

2 november Vesper Versluis Fase 04A 11 november Lucas Visser Fase 06A 11 november Anniek de Weijer Fase 10 Kort Nieuws 28 oktober 2016 Verjaardagen 2 november Vesper Versluis Fase 04A 11 november Lucas Visser Fase 06A 11 november Anniek de Weijer Fase 10 Activiteitenkalender Woensdag 2 november Doe-ochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie