Afstemmen op een radiozender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afstemmen op een radiozender"

Transcriptie

1 Details over AM/FM-ontvangst Afstemmen op een radiozender Automatisch tunen 1. Druk enkele keren op TUNER op de afstandsbediening om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op TUN MODE zodat het "AUTO" controlelampje op het display gaat branden. 3. Druk op de cursors / om het automatisch tunen te starten. Als alternatief kunt u op TUNING op het hoofdtoestel drukken om het automatisch tunen te starten. Automatisch zoeken stopt wanneer een zender is gevonden. Wanneer op een radiozender ingetuned is, brandt het controlelampje " TUNED " op het display. Wanneer afgestemd op een FM radiozender zal de "FM STEREO" indicator branden. Er wordt geen geluid uitgevoerd terwijl de " TUNED " indicator uit is.

2 Wanneer het signaal van een FM radiozender zwak is: Radiogolven kunnen zwak zijn afhankelijk van de bouwconstructie en omgevingsomstandigheden. In dat geval voert u de procedure uit zoals hieronder in "Handmatig Tunen" uitgelegd wordt, om de gewenste zender met de hand te selecteren. Handmatig tunen 1. Druk enkele keren op TUNER op de afstandsbediening om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op TUN MODE zodat het "AUTO" controlelampje op het display uitgaat. 3. Terwijl u op de cursors / drukt, selecteert u de gewenste radiozender. Als alternatief kunt u op TUNING op het hoofdtoestel drukken. De frequentie verandert met 1 stap iedere keer wanneer u op de knop drukt. De frequentie verandert voortdurend als de knop wordt ingedrukt en stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Stem af door op het display te kijken. Naar automatisch tunen terugkeren: Druk nogmaals op TUN MODE op de afstandsbediening. Het toestel stemt automatisch af op een radiozender. Normaliter zou "AUTO" weergegeven moeten worden.

3 Rechtstreeks invoeren van de frequentie Hiermee kunt u rechtstreeks de frequentie invoeren van de radiozender waarnaar u wilt luisteren. 1. Druk enkele keren op TUNER op de afstandsbediening om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op D.TUN. 3. Voer met gebruik van de cijfertoetsen binnen 8 seconden de frequentie van de radiozender in. Om bijvoorbeeld 87,5 (FM) in te voeren, druk op 8, 7, 5 of 8, 7, 5, 0. Als u een onjuist nummer heeft ingevoerd, druk dan op D.TUN en voer een correcte in.

4 Details over AM/FM-ontvangst Voorkeuze van een radiozender instellen Hiermee kunt u tot maximaal 40 van uw favoriete AM/FM radiozenders registreren. Door van te voren radiozenders te registreren kunt u direct op de radiozender van uw keuze afstemmen. Registratieprocedure 1. Stem af op het AM/FM radiostation dat u wilt registreren. 2. Druk op MEMORY op de afstandsbediening zodat het voorkeuzenummer op het display knippert. 3. Druk, terwijl het voorkeuzenummer knippert (ongeveer 8 seconden), herhaaldelijk op CH +/ om een nummer tussen 1 en 40 te selecteren. Als alternatief kunt u op PRESET op het hoofdtoestel drukken. 4. Druk nogmaals op MEMORY om de zender te registreren. Wanneer de zender is geregistreerd, stopt het vooringestelde nummer met knipperen. Herhaal deze procedure voor al uw favoriete AM/FM radiozenders. Een voorkeuzezender selecteren 1. Druk op CH +/ op de afstandsbediening om een voorkeuzenummer te

5 selecteren. Als alternatief kunt u op PRESET op de main unit drukken. U kunt ook selecteren door het voorkeuzenummer direct in te voeren met de cijfertoetsen op de afstandsbediening. Een voorkeuzezender wissen 1. Druk op CH +/ op de afstandsbediening om het te verwijderen voorkeuzenummer te selecteren. 2. Druk op MEMORY zodat het voorkeuzenummer op het display knippert. 3. Druk op CLR terwijl het voorkeuzenummer knippert (ongeveer 8 seconden) om het voorkeuzenummer te wissen. Bij het verwijderen, gaat het nummer op het display uit.

6 Details over AM/FM-ontvangst RDS gebruiken (Europese, Australische en Aziatische modellen) RDS staat voor Radio Data Systeem en is een methode om data in FMradiosignalen uit te zenden. RDS werkt alleen in gebieden waar RDS uitzendingen beschikbaar zijn. In sommige gevallen is de tekstinformatie die op het display wordt getoond niet identiek aan de inhoud die door de RDS zender wordt uitgezonden. Bovendien kunnen onverwachte tekens worden weergegeven wanneer de unit niet ondersteunde tekens ontvangt. Dit is echter geen defect. Als het signaal van een RDS zender zwak is, worden de RDS gegevens mogelijk voortdurend of helemaal niet weergegeven. PS (Program Service): Afstemmen op een radiozender dat Programmaservice informatie distribueert, geeft de naam van de radiozender weer. Door op DISPLAY te drukken wordt de frequentie gedurende 3 seconden weergegeven. RT (Radio Text): Afstemmen op een radiozender dat radiotekstinformatie uitzendt, geeft tekst weer op het display van de unit. PS (Program Type): Hiermee kunt u RDS zenders zoeken op programmatype. TP (Traffic Program): Hiermee kunt u radiozenders zoeken die verkeersinformatie uitzenden. Weergeven van radiotekst (RT) 1. Druk eenmaal op RT/PTY/TP op de main unit. De radiotekst (RT) wordt weergegeven door over het display te scrollen. "No Text Data" wordt weergegeven wanneer er geen tekstinformatie beschikbaar is. Zoeken op type (PTY)

7 1. Druk tweemaal op RT/PTY/TP op de main unit. Het huidige programmatype verschijnt op het display. 2. Druk op PRESET om het type te zoeken programma te selecteren. De volgende RDS zendertypen worden weergegeven: None News (nieuwsberichten) Affairs (huidige actualiteiten) Info (Informatie) Sport Educate (educatie) Drama Culture Science (wetenschap en technologie) Varied Pop M (popmuziek) Rock M (rockmuziek) Easy M (easy listeningmuziek) Light M (lichte klassiekers) Classics (serieuze klassieke muziek) Other M (andere muziek) Weather Finance Children (kinderprogramma's) Social (sociale zaken) Religion Phone In Travel Leisure Jazz (jazzmuziek) Country (countrymuziek) Nation M (nationale muziek) Oldies (gouwe ouwe) Folk M (folkmuziek) Document (documentaire) 3. Druk op ENTER om de radiozenders van het geselecteerde type te zoeken.

8 4. Wanneer een dergelijke radiozender is gevonden, knippert de aanduiding op het display. Druk vervolgens nogmaals op ENTER. Als geen zenders gevonden worden, wordt het bericht "Not Found" weergegeven. Luisteren naar verkeersinformatie (TP) 1. Druk driemaal op RT/PTY/TP op de hoofdunit. "[TP]" zal worden weergegeven als verkeersinformatie wordt uitgezonden door de radiozender waarop u bent afgestemd. "TP" alleen wordt weergegeven als er geen verkeersinformatie beschikbaar is. 2. Druk op ENTER om een radiozender te zoeken die verkeersinformatie verspreidt. 3. Als een radiozender is gevonden, stopt het zoeken en begint de verkeersinformatie. "Not Found" wordt weergegeven als er geen radiozender is gevonden die verkeersinformatie verspreidt.

9 Muziekbestanden bedienen met de afstandsbediening Over de afstandsbediening Gebruik de afstandsbediening van dit toestel om de muziekbestanden af te spelen die in een Bluetooth enabled apparaat opgeslagen zijn. De Bluetooth enabled apparaten moeten het AVRCP profiel ondersteunen. Sommige apparaten kunnen mogelijk niet worden bediend, zelfs wanneer ze AVRCP profiel ondersteunen.

10 Muziekbestanden bedienen met de afstandsbediening Afstandsbedieningsknoppen 1. Druk op BLUETOOTH op de afstandsbediening. 2. Bedien de afstandsbediening door te verwijzen naar de naam en functie van elk van de toetsen. 1 : Deze toets spoelt het huidige nummer snel terug. 2 : Deze toets speelt het huidige nummer af vanaf het begin. Het tweemaal indrukken van deze toets speelt het vorige nummer af. 3 : Deze knop pauzeert het afspelen. 4 REPEAT: Deze toets herhaalt het nummer (of nummers). Het indrukken van deze toets bladert herhaaldelijk door de herhaalstanden. 5 : Deze toets start het afspelen. 6 : Deze toets spoelt het huidige nummer snel door. 7 : Deze toets speelt het volgende nummer. 8 : Deze toets stopt het afspelen. 9 MODE: Deze knop geeft de video weer uit de ingang die geselecteerd is in "Video Select". Bij iedere druk op de knop wordt de video weergegeven of uitgeschakeld. U kunt de weergavepositie van het OSD veranderen door op ENTER te drukken terwijl de video op het scherm weergegeven wordt. Deze knoppen worden uitgeschakeld als de OSD taal op Chinees gezet is. (Europese, Australische en Aziatische modellen) F RANDOM: Deze toets speelt willekeurig af.

11 De luisterstanden gebruiken De luistermodus selecteren Met de luisterstanden kunt u het beste geluidseffect voor uw ingangsbron selecteren. 1. Druk eerst op RECEIVER op de afstandsbediening en druk daarna op een van de volgende vier knoppen. 2. Druk herhaaldelijk op de geselecteerde knop om tussen de modussen te schakelen die op het display van het toestel weergegeven worden. Stel de luisterstand van uw keuze in door naar het daadwerkelijke geluid te luisteren. Zie "Soorten luistermodussen" voor details over de luistermodussen. Raadpleeg "Selecteerbare luistermodussen" voor de luistermodussen die met iedere knop geselecteerd kunnen worden.

12 De luisterstanden gebruiken Soorten luistermodussen In alfabetische volgorde AllCh Stereo Ideaal voor achtergrondmuziek vult deze modus het gehele luistergebied met stereogeluid. Direct In deze stand wordt audio uit de ingangsbron uitgevoerd zoals het is. Als bijvoorbeeld een 2 kanaalsbron van een muziek CD wordt ingevoerd, zal de uitvoer stereo zijn, of als Dolby Digital signaal wordt ingevoerd, zal het geluidsveld worden geregeld overeenkomstig het aantal aanwezige kanalen. Dolby Atmos Als eerste geïntroduceerd in de cinema, brengt Dolby Atmos een revolutionair gevoel van dimensie en onderdompeling naar de thuisbioscoopervaring. Dolby Atmos is een aanpasbaar en schaalbaar op objecten gebaseerd formaat dat audio reproduceert als onafhankelijke geluiden (of objecten) die nauwkeurig kunnen worden geplaatst en dynamisch worden verplaatst door de hele 3 dimensionale luisterruimte tijdens het afspelen. Een belangrijk bestanddeel van Dolby Atmos is de introductie van een hoogtevlak van geluid boven de luisteraar. Dolby D (Dolby Digital) Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met Dolby Digital opgenomen zijn. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. Dolby D+ (Dolby Digital Plus) Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met Dolby Digital Plus opgenomen zijn.

13 Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. Dolby Surround Dolby Surround is een nieuwe surround technologie die op intelligente wijze stereo; 5.1 en 7.1 content mengt voor weergave via uw surroundluidsprekersysteem. Dolby Surround is compatibel met de traditionele luidsprekeropstellingen, evenals Dolby Atmos weergavesystemen die luidsprekers in het plafond of producten met Dolby luidsprekertechnologie gebruiken. Dolby TrueHD Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met Dolby TrueHD opgenomen zijn. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. DSD Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met DSD opgenomen zijn. Dit toestel ondersteunt DSD signalen die via de HDMI ingang binnenkomen. Echter, afhankelijk van de aangesloten speler is beter geluid mogelijk wanneer uitgevoerd vanuit de PCM uitvoer van de speler. Deze luistermodus kan niet geselecteerd worden als de uitgang van uw Blu ray Disc /DVD speler niet op DSD gezet is. DTS Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met DTS opgenomen zijn. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. DTS 96/24 Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met DTS 96/24 opgenomen zijn. Met 96 khz samplefrequentie en 24 bit resolutie zorgt het voor een superieure getrouwheid. Afhankelijk van de instellingen wordt deze luisterstand DTS. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is.

14 DTS Express Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met DTS Express opgenomen zijn. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. DTS HD HR (DTS HD High Resolution Audio) Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met DTS HD High Resolution Audio opgenomen zijn. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. DTS HD MSTR (DTS HD Master Audio) Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met DTS HD Master Audio opgenomen zijn. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. DTS Neo:6 Deze stand breidt elke 2 kan bron uit voor 5.1 kan meerkanaals surroundweergave. Het biedt volle bandbreedte op alle kanalen met grote onafhankelijkheid tussen de kanalen. Er zijn twee varianten voor deze stand: één ideaal voor films en een andere ideaal voor muziek. Neo:6 Cinema: Gebruik deze stand met iedere 2 kn film. Neo:6 Music: Gebruik deze stand met iedere 2 kn muziekbron. ES Discrete (DTS ES Discrete) Deze modus is voor gebruik met DTS ES discrete bronnen en maakt 6.1 kan. of 7.1 kan. afspelen met gebruik van het back kanaal mogelijk. Volledig discreet zeven kanalen zal ruimtelijke beeldvorming verbeteren en 360 graden geluidslokalisering mogelijk maken waarbij een kruising van geluid wordt geproduceerd tussen de surroundkanalen. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. Gebruik op de DVD met DTS ES logo, met name op de software die

15 DTS ES Matrix soundtrack bevat. ES Matrix (DTS ES Matrix) Deze modus is voor gebruik met DTS ES Matrix soundtrack en maakt 6.1 kanaals of 7.1 kanaalsweergave met gebruik van matrix gecodeerde backkanaal mogelijk. Deze luisterstand kan alleen worden geselecteerd als uw Blu ray Disc/DVD speler digitaal is verbonden met de unit of de uitgangsinstelling van de unit bitstream is. Gebruik op de CD, DVD of LD met DTS ES logo, met name op de software die DTS ES Matrix soundtrack bevat. Full Mono In deze stand voeren alle luidsprekers hetzelfde geluid uit in mono dus het geluid dat u hoort is hetzelfde ongeacht waar u zich bevindt binnen de luisterkamer. Game Action In deze stand is geluidslokalisering duidelijk met de nadruk op lage tonen. Game Rock In deze stand worden geluidsdruk benadrukt om het live gevoel te verhogen. Game RPG In deze stand heeft het geluid een dramatisch gevoel met een vergelijkbare atmosfeer als orkestmuziek. Game Sports Geschikt voor audiobron met veel weerkaatsing. Mono Gebruik deze stand wanneer u een oude film kijkt met een mono soundtrack of gebruik het om onafhankelijk soundtracks te reproduceren in twee verschillende talen opgenomen in de linker en rechterkanalen van sommige films. Het is ook geschikt voor DVD's of andere bronnen die multiplex geluid bevatten. Multich (Multichannel)

16 Modus geschikt voor afspelen van bronnen die met meerkanaals PCM opgenomen zijn. Orchestra Geschikt voor klassieke muziek of opera. Deze modus benadrukt de surroundkanalen om zo het stereobeeld te verbreden en simuleert de natuurlijke weerkaatsing van een grote zaal. Stereo In deze stand wordt geluid uitgevoerd via de linker en rechtervoorluidsprekers en subwoofer. Studio Mix Geschikt voor rock of popmuziek. Het luisteren naar muziek in deze modus creëert een levendig geluidsveld met een krachtig akoestisch beeld, zoals in een club of bij een rockconcert. T D (Theater Dimensional) In deze stand kunt u genieten van een virtuele weergave van meerkanaals surround sound zelfs met maar twee of drie luidsprekers. Dit werkt door te regelen hoe geluiden het linker en rechteroor van de luisteraar bereiken. TV Logic Geschikt voor TV programma's die in een TV studio opgenomen zijn. Deze modus verbetert de surroundeffecten op het gehele geluid om helderheid aan stemmen te geven en een realistisch akoestisch beeld te creëren. Unplugged Geschikt voor akoestische instrumenten, vocalen en jazz. Deze stand benadrukt het stereobeeld aan de voorkant waarbij de indruk wordt gewekt dat u vlak voor het podium staat.

17 De luisterstanden gebruiken Selecteerbare luistermodussen De luistermodussen die met de luistermodusknoppen geselecteerd kunnen worden, zullen verschillen afhankelijk van het formaat ingangssignaal en de huidige luidsprekerconfiguratie. Houd er ook rekening mee dat, afhankelijk van instellingen en de inhoud van de speler, sommige luistermodussen niet beschikbaar zijn om geselecteerd te worden. Luisterstanden beschikbaar wanneer een hoofdtelefoon is aangesloten, zijn: Mono, Direct en Stereo. MOVIE/TV knop U kunt een modus selecteren die geschikt is voor films en TV programma's. Analog Direct Mono Dolby Surround Neo:6 Cinema *1 TV Logic *2 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 T D *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. PCM Direct Mono Dolby Surround Neo:6 Cinema *1 TV Logic *2

18 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 T D *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Multich PCM Direct Mono Multich *1 Dolby Surround TV Logic *2 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 T D *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DSD Direct Mono *1 *2 DSD Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is.

19 *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby Atmos De luistermodus van Dolby Digital Plus of Dolby TrueHD kan geselecteerd worden als geen achterluidsprekers of hoogteluidsprekers verbonden zijn. Direct Mono Dolby Atmos TV Logic AllCh Stereo Full Mono T D Dolby D Direct Mono *1 *2 Dolby D Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of

20 hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby D+ Direct Mono *1 *2 Dolby D+ Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby TrueHD Direct Mono *1 *2 Dolby TrueHD Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn.

21 *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS Direct Mono *1 *2 DTS Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS 96/24 Direct Mono *1 *2 DTS 96/24 Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers

22 geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS Express Direct Mono *1 *2 DTS Express Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS HD HR Direct Mono DTS HD HR *1*2 Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D

23 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS HD MSTR Direct Mono *1 *2 DTS HD MSTR Dolby Surround Neo:6 Cinema *3 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS ES Direct Mono DTS *1 ES Matrix *2 ES Discrete *2 Dolby Surround *3

24 TV Logic *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan alleen geselecteerd worden als de achterluidsprekers niet geïnstalleerd zijn. *2 Er moeten achterluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. MUSIC knop U kunt een stand kiezen geschikt voor muziek. Analog Direct Stereo Dolby Surround Neo:6 Music *1 Orchestra *2 Unplugged *2 Studio Mix *2 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. PCM Direct Stereo Dolby Surround Neo:6 Music *1

25 Orchestra *2 Unplugged *2 Studio Mix *2 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Multich PCM Direct Stereo Multich *1 Dolby Surround Orchestra *2 Unplugged *2 Studio Mix *2 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DSD Direct Stereo *1 *2 DSD Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4

26 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby Atmos De luistermodus van Dolby Digital Plus of Dolby TrueHD kan geselecteerd worden als geen achterluidsprekers of hoogteluidsprekers verbonden zijn. Direct Stereo Dolby Atmos Orchestra Unplugged Studio Mix AllCh Stereo Full Mono Dolby D Direct Stereo *1 *2 Dolby D Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is.

27 *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby D+ Direct Stereo *1 *2 Dolby D+ Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby TrueHD Direct Stereo *1 *2 Dolby TrueHD Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4

28 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS Direct Stereo *1 *2 DTS Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS 96/24 Direct

29 Stereo *1 *2 DTS 96/24 Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS Express Direct Stereo *1 *2 DTS Express Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd

30 worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS HD HR Direct Stereo *1 *2 DTS HD HR Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS HD MSTR Direct Stereo *1 *2 DTS HD MSTR Dolby Surround Neo:6 Music *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of

31 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Kan alleen geselecteerd worden als het ingangsformaat 2 kan. is en een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd zijn. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS ES Direct Stereo DTS *1 ES Matrix *2 ES Discrete *2 Dolby Surround *3 Orchestra *4 Unplugged *4 Studio Mix *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 *1 Kan alleen geselecteerd worden als de achterluidsprekers niet geïnstalleerd zijn. *2 Er moeten achterluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. GAME knop U kunt een modus selecteren die geschikt is voor games. Analog Direct Dolby Surround Game RPG *1

32 Game Action *1 Game Rock *1 Game Sports *1 AllCh Stereo *2 Full Mono *2 T D *1 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. PCM Direct Dolby Surround Game RPG *1 Game Action *1 Game Rock *1 Game Sports *1 AllCh Stereo *2 Full Mono *2 T D *1 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Multich PCM Direct Multich *1 Dolby Surround Game RPG *2 Game Action *2 Game Rock *2 Game Sports *2 AllCh Stereo *3 Full Mono *3 T D

33 *1 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *2 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DSD Direct *1 *2 DSD Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby Atmos De luistermodus van Dolby Digital Plus of Dolby TrueHD kan geselecteerd worden als geen achterluidsprekers of hoogteluidsprekers verbonden zijn. Direct Dolby Atmos Game RPG Game Action Game Rock Game Sports AllCh Stereo Full Mono T D

34 Dolby D Direct *1 *2 Dolby D Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby D+ Direct *1 *2 Dolby D+ Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden.

35 *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. Dolby TrueHD Direct *1 *2 Dolby TrueHD Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS Direct *1 *2 DTS Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden.

36 *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS 96/24 Direct *1 *2 DTS 96/24 Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS Express Direct *1 *2 DTS Express Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is.

37 *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS HD HR Direct *1 *2 DTS HD HR Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS HD MSTR Direct *1 *2 DTS HD MSTR Dolby Surround Game RPG *3 Game Action *3 Game Rock *3 Game Sports *3 AllCh Stereo *4 Full Mono *4 T D

38 *1 Kan niet geselecteerd worden als het ingangsformaat monoauraal of 2 kan. is. *2 Er moeten een middenluidspreker of surroundluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. DTS ES Direct DTS *1 ES Matrix *2 ES Discrete *2 Dolby Surround *3 Game RPG *4 Game Action *4 Game Rock *4 Game Sports *4 AllCh Stereo *5 Full Mono *5 T D *1 Kan alleen geselecteerd worden als de achterluidsprekers niet geïnstalleerd zijn. *2 Er moeten achterluidsprekers geïnstalleerd worden. *3 Er moeten hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *4 Er moeten surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. *5 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden. STEREO knop U kunt een luisterstand kiezen voor stereo en stereobronnen van alle kanalen. All format Stereo AllCh Stereo *1

39 *1 Er moeten een middenluidspreker, surroundluidsprekers of hoogteluidsprekers geïnstalleerd worden.

40 De luisterstanden gebruiken Het invoerformaat controleren Terwijl audio van de speler wordt ingevoerd, druk een aantal keer op DISPLAY op de afstandsbediening om de getoonde informatie op het display van de hoofdunit te wisselen. Als "Dolby D 5.1" bijvoorbeeld weergegeven wordt, worden de Dolby Digital 5.1 kan. signalen ingevoerd. Het aantal kanalen wordt niet weergegeven wanneer het formaat van het ingangssignaal "Dolby Atmos" is.

41 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) Hoe in te stellen Het toestel stelt u in staat geavanceerde instellingen te configureren om u een nog betere ervaring te schenken. Bediening: U kunt instellen door de aanwijzingen te volgen die op het TVscherm worden weergegeven. Selecteer het item met de cursorknoppen van de afstandsbediening en druk op ENTER om uw selectie te bevestigen. Druk op RETURN om terug te keren naar het vorige scherm. Bediening 1. Druk op RECEIVER op de afstandsbediening. Druk altijd eerst op RECEIVER om de afstandsbediening naar RECEIVER modus te wijzigen (de modus om deze unit te bedienen) aangezien de modus kan worden gewijzigd om een andere component te bedienen. 2. Druk op SETUP om het Setup menu weer te geven.

42 3. Druk op / om het gewenste menu te selecteren en druk vervolgens op ENTER. 4. Druk op / om het item te selecteren en druk vervolgens op Enter. 5. Selecteer het item waarvan de instellingen geconfigureerd moeten worden met de cursoren / / /. Om Setup te verlaten: Druk op SETUP. Overzicht van het Setup menu 1. TV Out Maakt de instellingen voor de functie voor weergave op het TV scherm, als u bijvoorbeeld het instellingenmenu gebruikt. 2. Speaker Regelt geavanceerde instellingen voor de luidsprekers. 3. Audio Adjust Regelt een verscheidenheid aan geluidsinstellingen. 4. Source Maakt de instellingen voor de ingangsbronnen, zoals regelingen van het volumeverschil, voor iedere ingangskeuzeschakelaar van de verbonden apparatuur. 5. Hardware Maakt een verscheidenheid aan instellingen, zoals voor de gekoppelde

43 bediening met verbonden HDMI apparatuur en de stand by modus voor dit toestel. 6. Remote Controller Maak instellingen die met de afstandsbediening verband houden.

44 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) 1. TV Out TV Out Maakt de instellingen voor de functie voor weergave op het TV scherm, als u bijvoorbeeld het instellingenmenu gebruikt. OSD Language Standaardwaarde: English Selecteer de weergavetaal voor het scherm. Kies uit Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Zweeds, Russisch (Europese, Australische en Aziatische modellen) of Chinees (Europese, Australische en Aziatische modellen). Impose OSD Standaardwaarde: On Stelt in om de informatie al dan niet op de TV weer te geven als het volume bijvoorbeeld geregeld wordt. "On": OSD weergegeven op de TV. "Off": OSD niet weergegeven op de TV. Het OSD wordt mogelijk niet weergegeven, afhankelijk van het ingangssignaal, zelfs als "On" geselecteerd is. Wijzig de resolutie van het aangesloten apparaat als het bedieningsscherm niet wordt weergegeven. Screen Saver Standaardwaarde: 3 minutes Stel de tijd voor het starten van de schermbeveiliging in. Selecteer een waarde uit "3 minutes", "5 minutes", "10 minutes" en "Off".

45 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) 2. Speaker Hiermee kunt u de luidsprekerconfiguratie wijzigen, zoals de aanwezigheid van wel of geen subwoofer, crossover frequentie, enzovoorts. Instellingen worden automatisch geconfigureerd als u de automatische luidsprekerinstelling gebruikt. Deze instelling kan niet geselecteerd worden als er hoofdtelefoons zijn aangesloten of audio wordt uitgevoerd via de luidsprekers van de tv. Configuration Verander de luidsprekerinstellingen, zoals het aantal verbonden kanalen en het type hoogteluidsprekers dat verbonden is. Speaker Channels Standaardwaarde: ch Selecteer "2.1 ch", "3.1 ch", "4.1 ch", "5.1 ch", "6.1 ch", "7.1 ch", "2.1.2 ch", "3.1.2 ch", "4.1.2 ch", of "5.1.2 ch", overeenkomstig het aantal verbonden luidsprekerkanalen. Subwoofer Standaardwaarde: Yes Stel in of er een subwoofer is aangesloten of niet. "Yes": Wanneer subwoofer is aangesloten "No": Wanneer subwoofer niet is aangesloten Height Speaker Standaardwaarde: Bundled Dolby Speaker Stel het type luidspreker in als hoogteluidsprekers met HEIGHT/BACKterminals verbonden zijn. Selecteer "Front High", "Top Front", "Top Middle", "Top Rear", "Rear High", "Dolby Speaker (Front)", "Dolby Speaker (Surr)" of "Bundled Dolby Speaker", al naargelang het type en de lay out van de verbonden luidsprekers. Als een item niet geselecteerd kan worden, zelfs als de verbinding correct is, controleer dan of de instelling in "Speaker Channels" overeenkomt met het aantal verbonden kanalen.

46 Crossover Verander de luidsprekerinstellingen zoals de overgangsfrequentie van de luidsprekers. Instellingen worden automatisch geconfigureerd als u de automatische luidsprekerinstelling gebruikt. Audio wordt niet uitgevoerd tijdens het creëren van deze instelling. Front Standaardwaarde: Small Stel het formaat van iedere luidspreker in. Gebruik de diameter van de conus als uitgangspunt. "Small": Wanneer de kegeldiameter minder dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large": Wanneer de kegeldiameter groter dan 16 cm is (6 1/2 inches) De instelling staat vast op "Large" als "Configuration" "Subwoofer" op "No" gezet is. Center Standaardwaarde: Small Stel het formaat van iedere luidspreker in. Gebruik de diameter van de conus als uitgangspunt. "Small": Wanneer de kegeldiameter minder dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large": Wanneer de kegeldiameter groter dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large" kan alleen geselecteerd worden als "Front" op "Large" gezet is. Als een item niet geselecteerd kan worden, zelfs als de verbinding correct is, controleer dan of de instellingen in "Configuration" "Speaker Channels" overeenkomt met het aantal verbonden kanalen. Height Standaardwaarde: Small Stel het formaat van iedere luidspreker in. Gebruik de diameter van de conus als uitgangspunt. "Small": Wanneer de kegeldiameter minder dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large": Wanneer de kegeldiameter groter dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large" kan alleen geselecteerd worden als "Front" op "Large" gezet is. Als een item niet geselecteerd kan worden, zelfs als de verbinding correct is, controleer dan of de instellingen in "Configuration" "Speaker Channels" overeenkomt met het aantal verbonden kanalen. Surround

47 Standaardwaarde: Small Stel het formaat van iedere luidspreker in. Gebruik de diameter van de conus als uitgangspunt. "Small": Wanneer de kegeldiameter minder dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large": Wanneer de kegeldiameter groter dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large" kan alleen geselecteerd worden als "Front" op "Large" gezet is. Als een item niet geselecteerd kan worden, zelfs als de verbinding correct is, controleer dan of de instellingen in "Configuration" "Speaker Channels" overeenkomt met het aantal verbonden kanalen. Back Standaardwaarde: Small Stel het formaat van iedere luidspreker in. Gebruik de diameter van de conus als uitgangspunt. "Small": Wanneer de kegeldiameter minder dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large": Wanneer de kegeldiameter groter dan 16 cm is (6 1/2 inches) "Large" kan alleen geselecteerd worden als "Surround" op "Large" gezet is. Als een item niet geselecteerd kan worden, zelfs als de verbinding correct is, controleer dan of de instellingen in "Configuration" "Speaker Channels" overeenkomt met het aantal verbonden kanalen. Crossover Standaardwaarde: 100Hz Stel de laagste frequentie in die iedere luidspreker kan uitvoeren, zodat frequenties die lager dan deze zijn uit de subwoofer zullen komen. Gebruik voor de instelling de diameter van de luidspreker met de kleinste conus als uitgangspunt. "40 HZ", "50 Hz", "60 Hz": Voor kegeldiameters groter dan 20 cm (8 inches) 70Hz, "80Hz", "90Hz": Voor conusdiameters tussen 6 1/2 tot 8 inches (tussen 16 en 20 cm) "100 Hz": Voor kegeldiameters 13 tot 16 cm (5 1/4 tot 6 1/2 inches) "120 Hz": Voor kegeldiameters 9 tot 13 cm (3 1/2 tot 5 1/4 inches) "150Hz", "180Hz", "200Hz": Voor kegeldiameters groter dan 3 1/2 inches (9 cm) Double Bass Standaardwaarde: On Dit kan alleen geselecteerd worden als "Configuration" "Subwoofer"

48 op "Yes" gezet is en "Front" op "Large" gezet is. Verhoog de bas output door toevoer van basgeluiden uit de voorste linker, rechter en middenluidsprekers naar de subwoofer. "On": Bas uitvoer wordt versterkt. "Off": Bas uitvoer wordt niet versterkt. De instelling wordt niet automatisch geconfigureerd, zelfs niet als u de automatische luidsprekeropstelling hebt uitgevoerd. Distance Stel van elke luidspreker de afstand naar de luisterpositie in. Instellingen worden automatisch geconfigureerd als u de automatische luidsprekerinstelling gebruikt. Unit Standaardwaarde: feet/meters Specificeer de afstandseenheid voor het configureren van instellingen. "feet": Bij het instellen in voet (0.1ft tot 30.0ft in stappen van 0.1ft) "meters": Bij het instellen in meters (0.03m tot 9.00m in stappen van 0.03m) Front Left Standaardwaarde: 12.0ft/3.60m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Center Standaardwaarde: 12.0ft/3.60m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Front Right Standaardwaarde: 12.0ft/3.60m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Height Left Standaardwaarde: 9.0ft/2.70m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Height Right Standaardwaarde: 9.0ft/2.70m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Surround Right

49 Standaardwaarde: 7.0ft/2.10m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Back Right Standaardwaarde: 7.0ft/2.10m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Back Left Standaardwaarde: 7.0ft/2.10m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Surround Left Standaardwaarde: 7.0ft/2.10m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Subwoofer Standaardwaarde: 12.0ft/3.60m Specificeer de afstand tussen elke luidspreker en de luisterpositie. Standaardwaarden variëren afhankelijk van de regio's. De "Distance" van de luidspreker kan mogelijk niet veranderd worden, afhankelijk van de instellingen in "Configuration" "Speaker Channels" / "Subwoofer". Level Calibration Pas het niveau van elke luidspreker aan met de ingebouwde testtoon. Instellingen worden automatisch geconfigureerd als u de automatische luidsprekerinstelling gebruikt. Front Left Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Center Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau.

50 Front Right Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Height Left Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Height Right Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Surround Right Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Back Right Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Back Left Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. Surround Left Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau.

51 Subwoofer Standaardwaarde: 0dB Selecteer een waarde tussen " 15 db" en "+12 db". Telkens bij het wijzigen van de waarde wordt een testtoon uitgevoerd. Selecteer het gewenste niveau. De "Level Calibration" van de luidspreker kan mogelijk niet veranderd worden afhankelijk van de instellingen in "Configuration" "Speaker Channels" / "Subwoofer". "Level Calibration" kan niet veranderd worden als muting ingeschakeld is.

52 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) 3. Audio Adjust (Audio aanpassing) Configureer diverse instellingen met betrekking tot geluid, zoals instelling voor luisteren naar multiplex audio of meertalige TV uitzendingen en geluidsveldinstellingen voor luisterstanden. Multiplex/Mono Multiplex Input Channel Standaardwaarde: Main Stel het audiokanaal of taal in op uitgang bij het afspelen van multiplexaudio of meertalige TV uitzendingen enz. "Main": Alleen Hoofdkanaal "Sub": Alleen subkanaal "Main/Sub": Hoofd en subkanalen zullen worden uitgevoerd op hetzelfde moment. Als multiplex audio wordt afgespeeld, zal "1+1" worden weergegeven wanneer DISPLAY wordt ingedrukt. Mono Input Channel Standaardwaarde: Left+Right Stel het ingangskanaal in voor gebruik voor het afspelen van een 2 kan digitale bron zoals Dolby Digital, of 2 kan analoog/pcm bron in de mono luisterstand. "Left": Linker kanaal alleen "Right": Alleen rechter kanaal "Left+Right": Linker en rechterkanalen Dolby Maak de instellingen voor Dolby luisterstand. Loudness Management Standaardwaarde: On Schakel de Late Night functie in die het toestaat om van surroundgeluid van Dolby TrueHD weergave te genieten zelfs bij een laag volume. "On": Gebruik deze functie

53 "Off": Gebruik deze functie niet DTS Maak de instellingen voor DTS Neo:6 Music luisterstand. Neo:6 Music Center Image Standaardwaarde: 2 Pas de breedte aan van het geluidsveld van het voorste kanaal bij het afspelen in de DTS Neo:6 Music luistermodus. "0" tot "5": Het selecteren van een kleinere waarde brengt het geluidsveld van het voorste kanaal naar het midden terwijl het selecteren van een grotere waarde het geluidsveld verspreidt van het voorste kanaal naar links en rechts. Theater Dimensional Maak de instellingen voor de Theater Dimensional luistermodus. Listening Angle Standaardwaarde: Wide Om het effect van Theater Dimensional te vergroten, selecteer dan de huidige hoek van de linker en rechter voorluidsprekers, zoals die vanuit de luisterpositie is. "Narrow": Minder dan 30 "Wide": Meer dan 30 Breng de voorluidsprekers in positie op 20 van de luisterpositie als u "Narrow" in "Listening Angle" geselecteerd heeft en op 40 als u "Wide" geselecteerd heeft.

54 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) 4. Source (Bron) Maakt de instellingen voor de ingangsbronnen, zoals regelingen van het volumeverschil, voor iedere ingangskeuzeschakelaar van de verbonden apparatuur. Wanneer u een gewenste ingang selecteert om de audio te controleren, start dan het afspelen van het verbonden apparaat. IntelliVolume IntelliVolume Standaardwaarde: 0dB Pas het volumeniveauverschil aan tussen de apparaten die op de unit zijn aangesloten. Selecteer een waarde tussen " 12 db" en "+12 db". Stel een negatieve waarde in als het volume van het doelapparaat groter is dan de andere en een positieve waarde als die kleiner is. Name Edit Stel een eenvoudige naam in op elke ingang. De ingestelde naam zal worden getoond op het display van de hoofdunit. Selecteer de ingangsselector om te configureren. Name Standaardwaarde: Selecteer een in het toestel geregistreerde naam en vervang de huidig geselecteerde naam van de ingangskeuzeschakelaar door die naam. Dezelfde naam kan niet voor meer dan één ingangskeuzeschakelaar gebruikt worden. Dit kan niet ingesteld worden als de ingang "TUNER" of "BLUETOOTH" geselecteerd is. Audio Select Maak de audio ingangsinstelling. De instelling kan afzonderlijk worden ingesteld voor elke ingangskeuzetoets. Selecteer de ingangsselector om te configureren.

55 Audio Select Standaardwaarde: Selecteert de prioriteit voor de ingangsselectie als meervoudige audiobronnen met één ingangskeuzeschakelaar verbonden zijn, zoals verbindingen met zowel de BD/DVD/HDMI ingangsaansluiting als de AUDIO aansluiting. U kunt geen aansluiting selecteren die niet aan de huidig geselecteerde ingang toegekend is. De voorrang is HDMI DIGITAL AUDIO/OPTICAL Analoog als deze instelling niet veranderd is. "ARC": Bij het geven van voorrang aan ingangssignaal van ARCcompatibele TV. De instelling kan alleen worden geselecteerd als "HDMI" "Audio Return Channel" op "Auto" gezet is en ook de "TV" ingang geselecteerd is. "HMDI": Bij het geven van voorrang aan ingangssignaal van HDMIaansluitingen. "DIGITAL AUDIO": Als voorrang gegeven wordt aan een ingangssignaal van DIGITAL AUDIO (COAXIAL) aansluitingen. "OPTICAL": Als voorrang gegeven wordt aan een ingangssignaal van OPTICAL aansluitingen. "Analog": Als voorrang gegeven wordt aan een ingangssignaal van AUDIO aansluitingen. De instelling kan niet worden veranderd als de ingang "GAME 1" of "STRM BOX" geselecteerd is. PCM Fixed Mode Standaardwaarde: Off Selecteer of u de ingangssignalen op PCM wilt vastzetten (met uitzondering van meerkanalen PCM) als u "HDMI", "DIGITAL AUDIO" of "OPTICAL" geselecteerd heeft in de instelling van "Audio Select". Zet dit item op "On" als ruis geproduceerd wordt of inkorting optreedt aan het begin van een track, bij het afspelen van PCM bronnen. Selecteer gewoonlijk "Off". Door "Audio Select" te veranderen, wordt de instelling op "Off" gezet. De instelling kan niet veranderd worden als de ingang "GAME 2", "VCR", "AUX", "TUNER", of "BLUETOOTH" geselecteerd is. Video Select Video Select Standaardwaarde: Last

56 Selecteert de video ingang die samen met de audio uitgang afgespeeld wordt wanneer of "TUNER" of "BLUETOOTH" geselecteerd is. "Last": Selecteert de video ingang die onmiddellijke daarvoor afgespeeld werd. "BD/DVD", "CBL/SAT", "GAME 1", "GAME 2", "STRM BOX", "VCR", "AUX": Speelt de video af vanuit de geselecteerde ingang. De instelling kan niet veranderd worden als een andere ingang dan "TUNER" of "BLUETOOTH" geselecteerd is. Schakel tussen het wel en niet weergeven van video door tijdens het afspelen van Bluetooth op de afstandsbediening op MODE te drukken.

57 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) 5. Hardware Tuner AM/FM Frequency Step (Noord Amerikaanse modellen) Standaardwaarde: 10 khz / 0,2 MHz Selecteer een frequency step, afhankelijk van de regio waarin u woont. Selecteer "10 khz/0,2 MHz" of "9 khz/0,05 MHz". Wanneer deze instelling wordt gewijzigd, worden alle radiovoorkeuzezenders gewist. AM FrequencyStep (Europese, Australische en Aziatische modellen) Standaardwaarde: 9kHz Selecteer een frequency step, afhankelijk van de regio waarin u woont. Selecteer "10kHz" of "9kHz". Wanneer deze instelling wordt gewijzigd, worden alle radiovoorkeuzezenders gewist. HDMI HDMI CEC (RIHD) Standaardwaarde: Off Instellen op "On" schakelt de ingangsselectielink en andere linkfuncties in terwijl HDMI is aangesloten op een CEC compatibel apparaat. "On": Gebruik deze functie "Off": Gebruik deze functie niet Schakel, bij het wijzigen van deze instelling, alle aangesloten componenten uit en vervolgens weer in. Afhankelijk van het TV toestel moet er mogelijk een koppeling op de TV geconfigureerd worden. Door "On" in te stellen en het on screen menu te sluiten, wordt de naam van de CEC compatibele componenten en "CEC On" op het display weergegeven. Stroomverbruik in stand by modus kan toenemen als "On" is ingesteld. (Afhankelijk van de TV status zal de unit in de normale stand by stand gaan.)

58 Als u de MASTER VOLUME knop van het hoofdapparaat bedient deze instelling op "On" staat en audio wordt uitgevoerd via de luidsprekers van de tv, dan wordt audio ook uitgevoerd via de luidsprekers aangesloten op het apparaat. Als u slechts via één van beide wilt uitvoeren, wijzig dan de unit of TV instellingen, of verlaag het volume van de unit. Als er abnormale werking optreedt wanneer u de instelling op "On" instelt, stel deze dan in op "Off". Wanneer u een niet CEC compatibel component aansluit, of wanneer u niet zeker weet of het compatibel is, stel de instelling dan in op "Off". HDMI Standby Through Standaardwaarde: Off Als dit op iets anders dan "Off" gezet is, kunt u de video en audio van een met HDMI verbonden speler op de TV afspelen, zelfs als het toestel op de stand by modus staat. Alleen "Auto" en "Auto (Eco)" kunnen worden geselecteerd als "HDMI CEC (RIHD)" op "On" gezet is. Als u iets anders selecteert, zet "HDMI CEC (RIHD)" dan op "Off." Het stroomverbruik neemt in de stand by modus toe als het op iets ander dan "Off" gezet is. "BD/DVD", "CBL/SAT", "GAME 1", "STRM BOX": Als u bijvoorbeeld "BD/DVD" selecteert, kunt u de apparatuur die met de "BD/DVD" terminal op de TV verbonden is zelfs afspelen als het toestel op de stand by modus staat. Selecteer deze instelling als u besloten heeft welke speler u met deze functie gebruikt. "Last": U kunt de video en audio van de ingang die geselecteerd werd vlak voordat het toestel naar stand by schakelde op de TV afspelen. As "Last" geselecteerd is, kunt u de ingang van het toestel omschakelen, zelfs in de stand by modus, met gebruik van de afstandsbediening. "Auto", "Auto (Eco)": Selecteer een van deze instellingen als u apparatuur verbonden heeft die aan de CEC standaard voldoet. U kunt de video en audio van de ingang die op de TV geselecteerd werd afspelen, onafhankelijk van het feit welke ingang geselecteerd was vlak voordat het toestel naar stand by geschakeld werd, met gebruik van de CEC koppelfunctie. Om spelers op de TV af te spelen die niet aan de CEC standaard voldoen, moet u het toestel inschakelen en naar de betreffende ingang schakelen. Als u een TV gebruik die met de CEC standaard overeenkomt, kunt u het stroomverbruik in de stand by modus verlagen door "Auto (Eco)" te selecteren. Audio TV Out Standaardwaarde: Off

59 Via de luidsprekers van de HDMI aangesloten TV kunt u van het geluid genieten terwijl de unit ingeschakeld is. "On": Gebruik deze functie "Off": Gebruik deze functie niet Als u "On" selecteert, stel "HDMI CEC (RIHD)" in op "Off." De instelling is vast ingesteld op "Auto" als "HDMI CEC (RIHD)" is ingesteld op "On". Luistermodus kan niet worden gewijzigd terwijl "Audio TV Out" op "On" is ingesteld en audio wordt uitgevoerd via de luidsprekers van de TV. Afhankelijk van uw TV instelling of ingangssignaal van de component kan het geluid mogelijk niet worden uitgevoerd via de luidsprekers van de TV, zelfs niet als deze instelling is ingesteld op "On". In een dergelijk geval wordt de audio uitgevoerd via de luidsprekers van het apparaat. Als u de MASTER VOLUME knop op het hoofdtoestel bedient terwijl "Audio TV Out" of "HDMI CEC (RIHD)" op "On" gezet is en de audio uit de TV luidsprekers uitgevoerd wordt, zal de audio uit het toestel uitgevoerd worden. Als u geen geluid wilt uitvoeren vanuit het apparaat, verander dan de instellingen van het apparaat of de TV, of verminder het volume van het apparaat. Audio Return Channel Standaardwaarde: Auto Via de luidsprekers aangesloten op de unit kunt u genieten van het geluid van de HDMI aangesloten ARC compatibele TV. Om deze functie te gebruiken, stel "HDMI CEC (RIHD)" op voorhand in op "On". "Auto": Wanneer via de luidsprekers, aangesloten op de unit, van het TV geluid wordt genoten "Off": Wanneer de ARC functie niet wordt gebruikt Auto LipSync Standaardwaarde: On Deze instelling corrigeert automatisch de desynchronisatie tussen de video en audiosignalen op basis van gegevens van de HDMI LipSynccompatible TV. "On": Automatische correctie wordt ingeschakeld. "Off": Automatische correctie wordt uitgeschakeld. Power Management Sleep Timer Standaardwaarde: Off

60 Stelt het toestel in staat automatisch de stand by modus binnen te gaan als de gespecificeerde tijd verstrijkt. Selecteer een waarde tussen "10 minutes" en "90 minutes". "Off": Schakelt het toestel niet automatisch op stand by. Auto Standby Standaardwaarde: On/Off Deze instelling zet de unit automatisch op stand by na 20 minuten inactiviteit zonder video of audio invoer. "On": De unit gaat automatisch naar stand by modus ("ASb" gaat branden). "Off": De unit gaat niet automatisch naar de stand by modus. "Auto Standby" verschijnt op het display en het TV scherm 30 seconden voordat Auto Standby ingeschakeld wordt. Standaardwaarden variëren afhankelijk van de regio's. Auto Standby in HDMI Standby Through Standaardwaarde: Off Schakelt "Auto Standby" in of uit terwijl "HDMI Standby Through" ingeschakeld is. "On": De instelling wordt ingeschakeld. "Off": De instelling wordt uitgeschakeld. De instelling kan niet worden ingesteld op "On" als "Auto Standby" is ingesteld op "Off". Power Out at Standby for STRM BOX Standaardwaarde: Off Apparaten die op de USB poort aangesloten zijn, worden zelfs van elektriciteit voorzien als het toestel op de stand by modus staat als deze functie op "On" staat. Het stroomverbruik in de stand by modus kan toenemen als deze functie gebruikt wordt. Bluetooth Bluetooth Standaardwaarde: On Selecteer of er wel of geen gebruik wordt gemaakt van de Bluetoothfunctie. "On": Maakt verbinding mogelijk met een Bluetooth ingeschakeld toestel door gebruik te maken van de Bluetooth functie. Selecteer "On" ook bij het maken van diverse Bluetooth instellingen.

61 "Off": Als er geen gebruik wordt gemaakt van de Bluetooth functie Auto Input Change Standaardwaarde: On De ingang van de unit wordt automatisch naar "BLUETOOTH" overgeschakeld wanneer verbinding wordt gemaakt via een Bluetoothingeschakeld toestel naar de unit. "On": De ingang wordt automatisch "BLUETOOTH" wanneer een Bluetooth ingeschakeld toestel is aangesloten. "Off": De functie is uitgeschakeld. Als de ingang niet automatisch wordt overgeschakeld, stel in op "Off" en wijzig de ingang handmatig. Auto Reconnect Standaardwaarde: On Deze functie maakt automatisch opnieuw verbinding met het laatst verbonden Bluetooth enabled apparaat wanneer u de ingang in "BLUETOOTH" verandert. "On": Gebruik deze functie "Off": Gebruik deze functie niet Dit werkt mogelijk niet met sommige Bluetooth ingeschakelde apparaten. Pairing Information Standaardwaarde: De informatie over de vorige keer pairen, die in dit toestel opgeslagen is, wordt geïnitialiseerd. Op ENTER drukken wanneer "Clear" wordt weergegeven, initialiseert de koppelingsinformatie opgeslagen in dit apparaat. Deze functie initialiseert de koppelingsinformatie niet op het Bluetooth ingeschakelde toestel. Wanneer de unit opnieuw wordt gekoppeld met het apparaat, vergeet dan niet op voorhand de koppelingsinformatie op het Bluetooth ingeschakelde toestel te wissen. Voor informatie over het wissen van de koppelingsinformatie, raadpleeg de instructiehandleiding van het Bluetooth ingeschakelde toestel. Device Standaardwaarde: Toont de naam van het Bluetooth ingeschakelde toestel aangesloten op het apparaat. De naam wordt niet weergegeven wanneer "Status" "Ready" of "Pairing" is.

62 Status Standaardwaarde: Geeft de status van het Bluetooth ingeschakelde toestel weer dat is aangesloten op het apparaat. "Ready": Niet gekoppeld "Pairing": Koppelen "Connected": Verbinding geslaagd

63 Geavanceerde instellingen (Setup-menu) 6. Remote Controller (Afstandsbediening) Remote ID Remote ID Standaardwaarde: 1 Selecteer een ID voor de afstandsbediening van de unit uit "1", "2" en "3" om interferentie te voorkomen tussen de unit en andere Onkyocomponenten die in dezelfde kamer zijn geïnstalleerd. Na het wijzigen van de ID op de hoofdunit, wijzig de ID op de afstandsbediening overeenkomstig de volgende procedure. 1. Terwijl u RECEIVER ingedrukt houdt, houdt u SETUP ongeveer 3 seconden ingedrukt tot het remote controlelampje gaat branden. 2. Druk met de cijfertoetsen op 1, 2 en 3. De afstandsindicator knippert tweemaal.

64 Andere producten bedienen met de afstandsbediening Functies van REMOTE MODE toetsen U kunt een ander apparaat dan deze unit bedienen door een gespecificeerde afstandsbedieningscode in een REMOTE MODE toets van de afstandsbediening te programmeren. Registreer een afstandsbedieningscode naar een gewenste REMOTE MODE toets en druk in om naar de afstandsbedieningsmodus te gaan waarmee u het overeenkomstige apparaat kunt bedienen.

65 Andere producten bedienen met de afstandsbediening Afstandsbedieningscodes programmeren De codelijst van de afstandsbediening raadplegen 1. Zoek de Afstandsbedieningscodes voor de overeenkomstige afstandsbedieningscode op. De codes in de afstandsbedieningscodelijst zijn die, bekend als van de datum van uitgave en kunnen worden gewijzigd. De volgende REMOTE MODE knoppen worden voorgeprogrammeerd met afstandsbedieningscodes. BD/DVD: Onkyo Blu ray Disc/DVDspeler CD: Onkyo CD speler STRM BOX: Apple TV Alleen TV afstandsbedieningscodes kunnen worden ingevoerd voor de TV. Programmeer een afstandsbedieningscode in overeenstemming met de invoer want elke toets fungeert tevens als de invoerselector. (Als de CD speler bijvoorbeeld met de CD aansluiting verbonden is, programmeer de afstandsbedieningscode voor de CD speler dan op CD) 2. Druk 3 seconden of langer op DISPLAY terwijl u de REMOTE MODEknop ingedrukt houdt waarop u de afstandsbedieningscode wilt programmeren. De afstandsbedieningsindicator licht op in de ingangsmodus. 3. Voer met de cijfertoetsen de 5 cijferige afstandsbedieningscode in binnen 30 seconden.

66 Programmeren is voltooid wanneer de afstandsbediening twee keer knippert. De afstandsindicator knippert eenmaal langzaam wanneer het programmeren van de afstandsbedieningscode mislukt. Probeer programmeren opnieuw. De gekleurde toetsen herindelen De toewijzing van de gekleurde toetsen van de AV ontvangers afstandsbediening kan worden heringedeeld zodat het overeenkomt met die op de afstandsbediening van de component waarvan u de afstandsbedieningscode geprogrammeerd hebt naar REMOTE MODE. 1. Houd, om in te delen, de REMOTE MODE toets en A (Rood) gelijktijdig ingedrukt totdat de afstandsbedieningsindicator oplicht (ongeveer 3 seconden). Remappen is alleen mogelijk voor codes die opgenomen zijn in de categorieën van de Lijst met Afstandsbedieningscodes (zoals DVDspeler en TV). 2. Druk binnen 30 seconden van links naar rechts op de gekleurde toets in de volgorde waarin u opnieuw wilt indelen. Bijvoorbeeld, als de gekleurde toetsen op de afstandsbediening van de andere component geel, groen, blauw en rood van links naar rechts zijn, druk dan op de knoppen op de AV ontvangers afstandsbediening in die volgorde. Programmeren is voltooid wanneer de afstandsbediening twee keer knippert. De afstandsindicator knippert eenmaal langzaam wanneer het programmeren van de afstandsbedieningscode mislukt. Probeer programmeren opnieuw. Op een andere toets drukken dan een gekleurde toets annuleert de herindelingsbewerking.

67 Resetten van de REMOTE MODE toetsen U kunt de afstandsbedieningscode, geregistreerd in de REMOTE MODEtoets, resetten naar de standaardstatus. Deze bewerking kan worden uitgevoerd op één REMOTE MODE toets. 1. Druk 3 seconden of langer op Q terwijl u de REMOTE MODE knop ingedrukt houdt die u wilt resetten. De indicator gaat branden. 2. Druk binnen 30 seconden opnieuw op de REMOTE MODE toets. Resetten is voltooid wanneer de afstandsindicator twee keer knippert. Om alle instellingen van de afstandsbediening te resetten: Terwijl u RECEIVER ingedrukt houdt, houdt u Q 3 seconden of langer ingedrukt tot het remote controlelampje blijft branden. Druk binnen 30 seconden weer op RECEIVER. Resetten is voltooid wanneer de afstandsindicator twee keer knippert.

68 Andere producten bedienen met de afstandsbediening TV werking Druk op de REMOTE MODE toets geprogrammeerd met de afstandsbedieningscode voor de relevante AV component om de afstandsbediening om te schakelen naar die voor de AV component. Bedien vervolgens met behulp van de overeenkomstige toetsen. Beschikbare knoppen verschillen afhankelijk van de productcategorie van de component. Bediening is mogelijk onjuist of onmogelijk, afhankelijk van het product. 1 REMOTE MODE 2, INVOER, VOL / 3 MUTING 4 CH +/ 5 GUIDE 6 / / /, ENTER 7 HOME 8 PREV CH 9 RETURN

69 F,,,,,, (*) G A (Rood), B (Groen), C (Geel), D (Blauw) H Nummer 1 tot 9, 0, +10 I CLR, DISPLAY * Niet CEC compatibel.

70 Andere producten bedienen met de afstandsbediening Bediening Blu ray Disc speler/dvd speler/dvdrecorder Druk op de REMOTE MODE toets geprogrammeerd met de afstandsbedieningscode voor de relevante AV component om de afstandsbediening om te schakelen naar die voor de AV component. Bedien vervolgens met behulp van de overeenkomstige toetsen. Beschikbare knoppen verschillen afhankelijk van de productcategorie van de component. Bediening is mogelijk onjuist of onmogelijk, afhankelijk van het product. 1 REMOTE MODE 2 SOURCE 3 MUTING 4 CH +/, DISC +/ 5 TOP MENU 6 / / /, ENTER 7 HOME 8 MENU 9 RETURN

71 F,,,,,, G A (Rood), B (Groen), C (Geel), D (Blauw) H Nummer 1 tot 9, 0, +10 (*) I CLR, DISPLAY * Niet CEC compatibel.

72 Andere producten bedienen met de afstandsbediening VCR /PVR bediening Druk op de REMOTE MODE toets geprogrammeerd met de afstandsbedieningscode voor de relevante AV component om de afstandsbediening om te schakelen naar die voor de AV component. Bedien vervolgens met behulp van de overeenkomstige toetsen. Beschikbare knoppen verschillen afhankelijk van de productcategorie van de component. Bediening is mogelijk onjuist of onmogelijk, afhankelijk van het product. 1 REMOTE MODE 2 SOURCE 3 MUTING 4 CH +/ 5 GUIDE 6 / / /, ENTER 7 HOME 8 PREV CH 9 RETURN

73 F,,,,,, G Nummer 1 tot 9, 0, +10 H CLR, DISPLAY

74 Andere producten bedienen met de afstandsbediening Bediening satellietontvanger/kabelontvanger Druk op de REMOTE MODE toets geprogrammeerd met de afstandsbedieningscode voor de relevante AV component om de afstandsbediening om te schakelen naar die voor de AV component. Bedien vervolgens met behulp van de overeenkomstige toetsen. Beschikbare knoppen verschillen afhankelijk van de productcategorie van de component. Bediening is mogelijk onjuist of onmogelijk, afhankelijk van het product. 1 REMOTE MODE 2 SOURCE 3 MUTING 4 CH +/ 5 GUIDE 6 / / /, ENTER 7 HOME 8 PREV CH 9 RETURN

75 F,,,,,, G A (Rood), B (Groen), C (Geel), D (Blauw) H Nummer 1 tot 9, 0, +10 I CLR, DISPLAY

76 Andere producten bedienen met de afstandsbediening Bediening CD speler Druk op de REMOTE MODE toets geprogrammeerd met de afstandsbedieningscode voor de relevante AV component om de afstandsbediening om te schakelen naar die voor de AV component. Bedien vervolgens met behulp van de overeenkomstige toetsen. Beschikbare knoppen verschillen afhankelijk van de productcategorie van de component. Bediening is mogelijk onjuist of onmogelijk, afhankelijk van het product. 1 REMOTE MODE 2 SOURCE 3 MUTING 4 DISC +/ 5 / / /, ENTER 6 HOME

77 7,,,,,, 8 SEARCH, REPEAT, RANDOM, MODE 9 Nummer 1 tot 9, 0, +10 F CLR, DISPLAY

78 Andere producten bedienen met de afstandsbediening Bediening cassettetapedeck Druk op de REMOTE MODE toets geprogrammeerd met de afstandsbedieningscode voor de relevante AV component om de afstandsbediening om te schakelen naar die voor de AV component. Bedien vervolgens met behulp van de overeenkomstige toetsen. Beschikbare knoppen verschillen afhankelijk van de productcategorie van de component. Bediening is mogelijk onjuist of onmogelijk, afhankelijk van het product. 1 REMOTE MODE 2 SOURCE 3 MUTING 4 (Omgekeerd afspelen),,,,,

79 Andere producten bedienen met de afstandsbediening CEC compatibele componenten bedienen Als dit toestel via HDMI met een TV of een BD/DVD speler verbonden is, bent u mogelijk in staat de apparaten te bedienen met gebruik van de afstandsbediening van dit toestel met CEC (Consumer Electronics Control) gekoppelde werking. TV: De TV knop op de afstandsbediening is voorgeprogrammeerd met afstandsbedieningscodes voor de gekoppelde werking van enkele CECcompatibele TV toestellen. Als u uw CEC compatibele TV niet kunt bedienen, programmeer dan één van de volgende afstandsbedieningscodes (11807/13100/13500) op de TV knop. BD/DVD speler: Door een afstandsbedieningscode (32910/33101/33501/31612) in de BD/DVD knop te registreren, zal uw afstandsbediening in staat zijn het voordeel van de gekoppelde werking met CEC compatibele BD/DVD spelers te benutten.

80 Geavanceerde luidsprekerverbindingen (Lees alvorens de procedure te starten) luidsprekerimpedantie Sluit luidsprekers aan met 6 Ω tot 16 Ω impedantie. Gebruik van een luidspreker met minder dan de ondersteunde impedantie kan leiden tot storing.

81 Geavanceerde luidsprekerverbindingen Aansluitingen voor verschillende types hoogteluidsprekers Voor hoog Installeer de voorluidsprekers en de voor hoog luidsprekers, zoals de afbeelding toont, om van de Dolby Atmos luistermodus te genieten. Installeer de voorste hoogteluidsprekers op het bovendeel van de voorwand. 1. Verbind de luidsprekers tot zoals hieronder getoond wordt met gebruik van de aansluitingen FRONT en HEIGHT/BACK. 2. Schakel het toestel in en zet "Height Speaker" op "Front High". 1 Druk na het drukken op RECEIVER op SETUP op de afstandsbediening.

82 2 Selecteer met de cursortoetsen "2. Speaker" "Configuration" "Height Speaker". 3 Selecteer "Front High" met de cursors. Als "Height Speaker" in stap 2 niet geselecteerd kan worden, zet de instelling van "Speaker Channels" in "Configuration" dan op "5.1.2 ch". Boven voor Installeer de voorluidsprekers en de voorste plafondluidsprekers, zoals de afbeelding toont, om van de Dolby Atmos luistermodus te genieten. Installeer plafondluidsprekers of dergelijke andere luidsprekers als bovenste voorluidsprekers zodat deze gepositioneerd zijn rond het midden net boven de luisterpositie en net boven de voorste luidsprekers. 1. Verbind de luidsprekers tot zoals hieronder getoond wordt met gebruik van de aansluitingen FRONT en HEIGHT/BACK. 2. Schakel het toestel in en zet "Height Speaker" op "Top Front". 1 Druk na het drukken op RECEIVER op SETUP op de afstandsbediening. 2 Selecteer met de cursortoetsen "2. Speaker" "Configuration" "Height Speaker". 3 Selecteer "Top Front" met de cursors. Als "Height Speaker" in stap 2 niet geselecteerd kan worden, zet de

83 instelling van "Speaker Channels" in "Configuration" dan op "5.1.2 ch". Boven midden Installeer de voorluidsprekers en de middelste plafondluidsprekers, zoals de afbeelding toont, om van de Dolby Atmos luistermodus te genieten. Installeer plafondluidsprekers of dergelijke andere luidsprekers als bovenste middenluidsprekers zodat deze zijn gepositioneerd net boven de luisterpositie. 1. Verbind de luidsprekers tot zoals hieronder getoond wordt met gebruik van de aansluitingen FRONT en HEIGHT/BACK. 2. Schakel het toestel in en zet "Height Speaker" op "Top Middle". 1 Druk na het drukken op RECEIVER op SETUP op de afstandsbediening. 2 Selecteer met de cursortoetsen "2. Speaker" "Configuration" "Height Speaker". 3 Selecteer "Top Middle" met de cursors. Als "Height Speaker" in stap 2 niet geselecteerd kan worden, zet de instelling van "Speaker Channels" in "Configuration" dan op "5.1.2 ch". Boven achter

84 Installeer de voorluidsprekers en de achterste plafondluidsprekers, zoals de afbeelding toont, om van de Dolby Atmos luistermodus te genieten. Installeer de plafondluidsprekers of andere dergelijke luidsprekers, zoals achterste plafondluidsprekers, op een wijze dat ze rondom het midden of net boven de luisterpositie opgesteld worden en net boven de achterluidsprekers. 1. Verbind de luidsprekers tot zoals hieronder getoond wordt met gebruik van de aansluitingen FRONT en HEIGHT/BACK. 2. Schakel het toestel in en zet "Height Speaker" op "Top Rear". 1 Druk na het drukken op RECEIVER op SETUP op de afstandsbediening. 2 Selecteer met de cursortoetsen "2. Speaker" "Configuration" "Height Speaker". 3 Selecteer "Top Rear" met de cursorknoppen. Als "Height Speaker" in stap 2 niet geselecteerd kan worden, zet de instelling van "Speaker Channels" in "Configuration" dan op "5.1.2 ch". Achter Hoog Installeer de voorluidsprekers en de achter hoog luidsprekers, zoals de afbeelding toont, om van de Dolby Atmos luistermodus te genieten. Installeer de achter hoog luidsprekers op het bovenste gedeelte van de

1. AM/FM-radio gebruiken

1. AM/FM-radio gebruiken De tuner gebruiken 1. AM/FM-radio gebruiken Toets SOURCE MENU RECALL (BRONMENU OPHALEN) Stationsvoorkeuzetoetsen FUNCTION-toets BAND AUTO.P POWER-toets VOL-knop TUNE TRACKtoetsen Luisteren naar de AM/FM-radio

Nadere informatie

De radiozender kiezen

De radiozender kiezen Details over AM/FM-afspelen De radiozender kiezen Automatisch op zenders afstemmen 1. Druk op AM of FM op de unit om AM of FM te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de AUTO -indicator op het display

Nadere informatie

Afstemmen op een radiozender

Afstemmen op een radiozender Details over AM/FM-afspelen Afstemmen op een radiozender Automatisch op zenders afstemmen 1. Druk een aantal keer op TUNER op de main unit om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de

Nadere informatie

Afstemmen op een radiozender

Afstemmen op een radiozender Details over AM/FM-ontvangst Afstemmen op een radiozender Automatisch tunen 1. Druk een aantal keer op TUNER op de main unit om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de "AUTO" indicator

Nadere informatie

Afstemmen op een radiozender

Afstemmen op een radiozender Details over AM/FM-afspelen Afstemmen op een radiozender Stand voor automatisch afstemmen 1. Druk een aantal keer op TUNER op de main unit om AM of FM te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de AUTO

Nadere informatie

Afstemmen op een radiozender

Afstemmen op een radiozender Details over AM/FM-afspelen Afstemmen op een radiozender Automatisch op zenders afstemmen 1. Druk een aantal keer op TUNER op de main unit om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de

Nadere informatie

Radio - werking RADIO - WERKING

Radio - werking RADIO - WERKING M 4 0 - werking - werking RADIO - WERKING Hoofdmenu Instellingen Navigatie N.B. Als de geluidsinstallatie wekt in functie "1-HOUR" (1 UUR), kunnen de bedieningsknoppen op het stuurwiel niet worden gebruikt.

Nadere informatie

TX-SR494. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

TX-SR494. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. AV RECEIVER TX-SR494 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

TX-SR494. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

TX-SR494. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. AV RECEIVER TX-SR494 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

TX-SR393. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

TX-SR393. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. AV RECEIVER TX-SR393 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

VSX-LX303 AV RECEIVER

VSX-LX303 AV RECEIVER Gebruikershandleiding VSX-LX303 AV RECEIVER Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

MCT Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177

MCT Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177 MCT-2177 21 Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177 1. Luidsprekers 2. Aan/uit knop 3. Infrarood sensor 4. Kanaal keuze toets 5. Volume knop 6. TV menu toets 7. TV/AV/DVD keuze toets 8. Openen/sluiten

Nadere informatie

De radiozender kiezen

De radiozender kiezen Details over AM/FM-afspelen De radiozender kiezen Automatisch op zenders afstemmen 1. Druk op AM of FM op de unit om AM of FM te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de AUTO -indicator op het display

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoudsopgave VSX-534 AV RECEIVER Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

BDS. Integrated Home Theater Systeem. Beknopte Handleiding

BDS. Integrated Home Theater Systeem. Beknopte Handleiding Integrated Home Theater Systeem Beknopte Handleiding Inleiding, Luidsprekeropstelling en Aansluiten Dank voor de aanschaf van een Harman Kardon product! Deze beknopte handleiding geeft u alle informatie

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. DVD-22675 Een USB-apparaat aansluiten 10. 1.MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.STOP-KNOP 1. OPEN/CLOSE: openen en sluiten van de disklade.

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Algemene specificaties

Algemene specificaties Technische gegevens Algemene specificaties Versterkergedeelte Nominaal uitgangsvermogen (FTC) (Noord Amerikaans) Met belastingen van 8 ohm, beide kanalen aangestuurd, van 20 20.000 Hz; 100 watt per kanaal

Nadere informatie

VSX-834 AV RECEIVER. Gebruikershandleiding. Inhoudsopgave. Aansluitingen. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

VSX-834 AV RECEIVER. Gebruikershandleiding. Inhoudsopgave. Aansluitingen. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave VSX-834 AV RECEIVER Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

GOTO Druk tijdens het afspelen van MPEG-4, DVD of VCD op GOTO om het menu als volgt weer te geven: Voor DVD: Voor VCD: PBC Gebruik om zoekopties uit Titel, Hoofdstuk en Tijd te kiezen. Gebruik de nummertoetsen

Nadere informatie

Inhoud Aansluitingen Afspelen Setup

Inhoud Aansluitingen Afspelen Setup Gebruikershandleiding Inhoudsopgave VSX-534D AV RECEIVER Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

1. RDS-TMC-informatie

1. RDS-TMC-informatie 1. -informatie (afkorting van Radio Data System Traffic Message Channel) geeft verkeersinformatie over o.a. files, ongelukken en wegwerkzaamheden op de kaartschermen weer via ontvangst van FM multiplex

Nadere informatie

AV-3720 Radio CD-speler Met RDS EON - AV Car Audio Montage/gebruiks aanwijzing.

AV-3720 Radio CD-speler Met RDS EON - AV Car Audio Montage/gebruiks aanwijzing. AV-3720 Radio CD-speler Met RDS EON - AV Car Audio Montage/gebruiks aanwijzing. Afneembaar antidiefstal frontpaneel. Vermogen 4 x 15W Electronische volumeregeling. Gescheiden hoog/laag tonen, fader regeling.

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

Algemene specificaties

Algemene specificaties Technische gegevens Algemene specificaties Versterkergedeelte Nominaal uitgangsvermogen (FTC) (Noord Amerikaans) Met belastingen van 8 ohm, beide kanalen aangestuurd, van 20 20.000 Hz; 100 watt per kanaal

Nadere informatie

QUICK GUIDE - RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM VOLVO WEB EDITION

QUICK GUIDE - RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM VOLVO WEB EDITION VOLVO QUICK GUIDE - RSE WEB EDITION REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM Uw auto is voorzien van een exclusief multimediasysteem. Het Rear Seat Entertainment System (dat verder wordt aangeduid als het RSE-systeem)

Nadere informatie

Quick Start Owner s Manual. De doos bevat het volgende DVD Speler Stroom Kabel RCA Video Kabel

Quick Start Owner s Manual. De doos bevat het volgende DVD Speler Stroom Kabel RCA Video Kabel Quick Start Owner s Manual De doos bevat het volgende DVD Speler Stroom Kabel RCA Video Kabel SNEL AANSLUITEN VAN DE dvd speler (Nederlands) Kijk na of alle vooraan in de gebruiksaanwijzing vermelde onderdelen

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

TX-NR575E / AV RECEIVER

TX-NR575E / AV RECEIVER TX-NR575E / AV RECEIVER Vóór het Starten... 2 Wat zit er in de doos... 2 Namen van de onderdelen... 3 Namen van de onderdelen... 3 Installeren... 7 Installatieprocedure... 7 Stap 1: Lay-out luidspreker...

Nadere informatie

Helpgids. Inleiding. Afspelen. Geluid afspelen vanaf een BLUETOOTH-apparaat

Helpgids. Inleiding. Afspelen. Geluid afspelen vanaf een BLUETOOTH-apparaat Deze Helpgids beschrijft functies en instellingen die niet worden vermeld in de bijgeleverde beknopte gids en gebruiksaanwijzing. Inleiding Deze Helpgids gebruiken Het startmenu gebruiken Afspelen Overzicht

Nadere informatie

Adaptive Sound Technology. Aanvulling

Adaptive Sound Technology. Aanvulling Adaptive Sound Technology Aanvulling Initiële setup van uw televisie Uw systeem is uitgerust met Adaptive Overzicht van initiële setup Sound Technology. Deze technologie maakt het mogelijk om te genieten

Nadere informatie

1 Voorbereiding. AV-Receiver. Accessoires. De kabels voorbereiden. Controleer of alle accessoires bij het toestel werden meegeleverd.

1 Voorbereiding. AV-Receiver. Accessoires. De kabels voorbereiden. Controleer of alle accessoires bij het toestel werden meegeleverd. INFO MEMORY PRESET FM AM TUNING PHONES USB INPUT TONE CONTROL PROGRAM SILENT CINEMA YPAO MIC ipod/iphone BD DVD SCENE TV CD RADIO STRAIGHT VIDEO AUX PORTABLE VIDEO L AUDIO R DIRECT AV-Receiver Nederlands

Nadere informatie

Bestnr HiFi-tuner TU-1000

Bestnr HiFi-tuner TU-1000 Bestnr. 35 08 31 HiFi-tuner TU-1000 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in

Nadere informatie

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT) Product information A: Analoge ingangen en uitgangen B: Digitale S/PDIF-ingang en -uitgang C: Interne analoge ingangen C A B Installatie Wat aan de installatie voorafgaat: Als u een ingebouwde geluidskaart

Nadere informatie

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing SonicHub Audio Server Gebruiksaanwijzing NL Inhoud Inleiding... 3 Instellen van de SonicHub... 6 Audio activeren... 6 Selecteren van AM/FM tuner regio... 6 SonicHub mediabalk panelen... 7 Bediening van

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

Hoofdkenmerken. Technische gegevens

Hoofdkenmerken. Technische gegevens Technische gegevens Hoofdkenmerken Dit toestel wordt aangesloten tussen uw TV en uw AV componenten. Voor het afspelen selecteert u de bron met de ingangskeuzeschakelaar. Dit toestel heeft een 9 kan. versterker

Nadere informatie

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS RC UNIVERS34 8-in-1 LCD afstandsbediening GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS www.hqproducts.com 2 De RC UNIVERS34 universele afstandsbediening bedient vrijwel alle merken TV s (TV), DVD spelers en DVR spelers

Nadere informatie

2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350

2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350 Page 1 of 10 2D Blu-Ray speler (high definition) Multiroom TX Wi-Fi Smart share Premium contents 1 HDMI out USB External HDD BP350 Belangrijkste kenmerken Blu-Ray speler (high definition) Wi-Fi Multiroom

Nadere informatie

BeoSound Handleiding

BeoSound Handleiding BeoSound 3000 Handleiding BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Inhoud van de handleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met uw Bang & Olufsen-product.

Nadere informatie

Basis. Handleiding SC-LX801 SC-LX701 AV RECEIVER. > Vóór het starten > Aansluiten > Setup > Afspelen > Namen van de onderdelen.

Basis. Handleiding SC-LX801 SC-LX701 AV RECEIVER. > Vóór het starten > Aansluiten > Setup > Afspelen > Namen van de onderdelen. Basis Aansluiten Handleiding SC-LX801 SC-LX701 AV RECEIVER Stap 1: Lay-out luidspreker... 3 Stap 2: De luidsprekers verbinden... 10 Stap 3: De TV verbinden... 12 Stap 4: Verbind de AV-componenten... 14

Nadere informatie

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding BeoSound 9000 Bedieningshandleiding BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Inhoud van de bedieningshandleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met

Nadere informatie

Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing)

Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) - Verwijder a.u.b. niet het plastic kapje van de FM-antenne (A) aan de achterzijde

Nadere informatie

Bediening van de tuner

Bediening van de tuner Bediening Bediening van de tuner FM ontvangstkenmerken Over het algemeen biedt FM een veel betere klankkwaliteit dan AM. FM en FM stereo hebben met andere karakteristieke problemen te kampen die AM niet

Nadere informatie

NEDERLANDSE INSTRUCTIES

NEDERLANDSE INSTRUCTIES MEDIA ER BEHUIZING CMP-MOB10 CMP-MOB30 NEDERLANDSE INSTRUCTIES Stap 2: Til voorzichtig de achterplaat op en schuif deze naar achteren. 1. Inhoud verpakking Voor CMP-MOB10: 1x Media player behuizing Draagtas

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoudsopgave VSX-934 AV RECEIVER Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

DOWNLOADED FROM - SECOND LIFE BANG & OLUFSEN. Set-top Box Controller BeoVision MX. Handleiding

DOWNLOADED FROM   - SECOND LIFE BANG & OLUFSEN. Set-top Box Controller BeoVision MX. Handleiding Set-top Box Controller BeoVision MX Handleiding 3 In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de Bang & Olufsen Set-top Box Controller voor gebruik gereed maakt en hoe deze wordt gebruikt in combinatie

Nadere informatie

HT-S3910. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

HT-S3910. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. 5.1-CHANNEL HOME THEATER SYSTEM HT-S3910 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel

Nadere informatie

Geluidseffecten selecteren Een geluidsveld selecteren Geluidsvelden die geselecteerd kunnen worden en hun effecten De relatie tussen geluidsvelden en

Geluidseffecten selecteren Een geluidsveld selecteren Geluidsvelden die geselecteerd kunnen worden en hun effecten De relatie tussen geluidsvelden en Deze Helpgids beschrijft functies en instellingen die niet worden vermeld in de bijgeleverde beknopte gids en gebruiksaanwijzing. Inleiding Deze Helpgids gebruiken Het startmenu gebruiken Afspelen Overzicht

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Audio

Veelgestelde vragen Audio Veelgestelde vragen 2017- Audio 1 Honda Connect - Veelgestelde vragen - Audio. Vraag: Waarom kan ik niet door alle albums/muzieknummers enz. Browsen wanneer ik Bluetooth-audio gebruik? A: Deze functie

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10295 Welkom Dank u voor het kopen van Digitus Bluetooth Soundbar met subwoofer! Ongeacht hoe u dit product gebruikt of het nu voor het afspelen

Nadere informatie

Uw nieuwe Linn-afstandsbediening

Uw nieuwe Linn-afstandsbediening Uw nieuwe Linn-afstandsbediening Uw Linn-product werd geleverd met onze nieuwste afstandsbediening. Deze afstandsbediening is ontworpen met het oog op een nog eenvoudigere en intuïtievere bediening van

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing

Beknopte gebruiksaanwijzing LX7500R Beknopte gebruiksaanwijzing Meegeleverde Accessoires 1 1 1 1 Nederlands 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Uw DVD-recordersysteem wordt geleverd met 1 2 front-, 1 center- en 2 achterluidsprekers (zie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

Basis. Handleiding SC-LX501 AV RECEIVER. > Vóór het starten > Aansluiten > Setup > Afspelen > Namen van de onderdelen. Aansluiten

Basis. Handleiding SC-LX501 AV RECEIVER. > Vóór het starten > Aansluiten > Setup > Afspelen > Namen van de onderdelen. Aansluiten Basis Aansluiten Handleiding SC-LX501 AV RECEIVER Stap 1: Kies de lay-out van uw luidsprekers... 3 Stap 2: De luidsprekers verbinden... 9 Stap 3: De TV verbinden... 12 Stap 4: Verbind de AV-componenten...

Nadere informatie

Meer informatie over dit product vind je op http://www.numark.com

Meer informatie over dit product vind je op http://www.numark.com SNEL AANSLUITEN VAN DE dvd speler (Nederlands) Kijk na of alle vooraan in de gebruiksaanwijzing vermelde onderdelen in de verpakking zitten. LEES DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN IN HET BIJGESLOTEN BOEKJE ALVORENS

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

Algemene specificaties

Algemene specificaties Technische gegevens Algemene specificaties Versterkergedeelte Nominaal uitgangsvermogen (FTC) (Noord Amerikaans) Met belastingen van 8 ohm, beide kanalen aangestuurd, van 20 20.000 Hz; 80 watt per kanaal

Nadere informatie

web edition quick guide RSE

web edition quick guide RSE web edition quick guide RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM Uw auto is voorzien van een exclusief multimediasysteem. Het Rear Seat Entertainment System (dat verder wordt aangeduid als het RSEsysteem) breidt

Nadere informatie

TX-NR676 / TX-NR676E / AV RECEIVER

TX-NR676 / TX-NR676E / AV RECEIVER TX-NR676 / TX-NR676E / AV RECEIVER Vóór het starten... 2 Wat zit er in de doos... 2 Namen van de onderdelen... 3 Namen van de onderdelen... 3 Installeren... 7 Installatieprocedure... 7 Stap 1: Lay-out

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing

Beknopte gebruiksaanwijzing 1 4 0 Nederlands 2 5 9 6 3 7 8 @ @ # Algemene informatie Deze Beknopte gebruiksaanwijzing biedt een globaal overzicht, zodat u met de basisstappen snel aan de slag kunt. Lees voor verdere informatie de

Nadere informatie

Multiroom Link. gebruikershandleiding. ongekende mogelijkheden

Multiroom Link. gebruikershandleiding. ongekende mogelijkheden Link gebruikershandleiding ongekende mogelijkheden Bedankt voor het aanschaffen van dit Samsung-product. Voor een uitgebreidere service kunt u uw product registreren op www.samsung.com/register Ondersteunde

Nadere informatie

TX-NR686. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

TX-NR686. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. AV RECEIVER TX-NR686 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

SC-LX502 / AV RECEIVER

SC-LX502 / AV RECEIVER SC-LX502 / AV RECEIVER Vóór het starten...2 Wat zit er in de doos...2 Namen van de onderdelen...3 Namen van de onderdelen...3 Installeren...7 Installatieprocedure...7 Stap 1: Lay-out luidspreker...8 Stap

Nadere informatie

BRAUN DigiFrame 1590 Gebruikshandleiding

BRAUN DigiFrame 1590 Gebruikshandleiding BRAUN DigiFrame 1590 Gebruikshandleiding BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Eigenschappen: 1. Ondersteunde fotoformaten: JPEG, BMP, PNG 2. Ondersteund audioformaat: MP3 3.

Nadere informatie

Algemene specificaties

Algemene specificaties Technische gegevens Algemene specificaties Versterkergedeelte Nominaal uitgangsvermogen (FTC) (Noord-Amerikaans) Met belastingen van 8 Ω, beide kanalen aangestuurd, op 1 khz; 120 watt per kanaal toegekend

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

VSX-933 AV RECEIVER. Gebruikershandleiding. Inhoudsopgave. Aansluitingen. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

VSX-933 AV RECEIVER. Gebruikershandleiding. Inhoudsopgave. Aansluitingen. - De luidsprekers verbinden. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. Gebruikershandleiding VSX-933 AV RECEIVER Inhoudsopgave Aansluitingen - De luidsprekers verbinden Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

V. Wat is het kleinste tv formaat passend bij de dit product? A. De minimum schermafmeting is 40 inch (102 cm).

V. Wat is het kleinste tv formaat passend bij de dit product? A. De minimum schermafmeting is 40 inch (102 cm). Beugel V. Wat is het kleinste tv formaat passend bij de dit product? A. De minimum schermafmeting is 40 inch (102 cm). V. Wat is het maximale tv formaat en gewicht passend bij dit product? A. 65 inch (165

Nadere informatie

Algemene specificaties

Algemene specificaties Technische gegevens Algemene specificaties Versterkergedeelte Nominaal uitgangsvermogen (IEC) 7 kanalen 130 W bij 6 ohm, 1 khz, 1 kanaal aangestuurd van 1 % THD Maximum effectief uitgangsvermogen (JEITA)

Nadere informatie

Afstemmen op een radiozender

Afstemmen op een radiozender Details over AM/FM-afspelen Afstemmen op een radiozender Automatisch op zenders afstemmen 1. Druk een aantal keer op TUNER op de main unit om "AM" of "FM" te selecteren. 2. Druk op TUNING MODE zodat de

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

Algemene specificaties

Algemene specificaties Technische gegevens Algemene specificaties Versterkergedeelte Nominaal uitgangsvermogen (FTC) (Noord Amerikaans) Met belastingen van 8 ohm, beide kanalen aangestuurd, van 20 20.000 Hz; 100 watt per kanaal

Nadere informatie

THRUSTMASTER HANDLEIDING ENGLISH TECHNISCHE SPECIFICATIES INHOUD VAN DE VERPAKKING HOTLINE

THRUSTMASTER HANDLEIDING ENGLISH TECHNISCHE SPECIFICATIES INHOUD VAN DE VERPAKKING HOTLINE THRUSTMASTER HANDLEIDING ENGLISH TECHNISCHE SPECIFICATIES Uitgangsvermogen systeem: 900 W P.M.P.O. of 60 W RMS (effectief) Uitgangsvermogen subwoofer: 300 W P.M.P.O. of 20 W RMS (effectief) Uitgangsvermogen

Nadere informatie

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing.

Predia Soundbar. Model: SP-815. Gebruiksaanwijzing. Predia Soundbar Model: SP-81 Gebruiksaanwijzing www.predia.nl Bedankt dat u heeft gekozen voor onze Predia Soundbar. Daarmee kiest u voor een fris geluid, perfecte kwaliteit en een krachtige dynamische

Nadere informatie

EN User manual 3. IT Manuale utente 77. NL Gebruiksaanwijzing 97. DE Benutzerhandbuch 21. ES Manual del usuario 41. PT Manual do utilizador 117

EN User manual 3. IT Manuale utente 77. NL Gebruiksaanwijzing 97. DE Benutzerhandbuch 21. ES Manual del usuario 41. PT Manual do utilizador 117 Register your product and get support at www.philips.com/welcome MCM2000 EN User manual 3 DE Benutzerhandbuch 21 ES Manual del usuario 41 FR Mode d emploi 59 IT Manuale utente 77 Gebruiksaanwijzing 97

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

Firmware-upgrade. Deze upgrade is van toepassing op de volgende modellen: HTS9810/12 HTS9810/59

Firmware-upgrade. Deze upgrade is van toepassing op de volgende modellen: HTS9810/12 HTS9810/59 Firmware-upgrade Philips verbetert zijn producten voortdurend en we raden u aan de firmware van het product te upgraden zodra er upgradebestanden beschikbaar zijn. Raadpleeg www.philips.com/support voor

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie Bijgeleverde accessoires Onderhouds- en veiligheidsvoorschriften... 77

Inhoudsopgave. Algemene informatie Bijgeleverde accessoires Onderhouds- en veiligheidsvoorschriften... 77 Nederlands Inhoudsopgave Algemene informatie Bijgeleverde accessoires... 77 Onderhouds- en veiligheidsvoorschriften... 77 Aansluitingen Stap 1: Installeren van de luidsprekers... 78 Stap 2: Opstellen van

Nadere informatie

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Full-HD breedbeeld LCD-televisie Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films WWW.AUDIOVIDEOSPECIALIST.NL Zichtbare kwaliteit 82 cm 300.- voordeel nu 599.- SAMSUNG LE 32 A 558 Motion Plus 4 HDMI-aansluitingen 2.0 USB-aansluiting Real Movie techniek voor optimale weergave van films

Nadere informatie

TX-NR696. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - Luidsprekers aansluiten. Afspelen. Setup. Problemen oplossen.

TX-NR696. Inhoudsopgave. Aansluitingen. Gebruikershandleiding. - Luidsprekers aansluiten. Afspelen. Setup. Problemen oplossen. AV RECEIVER TX-NR696 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Aansluitingen - Luidsprekers aansluiten Afspelen Setup Problemen oplossen Aanhangsel Nl Extra informatie Voorpaneel Achterpaneel Afstandsbediening

Nadere informatie

4 x 2-poorts HDMI Matrix-schakelaar

4 x 2-poorts HDMI Matrix-schakelaar 4 x 2-poorts HDMI Matrix-schakelaar HANDLEIDING DS-48300 Hartelijk dank voor uw aankoop van dit product. Voor optimale prestaties en veiligheid, lees deze instructies zorgvuldig door voordat u het product

Nadere informatie

Modell MCD Read instructions carefully before using the unit

Modell MCD Read instructions carefully before using the unit Modell MCD-9700 Read instructions carefully before using the unit 1 VOORBEREIDINGEN VOOR GEBRUIK. 2.1 Accessoires: (controleer of de volgende accessoires compleet zijn na het openen van de doos). 2 X LUIDSPREKERDRAAD

Nadere informatie

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1 DT-F1/DT-F1V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Plaats van de bedieningsorganen Toets AAN/UIT (dient ook als FM/TV golfbereikschakelaar op DT-F1V) Keuzetoets zendergeheugenplaats en opslaggebied

Nadere informatie

BEDIENING & AANSLUITINGEN

BEDIENING & AANSLUITINGEN BEDIENING & AANSLUITINGEN VOORKANT ZIJ- EN ACHTERKANT 1. Volumeknop 2. Mode knop 3. Stand-by knop 4. Preset/ Prog knop 5. LCD scherm 6. Casetteknop 7. Casetteklep 8. Scan/ Play pauze knop 9. Menu knop

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Geluidsinstellingen. Algemene informatie. Aansluitingen. Instellen van het volume en Overige functies. Bediening van de tuner

Inhoudsopgave. Geluidsinstellingen. Algemene informatie. Aansluitingen. Instellen van het volume en Overige functies. Bediening van de tuner Inhoudsopgave Algemene informatie Bijgeleverde accessoires... 81 Onderhouds- en veiligheidsvoorschriften... 81 Aansluitingen Stap 1: Installeren van de luidsprekers... 82 Stap 2: Opstellen van de luidsprekers

Nadere informatie

Gids voor een snelle start

Gids voor een snelle start CD TUNER REPEAT PROGRAM TAPE REC INC. SURR TAPE AUX SHUFFLE USB REC USB DEL SNOOZE DIM SLEEP/TIMER TIMER ON/OFF USB MUTE MCM 760 Gids voor een snelle start Stap A Installeer Stap B Bereid voor Wat zit

Nadere informatie

VSX-932 / AV RECEIVER

VSX-932 / AV RECEIVER VSX-932 / AV RECEIVER Vóór het Starten... 2 Wat zit er in de doos... 2 Namen van de onderdelen... 3 Namen van de onderdelen... 3 Installeren... 7 Installatieprocedure... 7 Stap 1: Lay-out luidspreker...

Nadere informatie

Beo4-toetsen in detail, 6 Dagelijkse en geavanceerde bediening met Beo4-toetsen

Beo4-toetsen in detail, 6 Dagelijkse en geavanceerde bediening met Beo4-toetsen Beo4 Handleiding Inhoud 3 De Beo4-afstandsbediening gebruiken, 4 Beo4-toetsen in detail, 6 Dagelijkse en geavanceerde bediening met Beo4-toetsen De Beo4 aanpassen, 9 De Beo4 instellen Een extra toets

Nadere informatie

Inhoud van de handleiding

Inhoud van de handleiding BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Inhoud van de handleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen zich vertrouwd te maken met uw Bang & Olufsen-product. De Het bedie- referentiehandboeningshandleiding

Nadere informatie

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig door voorafgaand aan gebruik en bewaar de instructies als eventueel naslagwerk. PRODUCTOVERZICHT 1 Aan/Uit/Modus-knop

Nadere informatie

Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4

Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4 Gebruikershandleiding voor mp3-speler VM8095. (Versie 1.0) Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4 OVERZICHT VAN DE BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN...

Nadere informatie

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING 2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies... 27 Beschrijving van onderdelen... 28 Afstandsbediening & installatie...

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

SALORA DVD PLAYER DVD229M 36,99. Kenmerken. Artikelcode : SADVD229M

SALORA DVD PLAYER DVD229M 36,99. Kenmerken. Artikelcode : SADVD229M SALORA DVD PLAYER DVD229M Artikelcode : SADVD229M Salora DVD229M. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL. Signaal/ruis-verhouding: 80 db, Impedantie: 75 Ohm, Dynamisch audiobereik DVD: 85 db. Ondersteunde videoformaten:

Nadere informatie