Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing)"

Transcriptie

1 Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) - Verwijder a.u.b. niet het plastic kapje van de FM-antenne (A) aan de achterzijde van het apparaat (add line drawing) Beschrijving van het Voorpaneel 1. CD-speler. 2. ON/STANDBY-knop om het apparaat aan- of uit te zetten. Druk de knop langer dan 5 seconden in om naar de energiebewaarstand (ECO) te schakelen en druk hem nogmaals langer dan 5 seconden in om terug naar STANDBY te gaan. 3. SOURCE-knop om de geluidsbron te kiezen uit: TUNER, CD, UDISK (voor USB), SD/MMC, ipod of AUX. 4. BAND/FOLDER-knop om in radiostand MW- of FM-band te selecteren, óf tijdens het spelen van MP3/WMA een map te selecteren. 5. ST/MONO-knop om voor de FM-band stereo of mono te selecteren. 6. PROG/PRESET-knop om naar de programmeerstand te gaan en geprogrammeerd afspelen te selecteren, ÓF, om voorkeurzenders op te slaan voor de tuner en, indien u de knop langer dan 5 seconden indrukt, automatisch stations of te scannen. 7. knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD-stand het volgende nummer te selecteren, en, indien lang ingedrukt, het nummer vooruit te spoelen, ÓF om bij het instellen van de klok/wekker/timer de tijd te wijzigen, ÓF om in de Tunerstand de frequentie te verhogen. 8. knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD-stand het vorige nummer te selecteren, en, indien lang ingedrukt, het nummer terug te spoelen, ÓF om bij het instellen van de klok/wekker/timer de tijd te wijzigen, ÓF om in de Tunerstand de frequentie te verlagen. 9. RANDOM-knop om in de CD/USB/SD-MMC/IPOD-stand de nummers in willekeurige volgorde af te spelen, ÓF om in Tunerstand de vorige voorkeurzender te selecteren. 10. Koptelefoon. 11. Kaartgleuf voor SD- of MMC geheugenkaart. 12. USB aansluiting voor USB-geheugen. 13. Sensor voor het ontvangen van het signaal van de afstandsbediening. 14. LCD-scherm.

2 15. knop om CD-disks eruit te werpen. 16. MENU-knop om het menu te openen. 17. VOL + knop om het volume te verhogen. 18. VOL knop om het volume te verlagen. 19. knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD-stand een nummer te spelen of het afspelen tijdelijk te stoppen, ÓF om in Menustand een selectie te bevestigen. 20. knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD stand het afspelen te stoppen, ÓF om terug te gaan naar de vorige menupagina. 21. RPT-knop om herhaald afspelen te selecteren, ÓF om in Tunerstand de volgende voorkeurzender te selecteren. Beschrijving van het Bovenpaneel 1. Dock voor een ipod Beschrijving van het Achterpaneel 1. FM-antenne. 2. Aansluiting voor een AM-antenne. 3. AUX-ingang om een externe geluidsbron aan te sluiten. 4. Aansluiting om kabels van de luidsprekers aan te sluiten (Links/Rechts). De Afstandsbediening 1. ON/STANDBY-knop om het apparaat aan- en uit te zetten. In STANDBYstand licht het STANDBY-LED op. Druk de knop langer dan 5 seconden in om naar de energiebewaarstand (ECO) te gaan. Druk hem nogmaals langer dan 5 seconden in om terug naar de STANDBY-stand te gaan. 2. SOURCE-knop om de geluidsbron te kiezen uit: TUNER, CD, UDISK (voor USB), SD/MMC, ipod of AUX. 3. BAND/FOLDER-knop om in radiostand MW- of FM-band te selecteren, ÓF om tijdens het spelen van MP3/WMA een map te selecteren. 4. INTRO-knop om de eerste 10 seconde van elk nummer te spelen. 5. RPT/ -knop om herhaald afspelen te selecteren, ÓF om in Tunerstand het zendernummer in te stellen / de volgende voorkeurzender te selecteren. 6. / ENTER knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD-stand een nummer te spelen of het afspelen tijdelijk te stoppen, ÓF om in Menustand een selectie te bevestigen. 7. knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD-stand het volgende nummer te selecteren, ÓF om bij het instellen van de klok/wekker/timer de tijd te wijzigen, ÓF om in de Tunerstand de frequentie te verhogen.

3 8. SLEEP-knop om de slaaptimer in te stellen en te activeren. 9. EQ-knop om te kiezen uit vijf EQ-instellingen (VLAK/ ROCK/ JAZZ/ KLASSIEK/ POP) 10. VOL + knop om het volume te verhogen. 11. knop om de CD-disk eruit te werpen. 12. MENU-knop om het menu te openen. 13. ST/MO-knop om voor de FM-band stereo of mono te selecteren. 14. PROG/PRESET-knop om naar de programmeerstand te gaan of om geprogrammeerd afspelen te selecteren, ÓF, om voorkeurzenders op te slaan voor de tuner en, indien u de knop langer dan 5 seconden indrukt, automatisch stations af te scannen. 15. RAND/ knop om de nummers in willekeurige volgorde af te spelen, ÓF om in Tunerstand een zendernummer in te stellen / een voorkeurzender te selecteren. 16. / ESC knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD stand het afspelen te stoppen, ÓF om terug te gaan naar de vorige menupagina. 17. knop om in CD/USB/SD-MMC/iPOD-stand het vorige nummer te selecteren, ÓF om bij het instellen van de klok/wekker/timer de tijd te wijzigen, ÓF om in de Tunerstand de frequentie te verlagen. 18. MUTE-knop om het geluid uit te zetten. 19. BASS-knop om het Super Bas effect aan- of uit te zetten. 20. VOL knop om het volume te verlagen. Accessoires AM-raamantenne FM-antenne Luidsprekerkabel x 2 Plastic bakje voor ipod x 8 Bediening van het Apparaat Het Apparaat Aanzetten Na het aansluiten van de luidsprekerkabels en de voeding licht het ON/STANDBY LED op het systeem op. Druk op de ON/STANDBY-knop om het systeem aan te zetten en nogmaals om weer naar STANDY te gaan. Druk 5 seconden op de knop om naar de energiebewaarstand (ECO) te gaan. Druk hierbij nogmaals 5 seconden op de knop om weer terug naar STANDBY te gaan.

4 Instelmenu 1. Druk op de MENU-knop om het instelmenu te openen. 2. In het Instelmenu kunt u de volgende instellingen aanpassen: CLOCK pas de tijd aan. TIMER stel een timer voor aan- en uitschakelen in. ALARM stel de wekkertijd in, selecteer de geluidsbron voor de wekker, zet de cyclus-stand aan of uit. EQ selecteer een equalizer (VLAK/ROCK/JAZZ/KLASSIEK/POP) BASS zet de extra bas aan of uit. 3. Druk herhaaldelijk op de MENU-knop totdat de gewenste instelling verschijnt. 4. Druk op / ENTER om de instelling te selecteren. 5. Druk op / ESC om af te sluiten. Als binnen 10 seconden geen knop wordt ingedrukt, sluit het systeem automatisch af. De Tijd Instellen 1. Druk herhaaldelijk op de MENU-knop totdat CLOCK verschijnt en druk ter bevestiging op /ENTER. 2. Druk op of om 24 uur of 12 uur tijdsweergave te selecteren en druk op /ENTER ter bevestiging. 3. Het uurgetal knippert. Druk op of om de tijd met 1 uur per keer aan te passen. Houd de knop ingedrukt om de tijd sneller aan te passen. Druk tenslotte ter bevestiging en om af te sluiten op /ENTER. 4. Het minutengetal knippert. Druk op of om de tijd met 1 minuut per keer aan te passen. Houd de knop ingedrukt om de tijd sneller aan te passen. Druk tenslotte ter bevestiging en om af te sluiten op /ENTER. 5. Druk op / ESC om terug te gaan. Als u binnen 10 seconden geen knop indrukt, gaat het menu automatisch terug naar de vorige pagina. De Timer Instellen 1. Druk herhaaldelijk op de MENU-knop totdat TIMER verschijnt en druk ter bevestiging op /ENTER. 2. Druk op de MENU-knop om On Time of Off Time (timer voor resp. aan- of uitzetten) te selecteren en druk op /ENTER ter bevestiging. 3. Herhaal stappen 3 tot 5 van De Tijd Instellen. De Wekker Instellen 1. Druk herhaaldelijk op de MENU-knop totdat ALARM verschijnt en druk ter

5 bevestiging op /ENTER. 2. Herhaal stappen 3 tot 5 van De Tijd Instellen. 3. Druk op MENU om ONE (wekker één keer), OFF (wekker uit) of ALWAYS (wekker altijd aan) te selecteren en bevestig met /ENTER. 4. Druk op MENU om te selecteren of u opgewekt wilt worden door de Buzzer (zoemgeluid), CD, UDISK, SD/MMC, ipod of Tuner, en druk op /ENTER ter bevestiging. 5. Druk op / ESC om terug te gaan. Als u binnen 10 seconden geen knop indrukt, gaat het menu automatisch terug naar de vorige pagina. De Equalizer Instellen 1. Druk herhaaldelijk op de MENU-knop totdat EQ verschijnt en druk ter bevestiging op /ENTER. 2. Druk op MENU om FLAT (vlak), ROCK, JAZZ, CLASSIC (klassiek) of POP te selecteren en druk op /ENTER ter bevestiging. 3. Druk op / ESC om terug te gaan. Als u binnen 10 seconden geen knop indrukt, gaat het menu automatisch terug naar de vorige pagina. De Basversterking Instellen 1. Druk herhaaldelijk op de MENU-knop totdat BASS verschijnt en druk ter bevestiging op /ENTER. 2. Druk op MENU om Bass ON of Bass OFF (resp. Basversterking Aan of Uit) te selecteren en druk ter bevestiging op /ENTER. 3. Druk op / ESC om terug te gaan. Als u binnen 10 seconden geen knop indrukt, gaat het menu automatisch terug naar de vorige pagina. De Slaaptimer Instellen 1. Druk op de afstandsbediening herhaaldelijk op de SLEEP-knop om de gewenste slaaptimer in te stellen, of de slaaptimer uit te zetten. Het Volume Aanpassen 1. Druk op het systeem of de afstandsbediening op VOL + om het volume te verhogen. 2. Druk op het systeem of de afstandsbediening op VOL om het volume te verlagen. Het Geluid Uitzetten

6 1. Druk één keer op de MUTE-knop om het geluid uit te zetten. 2. Druk nogmaals op MUTE om het geluid weer aan te zetten. Bediening van de CD NB: Niet bruikbaar voor 8cm CD disks. 1. Druk op de SOURCE-knop om CD te selecteren. 2. Plaats een disk in de CD-lade met het opschrift naar boven gericht. 3. Na het inlezen van de disk en voor het afspelen begint, wordt 2 seconden het totaal aantal nummers en de totale afspeeltijd in het scherm getoond. Voor MP3/WMA-disks wordt ook het totaal aantal mappen getoond. Hierna begint het automatisch afspelen. 4. Gebruik in de CD stand / om het gewenste nummer op te zoeken. 5. Druk op om de CD te spelen of het spelen tijdelijk te stoppen. De verlopen afspeeltijd en andere informatie van het nummer worden getoond. 6. Zoekfunctie Naar het volgende/vorige nummer springen a. Druk op om naar het volgende nummer te springen. b. Druk op om naar het begin van het huidige nummer te springen. Druk er twee keer op om naar het vorige nummer te springen. Binnen een nummer zoeken Houd tijdens het afspelen / ingedrukt om te zoeken naar een gewenst punt binnen een nummer. Laat de knop los als u het punt gevonden hebt; de speler speelt dan verder vanaf dat punt. Gebruik in MP3/WMA-stand de BAND/FOLDER-knop om een map te selecteren. Voor MP3/WMA-bestanden wordt de afgelopen speeltijd getoond. De nummer van de map en het lied worden ook afwisselend een korte tijd getoond. 7. Druk op /ESC om het afspelen te stoppen. Druk op om te gaan spelen vanaf het eerste nummer. 8. Herhalen - Druk herhaaldelijk op de RPT-knop om één van de volgende herhaalstanden te selecteren: - Bij in het scherm, wordt het huidige nummer herhaald. - Bij A--B in het scherm, wordt het segment van punt A tot punt B herhaald.

7 - Bij ALL in het scherm, wordt de hele disk herhaald. - Bij FOLDER in het scherm, wordt de huidige map herhaald (alleen bij het afspelen van MP3/WMA). - Als het scherm geen symbool toont, dan staat de herhaalstand uit. 9. Geprogrammeerd afspelen Programmeren van CD-nummers: 1. Druk in Stopstand op de PROG/PRESET-knop en het liednummer 00 begint te knipperen. 2. Druk op / om het gewenste nummer te selecteren. 3. Druk op PROG/PRESET ter bevestiging. 4. Herhaal stappen 2 & 3 om andere nummers te programmeren. 5. Druk nu op om de geprogrammeerde nummers af te spelen. 6. Druk twee keer op /ESC, open/sluit de CD-lade of ga naar STANDBY om het programma te wissen. Bij MP3/ WMA-bestanden programmeren, moet naast de procedure zoals beschreven in Programmeren van CD-nummers ook het mapnummer geselecteerd worden. Let op: U kunt maximaal 64 nummers (of mappen) in de gewenste volgorde programmeren. Het programmeren werkt alleen in de STOP-stand. 10. Nummers in willekeurige volgorde afspelen Druk op het systeem of de afstandsbediening op de RANDOM-knop om de nummers in willekeurige volgorde af te spelen. Het scherm toont het symbool???. 11. De CD eruit werpen Druk op het systeem of de afstandsbediening op om de CD eruit te werpen. Bediening van de IPOD 1. Drukl op de SOURCE-knop om ipod als geluidsbron te selecteren en het LCD-scherm toont het ipod symbool. 2. Druk op om liedjes te spelen of het afspelen te pauzeren. 3. Gebruik in ipod stand op de / knoppen om een gewenst nummer op te zoeken. 4. Houd tijdens het afspelen / ingedrukt om te zoeken naar een gewenst punt binnen een nummer. Laat de knop los als u het punt gevonden hebt; de speler speelt dan verder vanaf dat punt.

8 5. Druk op /ESC om het afspelen te stoppen. Druk op om te gaan spelen vanaf het eerste nummer. 6. De functies verbonden met de knoppen RANDOM en RPT zijn in de ipod-stand ook beschikbaar. Bediening van de Tuner Op een Radiozender Afstemmen 1. Druk op de SOURCE-knop om TUNER te selecteren; de standaard frequentie is FM 87,5. 2. Druk op de BAND/FOLDER-knop om de gewenste frequentieband (FM of MW/AM) te selecteren. 3. Druk op of om een gewenste radiozender op te zoeken. 4. Houd / 3 seconden ingedrukt en laat de knop dan los. De tuner zoekt nu resp. naar lagere of hogere frequenties totdat een zender ontvangen wordt. Voor fijntunen kunt u herhaaldelijk op / drukken. FM Stereo / Mono Selecteren 1. Druk voor het selecteren van de Stereostand op de afstandsbediening of het systeem herhaaldelijk op de ST/MO-knop totdat Stereo verschijnt. 2. Het Stereo symbool licht op als de ontvangen zender in stereo uitzendt. 3. Druk, als u de Monostand wilt selecteren, nogmaals op ST/MO totdat Mono verschijnt. 4. Bij een zwak FM-signaal of storing in het geluid kan het selecteren van mono geluid een beter resultaat geven. Een Voorkeurzender Opslaan Handmatig Opslaan: 1. Stem op de gewenste radiozender in door het volgen van de stappen in Bediening van de Tuner Op een Radiozender Afstemmen. 2. Druk op de PROG/PRESET-knop om de zender op te gaan slaan. Het scherm toont het symbool MEM en bijv. FM M: 01 waarbij 01 knippert. M: 01 is het nummer van de geheugenplek. 3. Druk binnen 10 seconden op RPT of RANDOM om de gewenste geheugenplek voor de voorkeurzender te selecteren. 4. Druk binnen 10 seconden op PROG/PRESET om de zender als voorkeurzender onder de geselecteerde geheugenplek op te slaan. Het MEM symbool wordt getoond, en het nummer van de geheugenplek stopt met knipperen. Bij het gebruik van de afstandsbediening kunt u op / drukken om een gewenste zendernummer te selecteren. Druk nogmaals op PROG/PRESET ter

9 bevestiging van de instelling. 5. Als binnen 10 seconden geen knop wordt ingedrukt, verlaat de tuner de bewaarstand en gaat terug naar de vorige stand. 6. Herhaal de eerste 5 stappen om andere zenders als voorkeurzender op te slaan, of om opgeslagen voorkeurzenders te wijzigen. 7. Er zijn totaal 20 geheugenplekken beschikbaar voor FM, en 10 plekken voor MW/AM. Automatisch Opslaan: 1. Houd in FM-stand de PROG/PRESET-knop 5 seconden ingedrukt om de automatische opslagstand te starten. De tuner zoekt automatisch naar zenders en slaat ze op in het frequentiebereik. 2. Herhaal dezelfde procedure om automatisch zenders voor de MW/AM op te slaan. Een Opgeslagen Voorkeurzender Oproepen 1. Druk op RPT of RANDOM om de gewenste zender of opgeslagen zender te selecteren. 2. Het MEM symbool gaat aan en het scherm toont de opgeslagen zender, bijv. FM M: De volgende standaard frequenties zijn opgeslagen in het geheugen (fabrieksstandaard). Let op: Voor FM zijn de 5 frequenties: 87,50MHz / 90,00MHz / 98,00MHz / 106,00MHz / 108MHz. De frequentie van de andere 15 geheugenplekken is ingesteld op 87,5MHz. Voor MW/AM zijn de 5 frequenties: 522KHz / 612KHz / 999 KHz / 1404KHz / 1620KHz. De andere 5 geheugenplekken hebben de frequentie 522KHz. Voor een Optimale Ontvangst Strek in de FM-stand de FM-antenne uit en richt hem voor een optimale ontvangst. Verdraai/verplaats in MW/AM-stand het apparaat om een optimale ontvangst te verkrijgen.

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Modell MCD Read instructions carefully before using the unit

Modell MCD Read instructions carefully before using the unit Modell MCD-9700 Read instructions carefully before using the unit 1 VOORBEREIDINGEN VOOR GEBRUIK. 2.1 Accessoires: (controleer of de volgende accessoires compleet zijn na het openen van de doos). 2 X LUIDSPREKERDRAAD

Nadere informatie

DT-250 Gebruiksaanwijzing Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer Radio

DT-250 Gebruiksaanwijzing Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer Radio DT-250 Gebruiksaanwijzing Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer Radio Bedieningselementen 1. Koptelefoon/Antenneaansluiting Laat, voor het verbeteren van de FM ontvangst, als de luidspreker gebruikt

Nadere informatie

DT-250. Operating instruction Mode d emploi Instruccions de manejo Gebruiksaanwijzing Bedienungsanleitung GB F E NL D

DT-250. Operating instruction Mode d emploi Instruccions de manejo Gebruiksaanwijzing Bedienungsanleitung GB F E NL D AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesized Personal Radio Radio portable synthétisée AM/FM stéréo 2 bandes PLL AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesized Personal Radio Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer

Nadere informatie

1. AM/FM-radio gebruiken

1. AM/FM-radio gebruiken De tuner gebruiken 1. AM/FM-radio gebruiken Toets SOURCE MENU RECALL (BRONMENU OPHALEN) Stationsvoorkeuzetoetsen FUNCTION-toets BAND AUTO.P POWER-toets VOL-knop TUNE TRACKtoetsen Luisteren naar de AM/FM-radio

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

Belangrijke veiligheidsinstructies

Belangrijke veiligheidsinstructies WR-3 Version 1 Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Lees en begrijp alle veiligheids- en gebruikinstructies alvorens u de radio gebruikt. 2. Bewaar deze instructies: de veiligheids- en gebruikinstructies

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

MINI100 CD/MP3 Mini Hi-Fi Systeem

MINI100 CD/MP3 Mini Hi-Fi Systeem MINI100 CD/MP3 Mini Hi-Fi Systeem GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze handleiding zorgvuldig door voor het gebruik WAARSCHUWING OM BRAND OF SCHOK GEVAAR TE VOORKOMEN, MAG DIT APPARAAT NIET BLOOT WORDEN GESTELD

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu VOORWOORD DANK Beste klant, Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de aankoop van deze speler.

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

Pocket Radio R16 DT-160

Pocket Radio R16 DT-160 Pocket Radio R16 DT-160 Version 1 31 Bedieningselementen 1 Oortelefoonuitgang 2 Voorkeurzender 1/Tijd instellen 3 Voorkeurzender 2/STEP 4 Voorkeurzender 3 5 Voorkeurzender 4/Mono/Stereo 6 Voorkeurzender

Nadere informatie

Belangrijke veiligheidsvoorschriften

Belangrijke veiligheidsvoorschriften RCR-5 NL Version 1 Belangrijke veiligheidsvoorschriften 1. Lees en begrijp al deze veiligheids- en gebruiksinstructies voor u de radio gaat gebruiken. 2. Bewaar deze instructies: bewaar de veiligheids-

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard

1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard H201 Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard 4. Zoekt automatisch stations 5.

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Belangrijke veiligheidsvoorschriften

Belangrijke veiligheidsvoorschriften RCR-4 NL Version 1 Belangrijke veiligheidsvoorschriften 1. Lees en begrijp al deze veiligheids- en gebruiksinstructies voor u de radio gaat gebruiken. 2. Bewaar deze instructies: bewaar de veiligheids-

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave 02 INHOUDSOPGAVE 03 INFORMATIE 04 OVERZICHT FRONTPANEEL 06 OVERZICHT ACHTERPANEEL 08 BEDIENING VAN DE R5 08 WEKKERINSTELLINGEN 09 SLEEP TIMER INSTELLINGEN 09 DIM 09

Nadere informatie

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 MP3/CD/USB/SD speler UD 1001 Gebruiksaanwijzing Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 Installatie en de set-up instructies Voor een betrouwbare werking van de eenheid, dient u deze

Nadere informatie

TOWER SYSTEM. ENERGY TS3 2.0 Bluetooth

TOWER SYSTEM. ENERGY TS3 2.0 Bluetooth TOWER SYSTEM ENERGY TS3 2.0 Bluetooth Inleiding Energy Sistem bedankt u voor het aankopen van de Tower sistem TS3 2.0 Bleutooth. We wensen u veel luisterplezier! Wij raden u aan de handleiding aandachtig

Nadere informatie

STEREO CD/MP3 MICRO SYSTEEM MET USB/SD PLL RADIO MET RDS (Radio Data Systeem)

STEREO CD/MP3 MICRO SYSTEEM MET USB/SD PLL RADIO MET RDS (Radio Data Systeem) STEREO CD/MP3 MICRO SYSTEEM MET USB/SD PLL RADIO MET RDS (Radio Data Systeem) MC-4100 USB GEBRUIKSAANWIJZING PLAATS VAN DE BEDIENINGSKNOPPEN 1) LCD DISPLAY 2) CD PLAY/PAUZE KNOP 3) CD STOP KNOP 4) GEHEUGEN/KLOK

Nadere informatie

Gebruik van de afstandsbediening

Gebruik van de afstandsbediening Gebruik van de afstandsbediening Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de afstandsbediening Wees voorzichtig met de afstandsbediening, hij is licht en klein. Als hij valt kan hij kapot gaan, de batterij

Nadere informatie

OK OAP GEBRUIKERSHANDLEIDING DE ILLUSTRATIES EN SPECIFICATIES IN DEZE HANDLEIDING ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZINGEN ZONDER VOORAFGAAND BERICHT

OK OAP GEBRUIKERSHANDLEIDING DE ILLUSTRATIES EN SPECIFICATIES IN DEZE HANDLEIDING ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZINGEN ZONDER VOORAFGAAND BERICHT OK OAP 2040-4 GEBRUIKERSHANDLEIDING DE ILLUSTRATIES EN SPECIFICATIES IN DEZE HANDLEIDING ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZINGEN ZONDER VOORAFGAAND BERICHT Inhoud Belangrijke veiligheidsinstructies... 3 Functie

Nadere informatie

Attentie: Ga zorgvuldig om met gevaarlijke voedingsspanning. Bij zulke spanningen kunt u door een elektrische schok levensgevaarlijk letsel oplopen!

Attentie: Ga zorgvuldig om met gevaarlijke voedingsspanning. Bij zulke spanningen kunt u door een elektrische schok levensgevaarlijk letsel oplopen! o Gebruiksaanwijzing ATTENTIE: Product bevat laserstraling, klasse 1 Product bevat laserstraling, klasse 1 Veiligheidsinstructies over laserstraling: De laserstraling van deze laser is niet zichtbaar en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

HANDLEIDING CD/MP3-SPELER & CASSETTERECORDER MET PLL FM RADIO & USB & SD/MMC KAARTLEZER MODEL: SCR-1000

HANDLEIDING CD/MP3-SPELER & CASSETTERECORDER MET PLL FM RADIO & USB & SD/MMC KAARTLEZER MODEL: SCR-1000 HANDLEIDING CD/MP3-SPELER & CASSETTERECORDER MET PLL FM RADIO & USB & SD/MMC KAARTLEZER MODEL: SCR-1000 10 12 14 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 13 15 16 18 17 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 28 OVERZICHT VAN DE

Nadere informatie

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 4 OPMERKINGEN 4 KNOPPEN EN SCHERM 6 4.1 Werking 6 4.2 LCD scherm 8 MUZIEK UPLOADEN NAAR DE SPELER 9 BEDIENINGSINSTRUCTIES 14 6.1 Muziek

Nadere informatie

H201 中文 NL Version 1

H201 中文 NL Version 1 H201 中文 NL Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations (5 voor elke golflengte) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard NL 4. Zoekt automatisch stations

Nadere informatie

BeoSound Handleiding

BeoSound Handleiding BeoSound 3000 Handleiding BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Inhoud van de handleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met uw Bang & Olufsen-product.

Nadere informatie

Gids voor een snelle start

Gids voor een snelle start CD TUNER REPEAT PROGRAM TAPE REC INC. SURR TAPE AUX SHUFFLE USB REC USB DEL SNOOZE DIM SLEEP/TIMER TIMER ON/OFF USB MUTE MCM 760 Gids voor een snelle start Stap A Installeer Stap B Bereid voor Wat zit

Nadere informatie

Inhoud van de handleiding

Inhoud van de handleiding BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Inhoud van de handleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen zich vertrouwd te maken met uw Bang & Olufsen-product. De Het bedie- referentiehandboeningshandleiding

Nadere informatie

Mp4 speler. Instructiehandleiding HET MODELNUMMER MP103WOM. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp4 speler. Instructiehandleiding HET MODELNUMMER MP103WOM. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp4 speler HET MODELNUMMER MP103WOM Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Definities van de Toetsen Gebruiksaanwijzing 1. NEXT: Volgende

Nadere informatie

DT-120/DT-180. NL Version 1

DT-120/DT-180. NL Version 1 DT-120/DT-180 Version 1 37 Bedieningselementen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 POWER/BAND LCD-display DBB/ STEP Mono/Stereo Volumeregeling Afstemwiel/Tijd instellen Lock-schakelaar Batterijcompartiment Riemhouder

Nadere informatie

Nederlands. DOCKING STATION VOOR ipod MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

Nederlands. DOCKING STATION VOOR ipod MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DOCKING STATION VOOR ipod Nederlands MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2 Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Introductie Bedankt voor het kiezen voor deze Lenco ipod Luidspreker dock

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO RT-2 CD

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO RT-2 CD U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO RT-2 CD. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO RT-2 CD in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING 2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies... 27 Beschrijving van onderdelen... 28 Afstandsbediening & installatie...

Nadere informatie

HANDLEIDING CD/MP3/CASSETTE-SPELER MET PLL FM RADIO & USB & SD/MMC KAARTLEZER MODEL: SCD-1000

HANDLEIDING CD/MP3/CASSETTE-SPELER MET PLL FM RADIO & USB & SD/MMC KAARTLEZER MODEL: SCD-1000 HANDLEIDING CD/MP3/CASSETTE-SPELER MET PLL FM RADIO & USB & SD/MMC KAARTLEZER MODEL: SCD-1000 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 13 10 12 14 15 17 16 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 27 OVERZICHT VAN DE SPELER 1. OPVOUWHANDVAT

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

AV-2720 Car Audio Radio CD-speler Montage/gebruiks aanwijzing.

AV-2720 Car Audio Radio CD-speler Montage/gebruiks aanwijzing. AV-2720 Car Audio Radio CD-speler Montage/gebruiks aanwijzing. Afneembaar antidiefstal frontpaneel. Vermogen 4 x 10W. Electronische volumeregeling. EQ tonen regeling. LCD display / Klok functie. Loudness

Nadere informatie

Nederlands Tiny Audio C11 DAB+ digitale adapter met ingebouwde antenne bypass FM-modulator HANDLEIDING Lees dit aandachtig door voor gebruik

Nederlands Tiny Audio C11 DAB+ digitale adapter met ingebouwde antenne bypass FM-modulator HANDLEIDING Lees dit aandachtig door voor gebruik Nederlands Tiny Audio C11 DAB+ digitale adapter met ingebouwde antenne bypass FM-modulator HANDLEIDING Lees dit aandachtig door voor gebruik 1 Veiligheidsinstructies Stel deze radio niet bloot aan regen

Nadere informatie

ITEM 862677 - USB-KUBUS MP3-WEKKERRADIO

ITEM 862677 - USB-KUBUS MP3-WEKKERRADIO ITE 862677 - USB-KUBUS P3-WEKKERRADIO Belangrijkste functies: * Tijdweergave met datum en dag van de week * Binnentemperatuur * Dagelijks sluimeralarm * LED-achtergrondverlichting * P3/radio: (a) Als P3-speler

Nadere informatie

DT-120/DT-180. NL Revision 1

DT-120/DT-180. NL Revision 1 DT-120/DT-180 NL Revision 1 31 Bedieningselementen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 POWER / BAND LCD-display DBB / STEP Mono / Stereo/Tijd instellen Afstemmen omhoog / omlaag Volumeknop Lock-schakelaar Batterijcompartiment

Nadere informatie

BEDIENING & AANSLUITINGEN

BEDIENING & AANSLUITINGEN BEDIENING & AANSLUITINGEN VOORKANT ZIJ- EN ACHTERKANT 1. Volumeknop 2. Mode knop 3. Stand-by knop 4. Preset/ Prog knop 5. LCD scherm 6. Casetteknop 7. Casetteklep 8. Scan/ Play pauze knop 9. Menu knop

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

PR-D5 AM/FM-RDS Draagbare Digitale Radio

PR-D5 AM/FM-RDS Draagbare Digitale Radio PR-D5 AM/FM-RDS Draagbare Digitale Radio PR-D5 Gebruiksinstructies Belangrijke Veiligheidsvoorschriften 1. Lees alle gebruiks- en veiligheidsinstructies goed door, en zorg ervoor dat u ze begrijpt, vóór

Nadere informatie

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

Beknopte gebruiksaanwijzing

Beknopte gebruiksaanwijzing LX7500R Beknopte gebruiksaanwijzing Meegeleverde Accessoires 1 1 1 1 Nederlands 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Uw DVD-recordersysteem wordt geleverd met 1 2 front-, 1 center- en 2 achterluidsprekers (zie

Nadere informatie

APRC55BK Portable radio/cd player

APRC55BK Portable radio/cd player APRCBK Portable radio/cd player Gebruikershandleiding NL Elmarc, 14/04 Inhoudsopgave 1 Veiligheid 1.1 Beoogd gebruik 1. Pictogrammen in deze handleiding 1. Algemene veiligheidsvoorschriften 4 Voorbereidingen

Nadere informatie

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1 DT-210/DT-210L/DT-210V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 A B C D E F G H Plaats van de bedieningsorganen Keuzeschakelaar Stereo/Mono/Luidspreker Toets memory (geheugen) Afstemming Omhoog/Omlaag

Nadere informatie

PR-D5 中文 NL Version 1

PR-D5 中文 NL Version 1 PR-D5 中 NL文 Version 1 37 1. 2. 3. Belangrijke Veiligheidsvoorschriften Lees alle gebruiks- en veiligheidsinstructies goed door, en zorg ervoor dat u ze begrijpt, vóór u de radio gaat gebruiken. Bewaar

Nadere informatie

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen 0 Korte introductie De MP217SP is een digitale, draagbare muziekspeler van een nieuwe generatie, met ondersteuning voor het MP3/WMA/WAV-formaat en een perfecte geluidskwaliteit. De speler heeft bovendien

Nadere informatie

Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4

Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4 Gebruikershandleiding voor mp3-speler VM8095. (Versie 1.0) Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4 OVERZICHT VAN DE BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN...

Nadere informatie

Voor Modelnr..: MP127. MP3 & Video speler Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Voor Modelnr..: MP127. MP3 & Video speler Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Voor Modelnr..: MP127 NL MP3 & Video speler Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Introductie Gefeliciteerd voor de aankoop van de MP4 Speler.

Nadere informatie

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding BeoSound 9000 Bedieningshandleiding BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Inhoud van de bedieningshandleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met

Nadere informatie

AUTO MP3-SPELER MET RADIO/USB/SD/MMC HANDLEIDING

AUTO MP3-SPELER MET RADIO/USB/SD/MMC HANDLEIDING ROCK POP EQ CLAS RDM AUTO AUDIO NEDwww.facebook.com/denverelectronics AUTO MP3-SPELER MET RADIO/USB/SD/MMC HANDLEIDING CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF

Nadere informatie

PR-D18. NL Revision 1

PR-D18. NL Revision 1 PR-D18 NL Revision 1 Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Lees deze instructies. 2. 3. Bewaar deze instructies. Neem alle waarschuwingen in acht. NL 4. 5. 6. 7. 8. 9. Volg alle instructies. Gebruik het

Nadere informatie

HANDLEIDING. Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen!

HANDLEIDING. Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen! HANDLEIDING Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen! 1. Instructies 1., Vorige (kort indrukken), volume harder (lang indrukken). 2., Volgende (kort indrukken), volume zachter (lang indrukken).

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO MES-221. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO MES-221 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b.

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

EN User manual 3. IT Manuale utente 77. NL Gebruiksaanwijzing 97. DE Benutzerhandbuch 21. ES Manual del usuario 41. PT Manual do utilizador 117

EN User manual 3. IT Manuale utente 77. NL Gebruiksaanwijzing 97. DE Benutzerhandbuch 21. ES Manual del usuario 41. PT Manual do utilizador 117 Register your product and get support at www.philips.com/welcome MCM2000 EN User manual 3 DE Benutzerhandbuch 21 ES Manual del usuario 41 FR Mode d emploi 59 IT Manuale utente 77 Gebruiksaanwijzing 97

Nadere informatie

Retro Bluetooth DAB+/FM stereo radio met CD-speler & USB TX-102

Retro Bluetooth DAB+/FM stereo radio met CD-speler & USB TX-102 Technaxx * Gebruiksaanwijzing Retro Bluetooth DAB+/FM stereo radio met CD-speler & USB TX-102 Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG verklaart, dat dit product, waarop deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS

GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS RC UNIVERS34 8-in-1 LCD afstandsbediening GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS www.hqproducts.com 2 De RC UNIVERS34 universele afstandsbediening bedient vrijwel alle merken TV s (TV), DVD spelers en DVR spelers

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

H202 中文 NL Version 1

H202 中文 NL Version 1 H202 NL Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations (5 voor elke golflengte) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard NL 4. Zoekt automatisch stations

Nadere informatie

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1 DT-F1/DT-F1V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Plaats van de bedieningsorganen Toets AAN/UIT (dient ook als FM/TV golfbereikschakelaar op DT-F1V) Keuzetoets zendergeheugenplaats en opslaggebied

Nadere informatie

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie.

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie. 4.0 Bediening 4.0.1 Display indicatoren. In eerste regel van het display worden indicatoren weergegeven. De verschillende indicatoren op het display zijn afhankelijk van de opties en systeem welke u gekocht

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Veiligheid ! WAARSCHUWING. ! VOORZICHTIG i. Beoogd gebruik. Pictogrammen in deze handleiding. Algemene veiligheidsvoorschriften

Veiligheid ! WAARSCHUWING. ! VOORZICHTIG i. Beoogd gebruik. Pictogrammen in deze handleiding. Algemene veiligheidsvoorschriften 35 1. 1.1 Veiligheid Beoogd gebruik 1.2 Pictogrammen in deze handleiding! WAARSCHUWING! VOORZICHTIG i 1.3 Algemene veiligheidsvoorschriften! WAARSCHUWING! VOORZICHTIG! WAARSCHUWING! VOORZICHTIG i L 14

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

PLL Alarm radioklok. Bedieningsinstructies

PLL Alarm radioklok. Bedieningsinstructies PLL Alarm radioklok Bedieningsinstructies VOEDING AC- POWERBEDIENING Controleer svp goed dat het aangegeven voltage op uw apparaat overeenkomt met het voltage van uw woongebied. Steek de AC-stekker in

Nadere informatie

HC883 8-KANAALS ZENDER / ONTVANGER

HC883 8-KANAALS ZENDER / ONTVANGER 1. Inleiding 8-KANAALS ZENDER / ONTVANGER Dank u voor uw aankoop! U heeft geen vergunning nodig voor dit handige toestel. Bovendien kunt u praten met om het even wie en u hoeft ook geen zendtijd te betalen!

Nadere informatie

Belangrijke veiligheidsvoorschriften

Belangrijke veiligheidsvoorschriften RCR-3 Version 1 Belangrijke veiligheidsvoorschriften 1. Lees en begrijp alle veiligheids- en gebruiksvoorschriften vóór u de radio gaat gebruiken. 2. Bewaar instructies: bewaar deze veiligheids- en gebruiksvoorschriften

Nadere informatie

DT-120/DT-180V/DT-180. NL Version 1

DT-120/DT-180V/DT-180. NL Version 1 DT-120/DT-180V/DT-180 Version 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Bedieningselementen LCD display Frequentieband-selectie DBB (Deep Bass Booster) Aan/Uit Afstemtoets Stereo/Mono schakelaar Aan-/Uitschakelaar Volumeregelaar

Nadere informatie

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex MP3-speler. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten

Nadere informatie

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding JupiterPro P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING CR-421 Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat start met het gebruik van het product.

GEBRUIKSAANWIJZING CR-421  Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat start met het gebruik van het product. GEBRUIKSAANWIJZING CR-421 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat start met het gebruik van het product. BEDIENINGSORGANEN EN INDICATIELAMPJES Achteraanzicht 1.

Nadere informatie

Cassettespeler en USB/SD/MMC-recorder

Cassettespeler en USB/SD/MMC-recorder C o n r a d o p I N T E R N E T www.conrad.fr HANDLEIDING Versie 10/10 Cassettespeler en USB/SD/MMC-recorder Code: 346396 Deze handleiding is een integraal onderdeel van het product. Het bevat informatie

Nadere informatie

Belangrijke veiligheidsinstructies

Belangrijke veiligheidsinstructies RCR-22 NL Version 1 Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Lees en begrijp alle veiligheids- en gebruiksinstructies voor gebruik van de radio. 2. Bewaar deze instructies: de veiligheids- en gebruiksinstructies

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 4 HOOFDUNIT 1. FM-ANTENNE 2. BLUETOOTH-INDICATOR 3. HANDVAT 4. LUIDSPREKERS 5. MEMORY 6. FUNCTION 7. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING CD/MP3-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER

GEBRUIKSAANWIJZING CD/MP3-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER Dutch GEBRUIKSAANWIJZING CD/MP3-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER Lees en volg deze instructies a.u.b. voordat u dit apparaat in gebruik neemt. OVERZICHT VAN DE SPELER 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

SCD-2000 BT Boombox met slot-in CD/MP3 speler, AM/FM radio en Bluetooth

SCD-2000 BT Boombox met slot-in CD/MP3 speler, AM/FM radio en Bluetooth SCD-2000 BT Boombox met slot-in CD/MP3 speler, AM/FM radio en Bluetooth Gebruikershandleiding www.lenco.com 20121004 v1.0 Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 4 Het apparaat verkennen... 5 Vooraanzicht...

Nadere informatie

MP855. Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies Inhoud van het pakket Beginnen...4

MP855. Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies Inhoud van het pakket Beginnen...4 Handleiding MP855 Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies...2 2 Inhoud van het pakket...3 3 Beginnen...4 3.1 Bedieningselementen... 4 3.2 LCD en symbolen... 6 3.3 Batterijstatus... 6 3.4 Verbinden met een

Nadere informatie

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon HANDLEIDING POWERCUBE 100 Draagbare BT speaker met draadloze microfoon PROBLEMEN OPLOSSEN Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing Geen geluid 1. Geen ingang geluidsbron 1. Gebruik een beter muzieksignaal

Nadere informatie

Bediening van de MP3-speler

Bediening van de MP3-speler Bediening Bediening van de MP3-speler Over MP3 MP3 bestanden die zijn opgenomen van bronnen zoals uitzendingen, platen, bandopnames, video's en live optredens zonder toestemming van de copyrighthouder,

Nadere informatie

Bediening van de tuner

Bediening van de tuner Bediening Bediening van de tuner FM ontvangstkenmerken Over het algemeen biedt FM een veel betere klankkwaliteit dan AM. FM en FM stereo hebben met andere karakteristieke problemen te kampen die AM niet

Nadere informatie

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

STEREO RADIO MP3/WMA USB/SD/MMC/CD-SPELER MMC-2900 GEBRUIKSAANWIJZING

STEREO RADIO MP3/WMA USB/SD/MMC/CD-SPELER MMC-2900 GEBRUIKSAANWIJZING STEREO RADIO MP3/WMA USB/SD/MMC/CD-SPELER MMC-2900 GEBRUIKSAANWIJZING WAARSCHUWING LASERPRODUCT KLASSE 1 OPGELET ONZICHTBARE LASERSTRALING LASERPRODUCT KLASSE 1 INDIEN GEOPEND EN VERGRENDELINGEN VERBROKEN

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. DVD-22675 Een USB-apparaat aansluiten 10. 1.MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.STOP-KNOP 1. OPEN/CLOSE: openen en sluiten van de disklade.

Nadere informatie

VERKORTE GEBRUIKSAANWIJZING TMC 212. Toro Modulaire Controller REGENAUTOMAAT

VERKORTE GEBRUIKSAANWIJZING TMC 212. Toro Modulaire Controller REGENAUTOMAAT VERKORTE GEBRUIKSAANWIJZING TMC 212 Toro Modulaire Controller REGENAUTOMAAT INHOUD Pagina Instellen van tijd en datum. 2. Bekijken of wijzigen beregeningsschema. 3. Bekijken of wijzigen programma starttijden.

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. Mercurius. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. Mercurius. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding Mercurius P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm 5 Ontvangen en lezen van de meldingen... 6 Een bericht op slot zetten 7 Een bericht

Nadere informatie