De jarigen van 27 januari tot en met 24 februari. Aanmelden nieuwe leerlingen woensdag 26 februari Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De jarigen van 27 januari tot en met 24 februari. Aanmelden nieuwe leerlingen woensdag 26 februari Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade."

Transcriptie

1 Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat BZ Wijnandsrade Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken, digitaal op onze website Het is een informatieblad van basisschool St. Stefanus te Wijnandsrade. De naam is denkend aan de naam van onze school ingegeven door de STEFANOTIS, de prachtige, kleine bloem van een uit Madagaskar afkomstige klimplant. JAARGANG 17, nummer 6 d.d. 27 januari 2014 De jarigen van 27 januari tot en met 24 februari Bosse van der Krogt Myrthe Kickken Amber Mulkens Fon Herveille Rocco Casu 13 februari 17 februari 17 februari 18 februari 19 februari Een leuke verjaardag gewenst! Aanmelden nieuwe leerlingen woensdag 26 februari 2014 Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade. Panhuysstraat ZG Wijnandsrade Kinderen leren niet alleen leren, maar leren ook leven Op woensdag 26 februari 2014 zijn alle kinderen die in 2014 of jaar worden, samen met hun ouders, van harte welkom, om kennis te maken met onze school. U kunt binnen lopen tussen 8.30 uur en uur Indien u die dag verhinderd bent kunt u contact opnemen met de leerkracht van de onderbouw, Caroline Cuypers of met de schoolleiding, Telefoon school.: Voor meer informatie kunt u ook op onze website kijken: Kenmerken van onze school: - Wij zijn een Leefstijlschool, en hechten belang aan goed omgaan met elkaar. - We hebben een duidelijke visie op onderwijs.. - Er is aandacht voor katholieke identiteit en levensbeschouwing, met respect voor elkaars (verschillende) opvattingen - Kwaliteit en onderwijs op maat vindt u terug in het leerling volgsysteem, de rapportage en het pedagogisch klimaat. - In de onderbouw staat thematisch werken centraal en in de bovenbouw werken we tijdens w.o. lessen met thematische aanpak gericht op studievaardigheden.. - Techniekonderwijs verzorgen we met de materialen van de Techniektorens. - Ouders zijn en worden op onze school veel betrokken, we werken vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. - Op onze website kunt u ons werk vanuit deze visie ook ZIEN ( Visiefilm).

2 Schoolbijdrage Verzoek betaling SCHOOLBIJDRAGE Donderdag kreeg u in een brief het verzoek om de schoolbijdrage 2014 over te maken. Eerder informeerden wij u al daarover via het Stefanootje.. In haar vergadering van 25 november stemde onze M.R. in met dit voorstel. Wat betekent dit voor u? -de schoolbijdrage wordt per kalenderjaar, steeds in januari geïnd. -de hoogte van de bijdrage is vastgesteld op 20 per kind. -er is een reductieregeling: De maximale schoolbijdrage per gezin (met 3 of meer kinderen op school) bedraagt 50 per jaar. Waarvoor wordt de schoolbijdrage gebruikt? De schoolbijdrage wordt gebruikt voor het (mede) bekostigen van zaken die niet tot het standaard pakket onderwijsactiviteiten horen, maar die we als school wel belangrijk vinden voor onze kinderen. Het gaat dan om extra activiteiten, die niet uit de reguliere middelen te bekostigen zijn, zoals: -extra materialen (plein, spelmaterialen), -activiteiten (sportdag, Koningsspelen, schoolvoetbal, voorleeswedstrijd, sjlagerwedstrijd, ecochallenge, projecten, schoolverlaters, Communie, slotfeest, Vormsel, Gouden Weken, excursies (zoals WML, mijnmuseum, Continium), musical -ICT vaardigheid (toetsenbordvaardigheid/typeles, sociale media) Zijn andere bijdragen dan niet (meer) nodig? Alleen voor activiteiten voor een specifieke groep (zoals schoolkamp, Communie) en voor de ouderbijdrage aan O.V. blijft aparte bijdrage nodig. Kaartenacties, lotenverkoop e.d. worden niet vanuit school georganiseerd om schoolmiddelen te verwerven. Wordt de besteding van de schoolbijdrage verantwoord? de MR controleert op de verantwoorde besteding van deze middelen. Jaarlijks (in het schooljaarverslag) zal de schoolleiding deze verantwoording doen, de MR zal deze in haar bijeenkomst vaststellen. Betaling: Wij verzoeken u, om de bijdrage van 20 per schoolgaande kind, over te maken naar Bankrekening t.n.v. BS STEFANUS onder vermelding van: schoolbijdrage 2014 van naam, groep.. Met dank voor uw medewerking, John Bruls, B.S. St. Stefanus Extra handen in groep 3 / 4 De ouders van de kinderen in groep 3.4 kregen afgelopen week een berichtje, waarin werd aangegeven dat de gymles voor groep 3.4 van dinsdag naar maandag wordt verplaatst. Dus even opletten: denk aan de gymkleding op de maandag! Reden van deze roosterwijziging is dat we de komende periode de mogelijkheid hebben, om op dinsdag en op donderdag extra hulp in de groep in te zetten; de onderwijsassistent gaat bij juf Chris en juf Ans meehelpen, bij de begeleiding van de kinderen. Komende week richten we daarvoor wat extra werkplekken in de klas en op de gang bij de klas in, zodat alle kinderen van groep 3.4 zo veel mogelijk profijt van deze extra handen in hun klas kunnen hebben. De twee dagen ondersteuning worden ingevuld door Nicole Steijns (die op de andere dagen in de unit werkt.

3 Vilt workshop groep 1 / 2 Hallo pappa`s en mamma`s Als eerste willen wij onze 2 nieuwe kindjes van harte welkom heten in onze klas Bo Mathijsen en Wouter Maassen. Op woensdag 8 januari kwam Sanne Puijk onze klas binnen en had een leuke verrassing voor ons in petto. Wij mochten een mooie `zee met vissen` gaan vilten voor de klas. Maar voor dat wij mochten beginnen vertelde ze ons eerst een leuk verhaaltje waar de vilt vandaan kwam. Daarna mochten we eindelijk beginnen. Eerst mochten we de zee zelf vilten en dat was ontzettend leuk om te doen maar ook een zwaar werkje. Vandaag 15 januari kwam Sanne terug bij ons in de klas en mochten wij eerst mooie vissen gaan tekenen. Daarna moesten we ze gaan uitknippen en werd het even vast gemaakt aan het vilt. Toen hebben de mamma`s en de juf ons even geholpen met knippen want sommigen. vonden dat best moeilijk. Daarna mochten we onze eigen vis gaan vilten het was ontzettend leuk met al die kleurtjes die wij mochten gebruiken. Nadat we ook de visjes hadden gevilt heeft Sanne voor ons de visjes vast gemaakt aan de zee, die wij die week ervoor al hadden gemaakt. Het eindresultaat is prachtig geworden! Maar onze juffen willen er nog veel meer mee gaan doen. Om het een mooi geheel te laten worden gaan we nog leuke steentjes en grassprietjes vilten. Maar wil je onze creatie al bewonderen, dan mag dat: het hangt in de gang. Hele lieve groetjes van alle kleuters en hun juffen School Advies Commissie (SAC) stelt zich voor: Binnen onze school is er een enthousiaste groep ouders die zich inzet als school advies commissie. De bedoeling is om een klankbord naar de directie toe te zijn. Wat ervaren ouders, welke problemen leven er, wat zijn mogelijke oplossingen en wat verloopt positief? Mocht u als ouder schoolse zaken hebben die u graag besproken wilt hebben binnen het SAC dan kan dit. U kunt uw vraag neerleggen bij een van de SAC-leden waarna u een terugkoppeling krijgt.

4 Anderzijds legt de directie vragen bij ons neer en geven wij hier een advies over, wij hebben echter geen instemmingsrecht dat heeft de medezeggenschapsraad (MR). Ervaring leert echter dat adviezen die gegeven worden serieus worden overwogen. Kortom mocht u er behoefte aan hebben neem dan contact op met een van de SAC-leden, adressen zijn te vinden in de informatiekalender. Jos Kelders, Miriam Dautzenberg, Ingrid Bruls, Sonja Ridderbeks, Jacqueline Habets en Esther Waltmans, voorzitter Enkele foto's van het Kerstontbijt in groep 3/4 Nationale Voorleesdagen Voorlezen is elke dag een feest! Of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest in bed of samen over dag een mooi prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het levengemaakt. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip, en bevordert het de literaire competentie (voorlezen doet nalezen ) en de sociaal-emotionele ontwikkeling (Hoe zou jij zo`n situatie aanpakken? Wat vind je van het gedrag van de hoofdpersoon?). Ook onze school doet mee aan de Nationale Voorleesdagen. Op donderdag 23 januari en vrijdag 24 januari hebben wij enkele mensen uitgenodigd die in de klassen komen voorlezen. We kunnen het belang van voorlezen niet genoeg onderstrepen. Daarom willen we binnenkort een ouderavond houden over voorlezen met veel interessante informatie en handige tips.

5 Wij zijn trots op onze Legowerkjes Enkele foto s van kinderen van groep 4 Agenda 31 januari: inloopochtend schriften 7 februari: groep vrij 17 februari: week van de oudergesprekken 21 februari: rapporten groep 3 t/m 8 24 februari: Stefanootje 7 verschijnt op site (inleveren vóór 20 februari) 26 februari: tussen 8.30 en uur: aanmelden nieuwe leerlingen 28 februari inloopochtend schriften, Carnavalsviering BERICHTEN VOOR HET VOLGENDE STEFANOOTJE: STUREN NAAR: stefanootje@bs-stefanus.nl stefanus.nl UITERLIJK BINNEN OP 20 febr. vóór uur: verschijnt 24 februari op onze site

De jarigen van 9 maart tot en met 12 april. Woord van de directie

De jarigen van 9 maart tot en met 12 april. Woord van de directie Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@innovo.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken, digitaal

Nadere informatie

De jarigen van 16 december tot en met 27 januari. Kerstviering vrijdag 20 december

De jarigen van 16 december tot en met 27 januari. Kerstviering vrijdag 20 december Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

De jarigen van 21 januari tot en met 25 februari. Schriften van de kinderen bekijken:

De jarigen van 21 januari tot en met 25 februari. Schriften van de kinderen bekijken: Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

De jarigen van 24 februari tot en met 31 maart

De jarigen van 24 februari tot en met 31 maart Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

De jarigen van 28 oktober tot en met 18 november 2013

De jarigen van 28 oktober tot en met 18 november 2013 Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

De jarigen van 19 november tot en met 17 december. Hier een berichtje van de groepen 1 en 2

De jarigen van 19 november tot en met 17 december. Hier een berichtje van de groepen 1 en 2 Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

i n f o k a l e n d e r

i n f o k a l e n d e r i n f o k a l e n d e r augustus 4 Platinadijk 4706 LK Roosendaal maandag dinsdag Tel: (065) 534287 woensdag info@deklimroos.nl donderdag www.deklimroos.nl vrijdag zaterdag 2 zondag 3 week 3 4 5 6 7 8

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 38 e jaargang nr.8 Langszij 2014-2015 E-mail school Website E-mail Medezeggenschapsraad obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl mr.boeier@stichtingschool.nl

Nadere informatie

De jarigen van 18 november tot en met 16 december. Parkeren in de buurt van onze school

De jarigen van 18 november tot en met 16 december. Parkeren in de buurt van onze school Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 18 17 januari 2018 Agenda 18 januari Groep 8 naar Munnikenheidecollege 18 januari OR vergadering 24 januari : Start Nationale voorleesdagen Uitgelicht De Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

De jarigen van 1 augustus tot en met 10 september. Allemaal van harte gefeliciteerd. We wensen jullie een leuke dag!

De jarigen van 1 augustus tot en met 10 september. Allemaal van harte gefeliciteerd. We wensen jullie een leuke dag! Stefanootje asisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 Z Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, 12 januari 2011 stefanootje@bs-stefanus.nl www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 2 tot 4 weken,

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

Stefanootje. AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN. Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade. Schoolcarnaval St. Stefanus

Stefanootje. AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN. Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade. Schoolcarnaval St. Stefanus Stefanootje Jaargang 10, nummer 10, 24-01-2008 Uitgegeven door: BS St. Stefanus Wijnandsrade reacties: stefanootje@bs-stefanus.nl AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN. Basisschool Sint Stefanus Wijnandsrade. Op

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal!

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! De vakantie is bijna weer afgelopen en volgende week maandag, 2 september, hopen we uw kinderen allemaal fris en uitgerust te verwelkomen voor het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

19 mei

19 mei Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 19 mei 2016 2015-2016 Interessante informatie: 31 mei en 1 juni: Schoolfotograaf 6, 8 en 10 juni 12.30-13.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019 jongeren geen of minder risico s nemen, als ze 3 bijtjes eenmaal gaan experimenteren met seksuele relaties. Relationele en seksuele vorming binnen het basisonderwijs omvat meer dan alleen informatie over

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Schoolnieuwsnr. 10, 28 januari 2019 Klankbord Beste ouders, verzorgers, Er gebeurt veel in de school en met elkaar zijn we hard bezig om ons onderwijs steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Twee wekelijks informatieblad voor de ouders van Basisschool St. Bernardus, Loo KP Bergeijk

Twee wekelijks informatieblad voor de ouders van Basisschool St. Bernardus, Loo KP Bergeijk Loopend -tje 2 oktober 2015 Twee wekelijks informatieblad voor de ouders van Basisschool St. Bernardus, Loo 109 5571 KP Bergeijk e-mail school: infostbernardus@skozok.nl website: www.stbernardus.nl redactie

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval!

Nieuwsbrief nr. 4. Voorwoord KALENDER INHOUD. Februari Hallo allemaal. We zijn al weer op weg naar het volgende feest de carnaval! Nieuwsbrief nr. 4 Februari 2017 1 KALENDER 11 februari Oud papier 15 februari Rapport mee 16 februari Oudergesprekken 18 en 19 februari 21 februari Oudergesprekken 23 februari Schaakspektakel 24 februari

Nadere informatie

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018

Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 Maandag 11 juni t/m vrijdag 15 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Openbare muziekles groep 1, 2 en 3 > Toetsweken > Openbare les groep 5/6 Rots & water training > Ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Inhoud Nieuwsbrief:

Nieuwsbrief Februari Inhoud Nieuwsbrief: Hou je ook van boeken De geur van vers papier Gewoon eventjes ontsnappen Aan het nu en aan het hier Hou je ook van lezen Elke letter van het verhaal Je eventjes verstoppen Voor de drukte van normaal Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Nieuws van de Paaswerkgroep. Koningsspelen. Uitnodiging slotconcert Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 29 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Vrijdag 5 april - kienen, alleen Bernardusschool Vrijdag 12 april - Koningsspelen

Nadere informatie

Schoolkalender Groeien doen we samen

Schoolkalender Groeien doen we samen Schoolkalender 2014-2015 Groeien doen we samen Augustus 2014 31 27 28 29 31 1 2 3 32 4 5 6 7 8 9 10 33 11 12 13 14 15 16 17 34 18 19 20 21 22 23 24 35 25 26 27 28 29 30 31 1e schooldag + Op voeten en fietsen

Nadere informatie

OVERZICHT ACTIVITEITEN

OVERZICHT ACTIVITEITEN Schoolnieuws r.k. basisschool St. Martinus Rucphen en psz en bso de Spiegeltuin Jaargang 31 nummer 33 donderdag 28 mei 2015 OVERZICHT ACTIVITEITEN Dinsdag 02 juni 2015: Thema-avond ouders van PSZ en groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19 Warmoes 321 0 413 Vinken 321 0 412 Jaco 321 0 410 Kijkin 321 0 411 www.borgmanschool.nl Kopij voor dinsdag inleveren bij de locatieredacteur; zie website BN. Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

AUGUSTUS Voorwoord Belangrijke data Nieuws van de AR Naschoolse cursussen. Regels en afspraken Gymtijden

AUGUSTUS Voorwoord Belangrijke data Nieuws van de AR Naschoolse cursussen. Regels en afspraken Gymtijden AUGUSTUS 2017 Voorwoord Belangrijke data Nieuws van de AR Naschoolse cursussen Regels en afspraken Gymtijden Voorwoord We zijn weer begonnen. De kop is er af! Een gek idee dat ik er vanochtend niet bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Agenda 15 januari- 26 januari 26 januari 29 januari- 2 februari 30 januari 1 februari Citoweken Samenwerkingskwartier Feestweek SAKS Spannende rondleiding Grote Kerk

Nadere informatie

De jarigen van 31 maart tot en met 20 april 2015. Paasontbijt. Waterpokken

De jarigen van 31 maart tot en met 20 april 2015. Paasontbijt. Waterpokken Stefanootje Basisschool Stefanus Panhuysstraat 3 6363 BZ Wijnandsrade 045-5650074 Wijnandsrade, stefanootje@bs-stefanus.nl 12 januari 2011 www.bs-stefanus.nl t Stefanootje verschijnt om de 3 tot 5 weken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie Nieuwsbrief nummer Nummer 7 / april 2014 / maand / en en jaar jaar Schoolinformatie Personeel U begrijpt dat we in de nieuwsbrief de situatie op personeelsgebied vertellen van dit moment. Mogelijke veranderingen

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018 InfOventje Jaargang 21 nr. 10 1 juni 2018 Ouderinformatie Nieuws van de directie Zoals we ook al een aantal keren vanuit deze nieuwsbrief met jullie gedeeld hebben, gaat meester Jos per 1 augustus stoppen

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 10 vrijdag 13 februari 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 27 febr.: Rapport 1 gaat mee. di. 3 en do. 5 maart Ouderavonden.

Nadere informatie

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 26 januari 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Carnaval is het feestelijke begin van de vasten. Vasten is de periode van veertig dagen voor

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender - Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus Schoolgids & Jaarkalender / 0 Zomervakantie Eerste schooldag Luizencontrole Studiedag, alle kinderen vrij September Schoolgids & Jaarkalender

Nadere informatie

Koffie en thee staan voor u klaar. Jaargang 11, nummer 18 Donderdag 12-01-2012. Beste ouders, Een berichtje van Amber

Koffie en thee staan voor u klaar. Jaargang 11, nummer 18 Donderdag 12-01-2012. Beste ouders, Een berichtje van Amber Jaargang 11, nummer 18 Donderdag 12-01-2012 Beste ouders, Een berichtje van Amber KIKA Hoi! Ik ben Amber Juriëns en zit in groep 6. Ik ben al weken bezig met cakejes te verkopen voor Kika voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF / / NR 4

NIEUWSBRIEF / / NR 4 NIEUWSBRIEF / 2016-2017 / NR 4 AGENDA 13 oktober tentoonstelling project / open huis voor alle ouders en overige geïnteresseerden (14.30-16.30 uur) 15-23 oktober herfstvakantie NIEUWS VAN DE DIRECTIE Toetsperiode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m Agenda Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd door Emily Do 21 feb MR vergadering Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, 20.00 Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Herfst. Door Marlijn 7b. De herfst... Klankbordgroep 2-3. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Herfst. Door Marlijn 7b. De herfst... Klankbordgroep 2-3. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 8 - november 2012 De herfst... Herfst De zon komt op, het bos tot leven. Dieren komen uit hun hol, terwijl plujes door de lucht zweven. De planten met hun frse groene kleuren,

Nadere informatie

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS

Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG SCHOOLREIS Bs Laetare NIEUWSBRIEF MEI 2019 www.bslaetare.nl INLOOPSPREEKUUR JEUGDGEZONDHEIDSZORG Een paar keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een inloopspreekuur. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn hier

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Belangrijk!!! De middagpauze is van tot 13.00

Belangrijk!!! De middagpauze is van tot 13.00 Aan de ouders van groep 8 De vakantie is weer afgelopen en maandag gaan we allemaal weer fris en uitgerust beginnen aan een nieuw schooljaar. In deze brief ontvangt u belangrijke informatie voor het komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 16 12-05-2017 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Opening school Topprestatie groep 8 Schoolfoto s Musical Actie Lars Aanwezigheid

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

AGENDA NIEUWS. Dinsdag 26 september Inloopochtend Vrijdag 6 oktober nieuwsbrief 4. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

AGENDA NIEUWS. Dinsdag 26 september Inloopochtend Vrijdag 6 oktober nieuwsbrief 4. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! AGENDA Dinsdag 26 september Inloopochtend 8.30-8.40 Donderdag 28 maart GMR vergadering Maandag 2 oktober Start kinderboekenweek Vrijdag 6 oktober nieuwsbrief 4 JARIG 25-09 Sarah Sipsma groep 2 30-09 Isa

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Sven en Meike Spelling geschiedenis biologie muziek aardrijkskunde sport levensbeschouwing wiskunde Engels en Frans kunst en scheikunde

Sven en Meike Spelling geschiedenis biologie muziek aardrijkskunde sport levensbeschouwing wiskunde Engels en Frans kunst en scheikunde Quiz CL Sven en Meike deden op woensdag 23 november mee aan Quiz CL. Een kennisquiz voor scholen op het Christelijk Lyceum in Apeldoorn. En lastig was het wel. Spelling (moeilijke woorden opschrijven),

Nadere informatie