VH&H 4/1 Bijtincident hond. Voorstel: Hond als gevaarlijk aanmerken en een kort-aanlijngebod opleggen voor onbepaalde tijd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VH&H 4/1 Bijtincident hond. Voorstel: Hond als gevaarlijk aanmerken en een kort-aanlijngebod opleggen voor onbepaalde tijd."

Transcriptie

1 (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op 8 november 2011, te uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten. Aanwezig: Weth. Mevr. J.A. Ie Weth. D.M.M. Hendrix, voorzitter Weth. Mevr. R.C.M. van Mulken-van Lingen Weth. P.L.C. Salden Weth. E.W.P.M. Janissen Drs. J.G.A.W. Willemsen, secretaris Afwezig: Drs. A.C. Barske burgemeester ivm ziekte Aantekeningen: Collegevergadering van: 8 november 2011 (openbare besluitenlijst) Volgnr/ Omschrijving van het onderwerp BESTUUR 1/1 Openbare besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 01 november Vaststellen.. Programmabureau DVC 2/1 Beleidsplan Documentaire informatie inclusief Inrichtingsplan. Vaststellen van het Beleidsplan Documentaire Informatie inclusief het Inrichtingsplan. Opmerking: dergelijke forse notities graag eerder aanleveren ivm voorbereidingstijd. Kopie voor wethouder Janissen svp CC 3/1 VH&H 4/1 Bijtincident hond. Hond als gevaarlijk aanmerken en een kort-aanlijngebod opleggen voor onbepaalde tijd..

2 Volgnr/ Omschrijving van het onderwerp 4/2 Bezwaar tegen het afwijzen van het verzoek om het perceel gelegen aan de St. Hubertuslaan te Nattenhoven, kadastraal bekend gemeente Stein, sectie H, nummer 82, te voorzien van een bouwvlak ofwel ontheffing te verlenen t.b.v. de bouw van een woonhuis. 1. In te stemmen met bijgevoegde concept-raadstukken en daarmee bezwaar niet-ontvankelijk en ongegrond verklaren. 2. De raadsstukken door te geleiden naar het Presidium van 14 november De raadsstukken ter behandeling in de Raadsvergadering van 15 december 2011 te agenderen , via cie VRO 3. Griffie verzoeken te agenderen voor de Raadsvergadering van 15 december 2011 ter besluitvorming 4/3 Vaststelling verordening Afvalstoffenheffing 2012 incl. bijbehorende tarieventabel. BORA 5/1 Behandeling bezwaarschrift van de heer J. Pörteners, Sanderboutlaan 17 te Stein. 5/2 Beantwoording schriftelijke vraag van de heer H. Govers, raadslid, op grond van artikel 39 van het Reglement van Orde van de raadsvergadering, met betrekking tot: bewegwijzering winkelcentrum en toezeggingen. 5/3 Evaluatie Beleidsnota Eris vaststellen Beleidsnota Grondenbeheer Let op formulering: graag een eenduidige formulering voor dergelijke collegevoorstellen opstellen. Actie: CC Verordening Afvalstoffenheffing 2012 incl. bijbehorende tarieventabel agenderen voor de raadsvergadering van 15 december 2011 conform bijgaand raadsvoorstel. Omdat de gewenste opbrengst Afvalstoffenheffing afwijkt van de in de primitieve begroting opgenomen opbrengst is de begrotingswijziging bijgevoegd. 1. Conform het advies van de Commissie bezwaar en beroep, het bezwaarschrift niet ontvankelijk verklaren. 2. Bezwaarmaker schriftelijk informeren door middel van bijgevoegde beslissing op bezwaar.. Antwoordbrief versturen.. A. de raad voorstellen om overeenkomstig de bijlagen: 1. in te stemmen met de Notitie evaluatie Beleidsnota Eris 2006; 2. de Beleidsnota Grondenbeheer vast te stellen; B. agenderen voor de commissie VRO (29 november 2011). Opmerking: zie 4/2 2

3 Volgnr/ Omschrijving van het onderwerp MRB 6/1 Kanteling Wmo 1. gaan met het uitstellen van de Kanteling tot gaan met variant 1 en met ingang van a.s. het huidige Zorgloket integreren in het Wmo-Ioket 3. gaan met huisvesten van dit Wmo-Ioket in het gemeentehuis en te onderzoeken of het Wmo-loket op termijn gehuisvest kan worden in het MFC met tijdelijke huisvesting in gemeentehuis. Na ingebruikname MFC Zorgloket in dit MFC positioneren. 4. Ter kennis brengen aan cie MZ en verzoeken dit op de lijst van ingekomen stukken voor de Raad te zetten. 6/2 Benchmark Wmo Kennis nemen van rapport Benchmark Wmo Rapport ter kennisname doorleiden naar de Cie MZ en de raad via de lijst v. ingekomen stukken. 6/3 Beleidsplan Wmo gemeente Stein. 6/4 Klanttevredenheidsonderzoek WMO Let goed op formulering richting Raad en/of Cie. Voorblad kan suggestief overkomen; aanbiedingsbrief is wellicht een passende oplossing in dergelijke gevallen. Instemmen met conceptbeleidsplan Wmo ; Plan doorleiden voor behandeling in Cie MZ van 30 november en raad van 15 december a.s. Kennis nemen van het Klanttevredenheidsonderzoek Wmo Rapport ter kennisname doorleiden naar de Cie MZ en de raad via de lijst ingekomen stukken. 6/5 Raadsvoorstel Verordening, besluit en indicatierichtlijn Wmo Wellicht meerjarig perspectief op website publiceren. 1. Instemmen met de Verordening Wmo 2012, Besluit nadere regelen Wmo 2012 en de Wmo richtlijn indicatieadvisering voor hulp bij het huishouden gemeente Stein In te stemmen met bijgevoegd raadsvoorstel en dit ter besluitvorming voorleggen aan de commissie MZ op 30 november 2011 en de gemeenteraad op 15 december

4 Volgnr/ Omschrijving van het onderwerp 6/6 Tijdelijk raadsbesluit aanscherping Wet werk en bijstand. In te stemmen met bijgevoegd raadsvoorstel en dit ter besluitvorming voorleggen VIA de commissie MZ op 30 november 2011 en de gemeenteraad in haar vergadering van 15 december 2011 Aanpassen voorstel: tijdelijke besluiten bestaan niet. Het gaat hier om een raadsbesluit aangaande een tijdelijke regel. Verder formulering onjuist: cie neemt geen besluiten. 6/7 Brief Steins Belang m.b.t. informatiekrant CJG. 6/8 Beantwoording brief IVN-afdeling Stein. 6/9 Bestuurlijk Toezicht Programma regio Zuid en de Bestuursovereenkomst Limburg. 6/10 Concept 2e Berap 2011 Intergemeentelijke Milieudienst Beek- Nuth-Stein. Brief van het Steins Belang beantwoorden middels bijgevoegde (concept)antwoordbrief.. 1. Kennis te nemen van de brief van het IVN d.d ; 2. In te stemmen met de beantwoording middels bijgevoegde antwoordbrief. Aanhouden Toonzetting brief aanpassen iom poho Salden 1) In te stemmen met het Bestuurlijk Toezicht Programma regio Zuid ) De bestuursovereenkomst ter bekrachtiging daarvan ondertekenen.. 2e Berap IMD via de lijst van ingekomen stukken doorgeleiden naar het Presidium ter behandeling in de commissie OVM en de Raad. Inhoudelijke akkoord 2 e Berap IMD ter kennisname naar de commissie OWM alsmede via de lijst van ingekomen stukken naar de Raad IMD: let op formuleringen College over routing informeren. 4

5 Volgnr/ Omschrijving van het onderwerp 6/11 Uitbreiding Archeologiemuseum: Samenwerking Archeologiestichting en Heemkundevereniging. 6/12 Bezuiniging op bijdrage aan Volksuniversiteit Maasland. 1. Kennis nemen van bovenstaande informatie. 2. gaan met gezamenlijke huisvesting van Heemkundevereniging Maasstreek en Archeologiestichting Dr. Beckers-Pater Munsters in het Archeologiemuseum. 3. Heemkundevereniging Maasstreek en Archeologiestichting middels bijgaande brief mededelen dat bij de verdere uitwerking van de uitbreidingsplannen hiervan wordt uitgegaan. 1. College heeft kennis genomen van voorliggende informatie 2. College staat positief tegenover het voornemen tot samenwerking en gezamenlijke huisvesting Instemmen met de voor de Volksuniversiteit Maasland voorgestelde getrapte invoering van de bezuiniging, met dien verstande dat het subsidie in 2012 wordt gekort met en in 2013 en 2014 met telkens In 2015 tenslotte met de resterende Volksuniversiteit Maasland informeren over het besluit en daarmee tegemoetkoming aan de door hun indiende bezwaren tegen het voorgenomen besluit. 3. Besluit ter kennisname naar commissie MZ en gemeenteraad. Aanhouden; volgende week terug in college 6/13 Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek, voortgangsrapportage. Oplossing aandragen ter dekking, niet zijnde de berap. In toekomst zorgen voor tijdige, formele informatie richting derden zodat deze tijdig kunnen anticiperen in hun eigen begroting. Voortgangsrapportage voor kennisgeving aannemen. Ter kennisname voorleggen aan commissie MZ en raad via de lijst van ingekomen stukken. W&I 7/1 Technisch aansluiten op 14+ telefoonnummer voor de 046 regio. Formulering mbt cie en Raad. Rapporten naar Raad voorzien van bondige (management)samenvatting. In dit geval deze opdracht neerleggen bij derde partij. De gemeente Stein sluit technisch aan op het nummer, maar neemt het nummer niet op in de communicatie-uitingen. 8/1 Steinerbos 5

6 6

PROGRAMMABUREAU DVC. CC 3/1 Vragen ex RvO van raadslid dhr. Govers inzake inkoopbesparing.

PROGRAMMABUREAU DVC. CC 3/1 Vragen ex RvO van raadslid dhr. Govers inzake inkoopbesparing. (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op dinsdag 07 februari 2012, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten.

Nadere informatie

Aantekeningen: Vaststellen. Besluit: Akkoord. Besluit: Akkoord. Voorstel: Besluit: Akkoord.

Aantekeningen: Vaststellen. Besluit: Akkoord. Besluit: Akkoord. Voorstel: Besluit: Akkoord. (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op 03/12/2013, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten. Aanwezig:

Nadere informatie

(OPENBARE BESLUITENLIJST)

(OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op 04/09/2012, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten. (OPENBARE BESLUITENLIJST) Aanwezig:

Nadere informatie

(OPENBARE BESLUITENLIJST)

(OPENBARE BESLUITENLIJST) (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op 07/08/2012, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten. Aanwezig:

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

CONCEPT- Besluitenlijst Gemeenteraad gemeente Stein vergadering d.d. 11 mei 2006

CONCEPT- Besluitenlijst Gemeenteraad gemeente Stein vergadering d.d. 11 mei 2006 Aanwezig voorzitter : drs. A.C. Barske Griffier : drs. C. Zwartendijk notulist : drs. C. Zwartendijk / Mevrouw M.T.J. Fouraschen leden : de dames M.C.C. Driessen-Frederix, R.C.M. van Mulken-van Lingen

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

(OPENBARE BESLUITENLIJST)

(OPENBARE BESLUITENLIJST) (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op 17/12/2013, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten. Aanwezig:

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 44/2.01 BW17.0495 44/2.06 BW17.0427 Beantwoording college van de schriftelijke ronde van de algemene beschouwingen in 1e termijn bij de begroting 2018.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d.

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d. OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d. 20 oktober 2015 Aanwezig : burgemeester M.F.H. Leurs-Mordang (voorzitter) wethouder

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 januari 2014 Aanwezig: De heer P.H.G. Verlinden (locoburgemeester) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen (wethouder) De heer J.F.M. van

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008. AANWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings Wethouders J.I.M. Kleijnen, H.M.L. Dauven,

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING VASTGESTELD No. 04 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.30 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK R.J. VERMEER E.R. TRIEMSTRA,VOORZITTER,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018 IPoststuk C ollege notulen dinsdag 30 oktober 2018 vastg esteld openbaar Openbaar di nsdag 30 oktober 2018 Ons kenmerk G.18.03323 *G.18.03323* BESLUITENLIJST OPENBAAR Van de vergadering van College van

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris,

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris, Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 23 januari 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004 CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT Datum vergadering : 10 juni 2004 Tijdstip : 19.00 uur Aanwezig voorzitter : mevr. J.A. Ie/de heer J.M. Janssen notulist : mevr. W. van de Laar leden : de heer

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 11 oktober 2016

Advies en besluitenlijst 11 oktober 2016 Instantie BW Datum 11 oktober 2016 Tijdstip 10.00 uur Weeknummer week 41 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 23-10-2018 Tijd 9:00-13:00 Locatie Voorzitter Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis 2 NOTA'S VOOR DE RAAD 2.b.1 BB: 1e begrotingswijziging

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) Datum besluit College: dinsdag 19 oktober 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 29 september 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018

Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018 Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018 Deelnemers: Leppink-Schuitema C.C., aanwezig Laak B. op de, aanwezig Vostermans B., aanwezig Noordt H. van der, aanwezig Beurskens E., aanwezig Kuipers T., aanwezig

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 23 september 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur. nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur. nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 16-9-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

GEMEENTE WESTERVELD. Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013.

GEMEENTE WESTERVELD. Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013. GEMEENTE WESTERVELD Agenda/besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 augustus 2013. Afwezig: Nr. Afdeling Onderwerp Toelichting Advies Besluit 1. Samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Datum vergadering 21 mei 2013

Datum vergadering 21 mei 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 mei 2013 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. College ORGOJH015 Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Voorgenomen besluit

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2012. Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie-adviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie-adviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 10 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

BBV - Besluitenlijst - Openbaar

BBV - Besluitenlijst - Openbaar BBV - Besluitenlijst - Openbaar Begin vergadering (Vergadering) (Dag) 8-12-2015 Portefeuillehouders (Zaak) Agendanummer Zaaknummer (Zaak) Voorstel (Zaak) Onderbouwing voorstel (Zaak) Resultaat vergadering

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 *Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Besluitnummer Onderwerp Besluit Z.47161/D.2347 Overeenkomsten arbeidsontwikkeling en werkgeversdienstverlening

Nadere informatie

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam vergadert iedere week, meestal op dinsdag. In deze 'B&W-belicht' informeren wij u over alle openbare besluiten van 12 februari 2019

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders J. de Jonge, A. Vader, D. Verboom, S. Stroosnijder 1 e loco-secretaris R.W. Schiettekatte (tot

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare besluitenlijst B&W d.d. 18 juni 2019 vaststellen

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare besluitenlijst B&W d.d. 18 juni 2019 vaststellen *137* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 25 juni 2019 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer P.H.G. Verlinden (wethouder); De heer

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 03 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder L. Maat,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 31-10-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Van 6 november 2012 openbaar

Van 6 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 30 oktober 2012. Advies Akkoord. BW-005130 2 Onderwerp Verder doorvoeren van de Kanteling in de Wmo. I Advies Aan de raad voorstellen: 1. Instemmen met de

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

* *

* * *17.0000778* 17.0000778 Gemeente Noord-Beveland Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: M.A.J. Delhez MSc, A.G. van der Maas, P.L. de Putter, A.P.L.M. Slenter- Jamar en drs. D. Sinke,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 mei 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 mei 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 mei 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

Nr. Afd. Punten van behandeling Beslissing C/ R

Nr. Afd. Punten van behandeling Beslissing C/ R AGENDA van de vergadering van burgemeester en wethouders van Oegstgeest Datum : 17 augustus 2010 Locatie : B&W-kamer Aanvang : 09.0 uur Nr. : Aanwezig : E.M. Timmers-van Klink, burgemeester E. Mackay,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 september 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. T.b.v. Raadsvergadering d.d. 21 februari 2013

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. T.b.v. Raadsvergadering d.d. 21 februari 2013 Lijst ingekomen stukken en mededelingen. T.b.v. Raadsvergadering d.d. 21 februari 2013 Gemeentebladnummer: 2013/01 Vergaderdatum: 21 februari 2013 Agendapunt: Portefeuillehouder Dhr. B.H.M. Link Steller

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Besluitenlijst Gemeenteraad Betreft openbare vergadering van 18 februari 2014, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur tot 23:30 uur Definitieve

Nadere informatie

Datum vergadering 25 oktober 2011

Datum vergadering 25 oktober 2011 Gemeente Langedijk Datum vergadering 25 oktober 2011 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004 Nr. 5 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004 Aanwezig: M. Peereboom, burgemeester R. Hackert, wethouder J.T.H.M. Penninx, wethouder A.A. van Engelen, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 4 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 10-04-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14 ergadering van burgemeester en wethouders Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 mei 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST (28) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn Wethouder S. Satijn Beh.team MOPIO Reg.nr. 14-11741 Openbaar Ja, uitgesteld (één week) Onderwerp Financiële afwikkeling gymnastiekonderwijs 2014. Advies 1. De schoolbesturen van het primair- en speciaal

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 16ini01515 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren De Vreeze, Hengeveld, Kuster, Sluiter en Van de Wardt Secretaris : De heer Jeltema (interim) Afwezig : Datum:

Nadere informatie

Notulen openbare besluitenlijst college

Notulen openbare besluitenlijst college Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-01286 Datum collegevergadering: 21-03-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo,

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz 124493-190949 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 12 maart 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 12 maart 2019 2. Het vastgestelde openbare deel van

Nadere informatie

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. M.M.van 't Veld Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta

Nadere informatie