De landbouwtechnologie van morgen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De landbouwtechnologie van morgen"

Transcriptie

1 De landbouwtechnologie van morgen

2 DE LANDBOUWTECHNOLOGIE VAN MORGEN. Sinds 1895 verbindt New Holland zich ertoe oplossingen te voorzien die de landbouwefficiëntie en -productiviteit verbeteren met toegankelijke technologie. In 2006 werd de Clean Energy Leader -strategie gelanceerd voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie. New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan gebruiksvriendelijke tractoren, oogstmachines en transportmiddelen: meer dan 80 productlijnen en 300 modellen. New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod landbouwmateriaal aan met een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning en een reeks op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertenadvies. New Holland staat dicht bij de klant en is zijn betrouwbare partner.

3 INHOUD 4 / 5 6 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / De geschiedenis van New Holland Leider in schone energie New Holland in de wereld CNH Parts & Service CNH Capital Het dealernetwerk Tractorenreeks met hoog vermogen Geavanceerd oogstmateriaal Gespecialiseerd materiaal Precisielandbeheer Prijzen en innovaties voor tractoren Prijzen en innovaties voor oogstmachines Het gamma Terreinverzorging Pick-ups en compacte tractoren Compacte tractoren Gespecialiseerde tractoren Tractoren onder 100 pk Tractoren boven 100 pk Tractoren boven 150 pk Tractoren boven 200 pk Tractoren boven 350 pk Transportmiddelen Balenpersen Conventionele maaidorsers Roterende maaidorsers Hakselaars Merchandising Meer dan 100 jaar landbouwtechnologie.

4 4 / 5 DE GESCHIEDENIS VAN NEW HOLLAND ACTIEF IN DE LANDBOUWSECTOR SINDS 1895.

5 HENRY FORD 30 juli april 1947 Stichter, Ford Motor Company GIOVANNI AGNELLI 13 augustus december 1945 Stichter, Fiat ABRAM M. ZIMMERMAN 31 juli januari 1944 Stichter, New Holland Machine Company LEON CLAEYS 30 juli augustus 1966 Stichter, Werkhuizen Leon Claeys company De geschiedenis van New Holland is er één van voortdurende innovatie, pionierswerk en toewijding om de landbouw makkelijker en productiever te maken voor alle landbouwers ter wereld. Onder de stichters bevinden zich Abe Zimmerman, de vader van de New Holland Machine company, en Henry Ford, de man die de wereldlandbouw mechaniseerde en landbouwtractoren voor de massa produceerde. Giovanni Agnelli, stichter van Fiat, en Leon Claeys, stichter van de onderneming waar later de eerste Europese zelfrijdende maaidorser zou gemaakt worden. Deze geschiedenis is doorspekt met gebeurtenissen die landbouwgeschiedenis schreven, industriële primeurs die het leven van miljoenen landbouwers over de hele wereld verbeterd hebben. Die geest, de gedurfde houding en sterke vastbeslotenheid om de landbouw te veranderen vormen de kern van New Holland: onze kernwaarden die vandaag voortleven, op uw landbouwbedrijf, bij New Holland.

6 6 / 7 LEIDER IN SCHONE ENERGIE SCHONE LANDBOUW. PRODUCTIEVE LANDBOUW.

7 Sinds 2006 is New Holland de leider in schone energie door de actieve promotie en ontwikkeling van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie. New Holland biedt de landbouwers van vandaag en morgen de ruimste keuze aan toegankelijke oplossingen die de efficiëntie en productiviteit verhogen, maar tegelijkertijd het milieu respecteren. De New Holland Clean Energy Leader -strategie is geworteld in de overtuiging dat landbouwers technologie kunnen gebruiken om los te komen van de beperkingen van fossiele brandstoffen. Deze strategie is gebaseerd op vijf steunpilaren: Biodiesel - Biomassa - Tier 4 Tractor op waterstof: NH 2 en het Energieonafhankelijke landbouwbedrijf - Koolstofvoetafdruk. PIONIER IN BIODIESEL SINDS 2006 Vandaag is New Holland de meest actieve producent van B100, 100% biodiesel compatibele produkten. Alle Tier 4 ECOBlue SCR motoren kunnen werken op B20, 20% biodieselmengsels, zolang dit mengsel aan de meest recente industrienormen voor brandstofkwaliteit (EN ) voldoet, terwijl het gebruik ervan volgens de richtlijnen van de producenten moet gebeuren.

8 8 / 9 LEIDER IN SCHONE ENERGIE TIER 4: VERBETERDE PRODUCTIVITEIT EN EFFICIËNTIE New Holland verbindt zich ertoe de beste beschikbare motortechnologie te gebruiken om te beantwoorden aan de strikte Tier 4A -uitstootnormen. Tractoren en oogstmachines met meer dan 100 pk zullen gebruik maken van Selectieve Katalytische Reductie -technologie (SCR-technologie), terwijl machines met minder dan 100 pk gebruik zullen maken van gekoelde uitlaatgasrecirculatie (CEGR). Vandaag biedt New Holland de grootste reeks machines aan die beantwoorden aan Tier 4A. Deze reeks omvat 9 maaidorsers en 20 tractoren. FRISSE LUCHT ECOBlue SCR-motoren ademen schone verse lucht in, in plaats van hete, vuile, gerecirculeerde smog, en garanderen een optimale verbranding. Het resultaat: stijging van 7% maximaal vermogen en 13% hoger koppel. Plus het ultieme reaktieve vermogen. U vraagt, New Holland voert uit. Beheerst vermogen. Schone prestatie. NEF-motor Tier 3 Tier 4A SCR VERBETERING (T7070) (nieuwe T7.270) Max. vermogen pk % Koppel Nm % Koppel backup % % EPM vermogen pk % NEF-motor Tier 3 Tier 4A SCR VERBETERING (T7070) (nieuwe T7.270)* Brandstofverbruik 289 g/kwh 261 g/kwh - 10% Verbetering tussen de T7070 Tier 3 en de nieuwe T7.207* Tier 4A SCR. *Gebaseerd op DLG Powermix -testen van 12/2010 DE OPLOSSING VAN VANDAAG VOOR MORGEN New Holland zal exclusief gebruik maken van SCR-technologie om te voldoen aan de toekomstige, strengere Tier 4B -normen. Dit betekent onveranderde ontwikkeling en investeringen in de volgende generatie landbouwmachines. FPT INDUSTRIAL: DE PERFECTE PARTNER FPT Industrial is New Hollands partner voor motorontwikkeling. Met meer dan geproduceerde SCR-motoren werd hun geavanceerde SCR-systeem uitvoerig ontwikkeld en getest in de transportindustrie. Het resultaat: optimale prestaties en ultieme betrouwbaarheid. POWERTRAIN TECHNOLOGIES

9 NH 2 - WATERSTOFTRACTOR EN HET ENERGIEONAFHANKELIJKE LANDBOUWBEDRIJF New Holland droomt van een toekomst met nulemissies, een wereld waarin u zelf voor uw energie zorgt. Dit lijkt nog veraf, maar is nu al realiteit, met de NH 2 -tractor. Deze tractor werkt op waterstof die door u, de landbouwer, geproduceerd wordt op uw toekomstig energieonafhankelijk landbouwbedrijf. De NH 2 produceert feitelijk geen uitstootgassen, enkel wat water. New Holland kijkt altijd verder, om u vandaag de oplossingen van morgen te bieden. Waarom? Om de wereld waarin we leven te verbeteren. GENIET VAN EEN ENERGIEONAFHANKELIJKE TOEKOMST ECHTE ENERGIEONAFHANKELIJKHEID Beeld u een wereld in zonder zorgen over schommelende energieprijzen en de negatieve impact ervan op uw landbouwinkomsten. Op uw energieonafhankelijke landbouwbedrijf maakt u zelf uw energie: een zelfbedruipende wereld onder uw controle. HERNIEUWBARE ENERGIE Beeld u in dat u elke dag wakker wordt in de wetenschap dat u over voldoende energie beschikt, en niet enkel voor vandaag, maar ook voor morgen en voor alle morgens van uw kinderen. Het energieonafhankelijke landbouwbedrijf maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen die nooit uitgeput raken, waaronder windenergie, zonne-energie, biomassa en biogas. Een lage impact op het milieu en een onuitputtelijke voorraad. EEN ECHTE TRACTOR ZONDER ENIGE UITSTOOT OP EEN ECHT LANDBOUWBEDRIJF De met NH 2 -waterstof aangedreven tractor is werkelijk revolutionair. Rokende, lawaaierige machines behoren tot het verleden. Deze tractor gaat voor een toekomst zonder enige uitstoot: hij produceert enkel een beetje water. U zult uw oren moeten spitsen om de machine te horen, zo stil draait ze! Indien u een bezoek brengt aan het eerste echte energieonafhankelijke landbouwbedrijf in La Bellotta (Italië) in 2012, dan kunt u een NH 2 aan het werk zien. De schoonste tractor wereldwijd, geproduceerd door de leider in schone energie.

10 10 / 11 LEIDER IN SCHONE ENERGIE VOLLEDIGE OPLOSSINGEN VOOR BIOMASSA New Holland is overtuigd van duurzame landbouw en biomassa kan worden beschouwd als de ultieme hernieuwbare energiebron. De oneindige cyclus van zaaien, verbouwen en oogsten is eeuwenoud, net als de landbouw, en zal blijven bestaan zolang de grond bewerkt wordt. New Holland levert een complete reeks landbouwuitrustingen voor het verbouwen, oogsten en verwerken van biomassaoogsten. Het resultaat? Voldoende voor alle eigen energiebehoeften; eventuele overschotten kunnen verkocht worden aan het nationale net. Verbouw energie met New Holland. LANDBOUWTECHNOLOGIE VOOR BIOMASSA De FR9000-reeks veldhakselaars biedt specifieke trommels en maaiers voor biomassa, zoals de kreupelhoutvariant. De grote balenpersen BB9000 produceren dichte balen, perfect voor elektriciteitscentrales die gestookt worden met stro. Tractors en uitrustingen voor materiaalbehandeling zorgen voor het verbouwen en de aanverwante activiteiten. Biomassa. Wij weten er alles over. AFVAL WORDT ENERGIE Geef nevenproducten van de landbouw een tweede leven en gebruik ze voor de productie van energie. Zet overschotten van stro of maïskolven om in echte energie. Laat dierlijk ligstro of overschotten drijfmest niet wegrotten, maar gebruik ze als brandstof voor de energierevolutie van biomassa. VELDEN VOL ENERGIE Iedereen is vertrouwd met het verbouwen van koolzaden en zonnebloemen voor biodiesel. Maar hoe zit het met het omzetten van suikerbieten en suikerriet in bio-ethanol, of hoe kan de potentiële energie in aardappelen, tarwe of maïs gebruikt worden om een landbouwbedrijf van energie te voorzien? Laag kreupelhout en grassen als miscanthus zitten boordevol energie, klaar om gebruikt te worden.

11 DE EIGEN KOOLSTOFVOETAFDRUK BEREKENEN EN VERMINDEREN Verbruikers vragen meer en meer naar landbouwproducten met een lage koolstofvoetafdruk. New Holland wil landbouwers helpen deze nieuwe uitdaging aan te gaan en hun rendabiliteit te vergroten. Daarom ontwikkelde New Holland een methode om de koolstofvoetafdruk te verlagen. Verminderen van het brandstofverbruik terwijl de productiviteit en efficiëntie van de landbouwactiviteit wordt verhoogd, vormt de kern van de strategieën van ECOBlue en ECOBraud, en kan bijdragen tot een aanzienlijke vermindering van de koolstofvoetafdruk van uw landbouwmachines. Een lagere koolstofvoetafdruk betekent ook duurzamere landbouw. CO2 kg uitstoot per liter diesel Tier 1 Tractor 18% MINDER CO2 47,850 kg 39,130 kg Tier 4 SCR Tractor EEN GEMAKKELIJKE MANIER OM UW KOOLSTOFVOETAFDRUK TE BEREKENEN Landbouwers en aannemers kunnen gebruik maken van de koolstofrekenmachine om de huidige koolstofvoetafdruk van hun machinepark te berekenen. Het resultaat toont de vermindering die ze kunnen halen, door bepaalde van hun uitrustingen te vervangen door ECOBlue-machines. BRANDSTOF BESPAREN OM UW KOOLSTOFVOETAFDRUK TE VERMINDEREN De uitstoot van verbrande diesel draagt aanzienlijk bij tot de algemene koolstofvoetafdruk van een landbouwbedrijf. ECOBlue SCR-technologie voor naleving van Tier 4A vermindert de Nox-uitstoot en het brandstofverbruik van het landbouwbedrijf tot 10%, wat uiteraard een reële vermindering betekent van de koolstofuitstoot. ECOBRAUD: DUURZAME WIJNBOUW MET EEN LAGERE KOOLSTOFVOETAFDRUK. ECOBraud omvat een volledige reeks uitrustingen voor de wijnbouw, met inbegrip van Braud-druivenoogstmachines die geleverd worden met de brandstofbesparende technologie Intelligent Management, samen met gespecialiseerde tractoren, wat moet leiden tot een vermindering van de koolstofvoetafdruk van een wijngaard tot 40%. Dit leidt ook tot een vermindering van 10% in de algemene koolstofvoetafdruk van elke geproduceerde fles wijn.

12 12 / 13 NEW HOLLAND IN DE WERELD OP VIJF CONTINENTEN OM WERELDWIJD DICHT BIJ DE LANDBOUWERS TE ZIJN. New Holland weet hoe uw veld eraan toe is en wat u nodig hebt. Hoe? Omdat we ons vlak bij u bevinden. Met geavanceerde productielocaties over de hele wereld, die gebruik maken van de allernieuwste productietechnieken, zoals World Class Manufacturing, weet u dat elk product dat van de band rolt New Hollands goedkeuringsstempel draagt. Van de onderdelen en motoren van FPT Industrial tot de kleinste tractoren en de grootste oogstmachines: de toegewijde New Holland werknemers zetten zich 100% in om aan uw vereisten te voldoen. Vier Centres of Excellence wijden zich aan de ontwikkeling van de volgende generatie landbouwmachines die de moderne landbouw zullen herdefiniëren op gebied van productiviteit, prestatie en comfort.

13 Turijn, Italië Wereldhoofdkantoor van New Holland Regionaal hoofdkantoor voor Europa Antwerpen, België Productievestiging voor onderdelen, basis van de continu variabele Auto Command -transmissie. Basildon, UK Productievestiging voor middelzware en zware tractoren, basis van de meervoudig bekroonde T7-tractorenreeks. Coex, Frankrijk Centre of Excellence voor druivenoogstmachines Productievestiging voor druivenoogstmachines, de thuis van het originele Braud-ontwerp. Croix, Frankrijk Productievestiging voor onderdelen, waaronder de Horizon -cabine. Jesi, Italië Productievestiging voor gespecialiseerde en lichte tractoren die al meer dan machines heeft geproduceerd. Lecce, Italië Productievestiging voor verreikers. Modena, Italië Productievestiging voor onderdelen. Plock, Polen Productievestiging voor maaidorsers, maaiborden en ronde balenpersen. Zedelgem, België Centre of Excellence voor oogstmachines Productievestiging voor top-oogstmachines waaronder de CR-reeks van Twin Rotor -maaidorsers, de FR-veldhakselaars, de CX conventionele maaidorsers en de BB-reeks grote vierkante balenpersen. New Holland, Pennsylvania, USA Centre of Excellence voor hooiwerktuigen Regionaal hoofdkantoor voor Noord-Amerika Geboorteplaats van de New Holland Machinery Company in Vandaag een productievestiging voor hooi- en voedertoepassingen die tot op heden al meer dan kleine vierkante balenpersen produceerde. Fargo, Noord-Dakota, USA Productievestiging voor tractorencombinaties, basis van de T9- reeks met 670 pk. Grand Island, Nebraska, USA. Productievestiging voor oogstmachines, al meer dan 35 jaar de basis van de Twin Rotor -technologie en de CR-maaidorserreeks. Racine, Wisconsin, USA Productievestiging voor zware tractoren, basis van de T8-tractorenreeks en onderdelen. Saskatoon, Canada Productievestiging voor grote plant- en zaaimachines. Curitiba, Brazilië Centre of Excellence voor tractoren Regionaal hoofdkantoor voor Latijns-Amerika Productiefaciliteit voor tractoren, inclusief de T8, en oogstmachines voor Zuid-Amerika met onder andere meer dan TC-maaidorsers. Queretaro, Mexico Productievestiging voor zowel tractoren als onderdelen. Sorocaba, Brazilië Productiefaciliteit voor de CR-reeks maaidorsers voor Zuid-Amerika. Piracicaba, Brazilië Productiefaciliteit voor de Defensor-sproeimachine voor de markten van Zuid-Amerika. Lugano, Zwitserland Regionaal hoofdkantoor voor de Internationale Regio. Ankara, Turkije Productievestiging voor tractoren die over de hele wereld geëxporteerd worden. Produceerde reeds meer dan tractoren. Harbin, China Productievestiging voor tractoren voor de binnenlandse markt. Naberezhnye Chelny, Rusland Joint venture met Kamaz, voor de productie van tractoren en maaidorsers voor de binnenlandse markt en voor export. New Delhi, India Productievestiging voor tractoren voor zowel de binnenlandse markt als voor export naar meer dan 50 landen. Heeft al meer dan tractoren geproduceerd. Shanghai, China Productievestiging voor tractoren voor de binnenlandse markt en voor export naar Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Tashkent, Oezbekistan Productievestiging voor tractoren die geëxporteerd worden naar de Centraal-Aziatische markten.

14 14 / 15 CNH PARTS&SERVICE ONZE LOGISTIEK LOOPT GESMEERD DE LOGISTIEKE ONDERSTEUNING VAN CNH PARTS&SERVICE CNH Parts&Service is de verdeler van Originele Onderdelen voor New Holland. Elk jaar, tijdens het oogstseizoen, breiden we onze dienstverlening uit zodat we 24/24 paraat staan. CNH Parts & Service stelt u in amper 2 uur een vervangstuk ter beschikking of levert het u s nachts. HET ONDERDEEL IN EEN RECORDTEMPO IDENTIFICEREN EN BESTELLEN De moderne communicatiemiddelen en het internet hebben de klantenservice een totaal nieuwe wending gegeven. Zo beschikken onze dealers tegenwoordig over een aantal opzoekmogelijkheden en databanken, waarmee ze sneller een probleem kunnen vaststellen en gemakkelijk het onderdeel kunnen identificeren dat besteld moet worden. De verschillende artikelen die we in voorraad hebben in onze vijf magazijnen overal in Europa, staan garant voor een efficiënte en snelle levering. Bovendien beschikken we over een bijzonder handige tool waarmee we overal ter wereld rechtstreeks bij de dealer een beschikbaar onderdeel kunnen terugvinden. Het hele jaar door garandeert CNH Parts&Service logistieke dienstverlening voor dringende gevallen. Tijdens het oogstseizoen wordt de dienstverlening zelfs nog uitgebreid zodat iedere dringende bestelling die op weekdagen voor 18 uur geplaatst wordt, de dag nadien al geleverd wordt. Onderdelen besteld op zaterdag en zondag voor 21 uur worden respectievelijk op zondag en maandag voor 11 uur uitgeleverd. Daarnaast kan op elk ogenblik een speciaal transport ingelegd worden om onderdelen onmiddellijk te versturen vanuit één van de vijf magazijnen. Voor de rest blijft de bestaande service behouden en staan de dealers altijd paraat. Het oogstseizoen is voor de loonwerkers en landbouwers één van de belangrijkste periodes van het jaar. CNH Parts&Service mobiliseert dan ook al zijn teams om zijn klanten in de best mogelijke omstandigheden te helpen.

15 DE EXPERTISE VAN NEW HOLLAND IS UW GARANTIE VOOR SUCCES. SUPPORT SERVICE Tijdens het oogstseizoen kan onze dealer service afdeling uw machines in een recordtijd repareren. En ons TOP SERVICE call center is 24 uur per dag, 7 dagen in de week open voor informatie en ondersteuning op het nummer TECHNISCHE KNOW-HOW Elke New Holland dealer is een oogstexpert. Ze hebben speciale training gevolgd, zelfs in de meest vooruitstrevende technieken. Dit is essentieel om aan uw behoeften te kunnen voldoen, de beste service te bieden en de hoge prestaties van uw producten te garanderen. EEN UITGEBREID, LOKAAL DEALERNETWERK New Holland is een international merk dat op alle continenten vertegenwoordigd is, met meer dan 800 dealers in Europa. U vindt altijd één van onze experts bij u in de buurt. NEW HOLLAND ORIGINELE ONDERDELEN Verleng de levensduur van uw machines en verminder uitval De originele onderdelen die door New Holland zijn ontwikkeld, voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatie-eisen die u mag verwachten. MEER DAN 1 MILJOEN ONDERDEELNUMMERS BESCHIKBAAR! Als producent van een breed assortiment tractors en maaidorsers, kan New Holland tegemoetkomen aan de vraag naar alle reserveonderdelen. Dankzij ons wereldwijde leveringssysteem voor onderdelen, is de beschikbaarheid van onze onderdelen ongeëvenaard.

16 16 / 17 CNH CAPITAL DE MOTOR VAN UW GROEI EEN ECHTE SPECIALIST TOT UW DIENST CNH Capital Europa is niet zomaar een financieringsmaatschappij zoals zoveel anderen. Het is een echte specialist op uw terrein. Als een volledig onderdeel van de CNH familie, kent CNH Capital Europa de landbouw- en constructiewereld even goed als u. Daarom kunnen wij u ook effectief complete oplossingen aanbieden, wat ook uw financieringsnoden zijn. CNH Capital begrijpt uw wereld en financiert uw noden. AANBOD VAN DE BESTE MOGELIJKHEDEN OM UW ACTIVITEITEN UIT TE BREIDEN Operationele Lease: De juiste machine op het juiste moment. Uw uitrusting is een productiewerktuig dat u regelmatig wenst te vernieuwen. Operationele lease is het ideale instrument om de juiste machine op het juiste ogenblik te hebben en om uw balans te optimaliseren. Bijkomend kunnen aanvullende diensten aangeboden worden. Lening: Eigendom nu, spreiding van de verwervingskost over de tijd. Door het aanbod van CNH Capital aan competitieve en flexibele aflossingsschema s en de mogelijkheid gepersonaliseerde afbetalingsschema s aan te bieden aangepast aan uw specifieke seizoengebonden noden, verwerft u de onmiddellijke eigendom van uw uitrustingsgoed met spreiding van uw kredietlijnen. Bijkomend kunnen de interestlasten ingeboekt worden als kost. Financiële Lease: Geniet van een aankoopoptie en aantrekkelijke rentes. Financiële leaseschema s bieden flexibiliteit en aantrekkelijke rentes. U least uw uitrustingsgoed met behoud van de mogelijkheid de juridische eigendom te verwerven op het einde van de leaseperiode. Bijkomend geniet u van de fiscale voordelen.

17 BIJKOMENDE DIENSTEN: Subsidie aanvragen: CNH Capital, een erkende bank. CNH Capital kent als geen ander de weg in de wereld van de lokale subsidiemogelijkheden. Graag bieden wij u onze diensten aan om maximaal te genieten van de diverse steunmogelijkheden. Neem gerust contact op met uw adviseur. Remarketing: Een tweede leven voor gebruikt materiaal. CNH Capital zorgt dat gebruikte machines een tweede leven kennen op het einde van de lease. WAAROM CNH CAPITAL? Omdat CNH Capital: Uw favoriete financiële partner is. Een mondiale specialist is in de wereld van financiering en leasing van landbouw- en constructiemachines. Een volledig gamma van financiële diensten aanbiedt. Competitieve en flexibele afbetalingsschema s aanbiedt. Op maat gesneden financiële oplossingen aanbiedt. CONTACTEER ONS! Vraag ernaar bij uw dealer; samen met uw CNH Capital adviseur zal hij u een gamma van financieringsmogelijkheden kunnen voorstellen. CNH Capital adviescentrum tot uw dienst om u alle nodige informatie te verschaffen. Maandag tot vrijdag ( ) op telefoonnummer (België) of (Nederland) of via ons adres cnhcapitalbenelux@cnh.com

18 18 / 19 NEW HOLLAND DEALERNETWERK SAMEN MET U OP HET VELD, ELKE DAG. New Holland beseft dat geen twee landbouwbedrijven gelijk zijn, en het uitgebreide dealernetwerk verzekert een grondige lokale kennis. Uw lokale dealer is uw enige bestemming voor alles wat met landbouw te maken heeft: dringend een onderdeel nodig tijdens de oogst? Wilt u een nieuwe tractor bespreken of een routineonderhoud boeken? Uw dealer kan u de passende oplossing bieden. Waarom? Omdat hij dicht in de buurt is en uw landbouwbedrijf even goed kent als uzelf. Onze dealers weten wat landbouw voor u betekent en leggen zich erop toe u dag na dag, en seizoen na seizoen te ondersteunen.

19 BENELUX DEALERNETWERK Met meer dan 135 dealers in de Benelux is New Holland altijd dicht bij u, waar u ook bent.

20 20 / 21 TRACTORENREEKS MET GROOT VERMOGEN HET NIEUWE CONCEPT VAN GROOTSCHALIGE LANDBOUW. Het beeld van de grootschalige landbouw is aan het veranderen. Meer voedsel, hogere kwaliteit, toegenomen verantwoordelijkheid. Dit zijn de uitdagingen waar de landbouwers van vandaag mee geconfronteerd worden. Deze nieuwe landbouw vereist een nieuw landbouwconcept, u zult niet langer moeten kiezen tussen prestatie en wendbaarheid of stabiliteit op de weg. New Holland weet dat een compromis geen optie is in de moderne landbouw. Compleet, maar niet gecompliceerd. Gebruiksvriendelijk, maar verfijnd. De nieuwe T7-, T8- en T9-reeksen: een nieuwe standaard voor de grootschalige landbouw en een unieke oplossing voor uw landbouwtoekomst.

21 DE T7-REEKS EEN GROTE FAMILIE VOOR VEELEISENDE PROFESSIONALS. De T7-reeks werd ontwikkeld om aan uw individuele landbouwbehoeften te voldoen. Kies uit negen modellen en drie transmissievarianten voor grotere landbouwefficiëntie, productiviteit en flexibiliteit. SIDEWINDER II ONTWORPEN DOOR LANDBOUWERS, VOOR LANDBOUWERS. Bij New Holland luisteren we naar onze klanten en ontwikkelden we de SideWinder II -armsteun om uw tractor nog eenvoudiger te kunnen besturen. Hij is standaard bij de T7-, T8- en T9-reeksen en plaatst de meest gebruikte bedieningen binnen handbereik. De CommandGrip is uw nieuwe rechterhand, het IntelliView III kleuren touchscreen maakt van de besturing kinderspel. Ergonomische uitmuntendheid voor een verbeterde productiviteit. T8 DE SNELHEID EN STABILITEIT VAN EEN LANGE WIELBASIS MET DE WENDBAARHEID VAN EEN KORTE WIELBASIS. T9 BEKROOND ERGONOMISCH ONTWERP GECOMBINEERD MET EEN VERMOGEN TOT 670 PK. De nieuwe T8 maakt alles mogelijk. Krachtige en brandstofefficiënte motoren, een volledig geïntegreerde fronthef en aftakas, plus een ongeëvenaarde bestuurdersomgeving betekenen dat de T8 uw partner is voor productiviteit bij alle grootschalige landbouwtoepassingen. De T9 vereenvoudigt de grootschalige landbouw. Beschikbaar in een standaardversie en versie met breed chassis om perfect bij uw landbouwtoepassing te passen; de ruimste cabine in de industrie en de gepatenteerde Comfort Ride -cabinevering brengen het bestuurderscomfort naar een hoger niveau.

22 22 / 23 GEAVANCEERD OOGSTMATERIAAL OOGSTEN MET SPECIALISTEN. New Holland behoorde steeds tot de voorhoede van de oogsttechnologie en introduceerde baanbrekende, revolutionaire primeurs in deze sector. Denk aan de Twin Rotor -maaidorser. Dankzij New Holland. Denk aan de eerste zelfrijdende maaidorser in Europa. Dankzij New Holland. Het complete gamma van oogstmachines voldoet volledig aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers, voor wie efficiëntie en productiviteit bij alle gewassen en op alle terreinen noodzakelijk is. Conventionele en wereldrecordhoudende roterende maaidorsers, een van s werelds krachtigste veldhakselaars en een volledige reeks grote balenpersen produceren dag in dag uit resultaten en laten seizoen na seizoen propere velden achter. Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door ingenieurs met geel bloed ; kies New Holland voor een uitmuntende oogst. Uiteindelijk kunnen enkel diegenen die iets uitgevonden hebben, het heruitvinden.

23 FR9000 PIONIERSUITMUNTENDHEID ALS STANDAARD. CR OOGSTEN MET ONGEËVENAARDE KWALITEIT. MACHINE VAN HET JAAR 2012 De FR9000-reeks biedt het toppunt van de veldhakselaartechnologie. Wat denkt u van een machine die zich voortdurend aanpast aan de veranderende gewastoestanden en die zelfs uw aanhangwagen voor u vult? Voor veelzijdigheid en verbazingwekkende prestaties het hele jaar door is de FR-reeks de natuurlijke keuze. Met de baanbrekende technologie Twin Rotor biedt de CR al meer dan 35 jaar uitstekende productiviteit en ongeëvenaarde kwaliteit, met graanbreuk van amper 0,1%. BB9000 DE NEW HOLLAND PROFESSIONELE BALENPERS. CX8000 TRADITIE VAN UITMUNTEND OOGSTEN. De BB9000-reeks is de juiste keuze bij professionele toepassingen. Zij zit barstensvol geavanceerde technologie en maakt het grootschalige aannemers mogelijk om de productie accuraat in te stellen voor maximale rentabiliteit. New Hollands paradepaardje, de conventionele maaidorser, levert perfecte graankwaliteit én een ongeëvenaarde strokwaliteit. s Werelds krachtigste reeks conventionele maaidorsers is de standaardkeuze geworden voor toepassingen in alle mogelijke omstandigheden.

24 24 / 25 GESPECIALISEERD MATERIAAL SPECIALISATIE WORDT STANDAARD GELEVERD. New Holland biedt complete landbouwoplossingen en kan altijd de juiste machine leveren voor uw individuele vereisten. Vooruitstrevende, gespecialiseerde machines vormen de kern van het 'New Holland -DNA. Denk aan druivenoogstmachines of rupstractoren en u denkt automatisch aan New Holland. Van boomgaarden tot wijngaarden, van professionals voor terreinverzorging tot gemeentelijke groendiensten, u vindt ongetwijfeld de perfecte oplossing.

25 DRUIVENOOGSTMACHINES 35 JAAR INDUSTRIËLE PRIMEURS. T4000 F/N/V KLEIN MAAR FIJN. New Holland bande de slopende taak van de druivenoogst naar het verleden dankzij de geavanceerde druivenoogsttechnologie was het 35 ste jaar van constante innovatie en precisiemechanisatie voor deze eeuwenoude cultuur. Boomgaarden, wijngaarden en andere gespecialiseerde toepassingen hebben hun eigen individuele vereisten. De T4000 F/N/V -reeks werd ontwikkeld om zelfs tussen de smalste rijen te rijden zonder de plant te beschadigen. TK4000 EEN ONGEËVENAARDE LIJST VAN PRESTATIES. TERREINVERZORGING MEER DAN MAAIERS, MEER DAN COMPACTE TRACTOREN. RUSTLER VOOR ELKE TAAK, ALTIJD EN OVERAL. Fiat produceerde de eerste in massa geproduceerde rupstractor in de jaren 30 en de TK4000 van vandaag is het resultaat van meer dan 75 jaar voortdurende innovatie. Veldbewerkingen op steile hellingen en in moeilijke omstandigheden verlopen nu nog comfortabeler en veiliger dankzij de eerste cabineversie in de sector. Hoveniers, terreinverzorgers, eigenaars van golfterreinen en groendiensten van gemeentes hebben alle vertrouwen in New Holland. De betrouwbare Boomer 3000, de T1500 en andere modellen bieden het ultieme gebruiksgemak, met lage kosten en hoge prestaties. De natuurlijke omgeving van de Rustler bevindt zich overal. Het vee voederen op het landbouwbedrijf, hekken repareren of gewassen inspecteren of zelfs op bouwterreinen, golfterreinen of parken: de Rustler biedt een veelzijdigheid waarmee u overal kunt rijden en dankzij de ultravlotte rit elke taak kunt uitvoeren.

26 26 / 27 PRECISIELANDBEHEER PRECISIELANDBOUW MET NEW HOLLAND. New Holland biedt een uitgebreide reeks volledige geleidingssysteem die op maat van uw individuele toepassingen gemaakt worden. Dankzij een uitgebreide reeks correctiesignalen kan de modulaire New Holland oplossing op eender welke machine gebruikt worden! Intuïtieve, gebruiksvriendelijke interfaces zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt sturen en de Precision Land Management -software stelt u in staat de opbrengstgegevens te downloaden en te analyseren, om instellingen aan te passen en kosten te verminderen. Als u er klaar voor bent om geld en tijd te besparen, comfortabeler te werken en meer uit elk seizoen te halen met precisielandbouw, staat het New Holland Precision Land Management voor u klaar. EEN GELEIDINGSOPLOSSING VOOR ELKE KLANT New Holland biedt u het geleidingssysteem dat bij uw behoeften past. Kies het vereiste precisieniveau en kies daarna tussen een manuele besturing met de EZ-Guide 250, een geassisteerde besturing of volledig handvrij sturen met een automatisch geleidingspakket. Kies voor New Holland voor een tot op de centimeter nauwkeurige besturing. Jaar na jaar. EZ-GUIDE 250 -BEELDSCHERM ASSISTED GUIDANCE EZ-PILOT - SYSTEEM

27 PRECISIELANDBOUW SOFTWARE Een belangrijk element van de precisielandbouw is de mogelijkheid om de input precies in te stellen, voor maximale opbrengst tijdens de oogst. De precisielandbouw software is uw sleutel naar verhoogde productiviteit, omdat u precieze veldgegevens van uw tractor of maaidorser kunt downloaden en deze kunt analyseren op uw pc, om uw activiteiten op maat aan te passen voor volgende seizoenen. VOCHT- EN OPBRENGSTCONTROLE Te nat om te oogsten? De vochtmeting in real time op de CX- en CR- maaidorsers en de FR-veldhakselaars bieden de oplossing. De BB-reeks van grote balenpersen voor vierkante balen regelt zelfs de toepassing van additieven volgens deze meting. U kunt ook de reële opbrengst van uw veld volgen met de opbrengstmeting in real time, en deze gegevens daarna downloaden en analyseren. TELEMATICA De toekomst van PLM is realiteit geworden. Telematica geeft u de mogelijkheid vanuit uw comfortabele kantoor verbinding te maken met uw machine. Kies het basisprogramma om de huidige locatie van uw machine en de uren weer te geven, of de upgrade voor op afstand diagnostische mogelijkheden, die zelfs adviseren over het geplande onderhoud. INTELLISTEER -SYSTEEM De geïntegreerde New Holland geleidingsoplossing maakt het mogelijk uw besturingsrichting in te stellen en daarna achterover te leunen, te ontspannen en van de rit te genieten. Voor handvrij sturen en een nauwkeurigheid tot 1-2 cm met een hogere productiviteit en efficiëntie als gevolg, is IntelliSteer het antwoord. INTELLIVIEW III EN IV MONITOR NH 372-ONTVANGER COMPATIBEL MET GLONASS

28 28 / 29 PRIJZEN EN INNOVATIES VOOR TRACTOREN STAP IN EN RIJ WEG EASY DRIVE CVT -TRANSMISSIE: ZILVEREN MEDAILLE SIMA 2009 TECHNISCHE INNOVATIE FIMA 2010 UW TRACTOR EN TRAILER ONMIDDELLIJK STOPPEN, ALTIJD. ABS SUPERSTEER EN HET INTELLIGENTE TRAILERREMSYSTEEM: ZILVEREN MEDAILLE AGRITECHNICA 2009 EN 2011 UITSTEKENDE TECHNISCHE INNOVATIE FIMA 2010 De populaire Boomer reeks is beschikbaar met de zachte en gesofisticeerde continu variabele EasyDrive -transmissie, een kenmerk dat gewoonlijk enkel is voorbehouden voor grotere tractoren. Bestuurders kunnen achter het stuur plaatsnemen en onmiddellijk wegrijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over versnellingen of koppelingen, de EasyDrive-transmissie biedt een makkelijke bediening met één pedaal, tot 30 pk. Eenvoudig, niet? Het intelligente trailerremsysteem beheert automatisch de remkracht die wordt uitgeoefend op de trailer, ten opzichte van en stelt deze gelijk met die van de tractor. Zo wordt gezorgd voor uitermate veilig wegvervoer en stabiliteit in alle omstandigheden. Bij het vertragen met de transmissie of de uitlaatrem worden de trailerremmen gemoduleerd zodat de afremming van de trailer perfect overeenstemt met die van de tractor. Het resultaat? De totale remafstand van tractor en trailer stemt bijna overeen met die van de tractor alleen. Schaarstanden worden hiermee definitief naar het verleden verwezen. Deze technologie is volledig compatibel met ABS SuperSteer, beschikbaar op de T7-reeks.

29 ONTWORPEN DOOR LANDBOUWERS, VOOR LANDBOUWERS. SIDEWINDER II -ARMSTEUN: GOOD DESIGN -AWARD 2009, TECHNISCHE INNOVATIE FIMA 2010, AE50-AWARD 2010 DE SLEUTEL TOT EEN PRODUCTIEF, COMFORTABEL EN VEILIG LANDBOUWBEDRIJF. NEW HOLLAND SMART KEY: ZILVEREN MEDAILLE AGRITECHNICA 2011 Intuïtieve besturing en ergonomische uitmuntendheid zorgen voor een verhoogde productiviteit. Bij New Holland luisterden we naar onze klanten en we ontwikkelden de SideWinder II -armsteun, om de bedieningen van uw tractor nog eenvoudiger te maken. Alle belangrijke besturingen zijn bereikbaar via de armsteun, precies daar waar u hen wou. De CommandGrip is uw rechterhand en bevat alle belangrijke bedieningen. Het IntelliView III -kleuren touchscreen biedt informatie in één oogopslag en maakt de bestuurdersinstellingen kinderspel. De Smart Key verhoogt de productiviteit en rendabiliteit van het landbouwbedrijf. Elke bestuurder heeft slechts één persoonlijke Smart Key die alle rijvoorkeuren opslaat en die de fleetmanager via een unieke toegangscode alleen voor bepaalde machines kan activeren, tot 40 in totaal! Meer nodig? Misschien is het nodig om de functies van de machine voor bepaalde bestuurders vooraf in te stellen, zoals topsnelheid, of om de individuele productiviteit van de bestuurder en de doeltreffendheid van de telematica te analyseren. Zo kan zelfs de vervaldatum van een sleutel ingesteld worden voor machines op huurcontract.

30 30 / 31 PRIJZEN EN INNOVATIES VOOR OOGSTMACHINES IDENTIFICEER ELKE BAAL CROP ID -SYSTEEM: ZILVEREN MEDAILLE SIMA 2011 LAAT DE FR DE AANHANGWAGEN VOOR U VULLEN INTELLIFILL : GOUDEN MEDAILLE AGRICTECHNICA 2009, GOUDEN AAR AGRIBEX 2009, UITMUNTENDE TECHNISCHE INNOVATIE FIMA 2010, TECHNISCHE INNOVATIE EIMA 2010 Het Crop ID -systeem registreert realtime informatie over elke baal. Tijdens de doorvoer van de baal door de balenkamer wordt een lege ID-label met radiofrequentie aangebracht. Als de baal uit de kamer en naar de glijgoot gaat, wordt de door de Crop ID Precision Information Processor geregistreerde informatie, waaronder het gewicht van de baal, de vochtigheidsgraad, datum en tijdstip en zijn GPS-locatie, overgebracht op het plaatje. Een infraroodscanner kan gebruikt worden om het plaatje te lezen en om te verzekeren dat de juiste baal gekozen wordt voor elke situatie. Het besturen van een hakselaar vraagt uitgebreide ervaring en veel concentratie. Voor een maximale focus op de gewastoevoer en de vooruitgang op het veld, detecteert het ingenieuze, 3D-cameragebaseerde IntelliFill -systeem automatisch de rand van de aanhangwagen en de stroom van het hakselgoed. Ongeacht de grootte of rand van uw aanhangwagen, IntelliFill controleert automatisch de lospijp om de aanhangwagen perfect tot aan de rand te vullen, zonder verspilling.

31 ECOBRAUD: DUURZAME WIJNBOUW. INTELLIGENT MANAGEMENT SYSTEM II EN ACTIVE SAFETY & WEIGHING: ZILVEREN MEDAILLE SITEVI 2009 EN 2011, ZILVEREN MEDAILLE AGRITECHNICA 2011 GELIJKMATIG, COMFORTABEL OOGSTEN MET SYNCHROKNIFE : ZILVEREN MEDAILLE AGRITECHNICA 2011 ECOBraud omvat een complete reeks uitrustingen voor de wijnbouw waarmee de koolstofvoetafdruk van het wijnbouwbedrijf tot 40% verminderd kan worden. Het Intelligent Management System, dat de belangrijkste machineparameters regelt in verhouding tot de reële lading, kan het brandstofverbruik tot 31% verminderen en tegelijkertijd de veiligheid van de bestuurder verhogen. Een netwerk van sensoren in real time zorgt ervoor dat de machine altijd waterpas blijft, en dat bepaalde machinefuncties uitgeschakeld worden wanneer vooraf bepaalde veiligheidscriteria overschreden worden. De grootste maaiborden voor de CR- en CX-maaidorsers worden uitgerust met de technologie SynchroKnife. Eén centraal gemonteerde versnellingsbak met dubbele mesaandrijving zorgt voor een perfecte zijdelingse gewichtsverdeling voor meer gelijkmatige stoppelhoogte, waarbij de mesdruk en trilling aanzienlijk worden verminderd voor meer betrouwbaarheid, minder dure stilstandtijd en meer bestuurderscomfort. De snijkant van het oogstgoed onder de maaibordvloer wordt nu volledig beveiligd tegen mogelijke scheuren, veroorzaakt door de grote, aan de zijkant gemonteerde mesaandrijvingen.

32

33 HET GAMMA

34 34 / 35 TERREINVERZORGING BOOMER EN TZ. MEER DAN ENKEL COMPACTE TRACTOREN. De TZ- en Boomer-reeksen compacte tractoren zijn de standaardkeuze voor professionele terreinverzorging. Er zijn zeven modellen beschikbaar in drie reeksen, die 20 tot 50 pk produceren. Bovendien kan de volledige reeks aangepast worden om tegemoet te komen aan uw exacte vereisten. Wie op zoek is naar het ultieme gebruiksgemak, kan kiezen voor de bekroonde EasyDrive CVT op de Boomer reeks. Boomer Boomer Boomer Boomer Boomer Modellen TZ21 TZ Motor Cilinders (aantal) Inhoud (cm 3 ) Vermogen (kw/pk) 15,7/21 17,9/24 23,1/31 26,1/35 29,8/41 33,5/46 37,3/51 Transmissie Mechanisch 9x3 24x24 24x24 24x24 Hydrostatisch 2-serie 2-serie 3-serie 3-serie 2x2 Power Range Continu variabel EasyDrive CVT -transmissie Aftakas Achteraan (tpm) / 540E 540 / 540E 540 / 540E Centrale HST-versie (tpm) Afmetingen en gewicht Min. algemene breedte (mm) Min. gewicht (kg) Niet beschikbaar Boomer 8N De retro Boomer 8N vertegenwoordigt de erfenis van Ford in een modern jasje. SuperSteer -vooras met Sensitrak Korter draaien en minder beschadiging van het grasland dankzij het automatische beheer van de trekkracht.

35 T1500 EN TC24D. BEWEZEN DUURZAAMHEID EN PRESTATIE. De T1500- en TC24D-reeksen bieden eenvoudige, robuuste besturing en zijn perfect geschikt voor gebruik in serres, bij kleine tuinbouwtoepassingen, stallen enz. Kies tussen een mechanische transmissie met trekkrachtregeling en een hydrostatische optie, of voeg een voorlader toe voor maximale veelzijdigheid. G6000. BETROUWBAAR MAAIWERK VOLGENS UW VEREISTEN. De G6000-reeks is ideaal voor intensieve en commerciële maaitoepassingen op grote schaal. Beschikbaar met een 1,5 of een 1,8 m maaidek dat hoge prestaties levert. De productiviteit wordt gegarandeerd dankzij de ergonomische opzet van de bedieningen en het onbelemmerd zicht op de maaier, dankzij de G6000-achteraandrijving. Motorkap uit één stuk Controles en dagelijks onderhoud zijn kinderspel. Perfect evenwicht De achteraan geïnstalleerde motor levert het perfecte tegengewicht voor de maaier. Modellen TC24D T1560 T1570 Motor Cilinders (aantal) Inhoud (cm 3 ) Vermogen (kw/pk) 17,9/24 22,4/30 24,6/33 Transmissie Mechanisch 9x3 9x3 9x3 Hydrostatisch 3-serie 3-serie 3-serie Aftakas Achteraan (tpm) Centrale HST-versie (tpm) Afmetingen en gewicht Min. algemene breedte (mm) Min. gewicht (kg) Achterhef De categorie 1 -achterhef op de T1500 kan tot 873 kg heffen. Modellen G6030 G6035 Motor Cilinders (aantal) 3 3 Inhoud (cm 3 ) Vermogen (kw/pk) 22,4/30 26,8/36 Maaidekken beschikbaar Lediging achteraan (m) 1,52-1,82 1,52-1,82 Lediging aan de zijkant (m) 1,52-1,82 1,52-1,82 Gewicht Min. gewicht (exclusief maaier) (kg) Lichter en sneller Een laag gewicht en hoge transportsnelheid garanderen een verhoogde productiviteit.

36 36 / 37 PICK-UPS EN COMPACTE TRACTOREN RUSTLER. VOOR ELKE TAAK, ALTIJD EN OVERAL. Personaliseer uw Rustler door te kiezen voor een standaard-rops of voor een optionele ruit. Een automatische 4WA garandeert de trekkracht in alle omstandigheden, zelfs wanneer u de volledige lastcapaciteit van 476 kg benut. Geniet van het gebruiksgemak met de één pedaal -CVT-technologie, sleep wat u ook wilt en nodig een vriend uit om van de rit te genieten vanuit de passagiersstoel. Raak overal Met een topsnelheid van 40 km/u bent u nog sneller op uw bestemming. Robuuste kanteling Dankzij het robuuste kantelbaar laadplatform, kantelt u probleemloos uw volledige lading. Model Rustler 120 Motor Cilinders (aantal) 3 Inhoud (cm 3 ) 719 Vermogen (kw/pk) 14,9/20 Transmissie Type Riemtype CVT (continu variabele transmissie) Omkeerinrichting Mechanische voor./achter. keuzeschakelaar Stuurinrichting 4WA-schakeling Automatisch Min. draaicirkel (mm) 3500 Afmetingen en gewicht Totale lengte/breedte (mm) 3090/1615 Min. gewicht (kg) 72

37 T3000. STIJLVOLLE VEELZIJDIGHEID DIE AAN AL UW BEHOEFTEN VOLDOET. De T3000-reeks biedt opties voor zowel de cabine als voor het rolbeugelsysteem (ROPS) om aan uw individuele eisen te voldoen. Krachtig maar compact, biedt deze reeks een uitstekende brandstofbesparing en productiviteit dankzij de aftakas met twee toerentallen, een hefcapaciteit van 1200 kg achteraan en een kruipversnellingsoptie. Lange dagen vliegen voorbij dankzij de comfortabele cabine en ergonomisch gepositioneerde bedieningen, waaronder de omkeerschakeling, voor een verbeterde rijervaring. Modellen T3010 T3020 T3030 T3040 Motor Cilinders (aantal) Inhoud (cm 3 ) Vermogen (kw/pk) 25,9/35,3 31,9/43,5 35/47,7 39,9/54,4 Transmissie Mechanisch 16x16 16x16 16x16 16x16 Aftakas Achteraan (tpm) 540 / 540E 540 / 540E 540 / 540E 540 / 540E Vooraan (tpm) Afmetingen en gewicht Min. totale breedte (mm) Min. gewicht (kg) Behoud een laag profiel Het lage profiel en de cabine met vier kolommen zijn ideaal om te werken in krappe ruimtes, zoals broeikassen. Verlaag uw brandstofrekeningen Het spaarzame 540 tpm aftakastoerental zorgt voor een lager motortoerental en minder brandstofverbruik.

38 38 / 39 COMPACTE TRACTOREN TD3.50. ROBUUSTE CONSTRUCTIE. BETROUWBARE PRESTATIE. De TD3.50 beschikt over een robuust ontwerp dat voortbouwt op New Hollands lange ervaring in de productie van tractoren die de klus klaren. Een efficiënte, mechanische transmissie wordt gecombineerd met een motor van 48 pk. Een vierwielaandrijving zorgt voor een betrouwbare tractie. Snelheden van 2,8 tot 30 km/u zorgen ervoor dat u de precieze snelheid kunt kiezen naargelang uw toepassingen. Model TD3.50 Motor Cilinders / Inhoud (aantal/cm 3 ) 4 / 2216 Max. vermogen (kw/pk) 36/48 Transmissie Mechanisch 8x8 Aftakas Achteraan (tpm) 540 Afmetingen en gewicht Min. totale breedte (mm) 1580 Min. gewicht (kg) 1930 De F480, Fiat-erfgoed voor vandaag De speciale F480-editie bevat het beste van het Fiat-erfgoed in een volmaakt modern jasje. Synchro Command - transmissie Een daartoe bestemde omkeerschakeling maakt het veranderen van rijrichting nog eenvoudiger.

39 TD4000F. ZEER WAARDEVOL. PRODUCTIVITEIT GEGARANDEERD. De TD4000F-reeks biedt een op maat gemaakte veelzijdigheid in een zuinig jasje. De brandstofefficiënte, viercilinder F5C-motoren produceren tussen pk; en de lange onderhoudsintervallen van 500 uur verhogen verder de algemene zuinigheid van de tractor. Deze ROPS-exclusieve reeks, beschikbaar met een reeks bandenaanbiedingen volgens uw behoeften, vindt haar oorsprong bij de illustere Fiat 86 -reeks. 4WA-inschakeling Schakel zonder inspanning de 4WA in met één druk op de knop. 100% compatibel met biodiesel De volledige reeks is 100% compatibel met biodiesel en kan makkelijk bijgetankt worden vanop de grond. Modellen TD4020F TD4030F TD4040F Motor Cilinders (aantal) Inhoud (cm 3 ) Vermogen ISO (kw/pk) 48/65 57/78 65/88 Transmissie Synchro Shuttle 12x12 12x12 12x12 Synchro Shuttle met kruipversnelling 20x12 20x12 20x12 Besturing 4WA-vooras Hydrauliek Hefverm. achteraan kogeleinden (kg) Afmetingen Min. draaicirkel (mm) Min. totale breedte (mm) Standaard

40 40 / 41 GESPECIALISEERDE TRACTOREN T4000 F/N/V. PRACHTIGE LOOK, BRILJANTE PRESTATIES. De T4000F/N/V-reeks werd specifiek ontwikkeld en ontworpen voor boomgaard- en wijngaardeigenaars. Er zijn drie breedtes. De tractoren zijn beschikbaar met sportieve geavanceerde functies waaronder SuperSteer met automatisch trekkrachtbeheer met mechanische of elektronische trekkrachtregeling. Productiviteit gegarandeerd. De moderne en efficiënte F5C- en Nef-motoren met vier cilinders zorgen voor gegarandeerd zuinig vermogen. Modellen T4020V T4030V T4030N T4030F T4040V T4040N T4040F T4050V T4050N T4050F T4060V T4060N T4060F Motor Cilinders/Inhoud (aantal/cm 3 ) 4/3200 4/3200 4/3200 4/4500 4/4500 Vermogen ISO (kw/pk) 48/65 57/78 65/88 71/97 78/106 Transmissie Shuttle Command 16x16 16x16 16x16 16x16 16x16 Split Command 32x16 32x16 32x16 32x16 32x16 Powershuttle 16x16 16x16 16x16 16x16 16x16 Dual Command met Powershuttle 32x16 32x16 32x16 32x16 32x16 Besturing 4WA-vooras O O O O SuperSteer -4WA-vooras Auto 4WD Standaard / SuperSteer O / O / O / O / O / O / O / O / O / O / O / O / O / Hydrauliek Hefverm. achteraan kogeleinden (kg) Afmetingen Min. draaicirkel (mm) Min. totale breedte (mm) Standaard O Optioneel Niet beschikbaar SuperSteer-fronthef Wilt u een langere wielbasis? Wilt u dat uw hef uw draaihoek volgt? Kies dan voor een SuperSteer-fronthef. Optionele Blue Cab Bij het werk op het veld verhindert de afgesloten Blue Cab dat schadelijke stoffen in de cabine terechtkomen.

41 TK JAAR CONSTANTE EVOLUTIE. Denk aan rupsbanden. Denk aan New Holland. 75 jaar ervaring hebben geleid tot de ontwikkeling van de huidige TK4000. Beschikbaar met zowel ROPS als in een unieke cabineversie, hebt u de keuze tussen traditionele metalen of rubberen banden voor een comfortabel transport. Kies uit vier breedtes: bergen, standaard, wijngaard of boomgaard naargelang uw behoeften en rijd vol vertrouwen steile hellingen en moeilijke terreinen op. Modellen TK4020V/F TK4030V/F TK4030 TK4040/M TK4050/M TK4060 Motor Cilinders/Inhoud (aantal/cm 3 ) 4/3200 4/3200 4/3200 4/3200 4/4500 4/4500 Vermogen ISO (kw/pk) 48/65 57/78 57/78 65/88 70/95 74/101 Transmissie Keerkoppeling 8x8 8x8 8x8 8x8 8x8 8x8 Steering-O-Matic Plus Full Drive -systeem Hydrauliek Hefverm. achteraan kogeleinden (kg) Afmetingen Min. totale breedte (mm) Standaard Lift-O-Matic Plus Breng uw werktuig omhoog of omlaag met maar één hand Steering-O-Matic Plus Vertrek en stuur met slechts één hendel.

42 42 / 43 TRACTOREN ONDER 100 PK T4 POWERSTAR. OPTIMAAL COMFORT. De T4 PowerStar -reeks werd rondom u ontworpen, voor verbeterd landbouwcomfort en hogere productiviteit. Met 55 tot 74 pk beschikbaar, is het de beste productiviteitspartner voor landbouwers, gemeentelijke groendiensten en andere gebruikers. Een aparte stijl, doeltreffende prestaties, een optionele op de stuurkolom gemonteerde hydraulische Powershuttle voor precisieladerwerk, en uitgebreide, op maat gemaakte opties zorgen ervoor dat de T4 PowerStar even persoonlijk is als uzelf. PowerStar -cabine Ergonomisch ontworpen met behulp van virtual reality-technologie, de vlakke vloer, 20% grotere cabine en een dubbele airconditioning zorgen voor ultiem comfort. Transparant dakluik Gegarandeerd perfect zicht op de voorlader vanuit uw comfortabele stoel. Modellen T4.55 T4.65 T4.75 Motor Cilinders/Inhoud (aantal/cm 3 ) 4/3200 4/3200 4/3200 Vermogen ISO (kw/pk) 41 / / / 74 Transmissie Synchro Shuttle 12 x x x 12 Synchro Shuttle met kruipversnelling 20 x x x 20 Hydraulische Powershuttle 12 x x x 12 Hydraulische Powershuttle met kruipvers 20 x x x 20 Besturing 4WA-vooras Hydrauliek Hefcapaciteit achter op het uiteinde van de kogel (kg) Gewicht Min. draaicirkel (mm) Min. gewicht (kg) Standaard

43 T4000. RUIME KEUZE IN EEN COMPACT JASJE. De T4000-reeks biedt standaard veelzijdigheid. Deze krachtige tractoren brengen vermogen naar de grond via een uitgebreide reeks transmissies, waaronder de Dual Command 32x16 met elektronische Powershuttle en een ergonomisch geplaatste Hi-Lo-splitter. Tijdens de grondbewerking verzekert de optionele elektronische trekkrachtregeling (EDC) precisiewerk en versnelt de Lift-O-Matic de keertijd op de kopakker. Heffen vanop de grond is kinderspel dankzij een sterke fronthef en de vooraftakas vervolledigt het productiviteitspakket. Werkt u in moeilijke omstandigheden? Kies dan voor de verzegelde Blue Cab met koolstoffilters. SuperSteer -vooras De uiterst korte draaicirkel is standaard. Keer om op amper 3,40 meter. Efficiënte mechanische motoren De F5C- en Nef-motoren zijn 100% compatibel met biodiesel. Efficiënte, milieuvriendelijke technologie. Modellen T4020 T4030 T4040 T4050 Motor Cilinders/Inhoud (aantal/cm 3 ) 4/3200 4/3200 4/4500 4/4500 Vermogen ISO (kw/pk) 48/65 57/78 63/86 71/97 Transmissie Shuttle Command 16x16 16x16 16x16 16x16 Split Command 32x16 32x16 32x16 32x16 Powershuttle 16x16 16x16 16x16 16x16 Dual Command met Powershuttle 32x16 32x16 32x16 32x16 Besturing 4WA-vooras SuperSteer -vooras O O O O Hydrauliek Hefverm. achteraan kogeleinden (kg) Afmetingen en gewicht Min. draaicirkel (mm) Min. gewicht (kg) Standaard O Optioneel

1961-2011. New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE

1961-2011. New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE 1961-2011 New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE Van pioniers tot meesters: een halve eeuw onovertroffen productiviteit. NOG EEN WERELDPRIMEUR! In 1961 zorgde New Holland

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

NEEM HET HEFT IN HANDEN

NEEM HET HEFT IN HANDEN Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D NEEM HET HEFT IN HANDEN De moderne landbouw evolueert. Elke vierkante meter veld en elk uur van de werkdag moeten meer opbrengen. U verdient meer comfort en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

New Holland. De geschiedenis van

New Holland. De geschiedenis van De geschiedenis van New Holland 1895 Abe Zimmerman start in 1895 een reparatiewerkplaats in New Holland, Pennsylvania, VS. Waar onze naam afkomstig van is. Een paar jaar daarna start hij met de productie

Nadere informatie

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN.

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. PERS ZO VEEL EN ZO LANG ALS NODIG: U GENIET VAN HOGE CAPACITEIT EN VOLLEDIGE BETROUWBAARHEID. EFFICIËNTE INVOER EN PRECIES SNIJDEN VERHOGEN DE

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 ULTIEM COMFORT HERONTDEK PUUR LANDBOUWPLEZIER. DE VOLLEDIG NIEUWE T4 POWERSTAR REEKS. De volledig nieuwe T4 PowerStar -reeks is ontworpen om landbouwcomfort

Nadere informatie

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003

TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA. Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 TNF-A New Holland TNF-A-Serie Modellen TN75FA, TN85FA en TN95FA Beste gespecialiseerde tractor TN95FA - EIMA 2003 2 I 3 TNF-A Specialist qua design, veelzijdig in toepassing. New Holland TNF-A-tractoren

Nadere informatie

INGENIEUZE OPLOSSINGEN VOOR EFFICIËNTERE LANDBOUW

INGENIEUZE OPLOSSINGEN VOOR EFFICIËNTERE LANDBOUW > > > > INGENIEUZE OPLOSSINGEN VOOR EFFICIËNTERE LANDBOUW www.thecleanenergyleader.com > > > > RESPECT VOOR ONS MILIEU Alle producenten van landbouwmachines ontwikkelden motoren die aan de strenge Tier4Aemissiereguleringen

Nadere informatie

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt

De nieuwe compacte klasse met de motor en transmissietechnologie van een grote tractor Kompakt 4095 Kompakt 4105 Kompakt MODELLEN 4085 KOMPAKT 4095 KOMPAKT 4105 KOMPAKT www.strobl-kriegner.com Technische gegevens STEYR-motor ontwikkeld door fpt (fiat power train) Aantal cilinders / Inhoud (cm3) / Type / Emissienorm DE COMPACTE

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 MANITOU, UW PARTNER VOOR MATERIAALBEHANDELING Een wereldwijde groep De Groep MANITOU, de wereldwijde referentie in materiaalbehandeling,

Nadere informatie

NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED

NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED NIEUW ROTO GAMMA In 1991 introduceerde de Merlo Group haar eerste roterende kraan, een revolutionair concept waardoor voor het eerst een telescopische machine 360 rondom materiaal kon zetten zonder dat

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND

BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND Geconnecteerde voertuigen voor efficiënte landbouw Geconnecteerd. Productief. Efficiënt. De landbouw evolueert voortdurend en beslissingen die u in een fractie van een seconde

Nadere informatie

PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN

PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN Verhoog uw opbrengst met de nieuwste precisielandbouw-producten. Met de nieuwste hi-tech producten voor GPS-geleiding en precisielandbouw vergroot u uw oogst en behaalt u maximale

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

COMPACTTREKKERS SERIE TG6

COMPACTTREKKERS SERIE TG6 COMPACTTREKKERS SERIE TG6 TG6: 9 modellen om aan al uw verwachtingen te voldoen A De nieuwe TG6: de serie die aan al uw eisen voldoet Vermogen en productiviteit Het gamma is uitgerust met motoren rail

Nadere informatie

MERKEN LANDBOUWMACHINES BOUWMACHINES VRACHTWAGENS & COMMERCIËLE VOERTUIGEN SPECIALE VOERTUIGEN

MERKEN LANDBOUWMACHINES BOUWMACHINES VRACHTWAGENS & COMMERCIËLE VOERTUIGEN SPECIALE VOERTUIGEN CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld. Met merkenfamilies als Case, New Holland, Iveco en FPT Industrial hebben we een stevige reputatie opgebouwd.

Nadere informatie

09/12/2008. De grote BB9000-balenpersen van New Holland hebben gewichtige nieuwe kenmerken

09/12/2008. De grote BB9000-balenpersen van New Holland hebben gewichtige nieuwe kenmerken Communications Contact : Nicole Naeyaert Tel: 32-50 253 049, Fax: 32-50 253 661 email: Nicole.Naeyaert@cnh.com Artex NV Marketing & Communication Diederik Pattyn Tel: 32-051 33 54 00, Fax: 32-051 33 54

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk

p_bts 11C0009 BR NLO ac 12-12_Layout 1 14/03/14 09:37 Pagina 1 55 pk 55 pk MEER VOOR MINDER. Bij Case IH ontwikkelen we tractoren met voldoende vermogen en prestaties voor het belangrijkste werk: het uwe. Wij ontwierpen de no-nonsense Farmall A-tractoren voor kleinere landbouwbedrijven,

Nadere informatie

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73

Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Valtra A-serie Compact- en Orchard-modellen A53 / A63 / A73 Volledig assortiment trekkers voor elk segment Individually Yours 2 Valtra is de enige trekkerfabrikant in Scandinavië. Onze geschiedenis is

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

Construction Compact line

Construction Compact line Construction Compact line Agenda Verwelkoming Egide Inleiding Schets markt + cijfers Aanwezigheid op verschillende beurzen Dealerstructuur+ sterktes+ toppartner Chris Producttoelichting CCL Nils Highlights

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN

ROTORKOPEGGEN EN FREZEN ROTORKOPEGGEN EN FREZEN 02 ROTORKOPEGGEN HP-, HPL- en HPM-serie rotorkopeggen. Het gamma New Holland rotorkopeggen is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende tuin- en landbouwers. De

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A

TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A TL-A TL-A-tractoren van New Holland Modellen TL70A, TL80A, TL90A en TL100A 2 I 3 TL-A Modern, dynamisch en makkelijk te gebruiken. Veelzijdig. Een woord dat wij bij New Holland zelf uitgevonden konden

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN Hoofdkenmerken: Rij ontspannen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, ruim zicht en logisch geplaatste bedieningen zorgen ervoor dat elke bestuurder

Nadere informatie

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF

NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF NEW HOLLAND TD4OOOF TD4O2OF TD4O3OF TD4O4OF 2 3 ZEER WAARDEVOL. BRILJANTE PRESTATIES Omdat ze door moderne, zuinige viercilindermotoren aangedreven worden, combineren TD4000F-tractoren bewezen design met

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. KUBOTA Dieselzitmaaier GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. Een genoegen om te bezitten en

Nadere informatie

In 2011 werd het idee geboren om een volledig elektrisch aangedreven werktuigendrager/trekker op de markt te brengen.

In 2011 werd het idee geboren om een volledig elektrisch aangedreven werktuigendrager/trekker op de markt te brengen. In 2011 werd het idee geboren om een volledig elektrisch aangedreven werktuigendrager/trekker op de markt te brengen. Om dit te realiseren zijn Van Ham Organisatie en Advies in Wageningen, de Machinefabriek

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS BETROKKENHEID

INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS BETROKKENHEID 19,5-46 MF1500 pk Een uitgebreide serie trekkers voor landbouw en groenverzorging, voor agrarische en commerciële toepassingen VISIE INNOVATIE LEIDERSCHAP KWALITEIT BETROUWBAARHEID ONDERSTEUNING TROTS

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040

NEW HOLLAND T3000. Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 NEW HOLLAND T3000 Modellen T3010, T3020, T3030 en T3040 2 I 3 T3000 Kracht en prestatie in een compact formaat. Betaalbare tractoren met lage bedrijfskosten gedurende de hele levensduur Ontworpen op maat

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

0,5 %(1) (2) 3 maanden van aanbiedingen van basisproducten voor u om: financiering. Ontvang een. camera met nachtzicht

0,5 %(1) (2) 3 maanden van aanbiedingen van basisproducten voor u om: financiering. Ontvang een. camera met nachtzicht 3 maanden van aanbiedingen van basisproducten voor u om: Een inschatting te maken van uw behoeften en het product te kiezen dat het meest geschikt voor u is Investeer met een financiering Ontvang een GRATIS

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 VERBETERD, STIJLVOL COMFORT New Holland beseft dat u zich niet alleen goed wilt voelen tijdens lange werkdagen, maar ook dat u er goed wilt

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk MAXXUM CVX ENKEL beschikbaar IN HET ROOD 1999 Eerste CVX-tractor met APM Automatic Productivity Management 2004 Maxxum 2006 PUMA CVX DKT - Dubbele Koppelingtechnologie 2013 Maxxum CVX Intro 01 INTUÏTIEVE

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP

New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP New Holland T4 LP T4.75 LP I T4.85 LP I T4.95 LP I T4.105 LP 2 3 Vertrouw op het DNA VAN de New Holland-TRACTOREN New Holland is de gevestigde leider inzake het ontwerp van gespecialiseerde tractoren.

Nadere informatie

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F

TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F TD4F TD4.80F I TD4.90F I TD4.100F 02 HET AANBOD 03 Meer stijl en vermogen. De betaalbare New Holland TD4F-tractormodellen zijn nog verbeterd en bieden de perfecte balans tussen prestaties, veelzijdigheid

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Crop Care Competence Centre. Kverneland Group Nieuw-Vennep

Crop Care Competence Centre. Kverneland Group Nieuw-Vennep NL Crop Care Competence Centre Kverneland Group Nieuw-Vennep onze visie Techniek maakt een betere toekomst mogelijk. Wij ontwikkelen intelligente oplossingen voor een betere oogst en een hogere opbrengst.

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5OOO. EEN PERFECTE COMBINATIE TUSSEN BEPROEFDE TECHNOLOGIE EN MODERNE ENGINEERING De New Holland T5000-tractoren worden aangedreven door NEF Tier III -conforme

Nadere informatie