Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen."

Transcriptie

1

2 v Voorwoord De oude Grieken wisten het al: water is goed voor u. Voor lichaam en geest. Weldadig en ontspannend. Bij Van Gemert gieten we dat water in een zeer eigentijds jasje. Voor nog meer weldaad en ontspanning. En zo blijft het. Tot in lengte van dagen. Want Van Gemert Zwembaden & Sauna s staat garant voor de hoogste kwaliteit. Wij verzorgen water in topvorm. Met producten in topvorm en een team in topvorm. Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen. Thuis in water Van Gemert Zwembaden & Sauna s BV brengt water in topvorm. Sinds 1972 leveren en bouwen we zwembaden, zowel buiten als binnen. Daarnaast installeren we sauna s, whirlpools en stoomcabines. Hierbij werken we vaak samen met gerenommeerde architecten, bouwadviseurs, tuin- en binnenhuisarchitecten. Ons familiebedrijf is gevestigd in het Noordbrabantse Mill. Onze kracht? Jarenlange ervaring, oeverloze liefde voor ons vak en een planmatige werkwijze waardoor we ieder project turn-key op kunnen leveren. Uw handdoek uitrollen, dat is het enige wat u nog rest. Alles wat daaraan vooraf gaat, kunnen wij regelen. Van grondverzet tot elektriciteit, van tegelzetten tot loodgieterswerk. Ons team van vakmensen doet het graag én goed. Gedegen, met gevoel voor stijl. Van Gemert werkt zowel voor de zakelijke als particuliere markt, door geheel Nederland. De afgelopen decennia realiseerden we menig wellness-droom en brachten we talloze plannen tot leven. Bovendien hebben we een aantal hoogwaardige en vernieuwende producten in eigen beheer ontwikkeld. Kortom: we zijn thuis in water. Water in topvorm.

3 v Zwembaden, sauna s & meer Een verfrissende duik in uw eigen zwembad. Lekker loom dobberen in uw achtertuin. Of juist een sportief baantje trekken. Van Gemert bouwt zwembaden voor allerlei doeleinden, op verschillende manieren, zowel binnen als buiten. In deze brochure laten we een aantal van deze projecten zien, omschrijven we de verschillen tussen de verschillende baden én laten we zien wat Van Gemert uniek maakt. Daarnaast levert en realiseert Van Gemert sauna s, stoomcabines & whirlpools. Ook hierbij zorgen we voor maatwerk en dus voor elk wat wils. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Mill. Wij begroeten u graag om uw en onze verfrissende ideeën te bespreken.

4 FOLIEBADEN Op maat gemaakt. Duurzaam en degelijk. Foliebaden hebben zich in de loop der jaren dubbel en dwars bewezen. U heeft volledige keuzevrijheid. Maat, vorm, waterniveau, diepte, trappen en kleur: u heeft het helemaal voor het zeggen. Met recht een droomzwembad. Een foliebad bestaat uit bouwkundig gemetselde of gestorte wanden. Deze wanden bekleden wij vakkundig met gewapend folie met gelaste naden. Een combinatie die garant staat voor jarenlang, zelfs decennialang, zwemplezier.

5 FOLIEBADEN Een foliebad bestaat uit bouwkundig gemetselde of betonnen wanden, bekleed met folie. Hierdoor kunt u zelf de maat en vorm van uw zwembad kiezen. Zo wordt het echt úw zwembad.

6 FOLIEBADEN

7 FOLIEBADEN

8

9 FOLIEBADEN

10 FOLIEBADEN Úw zwembad. Volledig afgestemd op uw tuin en uw huis. Alsof het er altijd al geweest is.

11

12 hoog waterniveau BADEN Optie voor foliebaden, betegelde baden en binnenbaden Het oogt stijlvol en zwemt heerlijk: een hoog waterniveaubad. Van Gemert ontwikkelde een eigen RVS constructie met verborgen hoogwaterskimmers die het effect geven van een overloopbad, maar de kosten binnen de perken houden. Skimmers zorgen voor een goede watercirculatie waardoor het zwembadwater voortdurend gereinigd en gefilterd wordt. Dus: zorgeloos zwemplezier. De voordelen op een rijtje: Zeer hoog waterniveau Voor een bosrijke omgeving: opvangbak voor bladeren en ander vuil De skimmerbak roomt water af over de volledige breedte en zuigt ook optimaal vuil af Geen skimmerdeksels zichtbaar in het perron Lamellendek kan volledig weggewerkt worden, evenals de techniek

13 hoog waterniveau BADEN Hoog waterniveau: chique én praktisch.

14 hoog waterniveau BADEN

15 hoog waterniveau BADEN Zwemmen op niveau. Het oog wil ook wat.

16

17

18 POLYESTERBADEN Een polyesterbad is een bad uit één geheel, gemaakt volgens een standaard mal. Hierdoor hebben deze baden een vaste vorm en vaste afmeting, naadloos design en geïntegreerde roldeknis. Het grote voordeel: kant-enklaar, relatief snel gebouwd. En dus snel genieten!

19 POLYESTERBADEN

20 BETEGELDE BADEN Een zwembad met een heel persoonlijk tintje. Tegels of mozaïek geven uw zwembad een luxe uitstraling. Bovendien kunt u de vorm en afmeting zelf kiezen. Inderdaad: oprecht persoonlijke luxe. Een betegeld zwembad is eenvoudig te voorzien van een overloopgoot, in plaats van de gebruikelijke skimmers. Hierdoor is het mogelijk het waterniveau op dezelfde hoogte te brengen als het perron. Over stijlvol gesproken.

21 BETEGELDE BADEN Hoogst persoonlijk, luxe, stijlvol. Iedere dag genieten.

22 PREFAB BETON Uniek en innovatief. Van Gemert bouwt zwembaden met prefab betonwanden. Deze wanden storten we zelf, op onze werf in Mill. Vervolgens transporteren we deze en zetten ze met behulp van een telescoopkraan of verreiker op locatie in de juiste positie. We bevestigen betonmatten en storten vervolgens de vloer. Klinkt verrassend eenvoudig, maar deze werkwijze is vernieuwend en komt uit eigen koker. Het resultaat: een oersterk zwembad, echt maatwerk én gebouwd met minimale overlast want dit alles wordt gedaan in één dag. Binnen tien dagen kan uw complete zwembad gerealiseerd zijn!

23

24 BINNENBADEN Zwemmen onder uw eigen dak. Het hele jaar door. Ook deze droom kan Van Gemert verwezenlijken. Een maatwerk binnenzwembad dat perfect past in de ruimte en naadloos aansluit bij uw stijl. Klimaatbeheersing, bouwkundige aanpassingen, isolatie en maatregelen om vochtoverlast te voorkomen; het bouwen van een binnenbad brengt het nodige teweeg dat vraagt om zeer specialistische kennis. Kennis waarmee Van Gemert voorop loopt in de branche. Wij denken en bouwen graag met u mee.

25

26 BINNENbaden Verkwikkend en verfrissend. Zomer en winter. 24 uur per dag

27 BINNENbaden Binnenshuis water in topvorm.

28

29

30 binnenbaden Zwemmen in stijl. Uw stijl.

31 BINNENBADEN Pure ontspanning onder uw eigen dak.

32

33

34 commerciële projecten U vindt onze zwembaden op de meest uiteenlopende locaties. In de afgelopen veertig jaar bouwden we niet alleen zwembaden in tuinen en huizen, maar ook bij bedrijven en instellingen. Campings, bungalowparken, hotels, saunacomplexen, sportcentra, wellness centra, beautyfarms: ons programma is zeer breed en erg veelzijdig. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

35

36 opties en accessoires

37 Opties en accessoires De details maken uw zwembad af. Met verschillende opties en accessoires past u uw zwembad helemaal aan aan uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Afdeksystemen: handbediend, verrolbaar, automatisch, lamellendek foamdeken, noppendeken en winterdeken Beveiligingssystemen Beweegbare vloeren Desinfectie, automatisch en vrijwel chloorloos Energiebesparende systemen Waterattracties: jetstream, glijbanen Buitendouche Vaste en verplaatsbare overkappingen

38 SAUNA S Pure weldaad. Genieten en ontspannen onder uw eigen dak. Wanneer en met wie u wilt. Basic of luxe, tegen een rechte muur of onder een schuine dakconstructie: Van Gemert levert betaalbaar maatwerk voor iedereen, op iedere locatie. Bij het ontwerpen van uw eigen sauna komen tal van zaken om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan: Indeling en afmeting Keuze van hout en wandconstructie Verlichting en lichttherapie Infrarood lampen Mogelijke combinatie met stoom Glazen wanden Muziek Geur Laat u inspireren en informeren in onze showroom in Mill.

39

40 sauna s Even in een andere wereld. In uw eigen huis.

41

42 SAUNA S Totale ontspanning op ieder gewenst moment.

43

44

45

46 stoomcabines U voelt zich herboren. Intensieve reiniging en totale ontspanning. Een stoombad zorgt voor dieptereiniging van uw huid of scheiding van afvalstoffen. Gezond voor lichaam en geest. Van Gemert levert en plaatst zowel prefab kunststof stoomcabines als bouwkundige systemen met mogelijke betegeling. Door een uitgebreid pakket aan opties, richt u uw stoomcabine zelf in. Met geur, kleur of muziek zoals u dat wilt. Van Gemert levert stoomcabines voor de professionele en particuliere markt.

47

48 WhirlpoolS Dompel u onder in weldaad. In het bruisende en warme water van uw eigen whirlpool. Dat is genieten, dat moge duidelijk zijn. Van Gemert biedt de keuze uit verschillende soorten whirlpools. Met genoegen vertellen en demonstreren wij deze vrijblijvend in onze showroom. Goed om te weten: we hebben de onderdelen van de whirlpools die we leveren op voorraad. Bij een eventuele storing kunnen we u dus snel van dienst zijn.

49

50 WhirlpoolS Laat u meevoeren door weldadig water.

51

52 Van gemert zwembaden & Sauna s b.v. Langenboomseweg JL Mill tel. (0485) fax (0485) info@vangemertzwembaden.nl Fotografie & ontwerp

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten W W W. H W G R O U P. E U Wellness Total Service Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten De Griekse arts Parmenides zei al in de oudheid:,,geef mij een middel om koorts op te wekken en ik genees

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor

Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor Zuid-West Hongarije van TVR/Europlastics kunststof zwembaden,

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Verbeter de kwaliteit van uw leven Kwaliteit van leven wordt in positieve zin beïnvloedt door het in balans zijn van lichaam en geest. Zodra lichaam

Nadere informatie

Design Stoomline 2016

Design Stoomline 2016 Design Stoom line 2016 Inhoud Design stoom line : het concept 05 Mimas stoombaden 06 Triton stoombaden 10 Ceres stoombaden 14 INHOUD 03 h c i z t a d d a b m o o t s n r e d o m Een! t s a p n a a r u

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten

Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten Impressie (voor exacte uitvoering zie verkooptekening)

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N POLYPROPYLEEN Z W E M B A D E N Project : C-Quel zwembad met Romeinse inlooptrap Afmeting bad : 4 meter x 9 meter Bijzonderheden : Romeinse inlooptrap Lamellendek in onderwater zitbank Tegenstroominstallatie

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N

P O L Y P R O P Y L E E N P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N MAATWERK IS STANDAARD BIJ C-QUEL ZWEMBADEN! Een zwembad koopt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Juist daarom moet u meteen de juiste keuze maken. C-Quel

Nadere informatie

Denk in mogelijkheden! STERK BETON KELDERS. De kelder die altijd past

Denk in mogelijkheden! STERK BETON KELDERS. De kelder die altijd past Denk in mogelijkheden! STERK BETON KELDERS De kelder die altijd past Een kelder: een verstandige investering Een kelder is geen overbodige luxe, het is een verstandige investering die waarde toevoegt aan

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr.

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr. Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 Kavel Soort Kavel VON prijs VON prijs Status nr. (ca. m²) stadsvilla Frits (550 m³) stadsvilla Hub (575 m³) 1 vrijstaand 333 459.000 beschikbaar

Nadere informatie

Glasmozaïek voor zwembaden

Glasmozaïek voor zwembaden Glasmozaïek voor zwembaden Een langgekoesterde droom komt tot leven. Uw eigen zwembad, gewoon bij u thuis. Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijk heden van glasmozaïek.

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

Zorgeloos waterplezier

Zorgeloos waterplezier ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ: OPDRACHTGEVERS: De expertise van Van Dorp zwembaden levert u meer op dan alleen een gemeenten directievoering betrouwbaar en goed functionerend waterobject. U kunt ook rekenen

Nadere informatie

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot jezelf Onderga de warmte van een weldadig saunabad De eerste keren is het misschien nog even wennen Maar

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding epoxy-acrylaat zwembad: BLZ-line thuis relaxen met het geluid van water Best quality swimmingpools BLZ-line, elke dag maximaal genieten Wit Eindeloos genieten van uw zwembad Het geluid van water, het geluid

Nadere informatie

Wij verbouwen uw toekomst...

Wij verbouwen uw toekomst... Wij verbouwen uw toekomst... Van luchtkasteel naar droomwoning Dag toekomstige verbouwer Droomt u ook van een badkamer met meer comfort? Van een keuken die moderner én praktischer is? Of van extra kastruimte?

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Creeer uw eigen wellness ruimte

Creeer uw eigen wellness ruimte .. Creeer uw eigen wellness ruimte Baden & Whirlpools World of Wellness Stoomdouches Try before you buy Cleopatra maakt topproducten voor mensen die topprestaties moeten leveren. Onze baden en (stoom-)douches

Nadere informatie

Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014. Status

Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014. Status Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014 Kavel Soort Kavel VON prijs Villa VON prijs Villa VON prijs Status nr. (ca. m²) Elegante (541 m³) Eccellente (574 m³) Villa Unico 1 vrijstaand

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG OVERKAPPINGSYSTEMEN Boog ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige overkappingsystemen voor ieder woonhuis of bedrijfspand. In alle producten van Boog wordt de

Nadere informatie

Met Easy-Clean zandfilterset

Met Easy-Clean zandfilterset Pomaz pools Pomaz Pools, kwaliteit om op te zetten of om in te graven. Ronde en ovale baden in diverse maten. Een Pomaz Pool is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand,

Nadere informatie

Vrijstaande baden 2016

Vrijstaande baden 2016 Vrijstaande baden 2016 De Cleopatra Slim line Exclusieve vrijstaande baden uit naadloos Lucite TM acryl met randen van slechts 20 mm! Dunnere badranden betekenen meer ruimte binnen het bad, samen met een

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten!

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten! Een zwembad voor elke soort tuin Zelf in elkaar te zetten! Nederlandse versie Copyright 2018 by / NZVG Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten,

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

Uw tweede huis is dichterbij dan u denkt

Uw tweede huis is dichterbij dan u denkt Uw tweede huis is dichterbij dan u denkt Starline: één adres van ontwerp tot plaatsing Starline ontwerpt en bouwt al sinds 1990 hoogwaardige mobiele bungalows. Ambachtelijk vakmanschap vormde destijds

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

wonen Willy Naessens Zwembaden COSY LOFT Ademt de dynamiek van New York MONUMENTALE BOERDERIJ Verbouwd tot hip leefhuis

wonen Willy Naessens Zwembaden COSY LOFT Ademt de dynamiek van New York MONUMENTALE BOERDERIJ Verbouwd tot hip leefhuis wonen COSY LOFT Ademt de dynamiek van New York MONUMENTALE BOERDERIJ Verbouwd tot hip leefhuis Willy Naessens Geniet van de kleine dingen des levens SHOPPING TUINMEUBELEN Buiten wordt meer als binnen ITALIAANS

Nadere informatie

MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN

MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN De IMAGINOX zwembaden in inox bieden individuele oplossingen, elegantie, topkwaliteit en duurzaamheid aan. Dankzij de unieke eigenschappen van inox kan het

Nadere informatie

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen 06 08 12 poolhouses tuinhuizen carports 13 14 15 garages terrassen afsluitingen Niets kan tippen aan de charme en de uitstraling van natuurlijk

Nadere informatie

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE NATUURLIJKE LUXE Een frisse duik na een lange werkdag. Samen baantjes trekken. De kinderen zien opgaan in spetterend plezier. En dat allemaal onder de blote

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

1 fc*.? ÜMQ Jt tfï. o<>* ^ oo^ 1 ^ u C ' SEIZOEN 2010/2011.

1 fc*.? ÜMQ Jt tfï. o<>* ^ oo^ 1 ^ u C ' SEIZOEN 2010/2011. 1 fc*.? ÜMQ Jt tfï u C ' o* ^ oo^ 1 ^ \ SEIZOEN 2010/2011 www.beneilers.nl Genieten van zorgeloze vrijheid 5 Vanaf het eeirste contact in goede handen 7 Seizoensvoortenten 9 Beschermdaken 10 Voor alle

Nadere informatie

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland q Adriaan Butijnweg 16 - Rilland Vraagprijs 170.000,- k.k. Omschrijving Adriaan Butijnweg 16 - Rilland In de dorpskern van Rilland gelegen, tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met vrijstaande garage.

Nadere informatie

Inhoud. Kubus line. Savannah line. Tanami line. Club line. Kalahari line. Kelo line 34 INHOUD 03

Inhoud. Kubus line. Savannah line. Tanami line. Club line. Kalahari line. Kelo line 34 INHOUD 03 Sauna s 2016 Inhoud Kubus line 04 Savannah line 10 Tanami line 16 Club line 22 Kalahari line 28 Kelo line 34 INHOUD 03 Luxueuse versie van de klassieke Finse sauna! 04 Design Kubus line volledig ontspannen

Nadere informatie

SERRES EN GLASARCHITECTUUR

SERRES EN GLASARCHITECTUUR SERRES EN GLASARCHITECTUUR Wintergarten GmbH 01 Serres 04 Geachte klant, 02 EcoSun serres 14 Onze jarenlange samenwerking op persoonlijk niveau met investeerders en architecten heeft geresulteerd in de

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires welkom in de wereld van buitensauna s accessoires van basic tot design, voor binnen en buiten, Sauna in standaarduitvoering of maatwerk, als traditionele sauna of in combi uitvoering, in elementen of massieve

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

met veel keuze vrijheid

met veel keuze vrijheid Riant wonen STEENWIJK met veel keuze vrijheid 17 geschakelde twee onder een kap woningen in het van den Kornputkwartier te Steenwijk Gewoon meer STEENWIJK dan goed! Oost & Van Tilburg ontwikkeling Standaard

Nadere informatie

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village quality time begins at home Waarom zou uw tweede woning minder comfort bieden dan uw eerste woning? Waarom zou uw woning niet door een

Nadere informatie

Voor de aanleg van sauna s denken we graag in tonnen. Exclusief gepatenteerde modellen

Voor de aanleg van sauna s denken we graag in tonnen. Exclusief gepatenteerde modellen Voor de aanleg van sauna s denken we graag in tonnen Exclusief gepatenteerde modellen A B Recreatie- en bungalowparken die hun klanten tonnen beloven zitten er warmpjes bij A. Oerdegelijke kunststof vloeren.

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

TRAPPEN OM TROTS OP TE ZIJN. A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich,

TRAPPEN OM TROTS OP TE ZIJN. A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, TRAPPEN OM TROTS OP TE ZIJN A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, www.a-team.be WAAROP LETTEN BIJ DE KEUZE VAN EEN TRAP: 2 AANDACHTSPUNTEN 1) Kiezen voor praktisch of esthetisch? Een trap heeft uiteraard

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Statig landhuis, tijdloos ingericht

Statig landhuis, tijdloos ingericht B i n n e n k i j k e n Tekst: Emmy van Dantzig Fotografie: Jan Verlinde voor Vlassak-Verhulst Statig landhuis, tijdloos ingericht Praktisch, maar wel stijlvol, elegant en tijdloos. Dat streefden Didi

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen.

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen. Algemene informatie Straat: De Thun 105 Postcode: 6419XG Stad: Heerlen Perceeloppervlakte: 136 m² Woonoppervlakte: 120 m² Volume: 420 m³ Bouwjaar: 1976 Type: Tussenwoning Prijs: 174.900 k.k. Contact Email:

Nadere informatie

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken Binnenkijken Van boomgaard tot droomhuis Ruim een jaar woont Kristel van Leeuwen nu met haar gezin in hun nieuwe huis. Een bekende plek voor hen, want ze hebben eerst zes jaar in de aangrenzende boerderij

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Florastraat 1

Bergen op Zoom, Florastraat 1 Bergen op Zoom, Florastraat 1 Géén verkooprisico eigen woning! Florastraat 1 4613 CV Bergen op Zoom Bieden vanaf: 227.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de geliefde woonwijk Tuinwijk gelegen

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

Geniet,Woon &Leef in Breda. Karakteristieke ruime erkerwoning. Sfeervolle woonkamer met erker. Moderne keuken, complete inrichting

Geniet,Woon &Leef in Breda. Karakteristieke ruime erkerwoning. Sfeervolle woonkamer met erker. Moderne keuken, complete inrichting Geniet,Woon &Leef in Breda Karakteristieke ruime erkerwoning Sfeervolle woonkamer met erker Moderne keuken, complete inrichting Drie royale slaapkamers Heerlijk Wonen Teteringsedijk 174, 4817 ML Breda

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Massief kunststof rabatdelen Fraaie houtstructuur Keuze uit prachtige kleuren Zeer onderhoudsvriendelijk 100% recyclebaar Tot 10 jaar garantie Wij vervangen

Nadere informatie

trapmanschap sinds 1932 A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich,

trapmanschap sinds 1932 A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, trapmanschap sinds 1932 A-TEAM, Kruisschanslei 67 Kontich, www.a-team.be Waarop letten bij de keuze van een trap: 2 aandachtspunten 1) Kiezen voor praktisch of esthetisch? Een trap heeft uiteraard een

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie

CHALETS. de luxe van vrijheid

CHALETS. de luxe van vrijheid Welkom bij Maat Chalets Beste lezer, U weet zelf hoe u uw vrije tijd wilt besteden. Past een chalet van Maat daarbij? Dat ontdekt u het snelst in onze showroom, waar we een veelzijdige selectie chalets

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

and, schuifwand. Kasten: schuifdeurkast, inloop boekenkast, dressoirkast, keukenkast, wandkast Schuifdeurkasten op maat...

and, schuifwand. Kasten: schuifdeurkast, inloop boekenkast, dressoirkast, keukenkast, wandkast Schuifdeurkasten op maat... Schuifdeurkasten op maat... Meubels: tafel, dressoirkast, wandmeubel, burea V-meubel, stoel, kruk, salontafel, vitrinekast, b kamermeubel, roomdivider, toonmeubel, bed, ban kantoor, kinderkamer.interieur:

Nadere informatie

Quality LifeStyle. - Ervaar de kracht van onze geuren! -

Quality LifeStyle. - Ervaar de kracht van onze geuren! - Quality LifeStyle - Ervaar de kracht van onze geuren! - Quality LifeStyle Quality LifeStyle is uw partner in geurmarketing. Door onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde bedrijven zijn wij in staat om

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast bij

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie