Aantal beschikbaar op 06/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aantal beschikbaar op 06/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor -klanten (06 Mei) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 13/05/2015 Film: Wiplala Aantal beschikbaar op 06/05/2015 Inhoud De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden? 16/05/ uur Opera: Denis Marleau, Dominique Pauwels & LOD muziektheater - L Autre hiver desingel, Rode Zaal 2,00 euro 5 Een nieuwe opera over de Franse dichters Arthur Rimbaud en Paul Verlaine. De regisseur is de Canadees Denis Marleau. Hij is bekend voor zijn vernieuwend gebruik van audio- en videotechnologie. Deze eigentijdse opera wordt in het Frans gezongen met Nederlandse boventitels. De muziek is van Dominique Pauwels 16/05/2015 Film: Image Eva is ambitieuze journaliste. Wanneer ze de opdracht krijgt een reportage te maken over de probleemwijken van Brussel, leert ze een jongen van Marokkaanse afkomst kennen, Lahbib. Hij gidst haar door die wijken en geleidelijk aan wordt ze gefascineerd door zijn leefwereld en door hemzelf. Eva wil een ware documentaire van het kaliber van de BBC maken. Dit is niet naar de smaak van Herman Verbeeck, de sterpresentator van het nieuwsprogramma waarvoor Eva werkt.

2 20/05/2015 Film: Planes 2 Wanneer het wereldberoemde vliegtuig Dusty ontdekt dat zijn motor beschadigd is en hij mogelijk nooit meer mag racen, raakt hij verstrikt in de wereld van bosbranden. Dusty sluit zich aan bij de reddingshelikopter Blade Ranger en zijn dappere team, dat bestaat uit de superscooper Lil Dipper, de helikopter Windlifter, de ex-militair Cabbie en een levendig stel voertuigen. Samen gaan ze de strijd aan tegen een massieve brand. 23/05/ uur Theater: Paljas Producties: Grote Liefde Theater Het Klokhuis 2,00 euro 2 Marleen Merckx en Bert Cosemans weer verenigd op de planken. De originele Franstalige versie van dit stuk werd in september 2013 verkozen tot Beste Komedie Ooit door Watch And Listen Een bizarre bruiloft met fijne schoonmoeders. Smeuïge ruzies met foute vrienden... De bitterzoete en herkenbare ergernissen van een koppel. 28/05/ uur Theater: Moord op de Oriënt Express Fakkelteater, Rode zaal 2,00 euro 5 Als detective Hercule Poirot met de wereldbefaamde Oriënt Express naar London terugkeert, verwacht hij een rustige reis. Maar rond middernacht strandt de trein in de sneeuw en de volgende ochtend blijkt één van de passagiers te zijn vermoord. Geïsoleerd door de sneeuw moet Poirot de moordenaar zien te ontmaskeren voor hij opnieuw toeslaat. Hij weet algauw dat dit de meest wonderlijke moordzaak uit zijn carrière zal worden. 28/05/ uur Muziek: Reymer 'Thrill my soul' 29/05/ uur Muziektheater: Te Gek!? - Manische Mannen 29/05/ uur UitStap: Bezoek aan het Pretloket De Roma 2,00 euro 14 De Roma 2,00 euro 15 Ingang van Bib Permeke gratis 9 Na een pauze van enkele jaren brengt Tine Reymer dit voorjaar haar nieuwe album 'Thrill my Soul' uit. Voor het eerst onder de naam Reymer.. Om het tienjarig bestaan van Te Gek!? de nodige kracht bij te zetten, trekken vier mannen de boer op met een muziektheatervoorstelling die alle twijfels over het geestelijk welzijn van de man in al zijn verschijningen zal wegnemen. De vier Manische Mannen zijn zanger Wannes Cappelle, acteur Stefaan Degand, muzikant Guy Swinnen en tv-gezicht Marcel Vanthilt. Tijdens het pretloket staat er een heel team van vrijwilligers klaar om je te helpen bij het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Ga je niet graag alleen op stap? Wil je ontdekken wat er allemaal van toneel/theater/dans/ muziek/sport/musea/ te doen is?

3 30/05/2015 Muziek: Guido Belcanto - Cavalier Seul CC Merksem concertzaal 2,00 euro 7 Amper een jaar na zijn veelbesproken 'Balzaal der gebroken Harten', verblijdt Guido ons reeds met een nieuwe plaat en tournee 'Cavalier Seul'. Verwacht je aan een hoogstaande muzikale avond met een lach en een traan, een dosis swing, melancholie, humor, romantiek en rock 'n roll. 30/05/2015 Film: The Imitation Game Het levensverhaal van Alan Turing, een Britse wiskundige en informaticus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Britse crypto-analytische dienst, die als doel had onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen. Turings kon als één van de eersten de Duitse Enigma-codes te breken waardoor de Geallieerden de controle over de Atlantische Oceaan kregen en uiteindelijk de oorlog zouden winnen. 30/05/ u00 UitStap: Jespo Zapperdag Afspraak aan Zoo gratis 17 'UitStap' is een begeleide groepsuitstap. We spreken af om 13u00 aan de ingang van de Zoo. Nadien nemen we samen het openbaar vervoer naar de Jespo Zapperdag. 31/05/ u - 13 u Pannenkoekenboot Kaa 14 2,00 euro 16 Maak van 12 uur tot 13 uur een boottocht langs de onvergetelijke skyline van. Je kan zoveel pannenkoeken eten als je wil. Drankjes moet je wel betalen. Kinderen onder 3 jaar mogen gratis mee: je dient wel te reserveren voor hen met vermelding van de leeftijd! Zorg ervoor dat je de tickets afhaalt voor 12 uur!! De boot vertrekt om 12u! 31/05/ uur Kamermuziek: Trombone De Luxe Amuz - Augustinus Muziekcentrum 2,00 euro 13 Zomerluie hangmatmelodieën, voortvarende fuga's, zwoele tango's,jazzy malligheden en laatromantische melancholie. Voor zondagskinderen zonder oorkleppen. 31/05/ uur Muziek: KMLPA met Raymond Van Het Groenewoud: 'In uniform' De Roma 2,00 euro 12 Nu Raymond 65 geworden is en, naar eigen zeggen bijna volwassen, slaat hij zijn muzikale vleugels eens op een heel speciale manier uit. Voor de gelegenheid deelt hij het podium met een groot harmonieorkest. De muziekkapel van de lokale politie begeleidt met haar 60 muzikanten Raymond in een niet te missen hitspektakel.

4 3/06/2015 Film: Paddington Filmhuis Klappei 1,50 euro 9 Een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen waar hij op zoek gaat naar een woning. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich er van had voorgesteld. Maar dan ontmoet hij de vriendelijke familie Brown, die het label om zijn nek lezen ( Pas alsjeblieft op deze beer, dankjewel ) en hem een tijdelijk onderkomen aanbieden. 6/06/ uur UitStap: In Flanders Fields Museum + muziektheater Flanders Fields Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 gratis 22 We contacteren de klanten op voorhand, dus ve'uitstap' is een begeleide groepsuitstap. Deze UitStap is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Klanten dienen zelf een lunchpakket te voorzien. Het In Flanders Fields Museum brengt het historische verhaal van de Eerste Wereldoorlog in de West-Vlaamse frontstreek. Het is gevestigd in de heropgebouwde Lakenhallen van Ieper, een belangrijk symbool van oorlogsleed en van wederopstanding daarna. We bezoeken het museum met een gids tot ongeveer 12u30, hierna eten we ons lunchpakket. Om 14u vertrekken we met de bus naar Lijssenthoek Military Cemetery in Poperinge waar we het muziektheater Flanders Fields bekijken. Dit muziektheater over de Eerste Wereldoorlog is geen musical, ook niet zomaar theater, maar wel een complete onderdompeling in de persoonlijke oorlogsverhalen van enkele oorlogsgetuigen 9/06/ :00 Plan je schoolvakantie: zomer 2015 Dienst Activering, Tuinbouwstraat 8, 2018 gratis 11 Maak kennis met het vakantieaanbod in de Stad. Sportkampen, activiteiten van de jeugddienst, speelpleinen,... Zo beleven jouw kinderen een fantastische zomervakantie. Tijdens deze workshop krijg je een computer ter beschikking. Je bekijkt het aanbod en reserveert indien nodig. Een medewerker van dienst Vrije Tijd toont hoe het moet. 10/06/2015 Film: Maya De Bij. De Eerste Vlucht Filmhuis Klappei 1,50 euro 8 Maya de Bij tart alle regels van de bijenkorf wanneer zij met haar ontdekkersgeest de orde helemaal overhoop haalt. Wanneer de koninginnenbrij uit de korf wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de horzels, maar ook naar Maya als hun handlanger. Daarom gaat Maya de Bij op zoek naar de echte dieven.

5 13/06/2015 Film: Brabanconne De Vlaamse harmonie Sint-Cecilia uit Staaikerke en de Waalse harmonie En Avant zijn allebei geselecteerd voor de grote Europese finale. Het Waalse En Avant pakt uit met de fantastische trompettist Hugues. Hugues is zo geweldig tijdens zijn solo dat Willy, van het Vlaamse Sint-Cecilia, alles moet geven. De hoogste noot, de langste noot, de laatste noot. Willy valt ter plekke dood neer. 13/06/ uur Muziek: Will Tura De Roma 2,00 euro 14 Pensioengerechtigd of niet, de coryfee van het Vlaamse lied schittert nog steeds op eenzame hoogte. Will Tura zal een selectie uit zijn grootste hits brengen. Van 'Eenzaam zonder jou' over 'Mooi, 't leven is mooi' tot 'Moa ven toh'. 14/06/ uur Theater: De Bühne - Alles voor de tuin Theater Het Klokhuis 2,00 euro 9 Alles voor de tuin is het verhaal van het echtpaar Richard en Jenny die wanhopig proberen de schijn op te houden dat ze zich hun smaakvolle huis met goed onderhouden tuin kunnen veroorloven. Hun gekibbel over geld bereikt een hoogtepunt tijdens een tuinfeestje dat ze voor hun buren organiseren. Een regelrechte aanval op burgerlijke zelfgenoegzaamheid, waarin de personages zich op één avond verliezen in dronkenschap, prostitutie en uiteindelijk moord. 17/06/2015 Film: Penguins of Madagascar De vier pinguïns, Skipper, Rico, Kowalski en Private bundelen hun krachten met de chique spionagedienst de North Wind die onder leiding staat van agent Classified. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Dr. Octavius Brine die de wereld wil veroveren. 17/06/2015 Film: Birdman Filmhuis Klappei 2,00 euro 9 Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

6 17/06/ uur Improvisatietheater: De Boterbrigade Theater Het Klokhuis 2,00 euro 7 Drie improvisatietoppers, Guillaume Barberis (Toon uit Thuis), Filip Leonard en Ann Claes brengen eigenzinnig improvisatietheater. Het publiek heeft een grote inbreng! Een brigade van 3 speelt door en in elkaar vloeiende verhalen, een netwerk van vertelsels. Mooi, grappig, bevreemdend, herkenbaar. Zonder scenario maar net zo écht als goei boter.. 20/06/2015 Film: Mr Turner Het verhaal van de laatste jaren van de Britse kunstenaar J.M.W. Turner, die leefde van 1775 tot en met Hoewel het een gerenommeerd kunstenaar was werd hij verbannen als lid van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Hij woonde samen met zijn vader, die zowel zijn assistent als huishouder was, en maakte deel uit van de aristocratie, bezocht bordelen en haalde inspiratie uit zijn vele reizen. Zijn roem zorgde er echter niet voor dat hij bespaard bleef van publieke spot en sarcasme. 20/06/ u00 24/06/2015 UitStap: Open Dag Academie Beeldende Kunst, Woord en Muziek Film: Toy Story Afspraak aan Zoo gratis 19 Heb je interesse in een opleiding muziek, kunst of woord? Kom dan mee naar de Open Dag van de Academie Muziek en Beeldende Kunst van Hoboken. We krijgen er een rondleiding en leren het aanbod kennen. Cowboy Woody is al jaren het favoriete speelgoed van Andy. Wanneer de jongen voor zijn verjaardag de blitse astronautenpop Buzz Lightyear krijgt, wordt Woody naar de achtergrond verdrongen. De twee stukken speelgoed wedijveren om de gunst van de jongen en zetten door hun geruzie de hele kinderkamer in rep en roer. Als Buzz door toedoen van Woody uit het raam valt, krijgt Woody hiervan de schuld van de rest van het speelgoed. Hij gaat naar buiten om Buzz proberen te redden. 26/06/ uur Kamermuziek: Barok versus Twaalftoonsmuziek: Bach, Johan Strauss Jr en Arnold Schönberg Amuz - Augustinus Muziekcentrum 2,00 euro 11 In dit concert speelt dirigent Gordan Nikolitch de barokke wiskunde van Bach uit tegenover de geraffineerde dissonantenkriebels van Schönberg, Berg en Webern. Op het programma: Johann Sebastian Bach Ricercare Johann Sebastian Bach Dubbelconcerto voor 2 violen in d, BWV1043, Johann Strauss Jr. Kaiser-Walzer, opus 437, Arnold Schönberg Kamersymfonie nr. 1, opus 9.

7 27/06/ u00 Inschrijfmoment 'Sport- en taalweken' Afspraak aan Zoo gratis 20 Sport- en taalweken gaan door van 17 t/m 28 augustus (telkens van maandag tot vrijdag van 9u - 16u). Doelgroep: - Anderstalige nieuwkomers (voor het eerst op school in vanaf 01/09/2014) van 6-12j - Kinderen met een taalachterstand Nederlands van 6 12 jaar. Bij de inschrijving wordt een taaltest in gesprekvorm afgenomen. Het foutief gebruik van lidwoorden wordt niet aanzien als een taalachterstand. Foutieve zinsbouw wordt wel aanzien als taalachterstand. Klanten hebben recht op derdebetalersregeling in combinatie met de vrijetijdstoelage. Zij betalen dan 8 euro voor het volledige kamp. Tijdens het inschrijfmoment in Atlas zitten alle aanbieders van taalinitiatieven tijdens de zomervakantie. Deze initiatieven (uitgezonderd de Sport- en taalweken) zijn alleen voor anderstalige kinderen en jongeren voor het eerst op school in vanaf 01/09/2014. Als de kinderen niet in aanmerking komen voor de Sport- en taalweken of de andere initiatieven, ondersteunt dienst Vrije Tijd bij de zoektocht naar een ander aanbod. 29/06/ uur UitStap: Bezoek aan het Pretloket Ingang van Bib Permeke gratis 6 Tijdens het pretloket staat er een heel team van vrijwilligers klaar om je te helpen bij het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Ga je niet graag alleen op stap? Wil je ontdekken wat er allemaal van toneel/theater/dans/..

Aantal beschikbaar op 04/06/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 04/06/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (04 Juni) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 21/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 21/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (21 Mei) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 29/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 29/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (29 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Iedereen Wanneer Wat Waar Prijs

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half mei tot en met half juni 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 22/04/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 22/04/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 24/04/2015 13.30 uur 25/04/2015 15.00 uur 30/04/2015 Vrijetijdskalender voor -klanten (22 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 15/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 15/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 22/04/2015 vanaf 08.30 uur Vrijetijdskalender voor -klanten (15 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Juni tot en met half juli 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je of goedkoop

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 25/03/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. inhoud

Aantal beschikbaar op 25/03/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (25 maart) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 18/03/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 18/03/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (18 maart) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Zomer 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_juni_juli.indd 1 18/05/16 06:59 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April tot en met half mei 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_april_mei_V1.indd 1 31/03/16 10:33 Hoe werkt

Nadere informatie

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur GC De Roos heeft alweer een nieuw aanbod voor u klaar met een ruime keuze aan theater en muziek. We kozen er bewust voor om mensen uit de regio en nationale artiesten uit verschillende cultuurdisciplines

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Filmmatinee. aanverwante pagina's Filmmatinee - Brabançonne. woensdag 12 oktober 2016, 14 uur in de Schouwburg TICKETS: 10/7/6

Filmmatinee. aanverwante pagina's Filmmatinee - Brabançonne. woensdag 12 oktober 2016, 14 uur in de Schouwburg TICKETS: 10/7/6 Home Filmmatinee Filmmatinee aanverwante pagina's Filmmatinee - Brabançonne Filmmatinee - Burt Munro Filmmatinee - Marina Filmmatinee - Café Derby 12.10.2016 Filmmatinee - Brabançonne 09.11.2016 Filmmatinee

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Lesbrief bij Romeo is op Julia en Layla op Majnun

Lesbrief bij Romeo is op Julia en Layla op Majnun Lesbrief bij Romeo is op Julia en Layla op Majnun Inleiding: U gaat binnenkort naar Romeo is op Julia en Layla op Majnun met uw klas. Voordat u deze theatervoorstelling bezoekt, kunt u al het een en ander

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

Voorjaar evenementen 2014

Voorjaar evenementen 2014 Voorjaar evenementen 2014 Vzw 't Vlammeke Nieuwstraat 110 2560 Kessel gsm: 0479:356148 mail: info@hetvlammeke.be 1 Zaterdag 8 maart 2014 EWT Deurne 20.30 uur De schoonzusters Eind jaren zestig.germaine

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

OEFENSCHRIFT DEEL 3 A2-B1

OEFENSCHRIFT DEEL 3 A2-B1 OEFENSCHRIFT DEEL 3 A2-B1 Basisleergang Nederlands voor anderstaligen Universiteit van Amsterdam, Instituut voor Nederlands Taalonderwijs en Taaladvies (INTT) Nicky Heijne Marten Hidma Karolien Kamma Vrije

Nadere informatie

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Miguel Estima. Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Miguel Estima Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender september tot en met half oktober 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_SEPTEMBER.indd 1 7/08/15

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

IEPERBOOG BELEGERDE STAD

IEPERBOOG BELEGERDE STAD IEPERBOOG BELEGERDE STAD Beste leerling, Dit werkblad heeft als doel je iets langer bij bepaalde zaken in het museum te laten stil staan. Laat dit werkblad je er echter niet van weerhouden alles met de

Nadere informatie

7,7. Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Nederlands

7,7. Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Nederlands Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december 2009 7,7 2 keer beoordeeld Auteur Genre Saskia Noort Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands 1.Waarom heb je dit boek gekozen? Ik heb

Nadere informatie

THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER

THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER THEATERTIPS SEPTEMBER OKTOBER Share Forward ZATERDAG 24 SEPT 2016 20:15 16,50 Soundos El Ahmadi Geboren met ervaring CABARET Geboren met ervaring. Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement

Nadere informatie

In de pauzes genieten we van gezonde tussendoortjes en s middags is er de mogelijkheid tot het reserveren van een heerlijke warme maaltijd.

In de pauzes genieten we van gezonde tussendoortjes en s middags is er de mogelijkheid tot het reserveren van een heerlijke warme maaltijd. NIEUW AANBOD ZOMERVAKANTIE Wat? Studio organiseert originele themakampen voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar. Elke kampweek is een avontuur vol spannende ontdekkingen en activiteiten afgestemd op de

Nadere informatie

STADEN TIJDENS DE EERSTE WERELDOORLOG

STADEN TIJDENS DE EERSTE WERELDOORLOG STADEN TIJDENS DE EERSTE WERELDOORLOG Staden voor de oorlog STA_07 De Speyhoek in Staden, voor de oorlog. Iedereen komt naar buiten voor de fotograaf. Moeders met lange rokken en grote schorten, vaders

Nadere informatie

6,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. Filmopdracht CKV

6,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. Filmopdracht CKV Opdracht door K. 1204 woorden 21 november 2016 6,2 4 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling Filmopdracht CKV Opdracht 1 A. 1. Welk genre en waar zie je dit aan? Genre: Thriller Waar zie je dit

Nadere informatie

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar!

Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! Een niet te missen sensatie voor jong en oud! succesmusical van het jaar! HEt verhaal oliver twist is negen wanneer hij uit het weeshuis weggestuurd wordt en in de straten van het 19e eeuwse Londen terecht

Nadere informatie

Vincent van Gogh. Hier zie je er een afbeelding van.

Vincent van Gogh. Hier zie je er een afbeelding van. Vincent van Gogh Een van de beroemdste schilders die Nederland heeft gehad was Vincent van Gogh. Deze kunstenaar heeft zelfs zijn eigen museum gekregen in Amsterdam. Toch wel heel bijzonder, zeker als

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

GITS TIJDENS DE EERSTE WERELDOORLOG

GITS TIJDENS DE EERSTE WERELDOORLOG GITS TIJDENS DE EERSTE WERELDOORLOG 31 juli 1914: ten oorlog! Op vrijdag 31 juli 1914 staat Gits in rep en roer: de algemene mobilisatie wordt afgekondigd. Alle jongemannen die in aanmerking komen voor

Nadere informatie

Zomerschool van Brede Buurtschool De Krullevaar 22 juli t/m 8 augustus 2013

Zomerschool van Brede Buurtschool De Krullevaar 22 juli t/m 8 augustus 2013 Zomerschool van Brede Buurtschool De Krullevaar 22 juli t/m 8 augustus 2013 Voorwoord. U hebt gekozen voor de Zomerschool en daarmee voor een extra kans voor uw kind. Ik ben blij dat u die kans met beide

Nadere informatie

Vrijdag 20 juli, uur ZOMERVAKANTIE!! Start nieuwe schooljaar 3 september om 8.30 uur

Vrijdag 20 juli, uur ZOMERVAKANTIE!! Start nieuwe schooljaar 3 september om 8.30 uur Het Toermalijntje 21-07-2018 2017/2018 nummer 19 AGENDA Vrijdag 20 juli, 12.00 uur ZOMERVAKANTIE!! Start nieuwe schooljaar 3 september om 8.30 uur Afscheid groep 8 Groep acht heeft gisteren afscheid genomen

Nadere informatie

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN Academie Londerzeel presenteert: MODULES AMC WO Lesda g ENS DAG en op of Z, ATE VRIJD MUZ R DAG AG IEK LAB (V3) O S SER OFIE VRA NCK Schooljaar 2017-2018 X AMC volgens een modulair systeem... Dit betekent

Nadere informatie

Villanella & Club Kathoorn

Villanella & Club Kathoorn LESMAP Villanella & Club Kathoorn Beste leerkracht, Binnenkort komt u met uw leerlingen naar de voorstelling Luchtfietsers kijken. Wij hopen dat jullie er samen van genieten. Hieronder vindt u achtergrondinformatie

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei - juni 2017

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei - juni 2017 Activiteitenkalender voor ouders en kinderen april mei - juni 2017 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Maandag 3 april Van 13.30 tot 16.30 u. Crea-activiteit voor jong en oud Stickerverf We maken met een speciale

Nadere informatie

Groeien in liefde en tederheid Vriendschap

Groeien in liefde en tederheid Vriendschap Alleen dan pas! in nood leren we delen bij gevaar elkaar bij te staan moet eerst een halve wereld vergaan om met elkaar te kunnen leven dan pas samen te kunnen vechten voor een beter bestaan! Groeien in

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Vakantiegids. Haacht. Krokus 2015

Vakantiegids. Haacht. Krokus 2015 Vakantiegids Haacht Krokus 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in de gemeente Haacht Agenda Grabbelpas: Skiën en snowboarden dinsdag 17 februari 8 tot 16 jaar p. 3 Kortjakje op wereldreis

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

Ik ben Mirjam Krieg. Ik ben in 1933 geboren in Amsterdam. Eerder dat jaar waren mijn ouders met mijn zus Duitsland

Ik ben Mirjam Krieg. Ik ben in 1933 geboren in Amsterdam. Eerder dat jaar waren mijn ouders met mijn zus Duitsland Ik ben Mirjam Krieg. Ik ben in 1933 geboren in Amsterdam. Eerder dat jaar waren mijn ouders met mijn zus Duitsland ontvlucht. De nazi-praktijken reisden hen echter achterna. Zo mocht ik als Joods meisje

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Wil je jezelf ontwikkelen? Omdat je meer uit jezelf wilt halen? Of omdat je

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Januari Maart 2018

ACTIVITEITEN Januari Maart 2018 Vief Antwerpen-Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Chr. Oranjevereniging Marken en Oranje Herdenking 4 mei 2017 Thema: Verhalen van de oorlog

Chr. Oranjevereniging Marken en Oranje Herdenking 4 mei 2017 Thema: Verhalen van de oorlog Chr. Oranjevereniging Marken en Oranje Herdenking 4 mei 2017 Thema: Verhalen van de oorlog Pieter er Zeeman en de konvooien naar Moermansk Pieter Zeeman (geboren op Marken op 20 december 1914) voer in

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd

Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Antwoorden Thema 5 Vrije tijd Luisteren Oefening 2 hobby Willem Linda hockeyen squashen tennissen voetballen bioscoop theater ballet kroegbezoek concertbezoek popmuziek jazz klassieke muziek Spreken Oefening

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Filmverslag Frans Un Long Dimanche d'un Fiancailles

Filmverslag Frans Un Long Dimanche d'un Fiancailles Filmverslag Frans Un Long Dimanche d'un Fianca Filmverslag door E. 1877 woorden 4 mei 2014 6 6 keer beoordeeld Vak Frans A Algemeen Regisseur: Titel: Jean-Pierre Jeunet Un long Dimanche de Fianca Premiere:

Nadere informatie

Bezoek Flanders Field American Cemetery

Bezoek Flanders Field American Cemetery Davidsfonds Wortegem-Petegem nodigt je uit op zaterdag 22 april 2017 Bezoek Flanders Field American Cemetery PROGRAMMA We brengen een geleid bezoek aan Flanders Field American Cemetery, de enige Amerikaanse

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

IK OVERLEEFDE AUSCHWITZ

IK OVERLEEFDE AUSCHWITZ Ferenc Göndör IK OVERLEEFDE AUSCHWITZ Uitgeverij Eenvoudig Communiceren 3 Mijn vader Lang geleden kwam een jonge, joodse man naar het land Hongarije. Mohr Goldklang was zijn naam. Dat was mijn opa. Mohr

Nadere informatie

Actu-Molenbeek # 81. Recent. (23 juli 2015)

Actu-Molenbeek # 81. Recent. (23 juli 2015) Actu-Molenbeek # 81 (23 juli 2015) Recent Nieuwigheden voor de Molenbeekse markten. Te beginnen met de zondagmarkt op de Gemeenteplaats: deze vindt voortaan 's namiddags plaats (tot 16u) en niet langer

Nadere informatie

Cultuurmenu gemeente Hoogeveen 2011-2012 Beschrijvingen Cultuurmenu basisonderwijs

Cultuurmenu gemeente Hoogeveen 2011-2012 Beschrijvingen Cultuurmenu basisonderwijs Cultuurmenu gemeente Hoogeveen 2011-2012 Beschrijvingen Cultuurmenu basisonderwijs Beeldend Groep: 1, 2 en 3 Kunstontmoeting: MADIWODO SIERADEN van Kunstgebouw Nieuwsgierigheid is dé voedingsbodem om te

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Met dit programma volg je geen taallessen,

Nadere informatie

Lesbrief Van Papa, voor Sammie

Lesbrief Van Papa, voor Sammie Lesbrief Van Papa, voor Sammie 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Introductie 4 Tweede Wereldoorlog 5 Concentratiekamp 6 Stripverhaal (opdracht) 8 Collage maken (opdracht) 9 Colofon 10 2 Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

GROOT-BRITTANNIË en zeeklimaat

GROOT-BRITTANNIË en zeeklimaat Naam GROOT-BRITTANNIË en zeeklimaat Groot Brittannië Groot-Brittannië is Schotland, Engeland en Wales samen. Engeland is het grootst van Groot-Brittannië en Wales het kleinst. Engeland heeft meer dan 46

Nadere informatie

DE LANTAARN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN

DE LANTAARN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN KRIJG ZICHT OP JOUW WAARDEN Een lantaarn helpt je om in het donker je weg te vinden. Zo is het ook met je waarden. Je persoonlijke waarden belichten het pad dat voor jou is weggelegd, ze geven richting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Sponsordossier Legally Blonde door Arte del Sueño VZW

Sponsordossier Legally Blonde door Arte del Sueño VZW Sponsordossier Legally Blonde door Arte del Sueño VZW Arte del Sueño VZW voor: LEGALLY BLONDE THE MUSICAL Beste Sponsor, Na het grote succes van Belle en het Beest stellen wij met veel plezier onze nieuwe

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

2. Op een bruiloft. 3. Wanneer je de hond uitlaat

2. Op een bruiloft. 3. Wanneer je de hond uitlaat Zijn die leuke mannen er nou überhaupt nog wel? Dat is iets wat single vrouwen zich vaak afvragen. JA, die leuke mannen zijn er zeker nog wel. Waar dan? vraag jij je af. Wij hebben voor jou 15 plekken

Nadere informatie

TENTOONSTELLINGSPROGRAMMA Rembrandt observeert mensen Etsen uit de collectie van Het Rembrandthuis

TENTOONSTELLINGSPROGRAMMA Rembrandt observeert mensen Etsen uit de collectie van Het Rembrandthuis TENTOONSTELLINGSPROGRAMMA 2018-2019 Museum Het Rembrandthuis presenteert de komende twee jaar een gevarieerd programma aan tentoonstellingen. Zo ontmoeten we in 2018 Rembrandt als observator van de mens

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Als ze als kind

ROFFELTJE. Directie. Als ze als kind ROFFELTJE > Directie Als ze als kind Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn Had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen Als ze als kind niet altijd zo alleen had hoeven zijn Had ze

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Ramon ten Thije 3G2. Vertraging. Schrijver: Hans Maarten Roepnaam: Tim Krabbé Uitgeverij: Wolters-Noordhoff e druk niveau bladzijden

Ramon ten Thije 3G2. Vertraging. Schrijver: Hans Maarten Roepnaam: Tim Krabbé Uitgeverij: Wolters-Noordhoff e druk niveau bladzijden Ramon ten Thije 3G2 Vertraging Schrijver: Hans Maarten Roepnaam: Tim Krabbé Uitgeverij: Wolters-Noordhoff 1999 3 e druk niveau 4 125 bladzijden Inhoud Over de Auteur... 3 Over het boek... 4 Keuzeopdracht:

Nadere informatie

Michelle van Dijk. Reisideeën

Michelle van Dijk. Reisideeën Michelle van Dijk Reisideeën Ik heb de wereld niet gezien. Ik reis elke dag van stad A naar stad B en ik denk: Ik moet mijn moeder bellen.' Of ik denk aan de werkdag die begint met deze reis. Duizenden

Nadere informatie

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker?

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker? Zo woont Mo Wie beslist of Mo in België mag blijven? Een speciale dienst in Brussel zoekt uit of Mo en haar familie in België mogen blijven of niet. De mensen van de speciale dienst luisteren naar het

Nadere informatie

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen'

VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' VAKANTIES 2018 Sport en Cultuur 'Spetterdagen en themakampen' Sport & Cultuur Beste ouders, kinderen en jongeren, Wij zijn blij en trots dat we jullie in 2018 een gevarieerd en uitdagend vakantieaanbod

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

De student neemt een open en motiverende houding aan De doelen van sem1 zijn op voldoende wijze verworven SEM6 SEM 5 SEM 4 SEM 3 SEM 2 SEM 1

De student neemt een open en motiverende houding aan De doelen van sem1 zijn op voldoende wijze verworven SEM6 SEM 5 SEM 4 SEM 3 SEM 2 SEM 1 TAKENBLAD 2018-2019 MUZISCHE OPVOEDING 3 Examen- en leertaak DOELEN inzicht verwerven in muzisch werken inzicht verwerven in het eigen muzisch proces en mogelijke volgende stappen eigen muzische ervaringen

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat natuurlijk

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Kletsen met computers. Ontmasker de robot!

Kletsen met computers. Ontmasker de robot! Kletsen met computers D Ontmasker de robot! Alan Turing is een beroemde computerwetenschapper en wiskundige. Hoe kun je computergegevens opslaan en weer gebruiken? Kunnen computers zo slim zijn als mensen?

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud 29/04/2016. Enkel. Ingang van. gratis 9

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud 29/04/2016. Enkel. Ingang van. gratis 9 Vrijetijdskalender voor -klanten (22 April 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

waar we een uitgebreide rondleiding kregen en veel hebben gelachen met de studenten en nieuwe vrienden hebben gemaakt.

waar we een uitgebreide rondleiding kregen en veel hebben gelachen met de studenten en nieuwe vrienden hebben gemaakt. Yucatan s wonders Ik ben Sammie ik ben 19 jaar oud en heb mee gedaan met de YEC 2016. Ik ben in de zomervakantie 3 weken in Mexico geweest. De eerste twee weken verbleef in het kamp en de laatste week

Nadere informatie

SAMUEL VAN DER MEER. De Ontsnapte Joden

SAMUEL VAN DER MEER. De Ontsnapte Joden SAMUEL VAN DER MEER De Ontsnapte Joden De inval Het is een zonnige dag. Bram en Theo zijn een spelletje aan het spelen, maar ze moeten eigenlijk allang naar bed. Papa zegt tegen Bram: Bram, je moet naar

Nadere informatie

Kom dan naar de Zomerscholen!

Kom dan naar de Zomerscholen! ZOMERSCHOLEN 2018 Ben je tussen 4 en 18 jaar oud? Ben je na 1 september 2017 voor de eerste keer ingeschreven hier op school? Wil je graag tijdens de zomervakantie je Nederlands oefenen? Kom dan naar de

Nadere informatie

Opdracht Levensbeschouwing Goed en kwaad

Opdracht Levensbeschouwing Goed en kwaad Opdracht Levensbeschouwing Goed en kwaad Opdracht door een scholier 2131 woorden 11 januari 2007 6,6 35 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing Opdracht 1 Kaïn & Abel. Vraag 1: Denk jij dat er meer slechte

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker?

Mo is een klein meisje en haar ouders zijn asielzoekers. Wat is een asielzoeker? Zo woont Mo Wie beslist of Mo in België mag blijven? Een speciale dienst in Brussel zoekt uit of Mo en haar familie in België mogen blijven of niet. De mensen van de speciale dienst luisteren naar het

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie