In dit programma komen zeven vaardigheden aan bod die horen bij het omgaan met emoties:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit programma komen zeven vaardigheden aan bod die horen bij het omgaan met emoties:"

Transcriptie

1 Schoolnieuws PBS Afgelopen week is er gestart met het programma Sociaal gedrag, elke dag! Een programma dat gebruikmaakt van de dagelijkse onderwijspraktijk om de sociale vaardigheden van uw kind te vergroten. Kinderen leren van elkaar en door na te doen; hoe meer oefenmogelijkheden ze hebben, hoe eerder ze de vaardigheid onder de knie zullen hebben. Het programma Sociaal gedrag, elke dag! bestaat uit een viertal programma s: 1 Leren omgaan met emoties 2 Leren samenspelen 3 Leren samenwerken 4 Leren probleem oplossen Afgelopen week zijn wij gestart met het programma Leren omgaan met emoties. In dit programma komen zeven vaardigheden aan bod die horen bij het omgaan met emoties: 1 Gevoelens herkennen en benoemen 2 Prettige gevoelens herkennen 3 Onprettige gevoelens herkennen 4 Luisteren naar de ander 5 De G-reeks herkennen 6 De verschillende fasen van boosheid herkennen 7 Rustig blijven De vaardigheid waarmee die week wordt geoefend, hangt op een duidelijk zichtbare plek in de klas en in de school op de prikborden. De vaardigheden die de kinderen al geleerd hebben hangen ook in de klas. Zo bent u ook op de hoogte wat uw kind al geleerd heeft. We vinden het fijn als u er thuis ook op kunt aansluiten. Vraag uw kind naar wat het geleerd heeft. Komt gerust in de klas kijken waar we mee bezig zijn. Wilt u meer tips, neem dan contact op met mij of de intern begeleider.

2 Een gevoel kun je herkennen aan: Gezicht Lichaam Woorden Wat iemand doet De Otters gaan naar het Concertgebouw in Amsterdam Op 23 januari gaan we met de Otters naar het concertgebouw in Amsterdam!!! We zijn druk bezig om een aantal liedjes in te studeren met de bijhorende bewegingen erbij. Tijdens het concert staat de kringloop van het water centraal. De leerlingen gaan mee op de reis van een waterdruppel die onderweg van alles tegenkomt. De kinderen vertolken het water tijdens het concert. Water staat gelijk aan de kleur blauw. Het verzoek van het concertgebouw is, of de kinderen zoveel mogelijk blauwe kleding aan kunnen doen. Hopelijk wilt u hiermee rekening houden. We worden met de bus opgehaald van school. Om 12.15u worden we in het concertgebouw verwacht. Rond 14.00u is de voorstelling afgelopen en worden we weer naar school gebracht. De kinderen zijn dus op de normale tijd uit (15.15u). We feliciteren de jarigen:

3 Ouderbijdrage Aan het begin van ieder schooljaar krijgt u gelegenheid de ouderbijdrage contant op school te betalen. Natuurlijk kunt u ook via internet betalen. Veel ouders hebben al betaald, maar er zijn ook ouders die nog niet betaald hebben. Ik wil u vragen alsnog te betalen, mocht u problemen hebben met de betaling, dan hoor ik het graag. Rekeningnummer NL 25 INGB tnv STG CPO Lelystad Schoolraad PCBS Driestromenland onder vermelding van ouderbijdrage 2016/2017 met daarbij de naam van uw kind(eren). Let er op dat u goed aangeeft voor wie u betaalt. In de allereerste plaats is het geld bestemd voor de kinderen. De groepen 1 t/m 4 krijgen er op 5 december een cadeautje van. Er wordt drinken enz. van gekocht voor alle festiviteiten die we op school hebben o.a. Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Paasfeest (maaltijd), 3-fini, alle sportevenementen, zoals avondvierdaagse, korfbaltoernooi, sport -en speldag, en verder nog de uitstapjes of excursies. Ook wordt er een gedeelte gebruikt voor spel- en leermiddelen. De verschillende werkgroepen die we op school hebben en veel en goed werk doen moeten soms ook onkosten maken. Op de ouderavonden, spreekavonden, feestavonden en gelegenheden waarbij u wordt uitgenodigd, krijgt u koffie en/of thee en een koekje aangeboden. U ziet het, uw geld wordt goed besteed en we hebben het echt nodig om dit bovenstaande allemaal te kunnen uitvoeren. De ouderbijdragen zijn als volgt: voor het eerste kind 20,-- voor het tweede kind 17,-- voor elk volgend kind 14,-- Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening, foto, puzzel of tekst. De (Bijbel-)verhalen, gedichten, gebeden en liederen die daarbij horen, staan in de handleiding voor de leerkracht. Zo stelt Trefwoord verschillende thema s uit de leefwereld van de kinderen, de samenleving en de Bijbel aan de orde. De kleurenposter geeft telkens aan welk thema in een bepaalde periode actueel is. In week 2 en week 3 is het thema: Een goed begin (week 2 en 3) Inhoud: Over de waarde van een goed begin en wat het betekent voor mensen om ergens opnieuw aan te beginnen. Bijbel: Jezus in de tempel (Lucas 2); Jezus doop door Johannes (Johannes 1); Jezus kiest leerlingen (Lucas 5).

4 Schoolkorfbal Ook dit jaar organiseren wij weer het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi. Dit jaar zal dit zijn: 15, 16 en 17 mei 2017 Wij zouden het erg leuk vinden dat jullie als school dit jaar ook (weer) mee gaan doen Als organisatie zijn we elk jaar druk bezig het korfbalspel aantrekkelijker en makkelijk bespeelbaar te maken voor iedereen. We merkten dat het verdedigen bij de jongste kinderen erg moeilijk was, en dat scoren het meeste plezier gaf. Zodoende hebben we het verdedigen afgeschaft bij de groepen 3/4. Op deze manier hopen we dat iedereen kan schieten en dus scoren. Wel mogen de verdedigers het de aanvallers moeilijk maken om tot scoren te komen. En wordt er niet gefloten voor het verdedigen Bij de groepen 5/6 willen we het spel sneller maken. Geen wachten meer tot de bal eindelijk in je eigen vak is. Maar we spelen het spel op 1 veld. Net als bij de groepen 3/4. Bij de groepen 5/6 wordt er wel verdedigd om het spel wat moeilijker te maken. Dus zal hier wel voor gefloten worden Wij willen graag meedoen en hebben uw hulp daarbij nodig, We hebben mensen nodig die een team willen begeleiden, die willen zorgen voor iets te drinken, die de kinderen komen aanmoedigen, die kinderen willen vervoeren enzovoort. Mocht u in de gelegenheid zijn te helpen, geef het dan door aan de klassenouder of aan de leerkracht van uw kind. Plustijd aan het schilderen! Bij plustijd zijn we nog steeds bezig met het thema van dit jaar; uitersten. Het hoofdstuk waar we nu aan werken is kunst. We hebben al geleerd dat er veel verschillende vormen van kunst zijn. Eén daarvan is schilderkunst. Daar hebben we ons verder in verdiept. We zijn op bezoek geweest in het atelier van Ria Huizinga. Zij maakt schilderijen en heeft ons geleerd hoe wij ons eigen kunstwerk kunnen maken. In de les hebben we dat voorbereid. Het schilderij moest gaan over de uitersten van de seizoenen. Dus eerst hebben we informatie gezocht over de verschillende seizoenen en wat je dan ziet in de natuur. Daarna hebben we natuurlijk schetsen gemaakt waarbij we die seizoenen op een gekke manier met elkaar gemengd hebben. Die informatie en schetsen hebben we meegenomen naar het atelier waar we dan ons eigen schilderij konden maken. Dat was soms nog best lastig, maar ook hartstikke leuk en leerzaam! Nu op naar een volgende opdracht. Wat dat zal zijn lezen jullie snel. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! De plustijdkinderen en juf Rianne

5 Kassenouders stellen zich aan u voor: Ik ben Soraya Timmer, mama van Jayro en z n broertjes. Ik ben klassenouder van de groep Salamanders. Ik wil proberen zoveel mogelijk de juf en ouders te helpen als ze ergens tegenaan lopen. Hallo allemaal, Even voorstellen: Ik ben Jody van der Wende en ben de klassenouder van groep 6/7 de Otters. Mijn dochter Jade zit in deze klas. Als klassenouder kan ik gezien worden als een soort verlenging van de juf/meester naar de ouders toe, dit ten opzichte van bijvoorbeeld organiseren van feestelijkheden of schoolreisjes maar ook kan ik een aanspreekpunt zijn voor ouders van nieuwe leerlingen binnen de klas. Naast mijn functie als klassenouder, ben ik ook luizen (ouder)coördinator. Voor vragen hierover kan ik dus ook benaderd worden. En dan zit ik ook nog in de MR (medezeggenschapsraad). Iedere morgen breng ik mijn dochter naar school en kan dan dus aangesproken worden mocht dit nodig zijn. Wanneer dit niet mogelijk is, ben ik ook via de mail bereikbaar en dit kan op het volgende adres: jevanderwende@gmail.com Met vriendelijk groeten, Jody Hoi allemaal, Ik ben Mireille Smallenburg en de moeder van Pieter de Man. Pieter zit in groep 5a bij Meester Erik in de klas, dat zijn de Zeearenden. Naast klassenouder ben ik ook nog Bieb- Juf op woensdagmorgen. Ook hou ik me bezig met Sinterklaas, Kerst, Pasen en allerlei andere brede schoolactiviteiten. Wilt u meehelpen met een bepaalde activiteit: meer dan welkom! Zoekt u hulp of bent u nieuw op school, aarzel niet! Ik ben ook bereikbaar via mireille.smallenburg@gmail.com! Tot ziens/spreeks, Mireille Smallenburg Hallo, Ik ben Queenshaira. Ik ben moeder van drie kinderen en klassenouder van de Kikkers. Ik werk momenteel in de ouderenzorg. Ik hou van dansen en ik vind het leuk dingen te doen voor of met de kinderen. Ook help ik heel graag op school.

6 Inmiddels is JINC ook in Lelystad gestart met een pilot. Wij zijn uitgenodigd om mee te doen. De mensen van JINC zijn op bezoek geweest op Driestromenland en wij vinden het leuk om mee te doen. De leerlingen uit groep 7 en 8 van Driestromenland, zijn uitgenodigd om mee te doen aan JINC. Wij gaan op bliksemstage bij een bedrijf. We weten nog niet welke bedrijven dat zullen zijn. De data zijn al wel bekend namelijk: Dinsdag 21 maart en Maandag 29 mei. Zodra we meer weten, zullen we u verder informeren. Wij gaan niet met het openbaar vervoer, maar wij gaan op de fiets.

7 Aanvullingen kalendertje De TOLK bijeenkomsten zijn op: 27 februari en 12 juni. Er zijn 2 extra studiedagen voor groep 1 en 2 gepland, de leerlingen zijn dan vrij. Data: vrijdag 27 januari en donderdag 29 juni. Maandviering 3 februari. JINC Bliksemstage groep 7 en 8 Dinsdag 21 maart Maandag 29 mei 3-plezier gaat van 17 februari naar de week van 27 februari t/m 2 maart. Deze week staat in het teken van bewegen en gezonde voeding. We werken samen met de Waterbever. Het rapport wordt door uw zoon / dochter aan u gepresenteerd en overhandigd op de spreekmiddag avond in februari. (14 en 16 februari) Europees schoolfruit en groente programma. In de bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u een ouder een folder met fruit-en groentetips voor thuis. Jeugdcultuurfonds en jeugdsportfonds. Vanaf 1 januari 2017 is er ook een jeugdsportfonds, mocht u gebruik willen maken van of het sport- of het cultuurfonds dan kunt u bij mij een aanvraagformulier halen. Ik ben namens Driestromenland intermediair en kan de aanvraag indienen bij het betreffende fonds.

8 Nationale voorleesdagen 2017 Yes, het is weer januari! En dan hebben we ook bij ons op school de Nationale Voorleesdagen. Op school beginnen we daarmee op: woensdag 1 februari met om half 12 de start in de middenruimte met alle groepen. Natuurlijk vinden we het fijn, als er ook weer ouders komen kijken en luisteren. Het boek De kleine walvis is één van de leuke boeken, die wordt voorgelezen deze dagen. Voor de kinderen is dit boek leuk om naar te luisteren en voor de oudere kinderen om voor te lezen. En..als je goed naar de illustraties kijkt, zie allerlei grapjes, waar je soms even iets meer tijd voor moet nemen. Ook is er een kleurplaat van dit boek in school, de kinderen kunnen die ophalen bij hun juf of meester. Als de kleurplaat mooi is gekleurd, kan je deze zelf inleveren bij de BRUNA (in de Gordiaan) en de allermooist gekleurde wint een prijs!! In december was er op onze school inspectiebezoek en zij hebben ook onze bibliotheek bekeken en dat was een geweldig compliment waard: Wat een mooie ruimte met zoveel schitterende boeken. En elke week weer mogen alle kinderen een nieuw boek uitkiezen en dat kan, omdat er elke week weer veel moeders juf Mickey willen helpen met de boekenuitleen. Voor iedereen is er een boek te leen: met veel plaatjes, weinig plaatjes, moeilijke woorden, makkelijke woorden, veel tekst, weinig tekst en daardoor is lezen voor iedereen fijn om te doen!

9 Vragen / opmerkingen? Voor vragen of opmerkingen over schoolzaken kunt u altijd contact met mij opnemen. Wilt u iets bespreken over uw kind dan neemt u contact op met de leerkracht van uw zoon / dochter. Met vriendelijke groet, Roelie van Bruggen ( , directie@driestromenland.nl) Even binnenlopen mag ook.

Schoolnieuws PBS

Schoolnieuws PBS Schoolnieuws 07-11-2016 PBS De afspraken die we gemaakt hebben, zijn op papier duidelijk en vanzelfsprekend. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat de uitvoering in de praktijk lastiger is. In alle groepen

Nadere informatie

In dit programma komen zeven vaardigheden aan bod die horen bij het omgaan met emoties:

In dit programma komen zeven vaardigheden aan bod die horen bij het omgaan met emoties: Schoolnieuws 06-02-2017 PBS Bij PBS staan de lessen uit het programma Sociaal gedrag, elke dag! op het programma. We oefenen in de dagelijkse onderwijspraktijk om de sociale vaardigheden van de leerlingen

Nadere informatie

Vrijdag 22 november 2013 Nummer 4

Vrijdag 22 november 2013 Nummer 4 P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad tel.: 0320-251393 school@driestromenland.nl Vrijdag 22 november 2013 Nummer 4 Ouderbijdrage Aan het begin van ieder schooljaar krijgt u

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen Schoolnieuws 16-12-2016 PBS De afgelopen weken hebben we in alle klassen lessen gegeven rond het thema sociale veiligheid. Het gaat er om dat kinderen zich veilig voelen in de klas en op school, waarbij

Nadere informatie

Schoolnieuws PBS De regel van de week iedere week behandelen en oefenen we 1 regel week 41: gym- speelzaal. Sparen voor de school

Schoolnieuws PBS De regel van de week iedere week behandelen en oefenen we 1 regel week 41: gym- speelzaal. Sparen voor de school Schoolnieuws 10-10-2016 PBS De regel van de week iedere week behandelen en oefenen we 1 regel week 41: gym- speelzaal Afspraken in de gym- speelzaal zijn: We helpen elkaar We houden rekening met elkaar.

Nadere informatie

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Nieuwsbrief Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Trefwoord: Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 2 Aan de ouders/verzorgers, Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken

Nadere informatie

3 september 12 september. Volgende nieuwsbrief 2 oktober 2018

3 september 12 september. Volgende nieuwsbrief 2 oktober 2018 September 2018 nieuwsbrief 3 september 12 september Contactavond Stakingsdag 16 september Openingsdienst Ontmoetingskerk 9.30 uur 25 september Schoolfotograaf 26 september Start Kinderpostzegelactie 1

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Schoolagenda Dinsdag 13 maart Vrijdag 16 maart Maandag 26 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Maandag 2 april 14.00-17.30 uur en 19.00-20.30 uur Open

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Zien (week 5 t/m 7) Inhoud: Over kijken en zien en over zien en er iets mee doen. Over de vraag hoe mensen naar elkaar kunnen omzien.

Zien (week 5 t/m 7) Inhoud: Over kijken en zien en over zien en er iets mee doen. Over de vraag hoe mensen naar elkaar kunnen omzien. No 11 31 januari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 31 januari Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke vorming van uw

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019

NIEUWS. Nieuwsbrief 9-8 maart 2019 jongeren geen of minder risico s nemen, als ze 3 bijtjes eenmaal gaan experimenteren met seksuele relaties. Relationele en seksuele vorming binnen het basisonderwijs omvat meer dan alleen informatie over

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor.

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor. Info 10 Datum: 26-2-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Het is al weer zover: voorjaarsvakantie. We hebben de afgelopen week het kunstproject afgesloten. Het heeft veel creatieve

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-04-2016 AGENDA Dinsdag 12 april Woensdag 20 april Vrijdag 22 april Zaterdag 23 april t/m zondag 8 mei Ouderavond Groep 1 en 2 vrij Groep 1 en 2 naar school: KONINGSSPELEN Meivakantie ALGEMEEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018

In stap fierder mei de Stapstien. januari 2018 januari 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in week 2-3-4 over het thema: Contact Inhoud: Over contact tussen mensen; meer mens worden in de ontmoeting met de ander. Bijbel: De man op het dak; Lucas

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

22 november 2018 Schooljaar Nr. 11

22 november 2018 Schooljaar Nr. 11 22 november 2018 Schooljaar 2018-2019 Nr. 11 Vervanging In de vorige nieuwsbrief is een stukje geschreven over ziekte en vervanging van leerkrachten. We zijn blij mee te kunnen delen dat zowel Sjoertje

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-18 november Met deze week: Ouderbijdrage - Sinterklaasviering oudsten - Schoolfruit- Presentaties: voor altijd jong! - Dagje Sinterklaas -

Nadere informatie

14 december 2016 Trefwoord Kinderen van goede wil (week 49 t/m 51; kerstthema) Afscheid juf Liesbeth

14 december 2016 Trefwoord Kinderen van goede wil (week 49 t/m 51; kerstthema) Afscheid juf Liesbeth 14 december 2016 Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Iedere dag kijken we naar een (digitale) kalenderplaat met daarop een tekening,

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool Intro Geachte ouders/ verzorgers, De laatste BerICHTUS van 2015 die we naar u sturen en tegelijkertijd staat bovenaan al januari 2016, dus u krijgt al informatie voor het nieuwe jaar, terwijl we nog voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-12-14 AGENDA Donderdag 21 december Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 Zaterdag 13 januari 2018 18.30 uur Kerstviering Kerstvakantie Oud papier ophalen (zie website voor

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 6 november 2017

Nieuwsbrief 4 6 november 2017 Nieuwsbrief 4 6 november 2017 Schoolagenda Maandag 6 november Maandag 6 november Dinsdag 7 november Woensdag 8 november Zaterdag 11 november Lampionnen maken MR vergadering 10-minuten gesprekken op aanvraag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari Nieuwsbrief 15 december 20 14 Jaargang 16, nummer 7 Trefwoord Agenda december 18 december kerstlunch lichtjestocht 19 december School tot 12.00 uur 22 dec, t/m 2 januari Kerstvakantie Onze methode Trefwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief AGENDA Dinsdag 18 juli Woensdag 19 juli Donderdag 20 juli Nieuwsbrief 2017-07-13 13.45 uur Afscheid juf Greetje en meester Joric 14.10 uur Rode loper leerlingen groep 8 en juf Greetje en meester Joric

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief AGENDA Nieuwsbrief 2017-11-02 Zaterdag 4 november Fietsverlichtingsactie (zie gedeelte Van buiten de school ) Woensdag 8 november Leerlingenraad Zaterdag 11 november Oud papier ophalen Kunt u niet zelf

Nadere informatie

Trefwoord. No maart C.B.S. Paul Kruger Van Heutszsingel ER Coevorden

Trefwoord. No maart C.B.S. Paul Kruger Van Heutszsingel ER Coevorden No 14 21 maart 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 21 maart We kijken met veel plezier terug op onze kunstweken

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 24 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid We hebben afscheid genomen van Lex uit de groep van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Oktober 2018 2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Nieuwsbrief Vergadering werkgroep Kerk, School en Gezin Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA :

Jarig. CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ EE ERICA : CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 14 november 28 november 2018 jaargang 19 nr. 5 Jarig maandag 26 nov. Cas

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Nieuwsbrief 92, 1471 CE Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 25 januari Ontbijt in de bibliotheek. 26 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick ( Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie