Eminent DVR App voor Apple en Android

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eminent DVR App voor Apple en Android"

Transcriptie

1 Eminent DVR App voor Apple en Android

2 2 NEDERLANDS Eminent DVR App voor Apple en Android Inhoudsopgave 1.0 Installeren van de App op je smartphone Eminent DVR de eerste keer opstarten De EM6104 of EM6108 toevoegen aan de Eminent DVR APP Gegevens van de DVR verzamelen De DVR toevoegen aan de APP (intern) De DVR toevoegen aan de APP (Extern) Het verwijderen van een DVR uit de APP Weergave beelden van DVR LiveView functies Playback Remote Playback Local Playback Image Playback Settings More System About Veelgestelde vragen en andere relevante informatie Service en ondersteuning Waarschuwingen en aandachtspunten Garantievoorwaarden Verklaring van Overeenstemming... 21

3 3 NEDERLANDS 1.0 Installeren van de App op je smartphone 1. Ga naar de Play store of Apple store 2. Zoek naar de APP genaamd Eminent DVR 3. Download en installeer deze app. 4. Start Eminent DVR. 2.0 Eminent DVR de eerste keer opstarten Na het starten van Eminent DVR krijg je het volgende beginscherm te zien. Standaard is er een DEMO in de applicatie. Het is mogelijk om deze DEMO in de LiveView te benaderen via de knop Select.

4 4 NEDERLANDS 3.0 De EM6104 of EM6108 toevoegen aan de Eminent DVR APP Om de DVR toe te voegen aan de APP dien je de volgende informatie te verzamelen. Deze informatie kun je vinden in het menu van de EM6104 of EM6108 Het IP adres van de DVR Media poort (standaard is dit poort 9000) Web poort (standaard is dit poort 80) Gebruikersnaam Wachtwoord Aantal camera s die aangesloten zijn Het externe IP adres ook wel WAN IP genoemd (dit is noodzakelijk om de DVR buiten je eigen netwerk te benaderen 3.1 Gegevens van de DVR verzamelen 1. Ga naar Menu 2. Klik op informatie 3. Klik op Netwerk 4. Noteer het IP-adres (LAN) 5. Noteer het IP-adres (WAN) 6. Noteer het nummer van de Media Poort 7. Noteer het nummer van de Web Poort

5 5 NEDERLANDS 4.0 De DVR toevoegen aan de APP (intern) Tip: Wanneer je de APP ook buiten je thuisnetwerk wilt benaderen (via internet) is het aan te raden om twee omgevingen aan te maken; namelijk intern en extern. Zorg ervoor dat je telefoon of tablet met hetzelfde netwerk is verbonden als je DVR. 1. Om de DVR toe te voegen binnen je eigen thuisnetwerk dien je op de knop Device te drukken. 2. Daarna druk je op Vervolgens vul je de gegevens in die je vanuit de DVR hebt verzameld.

6 6 NEDERLANDS Device name: De naam die je aan deze DVR wilt geven bijv.: Intern IP: Hier je IP-adres LAN invullen (bv : ) Media port: Media poort (standaard is dit 9000) Web port: Web poort (standaard is dit 80) UserName: gebruikersnaam (standaard admin) Password: wachtwoord (standaard is dit niet ingevuld) Channel: aantal camera s aangesloten

7 7 NEDERLANDS 4. Druk op save 4.1 De DVR toevoegen aan de APP (Extern) Om de DVR toe te voegen via je extern netwerk (internet) : 1. Druk op Device 2. Daarna druk je op Vervolgens vul je de gegevens in die je vanuit de DVR hebt verzameld.

8 8 NEDERLANDS WAN IP adres! Device name: De naam die je aan deze DVR wilt geven bijv.: Extern IP: Hier je IP-adres WAN invullen (bv : ) Media port: Media poort (standaard 9000) Web port: Web poort (standaard 80) UserName: gebruikersnaam (standaard admin) Password: wachtwoord (standaard is dit niet ingevuld) Channel: Aantal camera s aangesloten WAN IP adres!

9 9 NEDERLANDS 4. Druk op Done Wanneer je de DVR buiten je eigen netwerk wilt benaderen dan zul je bij IP: het WAN IP-adres moeten invullen. Ook dien je de port forwarding in je modem/router aan te passen zodat de modem/router de verbinding naar de DVR open zet. Raadpleeg de handleiding van je router voor het openzetten van poorten of kijk op 4.2 Het verwijderen van een DVR uit de APP Om een DVR te verwijderen vanuit de device lijst klik je op device en swipe je het scherm naar rechts je ziet dan de knop verschijnen. Druk op en de DVR is verwijderd uit de lijst. Wanneer je weer terug naar links swiped dan verdwijnt de (per ongeluk) verwijderen. knop weer en kun je geen andere apparaten

10 10 NEDERLANDS 5.0 Weergave beelden van DVR Wanneer je de beelden van de camera(s) wilt bekijken, druk je op LiveView en via de knop select selecteer je de DVR die je wilt bekijken. 5.1 LiveView functies Onder de knop LiveView zijn nog enkele functies die je kunt gebruiken PTZ : hiermee kun je de camera bewegen (alleen wanneer de camera dit ondersteunt) Opname : Hiermee kun je de videobeelden opnemen lokaal op de smartphone LET OP!!! Bij het opnemen van videobeelden dient de opname minstens een minuut te zijn om het video fragment weer af te kunnen spelen in de playback functie. Foto : Hiermee kun je een foto maken van de videobeelden lokaal op de smartphone Stop : Hiermee stop je de camera weergave Audio : Hiermee kun je het geluid aan/uit zetten. Geluid is alléén hoorbaar bij het gekozen channel, mits er een geluidsbron op het betreffende kanaal van de surveillance recorder is aangesloten.

11 11 NEDERLANDS 6.0 Playback Met de functie Playback kun je de opgenomen beelden die op de EM6104/EM6108 en/of smartphone zijn gemaakt terugkijken op je smartphone.

12 12 NEDERLANDS 6.1 Remote Playback Met de functie Remote Playback kun je de opnames die op de harde schijf van de DVR zijn gemaakt terugzien. 1. Selecteer je de DVR waarvan je de beelden van wilt terugzien. Dit doe je via de knop select

13 13 NEDERLANDS 2. Je ziet nu dat de kalender gevuld wordt met blauwe vierkanten. Deze geven de dagen aan dat de DVR opnames heeft gemaakt. 3. Wanneer je een datum selecteert krijg je een lijst te zien met daarin het tijdstip en van welke camera er videobeelden zijn opgeslagen. 4. Selecteer de camera die je wilt bekijken.

14 14 NEDERLANDS 6.2 Local Playback Met de Local Playback functie kun je de videobeelden terugzien die op je smartphone zijn opgeslagen. Selecteer het bestand met de juiste datum tijd en camera om dit videobestand terug te bekijken. De bestandsnaam is opgebouwd uit verschillende kenmerken en in de volgende volgorde; jaar, maand, dag, uur, minuten, seconden, kanaal en dan de extensie van het bestand.

15 15 NEDERLANDS 6.3 Image Playback Met de Image Playback functie kun je de afbeeldingen terugzien die op je smartphone zijn opgeslagen. Selecteer de afbeelding die je wilt bekijken om deze groter weer te geven.

16 16 NEDERLANDS 7.0 Settings Via de optie Settings kun je de instellingen van de DVR wijzigen. LET OP!!! De instellingen wijzigen dan ook op de DVR zelf.

17 17 NEDERLANDS 8.0 More Bij de optie More vindt je de overige instellingen van de APP. Onder system zijn nog een aantal geavanceerde instellingen te vinden. About geeft de versie informatie weer. 8.1 System Met de optie Stream kun je schakelen tussen main en sub stream. De main-stream geeft de beste beeldkwaliteit maar resulteert in langere laadtijden en hoger dataverbruik. Geadviseerd wordt om deze instelling te gebruiken indien je gebruik maakt van je thuisnetwerk. De sub-stream geeft een lagere beeldkwaliteit maar zorgt wel voor snellere laadtijden en laag dataverbruik. Met de optie network kun je aangeven of de APP alleen op WIFI moet functioneren of ook op 3G. Let op: Bij gebruik van 3G worden er kosten door je telecom provider in rekening gebracht. Raadpleeg hiervoor je telecom leverancier. Met de PTZ optie kun je de snelheid van de beweging bij het gebruikmaken van PTZ (Pan / Tilt / Zoom) instellen.

18 18 NEDERLANDS 8.2 About Hier kun je de versie informatie achterhalen van de APP

19 19 NEDERLANDS 9.0 Veelgestelde vragen en andere relevante informatie De meest recente veelgestelde vragen voor je product kun je vinden op de supportpagina van je product. Eminent zal deze veelgestelde vragen regelmatig bijwerken zodat je bent voorzien van de meest recente informatie. Bezoek de Eminent website voor meer informatie: Service en ondersteuning Deze handleiding is door de technische experts van Eminent met zorg opgesteld. Mocht je desondanks problemen ervaren bij de installatie of in het gebruik van je Eminent product, vul dan het supportformulier in op de website Je kunt tevens gebruik maken van het Eminent servicenummer. Bel 0900-EMINENT ( , 45ct per minuut*) of, in geval je woonachtig bent in Vlaanderen (30ct per minuut*). *Exclusief de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon.

20 20 NEDERLANDS 11.0 Waarschuwingen en aandachtspunten Vanwege wet- en regelgeving bepaald door het Europese parlement, kan sommige (draadloze) apparatuur onderhevig zijn aan beperkingen omtrent het gebruik in bepaalde Europese lidstaten. In sommige Europese lidstaten kan het gebruik van deze apparatuur verboden zijn. Neem contact op met je (lokale) overheid voor meer informatie over deze beperkingen. Volg ten allen tijde de instructies in de handleiding*, speciaal wanneer het apparatuur betreft wat geassembleerd dient te worden. Waarschuwing: In de meeste gevallen gaat het om een elektronisch apparaat. Verkeerd of oneigenlijk gebruik van het apparaat kan leiden tot (zware) verwondingen. Het repareren van het apparaat dient uitgevoerd te worden door gekwalificeerd Eminent personeel. De garantie vervalt per direct indien het apparaat zelf gerepareerd is en/of wanneer het product misbruikt is. Voor uitgebreide garantie voorwaarden, ga naar *Tip: Eminent handleidingen worden met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. Door nieuwe technische ontwikkelingen kán het echter gebeuren dat een geprinte handleiding niet meer de meest recente informatie bevat. De online handleiding wordt altijd direct geupdate met de nieuwste informatie. Mocht je een probleem ervaren met de geprinte handleiding, check dan altijd eerst onze website waar de meest recente handleiding te downloaden is. Tevens vind je op onze website in de Vaakgestelde Vragen (FAQ) Sectie veel informatie over je product. Het is zeer raadzaam eerst de FAQ sectie te raadplegen, vaak is je antwoord hier terug te vinden.

21 21 NEDERLANDS 12.0 Garantievoorwaarden De garantietermijn van vijf jaar geldt voor alle Eminent producten, tenzij anders aangegeven op het moment van aankoop. Bij aankoop van een tweedehands Eminent product resteert de garantieperiode gemeten vanaf het moment van de aankoop door de eerste eigenaar. De Eminent garantieregeling is van toepassing op alle Eminent producten en onderdelen onlosmakelijk verbonden met het betreffende product. Voedingen, batterijen, accu s, antennes en alle andere producten niet geïntegreerd in of direct verbonden met het hoofdproduct of producten waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat deze een ander slijtagepatroon kennen dan het hoofdproduct vallen derhalve niet onder de Eminent garantieregeling. De garantie vervalt tevens bij onjuist of oneigenlijk gebruik, externe invloeden en/of bij opening van de behuizing van het betreffende product door partijen anders dan Eminent Verklaring van Overeenstemming Om u te verzekeren van een veilig product conform de richtlijnen opgesteld door de Europese Commissie kunt u een kopie van de Verklaring van Overeenstemming met betrekking tot uw product opvragen door een bericht te sturen naar: U kunt ook een brief sturen naar: Eminent Computer Supplies Postbus AG Geleen Nederland Vermeld bij uw aanvraag duidelijk Verklaring van Overeenstemming en het artikelnummer van het product waarvan u de Verklaring van Overeenstemming opvraagt. Eminent DVR APP NL

EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA

EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA EM398X-R1 - UPS 600-1000-1600VA 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 3 1.3 Aansluiten van de UPS...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE... 3 1.1 Overzicht Cameramanager... 3 1.2 CLVR... 3 1.3 Cameramanager applicatie... 3 2 AAN DE SLAG... 4 2.1 Cameramanager aansluiten en activeren... 4 2.2 Starten van de online

Nadere informatie

1U Series DVR Snelstart gids

1U Series DVR Snelstart gids 1U Series DVR Snelstart gids 1 Inhoudsopgave 1 Hardware installatie en aansluiting... 5 1.1 Controleer de uitgepakte DVR... 5 1.2 Over het voorpaneel en achterpaneel... 5 1.3 Na het verwijderen van de

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 4.2)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 4.2) Internet Control Station Kijk op www.klikaanklikuit.nl /page/ mijn-ics-1000/ voor de meest recente gebruiksaanwijzing en updates. Snel aan de slag Installatiegids (versie 4.2) ICS-1000 Het grootste gemak

Nadere informatie

Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet

Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet Workshop - Dynamic DNS De beelden van je IP-camera bekijken via internet In deze workshop Introductie...2 Eminent EM4483 Draadloze Internet Camera...2 Uitleg van de term Dynamic DNS...3 Voordelen van DynDNS...3

Nadere informatie

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden.

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden. F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op ipad.

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op ipad. Inhoud 1) Inleiding Pagina 2 2) Het token Pagina 2 3) Junos Pulse installeren en configureren Pagina 3 4) Een verbinding maken met Junos Pulse Pagina 5 5) Een werkstation op afstand overnemen Pagina 7

Nadere informatie

H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review

H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone Versie: 1.1 Status: For review Om de camera beelden van de DVR op de smartphone te zien zijn er een aantal eisen vooraf. Binnen netwerk Voor binnen het netwerk

Nadere informatie

Thuiswerken op deklas.nu 3 Leerkrachten handleiding

Thuiswerken op deklas.nu 3 Leerkrachten handleiding Thuiswerken op deklas.nu 3 Leerkrachten handleiding Documentgegevens Auteur : Bastiaan Kooij, Marloes de Vetten, Henk Heurter, Bjorn Berfelo Heutink ICT Versie: mei 15 Disclaimer Op de inhoud van deze

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

DWH SERIE VIDEO-BEVEILIGINGSSYSTEEM Installatie en gebruiksaanwijzing

DWH SERIE VIDEO-BEVEILIGINGSSYSTEEM Installatie en gebruiksaanwijzing DWH SERIE VIDEO-BEVEILIGINGSSYSTEEM Installatie en gebruiksaanwijzing Model: CS89T Versie 1.0 Deze handleiding moet voor toekomstig gebruik worden bewaard INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 LEES DIT VOORDAT

Nadere informatie

My Net. N900 Central Router. Gebruikershandleiding

My Net. N900 Central Router. Gebruikershandleiding My Net N900 Central Router Gebruikershandleiding WD -service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geef ons dan eerst de kans om dit aan te pakken voordat u dit product retourneert. De

Nadere informatie

E-thermostaat Veelgestelde vragen

E-thermostaat Veelgestelde vragen E-thermostaat Veelgestelde vragen Algemeen Installatie Portal App Hub E-thermostaat Programmeren Privacy en Veiligheid Problemen oplossen FAQ20120524 Algemeen Welke uitvoeringen/kleuren zijn beschikbaar?

Nadere informatie

Minimale systeem eisen De Network Viewer software is ontworpen voor het projecteren van videobeelden. De minimale systeem eisen zijn:

Minimale systeem eisen De Network Viewer software is ontworpen voor het projecteren van videobeelden. De minimale systeem eisen zijn: Introductie De Network Viewer software is speciaal ontworpen om gemakkelijk live en opgenomen beeld van een DM digitale multiplexer te bekijken. De gebruiker kan onder andere: Beelden van zeer hoge kwaliteit

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Omnik handleiding installeren wifi. Aanmeldinstructie omvormer met interne wifi op wifi netwerk. Omnik New Energy Co. Ltd.

Omnik handleiding installeren wifi. Aanmeldinstructie omvormer met interne wifi op wifi netwerk. Omnik New Energy Co. Ltd. Omnik handleiding installeren wifi Aanmeldinstructie omvormer met interne wifi op wifi netwerk Omnik New Energy Co. Ltd. Korte inleiding. U heeft een wifi kit voor uw omvormer die verbinding kan maken

Nadere informatie

DIT IS JOUW HANDLEIDING.

DIT IS JOUW HANDLEIDING. DIT IS JOUW HANDLEIDING. FAIRPHONE HANDLEIDING. Met dit korte overzicht is jouw telefoon in een mum van tijd klaar voor gebruik! Maar als je meer hulp, gedetailleerde informatie of zeer technische bijzonderheden

Nadere informatie

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK & HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK... 3 HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN...24 VERSIE

Nadere informatie

Handleiding. Uitwisseling met BRON

Handleiding. Uitwisseling met BRON Handleiding Uitwisseling met BRON 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 4 3. Installatie... 5 Installeren certificaat... 5 Testen certificaat... 6 Voor reguliere uitwisseling eerst registratieoverzicht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PC-gebruik

Gebruikershandleiding PC-gebruik Gebruikershandleiding PC-gebruik Versie 2.0.2.18 / 1 Februari 2011 Mextal 2011 Inhoudsopgave 0. Inleiding... 3 1. Inloggen... 3 1.1 Installeren Plug-in... 4 1.2 Uitvoeren installatie controle... 5 1.2.1

Nadere informatie

Eminent Advanced Manual

Eminent Advanced Manual Eminent Advanced Manual 2 EMINENT ADVANCED MANUAL Eminent Advanced Manual Inhoudsopgave Waarom een Eminent Advanced Manual?... 3 Uw tips en suggesties in de Eminent Advanced Manual?... 3 Service en ondersteuning...

Nadere informatie

ABUS 16-kanaals NAS TVVR70020

ABUS 16-kanaals NAS TVVR70020 ABUS 16-kanaals NAS TVVR70020 Gebruikershandleiding Versie 1.0 en over de gebruikershandleiding Nederlands Deze gebruiksaanwijzing hoort bij dit product. Er staan belangrijke aanwijzingen in betreffende

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Handleiding. Robin SmartView Deurtelefoon

Handleiding. Robin SmartView Deurtelefoon Handleiding Robin SmartView Deurtelefoon Versie: 1.4 - concept Datum: 06-01-2012 gf1 1 gf2 Over deze handleiding Deze handleiding beschrijft de montage, installatie, programmering en bediening van het

Nadere informatie

CamTech. RAS Plus. Gebruikershandleiding. Remote Administration System Plus HELPDESK : 0900-27274357. Postbus 218 510 AE Drunen

CamTech. RAS Plus. Gebruikershandleiding. Remote Administration System Plus HELPDESK : 0900-27274357. Postbus 218 510 AE Drunen CamTech RAS Plus Remote Administration System Plus Gebruikershandleiding Postbus 218 510 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Remote Administration

Nadere informatie

Domeinwinkel handleiding

Domeinwinkel handleiding Domeinwinkel webhosting & domeinnamen Domeinwinkel handleiding Voor al je vragen over domeinnamen, e-mail en webhosting Inhoudsopgave Welkom Domeinnaam 4 5 Domeinnaam informatie 6 - Wat is een domeinnaam?

Nadere informatie

Over deze handleiding

Over deze handleiding 11/2009 Versie 1 Over deze handleiding Hartelijk dank voor de aanschaf van uw tiptel IP 280. In deze gebruiksaanwijzing vindt u alles wat u nodig heeft om uw nieuwe telefoon in gebruik te nemen. Controleer

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TiC Narrow Casting versie 3.2 TiC Narrow Casting versie 3.2 1 van 41 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina Over TiC Narrow Casting 3 Contactgegevens 4 Systeemeisen 5 Ondersteunde bestandsformaten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding DUALSIM PDA handleiding 1 Gebruikershandleiding DUALSIM PDA handleiding 2 DUALSIM PDA Multi Mobile Handleiding Versie 1.0 Multi Mobile B.V., 2008 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of

Nadere informatie