Montage informatie. Hoe kunt u zich voorbereiden? Wat mag u van ons verwachten? Wat verwachten wij van u? Hoe wordt het afval afgevoerd?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Montage informatie. Hoe kunt u zich voorbereiden? Wat mag u van ons verwachten? Wat verwachten wij van u? Hoe wordt het afval afgevoerd?"

Transcriptie

1 Montage informatie Kiezen voor Ploeg kozijnen is kiezen voor zorgeloze montage. Onze eigen monteurs monteren de ramen en kozijnen bij u thuis, conform de met u gemaakte afspraken. Waar moet u allemaal rekening mee houden als er monteurs over de vloer komen om kozijnen te installeren? Daarnaast kun u lezen hoe u uw kozijnen kunt onderhouden en welke accessoires en raamdecoratie mogelijkheden er zijn. Hoe kunt u zich voorbereiden? Onze monteurs zijn gewend om bij particulieren thuis te werken en nemen de nodige maatregelen om uw vloer(bedekking), meubels en andere eigendommen te beschermen. Natuurlijk dient u er zelf ook attent op te zijn, dat dit correct gebeurt. Zo kunt u vooraf uw meubelen en andere eigendommen beschermen door ze af te dekken met kleden en waar mogelijk evt. verplaatsen. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Wat mag u van ons verwachten? Onze monteurs starten de 1 e dag van de montage rond half 8 (tussen uur en 7.30 uur). De andere montagedagen werken zij van uur tot uur (onvoorziene omstandigheden voorbehouden). Aan het einde van de dag zorgen de monteurs ervoor dat alles wind- en waterdicht wordt achtergelaten. Als we de deuren en het glas eruit halen, monteren wij weer nieuwe deuren en ramen op dezelfde dag. Wat verwachten wij van u? Om zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen werken is het belangrijk dat uw kozijnen vrij zijn wanneer de monteurs bij u aan de slag gaan. Wij vragen u om: 1½ meter vanaf de kozijnen aan de binnenzijde vrij te maken alles wat aan uw kozijnen, ramen of deuren bevestigd zit te verwijderen (denk hierbij aan gordijnen, lamellen en dergelijke). uw vensterbanken leeg te maken zonneschermen, screens en buitenlampen voor aanvang van de werkzaamheden te verwijderen, dit heeft alleen betrekking op zaken die op de kozijnen zijn bevestigd (uitgezonderd wanneer daar afspraken over gemaakt zijn met de verkoper). Hoe wordt het afval afgevoerd? Het afvoeren van het afval van uw oude kozijnen is inbegrepen bij uw opdracht. Onze monteurs nemen dit of aan het einde van de dag op hun aanhanger mee terug, of er wordt een afvalcontainer geplaatst. De eventueel ingeplande afvalcontainer wordt een (werk)dag voor de start van uw montage geplaatst. Start de montage van uw

2 kozijnen op maandag, dan plaatsen wij de container op vrijdag. Op deze manier kunnen onze monteurs direct uw oude kozijnen afvoeren in de geplaatste container. Voor het plaatsen van de afvalcontainer hoeft u niet thuis te zijn. Hebt u een specifieke plaats voor de afvalcontainer in gedachten, of een plaats waar u de container niet geplaatst wilt hebben, geeft u dit dan vooraf door aan uw verkoper. Als de montage gereed is wordt de container weer door onze containerleverancier opgehaald. Dit kan ook een dag later zijn. We zorgen ervoor dat als we rommel maken, bijvoorbeeld bij het slopen, dat we alles gelijk weer opruimen. Hierdoor heeft men zo min mogelijk rommel in huis. Gaat de montage ook bij slechte weersomstandigheden door? De montage van de kunststof kozijnen kan over het algemeen bij iedere weerstype doorgaan. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd. Als het bijvoorbeeld hard regent, beginnen de monteurs met de kant waar de regen niet op staat. Lukt dat niet, dan spannen zij een zeiltje. Moet er iemand thuisblijven tijdens de montage? Het is voor ons wel handig als iemand thuis is, mochten we vragen hebben gedurende het plaatsen van de kozijnen. Maar als we van tevoren alles goed hebben doorgesproken is het niet noodzakelijk dat er iemand thuis is. In de kamer waar wij de kozijnen plaatsen wordt het vaak koud. Hoe werk het als de montage klaar is? Als de montage helemaal gereed is gaan onze monteurs samen met u uw kozijnen opleveren aan de hand van een oplevercontrolelijst. Hierbij letten zij op de juiste werking van uw deuren, ramen, ventilatieroosters en noteren eventuele beschadigingen. Wanneer u op- of aanmerkingen heeft aarzel dan niet deze direct te melden. Na oplevering vragen wij uw handtekening op de controlelijst. Daarom vragen wij u om bij de oplevering aanwezig te zijn. Of iemand anders die namens u op dat moment voor akkoord tekent.

3 Onderhoud van uw kozijnen Om de kozijnen een fraai uiterlijk te laten behouden blijft het onderhoud beperkt tot het schoonmaken van de kozijnen en het controleren van het hang- en sluitwerk. Hieronder vindt u tips hoe u uw kozijnen in topconditie kunt houden. Onderhoudstips De kozijnen kunt u wassen met behulp van een zachte vochtige spons, eventueel doordrenkt met een niet-schurend huishoudelijk reinigingsmiddel op waterbasis (niet op basis van o.a. ammoniak en chloorhoudende producten zoals bleekwater). Moeilijk te reinigen profielen kunt u behandelen met Deceuninck Clean-Up verkrijgbaar bij PLOEG kozijnen. Voor kozijnen zonder speciale afwerking (dus geen decoroc gecoate of met houtnerfstructuur afgewerkte kozijnen) geldt dat u de kozijnen langdurig kunt beschermen tegen vuil en stof door deze te behandelen met Deceuninck Protect ook verkrijgbaar bij PLOEG kozijnen. LET OP! Kozijnen met houtnerfstructuur afwerking mogen niet gereinigd worden met een stoomreiniger. Het gebruik hiervan laat witte vlekken achter die moeilijk te verwijderen zijn. Enkele speciale aandachtspunten Nooit de kozijnen droog reinigen om krassen of schrammen op het oppervlak te voorkomen. Nooit overgaan tot het verven van de kozijnen. Nooit de kozijnen reinigen met schuurmiddelen en agressieve stoffen of aromatische oplosmiddelen zoals wasbenzine, aceton, terpentine, petroleum, white-spirit e.d. Richtlijnen voor het verwijderen van vlekken en beschadigingen Krassen of schrammen kunnen worden verwijderd. Het wordt sterk afgeraden dit zelf te doen. Als eenmaal een bepaalde behandeling is toegepast kan er soms onherstelbare schade toegebracht zijn. Neemt u bij de minste twijfel contact op met PLOEG kozijnen. PLOEG kozijnen kan aan de hand van foto materiaal beoordelen of en hoe de schade te repareren is. Hang- en sluitwerk PVC ramen worden steeds voorzien van een duurzaam hang- en sluitwerk. Voor het garanderen van een storingsvrije werking en een lange levensduur adviseert PLOEG kozijnen dat alle bewegende delen ongeveer 1 maal per jaar worden gecontroleerd en waar nodig gesmeerd. Het eventueel nastellen van ramen en deuren dient door een vakkundig persoon te gebeuren. Bij foutief afstellen kunnen hang- en sluitwerk onderdelen onherstelbaar worden beschadigd.

4 Service & Onderhoud De relatie met PLOEG kozijnen eindigt niet na de levering en plaatsing van uw kunststof kozijnen. Ploeg Service & Onderhoud neemt al jaren de nazorg voor haar rekening. Door de vele jaren hebben wij uitgebreide kennis opgedaan in het service verlenen en repareren van alle merken kunststof kozijnen en gevelelementen. Sluit een Ploeg onderhoudsabonnement af en u hebt hier geen omkijken meer naar het onderhoud. Ploeg Service & Onderhoud komt dan ieder jaar op afspraak bij u langs. Uw voordelen als bewoner met een PLOEG onderhoudsabonnement: Onderhoud door uw eigen leverancier Verhoogde inbraakwerendheid door optimaal functionerende ramen en deuren Jaarlijkse controle Waardebehoud van uw woning Verlenging van de levensduur van uw kozijnen Advies bij iedere onderhoudsbeurt Preventief onderhoud bespaart u geld! Onderhoudsabonnement Na de onderhoudsperiode van 6 maanden kunnen wij voor een vast bedrag per maand elk jaar langskomen voor onderhoud aan uw kozijnen. Onze diensten bestaan uit: - Behandeling van calamiteiten aan alle kunststof kozijnen (ook van andere merken) - Garantie werkzaamheden - Bij calamiteiten een schade rapport opmaken voor de verzekering - Wijzigingen aan bestaande kozijnen - Het uitvoeren van éénmalig onderhoud - Het uitvoeren van jaarlijks preventief onderhoud met een onderhoudsabonnement. Uw voordeel hierbij: - Één vast en duidelijk aanspreekpunt - Full-service onderhoudsabonnement - Ervaren monteurs met kennis van alle kunststof producten Servicemelding Indien er meldingen zijn aan uw kozijnen dan is de routing als volgt: 1. Geef uw melding aan ons door via onze website (vul hiervoor het serviceformulier in) of via telefoon (0252) Afhankelijk van uw melding maken wij gelijk een afspraak met u wanneer onze servicemonteur bij u langs komt. 2. Onze service monteur komt uw melding zo spoedig mogelijk beoordelen en indien mogelijk gelijk verhelpen. 3. Na uitvoering van de service kunt u een factuur ontvangen, als het niet onder de garantie valt.

5 Raamdecoratie en overige accessoires Naast kunststof kozijnen kan PLOEG kozijnen u ook verder helpen met raamdecoratie en accessoires voor uw kunststof kozijnen. Op deze manier is het hele plaatje in één keer compleet en af. Raamdecoratie Raamdecoratie shadow en latende zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen en worden geplaatst zonder te boren of te schroeven. Compleet geplaatst in een aluminium frame, dat door middel van magneet(plak)band op de glaslatten wordt geplaatst. De raamdecoratie kan eenvoudig verwijderd en weer terug geplaatst worden. De bediening gaat van boven naar beneden. Raamdecoratie Shadow : het (verduisterende) doek is trapsgewijs gevouwen en dubbel uitgevoerd. Door dit dubbele doek ontstaat er een honingraat structuur die enigszins isolerend is. De stof is in diverse kleuren leverbaar met of zonder honingraat. Raamdecoratie Latende : de 25mm jaloezieën kunnen kantelen en de bediening gaat van boven naar beneden. De jaloezieën worden geleverd in 15 verschillende kleuren. Naast de bovengenoemde raamdecoratie zijn er diverse andere typen mogelijk. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op. Plissé vouwhordeuren De plissé vouwhordeur wordt toegepast bij deuren en schuifpuien tegen (vliegend) ongedierte. De omlijsting is uitgevoerd in aluminium en de Plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Het gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. De Plissé hordeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan en daardoor zeer gebruiksvriendelijk is. De ondergeleider is een kunststof plakstrip van 3mm hoog. Inzethorren De inzethor is geschikt voor alle kunststof (draaikiep)ramen en wordt zonder te boren of te schroeven in het kozijn geplaatst. Bij het openen of dichtdoen van het (draaikiep)raam kan de inzethor blijven zitten. De inzethor is voorzien van zwart gaas. Naast de gewone inzethor kunnen wij ook een inzetrolhor en schuine- of getoogde inzethorren leveren. Het aluminium van de accessoires wordt aangeboden in de RAL-kleur die het meest gelijkend is aan de kozijnkleur.

Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN

Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Onderhoud buitentoepassingen PVC ALGEMEEN Hoewel onder normale omstandigheden PVC ramen niet door milieu-invloeden worden aangetast, dient men wel rekening te houden met enig onderhoud

Nadere informatie

Opties tegen betaling. Mei 2013

Opties tegen betaling. Mei 2013 Opties tegen betaling Mei 2013 Waar kunt u uit kiezen Opties tegen betaling In uw woning worden werkzaamheden uitgevoerd, u kunt ervoor kiezen om extra opties uit te laten voeren. In dit boekje vind u

Nadere informatie

Eigenschappen. Standaard RALkleuren uit voorraad leverbaar:

Eigenschappen. Standaard RALkleuren uit voorraad leverbaar: Inzethor De inzethor is een vaste hor die geschikt is voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen welke in het kozijn wordt geplaatst zonder te boren of schroeven. De inzethor is leverbaar in

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

EC - Conformiteitverklaring bvba De Clerck Mosselbank 62a 9120 Vrasene Beveren 03 775 54 72

EC - Conformiteitverklaring bvba De Clerck Mosselbank 62a 9120 Vrasene Beveren 03 775 54 72 o o o o o 1. (3) U w is afhankelijk van type glas, oppervlakte en profielcombinatie. Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Onderhoud buitentoepassingen PVC ALGEMEEN Hoewel onder normale omstandigheden PVC ramen

Nadere informatie

GEFELICITEERD! U bent eigenaar geworden van een hoogtechnologisch raam- en deursysteem Made in Belgium die uw woning de gepaste toets bezorgt.

GEFELICITEERD! U bent eigenaar geworden van een hoogtechnologisch raam- en deursysteem Made in Belgium die uw woning de gepaste toets bezorgt. GEFELICITEERD! U bent eigenaar geworden van een hoogtechnologisch raam- en deursysteem Made in Belgium die uw woning de gepaste toets bezorgt. Kunststoframen onderhouden is zeer eenvoudig en bezorgt uw

Nadere informatie

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Day n Night Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschrift kunststof HEBO Kozijnen BV

Verwerkingsvoorschrift kunststof HEBO Kozijnen BV HEBO ramen en deuren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Maar zoals ieder technisch product worden ze belast en kan hun levensduur beïnvloed worden door het onderhoud. EXTRA AANDACHTSPUNTEN VOOR UITVOERING

Nadere informatie

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK & ONDERHOUD Kunststof & Aluminium kozijnen

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK & ONDERHOUD Kunststof & Aluminium kozijnen INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK & ONDERHOUD Kunststof & Aluminium kozijnen Lutkeberg 79, 7678 AJ Geesteren ov T: 0546-631697 F: 0546-631055 info@owkozijnen.nl www.owkozijnen.nl Instructies voor gebruik & onderhoud

Nadere informatie

Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN

Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Z ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Onderhoud buitentoepassingen PVC ALGEMEEN Hoewel onder normale omstandigheden PVC ramen niet door milieu-invloeden worden aangetast, dient men wel rekening te houden met enig onderhoud

Nadere informatie

Splendid Pliss I SPLENDID LINE

Splendid Pliss I SPLENDID LINE Splendid Pliss SPLENDD LNE Eigenschappen: > Raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- of staalband op de glaslatten > Voorzien

Nadere informatie

Belface. Product by Deceuninck nv. Nederlandse versie

Belface. Product by Deceuninck nv. Nederlandse versie Belface Product by Deceuninck nv Nederlandse versie Installatie richtlijnen P2750 max. 300mm max. 6m installatie richtlijnen P2759 - P2760 Max. 600 mm 300 mm 300 mm min. 32mm materiaal PVC als gerecycleerd

Nadere informatie

opleverboekje grootonderhoud Oude Haven 1-27 en Oude Haven 76-93

opleverboekje grootonderhoud Oude Haven 1-27 en Oude Haven 76-93 opleverboekje grootonderhoud Oude Haven 1-27 en Oude Haven 76-93 Inleiding In en om uw woning aan de Oude Haven zijn er de afgelopen tijd veel aanpassingen gedaan. Wij hebben ons best gedaan om een mooie,

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product to ile en tt e ur n, in b oi id rs et s Onze toiletten, bidets, urinoirs en bijbehorende onderdelen en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit

Nadere informatie

CARESHEET ALUMINIUM SCHRIJNWERK

CARESHEET ALUMINIUM SCHRIJNWERK CARESHEET ALUMINIUM SCHRIJNWERK AVC, ALU CONCEPT vervaardigt aluminium schrijnwerk met de profielreeksen van SAPA BUILDING SYSTEM. Voor onze pergola s werken we met de profielen van BioSSUN. Ongeschikte

Nadere informatie

HORREN. insectenwering in stijl

HORREN. insectenwering in stijl HORREN insectenwering in stijl Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier van gevelelementen

Nadere informatie

GEBRUIKERS- EN ONDERHOUDS- HANDLEIDING. INspIrereNDe IDeeËN met De mooiste

GEBRUIKERS- EN ONDERHOUDS- HANDLEIDING. INspIrereNDe IDeeËN met De mooiste GEBRUIKERS- EN ONDERHOUDS- HANDLEIDING INspIrereNDe IDeeËN met De mooiste KOZIJNeN VaN europrovyl Gebruikers- en onderhoudshandleiding Onlangs heeft u gekozen voor de hoogwaardige kunststof producten van

Nadere informatie

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Scharnierende Hordeur Het Horrenprogramma In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten

Nadere informatie

ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2014

ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2014 ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2014 Prijzen inclusief BTW geldig van 22-04-2014 t/m 01-04-2015 INZETHOR VOOR KUNSTSTOF- EN HOUTEN DRAAIKIEPRAMEN inzethor Normaal inzethor Rolluik inzethor Small inzethor X N41

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN HORREN Vliegend ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Niet alleen slapeloze nachten, ook andere ongemakken ondervindt men van insecten. Er zijn vele middeltjes tegen

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN HORREN Vliegend ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Niet alleen slapeloze nachten, ook andere ongemakken ondervindt men van insecten. Er zijn vele middeltjes tegen

Nadere informatie

tuin Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken

tuin Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken tuin Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken Horren Slechte ventilatie kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren. Het nadeel van ventileren door

Nadere informatie

Informatie voor de gebruikers van kozijn, ramen en deuren.

Informatie voor de gebruikers van kozijn, ramen en deuren. Informatie voor de gebruikers van kozijn, ramen en deuren. Kochs kozijnen, ramen en deuren zijn hoogwaardige bouwelementen met een veelvoud aan mogelijkheden. Om U jaren lang naar tevredenheid te kunnen

Nadere informatie

Bewonersinformatie. Werkzaamheden Druiven- en Kersenstraat

Bewonersinformatie. Werkzaamheden Druiven- en Kersenstraat Bewonersinformatie Werkzaamheden Druiven- en Kersenstraat 1 2 Voorwoord In onze vorige informatiebrochure las u dat de Sleutels wil starten met de aanpak van de Druiven en Kersenstraat. In de brochure

Nadere informatie

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN HORREN Vliegend ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Niet alleen slapeloze nachten, ook andere ongemakken ondervindt men van insecten. Er zijn vele middeltjes tegen

Nadere informatie

ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2015

ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2015 ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2015 Prijzen inclusief BTW geldig van 01-03-2015 t/m 01-03-2016 INZETHOR VOOR KUNSTSTOF- EN HOUTEN DRAAIKIEPRAMEN inzethor Normaal inzethor Rolluik inzethor Small inzethor X N41

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

1. Inmeten. Tevens heeft u ruimte om het kozijn waterpas te stellen door middel van vulplaatjes.

1. Inmeten. Tevens heeft u ruimte om het kozijn waterpas te stellen door middel van vulplaatjes. 1. Inmeten Het inmeten doet u vanaf de buitenzijde van de gevel. Het liefst op meerdere plekken meten (bijv. boven, midden en beneden). U neemt de maat van muur tot muur voor het inmeten, houdt rekening

Nadere informatie

Prosman Dakramen. Nieuw. ...sieraden voor uw rieten dak. Shutters. 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen

Prosman Dakramen. Nieuw. ...sieraden voor uw rieten dak. Shutters. 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman Dakramen...sieraden voor uw rieten dak Nieuw Shutters zie pag. 10 Catalogus 2010 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman Dakramen...sieraden voor uw

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN

MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN 1. Algemeen De in deze handleiding genoemde richtlijnen zijn universeel van toepassing op de geleverde aluminium kozijnen. Zij moeten bekend zijn bij diegene die de

Nadere informatie

ONDERHOUDSRICHTLIJNEN. voor een gerust gevoel

ONDERHOUDSRICHTLIJNEN. voor een gerust gevoel ONDERHOUDSRICHTLIJNEN voor een gerust gevoel ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Met Sprimoglass koos u voor beglazing van hoge kwaliteit. U koos ook voor een feilloze klantenservice en daarom krijgt u er een gerust

Nadere informatie

I N S T R U C T I E - 20: O N D E R H O U D

I N S T R U C T I E - 20: O N D E R H O U D 1 DOEL Het doel van deze instructie is het onderhoud van de geplaatste aluminium raamgehelen zo uit te voeren dat ten allen tijde de kwaliteit gegarandeerd kan worden. 2 VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

MILINBOARD VENSTERBANKEN EN OVERZETVENSTERBANKEN

MILINBOARD VENSTERBANKEN EN OVERZETVENSTERBANKEN MILINBOARD VENSTERBANKEN EN OVERZETVENSTERBANKEN Snelle en duurzame afwerking Een product van: 3/2015 Eenvoudige verwerking met mooi resultaat 2 Milinboard vensterbanken en overzetvensterbanken MILINBOARD

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

Tabel 1 Aard en periodiciteit van de onderhoudswerkzaamheden voor het schrijnwerk.

Tabel 1 Aard en periodiciteit van de onderhoudswerkzaamheden voor het schrijnwerk. ONDERHOUD Een regelmatig onderhoud van het schrijnwerk is van groot belang voor het goede gedrag van het stuk. Jaarlijks onderhoud van de bewegende delen van hang- en sluitwerk, of vaker afhankelijk van

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207. Downloads

MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207. Downloads MONTAGEHANDLEIDING SANICLEAR SWING SK1206 & SK1207 Downloads Belangrijk! Het moet altijd door de klant worden gewaarborgd dat de complete douchecabine zodanig is gemonteerd dat de complete douchecabine

Nadere informatie

K U N S T S TO F KOZ I J N E N

K U N S T S TO F KOZ I J N E N onderhouds advies K U N S T S T O F K O Z I J N E N Gefeliciteerd met uw kunststof kozijnen van Transcarbo Onderhouds- en bedieningsadvies kunststof kozijnen Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Maar

Nadere informatie

kunststof Montage handleiding 1. Algemeen 2. ontvangst 3. Opslag 4. Plaatsing 5. Afwerking

kunststof Montage handleiding 1. Algemeen 2. ontvangst 3. Opslag 4. Plaatsing 5. Afwerking Montage handleiding 1. Algemeen De in deze handleiding genoemde richtlijnen zijn universeel van toepassing op de geleverde kunststof kozijnen. Zij moeten bekend zijn bij diegene die de kozijnen monteert

Nadere informatie

Inhoudsopgave. www.keje.nl

Inhoudsopgave. www.keje.nl Inhoudsopgave Inzethor 1-1 Inzetrolhor 2-1 Inzetplisséhor 3-1 Klemhor aluminium 4-1 Klemhor kunststof/hout 5-1 Vaste raamhor 6-1 Vaste raamhor plissé 7-1 Rolhor Classic 8-1 Rolhor Zenit 9-1 Inzetplisséhordeur

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING Mueller Augsburg Draaibare douchewand KV & KV Downloads

MONTAGEHANDLEIDING Mueller Augsburg Draaibare douchewand KV & KV Downloads MONTAGEHANDLEIDING Mueller Augsburg Draaibare douchewand KV203842 & KV203843 Downloads Belangrijk! Het moet altijd door de klant worden gewaarborgd dat de complete douchecabine zodanig is gemonteerd dat

Nadere informatie

Ongestoord genieten van frisse lucht

Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Designed by Luxaflex. Inspired by you. Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montage mogelijkheden is.

Nadere informatie

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN & PRODUCTEN

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN & PRODUCTEN 1 Aard en periodiciteit van de onderhoudswerkzaamheden voor het schrijnwerk Aard van de werken Periodiciteit Opmerkingen Reiniging Beglazing (1) Beglazingsvoegen Vleugel en vast kader Hang- en sluitwerk

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit en het gebruiksvriendelijke ontwerp kost

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

VAN INBOUW TOT ONDERHOUD UW NIEUWE KUNSTSTOFRAMEN UIT REHAU PROFIELSYSTEMEN. Bouw Automotive Industrie. www.rehau.com www.kunststoframen.

VAN INBOUW TOT ONDERHOUD UW NIEUWE KUNSTSTOFRAMEN UIT REHAU PROFIELSYSTEMEN. Bouw Automotive Industrie. www.rehau.com www.kunststoframen. VAN INBOUW TOT ONDERHOUD UW NIEUWE KUNSTSTOFRAMEN UIT REHAU PROFIELSYSTEMEN www.rehau.com www.kunststoframen.nl Bouw Automotive Industrie RAMEN WAARAAN U VEEL PLEZIER BELEEFT Nieuwe ramen geven uw woning

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht 2 Plissé hordeur Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montagemogelijkheden is. Rolhor Horren Laat frisse

Nadere informatie

KeJe. I Informatie. De Boorn 3 I 8253 RA Dronten I T 0321 33 98 67 I F 0321 33 80 81 I E info@keje.nl I www.keje.nl

KeJe. I Informatie. De Boorn 3 I 8253 RA Dronten I T 0321 33 98 67 I F 0321 33 80 81 I E info@keje.nl I www.keje.nl KeJe nformatie Bedrijfsprofiel nformatie KeJe B.V. is een middelgrote onderneming en ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie voor de vakhandel. Opgericht in 2002 werd

Nadere informatie

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten.

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten. Voorjaar 2019 - multimate.nl #Multimatehelpt zonwering op maat Het zonnetje uit huis Raamdecoratie in alle soorten en maten Ongewenst bezoek Totaaloplossing voor iedere zon De zomer is onderweg. Het kan

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht 2 Plissé hordeur Rolhor: Geschikt voor vrijwel elk raam met haar robuuste design dat betrouwbaar en flexibel in montagemogelijkheden is. Rolhor Horren Laat frisse

Nadere informatie

ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2016

ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2016 ADVIES VERKOOPPRIJSLIJST 2016 Prijzen inclusief BTW geldig van 01-04-2016 t/m 01-04-2017 INZETHOR VOOR KUNSTSTOF- EN HOUTEN DRAAIKIEPRAMEN inzethor Normaal inzethor Rolluik inzethor Small inzethor X N41

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product sp spi en ie e sp g ge ie e ge lk ls lv a e er s lic t n ht e in n g Onze externe spiegelverlichting, spiegels en spiegelkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit,

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Zijpendaalstraat groot onderhoud

Zijpendaalstraat groot onderhoud Inhoud Wat komen we doen? Wie gaat het werk uitvoeren? Met wie heeft u contact? Planning Nieuwe sleutels Isolatieglas Steigers Wat doet de aannemer voor u? Wat wordt er van u verwacht? Rustwoning Bouwplaatsinrichting

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw doucheruimte

Zo onderhoudt u uw doucheruimte doucheruimte Door het gebruik van hoogwaardige materialen in al onze producten kost het reinigen en onderhouden van uw doucheruimte weinig tijd en moeite. In dit document vindt u tips en producten waarmee

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren raamhorren 3-2009/3-2010 Raamrolhor BASIC Toepassing Draaikiep-raam Schuifraam

Nadere informatie

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Artikelnummer: Modelnummer: OD210017 328.149CGY Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Lees deze handleiding voor gebruik goed door. Gooi deze handleiding niet weg na de montage. Bewaar deze handleiding voor

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over horren

Alles wat u wilt weten over horren deuren & kozijnen Alles wat u wilt weten over horren Voor ramen en deuren Onderscheidende productkenmerken Maatwerk programma Horren Slechte ventilatie kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren.

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

MILINBOARD VENSTERBANKEN EN OVERZETVENSTERBANKEN

MILINBOARD VENSTERBANKEN EN OVERZETVENSTERBANKEN MILINBOARD Snelle en duurzame afwerking Een product van: 999.1600.20 MILINBOARD Eenvoudige verwerking met mooi resultaat Binnen het Milinboard assortiment zijn er verschillende typen kunststof vensterbanken

Nadere informatie

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Productinformatie plissé 20 mm. De Plissé gordijnen van "JEWEL" worden op een hoogwaardig JEWEL" railsysteem verwerkt. Het profiel van de plissés wordt

Nadere informatie

GEVEL[PLAN] BV. Gebruik en onderhoud van de kozijnen, ramen en voor-/achterdeur van de 419 eengezinswoningen Grootstal te Nijmegen

GEVEL[PLAN] BV. Gebruik en onderhoud van de kozijnen, ramen en voor-/achterdeur van de 419 eengezinswoningen Grootstal te Nijmegen GEVEL[PLAN] BV Gebruik en onderhoud van de kozijnen, ramen en voor-/achterdeur van de 419 eengezinswoningen Grootstal te Nijmegen Versie: 04-05-2010 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding pag. 3 2. Dagelijks gebruik

Nadere informatie

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar.

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar. Perfect fit Collectie De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

Nadere informatie

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen S E L E C T W I N D O W S PAR T N E R RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen, voor een betere woning Om de woningen waarin we allemaal met veel plezier en comfort wonen nog

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

De voordeligste in sanitair en tegels

De voordeligste in sanitair en tegels s na au ds oo in fr ar De voordeligste in sanitair en tegels Onze infraroodsauna s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zorgen er samen met het gebruiksvriendelijke ontwerp voor dat het interieur

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

wastafels, waskommen en fonteintjes

wastafels, waskommen en fonteintjes wastafels, waskommen en fonteintjes Onze wastafels, waskommen en fonteintjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de kwalitatieve afwerking en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

A11.15 HANDGREPEN EN INBOUWSLOTEN A11 DRAAI-KIPRAMEN

A11.15 HANDGREPEN EN INBOUWSLOTEN A11 DRAAI-KIPRAMEN A11 DRAAI-KIPRAMEN A11.15 HANDGREPEN EN INBOUWSLOTEN 01.05.2017 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com INDELING 1. Handgrepen

Nadere informatie

Ritscreens VS-R75/R85/R95. Montage / Gebruikers- handleiding

Ritscreens VS-R75/R85/R95. Montage / Gebruikers- handleiding Ritscreens VS-R75/R85/R95 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding Ritsscreens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Ritsscreens

Montage / Gebruikers- handleiding Ritsscreens Montage / Gebruikers- handleiding Ritsscreens Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Ritsscreens versie 2014 1 Montage Handleiding Ritsscreens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit Unilink leginstructies Algemeen Unilink is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze tand- en groefvorm kunnen de panelen eenvoudig

Nadere informatie

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden.

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. NL Onderhoud Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden Reinigingsmiddel Reinigingsmiddel mag zwak zuur zijn, bijv. citroenzuur Reinigingsmiddel liefst met water verdunnen Reinigingsmiddel

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product b to ad ile ka tm m eu erbi e la n ir Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud?

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud? Geachte bewoner, In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat Weijman Vastgoedonderhoud B.V. binnenkort onderhoudswerkzaamheden aan uw woning verrichten. Middels dit boekje informeren wij u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

Dany Bosmans en Jeroen Bosmans is/zijn verantwoordelijk voor het doorgeven van de instructies voor het onderhouden van de gehelen aan de klant.

Dany Bosmans en Jeroen Bosmans is/zijn verantwoordelijk voor het doorgeven van de instructies voor het onderhouden van de gehelen aan de klant. 1 DOEL Het doel van deze instructie is het onderhoud van de geplaatste aluminium raamgehelen zo uit te voeren dat ten allen tijde de kwaliteit gegarandeerd kan worden. 2 VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Raamdecoratie meten plissé gordijnen

Raamdecoratie meten plissé gordijnen Raamdecoratie meten plissé gordijnen Inhoud Op de dag montage tegen de muur of kozijn... 2 Globale maat name... 2 De bestelbreedte bepalen... 2 De bestelhoogte bepalen... 2 Bestelvoorbeeld plissé met koord...

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften 1 INLEIDING... 2 2 ONTVANGST/OPSLAG OP DE BOUWPLAATS... 2 3 TRANSPORT... 2 4 PLAATSINGSVOORWAARDEN OP DE BOUWPLAATS... 2 5 VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN... 2 5.1 BASISDEUREN... 2 5.1.1 Sparingen... 2 5.1.2

Nadere informatie

Originele montagehandleiding. Vakkenkast 190 x 120 x 35 cm (hxbxd) Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit meubel in gebruik neemt.

Originele montagehandleiding. Vakkenkast 190 x 120 x 35 cm (hxbxd) Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit meubel in gebruik neemt. Originele montagehandleiding Vakkenkast 190 x 120 x 35 cm (hxbxd) Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u dit meubel in gebruik neemt. Belangrijk 1. Lees de montagehandleiding zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Een heldere kijk op onderhoud. Handige tips en nuttige adviezen over het reinigen van aluminium ramen, deuren, gevels, puien en serres

Een heldere kijk op onderhoud. Handige tips en nuttige adviezen over het reinigen van aluminium ramen, deuren, gevels, puien en serres Een heldere kijk op onderhoud Handige tips en nuttige adviezen over het reinigen van aluminium ramen, deuren, gevels, puien en serres Inhoud 1. Waarvoor dient deze brochure? 4 2. Het belang van reiniging

Nadere informatie

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen.

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Onderhoudsplanner Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Wat gaat er gebeuren? In deze onderhoudsplanner leest u wat u kunt verwachten

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 2 SEPTEMBER 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In juli ontving u van ons een brief dat 72% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging.

Nadere informatie

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam E.Candan Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl 4824 PE K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam Breda BTW nr: NL-2093.25.963.B01

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING 3-DELIGE SCHUIFPUI S377 - S378

MONTAGEHANDLEIDING 3-DELIGE SCHUIFPUI S377 - S378 MONTAGEHANDLEIDING 3-DELIGE SCHUIFPUI S377 - S378 STAP 1 Plak compriband op de zijkanten en bovenkant van het schuifpuikozijn en plaats het schuifpuikozijn (zonder de vleugels) in de opening. STAP 2 Stel

Nadere informatie