Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderhoudsadvies Eigenschappen: Algemeen Advies REINIGING Lithofin MN Vuiloplosser Cementsluier Lithofin Lösefix Lithofin OIL-EX BESCHERMING"

Transcriptie

1 MARMER Metamorf of sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot gepolijst. niet vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad. Lithofin OIL-EX Speciale vlekken-gèl in tube voor het verwijderen van diep ingedrongen olie-vlekken. Het is aanbevolen het oppervlak te beschermen tegen het indringen van vuil en vlekken. Dit kan door het eenmalig behandelen van het oppervlak met een impregneermiddel. Hierbij ontstaat een blijvende bescherming tegen het indringen van water,vuil en vet/olievlekken. Maak uw keuze (de producten steeds afzonderlijk toepassen) : Als milieuvriendelijk alternatief is er nu ook ECO zonder oplosmiddel. Lithofin Vlekstop Plus (voor ruwe of verouderde afwerkingen niet voor lichtkleurige steensoorten! ) Een vlekwerende en kleurverdiepende (verdonkerende) impregnering Lithofin MN Antiekfinish (voor verouderde tegeltjes vloer en wand) Een verdonkerende steenwas voor een mooie antieke patina. Lithofin MN Glans en Schoon Tevens zorgt Glans en Schoon voor een betere bescherming tegen het aflopen/slijten van de verzoeting of polijsting. KEUKENBLADEN Regelmatig onderhouden met Lithofin MN Easy-Clean. Voor gepolijste (hoogglanzende) afwerkingen Lithofin MN Politoer Steenwas, vloeibaar of in crème, voor het polijsten en boenen van tabletten, tafels,trappen.

2 LEISTEEN Metamorf gesteente.niet kalkhoudend, niet zuurgevoelig, moeilijk polijstbaar.vorstvast Wordt geplaatst in gekloven toestand. De droogtijd is afhankelijk van het type plaatsing : Lithofin MN Cementsluierverwijderaar Verwijdert alle cementsluier, mortelresten en roestvlekken. Deze reiniger voor buitengebruik verwijdert moeiteloos alle hardnekkige, natuurlijke vervuilingen buitenhuis zoals verkleuringen van planten, groene aanslag, zwarte vlekken enz. Periodiek te gebruiken. Ideaal in combinatie met machine en pad : Buitenhuisreiniger maakt terrassen weer als nieuw. Leisteen is weinig poreus. Dat betekent een makkelijk onderhoud. Niettemin kan men het onderhoud nog vergemakkelijken door het oppervlak te behandelen met een impregneermiddel. Hierbij heeft men een blijvende bescherming tegen het indringen van water,vuil en vet/olievlekken. Maak uw keuze : Als milieuvriendelijk alternatief wordt ook Lithofin Vlekstop W aanbevolen. Is een water- en vuilwerende impregnering met kleurverdiepende, verdonkerende eigenschappen. Enkel geschikt voor ruwe oppervlakken. Lithofin MN Leisteenolie Een speciale olie voor het boenen van kleine oppervlakken en minder druk belopen vloeren. Enkel voor binnenshuis. Versterkt de kleur en geeft een mooie glans. Opmerking : Lithofin impregneermiddelen mogen niet gecombineerd gebruikt worden. Lithofin MN Glans en Schoon (voor binnenshuis)

3 KALKSTEEN Witte Steen sedimentair gesteente, kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot fijngeslepen - verzoet. Meestal niet vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad. Lithofin OIL-EX Speciale vlekken-gèl in tube voor het verwijderen van diep ingedrongen olie-vlekken. Het is aanbevolen het oppervlak te beschermen tegen het indringen van vuil en vlekken. Dit kan door het eenmalig behandelen van het oppervlak met een impregneermiddel. Hierbij ontstaat een blijvende bescherming tegen het indringen van water,vuil en vet/olievlekken. Maak uw keuze : ECO Milieuvriendeliijke impregnering op waterbasis met vlekwerende eigenschappen. Voor binnen en buitengebruik. Lithofin MN Glans en Schoon Tevens zorgt Glans en Schoon voor een betere bescherming tegen het aflopen/slijten van de verzoeting of polijsting. Lithofin MN Easy-Clean Speciaal onderhoudsmiddel voor keukenbladen, tafels en tabletten.

4 GRANIET Magmatisch, soms metamorf gesteente - niet kalkhoudend - niet zuurgevoelig - polijstbaar - vorstvast Lithofin MN Cementsluierverwijderaar Verwijdert alle cementsluier, mortelresten en roestvlekken. Opmerking : ingekleurde zwarte granieten gabbro s- kunnen verkleuren na het gebruik van zuurhoudende producten. Deze reiniger voor buitengebruik verwijdert moeiteloos alle hardnekkige, natuurlijke vervuilingen buitenhuis zoals verkleuringen van planten, groene aanslag, zwarte vlekken enz. Periodiek te gebruiken. Lithofin OIL-EX Speciale vlekken-gèl in tube voor het verwijderen van diep ingedrongen olie-vlekken. Graniet is een hard en slijtvast materiaal.niettemin kan men het onderhoud nog vergemakkelijken door het oppervlak te behandelen met een impregneermiddel. Hierbij heeft men een blijvende bescherming tegen het indringen van water,vuil en vet/olievlekken. Maak uw keuze : Als milieuvriendelijk alternatief wordt ook Lithofin Vlekstop W aanbevolen. Lithofin Vlekstop >W< is ook aanbevolen voor buitenshuis en als voorimpregnering. Lithofin Vlekstop Plus Is een vlekwerende impregnering met kleurverdiepende, verdonkerende eigenschappen. Ook geschikt voor gepolijste afwerkingen. Opmerking : Lithofin impregneermiddelen mogen niet gecombineerd gebruikt worden. Lithofin MN Glans en Schoon (voor binnenshuis op gepolijste en fijngeslepen afwerkingen) Keukenbladen : kan men perfect onderhouden met Lithofin MN Easy-Clean.

5 Belgische Hardsteen Afzettingsgesteente (sedimentair), kalkhoudend, zuurgevoelig, polijstbaar van ruw tot fijn verzoet. vorstvast. Cementsluier kan men verwijderen met mits grondig te schrobben met een harde borstel of een Lithofin CLEANSET, of beter nog, met een éénschijfsmachine met een schrobpad. (indien de steen geschikt is voor buitengebruik) Deze reiniger voor buitengebruik verwijdert moeiteloos alle hardnekkige, natuurlijke vervuilingen buitenhuis zoals verkleuringen van planten, groene aanslag, zwarte vlekken enz. Periodiek te gebruiken. Vloeren : Lithofin Vlekstop >W< Geurloos en oplosmiddelvrij. Niet voor gepolijste afwerkingen. Voor binnen en buiten. Hardsteen is weinig poreus : het product kort na het aanbrengen gelijkmatig met een doek uitwrijven en plasjes vermijden. Periodiek heraanbrengen indien nodig. Keukenbladen : Lithofin MN Protector voor Blauwe Hardsteen Speciaal impregneermiddel voor keukenbladen in hardsteen. Opmerking : Lithofin impregneermiddelen mogen niet gecombineerd gebruikt worden. Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen Lithofin MN Glans en Schoon Tevens zorgt Glans en Schoon voor een betere bescherming tegen het aflopen/slijten van de verzoeting. Voor een perfect onderhoud van keukenbladen in hardsteen : Lithofin MN Easy-Clean

6 BASALT Magmatisch, soms metamorf gesteente - niet kalkhoudend - niet zuurgevoelig - polijstbaar - vorstvast Lithofin MN Cementsluierverwijderaar Verwijdert alle cementsluier, mortelresten en roestvlekken. (niet geschikt voor basalt-type G684/Twilight/Palladio Dark) Deze reiniger voor buitengebruik verwijdert moeiteloos alle hardnekkige, natuurlijke vervuilingen buitenhuis zoals verkleuringen van planten, groene aanslag, zwarte vlekken enz. Periodiek te gebruiken. Lithofin OIL-EX Speciale vlekken-gèl in tube voor het verwijderen van diep ingedrongen olie-vlekken. Graniet is een hard en slijtvast materiaal. Niettemin kan men het onderhoud nog vergemakkelijken door het oppervlak te behandelen met een impregneermiddel. Hierbij heeft men een blijvende bescherming tegen het indringen van water,vuil en vet/olievlekken. Maak uw keuze : Als milieuvriendelijk alternatief wordt ook Lithofin Vlekstop W aanbevolen. Lithofin Vlekstop Plus Is een vlekwerende impregnering met kleurverdiepende, verdonkerende eigenschappen. Ook geschikt voor gepolijste afwerkingen. Opmerking : Lithofin impregneermiddelen mogen niet gecombineerd gebruikt worden. Lithofin MN Glans en Schoon (voor binnenshuis) Keukenbladen : kan men perfect onderhouden met Lithofin MN Easy-Clean.

7 Keramische Tegels (fijnverglaasd/porcellanato/gres) Zeer compacte tegels, hard en slijtvast. kunnen binnen en buiten toegepast worden. Weinig tot niet poreus. Er bestaan vele oppervlakte-afwerkingen zoals mat, fijngeslepen,gepolijst,geborsteld enz. Dit is een advies voor het tegel-type zonder opliggende -laag. Elke tegelvloer dient steeds gereinigd te worden met een cementsluierverwijderaar na plaatsing en na het inwassen van de voegen : een niet verwijderde cementsluier kan de tegels vlekgevoeliger maken. Vooraleer te ontsluieren dient men het voegwerk te laten drogen en inwerken, bij gebruiksklare voegmortels (gepigmenteerd) minstens 1 week wachten alvorens te reinigen met veel water. Lithofin KF Cementsluierverwijderaar Voor nieuwe vloeren toepasbaar op alle afwerkingen, ook de gepolijste. Cementsluier kan men verwijderen met KF Cementsluier-verwijderaar mits grondig te schrobben met een harde borstel of met een éénschijfsmachine met een schrobpad. Belangrijk advies : cementsluier kan op dit type tegels soms hardnekkig zijn. Men dient steeds de verdunning van de reiniger aan te passen aan de vervuiling. Steeds een tegel reinigen op voorhand, desgevallend met een concentraat. Lithofin KF Intensiefreiniger Voor bestaande vloeren. Deze speciale, zeer doeltreffende reiniger haalt met zijn dieptewerking alle vet en vuil uit een bestaande volkeramische tegelvloer. Periodiek toe te passen, bv. bij de grote schoonmaak. Deze reiniger verwijdert ook filmlagen die in de productie zijn aangebracht alsook kunststofresten van gebruiksklare voegmortels. Speciale reinigers : Voor het verwijderen van zware vervuiling, lijm- en verfresten, rubberstrepen Lithofin Abra-CLEAN Speciale abrasieve reiniger met nano-partikels voor het verwijderen van rasters, filmlagen, plaaster(gips)resten en potloodstrepen. Verwijdert alle kunststof-voegselresten zoals epoxy en ook verfresten Deze tegels zijn erg makkelijk in onderhoud, op voorwaarde dat ze regelmatig ontvet worden met een aangepast product. Lithofin KF Onderhoudsreiniger Opgelost in het dweilwater wordt het wekelijks gebruikt voor de schoonmaak. Keramische tegels kunnen door het polijsten iets poreuzer worden : in dat geval kan men de tegels éénmalig behandelen met Lithofin KF Impregnering W, een vlekwerende behandeling op waterbasis. In de badkamer : Lithofin KF Sanitairreiniger Verwijdert kalkaanslag en ander vuil in keuken en badkamer, maakt alles weer fris en zuiver. Advies : volg steeds de richtlijnen op de Lithofin productverpakking en in de technische informatie. Vraag zoveel mogelijk Lithofin tegel-advies : bel gratis (B) (NL)

8 Informatie No.19 Verwijderen van vlekken uit natuur- en betonsteen De vermelde vervuilingen kunnen met de aangeduide Lithofin producten verwijderd worden. Vele vlekken laten zich volledig verwijderen, bij enkele kan er zelfs na een herhaalde toepassing van de reiniger nog een rest achterblijven. Verklaring: aanbevolen product ook toepassbar toepassen, wanneer aanbevolen product niet volstaat. * 1) niet op zuurgevoelige oppervlakken toepassen (gepolijst of ingeslepen marmer, kalksteen, blauwe steen, granito, cementtegels enz.) * 2) met schrobborstel,witte pad of schrobspons meeschrobben Vervuiling Lithofin Product Vervuiling Lithofin Product Algen Lithofin ALLEX Mos Lithofin ALLEX *2) *2) Asfalt Mortelresten Lithofin MN Cementsluierverw.1) Lithofin MURO 1) Betonverf *1) Olie Bitumen Olie, ingedrongen Lithofin OIL-EX Bloed Olieverf Cementsluier Lithofin MN Cementsluierverw.1) Lithofin MURO 1) 2) Onderhoudsprod. (resten) Epoxyvoegresten *1) Plantvlekken Fruit PU-schuim Enkel mechanisch verwijderbaar Gebladerte Rode wijn Graffiti Lithofin Graffiti-Verwijderaar Roest Roestvlekken Lithofin MN Cementsluierverw.1) Lithofin Rost-EX Gras Rubber Hars Schimmel Lithofin ALLEX Lithofin MN-Buitenhuisreiniger Houtbeits Schoencreme Industrievetten Silicoonresten *2) Inkt Steencoatings Kaarsvet Stempelinkt *1) Kalkrranden Lithofin KF Sanitairreiniger *1) Thee Kleurafzettingen Teer Koffie Uitbloeiingen Lithofin MN Cementsluierverw.1) Lithofin MURO 1) Lak (vers) Urinesteen Lithofin KF Sanitärreiniger *1) Lijmen Verf (vers) *1) Lijnolie Viltstift Lippenstift Was (fluaat) Deze informatie is vrijblijvend. De verwerking van het product moet afgestemd worden op de werfsituatie en het te behandelen oppervlak. Het plaatsen van een proefvlak is steeds aanbevolen. (B,NL8.12gps) Distributie voor Belgie en Nederland: EUROSIL B.V.B.A Mortsel Tel (B): Tel (NL): Fax: Geproduceered in Duitsland: LITHOFIN AG D Wendlingen

9 Informatie Nr.10 Verwijderen van Vlekken op keramische tegels De vermelde vervuilingen kunnen met de aangeduide Lithofin producten verwijderd worden. Vele vlekken laten zich volledig verwijderen, bij enkele kan er zelfs na een herhaalde toepassing van de reiniger nog een rest achterblijven. Verklaring : Product aanbevolen ook toepasbaar toepassen wanneer het aanbevolen product niet volstaat. * 1) niet op zuurgevoelige oppervlakken toepassen * 2) met schrobborstel,witte pad of schrobspons meeschrobben Vervuiling Lithofin Product Vervuiling Lithofin Product Algen Lithofin ALLEX Loof Asfalt Mortelresten Lithofin KF Cementsluierverw.*1) Lithofin MURO *1) Betonverf Mos Lithofin ALLEX *2) Bitumen Olie Blüten Olie, ingedrongen Lithofin OIL-EX Bloed Lithofin FZ Onderhoudsreiniger Olieverf Coatings Onderhoudsprod. (resten) Lithofin FZ Onderhoudsreiniger Cementsluier Lithofin KF Cementsluierverw. *1) Planten vlekken Lithofin MURO *1) Epoxyvoegresten PU-schuim enkel mechanisch verwijderbaar Fruit Lithofin FZ Onderhoudsreiniger Rode wijn Graffiti Lithofin Graffiti-Ex Roest Lithofin KF Cementsluierverw. *1) Gras Lithofin FZ Onderhoudsreiniger Rubber Hars Schimmel Lithofin ALLEX Houtbeits Schoencreme Industrievetten Silicoonresten *2) Inkt Stempelinkt Kaarsvet Thee Kalkranden Lithofin KF Sanitairreiniger *1) Teer Kalkafzetting Lithofin KF Sanitairreiniger *1) Urinesteen Lithofin KF Sanitairreiniger *1) Kleurafzettingen Verf (vers) Koffie Viltstift Lijmen Was (fluaat) Lijnolie Zeepresten Lithofin KF Sanitairreiniger *1) Lippenstift Deze informatie is vrijblijvend. De verwerking van het product moet afgestemd worden op de werfsituatie en het te behandelen oppervlak. Het plaatsen van een proefvlak is steeds aanbevolen. (B,NL8.12gps/4.10) Distributie voor Belgie en Nederland: EUROSIL B.V.B.A Mortsel Tel (B): Tel (NL): Fax: Geproduceered in Duitsland: LITHOFIN AG D Wendlingen

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN Bij de keuze van de reinigings- en onderhoudsproducten is het van zeer groot belang te weten of er sprake is van een kalkhoudende (marmer, kalksteen) dan wel een niet-kalkhoudende

Nadere informatie

Plaatsen & Behandeling.

Plaatsen & Behandeling. VERWERKINGSADVIES CEMENTTEGELS. Plaatsen & Behandeling. Onze cementtegels zijn geheel met de hand en ambachtelijk vervaardigd. Het is een uniek en authentiek product. Het vergt daarom een iets andere benadering

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E. Verzorging neemt een belangrijke plaats in ons leven in REBON

I N H O U D S O P G A V E. Verzorging neemt een belangrijke plaats in ons leven in REBON I N H O U D S O P G A V E Verzorging neemt een belangrijke plaats in ons leven in Of we het nu over ons eigen lichaam hebben, de planten en bomen, onze meubels of onze vloer, dan geldt dat, willen we het

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Marmer - na 4 dagen (de 5e dag) na het leggen, de marmer vloer grondig reinigen en het bouwvuil verwijderen met R155 Grondreiniger - de vloer 8 à 10 weken laten drogen,

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. World Trade Company B.V. levert diverse soorten natuursteen voor binnen en buiten in bijna elke gewenste maat. Het overzicht geeft dan ook alleen een beeld van de te bestellen soorten natuursteen en kleuren.

Nadere informatie

ASSORTIMENT EXCLUSIEVE PRODUCTEN VOOR NATURSTEEN, KUNSTSTEEN EN KERAMIEK DE 3 STAPPEN SYSTEEM: REINIGEN BESCHERMEN ONDERHOUD

ASSORTIMENT EXCLUSIEVE PRODUCTEN VOOR NATURSTEEN, KUNSTSTEEN EN KERAMIEK DE 3 STAPPEN SYSTEEM: REINIGEN BESCHERMEN ONDERHOUD EXCLUSIEVE PRODUCTEN VOOR NATURSTEEN, KUNSTSTEEN EN KERAMIEK DE 3 STAPPEN SYSTEEM: REINIGEN BESCHERMEN ONDERHOUD ASSORTIMENT www.moellerstonecare.nl www.moellerstonecare.be SP DE PROFESSIONELE OPPERVLAKENBEHANDELING

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd.

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. Vloer POLILUX Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. De POLILUX-methode verandert, dankzij onze technologie, u industriële betonvloer

Nadere informatie

FAQ. Reinigen Impregneren beschermen Onderhouden

FAQ. Reinigen Impregneren beschermen Onderhouden FAQ Reinigen Impregneren beschermen Onderhouden FAQ - Reinigen 5 categorieën van vlekken: - Organische vlek (koffie, tee, mosterd, wijn, choco, ) - Anorganische vlek (inkt, viltstift, vuil, ) - Olie vlekken

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

M.Mommersteeg BV Havenstraat 64 1271 AG Huizen T. 035-5288030 F. 035-5230748 E. info@mommersteegbv.nl

M.Mommersteeg BV Havenstraat 64 1271 AG Huizen T. 035-5288030 F. 035-5230748 E. info@mommersteegbv.nl Onderhoudsadvies Scheerwollen tapijt Scheerwollen tapijt is reinigbaar met normaal in de handel zijnde onderhoudsproducten voor wollen tapijt. Regelmatig grondig onderhoud verlengt de levensduur van de

Nadere informatie

Productregister Schmits Professional v10.1 1

Productregister Schmits Professional v10.1 1 Schmits Nederland B.V. biedt onder de naam 'Schmits Professional' een zeer compleet assortiment reinigingsmiddelen en additionele producten, zoals wassen en vuil- en waterafstotende middelen, aan. Deze

Nadere informatie

TASKI Twister. De diamantpad die iedere dag uitkomst biedt

TASKI Twister. De diamantpad die iedere dag uitkomst biedt TASKI Twister De diamantpad die iedere dag uitkomst biedt Betere kwaliteit, langer goed De TASKI Twister pad is een pad die de reinigende werking van een flexibele polyester vloerpad combineert met de

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V.

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en nu? De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Scotch-Brite. Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten

Scotch-Brite. Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten Vloerpads & Vloeronderhoudsproducten 3 Toepassingskaart 3M kent reeds lang een traditie in het creëren van innovatieve & nuttige producten die het leven aangenamer maken. 3M producten hebben veel raakpunten

Nadere informatie

Onderhoudstips voor de badkamer

Onderhoudstips voor de badkamer Onderhoudstips voor de badkamer Het is pas echt genieten in de badkamer wanneer alles blinkend schoon is. Met bijgaande onderhoudstips houdt u uw sanitair in topconditie. * Bad en douchebak De ligbaden

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 sportvloeren met een homogene toplaag A. Algemeen Met dit onderhoudsadvies verstrekken wij u een leidraad voor een goed evenwichtig onderhoudspatroon

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Rondom ons gamma gevelverven en houtverven bieden wij nu ook : 2-3 2-3

Rondom ons gamma gevelverven en houtverven bieden wij nu ook : 2-3 2-3 ReinigEN Hydrofoberen Anti-Graffiti Mathys ontwikkelt al ruim 4 decennia effectieve en eigentijdse oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels. Door zijn ongeëvenaarde kwaliteit

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

uitgeharde pu - pur schuim verwijderen?

uitgeharde pu - pur schuim verwijderen? uitgeharde pu - pur schuim verwijderen? Chemifor heeft de oplossing! Welkom bij Chemifor Chemifor is een bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren van ecologisch en dus milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Nadere informatie

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean Orange Nano Met minder inspanning langer schoon Orange Nano reinigingsmiddelen, easy to clean en selfclean coatings maken oppervlakken minder vatbaar voor vervuiling en eenvoudiger te reinigen. Productlijnen

Nadere informatie

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen Binnenvaart en Visserij REINIGING Ship Clean Power Xtra Productcode 848 Extreem krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd (1795093), en hierdoor uitermate geschikt binnen HACCP plan. Door de unieke productsamenstelling

Nadere informatie

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403 Super Lakreiniger Een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Super Lakreiniger polijst zonder krassen,

Nadere informatie

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN - - -. - - -- ----.--- NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN ALGEMENE DIENSTEN AANKOPEN Brussel, 21 december 1995 LABORATORIUM 08.22 s.17 Tt: 02/245.28.74 Aan: Levasseur NV Steenweg op Ruisbroek

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product b to ad ile ka tm m eu erbi e la n ir Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

DW-CLEANING TURNHOUT

DW-CLEANING TURNHOUT SPECIALIST IN REINIGEN VAN: - ZONNEPANELEN, - DAKEN, - DAKGOTEN, - OPRITTEN, - PANELEN, - DAKGOTEN - GEVELS - SCHOORSTENEN COATING VAN DAKEN,.. DW-CLEANING TURNHOUT VOOR VRIJBLIJVENDE OFFERTE TEL: 0497/O7.65.02

Nadere informatie

Product sanitair. Product interieur. Totaal 21% BTW. Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be

Product sanitair. Product interieur. Totaal 21% BTW. Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be Product sanitair Aantal Prijs incl. 21% BTW Totaal SAN2584E 2584-Sprinter Sanicid 750ml 4,50 Kant-en-klare onderhoudsreiniger voor sanitair.

Nadere informatie

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout,

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, REINIGINGSPRODUCTEN Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, stof en onzuiverheden roept algen en schimmel een halt toe, uw huis krijgt weer een frisse

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

Opgelet : Installatie van de douchebak tegen een afgewerkte muur. 2 Handleiding S.O.L douchebak

Opgelet : Installatie van de douchebak tegen een afgewerkte muur. 2 Handleiding S.O.L douchebak Eauzon bvba Opgelet : Controleer vóór de installatie of de douchebak intact is en geen schade heeft opgelopen tijdens het transport. Bescherm het oppervlak van de douchebak tijdens de installatie van het

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Steen 2. college Utrecht oktober 2009 HKU

Steen 2. college Utrecht oktober 2009 HKU Steen 2 college Utrecht oktober 2009 HKU Vandaag: Steen Afwerkingen en bewerkingen van steen Steensoorten granieten travertin Sommige breccia s Nieuwe marmersoorten Oude marmersoorten Classificatie, uitgaande

Nadere informatie

* Het onderhoud van natuursteen Pagina 2 t/m 4. * Onderhoudsmiddelen Pagina 5. * Algemene gegevens natuursteen Pagina 6 t/m 10

* Het onderhoud van natuursteen Pagina 2 t/m 4. * Onderhoudsmiddelen Pagina 5. * Algemene gegevens natuursteen Pagina 6 t/m 10 Jan van Sundert natuursteen Onderhoud van natuursteen. * Het onderhoud van natuursteen Pagina 2 t/m 4 * Onderhoudsmiddelen Pagina 5 Algemene gegevens natuursteen. * Algemene gegevens natuursteen Pagina

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

Wij adviseren onze tegels altijd te laten plaatsen door een erkend tegelzetters bedrijf dat met deze specifieke tegels ervaring heeft.

Wij adviseren onze tegels altijd te laten plaatsen door een erkend tegelzetters bedrijf dat met deze specifieke tegels ervaring heeft. Tegels plaatsen en behandelen Voor een optimaal resultaat van de toepassing van Cementtegels en Zelliges hebben wij onderstaande informatie en instructies samengesteld. Het is van belang dat u de instructies

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

HET ONDERHOUD VAN UW KEUKEN INHOUD

HET ONDERHOUD VAN UW KEUKEN INHOUD INHOUD Het onderhoud van uw keuken 1 Houten keukens 2 Gelakte keukens 2 Onderhoud werkbladen Gepolijste graniet 3 Gezoet graniet 3 Anticato 4 Gepolijst composiet 4 Leather / Gezoet composiet 5 Belgisch

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

PARKETLIJM CP0 Lijm voor houten vloerbekleding

PARKETLIJM CP0 Lijm voor houten vloerbekleding PARKETLIJM CP0 Lijm voor houten vloerbekleding Beschrijving De parketlijm CP0 is een silanische eencomponentlijm, klaar voor gebruik, elastisch, zonder solventen of stoffen die schadelijk zijn voor de

Nadere informatie

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE NL DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE VLUG OVERSCHILDERBAAR NON-CRACKING MAT BLIJFT MAT MAKKELIJK VERWERKBAAR Een vlug overschilderbare elastische afdichtingskit op

Nadere informatie

Bezoekverslag/en locatie X

Bezoekverslag/en locatie X Bezoekverslag/en locatie X 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave.2 Kort verslag eerste bezoek..3,4 Kort verslag tweede bezoek. 5 Bezoekverslag derde bezoek, training en demonstraties...... 6,7,8,9 Vervolg dagelijks

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

PLAATSINGS EN ONDERHOUDSGIDS

PLAATSINGS EN ONDERHOUDSGIDS PLAATSINGS EN ONDERHOUDSGIDS Brachot-Hermant nv E3-laan 86-92 B - 9800 Deinze Tel.: +32 (0)9 381 81 81 Fax: +32 (0)9 386 97 25 e-mail: info@brachot.com website: www.brachot.com Inhoud Gamma materialen...

Nadere informatie

Tegelen op hout. www.omnicol.info

Tegelen op hout. www.omnicol.info Tegelen op hout www.omnicol.info TEGELEN OP HOUT Tegelen op hout ligt niet voor de hand. Immers, keramische tegels en houten ondergronden zijn materiaalsoorten die niet goed samen gaan. Tegels zijn hard

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 2. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking

Onderhoudsgids N 2. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking N 2 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno

Nadere informatie

Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015

Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015 2015 Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave..2 Theoretische uitleg reiniging natte ruimten/kleedkamers......3 Praktijk, demonstratie en uitleg reiniging kleedruimten......

Nadere informatie

Toetstermen vloeronderhoud specialist

Toetstermen vloeronderhoud specialist Basislaag aanbrengen 1 p Materialen en middelen verzamelen 2 p Plaatsen waarschuwingsbord 3 p Juiste hoeveelheid polymeer uit de can over de vloer gieten 4 p Polymeer overlappend in banen aanbrengen met

Nadere informatie

Terrace Onderhoud. Normaal onderhoud. Reiniging na installatie. Chemische resistentie. Vlekkenwijzer. Vervangen terrasplank.

Terrace Onderhoud. Normaal onderhoud. Reiniging na installatie. Chemische resistentie. Vlekkenwijzer. Vervangen terrasplank. Terrace Onderhoud Normaal onderhoud Reiniging na installatie Chemische resistentie Vlekkenwijzer Vervangen terrasplank Terrassen Tuintoepassingen www.deceuninck.be www.deceuninck.nl 08/2013 - V2.1 Normaal

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking N 1 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno eigenaars.

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 4. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking

Onderhoudsgids N 4. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking N 4 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN Diamatic, specialist in de markt van machines en accessoires voor de bouwen vloerenbranche. Diamatic heeft

Nadere informatie

natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten marmer polijsten

natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten marmer polijsten almelo almere amersfoort amsterdam apeldoorn arnhem amsterdam belgisch hardsteen belgische hardsteen blauwe hardsteen boxmeer breda vloer schuren vloer schuren vloer schuren schuren schuren schuren vloeren

Nadere informatie

IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN

IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN ONZE REGEL? ALTIJD DE JUISTE TEGEL! Al tien jaar lang streeft familiebedrijf Toptegel04 in Geluveld er naar om voor iedere klant de perfecte vloer te vinden. Door werk te

Nadere informatie

1. Kwaliteiten. 2. Elasticiteitseisen

1. Kwaliteiten. 2. Elasticiteitseisen 1. Kwaliteiten Variér ontwikkelt producten met een klassiek design. Het is de bedoeling dat zij generaties lang meegaan en dit dient tot uiting te komen in de materiaalkeuze en de vormgeving. Wij bieden

Nadere informatie

DARK CLOUD. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare formaten. Product informatie

DARK CLOUD. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare formaten. Product informatie Toepassingen Geschikt voor buitentoepassingen Terrassen Tuinpaden Eigenschappen Grijze graniet Slijtvast Hard Uniforme kleur Afwerking oppervlak: gevlamd en geborsteld Gezaagde kanten Antislip maar toch

Nadere informatie

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen Voor bouwprofessionals PCI Nanofug Premium De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen easytoclean effect Fijn, glad oppervlak, 18 populaire kleuren Uitstekende bescherming tegen schimmel

Nadere informatie

agadirtm AGADIRTM Tegels en Sanitair Online Tegels en Sanitair Online

agadirtm AGADIRTM Tegels en Sanitair Online Tegels en Sanitair Online AGADIRTM Inleiding De Agadir is een tegelserie geïnspireerd op eeuwenoude decoratie-patronen die teruggaan tot het Moorse Rijk. De Agadir is daardoor bij uitstek geschikt voor het scheppen van een serene

Nadere informatie

U wilt toch ook optimale schoonmaakprestaties, hygiëne het beste resultaat en op hetzelfde moment de meeste tijd te besparen?

U wilt toch ook optimale schoonmaakprestaties, hygiëne het beste resultaat en op hetzelfde moment de meeste tijd te besparen? U wilt toch ook optimale schoonmaakprestaties, hygiëne het beste resultaat en op hetzelfde moment de meeste tijd te besparen? Met het buzil HORECA Concept, bieden wij reinigings- & onderhoudsproducten

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Naamloos. Floor Point natuursteen vloeren polijsten

Naamloos. Floor Point natuursteen vloeren polijsten almelo almere amersfoort amsterdam apeldoorn arnhem amsterdam belgisch hardsteen belgische hardsteen blauwe hardsteen boxmeer breda betonvloer schuren betonvloer schuren betonvloer schuren beton schuren

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK

PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK PRODUCT INFORMATIE : INDUSTRIELAK Productomschrijving Industriële afwerkingslak op basis van gemodificeerde kortolie/alkydharsen ontworpen voor binnen en buiten. Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

Producten voor buitenhout

Producten voor buitenhout Producten voor buitenhout De natuurlijke keuze Hout is niet bedoeld om afgewerkt te worden met een toplaag, maar moet versterkt en beschermd worden van binnen uit. Dit is en zal altijd onze filosofie en

Nadere informatie

Handleiding (goed doorlezen voor gebruik)

Handleiding (goed doorlezen voor gebruik) Handleiding (goed doorlezen voor gebruik) Inhoudsopgave 1. Wat is natuursteen pag. 4-8 1.1 ontstaan van natuursteen pag. 4-5 1.2 steensoorten pag. 5-6 1.3 afwerking oppervlak pag. 7-8 2. Winning van natuursteen

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud 2/10

Inleiding. Inhoud 2/10 Editie 1, 2010 Versie no. 19082010 Construction Sikafloor Algemeen schoonmaakadvies voor kunststof vloeren 1/10 Inleiding Voor u ligt het algemeen schoonmaakadvies welke in samenwerking met PenChemie en

Nadere informatie

Aanleggen van terrassen en paden van natuursteen

Aanleggen van terrassen en paden van natuursteen Professionele mortels voor een optimaal resultaat Aanleggen van terrassen en paden van natuursteen Niet berijdbaar Belangrijk: Zorg voor voldoende drainage en waterafvoer Bij de aanleg van natuursteen

Nadere informatie

HTC Diamond Cleaning System Alleen water toevoegen

HTC Diamond Cleaning System Alleen water toevoegen HTC Diamond Cleaning System Alleen water toevoegen www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introduceert een revolutionaire manier voor het reinigen van vloeren Diamond Cleaning System (DCS) is een

Nadere informatie

WEGWIJS. The NEW Stone Gallery. Brachot-Hermant Unique in natural stone

WEGWIJS. The NEW Stone Gallery. Brachot-Hermant Unique in natural stone WEGWIJS The NEW Stone Gallery Brachot-Hermant Unique in natural stone E3-laan 86-92 B - 9800 Deinze Tel.: +32 (0)9 381 82 82 Fax: +32 (0)9 380 16 55 e-mail: info@brachot.com website: www.brachot.com WELKOM

Nadere informatie

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Kies het passende onderhoudssysteem voor uw vloer. Tabel betreffende de frequentie van het onderhoud en de reiniging A Onderhoudsaanwijzing

Nadere informatie

DE ONDERHOUDSGIDS. Natuursteen Keramische tegels Parket en laminaat Outdoor Home en sanitair

DE ONDERHOUDSGIDS. Natuursteen Keramische tegels Parket en laminaat Outdoor Home en sanitair DE ONDERHOUDSGIDS Natuursteen Keramische tegels Parket en laminaat Outdoor Home en sanitair Natuursteen Cementsluierverwijderaars Bij het invoegen van natuursteen kan er een doffe sluier ontstaan. Een

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

BUITEN GEWOON SCHOON

BUITEN GEWOON SCHOON BUITEN GEWOON SCHOON reinigen van verhardingen Schoonmaak van diverse soorten verhardingen d.m.v. schrobben, vegen, borstelen, hogedrukstralen met heet water Verwijderen specifiek vuil, o.a. kauwgom, mos

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN UW VLOER

ONDERHOUD VAN UW VLOER ONDERHOUD VAN UW VLOER PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER. Om uw vloer zo goed en zo lang mogelijk in prima staat te houden, dient u zorgvuldig met de vloer om te gaan. Onafhankelijk van het type vloer

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren Producten VOLDOEN AAN VOS 2010 De norm voor houten vloeren Een complete lijn olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Rustieke Loogbeits TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve

Nadere informatie