Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 32, 19 mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 32, 19 mei 2016"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 32, 19 mei 2016 Algemeen Belangrijke data om alvast te noteren: 9 juni: studiedag: alle kinderen vrij 28 juni: studiedag: alle kinderen vrij 30 juni: schoolreisje: aangepaste schooltijden 4 t/m 8 juli: kampweek groep 8 11 juli: rapport 3 14 en 19 juli: 10 minuten-gesprekken facultatief 20 juli: ouderbedankochtend, musical groep 8 22 juli: laatste schooldag: alle kinderen om 12 uur VAKANTIE! 25 juli t/m 2 sept: zomervakantie 5 sept: eerste schooldag 9 sept: feest voor de kermis Gefeliciteerd! Afgelopen weken kwamen de uitslagen binnen van de Cito-Entree-toets voor groep 7 en de Cito- Eind-toets voor groep 8. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat dat de groepen hebben neergezet én over de inzet die ieder van hen getoond heeft. Goed gedaan! Wij zijn heel trots op onze leerlingen en natuurlijk ook op onze leraren, die hen de afgelopen jaren zo goed begeleid hebben! Circus Hopelijk heeft iedereen donderdag genoten van de prachtige uitvoering van Circus Arundo. Wij danken de muzikanten en de begeleidende mensen van de jubilerende harmonie voor de organisatie van deze middag.

2 Schoolfotograaf donderdag 26 mei 2016 Donderdag 26 mei a.s. komt de schoolfotograaf weer een bezoekje brengen aan Kindcentrum De Raagten. De kinderen van de basisschool, maar ook van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf gaan op de foto. Binnenkort zijn de tijden van opname bekend bij de desbetreffende leraar / leidster. De achtergrond kleur is dit jaar: grijs. Verder worden de kleine pasfoto s, n.a.v. diverse verzoeken, in 3 kleuren afgedrukt. Te weten; sepia, zwart/wit en kleur. Dit staat al vast en is voor iedereen gelijk. Broertje/zusje foto Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor de zogenaamde broertje/zusje foto. Deze worden gratis aangeboden bij afname van 2 individuele pakketten à 7,50. Koopt u maar 1 pakket dan kost de foto 3,- (formaat 13/18 cm). De broertje/zusje foto s worden die dag gemaakt tussen 12:30 en 13:00 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Ook broertjes/zusjes die (nog) niet op onze school zitten zijn hier van harte welkom. Op een nog nader te plannen inhaaldag (voor zieken en afwezige kinderen) wordt ook de mogelijkheid geboden voor een broertje-zusje foto. De tijd zal na 15:30 uur zijn. Meer info volgt. Buitenspeeldag Woensdag 8 juni is het weer tijd voor de buitenspeeldag! De projectgroep, bestaande uit 8 ouders van kinderen uit de onderbouwgroepen, is er al klaar voor en heeft voor de kinderen uit groep 0-1-2, 3 en 4 van alles geregeld. Natuurlijk hopen wij op mooi weer zodat we er met alle kinderen een fantastische ochtend van kunnen maken. Het wordt een ochtend boordevol leuke spelletjes en activiteiten. Kortom een leuke, gezellige en actieve ochtend! Om dit tot een succes te maken, zoeken we nog ouders die ons willen helpen. De hulpouders worden om half 9 op school verwacht voor spel-uitleg en groepsverdeling. Deze buitenspeeldag zal tot half 12 duren. Aanmelden kan via de juffen of meester of via het formulier wat op het raam bij de klas hangt. Wij als projectgroep hebben er al zin in jullie ook? Groep Culturele ochtend Afgelopen week zijn we gestart met het thema 'Hallo Wereld'. Tijdens dit thema maken we kennis met de wereld, de verschillende werelddelen en allerlei landen met de bijbehorende culturen. Nu willen wij graag op vrijdag 3 juni van uur een culturele ochtend plannen. Het doel van deze ochtend is: kennis maken met gerechten uit verschillende landen. Het is de bedoeling dat er allerlei gerechtjes worden gemaakt die de leerlingen kunnen proeven. Misschien heeft u zelf een heerlijk recept voor couscous, samosa, loempia's of misschien wel iets anders lekkers, wat onze kinderen nog niet zo goed kennen. Wie o wie zou ons hierbij willen helpen? De kosten voor de ingrediënten krijgt u van school terug wanneer u een bonnetje inlevert. Vindt u het leuk om ons te komen helpen om er een geslaagde culinaire ochtend van te maken, dan kunt u zich vóór donderdag 26 mei opgeven bij de eigen leerkracht. Graag zouden wij van u horen wat u wilt maken en hoeveel stuks mogelijk is. Natuurlijk is het ook

3 mogelijk om samen met een andere ouder iets te maken. Alles kan! Nadat wij inzicht hebben welke ouders wat willen maken, volgt verdere informatie. We hopen hier net zo'n geslaagde ochtend van te maken, als tijdens de beroepenmarkt! Alvast hartelijk bedankt! Verjaardag leerkrachten Op woensdag 1 juni vieren we met de leerkrachten van de kleutergroepen onze verjaardagen. De invulling van de dag blijft nog even een verrassing, maar we gaan het samen gezellig maken. Wanneer de kinderen graag voor een cadeautje zorgen, zijn we natuurlijk enorm blij met een zelfgemaakt iets! Schoolfotograaf Donderdag 26 mei komt de schoolfotograaf weer op school. Tussen de middag is er tijd om met broertjes en zusjes op de foto te gaan. De exacte informatie hierover vindt u in het algemene deel. Vervanging Op donderdagochtend 26 mei heeft juffrouw Lieneke studieverlof en is daarom niet in de groep aanwezig, maar wel op school. Die morgen is juffrouw Miranda in haar groep. De dag daarna, op vrijdagmorgen 27 mei, heeft juffrouw Marloes compensatieverlof. Die morgen zal er ook vervanging in groep 0-1-2a komen. Buitenspeeldag Zoals u misschien al heeft gezien, hangt er bij de kleutergroepen een formulier waarop ouders zich kunnen inschrijven om te helpen tijdens de buitenspeeldag op woensdag 8 juni. We hopen op voldoende ouderopkomst, zodat deze morgen voor de kinderen door kan gaan. Alvast bedankt! Thema Deze week hebben we het bij ons thema hallo wereld, over Azië/China. Ni hao!!!! Volgende week gaan we het hebben over Afrika. Rupsen en vlinders Voor de kleutergroepen staat in groep 0-1-2a een vlinderkast. Hierin zitten nu nog rupsen. Dat zullen straks poppen worden en daarna mooie vlinders. Dan kunnen we ze buiten vrij laten. Elke dag gaan we even kijken of er al iets anders te zien is. Juffrouw, juffrouw, de komkommers zijn er al! (de coconnen)

4 Groep 3 Tentoonstelling groep 3!! We zijn tijdens kern 10 druk bezig geweest met verzamelingen! Er zijn al veel kinderen die hun verzameling mee naar de klas hebben gebracht. We hopen dat ook de andere kinderen nog deze week hun verzameling meebrengen zodat we onze tentoonstelling volgende week door kunnen laten gaan. De tentoonstelling zal worden gehouden op het leerplein bij de bovenbouw, dus u gaat dan de trap op naar boven. De twee tijden waar u uit kunt kiezen zijn: Dinsdag 24 mei tussen uur en donderdag 26 mei tussen uur. Het is de bedoeling dat u als ouders op één van de twee dagen een kijkje kunt komen nemen en onze speciale verzamelingen kunt bewonderen. De kinderen zelf geven er ook nog een korte uitleg bij, dus het is de moeite waard om een bezoekje te brengen. We hopen op een grote opkomst en zien u waarschijnlijk op één van deze dagen!! Optreden in de feesttent van Harmonie O en U. Wat waren we afgelopen donderdag trots op onze artiesten!!! Ze hadden supergoed met de blokfluit geblazen tijdens het liedje lazy blues en ook nog heel goed het liedje hooggeëerd publiek gezongen!! Waarschijnlijk vliegen de contracten uit Hilversum hen nu om de oren ha ha. Groetjes van juf Wilma en Miranda. Groep 4 Gymspullen We merken dat er best veel kinderen zijn die regelmatig hun gymspullen vergeten. Wilt u uw kind hierbij helpen? Alvast bedankt. Tafeltjes Laat uw kind eens een keer de tafeltjes op de pc of tablet oefenen. Een leuke afwisseling en er zijn veel tafelspelletjes te vinden. Het is de bedoeling dat de kinderen de tafels van 1 t/m 5 beheersen. We zijn nu bezig met de tafels van 6 t/m 8. Schoolfotograaf Op donderdag 26 mei a.s. komt de schoolfotograaf langs. We willen u vragen om uw kind deze dag kleurrijk te kleden zodat we hele vrolijke foto s krijgen. Natuurlijk is het ook belangrijk om je lachebekje niet te vergeten op deze dag! Herhaling bibliotheek Op maandagmiddag 30 mei brengen we weer een bezoek aan de bibliotheek.

5 Eerste Heilige Communie De kinderen die volgende week zondag 29 mei hun Eerste Heilige Communie ontvangen, mogen de volgende dag uitslapen. Zij worden maandag uiterlijk om 10:30 uur op school verwacht. Wij wensen alle communicanten een fijne dag. Groep 5 Tafeldiploma Voor de meivakantie, op donderdag 21 april heeft Albion Ramos zijn tafeldiploma gehaald. Wat ontzettend goed van jou, Albion! Jij mag supertrots op jezelf zijn. Albion, van harte gefeliciteerd met het behalen van je tafeldiploma. Je zult merken dat de sommetjes tijdens de rekenles nu veel gemakkelijker gaan. Wie volgt??? Circus Hopelijk heeft iedereen donderdag genoten van de prachtige uitvoering van Circus Arundo. Wij danken de muzikanten en de begeleidende mensen van de jubilerende harmonie voor de organisatie van deze middag. Bibliotheek Op donderdag 2 juni gaan we weer naar de bieb. Schoolfotograaf Op donderdag 26 mei moeten alle haren in de plooi en de s zondagse kleren uit de kast, omdat we dan op de foto mogen. Stoommachines Op zaterdag 21 mei is er in de muziektuin een verzameling van nog werkende stoommachines te zien. Tijdens de techniekweek en in de geschiedenislessen hebben we regelmatig gesproken over stoommachines. De opa van Len heeft met een stoommachientje een demonstratie in de klas gegeven. Zaterdag 21 mei kunnen de kinderen echte stoommachines gaan bekijken. Gaat dat zien, gaat dat zien!!! Groep 6 Laarbeek op smaak Vrijdag gaan we met groep 6 naar Laarbeek op smaak. De foto s kun je na ons avontuur terugvinden op onze website: Project molen In groep 6 zijn we gestart met een project over molens. We hebben al geleerd waar molens voor gebruikt werden vroeger en welke soorten molens er allemaal zijn. Volgende week gaan we de molen in Lieshout bezoeken. Dit uitje stond eigenlijk gepland op donderdagochtend 26 mei. Helaas heeft de molenaar een klein foutje gemaakt en zijn we nu welkom op vrijdagmiddag 27 mei. Info over dit uitstapje volgt nog per mail.

6 Methode Staal We hebben een aantal weken de taalmethode Staal uitgeprobeerd. De kinderen hebben ook de bijbehorende toetsen gemaakt. Deze mogen weer mee terug naar school. De gekopieerde boekjes van Staal krijgen de kinderen mee naar huis zodat u ook kunt zien wat wij allemaal geleerd hebben. Groep 7 Sportieve activiteit Bootcamp LifeStyle Center Laarbeek De leerlingen van groep 7 hebben een sportieve bootcamp gehad. Dank je wel Ingrid de Beer voor de ondersteuning. Voor foto s kijk op onze Facebook pagina. Ouderhulp gevraagd op 6 juni Op maandagmorgen 6 juni fietst groep 7 naar Aarle-Rixtel voor een IVN tentoonstelling. Welke ouders zijn in de gelegenheid om mee te fietsen? Graag even uw naam doorgeven aan de leerkracht. Schoolfotograaf Donderdag 26 mei is het zover: de schoolfotograaf. Zorg dat je erbij bent!! Vrijdag 27 mei Museum De Bevrijdende Vleugels Wij sluiten het WOII project af met een excursie naar museum Bevrijdende Vleugels in Best. Onze klassenouder Ingrid de Beer heeft het voor elkaar gekregen om genoeg ouders te regelen die mee rijden. Bedankt voor het regelen Ingrid! Super! We zijn rond twaalf uur terug op school. Laarbeekvoetbal-toernooi Woensdag 25 mei gaan we met een voetbalelftal van groep 8 en 7 naar Lieshout voor het jaarlijks voetbaltoernooi. De spelers krijgen bericht wat ze mee moeten nemen. En ook de vertrektijd. We gaan op de fiets naar Lieshout, het sportpark van ELI. Belangstellenden zijn meer dan welkom!!!

7 Groep 8 Planning uitvoering musical We hebben gesproken met het Ontmoetingscentrum om een planning te maken voor de musical. Helaas was de ruimte niet altijd beschikbaar zoals we het andere jaren gepland hadden. We hebben het nu als volgt afgesproken: Maandag 18 juli: uur Generale repetitie Woensdag 20 juli: uur Optreden voor ouders van groep 8 en familieleden ( max. 4 personen) (vanaf uur is de zaal weer bezet) Donderdag 21 juli: uur Optreden voor groep 1 tot en met 7 Omdat het optreden op andere tijden gebeurt dan in het verleden moeten we het echte afscheid (feest) ook op een andere manier organiseren. Laarbeekvoetbal-toernooi Woensdag 25 mei gaan we met een voetbalelftal van groep 8 en 7 naar Lieshout voor het jaarlijks voetbaltoernooi. De spelers krijgen bericht wat ze mee moeten nemen. En ook de vertrektijd. We gaan op de fiets naar Lieshout, het sportpark van ELI. Belangstellenden zijn meer dan welkom!!! Handbaltoernooi We hadden ons opgegeven voor het regio toernooi. Pas heel laat was bekend dat het toernooi in Boekel op woensdag 25 mei georganiseerd zou worden. Helaas zijn er te weinig inschrijvingen en is het toernooi afgelast. Nieuws van TSO Zandsculptuur Tijdens het overblijven van 13 mei hebben leerlingen een prachtige zandsculptuur gemaakt.

8 Nieuws van Buiten In de bijlage vindt u de uitnodiging voor een thema-avond over hoogbegaafdheid voor belangstellenden, die gehouden wordt op Muldershof op 15 juni.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 33, 26 mei 2016 Algemeen HULP, HULP!! Ouders gezocht voor renoveren speelberg Arian de Groot, de vader van Daan en Teun, is bezig met het renoveren van de speelberg op onze

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr juni 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 31 1 juni 2017 Algemeen Vrije dag Maandag 5 juni is een vrije dag voor alle leerlingen in verband met 2 e Pinksterdag. We wensen iedereen een zonnig lang weekend! HULPOUDERS

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag.

Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 30, 17 mei 2018 Algemeen Vrije dag Maandag 21 mei is het tweede Pinksterdag. De kinderen hebben dan een vrije dag. Afscheid Aan het einde van het schooljaar moeten we helaas

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 36, 6 juli 2017 Algemeen Laatste schoolweek Komende week is alweer de laatste schoolweek van het jaar aangebroken. Deze week zal er als volgt uitzien: Maandag: In de middag

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Nieuws van de KDV. Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 31, 24 mei 2018 Algemeen Gered Deze natuur-knappe kinderen wisten niet alleen de andere kinderen, maar ook de grote spin te redden! Tijdens het keuze-uur tekenen / schilderen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje schooljaar 2014-2015 aflevering 19 In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje Gewijzigde openingstijden van de bieb Eindejaarsviering en laatste schooldag Nieuwe schooltijd schooljaar 2015-2016 Beknopte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 40 nr april 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 27 13 april 2017 Algemeen Continurooster Vrijdag 14 april is er een continurooster voor de groepen 5 t/m 8. Alle kinderen brengen een lunchpakket en drinken mee. De school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Raagten Actueel Jaargang 42 nr. 2, 30 augustus 2018 Algemeen Inlichtingenformulier Vorige week hebben alle kinderen een leeg inlichtingenformulier meegekregen. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Algemeen Vervangingsprobleem Vorige week is er in de vergadering van de medezeggenschapsraad aandacht gevraagd voor het landelijke vervangingsprobleem.

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 36, 28 juni 2018 Algemeen Verkeersveiligheid In het kader van de verkeersveiligheid rondom de school is er een werkgroep verkeer opgericht. De jeugdgemeente raad en de werkgroep

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 31 // 20 april 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afscheid juf Carla Na een lange

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr mei 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr mei 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 29 11 mei 2017 Algemeen Vrije dagen/studiedagen: Let op: Maandag 22 mei: alle kinderen van groep 1 t/m 4 zijn vrij. Leerkrachten van de onderbouw hebben een studiedag. Dinsdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 37, 13 juli 2017 Algemeen Fijne vakantie Na een jaar van plezier, af en toe zuchten en een driedubbele inzet is het nu echt tijd voor vakantie! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie