COMELIT IP RAS (ANDROID) Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COMELIT IP RAS (ANDROID) Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik"

Transcriptie

1 COMELIT IP RAS (ANDROID) Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik

2 INHOUD 1.1 Over COMELIT IP RAS Systeemvereisten Ondersteunde apparaten Een apparaat registreren IP-camera registreren Een kanaal van COMELIT RAS Solution (pc-client) registreren Eén kanaal van de IPNVR700A registreren Een groep registreren Een opnameapparaat registreren Overzicht Functies Live-weergave van een apparaat Live-weergave van een apparaat - overzicht Live-weergave van een apparaat - functies Live-weergave van een groep Live-weergave van een opnameapparaat Overzicht Live-weergave van een opnameapparaat - functies Extern apparaat afspelen Extern apparaat afspelen - overzicht Functies... 19

3 6.2 Extern opnameapparaat afspelen Extern opnameapparaat afspelen - overzicht Functies Video & image [Video en beeld] Image Setup [Beeld instellen] Stream Setup [Stream instellen] Audio [Volume] Het apparaat opnieuw starten... 24

4 1. Inleiding 1.1 Over COMELIT IP RAS COMELIT IP RAS is een op Android gebaseerde app voor smartphones en tablets die het mogelijk maakt om netwerkproducten van COMELIT op afstand te monitoren en te bedienen. 1.2 Systeemvereisten Besturingssysteem Processor Display Opslag Netwerk Google Android 2.3 t/m 4.3 (Ginger Bread t/m Jelly Bean) Compatibel met ARMv7-A 320x480 pixels tot 1080x1920 pixels (320dp tot 1080dp) 25MB of meer Wifi of mobiel netwerk (3G of 4G) via het mobiele Android-apparaat 1.3 Ondersteunde apparaten Categorie NETWERKCAMERA SOFTWARE NVR 2. De app installeren Model IPCAM791A, IPCAM794A IPCAM720A, IPCAM700A, IPCAM722A, IPCAM727A, IPCAM702A IPCAM742A, IPCAM767A, IPCAM752A IPPTZ773A, IPPTZ777A, IPPTZ779A COMELIT RAS Solution IPNVR700A IPNVR704A, IPNVR708A, IPNVR746A 1. Open de Play Store (Google Play) op uw Android-apparaat. 2. Voer in het zoekveld van de Play Store (Google Play) COMELIT IP RAS in. U kunt ook zoeken op COMELIT, COMELIT IP, COMELIT IP RAS SOLUTION of RAS SOLUTION. 3. Installeer COMELIT IP RAS en open de toepassing.

5 3. Registreren Start het programma COMELIT IP RAS. Tik op Start en vervolgens op Add [Toevoegen]. 1. Tik op Start Tik op Add [Toevoegen] Het menu Device Registration [Apparaat registreren] wordt geopend. Device [Apparaat]: registreer één kanaal voor de IP-camera of de software Comelit RAS Solution. Group [Groep]: maak in het deel Device Registration [Apparaat registreren] een groep met geregistreerde apparaten. Recorder [Opnameapparaat]: registreer de NVR. De verbindingsstatus controleren. Als er een verbinding tot stand is gebracht, verschijnt er video in het gedeelte Result [Resultaat]. De gegevens van het geregistreerde apparaat via verzenden.

6 3.1 Een apparaat registreren IP-camera registreren Beschikbaar model IPCAM791A, IPCAM794A IPCAM720A, IPCAM700A, IPCAM722A, IPCAM727A, IPCAM702A IPCAM742A, IPCAM767A, IPCAM752A IPPTZ773A, IPPTZ777A, IPPTZ779A <Device info> [Apparaatgegevens] Selecteer in het gedeelte Device info [Apparaatgegevens] de opties zoals hieronder aangegeven. Brand [Merk]: COMELIT Model Type [Modeltype]: Network Camera [Netwerkcamera] Model: Default [Standaard] Selecteer alleen Default [Standaard]. Media: General [Algemeen] - Zowel General [Algemeen] als JPEG ontvangen Stream2 van de IP-camera. - H264 ontvangt Stream3 van de IP-camera. - Generic JPEG/MJPEG [Algemene JPEG/MJPEG] ontvangt JPEG Push van de IP-camera. Name [Naam]: voer een naam in voor de IP-camera die u in het programma COMELIT IP RAS Mobile wilt gebruiken. IP/URL: voer het IP-adres in. Port [Poort]: voer het poortnummer in. Standaard is het poortnummer van de IP-camera ingesteld op 80. <Device Option> [Apparaatoptie] ID, PW: voer de ID en het wachtwoord van de IP-camera in. Show password [Wachtwoord weergeven]: als u de optie Show Password [Wachtwoord weergeven] selecteert, wordt het wachtwoord op het scherm weergegeven.

7 3.1.2 Een kanaal van COMELIT RAS Solution (pc-client) registreren Beschikbaar model Comelit RAS Solution <Device info> [Apparaatgegevens] Selecteer in het gedeelte Device info [Apparaatgegevens] de opties zoals hieronder aangegeven. Brand [Merk]: COMELIT Model Type [Modeltype]: NVR Model: Software Selecteer niet Default [Standaard] of Stand Alone [Standalone]. Media: General [Algemeen] General [Algemeen] en H264 zijn dezelfde functie. Name [Naam]: voer een naam in voor de client die u in het programma COMELIT IP RAS Mobile wilt gebruiken. IP/URL: voer het IP-adres in. Port [Poort]: voer het poortnummer in. Standaard is het poortnummer van Comelit RAS Solution ingesteld op <Device Option> [Apparaatoptie] ID, PW: voer de ID en het wachtwoord van COMELIT RAS Solution in. Channel [Kanaal]: het apparaat ontvangt het toegewezen kanaal van COMELIT RAS Solution. Als u 1 invoert, wordt Ch1-video van COMELIT RAS Solution op het mobiele apparaat weergegeven. Show password [Wachtwoord weergeven]: als u de optie Show Password [Wachtwoord weergeven] selecteert, wordt het wachtwoord op het scherm weergegeven. Er kunnen meerdere kanalen als groep worden geregistreerd. Raadpleeg voor het registreren van een NVR-groep paragraaf 3.3 Een opnameapparaat registreren in deze handleiding Eén kanaal van de IPNVR700A registreren

8 Beschikbaar model Alleen IPNVR700A <Device info> [Apparaatgegevens] Selecteer in het gedeelte Device info [Apparaatgegevens] de opties zoals hieronder aangegeven. Brand [Merk]: COMELIT Model Type [Modeltype]: NVR Model: Default [Standaard] Selecteer niet Software. Media: General [Algemeen] General [Algemeen] en H264 zijn dezelfde functie. Name [Naam]: voer een naam in voor de IPNVR700A die u in het programma COMELIT IP RAS Mobile wilt gebruiken. IP/URL: voer het IP-adres in. Port [Poort]: voer het poortnummer in. Standaard is het poortnummer van de IPNVR700A ingesteld op 80. <Device Option> [Apparaatoptie] ID, PW: voer de ID en het wachtwoord van de IPNVR700A in. Channel [Kanaal]: het apparaat ontvangt het toegewezen kanaal van de IPNVR700A. Als u 1 invoert, wordt Ch1-video van de IPNVR700A op het mobiele apparaat weergegeven. Show password [Wachtwoord weergeven]: als u de optie Show Password [Wachtwoord weergeven] selecteert, wordt het wachtwoord op het scherm weergegeven.

9 3.2 Een groep registreren Het is mogelijk om meerdere geregistreerde netwerkapparaten als één groep te monitoren. Tik op het tabblad Group [Groep]. <Group Info> [Groepsgegevens] Name [Naam]: voer de groepsnaam in die u in het programma COMELIT IP RAS Mobile wilt gebruiken. Camera: selecteer het aantal camera's dat u in de groep wilt opnemen. U kunt 2, 4, 6, 8, 12, 18, 20 of 24 kanalen voor elke groep selecteren. <Device> [Apparaat] Het geselecteerde apparaat wordt weergegeven. 1. Tik op Choose Device [Apparaat kiezen] om te registreren. 2. Selecteer het apparaat dat u wilt registreren. 3. Het geregistreerde apparaat wordt in de lijst weergegeven. 4. Terug naar de lijst met apparaten. Tik op Test group1. 5. Video wordt op één scherm weergegeven.

10 3.3 Een opnameapparaat registreren Een gebruiker kan maximaal 16 NVR-kanalen monitoren. Deze functie is alleen beschikbaar voor de IPNVR704A, IPNVR708A en IPNVR746A. Beschikbaar model IPNVR704A, IPNVR708A, IPNVR746A Brand [Merk]: COMELIT Model Type [Modeltype]: DVR Model: Default [Standaard] Media: General [Algemeen] General [Algemeen] en H264 zijn dezelfde functie. Address Type [Adrestype]: Static IP [Statisch IPadres]/DDVRLS/DNS Selecteer het type aan de hand van uw netwerkomgeving. - Static IP [Statisch IP-adres] - DDVRLS (NVR moet geregistreerde DDVRLS zijn) - DNS Max Channel [Max. kanalen]: 4/8/16 kanalen Kies de kanalen die u wilt monitoren. Stream: Secondary [Secundair] of Primary [Primair] Kies de stream die u wilt monitoren. Name [Naam]: voer een naam in voor de NVR die u in het programma COMELIT IP RAS Mobile wilt gebruiken. Port [Poort]: voer het poortnummer in. Standaard is het poortnummer van IPNVR704A, IPNVR708A en IPNVR746A ingesteld op Als IPNVR704A, IPNVR708A, IPNVR746A de functie DDVRLS gebruiken, controleer dan of de optie Enable DDVRLS [DDVRLS inschakelen] is geselecteerd en voer in plaats van het IP-adres de apparaatnaam in van het apparaat dat op de DDVRLS-server is geregistreerd. De naam die u invoert, moet gelijk zijn aan de naam die tijdens het configureren van DDVRLS op het apparaat is ingesteld. <Recorder Option> [Opties opnameapparaat] ID, PW: voer de ID en het wachtwoord van de IPNVR704A, IPNVR708A, IPNVR746A in. (De standaard-id is admin en het standaardwachtwoord is admin.) Show password [Wachtwoord weergeven]: als u de optie Show Password [Wachtwoord weergeven] selecteert, wordt het wachtwoord op het scherm weergegeven.

11 4. Gebruik 4.1 Overzicht Op het hoofdscherm wordt een lijst met geregistreerde apparaten weergegeven. Back [Vorige]: terug naar het startscherm. Add [Toevoegen]: de gebruiker kan een apparaat registreren. Raadpleeg voor meer informatie paragraaf 3.1 Een apparaat registreren in deze handleiding. Zoeken: de gebruiker kan het geregistreerde apparaat zoeken. All [Alle]: de gebruiker kan het geregistreerde apparaat zoeken op Device [Apparaat], Group [Groep] of Recorder [Opnameapparaat]. 4.2 Functies 1) De kanaalvolgorde wijzigen De gebruiker kan de volgorde van de kanalen wijzigen door deze aan te tikken. 1. Tik op de naam van het apparaat waarvan u de volgorde wilt wijzigen en houd uw vinger ingedrukt. 2. Verplaats het apparaat. 3. Tik op OK.

12 2) Snelmenu De gebruiker kan de opgenomen gegevens instellen of afspelen via het snelmenu. Tik op de afbeelding om het snelmenu te openen. LIVE: de live-video van het geselecteerde apparaat wordt op het scherm weergegeven. EDIT [BEWERKEN]: de instellingen voor het geregistreerde apparaat bewerken. DELETE [VERWIJDEREN]: het apparaat verwijderen. REMOTE SETUP[EXTERN INSTELLEN]: hiermee kan de gebruiker de instellingen van het apparaat op afstand via de mobiele toepassing wijzigen. REMOTE REPLAY [EXTERN AFSPELEN]: opgenomen gegevens afspelen die zich op de SD-kaart van het apparaat bevinden. LOCAL REPLAY [LOKAAL AFSPELEN]: opgenomen gegevens op het mobiele apparaat afspelen.

13 5. Live-weergave 5.1 Live-weergave van een apparaat Live-weergave van een apparaat - overzicht Live-weergave - overzicht 1 Afsluiten 2 Menu Geavanceerd 3 Lokaal opnemen 4 Apparaatlijst 5 Zoomen 6 Pannen/kantelen 7 Stilzetten 8 Status 9 Beeldgrootte 10 Luidspreker 11 Momentopname Live-weergave van een apparaat - functies 1) Afsluiten Het live-scherm afsluiten en terugkeren naar het hoofdscherm. 2) Menu Geavanceerd Via het menu Geavanceerd kan de gebruiker het alarm, de voorkeursinstelling en de tour van de PTZcamera instellen. Deze functie is alleen beschikbaar voor PTZ-camera's. Alarm U kunt de handmatige activering instellen. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding voor het instellen van de IP-camera. Alarmactivering (trigger): 1~4 Preset [Voorkeursinstelling] U kunt camerarichtingen als voorkeursinstelling opslaan zodat u de camera direct in een opgeslagen richting kunt bewegen. Voorkeursinstelling: 001~256 Tour Tour: 001~256

14 3) Lokaal opnemen De gebruiker kan video en audio die op het mobiele apparaat wordt afgespeeld opslaan in AVI-indeling en op een later moment afspelen. Het bestand met de lokale opname kan alleen via de app worden afgespeeld. 1. Tik op het pictogram om video en audio op het mobiele apparaat op te nemen. 2. U kunt de video afspelen door terug te gaan naar de apparaatlijst en de afbeelding aan te tikken om het snelmenu te openen. 3. Tik op Local Replay [Lokaal afspelen] in het snelmenu. 3. De opgenomen bestanden worden weergegeven. Tik op de lijst die u wilt afspelen. 4) Apparaatlijst De geregistreerde camera's worden op het scherm weergegeven. Als u erop tikt, kunt u naar het andere model gaan. 5) Zoomen De video in- of uitzoomen. en omlaag. Deze functie is alleen beschikbaar voor PTZ-camera's. Tik op de zoombalk op het scherm en beweeg uw vinger omhoog

15 6) Pannen/kantelen De gebruiker kan de pan- en kantelfunctie gebruiken. Deze functie is alleen beschikbaar voor PTZ-camera's. Sleep het rondje omhoog, omlaag, naar links of naar rechts om de camera te pannen/kantelen. Het bereik en niveau van de pan/kantelfunctie kan per camera verschillen. Het verwerken van de resultaten van de pan/kantelfunctie kost tijd, omdat de opdracht eerst naar de camera moet worden gestuurd en vervolgens door de camera moet worden uitgevoerd. Wanneer de camera beweegt neemt de omvang van de videogegevens toe, waardoor er vertraging in de weergave kan optreden. In 3Gnetwerken kan het wel een paar seconden (of langer) duren om de videogegevens te ontvangen. In een instabiele netwerkomgeving kan deze vertraging worden gereduceerd door de pan/kantelfunctie met lagere videokwaliteitsinstellingen te gebruiken. 7) Stilzetten Hiermee worden de actuele live-beelden op het scherm stilgezet. 8) Status De gebruiker kan de status van het apparaat in realtime controleren. Op het scherm verschijnt de onderstaande informatie.

16 9) Beeldgrootte De gebruiker kan de beeldgrootte wijzigen. 10) Luidspreker Als u op de luidsprekerknop tikt, kunt u het geluid in de mobiele telefoon horen. Alleen beschikbaar voor modellen met audio-ondersteuning. 11) Momentopname De gebruiker kan de momentopnamefunctie gebruiken om het live-beeld op te slaan. 1. Tik op de knop voor momentopname. 2. Er verschijnen beelden op het scherm. De momentopnamen worden opgeslagen onder /Pictures/ COMELIT IP RAS.

17 12) Led-functie, microfoonfunctie Led Als u op de ledknop tikt, kunt u de led op uw apparaat in- of uitschakelen. Alleen beschikbaar voor IPCAM791A Microfoon Als u op de microfoonknop tikt, kunt u het geluid extern verzenden. Alleen beschikbaar voor modellen met audioondersteuning. 13) Digitaal zoomen De functie voor digitaal zoomen kan worden uitgevoerd in de Live-modus. 1. Tik tweemaal op de video. 2. Digitaal zoomen is nu geactiveerd. 3. Als u nogmaals tweemaal op de video tikt, wordt de oorspronkelijke videogrootte hersteld.

18 5.2 Live-weergave van een groep 1. Tik op de knop Live op het snelmenu. 2. De Live-weergave van de groep wordt geopend. 3. Als u een video aantikt, wijzigt deze in enkelvoudige kanaalmodus. 5.3 Live-weergave van een opnameapparaat Overzicht 1. Tik op de knop Live op het snelmenu. 2. De NVR-kanaalweergave wordt geopend. 3. Als u een video aantikt, wijzigt deze in enkelvoudige kanaalmodus.

19 5.3.2 Live-weergave van een opnameapparaat - functies De kanalen vooruit en achteruit verplaatsen. De schermindeling wijzigen (max. 16ch-indeling beschikbaar). Selecteer de gewenste indeling in de lijst. Raadpleeg voor meer functies (zoals stilzetten en momentopname) paragraaf Live-weergave van een apparaat - functies in deze handleiding. 6. Extern afspelen 6.1 Extern apparaat afspelen De gebruiker kan video die is opgeslagen op een SD-geheugenkaart in de IP-camera afspelen en zoeken Extern apparaat afspelen - overzicht 1. Tik op de afbeelding. 2. Tik op Remote Replay [Extern afspelen] in het snelmenu. 3. Het scherm voor extern apparaat afspelen wordt weergegeven.

20 6.1.2 Functies 1) Digitaal zoomen De functie voor digitaal zoomen kan worden uitgevoerd in de afspeelmodus. 1. Tik tweemaal op de video. 2. Digitaal zoomen is nu geactiveerd. 3. Als u nogmaals tweemaal op de video tikt, wordt de oorspronkelijke videogrootte hersteld. 2) Afspeelknoppen 1 Naar eerste 2 Snel achteruit afspelen 3 Achteruit afspelen 4 Onderbreken 5 Vooruit afspelen 6 Snel vooruit afspelen 7 Naar laatste 1 Naar eerste 7 Naar laatste : Hiermee gaat u naar het eerste of laatste opgenomen beeld in de gegevens 2 Snel achteruit afspelen 6 Snel vooruit afspelen : Hiermee wordt de video snel achteruit of vooruit afgespeeld.

21 3 Achteruit afspelen 6 Vooruit afspelen : Hiermee wordt de video achteruit of vooruit afgespeeld. 4 Onderbreken : Als u op deze knop tikt terwijl de video wordt afgespeeld, wordt de video onderbroken. 3) In kalender zoeken De gebruiker kan video op een specifieke datum zoeken. Als u een datum selecteert, worden de opgenomen gegevens voor die datum in de tabel weergegeven. Datums waarop er beelden zijn opgenomen, zijn in de kalender geactiveerd. 1. Tik op de knop Zoeken. 2. Tik op de datum die u wilt afspelen. Datums waarop er gegevens zijn opgenomen, zijn rood gekleurd. 3. Selecteer Hour [Uur] en Minute [Minuten]. Opgenomen gegevens zijn tevens gemarkeerd op het uur en de minuten. 4. Tik op Play [Afspelen]. 5. Het scherm voor afspelen wordt weergegeven. 6. U kunt de opgenomen video bedienen via de afspeelknoppen.

22 6.2 Extern opnameapparaat afspelen De gebruiker kan video die op de NVR is opgeslagen afspelen en zoeken Extern opnameapparaat afspelen - overzicht De gebruiker kan video die op de NVR is opgeslagen afspelen en zoeken. 1. Tik op de afbeelding van de NVR. 2. Tik op Remote Replay [Extern afspelen] in het snelmenu. 3. Het scherm voor extern afspelen op de NVR wordt weergegeven Functies (1) Weergavemodus wijzigen De kanalen vooruit en achteruit verplaatsen. De schermindeling wijzigen. Selecteer de gewenste indeling in de lijst.

23 (2) Momentopname Tik op de knop voor momentopname op het scherm. Er wordt een momentopname opgeslagen en weergegeven van beelden die tijdens het afspelen van de NVR op het scherm zijn opgenomen. De momentopnamen worden opgeslagen onder /Pictures/ COMELIT IP RAS. (3) Digitaal zoomen Raadpleeg de paragraaf Functies in deze handleiding. (4) Afspeelknoppen Raadpleeg de paragraaf Functies in deze handleiding. 7. Extern instellen De gebruiker kan de instellingen van het apparaat op afstand wijzigen. 1. Klik in de lijst met apparaten op de afbeelding van het apparaat dat u wilt instellen. 2. Klik op Remote Setup [Extern instellen] in het snelmenu. 3. De pagina Remote Setup [Extern instellen] wordt geopend.

24 7.1 Video & image [Video en beeld] Image Setup [Beeld instellen] Sommige functies zijn alleen beschikbaar op apparaten die deze functies ondersteunen. Brightness [Helderheid], Contrast, Saturation [Intensiteit] en Sharpness [Scherpte] van de actuele video aanpassen. Deze wijziging wordt toegepast op de video van het mobiele apparaat en op het apparaat. Brightness [Helderheid]: 1~10 Contrast: 1~10 Saturation [Intensiteit]: 1~10 Sharpness [Scherpte]: 1~ Stream Setup [Stream instellen] Onderstaande modellen ondersteunen stream1 en stream2. - PTZ-serie (IPPTZ773A, IPPTZ777A, IPPTZ779A)

25 7.1.3 Audio [Volume] Deze functie is alleen beschikbaar op apparaten die audio ondersteunen. De audiofunctie is beschikbaar op onderstaande modellen. - PTZ-serie (IPPTZ773A, IPPTZ777A, IPPTZ779A) - Wifi-serie (IPCAM794A, IPCAM791A) - High-serie (IPCAM742A, IPCAM767A) 7.2 Het apparaat opnieuw starten Indien nodig kunt u het apparaat opnieuw starten. Via Don Arrigoni, Rovetta S. Lorenzo (Bergamo), Italië export.department@comelit.it

COMELIT IP RAS (ios) Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik

COMELIT IP RAS (ios) Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik COMELIT IP RAS (ios) Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik INHOUD 1.1 Over COMELIT IP RAS mobile viewer... 3 1.2 Systeemvereisten... 3 1.3 Ondersteunde

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Beknopte set-up handleiding. Via Don Arrigoni, 5 24020 Rovetta S. Lorenzo (Bergamo) http://www.comelitgroup.com e-mail : export.department@comelit.

Beknopte set-up handleiding. Via Don Arrigoni, 5 24020 Rovetta S. Lorenzo (Bergamo) http://www.comelitgroup.com e-mail : export.department@comelit. Beknopte set-up handleiding Via Don Arrigoni, 5 24020 Rovetta S. Lorenzo (Bergamo) http://www.comelitgroup.com e-mail : export.department@comelit.it Image Model Beschrijving IPCAM720A Full-HD IP IR dome-camera,

Nadere informatie

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 Open Internet Explorer en vul het IP adres van de recorder in, bijv: http://192.168.1.15 Het IP adres is ook te achterhalen via het menu op de recorder

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

Remote Administration System PDA (RASmobile)

Remote Administration System PDA (RASmobile) Divitec Nederland BV 1 Xineron RAS Mobile RAS Mobile geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot externe sites en live video te bekijken met gebruik van een op Windows Mobile gebaseerde PDA op ieder

Nadere informatie

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A PoE IP Camera Quick Start Guide QG4_A Camera Connectie Diagram PoE IP Camera Jouw mobiele apparaat Netwerk Kabel Power Adapter 01. Router Netwerk Kabel PoE Switch / PoE Injector Sluit de camera voor de

Nadere informatie

Beknopte set-up handleiding

Beknopte set-up handleiding Beknopte set-up handleiding Via Don Arrigoni, 5 24020 Rovetta S. Lorenzo (Bergamo), Italië http://www.comelitgroup.com e-mail : export.department@comelit.it Model Beschrijving Inhoud van de verpakking

Nadere informatie

Eminent DVR App voor Apple en Android

Eminent DVR App voor Apple en Android Eminent DVR App voor Apple en Android 2 NEDERLANDS Eminent DVR App voor Apple en Android Inhoudsopgave 1.0 Installeren van de App op je smartphone... 3 2.0 Eminent DVR de eerste keer opstarten... 3 3.0

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING INHOUD GV Smartphone applicatie handleiding... 3 1 Enkele nota s:... 3 2 Windows Smartphone GV-MSView... 3 2.1 GV-MSView Live beelden instellen... 3 2.2 GV-MSView Opgenomen

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

inex Client Quicksheet

inex Client Quicksheet inex Client Quicksheet Installeren Klik op het icoon StandardSetup. Het volgende scherm verschijnt: Klik op Next. Selecteer Client en klik op Next. Kies eventueel in welke map inex geïnstalleerd mag worden

Nadere informatie

Configuratiehandleiding

Configuratiehandleiding Configuratiehandleiding Inleiding Comelit beidt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen, wordt verwachte de installatietijd

Nadere informatie

EM6005 / EM6015 iphone en ipod app

EM6005 / EM6015 iphone en ipod app EM6005 / EM6015 iphone en ipod app 2 NEDERLANDS EM6005 / EM6015 iphone en ipod app Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Systeem benodigdheden... 2 3.0 Het installeren van de app... 2 4.0 Begin scherm

Nadere informatie

Snelstartgids INSTALLATIE VAN UW SYSTEEM 4CH DVR. Nederlands _1

Snelstartgids INSTALLATIE VAN UW SYSTEEM 4CH DVR. Nederlands _1 VIDEO OUT 1 2 3 4 G 1 COM G NETWORK Snelstartgids KIT MODEL SDS-P3040 / V4040 / P4080 / P5080 / P5100 / P5101 DVR MODEL SDR-3100 / 4100 / 4101 / 5100 SAMSUNG ALL-IN-ONE BEVEILIGINGSSYSTEEM Dank u voor

Nadere informatie

JVC CAM Control. Handleiding. for Android. Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT

JVC CAM Control. Handleiding. for Android. Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT JVC CAM Control for Android Handleiding Nederlands LYT2562-008A 0812YMHYH-OT Gebruik van JVC CAM Control Gebruik een Android smartphone of tablet voor het bedienen van de camera. Met de applicatie voor

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Gebruikers Handleiding Camera App Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Inhoud: Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6, 7 Pag. 8, 9 Welkom Hoe werkt het? Installeren van de Camera of NVR recorder Installeren

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding.

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding. ATV Full HD TV Stick Gebruikershandleiding http://europe.mygica.com 1 Inhoud Snelle installatiehandleiding...3 Stroom en HDMI aansluiten...4 KR-34 afstandsbediening...4 Eerste gebruik...5 Deel 1: Inschakelen...5

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoud

Inhoudsopgave. Inhoud Inhoudsopgave Inhoud 1 Instellingen in de recorder... 2 1.1 Algemeen... 2 1.2 Meer instellingen... 2 1.3 DDNS... 3 1.4 Serienummer... 3 2 Registreren van de recorder... 4 2.1 Website... 4 2.2 Registreren

Nadere informatie

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie.

Onze netwerk camera, DVR, NVR serie product en mobiele telefoon app ondersteunt P2P functie. Welkom Bedankt voor het gebruik van onze P2P functie! Deze handleiding is ontworpen om u te helpen met de verbinding via P2P Lees alstublieft de volgende aanwijzingen voorzichtig door. * Voor de werking,

Nadere informatie

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3: adapters

Nadere informatie

Basis gebruikers handleiding. ivms-4200-clientsoftware. Versie 0.1

Basis gebruikers handleiding. ivms-4200-clientsoftware. Versie 0.1 Basis gebruikers handleiding ivms-4200-clientsoftware Versie 0.1 1.2.1 Basis handelingen in de live weergavemodus Live weergave voor één kanaal starten: Als u live video wilt weergeven, sleept u de camera

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App

Internet Video Deurbel. SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App Internet Video Deurbel SNELSTART Gebruikersopties Handleiding voor de App In deze handleiding worden alle functies uitgelegd om u wegwijs te maken van ons product. Door middel van foto s proberen we alles

Nadere informatie

EDGE RECORDING MANAGER

EDGE RECORDING MANAGER EDGE RECORDING MANAGER INHOUD 1. Edge Recording Manager Windows... 3 1.1 Interface... 3 1.1.1 Algemene instellingen... 4 1.1.2 Hosts... 4 1.1.3 Live beeld... 5 1.1.4 Zoomen, PTZ en Fisheye... 7 1.1.5 Opgenomen

Nadere informatie

software installatie handleiding Versie 15.02.7a

software installatie handleiding Versie 15.02.7a software installatie handleiding Versie 15.02.7a Bestemd voor onze pakketten met de FHC08SA DVR digitale video recorder Het opstarten van de software Voor het installeren van de software dient u de recorder

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

TVRMobile V2.0 Gebruikershandleiding

TVRMobile V2.0 Gebruikershandleiding TVRMobile V2.0 Gebruikershandleiding P/N 1070644A-NL REV 1.0 ISS 14OCT13 Copyright Handelsmerken en patenten Fabrikant Contactgegevens 2013 UTC Fire & Security Americas Corporation, Inc. Interlogix is

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de gebruikershandleiding voor de software (voor ipad) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOODCorporatie. De

Nadere informatie

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen

Klik met de rechtermuisknop in het scherm, er komen nu menu opties tevoorschijn. Ga naar hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Snel start gids NVR Start de NVR op en verbind de NVR en de IP-camera s met internet en stroom. Tijd en algemene gegevens instellen hoofdmenu en daarna naar Systeem Algemeen Tijdzone: Kies de juiste tijdzone

Nadere informatie

Comelit-applicatie 1.0 beschikbaar in de App Store en via Google Play

Comelit-applicatie 1.0 beschikbaar in de App Store en via Google Play NL GEBRUIKERSHANDLEIDING Comelit-applicatie 1.0 beschikbaar in de App Store en via Google Play Inhoud Inleiding... 2 Smart registratie... 3 Gebruik... 4 Legenda toetsen...4 MENU...4 Systemen beheren...4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Stereomicrofoon STM10 Inhoudsopgave Basisprincipes...3 Functieoverzicht...3 Overzicht hardware...3 Montage...4 De microfoon gebruiken...5 Geluid opnemen...5 Geluid voor video opnemen...8

Nadere informatie

Handleiding Werking APP Apple

Handleiding Werking APP Apple AlarmSecur com Handleiding Werking APP Apple 2014 Version 1.0 1 APP > Login Open the app van AlarmSecur - Vul uw cameranummer in o Begint met CN staat achter op de camera. Zie uitleg vergrootglas indien

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het 1. Bediening met de muis Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het icoontje in beeld verschijnt. Beweeg uw muis om uw wachtwoord in het keypad in te voeren. Dat

Nadere informatie

Beknopte set-up handleiding

Beknopte set-up handleiding Beknopte set-up handleiding Via Don Arrigoni, 5 24020 Rovetta S. Lorenzo (Bergamo), Italië http://www.comelitgroup.com e-mail : export.department@comelit.it MODEL IPCAM742A Beschrijving Full HD Box camera

Nadere informatie

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5.

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5. AlarmSecur com Handleiding werking app (android) Inhoud Login 2 Vergrootglas, foto 3 Tandwiel 4 Login scherm 5 Direct beeld 6, 7 Video instellingen 8 Gebruikersmanagement 9 Alarmmeldingen 10 1 App settings

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan. Inhoudsopgave 1. Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 2. Mee geleverde producten voor de DVR... 2 3. Uitleg bedieningspaneel... 2 4. Uitleg afstandsbediening... 3 5. Aan de slag met de DVR... 3 5.1

Nadere informatie

Korte handleiding voor Nexus IP. Voor alle Nexus VW- en FW-modellen

Korte handleiding voor Nexus IP. Voor alle Nexus VW- en FW-modellen Korte handleiding voor Nexus IP Voor alle Nexus VW- en FW-modellen Inhoud 1.0 Eerste installatie... 3 1.1 KABELS AANSLUITEN... 3 1.2 DE CAMERA VINDEN... 3 1.3 LOG MET INTERNET EXPLORER 11 IN OP DE CAMERA...

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik

Nadere informatie

1. Laad de software voor de camera van op het menu

1. Laad de software voor de camera van  op het menu 1. Laad de software voor de camera van www.overmax.eu. op het menu producten, selecteer RTV, dan IP camera s en uw camera model. Dan subpagina Product selecteer de [HELP] - klik op de grijze pijl symbool

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de ipad SHARP CORPORATION 27 April, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... 4 3 Installatie en starten van de applicatie...

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Voor uw mobiele app

Gebruikers Handleiding Voor uw mobiele app Gebruikers Handleiding Voor uw mobiele app Aangeboden door uw dealer: Mobiele Surveillance Afstand maakt geen verschil 1. Klik om uit te vouwen. 2. Lijst met apparaten. 3. Groep apparaten. 4. Groep kanalen.

Nadere informatie

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10 Overzicht Het instellen van Paxton10 als videomanagementsysteem is eenvoudig. Hiermee kunt u Paxton10 gebruiken om uw videobeelden en toegangscontrole gebeurtenissen

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

PRO 4000. NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL

PRO 4000. NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL PRO 4000 NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL 1 1.0 BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VAN HET PRO 4000 SYSTEEM - H.264 compressie techniek full D1 - Volledig

Nadere informatie

Trybride DVR CPD705/708/716-CVBS//TVI GEBRUIKERSHANDLEIDING

Trybride DVR CPD705/708/716-CVBS//TVI GEBRUIKERSHANDLEIDING 436Z Trybride DVR CPD705/708/716-CVBS//TVI GEBRUIKERSHANDLEIDING Full HD opnemen en afspelen Lees deze instructies voor gebruik zorgvuldig door en bewaar deze voor toekomstig gebruik. Voor de werkelijke

Nadere informatie

Viewlog Viewlog Interface Functiepaneel Bestanden bewaren Dmv Logboek... 5

Viewlog Viewlog Interface Functiepaneel Bestanden bewaren Dmv Logboek... 5 VIEWLOG HANDLEIDING INHOUD Viewlog... 3 1. Viewlog Interface... 4 1.1 Functiepaneel... 5 2. Bestanden bewaren... 5 2.1 Dmv Logboek... 5 2.2 Dmv Exporteren als AVI of EXE... 6 2.3 Dmv Favorieten... 7 2.4

Nadere informatie

NL MANUALE HANDLEIDING. Gebruikshandleiding toepassing ComelitViP Remote 3.0 voor apparaten. Passion.Technology.Design.

NL MANUALE HANDLEIDING. Gebruikshandleiding toepassing ComelitViP Remote 3.0 voor apparaten. Passion.Technology.Design. NL MANUALE HANDLEIDING Gebruikshandleiding toepassing ComelitViP Remote.0 voor apparaten Passion.Technology.Design. Inhoud Installatie... Automatische configuratie appartementbeheerder... 4 Automatische

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Configuratiehandleiding NetcamViewer Monitor

Configuratiehandleiding NetcamViewer Monitor Configuratiehandleiding NetcamViewer Monitor Versie 1.1 Alle informatie in deze handleiding vind u ook terug op elke pagina in NetcamViewer Monitor, door rechtsboven op het vraagtukken te klikken. Installatie

Nadere informatie

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G 2 1. Inhoud van het BabyCam-pakket 2. Instellen van camera en app 3. Gebruik op afstand 3 stap-voor-staphandleiding IP-camera WiFi-antenne adapter Engelstalige

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios)

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

Apple Family-cam app 1.11. Gebruikershandleiding versie 1.1

Apple Family-cam app 1.11. Gebruikershandleiding versie 1.1 Apple Family-cam app 1.11 Gebruikershandleiding versie 1.1 Inhoud 1) CAMERA TOEVOEGEN AAN DE APP.... 3 2) CONTROL MENU.... 6 1 E SCHERM CAMERA BESTURINGSSCHERM :... 7 2 E SCHERM CAMERA NAVIGATIESCHERM

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

Gebruikshandleiding App Intercall Remote ViP

Gebruikshandleiding App Intercall Remote ViP NL TECHNISCHE HANDLEIDING Gebruikshandleiding App Intercall Remote ViP VOOR APPARATEN: www.comelitgroup.com App Intercall Remote ViP installeren... Configuratie van de applicatie... 4 Een oproep beantwoorden...

Nadere informatie

1 Inleiding 1 / 24. DATUM UITGIFTE : 24-1-2014 DATUM HERZIENING : 18-7-2014 Gebruikershandleiding ivms-4200-client 2.0 HIKVISION

1 Inleiding 1 / 24. DATUM UITGIFTE : 24-1-2014 DATUM HERZIENING : 18-7-2014 Gebruikershandleiding ivms-4200-client 2.0 HIKVISION 1 / 24 1 Inleiding Deze verkorte handleiding beschrijft de meest gebruikte mogelijkheden voor het live bekijken van beelden, evenals het opvragen van opgenomen beelden. Mochten er vragen, opmerkingen of

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag

Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Novell Messenger 3.0.1 Mobiel Snel aan de slag Mei 2015 Novell Messenger 3.0.1 en later is beschikbaar voor uw ondersteunde mobiele ios-, Android- BlackBerry-apparaat. Omdat u op meerdere locaties tegelijkertijd

Nadere informatie

Smart Professional Surveillance System Gebruikers Handleiding Nederlands

Smart Professional Surveillance System Gebruikers Handleiding Nederlands Smart Professional Surveillance System Gebruikers Handleiding Nederlands 1 Inhoudsopgave Live view Camera... 3 Real-time beelden bekijken... 3 Record/Opnemen... 6 Snapshot/schermafdruk... 6 PTZ functie...

Nadere informatie

Handleiding Dahua recorders (WEB Service) 28-10-2012

Handleiding Dahua recorders (WEB Service) 28-10-2012 Inloggen Open de webservice in uw internetbrowser, bijvoorbeeld: http://243.273.23.125:85/ Vul uw gebruikersnaam (User Name) en wachtwoord (Password) in. Klik op Login om in te loggen. Krijgt u geen loginscherm

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor iphone) voor Live Streaming Camera GV-LS2/GV-LS1 van JVC KENWOOD Corporatie. De modellen die

Nadere informatie

GroupWise Messenger 18 Mobiel Snel aan de slag

GroupWise Messenger 18 Mobiel Snel aan de slag GroupWise Messenger 18 Mobiel Snel aan de slag November 2017 GroupWise Messenger Mobiel Snel aan de slag GroupWise Messenger is beschikbaar voor uw ondersteunde mobiele ios-, Android- BlackBerry-apparaat.

Nadere informatie

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Recorder en Camera s firmware + IP instellen... 2 2. Internet Explorer Instellen... 4 3. Recorder + Camera s Instellen...

Nadere informatie

Korte handleiding voor Nexus IP. Voor alle Nexus VW- en FW-modellen

Korte handleiding voor Nexus IP. Voor alle Nexus VW- en FW-modellen Korte handleiding voor Nexus IP Voor alle Nexus VW- en FW-modellen Inhoud 1.0 Eerste installatie... 3 1.1 KABELS AANSLUITEN... 3 1.2 DE CAMERA VINDEN... 3 1.3 LOG MET INTERNET EXPLORER 11 IN OP DE CAMERA...

Nadere informatie

TVRMobile HD V2.0 Gebruikershandleiding

TVRMobile HD V2.0 Gebruikershandleiding TVRMobile HD V2.0 Gebruikershandleiding P/N 1072645A-NL REV 1.0 ISS 14OCT13 Copyright Handelsmerken en patenten Fabrikant Contactgegevens UTC Fire & Security Americas Corporation, Inc. Interlogix is onderdeel

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

IP-CAMERA'S SERIE EASY. Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik

IP-CAMERA'S SERIE EASY. Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik IP-CAMERA'S SERIE EASY Lees deze handleiding vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik 1 Netwerkverbinding Deze productserie ondersteunt toegang en beheer via webbrowser. Standaard

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Smart Home Deurbel... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

NVR art. IPNVR704A IPNVR708A IPNVR746A Snelstartgids

NVR art. IPNVR704A IPNVR708A IPNVR746A Snelstartgids NVR art. IPNVR704A IPNVR708A IPNVR746A Snelstartgids Lees deze handleiding vóór gebruik van het apparaat zorgvuldig door en bewaar hem voor toekomstig gebruik 1. Inhoud van de verpakking - Netwerkvideorecorder

Nadere informatie

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR(043-083-163)A Inleiding Comelit biedt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen,

Nadere informatie

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Hieronder vindt u een opsomming van de vernieuwde en bijkomende functionaliteiten van de INTEGRA CONTROL app versie 5.0. Nieuw app icoon en opstartscherm

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab 1 Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Overzicht van de verschillen tussen het boek Starten met de Samsung Galaxy (vierde druk) en de besturingssystemen Android 6 en 7. In dit aanvullende bestand

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

Klantenservice. Onze camera's zijn volledig Plug and Play

Klantenservice. Onze camera's zijn volledig Plug and Play Op deze handleiding zijn de algemene voorwaarden van Epine-camershop.nl van toepassing U kunt de software en handleidingen ook downloaden via de onderstaande link http://www.epine-camerashop.nl/software-en-handleidingen/

Nadere informatie

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl

Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl SB7J01(1F)/ 6MB4121F-01 Verbindingsgids (voor D-SLR-camera s) Nl Inhoudsopgave Inleiding...2 De interface...2 Problemen met verbinden?...2 Meer over SnapBridge...2 Wat heeft u nodig...3 Wat SnapBridge

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

Netwerk Media. Handleiding voor het delen van bestanden en mappen

Netwerk Media. Handleiding voor het delen van bestanden en mappen Netwerk Media Handleiding voor het delen van bestanden en mappen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 2 Instellen van UpnP in Windows Vista... 3 Ínstellen van UPnP in Windows 7... 4 Bestanden

Nadere informatie

Aan de slag. Multimedia / Multimedia Navi Pro. Persoonlijke instellingen configureren

Aan de slag. Multimedia / Multimedia Navi Pro. Persoonlijke instellingen configureren Aan de slag Multimedia / Multimedia Navi Pro Via het startscherm gaat u gemakkelijk naar alle toepassingen. Via de onderste balk gaat u snel naar: Start Audio Telefoon Navigatie Klimaat Persoonlijke instellingen

Nadere informatie

ATS keypad App 3.x Mobiele bediening van ATS alarmpanelen Classic

ATS keypad App 3.x Mobiele bediening van ATS alarmpanelen Classic ATS keypad App 3.x Mobiele bediening van ATS alarmpanelen Classic Installatie en gebruikershandleiding www.softandsec.nl ATS Keypad App V3.x Page ii Inhoud 1 Inleiding...1 1.1 Over ATS alarmpanel App /

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera

Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera Canon Digitale Camera Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera Inhoudsopgave Inleiding....................................... Beelden overbrengen via een draadloze verbinding.....

Nadere informatie

RCForb (Client) Gebruikers handboek Werken met RCForb Client overzicht

RCForb (Client) Gebruikers handboek Werken met RCForb Client overzicht RCForb (Client) Gebruikers handboek Werken met RCForb Client overzicht Pagina 1 van 9 Installatie & Eerste Run (Client) Nederlandse vertaling ON8LW Downloaden en installeren U kunt de meest recente versie

Nadere informatie

H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review

H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone Versie: 1.1 Status: For review Om de camera beelden van de DVR op de smartphone te zien zijn er een aantal eisen vooraf. Binnen netwerk Voor binnen het netwerk

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde camera

Nadere informatie