Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016"

Transcriptie

1 Bonifax Agenda Wassenaar, november nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij de burgemeester 12 nov. aankomst Sinterklaas Nederland 20 nov. aankomst Sinterklaas Wassenaar 18 tot 25 nov. groep 7+8 Media Masters 30 nov. groep 3+4 voorstelling Sinterklaas 24 nov. studiedag alle kinderen vrij 27 nov. start advent-periode 28 nov. groep 8 bureau Halt 01 dec. groep 2 naar Sophiekehuis 05 dec. groepen 1-2 s middags vrij 08 dec. oud papier Beste ouders/verzorgers, De maand november is in veel opzichten een bevlogen maand. Voor de kinderen zijn er tal van leuke en bijzondere activiteiten. De groepen 3 en 4 mogen bijvoorbeeld naar het theater, groep 5 brengt een bezoek aan het bos, groep 7 krijgt de belangrijke dode-hoekles en groep 8 mag ontbijten bij de burgemeester! En dan krijgt ons land (en dorp) ook nog bezoek van Sinterklaas met zijn pieten! Voor de leerkrachten is het ook een bevlogen maand. Donderdag 24 november heeft de school een studiedag welke een zinvolle invulling krijgt. In de ochtend gaan wij een start maken met het ontwerpen van nieuwe handelingsplannen. Handelingsplannen gebruiken wij om de extra zorg die velen van jullie kinderen krijgen te documenteren. En wij willen dit graag op een meer efficiëntere wijze doen. s Middags gaan wij naar een door de SAD georganiseerde onderwijsmiddag samen met alle andere Wassenaarse scholen. Het programma is veelbelovend en we hopen er geïnspireerd vandaan te komen! Ten slotte is het voor de school ook een bevlogen maand. We staan stil bij de week van het katholiek onderwijs welke in het teken van hoop staat. Voor ons betekent dit dat wij openstaan voor alle kinderen. De kinderen van de schakelklas (welke gehuisvest is in het Van Heeckerenhuis) zullen bij ons op school verschillende feesten meevieren. Ik kijk uit naar deze bevlogen maand en hoop dat u deze Bonifax met aandacht zult lezen! Met vriendelijke groet, namens het team van de St. Bonifaciusschool, Johanneke Reinders Jassen aan!! Alle kinderen worden - nu het een stuk kouder wordt - geacht in alle buitenspeeltijden hun jassen aan te hebben. Daarom ons vriendelijk verzoek: laat uw kind mèt jas naar school komen. 1.

2 5-8 Ouder-kindgesprekken In oktober zijn wederom ouder-kindgesprekken gevoerd. Een speciaal daarvoor bestemd formulier bood leidraad aan het gesprek waarin wij zoveel mogelijk het kind tot zijn recht wilden laten komen. De leerkrachten waren erg enthousiast over de gesprekken! Het heeft gezorgd voor veel informatie waardoor wij nog beter onderwijs kunnen geven. Wij hopen dat u en uw kind de gesprekken ook als prettig hebben ervaren. Inzittendenverzekering Het gebeurt met grote regelmaat dat uw hulp als ouder wordt gevraagd om kinderen van school naar een activiteit te rijden. Niet iedere ouder realiseert zich dat u daar extra voor verzekerd moet zijn. Het gaat om de zogeheten ongevallen-inzittendenverzekering. Wilt u nakijken of u deze verzekering heeft afgesloten? Ouders in de klassen In de periode tussen de herfstvakantie en de aankomst van de Sint op 12 november 2016 bent u van harte welkom in de klas van uw kind(eren). U kunt met de leerkracht van uw kind(eren) een afspraak maken en een kijkles inplannen. Belangrijk om te weten is, dat het gaat om een kijkles waarmee u een indruk kan krijgen hoe er wordt lesgegeven. Er is dan geen gelegenheid om de vorderingen van uw kind te bespreken dan wel te praten tijdens de les. Om de rust in de klassen te waarborgen, moeten de telefoons uit staan. Wij wensen u veel kijkplezier! Jumbo De afgelopen maand hebben jullie in groten getale punten gespaard van de Jumbo. Het ging als een tierelier! Door jullie hulp hebben wij veel punten gespaard en dankzij een paar zeer hulpvaardige ouders zijn de punten ingevoerd. En dat was een hoop werk! Onze grote dank voor jullie harde werk. Het harde werk heeft geleid tot een groot aantal punten welke momenteel door de Jumbo gecontroleerd worden. Vanaf 14 november wordt een webshop geopend en wij hopen natuurlijk op een aanzienlijk bedrag waarmee mooie artikelen voor kinderen gekocht kunnen worden. Oud papier Op donderdag 3 november staat de papiercontainer weer tot uur voor de deur. Brengt u ook uw kranten en oud papier mee? We willen graag een volle container! Wist u dat dat geld in het laatje van de oudercommissie komt? En dus bestemd wordt voor uw kinderen!! Helpt u mee? Bedankt. 2.

3 4-8 Schaken Net als afgelopen schooljaar wordt ook dit schooljaar de mogelijkheid geboden om te schaken in de Jan Baptistschool. De schaaklessen starten op vrijdag 4 november en zijn bedoeld voor kinderen uit groep 4 t/m 8. De lessen zijn van uur tot uur. U kunt uw kind opgeven bij de locatiedirecteur Johanneke Reinders. 7 Dode-hoek-les Op woensdag 9 november a.s. hebben de leerlingen van groep 7 de zogeheten Dode-Hoek-les. De les gaat over hoe als fietser om te gaan met vrachtwagens in het verkeer. 3-4 Verteltheater Op maandag 7 november komt het verteltheater voor de groepen 3 en 4 bij ons op school. De voorstelling heet: Het verkeerde been van de koning. 5 Bosles In het kader van natuur- en milieueducatie hebben de kinderen van groep 5 op donderdag 3 november een workshop in de klas en op donderdag 10 november gaan zij naar het bos. U ontvangt hierover een brief met een oproep voor rijouders. Wie heeft er tijd en wil best een keer rijden? Schoolontbijt Op vrijdag 11 november doen alle kinderen mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Naast deze Bonifax ontvangt u een aparte brief hierover. De kinderen van groep 8 gaan die ochtend ontbijten bij de burgemeester in De Paauw. Zij worden al om half negen in De Paauw verwacht en moeten daarom om 8 uur op school zijn. 8 Bureau Halt Op maandag 28 november a.s. krijgt groep 8 een speciale les van bureau Halt over overlast rond de jaarwisseling. 8 Bezoek groep 8 aan het voortgezet onderwijs De leerlingen van groep 8 brengen elk jaar een bezoek aan het Adelbert College, het Rijnlands Lyceum en het Andreas College. De bezoeken gebeuren in het kader van oriëntatie op het voortgezet onderwijs en vinden plaats in de maanden oktober, november en december. Op donderdag 6 oktober zijn de leerlingen naar het Adelbert College geweest en op dinsdag 25 oktober naar het Rijnlands Lyceum. Eind november zullen de kinderen een bezoek aan het Andreas College brengen. 3.

4 2 Groep 2 en het Sophiekehuis Ook dit jaar brengen de kinderen van groep 2 weer een bezoekje aan het Sophiekehuis, waar zij liedjes zullen zingen voor de bewoners. Op donderdag 1 december a.s. om uur zijn zij daar van harte welkom. 1-2 Bibliotheekbezoek groepen 1-2 Op maandag 7 november gaan de leerlingen van de groepen 1-2 uur van juf Inge en juf Mariël naar de Wassenaarse bibliotheek voor een groepsles. Op maandag 14 november krijgen de leerlingen van Daniella de groepsles aangeboden. 7+8 MediaMasters Van 18 t/m 25 november doen de groepen 7 en 8 mee aan de Week van Mediawijsheid. Tijdens deze week leren de kinderen onderscheid maken tussen feit en fake. Waar ligt de grens tussen propaganda en nieuws? En welke rol hebben de kinderen hier zelf in? 3+4 Bezoek toneelstuk over Sinterklaas groep 3 en 4 Op woensdagochtend 30 november gaan de leerlingen van groep 3 en 4 naar de Warenar voor een toneelstuk over Sinterklaas van de Stichting Kruidnoot. Groep 3 gaat het tweede deel van de ochtend en groep 4 het eerste deel van de ochtend. Groep 4 wordt om 8.45 uur in de Warenar verwacht en zij moeten daarom om 8.30 uur op school zijn. Begin van de advent De eerste zondag van de advent is op zondag 27 november. Daarom zal er vanaf maandag 28 november in alle klassen een adventskrans komen te staan of hangen. 4.

5 Welkom op onze school: groep 1-2 Mariel: - Roosmarijn van der Wolk per 8 oktober Wout Slats per 28 november 2016 (is het broertje van Saar in gr. 1-2M, van Roos in gr. 4 en van Floor in gr. 5) groep 1-2 Inge/Grietje: - Karlijn Winnen per 14 november Luuk Steijlen per 18 november Bobbie Schravenhoff per 24 november 2016 (is het zusje van Teddie in groep 4) 5.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2014. Bonifax Wassenaar, november 2014. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand november 2014. De herfstvakantie zit er al een paar dagen op en alle klassen zijn weer volop aan de slag. Er wordt

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool-wassenaar.nl ouders@bonifaciusschool-wassenaar.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool-wassenaar.nl ouders@bonifaciusschool-wassenaar. Bonifax Wassenaar, november 2013. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand november 2013. Inmiddels traditiegetrouw vindt in deze maand het Nationaal Schoolontbijt plaats, waaraan alle groepen

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Bonifax Wassenaar, september 2013. Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is na een zonnige vakantie weer begonnen! Wat hebben wij geluk gehad dat wij als laatsten aan de beurt waren met de zomervakantie,

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014. Bonifax Wassenaar, mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u, vlak voor de meivakantie de Bonifax voor de maand mei 2014. Het gaat deze maand om een korte periode, die begint en eindigt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, mei 2017

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, mei 2017 Bonifax Wassenaar, mei 2017 Beste ouders/verzorgers, Wellicht heeft u het via facebook gelezen. Een buitenlandse school had in een brief ouders gevraagd de verantwoordelijkheid te nemen om kinderen bepaalde

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016

40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 7 vrijdag 25 november 2016 21 november Start week van de mediawijsheid 28 november Oudervereniging overleg 20.00 uur 30 november Groep 2 vrijdag 01 december Start nieuwe kleutergroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2013

Nieuwsbrief 24 november 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 24 november 2013 Nieuwsflits MR De MR heeft maandag 18 november overlegd. De belangrijkste overlegpunten

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november nr. 4

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november nr. 4 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 november 2016 - nr. 4 Op de agenda 30 november Sint en zijn pieten bezoeken locatie Betuwehof 5 december 6 december Sint en zijn pieten

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, maart 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, maart 2014. Bonifax Wassenaar, maart 2014. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2014. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, 7 november Beste ouders/verzorgers,

Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, 7 november Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 7 november 2017 Beste ouders/verzorgers, De afgelopen maand hebben we ons naast de gewone schoolse zaken beziggehouden met onder andere de Kinderboekenweek, de week van het respect en afgelopen

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96 Agenda 29 november Schoen zetten 3 december Informatieavond Voortgezet Onderwijs (Ouders groep 7 en 8) 3 december - Start adventsvieringen 4 december

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2017

Maandbrief november Heiloo 2017 Maandbrief november Heiloo 2017 Beste ouders, Rioleringslessen: De lessen over de afwatering en riolering voor groep 5 t/m 8 waren een succes! Zie ook krantenartikel op Facebook. Projecten: Na de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 10 Sint is weer in het land Afgelopen week maakte de herfst plaats voor de Sint en zijn pieten. De school is weer feestelijk versierd. Dat zie je niet alleen in de gangen, maar

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015

AGENDA. Beste kinderen en ouders/verzorgers, December 2015 December 2015 Beste kinderen en ouders/verzorgers, Het kalenderjaar 2015 loopt bijna ten einde; Vorige week vrijdag heeft Sinterklaas De Windroos met een bezoek vereerd en zijn verjaardag met ons gevierd.

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 257 november 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Samenwerking maakt ons sterker Project Vissen 1 Lampionnenshow

Nadere informatie

DATUM: 21 november 2016

DATUM: 21 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar

Het Lepelaartje. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website of stuur een mail naar Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief staat een verslag van de Meedenkavond, informatie over de leerlingenraad, een uitnodiging voor een workshop mediawijsheid, een aankondiging van schoolschaatsen

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 9 november 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 9 november 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 9 november 2015 BELANGRIJKE DATA Nationaal Schoolontbijt Scholenbezoek Focus Schooldammen Scholenbezoek Groevenbeek Scholenbezoek RSG 1e advent 10 minutengesprekken Groep 8

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF 6 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: Beste ouders en leerlingen,

november 2016 NIEUWSBRIEF 6 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: Beste ouders en leerlingen, NIEUWSBRIEF 6 november 2016 Laan van Rapijnen 38 3461 GH Linschoten T: 0348-409227 E: timotheus@spco.nl, v Beste ouders en leerlingen, Op de foto ziet u de ingebruikname van een chromebook. Per leerling

Nadere informatie