Apeldoorn, Oratoriumstraat 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Apeldoorn, Oratoriumstraat 4"

Transcriptie

1 Apeldoorn, Oratoriumstraat 4

2

3

4

5

6

7

8

9 Satellietopname Satellietopname

10 Oratoriumstraat 4 In de kindvriendelijke woonwijk gelegen, zeer ruime vrijstaande woning ( ca. 180m²! ) met grote garage (ca. 40m²), fraaie tuin op het zuidwesten met veranda en veel privacy. Ruim perceel van 600m². Indeling Begane grond: entree/hal, modern toilet met wasruimte, bergkast, ruime en sfeervolle woonkamer met houtkachel en eiken parketvloer, tuingerichte eethoek met schuifpui naar het terras en toegang naar tussenhal met doorgang naar de garage, moderne half-open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, kastenwand en vloerverwarming. 1 e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten (eenvoudig 4 slaapkamers te maken), nette badkamer v.v. ligbad, douche, 2 e toilet, wastafel en vloerverwarming. 2 e verdieping: overloop met berging, 2 slaapkamers. De woning is gebouwd in 1976 maar door de jaren heen volledig gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en recent geschilderd. Nagenoeg geheel v.v. dubbel glas, dak- en muurisolatie en rolluiken. Gunstige ligging t.o.v. winkels, scholen en uitvalswegen. Ruime gezinswoning op rustige locatie! Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,- kosten koper. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. Deventerstraat JK Apeldoorn T E. goos@goos.nl I

11 Plattegrond begane grond

12 Plattegrond eerste verdieping

13 Plattegrond tweede verdieping

14 Kadastrale kaart

15 Lijst van Zaken Betreffende het perceel: Oratoriumstraat 4 te Apeldoorn Zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tuinhuis/buitenberging - kippenhok Voet droogmolen Overige tuin, te weten: - Parasolvoet - Parasol Woning Vlaggenmast Brievenbus (Voordeur)bel Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Raamdecoratie, te weten: - Gordijnrails/gordijnen/vitrages - Rolgordijnen Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: - close in boiler (keuken) CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Kachels (hoog rendement houtkachel) Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - Koelkast - Oven/magnetron - Gasfornuis - Vaatwasser Verlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: - In garage Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat

16 Vragenlijst 1. Bijzonderheden a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld met betrekking tot het perceel? b. Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? c. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? d. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? e. Heeft u grond van derden in gebruik? f. Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? g. Is de wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing? h. Is er een anti-speculatiebeding van toepassing op de woning? o. Zijn er door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet naar behoren zijn uitgevoerd? p. Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van de woning voor een deel kunnen worden teruggevorderd? q. Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? r. Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? s. Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijvoorbeeld woning, praktijk, winkel, opslag) Woning Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? ja 2. Gevels a. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of aanhoudend vochtige plekken op de gevels? b. Zijn er (gerepareerde) scheuren/ beschadigingen in/aan de gevels aanwezig? i. Is er sprake van een beschermd stadsof dorpgezicht? c. Zijn de gevels tijdens de bouw geïsoleerd? ja j. Is er sprake van ruilverkaveling? k. Is er sprake van onteigening? d. Zijn de gevels ooit gereinigd? 3. Dak(en) l. Is het woning of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? m. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening/kwesties met buren) n. Is er bezwaar gemaakt tegen de waardebeschikking WOZ? Zo ja, toelichting: a. Hoe oud zijn de daken? Platte daken: gerenoveerd in 2016 Overige daken: 1976 b. Heeft u last van daklekkages (gehad)? ja Zo ja, waar? plat dak (2016) c. Zijn er in het verleden gebreken geconstateerd aan de dakconstructie zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste dakdelen?

17 d. Heeft u het dak al eens (gedeeltelijk) laten vernieuwen c.q. laten repareren? e. Is het dak tijdens de bouw geïsoleerd? ja 6. Kelder, kruipruimte en fundering a. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de fundering? f. Zijn de regenwaterafvoeren in orde? ja g. Zijn de dakgoten in orde (bijv. lekkage)? ja 4. Kozijnen, ramen en deuren a. Wanr zijn de kozijnen, ramen en deuren voor het laatst geschilderd? Buitenzijde in 2014 en 2016 Binnenzijde in 2016 Is dit gebeurd door een erkend schildersbedrijf? ja, gedeeltelijk b. Functioneren alle scharnieren en sloten? ja c. Zijn alle sleutels aanwezig? ja d. Is er sprake van isolerende ja beglazing? e. Is er bij isolerende beglazing sprake van condensvorming tussen het glas? 5. Vloeren, plafonds en wanden a. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of optrekkend vocht op vloeren, plafonds en/of wanden? b. Is de kruipruimte toegankelijk? ja c. Is de kruipruimte droog? ja d. Is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? e. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waarmbaar gewijzigd of is er sprake van wateroverlast geweest? 7. Installaties a. Is er een CV-installatie aanwezig? ja Zo ja, welk type c.v. ketel is het en hoe oud is deze? ATAG Blauwe Engel / 1997 Wanr is deze voor het laatst onderhouden? Juni 2016 b. Is meer dan 1 keer per jaar bijvullen van de CV-installatie noodzakelijk? c. Zijn er radiatoren die niet warm worden? d. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die lekken? b. Is er sprake (geweest) van schimmelvorming op de vloeren, plafonds en/of wanden? c. Zijn er (gerepareerde) of (verborgen) scheuren en/of beschadigingen in/aan vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? d. Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan met de afwerkingen? e. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die ooit zijn bevroren? f. Zijn er vertrekken die niet (goed) warm worden? g. In welk jaar zijn voor het laatst de aanwezige schoorsteenkanalen/ rookgasafvoeren geveegd/gereinigd? 2015 e. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de vloerconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste vloerdelen? h. Is de trek van aanwezige schoorsteenkanalen goed? i. Is de elektrische installatie vernieuwd? ja f. Is er sprake van vloerisolatie? j. Zijn u gebreken bekend aan de technische installaties?

18 8. Sanitair en riolering a. Zijn er beschadigingen aan wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen? j. Hebben er verbouwingen en/of bijbouwingen plaatsgevonden in en/of om de woning? ja Zo ja, welke ver-/bijbouwingen, in welk jaartal en door welk bedrijf zijn deze uitgevoerd? b. Lopen de afvoeren van wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen goed door? c. Is de woning aangesloten op het gemeentelijke riool? ja ja 1997 Bouwbedrijf Twello, 2002 Bouwbedrijf Lieren, 2016 Bouwbedrijf Wilbrink k. Zijn er verbouwingen of uitbreidingen uitgevoerd zonder omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning)? d. Zijn er gebreken (geweest) aan de riolering, zoals breuken, stankoverlast, lekkages etc? l. Ben u in het bezit van een energieprestatiecertificaat? Zo ja, welk label? ja e. Is er een andere voorziening, zoals een septictank, beerput of dergelijk aanwezig? 9. Diversen a. Wat is het bouwjaar van de woning? 1976 b. Zijn er asbesthoudende materialen in de woning aanwezig? Zo ja, welke en waar? Voor zover bekend, niet aanwezig c. Blijft er in de woning zeil achter, al dan niet vastgelijmd, dat is aangeschaft tussen 1955 en 1982? C 10. Vaste lasten a. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag onroerende zaakbelasting? 453 Belastingjaar 2016 b. Wat is de WOZ-waarde? Peiljaar? 2015 c. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag waterschapslasten? 267 Belastingjaar? 2016 d. Is er sprake van loden leidingen in de woning? e. Is de grond voor zover bekend verontreinigd? f. Is er voor zover bekend een olietank aanwezig? g. Is er sprake van overlast door ongedierte in en om de woning (muizen, ratten, kakkerlakken etc)? h. Is de woning aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte of zwam? i. Is er voor zover bekend sprake van chlorideschade (betonrot)? d. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag rioolrecht? 204 Belastingjaar? 2016 e. Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? Gas en Electra 168 f. Zijn er leasecontracten (bijv. keuken, kozijnen, cv ketel etc)? Zo ja, welke? h. Heeft u alle gemeentelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? ja Zijn er variabele bedragen voor gemeenschappelijke poorten, inritten of terreinen? i. Heeft u, om in de straat te parkeren, een parkeervergunning nodig?

19 11. Garanties Zijn er lopende onderhoudscontracten en/ of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper zoals dakbedekking, cv-installatie, dubbele beglazing etc?

20

21 Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1. Bijzonderheden a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verkoper

Inlichtingenformulier verkoper Onderdeel van Jonker van der Klein BV Inlichtingenformulier verkoper Naam Adres Postcode woonplaats Telefoonnummer Algemeen 1. Wat is het bouwjaar van de woning Jaar 2. Sinds welk jaar bent u woonachtig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning DEEL B Persoonlijke gegevens Adres te verkopen perceel Zeevliet 18 te Benschop 1.

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Apeldoorn, Frans van Mierisstraat 65

Apeldoorn, Frans van Mierisstraat 65 Apeldoorn, Frans van Mierisstraat 65 Bijgebouw Bijgebouw Bijgebouw Satellietopname Satellietopname Frans van Mierisstraat 65 Totaal in stijl gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met luxe woonkeuken

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Staringlaan LS Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Staringlaan LS Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Staringlaan 54 7314 LS Apeldoorn TE KOOP VANAF 159.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud benedenwoning appartement 2 60 m² 0 m² 180 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2014 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Vledderdiep NM Zwolle. TE KOOP k.k.

Vledderdiep NM Zwolle. TE KOOP k.k. Vledderdiep 20 8032 NM Zwolle TE KOOP 259.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud eengezinswoning tussenwoning 5 122 m² 155 m² 365 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Gegevens. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee

Gegevens. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee Gegevens dres verkochte: 1 ijzonderheden Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? Zo ja, welke? Is dat

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Apeldoorn, Ratelaar 69

Apeldoorn, Ratelaar 69 Apeldoorn, Ratelaar 69 Satellietopname Satellietopname Ratelaar 69 Op kindvriendelijk locatie gelegen, ruime tussenwoning met zonnige tuin op het westen en dubbele berging. De woning is nagenoeg geheel

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Brochure. Waardeel 7 te Annen

Brochure. Waardeel 7 te Annen Brochure Waardeel 7 te Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Lijst van zaken Betreffende het perceel: d.d.: Waardeel 7 9468 HJ Annen 12102015 Voor de onderstaande zaken

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Laan van de Mensenrechten VX Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Laan van de Mensenrechten VX Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Laan van de Mensenrechten 346 7331 VX Apeldoorn TE KOOP VANAF 175.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud galerijflat appartement 3 82 m² 0 m² 265 m³ Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Algemene gegevens. Type appartement:

Algemene gegevens. Type appartement: Vijzel 10a te Huissen Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Welgelegenlaan AR Apeldoorn. TE KOOP k.k.

Welgelegenlaan AR Apeldoorn. TE KOOP k.k. Welgelegenlaan 9 7321 AR Apeldoorn TE KOOP 369.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud eengezinswoning vrijstaande woning 9 202 m² 478 m² 857 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie