Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1"

Transcriptie

1 Deelnamevoorwaarden VAPIANO PEOPLE Mei 2016 Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma Verzamelen van punten Wijziging van de registratie Gegevensbeveiliging - Dat is belangrijk voor Vapiano Bonuspunten Statuspunten Verjaardagscadeau Kansspelen Beëindiging van de deelname Wijzigingen/Uitbreidingen/Beëindiging Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma (1) Deze deelnamevoorwaarden gelden voor het VAPIANO PEOPLE-bonusprogramma van Vapiano International Marketing GmbH (hierna 'VAPIANO PEOPLE'), Kurt- Schumacher-Str. 22, Bonn (support@vapiano-people.nl). (2) Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma is toegestaan voor iedere natuurlijk persoon, die de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt (hierna worden vrouwelijke en mannelijke deelnemers consistent aangeduid als 'Deelnemer'). Medewerkers van bedrijven die volgens 15 AktG behoren tot de met VAPIANO PEOPLE verbonden ondernemingen zijn, net als medewerkers van Vapiano-franchises, uitgesloten van deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma.

2 (3) De aanmelding voor het VAPIANO PEOPLE-programma is voor deelnemers kosteloos. Dit kan ofwel met de VAPIANO-app, die in de bekende app-stores gedownload kan worden met een smartphone, ofwel met een online aanmeldingsformulier dat gevonden kan worden op de VAPIANO PEOPLE-website ( (4) De deelname begint na voltooiing van de aanmeldingsprocedure door te klikken op de bevestigingslink. (5) Iedere deelnemer krijgt na aanmelding een persoonlijke VAPIANO PEOPLE QR-code (Engels voor 'quick response') toegewezen, een tweedimensionale code die het lidmaatschapsnummer van de desbetreffende deelnemer binair weergeeft in een kwadratische matrix van zwarte en witte punten (hierna 'VAPIANO PEOPLE QR-code' genoemd). Een QR-code ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: De voor een deelnemer uitgegeven VAPIANO PEOPLE QR-code wordt in de VAPIANO-app, de persoonlijke ledenomgeving van de VAPIANO PEOPLE-website en, ook daarop vastgelegd. 2. Verzamelen van punten (1) Het doel van het VAPIANO PEOPLE-programma is het verzamelen van statuspunten ( 6) en bonuspunten ( 5) (hierna gezamenlijk 'Punten' genoemd) om te profiteren van speciale klantvoordelen bij toekomstige restaurantbezoeken resp. om deze in te wisselen voor premies. (2) Voor het verzamelen van punten dient de klant in de deelnemende VAPIANOrestaurants zijn QR-code voor het betalen ongevraagd te overleggen. (3) De VAPIANO PEOPLE QR-code mag uitsluitend gebruikt worden door de desbetreffende deelnemer en is niet aan derden overdraagbaar. Bij gebruik van de QRcode kunnen de medewerkers van de VAPIANO-restaurants vragen om een geschikt

3 document of geschikte kaart voor te leggen (bijv. identiteitskaart, rijbewijs o.i.d.) om de deelnemer te identificeren. (5) Mocht in een enkel geval een creditering van punten in een deelnemend restaurant niet mogelijk zijn, dan kan de deelnemer binnen drie maanden na het bezoek onder vertoning van een kopie van de kassabon een verzoek tot nastorting indienen bij VAPIANO PEOPLE door een te sturen naar 3. Wijziging van de registratiegegevens Wijzigingen in de bij de registratie ingevoerde gegevens dienen door de deelnemer direct in schriftelijke vorm te worden medegedeeld aan VAPIANO PEOPLE. De wijzigingen kunnen ook worden doorgevoerd in de VAPIANO-app of in de persoonlijke ledenomgeving op de VAPIANO PEOPLE-website. 4. Gegevensbeveiliging - Dat is belangrijk voor Vapiano De in het kader van het VAPIANO PEOPLE-programma vastgelegde persoonsgegevens van de deelnemer worden voor de opzet en afhandeling van het VAPIANO PEOPLEprogramma in naleving van de Bundesdatenschutzgesetz (Wet Gegevensbescherming) elektronisch opgeslagen en gebruikt. De daarvoor geldende bepalingen voor gegevensbescherming zijn vastgelegd in de VAPIANO-app en op de VAPIANO PEOPLE-website. 5. Bonuspunten (1) De verzamelde bonuspunten kunnen door de deelnemer worden omgeruild voor aantrekkelijke rewards. Alle beschikbare rewards zijn, naast alle benodigde puntenniveaus en de voorwaarden voor inwisselen, op de homepage [...] in te zien. De beschikbaarheid van rewards kan van tijd tot tijd en van plaats tot plaats variëren. (2) Afzonderlijke premies zijn mogelijk voor bepaalde tijd niet verkrijgbaar; de deelnemer kan hieraan geen rechten ontlenen en in het bijzonder geen aanspraak maken op schade. (3) Bij het tonen van de QR-code bij een betaling wordt een bonuspunt voor elk door de deelnemer betaald hoofdgerecht op zijn puntenrekening bijgeschreven. Onder hoofdgerecht wordt hier een gerecht verstaan uit de categorieën pasta, pizza, salade, risotto, lasagne of antipasta dat - zonder extra's - een verkoopprijs van 5 euro of meer heeft.

4 (4) VAPIANO PEOPLE kan speciale acties organiseren in het kader waarvan de deelnemer extra bonuspunten kan verdienen. De voorwaarden voor een dergelijke speciale actie worden in dat geval afzonderlijk bekendgemaakt. (5) Het aantal verzamelde bonuspunten kan te allen tijde via de VAPIANO-app of in de persoonlijke ledenomgeving van de VAPIANO PEOPLE-website worden ingezien of worden opgevraagd bij een deelnemend Vapiano-restaurant. (6) Niet ingewisselde bonuspunten komen te vervallen 36 maanden na factuur, aan het einde van het desbetreffende kwartaal. Er wordt per mail resp. in de persoonlijke ledenomgeving op de PEOPLE-website ruim voor de desbetreffende vervaldatum gewezen op de datum en het aantal te vervallen punten. (7) Er kan geen aanspraak worden gemaakt op uitbetaling van de verzamelde bonuspunten in geld. De bonuspunten zijn niet overdraagbaar aan andere deelnemers of aan derden. 6. Statuspunten (1) Voor elk bezoek aan een deelnemend Vapiano-restaurant met gebruik van de VAPIANO PEOPLE QR-code bij het consumeren van een maaltijd voor een totaalbedrag van minstens 5 ontvangt de deelnemer een statuspunt dat wordt opgeteld bij het persoonlijke statuspuntensaldo van de deelnemer. (2) Door een bepaald aantal statuspunten krijgt de deelnemer een speciale PEOPLE-status die bij toekomstige bezoeken speciale voordelen oplevert. (3) Deelnemers, wier statuspuntensaldo 20 tot 39 punten bedraagt, hebben de status 'olijf'. Vanaf 40 punten op de rekening van de deelnemer wordt de klant de status 'zwart' toebedeeld. (4) De actuele stand van het statuspuntensaldo en de met de desbetreffende status verbonden voordelen en de voorwaarden om daar aanspraak op te maken, kunnen bekeken worden in de VAPIANO-app of in de persoonlijke ledenomgeving op de VAPIANO PEOPLE-website of opgevraagd worden in elk deelnemend Vapianorestaurant. (5) Het statuspuntensaldo van de deelnemer wordt in eerste instantie 12 maanden na aanvang van deelname ( 1 lid 4) weer verlaagd, mits de volgende paragrafen niet anders bepalen.

5 (6) Stijgt het statuspuntensaldo binnen 12 maanden na aanvang van deelname naar 40 punten, dan wordt het statuspuntensaldo direct, d.w.z. op de dag na het verkrijgen van de status, verlaagd. Het statuspuntensaldo wordt vervolgens 12 maanden na het verkrijgen van de status 'zwart' en vervolgens elke 12 maanden verlaagd, mits deze regelingen niet in een eerdere verlaging voorzien. (7) Een eenmaal verkregen status blijft 12 maanden van toepassing, behalve wanneer de deelnemer voor de afloop van deze 12 maanden een hogere status bereikt. Na de afloop van deze 12 maanden wordt de deelnemer op basis van zijn statuspuntensaldo geclassificeerd, waarbij de classificatie in het geval van verlaging, op dezelfde dag plaatsvindt. (8) Er kan geen aanspraak worden gemaakt op uitbetaling in geld. 7. Verjaardagscadeau (1) Ter gelegenheid van zijn verjaardag ontvangt elke deelnemer een op het bij de aanmelding opgegeven adres. In de wordt vermeld welk verjaardagscadeau de deelnemer ontvangt en onder welke voorwaarden de deelnemer het verjaardagsgeschenk kan verkrijgen. (2) Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een concreet cadeau of op uitbetaling in geld. Op een eenmalig of meermaals verkregen voordeel kan in de toekomst geen aanspraak worden gemaakt. 8. Kansspelen (1) VAPIANO PEOPLE is voornemens van tijd tot tijd kansspelen (bijv. in de vorm van loterijen) te organiseren voor de meerderjarige deelnemers aan het VAPIANO PEOPLE-programma. (2) De voorwaarden voor een kansspel worden te allen tijde afzonderlijk met de desbetreffende aankondiging bekendgemaakt. (3) Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de uitvoering van kansspelen, op de toewijzing van prijzen in het algemeen of op bijzondere prijzen.

6 9. Beëindiging van de deelname (1) De deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma kan door de deelnemer te allen tijde met onmiddellijke ingang worden beëindigd, ofwel door middel van een schriftelijke mededeling aan VAPIANO PEOPLE, ofwel door een mededeling per e- mail gericht aan (2) VAPIANO PEOPLE behoudt zich het recht voor de deelname met een termijn van zes maanden te beëindigen. (3) Met ingang van de beëindiging komen de verzamelde punten te vervallen. (4) De deelname wordt automatisch beëindigd wanneer de persoonlijke VAPIANO PEOPLE QR-code gedurende een tijdsperiode van meer dan drie jaar niet meer wordt gebruikt. 10. Wijzigingen/Uitbreidingen/Beëindiging (1) VAPIANO PEOPLE behoudt zich het recht voor het VAPIANO PEOPLE-programma met inachtneming van de belangen van de deelnemer en de naleving van een redelijke termijn, bij het bestaan van een belangrijke reden ook zonder naleving van een dergelijke termijn, te beëindigen, uit te breiden of te wijzigen en in het bijzonder de voorgaande deelnamevoorwaarden te wijzigen of uit te breiden, indien dit in het belang van een eenvoudige en veilige afhandeling of ter voorkoming van misbruik nodig is. (2) Wijzigingen worden vooraf per aan de deelnemer medegedeeld op het laatst bekende adres. Een wijziging geldt als akkoord indien de deelnemer niet binnen één maand na de verzenddatum van de zijn deelname volgens artikel 9 beëindigt of indien hij na afloop van de termijn de persoonlijke VAPIANO PEOPLE QR-code gebruikt voor het verkrijgen van bonuspunten of het registreren van bezoeken. Hierop wordt de deelnemer nog eenmaal afzonderlijk gewezen in het wijzigingsbericht. 11. Toepasselijk recht Op de contractverbintenis tussen deelnemer en VAPIANO PEOPLE is het Duitse recht van toepassing.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday cash back", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Golden Ticket Competitie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Golden Ticket Competitie Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten Golden Ticket Competitie 1. Prijsvraag en organisator De online-prijsvraag Golden Ticket Competitie (hierna: prijsvraag ) wordt aangeboden door HolidayPirates GmbH,

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski. (laatst geactualiseerd: januari 2017)

Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski. (laatst geactualiseerd: januari 2017) Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski 1. Toepassing en reikwijdte (laatst geactualiseerd: januari 2017) (1) Swarovski Handelsonderneming Benelux B.V., Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam,

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Indesit maart-april promotie 2016", hierna actie 2.

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Siemens wasmachine Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S7 Edge promotie", hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S6 Cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S6 Cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S6 Cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S6 Cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Dubbel besparen met Bosch

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Dubbel besparen met Bosch BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Dubbel besparen met Bosch Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Dubbel besparen met Bosch hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur.

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Koop in april 2016 een Personal Care product vanaf 49,95 en ontvang één voucher voor een dagje Wellness bij één van de deelnemende resorts Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S2 tablet cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S2 tablet cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S2 tablet cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S2 cahback", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Bose Soundlink Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Bose Soundlink Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Bose Soundlink Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Bose Soundlink Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Natuurlijk Zuinig, natuurlijk Bosch Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Natuurlijk Zuinig, natuurlijk Bosch Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Natuurlijk Zuinig, natuurlijk Bosch Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Natuurlijk zuinig, natuurlijk Bosch Promotie", hierna

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie

Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie Deze voorwaarden ( hierna te noemen: Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de Vodafone zakelijk all share cast actie (hierna: de Actie ), die

Nadere informatie

REGLEMENTERING. Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016

REGLEMENTERING. Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016 Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016 1. Wat het is Elke stap een voordeel is een exclusieve promotie voor wie zich voor de Benefeet inschrijft: met iedere aankoop van een Geox artikel

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Huawei P30 Pro (256GB) DS Promotie", hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "MediaMarkt Lebara promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN CASHBACK Huawei Mate 10 Lite promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN CASHBACK Huawei Mate 10 Lite promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN CASHBACK Huawei Mate 10 Lite promotie Algemeen 1. Deze Bijzondere Actievoorwaarden Cashback zijn van toepassing op de Actie "Huawei Mate 10 Lite Promotie", hierna Actie 2. Organisator

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Sony - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S9 Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S9 Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S9 Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S9 Promotie hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Inleidende verklaringen Het IKEA Family getrouwheidsprogramma (hierna het Programma ) werd ontwikkeld door IKEA België NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Whirlpool Ariel Wasmiddel promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Whirlpool Ariel Wasmiddel promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Ariel Wasmiddel promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Ariel wasmiddel promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Geldrace Deelnemingsvoorwaarden Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Geldrace van Geldrace B.V., gevestigd te [3893GE] Zeewolde aan Planetenveld 35 en ingeschreven bij

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Pirates to the Caribbean

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Pirates to the Caribbean Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten Pirates to the Caribbean 1. Prijsvraag en organisator De online-prijsvraag Pirates to the Caribbean (hierna: prijsvraag ) wordt aangeboden door HolidayPirates GmbH,

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Canon - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden voor BetaPoint, het service- en beloningsprogramma van Betaseed GmbH

Deelnamevoorwaarden voor BetaPoint, het service- en beloningsprogramma van Betaseed GmbH Deelnamevoorwaarden voor BetaPoint, het service- en beloningsprogramma van Betaseed GmbH Datum: 01-06-2018 1. Inhoud van de deelnamevoorwaarden 1.1. Het Betaseed service- en bonusprogramma wordt aangeboden

Nadere informatie

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs 1. Algemene Voorwaarden GoodMoovs Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het verstrekken van persoonsgegevens door de Deelnemer aan ecarconnect als

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. #VakantiePiraten

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. #VakantiePiraten Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten #VakantiePiraten 1. Prijsvraag en organisator De online-prijsvraag #VakantiePiraten (hierna: prijsvraag ) wordt aangeboden door HolidayPirates GmbH, Wallstraße 59, 10179

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon 1. De Bijenkorf Schrijf jezelf naar de zon Actie (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Magazijn De Bijenkorf B.V. kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie

Voorwaarden voor het gebruik van het klantenportaal van WERTGARANTIE en voor de onlineschadeafwikkeling

Voorwaarden voor het gebruik van het klantenportaal van WERTGARANTIE en voor de onlineschadeafwikkeling Voorwaarden voor het gebruik van het klantenportaal van WERTGARANTIE en voor de onlineschadeafwikkeling Onderstaande voorwaarden vormen de basis voor het gebruik van het onder www.ew-partners.eu oproepbare

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Cashback Dagen

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Cashback Dagen BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Cashback Dagen Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Cashback dagen", hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Todio VOF Het bedrijf Todio, eigenaar van alle Todio websites en aanbieder van de dienst. 1.2. Todio Het geheel van alle websites van Todio VOF, de daarbij horende

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie

PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie De verwerking van persoonsgegevens Persoonsgegevens die verwerkt worden Doeleinden van de verwerking van uw persoonsgegevens Doeleinden niet voorzien in deze privacyverklaring

Nadere informatie

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Deelnemingsvoorwaarden Qassa Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Qassa van Qassa B.V., gevestigd te [3893GE] Zeewolde aan Planetenveld 35 en ingeschreven bij het Handelsregister

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST

GEBRUIKERSOVEREENKOMST GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie: 18-7-2018 PARTIJEN 1. Zenvoices B.V., met adres Dorpsstraat 52, 4053HN IJZENDOORN, met KvK-nummer 66862892 (Zenvoices) en 2. De gebruiker hierna de Gebruiker. Zenvoices en

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel

Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel Deelnamevoorwaarden actie 'OV Probeerpas' van Twente Mobiel Begrippen Twente Mobiel Twente Mobiel is een samenwerkingsorganisatie die zorgt voor een goede samenwerking en een gecoördineerde aanpak van

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Reis naar New York", hierna

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Afnemer)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Afnemer) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Afnemer) Datum 1 januari 2015 Versie 5.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

Reglement. Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen. Stichting Metro Pensioenfonds

Reglement. Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen. Stichting Metro Pensioenfonds Reglement Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen Stichting Metro Pensioenfonds 1 Inhoudsopgave pagina Artikel 1 Begripsomschrijvingen 2 Artikel 2 Deelnemerschap 2 Artikel 3 Terhandstelling van bescheiden

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

Privacyreglement en databeveiliging

Privacyreglement en databeveiliging Privacyreglement en databeveiliging Wie is ForenZo? ForenZo is een dienst van Patch Marketing die het gebruik van de fiets stimuleert door aan Fietskilometers voordelen te koppelen. Patch Marketing is

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

1. VERZAMELEN EN GEBRUIKEN VAN GEGEVENS VOOR UITVOERING VAN EEN OVEREENKOMST

1. VERZAMELEN EN GEBRUIKEN VAN GEGEVENS VOOR UITVOERING VAN EEN OVEREENKOMST Het Goethe-Institut e.v., Dachauer Str. 122, 80637 München ( Goethe-Institut of wij ) is als aanbieder van diensten (i.h.b. boeking van cursussen en examens op afstand en op locatie) verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Bijlage 3 Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant BIJLAGE 3: Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Inleiding. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten als Klant van Arriva met gebruik van Voor

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Chromebook JUKE promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Chromebook JUKE promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Chromebook JUKE promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Chromebook - JUKE Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN T-MOBILE KLANTVOORDEEL

ACTIEVOORWAARDEN T-MOBILE KLANTVOORDEEL ACTIEVOORWAARDEN T-MOBILE KLANTVOORDEEL Deze voorwaarden zijn van toepassing op het voordeelprogramma T-Mobile Klantvoordeel van T-Mobile Netherlands B.V. en T-Mobile Thuis B.V., beiden kantoorhoudende

Nadere informatie

Toepasselijkheid privacy statement

Toepasselijkheid privacy statement Make Marketing Magic Privacy Statement Waarom dit privacy statement? Voor onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Publicatiedatum/laatste wijziging Inleiding

PRIVACYVERKLARING. Publicatiedatum/laatste wijziging Inleiding PRIVACYVERKLARING Publicatiedatum/laatste wijziging 24-05-2018 Inleiding Peijs Verpakkingen B.V. verwerkt dagelijks persoonsgegevens. Peijs Verpakkingen B.V. houdt zich daarbij aan de wet. Peijs Verpakkingen

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie )

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) 1. De actie wordt georganiseerd door Praxis Doe-Het-Zelf Center

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Surfrace.nl

Algemene Voorwaarden Surfrace.nl Algemene Voorwaarden Surfrace.nl Inleiding Surfrace biedt een online spaarprogramma, waarmee Gebruikers geld kunnen verdienen door bijvoorbeeld het lezen van commerciële e-mails of het uitproberen van

Nadere informatie

Stichting Volkswagen Car Claim Privacy Policy

Stichting Volkswagen Car Claim Privacy Policy Stichting Volkswagen Car Claim Privacy Policy Stichting Volkswagen Car Claim respecteert uw recht op privacy wanneer u een van onze Websites bezoekt, zich aansluit bij de stichting, onze pagina op social

Nadere informatie

Privacyverklaring. September 2018

Privacyverklaring. September 2018 Privacyverklaring September 2018 Ubaghs advocaten hecht belang aan de bescherming van uw privacy. In deze privacyverklaring vindt u informatie over hoe ons kantoor omgaat met persoonsgegevens die, in het

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Chromebook Squla promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Chromebook Squla promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Chromebook Squla promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Chromebook Squla Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

Privacyverklaring In het Veld Van der Zalm Advocaten en mediators

Privacyverklaring In het Veld Van der Zalm Advocaten en mediators Privacyverklaring In het Veld Van der Zalm Advocaten en mediators Dit is de privacyverklaring van In het Veld Van der Zalm Advocaten en Mediators, ook wel: VZ Advocaten, gevestigd aan de Jan Tinbergenstraat

Nadere informatie

WHOIS-beleid.eu-domeinnamen v.1.0. WHOIS-beleid.eu-domeinnamen

WHOIS-beleid.eu-domeinnamen v.1.0. WHOIS-beleid.eu-domeinnamen DEFINITIES De termen zoals gedefinieerd in de Bepalingen en voorwaarden en/of de.eu- Regels voor geschillenbeslechting worden in dit document gebruikt en geschreven met een hoofdletter. PARAGRAAF 1. PRIVACYBELEID

Nadere informatie

meer herhalings- en extra verkopen meer aanbevelingen meer nieuwe klanten verminderde prijsgevoeligheid ... leidt tot meer omzet!

meer herhalings- en extra verkopen meer aanbevelingen meer nieuwe klanten verminderde prijsgevoeligheid ... leidt tot meer omzet! meer herhalings- en extra verkopen meer aanbevelingen meer nieuwe klanten verminderde prijsgevoeligheid... leidt tot meer omzet! De kassa als online marketinginstrument bonvito is een web based marketinginstrument

Nadere informatie

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: PRIVACY POLICY Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

Veel gestelde vragen en antwoorden rondom privacy en onderzoek

Veel gestelde vragen en antwoorden rondom privacy en onderzoek Veel gestelde vragen en antwoorden rondom privacy en onderzoek Hieronder vindt u een aantal vragen en antwoorden over de thema s privacy, verwerkersovereenkomsten, datalekken en de Algemene Verordening

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement ten behoeve van de hercertificeringsbijeenkomsten A-RMT en K- RMT

Reglement ten behoeve van de hercertificeringsbijeenkomsten A-RMT en K- RMT Reglement ten behoeve van de hercertificeringsbijeenkomsten A-RMT en K- RMT 1. Doelstelling en status 1.1 Dit reglement verschaft de procedures met betrekking tot de hercertificeringsbijeenkomsten A-RMT

Nadere informatie

Overeenkomst OTIB-online Voor uw gemak en zekerheid

Overeenkomst OTIB-online Voor uw gemak en zekerheid 1 Graag doornemen 2 Invullen en ondertekenen 3 Aan OTIB sturen per mail of per post in bijgaande envelop Overeenkomst OTIB-online Voor uw gemak en zekerheid www.otib-online.nl Waarom deze overeenkomst?

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag

Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Deelnamevoorwaarden P+R Promotie actie van de gemeente Den Haag Begrippen P+R Promotie actie De P+R promotie actie is een actie van gemeente Den Haag in samenwerking met Bereikbaar Haaglanden Ga3.0 om

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Datum 15 mei 2012 Versie 4.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

Regeling inschrijving, collegegeld en examengeld 2009-2010

Regeling inschrijving, collegegeld en examengeld 2009-2010 Regeling inschrijving, collegegeld en examengeld 2009-2010 Vastgesteld door het College van Bestuur op 7 april 2009 Hoofdstuk I Inschrijving Artikel 1 Reikwijdte van deze regeling 1. Deze regeling heeft

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens

Privacyverklaring. 1. Persoonsgegevens Privacyverklaring 1. Persoonsgegevens Valuas verwerkt verschillende soorten persoonsgegevens, voor verschillende doeleinden. Hierna wordt toegelicht welke persoonsgegevens en doeleinden dat zijn. 2. Ontvangers

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck

Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck Deelnamevoorwaarden P+R promotie actie locatie Hoornwijck De P+R promotie actie Hoornwijck is bestemd voor automobilisten die tijdens de spits minimaal drie dagen per week parkeren bij P+R Hoornwijck en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf juni 2019. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

NIEUWE DIENSTEN VOOR U. De belangrijkste veranderingen in één oogopslag

NIEUWE DIENSTEN VOOR U. De belangrijkste veranderingen in één oogopslag NIEUWE DIENSTEN VOOR U De belangrijkste veranderingen in één oogopslag GEACHTE AANDEELHOUDERS EN LEDEN VAN HAPIMAG, Samen maken wij een stap vooruit. De komende maanden verbeteren wij onze dienstverlening,

Nadere informatie