Auto/Cargo Producten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten"

Transcriptie

1 Auto/Cargo Producten

2 Auto Testpakket Testpakket met verschillende producten Chemifor Auto Testpakket is speciaal samengesteld uit verschillende producten voor de reiniging en verzorging van de wagen. Het pakket bestaat uit: Standaard testpakket Luxe testpakket 1. Insectenverwijderaar 1. Insectenverwijderaar 2. Glasreiniger 2. Glasreiniger 3. Velgenreiniger 3. Velgenreiniger 4. Car Wash W 4. Car Wash W 5. Washandschoen 5. Interieurreiniger 6. Dashboardreiniger 7. Washandschoen

3 Alusafe Shampoo Hoog geconcentreerde shampoo voor speciale metalen Chemifor Alusafe shampoo is een sterk geconcentreerde, loogvrije verkeersvuil verwijderaar en is veilig te gebruiken op alle oppervlakken. Tast metalen niet aan. De shampoo breekt statische lading af, geeft een snel en streeploos glanzend resultaat. Uitermate geschikt als reiniger voor voertuigen met veel aluminium, rvs of andere blanke metalen. Daarnaast zeer goed te gebruiken voor de reiniging van motorfietsen en prestige voertuigen. Tast geen lak, glas, zeilen of metalen aan. Door de lage doseringsgraad van 2 tot 5 % is de Chemifor Alusafe shampoo uitermate zuinig in gebruik. Chemifor Alusafe shampoo voldoen aan de detergentenverordening. (EG 648/2004). Chemifor Alusafe shampoo is dosering 1 op 10 à 1 op 25 liter water Chemifor Alusafe shampoo van beneden naar boven in schuimen of inborstelen. even laat intrekken en dan met een hogendrukreiniger afspuiten, dit kan met warm of koud water. Naspoelen tot er geen zeepresten meer zichtbaar zijn.(beslist niet laten opdrogen).

4 Car Wash Neutraal Hoog geconcentreerde autoreiniger Chemifor Car Wash Neutraal is een neutrale, hoog geconcentreerde shampoo op basis van synthetische detergenten. Chemifor Car Wash Neutraal is speciaal ontwikkeld voor handmatige verwerking, maar ook bijzonder geschikt voor verwerking met allerhande hulpmiddelen. Door de neutrale PH-waarde van Chemifor Car Wash Neutraal is het veilig voor zowel de huid als voor lakken, verven en metalen. Chemifor Car Wash Neutraal droogt streeploos op. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Car Wash Neutraal voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Chemifor Car Wash Neutraal toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Chemifor Car Wash Neurtaal kan tot maximaal 1/50 met water verdund toegepast worden. Chemifor Car Wash Neutraal op het te reinigen object aanbrengen met spons, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen) en aansluitend met ruim water afspuiten.

5 Car Wash W Hoog geconcentreerde autoreiniger Chemifor Car Wash W is een neutrale, hoog geconcentreerde reiniger geschikt voor auto s, vrachtauto s, kunststof gevelbeplantingen en o.a. kozijnen op basis van synthetische detergenten en wassen. Het water loopt als parels van het oppervlak af. Chemifor Car Wash W droogt streeploos op en laat een langdurige glans na. Chemifor Car Wash W is speciaal ontwikkeld voor handmatige verwerking, maar ook bijzonder geschikt voor verwerking met allerhande hulpmiddelen. Door de neutrale PH-waarde is het veilig voor de huid als voor lakken en verven. Chemifor Car Wash W geeft rijk, actief schuim en is bijzonder economisch in gebruik door hoge concentratie. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Car Wash W voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Car Wash W is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Chemifor Car Wash W kan tot maximaal 1/100 met water verdund toegepast worden. Chemifor Car Wash W op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen) en aansluitend met ruim water afspuiten of uitspoelen.

6 Drooghulp Car Wash Snelle drooghulp voor auto s en vrachtwagens Chemifor Drooghulp Car Wash is een bevochtigingmiddel voor snelle droging van auto s en vrachtwagens na reiniging. Door naspoelen met Chemifor Drooghulp Car Wash wordt een streeploze en glanzende opdroging verkregen. Bij uitstek geschikt voor toepassingen als naglansmiddel in truck- en autowasinstallaties. Chemifor Drooghulp Car Wash is gebaseerd op bevochtiger, alcoholen en hulpstoffen. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Drooghulp Car Wash voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). De exacte dosering wordt door ons aangegeven in een separaat reinigingsadvies per applicatie. De maximale dosering van Chemifor Drooghulp Car Wash is de maximale dosering 7.5 ml per liter water (ca. 0.75%). Verwerking hierbij volgens voorschriften van de leverancier van de apparatuur.

7 Truckwash Extra Hoog geconcentreerde transportmiddelenreiniger Chemifor Truckwash Extra is een zeer hoog geconcentreerde vrachtwagen- en dekzeilreiniger. Zeer sterk reinigend vermogen. Toepasbaar voor de verwijdering van straatvuil en atmosferische aanslag op alle soorten transportmiddelen, zoals vrachtwagens, tankwagens, treinen, schepen, trams, bussen, containers,. Chemifor Truckwash Extra is tevens bij uitstek geschikt voor electromotoren te reinigen (zowel in- als uitwendig). Chemifor Truckwash Extra bevat geen silicaten, veroorzaakt geen witte strepen na het afspoelen. Door inzet van Chemifor Truckwash Extra wordt mechanische bewerking (bv. borstelen) overbodig waardoor een enorme tijdsbesparing wordt gerealiseerd. Verwerkbaar d.m.v. laag- en hoogdrukapparatuur, alsmede in vrachtwagenwasstraten. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Truckwash Extra voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Truckwash Extra is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. De exacte dosering wordt door ons aangegeven in een separaat reinigingsadvies per applicatie. Maximale verdunning: 1 op 40 met water. Tankcleaning: 2,5 % Aanbevolen werktemperatuur: ongeveer C Op het te reinigen object aanbrengen (van beneden naar boven), enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend water afspuiten of uitspoelen.

8 Insectenverwijderaar Reiniger om insecten moeiteloos te verwijderen Chemifor Insectenverwijderaar weekt door zijn bestanddelen insectenresten los van glas, chroom, kunststof en lak. De overige insectenresten zijn na de behandeling gemakkelijk te verwijderen dmv een spons en water, autoshampoo of wasinstallatie. Chemifor Insectenverwijderaar heeft een zeer sterk reinigend vermogen en is matig schuimend. Chemifor insectenverwijdeaar is ook toepasbaar voor de verwijdering van straatvuil en atmosferische aanslag op alle soorten transportmiddelen, zoals vrachtwagens, tankwagens, treinen, schepen, trams, bussen, containers,. Chemifor Insectenverwijderaar bevat geen silicaten en veroorzaakt geen witte strepen na het afspoelen. Door inzet van Chemifor Insectenverwijderaar wordt mechanische bewerking overbodig waardoor een enorme tijdsbesparing wordt gerealiseerd. Chemifor Insectenverwijderaar is verwerkbaar dmv lage- en hoogdrukapparatuur, alsmede in vrachtwagenwasstraten. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Insectenverwijderaar voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Insectenverwijderaar is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en temperatuur. De exacte dosering wordt door ons aangegeven in een separaat reinigingsadvies per applicatie. Maximale verdunning is 1 op 10 met water. Aanbevolen werktemperatuur: tussen 40 en 70 C. Chemifor Insectenverwijderaar op het te reinigen object aanbrengen, van beneden naar boven, enige tijd laten inwerken (beslist niet late opdrogen) en aansluitend met ruim water afspuiten of uitspoelen.

9 OVR SP2 Krachtige vet- en olievlekken reiniger Chemifor OVR SP2 is een speciale vloeistof voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. Chemifor OVR SP2 is ook geschikt voor tankcleaning. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderend zonder schadelijke reststoffen. Chemifor OVR SP2 is ook inzetbaar voor het uittrekken van olie en dergelijke uit steen, asfalt, beton en andere poreuze oppervlakken, maar ook bij grond- en tankreiniging. Tevens toepasbaar in ultrasoonreiniging. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor OVR SP2 voldoen aan de detergenten-verordening (EG 648/2004). ESPH: IMO goedgekeurd m.b.t. de scheepvaart. Bij een eerste toepassing van Chemifor OVR SP2 is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen, zeker op watergedragen lakken. De toe te passen concentratie is afhankelijk van verwerkingsmethode en toepassingsgebied. Uittrekken van olie: Met onverdund materiaal de ondergrond bevochtigen d.m.v. sproeien of vloeien. Laten intrekken en bij zeer sterk zuigende ondergronden desgewenst meerdere malen aanbrengen tot het materiaal niet meer opgenomen wordt. Indien mogelijk middels schrobmachine het materiaal extra inwrijven. Inwerktijd van enkele uren tot enkele dagen. Verzadigd materiaal verwijderen en behandeling herhalen tot geen vervuiling meer naar de oppervlakte komt. Voor overige toepassingen: onverdund tot 1 op 30 in water. Tankcleaning: 2,5 tot 3,5 %

10 Velgenreiniger Safe (zuurvrij) Krachtige zuurvrije velgenreiniger voor stalen en lichtmetalen oppervlakten Chemifor Velgenreiniger safe is een krachtige reiniger voor het snel en effectief reinigen van vervuilingen zoals remstof, roest en atmosferische aanslag op zowel stalen- en lichtemtalen oppervlakken en deze velgenreiniger is zuurvrij. Chemifor Velgenreiniger safe spuit je met een verstuiver op je velgen. Je wacht 5 minuten. Daarna gebruik je een spons of een velgenborstel, en poets je alle remstof of vervuilingen snel en makkelijk af.. Chemifor Velgenreiniger bevat geen zurendit voorkomt aantasting van lichte metalen. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Velgenreiniger voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Velgenreiniger safe is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Het product kan tot maximaal 1 op 20 met water verdund toegepast worden. Maximale verdunning: 1 op 5 met water. Op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend water afspuiten of uitspoelen. Gebruikte apparatuur met ruim water nareinigen.

11 Velgenreiniger Krachtige reiniger voor stalen en lichtmetalen oppervlakten Chemifor Velgenreiniger is een krachtige reiniger voor het snel en effectief reinigen van vervuilingen zoals remstof, roest en atmosferische aanslag op zowel stalen- en lichtemtalen oppervlakken. Chemifor Velgenreiniger bevat speciale inhibitoren, ter voorkoming van aantasting van lichte metalen. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in Chemifor Velgenreiniger voldoen aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Bij een eerste toepassing van Chemifor Velgenreiniger is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling, de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur. Het product kan tot maximaal 1 op 20 met water verdund toegepast worden. Maximale verdunning: 1 op 20 met water. Op het te reinigen object aanbrengen, enige tijd laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend water afspuiten of uitspoelen. Gebruikte apparatuur met ruim water nareinigen.

12 Kunststofbeschermer/reiniger Haal de kleur terug van verkleurd kunststof en rubber Chemifor Kunststofbeschermer/reiniger is een specialistische vloeistof voor het onderhouden van objecten en oppervlakken van kunststof en rubber. Deze vloeistof zorgt ervoor dat er een aantal componenten diep in het kunststof en rubber trekt. Dit heeft als voordeel dat de bescherming van de behandelde objecten van binnen uit komt. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van kunststofstoelen in stadions. Het haalt de kleur weer helemaal op en geeft een lange bescherming. Bij een eerste toepassing van Chemifor Kunststofbeschermer/reiniger is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. Aanbrengen door middel van sprayen en/of bevochtigde doek. Aansluitend een aantal minuten laten intrekken en dan met een schone droge doek nawrijven. Bij te ver uitgedroogde oppervlakken kan een tweede behandeling gewenst zijn. Regelmatig gebruik bevordert de levensduur. Chemifor Kunststofbeschermer/reiniger bevat geen siliconen.

13 Asphalt/Teer verwijderaar Reiniger voor teer en asphalt te verwijderen Chemifor Asphalt/Teer verwijderaar is een speciaal ontwikkeld, vloeibaar product voor het verwijderen van pek, bitumen en crude olie. Chemifor Asphalt/Teer verwijderaar is verwerkbaar met lage druk vernevelaar alsmede in dompelbaden. De te behandelen ondergrond dient geheel droog te zijn. Chemifor Asphalt/Teer verwijderaar dient onverdund op de te verwijderen vervuiling aangebracht te worden. Chemifor Asphalt/Teer verwijderaar even in laten werken en vervolgens de nog natte ingeweekte vervuiling verwijderen. Het is aan te bevelen om na afloop met schoon water na te spoelen.

14 Reinigingspasta voor Chroom en Inox Verwijdert roest en andere vlekken op inox en chroom Chemifor Inox Reinigingspasta is een professionele reinigingspasta met een speciale formule voor het grondig reinigen van oppervlakten zonder krassen. Chemifor Inox Reinigingspasta reinigt grondig glas, porselein, keramiek, chroom, inox en glasvezel. Chemifor Inox Reinigingspasta verwijdert mineraalaanslag, roest, kalk, siliconen en organische vlekken. Chemifor Inox Reinigingspasta is aanbevolen daar waar natuurlijke mechanische reiniging aangewezen is. Het verwijdert gemakkelijk verhard, niet-oplosbaar vuil. Bij een eerste toepassing van Chemifor Inox Reinigingspasta is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaats te testen. Breng Chemifor Inox Reinigingspasta rechtstreeks op het oppervlak aan of op een vochtige doek of spons. Laat even inwerken en wrijf voorzichtig in de richting van de nerven, om het vuil los te maken. Spoel na met water tot alle resten verdwenen zijn. Droog na met een doek of zacht papier. Indien nodig opnieuw aanbrengen tot de oppervlak schitterend schoon is.

15 Cemtex CVW Kalk- en cementverwijderaar Chemifor Cemtex CVW wordt gebruikt voor het verwijderen van kalk- en cementresten van kalkarme zand-, natuur-, lei-, baksteen, klinkers, graniet en alle andere zuurbestendige steensoorten. Het wordt ook toegepast voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, cementvormen, - kuipen, - weegschalen, - transportbuizen, metalen en houten bekistingen. Chemifor Cemtex CVW is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Het bestaat uit een combinatie van minerale zuren verrijkt met corrosie-inhibitoren ter bescherming van de te behandelen oppervlakken. Glas wordt niet aangetast. Autoreiniging: Eerst een proef nemen op een weinig in het oog springende plaats. Het te reinigen oppervlak overvloedig met water bevochtigen.. Afhankelijk van de vervuiling van de ondergrond Chemifor Cemtex CVW maximaal 1/6 verdund met water opbrengen met een drukspuit. Na een inwerktijd van 5 tot 10 minuten overvloedig met water (hoge-drukreiniger) afspoelen. Om indroging te voorkomen, aangegeven inwerktijd nauwgezet volgen. Bouwmateriaal: Chemifor Cemtex CVW oplossen in een concentratie van 10 tot 20 % vermengd met water. De vloeistof kan dan op of in het te behandelen voorwerp worden gegoten of men gebruikt een dompelbad. Voor het vermijden van een schadelijke in- of nawerking adviseren wij naderhand de behandelde oppervlakken te neutraliseren met een 1% sodaoplossing. Daarna goed afspoelen met zuiver water.

16 Invisible Protect Coating Oppervlakte beschermer Chemifor Invisible Protect Coating is een professionele oppervlaktebeschermer. Reinigt en beschermt glas, keramiek, porselein enz. Stoot water, vuil, vlekken, roest, kalkaanslag e.d. af. Het product voorkomt vuilophoping, maakt schuren overbodig en vereenvoudigt het onderhoud. Verfraait oppervlakken en houdt deze als nieuw. Zeer goed te gebruiken in de badkamer voor doucheschermen, spiegels, zijruiten van auto s. 1. Het oppervlak eerst reinigen en goed schoonmaken. 2. Breng het product aan op een droge doek en maak hiermee vervolgens krachtige, draaiende en overlappende bewegingen op het te coaten oppervlak. 3. Laat het oppervlak een tweetal minuten drogen en herhaal de behandeling om een volledige bedekking te verzekeren. 4. Wanneer het oppervlak droog lijkt, oppoetsen met een schone zachte doek of besprenkel met water en wrijf het droog tot het oppervlak kristalhelder is. 5. Herhaal de behandeling wanneer het water niet meer parelt voor een optimale werking.

17 AUTORUITEN & SPIEGELREINIGER stof afstotend door antistatische werking Chemifor Autoruiten & Spiegelreiniger voor professioneel gebruik op basis van alcoholen en oppervlakteactieve stoffen met antistatische werking. Bij uitstek geschikt voor het reinigen van glas en spiegels. Droogt snel en streeploos op. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening(eg 648/2004). Chemifor Autoruiten & Spiegelreiniger altijd bij de eerste toepassing op een op een minder zichtbare plaats te testen. Het materiaal onverdund aanbrengen, even in laten werken en aansluitend met een pluisvrije doek of zeem afnemen. Let bij toepassing op elektrische apparatuur er op, dat deze niet is ingeschakeld en dat de vloeistof niet in de apparatuur kan geraken.

18 DASHBOARDREINIGER stof afstotend door antistatische werking Chemifor Dashboardreiniger is een vloeibare reiniger met antistatische werking. Uitermate geschikt voor het reinigen van gladde en glimmende oppervlakken, zoals glas, gelakt hout, deuren kunststof enz. Ook toepasbaar op beeldschermen. Droogt snel en streeploos op. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Chemifor Dashboardreiniger onverdund aanbrengen, even in laten werken en aansluitend met een pluisvrije doek of zeem afnemen. Let er bij toepassing op elektrische apparatuur op dat deze niet is ingeschakeld en dat de vloeistof niet in de apparatuur kan geraken.

19 INTERIEURREINIGER reiniger voor autobekleding Chemifor Interieurreiniger voor het reiniger voor autobekleding. Een perfecte oplossing voor het met de hand reinigen van textieloppervlakken, zowel in auto s en in huis. Het actieve schuim bevat het unieke polycarboxylaan, waardoor het mogelijk is om vlekken van te reinigen oppervlakken te verwijderen. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004). Aanwijzingen voor gebruik: stofzuig de te behandelen oppervlakken, spuit dan een kleine hoeveelheid van de vloeistof en maak deze schoon met een spons als het schuim verschijnt. Laten drogen.

20 Handzeep Milde handzeep Chemifor Handzeep is een milde handzeep die de huid reinigt van hardnekkig vuil. Chemifor Handzeep zorgt voor een extra bescherming voor de huid en zorgt dat de huid niet uitdroogt. Breng Chemifor Handzeep aan op de handen, inwrijven en daarna met water de handen goed reinigen. De Chemifor Handzeep met water afspoelen. Verpaking 10 kg

21 Handzeep SP Hoogwaardige, huidvriendelijke super handzeep Chemifor Handzeep sp is een hoogwaardige, huidvriendelijke handreiniger. Reinigt poriëndiep en verwijdert moeiteloos oliën, vetten, teer, bitumen, inkten, drukinkt en veel andere vervuilingen. Vollideg ph-neutraal en terugvettend aan de huid. Dermatologisch getest. Chemifor Handzeep zorgt voor or een extra bescherming voor de huid en zorgt dat de huid niet uitdroogt. Breng Chemifor Handzeep SP aan op de handen, inwrijven en daarna met water de handen goed reinigen. De Chemifor Handzeep SP met water afspoelen. Verpaking 3 kg

22 Power Doekjes Reinigingsdoekjes voor hardnekkig vuil Chemifor Power Doekjes zijn snelle en gemakkelijke reinigingsdoekjes voor verwijdering van smeer, vet, olie, inkt, toner, natte verf, remstof, roet, viltstift, teer, lijm, hars en diverse andere soorten vuil die moeilijk te verwijderen zijn. Het houdt de handen schoon en fris. Chemifor Power Doekjes is een uitstekend alternatief voor agressieve chemicaliën en oplosmiddelen. Inhoud: 90 doekjes. 1. Verwijder het deksel van de Chemifor Power Doekjes. 2. Pak de punt van het doekje in het midden van de rol en trek dit door de opening in het deksel omhoog. 3. Sluit het deksel. 4. Trek het doekje eruit onder een hoek van 45 graden tot aan de volgende perforatie. 5. Reinigt met het Chemifor Power Doekje handen, gereedschap en materialen. 6. Gooi na gebruik het doekje in de daarvoor bestemde afvalbak.

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

uitgeharde pu - pur schuim verwijderen?

uitgeharde pu - pur schuim verwijderen? uitgeharde pu - pur schuim verwijderen? Chemifor heeft de oplossing! Welkom bij Chemifor Chemifor is een bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren van ecologisch en dus milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Nadere informatie

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403 Super Lakreiniger Een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Super Lakreiniger polijst zonder krassen,

Nadere informatie

GEPRODUCEERD DOOR: TRISTAR GROUP ETTENSEWEG PB ROOSENDAAL T +31(0)

GEPRODUCEERD DOOR: TRISTAR GROUP ETTENSEWEG PB ROOSENDAAL T +31(0) GEPRODUCEERD DOOR: TRISTAR GROUP ETTENSEWEG 34 4706 PB ROOSENDAAL T +31(0) 5 01 0 DE NIEUWE DEFINITIE Premium quality car care 15 16 17 1 KISTENREINIGER 1 20 1 2 3 4 5 6 KETTING 7 VELGENREINIGER Hoog geconcentreerde

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Gevelreinigingproducten

Gevelreinigingproducten Gevelreinigingproducten info@chemifor.be www.chemifor.be Asphalt/Teer Reiniger Reiniger voor teer en asphalt te verwijderen Chemifor Asphalt/Teer Reiniger is een speciaal ontwikkeld, vloeibaar product

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector

OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector Onderhouds- en reinigingsmiddelen Oplossingen voor uw auto Een goed onderhouden voertuig, dat glanst aan de buitenzijde en perfect schoon

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een uitzonderlijke prijs. Truck Cleaning is reeds door transportspecialisten

Nadere informatie

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel Polijstpasta Deze polijstpasta wordt zeer veel in de auto, boot, vrachtwagen, metaalindustrie en in de scheepvaart gebruikt Ideaal voor verweerd chroom, RVS, aluminium en messing Met unipol polijst pasta

Nadere informatie

Blik 735 gram 25.9012. Koelsysteem reiniger - Bar s Nural Truck - BN11. Blik 150 gram 25.9011. Koelsysteem reiniger - Alentra Cleaner

Blik 735 gram 25.9012. Koelsysteem reiniger - Bar s Nural Truck - BN11. Blik 150 gram 25.9011. Koelsysteem reiniger - Alentra Cleaner Waterpomp bescherming - Bar s Leaks Truck - BL11 Bar s Leaks smeert de waterpomp Het wapent tegen corrosie, kalkafzetting en nieuwe lekkages Houdt de oppervlakten glad en egaal, waardoor de koeling optimaal

Nadere informatie

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical

Baseclean. Reaxyl. Cruysberghs. Gevelreinigers. Chemical Cruysberghs bvba Chemical Producent van bouwchemische specialiteiten Erkend BASF Construc on Chemicals partner Dealer van PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen Voor bouwprofessionals Reaxyl

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie

Rolith Chemicals. Bestaat sinds 1977. Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad. Rolith bouwchemie Rolith Chemicals Bestaat sinds 1977 Sinds november 2003 onderdeel van de Pearl Paint Group te Lelystad Waarom Rolith producten! Producten ontwikkeld i.s.m. baksteenindustrie (al sinds 1988!) Alle producten

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie

HANDREINIGING & HANDVERZORGING

HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION PRODUCTCODE 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter.

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. ACRYCLEAN Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. schoonmaken en ontvetten vóór lijmen en bekleden verwijderen van vet, olie en vervuiling door

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen Schuimreiniging EcoFoam 4 Krachtige, schuimende, industriële reiniger/ontvetter Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ingebrande oliën en vetten in bakplaten, ovens,... 307-500000 307-500001 *222

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING INDUSTRIËLE REINIGING ANTOL 24 PRODUCTCODE 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING AUTOMOTIVE 1 Uw Tribos behandeling uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@tribosbeneluxbv.com of bel ons op nummer 0318 529347 Materiaal wat nodig is om TRIBOS

Nadere informatie

WATERSPORTPRIJSLIJST 2008

WATERSPORTPRIJSLIJST 2008 WATERSPORTPRIJSLIJST 2008 Diamondbrite Marine Poetssysteem De bescherming voor lakken en Gelcoat Diamondbrite Diamondbrite Marine is een in 2004 geïntroduceerde productlijn om jachtlakken en gelcoating

Nadere informatie

BEHANDELINGEN INTERIEUR

BEHANDELINGEN INTERIEUR Als u in contact wilt komen met het Meguiar s Detailing Center kunt u mailen naar: info@meguiarsdetailcenter.nl of neem direct contact op met Marcel 0615113744 of Randy 0651904248. Ook kunt u altijd bellen

Nadere informatie

Prijslijst 2014. 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver. Advies Verkoopprijs (incl.) BTW. Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving

Prijslijst 2014. 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver. Advies Verkoopprijs (incl.) BTW. Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving Prijslijst 2014 Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving Advies Verkoopprijs (incl.) BTW Zeer effectieve interieurreiniger voor het 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver verwijderen van allerlei

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden.

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. NL Onderhoud Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden Reinigingsmiddel Reinigingsmiddel mag zwak zuur zijn, bijv. citroenzuur Reinigingsmiddel liefst met water verdunnen Reinigingsmiddel

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen September 2007 Regelmatig bijgewerkte informatie over onze producten en hun beschikbaarheid, met richtlijnen voor hun onderhoud, zijn te vinden op onze

Nadere informatie

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe Aquarelverf 36 36 Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe transparanter de kleur. In principe kan met aquarelverf

Nadere informatie

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team Het meest up-to-date overzicht van onze artikelen vindt u op onze website. Staat het product wat u zoekt er toch niet tussen neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder. Deze

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Reiniging en onderhoud aluminium algemeen info@aluraad.nl

Reiniging en onderhoud aluminium algemeen
info@aluraad.nl Reiniging en onderhoud: Algemeen Aluminium gevelelementen die zijn voorzien van een degelijke oppervlaktebehandeling, staan onder normale omstandigheden en bij een correcte reiniging en onderhoud borg

Nadere informatie

HANDLEIDING AUTOPOETSSET EENZET / TDICLUB NL

HANDLEIDING AUTOPOETSSET EENZET / TDICLUB NL HANDLEIDING AUTOPOETSSET EENZET / TDICLUB NL Deze handleiding is opgesteld om te worden gebruikt samen met de inhoud van de Eenzet starterset. Deze set onderhoudsmaterialen voor de auto kan via de TDIclub

Nadere informatie

Productinformatieblad Compactreiniger 5200

Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Productinformatieblad Compactreiniger 5200 Blokvormig, hoog geconcentreerd wasmiddel voor industriële vaatwerkspoelmachines krachtige en intensieve reiniging voor alkali bestendig materiaal zoals porselein,

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

ONDERHOUDSTIPS. Voor jarenlang badkamerplezier

ONDERHOUDSTIPS. Voor jarenlang badkamerplezier ONDERHOUDSTIPS Voor jarenlang badkamerplezier Onderhoud is de sleutel om lang te genieten van je nieuwe badkamer. Maar hoe reken je af met kalk en zeepresten, zonder krassen te maken op glas of acryl?

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen met XBR technologie De duurzame oppervlaktebehandeling die je reinigt met water en zeep Nu kunnen uw wielen er stralend

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming Sansibon huidbescherming Witte licht geparfumeerde vetvrije creme eschermt tegen lakken, grafiet, kleefstoffen, olie, vernis, roet, teer enz. utobedrijven, kunststofindustrie Softfles 1000 ml 25.5565 Saniklin

Nadere informatie

M.Mommersteeg BV Havenstraat 64 1271 AG Huizen T. 035-5288030 F. 035-5230748 E. info@mommersteegbv.nl

M.Mommersteeg BV Havenstraat 64 1271 AG Huizen T. 035-5288030 F. 035-5230748 E. info@mommersteegbv.nl Onderhoudsadvies Scheerwollen tapijt Scheerwollen tapijt is reinigbaar met normaal in de handel zijnde onderhoudsproducten voor wollen tapijt. Regelmatig grondig onderhoud verlengt de levensduur van de

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Marmer - na 4 dagen (de 5e dag) na het leggen, de marmer vloer grondig reinigen en het bouwvuil verwijderen met R155 Grondreiniger - de vloer 8 à 10 weken laten drogen,

Nadere informatie

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen Binnenvaart en Visserij REINIGING Ship Clean Power Xtra Productcode 848 Extreem krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd (1795093), en hierdoor uitermate geschikt binnen HACCP plan. Door de unieke productsamenstelling

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product b to ad ile ka tm m eu erbi e la n ir Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

ONDERHOUDSKIT. productinformatie en onderhoudstips

ONDERHOUDSKIT. productinformatie en onderhoudstips ONDERHOUDSKIT productinformatie en onderhoudstips ONDERHOUD VAN EEN GIETVLOER: EEN UITERST AANGENAAM ONDERWERP! Gietvloeren laten zich sneller en efficiënter reinigen dan eender welk klassiek vloersysteem.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPRAYS WWW.ROLITH.NL

TECHNISCHE SPRAYS WWW.ROLITH.NL TECHNISCHE SPRAYS WWW.ROLITH.NL WIJ STELLEN HET ROLITH TECHNISCHE SPRAYTEAM AAN U VOOR Voor elk toepassingsgebied is er de juiste Rolith technische spray. TECHNIEK De Rolith technische sprays zijn afgestemd

Nadere informatie

Voor watersport toepassingen wordt aanbevolen om de lak alleen te gebruiken voor de oppervlakken die boven de waterlijn zitten

Voor watersport toepassingen wordt aanbevolen om de lak alleen te gebruiken voor de oppervlakken die boven de waterlijn zitten ReGrade transparante 2 componentenlak Voor het behandelen van buitenoppervlakken die door de invloed van weersomstandigheden en met name inwerking van UV, hun oorspronkelijke kleur en uitstraling hebben

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON?

HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON? wholesaler for distributing SOLARCLARITY PRESENTEERT: HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON? 1 WAAROM SCHOONMAKEN? Profiteer van een maximale energieopbrengst Over het algemeen zijn zonnepanelen

Nadere informatie

Antigraffiti Coating Permanent PW

Antigraffiti Coating Permanent PW NP Solutions BV Kattestaart 11 2954 AC Alblasserdam Tel. +31(0)78 6933723 Fax. +31(0)78 6916156 e-mail info@npsolutions.nl Antigraffiti Coating Permanent PW Algemeen : Antigraffiti Coating Permanent PW

Nadere informatie

Werken met een hogedrukreiniger

Werken met een hogedrukreiniger Werken met een hogedrukreiniger Doel antwoorden Je kunt met een hogedrukreiniger werken. Oriëntatie Het reinigen van vuile machines of werktuigen kun je op veel verschillende manieren doen. 1 Waarom zou

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie Reiniging en desinfectie 1 Reiniging en desinfectie Als jij een frietje eet bij de snackbar, denk je waarschijnlijk niet na over de keuken. Maar stel je eens voor dat jouw friet wordt gebakken in een hele

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit en het gebruiksvriendelijke ontwerp kost

Nadere informatie

Archeologie Conserveringstechnieken

Archeologie Conserveringstechnieken Archeologie Conserveringstechnieken Jurgen Galicia - Galicia Technical Diving 01. ALGEMENE REGELS: - het voorwerp onmiddellijk in zout of zoet water leggen - nooit iets laten drogen in de zon - nooit iets

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

Verwijdering van graffiti

Verwijdering van graffiti Verwijdering van graffiti GraffitiGuard AntiGraffitiSystem Algemeen In principe is de verwijdering van graffiti mogelijk op alle ondergronden. De juiste keuze van graffitireiniger en de reinigingsmethode

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

DAGELIJKS GEBRUIK & ONDERHOUD

DAGELIJKS GEBRUIK & ONDERHOUD ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN VOOR GELCOAT Voor het dagelijks onderhoud van uw doucheplaat of wastafelblad in Gelcoat adviseren wij u gebruik te maken van een zachte, niet schurende spons of doek en schoon water.

Nadere informatie

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW Sinds 1879 produceert Americol hoogwaardige reinigingsproducten voor industriële toepassingen. Voor elke industriële vervuiling en ondergrond ontwikkelt en produceert Americol het juiste reinigingsproduct.

Nadere informatie

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij!

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! EMERGO Metal Treatment - Tel: +31(0)599 696 420 - Fax: +31(0)599 696 425 - info@emergometal.com

Nadere informatie

Productregister Schmits Professional v10.1 1

Productregister Schmits Professional v10.1 1 Schmits Nederland B.V. biedt onder de naam 'Schmits Professional' een zeer compleet assortiment reinigingsmiddelen en additionele producten, zoals wassen en vuil- en waterafstotende middelen, aan. Deze

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS

Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS Gevelbeglazing REINIGINGS- EN ONDERHOUDSGIDS VERSIE 1.0 SEPTEMBER 2013 Deze versie vervangt alle eerdere versies. Op www.yourglass.com kunt u geregeld actualisaties vinden. WAARSCHUWING Gelieve deze handleiding

Nadere informatie

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS BEHOUD VAN WAARDE DOOR HET ONDERHOUD VAN UW KERAMISCHE EN VEILIGHEIDSTEGELS In microporeuze oppervlakken kunnen zich de kleinste

Nadere informatie

Informatie. Onderhoudsvoorschriften. arco

Informatie. Onderhoudsvoorschriften. arco Informatie Onderhoudsvoorschriften arco Algemeen Wij raden u aan om het meubel, voordat u het in gebruik neemt, te reinigen met een vochtige doek (indien nodig met Glassex of Muscle) om de eventuele nog

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

META CRÈME. Toepassingen

META CRÈME. Toepassingen META CRÈME is een onzichtbare en ademende beschermer (sealer) met een diepere indringing en uitzonderlijke levensduur voor alle steensoorten : natuursteen, bestrating, klinkers, voegen, gevelstenen, tegels

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

wastafels, waskommen en fonteintjes

wastafels, waskommen en fonteintjes wastafels, waskommen en fonteintjes Onze wastafels, waskommen en fonteintjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de kwalitatieve afwerking en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

5 fasen van het protocol

5 fasen van het protocol Een onderhoudsprotocol opstellen: welke bekleding? Elke vloerbekleding van Tarkett heeft een eigen samenstelling en oppervlaktebehandeling en behoeft daarom een aangepast onderhoudsprotocol. We overlopen

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD EINIGING EN ONDERHOUD van duropal-hpl VOLG ONZE AANWIJZINGEN OP MET BETREKKING TOT REINIGING EN ONDERHOUD VAN HPL! De volgende informatie heeft betrekking op de oppervlakken van decoratieve HPL volgens

Nadere informatie