Woerden, Fort Oranje 33

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woerden, Fort Oranje 33"

Transcriptie

1 Woerden, Fort Oranje 33

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. Wij zijn gespecialiseerd in: het verkopen van woningen het begeleiden en bemiddelen bij de aankoop van woningen het taxeren van woningen Exclusief onroerend goed presenteren wij onder het label Buitengewoon wonen. Een team van specialisten van de afdeling Nieuwbouw verkoopt veel nieuwbouw-projecten. De projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Eén van de aspecten zijn de financ iën. Hiervoor werken wij samen met erkende financiële adviseurs van OPMAAT Hypotheken en Verzekeringen. HAVEN AS WOERDEN woerden@dekoningwonen.nl

3 Op gewilde locatie in de "Meander" gelegen, goed onderhouden PATIOBUNGALOW met GARAGE, voor- zij en achtertuin.

4 Op gewilde locatie in de "Meander" gelegen, goed onderhouden PATIOBUNGALOW met GARAGE, voor- zij en achtertuin. De woning is op een royale kavel van 369 vierkante meter gesitueerd en biedt een compleet woonprogramma met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De Oude Rijn met daarlangs het Jaagpad en het "Brediusbos" bevinden zich op een steenworp afstand. Verder zijn het NS-station, het gezellige centrum van Woerden en alle denkbare voorzieningen als scholen, ziekenhuis, sport en recreatiemogelijkheden op korte afstand aanwezig. Indeling: Begane grond: Entree, hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje, toegang tot de garage, woonkamer, slaapkamer met badkamer en trapopgang naar de verdieping. Royale, tuingerichte woonkamer (8.50 x 4.86 m.) met veel lichtinval door raampartijen aan 3 zijden en loopdeur naar de tuin. De woonkamer is voorzien van een open haard, vloerbedekking en spachtelputz wandafwerking. De woonkeuken (4.23 x 2.42m.) heeft een loopdeur naar het terras, plavuizenvloer en stucwerk wanden. De inbouwkeuken in hoekopstelling is voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat en oven (ATAG 2009), koel- vriescombinatie en vaatwasmachine.

5 Ouder slaapkamer (4.69 x 2.89m.) met badkamer (2.72 x 1.90m.) voorzien van ligbad en wastafel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de grote garage (6.95 x 2.72m.) voorzien van vliering, kanteldeur met loopdeur. Deze praktische ruimte biedt naast uw auto plaats aan de wasmachine- en droger en extra bergruimte. Verdieping: Overloop met vaste kast, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Bergkast met CV ketel (Vaillant circa 2006). Slaapkamer 2 (4.86 x 2.72m.) aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 3 (4.50 x 2.60m.). Slaapkamer 4 (4.50 x 2.20m.). Tweede badkamer (1.90 x 1.89m.) voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en 2e toilet. Tuin: Ruim 5,5 meter diepe voortuin ingericht met twee parkeerplaatsen en siertuin. Circa 4 meter brede zijtuin ingericht met groenborders, heesters en een betegeld pad. De fraai aangelegde achtertuin is 13,5 meter breed, deels 7,5 en deels 12 meter diep, de tuin is ingericht met een terras, gemetselde bloembak, gazon, groenborders en heesters. De achtertuin is gelegen op het noorden, door de grootte van de tuin en de lage omliggende bebouwing kunt u hier op ieder moment van de dag een plekje in de zon vinden.

6 Bijzonderheden: *Woonoppervlakte 151m2, kavel 369m2. *Schilderwerk buitenzijde *Slaapkamer en badkamer op de begane grond. *In totaal 4 slaapkamers. *Woonkamer voorzien van openhaard. *In luxe villawijk "De Meander" gelegen. *Prachtige groenrijke tuin. *Nabij stadscentrum, NS station en jaagpad langs de Oude Rijn. *Zowel de woning als tuin bieden veel privacy. *Grote garage eveneens binnendoor bereikbaar. Een woning kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. H o e n u v e r d e r? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een handig document bij dez e presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Woerden, sectie A, nummer Perceeloppervlakte : 369 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 539 m 3 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Fort Oranje 33 te Woerden Begane grond (Spiegelbeeld)

8 Fort Oranje 33 te Woerden Eerste verdieping (Spiegelbeeld)

9

10 L i j s t v a n za k e n Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen N.v.t. Tuin tuinaanleg/(sier-)bestrating/beplanting/erfafscheiding X buitenverlichting X tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder X tuinhuisje/buitenberging X kasten/werkbank in tuinhuis/berging X broeikas X voet droogmolen X overige tuin, te weten: - Woning vlaggenmast X schotel/antenne X brievenbus X (voordeur)bel X alarminstallatie X veiligheidssloten en overige inbraakpreventie X rookmelders X rolluiken/zonwering buiten X zonwering binnen X vliegenhorren X gordijnrails X vitrages/gordijnen X rolgordijnen X losse horren/rolhorren X vloerbedekking/linoleum/plavuizen X parketvloer/kurkvloer X c.v. met toebehoren X thermostaat X mechanische ventilatie/luchtbehandeling X airconditioning X (voorzet) openhaard met toebehoren, te weten: X - allesbrander X - kachels X isolatievoorzieningen, te weten X - voorzetramen X - radiatorfolie X schilderijophangsysteem X keukenblok met boven kasten en (inbouw)apparatuur, te weten: X - koel-/vriescombinatie X - vriezer - gasfornuis X - (combi) magnetron - vaatwasser X -afzuigkap X - oven X verlichting X opbouwverlichting X (losse) kasten, legplanken X vast bureau X spiegelwanden X wastafels met accessoires X toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) X badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc.) X sauna met toebehoren X veiligheidsschakelaar wasautomaat X waterslot wasautomaat X zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, openhaarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): - bijzondere opmerkingen: - X

11 Welkom in de ge meente Woe rde n! De gemeente Woerden ligt centraal in het Groene Hart en bestaat uit de stad Woerden en de dorpskernen Kamerik, Harmelen en Zegveld. Woerden Het is aangenaam wonen in Woerden. Het is een stad met een vernieuwd stadscentrum met een grote parkeergarage, nieuwe winkels, horecagelegenheden, stadswoningen en appartementen. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. Op dit moment wordt de aantrekkelijke woonwijk Waterrijk gerealiseerd en omstreeks 2012 zal ook deze wijk volledig bewoond zijn. Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A-12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn prima verbindingen per bus. U vindt in Woerden een goed voorzieningenniveau van basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs, en veel openbare voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad, een ziekenhuis, kinderdagverblijven, een theater en veel sportvoorzieningen. Binnen de stadsgrenzen zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd die veel werkgelegenheid bieden. De gemeente Woerden ligt in het Groene Hart en biedt daarom veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Het natuurgebied De Meije ligt dichtbij. In de directe omgeving van Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen kunt u fietsen via dijken en bruggen, langs monumentale boerderijen en mooi gelegen huizen.

12 Kamerik Kamerik is een gezellig dorp dat ten noorden van Woerden ligt. De prachtige omgeving rond Kamerik leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, een bibliotheek, medische voorzieningen, horeca en een aantal winkels. Recreatiecentrum het Oortjespad met kinderboerderij bevindt zich op korte afstand. Sportfaciliteiten als voetbal, korfbal en tennis zijn in het dorp aanwezig. Harmelen Harmelen ligt in het westelijk gebied van de Provincie Utrecht tussen Utrecht en Woerden. Harmelen wordt gekenmerkt door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Het gebied is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. De woonwijken in Harmelen zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen gecreëerd zoals basisscholen, het sociaal cultureel centrum H2O met zwembad, diverse sportfaciliteiten, een bibliotheek, verscheidene winkels, supermarkten en horeca. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven. Zegveld Zegveld is het kleinste dorp van de drie. Zegveld is bekend om zijn schoonheid in de schilderachtige boerderijstrook langs de Meije. De Meije en de Nieuwkoopse plassen bieden prachtige fiets- en wandelroutes. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, bibliotheek, medische voorzieningen, uitgaans-gelegenheden en diverse winkels. Sportfaciliteiten als voetbal, tennis en fitness zijn in het dorp aanwezig. Meer informatie over de gemeente Woerden kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje Wonen en leven.

13 Hoe nu verder? U besluit verder te gaan met deze woning? Neemt u uw eigen NVM makelaar mee? U kunt als koper ook uw eigen makelaar meenemen. Waarom is dit verstandig? De makelaar zal samen met u de pluspunten van de woning doornemen en u een waardeadvies geven. Tevens voert hij voor u als vakman rationeel de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop, de redactie van de koopakte en uw volledige raadsman zijn tot en met de overdracht. Besluit u om geen eigen NVM makelaar in te schakelen dan kunt u zelf een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden en is bindend als het wordt geaccepteerd door d e verkoper. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling voortvloeit. Enkele veel gestelde vragen: Ik ben de 1e die belt voor de woning, ik ben de 1e die bezichtigt en ik ben de 1e die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook het eerste met mij in onderhandeling gaan? Het antwoord op deze vraag is NEE. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Het antwoord op deze vraag is NEE. Een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, via internet of via een brochure is wettelijk niets anders dan een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bo d wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan de verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf v an redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is voor degene die het gedaan heeft onherroepelijk. Hoe zit het met ontbindende voorwaarden? Wilt u ontbindende voorwaarden in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen gemeld hebben en moeten deze geaccepteerd zijn door de verkoper Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van de financiering door de koper. Wanneer is de koopovereenkomst tot stand gekomen? De tussen de verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand indien overeenstemming is bereikt over de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden en beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hoe gaat het verder met de koopakte en wie benoemt welke notaris? Als koper en verkoper het eens zijn over prijs en voorwaarden, zullen wij als verkopend makelaar de koopakte opmaken. De basi s hiervoor is een modelakte die is opgesteld door de N.V.M., de Consumentenbond en Vereniging Eig en Huis. Per transactie maken wij van de koopakte maatwerk met aanvullende clausules. Meer informatie over de koopakte kunt u vinden op In een aantal gevallen is door de verkoper vooraf bepaald welke notaris de akte van levering zal verrichten. Bij bestaande woningen is er meestal sprake van een transactie met kosten koper. In dat geval heeft de koper de mogelijkheid de notaris te benoemen. Indien niet anders overeengekomen tijdens de onderhandelingen geldt dat dit een notaris zal zijn in de plaats waar wij kantoor houden.

14 De bedenktijd en de waarborgsom; is dat van toepassing? Wettelijk is vastgelegd dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te gaan bewonen, na het ondertekenen door koper en verkoper een bedenktijd heeft van 3 (werk)dagen na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om, als achteraf toch blijkt dat de koop van de woning een onjuiste beslissing is gewees t, tijdens de bedenktijd kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht (de levering) van d e woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelij k dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk 1 week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10% van de koopprijs op rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen, en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling. U heeft (nog) geen belangstelling voor deze woning? Graag vernemen wij uw mening over deze woning zodat wij deze kunnen overbrengen aan de verkoper. Indien u twijfelt over de woning nodigen wij u uit voor een 2e bezichtiging. Een woning kopen is tenslotte een weloverwogen beslissing! Voldoet deze woning niet aan uw wensen? Indien deze woning niet voldoet aan uw wensen en u zoekt een andere woning dan kunnen wij u bij het zoeken naar een woning van dienst zijn. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kiezen voor ERA DE KONING Makelaardij is kiezen voor een actief makelaarskantoor met veel kennis van de lokale woningmarkt en een enthousiast team van woningadviseurs. Zo komt u tot een aankoop zonder zorgen. Interesse? In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wat kunnen wij verder voor u betekenen? Hypotheekadvies? Wij hebben een samenwerkingsverband met Opmaat Hypotheken, specialisten in hypotheken. Onze adviseurs rekenen vrijblijvend voor u uit wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Naast een lage rente en maandlast moeten ook persoonlijke omst andigheden opgenomen kunnen worden in een hypotheek zodat u een hypotheek OPMAAT krijgt. Belt u ons en wij verzorgen voor u een vrijblijvende afspraak. Wilt u de waarde weten van uw huidige woning? Graag komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. In een persoonlijk advies stellen wij de waarde van uw woning vast en adviseren wij u vrijblijvend over de verkoopmogelijkheden.

15

16 De ERA-makelaars groep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwali teitsmakelaars, dat wereldwijd in 30 landen opereert en in Amerika begonnen is in Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woni ngen bij hen in verkoop hebben gegeven. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere adviseur. Enkele marketingmiddelen van ERA De Koning Makelaardij daar is over nagedacht! Het Tuinbord Tuinborden met zijn er in veel soorten en maten. Met elkaar hebben de ERA makelaars de keuze gemaakt voor één en hetzelfde bord waardoor deze opvallend en herkenbaar is en daardoor meer vertrouwd is bij de kopende consument. Tevens is ons tuinbord reflecterend en daardoor ook in het donker zeer opvallend. ERA Open Huizen Route Samen met ca. 180 ERA makelaars houden wij 3 x per jaar een Landelijke ERA Open Huizen Route. Veel woningkopers benutten deze dag om een goed beeld te krijgen welke woningen er te koop staan. Met de ERA Open Huizen Route boeken wij ten behoeve van onze opdrachtgevers hele goede verkoopsuccessen. Een succesvol verkoopinstrument. WoonSpecial Wij, ERA De Koning makelaardij hebben een eigen magazine, de WoonSpecial. Dit magazine verschijnt om de maand. Bezorging vindt huis-aan-huis plaats bij ruim adressen in Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Woerden en omliggende plaatsen. Met dit magazine krijgt u een goed beeld wat er zowel aan nieuwbouw als aan bestaande woningen te koop is in de regio. Omwonendenmailing Met de omwonendenmailing maken wij buurtbewoners er op attent dat wij een woning in de verkoop hebben. We bereiken daarmee een belangrijke doelgroep die zijn kennissenkring kan wijzen op uw woning. Garantie Eén van de belangrijkste zaken rond een woning is dat u zich er zeker en geborgen wilt voelen. Dat geldt voor uw huidige woning, maar eveneens voor uw volgende woning. ERA de Koning makelaardij biedt de mogelijkheid om een woning met ERA garantie aan te beiden. Dat geeft u de zekerheid voor de onderdelen die goedgekeurd zijn en op het ERA Garantie Certificaat vermeld staan. Mocht er na de overdracht van de woning een defect ontstaan dan wordt u niet geconfronteerd met onverwachte dure reparaties. ERA-Makelaars onderscheiden zich van andere makelaars omdat zij pro-actief de markt bewerken ten behoeve van hun opdrachtgevers. Voor zowel de aankoop als de verkoop van woningen.

17 Ook uw woning verkopen? De verkoop van uw woning is een complex en spannend proces. Als verkoper bent u benieuwd hoeveel tijd de verkoop zal vergen en wat uiteindelijk de opbrengst zal zijn. Deze vragen zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Om die reden vindt er, voordat ERA De Koning Makelaardij uw woning in verkoop neemt, overleg plaats over uw verkoop doelstellingen. Afhankelijk van uw wensen wordt het verkooptraject in gang gezet. De meeste verkopers streven naar: Een verkoop zonder zorgen Een zo groot mogelijke kans op verkoop Het beste verkoopresultaat ERA De Koning Makelaardij is u graag van dienst bij het verkopen van uw woning. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar u informeren over de mogelijkheden.

Woerden, Prins Hendrikkade 6

Woerden, Prins Hendrikkade 6 Woerden, Prins Hendrikkade 6 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Harmelen, Breudijk 14 a

Harmelen, Breudijk 14 a Harmelen, Breudijk 14 a ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Boskoop, Warmoeskade 1

Boskoop, Warmoeskade 1 Boskoop, Warmoeskade 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Mimi Boesnachstraat 17 - Spijkenisse Goed onderhouden eengezinswoning met moderne keuken en badkamer en keurig aangelegde tuin (15 meter) op het op oosten

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 169.900,-- k.k. Omschrijving Vlinderveen 606 - Spijkenisse Ruime 5 kamereengezinswoning met nette keuken en badkamer in de gewilde wijk Waterland nabij winkelcentrum, openbaar vervoer,

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

VREEBERGEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

VREEBERGEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. VREEBERGEN 12 ASSEN Vraagprijs 369.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime VRIJSTAANDE woning met dubbele garage en carport, gelegen in de villawijk Vreebergen. Deze keurig afgewerkte en goed onderhouden

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHELDESTRAAT 49 ASSEN Vraagprijs 200.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen, goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen GARAGE en heerlijk ruime tuin. De woning staat op

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. BRINK 6 GASTEREN Vraagprijs 425.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een fantastische locatie midden in het dorp gelegen rietgedekte woonboerderij met grote vrijstaande schuur en bakhuisje. Deze vrijstaande

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden Woerden, De Zoom 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

Woerden, Nieuwe Markt 24

Woerden, Nieuwe Markt 24 Woerden, Nieuwe Markt 24 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken van Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer praktische locatie nabij het centrum van Assen ligt deze nette TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande houten schuur.

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DE VALLEI 27 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassend ruime en lichte TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en carport. Deze woning staat op een perceel van 256 m2 eigen

Nadere informatie

Visserskreek 32 Spijkenisse

Visserskreek 32 Spijkenisse Visserskreek 32 Spijkenisse Royale 6-kamereengezinswoning met nette keuken en badkamer en tuin gelegen aan singel Vraagprijs 164.900,-- k.k. Visserskreek 32 Spijkenisse Royale 6-kamereengezinswoning

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Marconistraat 65 B Schiedam

Marconistraat 65 B Schiedam Marconistraat 65 B Schiedam b.v. Rotterdam-Hillegersberg t 010-218 88 18 f 010-218 87 88 e Omschrijving Marconistraat 65 B - Schiedam Keurig en goed onderhouden 4-KAMER APPARTEMENT in het centrum van Schiedam

Nadere informatie

De Schoppe 28 - Almelo

De Schoppe 28 - Almelo Vraagprijs 259.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: In de prachtige woonwijk 'Het Groeneveld' op toplocatie gelegen RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING MET AANGEBOUWDE STENEN

Nadere informatie

KAMERLINGH ONNESSTRAAT 156 GRONINGEN. Vraagprijs ,- k.k.

KAMERLINGH ONNESSTRAAT 156 GRONINGEN. Vraagprijs ,- k.k. KAMERLINGH ONNESSTRAAT 156 GRONINGEN Vraagprijs 149.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zeer gewilde locatie in de Grunobuurt ligt dit royale DRIE KAMER APPARTEMENT met twee balkons en een inpandige berging

Nadere informatie

HAVIXHORST 13 ZUIDLAREN ,- k.k.

HAVIXHORST 13 ZUIDLAREN ,- k.k. HAVIXHORST 13 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Geweldige ruime starterswoning met vrijstaande stenen berging en diepe achtertuin op het zuiden. Deze ruime tussenwoning is in 2015 voorzien van

Nadere informatie

Tussenwoning met erker. Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs ,- k.k.

Tussenwoning met erker. Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs ,- k.k. Tussenwoning met erker Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs 192.000,- k.k. Welkom op Waterhoen 10 in Hoogkarspel Kenmerken van Waterhoen 10 in Hoogkarspel Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

ENTINGE 103 ZUIDLAREN ,- k.k.

ENTINGE 103 ZUIDLAREN ,- k.k. ENTINGE 103 ZUIDLAREN 245.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden ruime half-vrijstaande woning met kantoor aan huis (voormalige garage) op een perceel van 335m2 eigen grond. Deze woning is in

Nadere informatie

Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ideaal aan de rand van Waddinxveen en nabij het Gouwe Bos gesitueerde royale 5-kamer hoekeengezinswoning met diepe zonnige achtertuin. U woont hier

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 18 - Reuver

Leeuwerikstraat 18 - Reuver Leeuwerikstraat 18 - Reuver Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze te moderniseren / renoveren vrijstaande woning is voorzien van een aanbouw. De woning heeft

Nadere informatie

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs 269.000,-- k.k. Op een fraaie locatie in de woonwijk Groenswaard is gelegen deze verrassend ruime eengezinswoning met een gunstig op de zon gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BERKENWEG 31 TIENDEVEEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een mooi in het landelijk gebied gelegen vrijstaand WOONHUIS met garage en schuren, gelegen op 1.938 m2 eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

Marga Klompestraat 19 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Marga Klompestraat 19 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 225.000,-- k.k. Omschrijving Marga Klompestraat 19 - Spijkenisse Prachtig gelegen, goed onderhouden, volledig geïsoleerde geschakelde twee-onder-één kapwoning met carport, voor vrij

Nadere informatie

LIPPEPAD 9 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

LIPPEPAD 9 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. LIPPEPAD 9 ASSEN Vraagprijs 115.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Pittelo gelegen TUSSENWONING met bijkeuken, stenen berging en zonnige tuin op het zuidwesten. Een kluswoning met potentie,

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf 235.000,-- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving bevindt zich deze ruime patio-eengezinswoning van circa 6,25 meter breed. De woning is gelegen nabij het

Nadere informatie

Mien Ruysstraat 1 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mien Ruysstraat 1 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mien Ruysstraat 1 Waddinxveen Vraagprijs 375.000,-- k.k. Op zoek naar een jonge royale hoekwoning in de woonwijk Park Triangel? Centraal in de wijk ligt deze fraai vormgegeven hoekwoning met aanbouw en

Nadere informatie

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOOIBEEMD 11 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Centraal gelegen in de populaire woonwijk Marsdijk ligt deze nette HOEKWONING met vrijstaande stenen berging. De fraai aangelegde tuin heeft

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

DORPSSTRAAT 37 GEES. Vraagprijs ,- k.k.

DORPSSTRAAT 37 GEES. Vraagprijs ,- k.k. DORPSSTRAAT 37 GEES Vraagprijs 239.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In het monumentale boerderijendorp Gees gelegen vrijstaand RIETGEDEKT WOONHUIS met overdekt terras, vrijstaande garage en drie slaapkamers.

Nadere informatie

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Barbadosstraat 37 in

Nadere informatie

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN Vraagprijs 174.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Speelse woning met de woonkamer op de eerste verdieping en aan de voor- en achterzijde een geheel vrije ligging met de tuin aan

Nadere informatie

TER BORCH 11 ZUIDLAREN ,- k.k.

TER BORCH 11 ZUIDLAREN ,- k.k. TER BORCH 11 ZUIDLAREN 349.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitermate royale woning In een rustige en groene woonomgeving gelegen royale half vrijstaande woning welke is voorzien van een prachtig aangelegde

Nadere informatie

Schouw 32 - Schipluiden

Schouw 32 - Schipluiden Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Rustig wonen in het landelijke Schipluiden, de woning is goed

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs 187.500,- k.k. Welkom op Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken van Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

DIAMANTSTOEP 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DIAMANTSTOEP 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DIAMANTSTOEP 31 ASSEN Vraagprijs 167.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op het zuiden. De woning is in 2002

Nadere informatie

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k.

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k. VELDRAAI 12 NIEUWEROORD Vraagprijs 169.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer nette tussenwoning uit 2015 gelegen in een rustige woonwijk met tuin op het Zuiden. Op slechts 1 km afstand ligt het dorp Noordscheschut

Nadere informatie

ENTINGE 108 ZUIDLAREN ,- k.k.

ENTINGE 108 ZUIDLAREN ,- k.k. ENTINGE 108 ZUIDLAREN 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een aantrekkelijke kindvriendelijke locatie aan de rand van de woonwijk gelegen ruime helft van een dubbel woonhuis met garage en besloten tuin

Nadere informatie

TAURUS 7 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TAURUS 7 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. TAURUS 7 ASSEN Vraagprijs 309.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer ruim perceel van 402 m2 ligt deze ruime en goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING. De woning beschikt over zes slaapkamers waarvan

Nadere informatie

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NIJSTUKKEN 126 ASSEN Vraagprijs 120.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat, aan de rand van de wijk Peelo gelegen TUSSENWONING met aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein,

Nadere informatie

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k.

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k. LIENSTUKKEN 17 GROLLOO Koopsom 249.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van Grolloo staat deze goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning op 324m2 eigen grond. De woning is voorzien van een aangebouwde

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Dit is uw kans op een goed onderhouden, betaalbare, eengezinswoning met ruime voortuin en achtertuin met achterom, veranda en stenen berging! Deze leuke

Nadere informatie

BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN Vraagprijs 134.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden tussenwoning, met kunststof kozijnen, keralit gevelbeplating en uitgebouwde keuken en bijkeuken. De woning ligt op

Nadere informatie

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k.

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k. KUSTWEG 577 DELFZIJL 107.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In kindvriendelijke woonwijk gelegen tussenwoning met aangebouwde stenen berging en achtertuin op het westen. De woning is gebouwd in 1975, heeft

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN Vraagprijs 275.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een nette en ruime HALF VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen GARAGE in de geliefde woonwijk Kloosterveen. De woning met

Nadere informatie

ZUIDERKRUIS 83 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

ZUIDERKRUIS 83 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. ZUIDERKRUIS 83 HOOGEVEEN Vraagprijs 152.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime HOEKWONING met aangebouwde stenen bijkeuken, ruime houten schuur en onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De woning is

Nadere informatie

HOPHULLEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOPHULLEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOPHULLEN 12 ASSEN Vraagprijs 165.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande houten berging en achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in

Nadere informatie

AMELTERHOUT 96 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

AMELTERHOUT 96 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. AMELTERHOUT 96 ASSEN Vraagprijs 189.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een heerlijk rustige en groene omgeving ligt deze royale HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde bijkeuken en aangebouwde stenen

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 13 ASSEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime zeer goed onderhouden HOEKWONING met een aangebouwde stenen garage. Deze moderne woning is gelegen in de kindvriendelijke

Nadere informatie

HERDERSTRAAT 69 KLAZIENAVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

HERDERSTRAAT 69 KLAZIENAVEEN. Vraagprijs ,- k.k. HERDERSTRAAT 69 KLAZIENAVEEN Vraagprijs 177.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime helft van een dubbel woonhuis met garage, ruime carport voor 2 auto's en een nette aangelegde tuin. De woning ligt op een

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Stockholmstraat 11 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Stockholmstraat 11 Hengelo Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000, kosten koper TE KOOP Stockholmstraat 11 Hengelo ALGEMEEN Stockholmstraat 11 7559 JP Hengelo ov Te koop: Geen zin om binnen te schilderen? Deze woning wordt

Nadere informatie

De Woerd 3 DINXPERLO

De Woerd 3 DINXPERLO De Woerd 3 DINXPERLO Vraagprijs: 179.000,- k.k. In een gewilde wijk staat deze keurig onderhouden midden woning met een zeer hoog afwerkingsniveau. Deze moderne woning met fraai aangelegde tuin is voorzien

Nadere informatie

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k.

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k. COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT Vraagprijs 55.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Coevorderstraatweg/Hoveniersland, Noordscheschut. Perceel weiland, gelegen tussen de Coevorderstraatweg en de Lossing, op

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

Semi- bungalow met inpandige garage!

Semi- bungalow met inpandige garage! Semi- bungalow met inpandige garage! Brakenweide 6 Midwoud Vraagprijs 299.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Brakenweide 6 in Midwoud Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Krommekamp Harderwijk

Krommekamp Harderwijk Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand wonen in een doordachte woning in de wijk Frankrijk? Dan is deze degelijk gebouwde en goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde grote

Nadere informatie

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld VRAAGPRIJS 298.500 k.k. Barneveld Amersfoortsestraat 136 Nostalgische helft van een dubbel woonhuis Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer Besloten achtertuin met grote veranda Garage en schuur van samen

Nadere informatie

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken van Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

SCHUBERTLAAN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHUBERTLAAN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHUBERTLAAN 17 ASSEN Vraagprijs 209.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Deze royale en uitgebouwde HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS is verrassend licht! De woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk Noorderpark,

Nadere informatie

DASSENSLAG 28 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DASSENSLAG 28 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DASSENSLAG 28 ASSEN Vraagprijs 172.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In de geliefde woonwijk Marsdijk is deze nette en leuke TUSSENWONING te vinden met extra ruime vrijstaande stenen GARAGE van ca. 29m2.

Nadere informatie

WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN ,- k.k.

WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN ,- k.k. WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Noorderpark staat deze goed onderhouden helft van een uitgebouwde dubbel woonhuis. De woning

Nadere informatie

BETUWE 74 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

BETUWE 74 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. BETUWE 74 ASSEN Vraagprijs 212.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een rustige locatie in de wijk Baggelhuizen ligt deze gemoderniseerde en goed onderhouden HOEKWONING met ruime aangebouwde garage. De beschutte

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Volder 23 in Hoorn Kenmerken van Volder 23 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n.

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n. STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN 595.000,- v.o.n. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 595.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Appartement Open portiek :Nee Aantal kamers :4 kamers waarvan 3 slaapkamer(s)

Nadere informatie

Top Naeffstraat 18 Spijkenisse

Top Naeffstraat 18 Spijkenisse Top Naeffstraat 18 Spijkenisse Een échte (type jaren 30) vrijstaande woning met garage én eigen oprit op een prachtige plek met tuin aan het water. Winkels, scholen en openbaar vervoer Vraagprijs 345.000,--

Nadere informatie

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs 175.000,-- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning met tuin? Aan een autoluw hofje in een kindvriendelijke woonomgeving ligt deze leuke woning met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

WILGENBEEMD 18 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WILGENBEEMD 18 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WILGENBEEMD 18 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande houten berging (ca. 6m2) en zonnige achtertuin op het zuiden. De

Nadere informatie

ATLASLAAN 45 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

ATLASLAAN 45 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. ATLASLAAN 45 HOOGEVEEN Vraagprijs 154.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonomgeving gelegen, zeer goed onderhouden tussenwoning, met vernieuwde voor- en achtergevel alsmede een vrijstaande

Nadere informatie

BOSBRAAM 36 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

BOSBRAAM 36 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. BOSBRAAM 36 ASSEN Vraagprijs 239.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Royale en statige HOEKWONING met aangebouwde stenen garage en parkeergelegenheid op eigen terrein, volledig in de herenhuis stijl! Het bouwjaar

Nadere informatie