Gevelreinigingproducten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gevelreinigingproducten"

Transcriptie

1 Gevelreinigingproducten

2 Asphalt/Teer Reiniger Reiniger voor teer en asphalt te verwijderen Chemifor Asphalt/Teer Reiniger is een speciaal ontwikkeld, vloeibaar product voor het verwijderen van pek, bitumen en crude olie. Chemifor Asphalt/Teer Reiniger is verwerkbaar met lage druk vernevelaar alsmede in dompelbaden. De te behandelen ondergrond dient geheel droog te zijn. Chemifor Asphalt/Teer Reiniger dient onverdund op de te verwijderen vervuiling aangebracht te worden. Chemifor Asphalt/ Teer Reiniger even in laten werken en vervolgens de nog natte ingeweekte vervuiling verwijderen. Het is aan te bevelen om na afloop met schoon water na te spoelen.

3 OVR SP2 Krachtige vet- en olievlekken reiniger Chemifor OVR SP2 is een speciale vloeistof voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. Chemifor OVR SP2 is ook zeer geschikt voor gevelreiniging. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderend zonder schadelijke reststoffen. Chemifor OVR SP2 is ook inzetbaar voor het uittrekken van olie en dergelijke uit steen, asfalt, beton en andere poreuze oppervlakken, maar ook bij grond- en tankreiniging. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor OVR SP2 voldoen aan de detergenten-verordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor OVR SP2 is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen, zeker op watergedragen lakken. De toe te passen concentratie is afhankelijk van verwerkingsmethode en toepassingsgebied. Uittrekken van olie: Met onverdund materiaal de ondergrond bevochtigen d.m.v. sproeien of vloeien. Laten intrekken en bij zeer sterk zuigende ondergronden desgewenst meerdere malen aanbrengen tot het materiaal niet meer opgenomen wordt. Indien mogelijk middels schrobmachine het materiaal extra inwrijven. Inwerktijd van enkele minuten verzadigd materiaal verwijderen en behandeling herhalen tot geen vervuiling meer naar de oppervlakte komt. Voor overige toepassingen: onverdund tot 1 op 30 in water.

4 Oil Spill 3 Verwijdert olievlekken d.m.v. micro-organismen Chemifor Oil Spill 3 is een product gemaakt uit biologische afbreekbare reinigings-componenten en een mix van micro-organismen en welke door selectieve aanpassing zijn ontworpen om olievlekken en olievervuiling te verwijderen en te verteren. Chemifor Oil Spill 3 bevat micro-organismen die in staat zijn de koolwaterstoffen in brandstoffen en oliën als voedselbron te gebruiken. De enzymatische productie van de bacteriën breekt de koolwaterstofstrengen af naar kleinere units, in CO2 (koolstofdioxide) en H2O (water) als het metabolisme gecompleteerd is. Chemifor Oil Spill 3 heeft een groot aantal toepassingen in de industrie, speciaal in de chemie en petrochemie ter behandeling van brandstof- en olievlekken op harde en sei-poreuze oppervlakten (voorterreinen van benzinestations, fabrieks- en workshopvloeren, parkeerplaatsen, opritten, kades/oevers, energiestations maar ook (oude) fabrieksterreinen en in chemische- en petrochemische installaties). De verpakking voor gebruik goed schudden. De ondergrond goed bevochtigen met water. Chemifor Oil Spill 3 opbrengen en met een borstel goed verdelen en stevig inschrobben, zodat emulgering plaats vindt. De behandelende plek nat houden en af en toe borstelen, zodat de micro-organismen blijven hun werk kunnen doen. Chemifor Oil Spill 3 bevat uitsluitend natuurlijke of in de natuur voorkomende micro-organismen. Niet gebruiken op met teer-maccadam bedekte oppervlakten.

5 Ontmosser/Groenaanslagverwijderaar Reiniger voor mos en groenaanslag te verwijderen Chemifor Ontmosser is een officieel toegelaten ontsmettingsmiddel (toelatingsnr: N). De werkzame stoffen in Chemifor Ontmosser zijn didecyldimethyl-ammoniumchloride (100 g/l). De toxicologische groep is quaternaire ammoniumverbinding. Chemifor Ontmosser wordt onwerkzaam bij contact met zeep of synthetische wasmiddelen. Wettelijk gebruiksvoorschrift: toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. Microbacteriën en bacteriesporen) en algen als middel ter bestrijding van groene aanslag, o.m. op kassen, tegelpaden, grafzerken, muren en daken. Gebruik van het middel kan leiden tot selectie van bacteriestammen die er resistent tegen zijn. Chemifor Ontmosser is goed als bestrijding van groene aanslag. In de glasteelt: grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 ml op 1 liter water). Indien ramen van kassen met de hand worden schoongemaakt (afschrobben) kan men volstaan met een oplossing van 1,5% (15 ml per 1 liter water). Mos op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d.: spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 ml op 1 liter water). Niet naspoelen. Minimale inwerktijd is 15 minuten. Niet op planten spuiten of gieten. Waarschuwing: Chemifor Ontmosser is gevaarlijk voor vissen en waterorganismen.

6 Calway SP Kalk- en roestverwijderaar voor zicht- en wit beton Chemifor Calway SP is een hoog geconcentreerde, zure allesreiniger voor de verwijdering van kalk- en roestaanslag die geschikt is voor zowel uitwendige als inwendige reiniging. Chemifor Calway SP is uitsluitend beschikbaar voor professioneel gebruik. Een juiste dosering is zeer belangrijk voor het gebruik van Chemifor Calway SP. Het te reinigen oppervlakte eerst goed nat maken, het product opbrengen met een sprayflacon kort laten intrekken en daarna goed afspoelen met water (geen hogedruk) Chemifor Calway SP bevat melkzuur. Verdunning 1 op 10 / 1 op 5 en 1 op 3 zeker het product niet onverdund gebruiken.

7 Cemtex CVW Kalk- en cementverwijderaar Chemifor Cemtex CVW wordt gebruikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten van kalkarme zand-, natuur-, lei-, baksteen, klinkers, graniet en alle andere zuurbestendige steensoorten. Het wordt ook toegepast voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, cementvormen, - kuipen, - weegschalen, - transportbuizen, metalen en houten bekistingen. Chemifor Cemtex CVW is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Het bestaat uit een combinatie van minerale zuren verrijkt met corrosie-inhibitoren ter bescherming van de te behandelen oppervlakken. Glas wordt niet aangetast. Gevelreiniging: Eerst een proef nemen op een weinig in het oog springende plaats. Aluminium en hout afdekken. Het te reinigen oppervlak overvloedig met water bevochtigen om te diepe indringing te voorkomen. Sterk zuigende gedeelten langdurig nat maken. Afhankelijk van de vervuiling en absorp-tiegraad van de ondergrond Chemifor Cemtex CVW maximaal 1/6 verdund met water opbrengen met een borstel of een drukspuit. Na een inwerktijd van 5 tot 10 minuten overvloedig met water (hoge-drukreiniger) afspoelen. Om indroging te voorkomen, aangegeven inwerktijd nauwgezet volgen. Bouwmateriaal: Chemifor Cemtex CVW oplossen in een concentratie van 10 tot 20 % vermengd met water. De vloeistof kan dan op of in het te behandelen voorwerp worden gegoten of men gebruikt een dompelbad. Voor het vermijden van een schadelijke in- of nawerking adviseren wij naderhand de behandelde oppervlakken te neutraliseren met een 1% sodaoplossing. Daarna goed afspoelen met zuiver water.

8 Cemtex CVW Plus Cementverwijderaar voor marmer en natuursteen Chemifor Cemtex CVW Plus is een speciaal ontwikkelde reiniger voor sterk vervuilde oude en nieuwe oppervlakten van natuur- en kunststeen, graniet, marmercompensiet,. Chemifor Cemtex CVW Plus is uitstekend geschikt voor gepolijste natuursteen als marmer, solhnofener, travertin,. Chemifor Cemtex CVW Plus verwijderd grondig en snel bouwvuil, cementsluier, oude vergeelde onderhoudsmiddelen, zelfsglanswassen, olie en vet. Tast de politoer niet aan (zuurvrij). Ook als onderhoud is Chemifor Cemtex CVW Plus goed toepasbaar in keukens en zwembaden. Afhankelijk van de vervuiling, Chemifor Cemtex CVW Plus 1/1 tot 1/5 met water verdund opbrengen, ongeveer 10 minuten laten inwerken. Vervolgens met een harde spons, zachte schrobber of borstel opschrobben. Daarna goed naspoelen met schoon water. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen, eventueel meer geconcentreerd. Of als onderhoudsproduct 1/100 tot 1/50 met water verdunnen. Werkruimtes altijd goed ventileren. Buiten bereik en toegankelijkheid van kinderen bewaren. Bevat: tensides, oplosmiddel en conserveringsmiddel.

9 Conplus Bescherming van aluminium, andere metalen en kunststof maar ook natuursteen Chemifor Conplus is een sterk geconcentreerd onderhoudsproduct op basis van polymeren en hulpstoffen. Chemifor Conplus geeft een bescherming met begrensde levensduur voor geanodiseerd aluminium, gecoate metalen oppervlakken en kunststoffen. De kenmerken zijn dat het vuilafstotend is en bestand tegen UV-straling. Chemifor Conplus heeft een uitstekende hechting mits de ondergrond goed schoon en droog is. Ondergrond goed vetvrij, schoon en droog maken. Chemifor Conplus vooraf goed schudden en breng het zeer dun aan met behulp van een inwasser, spons of microvezeldoek. Verdeel Chemifor Conplus gelijkmatig over het aan te brengen oppervlak. Chemifor Conplus kan tot maximaal 10% verdund worden met water. Indictief verbruik: per liter ongeveer 30 tot 40 m².

10 Gevel Impregneer (Théfapp) Product om nieuw beton water en vuil afstotend te maken ThefAPP is een innovatieve hydrofuge die beschermt tegen zowel water- als oliegebonden vervuiling.thefapp is ontwikkeld voor minerale ondergronden en is mechanisch belastbaar. Dit maakt ThefAPP zeer geschikt voor het preventief beschermen van oa natuurstenen vloeren. ThefAPP werd geproduceerd met behulp van de jongste kennis op het gebied van de nanotechnologie en bestaat voornamelijk uit fluorgebonden acryl copolymeren. Het product dringt tot max. 8mm in de poriën van de minerale ondergrond en verlaagt de oppervlaktespanning tot <10mN/m. Stoffen met een hogere mn/m-waarde zoals water, vetten, oliën, harsen en kunststoffen kunnen zich niet meer hechten. Zij kunnen verwijderd worden met water. Toepassingsgebied Toepasbaar op alle verticale en horizontale poreuze minerale ondergronden, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld op alle natuursteen, beton, klinkers,baksteen, terracotta, mortel, gips, asfalt en kunststeen. Met kleur behandelde oppervlakken moeten absorberend zijn. Conditie van de ondergrond: De te behandelen ondergronden dienen vrij te zijn van stof en vuil. ThefAPP kan zowel op een droge als op een licht vochtige ondergrond aangebracht worden. Verwerkingstemperatuur Minimaal 5 C. ThefAPP kan niet aangebracht worden bij regen en vorst. Reiniging van applicatieapparatuur: Met water.

11 Met behulp van airless-apparatuur of met een lagedrukpistool. Bij kleine oppervlakken aanbrengen met een kwast tot de ondergrond verzadigd is. ThefAPP kan na droging niet meer verwijderd worden. De niet te behandelen vlakken moeten daarom zorgvuldig afgedekt worden. Voor het bereiken van een optimale werking moet overtollig product volledig verwijderd worden. Dit is met name van belang bij horizontale oppervlakken.applicatie. Op laag poreuze ondergronden (zoals zeer compact architectonisch beton) kan Théfapp- N nagerold moeten worden om leksporen te voorkomen. Voornaamste kenmerken Effectieve en permanente bescherming tegen hechting en indringing van stoffen op basis van olie en water. Dampdoorlatend (ademend van binnenuit). Beschermt tegen UV-stralen. Vergemakkelijkt het verwijderen van kauwgom, mossen en algen. Reuk- en kleurloos. Vergeelt niet na blootstelling aan zonlicht. Blijvend onzichtbaar na aanbrenging op ondergrond. Niet ontvlambaar en produceert geen schadelijke gassen bij brand. Veiligheidsmaatregelen In vochtige toestand kan het product met een doek verwijderd worden bijvoorbeeld van per ongeluk geraakte vlakken zoals beglazing of kozijnen. Dit geldt ook voor de kleding. Technischegegevens Algemene omschrijving: transparante en reukloze vloeistof met lage viscositeit. Kookpunt: 100 C. Droogtijd (bij ca. 20 C en 65% luchtvochtigheid): n a ca. 24 uur is de bescherming van ThefAPP effectief. Optimale bescherming wordt bereikt na 7 dagen uithardingstijd.

12 Gevel Impregneer voor nieuw beton (Théfapp-N) Product om nieuw beton water en vuil afstotend te maken Théfapp-N (Nieuw beton) is een water gebaseerde impregnerende coating speciaal geschikt voor hoog alkalische mineralen ondergronden. Théfapp-N is een permanent oppervlakte bescherming- systeem tegen graffiti vandalisme met sterk hydrofoberende eigenschappen. Théfapp-N vormt een onzichtbare water- en vervuiling afstotende laag. Na 24 uur is Théfapp-N compleet droog en beloopbaar. De afstotende werking van Théfapp-N is na 7 dagen volledig effectief. Het is samengesteld op basis van acryl-copolymeren gestabiliseerd in water, uitgaande van de meest actuele kennis van nanotechnologie. Théfapp-N dringt diep in de poriën en verlaagt de oppervlaktespanning. Vervuiling verkrijgt hierdoor minder hechting en kan eenvoudig worden verwijderd. Ondergrond Théfapp-N vormt één enkel, ultra dun laagje net onder het oppervlak. De ondergrond behoudt op deze manier zijn originele uiterlijk en blijft damp-open. Théfapp-N kan aangebracht worden op alle minerale ondergronden, zoals natuursteen, beton en baksteen, maar ook over bestaande minerale verfsystemen en op onbehandeld hout. Théfapp-N wordt vaak toegepast op (de betondelen van) geluidsschermen, gevels en infrawerken, zoals bruggen en viaducten. Théfapp-N kan op alle minerale ondergronden als hydrofobering toegepast worden en als primer dienen voor de zelfopofferende AG systemen. Voor het aanbrengen van Théfapp-N, dient een substraat stof- en vetvrij te zijn. De ondergrond dient winddroog te zijn voor de applicatie van Théfapp-N. Voor applicatie Théfapp-N zeer goed schudden. Théfapp-N kan bij grotere oppervlakken aangebracht worden met behulp van een airless of lage druk spuitpistool met een vlakstraalnozzel, of bij kleine oppervlakken met een kwast of roller. Théfapp-N wordt aangebracht tot de ondergrond verzadigd is. Het is belangrijk dat overtollig product volledig verwijderd wordt, voordat het product droogt, bijvoorkeur met een trekker of zeem. Théfapp-N kan na drogen niet eenvoudig verwijderd worden. Vlakken die niet behandeld moeten worden, dienen te worden afgedekt. Na applicatie op laag poreuze substraten zoals zeer dicht beton, Théfapp-N dun aanbrengen en goed uitrollen met een kortharige vachtroller.

13 Applicatie is altijd minimaal in één laag. Nat-in-nat applicatie van een tweede laag is aan te raden voor sterk poreuze substraten -maar niet verplicht- in verband met het raken van mogelijk gemiste delen na de eerste applicatie. Op laag poreuze ondergronden (zoals zeer compact architectonisch beton) kan Théfapp-N nagerold moeten worden om leksporen te voorkomen. Théfapp-N dient niet aangebracht te worden bij temperaturen onder de 5 C. Handmatig en industrieel verbruik is ongeveer 200 ml/m² - afhankelijk van de opnamecapaciteit van de ondergrond. Het is sterk aan te raden een proefzetting uit te voeren voor applicatie teneinde het verbruik, de werking en het esthetisch resultaat goed vast te kunnen stellen.

14 Gevelreiniger Alkalische Reiniger voor gevel Chemifor Gevelreiniger is hoog geconcentreerde, schuimende alkalische vloeistof voor de voedingsmiddelenindustrie. Chemifor Gevelreiniger is bij uitstek geschikt voor schuimreiniging bij de verwijdering van dierlijke, plantaardige en zelfs minerale oliën, vetten, eiwitten, in alle takken van de voedingsmiddelenindustrie. Vervuilingen zijn na reiniging eenvoudig met water afspoelbaar. Chemifor Gevelreiniger veroorzaakt geen stabiele emulsies, is snel scheidend en veroorzaakt geen storingen in vetvangers en in de waterzuivering. Chemifor Gevelreiniger is verwerkbaar met alles soorten apparatuur. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Gevelreiniger voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Gevelreiniger is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. De exacte dosering wordt door ons aangegeven in een separaat reinigingsadvies per applicatie. Maximale verdunning: 1 op 40 met water. Op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend met ruim water afspuiten of uitspoelen.

15 Gevelreiniger TG Gel Sterke reiniger voor gevels te reinigen Chemifor Gevelreiniger TG Gel is een speciaal ontwikkeld product voor het reinigen van gevels die sterk vervuild zijn. ook kan dit product ingezet worden voor het verwijderen van krijt, roest, roet, algen- en mosgroei,. De vervuilingen worden snel en effectief verwijderd. Tevens is Chemifor Gevelreiniger TG Gel zeer effectief voor het verwijderen van straatvervuilingen kalkaanslag, of cementsluier en dergelijke vervuilingen na het voegen. Bevat speciale inhibitoren, ter voorkoming van aantasting van RVS. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Gevelreiniger TG Gel voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Gevelreiniger TG Gel is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Het product kan tot maximaal 1 op 20 met water verdund toegepast worden. Normale verdunning: 1 op 5 met water. Object goed nat maken. Op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend water afspuiten of uitspoelen. Gebruikte apparatuur met ruim water nareinigen. Gebruikte apparatuur altijd met ruim water nareinigen.

16 Ultra 322 Krachtige reiniger voor vliegroest in beton te verwijderen Chemifor Ultra 322 is een industriële reiniger op basis van sterke anorganische zuren en tensiden. Chemifor Ultra 322 is geschikt voor verwijdering van ketelsteen, vliegroest, kalkafzettingen, cementsluier en vele soortgelijke vervuilingen. Chemifor Ultra 322 is speciaal ontwikkeld voor verwerking in ultrasooninstallaties. Chemifor Ultra 322 kan veilig worden gebruikt op RVS en zuurbestendig len en is ook geschikt voor gebruik in voedselverwerkende industrieën. Chemifor Ultra 322 is toepasbaar op alle ondergronden, waarbij de contacttijd met lichte metalen, zoals aluminium, koper, zink e.d. beperkt dient te blijven. Chemifor Ultra 322 is zeer hoog geconcentreerd en heeft dus een zeer lange levensduur. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Ultra 322 voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij eerste toepassing van Chemifor Ultra 322 is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Chemifor Ultra 322 kan tot maximaal 1 : 30 met water verdund toegepast worden. De gewenste oplossing in het apparaat gieten en voor het overige de gebruiksaanwijzing van de apparatuur volgen.

17 SUPER Y-SP2-LDTE Bandensporen verwijderaar op beton Chemifor Super Y-SP2-LDTE is een niet-schuimende vloeistof voor effectieve afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, brandstoffen, aromaten en andere koolwaterstofverbindingen. Ook bijzonder geschikt voor het verwijderen van bandensporen op beton en andere ondergronden. Chemifor Super Y-SP2-LDTE altijd bij eerste toepassing het materiaal op een minder zichtbare plaats testen. Verdunning is afhankelijk van aard en mate van vervuiling, gebruikte apparatuur en waterdruk en - temperatuur. Enige tijd laten inwerken, aansluitend met ruim water afspoelen.

18 ZVW SP2 Zoutuitslag verwijderaar Chemifor ZVW SP2 is een zeer speciaal product om zoutuitslag (witte kalkvlekken of ook wel uitbloeiers genoemd.) te verwijderen met een speciaal zuur ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Chemifor ZVW SP2 verwijdert zoutuitslag en cementsluier. Chemifor ZVW SP2 is een product, zonder gevaarlijke zuren, voor het reinigen van alle soorten gevelsteen en klinkers. Het is een krachtig en veilig reinigingsmiddel, op basis van een uniek zuur. Chemifor ZVW SP2 verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor zowel hard gebakken gevelstenen, betonsteen, kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- alsook ge-engobeerde steensoorten. Chemifor ZVW SP2 kan afhankelijk van de vervuiling met water verdund worden: Lichte/ matige vervuiling 1:10 1:5 matige / zware vervuiling 1:5 1:1 Bakstenen en poreuze oppervlakken voor gebruik eerst nat maken. Borstel of spray het de reinigen oppervlak in met de Chemifor ZVW SP2 en laat het gedurende 10 tot 30 minuten inwerken. Eventueel borstelen. Goed naspoelen met schoon water het beste met een gewone tuinslang. Voorkom indrogen van het product. Chemifor ZVW SP2 is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer en travertijn. Het verbruik is ongeveer 0.5 tot 1 liter per m².

19 Inox Reinigingspasta Verwijdert roest en andere vlekken op inox, glas en chroom. Chemifor Inox Reinigingspasta is een professionele reinigingspasta met een speciale formule voor het grondig reinigen van oppervlakten zonder krassen. Chemifor Inox Reinigingspasta reinigt grondig glas, porselein, keramiek, chroom, inox en glasvezel. Chemifor Inox Reinigingspasta verwijdert mineraalaanslag, roest, kalk, siliconen en organische vlekken. Chemifor Inox Reinigingspasta is aanbevolen daar waar natuurlijke mechanische reiniging aangewezen is. Het verwijdert gemakkelijk verhard, niet-oplosbaar vuil. Bij een eerste toepassing van Chemifor Inox Reinigingspasta is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. Breng Chemifor Inox Reinigingspasta rechtstreeks op het oppervlak aan of op een vochtige doek of spons. Laat even inwerken en wrijf voorzichtig in de richting van de nerven, om het vuil los te maken. Spoel na met water tot alle resten verdwenen zijn. Droog na met een doek of zacht papier. Indien nodig opnieuw aanbrengen tot de oppervlak schitterend schoon is. Eventueel nawrijven met Chemifor Inox Glansmiddel.

20 Ultra 322 Krachtige reiniger voor vliegroest in beton te verwijderen Chemifor Ultra 322 is een industriële reiniger op basis van sterke anorganische zuren en tensiden. Chemifor Ultra 322 is geschikt voor verwijdering van ketelsteen, vliegroest, kalkafzettingen, cementsluier en vele soortgelijke vervuilingen. Chemifor Ultra 322 is speciaal ontwikkeld voor verwerking in ultrasooninstallaties. Chemifor Ultra 322 kan veilig worden gebruikt op RVS en zuurbestendig len en is ook geschikt voor gebruik in voedselverwerkende industrieën. Chemifor Ultra 322 is toepasbaar op alle ondergronden, waarbij de contacttijd met lichte metalen, zoals aluminium, koper, zink e.d. beperkt dient te blijven. Chemifor Ultra 322 is zeer hoog geconcentreerd en heeft dus een zeer lange levensduur. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Ultra 322 voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij eerste toepassing van Chemifor Ultra 322 is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Chemifor Ultra 322 kan tot maximaal 1 : 30 met water verdund toegepast worden. De gewenste oplossing in het apparaat gieten en voor het overige de gebruiksaanwijzing van de apparatuur volgen.

21 ZVW SP2 Zoutuitslag verwijderaar Chemifor ZVW SP2 is een zeer speciaal product om zoutuitslag (witte kalkvlekken of ook wel uitbloeiers genoemd.) te verwijderen met een speciaal zuur ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Chemifor ZVW SP2 verwijdert zoutuitslag en cementsluier. Chemifor ZVW SP2 is een product, zonder gevaarlijke zuren, voor het reinigen van alle soorten gevelsteen en klinkers. Het is een krachtig en veilig reinigingsmiddel, op basis van een uniek zuur. Chemifor ZVW SP2 verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor zowel hard gebakken gevelstenen, betonsteen, kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- alsook ge-engobeerde steensoorten. Chemifor ZVW SP2 kan afhankelijk van de vervuiling met water verdund worden: Lichte/ matige vervuiling 1:10 1:5 matige / zware vervuiling 1:5 1:1 Bakstenen en poreuze oppervlakken voor gebruik eerst nat maken. Borstel of spray het de reinigen oppervlak in met de Chemifor ZVW SP2 en laat het gedurende 10 tot 30 minuten inwerken. Eventueel borstelen. Goed naspoelen met schoon water het beste met een gewone tuinslang. Voorkom indrogen van het product. Chemifor ZVW SP2 is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer en travertijn. Het verbruik is ongeveer 0.5 tot 1 liter per m².

22 Uitgeharde PU/PUR verwijderaar Voor het verwijderen van uitgeharde PU/PUR Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar is een speciaal ontwikkelde vloeistof voor het verwijderen van polyurethaan en andere harsen, verf (uitgeharde) styreen, coatings, koolaanslag, lakken, inkten, residuen van kunststoffen en vele andere soortgelijke vervuilingen op oplosmiddelbestendige ondergronden. In tegenstelling tot de meeste andere voor dit doel gebruikte producten, bevat dit product géén methyleenchloride en/of andere gechloreerde en gehalogoneerde koolwaterstoffen. De behandelende objecten drogen weer snel op. Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar is ook veilig toepasbaar op lichte metalen. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. Indien kunststof onderdelen met de vloeistof in aanraking komen, deze vooraf op hun bestendigheid testen en zo nodig afplakken. Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar dient onverdund verwerkt te worden. Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken en aansluitend met schoon materiaal afspuiten of uitspoelen. Verder aan de lucht laten drogen.

23 Uitgeharde PU/PUR verwijderaar (Pasta) Voor het verwijderen van uitgeharde PU/PUR op niet poreuze ondergronden Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar (pasta) is een speciaal ontwikkelde pasta voor het verwijderen van polyurethaan en andere harsen op niet poreuze ondergronden zoals kunststoffen, aluminium en coatings. Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar (pasta) is niet bruikbaar op corrosieve metalen zoals koper, zink en messing. Bij glanzende ondergronden bestaat de kans dat het oppervlakt zijn glans voor een stuk verliest. Bij een eerste toepassing van Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar (pasta) is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar dient onverdund verwerkt te worden. Chemifor uitgeharde PU/PUR verwijderaar op het te reinigen object aanbrengen, +/- 30 minuten tot 1 uur laten inwerken en aansluitend met een zachte doek of kunststof spatel verwijderen en afspoelen met water. Indien nodig meermaals herhalen.

24 Kunststofbeschermer/reiniger Haal de kleur terug van verkleurd kunststof en rubber Chemifor Kunststofbeschermer/reiniger is een specialistische vloeistof voor het onderhouden van objecten en oppervlakken van kunststof en rubber. Deze vloeistof zorgt ervoor dat er een aantal componenten diep in het kunststof en rubber trekt. Dit heeft als voordeel dat de bescherming van de behandelde objecten van binnen uit komt. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van kunststofstoelen in stadions. Het haalt de kleur weer helemaal op en geeft een lange bescherming. Bij een eerste toepassing van Chemifor Kunststofbeschermer/reiniger is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. Aanbrengen door middel van sprayen en/of bevochtigde doek. Aansluitend een aantal minuten laten intrekken en dan met een schone droge doek nawrijven. Bij te ver uitgedroogde oppervlakken kan een tweede behandeling gewenst zijn. Regelmatig gebruik bevordert de levensduur. Chemifor Kunststofbeschermer/reiniger bevat geen siliconen.

25 Siliconen verwijderaar Vloeibare oplossing voor siliconen te verwijderen Chemifor Siliconen Verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconen vrij maakt. Chemifor Siliconen Verwijderaar verwijdert eveneens siliconen waterbestendigmakende componenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Chemifor Siliconen Verwijderaar is geschikt voor op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout. Eveneens is het uiterst geschikt voor het schoonmaken van industriële werkoppervlakten en gereedschappen. Maak het oppervlak met te verwijderen siliconen grondig schoon. (Contact met water bij aanbreng neutraliseert het product). Verwijder opgehoopte siliconenaanslag met behulp van een schraper. Breng Chemifor Siliconen Verwijderaar aan op droog oppervlak en wrijf in met behulp van bijvoorbeeld een katoenen doek. Laat gedurende 1 tot 2 minuten inwerken. De verwijderingssnelheid zal voornamelijk afhangen van de dikte van siliconen- of butyllaag op het oppervlak. Spoel het oppervlak grondig schoon met zuiver water om resterende aanslag te verwijderen en het oppervlak te neutraliseren. Herhaal de procedure voor zwaardere en meer hardnekkige vormen van aanslag.

26 Peel Off Interieur Reinigingspasta voor oneffen oppervlakken binnenshuis Chemifor Peel Off Interieur is een specifiek reinigingsproduct voor verwijdering van hardnekkig vuil op delicate ondergronden, zoals muren, plafonds, beelden,. Chemifor Peel Off Interieur verwijdert nicotine, roet en andere vervuilingen van stuc zoals gips, natuursteen, hout en kunststoffen. Chemifor Peel Off Interieur wordt vooral ingezet op plaatsen waar geen water gebruikt mag worden. Chemifor Peel Off Interieur is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Chemifor Peel Off Interieur bevat geen scherpe oplosmiddelen en is veilig toepasbaar op de meeste ondergronden. Laat geen residuen achter. Let op! Beslist vorstvrij en donker opslaan en niet onder de 10 C verwerken. Na bevriezing is het materiaal niet meer te gebruiken! Ondergrond dient stofvrij te zijn, losse delen verwijderen voor het aanbrengen. Vooraf op een aantal minder zichtbare plaatsen testen of de ondergronden bestand zijn. Chemifor Peel Off Interieur aanbrengen met een zachte langharige borstel, synthetische spons of rol, plastiek spatel of spuit. Chemifor Peel Off Interieur aanbrengen in een dunne laag, direct gevolgd door een tweede laag tot een totale laagdikte van ongeveer 0.5 tot 0.8 mm. De witte kleur zal na enkele uren overgaan in een transparante kleur. De exacte inwerktijd moet per geval bepaald worden maar mag nooit langer dan 36 uur zijn. De gevormde film kan eenvoudig weggetrokken worden.

27 Peel Off Exterieur Reinigingspasta voor oneffen oppervlakken buitenshuis Chemifor Peel Off Exterieur is een specifiek reinigingsproduct voor verwijdering van hardnekkig vuil op delicate ondergronden, zoals muren, plafonds, beelden,. Chemifor Peel Off Exterieur verwijdert nicotine, roet en andere vervuilingen van stuc, gips, natuursteen, hout en kunststoffen. Chemifor Peel Off Exterieur wordt vooral ingezet op plaatsen waar geen water gebruikt mag worden. Chemifor Peel Off Exterieur is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Chemifor Peel Off Exterieur bevat geen scherpe oplosmiddelen en is veilig toepasbaar op de meeste ondergronden. Laat geen residuen achter. Let op! Beslist vorstvrij en donker opslaan en niet onder de 10 C verwerken. Na bevriezing is het materiaal niet meer te gebruiken! Ondergrond dient stofvrij te zijn, losse delen verwijderen voor het aanbrengen. Vooraf op een aantal minder zichtbare plaatsen testen of de ondergronden bestand zijn. Chemifor Peel Off Exterieur aanbrengen met een zachte langharige borstel, synthetische spons of rol, plastiek spatel of spuit. Chemifor Peel Off Exterieur aanbrengen in een dunne laag, direct gevolgd door een tweede laag tot een totale laagdikte van ongeveer 0.5 tot 0.8 mm. De witte kleur zal na enkele uren overgaan in een transparante kleur. De exacte inwerktijd moet per geval bepaald worden maar mag nooit langer dan 36 uur zijn. De gevormde film kan eenvoudig weggetrokken worden.

uitgeharde pu - pur schuim verwijderen?

uitgeharde pu - pur schuim verwijderen? uitgeharde pu - pur schuim verwijderen? Chemifor heeft de oplossing! Welkom bij Chemifor Chemifor is een bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren van ecologisch en dus milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Nadere informatie

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten

info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten Auto Testpakket Testpakket met verschillende producten Chemifor Auto Testpakket is speciaal samengesteld uit verschillende producten voor de reiniging

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Marmer - na 4 dagen (de 5e dag) na het leggen, de marmer vloer grondig reinigen en het bouwvuil verwijderen met R155 Grondreiniger - de vloer 8 à 10 weken laten drogen,

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging

RAW Stones Cleaner is een geconcentreerde vloerreiniger met een waterafstotend effect na droging RAW Stones Technische beschrijving 2017 Product omschrijving RAW Stones is een cement gebonden product aangevuld met epoxy s, kleurpigmenten, vezels en overige natuurlijke grondstoffen. Door de samenstelling

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER Hoe werkt RAW Stones Protector en wat doet het? Door behandeling van minerale bouwmaterialen met RAW Stones Protector wordt de ondergrond resistent tegen

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Antigraffiti Coating Permanent PW

Antigraffiti Coating Permanent PW NP Solutions BV Kattestaart 11 2954 AC Alblasserdam Tel. +31(0)78 6933723 Fax. +31(0)78 6916156 e-mail info@npsolutions.nl Antigraffiti Coating Permanent PW Algemeen : Antigraffiti Coating Permanent PW

Nadere informatie

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter.

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. ACRYCLEAN Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. schoonmaken en ontvetten vóór lijmen en bekleden verwijderen van vet, olie en vervuiling door

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

META CRÈME. Toepassingen

META CRÈME. Toepassingen META CRÈME is een onzichtbare en ademende beschermer (sealer) met een diepere indringing en uitzonderlijke levensduur voor alle steensoorten : natuursteen, bestrating, klinkers, voegen, gevelstenen, tegels

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Rondom ons gamma gevelverven en houtverven bieden wij nu ook : 2-3 2-3

Rondom ons gamma gevelverven en houtverven bieden wij nu ook : 2-3 2-3 ReinigEN Hydrofoberen Anti-Graffiti Mathys ontwikkelt al ruim 4 decennia effectieve en eigentijdse oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels. Door zijn ongeëvenaarde kwaliteit

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E. Verzorging neemt een belangrijke plaats in ons leven in REBON

I N H O U D S O P G A V E. Verzorging neemt een belangrijke plaats in ons leven in REBON I N H O U D S O P G A V E Verzorging neemt een belangrijke plaats in ons leven in Of we het nu over ons eigen lichaam hebben, de planten en bomen, onze meubels of onze vloer, dan geldt dat, willen we het

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN.

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN. Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: Bijlage(n): 0001389 Telefoon: 02/524.95.83 Fax : 02/524.96.03 FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu Betreft:

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN 1 BESLUIT WIJZIGING WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT EN GEBRUIKSAANWIJZING Op 26 juni 2018 is van: Span Groothandel B.V. BIENSMA 39

Nadere informatie

IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K

IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K Omschrijving IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K verlaagt de oppervlakte energie van glas en (sanitair) keramiek. Dit leidt er toe dat het oppervlak een

Nadere informatie

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN Toelatingsnummer HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN 1 AFGELEIDE TOELATING Gelet op de aanvraag d.d. 20 februari 2014 (20145010 AB) van Boma Noorderlaan 131 B-2030 ANTWERPEN

Nadere informatie

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN Toelatingsnummer HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN 1 AFGELEIDE TOELATING Gelet op de aanvraag d.d. 18 maart 2014 (20145021 AB) van Blue Wonder! Holding B.V. Molenwerf

Nadere informatie

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN.

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN. Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: Bijlage(n): 0001443 Telefoon: 02/524.95.83 Fax : 02/524.96.03 FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu Betreft:

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Schoon eindigen voor een schone start

Schoon eindigen voor een schone start Schoon eindigen voor een schone start Reinigen en Ontsmetten Najaar 2013 Om een goede en vooral schone start met uw nieuwe teelt te maken is het van belang om op het gebied van ziekten en plagen zo schoon

Nadere informatie

Productbeschrijving verbeterde houtolie

Productbeschrijving verbeterde houtolie Productbeschrijving verbeterde houtolie Verbeterde houtolie is volledig natuurlijk en bestaat uit een mix van speciaal gekookte ungolie met een blend van verschillende hoogwaardige natuurlijke oliën. Dit

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Purita bvba Grootreesdijk 52 BE 2460 Kasterlee. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Purita bvba Grootreesdijk 52 BE 2460 Kasterlee. Geachte mevrouw, Geachte heer, Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu EUROSTATION Bloc II Victor Hortaplein, 40 bus 15 B 1060 BRUSSEL MRB/KDN/2009/1104/

Nadere informatie

Voor watersport toepassingen wordt aanbevolen om de lak alleen te gebruiken voor de oppervlakken die boven de waterlijn zitten

Voor watersport toepassingen wordt aanbevolen om de lak alleen te gebruiken voor de oppervlakken die boven de waterlijn zitten ReGrade transparante 2 componentenlak Voor het behandelen van buitenoppervlakken die door de invloed van weersomstandigheden en met name inwerking van UV, hun oorspronkelijke kleur en uitstraling hebben

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen September 2007 Regelmatig bijgewerkte informatie over onze producten en hun beschikbaarheid, met richtlijnen voor hun onderhoud, zijn te vinden op onze

Nadere informatie

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN

HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN Toelatingsnummer HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN 1 AFGELEIDE TOELATING Gelet op de aanvraag d.d. 26 november 2013 (20131576 AB) van Ecostar BV Het Lentfert 34 7547

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING INDUSTRIËLE REINIGING ANTOL 24 PRODUCTCODE 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN.

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN. Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: Bijlage(n): FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu MRB/LL/2007/1503/ Telefoon: 02/524.95.83 Fax : 02/524.96.03

Nadere informatie

BOUWSPECIALITEITEN M. VAN MEERBEEK Lammerdries - Zuid 16B BE 2250 Olen. Geachte mevrouw, Geachte heer,

BOUWSPECIALITEITEN M. VAN MEERBEEK Lammerdries - Zuid 16B BE 2250 Olen. Geachte mevrouw, Geachte heer, Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: Bijlage(n): EUROSTATION Bloc II Victor Hortaplein, 40 bus 15 B 1060 BRUSSEL MRB/KDN/2009/1161/ BOUWSPECIALITEITEN M. VAN MEERBEEK Lammerdries

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING AUTOMOTIVE 1 Uw Tribos behandeling uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@tribosbeneluxbv.com of bel ons op nummer 0318 529347 Materiaal wat nodig is om TRIBOS

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele voorstrijk voor alle zuigende en niet-absorberende ondergronden. Hechtbevorderaar op houten spaanplaten en plankenvloeren. Volumes 5 l Eigenschappen Gebruiksklaar en gemakkelijk verwerkbaar

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23.

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23. Inhoud Krijtverf 6-7 Kalkverf 8-9 Matte Lak 10-11 Lakken 12-13 Sealer 18 Primer 19 Boenwas Krijtwas 20 Gevelverf 21 Kleurenkaart 22-23 Contactgegevens 24 Vloerverf 14-15 Betonlook Verf 16 Betonlook Stuc

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren...

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren... 018 1 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Aanbrengen van PrimerPro special... Installatie voorbereiden

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

KEIM ANTI-GRAFFITISYSTEEM. Toepassingsgebied

KEIM ANTI-GRAFFITISYSTEEM. Toepassingsgebied KEIM ANTI-GRAFFITISYSTEEM Toepassingsgebied Toepassingsgebied: Alle niet behandelde en behandelde ondergronden binnen en buiten, met name minerale ondergronden zoals baksteen, pleisterwerk, kalkzandsteen,

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Door te kiezen voor een gelakte parket of houten vloer, zorgt u voor de grootst

Nadere informatie

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean Orange Nano Met minder inspanning langer schoon Orange Nano reinigingsmiddelen, easy to clean en selfclean coatings maken oppervlakken minder vatbaar voor vervuiling en eenvoudiger te reinigen. Productlijnen

Nadere informatie

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M²

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² 1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² Voor horizontale en verticale vlakken, alle soorten dekvloeren, beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels of aardewerk. PRIMER MORTEL PIGMENT IMPREGNEER SEALER 1 liter

Nadere informatie

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS VERSIE 1.0 SEPTEMBER 2013 Deze versie vervangt alle eerdere versies. Op www.yourglass.com kunt u geregeld actualisaties vinden. WAARSCHUWING Gelieve deze handleiding

Nadere informatie

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een uitzonderlijke prijs. Truck Cleaning is reeds door transportspecialisten

Nadere informatie

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout,

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, REINIGINGSPRODUCTEN Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, stof en onzuiverheden roept algen en schimmel een halt toe, uw huis krijgt weer een frisse

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

Xylamon Houtwormdood. Algemene informatie Pagina 2. Technische informatie Pagina 4. Veiligheid informatie Pagina 5-6.

Xylamon Houtwormdood. Algemene informatie Pagina 2. Technische informatie Pagina 4. Veiligheid informatie Pagina 5-6. Xylamon Houtwormdood Algemene informatie Pagina 2 Gebruiksaanwijzing Pagina 3 Technische informatie Pagina 4 Veiligheid informatie Pagina 5-6 Houtverduurzaming Algemene informatie Voorkomt en bestrijdt

Nadere informatie

Patineren http://www.hubcoonen.nl/bronswiki/van%20was%20naar%20brons/2-1-formules.html "Formules voor Messing, Brons en Koper" 01. Licht tot donker Bruin 02. Bruin naar zwart 03. Zwart bruin 04. Florentijns

Nadere informatie

Bescherming tegen Graffiti

Bescherming tegen Graffiti Bescherming tegen Graffiti Permanent Tijdelijk Semipermanent GraffitiGuard AntiGraffitiSystem Wat is Graffiti bescherming? Graffiti bescherming beschermt alle soorten ondergronden tegen schade door verf

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

Guardon AntiGraffiti Mineral Permanent

Guardon AntiGraffiti Mineral Permanent Guardon AntiGraffiti Mineral Permanent Omschrijving Orange Nano Guardon AntiGraffiti Mineral Permanent beschermt poreuze minerale bouwmaterialen permanent tegen graffiti, het is een geavanceerd anti-graffiti

Nadere informatie

ONDERHOUDSTIPS. Voor jarenlang badkamerplezier

ONDERHOUDSTIPS. Voor jarenlang badkamerplezier ONDERHOUDSTIPS Voor jarenlang badkamerplezier Onderhoud is de sleutel om lang te genieten van je nieuwe badkamer. Maar hoe reken je af met kalk en zeepresten, zonder krassen te maken op glas of acryl?

Nadere informatie

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen Schuimreiniging EcoFoam 4 Krachtige, schuimende, industriële reiniger/ontvetter Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ingebrande oliën en vetten in bakplaten, ovens,... 307-500000 307-500001 *222

Nadere informatie

Introductie nieuwe productlijn NanoProtector en DCP reinigers

Introductie nieuwe productlijn NanoProtector en DCP reinigers Introductie nieuwe productlijn NanoProtector en DCP reinigers Met gepaste trots introduceert www.bionictechnology.nl haar op echte nanotechnologie gebaseerde productlijn. Onze producten bieden een ideale

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe Aquarelverf 36 36 Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe transparanter de kleur. In principe kan met aquarelverf

Nadere informatie

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V.

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en nu? De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en

Nadere informatie

2WHITE TECHNISCHE HANDLEIDING. pagina 2. pagina 4. pagina 8. product beschrijving. installatie. voorbereiding

2WHITE TECHNISCHE HANDLEIDING. pagina 2. pagina 4. pagina 8. product beschrijving. installatie. voorbereiding LIQUISOL BVBA - OUDSTRIJDERSSTRAAT 152-2520 OELEGEM - BELGIË TECHNISCHE HANDLEIDING 2WHITE pagina 2 product beschrijving pagina 4 voorbereiding pagina 8 installatie HAND- LEIDING 2WHITE PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Productinformatieblad Compactreiniger 5200

Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Blokvormig, hoog geconcentreerd wasmiddel voor industriële vaatwerkspoelmachines krachtige en intensieve reiniging voor alkali bestendig materiaal zoals porselein,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12 Inhoudsopgave 6306530 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NL 2 6306534 - Bison Poly Max Original Grijs Koker 425 g NL 4 6306536 - Bison Poly Max Original Bruin Koker 425 g NL 6 6306538 - Bison Poly

Nadere informatie

Orange Nano PeeBack Mineral

Orange Nano PeeBack Mineral Orange Nano PeeBack Mineral Wildplassen Wildplassen, plassen in de openbare ruimte op een andere plaats dan een toilet of urinoir, leidt tot ernstige stankoverlast (zelfs tot binnen in getroffen gebouwen)

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING

Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING MARMER Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. niet vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel

Nadere informatie

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403 Super Lakreiniger Een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Super Lakreiniger polijst zonder krassen,

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie