Het bloemenverzorgingsprogramma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het bloemenverzorgingsprogramma"

Transcriptie

1 Het bloemenverzorgingsprogramma KWEKER GROOTHANDELAAR BOEKETMAKER BLOEMIST CONSUMENT

2 Vaselife presenteert: het bloemenverzorgingsprogramma Inleiding Vaselife International is een jong, marktgedreven bedrijf dat kwaliteitsproducten voor de verzorging van bloemen produceert voor een concurrerende prijs. Vaselife International wordt gerund door ervaren professionals met een uitstekende kennis van de bloemenvoedingsindustrie. Door onze ruime ervaring in de branche weten wij wat er belangrijk is in de wereld van de bloemenverzorging: flexibiliteit, efficiëntie, een hoge kwaliteit, waar voor uw geld, innovatie, internationaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vaselife International is een joint venture van de Van Dillewijn Group en dit brengt jaren aan ervaring en een vertrouwd distributienetwerk met zich mee. Missie Wij willen de slimmere keuze zijn door aan de behoeften van onze klanten te voldoen, door kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten voor snijbloemen te leveren en door de nieuwste en meest innovatieve productie- en verpakkingstechnieken te gebruiken om tot een concurrerende prijs te komen. Product development Vaselife International is actief in elke stap van het bloemenproces, van de kweker tot de uiteindelijke consument. We hebben gespecialiseerde producten ontwikkeld om tijdens elke stap van het proces aan de behoeften van de bloemen en van onze klanten te voldoen. Als u tijdens elke stap van dit proces het correcte product gebruikt, wordt de kwaliteit van de bloemen gemaximaliseerd en bespaart u ook geld door de hoeveelheid afval, tijd en arbeidskosten te verminderen. Verder advies kunt u op de productinformatiepagina s vinden, en natuurlijk staan onze experts altijd klaar om u professioneel advies te geven. Ontdek het bloemenverzorgingsprogramma van Vaselife!

3 Diensten Door onze ervaring en expertise kunnen we onze klanten het volledige gamma aan diensten aanbieden die nodig zijn om in het gehele bloemenproces de kwaliteit te verbeteren en verspilling te verminderen zodat omzet en marges kunnen worden vergroot. Bovendien werkt Vaselife met een netwerk bestaande uit de beste onafhankelijke professionals om volledig onbevooroordeelde adviezen te kunnen geven. Vaselife bloementests We hebben speciaal een bloementestruimte laten bouwen die voldoet aan alle internationale testvereisten. Hier kunnen we uw bloemen testen en u vakkundig advies en specifieke oplossingen geven. Omdat die aan uw specifieke eisen voldoen, zullen ze u helpen om uw kwaliteit te verbeteren. Laboratoriumanalyses Vaselife International heeft een volledig uitgerust modern laboratorium voor gespecialiseerd onderzoek. Chemische analyses geven ons inzicht in de factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van de bloemen en de kwaliteit van hun omgeving. Met deze gedetailleerde informatie kunnen we u het allerbeste advies geven. Deskundig advies, audits en training Vaselife International heeft de interne expertise en ervaring die nodig zijn om goed, praktisch advies te kunnen leveren. Vanwege onze vakkennis begrijpen wij uw behoefte aan eenvoudige en goedkope oplossingen voor uw problemen. Om u te helpen vast te stellen wat de zwakke punten zijn, kunnen wij tijdens elke stap in het bloemenproces audits uitvoeren. Onze bevindingen en rapporten zullen u laten zien wat de probleemgebieden zijn en we zullen met u samenwerken om oplossingen te vinden voor mogelijke problemen. Eigen etiketten Staafjes met vloeistof en zakjes met poeder kunnen ook worden geproduceerd met uw eigen merknaam. Vaselife International biedt alle benodigde diensten aan van de productie van de inhoud en het ontwerp van de verpakking tot de verzending naar bestemmingen overal ter wereld. Onze studio- en verkoopmedewerkers verrassen u graag! Na 7 dagen met Vaselife Na 7 dagen met merk-x

4 KWEKER Goede kwaliteit en lange levensduur beginnen bij de kweker. Onze producten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften die bloemen in deze fase hebben door ze vers en gehydrateerd te houden. Vaselife Universal Hydrate 100 Clear post harvest Vaselife heeft een unieke universele en kleurloze formule ontwikkeld die de langste levensduur geeft en tegelijkertijd mild is voor de bloemen en het blad. De Universal Hydrate 100 formule is afgestemd op alle soorten bloemen en vooral bedoeld om de bloemen bij de kweker schoon en gehydrateerd te houden. Onze formule is vriendelijker voor het milieu dan de traditionele middelen met chloor- of aluminiumsulfaat. Effecten Stimuleert de wateropname, houdt de bloemen voorafgaand aan de verzending vers en gehydrateerd. Houdt de bloemen en het blad in optimale conditie. Is geschikt voor alle soorten bloemen en rozen. Verlaagt de ph-waarde van het water tot het optimale niveau tussen 3,5 en 5,5 ph. Helpt de bloemen hun levendige kleuren te behouden. Verpakking & dosering Blikken van 25 of 200 liter IBC-containers van 1000 liter Dosering: 1 ml / L en 10 ml / L Belangrijkste voordelen Is geschikt voor hergebruik en blijft minimaal 4 dagen actief. Verbleekt de kleuren van de bloemen niet, zoals chloorhoudende middelen dat soms wel doen. De zuivere formule is beter voor het milieu en de werknemers. Eenvoudig en veilig te mengen en te gebruiken. Kosteneffectieve oplossing. Wordt in Nederland geproduceerd.

5 GROOTHANDELAAR BOEKETMAKER Vaselife Pro II blijft dagenlang actief en reduceert afval, werk en waterverbruik. Vaselife Professional Bucket Bag transport & display Vaselife heeft een hoogwaardige Bucket Bag ontwikkeld die geschikt is voor alle soorten bloemen en ze alle ingrediënten geeft die ze tijdens transport, opslag en uitstalling in de winkel nodig hebben. Onze kleurloze, professionele formule is bedoeld om in deze fase niet de volledige ontwikkeling/bloei van snijbloemen te stimuleren. Effecten Bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om de bloemen vers en gezond te houden tijdens verwerking, transport en uitstalling. Houdt de bloemen en het blad in optimale conditie en verlengt de levensduur van de bloemen. Stimuleert de wateropname en houdt zo de bloemen vers en gehydrateerd. Met de Bucket Bag kunt u de dosering eenvoudig zichtbaar regelen. Verpakking & dosering Dozen van 1250 enkele bags Dozen van 2500 strengen voor automatische dosering Dosering: 1 Bucket Bag per 2 liter water Belangrijkste voordelen Universele formule voor alle soorten bloemen. Door de microperforaties lost de inhoud snel en homogeen op. Speciaal ontwikkeld en verpakt ten gunste van de bloemen en het milieu. Eenvoudig automatisch te doseren. In Nederland geproduceerd.

6 BLOEMIST Het is belangrijk dat de bloemen een kleine hoeveelheid voedingsstoffen ontvangen om ze gezond te houden maar niet zo veel dat een snelle opening van bloemen wordt gestimuleerd. Vaselife Universal Pro II transport & display Vaselife heeft een geconcentreerde universele formule (Professional) ontwikkeld die bedoeld is voor alle soorten bloemen en ze alle ingrediënten geeft die tijdens transport, opslag en uitstalling in de winkel nodig zijn. Onze kleurloze, professionele formule is bedoeld om in deze fase niet de volledige ontwikkeling/bloei van snijbloemen te stimuleren. Effecten Bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om de bloemen vers en gezond te houden tijdens opslag, transport en uitstalling. Houdt de bloemen en het blad in optimale conditie en verlengt de levensduur van de bloemen. Stimuleert de wateropname en houdt zo de bloemen vers en gehydrateerd. Verpakking & dosering Blikken van 10 of 25 liter Vaten van 200 liter IBC-containers van 1000 liter Dosering: 5 ml per liter water Belangrijkste voordelen Kleurloze universele formule voor alle soorten bloemen. De vloeistof mengt snel tot een homogeen geheel. Speciaal ontwikkeld en verpakt ten gunste van de bloemen en het milieu. Eenvoudig te doseren en past automatisch op de meeste doseersystemen. In Nederland geproduceerd.

7 CONSUMENT Onze producten leveren alle voedingsstoffen die bloemen nodig hebben om in de vaas tot een natuurlijke en volledige bloei te komen en de bladeren vers en gezond te houden. Vaselife Universal Cut Flower Food liquid stick / powder sachet / consumer bottle (nieuw) Vaselife heeft een unieke formule ontwikkeld die de langste levensduur geeft en tegelijkertijd mild is voor de bloemen en het blad. De Universal-formule is ontwikkeld voor alle soorten bloemen en geeft ze alle ingrediënten die nodig zijn voor de ontwikkeling en bloei. Onze Universal-formule is zowel in vloeibare als in poedervorm verkrijgbaar. Effecten Bevat alle voedingsstoffen om natuurlijke bloei van de bloemen te stimuleren. Houdt de bloemen en het blad in optimale conditie en verlengt de levensduur van de bloemen. Stimuleert de wateropname en houdt zo de bloemen vers en gehydrateerd terwijl ze in de vaas staan. Is geschikt voor alle soorten bloemen en boeketten. Belangrijkste voordelen Vloeibare formule vermengt snel tot homogeen geheel. De poedervorm is licht in gewicht en dus ideaal te combineren met luchttransport van de bloemen. Speciaal ontwikkeld en verpakt ten gunste van de bloemen en het milieu. In Nederland geproduceerd. Specialties Vaselife Roses - binnenkort verkrijgbaar Stimuleert het openen van alle knoppen. Houdt het blad in conditie, zorgt ervoor dat bloem blaadjes hun kleur behouden en voor komt dat kopjes gaan hangen. Vaselife Bulb Flower - binnenkort verkrijgbaar Speciaal ontwikkeld voor uit bollen gekweekte bloemen. Stimuleert het openen van alle knoppen. Verpakking & dosering Vloeistofstaafje Dozen van 1000 staafjes voor 1L Dozen van 2000 staafjes voor 0,5L Poederzakje Dozen van 1000 zakjes voor 1 L Dozen van 2000 zakjes voor 0,5 L Dozen van 2500/5000 strengen voor automatische dosering nieuw ook in 500ml verpakking

8 Vaselife International B.V. Turfstekerstraat GD Aalsmeer The Netherlands T +31 (0) F +31 (0) info@vaselife.com

Tips voor de beste bloemist

Tips voor de beste bloemist Tips voor de beste bloemist Beste bloemist, Het maken van prachtige boeketten en designs is een vak, een vak dat jij als bloemist door en door kent. Je wilt je klanten graag de mooiste creaties meegeven

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

OVER ONS Hortiplantcare (HPC) is een vooruitstrevende onderneming gebaseerd op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en prducten die gewassen hogere

OVER ONS Hortiplantcare (HPC) is een vooruitstrevende onderneming gebaseerd op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en prducten die gewassen hogere PLANT CARE IN ITS ESSENCE WAAROM HORTIPLANTCARE GEBRUIKEN? Sterk geconcentreerde producten, en goedkoop in gebruik Alleen de beste natuurlijke grondstoffen Een uitgebalanceerd product programma voor de

Nadere informatie

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label.

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label. A. INLEIDING A.1 Missie Wouters N.V. is een dynamische, innovatieve, klant - en service gerichte onderneming met internationale ambities, die aan de bakkerij sector, de food services en de voedingsindustrie

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

JohnsonDiversey biedt u:

JohnsonDiversey biedt u: JohnsonDiversey biedt u: Constante waskwaliteit en optimale levensduur van textiel Op maat gemaakte wasprogramma s met nauwkeurige dosering Kostenbeheersing Gebruiksgemak en een schone ruimte 146 C A T

Nadere informatie

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Zorgdragen voor onze planeet maakt deel uit van de visie van Kimberly-Clark Professional TM om toonaangevend te zijn in essentiële aspecten voor een beter leven.

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

Lesbrief 6 Productpresentatie

Lesbrief 6 Productpresentatie LESBRIEF 6 PRODUCT- PRESENTATIE Niveau II 1 Productpresentatie. Bij productpresentatie denken we aan de presentatie van alle productgroepen binnen en buiten de winkel. Hoe kunnen we de productgroepen zodanig

Nadere informatie

Van producent tot consument in aqua

Van producent tot consument in aqua PROCONA Van producent tot consument in aqua www.pagter.com Procona Van producent tot consument in aqua Procona is een functioneel en efficiënt verpakkingssysteem voor verzending en presentatie van snijbloemen

Nadere informatie

Products & Solutions for professionals like you

Products & Solutions for professionals like you Products & Solutions for professionals like you FLEXOCLEAN Flexoclean is marktleider op het gebied van professionele reiniging voor de flexografie. Wereldwijd doen we waar we goed in zijn: reinigen, in

Nadere informatie

De ONBEKENDE KANT van PLASTIC. Waarom worden zoveel. producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt?

De ONBEKENDE KANT van PLASTIC. Waarom worden zoveel. producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt? De ONBEKENDE KANT van PLASTIC Waarom worden zoveel producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt? PLASTIC IS WAARDEVOL Tijdens de productie en gebruik EEN

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

PROCONA

PROCONA Houdt bloemen vers van producent naar consument PROCONA PROCONA Houdt bloemen vers van producent naar consument Voordelen Procona Behoud van kwaliteit; bloemen staan in water en hebben ventilatie Betere

Nadere informatie

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven HVAC en Koeling HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven Huizen, commerciële en industriële gebouwen

Nadere informatie

Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce

Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce REUSE REDUCE Inter-GreeN Hulpbronnen voor de ontwikkeling van chemische producten worden steeds beperkter. Fossiele grondstoffen zijn eindig, daarom vraagt de markt meer

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

DOEL VAN DEZE WERKMAP

DOEL VAN DEZE WERKMAP Werkmap Hoe benut ik mijn kansen op de bloemen- en plantenafdeling zo optimaal mogelijk! DOEL VAN DEZE WERKMAP Wat komt er allemaal kijken op een bloemen- en plantenafdeling? Wat is de dagelijkse gang

Nadere informatie

VGB - LTO glaskracht Nederland GreenCHAINge houdbaarheid Roos in de keten

VGB - LTO glaskracht Nederland GreenCHAINge houdbaarheid Roos in de keten VGB - LTO glaskracht Nederland GreenCHAINge houdbaarheid Roos in de keten Anton Bril 3 juli 2014 Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten 270 importeurs & exporteurs Leden vertegenwoordigen

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept Rela Green een duurzame keuze Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! Rela Green Ecolabel Als leverancier van professionele reinigingsmiddelen

Nadere informatie

BONZI GEEF JE DROMEN VORM. Bonzi Ornamental growth regulator

BONZI GEEF JE DROMEN VORM. Bonzi Ornamental growth regulator GEEF JE DROMEN VORM Bonzi Ornamental growth regulator Als teler van pot- en perkplanten draagt u bij aan een bloeiende en kleurrijke wereld. De teelt van planten is echter een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

Rotie: Cleaning & Services Amsterdam: Tankstorage Amsterdam: Orgaworld: Biodiesel Amsterdam:

Rotie: Cleaning & Services Amsterdam: Tankstorage Amsterdam: Orgaworld: Biodiesel Amsterdam: Rotie maakt onderdeel uit van de Simadan Groep. De Simadan Groep is een wereldwijd uniek industrieel ecosysteem waarin bij het verwerken van organische reststromen en frituurvet geen bruikbare energie

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

- Over bevloeiingsmatten pag BWM bevloeiingsmatten pag Klavermat bevloeiingsmatten pag Klavermat HC bevloeiingsmatten pag.

- Over bevloeiingsmatten pag BWM bevloeiingsmatten pag Klavermat bevloeiingsmatten pag Klavermat HC bevloeiingsmatten pag. & benodigdheden Over bevloeiingsmatten pag. 23 BWM bevloeiingsmatten pag. 4 Klavermat bevloeiingsmatten pag. 5 Klavermat HC bevloeiingsmatten pag. 6 Extra opties pag. 7 T 0228 56 31 35 082016 & benodigdheden

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

BIOnyx genomineerd voor. Wie is BIOnyx?

BIOnyx genomineerd voor. Wie is BIOnyx? 2018 Wie is BIOnyx? BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis

Nadere informatie

Duurzaamheidsrapport CCL Nutricontrol

Duurzaamheidsrapport CCL Nutricontrol Duurzaamheidsrapport CCL Nutricontrol Voorwoord Met trots presenteer ik u het allereerste duurzaamheidsverslag van CCL Nutricontrol! In dit eerste duurzaamheids verslag willen wij u laten zien dat wij

Nadere informatie

Aquanomic wasprogramma

Aquanomic wasprogramma Aquanomic wasprogramma De veilige en eenvoudige weg naar uitstekende Wist u dat... 70% van alle gasten schoon linnen als een van de top 3 factoren van gasttevredenheid noemen?*1 Wij begrijpen dat een schone

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

WPD 100. Water van topkwaliteit!

WPD 100. Water van topkwaliteit! WPD 100 Water van topkwaliteit! Een goed gevoel, wanneer men niet meer moet nadenken over de kwaliteit van een glas water Water vormt de basis van ons leven. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie en

Nadere informatie

15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder

15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder 15 redenen om uw lades voorgemonteerd aan te kopen bij de meest ervaren aanbieder Aan u de keuze! In ons magazijn liggen meer dan 1,5 miljoen onderdelen om Blum en TA OR lades te maken. Die kunnen we leveren

Nadere informatie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie 4-wiel containersystemen De GROTE familie 4-wiel containersystemen Voor de GROTE taken MGB 660 MGB 770 MGB 1100 MGB 660 MGB 770 MGB 1100 FD MGB 1100 RD MGB 1100 RD-DID MGB 1100 RD-AS Als innovatieve producent

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Ecologische stap in de CSA: van vloeibaar naar solids Jan Sanders Ecolab Healthcare

Ecologische stap in de CSA: van vloeibaar naar solids Jan Sanders Ecolab Healthcare Solid-Concept: The Ecolab Advantage Ecologische stap in de CSA: van vloeibaar naar solids Jan Sanders Ecolab Healthcare Hoe is de evolutie binnen Ecolab? Keerpunten binnen ons instrumentengamma Manual

Nadere informatie

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Onverslaanbaar in kwaliteit innovatie en flexibiliteit INNOVATION RELIABLE PRAGMATIC CUSTOMER-FOCUS QUALITY SP Wereldwijd nummer één

Nadere informatie

UGro, premium kwaliteit kokos

UGro, premium kwaliteit kokos UGro, premium kwaliteit kokos UGroCoco is een gamma van hoge kwaliteit kokos substraten, veenvrij, biologisch afbreekbaar en ecovriendelijk. Het is ontworpen om u te helpen de beste resultaten te verkrijgen

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

de Wit als leverancier van speciale nagels

de Wit als leverancier van speciale nagels de Wit als leverancier van speciale nagels www.dewit-helmond.nl WELKOM de Wit strategie Sinds de oprichting van de onderneming in 1921 door Dhr. J.H.de Wit komt deze naam nog steeds voor in de huidige

Nadere informatie

Aanvoer goederen zoals grondstoffen, lege emballage, etc. Controle goederen: juist product, juist aantal, kwaliteit etc.

Aanvoer goederen zoals grondstoffen, lege emballage, etc. Controle goederen: juist product, juist aantal, kwaliteit etc. INLEIDING: De processen bij DPG BV zijn m.n. verdeeld in aanvoer van goederen, opslag, productie, vullen verpakkingen, intern transport en het klaar maken voor verzenden. Daarnaast vinden er een aantal

Nadere informatie

Productinformatieblad Compactreiniger 5200

Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Blokvormig, hoog geconcentreerd wasmiddel voor industriële vaatwerkspoelmachines krachtige en intensieve reiniging voor alkali bestendig materiaal zoals porselein,

Nadere informatie

Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie

Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie Presenta(e 2015 Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie Kerncijfers Familiebedrijf Opgericht 1986 45 werknemers Lid N.V.Z./ A.I.S.E. ISO

Nadere informatie

Doelgerichte behandeling tegen opstijgende vochtigheid!

Doelgerichte behandeling tegen opstijgende vochtigheid! WILLCO Dry Wall Doelgerichte behandeling tegen opstijgende vochtigheid! SNEL Niet boren en injecteren in stappen, bij het injecteren geen wachttijden tot verzadiging. Met WILLCO Dry Wall krijgt u veel

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

BLOEMEN EN PLANTEN DIE TEGEN EEN STOOTJE KUNNEN HICURE, NATUURLIJKE KRACHT

BLOEMEN EN PLANTEN DIE TEGEN EEN STOOTJE KUNNEN HICURE, NATUURLIJKE KRACHT BLOEMEN EN PLANTEN DIE TEGEN EEN STOOTJE KUNNEN HICURE, NATUURLIJKE KRACHT De nieuwe, natuurlijke biostimulant die in alle opzichten veilig is. Vertrouw op voor minder stress, meer kwaliteit en een langere

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 5. 1 Winkel 8. 2 De overheid Inkomsten en uitgaven 134. Trefwoordenlijst 189 INHOUD 7

Inhoud. Inleiding 5. 1 Winkel 8. 2 De overheid Inkomsten en uitgaven 134. Trefwoordenlijst 189 INHOUD 7 Inhoud Inleiding 5 1 Winkel 8 2 De overheid 90 3 Inkomsten en uitgaven 134 Trefwoordenlijst 189 INHOUD 7 1 Winkel 1.1 Opdracht 1.1 In de handel Doel Na deze opdracht kun je de handelsstappen van goederen

Nadere informatie

"Plastic verpakkingen die bomen redden!"

Plastic verpakkingen die bomen redden! "Plastic verpakkingen die bomen redden!" 5 wijzen waarop onze luchtkussenverpakkingen milieuvriendelijk zijn. De Pitney Bowes Parcel Shipping Index stelde aan het einde van 2016 dat het versturen van pakjes

Nadere informatie

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost FOR YOUR PEACE OF MIND Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost Uw productie, klaar voor morgen Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer

Nadere informatie

Bedrijfsvoorstelling Sofel 2016. IP Klein Frankrijk - Weverijstraat 6 Tel: +32 (0)55 301 640 B - 9600 RONSE Fax: +32 (0)55 305 118.

Bedrijfsvoorstelling Sofel 2016. IP Klein Frankrijk - Weverijstraat 6 Tel: +32 (0)55 301 640 B - 9600 RONSE Fax: +32 (0)55 305 118. Bedrijfsvoorstelling Sofel 2016 IP Klein Frankrijk - Weverijstraat 6 Tel: +32 (0)55 301 640 B - 9600 RONSE Fax: +32 (0)55 305 118 www.sofel.be E-mail : info@sofel.be Geschiedenis 1995/1998 : Sofel/Sofel

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

DUURZAAMHEID BIJ BISON INTERNATIONAL

DUURZAAMHEID BIJ BISON INTERNATIONAL DUURZAAMHEID BIJ BISON INTERNATIONAL BISON Griffon bison professional bostik imedio uhu Bison International Bison International ontwikkelt al meer dan 70 jaar lijmen, kitten en onderhoudsproducten van

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken.

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken. Materiaal keuzes Waarom verpakken we het product? Dit is de eerste vraag die beantwoord moet worden. Immers als het niet nodig is om een product te verpakken, is een materiaal keuze ook niet nodig en ontstaat

Nadere informatie

Freshline Aroma MAP -systeem voor verpakte voedingsmiddelen

Freshline Aroma MAP -systeem voor verpakte voedingsmiddelen Freshline Aroma MAP -systeem voor verpakte voedingsmiddelen Verrijk uw MAP-producten met natuurlijke aroma s Clean label-trends: Wijzig uw gemodificeerde atmosfeer van beschermend naar actief De steeds

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS

UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS UW PROJECT STAAT CENTRAAL Geen enkel project is hetzelfde en iedere tegel is anders. Daarom zal KRMK Tegels bij ieder nieuw project belangrijke aspecten voor de vloer-

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Aqualux WATER ONTSMETTING

Aqualux WATER ONTSMETTING WATER ONTSMETTING Artechno Growsystems B.V. Pastoor Verburghlaan 20a 2678 NE, De Lier, The Netherlands Info@artechno.nl +31 (0)174 512 051 Plug & Play Introductie De juiste kwaliteit water is één van de

Nadere informatie

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCKSHELTERS Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people Stertil W-serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

De juiste keus voor uw zwembadwater

De juiste keus voor uw zwembadwater De juiste keus voor uw zwembadwater Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of

Nadere informatie

Royal VKB Boomerang Wok 28 cm

Royal VKB Boomerang Wok 28 cm PERSBERICHT Royal VKB Boomerang Wok 28 cm Boomerang Wok Met de introductie van de Boomerang Wok heeft Royal VKB het roerbakken een stuk eenvoudiger én leuker gemaakt. Dankzij de uniek gepatenteerde komvormige

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

In tandheelkundige praktijken is een optimale persoonlijke hygiëne, en. daarmee hand hygiëne van cruciaal belang in het voorkomen en controleren

In tandheelkundige praktijken is een optimale persoonlijke hygiëne, en. daarmee hand hygiëne van cruciaal belang in het voorkomen en controleren De aanleiding In tandheelkundige praktijken is een optimale persoonlijke hygiëne, en daarmee hand hygiëne van cruciaal belang in het voorkomen en controleren van infecties. De effectiviteit van een goede

Nadere informatie

Een nieuwe kijk op kunststof en rubber. Feiten & cijfers

Een nieuwe kijk op kunststof en rubber. Feiten & cijfers Een nieuwe kijk op kunststof en rubber Feiten & cijfers PRODUCTIE & PROCES -40% Economie NL 2014 bedrijven werknemers jaaromzet Innovaties en optimalisaties van de productieprocessen, hebben er in de afgelopen

Nadere informatie

PU kitten. PU schuimen. Professionele kwaliteit hoge servicegraad Sterke merken

PU kitten. PU schuimen. Professionele kwaliteit hoge servicegraad Sterke merken SILICONEn PU kitten ACRYLATEN PU schuimen Professionele kwaliteit hoge servicegraad Sterke merken Bedrijf Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals

Nadere informatie

landbouw en natuurlijke omgeving 2011 bloembinden en -schikken CSPE KB minitoets bij opdracht 1

landbouw en natuurlijke omgeving 2011 bloembinden en -schikken CSPE KB minitoets bij opdracht 1 landbouw en natuurlijke omgeving 2011 bloembinden en -schikken CSPE KB minitoets bij opdracht 1 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). Geef

Nadere informatie

Een praktische leidraad voor het zelf uitvoeren van houdbaarheidsonderzoek

Een praktische leidraad voor het zelf uitvoeren van houdbaarheidsonderzoek Een praktische leidraad voor het zelf uitvoeren van houdbaarheidsonderzoek Houdbaarheidsonderzoek voor bloemen en planten. Hoe kunt u dat aanpakken en waar moet u dan op letten? Voor telers, handelaren

Nadere informatie

Handleiding Afvalbeheersbijdrage Verpakkingen: regeling Bloemen- en plantensector (van toepassing op aangiftes vanaf 1 januari 2017)

Handleiding Afvalbeheersbijdrage Verpakkingen: regeling Bloemen- en plantensector (van toepassing op aangiftes vanaf 1 januari 2017) Handleiding Afvalbeheersbijdrage Verpakkingen: regeling Bloemen- en plantensector (van toepassing op aangiftes vanaf 1 januari 2017) Royal FloraHolland heeft samen met de VGB (www.vgb.nl) en het Afvalfonds

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

COMFORT ZONDER COMPROMIS.

COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT INNOVATIE Wetenschappelijk ontwikkeld en ergonomisch ontworpen voor het beste comfort. Recente onderzoeken bevestigen het opnieuw: wanneer je een bril koopt is draagcomfort

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Laboratorium Medisan is er voor u.

Laboratorium Medisan is er voor u. Laboratorium Medisan is er voor u. Of u zichzelf nu ziet als klant, afnemer of opdrachtgever, wij willen samen met u werken aan het verwezenlijken van uw ambities en behoeftes. Laboratorium Medisan Let

Nadere informatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie

Korrvu. Zweef - en fixeerverpakking. Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu Zweef - en fixeerverpakking Bescherming met uitstekende productpresentatie Korrvu -verpakking VEELZIJDIGE, RUIMTEBESPARENDE EN SUPERIEURE VERPAKKINGSBESCHERMING De Korrvu -verpakking voor opslag

Nadere informatie

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT De kracht van de natuur SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en

Nadere informatie

Current Temperature 5.2 C. Food & Retail

Current Temperature 5.2 C. Food & Retail 1 Current Temperature 5.2 C Food & Retail 2 Dyzle Food & Retail Index 04 06 Vision Control Met behulp van DyzleLiveWare krijgt u meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de voedselkwaliteit.

Nadere informatie

READY FOR BUSINESS PRO FORMULA

READY FOR BUSINESS PRO FORMULA READY FOR BUSINESS PRO FORMULA Productoverzicht Ben jij READY FOR BUSINESS? De productlijn van Pro Formula combineert vertrouwde merken met professionele reinigingskracht wat perfect aansluit op de hygiëne

Nadere informatie

CONTAINERS KOELCONTAINERS. Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG. www.petitforestier.nl

CONTAINERS KOELCONTAINERS. Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG. www.petitforestier.nl VOERTUIGEN MEUBELEN CONTAINERS KOELCONTAINERS Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG www.petitforestier.nl EEN EFFICIËNTE OPSLAG VO OR CONSTANTE TEMPERATUUR VOORRAADBEHEER, SEIZOENSPIEKEN, TIJDELIJKE

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

TOUCH FREE HYGIENE. miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT

TOUCH FREE HYGIENE. miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT TOUCH FREE HYGIENE miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT 2 Het nieuwe miscea KITCHEN assortiment van sensor gestuurde systemen geeft een geheel nieuwe

Nadere informatie

Doeltreffend gebruik van onze producten

Doeltreffend gebruik van onze producten Hoe een energiedrager werkt Energiedragers worden gebruikt in systemen voor koeling, airconditioning, verwarming en hernieuwbare energie. Ze zijn één van de minst dure componenten van deze systemen, maar

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 5. Inleiding 6

Inhoud. Voorwoord 5. Inleiding 6 Inhoud Voorwoord 5 Inleiding 6 1 Bewerken 9 1.1 Toegevoegde waarde 9 1.2 Boeketten maken 12 1.3 Bloemen verven 20 1.4 Bloemen drogen 21 1.5 Alternatieve manieren van conserveren en versieren 22 1.6 Potplanten

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Demand Side Response in de praktijk

Demand Side Response in de praktijk Demand Side Response in de praktijk Verbeter uw bedrijfsresultaten Productreeks September 2017 De kracht van Demand Side Response Prestaties verbeteren Met Demand Side Response optimaliseert u het operationele

Nadere informatie

Water 38,8 M. 1,3 miljoen. inwoners waarvan afvalwater gezuiverd werd. 102 miljoen m3. Gezuiverd water. 112 miljoen. m3 gezuiverd afvalwater

Water 38,8 M. 1,3 miljoen. inwoners waarvan afvalwater gezuiverd werd. 102 miljoen m3. Gezuiverd water. 112 miljoen. m3 gezuiverd afvalwater BELGIË EN LUXEMBURG De milieu- uitdagingen van onze klanten aangaan Omdat onze beslissingen, keuzes en acties van vandaag de wereld van morgen zullen beïnvloeden, zet Veolia Belgium & Luxembourg zich in

Nadere informatie

LINNENVERZORGING Hoofdstuk 3

LINNENVERZORGING Hoofdstuk 3 Hoofdstuk 3 1 Wasmiddel in poeder 64 2 Vloeibaar wasmiddel 65 3 Wasmiddel in tabletten 66 4 Wasverzachters 66 5 Ontkalkers 66 6 Additieven 66 7 Textielverzorging 67 8 Stijfsel 67 9 Automatische dosering

Nadere informatie

WYPALL* X Poetsdoeken

WYPALL* X Poetsdoeken Het Assortiment WYPALL* X Poets WYPALL* X Poets Fabrieksspecificaties Dankzij de exclusieve HYDROKNIT* Technologie hebben de WYPALL* X Poets een betere absorptie dan gewone vodden. Deze technologie biedt

Nadere informatie

Bannerdisplays en folderrekken

Bannerdisplays en folderrekken Bannerdisplays en folderrekken Kleine, grote communicatie wonders Bannerdisplays zijn in staat uw beeld of boodschap doeltreffend over te brengen. Op beurzen, seminars, open dagen, productintroducties

Nadere informatie

DUURZAAM RECYCLEREN FASCINEREND ISOLEREND

DUURZAAM RECYCLEREN FASCINEREND ISOLEREND DUURZAAM RECYCLEREN FASCINEREND ISOLEREND D uurzaam recycleren: Wat en waarom? Onze consumptiemaatschappij zorgt voor een groter en gevariëeerder aanbod van diverse producten. Al deze producten dienen

Nadere informatie