Tamarinde december 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tamarinde december 2013"

Transcriptie

1 Tamarinde december 2013 Guus Aanvoerders aan het woord City-trip: Brugge Lustrum

2 Pagina 2 Pagina 3 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Van de voorzitter 4 Kennismakingsborrel 6 Lustrum 8 Wisselspeler 10 Fotopagina 12 Aanvoeders 14 Guus 17 City-Trip: Brugge 18 Vacature 20 Commissies 21 Agenda 22 Colofon 23 Lieve lezers, lieve Tamarianen! De eerste Tamarinde (buiten de introtamarinde uiteraard) van het jaar! Ondanks dat 1/3 van de redactie in het buitenland zit (Nicole zit in Barcelona), zijn wij een sterk team en hebben we samen een Tamarinde in elkaar gezet. Maar zonder jullie input, zou het nog al een lege Tamarinde worden, dus ook daarvoor - bedankt! Ik wens jullie veel leesplezier en jullie weten... Hebben jullie nog een leuk wist-je-datje, stuur hem naar redactie@vvtamar.nl! Want de wist-je-datjes die persoonlijk aan me verteld worden, kan ik nooit onthouden ;). Voorwoord Enitia Lisa Lefty na 3 biertjes ladderzat is? alle redactieleden intro-ouder waren?

3 Pagina 4 Pagina 3 Van de voorzitter Hallo schitterende, mooie, leuke, lieve, geweldige en natuurlijk sexyass leden! Hier weer een woordje van jullie altijd geweldige voorzitter! Omdat ik tegenwoordig zo belangrijk ben voor een heleboel mensen zal ik dit bericht dicteren en mijn secretaresse Jaap zal dit notuleren. Jaap is een schat van een vrouw/ man. Ja, wat ben jij eigenlijk? Nee, nee dit is een oprechte vraag, stop met notuleren..! Zucht, oké we gaan verder. Wat een mooie periode hebben we gehad. We hebben een paar top feesten gehad en we zijn ook nog eens op pad gegaan naar GentBrugge! Helaas kon ik bij dat laatste niet aanwezig zijn maar in gedachte was ik er natuurlijk bij en wat heb ik genoten! voorzitter enorm trots! Nu het jaar vordert moet ik wel zeggen dat mijn vertrek steeds dichterbij komt. Uit mijn raam starend de nacht in, bedenk ik me wat voor mooie tijd ik nu al heb gehad ondanks dat ik nog niet eens een jaar lid ben. Kijk dat doet een mooie vereniging met je! Tamar, fijne Sinterklaas, fijne kerst, gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen! Jullie altijd rode en kleine voorzitter, Yoep Multicopy advertentie Ondertussen, wanneer er van alles gebeurt, is er nog iets groots gaande: de Bier Challenge! Ik merk dat er vanuit de leden genoeg besteld wordt en het feit dat jullie er alles aan doen om jullie team te laten winnen door zoveel alcohol te consumeren, maakt mij als Enitia niet staand kan poepen? Annelies m altijd het liefst van achteren heeft?

4 Pagina 6 Pagina 7 Kennismakingsborrel De kennismakingsborrel is ondertussen al weer twee maanden geleden, maar ik ga mijn best doen om toch nog even wat leuke dingen uit mijn geheugen te plukken! Dit jaar was de kennismakingsborrel niet in de Kix, maar in café Jantjes! Het begon met een activiteit om elkaar een beetje te leren kennen: Voor deze activiteit moest je eerst je dartskills laten zien. Ieder getal op het dartbord was verbonden met een vraag. Op een tafel lag dan een briefje waarop stond welke vraag bij welk getal hoorde. Sommige vragen waren redelijk basaal, maar andere vragen waren flink persoonlijk! Als je echt goed kon darten mikte je natuurlijk op de meest persoonlijke vragen. Als je een vraag gegooid had mocht je daarna beslissen aan wie je de vraag wilde stellen. Ik mocht als 1 van de eersten gooien. Uiteraard van te voren even kijken op welke vraag je gaat mikken, en binnen no time was het duidelijk: Vraag 18, Wat is de raarste plek waar je het ooit hebt gedaan?. Even later stond ik voor het dartbord. Ik had nog niet zo veel gedronken dus kon nog scherp zien en het dartbord draaide nog niet. Op het moment dat ik moest gooien viel het even stil. Ik had mijn volle concentratie. Iedereen hield zijn adem in, en toen kwam de gooi. Het dartpijltje vloog met een mooie boog. In de 2. Niet eens in de buurt van waar ik hem gepland had. Nu zat ik opgescheept met de vraag: Waarom heb je gekozen voor volleybal?. Leuk en aardig, maar die vraag kan ik normaal ook wel stellen. Helaas een beetje een anticlimax van mijn gooiverhaal, maar ik gooide gewoon mis. De avond ging zo nog een tijdje door. Sommige mensen konden echt mikken op de vragen die ze wilden (en raken!), anderen deden slechts een dappere poging die finaal mis ging. De activiteitencommissie had erg leuke vragen bedacht! De vraag die ik kreeg was: Met wie van Tamar wil jij wel een beschuitje eten?. Nou, daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken: Luc Aangenendt! Een week later besloten we dat plan maar even door te zetten. Ik had speciaal voor Luc beschuit met gestampte muisjes (zonder boter voor extra droogheid) naar de training meegenomen. Ik weet niet hoe Luc erover denkt, maar ik heb ervan genoten! Na het kennismakingsspel konden we uiteindelijk toch door naar de Kix, waar we afgesloten hebben met een paar biertjes. Een paar biertjes werden wat meer biertjes en het is een hele gezellige avond geworden. Voor de mensen die niet aanwezig waren (of gewoon verschrikkelijk dronken waren): We hebben altijd de foto s nog! Intens veel liefde, Wouter van Geert Lisa Lefty liever geen beertje krijgt? Tom verliefd is op DE man van Hajraa?

5 Pagina 8 Pagina 9 Lustrum Tamar bestaat dit jaar 50 jaar! En dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. 8 oktober 1963 is onze mooie vereniging opgericht en exact 50 jaar later mochten we dit heuglijke feit vieren in de Kix, met 3 supermooie taarten en feestelijke versieringen. Een goed begin van het lustrumjaar. Er staan nog heel wat activiteiten op de planning voor het komende jaar, we zijn met de lustrumcommissie hard aan het werk om deze in goede banen te leiden, in samenwerking met een aantal andere commissies. Ook hebben we de Lucky Clover Run al mogen organiseren. In samenwerking met het Rode Kruis hebben we heel wat kleding kunnen ophalen voor het Rode Kruis. De opkomst viel helaas wat tegen maar het was toch zeker een geslaagde activiteit waar we veel energie in hebben gestoken. De Lustrum City Trip hebben we ook voor jullie georganiseerd, en dit was zeker geslaagd. Het was erg gezellig en Brugge was vast blij met onze komst. En er staan nog veel meer leuke activiteiten op de planning. Er komt een heuse clinic van een speelster uit het Nederlandse Damesteam. Iedereen kan hier uiteraard aan meedoen en dit zal zeker een leuke en leerzame avond worden. Ook zullen we laten zien dat we naast volleyballen ook echte studenten zijn, zo zullen we voor jullie een biertour organiseren waar we een brouwerij zullen bezoeken en alles zullen leren over gerstenat. Het thema van het dit lustrumjaar is Lucky Clovers, wat alles te maken heeft met geluk. Heb jij zoveel geluk dat je met mooie prijzen naar huis gaat tijdens de Loterij borrel? Of heb je zo goed aan alle activiteiten meegedaan, en heb je de toto zo goed ingevuld dat je enorm veel loten hebt, dat je het geluk een beetje naar je toe hebt getrokken. We zullen het allemaal zien dit jaar. Er staat ook nog een groot feest op de planning waar we leden en oudleden voor zullen uitnodigen en waar we onze Tamar Film zullen laten zien. Ook hier zijn we druk mee bezig en de lokatie maken we binnenkort aan jullie bekend. Al met al een veelbelovend jaar met Guus er al zeker een uur op heeft staan zuigen? nog erg veel leuke activiteiten op de planning. Mis ze vooral niet en neem naar de toernooien zoveel mogelijk vrienden, vriendinnen, huisgenoten, studiegenoten en noem het maar op mee. Zo worden de activiteiten nog grootser en laten we zien dat Tamar de mooiste volleybalvereniging is! De lustrumcommissie Tony, Harm, Rogier en Janneke Perry in Villa Volta slaapt?

6 Pagina 10 Pagina 11 Wisselspeler Zwarte Piet of Regenboogpiet? Wat een discussie, doe mij maar gewoon zwarte Piet!!! Ik kan niet verklaren waarom hij nu opeens allemaal verschillende kleuren op zijn of haar gezicht heeft gekregen. Advertentie Naam: Iris Tolsma Leeftijd: 24 Lid van Tamar sinds: 2012 Team: D2 Studie: Eind augustus afgestudeerd als podotherapeut Positie: Buiten/diagonaal Wat voor activiteit lijkt jou leuk om met Tamar te ondernemen? en waarom? Batavierenrace omdat het sportief en uitdagend is maar vooral heel erg gezellig. Daarnaast lijkt me paintballen of bowlen ook heel erg leuk om samen met de vereniging te doen. Wat is je meest memorabele dronken verhaal? Dat ik nog nooit dronken ben geweest... maar wel flink aangeschoten. Wat is je grootste droom? Zoveel mogelijk van de wereld te gaan zien!! En als laatst: Wie wordt de nieuwe wisselspeler? Yvette Peeters Studeren of werken? waarom? Studeren is leuk...maar nu wil ik toch wel centjes gaan verdienen en ervaring opdoen. Guus lengte heeft én diameter? Tom, Perry en Wouter met z n 4 en zijn afgedroogd door de dames?

7 Pagina 12 Pagina 13 Fotopagina kroketten voor Ingrid als fruit zijn? 2 per dag Anne graag door Wies heen loopt?

8 Pagina 14 Pagina 15 Aanvoeders De eerste Tamarinde van dit collegejaar vraagt natuurlijk om een stukje van de aanvoeders van elk team! Dames 1 (Lisa van Oorschot) Tamarianen! Graag wil ik jullie even voorstellen aan dames 1; het gezelligste team van heel Tamar (ik ben vast niet de enige die dit zegt :P). Bijna iedereen in ons team heeft een bijnaam. Zo is mijn bijnaam Captain Lefty maar we hebben ook een bitterballenkoningin en een zeedier in ons team. Wies en Leann zijn als enige nog niet voorzien van een bijnaam Alle ideeën zijn welkom natuurlijk! We zijn dit jaar goed van start gegaan met de competitie, tot nu toe hebben we nog maar één wedstrijd verloren. Desondanks staan we toch op de eerste plaats. Als het zo doorgaat hebben we op het einde van dit jaar iets te vieren!! Een ding is zeker Bij dames 1 is het altijd feest! Bye Captain Lefty! Heren 1 (Samir Halim) Een nieuw team met veel levenskracht en potentie. Heren 1 is dit jaar goed van start gegaan. Tot nu toe geen wedstrijden verloren, maar her en der wel enkele setjes weggegeven, dat komt ook mede doordat we nog niet goed op elkaar zijn ingespeeld. Daarom luidt onze doelstelling ook spelen als een team en alleen dan kunnen we ook echt kampioen worden. Hier gaan we dan ook volledig voor! Met een nieuwe spelverdeler die met volle teugen geniet van elke set-up die hij geeft, een dia die geen hoogtevrees kent, middenaanvallers die van knallen houden, op de bal of op iemand neus en buitenaanvallers die van 52 naar 42 vliegen en dan hoor ik onze nieuwe trainster roepen 10 bier.. 10 bier!! en dat bier drinken doen we dan ook braaf na een gewonnen wedstrijd, goed voor de teambuilding. Dames 2 (Janneke Scheele) Dit seizoen gaan we er veel vol tegenaan met Dames 2. Met wat nieuwe versterking (Gerda,Iris, Francesca, Yvette) en na het afscheid van wat spelers die dit jaar helaas niet meer meespelen in ons team hebben we wel dezelfde doelstelling als vorig jaar: kampioen worden! En als het aan mij ligt gaat dit ons zeker lukken, hopend dat alle blessures snel verdwijnen of wegblijven. We zijn in ieder geval goed op weg. Nog geen wedstrijd verloren, alleen wat setjes laten liggen, wat meer onze eigen schuld was dan die van de tegenstander. Een leuke bijkomstigheid aan ons team is dat we dit jaar een internationaal team zijn. Jaja, we kunnen al tot tien tellen in het Italiaans en we praten zoveel mogelijk Engels, want dat is voor onszelf ook goed om te leren. Ook hebben we een paar meiden die op maandag meetrainen met ons team wat ook erg leuk en gezellig is. Al met al gaan we een leuk jaar tegemoet! Dus, zijn jullie aanwezig bij onze kampioenswedstrijd? Heren 2 (Rogier Flikweert) Na een welverdiende promotie speelt heren 2 dit jaar voor het eerst in de eerste klasse. Na de eerste vrij gemakkelijke overwinning hebben wij ons als doel gesteld om dit jaar in de top 3 te eindigen. Helaas hebben we, ondanks dat het af en toe erg spannend was, sindsdien nog maar weinig punten weten te pakken. Maar we hebben ook laten zien dat we dit niveau zeker wel aankunnen.. We zijn nog maar net aan onze opmars naar de top begonnen, en met een flinke dosis enthousiasme, inzet, en steun van onze trouwe supporters gaan we dit ook zeker halen! Dames 3 (Fenna Wijnveen) Dames 3 is een vrij nieuw team. We bestaan uit Frederique en Berivan, die van de dames 2 afkomen, Melissa en Inge vanuit de recreanten en we hebben 3 nieuwe speelsters Paula, Anna- May en ik zelf. In het begin was het voor ons allen even wennen, omdat we elkaar nog niet goed kende, maar ondertussen is het al een heel gezellig en fanatiek team geworden. We hebben tot nu toe vier wedstrijden gespeeld waarvan twee gewonnen en twee verloren. Opvallend is dat we beide uitwedstrijden verloren hebben, daar zit dus nog wat verbetering. Voor de rest hebben wij samen met Heren 3 de afgelopen teamborrel georganiseerd, wat een super toffe avond opleverde! En verder kijken we uit naar de rest van Anne stiekem ook rugby speelt? Wies ook rugby in de slaapkamer speelt?

9 Pagina 16 Pagina 17 het jaar! Ajeto! Heren 3 (Mark Wolffensperger) Heren drie begon dit jaar als een aantal willekeurige jongens die bij elkaar kwamen om te volleyballen. Het was een compleet nieuw team. Het team bestond uit een aantal recreanten, wat oude leden van heren 3 en zelfs een paar nieuwe volleybalspelers. De eerste paar wedstrijden waren dan ook zeker niet iets om over naar huis te schrijven. Complete chaos en veel miscommunicaties waren de oorzaak van veel tegen punten en verloren wedstrijden. Inmiddels begint iedereen op elkaar ingespeeld te raken. De laatste wedstrijd werd zelfs bijna gewonnen, wat toch wel een fijne bevestiging is voor de groei van het team. Helaas moesten we de set waarin we lange tijd voorstonden weggeven met Heren 3 gaat dus zeker vooruit en ik geloof dat er binnenkort zeker een wedstrijd gewonnen gaat worden. Dames 4 (Sacha Vervuurt) Dames 4, een van de nieuwe teams sinds dit seizoen. Wij zijn een onwijs gezellig damesteam dat uit oud recreanten en nieuwe leden bestaat. Aan het begin moest iedereen nog erg aan elkaar wennen en moesten eventuele posities nog worden bepaald. Niemand van ons heeft eerder ooit competitie gespeeld, dus voor de eerste wedstrijd was iedereen dan ook wel zenuwachtig. De wedstrijd was onwijs spannend en ondanks dat het telkens maar een paar puntjes scheelde hebben we deze jammer genoeg niet gewonnen. Bij de wedstrijden erna zijn de scores wisselend, we hebben nu twee van de vijf wedstrijden gewonnen. Maar dat laat de pret niet drukken, bij elke wedstrijd zijn we weer even gemotiveerd. Ook met onze Yel: Hé, hé, hé, pandapunt olé en onze mascotte Kareltje houden we de pret erin. Elke week is de vooruitgang bij alle dames te zien en we raken steeds meer op elkaar ingespeeld en ook de wedstrijden gaan steeds beter. Al die overwinningen komen nog wel. Guus Je weet dat je de man bent, sterke aanvaller op het veld, een superstudent, en ook in de kroeg een held. Je hebt het allemaal en iedereen is het ermee eens: die jongen is geniaal, hij heeft de beauty en de brains. Jij houdt van de camera, en de camera houdt van jou. Je rent de camera achterna, en de camera gehoorzaamt trouw. Knapste man van Nederland, altijd charmant, altijd geïnteresseerd, binnenkort afgestudeerd, of plak nog een fietsband! Jij kan alles wat je hart begeert. Je kan alles worden wat je wilt, maar wil je op de cover van een magazine? Zorg dat je je talenten niet verspilt! En wordt de nieuwe koning in tweeduizendveertien. - Anoniempje Chris stiekem zuigzoenen bij Wies maakt? Enitia met haar tanden Youps ketting pakte?

10 Pagina 18 Pagina 19 City-trip: Brugge Brugge onveilig gemaakt door Tamar en cadeau! In het weekend van 9 november zijn we met een groep van Tamar afgereisd naar Brugge. De reis begon al op station Eindhoven, waar we werden opgewacht door een aantal mensen en een heel groot cadeau. We werden ingedeeld in teams en kregen opdrachten mee die wij moesten uitvoeren in de trein. Eén opdracht was om aan de conducteur te vragen of hij wilde omroepen dat Tamar aanwezig is in de trein en dat de passagiers moeten oppassen voor rondvliegende cadeautjes. Een ander was draag het cadeau door tenminste 5 coupés. Zo werden we dus wel beziggehouden tijdens onze lange tocht naar de Belgische stad. Na de treinreis aten we in t puntje van Vlissingen en vervolgde wij onze reis per boot en daarna per bus, nog steeds het cadeau meedragend/slepend. Eenmaal aangekomen in het hostel werden er wat kaartspelletjes gespeeld en wat biertjes gedronken. Om rond een uur of 23 de groep te splitsen in een stap- en slaapgroep. Het stappen was super gezellig, we begonnen in een shotjesbar, waar je per fles bestelde! En eindigde bij een toffe club met een hoog plafond met zware kandelaren, leuke muziek en rookmachines! De volgende ochtend zat iedereen met slaaphoofdjes om 8.30 aan het ontbijt en begonnen de activiteiten pas echt. We kregen per team een lading aan enveloppen. 10 daarvan waren opdrachten met het cadeau (groene enveloppen) en een stuk of 40 zonder (witte enveloppen). De eerste opdracht was zoek het cadeau in het centrum van Brugge en ondertussen konden de opdrachten in de witte enveloppen worden uitgevoerd. Voorbeelden van deze opdrachten waren zwaai een trein uit, maak een tekening van stoepkrijt, maak een mummie, praat je team naar binnen bij de toren van Brugge, verwelkom mensen vanaf de trein en deep throat een banaan. Over de laatste opdracht kan Wouter van Geert prachtige ervaringen vertellen, al denk ik dat het voor Perry ook vrij speciaal was. Het cadeau werd al vrij snel gevonden, waardoor we het cadeau moesten gaan veroveren van een ander team, ondertussen nog steeds de opdrachten van de witte enveloppen uitvoerend. Rond de middag veroverde mijn team het cadeau en konden wij opdracht uitvoeren als laat het cadeau met een rondvaartboot meevaren, laat het cadeau door zoveel mogelijk mensen de hoek om gedragen worden, laat een hond het cadeau besnuffelen en er tegenaan plassen en breng het cadeau op een zo hoog mogelijk punt. Bij deze laatste opdrachten kregen wij het voor elkaar het cadeau mee te slepen naar de rand van Brugge en het daar op een molen te plaatsen. Na de opdrachten zijn we gaan eten in een restaurant waar we het cadeau hebben achtergelaten. Eenmaal terug in het hostel werd de uitslag bekend gemaakt; de groep van Lisa van Oorschot, Wouter van Geert, Perry, Anne en Ingrid had gewonnen, mede dankzij hun grote creativiteit. Na de uitslag maakte iedereen zich klaar voor een leuke stapavond. Dit keer begonnen we in een gezellige kroeg op de tweede verdieping waar we weliswaar bediend werden! Vervolgens kwamen er nog een aantal kroegen langs waarin wij mensen van de studievereniging Simon Stevin tegenkwamen, hoe toevallig is dat?! Rond een uurtje of 3 a 4 keerde de grootste groep weer richting het hostel om de volgende dag weer om 8.30 aan het ontbijt te verschijnen. De laatste dag was voornamelijk reizen, weer terug naar de boot met de bus, na de boot de trein en vervolgens weer thuis. Ik vond het echt een ontzettend tof weekend, leuke nieuwe mensen leren kennen, leuke activiteiten gedaan en gezellig op stap geweest; een topweekend! Fenna Wouter van bondage houdt? een Glow in the dark bitch is?

11 Pagina 20 Pagina 21 Vacatures De Batavieren-race is de jaarlijkse studenten estafette race van Nederland! Hierbij wordt in verschillende etappes van Nijmegen naar Enschede gerend, en dit alles is natuurlijk pas compleet met een weekend vol gefeest en plezier! Heb jij zin om dit weekend mee te organiseren? Stuur dan een mailtje naar Activiteiten commissie Mark Wolfensperger Lisa van Os Guus Peeters Edith Rook Wouter Jansen Intro commissie Tjeerd Spruit Sade Schönhage Tom Hoeben Youp Koenen KCC Midas Meijs Bert Atsma Lustrum commissie Tony Maas Rogier Flikweert Janneke Scheele Harm Rutgers Technische commissie Wies Westerhout Matthijs Baan Lisa van Os Bert Atsma Commissies Toernooi commissie Paula Bartelds Ingrid Hovens Dominik Heiss Remko Mulder Web commissie Tony Maas Harm Rutgers Fenna op haar knieën gaat voor Edith? Mexicaantje van ouderwetse ballen en XXL worsten houdt?

12 Pagina 22 Pagina 23 Agenda 5 December Sinterklaasactiviteit December Van Lint Week 6 Februari Teamborrel D2/H2 Colofon Bestuur bestuur@vvtamar.nl Youp Koenen Voorzitter Remko Mulder Secretaris Perry Maas Penningmeester Minou Kroes Commissaris Externe Betrekkingen / Vice-Voorzitter Lisa van Os Commissaris Interne Betrekkingen Redactie redactie@vvtamar.nl Nicole van Gestel Enitia Karijodinomo Wouter van Geert D2 Nicole erg mist? (En dat Nicole D2 ook mist!) er op Glow allemaal rare gebouwen staan?

13

hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda

hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Introtamarinde Wist je dat... asdasdasdasdsadasda 13 Voorwoord 3 Wat is Tamar? 5 Teams & Competitie 8 Trainingen 9 Tamar vs. Hajraa 10 Het bestuur 12 2 Introtamarinde

Nadere informatie

Title. Introtamarinde. hjaja. asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg

Title. Introtamarinde. hjaja. asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Title hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg NIET VERGETEN! Intro-training dinsdagmiddag 21/8 17.45-18.30 Hal 3 van het sportcentrum Wist je dat... asdasdasdasdsadasda 13 Inhoudsopgave Voorwoord

Nadere informatie

Title. ToP-Weekend. Foto-pagina. Lentecompetitie. Van de voorzitter. augustus Wist je dat... asdasdasdasdsadasda

Title. ToP-Weekend. Foto-pagina. Lentecompetitie. Van de voorzitter. augustus Wist je dat... asdasdasdasdsadasda TAMARINDE Title augustus 2011 Lentecompetitie Van de voorzitter Foto-pagina Wist je dat... asdasdasdasdsadasda 13 ToP-Weekend Inhoudsopgave Voorwoord 3 Van de voorzitter 4 Top-Weekend 6 Lente-competitie

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Title. hjaja. asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg. Wist je dat... asdasdasdasdsadasda

Title. hjaja. asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg. Wist je dat... asdasdasdasdsadasda Title hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Wist je dat... asdasdasdasdsadasda 13 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Van de voorzitter 5 Column 6 Aanvoerders aan het woord 8 Wisselspeler 10 Fotopagina 12

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016

Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Nieuwsbrief Simius Hircus December en Januari 2016 Beste leden, Iedereen is al goed bezig geweest bij verschillende runs en natuurlijk topfit getraind. De winterkou is teruggekomen en de kerstdrukte is

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo Klanttest blok 3 Jaana Kaismo Inleiding Voor mijn Klanttest blok 3 heb ik weer een open training gegeven. Een open training houdt in dat iedereen een keer gratis mag mee trainen en kijken hoe hij of zij

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Het allerleukste meisje

Het allerleukste meisje > > 0 0 0 Het allerleukste meisje Er zijn meisjes die het liefst met poppen spelen er zijn meisjes die vaak voor de spiegel staan er zijn meisjes die zich als een bruid verkleden en dan wensen dat ze ooit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT opdrachten Nog meer Hotel Hallo - Thema 6 Wat een feest! SPROET DE BRUID 1 Knip de strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor.

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. TROUWAMBTENAREN Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. Laatst gewijzigd: 18 april 2016 Marloes Borggreve - Lucassen Telefoonnummer : 06-36 14 06 75 : marloes.borggreve@gmail.com

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

De pietenschool. speluitleg

De pietenschool. speluitleg De pietenschool speluitleg Speel de pietenspelletjes, doe de oefeningen en word een echte hulppiet! De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd. Het spel kan op verschillende manieren

Nadere informatie

OVERZICHT THEMA. - Behaal punten voor je vereniging met je tijd - Zwem je persoonlijk record - Behaal bingo-punten

OVERZICHT THEMA. - Behaal punten voor je vereniging met je tijd - Zwem je persoonlijk record - Behaal bingo-punten Zwemmers! De zomer is bijna over, dus het is tijd om nieuwe doelen te stellen voor dit seizoen. We zijn blij om je te melden dat je uitgenodigd bent voor het Nationaal Studenten Zwem Competitie (NSZK)

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

De Stille Fanfare. Links, twee drie vier DOMINO - ACT

De Stille Fanfare. Links, twee drie vier DOMINO - ACT De Stille Fanfare Links, twee drie vier Daar kwamen ze aangelopen. Met een strakke, geconcentreerde blik liepen de kinderen van groep 6 hun rondjes over de leerpleinen en lieten hun fantastische moves

Nadere informatie

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam.

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard

Nadere informatie

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~ Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 25 november 2016 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 12 Inhoud Kreet van de Week Verkeersbrigadiers Contactavonden

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia Voor Miranda, Ydwine en Alle 2018 Voetbal Nur 282/GGP051701 Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V. Tekst: Fred Diks Illustraties: ivan & ilia Omslagontwerp: Design

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

De Meern - Vrijdagochtend 26 april 2013 Koningsspelen Apollo 11

De Meern - Vrijdagochtend 26 april 2013 Koningsspelen Apollo 11 De Meern - Vrijdagochtend 26 april 2013 Koningsspelen Apollo 11 De Apollo 11 kleurde rood, wit, blauw en oranje. De meest prachtige T-shirts, jurkjes, haarbanden en kroontjes kwamen voorbij. Iedereen was

Nadere informatie

NIET VERGETEN! Intro-training: dinsdag 20 augustus van in Hal 3 van het sportcentrum

NIET VERGETEN! Intro-training: dinsdag 20 augustus van in Hal 3 van het sportcentrum NIET VERGETEN! Intro-training: dinsdag 20 augustus van 17.30-18.45 in Hal 3 van het sportcentrum Introtamarinde 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 03 Voorwoord 05 Wat is Tamar? 06 Teams&Competitie 07 Trainingen

Nadere informatie

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi Sint in de stad Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi H et is bijna Sinterklaas in Blauwwaterland. Nog zeven nachtjes slapen en het is zover! De tv mag even aan in de klas. Voor deze bijzondere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Inleiding Aankomst Activiteiten en beroepskennis Vrije dagen

Inhoudsopgave: Inleiding Aankomst Activiteiten en beroepskennis Vrije dagen Lyrath Estate Hotel Inhoudsopgave: Inleiding Aankomst Activiteiten en beroepskennis Vrije dagen Inleiding: Mijn naam is Maud van Overdijk en ik zit in mijn eerste jaar op Europrof Horeca opleidingen in

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Marcus 14,1-11 Maak Jezus blij met jouw liefde

Marcus 14,1-11 Maak Jezus blij met jouw liefde Marcus 14,1-11 Maak Jezus blij met jouw liefde Aangepaste dienst met medewerking van de Bliid Boadskip Sjongers uit Berlikum Liturgie Voorzang Gez 132 Dank u voor deze nieuwe morgen Stil gebed Votum Zegengroet

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 De voorzitter vertelt Het seizoen loopt weer ten einde. We merken dat in de zaal, het wordt minder druk. De competitie is ten einde en we kunnen de balans opmaken. Bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa,

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa, Gezocht: Kinderrechten Groep 2: Lieve Lieve papa, Mama zei dat ik je een brief kon schrijven. Ik vond het een goed idee. Ik heb ook een tekening gemaakt, die staat op de achterkant. Hoe is het in de gevangenis?

Nadere informatie

Foto 1: krotten langs de wegen. Foto 3: Wat een drukte op de straten. Foto 4: Kraampjes en straatverkopers langs de wegen

Foto 1: krotten langs de wegen. Foto 3: Wat een drukte op de straten. Foto 4: Kraampjes en straatverkopers langs de wegen Dag 1: Lange reis en eerste indrukken Nadat we afscheid hadden genomen van onze familie en vrienden stapten we in het vliegtuig op Schiphol naar Mumbai. Donderdag 12 februari 's ochtends om 07.00 kwamen

Nadere informatie

"Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5"

Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5 "Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5" Voor het eerst alleen Ik werd wakker in een kamer. Een witte kamer. Ik wist niet waar ik was, het was in ieder geval niet de Isolatieruimte. Ik keek om me

Nadere informatie

Gemaakt door Jette Somsen Klas 3G2 Datum Knalhard

Gemaakt door Jette Somsen Klas 3G2 Datum Knalhard Gemaakt door Jette Somsen Klas 3G2 Datum 24-11-2017 Knalhard Algemene informatie Het boek dat ik heb gelezen voor dit verslag is het boek Knalhard. Het boek is geschreven door Caja Cazemier. De uitgever

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

Dankwoord (Acknowledgements)

Dankwoord (Acknowledgements) Dankwoord (Acknowledgements) Dankwoord (Acknowledgements) 245 Het heeft even geduurd maar daar ligt hij dan eindelijk, de gedrukte versie van mijn proefschrift! Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren

Nadere informatie

Title. hjaja. asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg. Wist je dat... asdasdasdasdsadasda

Title. hjaja. asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg. Wist je dat... asdasdasdasdsadasda Title hjaja asdasd asdasd asdad asda asdad asdddfgg Wist je dat... asdasdasdasdsadasda 13 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Van de voorzitter 5 Fotopagina 8 Tamar 1 - Hajraa 5 10 Wisselspeler: Milou 14 Fotohunt

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Lespakket Sinterklaas en de gouden munten. Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017

Lespakket Sinterklaas en de gouden munten. Huis van Sinterklaas. Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017 Lespakket Sinterklaas en de gouden munten Huis van Sinterklaas Sinterklaas en de gouden munten Museum Catharijneconvent 2017 Voorleesverhaal Sinterklaas en de gouden munten Het is bijna pakjesavond. Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

JONGENS VERSUS MEISJES

JONGENS VERSUS MEISJES 1 JONGENS VERSUS MEISJES Een verfrommeld briefje Woensdagmiddag. Even rust. Dacht ik. Maar neen, ik moest zeker nog bij oma en opa langs en enkele foto s sorteren uit hun kinder- en jonge jaren, hun huwelijk

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Dus, ik en de rest van de groep hebben een tijdje zitten brainstormen en dit kwam eruit.

Dus, ik en de rest van de groep hebben een tijdje zitten brainstormen en dit kwam eruit. Geachte aanwezigen, Ik ben hier namens t ouwe 5 e. er is uitdrukkelijk verzocht door Peter om geen stukjes te doen, dus gaan we dat dus wel doen, want zoals iedereen waarschijnlijk al weet, van t ouwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Ik hoop dat je plezier houdt in het volleyballen

Ik hoop dat je plezier houdt in het volleyballen Ik hoop dat je plezier houdt in het volleyballen Van de voorzitter.. Iedereen is dit seizoen weer enthousiast begonnen en de competitieteams hebben de eerste wedstrijden al weer achter de rug. De meeste

Nadere informatie

Sint komt toch nog op tijd bij vv HEINO

Sint komt toch nog op tijd bij vv HEINO Sint komt toch nog op tijd bij vv HEINO Vrijdagavond 2 december zaten in de kantine van vv HEINO heel wat spelers en speelsters van de JO9 (G) vol spanning te wachten. Zou de sint wel komen?? Aangezien

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief Namens het bestuur, Nog even het laatste nieuws voor we het nieuwe jaar weer instappen. Het Ganzen toernooi ligt weer achter ons en ik kan jullie melden dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer KLEM Katja en Udo in de schulden Anne-Rose Hermer Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Katja ontmoet Udo Katja is bijna negentien jaar. Ze woont nog bij haar ouders. Katja werkt in een warenhuis.

Nadere informatie