Aantal beschikbaar op 25/03/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. inhoud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aantal beschikbaar op 25/03/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. inhoud"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor -klanten (25 maart) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar op 25/03/2015 inhoud 27/03/ uur UitStap: Bezoek aan het Pretloket Ingang van Bib Permeke gratis 4 Tijdens het pretloket staat er een heel team van vrijwilligers klaar om je te helpen bij het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Ga je niet graag alleen op stap? Wil je ontdekken wat er allemaal van toneel/theater/dans/ muziek/sport/musea/ te doen is? 2/04/2015 4/04/2015 Muziek: BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA FEAT BERT JORIS & ENRICO PIERANUNZI - TRANSIT SIDE Theater: SKaGeN - Deurdedeurdeur 10 3 Enrico Pieranunzi is een van de grootste namen in jazz op wereldniveau en Bert Joris is een van de meest getalenteerde arrangeurs van het moment. Samen met het Brussels Jazz orchestra spelen ze de beste werken van Pieranunzi: Pieranunzi zit aan de piano, Joris soleert op trompet. Deurdedeurdeur is een hilarische deurenkomedie over het wel en wee van een theatergezelschap tijdens de repetities en tijdens hun tournee. U ziet de voor- en achterzijde van de mensen en het toneel: het decor, maar ook de acteurs en de regisseur die in de coulissen te kampen hebben met verliefdheden, jaloezie en drank 7/04/ uur Film: 'Image' van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah 5 Eva, een jonge, ambitieuze journaliste, werkt voor de grootste zender van het land. Wanneer ze de opdracht krijgt een reportage te maken over de probleemwijken van Brussel, leert ze een zware jongen van Marokkaanse afkomst kennen, Lahbib. Hij gidst haar door die wijken en geleidelijk aan wordt ze gefascineerd door zijn leefwereld en door hemzelf.

2 11/04/ uur Humor:Elastic - Momento 8+ Elastic gebruikt allerhande voorwerpen die hem van de ene grappige situatie in de andere brengen. Acrobatie en absurditeit in deze sterke, visuele show. Met vertederende onschuld neemt dit grappig personage je mee naar zijn heel eigen leefwereld. 11/04/ uur Voetbal: RAFC - Lommel United Bosuil gratis 65 We hebben heel wat gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - Lommel United 11/04/ uur Apassionata - Het Gouden Spoor - Tweede reservatieronde Sportpaleis 4 Europa s succesvolste live-entertainmentshow met paarden komt in de paasvakantie terug naar Antwerpen. Kom met heel de familie genieten van Het Gouden Spoor, een nieuw avontuur vol spanning en mysterie. Met spectaculaire effecten, prachtige muziek, indrukwekkende kostuums, enz... Geniet van ruiterkunst op topniveau en de magische ontmoeting van de beste ruiters met de mooiste paarden. Je waant je werkelijk in een sprookje. 17/04/ uur UitStap(je): Suske en Wiske museum (8-12 jaar) - Het Plezante Circus Afspraak aan Zoo Antwerpen gratis 8 UitStap(je) is een begeleide groepsuitstap voor kinderen, deze keer enkel voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Laat je na de rondleiding in het Kindermuseum verwonderen door verschillende circusactiviteiten, of haal de acrobaat, jongleur, goochelaar, of leeuwentemmer in jezelf naar boven! Een echte circusartiest leert je de kneepjes van het vak. 24/04/ uur UitStap: Bezoek aan het Pretloket Ingang van Bib Permeke gratis 10 Tijdens het pretloket staat er een heel team van vrijwilligers klaar om je te helpen bij het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Ga je niet graag alleen op stap? Wil je ontdekken wat er allemaal van toneel/theater/dans/ muziek/sport/musea/ te doen is? 25/04/ uur Voetbal: RAFC - R AEC Mons Bosuil gratis 75 We hebben heel wat gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - R AEC Mons

3 25/04/ uur Theater: FroeFroe - Poupette (6+) CC Merksem concertzaal 8 Poppentheater van Froefroe gebaseerd op het boek 'Deesje' van Joke Van Leeuwen: Als Deesje naar haar halftante moet omdat papa in de bergen gaat groepsbouwen en mama een uitgebrand heeft, gebeurt er iets vreselijk; de trein stopt en iedereen moet uitstappen. Een "springer!", vloekt de chauffeur. 30/04/2015 Muziek: Mbongwana Star 18 Mbongwana Star is Lingala voor ster van de verandering. De groep telt acht leden, waarvan vier in een rolstoel wegens polio die ze als kind opliepen. De muziek neemt je mee naar het bruisende stadsleven van Kinshasa. Je hoort traditionele Congolese muziek zoals Congolese rumba en soukous, met een vette urban groove. 3/05/ uur Muziek: Nederlands Blazers Ensemble & Bart Moeyaert - De Hemel desingel, Blauwe Zaal 12 Voor iedereen vanaf 12 jaar! Een ongehoorde versie van Haydns meesterwerk Die sieben letzten Worte met rasperformer Bart Moeyaert als verteller. 6/05/2015 Dans: Radouan Mriziga - '55' + Meryem Jazouli - Contessa 6 55 is de eerste creatie van de Radouan Mriziga. In deze solo speelt hij voortdurend met het gezichtspunt en de verwachtingen van de toeschouwer. In Contessa brengt Meryem Jazouli voorouderlijke tradities, volkse gebruiken en mythische verhalen samen in een symbolische wereld waarin de vrouw centraal staat. 7/05/2015 Dans: Bernardo Montet - Corp(s) + Toonmoment solo s dansers Espace Darja 10 Montet brengt met Corps een nieuwe creatie met vijf jonge dansers uit Casablanca, die worden uitgedaagd om op de muziek van Oum Kalthoum het beste van zichzelf te geven van hun tederste tot hun gewelddadigste kant. 8/05/ uur Humor: Gili - CTRL CC Merksem concertzaal 7 In CTRL krijgt het publiek een avond vol manipulatie, suggestie en zelfs hypnose. Comedian-Mentalist Gili experimenteert voor het eerst met de idee om zelf alle controle compleet los te laten. Het publiek bepaalt, beslist alles en mag de volledig controle overnemen. Geen enkele show is dezelfde!

4 /05/ uur Unbreakable: WK breakdance 2015 Lotto Arena gratis 16 Tussen uur en uur kan je deelnemen aan breakdance workshops die gegeven worden door topdansers en kan je verschillende danswedstrijden bekijken zoals Footwork battle, powermovebattle, toprockbattle, Crew Battle, kidz Battles, enz. s Werelds 16 beste breakdancers tonen er vanaf 1.00 uur hun kunnen in de strijd om de wereldtitel! 10/05/ uur Symfonisch Concert: Robert Schumann Vioolconcerto in d en Symfonie nr. 4 in d, opus 120 desingel, Blauwe Zaal 12 Hoofddirigent Philippe Herreweghe neemt een diepe kijk in het hoofd van Robert Schumann, wiens absorberende muziek steeds opnieuw raadsels opwerpt. 13/05/2015 Theater: Een week niet langer Fakkelteater, Rode zaal 8 Paul maakt Sophie wijs dat zijn beste vriend, Martin, net zijn moeder heeft verloren. Om hem op te vangen, stelt hij voor dat Martin even bij hen komt inwonen. De realiteit is echter dat Paul van Sophie af wil. Hij denkt dat deze ménage à trois wel eens dé oplossing zou kunnen zijn om haar op makkelijkere manier te dumpen. Er ontstaat een explosieve ménage à trois, een ware stoelendans vol leugens, misverstanden, verwarringen en andere dagelijkse geneugten. Een briljante komedie van Clément Michel. 16/05/ uur Opera: Denis Marleau, Dominique Pauwels & LOD muziektheater - L Autre hiver desingel, Rode Zaal 12 Een nieuwe opera over de Franse dichters Arthur Rimbaud en Paul Verlaine. De regisseur is de Canadees Denis Marleau. Hij is bekend voor zijn vernieuwend gebruik van audio- en videotechnologie. Deze eigentijdse opera wordt in het Frans gezongen met Nederlandse boventitels. De muziek is van Dominique Pauwels 23/05/2015 Theater: Paljas Producties: Grote Liefde Theater Het Klokhuis 8 Marleen Merckx en Bert Cosemans weer verenigd op de planken. De originele Franstalige versie van dit stuk werd in september 2013 verkozen tot Beste Komedie Ooit door Watch And Listen Een bizarre bruiloft met fijne schoonmoeders. Smeuïge ruzies met foute vrienden... De bitterzoete en herkenbare ergernissen van een koppel.

5 28/05/2015 Theater: Moord op de Oriënt Express Fakkelteater, Rode zaal Als detective Hercule Poirot met de wereldbefaamde Oriënt Express naar London terugkeert, verwacht hij een rustige treinreis. Maar rond middernacht strandt de trein in de sneeuw en de volgende ochtend blijkt één van de passagiers te zijn vermoord. Geïsoleerd door de sneeuw moet Poirot de moordenaar zien te ontmaskeren voor hij opnieuw toeslaat. Hij weet algauw dat dit de meest wonderlijke moordzaak uit zijn carrière zal worden. Alle medereizigers blijken immers op één of andere manier vijanden te zijn van het slachtoffer 28/05/2015 Muziek: Reymer 'Thrill my soul' 16 Na een pauze van enkele jaren brengt Tine Reymer dit voorjaar haar nieuwe album 'Thrill my Soul' uit. Voor het eerst onder de naam Reymer.. 2/05/ uur UitStap: Bezoek aan het Pretloket Ingang van Bib Permeke gratis 10 Tijdens het pretloket staat er een heel team van vrijwilligers klaar om je te helpen bij het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen rond cultuur en vrije tijd. Leer je graag nieuwe mensen kennen? Ga je niet graag alleen op stap? Wil je ontdekken wat er allemaal van toneel/theater/dans/ muziek/sport/musea/ te doen is? 2/05/2015 Muziektheater: Te Gek!? - Manische Mannen 16 Om het tienjarig bestaan van Te Gek!? de nodige kracht bij te zetten, trekken vier mannen de boer op met een muziektheatervoorstelling die alle twijfels over het geestelijk welzijn van de man in al zijn verschijningen zal wegnemen. De vier Manische Mannen zijn niemand minder dan zanger Wannes Cappelle, acteur Stefaan Degand, muzikant Guy Swinnen en tvgezicht Marcel Vanthilt. De leden van De Laatste Showband nemen hen mee op sleeptouw. 30/05/ uur Muziek: Guido Belcanto - Cavalier Seul CC Merksem concertzaal Amper een jaar na zijn veelbesproken 'Balzaal der gebroken Harten', verblijdt Guido ons reeds met een nieuwe plaat en tournee 'Cavalier Seul'. Verwacht je aan een hoogstaande muzikale avond met een lach en een traan, een dosis swing, melancholie, humor, romantiek en rock 'n roll. 31/05/ uur Kamermuziek: Trombone De Luxe Amuz - Augustinus Muziekcentrum 13 Zomerluie hangmatmelodieën, voortvarende fuga's, zwoele tango's,jazzy malligheden en laatromantische melancholie. Voor zondagskinderen zonder oorkleppen.

6 31/05/ uur Muziek: KMLPA met Raymond Van Het Groenewoud: 'In uniform' 15 Nu Raymond 65 geworden is en, naar eigen zeggen bijna volwassen, slaat hij zijn muzikale vleugels eens op een heel speciale manier uit. Voor de gelegenheid deelt hij het podium met een groot harmonieorkest. De muziekkapel van de lokale politie Antwerpen begeleidt met haar 60 muzikanten Raymond in een niet te missen hitspektakel. 6/06/ uur UitStap: In Flanders Fields Museum + muziektheater Flanders Fields Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen gratis 4 Nu Raymond 65 geworden is en, naar eigen zeggen bijna volwassen, slaat hij zijn muzikale vleugels eens op een heel speciale manier uit. Voor de gelegenheid deelt hij het podium met een groot harmonieorkest. De muziekkapel van de lokale politie Antwerpen begeleidt met haar 60 muzikanten Raymond in een niet te missen hitspektakel. 13/06/2015 Muziek: Will Tura 17 Pensioengerechtigd of niet, de coryfee van het Vlaamse lied schittert nog steeds op eenzame hoogte. Will Tura zal een selectie uit zijn grootste hits brengen. Van 'Eenzaam zonder jou' over 'Mooi, 't leven is mooi' tot 'Moa ven toh'. 14/06/ uur Theater: De Bühne - Alles voor de tuin Theater Het Klokhuis Amateurtoneel van het hoogste niveau. Alles voor de tuin is het verhaal van het echtpaar Richard en Jenny die wanhopig proberen de schijn op te houden dat ze zich hun smaakvolle huis met goed onderhouden tuin kunnen veroorloven. Hun voortdurend gekibbel over geld bereikt een hoogtepunt tijdens een hels tuinfeestje dat ze voor hun buren organiseren. Een regelrechte aanval op burgerlijke zelfgenoegzaamheid, waarin de personages zich op één avond verliezen in dronkenschap, prostitutie en uiteindelijk moord. 17/06/ uur Improvisatietheater: De Boterbrigade Theater Het Klokhuis 7 Drie improvisatietoppers, Guillaume Barberis (Toon uit Thuis), Filip Leonard en Ann Claes brengen eigenzinnig improvisatietheater. Het publiek heeft een grote inbreng! Een brigade van 3 speelt door en in elkaar vloeiende verhalen, een netwerk van vertelsels. Mooi, grappig, bevreemdend, herkenbaar. Zonder scenario maar net zo écht als goei boter..

Aantal beschikbaar op 15/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 15/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 22/04/2015 vanaf 08.30 uur Vrijetijdskalender voor -klanten (15 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 22/04/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 22/04/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 24/04/2015 13.30 uur 25/04/2015 15.00 uur 30/04/2015 Vrijetijdskalender voor -klanten (22 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 18/03/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 18/03/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (18 maart) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half mei tot en met half juni 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 29/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 29/04/2015. Bestemd voor. Reservatie/tickets. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (29 April) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Iedereen Wanneer Wat Waar Prijs

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 06/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 06/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (06 Mei) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 13/05/2015

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 21/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 21/05/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (21 Mei) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 04/06/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 04/06/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (04 Juni) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Zaterdag 23 mei Fakkeltheater te Antwerpen 20.30 uur

Zaterdag 23 mei Fakkeltheater te Antwerpen 20.30 uur Zaterdag 23 mei Fakkeltheater te Antwerpen 20.30 uur 'Ontdek de elegantste manier om je lief te dumpen Paul maakt Sophie wijs dat zijn beste vriend, Martin, net zijn moeder heeft verloren. Om hem op te

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Juni tot en met half juli 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je of goedkoop

Nadere informatie

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur GC De Roos heeft alweer een nieuw aanbod voor u klaar met een ruime keuze aan theater en muziek. We kozen er bewust voor om mensen uit de regio en nationale artiesten uit verschillende cultuurdisciplines

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Familieconcerten voor grote én kleine oren

Familieconcerten voor grote én kleine oren Familieconcerten voor grote én kleine oren Uw kinderen of kleinkinderen leren genieten van klassieke muziek. Daarbij willen wij u graag helpen. Daarom presenteert desingel in het seizoen 2014-2015 voor

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Plattegrond van de expositie

Plattegrond van de expositie Begane grond 1e verdieping Plattegrond van de expositie Welkom in het Musée de Flandre! Ik heet Dirk en ik ben doedelzakspeler. Moeilijkheidsniveaus Gemakkelijk Iets moeilijker Moeilijk En jij, hoe heet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TE GEK!? FEBRUARI 2015. Geachte,

NIEUWSBRIEF TE GEK!? FEBRUARI 2015. Geachte, NIEUWSBRIEF TE GEK!? FEBRUARI 2015 Geachte, In 2015 zal Te Gek!? van start gaan met een nieuwe grootschalige campagne rond Jongeren en geestelijke gezondheid De campagne is nog in volle voorbereiding,

Nadere informatie

BEZOEK Toneel/ cabaret/ musical

BEZOEK Toneel/ cabaret/ musical BEZOEK Toneel/ cabaret/ musical kijkwijzer BIJLAGE: CHECKLIST Naam : Klas Let op de extra informatie ; Artikelen / flyers / foto s / recensie / informatie over de voorstelling / theater Bewaar het kaartje

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender December 2015 tot en met half januari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_DECEMBER_JAN.indd 1 6/11/15 11:42

Nadere informatie

Cultuurmenu gemeente Hoogeveen 2011-2012 Beschrijvingen Cultuurmenu basisonderwijs

Cultuurmenu gemeente Hoogeveen 2011-2012 Beschrijvingen Cultuurmenu basisonderwijs Cultuurmenu gemeente Hoogeveen 2011-2012 Beschrijvingen Cultuurmenu basisonderwijs Beeldend Groep: 1, 2 en 3 Kunstontmoeting: MADIWODO SIERADEN van Kunstgebouw Nieuwsgierigheid is dé voedingsbodem om te

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 06/08/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 06/08/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (06 augustus) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Deurdedeurdeur Net opendeurdag

Deurdedeurdeur Net opendeurdag www.cuttingedge.be Deurdedeurdeur Net opendeurdag Humor is timing. Daarvan is Clara van den Broek overtuigd wanneer ze zich afvraagt of ze hét dan wel heeft. In Deurdedeurdeur' spelen de acteurs van SKaGeN

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(08 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(08 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(08 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 17/01/2016

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 10)

Luisteren: muziek (A1 nr. 10) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van A street concert in HETPALEIS. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

concertavond dankzij de Business seat-formule

concertavond dankzij de Business seat-formule @ Inne Helsen Een onvergetelijke concertavond dankzij de Business seat-formule Ook dit seizoen heeft het orkest een aantal aantrekkelijke formules voor u klaar om uw professionele contacten, klanten of

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud 29/04/2016. Enkel. Ingang van. gratis 9

Aantal beschikbaar op 01/04/2016. Wie Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud 29/04/2016. Enkel. Ingang van. gratis 9 Vrijetijdskalender voor -klanten (22 April 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender november tot en met half december 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_NOVEMBER.indd 1 13/10/15 15:47 Hoe werkt

Nadere informatie

LESMAP VINKENSLAG. opdracht: help de vogels op de speelplaats en maak voor hen een voederplaats.

LESMAP VINKENSLAG. opdracht: help de vogels op de speelplaats en maak voor hen een voederplaats. LESMAP VINKENSLAG Welkom op de voorstelling 'Vinkenslag'. Op de volgende bladzijden vind je, en en over de voorstelling om rechtstreeks in de klas te gebruiken. Paragrafen voorzien van een groen bolletje

Nadere informatie

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. 1. Uit bewondering - Dana Winner - Muziek Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Vaak krijgt

Nadere informatie

Noem vijf voorbeelden uit de film die kenmerkend zijn voor het leven van de jaren negentig/nu (denk aan situaties, handelingen, objecten of types):

Noem vijf voorbeelden uit de film die kenmerkend zijn voor het leven van de jaren negentig/nu (denk aan situaties, handelingen, objecten of types): Boekverslag door Joey 2014 woorden 6 juni 2017 0 keer beoordeeld Vak CKV Romeo & Juliet Vraag 1: Verklaar onderstaande krantenkoppen: 1. Romeo and Juliet for the nineties 2. Shakespeare voor de MTV-generatie

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender April tot en met half mei 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_april_mei_V1.indd 1 31/03/16 10:33 Hoe werkt

Nadere informatie

Villanella & Club Kathoorn

Villanella & Club Kathoorn LESMAP Villanella & Club Kathoorn Beste leerkracht, Binnenkort komt u met uw leerlingen naar de voorstelling Luchtfietsers kijken. Wij hopen dat jullie er samen van genieten. Hieronder vindt u achtergrondinformatie

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Lesbrief voor de voorstelling Cyrano de Bergerac door Joris Lehr

Lesbrief voor de voorstelling Cyrano de Bergerac door Joris Lehr Lesbrief voor de voorstelling Cyrano de Bergerac door Joris Lehr Inhoud 1. Over de schrijver Edmond Rostand 2. Het verhaal 3. Thema: werkelijke schoonheid 4. De speelstijl 5. De verteller 6. Vooraf 7.

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Sponsordossier Legally Blonde door Arte del Sueño VZW

Sponsordossier Legally Blonde door Arte del Sueño VZW Sponsordossier Legally Blonde door Arte del Sueño VZW Arte del Sueño VZW voor: LEGALLY BLONDE THE MUSICAL Beste Sponsor, Na het grote succes van Belle en het Beest stellen wij met veel plezier onze nieuwe

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 30/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 30/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (30 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35

Inhoud _SD_vrijetijdskalender_Q3_M.indd 3 5/06/18 11:35 Inhoud Film I Bioscooptickets UGC 4 Uitstap I Blankenberge 5 Uitstap I Adventure Day 6 Uitstap I Sfinks Mixed 2018 7 Uitstap I Hidrodoe & Netepark 8 Uitstap I Walibi 10 Uitstap I Spoorfietsen 11 Uitstap

Nadere informatie

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids KUNSTLES 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids ELLA, EEN SWINGEND SPROOKJE Binnenkort gaat jullie klas naar Ella, een swingend sprookje, van Jazz4kids. Het verhaal van Ella lijkt op het sprookje van het lelijke

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (05 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (05 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 21/08/2016

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

boks lesmap Muzikale dansvoorstelling voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar 1 Boks lesmap Theater De Spiegel

boks lesmap Muzikale dansvoorstelling voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar 1 Boks lesmap Theater De Spiegel boks Muzikale dansvoorstelling voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar lesmap 1 Boks lesmap Theater De Spiegel Lieve vrienden van het theater, Theater De Spiegel maakt interactief, beeldend en muzikaal theater

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra (te) GEKKE KERK festival Eric Vaarzon Morel Sjors van der Panne Hakim Traïdia Hella van der Wijst 14 t/m 22 juni 2014 Goddelijk &Kleurrijk Stef Bos Goddelijk En Kleurrijk

Nadere informatie

Voorjaar evenementen 2014

Voorjaar evenementen 2014 Voorjaar evenementen 2014 Vzw 't Vlammeke Nieuwstraat 110 2560 Kessel gsm: 0479:356148 mail: info@hetvlammeke.be 1 Zaterdag 8 maart 2014 EWT Deurne 20.30 uur De schoonzusters Eind jaren zestig.germaine

Nadere informatie

Inhoudsopgave Wat is The Talent Factory? Toneel Pop- en musicalzang Breakdance Galadans Golf Voetbal Schilderen Bijenhouden Inschrijfformulier

Inhoudsopgave Wat is The Talent Factory? Toneel Pop- en musicalzang Breakdance Galadans Golf Voetbal Schilderen Bijenhouden Inschrijfformulier Schooljaar 2011 2012 sopgave Wat is The Talent Factory? Toneel Pop- en musicalzang Breakdance Galadans Golf Voetbal Schilderen Bijenhouden Inschrijfformulier Wat is The Talent Factory? The Talent Factory

Nadere informatie

Ds. Arjan van Groos ( ) Tekst: Psalm 25, 14 Ochtenddienst H. Avondmaal. Broeders en zusters,

Ds. Arjan van Groos ( ) Tekst: Psalm 25, 14 Ochtenddienst H. Avondmaal. Broeders en zusters, Ds. Arjan van Groos (1962-2014) Tekst: Psalm 25, 14 Ochtenddienst H. Avondmaal Broeders en zusters, 1 Votum 2 Zegengroet 3 Zingen: Lied 457 : 1, 2 en 3 4 Lezing van de wet 5 Zingen: Psalm 51 : 4 en 5 6

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015-2016

PRIJSLIJST 2015-2016 PRIJSLIJST 2015-2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders

Nadere informatie

Persmap: Seizoen

Persmap: Seizoen Persmap: Seizoen 2007-2008 AMFI THEATER P R O D U C T I E S P r e s e n t e e r t AMFI THEATER P R O D U C T I E S P r e s e n t e e r t Verlangens Tekst & Regie : Dirk Belloy Acteurs: Eddy Kips & Kristof

Nadere informatie

Voorbereiding in de klas

Voorbereiding in de klas 2 3 Voorbereiding in de klas 1. Zot van A 1. Wat betekent Zot van A?... 2. Waarover denk je dat een film met zo n titel gaat?... 3. Welke andere manier ken je om Ik ben zot van a te zeggen?... 4. Op welke

Nadere informatie

Ik ben Mirjam Krieg. Ik ben in 1933 geboren in Amsterdam. Eerder dat jaar waren mijn ouders met mijn zus Duitsland

Ik ben Mirjam Krieg. Ik ben in 1933 geboren in Amsterdam. Eerder dat jaar waren mijn ouders met mijn zus Duitsland Ik ben Mirjam Krieg. Ik ben in 1933 geboren in Amsterdam. Eerder dat jaar waren mijn ouders met mijn zus Duitsland ontvlucht. De nazi-praktijken reisden hen echter achterna. Zo mocht ik als Joods meisje

Nadere informatie

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd.

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Tom Schoemaker zal ook iets vertellen over het idee voor het kunstwerk en de 'making of'. Vanaf 15.00

Nadere informatie

De Dans van de Kraanvogel

De Dans van de Kraanvogel Lang geleden in China De Dans van de Kraanvogel Lesbrief Primair Onderwijs 1 Beste leerkracht, De kinderen gaan naar de voorstelling De Dans van de Kraanvogel, een prachtig sprookje uit China. Wang, een

Nadere informatie

Vivian ter Huurne (Weddingplanner)

Vivian ter Huurne (Weddingplanner) PRIJSLIJST 2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders in

Nadere informatie

Ons theaterwoordenboek

Ons theaterwoordenboek Ons theaterwoordenboek Soorten theater 1. een soort theater dat uitgevonden is door de Romeinen i 2. woorden zeggen of noten spelen die niet van tevoren zijn bedacht of opgeschreven i i i 3. gebarenspel

Nadere informatie

De jongen en de erwt

De jongen en de erwt De jongen en de erwt Een jongen komt op en stelt zich voor als Gert-Jan. Hij zoekt een prinses, zegt hij. Daarvoor heeft hij een erwt nodig, om onder twaalf matrassen te leggen. Niet eender welke erwt.

Nadere informatie

De Bijbel open (05-01)

De Bijbel open (05-01) 1 De Bijbel open 2013 1 (05-01) Vandaag is het de eerste zaterdag in het nieuwe jaar 2013. Ik wil deze uitzending beginnen met u van harte een gezegend Nieuwjaar toe te wensen. Maar wat is een gezegend

Nadere informatie

Suske en Wiske: 65! De eerste Suske en Wiske. Rikki en Wiske in de krant. Stijn Dekelver. Wiske. Na het eerste verhaal wordt hij

Suske en Wiske: 65! De eerste Suske en Wiske. Rikki en Wiske in de krant. Stijn Dekelver. Wiske. Na het eerste verhaal wordt hij Suske en Wiske: 65! Stijn Dekelver Wiske. Na het eerste verhaal wordt hij vervangen door Suske. Het verhaal Suske en Wiske worden 65 jaar. Niet echt natuurlijk, want dan zouden ze in de strips al opa en

Nadere informatie

Verkiezingen 2010! Waarom kiezen? Overal foto's. Auteur: Stef Van Malderen. In ons land zijn er veel ministers. Zij zorgen er samen met hun

Verkiezingen 2010! Waarom kiezen? Overal foto's. Auteur: Stef Van Malderen. In ons land zijn er veel ministers. Zij zorgen er samen met hun Auteur: Stef Van Malderen Overal foto's Waarom kiezen? In ons land zijn er veel ministers. Zij zorgen er samen met hun medewerkers voor dat alles goed loopt in ons land. Het verkeer, de politie, de school,...

Nadere informatie

S Y N O P S I S I N T O T H E W O O D S B R A D L E Y S M I T H W I L L T U R A : H O O P D O E T L E V E N

S Y N O P S I S I N T O T H E W O O D S B R A D L E Y S M I T H W I L L T U R A : H O O P D O E T L E V E N WILL TURA HOOP DOET LEVEN EEN FILM VAN DOMINIQUE DERUDDERE PERSDOSSIER RELEASE 12/09/2018-87 MIN. I N T O T H E W O O D S B R A D L E Y S M I T H W I L L T U R A : H O O P D O E T L E V E N S Y N O P S

Nadere informatie

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Ben jij op zoek naar een te gekke avond uit met de grote artiesten en geweldig hits? Dan is Night of te Proms iets

Nadere informatie

6,2. Boekverslag door een scholier 1587 woorden 16 juni keer beoordeeld. Eerste uitgave 2007 Nederlands

6,2. Boekverslag door een scholier 1587 woorden 16 juni keer beoordeeld. Eerste uitgave 2007 Nederlands Boekverslag door een scholier 1587 woorden 16 juni 2009 6,2 609 keer beoordeeld Auteur Genre Joyce Pool Jeugdboek Eerste uitgave 2007 Vak Nederlands B.1 Tijdens een schooluitstap in Londen raken Jamal

Nadere informatie

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk

Veens trainingen. opkomen voor jezelf. samen leren. meer zelfvertrouwen. lotgenoten ontmoeten. durven vragen. een groter netwerk Veens trainingen opkomen voor jezelf een groter netwerk samen leren lotgenoten ontmoeten 1 meer zelfvertrouwen durven vragen Wil je jezelf ontwikkelen? Omdat je meer uit jezelf wilt halen? Of omdat je

Nadere informatie

Compressorenhal C-mine. cultuurcentrum. 22 oktober - 17 november 2014. Überall Sprache. Jezik svagdje. Lengua en todas partes. Language everywhere

Compressorenhal C-mine. cultuurcentrum. 22 oktober - 17 november 2014. Überall Sprache. Jezik svagdje. Lengua en todas partes. Language everywhere overal taal Overalt sprog Compressorenhal C-mine cultuurcentrum 22 oktober - 17 november 2014 Language everywhere Jezik svagdje De la langue partout Überall Sprache Lengua en todas partes Wszędzie język

Nadere informatie

LESBRIEF HARTENJAGERS 3.0

LESBRIEF HARTENJAGERS 3.0 INHOUDSOPGAVE Voorwoord Inhoudsopgave Docentenhandleiding Leerlingenbladen: Jonge Harten Theaterfestival FILMmmmmmmmm Wie werkt er mee aan een voorstelling? Opdracht Papagaaienjas Kijkwijzer LESBRIEF HARTENJAGERS

Nadere informatie

THEWIZMUSICAL.BE Arte del Sueño brengt THE WIZ

THEWIZMUSICAL.BE Arte del Sueño brengt THE WIZ SPONSORDOSSIER 2018-2019 3 CC HET SPOOR HARELBEKE DECEMBER 2018 - JANUARI 2019 THEWIZMUSICAL.BE Arte del Sueño brengt THE WIZ Beste Sponsor Na het grote succes van Legally Blonde stellen wij u met veel

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

FOTO. Gezellige sfeer op Bursefeesten

FOTO. Gezellige sfeer op Bursefeesten 1 van 16 2/02/2013 16:59 Nieuws FOTO. Gezellige sfeer op Bursefeesten zaterdag 02 juni 2012, 18u59 in Foto, Muziek Auteur: Tom De Noël 2 Aanbevelen 3 Tweeten 0 0 Reageer op dit artikel Mail Stuur een foto

Nadere informatie

Ontdek de magie van papier en poppenspel in de familietheatervoorstelling Papierazzi

Ontdek de magie van papier en poppenspel in de familietheatervoorstelling Papierazzi NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014 Zondag 14 december 2014 De Theaterfabriek Ontdek de magie van papier en poppenspel in de familietheatervoorstelling Papierazzi Zondagmiddag 14 december speelt Valentijn Productiehuis

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Zomer 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_juni_juli.indd 1 18/05/16 06:59 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje

Nadere informatie

Auditieve oefeningen thema: theater

Auditieve oefeningen thema: theater Auditieve oefeningen thema: theater Boek van de week: 1; Angelina Ballerina; muziektheater en pop-up boek 2; De verkleedkist; Dick Bruna 3; Hoe word ik een ballerina 4; Nijntje danst; Dick Bruna 5; Poppentheater;

Nadere informatie

Annie van Gansewinkel. Vast

Annie van Gansewinkel. Vast Annie van Gansewinkel Vast 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De groeten Je krijgt de groeten van je vader. Jim haalt zijn schouders op. Hij blijft tegen de bal schoppen. De bal knalt tegen

Nadere informatie

Ik groet het licht. De psalmen uit hun schaduw. Francien van de Beek

Ik groet het licht. De psalmen uit hun schaduw. Francien van de Beek Ik groet het licht De psalmen uit hun schaduw Francien van de Beek Boek I, psalm 1-41, bevat voornamelijk psalmen waarin de worsteling die een mens doormaakt op velerlei wijze beschreven en/of bezongen

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Lesbrief. Een goeie truc Marjan Berk

Lesbrief. Een goeie truc Marjan Berk Lesbrief Een goeie truc Marjan Berk Doe meer met Leeslicht! Bij een aantal boeken in de serie Leeslicht kunt u een gratis lesbrief downloaden van www.eenvoudigcommuniceren.nl. In deze lesbrief staan vragen,

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Ausländer door Paul Dowswell

Boekverslag Nederlands Ausländer door Paul Dowswell Boekverslag Nederlands Ausländer door Paul D Boekverslag door een scholier 1370 woorden 26 oktober 2016 6,4 81 keer beoordeeld Auteur Paul D Eerste uitgave 2009 Vak Nederlands Leesverslag Algemene gegevens

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Inhoud Inleiding... 3 Ideeën... 3 Liedjes... 3 In ontwikkeling... 3 Wie Durft - beschrijving van de voorstelling... 4 Liedteksten...

Inhoud Inleiding... 3 Ideeën... 3 Liedjes... 3 In ontwikkeling... 3 Wie Durft - beschrijving van de voorstelling... 4 Liedteksten... Inhoud Inleiding... 3 Ideeën... 3 Liedjes... 3 In ontwikkeling... 3 Wie Durft - beschrijving van de voorstelling... 4 Liedteksten... 6 Woordenlijst Wie durft... 8 Lessuggesties... 9 2 Inleiding Voor u

Nadere informatie

Overdenking Top2000-dienst Zondag 28 januari 2018 Maartenskerk bij Ruth 1 en Make you feel my love Teun Kruijswijk Jansen

Overdenking Top2000-dienst Zondag 28 januari 2018 Maartenskerk bij Ruth 1 en Make you feel my love Teun Kruijswijk Jansen Overdenking Top2000-dienst Zondag 28 januari 2018 Maartenskerk bij Ruth 1 en Make you feel my love Teun Kruijswijk Jansen I Make you feel my love, een tekst van Bob Dylan, extra geliefd geworden door Adele,

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Vakantie-BSO op twee locaties! BSO Kleiweg 310 & BSO Margrietlaan. Aanwezigheid herfstvakantie. Incidentele vakantieopvang

Vakantie-BSO op twee locaties! BSO Kleiweg 310 & BSO Margrietlaan. Aanwezigheid herfstvakantie. Incidentele vakantieopvang Herfstvakantie programma De eerste vakantie voor het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur en het is er niet zomaar één. De week staat in het teken van talent en er vinden verschillende workshops en

Nadere informatie