Websiteteksten Hovenier Lokhorst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Websiteteksten Hovenier Lokhorst"

Transcriptie

1 Websiteteksten Hovenier Lokhorst Home Hovenier Lokhorst Tuin & Terras Sfeerbeleving voor buiten Dé hovenier die staat voor kwaliteit Bij Hovenier Lokhorst steken we de handen uit de mouwen om van uw tuin en terras een fijne plek te maken. U kunt bij ons terecht voor alles wat er in uw tuin moet gebeuren. Wij bieden u dan ook graag fullservice, waardoor we u kunnen assisteren bij het maken van tuinontwerpen, de aanleg hiervan, waarnaast we ook tuinen onderhouden! Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen, waardoor wij altijd maatwerk zullen leveren om van iedere tuin een unieke beleving te maken. Wij houden net als u van hoge kwaliteit, waardoor we die graag voor u realiseren. Dankzij onze ruime ervaring in het opfleuren van tuinen, hebben wij de juiste kennis en creativiteit verzameld om ook uw tuin te vormen tot iets fraais. Mocht ons team toch versterking nodig hebben bij de realisatie, dan hebben wij vaste partners die ons kunnen assisteren bij de aanleg van zwembaden en tuinverlichting of de opbouw van tuintoestellen. U heeft bij ons dus enkel één contactpersoon die uw wensen zal behartigen. Zo houdt u zelf het overzicht en kunt u altijd bij ons aan de bel trekken als wij u ergens bij kunnen helpen. Gerealiseerde projecten Wij zijn trots op het werk wat we leveren! Gerealiseerde projecten delen we dan ook graag met u, zodat u een goed beeld heeft van onze kwaliteiten. Dankzij onze brede oriëntatie op het hoveniers vak, ziet u hier beelden van verschillende tuintypes met diverse soorten begroeiing en bloemen. Ook metselwerk, veranda s en tuinhuisjes komen aan bod. Onze diensten Lokhorst hoveniers biedt u het liefste een fullservice pakket aan, zodat wij u kunnen ontzorgen en u ons enkel hoeft te vertellen wat er precies moet gebeuren. Tuinontwerpen Als resultaatgerichte hovenier, maken wij graag duidelijke afspraken, waardoor zowel u als wij volledig op de hoogte zijn van de ideeën. Een tuinontwerp is één van de middelen die wij hiervoor opstellen, zodat u snel een overzicht heeft van de mogelijkheden. Laat ons ook voor u een gedetailleerd en uitgebreid tuinontwerp maken! Over Lokhorst Met behulp van onze ruime ervaring denken we graag met u mee naar het mooiste resultaat voor u! Mede door die vakkennis, een gemotiveerd team en een modern machinepark, lukt het ons keer op keer een unieke beleving te creëren.

2 Over ons Over Lokhorst Hoveniers Maak kennis met dé hovenier uit Midden-Nederland Lokhorst hoveniers uit Lunteren Bij Lokhorst Hoveniers trekken wij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast, om iets moois te maken voor u. Deze proactieve en doelgerichte werkwijze onderscheidt ons van andere hoveniersbedrijven. Het kiezen voor de makkelijkste weg zit er bij ons namelijk niet in. Zo bekommeren wij ons over uw tuin en denken we per project na over de beste aanpak. Zo kunnen bepaalde werkzaamheden tijdens regenachtig weer ten koste gaan van uw gazon. Denk aan sjouw- of sleepwerk, waarvoor over uw gras moet worden gereden of gelopen bijvoorbeeld. Dit is niet de bedoeling, waardoor wij dan zoeken naar een andere oplossing! Flexibiliteit is daarom een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. In de praktijk komt het namelijk regelmatig voor dat een klant tijdens een project met nieuwe ideeën komt. Hier gaan wij flexibel en vakkundig mee om, aangezien wij begrijpen dat u pas echt een beeld krijgt bij een idee, zodra het visueel wordt! Laat ons dus vooral met u meedenken, zodat we samen uw ideeën kunnen afstemmen en wij deze eventueel kunnen verrijken door het geven van goede voorbeelden. Met zo n 300 vaste klanten, hebben wij namelijk genoeg voorbeeldtuinen ter illustratie van mogelijke tuinindelingen en tuinsferen. Historie In 1998 zijn wij vol passie gestart als hoveniersbedrijf in Lunteren. In vergelijking met nu werkten wij toen veel meer met schuine en ronde lijnen, iets wat ons leerzame kneepjes van het vak heeft geleerd. Met een blijvende interesse voor creëren van belevingen in de tuin en het ontwerpen van ideeën hiervoor, hebben wij nu ruime ervaring in petto! Heden Aan passie en werkwijze is er tot op heden weinig verandert. Wij kunnen nog steeds genieten van het hoveniersvak en zetten nog steeds de schouders eronder. Wel zijn de trends in tuinen anders geworden, waardoor wij vandaag de dag veel meer werken met symmetrie. Natuurlijk blijven smaken verschillen, dus daag ons maar uit! Quote Met passie voor het vak, werken wij graag aan iedere klus. Netjes werken en het leveren van hoge kwaliteit is voor ons dus heel normaal. Met enkele honderden vaste klanten kunnen we dan ook gerust zeggen dat mensen voor elke hoveniersklus bij ons aan kunnen kloppen! Wilt u meer weten? De kans is groot dat u specifieke vragen heeft die alleen voor uw tuin van toepassing zijn. Dat is mooi, want wij denken graag mee over nieuwe ideeën en adviseren bij het nemen van de juiste beslissingen. Voor een prijsaanvraag kunt u het beste even bellen, want ons vak blijft immers maatwerk. Zo kunnen we alle details bespreken en brengt dit ons tevens in de gelegenheid om vragen te stellen waar nodig.

3 Tuinen Tuintypes & tuinindelingen Van ontwerp tot realisatie De juiste beleving voor in de tuin Het mooie aan tuinen is, dat er tal van mogelijkheden zijn om ze in te delen. Het valt of staat natuurlijk met de beschikbare ruimte, waarin verschillende indelingen mogelijk zijn. Dit maken we dan ook graag visueel in een tuinontwerp, zodat we samen weloverwogen de mooiste oplossing kunnen uitwerken. Wij kunnen uitgebreide tuinontwerpen opstellen, waarin ook rekening kan worden gehouden met de eventuele verlichting, beregening en sloopwerkzaamheden in uw tuin. Het is namelijk van belang dat we vooraf alles tot in de puntjes uitdenken, zodat werkzaamheden in uw tuin op een efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Graag brainstormen we dan ook met u over de bestrating, trappen of het hekwerk bijvoorbeeld. Ook over tuinhuisjes, rieten daken of speeltoestellen praten we graag met u, want in en rondom de tuin kunnen wij alles voor u realiseren! Tuinsoorten Tuinen en terrassen hebben zo hun eigen sfeer en uitstraling. Dit komt onder andere door de samenstelling van kleuren, steensoorten en keuzes in begroeiing. Het kan mooi zijn dat uw tuin aansluit op het interieur van uw woning, maar iets anders kan natuurlijk ook. Tal van mogelijkheden zijn hierin denkbaar. Strakke tuinen Romantische tuinen Bostuinen Stadstuinen Moderne tuinen Design tuinen Landelijke tuinen Sfeervolle tuinen Mediterrane tuinen Daktuinen Villatuinen Bedrijfstuinen Cottagetuinen Klassieke tuinen Meer weten over tuinen? Heeft u een bepaald beeld voor ogen met uw tuin en zoekt u een partij die u hierin kan adviseren en begeleiden? Dan schuiven wij graag een keer bij u aan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen met u tot een mooi idee kunnen komen. Mocht u voorbeelden willen zien om wat ideeën op te doen, dan delen wij die graag met u.

4 Onderhoud Tuinonderhoud Verzorging van tuin en terras Professionals voor in de tuin Waar planten en bomen groeien, is onderhoud vereist. Zo verliezen gewassen hun bladeren en vallen takken en vruchten uit bomen. Belangrijk dus om deze terugkerende processen met regelmaat bij te houden, zodat uw gazon en tuin er blijvend goed uit zien. Wij helpen u hier graag bij en hebben de gereedschappen al klaar staan. Goed materiaal is natuurlijk het halve werk en voor sommige vormen van onderhoud komen professionele tuingereedschappen dan ook goed van pas. Denk aan reiniging op hoge druk en het doorzagen van dikke takken. Op sommige plekken kunt u tevens niet gemakkelijk komen, waardoor er in de struiken gekropen moet worden of er een ladder aan te pas moet komen. Werken in de tuin kan daarnaast vrij zwaar zijn. Wij ontzorgen u dan ook graag, door routinematig bij u langs te komen en zaken in en rondom uw tuin weer netjes te maken. Soorten onderhoud Elke tuin en ieder terras heeft zo zijn onderdelen die onderhoud vereisen. Het ene doet u liever zelf en weer andere zaken besteedt u liever uit. Voor juist die zaken kunt u bij ons aan de bel trekken, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij pakken het met beide handen aan en zorgen ervoor dat u weer van uw tuin kunt genieten! Snoeiwerk Grasmaaien Blad verwijderen Bomen uitgraven Schoonmaken van dakgoten Groenbestrijding & algengroei Bemesting Verticuteren Onkruidbestrijding Vijveronderhoud Hogedrukreiniging Onderhoud aan verlichting Zomer- of winterklaar maken Sneeuwvrij maken Hulp nodig in de tuin? Vooral voor mensen met een grote tuin, kan het onderhouden hiervan lijken op een enorme opgave. Laat ons u hiermee helpen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Meehelpen mag natuurlijk ook, maar wij houden van netjes werken dus u bent gewaarschuwd!

5 Zwembaden Zwembaden & jacuzzi s Luxe vormen van ontspanning Genieten van water Sommige tuinen lenen zich voor de plaatsing van een zwembad, waarnaast anderen een mooie plek beschikbaar hebben voor een jacuzzi. Deze luxe middelen kunnen een imposante uitstraling geven aan uw tuin, waar u op een royaal niveau kunt genieten van uw achtertuin. Wij maken dit ideaalplaatje natuurlijk graag realiteit. Ook het realiseren van een mozaïek betegeling in uw zwembad of De plaatsing van een duikplank ernaast, pakken we graag voor u op. Geen idee is ons te gek, want het hoog leggen van de lat doen wij met plezier. Alleen pleiten wij er wel voor dat een gedegen plan vooraf gaat aan de realisatie hiervan. Zo kunnen wij effectief te werk gaan en heeft u er het langste plezier van. Naast baden, kunnen wij u ook helpen bij de aanleg van een passende vijver, fonteinen en ook watervallen, om u maar een idee te geven van de mogelijkheden bij ons. Zwembaden en watereffecten Laat u inspireren door de tuinen en ideeën van anderen, zodat u plannen omtrent zwembaden eerst volledig heeft uitgedacht en vol vertrouwen de beste beslissing kan maken. Er zijn namelijk tal van oplossingen te verzinnen, waar het van belang is dat u ook op de langere termijn kunt genieten van uw keuze. Bubbelbaden Tegel- of betonbaden Foliebaden Alupools Powerswim Polyester zwembaden Pomaz pools Kinderbaden Dompelbaden Watervallen Vijvers Beekloopjes Paddepoelen Fonteinen Vragen over baden of watereffecten? Het is belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren over zaken die komen kijken bij het hebben van een zwembad. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kan er optimaal worden genoten. Wij praten u hier graag over bij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken over uw toekomstige paradijs.

6 Begroeiing Bloemen & gewassen Kies de beleving die bij u past Dat verdient een bloemetje Met een enorm aantal aan planten, bloemen en bomen, is de keuze reuze voor uw eigen tuin. Om deze keuze wat te vergemakkelijken, is het slim om eerst te bepalen wat voor een uitstraling uw tuin moet gaan hebben. Op deze manier kunnen we de keuze voor u trechteren naar een tuintype, zodat u begroeiing gerichter kunt uitzoeken. Wijzelf houden namelijk ook van doelgericht werken, waardoor wij graag van u horen of uw tuin een bepaalde rust met zich mee moet brengen of dat u liever op zoek bent naar iets weelderigs, waarin bijvoorbeeld een moestuintje moet zitten. Met dit in ons achterhoofd kunnen wij u namelijk specifiek advies geven in plantensoorten of bomen die daarbij passen. Gewassen kunnen namelijk ook nog eens een functionele eigenschap hebben, waardoor ze precies passen in de tuin waarnaar u op zoek bent. Soorten begroeiing Elke tuin heeft zo zijn kenmerken en iedere klant heeft zo zijn wensen. Daar zijn wij maar al te blij mee, aangezien wij op deze manier dus altijd maatwerk kunnen leveren. Laat ons met u meedenken, zodat we samen op zoek gaan naar de juiste oplossing en u alle opties heeft kunnen overwegen. Rododendrons Steeneik Olijfboom Magnolia Taxushaag Buxushaag Laurierhaag Lavendel Vlinderstruik Rozen Hortensia Blauwe regen Clematis Grasveld Wilt u meer weten? Waar wij ons dagelijks bezighouden met het hoveniersvak, bent u weer actief op een ander vlak. Zo kunnen we elkaar versterken, waardoor wij dus ook graag met u overleggen over uw ideeën voor in de tuin. U kunt vrijblijvend met ons in contact komen, dus schroom niet!

7 Projecten Hoveniers projecten Een greep uit ons werk Projecten waar wij trots op zijn Het liefste zouden wij alle projecten waaraan wij hebben gewerkt met u delen, wij zullen namelijk geen tuin verlaten voordat ook wij hier tevreden mee zijn. Wij staan voor de kwaliteit die wij leveren en pronken hier dan ook graag mee! Ziet u iets moois voor uzelf, dan horen wij dit graag. Contact Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën en kunnen ook wij gericht vragen stellen. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook. Dan bellen wij u even op, wanneer u dat schikt.

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Mario & Isabelle VOF Dendermondesteenweg 596 te 9070 Destelbergen (Gent) BE BE

Mario & Isabelle VOF Dendermondesteenweg 596 te 9070 Destelbergen (Gent) BE BE Tuin laten snoeien? Jaarlijks snoeien van de bomen en struiken in uw tuin zijn van groot belang om de tuin in optimale staat te houden. Als er goed gesnoeid wordt voorkomt dit problemen met bomen die te

Nadere informatie

A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL

A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL JOHN KOOMEN A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL EEN EERLIJKE TUIN Ik houd van tuinen waarin een mens zich prettig voelt. Noem het eerlijke tuinen, zonder overdaad of

Nadere informatie

DANZIGERBOCHT 29 1013 AM AMSTERDAM T: 020 820 4118 WWW.020GROEN.NL

DANZIGERBOCHT 29 1013 AM AMSTERDAM T: 020 820 4118 WWW.020GROEN.NL 020GROEN DANZIGERBOCHT 29 1013 AM AMSTERDAM T: 020 820 4118 WWW.020GROEN.NL EEN KLEINE BROCHURE Een tekst in een kleine brochure als deze zal in woorden nooit helemaal recht doen aan de werkzaamheden waar

Nadere informatie

Tuinvoornemens & 26 februari bij tuincentrum Osdorp

Tuinvoornemens & 26 februari bij tuincentrum Osdorp Tuinvoornemens 2017 25 & 26 februari bij tuincentrum Osdorp Een goed begin is het halve werk. Voor iedereen met mooie balkon-, terras- of tuinplannen organiseren wij in samenwerking met de van TV bekende

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

Uw tuin goed onderhouden

Uw tuin goed onderhouden Uw tuin goed onderhouden Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en een kostbaar bezit. Het vereist de nodige kennis en kunde om het onderhoud goed uit te voeren. Bijvoorbeeld wat, wanneer en

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Mooie tuinplannen? Bespreek ze met tuincentrum Osdorp

Mooie tuinplannen? Bespreek ze met tuincentrum Osdorp Mooie tuinplannen? Bespreek ze met tuincentrum Osdorp Inhoudsopgave Afhankelijk van de tuinklus is het belangrijk om vooraf over enkele zaken na te denken, zoals de ligging en de maatvoering van de tuin

Nadere informatie

Brochure Hoveniersbedrijf Roel Zuidema

Brochure Hoveniersbedrijf Roel Zuidema Brochure Hoveniersbedrijf Roel Zuidema Hoveniersbedrijf Roel Zuidema Brinkstraat 38, 7901 LA Hoogeveen Telefoon: 0528-35 41 96 HOVENIERSBEDRIJF ROEL ZUIDEMA Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is gevestigd te

Nadere informatie

Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting en wegenbouw. Groen in goede handen

Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting en wegenbouw. Groen in goede handen Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting en wegenbouw Grondverzet Vijvers en watergangen Bermen en plantsoenen Tuinen Speelterreinen Terreininrichting

Nadere informatie

Particulier Aandacht voor de natuur

Particulier Aandacht voor de natuur Particulier Aandacht voor de natuur Voorwoord Inhoudsopgave Een tuin is veel meer dan gras, heesters, bomen of een vijver. Het is uw leefomgeving. Een plek waar u zich optimaal thuis moet voelen en tot

Nadere informatie

Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk B.V

Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk B.V Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk B.V Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk B.V Nieuwe Rijksweg 40 4128 BN Lexmond Tel: 0347-341717 Mob: 06-53427808 Fax: 0347-342714 jaap@jaapvanreeuwijk.nl www.jaapvanreeuwijk.nl

Nadere informatie

Lage kaart 462e Brasschaat - tel

Lage kaart 462e Brasschaat - tel Lage kaart 462e - 2930 Brasschaat - tel 03 653 00 20 - www.vitalistuin.be KENNISMAKING Open up your door en leid ons binnen in uw tuindroom. Wees gerust: we kunnen goed luisteren. Houdt u van strakke vormen?

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

uin NDERHOUD Nestlé Vertrouwen multinational Passie voor tuinen en automobielen Prettige samenwerking hotel

uin NDERHOUD Nestlé Vertrouwen multinational Passie voor tuinen en automobielen Prettige samenwerking hotel uin NDERHOUD Nestlé Vertrouwen multinational SELDENRIJK Passie voor tuinen en automobielen Vierhouterbos Prettige samenwerking hotel Allereerste indruk bij bedrijfsterrein en tuin Niet alleen binnen, maar

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

onze tuin groeit met u mee

onze tuin groeit met u mee onze tuin groeit met u mee Doenwesamentuin Een tuin is niet zomaar een stukje groen. Tenminste, onze tuinen zijn dat niet. Bij groengroep zoeken we altijd naar het mooiste evenwicht tussen mens en ruimte.

Nadere informatie

Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP

Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP Een architect hadden Wendy en Michel voor het ontwerp van hun huis niet nodig. Met veel in de bladen kijken en je verdiepen in de materie kom je verder dan je denkt. Samen

Nadere informatie

Luxe abonnement tuinonderhoud vanaf 335,-/maand

Luxe abonnement tuinonderhoud vanaf 335,-/maand Luxe abonnement tuinonderhoud vanaf 335,-/maand Ondervindt het gemak van een luxe abonnement voor het tuinonderhoud van uw tuin. Van wekelijks grasmaaien, onkruidvrij houden bestrating en borders, hagen

Nadere informatie

Haar Advies Centrum INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT

Haar Advies Centrum INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT INHOUDSOPGAVE PAG. 1: INHOUDSOPGAVE PAG. 2: HOME, OVER ONS PAG. 3: WERKWIJZE PAG. 4: PRODUCTEN PAG. 5: KOSTEN, CONTACT 1 HOME U bent uniek, net als uw haar. U laat aan uw omgeving zien wie u bent en hoe

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

STEENIMEX. natuursteen met karakter

STEENIMEX. natuursteen met karakter STEENIMEX natuursteen met karakter W e l k o m tm At w m d e r i w e n h i urn m i u u r d e m Welkom in de intrigerende wereld van natuursteen. Natuursteen is al eeuwen de grondstof bij uitstek voor de

Nadere informatie

Eindopdracht webdesign

Eindopdracht webdesign Eindopdracht webdesign Opdracht 1: html Maak html-pagina jouwnaam-formulier.html met een webformulier volgens het voorbeeld: Geef in de form tag attribuut action de waarde../cgi-bin/formmail.pl en geef

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Uitgebreid abonnement tuinonderhoud vanaf 160,-/maand

Uitgebreid abonnement tuinonderhoud vanaf 160,-/maand Uitgebreid abonnement tuinonderhoud vanaf 160,-/maand Ondervindt het gemak van een uitgebreid abonnement voor het tuinonderhoud van uw tuin. Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en een kostbaar

Nadere informatie

Uw wensen. Onze handen.

Uw wensen. Onze handen. Uw wensen. Onze handen. keukens badkamers meubelen inbouwkasten winkelinterieurs kantoorinrichting 3D ontwerpen Wij maken wat u voor ogen heeft. U heeft uw eigen ideeën over het interieur van uw nieuwe

Nadere informatie

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Ten Brinke Interieurbeplanting BV Ten Brinke Interieurbeplanting BV Zuiderlaan 28f 6905 AE Zevenaar Postbus 2076 6900 CB Zevenaar t +31 (0) 316 33 24 00 f +31 (0) 316 34 56 33 info@ten-brinke.nl www.ten-brinke.nl www.kantoorplant.nl Ten

Nadere informatie

Tuinontwerp en -aanleg

Tuinontwerp en -aanleg Tuinontwerp en -aanleg De CO 2 -voetafdruk van dit drukwerk is berekend met ClimateCalc en gecompenseerd bij: treesforall.nl www.climatecalc.eu Cert. no. CC-000057/NL Tuinontwerp en -aanleg WEGWIJZER

Nadere informatie

uw gedachte onze creativiteit

uw gedachte onze creativiteit uw gedachte onze creativiteit Referentie VHier begint ons werk... roeger stond de mens een stuk dichter bij de natuur dan 1 leven Vrijblijvend oriënterend gesprek nufase en het ging allemaal wat minder

Nadere informatie

Projectshowrooms

Projectshowrooms Projectshowrooms 05-10-2017 Aswa keukens 05-10-2017 KOKEN WORDT ELKE DAG GENIETEN! Daarbij past een keuken die u ook werkelijk laat genieten. Niet alleen omdat een keuken uw woongenot afmaakt, maar vooral

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Ik ben Royal FloraHolland

Ik ben Royal FloraHolland Ik ben Royal FloraHolland Ik ben Royal FloraHolland Een leidraad voor al onze medewerkers Terug naar de basis Die kern hebben we gevangen in een nieuwe visuele stijl. Royal FloraHolland is een wereld vol

Nadere informatie

G I J S B E R S h o v E n I E R S

G I J S B E R S h o v E n I E R S G I J S B E R S h o v e n i e r s Passie voor groen 2 Sfeer sfeer IN GROEN Aangenaam Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt meer dan alleen maar vakmanschap. Het is vooral passie die er bij

Nadere informatie

Tuingeluk!

Tuingeluk! Tuingeluk! http://www.mijntuingeheim.nl Tuingeluk in iedere tuin Beste Tuinliefhebber, Wat is tuingeluk: Een tuin waar je blij van word, een tuin waar je graag bent en een tuin waar je met beperkt onderhoud

Nadere informatie

INTERVIEW. Nicolette Fox: INTERVIEW ROLF TIMMER. FOTOGRAFIE: BART BRUSSEE LIBELLE TUINPLANNEN

INTERVIEW. Nicolette Fox: INTERVIEW ROLF TIMMER. FOTOGRAFIE: BART BRUSSEE LIBELLE TUINPLANNEN Nicolette Fox: INTERVIEW ROLF TIMMER. FOTOGRAFIE: BART BRUSSEE 77 Elke dag speelde Libelle s redactiemanager Nicolette Fox (45) als kind in de grote achtertuin naast de moestuin van haar vader. Daar begon

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

DE TUIN in vier seizoenen

DE TUIN in vier seizoenen Deze tuin is verdeeld in verschillende tuinkamers. Het overgrote deel van de tuin bevindt zich op het zuiden, wat de keuze in beplanting erg ruim maakt. 80 DE TUIN in vier seizoenen Michel van Kammen tuinadviesbureau/hoveniersbedrijf

Nadere informatie

Module Medewerker hoveniersbedrijf KB. vmbo landbouwbreed kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4

Module Medewerker hoveniersbedrijf KB. vmbo landbouwbreed kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 Module Medewerker hoveniersbedrijf KB vmbo landbouwbreed kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3 en 4 Het Ontwikkelcentrum heeft ernaar gestreefd de auteursrechten te regelen volgens de wettelijke bepalingen.bent

Nadere informatie

1 fc*.? ÜMQ Jt tfï. o<>* ^ oo^ 1 ^ u C ' SEIZOEN 2010/2011.

1 fc*.? ÜMQ Jt tfï. o<>* ^ oo^ 1 ^ u C ' SEIZOEN 2010/2011. 1 fc*.? ÜMQ Jt tfï u C ' o* ^ oo^ 1 ^ \ SEIZOEN 2010/2011 www.beneilers.nl Genieten van zorgeloze vrijheid 5 Vanaf het eeirste contact in goede handen 7 Seizoensvoortenten 9 Beschermdaken 10 Voor alle

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten.

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. Dienstverlening binnenste buiten. Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel

Nadere informatie

INHOUD INLEIDING. In het kort SAMEN STERK. Wie we zijn KENNISMAKEN. Hoe we te werk gaan ONTWERP. Hoe we ideeën zichtbaar maken DE SHOWTUIN

INHOUD INLEIDING. In het kort SAMEN STERK. Wie we zijn KENNISMAKEN. Hoe we te werk gaan ONTWERP. Hoe we ideeën zichtbaar maken DE SHOWTUIN INLEIDING SAMEN STERK KENNISMAKEN ONTWERP DE SHOWTUIN PROJECTEN TOT ZIENS In het kort Wie we zijn Hoe we te werk gaan Hoe we ideeën zichtbaar maken Zorgen voor inspiratie Resultaten delen Om u te mogen

Nadere informatie

Je tuin. tips en afspraken

Je tuin. tips en afspraken Je tuin tips en afspraken Je tuin hoort bij je woning. Het is prettig als deze er netjes en goed onderhouden uitziet. Zodat je er altijd van kunt genieten. Maar hoe richt je je tuin in? En hoe onderhoud

Nadere informatie

Basis abonnement tuinonderhoud vanaf 75,-/maand

Basis abonnement tuinonderhoud vanaf 75,-/maand Basis abonnement tuinonderhoud vanaf 75,-/maand Ondervindt het gemak van een abonnement voor het tuinonderhoud van uw tuin. Een goed onderhouden tuin is een lust voor het oog en een kostbaar bezit. Het

Nadere informatie

Kies de tuin van uw dromen!

Kies de tuin van uw dromen! Kies de tuin van uw dromen! Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Is de woning af, dan heeft u ook nog een tuin in te richten. Voor de één een uitdaging, voor de ander een zorg. Waar komt

Nadere informatie

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen.

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Hoe bijzonder is het om te wonen of werken in een ruimte waar je je helemaal prettig voelt. Graag ondersteun ik je hierbij.

Nadere informatie

Design the life you want to live

Design the life you want to live TOPLAWOOD.NL Design the life you want to live Buitengewoon genieten met Toplawood Wilt u maximaal genieten van uw tuin? Vanuit een mooie, sfeervolle of praktisch buitenverblijf? Bij Toplawood bent u aan

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

A-Garden heeft het groen in de vingers

A-Garden heeft het groen in de vingers A-Garden heeft het groen in de vingers A-Garden heeft het groen in de vingers! Ontwerp De perfecte tuin wordt eerst voor- U wilt bijvoorbeeld een jaren 30-tuin, of een speeltuin waarin uw kinderen U kunt

Nadere informatie

Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Uw eigen keuken, toilet & badkamer.

Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Uw eigen keuken, toilet & badkamer. Landelijk wonen tussen riet en water, dat is Wonen in Piershil. Uw eigen keuken, toilet & badkamer. BASIS KEUZEMOGELIJKHEDEN UW TOILET VOLLEDIG VAN DEZE TIJD Tegels Basis Voor de keuze van het tegelpakket

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Adresgegevens Van Dijk Tuinen Groningen Lavendelweg HR Groningen

Inhoudsopgave. Adresgegevens Van Dijk Tuinen Groningen Lavendelweg HR Groningen Inhoudsopgave Adresgegevens Van Dijk Tuinen Groningen Lavendelweg 27 9731 HR Groningen www.vandijktuinengroningen.nl minze@vandijktuinengroningen.nl Minze van Dijk 2 Een kijkje in de tuin van Marian Jansma

Nadere informatie

Van tuinontwerp tot nieuwe tuin.

Van tuinontwerp tot nieuwe tuin. Een nieuwe tuin is een belangrijk moment in uw leven waar ik samen met u de nodige tijd en aandacht aan wil besteden om te komen tot een voor u zo goed mogelijk resultaat. De eerste stap voor een nieuwe

Nadere informatie

Tuintrip: +!717973!911562! kktkt. Kleurenparadijs: Tuinfestival aan de Loire. Nazomeren Pompoenseizoen Dahlia. Tuintrend Wilgentenen Buitenhaard

Tuintrip: +!717973!911562! kktkt. Kleurenparadijs: Tuinfestival aan de Loire. Nazomeren Pompoenseizoen Dahlia. Tuintrend Wilgentenen Buitenhaard WWW.GARDENZINE.NL SEPTEMBER 2009 3,95 H E T T I J D S C H R I F T V O O R D E T U I N, S E R R E E N H E T T E R R A S +!717973!911562! kktkt Tuintrip: Kleurenparadijs: Tuinfestival aan de Loire Nazomeren

Nadere informatie

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Regels en richtlijnen tuinonderhoud 2 Plezierig wonen gaat verder dan een goed onderhouden woning. Woonplezier wordt voor een groot deel ook bepaald

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

ZONNIGE GEZINSTUIN Tuin Woning Bewoners Wensen TUIN

ZONNIGE GEZINSTUIN Tuin Woning Bewoners Wensen  TUIN Tuin Achtertuin van 11 x 9,5 m, gericht op het zuidwesten. Woning Moderne woning met garage. Bewoners Gezin met twee kinderen. Wensen groene tuin verschillende terrassen en zithoekjes Japanse esdoorn,

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Juli Zomer op het dak

Juli Zomer op het dak Juli Zomer op het dak Dit is een daktuin die we in 2007 hebben aangelegd. Er lag een rechthoekige vlonder van hardhout op het dak, waar we een stuk van hebben afgezaagd om een flink terras over te houden.

Nadere informatie

Groen in de stad. ontwerpen en aanleggen. Groen in de stad. onderhouden en beheren. Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2

Groen in de stad. ontwerpen en aanleggen. Groen in de stad. onderhouden en beheren. Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Groen in de stad ontwerpen en aanleggen. Hoofdstuk 2 Groen in de stad onderhouden en beheren Hoofdstuk 3 Groen in de stad promoten Groen in de stad ontwerpen en aanleggen 6 ORIËNTATIE

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

www.hoveniersacademie.nl

www.hoveniersacademie.nl H O V E N I E R 2 0 1 3 Vakman & Prijsvechter Particuliere & klein zakelijke marktsegment Dinsdag 23 april 2013 Locatie: Snoei Tuinmaterialen Ridderkerk BV, Oud Beijerland www.hoveniersacademie.nl Postbus

Nadere informatie

Investeren in uw nieuwe tuin

Investeren in uw nieuwe tuin Investeren in uw nieuwe tuin U wilt een tuin die bij u past, waar u vele jaren plezier aan gaat beleven en die aansluit bij uw budget. 2 Maanden na aanplant. Wij willen u alvast inzicht geven in welke

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

kvg-houtbouw.nl uit het goede hout gesneden KVG Houtbouw

kvg-houtbouw.nl uit het goede hout gesneden KVG Houtbouw kvg-houtbouw.nl uit het goede hout gesneden KVG Houtbouw Wie zijn wij In onze tienerjaren kwamen wij elkaar voor het eerst tegen. Vanaf het eerste moment klikte het tussen ons en bleek dat wij een goed

Nadere informatie

35 jaar. Ecologisch verantwoord werken in het groen. T: +31(0)6 22 54 0179 E: info@hovenierkustermans.nl. A: Vagevuurstraat 14 4882 NK Zundert

35 jaar. Ecologisch verantwoord werken in het groen. T: +31(0)6 22 54 0179 E: info@hovenierkustermans.nl. A: Vagevuurstraat 14 4882 NK Zundert 35 jaar T: +31(0)6 22 54 0179 E: info@hovenierkustermans.nl Ecologisch verantwoord werken in het groen A: Vagevuurstraat 14 4882 NK Zundert W: www.hovenierkustermans.nl Index; 1. Voorstellen Blz. 1 2.

Nadere informatie

Van Vliet Bedrijven. Waddinxveen

Van Vliet Bedrijven. Waddinxveen Van Vliet Bedrijven Waddinxveen Echte (groen)expertise onder één dak Contactpersonen Bij Van Vliet Bedrijven heeft elk bedrijfsonderdeel zijn eigen contactpersoon. Voor passend en kwalitatief advies bent

Nadere informatie

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS.

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS. INTERIEUR ZITCOMFORT gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS 8 9 Aan de monding van het riviertje de Lange Linschoten ligt het historische

Nadere informatie

Tuinontwerp Zo ontwerpen wij voor u. Tuinaanleg Zo leggen we uw tuin aan. Tuinonderhoud Zo onderhouden we uw tuin

Tuinontwerp Zo ontwerpen wij voor u. Tuinaanleg Zo leggen we uw tuin aan. Tuinonderhoud Zo onderhouden we uw tuin Tuinontwerp Zo ontwerpen wij voor u Gebaseerd op uw wensen, gewenste stijl, budget en woonsituatie. Vormgegeven door onze groene creativiteit en ervaring. En voltooid met een doordacht beplantings- en

Nadere informatie

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Regels en richtlijnen tuinonderhoud 2 Plezierig wonen gaat verder dan een goed onderhouden woning. Woonplezier wordt voor een groot deel ook bepaald

Nadere informatie

Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen.

Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen. v Voorwoord De oude Grieken wisten het al: water is goed voor u. Voor lichaam en geest. Weldadig en ontspannend. Bij Van Gemert gieten we dat water in een zeer eigentijds jasje. Voor nog meer weldaad en

Nadere informatie

Leergang Allround Leiderschap

Leergang Allround Leiderschap Leergang Allround Leiderschap Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Allround Leiderschap Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap

Nadere informatie

Genieten van water in balans

Genieten van water in balans Genieten van water in balans Ecologische zwemvijvers en natuurlijke zwembaden Genieten van water Water: bruisend van leven of stil als een spiegel Water heeft in ons leven een belangrijke plaats. Als basis

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

Eindopdracht HTML/CSS: hovenier

Eindopdracht HTML/CSS: hovenier Eindopdracht HTML/CSS: hovenier De eindopdracht is verplicht voor wie de opleiding Applicatie Ontwikkelaar wil gaan doen. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk individueel werkt. Als je samenwerkt

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION Tegels met karakter Laat u inspireren INSPIRATION De tegels van moeder Natuur zelf Schellevis tegels geven altijd een buiten-gevoel. Hoe kan het ook anders: we halen onze inspiratie uit de natuur. We halen

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

Interieur, afwerking en materialen

Interieur, afwerking en materialen Interieur, afwerking en materialen - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave EXTERIEUR 4 INTERIEUR 10 - LIVING & WOONKEUKEN 14 - SLAAPKAMERS 16 3 - SANITAIR 18 - WELLNESS 20 TUIN 22 MODELVILLA'S 24 MEER INFORMATIE

Nadere informatie

Plant wıjzer. Ron den Dikken

Plant wıjzer. Ron den Dikken Plantwijzer Plant wıjzer Ron den Dikken Tekst en fotografie: Ron den Dikken Vormgeving: Studio Anton Sinke, www.antonsinke.nl Grafische productie: Drecht Graphics, Dordrecht ISBN 978 94 622 8415 9 NUR

Nadere informatie

de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur

de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur 8 9 deel 1 wie investeert in een zwembad gaat niet over een nacht

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

TUINONDERHOUD. Daar hebben we allemaal plezier van.

TUINONDERHOUD. Daar hebben we allemaal plezier van. TUINONDERHOUD Daar hebben we allemaal plezier van. TUINONDERHOUD Daar hebben we allemaal plezier van. Een mooie tuin geeft een mooi aanzicht. Voor uzelf en ook voor uw buren en de buurt. Een verzorgde

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

Vanaf dag één mooie tuin bij je nieuwe huis! Kan ik nog dingen aanpassen? Laat je tuin geen sluitpost zijn! Vraag je offerte vrijblijvend aan

Vanaf dag één mooie tuin bij je nieuwe huis! Kan ik nog dingen aanpassen? Laat je tuin geen sluitpost zijn! Vraag je offerte vrijblijvend aan Vanaf dag één mooie tuin bij je nieuwe huis! Speciaal voor jouw toekomstige woonwijk heeft Gardini.nl een aantal tuinen ontworpen. Verschillende ontwerpen die goed passen bij de wijk en natuurlijk bij

Nadere informatie

TUINHUISJES UIT KUNSTSTOF

TUINHUISJES UIT KUNSTSTOF Windox handelsonderneming 01-03-2013 Brinkmanstraat 20 3067 TA - Rotterdam 06 30 34 11 40 Info@windox.nl TUINHUISJES UIT KUNSTSTOF Geisoleerd dubbelwandig 60 mm. wanddikte Door: P.Ruis Windox / 1-12 tuinhuisjes

Nadere informatie

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires Ook een betaalbaar dakterras voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip in de wereld van dakterrassen. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Niet alleen

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

UW TUIN. vragen en antwoorden

UW TUIN. vragen en antwoorden UW TUIN vragen en antwoorden UW TUIN: VRAGEN EN ANTWOORDEN In deze brochure vindt u informatie over: Hoe u uw tuin mag gebruiken. Wat u wel en wat u niet mag bouwen in uw tuin. Hoe u uw tuin achter moet

Nadere informatie

Ik ben altijd al op een creatieve manier bezig geweest, steekt Claudia

Ik ben altijd al op een creatieve manier bezig geweest, steekt Claudia Een huis dat je omarmt Wat het precies was dat haar zo aansprak aan deze woning uit 1824 in Venlo, weet Claudia Benders niet precies. Toch had het huis al langer haar aandacht en stond het voor haar vast

Nadere informatie

Voorzichtig schuift hij het zware gordijn weg. Voor alle kamers hangt zo n goudkleurig gordijn. Om de warmte buiten te houden. Want het is erg warm,

Voorzichtig schuift hij het zware gordijn weg. Voor alle kamers hangt zo n goudkleurig gordijn. Om de warmte buiten te houden. Want het is erg warm, Prins Floris In de tuin van het paleis loopt een jongen. Een bruine jongen met zwarte krullen. Floris heet hij, en hij is een prins. De vader van Floris is de koning van Spanje. Rijk is hij, heel rijk.

Nadere informatie