Nieuwsbrief VV Den Bommel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief VV Den Bommel"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief VV Den Bommel November 2016 In dit nummer 1 Voorwoord van de voorzitter 2 Jeugdnieuws 3 Een woordje van de Activiteitencommissie 4 Sponsorcommissie 5 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Voorwoord van de voorzitter Pa, ik ga echt niet in een oranje shirt voetballen hoor en ik ga zeker niet in Achthuizen voetballen. Dat was de eerste reactie die ik kreeg van mijn zoon. Nadat de eerste wedstrijd met de SJO DBF JO 17-1G was gespeeld zat hij s avonds al met wat anderen bij zijn nieuwe teammaten in Achthuizen. En binnen een paar weken zie je de groep alleen maar hechter worden. Zo zie je maar hoe het kan gaan en vooral wat er nog van kan gaan komen. We zijn alweer enkele maanden onderweg in het nieuwe seizoen en de mouwen moeten worden opgestroopt om verder te werken aan de toekomst van VV Den Bommel. Onderwerpen als kunstgras en accommodatie liggen als uitdaging te wachten. Het zijn lange politieke trajecten die veel tijd kosten. De eerste stappen voor het krijgen van extra kleedkamers zijn gezet. Zoals iedereen heeft kunnen zien is de unit inmiddels geplaatst. Het is nu zaak deze aan de binnenzijde om te bouwen naar prachtige kleedkamers. Volgend jaar bestaat onze vereniging 70 jaar. Reden voor een feestje. De Activiteitencommissie is druk in de weer om een uitdagend programma te maken die past bij ons prachtige cluppie. Helaas heb ik de beslissing moeten nemen om te stoppen als bestuurslid en voorzitter. De combinatie tussen werk en het goed willen uitvoeren van de taken als bestuurslid is daarvoor de oorzaak. Het bestuur roept u dan ook allen op om op 15 december 20.30u te komen naar de Algemene Leden Vergadering in onze kantine. Het onderwerp bestuursverkiezing staat natuurlijk op de agenda. Tot slot wil ik het bestuur van de SJO DBF met al hun vrijwilligers bedanken die heel veel van hun kostbare tijd besteden aan de SJO DBF en in het bijzonder een dankwoord aan de ouders en de kinderen die het geduld hebben om de SJO DBF te doen laten slagen. Martijn Engels Voorzitter a.i.

2 Shirtsponsors Hoofdsponsor Subsponsors Overige shirtsponsors Jeugdnieuws Beste voetballers en voetbalsters, We zijn nu alweer een paar weken onderweg in de bekercompetitie met de nieuwe samenstelling van SJO D.B.F. De jeugdcommissie vind het fijn om te zien dat de kinderen het in alle elftallen naar hun zin hebben. Mede door de grote inbreng van de vele leiders, trainers en vrijwilligers, zijn we er zeer trots op om te zien dat onze grote inspanningen om van de SJO een succes te maken binnen beide verenigingen met groot enthousiasme wordt opgepakt. Ook zijn we er zeer trots op dat we voor dit seizoen zelfs een meidenelftal hebben kunnen inschrijven. Ook zij spelen met veel plezier de wedstrijden. We gaan nu met de jeugd commissie kijken welke activiteiten we net als elk jaar weer gaan organiseren voor de jeugd. Want ook in de SJO blijven we dit allemaal doen! Welke activiteiten dit gaan worden horen jullie zo snel mogelijk. De nieuwe website is op een paar aanpassingen na online. Heeft u ideeën over de invulling van de site? Dan horen we het graag! Voor iedereen veel voetbalplezier in de rest van het seizoen. Groeten van de jeugdcommissie SJO D.B.F. GEVEZET BV Zijlader transport

3 Trainingspak en tassen Sponsor Een woordje van de activiteitencommissie Allereerst willen we Richard van Broekhoven hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet bij de Activiteitencommissie. Richard is inmiddels gestopt bij ons, wat we erg jammer vinden uiteraard. Gelukkig mogen we hem altijd nog vragen als het nodig is!! De Activiteitencommissie en met name Richard is druk bezig geweest om kunstgras te realiseren in de Pannakooi. Er is een verloting opgezet en er zijn (VVDB) artikelen te koop aangeboden. Hiermee én door een prachtige anonieme gift is het totale benodigde bedrag op tafel gekomen en inmiddels ligt het kunstgras in de Pannakooi. Een prachtig staaltje van Bommelse samenwerking!! Alle vrijwilligers die geholpen hebben met het aanleggen, heel erg bedankt! En Broekie, jij nogmaals enorm bedankt voor al je inzet!! HDO Dakbedekking Bierfest Vloerenbedrijf van Berkel bv Ladies Night Terugblik op een fantastische Ladies Night van 9 september: Wat was het een gezellige en fantastische avond op De Kruus bij VV Den Bommel. Zowel onder het afdak, als ook in de kantine stond het vol met tafels die keurig ingericht waren door de ondernemers. Tal van ondernemers lieten hun kunsten en producten zien, van boeken tot lingerie en van lifestyle en sieraden tot tweedehands en hergebruikte artikelen. Er was een modeshow van Yp Fashion met kinderkleding gepresenteerd door zeer goede Bommelse mannen- en vrouwequins en een presentatie van Jelle Gunneweg van RTV Rijnmond over haar werk als reporter. Ook konden de nagels gelakt worden, er was een pedicure voor de voeten én je kon zelfs gemasseerd worden. En uiteraard kon er ook heerlijk gegeten worden bij Selina Driesse van de hapjes van de Bommelse bakkers en van Slagerij van Zuidland en er was een wijnproeverij door Diane van Bergen van Plus Slingerland.

4 Bert Spits zette iedereen keurig op de foto. Er werd een verloting gedaan met prijzen mogelijk gemaakt door de ondernemers, en nadat de dames uitgeshopt waren was het nog tijd voor een gezellig muziekje en een dansje. Na afloop kregen de dames een goed gevulde goodiebag mee naar huis, ook dit was mogelijk gemaakt door de ondernemers. Al met al een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! VVDB bedankt alle enthousiaste ondernemers en uiteraard alle vrijwilligers en de dames die deze avond zo gezellig en geslaagd maakten!!! Bierfest Bierfest VVDB Voordat de zomerstop inging was de Activiteitencommissie plannen aan het maken voor het Bierfest. Er werd een datum geprikt (die later nog 2 weken op schoof i.o.m. Bommelstee) en de voorbereidingen werden gestart. Er werden vlaggen, borden, onderzetters, hoedjes en kleding gekocht en zelf gemaakt. Er werden fusten bier en meters bockworst ingeslagen en natuurlijk sauerkraut! 29 oktober was het zover! Direct na de door VVDB1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Dauwendaele konden de VVDB bierpullen gekocht worden die aan de bar gevuld konden worden met vers getapt bier. Er werd gezellige muziek gedraaid en er volgde een super gezellige avond die door jong en oud bezocht werd. Tegen twaalven gingen de laatste feestgangers richting huis. Een feest wat zeker voor herhaling vatbaar is!!!

5 VV Den Bommel Activiteiten De nieuwe klaverjascompetitie is op vrijdagavond 7 oktober weer van start gegaan. Er staan nog 4 avonden op het programma; 11 november, 4 december (Kerstklaverjasavond, telt niet mee voor de competitie) 20 januari, 24 februari en 31 maart. Later wordt nog bekeken of er in april nog een avond komt. Voor de jeugd van de SJO DBF zijn er 2 bingo avonden, waarvan de eerste inmiddels achter de rug is en die werd goed bezocht. De 2 e staat gepland op 31 maart activiteiten Er wordt voor de kabouters en de F-jes een leuke Sinterklaasavond verzorgd in de kantine met leuke cadeaus, friet en snacks. Dit zal op 2 december zijn. Verdere activiteiten die nog op het programma staan: De Erwtensoepactie in januari 2017, de Gourmetavond in de loop van 2017 én er zullen weer een aantal VVDB Dartavonden georganiseerd worden. De data voor deze activiteiten zijn nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte. Ook wat leuke activiteiten die door de Activiteitencommissie i.s.m. het bestuur georganiseerd zijn, zijn o.a. de Rabobank ledenactie & de Kroonkurkenactie t.b.v. KiKa. En uiteraard het prikblok, waar ook weer mooie prijzen mee te winnen waren. De Kroonkurkenactie loopt trouwens gewoon door, dus lever a.u.b. je bierdoppen in op de wei, het kan VVDB 250,-. opleveren als wij de vereniging zijn die de meeste kilo s verzameld! En ook de plastic doppen blijven we verzamelen. Ook staan we weer met een kraampje op het Emmaplein tijden de jaarlijkse braderie. In 2017 vindt die plaats op 21 mei, dus kom even aan bij ons voor het kopen van een paar lootjes of doe mee met het raadspel. Je steunt hiermee de club en je kan leuke prijzen winnen! Graag speciale aandacht voor de VVDB Fan artikelen. Er kan van alles gekocht worden in de kantine, van caps, stickers, knuffels, paraplu s, mutsen, handschoenen, kleding, rompertjes en slabbetjes voor baby s, tot VVDB douchegel, broodtrommels en aanstekers aan toe. En heb je een speciale wens, schiet dan even Marco aan en vraag naar de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan je wellicht denkt! Uiteraard komt de volledige opbrengst ten goede aan de club. We sluiten het voetbalseizoen af met het altijd zeer gezellige Jaap Keijzertoernooi én het Sponsortoernooi! In de weken vooraf aan deze toernooien zal er weer een prikblok op de wei liggen, waarmee uiteraard weer hele mooie prijzen te winnen zijn! We kijken ook al vooruit naar het jubileum in 2017, als VVDB 70 jaar bestaat. We gaan er zeker een leuk programma voor maken voor jong en oud. In de volgende nieuwsbrief zal er meer staan over het programma en de exacte data van deze toernooien en het Jubileum. Groeten Marco, Anja, Leon & Hans.

6 Sponsorcommissie Sponsorcommissie Mij is gevraagd om een stukje voor deze nieuwsbrief te schrijven als lid van de sponsorcommissie van vv Den Bommel. Wij zullen u door de nieuwsbrieven heen op de hoogte houden waar wij ons mee bezighouden, maar eerst een paar andere punten die de aandacht vergen. Ten eerste wil ik alle sponsoren er op wijzen dat op vrijdag 18 november een avond is georganiseerd speciaal voor u. Als alles goed gegaan is heeft u inmiddels een uitnodiging gehad of is deze nog onderweg. Mocht er onverhoopt iets mis gegaan zijn en u heeft deze niet ontvangen. Dan wil ik u allen langs deze weg informeren dat u van harte welkom bent om uur op de Kruus voor een hapje en een drankje. Dit geld voor reclamebord sponsor tot fotoboek en kledingsponser enzovoort en zoals al in de uitnodiging stond nogmaals het verzoek langs deze weg om u aan- of aftemelden (met of zonder partner) op onderstaat mailadres i.v.m. bbq die gehouden zal worden. Verder is het jullie misschien opgevallen dat er op sommige plaatsen nog wat lege reclameborden langs het veld zijn. Natuurlijk willen wij die graag vullen met uw reclame, zodat u aandacht voor uw zaak krijgt en u ons als vereniging financieel kunt steunen. Voor het behoud en toekomst van onze vereniging. Dit geldt natuurlijk ook voor andere vormen van sponsoring. Mocht er interesse zijn op welke manier u uw steentje(of balletje) bij kunt dragen om VV Den Bommel gezond en sterk te houden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Tot slot nog een woordje voor de leden. Mocht er iemand interesse hebben om toe te treden in de sponsorcommissie, omdat je denkt van meerwaarde te kunnen zijn. Schroom dan niet en laat het ons weten. Dit geldt overigens ook voor goede ideeen. Die zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Met vriendelijke groet, Sponsorcommissie vv Den Bommel sponsorcommissie@vvdenbommel.nl

7 * * * U I T N O D I G I N G * * * Voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering van v.v. Den Bommel, te houden op donderdag 15 december in de kantine. Agenda: 1. Opening door de voorzitter a.i. 2. Vaststellen notulen van de algemene ledenvergadering AANVANG: UUR 3. Behandeling financieel jaarverslag en begroting door de penningmeester. (De stukken liggen 7 dagen voor de vergadering, op verzoek aan het bestuur, ter inzage in de bestuurskamer.) Vragen kunnen worden gesteld bij punt Verslag en verkiezing kascontrolecommissie, Henri Zwerus is aftredend, Eric Wolfert, Jesper vd Hoek, Jos Maliepaard en Marco Driesse blijven aan. 5. Bestuursverkiezing Periodiek aftredend zijn: Martijn Engels (niet herkiesbaar) en Martin Kievit (niet herkiesbaar). Mogelijke kandidaten kunnen op voordracht van tenminste 3 leden schriftelijk worden ingediend bij het dagelijks bestuur tot aanvang van de vergadering. Bij het ontbreken van tegenkandidaten zijn de voorgedragen kandidaten automatisch gekozen. 6. Pauze 7. Terugblik en toekomst junioren, pupillen en kabouters door de jeugdcommissie (SJO) 8. Financiële ontwikkelingen, vragen over het financieel jaarverslag en de begroting 9. Nieuwe ontwikkelingen 10. Rondvraag 11. Sluiting door Den Bommel, november 2016 Het bestuur

Nieuwsbrief VV Den Bommel

Nieuwsbrief VV Den Bommel NUMMER 4 Nieuwsbrief VV Den Bommel November 2014 Voorwoord van de secretaris In dit nummer 1 Voorwoord van de secretaris 2 Quick en VV Den Bommel 3 Jeugdnieuws 4 Sponsornieuws 5 Commissie waarden en Normen

Nadere informatie

Nieuwsbrief VV Den Bommel

Nieuwsbrief VV Den Bommel Nieuwsbrief VV Den Bommel Oktober 2017 In dit nummer 1 Voorwoord van de voorzitter 2 Jeugdnieuws 3 Een woordje van de Activiteitencommissie 4 Sponsorcommissie Voorwoord van de voorzitter Wie regelmatig

Nadere informatie

Nieuwsbrief VV Den Bommel

Nieuwsbrief VV Den Bommel Nieuwsbrief VV Den Bommel Nr 1 2018 In dit nummer 1 Voorwoord van de voorzitter 2 Jeugdnieuws 3 Een woordje van de Activiteitencommissie 4 Vrienden van vv Den Bommel 5 Plastic container in kantine Voorwoord

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016 JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016 Beste tennisliefhebbers, Hierbij ontvangen jullie de eerste digitale versie van ons clubblad SMASH. Het zal even wennen zijn,maar de tijden veranderen en zo ook de SMASH.

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Algemene Ledenvergadering 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Agenda Opening Jaarverslag activiteiten en werkzaamheden Jaarrekening Decharge Geplande activiteiten seizoen 2016-2017

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N

B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N S P O N S O R M O G E L I J K H E D E N S E I Z O E N 2 0 1 7-2 0 1 8 BUSINESSCLUB DE WEIDE STEEN Voetbalvereniging WVF is een grote voetbalclub die 80 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Clubblad v.v. Veenendaal

Clubblad v.v. Veenendaal De Spil juli 013 Beste leden, Het voetbalseizoen zit er inmiddels al weer op. Als bestuur van onze voetbalvereniging lijkt het ons daarom ook goed om even terug te kijken en jullie te informeren over datgene

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

9 juni 2018 MO15-17 en JO

9 juni 2018 MO15-17 en JO 9 juni 2018 MO15-17 en JO15-17-19 Toernooireglement vv DCV 2018 1. Er wordt gespeeld in 1 poule per klasse. 2. De wedstrijdduur staat in het wedstrijdschema. 3. Per wedstrijd zijn er maximaal 6 punten

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Van een voor allen naar allen voor OKVC

Van een voor allen naar allen voor OKVC Van een voor allen naar allen voor OKVC Inhoud Inleiding... 2 Probleembeschrijving... 3 Soorten verenigingen (soorten oplossingen)... 4 Plan van aanpak... 4 Uitvoering en borging... 5 Evaluatie... 6 Inleiding

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering 15 november 2013

Notulen ledenvergadering 15 november 2013 Notulen ledenvergadering 15 november 2013 Aanwezig Groen is aanwezig Rood is afwezig (Voorzitter) (Secretaris) (Penningmeester) Jo Ijpelaar John Kemmeren Jannie van Gestel Martijn Claassen Gerrit Klijs

Nadere informatie

Word sponsor van. Read Swart

Word sponsor van. Read Swart Word sponsor van Read Swart Word sponsor van Read Swart Voetbalclub Read Swart is een ambitieuze en gezellige dorpsclub uit De Knipe, vlakbij Heerenveen. Met ruim 140 vrijwilligers staan wij klaar voor

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. September Beste leden,

NIEUWSBRIEF 2. September Beste leden, NIEUWSBRIEF 2 September 2019 Foto: Ruud Vermeer Beste leden, Voor u ligt alweer de 2 de nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief, maar inmiddels ook via de vernieuwde website en via onze Facebook pagina,

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het zede Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Sinds dit jaar is het speelschema van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Wij hopen dat ook u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club!

Sponsorbrochure. Wij hopen dat ook u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club! Sponsorbrochure Sponsorbrochure Om u als bedrijf inzicht te geven in de mogelijkheden qua sponsoring bij v.v. Oene, hebben wij deze sponsorbrochure gemaakt. In deze brochure vindt u het profiel van onze

Nadere informatie

CLUBBRIEF mei 2016

CLUBBRIEF mei 2016 . CLUBBRIEF mei 2016 secretariaat@terleede.nl Woord vooraf. Ter Leede kent twee Algemene Leden vergaderingen per jaar, één in december, waar vooral aan de hand van de financiële cijfers wordt teruggeblikt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Ledenvergadering LAC Frisia 1883

Ledenvergadering LAC Frisia 1883 L.A.C. Frisia 1883 Ledenvergadering LAC Frisia 1883 Maandag 12 december 2016 Agenda: 1. Opening L.A.C. Frisia 1883 2. Ingekomen stukken 3. Notulen van de Algemene ledenvergadering d.d. juni 2016 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO17 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO15 - junioren Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie