NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED"

Transcriptie

1 NIEUW ROTO GAMMA In 1991 introduceerde de Merlo Group haar eerste roterende kraan, een revolutionair concept waardoor voor het eerst een telescopische machine 360 rondom materiaal kon zetten zonder dat u de machine hoefde te verplaatsen. De sector ontwikkelde zich vanaf dan snel en radicaal met slechts 1 constante, het leiderschap van het merk Merlo. Al 25 jaar lang wordt dit type machine ROTO genaamd en al 25 jaar lang is Merlo marktleider in dit segment. Merlo neemt opnieuw een stap voorwaarts met de introductie van het nieuwe ROTO gamma. Het modulair ontwerp, innovatief design en nieuw gebruikte technologie zorgen ervoor dat het Merlo ROTO gamma de referentie blijft binnen haar segment. ROTO 400 model met 415 rotatie ROTO 600 model met 600 rotatie ROTO Advanced model met continue rotatie Ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoeftes van klanten en om te voldoen aan de eisen van de vele sectoren waarbinnen het ROTO gamma gebruikt wordt. ROTO 400 / ROTO 600 Zowel het 400 als 600 gamma is in 2 versies verkrijgbaar. 1 voor verhuurfirma s voor klanten die gebruiksvriendelijke en eenvoudig te onderhouden versies wensen en een 2de versie voor de professionele markt met PLUS-ophanging en uitrusting. ROTO ADVANCED De ROTO Advanced lijn is de echte hig-end reeks die de hoogste prestaties biedt. De beste in zijn klassen en met de beste Merlo technologie uitgerust om te voldoen aan de hoogste eisen ROTO P ROTO 50.35

2 ROTO 400 Het nieuwe 400 gamma met 415 rotatie werd grondig vernieuwd op vlak van comfort, aandrijving en veiligheid en de prestaties werden verhoogd. Dit terwijl het gebruiksgemak verder toeneemt Deze modellen onderscheiden zich door de vereenvoudigde stabilisatie (ON/OFF type) De nieuwe ROTO400 komt er ook in 2 versies. 1 voor verhuur en 1 voor de professionele markt. De ROTO voor de verhuurmarkt is een eenvoudig te bedienen en makkelijk te onderhouden machine terwijl de professionele machine uitgerust is met vering en andere systemen om te voldoen aan de hoge eisen van de professionele markt. MODEL LAADCAPACITEIT MAX. HOOGTE MOTOR KW/PK ROTO , ROTO , ROTO40.16S , ROTO40.18S , VERSIES Zowel het 400 als 600 gamma is in 2 versies verkrijgbaar. 1 voor verhuurfirma s voor klanten die gebruiksvriendelijke en eenvoudig te onderhouden versies wensen en een 2de versie voor de professionele markt met PLUS-ophanging en uitrusting. ROTO ADVANCED De ROTO Advanced lijn is de echte hig-end reeks die de hoogste prestaties biedt. De beste in zijn klassen en met de beste Merlo technologie uitgerust om te voldoen aan de hoogste eisen.

3 ROTO 600 Het ontwikkelen van de nieuwe generatie ROTO resulteerde in een compleet nieuw assortiment. Dit gamma slaat een brug tussen de 400 reeks en het MCSS gamma. 600 rotatie, een hefcapaciteit tot4 950 kg en werkhoogtes tot 26 meter. Een andere evolutie binnen dit gamma is het gebruik van MULTIPOSITION stabilisatoren. Met automatische of handmatige bediening kunnen hellingsverschillen tot 6 graden ondervangen worden. 2 VERSIES De nieuwe ROTO600 komt er ook in 2 versies. 1 voor verhuur en 1 voor de professionele markt. De ROTO voor de verhuurmarkt is een eenvoudig te bedienen en makkelijk te onderhouden machine terwijl de professionele machine uitgerust is met vering en andere systemen om te voldoen aan de hoge eisen van de professionele markt. MODEL LAADCAPACITEIT MAX. HOOGTE MOTOR KW/PK ROTO , ROTO ROTO50.21S , ROTO50.26S De nieuwe modellen van de Roto 600-serie met ophanging zijn standaard verrijkt met een multifunctioneel scherm en een topsnelheid van 40 km/u.

4 ROTO ADVANCED We komen aan bij de bovenkant van het segment met de nieuwe ROTO Advanced. Deze reeks is toegewijd aan het behoud van leiderschap op de wereldmarkt en de prestigieuze erkenningen die al zijn verworven door de voorafgaande Roto-assortimenten Het nieuwe gamma is uitgerust met MULTIPOSITION stabilisatoren met automatische contrôle, een geavanceerd beveiligingssysteem, continue rotatie en de tot 20 graden kantelbare cabine. De Advanced serie kan verder uitgerust worden met de bekroonde CVTronic variabele transmissie. Deze garandeert een soepele acceleratie tot 40 km/u zonder onderbreking van het koppel en zonder onderbreking voor het schakelen! MODEL LAADCAPACITEIT MAX. HOOGTE MOTOR KW/PK ROTO50.21S PLUS , ROTO50.26S PLUS ROTO50.30S PLUS , ROTO70.24S ROTO50.35S PLUS , ROTO70.24S Het nieuwe ROTO Advanced gamma gaat tot 34,2 meter hoog en kan tot 7.000kg heffen.

5 ROTO GAMMA De innovaties NIEUW - MODULAIR DESIGN NIEUW - EPD AANDRIJVING NIEUW - CABINE NIEUW - INTELLIGENTE ARMSTEUN EN JOYSTICK Het modulair concept laat toe het productieproces continu te verbeteren, om modulair te werken met verschillende producteigenschappen en kenmerken en om flexibel een productaanbod op te stellen dat steeds voldoet aan de door de klant gestelde eisen. Het vernieuwde chassis verhoogt de structurele sterkte en verdeelt optimaal de massa voor een beter balans. Dit zorgt voor een compactere machines met hoge prestaties. De nieuwe aandrijving maakt dankzij de positionering van de belangrijkste elementen aan de buitenkant, het onderhoud eenvoudiger dan ooit.

6 ROTO GAMMA Nieuwe EPD aandrijving Het volledige nieuwe ROTO-gamma is standaard uitgerust met de Merlo hydrostatische transmissie, beheerd door het nieuwe EPD elektronische regelsysteem, de Eco Power Drive. Deze exclusieve technologie verlaagt automatisch de motorsnelheid op basis van het vermogen dat de geconfigureerde transmissie nodig heeft op basis van de geconfigureerde snelheid. Het vermindert het brandstofverbruik aanzienlijk en garandeert prestaties in termen van gebruiksnauwkeurigheid en energieefficiëntie die uniek zijn in de sector. Nieuwe cabine Het ROTO-gamma is uitgerust met de nieuwe PREMIUM-cabine, die al bekend is om zijn ontwerp, comfort en ergonomie in de Turbofarmer-reeksen. Echt een concentratie van technologie dankzij nieuw geimplementeerde innovaties zoals het gebogen glas dat de zichtbaarheid verhoogt en het cabinedruksysteem dat voldoet aan de ISO10263 norm. Bovendien voldoet de cabine aan de FOPS II norm. Het totale raamoppervlakte is met 10% verhoogd, net als het intern volume waardoor met meer comfort gewerkt kan worden.

7 ROTO GAMMA De Roto Advanced-modellen zijn uitgerust met het exclusieve cabinekantelsysteem, waarmee een hoek van 20 kan worden bereikt, zodat de machinist met maximaal comfort werkt, zelfs wanneer de giek volledig uitgeschoven is. Zo is hij in staat is om te focussen op de uit te voeren taken. Het nieuwe ergonomische interieur met intuïtief geplaatste controllers zorgt ervoor dat alles binnen handbereik van de chauffeur ligt. De toegang tot de cabine is vereenvoudigd dankzij extra hendels en een tweede aan de motorzijde geïnstalleerde ladder. Hiermee bereikt u de cabine ook als de toren 180 graden gedraaid is. Nieuwe capacitieve joystick en nieuwe slimme armsteun In hun Avanced-versie zijn de Roto uitgerust met een capacitieve elektronische joystick op de armsteun gemonteerd. Twee sensoren detecteren de hand van de bestuurder en elimineren mogelijke abnormale bewegingen van de joystick. De linkerzijde heeft 3 toesten waarmee de verschillende rijstanden geselecteerd worden. Voorkant, neutraal, achterkant. Allemaal binnen handbereik voor maximale ergonomie en toegankelijkheid. De rotatie van de toren wordt bestuurd door een mini-muis waarmee de opdracht kan worden uitgevoerd zonder de hand van de muis te verplaatsen. Een andere evolutie betreft de nieuwe positionering van de functionele bedieningselementen van de machine, zoals stabilisatoren, ophanging, enz.... die in de nieuwe armleuning zijn geïntegreerd, en de nieuwe muis waarmee rechtstreeks vanuit de armleuning met het LCD-scherm kan worden gewerkt.

8 ROTO GAMMA Nieuw veiligheidssysteem ASCS ASCS, een nieuw en exclusief veiligheidssysteem. Maakt het mogelijk om verschillende parameters van de machine te verzamelen, deze in real-time te analyseren en een laadgrafiek te maken dat de operator via het nieuwe LCD-scherm laat weten binnen welke zones hij veilig kan werken. De ASCS analyseert : POSITIE VAN DE LAST POSITIE VAN DE STABILISATOREN GEWICHT VAN DE LAST GEBRUIKTE APPARATUUR

9 ROTO CABINE SIMULATOR Een andere attractie op de MERLO-stand is de nieuwe dynamische ROTO-cabinesimulator. Het publiek krijgt de kans om in de nieuwe cabine van de ROTO-reeks rechtstreeks de verschillende functies te besturen van een ROTO in een simulatie van een echte werkomgeving. De nieuwe armleuning, de nieuwe multifunctionele hendel en het nieuwe display staan volledig ter beschikking van de bezoeker. Dit alles in de nieuwe PREMIUM-cabine, met een maximaal zicht door het gebogen glas. De ervaring gaat verder dankzij het exclusieve bedieningssysteem waarmee de helling kan worden aangepast tot 20 in verhouding tot de hoogte van de giek. Voor een maximaal zicht en maximale veiligheid!

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

HEFTRUCKSERVICE B.V. TERGO ULS

HEFTRUCKSERVICE B.V. TERGO ULS HEFTRUCKSERVICE B.V. TERGO ULS Reachtrucks met smal chassis t/m 1400kg hefverfmogen De compacte TERGO ULS, is onze meest wendbare en voordeligste reachtruck, tot in de kleinste details een truck van UniCarriers.

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u De volledig vernieuwde AVANT 700 In de nieuwe AVANT 700 serie zijn de volgende kenmerken verder ontwikkeld: Efficiëntie en wendbaarheid Multifunctionaliteit Ergonomie Veiligheid AVANT 745 AVANT 750 1400

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

(1) De gegevens verwijzen naar de machine uitgerust met de Tower Jib. (2) Prestaties zoals de KTJ met vorken, zonder de Tower Jib.

(1) De gegevens verwijzen naar de machine uitgerust met de Tower Jib. (2) Prestaties zoals de KTJ met vorken, zonder de Tower Jib. (1) De gegevens verwijzen naar de machine uitgerust met de Tower Jib (2) Prestaties zoals de 4521 KTJ met vorken, zonder de Tower Jib Tweede joystick Radiobesturing voor de heffuncties Sperdifferentieel

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

MEDIUM DUTY TF33.9 - TF35.7

MEDIUM DUTY TF33.9 - TF35.7 MEDIUM DUTY TF33.9 - TF35.7 NL Het grondgebied van Merlo in San Defendente di Cervasca (Cuneo) beslaat een oppervlakte van 300 000 m2, waarvan 220 000 m2 bebouwd is. 9 10 11 2 7 1 8 6 3 4 5 1. Hoofdzetel

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com X-TRA X-TRA X-TRA V6004T V6004T X-TRA Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Hiab 211W Capaciteit 21 tm

Hiab 211W Capaciteit 21 tm Hiab 211W Capaciteit 21 tm Productbrochure Maakt recycling nog eenvoudiger Snel en compact De Hiab XS 211W HiPro is een 21 tm kraan die is geoptimaliseerd voor lichte recycling toepassingen en een genoegen

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig Smallegangtruck met zesde zintuig MX-X: ergonomisch intelligent Wijnegem, 26.03.2012 De MX-X van STILL is een smallegangtruck die op zijn weg doorheen het magazijn van de toekomst het spoor nooit bijster

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

TAKEUCHI TB225 DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN- ENORM KRACHTIGE TB225

TAKEUCHI TB225 DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN- ENORM KRACHTIGE TB225 2350 KG TB225 LANGVERWACHT: DE EENVOUDIG TE TRANSPORTEREN- ENORM KRACHTIGE TB225 TAKEUCHI TB225 Deze twee tonner is ontwikkeld voor terreinen waar nauwe ruimtes en smalle paden geen uitzondering op de

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

CESAB R ton

CESAB R ton CESAB R300 1.4-2.0 ton Reachtrucks Voortreffelijke productiviteit De zilveren opbouw zoals op de foto s is optioneel. Beschikbaarheid en exacte specificaties kunnen per land variëren. Intelligent, dynamisch

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 MANITOU, UW PARTNER VOOR MATERIAALBEHANDELING Een wereldwijde groep De Groep MANITOU, de wereldwijde referentie in materiaalbehandeling,

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800 kg. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

AMMANN-YANMAR S.A.S. 25, Rue de la Tambourine F-52100 ST-DIZIER. sales@ammann-yanmar.fr www.ammann-yanmar.fr

AMMANN-YANMAR S.A.S. 25, Rue de la Tambourine F-52100 ST-DIZIER. sales@ammann-yanmar.fr www.ammann-yanmar.fr AMMANN-YANMAR S.A.S. 25, Rue de la Tambourine F-52100 ST-DIZIER sales@ammann-yanmar.fr www.ammann-yanmar.fr Un Point C est Tout - Photos non-contractuelles - Imprimé en France. 07/2004 - Réf. NLVIO30351

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers Gemaakt op 27 april 2017 14:45 Technische specificatie Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers M I L PRE Y R INA Capaciteit metric imperial Werkhoogte 21.74 m 71.32 ft Platformhoogte 19.74 m 64.76 ft Zijwaarts

Nadere informatie

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Productbrochure Eenvoud en prestatie De Hiab XS 022 maakt uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger De Hiab XS 022 is een kleine, compacte en flexibele kraan voor een brede

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR COMPACTTRACTOREN 22-60PK

COMPACT TRACTOR COMPACTTRACTOREN 22-60PK COMPACT TRACTOR COMPACTTRACTOREN 22-60PK Voor alle seizoenen, en om alle redenen Met een uitgebreid assortiment dat de 22 tot 60 PK-klasse omvat, heeft Yanmar een tractor die bij uw bedrijfstak, uw toepassing

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

Manipulator M serie. Technische kenmerken: Veiligheidsvoorzieningen :

Manipulator M serie. Technische kenmerken: Veiligheidsvoorzieningen : Manipulator M serie Technische kenmerken: Luchtaansluiting: 7 bar Rotatie rond de kolom 360 continue Rotatie tussen de armen 270 Instant luchtverbruik 250 Nl / min Luchtverbruik voor elke volledige manoeuvre

Nadere informatie

10BMA003_mer.qxp 3/18/10 11:40 AM Page 30 DUBBELTEST. Merlo Roto 4521 en Roto 4025 MCSS. Multitool met armslag. www.bouwmaterieel.

10BMA003_mer.qxp 3/18/10 11:40 AM Page 30 DUBBELTEST. Merlo Roto 4521 en Roto 4025 MCSS. Multitool met armslag. www.bouwmaterieel. 10BMA003_mer.qxp 3/18/10 11:40 AM Page 30 Merlo Roto 4521 en Roto 4025 MCSS Multitool met armslag 1 30 BouwMachines 3 > 26 maart 2010 10BMA003_mer.qxp 3/18/10 11:40 AM Page 31 Merlo mikt met haar lijn

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

De nieuwste heftrucks met de belangrijkste E s

De nieuwste heftrucks met de belangrijkste E s De nieuwste heftrucks met de belangrijkste E s DISCOVER THE ALL-NEW TX GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving De nieuwe generatie TX heftrucks: Energieverbruik is lager Met een energieverbruik

Nadere informatie

broekveldt.nl WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100

broekveldt.nl WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100 WALS MET DUBBELE TROMMEL VMD70/VMD100 VMD70: Walsbreedte: 650 mm Bedrijfsgewicht: 740 kg VMD100: Walsbreedte: 750 mm Bedrijfsgewicht: 920 kg Wanneer het wat krap is... kunt u vertrouwen op de JCB VMD70

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

MINI GRAAFMACHINE. ViO17U. 3TNV70-XBV 13,7 HP 1765 kg 15.2 kn. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Graafkracht (bak)

MINI GRAAFMACHINE. ViO17U. 3TNV70-XBV 13,7 HP 1765 kg 15.2 kn. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Graafkracht (bak) MINI GRAAFMACHINE Netto vermogen Bedrijfsgewicht Graafkracht (bak) 3TNV70-XBV 13,7 HP 1765 kg 15.2 kn COMPACTE AFMETINGEN De Universal ViO17 is een echte minigraafmachine zonder zijdelingse overhang («Zero

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

animeo De automatische gebouwbesturingen van Somfy voor een dynamisch façademanagement

animeo De automatische gebouwbesturingen van Somfy voor een dynamisch façademanagement De automatische gebouwbesturingen van Somfy voor een dynamisch façademanagement Somfy oplossingen voor dynamische facademanagement s o l u t i o n s ECONOMIES D'ENERGIE ENERGY SAVING solutions Met de Somfy

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com HD X-TRA X-TRA HD Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Meteen gebruiksklaar We leven in een tijd waarin snelheid allesbepalend is: snel, direct en to-the-point. Fuse, een nieuwe generatie

Nadere informatie

TAKEUCHI TB215R 1575 KG

TAKEUCHI TB215R 1575 KG TAKEUCHI TB215R 1575 KG TAKEUCHI De hydraulisch uitschuifbare onderwagen zorgt voor een COMPACT, ZONDER COMPROMIS IN CAPACITEIT TAKEUCHI TB215R DE TB215R IS HET ANTWOORD OP DE VRAAG VAN ONZE KLANTEN VOOR

Nadere informatie

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION 2 BRUYNZEEL Oplossingen voor een inspirerend kantoor Office oplossingen Bruynzeel Klanttevredenheid is onze focus. Om dit te bereiken ontwerpen wij samen

Nadere informatie

Mobiele lichtmasten...the continues

Mobiele lichtmasten...the continues Mobiele lichtmasten...the continues Waarom Voordelen van LED verlichting 5 jaar garantie Geen glas, maar een robuuste polycarbonaat lens Geen lampen verwisselen Hot re-start systeem 150Watt energieverbruik

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN UNIEK IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP EN ONTDEK AUGMENTED REALITY ij heeft een andere uitstraling dan elke andere booster set is klein en volledig geïntegreerd. Zodra u hem installeert en gebruikt, realiseert

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet.

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. STOW mobile De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. mobiele pallet stellingen De Stow Mobile verrijdbare stelling is een systeem met hoge dichtheid

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA)

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) INSTRUMENTS Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) HOGE CAPACITEIT THERMODISINFECTOREN Met meer dan 30 jaar ervaring in reinigingstechnologie, presenteert de afdeling Instruments

Nadere informatie