CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.24 vrijdag : internet:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.24 vrijdag : internet:"

Transcriptie

1 CNS-NIEUWS jrg.33 nr.24 vrijdag : internet: DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een zondige vrouw die Jezus liefheeft Lukas 7:36-50 Sterker dan de storm Lukas 8:22-25 groep 3 t/m 8: Levi volgt Jezus Lukas 5: Wie heeft mij aangeraakt? Lukas 8: Wees niet bang, geloof alleen Lukas 8: *lied van de week(groep 5-8): Lied 835 Jezus, ga ons voor gift voor onze naaste: * 3 kinderen van Plan * Stichting Congo Maandag is er 69,61 opgehaald. JUBILEUM Donderdagmiddag kwamen er (voor Aldert totaal onverwacht) 2 mensen van het CNV op bezoek. Deze mensen kwamen Aldert huldigen. De reden: hij is 40 jaar lid van vakbond CNV. Aldert kreeg een oorkonde, een speldje en een bos bloemen overhandigd. Voor het team had de vakbond 2 Twentse krentewegges geregeld. EXTRA SCHOONMAAK GROEP 1 EN 2 Op vrijdagochtend 19 februari gaan we een extra schoonmaakochtend houden. Wie wil ons helpen? Voor het lokaal hangt een briefje waarin u zich op kunt geven. Er is hulp nodig voor in het lokaal vanaf kwart voor 11, maar u mag ook materiaal mee naar huis nemen om daar schoon te maken. Alvast bedankt voor uw hulp! U mag uw kind deze ochtend om 12 uur uit de klas halen. U kunt dan meteen spullen meenemen, mocht u niet in de gelegenheid zijn om op school te komen schoonmaken.

2 CNS-NIEUWS pag.2 SPREEKUUR GGD Ook dit jaar worden er speciale spreekuren van de GGD bij ons op school gehouden, voor zowel ouders als leerkrachten. Tijdens deze uren is een jeugdverpleegkundige op school aanwezig voor vragen, onderzoekjes, etc. Van dit spreekuur kunt u gebruik maken als er problemen zijn met ogen, oren, eten, slapen, zindelijkheid en gedrag van een kind. Zijn er aanwijzingen dat er iets met een kind aan de hand is of worden er problemen gesignaleerd dan kan men daarvoor op het spreekuur terecht. U kunt hiervoor via de mail of telefonisch een afspraak maken met de verpleegkundige. j.ottens@ggdijsselland.nl Tel. : / U krijgt dan bericht op welke tijd u een afspraak hebt, zodat u niet hoeft te wachten. U kunt natuurlijk ook zonder afspraak langs komen, maar het kan dan zijn dat u dan een poosje moet wachten, omdat andere ouders een afspraak hebben staan op dat tijdstip. Het volgende spreekuur is woensdag 24 februari van 9.00 uur tot uur, in de RT-kamer. (beneden) DE POST IN GROEP 1 EN 2 De afgelopen 3 weken hebben de groepen 1a/b en 2a/b over de post gewerkt. Op vrijdag 5 februari is postbode Gerline Kuiers in de groepen geweest om over haar werk te vertellen. Postbode Gerline bedankt, wij vonden het erg leuk dat je er was! MEDEDELING BETREFFENDE HET OVERBLIJVEN Geachte ouders en verzorgers, We merken dat veel zieke kinderen niet afgemeld worden bij Doomijn. Als u de betreffende dag voor uur `s ochtend afmeldt, wordt deze dag niet in rekening gebracht. Voor ons is het dan ook duidelijk, hoeveel kinderen er bij de T.S.O. zijn. Voor kinderen die wel overblijven en niet aangemeld zijn, worden hogere kosten berekend. Tarieven schooljaar 2015/2016: 2,25 per dag bij aanmelden langer dan 7 dagen voor de T.S.O. dag. 2,50 per dag bij aanmelden tussen 7 dagen en 1 dag voor de T.S.O. dag. 2,75 per dag bij aanmelden één dag voor (na uur) of op de T.S.O. dag voor uur. 3,10 per dag bij aanmelden na uur op de T.S.O. dag.

3 CNS-NIEUWS pag.3 RAPPORT EN CITO-OVERZICHT MEE NAAR HUIS Vandaag wordt behalve het rapport (groep 2 t/m 8) ook een lijst met de cito-resultaten aan elk kind meegegeven. Volgende week tijdens de gesprekken krijgen de ouders de gelegenheid om ook de resultaten van de citotoetsen met de leerkracht te bespreken. Het overzicht vraagt, vooral voor ouders die dit voor de eerste keer zien, wel enige toelichting en om tijdens het gesprek met de leerkracht aan de uitleg geen tijd te hoeven besteden, volgt de uitleg nu via dit CNS-Nieuws. Als voorbeeld een grafiek en tabel over Rekenen zoals uw kind vrijdag mee naar huis zou kunnen krijgen. (Hoe hoger de groep, hoe meer resultaten van toetsen er te zien zijn.) Onder de grafiek staan de toetsmomenten. (M6 betekent midden groep 6) In zowel de grafiek als in de tabel staan niveaus: I II III IV V. Niveau III is het landelijk gemiddelde. Niveau I is het hoogste en V het laagste niveau. Het kan voorkomen dat een kind hoger dan I scoort, dan staat er I+. Het kan ook voorkomen dat een kind lager scoort dan V, dan staat er V-. GROEP 1C NAAR DE BAKKER Maandagmiddag zijn de kinderen uit groep 1c op bezoek geweest bij bakkerij Ubak. We hebben lekkere koekjes en broodjes gebakken, en werden verwend met ranja. De foto s van dit bezoek staan op de site.

4 CNS-NIEUWS pag.4 NIEUWE COLLEGA Voor de instroomgroep, die na de voorjaarsvakantie begint, hebben we de afgelopen week een nieuwe collega kunnen benoemen. Het is Florieke Rijkeboer uit Nieuwleusen. Wanneer ze aan het werk is, zal ze zichzelf via het CNS Nieuws voorstellen. OPSLAGRUIMTE Met ingang van 7 maart hebben we de ruimte nodig waar op dit moment geen groep in zit. Er staan veel tafels en stoelen in die we ergens willen/moeten opslaan. In ons schoolgebouw is daar geen ruimte voor. In de kleuterbuitenberging is het krap en vochtig. Een opslagbox huren is best prijzig. Vandaar de vraag: Heeft iemand opslagruimte voor schoolmeubilair? Er kan natuurlijk een vergoeding tegenover staan. Wie opslagruimte heeft of misschien elders weet, kan contact met mij opnemen. Aldert Dijk: aldert@cnstaphorst.nl of telefoon VOMOL Deze afkorting staat voor Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer. De kinderen van groep 7 doen op 18 maart aanstaande mee aan een project over dit bijzondere verkeer. Er wordt ook medewerking verleend door loonbedrijven uit Staphorst. De bedoeling is dat de kinderen inzicht krijgen in de grote machines in het verkeer en vooral wat de chauffeur wel en niet kan zien, wat de chauffeur wel of niet kan met dergelijke combinaties en dergelijk. Op vrijdag 18 maart zal er theoretische voorlichting zijn op school en daarna praktische uitvoering met trekkers en machines van de loonbedrijven op de Tippe. We hebben nog enkele ondersteunende ouders of grootouders nodig. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de leerkrachten Nienke of Hans. Gezocht vrijwilliger peuteropvang Functieomschrijving Een vrijwilliger begeleidt samen met de professionele pedagogisch medewerkster een vaste groep peuters gedurende 1 of 2 dagdelen per week (dinsdag- en / of donderdagmorgen). Naast de begeleiding van de peuters geeft zij/hij ook ondersteuning aan de pedagogisch medewerkster tijdens de speeltijden. Zo help je bijvoorbeeld met knutselen, voorlezen, drinken, opruimen en het verzorgen van peuters. Wij zoeken Wij zoeken per 1 april 2016 een vrijwilliger voor onze peuterspeelzaal locatie Sparrenlaan in basisschool de Iekmulder in IJhorst. Het aantal dagdelen is in overleg bespreekbaar, voorkeur beide dagen. De werktijden voor de vrijwilliger van de peuteropvang zijn: :00 uur. Heb je affiniteit met peuters, kun je goed met mensen omgaan en lijkt het je leuk om op een peuteropvang te werken, of ken je iemand in je omgeving die het leuk vindt om de pedagogisch medewerkster te assisteren? Meld je dan bij ondergetekende aan vóór 10 maart 2016! Wij bieden Leuk, maar bovenal uitdagend werk met kinderen in een fijn team. Betaling gaat middels een vrijwilligersvergoeding. Contactpersoon Heb je interesse of wil je nadere informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via Mirjam van den Heuvel, Manager kinderopvang en peuteropvang; m.vdheuvel@doomijn.nl

5 CNS-NIEUWS pag.5 Cursus Inzicht in autisme 18 april 2016 in Steenwijk De cursus "Inzicht in autisme" en Autisme ervaren en verklaren wordt al jaren enthousiast ontvangen bij een brede doelgroep, van ouders tot professionals. De cursussen worden gegeven door Frans Coolen, een bevlogen trainer met brede praktijkervaring rondom autisme. Cursus Inzicht in Autisme Deze cursus is bedoeld voor iedereen die kennis wil opdoen over wat autisme nu eigenlijk is. Cursisten zijn bijvoorbeeld personen met (een vermoeden van) autisme, familieleden van personen met autisme, vrijwilligers, mantelzorgers, maar ook professionals uit het onderwijs, hulpverleners, die werken met personen met autisme, logopedisten, diëtisten, fysio en ergotherapeuten, huis en tandartsen, verloskundigen, kraamverzorgsters, psychologen, orthopedagogen, maar ook personen, die werkzaam zijn bij de gemeente (WMO-consulenten, leerplichtambtenaren) en in hun werk regelmatig te maken krijgen met mensen met autisme, maar hier niet (voldoende)in geschoold zijn. Voor (groot)ouders/partners van een persoon met ASS is de cursus ook zeker de moeite waard. Cursus Autisme ervaren en verklaren Deze cursus kan gezien worden als een vervolg/verdieping op de cursus Inzicht in autisme. Het is niet noodzakelijk dat u de cursus Inzicht in autisme vooraf heeft gevolgd, maar dat maakt het wel gemakkelijker om alles te kunnen volgen. Wat kunt u verwachten? Frans Coolen beantwoordt de vraag wat autisme is en hoe autisme zich kenmerkt volgens de DSM5. Welke impact autisme heeft op de omgeving? De theorie wordt gekoppeld aan de praktijk met filmfragmenten en voorbeelden om de kenmerken van autisme te verduidelijken. U heeft volop de gelegenheid om vragen te stellen. U ontvangt na afloop een certificaat als bewijs van deelname. Datum: Maandag 18 april 2016 Locatie: Wijkcentrum De Oerthe, Parallelweg 15, 8332 JD Steenwijk Tijd: tot uur. Inloop vanaf 9.30 uur Kosten: 100,00. Voor NVA leden 80,00 inclusief koffie/thee en lunch en certificaat voor bewijs van deelname. Informatie over het NVA-lidmaatschap: Aanmelden: Kan alleen via: Er is maximaal plaats voor 20 deelnemers. Bij meer aanmeldingen wordt bekeken of de cursusdag herhaald kan worden. Frans Coolen: Mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) zijn anders. Dat anders zijn veroorzaakt vaak problemen. Voor henzelf, maar ook voorde mensen in hun omgeving. Inzicht in autisme zorgt voor meer begrip. Begrip helpt bij acceptatie!! Met een schat aan voorbeelden uit de praktijk, uit mijn eigen ervaring en van anderen, ondersteund met korte filmpjes wordt deze moeilijke materie toegankelijk gemaakt. Natuurlijk is er volop ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Er worden geen kant en klare oplossingen geboden, maar wel handvatten om de communicatie en sociale interactie te verbeteren Irma Wildenbeest, teamleider dienstencentrum/dagopvang voor dak- en thuislozen van st. ontmoeting: Mijn team heeft de workshop ervaren als: Boeiend, afwisselend, interactief, echt een basistraining, verfrissend. Ook de puzzel en de fragmenten werden als een waardevolle aanvulling ervaren. Als trainer was je: gedreven, enthousiast, je had een brede kennis en je bracht het met passie. Mooi dat je de mens/kind centraal stelt en niet het autisme.

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.34 nr.22 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.34 nr.22 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.34 nr.22 vrijdag 17-02-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN NA DE VAKANTIE: groep 1, 2 en 3: Het verloren schaap Lucas 15:1-7 De verloren

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 37 donderdag 20 juni 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 37 donderdag 20 juni 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 37 donderdag 20 juni 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Paulus en Silas in de gevangenis Handelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.33 vrijdag 22-04-2016 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Hemelvaart Lukas 24:50-53 Pinksteren Handelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.34 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.34 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.34 nr.33 vrijdag 19-05-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: De Here Jezus loopt over het meer Mattheus

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.32 nr.24 dinsdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.32 nr.24 dinsdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.32 nr.24 dinsdag 17-02-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN NA DE VAKANTIE: Einde van Johannes optreden Johannes 3: 22-4:3 Lukas 3: 18

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Vrije keuze: op verzoek kinderen of

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 3-12-2017 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl December Belangrijke data December 04-12 08:45 uur Ouderkamer 04-12 Schoentje zetten op school

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.34 nr.26 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.34 nr.26 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.34 nr.26 vrijdag 24-03-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Het avondmaal Mattheus 26:17-30 Jezus

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.3 vrijdag 15-09-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Mozes Ex. 2:1-10 Mozes kiest voor zijn

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Vriendelijk verzoeken wij u deze map goed door te lezen en de verschillende tarieven voor het overblijven op te nemen.

Vriendelijk verzoeken wij u deze map goed door te lezen en de verschillende tarieven voor het overblijven op te nemen. Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl e-mail: Soesterberg, 2 april 2014. Geachte ouders, In dit mapje

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

tussenschoolse opvang o.b.s. de Runde Informatie voor ouders Colofon: O.b.s. de Runde tussenschoolse opvang

tussenschoolse opvang o.b.s. de Runde Informatie voor ouders Colofon: O.b.s. de Runde tussenschoolse opvang tussenschoolse opvang o.b.s. de Runde Informatie voor ouders Colofon: O.b.s. de Runde tussenschoolse opvang Runde zz 84 7881 HP Emmer-Compascuum Tel: 0591-351446 Schooljaar 2015 2016 Pagina 2 Pagina 11

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN

PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN PEDAGOGISCH WERKPLAN PEUTERSPEELZAAL OT EN SIEN Juli 2018 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien... 2 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel... 3 3. Kennismaking, wennen en mentorschap...

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.37 nr. 2 donderdag 29 augustus 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.37 nr. 2 donderdag 29 augustus 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.37 nr. 2 donderdag 29 augustus 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Uit het paradijs Genesis 3 Noach

Nadere informatie

werkplan peuterspeelzaal

werkplan peuterspeelzaal werkplan peuterspeelzaal Locatie: Vlasakkers Datum: 19 januari 2018 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn een pedagogisch beleidsplan dat

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Inleiding 3. Post-HBO opleiding Sensorische Informatieverwerking 5. Therapeutisch luisteren 6. Borsteldruktechniek 7

Inleiding 3. Post-HBO opleiding Sensorische Informatieverwerking 5. Therapeutisch luisteren 6. Borsteldruktechniek 7 Inhoud Inleiding 3 Post-HBO opleiding Sensorische verwerking 5 Therapeutisch luisteren 6 Borsteldruktechniek 7 Motorprogramma en Sensorische Dieet 8 Werken aan de Werkhouding 9 2 Inleiding Kenniscentrum

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

januari 2019 Februari Kijkochtend project bouwen Studiemiddag team: alle kinderen om uur vrij

januari 2019 Februari Kijkochtend project bouwen Studiemiddag team: alle kinderen om uur vrij Nieuwsbrief januari 2019 t/m vr 4 jan Kerstvakantie Januari wo 16 wo 30 Studiedag Talent Primair, alle leerlingen vrij Kennismakingsbijeenkomst nieuwe ouders, 09.00 uur Ouderavond veilig online op College

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN 2 Wanneer u uw kind naar de peuterspeelzaal brengt wilt u natuurlijk niets minder dan de best mogelijke zorg voor uw kind. Daarvoor bent u bij MAX Kinderopvang

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe jaar is begonnen en wij hebben er zin in!! Ook ontbreekt het ons niet aan goede voornemens. We willen de (pedagogische) kwaliteit van

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kidion

Inschrijfformulier Kidion Inschrijfformulier Kidion Gegevens kind 1: Gegevens kind 2: Achternaam: Achternaam: Voorvoegsels: Voorvoegsels: Voorna(a)m(en): Voorna(a)m(en): Roepnaam: Roepnaam: Geboortedatum: Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Openingstijden van 31 maart t/m 27 Alle kinderen van 2 Minimaal 2 vrijwilligers

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften Informatieboekje van Peuterspeelschool Haaften - 2 Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Haaften Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

INFORMATIEGIDS van de peutergroep. Ds. Pieter van Dijkeschool.

INFORMATIEGIDS van de peutergroep. Ds. Pieter van Dijkeschool. INFORMATIEGIDS van de peutergroep Ds. Pieter van Dijkeschool. Schooljaar 2014 Inhoud VOORWOORD... 3 IDENTITEIT EN DOELSTELLING... 4 ALGEMENE INFORMATIE... 5 PERSONEEL... 5 AANMELDING VAN PEUTERS... 6 VOOR-

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.41 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.41 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.41 vrijdag 13-07-2018 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Vrije keuze leerkracht/kinderen groep

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: De roeping van de discipelen Het

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN Beste ouder(s), verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief in deze vorm. Vanaf februari gaan we alle (nieuws)brieven en berichten naar u sturen via de ouderapp van Konnect.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT?

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? Op basisschool De Achtbaan hebben kinderen de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over te blijven. Dit gebeurt onder leiding van twee coördinatoren. Dit

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School

INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School WELKOM BIJ KINDERWERELD! U wilt het beste voor uw kind. Spelen met leeftijdsgenootjes in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

Maart 2017 jaargang 21 nummer 7

Maart 2017 jaargang 21 nummer 7 St.Annaschool Berkenlaan 156 4881 XE Zundert 076-5973502 annaschool@spoz.nl www.annaschool.nl Overblijven op de St. Annaschool Zoals u mogelijk al heeft gehoord gaat er het een en ander veranderen rondom

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

18 december 2015 DE VIER BASISREGELS:

18 december 2015 DE VIER BASISREGELS: SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 18 december 2015 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster!

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster! 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 23 nov 2018 181123 volgnummer 13 Versiergroep

Nadere informatie

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR 2018-2019 Nieuwsbrief oktober 2018, nr. 2 Inhoudsopgave Voorwoord Pag. 2 + 3 EU-schoolfruit Pag. 7 Bedankt Pag. 3 Oproep OR Pag. 8 Geboortekaartje Andre Pag. 4 Schoonmaak Pag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar /02/2016

Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar /02/2016 Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar 2015-2016 29/02/2016 Agenda: 2 maart studiedag team, alle kinderen vrij 16 maart start project vervoer. Inloop ochtend nieuwe ouders 22 maart Ixperium bezoek Dolfijnen 23

Nadere informatie

Informatiebrochure Overblijven op basisschool de Vijf-er

Informatiebrochure Overblijven op basisschool de Vijf-er Informatiebrochure Overblijven op basisschool de Vijf-er 1 Inhoud Voorwoord 1. TSO / overblijven 2. Samen lunchen, samen buitenspelen 3. Overblijfadministratie en kosten 4. Bijzonderheden 5. Digitale strippenkaart

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Beste ouders, De eerste maand van 2017 ligt al bijna weer achter ons en klinkt het nieuwe jaar ons al vertrouwd in de oren. We zijn deze periode druk bezig met het afnemen van de Cito-toetsen en het verwerken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.14 vrijdag 20-11-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een boodschap voor Zacharias Luk. 1:5-25

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave:

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand In beweging gr 6/7 Verkeersveilig fietsidee? Oproep Thema-avond 1 2 3 4 Logopedie 5 Beste Ouders De dagen worden weer korter. De lampen in de school moeten

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Het CCE biedt scholing voor zorgprofessionals

Het CCE biedt scholing voor zorgprofessionals Scholing en training 2016 Het CCE biedt scholing voor zorgprofessionals die werken met cliënten met ernstig en aanhoudend probleemgedrag. De cliënten bij wie wij betrokken zijn, hebben een stoornis of

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Ernst & Bobbie op De Bolster sparen met Jumbo voor gratis voorstelling.

't Bölsterke. Algemene informatie. Ernst & Bobbie op De Bolster sparen met Jumbo voor gratis voorstelling. 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 sept 2018 180903 volgnummer 03 Ernst

Nadere informatie

Cursusaanbod Kentalis Ambulante Dienstverlening Het Rotsoord. Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is

Cursusaanbod Kentalis Ambulante Dienstverlening Het Rotsoord. Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is Cursusaanbod 2010-2011 Kentalis Ambulante Dienstverlening Het Rotsoord Als horen of communiceren niet vanzelfsprekend is Cursusaanbod De Ambulante Dienstverlening van Koninklijke Kentalis Het Rotsoord

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OVERBLIJVEN

INFORMATIEBOEKJE OVERBLIJVEN INFORMATIEBOEKJE OVERBLIJVEN Overblijfcoördinator Berdy Kemmeren Tel. : 013 504 1650 Voicemail : 013 504 6167 Email : overblijven.willibrordus@stichtingsamenwijs.nl Samenwijs Willibrordus Overblijfwerkgroep

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

16 maart 2018 Van de directeur

16 maart 2018 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 8 16 maart 2018 Van de directeur In de voorjaarsvakantie is er hard doorgewerkt door de schilders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

UMC St Radboud. Verpleegkundig spreekuur voor ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa

UMC St Radboud. Verpleegkundig spreekuur voor ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa UMC St Radboud Verpleegkundig spreekuur voor ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa Patiënteninformatie Van uw behandelende arts heeft u gehoord dat u de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa heeft. Een ziekte

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan. Peuterspeelzaal Ot en Sien

Pedagogisch werkplan. Peuterspeelzaal Ot en Sien Pedagogisch werkplan Peuterspeelzaal Ot en Sien September 2016 1 Inhoud 1. Informatie over Peuterspeelzaal Ot en Sien p. 3 2. Groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel p. 4 3. Kennismaking en wennen p.

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website.

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 1 0, n r. 1 0 9 a p r i l 2 0 1 5 Sportdag/Vervroegde Koningsspelen op vrijdag 17 april 2015 Op vrijdagochtend 17 april 2015 vindt onze jaarlijkse Sportdag plaats. Dit jaar wordt deze grotendeels

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Personeelsinfomiddag, Op 25 mei was het zover. Een personeelsinfomiddag van Dynamiek in een geheel nieuw jasje. 15 scholen lieten in hun marktkraam zien waar zij zo ontzettend trots op zijn.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 38 donderdag 27 juni 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 38 donderdag 27 juni 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 38 donderdag 27 juni 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Paulus op weg naar Rome Handelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIEKRANT PEUTERS COEVORDEN Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School

INFORMATIEKRANT PEUTERS COEVORDEN Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School INFORMATIEKRANT PEUTERS COEVORDEN Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School WELKOM BIJ KINDERWERELD! U wilt het beste voor uw kind. Spelen met leeftijdsgenootjes

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan. De UkkePukken

Pedagogisch werkplan. De UkkePukken Pedagogisch werkplan De UkkePukken Kinderopvang De Toverdroom Inleiding Dit pedagogisch werkplan is een aanvulling op het algemene pedagogisch beleidsplan van Kinderopvang De Toverdroom. In dit pedagogisch

Nadere informatie