Products & Solutions for professionals like you

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Products & Solutions for professionals like you"

Transcriptie

1 Products & Solutions for professionals like you

2

3 FLEXOCLEAN Flexoclean is marktleider op het gebied van professionele reiniging voor de flexografie. Wereldwijd doen we waar we goed in zijn: reinigen, in de breedste zin van het woord. Flexoclean maakt klantgericht een compleet plan voor procesverbetering. Het bieden van totaaloplossingen is onze kracht. Flexoclean houdt uw rasterwalsen schoon, zodat u meer rendement maakt. Dat is een belofte. Marktleider word je niet zomaar. Jarenlange ervaring in het hart van de flexografie-branche heeft Flexoclean de nodige expertise opge leverd. Mede daardoor kunnen we onze producten zelf ontwikkelen én produceren. Een totale range van reinigingsproducten, toegespitst op de grafische industrie, is het resultaat. Maar daar houdt het niet mee op. Flexoclean weet dat de industrie om specifieke oplossingen vraagt. Wij hebben de contacten op de werkvloer en met inktproducenten. Daardoor weten we uit de eerste hand waar de behoefte ligt. We nemen letterlijk uw zorgen uit handen. Overal ter wereld. Op die manier zijn wij de stille, innovatieve kracht op de achtergrond en kunt u zich concentreren op uw eindproduct. Flexoclean: Products en Solutions for profes sionals like you.

4 MARKTEN Specialisten vragen specialisten. Omdat de diver siteit in de wereld van de grafische processen haast on eindig is, richt Flexoclean zich binnen die markt voornamelijk op de be druk kers van golfkarton en flexibele verpakkingen. We kennen het proces, we kennen de markt. Van binnen en van buiten, ook internationaal. Iedere markt heeft zijn eigen specifieke kenmerken. U weet hoe het flexoproces optimaal functioneert. Drukinkten worden steeds verder doorontwikkeld en worden steeds hoogwaardiger van kwaliteit. Een reinigingsconcept zou daar op ingesteld moeten zijn. Flexoclean weet dat. Een zorg minder, zo n specialist die aan een half woord genoeg heeft. Zo kunt u zich bezighouden met uw eindproduct. Voorkomen is beter dan genezen. U streeft naar rendementsverbetering. Grote aantallen moeten in snel tempo en met behoud van kwaliteit geproduceerd worden. Er zit behoorlijk wat druk achter. Flexoclean adviseert u graag over dagelijkse en periodieke reinigingen van uw rasterwalsen. Uw proces wordt stabieler met als resultaat een continue drukkwaliteit en rendementsverbetering. Flexoclean kent het belang van een goed reinigingsconcept, omdat we de flexografie-branche kennen. Daardoor weten we ook hoe dat moet. We inventariseren, adviseren en produceren hét reinigingsmiddel, spe ciaal ingesteld op uw drukproces. Standaardisatie van uw rasterwalsen is ons doel. Dat werkt in úw voordeel.

5 WERKWIJZE Drukkwaliteit is afhankelijk van de juiste reiniging. Achter de schermen kan Flexoclean grote invloed hebben op de kwaliteit van het drukwerk. Met een reinigingsconcept dat beter en langer schoonhoudt. U ziet het niet, toch maakt het een wezenlijk verschil. Het resultaat van de inspanningen van Flexoclean. Flexoclean heeft het onzichtbare ingrediënt voor procesoptimalisatie: beter drukwerk en een hoger rendement. We zetten onze kennis van uw proces om in een gedegen advies, met een aanpak op maat. Dat begint met een analyse van uw productieproces en de drukinkt die u daarbij gebruikt. Wij gebruiken uw informatie als uitgangspunt. Met volumemetingen en labora toriumanalyses maken we inzichtelijk met welke reinigingsoplossing u het meest gebaat bent. Daarop baseert Flexoclean een gedegen advies dat leidt tot standaardisatie van uw rasterwalsen. Volstaat een standaardproduct of vraagt uw proces om maatwerk? Geen probleem voor onze eigen afdeling Engineering. Samen komen we tot het beste reinigings concept: de juiste oplossing voor uw dagelijkse reiniging en voor uw periodieke reinigingen. We spreken graag van cleaningconcept. We leveren namelijk wat u nodig heeft om uw proces stabieler en de kwaliteit van uw eind product hoogwaardiger te maken.

6 Schoon is niet altijd even schoon. Dan bedoelen we niet dat een reinigingsproduct te kort zou schieten in het reinigen van uw drukmachines. Nee, dan hebben we het over mens en milieu. De zorg voor elkaar en onze leef- en werkomgeving is tegenwoordig niet meer los te zien van verantwoord ondernemen. Dat vinden we met z n allen belangrijk en daarom worden regels en wetten daarop aangepast. Voor uw bedrijfsvoering hoeft dat geen struikelblok te zijn. Flexoclean vindt het vanzelfsprekend om steeds vooruit te lopen met innovatieve producten, die ruimschoots binnen de gestelde normen vallen, rekening houdend met uw productieproces. Flexoclean heeft voor ieder risicoproduct een alternatief dat veiliger is. De regels voor milieuverantwoord produceren worden steeds strenger. Grondstoffen moeten aan strenge milieu eisen voldoen en daarmee ook ons product. Met het oog op de toekomst heeft Flexoclean de Green Line ontwikkeld met dezelfde kwalitatief hoogwaardige reinigings resultaten. Net zo krachtig als alle andere cleaners. De Green Line is vriendelijk voor het milieu, maar ook vriendelijk voor uw werknemers. Zij verdienen een goed, milieuvriendelijk product om mee te werken. De specialisten van Flexoclean produceren verantwoorde reinigingsmiddelen. Voor u een zorg minder. MILIEU EN VEILIGHEID

7 CLEANERS Flexoclean is de specialist op het gebied van reiniging van rasterwalsen, machines en onderdelen. De kennis van het drukproces gebruiken we om de juiste reinigingsmiddelen te ontwikkelen en produceren. Dat doen we zelf, in onze eigen productie. Zo houden we de vinger aan de pols. We kunnen onze eigen kwaliteit waarborgen en inspelen op de behoeftes van onze afnemers. In de breedte is ons assortiment afgestemd op alles wat u tegenkomt in uw bedrijf. Op specifieke onder delen, maar ook op specifieke inkten. Dat kan omdat Flexoclean nauw contact onderhoudt met inktleveranciers. In ons assortiment is rekening gehouden met het verschil tussen water- en solvent-gebaseerde inkt en het verschil tussen dagelijks en periodiek onderhoud. We kunnen dus gerust stellen dat Flexoclean voor ieder deel van uw machine een passend reinigingsmiddel heeft. Wilt u iets nog specifiekers? We leveren ook maatwerk. Als Flexoclean zegt totaaloplossing dan bedoelen we dat ook. Dat betekent dat we niet alleen reinigingsmiddelen leveren voor uw productieproces. Flexoclean levert ook een breed scala producten voor de werkomgeving, zoals handzepen en vloerreinigers. U heeft dus maar één totaalleverancier nodig: Flexoclean.

8 Flexoclean kan u werk uit handen nemen. De service van Flexoclean houdt niet op bij een advies en een correcte levering van producten. Integendeel zelfs. Wie van onze professionele service gebruik maakt, zal de echte meerwaarde merken. Flexoclean heeft jarenlange ervaring en expertise samengebracht in één kenniscentrum. Daarop baseren wij onze maatgerichte service en advies. Flexoclean beschikt daarom over een mobiel laboratorium en technische ondersteuning. De FlexMobile voert naar wens reinigingen uit bij u op de werkvloer. Flexoclean optimaliseert uw proces. Met volumemetingen tonen we aan in welke mate en hoe snel de cellen in uw rasterwalsen dichtslibben. Aan de hand daarvan kan Flexoclean een advies uitbrengen voor een reiniging die het best past bij uw situatie. Uw walsen blijven langer schoon. Procesoptimalisatie ontstaat overigens ook door het toepassen van doseersystemen, speciaal ontwikkeld om de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel te doseren. Deze allround service levert u een besparing op. SERVICE

9 ENGINEERING Flexoclean is veel meer dan alleen reinigen. Flexoclean levert ook maatwerk en speelt in op specifieke behoeftes vanuit de markt. Makkelijker gezegd dan gedaan misschien. Juist daarom heeft Flexoclean zich toegelegd op engineering. Analyseer de inkt en je weet waarmee je de rasterwalsen moet reinigen. Op zich een simpel uitgangspunt, maar wie is bereid daar zo ver in mee te gaan? Ieder drukproces vraagt om een specifieke cleaner. Flexoclean zorgt ervoor dat het haalbare kaart wordt, dankzij ons eigen, innovatieve laboratorium. Dat eigen laboratorium bewijst keer op keer zijn meerwaarde, niet alleen voor productontwikkeling, maar ook als het gaat om anticiperen op marktontwikkelingen op het gebied van chemie, techniek, wetgeving en milieu. Flexoclean blijft graag up-to-date. Sterker nog: als marktleider lopen we graag voorop. Dat zijn we aan onze stand verplicht. Tegenwoordig heeft iedere branche en iedere organisatie de zorg over werkomgeving en milieu. Flexoclean levert hieraan een bijdrage door in het ontwikkelingsproces van de producten rekening te houden met de regelgeving op dat gebied, nu en in de nabije toekomst.

10 Flexoclean garandeert een hoger rendement en een langere economische levensduur door een optimale reiniging. Uiteraard is uw raster wals, rakel of cliché wel eens aan vervanging toe. Ook dan bent u bij Flexoclean aan het juiste adres. Wij leveren topkwaliteit producten, snel en tegen een concurrerende prijs. SUPPLIES U onderhoudt uw machinepark optimaal, voor een lange levensduur, een hoog rendement en een continue drukkwaliteit. Flexoclean maakt de belofte totaalleverancier te zijn en levert daarom ook supplies. We weten wat u nodig heeft, vanuit onze expertise met de flexografie. Flexoclean is behalve specialist in totaal oplos singen ook onafhankelijk leverancier. Dat werkt in uw voordeel: u krijgt wat u nodig heeft. Niet meer en niet minder. Tegen een concurrerende prijs en meestal uit voorraad.

11 Products & Solutions for professionals like you

12 Bliek SG Raamsdonksveer - The Netherlands - P.O. Box AJ Raamsdonksveer - The Netherlands T +31 (0) F +31 (0) E - I

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

itsme Making You Succeed

itsme Making You Succeed Welkom bij! (spreek uit: it s me) staat voor Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical. is de familienaam van een internationale bedrijvengroep die innovatieve techniek en distributie

Nadere informatie

uw zending in goede handen

uw zending in goede handen uw zending in goede handen nationaal en internationaal een vertrouwde naam TNT Express is een wereldwijd opererende express dienstverlener. Vele organisaties kennen ons als betrouwbare partner die zendingen

Nadere informatie

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Actueel EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Keuzes voor de juiste richting. Dat is de essentie! De Jager Actueel is een uitgave voor ondernemers. Met dit blad informeren wij u

Nadere informatie

DGMR. Meer dan een oplossing. Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software

DGMR. Meer dan een oplossing. Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software een oplossing. Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software adviseurs. Bouwfysica Energie en Duurzaam Bouwen Brandveiligheid DGMR. Meer dan een oplossing. DGMR is meer dan een raadgevend

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Bouw & Techniek Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

Bouw & Techniek Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op: Bouw & Techniek Technisch uitblinken met Sportfondsen Nederland NEDERLAND GROEP Sportfondsen uw bouwkundig en installatietechnisch adviseur Sportfondsen Nederland exploiteert niet alleen ruim 300 uiteenlopende

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

BDO CORPORATE CLIENTS CORPORATE AGILITY: SUCCESVOL ZIJN, SUCCESVOL BLIJVEN. Omdat mensen tellen.

BDO CORPORATE CLIENTS CORPORATE AGILITY: SUCCESVOL ZIJN, SUCCESVOL BLIJVEN. Omdat mensen tellen. BDO CORPORATE CLIENTS CORPORATE AGILITY: SUCCESVOL ZIJN, SUCCESVOL BLIJVEN Omdat mensen tellen. UW VERMOGEN TOT VERANDERING In de nieuwe economie is niets meer vanzelfsprekend. Beproefde business modellen

Nadere informatie

Private Banking. richting. uw beleggingsdoel. beleggen

Private Banking. richting. uw beleggingsdoel. beleggen Private Banking richting uw beleggingsdoel beleggen Inhoudsopgave 01_Wat u beweegt, geeft ons richting... 05 02_Passende oplossingen voor iedere belegger... 06 03_Vermogensbeheer: uw belegd vermogen in

Nadere informatie

Facility Management vanuit het hart vanuit het hart

Facility Management vanuit het hart vanuit het hart a Vebego company ask Yask biedt echte oplossingen in Facility Management. We hebben niet alleen een helder verhaal, maar ook een heldere visie. Facility Management als kern van de zaak: Facility Management

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

CRM ontmoet MS Outlook

CRM ontmoet MS Outlook CRM ontmoet MS Outlook Slim en efficiënt Waar gaat het om? U herkent het waarschijnlijk wel. U gebruikt een CRM systeem en daarnaast gebruikt u de MS Office producten waaronder MS Outlook. Twee toepassingen

Nadere informatie

Knowing what tomorrow brings.

Knowing what tomorrow brings. Sales office (BNL) Sales office (D) Sales office (UK) Wijchenseweg 20 Bruchfeld 85a St. Marys Court 6537 TL Nijmegen D-47809 Krefeld The Broadway, Amersham The Netherlands Germany Buckinghamshire HP7 0UT

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Samen met Nyenrode Business Universiteit en op basis van praktijkervaring heeft PlanMen een methodiek

Samen met Nyenrode Business Universiteit en op basis van praktijkervaring heeft PlanMen een methodiek WIE ZIJN WE Meer rendement uit mens en organisatie De planningsschijf van zes Samen met Nyenrode Business Universiteit en op basis van praktijkervaring heeft PlanMen een methodiek ontwikkeld om de processen

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze prioriteit

Uw veiligheid, onze prioriteit Uw veiligheid, onze prioriteit De weg naar veiligheid Veiligheid staat voorop bij alles wat we doen Zelfs voordat we een machine aanschaffen, denken we na over uw veiligheid. Deze brochure beschrijft op

Nadere informatie

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn:

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn: in zes stappen voorblad Voorblad 1 Inleiding Bij vrijwilligersbeleid gaat het er om op een meer doordachte en planmatige manier aandacht te geven aan de mensen die het werk doen in de vereniging. De werkbladen

Nadere informatie

private label recruitment

private label recruitment private label recruitment Uw eigen recruitment afdeling voor 1 vacature of uw volledige wervingsproces. Investeer uw wervingsbudget in uw eigen organisatie! Innovatie maakt succesvolle organisaties nóg

Nadere informatie

Iedereen is een requirements engineer

Iedereen is een requirements engineer Iedereen is een requirements engineer In 2009 bestaat Synergio tien jaar. Tien jaar minder gedoe en meer inspiratie. Typisch een moment om ons te bezinnen op wat we bereikt hebben. Maar ook voor een vooruitblik.

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen Geef uw onderneming vleugels Met de soepele werkprocessen van Dutchict Cloud Online functionaliteiten Managed Cloud Online functio U wilt uw documenten overal kunnen beheren en delen. Maar applicaties

Nadere informatie

Wat is OpenFOAM? OpenFOAM 1 is sterk in opkomst als een gratis. en serieus alternatief voor dure commerciële

Wat is OpenFOAM? OpenFOAM 1 is sterk in opkomst als een gratis. en serieus alternatief voor dure commerciële OpenFOAM 1 is sterk in opkomst als een gratis Wat is OpenFOAM? en serieus alternatief voor dure commerciële CFD pakketten. Het heeft grote voordelen ten opzichte van bestaande pakketten en daarmee is het

Nadere informatie

Strategisch inspelen op versnelling van het order- en productieproces

Strategisch inspelen op versnelling van het order- en productieproces Strategisch inspelen op versnelling van het order- en productieproces Whitepaper Grip houden op marges door wendbaarheid Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente.

Nadere informatie

Bob Bron, Algemeen directeur Xtandit. Vertrouwen in elkaar moet gekoesterd worden. Daarom zitten wij er bovenop.

Bob Bron, Algemeen directeur Xtandit. Vertrouwen in elkaar moet gekoesterd worden. Daarom zitten wij er bovenop. Inhoudsopgave: Pagina 9 Pagina 11 Pagina 13 Pagina 14 Pagina 15 Pagina 17 Pagina 20 Pagina 21 Pagina 23 Pagina 25 Pagina 27 Pagina 29 Pagina 31 Pagina 33 Pagina 34 Pagina 35 Xtandit. We zitten er bovenop

Nadere informatie

Uw ICT van morgen. NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering

Uw ICT van morgen. NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering Uw ICT van morgen NEH, de partner voor uw kantoorautomatisering Trust opens up new and unimagined possibilities. Robert C. Solomon Ontzorgen, dat is onze Corporatiebestuurders hebben de handen vol.

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Pagina 9 Pagina 11 Pagina 13 Pagina 14 Pagina 15 Pagina 17 Pagina 20 Pagina 21 Pagina 23 Pagina 25 Pagina 27 Pagina 29 Pagina 31 Pagina 33 Pagina 34 Pagina 35 Xtandit. We zitten er bovenop

Nadere informatie