De persoonlijke aanpak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De persoonlijke aanpak"

Transcriptie

1 De persoonlijke aanpak Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens uitgave feb. 2007

2 Inhoud van de folder Kamer Orthopedie heeft speciaal voor u een serie folders gemaakt. Hierin proberen wij u zo volledig mogelijk te informeren over onze activiteiten en de verschillende producten die wij leveren. Deze folder gaat over: Kamer Orthopedie. Hieronder staan de vragen die we verderop voor u beantwoorden: Wat doet Kamer Orthopedie? Hoe komt u met Kamer Orthopedie in aanraking? Welke faciliteiten heeft Kamer Orthopedie te bieden? Wat doet een vaste begeleider? Verzendkosten Volgt Kamer Orthopedie nieuwe ontwikkelingen? Certificering, wat wil dat zeggen? Hoe komt u aan informatie over de verschillende producten? Ziet u een carrière als orthopedisch instrumentmaker wel zitten? Wanneer kunt u ons bereiken? Waar kunt u ons bereiken? Komt u met de auto of het openbaar vervoer?

3 Wat doet Kamer Orthopedie? Ons bedrijf is een erkend orthopedisch instrumentmakerij en levert: prothesen, orthesen, korsetten en confectie artikelen. Persoonlijke producten waarbij we veel belang hechten aan: kwaliteit; service; vakmanschap; erkenning door bijvoorbeeld Erkenningsregeling SEMH & ISO Onze medewerkers vormen een gespecialiseerd, enthousiast en hecht team. Zij hebben zich als doel gesteld: een perfect en persoonlijk product af te leveren. Hoe komt u met Kamer Orthopedie in aanraking? Onze klanten komen overwegend via doorverwijzing van een arts of specialist bij ons terecht. Dat gebeurt vaak in een moeilijke periode. Waarbij herstel voorop staat, zowel fysiek als emotioneel. In deze fase hebben onze klanten behoefte aan goede begeleiding bij de aanschaf van hun persoonlijke hulpmiddel. Een luisterend oor en aan één woord genoeg hebben, zijn de basis voor een vertrouwensband. Dat is waar het om draait en waar we bewust naartoe werken door: het contact via één vaste begeleider te laten verlopen; nauwe samenwerking met artsen en specialisten; goede voorlichting over procedures en materialen.

4 Welke faciliteiten heeft Kamer Orthopedie te bieden? Onze vestiging is voorzien van: een ruime entree; verschillende behandelkamers; een aparte paskamer voor het uittesten van confectieartikelen; royale beweegruimte. Bovendien kunt u hier de privacy verwachten die u nodig heeft. Vaste spreekuren We houden ook vaste spreekuren in verschillende ziekenhuizen, bejaardentehuizen en mytylscholen, allemaal in de regio Amsterdam/ Purmerend/ Zaandam. Op deze locaties houden we de spreekuren samen met aanwezige artsen. Wat doet een vaste begeleider? De vaste begeleiders van Kamer Orthopedie zijn gediplomeerd orthopedisch instrumentmakers. Zij in - formeren onze klanten over persoonlijke mogelijk - heden en onderhouden het contact. Daarnaast hebben ze de technische ervaring om orthopedische producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Klanten zijn tegenwoordig goed geïnformeerd. Soms hebben ze van tevoren al een keuze gemaakt en komen ze zelf met een voorstel. Wij kijken daar samen met de klant naar, vergelijken met andere mogelijkheden en vullen informatie aan waar nodig. Verzendkosten Wij kunnen op uw verzoek onze producten naar u toesturen, de verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan wel voor uw rekening. De producten worden dan onder rembours verzonden.

5 Volgt Kamer Orthopedie nieuwe ontwikkelingen? Technische ontwikkelingen gaan snel, dat omarmen wij. Zo werken we voor een aantal producten bijvoorbeeld met Prepac; samengesteld Carbonfiber. Een materiaal dat ook in de formule 1 wordt gebruikt omdat het een aantal prettige eigenschappen heeft: zeer sterk en stijf; lichtgewicht In de formule 1 betekent dat veiliger, sneller kunnen rijden. Omdat de auto lichter en de carrosserie sterker is. Wij gebruiken Prepac om bijvoorbeeld de kokers voor prothesen mee te maken. Voor ons is het een mogelijkheid om producten lichter, stijver, sterker en comfortabeler te maken. Liners met slot Om nog meer comfort te bereiken, kunnen we gebruik maken van een silicone liner in combinatie met een kunststofkoker. Deze liner gaat om het lichaamsdeel dat in de koker van een prothese moet passen. Silicone is zacht en zorgt zo voor een prettige ondersteuning, mede door een egale drukver - deling in de koker. Onderaan de silicone liner is een pin bevestigd. Deze valt in het pinslot van de koker en zo ontstaat er een goede verbinding tussen de silicone liner en de prothese.

6 Certificering, wat wil dat zeggen? Kwaliteit moet voor onze klanten aantoonbaar zijn. Daarom willen we graag dat ons bedrijf voldoet aan bijvoorbeeld de kwaliteitsnorm Erkenningsregeling SEMH & ISO Hiermee kunnen we zowel intern, als extern aantonen dat we in staat zijn om te voldoen aan: eisen van klanten, wet- en regelgeving en onze eigen eisen. Voor iedere branche zijn er speciale richtlijnen, ook voor Orthopedisch instrumentmakers. Kamer Orthopedie voldoet al sinds 1995 aan de richtlijnen zoals die zijn vastgelegd in de erkenningreglementen voor orthopedisch instrumentmakerij, daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf aan de SVGB en de Fontys. En in 2006 hebben we de certificering voor de ISO 9001 behaald. Certificering is voor ons een manier om duidelijk te maken dat goede service en kwaliteit voorop staan bij Kamer Orthopedie. Hoe komt u aan informatie over de verschillende producten? U vindt onze informatie op het internet via: Folders, over de verschillende producten, zijn allemaal op aanvraag te krijgen. Maar u kunt ze ook downloaden via de website. De serie bestaat uit de folders: De persoonlijke aanpak Verzekering, klachten en verbetering Prothesen Orthesen Korsetten Confectie Naast onze folders kunt u op de website ook de algemene leverings-, verkoop- en betalingsvoorwaarden vinden, deze zijn van toepassing op al onze producten. (Gedeponeerd ter griffie van de Arrondisse - ments rechtbank te s Gravenhage onder nr. 87/1997)

7 Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klant vinden wij heel belangrijk... Ziet u een carrière als orthopedisch instrumentmaker wel zitten? Orthopedisch instrumentmaker kunt u alleen worden door werkend leren. Kamer Orthopedie is een erkend leerbedrijf. Wij bieden gemotiveerde mensen graag de mogelijkheid om binnen ons bedrijf het vak te leren. Voorop moet staan dat u technisch inzicht heeft en graag met mensen werkt. Bent u geïnteresseerd in een carrière als orthopedisch instrumentmaker? Schrijf dan een open sollici tatie (t.a.v. de afdeling personeelszaken). U krijgt altijd een reactie. Wanneer kunt u ons bereiken? Voor vragen of afspraken kunt ons bereiken: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en uur, lunchpauze van uur tot uur. (Behandeling volgens afspraak)

8 Waar kunt u ons bereiken? Thomas A Kempisstraat LT AMSTERDAM Telefoon: Fax: Internet: info@kamerorthopedie.nl Komt u met de auto of het openbaar vervoer? Onze vestiging is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren kan praktisch voor de deur en is kosteloos. Als u met het openbaar vervoer komt, dan kunt u met buslijn 19 of tramlijn 13 dicht in de buurt van onze vestiging komen.

Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens

Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens Orthesen Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens uitgave feb. 2007 Inhoud van de folder Kamer Orthopedie heeft speciaal voor u een serie folders gemaakt. Hierin proberen wij u zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Klachten / Verbeteringen

Klachten / Verbeteringen Klachten / Verbeteringen Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens uitgave feb. 2007 Inhoud van de folder Kamer Orthopedie heeft speciaal voor u een serie folders gemaakt. Hierin proberen wij u zo

Nadere informatie

Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens

Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens Prothesen Orthopedische hulpmiddelen op maat van de mens uitgave feb. 2007 Inhoud van de folder Kamer Orthopedie heeft speciaal voor u een serie folders gemaakt. Hierin proberen wij u zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Hulpmiddelen en de zorgverzekering. Alles wat je wilt weten over de vergoeding van je hulpmiddel

Hulpmiddelen en de zorgverzekering. Alles wat je wilt weten over de vergoeding van je hulpmiddel Hulpmiddelen en de zorgverzekering Alles wat je wilt weten over de vergoeding van je hulpmiddel 2015 Hulpmiddelen en de zorgverzekering Als cliënt van OIM Orthopedie kom je in aanraking met de zorgverzekeringswet.

Nadere informatie

Hulpmiddelen en de zorgverzekering Alles wat je wilt weten over de vergoeding van je hulpmiddel

Hulpmiddelen en de zorgverzekering Alles wat je wilt weten over de vergoeding van je hulpmiddel Hulpmiddelen en de zorgverzekering 2019 Alles wat je wilt weten over de vergoeding van je hulpmiddel Hulpmiddelen en de zorgverzekering Als cliënt van OIM Orthopedie kom je in aanraking met de zorgverzekeringswet.

Nadere informatie

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek ORTHOPEDISCHE SCHOENEN Pruis Orthopedische Schoentechniek Orthopedische schoenen (OS-A) Wanneer u orthopedische A-schoenen nodig heeft, kan uw voetprobleem niet meer worden verholpen met aangepaste confectieschoenen

Nadere informatie

EEN BEDRIJF IN BEWEGING

EEN BEDRIJF IN BEWEGING rochure Hecker&Van Lierop.indd 1 EEN BEDRIJF IN BEWEGING 24-12-13 14:24 Heckert & Van Lierop Na een lange staat van dienst als orthopedisch instrumentmakers besloten Huub Lucassen en Johan Bloks in 2005

Nadere informatie

Orthopedische voetbedden. Alles wat u wilt weten over orthopedische voetbedden

Orthopedische voetbedden. Alles wat u wilt weten over orthopedische voetbedden Orthopedische voetbedden Alles wat u wilt weten over orthopedische voetbedden Eva de Goede (37) Ik was altijd een fanatieke sporter, maar ik kreeg tijdens en na het sporten steeds meer last van mijn rechterknie.

Nadere informatie

Compressietherapie en mammacare in goede handen

Compressietherapie en mammacare in goede handen Compressietherapie en mammacare in goede handen THERAPEUTISCHE ELASTISCHE KOUSEN AAN- EN UITTREKHULPMIDDELEN B O R S T P R O T H E S E S E N P R O T H E S E - B H S H U I D V E R Z O R G I N G S P R O

Nadere informatie

VOORLOPIGE ORTHOPEDISCHE SCHOEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

VOORLOPIGE ORTHOPEDISCHE SCHOEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek VOORLOPIGE ORTHOPEDISCHE SCHOEN Pruis Orthopedische Schoentechniek Voorlopige orthopedische schoen (VLOS) VLOS is een tijdelijke schoen/pantoffel die ruimte laat voor bijvoorbeeld verband. Zij worden gebruikt

Nadere informatie

Kinder- en jeugdrevalidatie. Ziekenhuislocatie Scheper

Kinder- en jeugdrevalidatie. Ziekenhuislocatie Scheper Kinder- en jeugdrevalidatie Ziekenhuislocatie Scheper 2 Inhoudsopgave Blz. Kinder- en jeugdrevalidatie in ziekenhuislocatie Scheper 4 Algemene informatie 4 Revalidatie, wat is dat? 4 De medewerkers van

Nadere informatie

SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENEN Pruis Orthopedische Schoentechniek Semi-orthopedische schoenen (OS-B) Als u semi-orthopedische B-schoenen nodig heeft dan betekent dit dat uw voetprobleem vraagt om een specialistische

Nadere informatie

De Mammacare Adviseur van Ankie: Care 4 You is vakkundig en kan u optimaal adviseren.

De Mammacare Adviseur van Ankie: Care 4 You is vakkundig en kan u optimaal adviseren. Borstprotheses Informatie voor draagsters van borstprotheses Algemene informatie Voor vrouwen die een borstamputatie of een borstbesparende operatie hebben ondergaan is het uit het medische en emotioneel

Nadere informatie

SEMH. De erkende leverancier: een brevet van vermogen!

SEMH. De erkende leverancier: een brevet van vermogen! De erkende leverancier: een brevet van vermogen! Als een hulpmiddel noodzakelijk is? Via uw huisarts o f specialist heeft u een verwijzing gekregen voor het gebruik van een medisch hulpmiddel. Onder medische

Nadere informatie

Valhelm. Alles wat u wilt weten over de valhelm

Valhelm. Alles wat u wilt weten over de valhelm Valhelm Alles wat u wilt weten over de valhelm Veerle Boerma (5) Mijn dochter Veerle heeft vaak last van heftige epileptische aanvallen. Veerle s arts verwees ons door naar OIM Orthopedie voor een valhelm.

Nadere informatie

Algemene informatie 1

Algemene informatie 1 Algemene informatie 1 2 Inhoudsopgave Blz. Kinder en jeugdrevalidatie in het Scheper Ziekenhuis 4 Algemene informatie 4 Revalidatie, wat is dat? 4 De medewerkers van het kinder en jeugdrevalidateam 5 Uw

Nadere informatie

Podotherapie. Alles wat u wilt weten over Podotherapie

Podotherapie. Alles wat u wilt weten over Podotherapie Podotherapie Alles wat u wilt weten over Podotherapie Meike de Vries (15) Ik had veel last van mijn linkervoet. Tijdens het volleyballen werd dit altijd erger. Na een tijd werd mijn linkervoet aan de binnenzijde

Nadere informatie

VERBANDSCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

VERBANDSCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek VERBANDSCHOENEN Pruis Orthopedische Schoentechniek Verbandschoenen De verbandschoen is een voorlopige voorziening een pantoffel/schoen van vilt die ruimte biedt voor onder andere verband. Verbandschoenen

Nadere informatie

Korset. Alles wat u wilt weten over uw korset

Korset. Alles wat u wilt weten over uw korset Korset Alles wat u wilt weten over uw korset Ik heb twee echte hobby s. Spelen met mijn kleinkinderen en tuinieren. Maar sinds een paar jaar is het werken in de tuin te zwaar voor mij geworden. Mijn arts

Nadere informatie

Redressiehelm. Alles wat u wilt weten over de redressiehelm

Redressiehelm. Alles wat u wilt weten over de redressiehelm Redressiehelm Alles wat u wilt weten over de redressiehelm Julia Peters (11 mnd) 2 Onze dochter Julia had een behoorlijk afgeplatte schedel. Toen ze zes maanden was kreeg ze een redressiehelm aangemeten

Nadere informatie

Enkel-voetorthese (EVO) Alles wat je wilt weten over je enkel-voet-orthese

Enkel-voetorthese (EVO) Alles wat je wilt weten over je enkel-voet-orthese Enkel-voetorthese (EVO) Alles wat je wilt weten over je enkel-voet-orthese EVO Wat is een EVO? EVO is een afkorting van een enkel-voetorthese en wordt ook een onderbeenspalk genoemd. Het is een soort koker

Nadere informatie

Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Vertrouwd en dichtbij. Informatie voor patiënten. Een borstprothese

Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Vertrouwd en dichtbij. Informatie voor patiënten. Een borstprothese Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Een borstprothese z 1 Na een borstamputatie krijgt u een tijdelijke borstprothese. Wanneer het wondgebied voldoende is genezen,

Nadere informatie

Voetbedden (inlays) Individuele voetbedden geven steun op maat

Voetbedden (inlays) Individuele voetbedden geven steun op maat Individuele voetbedden geven steun op maat 1 Individueel gemaakte voetbedden geven uw voeten steun op maat Een juiste ondersteuning van de voet kan veel loopellende besparen. Overbelaste of doorgezakte

Nadere informatie

Groepsconsult orthopedie Gezamenlijk op controle na een heup- of knieoperatie

Groepsconsult orthopedie Gezamenlijk op controle na een heup- of knieoperatie Groepsconsult orthopedie Gezamenlijk op controle na een heup- of knieoperatie Welkom Uw orthopedisch chirurg heeft u uitgenodigd voor het groepsconsult van Orthopedisch Centrum Máxima. Deelname aan het

Nadere informatie

Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren

Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren 1 De revalidatiearts heeft uw kind een poliklinische revalidatiebehandeling voorgesteld. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen op u afkomen.

Nadere informatie

Korset Alles wat je wilt weten over je korset

Korset Alles wat je wilt weten over je korset Korset Alles wat je wilt weten over je korset Korset EEN KORSET, WAT IS DAT? Een orthopedisch korset is in verschillende uitvoeringen, materialen en maten leverbaar. Soms volstaat een confectie korset

Nadere informatie

Verpleegkundig maag-, darmen leverspreekuur

Verpleegkundig maag-, darmen leverspreekuur Patiënteninformatie Verpleegkundig maag-, darmen leverspreekuur Informatie over wat het verpleegkundig maag-, darm- en lever (MDL) spreekuur is en wat wij voor u kunnen betekenen 1234567890-terTER_ Verpleegkundig

Nadere informatie

St. Antonius Dialysecentrum. Uw dialysecentrum in Nieuwegein en Tiel

St. Antonius Dialysecentrum. Uw dialysecentrum in Nieuwegein en Tiel St. Antonius Dialysecentrum Uw dialysecentrum in Nieuwegein en Tiel In het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein kunnen dialysepatiënten al jaren terecht in het Dialysecentrum. Per jaar komen hier zo n 100

Nadere informatie

Orthesen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Orthesen. Volg ons ook op:

Orthesen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Orthesen. Volg ons ook op: Orthesen LIVIT ORTHOPEDIE Uw specialist op het gebied van Orthesen Volg ons ook op: LIVIT.NL Orthesen Een orthese is een lichaamsondersteunend hulpmiddel dat uitwendig wordt gedragen. Een orthese kan corrigerend,

Nadere informatie

Steunzolen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Steunzolen. Volg ons ook op:

Steunzolen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Steunzolen. Volg ons ook op: Steunzolen LIVIT ORTHOPEDIE Uw specialist op het gebied van Steunzolen Volg ons ook op: LIVIT.NL Steunzolen Als u voet- of rugklachten heeft, kunnen steunzolen een oplossing zijn. Steunzolen zijn op maat

Nadere informatie

Kinderrevalidatie. Samen een stap(je) verder. Revalidatie. Locatie Hoorn/Enkhuizen

Kinderrevalidatie. Samen een stap(je) verder. Revalidatie. Locatie Hoorn/Enkhuizen Kinderrevalidatie Samen een stap(je) verder Revalidatie Locatie Hoorn/Enkhuizen Kinderrevalidatie Uw kind is via de huisarts of een specialist doorverwezen voor kinderrevalidatie en waarschijnlijk heeft

Nadere informatie

Hulp bij het herstel. Als slachtoffer kunt u bij. Slachtofferhulp Nederland terecht. voor kosteloze ondersteuning op

Hulp bij het herstel. Als slachtoffer kunt u bij. Slachtofferhulp Nederland terecht. voor kosteloze ondersteuning op Hulp bij het herstel Als slachtoffer kunt u bij Slachtofferhulp Nederland terecht voor kosteloze ondersteuning op emotioneel, praktisch en juridisch gebied. Bent u slachtoffer van een misdrijf, zoals een

Nadere informatie

Schoenenspreekuur en Technisch spreekuur

Schoenenspreekuur en Technisch spreekuur Informatie voor ouders en jongeren Schoenenspreekuur en Technisch spreekuur Laat zien wat je kunt Schoenenspreekuur en Technisch spreekuur Op locatie Beetsterzwaag is er voor kinderen en jongeren een speciaal

Nadere informatie

Revalidatie. Informatie voor patiënten. Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl

Revalidatie. Informatie voor patiënten. Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl Revalidatie Informatie voor patiënten F1017-3135 september 2014 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam 070 357 44

Nadere informatie

heelkunde Een uitwendige borstprothese

heelkunde Een uitwendige borstprothese heelkunde Een uitwendige borstprothese Een uitwendige borstprothese In het ziekenhuis hebt u een voorlopige prothese gekregen. De verpleegkundige heeft u verteld hoe u het beste met deze prothese om kunt

Nadere informatie

Enkel-voet-orthese (EVO) Alles wat u wilt weten over uw enkel-voet-orthese

Enkel-voet-orthese (EVO) Alles wat u wilt weten over uw enkel-voet-orthese Enkel-voet-orthese (EVO) Alles wat u wilt weten over uw enkel-voet-orthese Mark Teunissen (63) Vorig jaar heb ik een lichte hersenbloeding gehad en mijn wereld stortte in. De eerste tijd kon ik niet meer

Nadere informatie

STEUNZOLEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

STEUNZOLEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek STEUNZOLEN Pruis Orthopedische Schoentechniek Steunzolen Steunzolen zijn individueel vervaardigde voetbedden ter ondersteuning van het voetskelet en correctie van de voetstand, waardoor het lopen, staan

Nadere informatie

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Dienstenwijzer All e s ov e r on z e f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Wie zijn wij: Financiële Meesters is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd

Nadere informatie

ORTHOPEDISCHE VOORZIENINGEN AAN CONFECTIESCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

ORTHOPEDISCHE VOORZIENINGEN AAN CONFECTIESCHOENEN. Pruis. Orthopedische Schoentechniek ORTHOPEDISCHE VOORZIENINGEN AAN CONFECTIESCHOENEN Pruis Orthopedische Schoentechniek Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC) Sommige klachten of aanpassingen aan het looppatroon kunnen

Nadere informatie

Ortho Active: voor hen die willen INFOR- MATIE VOOR

Ortho Active: voor hen die willen INFOR- MATIE VOOR INFOR- MATIE VOOR U Ortho Active: voor hen die willen Met een goed hulpmiddel alleen bent u er nog niet. Het blijkt dat zelfs gebruikers met meerjarige ervaring nog niet het maximale uit hun hulpmiddel

Nadere informatie

Een goede reis begint met uw goede raad. Over de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Een goede reis begint met uw goede raad. Over de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Een goede reis begint met uw goede raad Over de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Uw advies kan een hoop ellende voorkomen. Een goede reis- en annuleringsverzekering kan uw klanten veel ellende

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER UW. Prothese LIVIT.NL

ALLES WAT U MOET WETEN OVER UW. Prothese LIVIT.NL ALLES WAT U MOET WETEN OVER UW Prothese LIVIT.NL Handleiding prothesen U heeft uw prothese van Livit ontvangen. Dit product is met de grootste zorg voor u op maat gemaakt. Lees deze handleiding voor gebruik

Nadere informatie

POLIKLINISCHE REVALIDATIE BEHANDELING

POLIKLINISCHE REVALIDATIE BEHANDELING POLIKLINISCHE REVALIDATIE BEHANDELING In deze folder geeft het Ruwaard van Putten Ziekenhuis u algemene informatie over de poliklinische revalidatie behandeling. Wij adviseren u deze informatie zorgvuldig

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

Klachtenbemiddeling. Waar kunt u terecht met uw onvrede?

Klachtenbemiddeling. Waar kunt u terecht met uw onvrede? Klachtenbemiddeling Waar kunt u terecht met uw onvrede? Voorwoord In het Albert Schweitzer ziekenhuis staat hoge kwaliteit van zorgverlening voorop. Daarom streven de medewerkers en de artsen/ medisch

Nadere informatie

EVO Enkel-voetorthese

EVO Enkel-voetorthese EVO Enkel-voetorthese Onze EVO s zijn uniek Hoe kies je de juiste EVO Verschillende typen EVO s Welke ziektebeelden? EVO s voor kinderen De procedure Vergoeding zorgverzekeraar www.buchrnhornen.nl Eindhoven

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... Bent u niet tevreden? Wij, Raad van Bestuur, medewerkers en artsen van het willen graag dat u tevreden bent over uw medische behandeling. Ook willen we dat u zich welkom voelt bij

Nadere informatie

Apotheek. Catharina Apotheek. www.catharinaziekenhuis.nl

Apotheek. Catharina Apotheek. www.catharinaziekenhuis.nl Apotheek Catharina Apotheek www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Waarvoor kunt u bij ons terecht?... 3 Deskundig en veilig... 3 Assortiment... 4 Uitwisselen van informatie... 4 Privacy... 4 Wie werken er?...

Nadere informatie

Prothesen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Prothesen. Volg ons ook op:

Prothesen LIVIT ORTHOPEDIE LIVIT.NL. Uw specialist op het gebied van. Prothesen. Volg ons ook op: Prothesen LIVIT ORTHOPEDIE Uw specialist op het gebied van Prothesen Volg ons ook op: LIVIT.NL Prothesen Een prothese probeert een (gedeelte van) uw arm of been zo goed mogelijk te vervangen. Dat kan alleen

Nadere informatie

Revalideren bij Pleyade

Revalideren bij Pleyade Revalideren bij Pleyade www.pleyade.nl Wat de cliënt wil bereiken, staat bij ons voorop. Jelle Kruysmulder, fysiotherapeut Samenvattend In een prettige omgeving revalideren kan bij Pleyade Revalidatie.

Nadere informatie

I 1 MRĩ 2013 A" I. Waterschap Peel en Maasvallei Dhr. E. de Wit, rayonmanager Postbus 3390 5902 RJ VENLO. Well, 20 maart 2013. Geachte heer de Wit,

I 1 MRĩ 2013 A I. Waterschap Peel en Maasvallei Dhr. E. de Wit, rayonmanager Postbus 3390 5902 RJ VENLO. Well, 20 maart 2013. Geachte heer de Wit, A" I r i o e n v o o r z i e n i n g e n Waterschap Peel en Maasvallei Dhr. E. de Wit, rayonmanager I 1 MRĩ 2013 Geachte heer de Wit, Middels deze brief wil ik u verzoeken een toelichting te geven waarom

Nadere informatie

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller?

Wie zijn wij? Waarom Installatiebedrijf Koller? Wie zijn wij? Installatiebedrijf Koller Hattem BV is in 1969 als familiebedrijf begonnen en bestaat uit ruim 15 medewerkers. De kwaliteit van het werk is gewaarborgd door aansluiting bij brancheorganisaties

Nadere informatie

Hulp bij het herstel. Als slachtoffer kunt u bij. Slachtofferhulp Nederland terecht. voor kosteloze ondersteuning op

Hulp bij het herstel. Als slachtoffer kunt u bij. Slachtofferhulp Nederland terecht. voor kosteloze ondersteuning op Hulp bij het herstel Als slachtoffer kunt u bij Slachtofferhulp Nederland terecht 0900-0101 (lokaal tarief) voor kosteloze ondersteuning op emotioneel, praktisch en juridisch gebied. Bent u slachtoffer

Nadere informatie

GEBRUIK EN ONDERHOUD. Pruis. Orthopedische Schoentechniek

GEBRUIK EN ONDERHOUD. Pruis. Orthopedische Schoentechniek GEBRUIK EN ONDERHOUD Pruis Orthopedische Schoentechniek Gebruik en onderhoud Uw schoenen worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Natuurlijk wilt u langdurig en zonder klachten profijt hebben van

Nadere informatie

POLIKLINISCHE REVALIDATIE BEHANDELING

POLIKLINISCHE REVALIDATIE BEHANDELING POLIKLINISCHE REVALIDATIE BEHANDELING In deze folder geeft het Ruwaard van Putten Ziekenhuis u algemene informatie over de poliklinische revalidatie behandeling. Wij adviseren u deze informatie zorgvuldig

Nadere informatie

Orthopedische huisschoenen of pantoffels

Orthopedische huisschoenen of pantoffels Orthopedische huisschoenen of pantoffels Met steun op maat lekker ontspannen binnenshuis Officieel geen vergoeding via zorgverzekeraar. Individele aanvraag maakt vergoeding soms mogelijk. 1 Met steun op

Nadere informatie

Vrij bewegen ensporten

Vrij bewegen ensporten De Livit Pace-Pro dé beschermkap voor uw pacemaker of (s-)icd Vrij bewegen ensporten met een pacemaker Een pacemaker of (s-)icd is kwetsbaar Heeft u een pacemaker, icd of s-icd? Dan kent u vast dat kwetsbare,

Nadere informatie

OIM ORTHOPEDIE. Innoveren zodat mensen vrijuit kunnen leven

OIM ORTHOPEDIE. Innoveren zodat mensen vrijuit kunnen leven OIM ORTHOPEDIE Innoveren zodat mensen vrijuit kunnen leven Dit artikel verscheen ook in De kracht van innovatie - The full story II. Een luchtig boek waarmee managers, ondernemers en professionals drie

Nadere informatie

Allergeenvrije schoenen Met allergeenvrije schoenen blijft u allergie een stap voor

Allergeenvrije schoenen Met allergeenvrije schoenen blijft u allergie een stap voor Met allergeenvrije schoenen blijft u allergie een stap voor 1 Met allergeenvrije schoenen blijft u allergie een stap voor Looistoffen, rubber, lijm of kleurstoffen, allemaal kunnen ze een allergische reactie

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... (ALG-004, uitgave juni 2010) Bent u niet tevreden? Wij, Raad van Bestuur, medewerkers en artsen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis willen graag dat u tevreden bent over uw medische

Nadere informatie

Polikliniek Buitenpolikliniek Lievensberg ziekenhuis te Steenbergen

Polikliniek Buitenpolikliniek Lievensberg ziekenhuis te Steenbergen Polikliniek Buitenpolikliniek Lievensberg ziekenhuis te Steenbergen Polikliniek Steenbergen Lindenburghlaan 7 4651 TM Steenbergen telefoon: 0167 569582 De polikliniek Steenbergen is gevestigd bij verpleeghuis

Nadere informatie

Ontevreden? Laat het ons weten!

Ontevreden? Laat het ons weten! Ontevreden? Laat het ons weten! ten or patiën vo ie t a m or f n I rokkenen en naastbet haal h GGZ Friesland vindt het belangrijk goede zorg te verlenen en te luisteren naar uw wensen. Onvrede start vaak

Nadere informatie

Poliklinische revalidatie. Locatie Heerlen

Poliklinische revalidatie. Locatie Heerlen Poliklinische revalidatie Locatie Heerlen Inleiding U bent aangemeld voor een poliklinische revalidatie-behandeling in Zuyderland Medisch Centrum, locatie Heerlen. Wij willen u met deze brochure informeren

Nadere informatie

St. Antonius Dialysecentrum. Uw dialysecentrum in Nieuwegein en Tiel

St. Antonius Dialysecentrum. Uw dialysecentrum in Nieuwegein en Tiel St. Antonius Dialysecentrum Uw dialysecentrum in Nieuwegein en Tiel In het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Nieuwegein, kunnen dialysepatiënten al jaren terecht in het Dialysecentrum. Per jaar komen hier

Nadere informatie

Steunkousen Alles wat je wilt weten over je steunkousen

Steunkousen Alles wat je wilt weten over je steunkousen Steunkousen Alles wat je wilt weten over je steunkousen Steunkousen STEUNKOUSEN, WAT ZIJN DAT? Steunkousen, officieel therapeutisch elastische kousen genoemd, oefenen druk uit op je been en geven extra

Nadere informatie

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk Praktijkfolder Welkom bij Mondzorg Clinics Onze praktijken zijn moderne clinics waar u terecht kunt voor complete mondzorg Tandheelkunde-Mondhygiëne-Orthodontie- Parodontologie & Implantologie. In onze

Nadere informatie

Informatie voor bezoekers

Informatie voor bezoekers Informatie voor bezoekers Centrum Bijzondere Tandheelkunde Jellinek Een specialistische afdeling van Arkin Heinzestraat 2 1071 SK Amsterdam Telefoon 020 5901666 Welkom op het CBT Jellinek Het CBT Jellinek

Nadere informatie

BOEZEMSINGEL 426 3034 CD ROTTERDAM

BOEZEMSINGEL 426 3034 CD ROTTERDAM BOEZEMSINGEL 426 3034 CD ROTTERDAM Huurprijs 808,67 per maand BOEZEMSINGEL 426, 3034 CD ROTTERDAM De Koninginnetoren is gelegen op de grens van Kralingen en Crooswijk in Rotterdam. De 78 meter hoge Koninginnetoren

Nadere informatie

PlagioCare Redressiehelmtherapie. Als uw baby een onregelmatig gevormd hoofdje heeft...

PlagioCare Redressiehelmtherapie. Als uw baby een onregelmatig gevormd hoofdje heeft... PlagioCare Redressiehelmtherapie Als uw baby een onregelmatig gevormd hoofdje heeft... wat is plagiocefalie en brachycefalie? Het woord plagiocefalie wordt vaak gebruikt om een asymmetrisch gedeelte van

Nadere informatie

Wat doet NVOS-Orthobanda voor u?

Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Wat doet NVOS-Orthobanda voor u? Vrijheid in beweging. Dat bieden we onze klanten. Vitaal en mobiel kunnen zijn. Een beperking staat niet meer in de weg om in vrijheid

Nadere informatie

Welkom op de polikliniek Neurologie

Welkom op de polikliniek Neurologie Welkom op de polikliniek Neurologie Albert Schweitzer ziekenhuis juli 2014 pavo 0609 Welkom U bent verwezen naar de polikliniek Neurologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis. In deze folder willen wij

Nadere informatie

Ontevreden? Laat het ons weten!

Ontevreden? Laat het ons weten! Ontevreden? Laat het ons weten! nten or patië Informatie vo rokkenen en naastbet GGZ Friesland vindt het belangrijk goede zorg te verlenen en te luisteren naar uw wensen. Onvrede start vaak klein, maar

Nadere informatie

Informatie voor verwijzers

Informatie voor verwijzers Informatie voor verwijzers Centrum Bijzondere Tandheelkunde Jellinek Een specialistische afdeling van Arkin Heinzestraat 2 1071 SK Amsterdam Telefoon 020 5901666 Informatie voor verwijzers CENTRUM BIJZONDERE

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 Bedrijfsprofiel assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 De missie van Luyten Adviesgroep Een missie is het doel van de organisatie en

Nadere informatie

Echo-onderzoek bij zwangerschap

Echo-onderzoek bij zwangerschap Echo-onderzoek bij zwangerschap in deze folder komt aan bod: - Meenemen en voorbereiden - Waarom een echo? - Wat ziet u zelf? - Afbeeldingen van uw kind - Kwaliteit en professionaliteit - Uitslag van het

Nadere informatie

Orthopedische Schoenen

Orthopedische Schoenen Orthopedische Schoenen ORTHOPEDISCHE SCHOENEN U heeft orthopedische schoenen nodig Als voetproblemen niet meer op te lossen zijn met steunzolen of aanpassingen aan de schoen, bieden orthopedische schoenen

Nadere informatie

Klachten, daar doen wij wat mee!

Klachten, daar doen wij wat mee! Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Klachten, daar doen wij wat mee! 100222-KLACHTEN 2012 Aad Ouwendijk Holland = Gezondheid = 2 Inhoudsopgave Ontevreden? Laat het ons weten 4 Een klacht en

Nadere informatie

Behandeld voor kanker en nu?

Behandeld voor kanker en nu? Behandeld voor kanker en nu? Herkent u dit?... toen ik na de behandeling voor kanker weer thuis was, kreeg ik vaak de opmerking wat zie je er goed uit. Ik voelde me vreselijk ellendig. Ik was enorm moe,

Nadere informatie

Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten na een opname

Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten na een opname Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten na een opname Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die

Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in De Die werkt u aan een verantwoorde terugkeer naar huis.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs 425.000,- kosten koper TE KOOP. Koperdoek 5 Wormer

Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs 425.000,- kosten koper TE KOOP. Koperdoek 5 Wormer Woonoppervlakte 165 m 2 Vraagprijs 425.000,- kosten koper TE KOOP Koperdoek 5 Wormer OMSCHRIJVING Deze geschakelde woning ligt op een heerlijke locatie en biedt heel veel woonruimte! De tuin grenst aan

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Sportmedisch Adviescentrum wat is het.waar is het..wat kan het voor mij betekenen? www.ghz.nl/sportgeneeskunde

ALGEMENE INFORMATIE. Sportmedisch Adviescentrum wat is het.waar is het..wat kan het voor mij betekenen? www.ghz.nl/sportgeneeskunde ALGEMENE INFORMATIE Sportmedisch Adviescentrum wat is het.waar is het..wat kan het voor mij betekenen? www.ghz.nl/sportgeneeskunde Sport en Gezondheid Iedere sporter, jong, oud, recreatief of professioneel

Nadere informatie

Met uw kind(eren) naar het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

Met uw kind(eren) naar het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Met uw kind(eren) naar het UMCG Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) Informatie voor nieuwe patiënten kindertandheelkunde 1 Met uw kind(eren)

Nadere informatie

DEFINITIEVE PROTHESE

DEFINITIEVE PROTHESE Patiënteninformatiedossier (PID) MAMMACARE onderdeel DEFINITIEVE PROTHESE Inhoudsopgave Wanneer een definitieve prothese?... 3 De verschillende borstprotheses... 4 De verzekering... 6 Tips voor de aanschaf...

Nadere informatie

Behandeling van scoliose

Behandeling van scoliose ORTHOPEDIE Behandeling van scoliose BEHANDELING Behandeling van scoliose Als we de ruggengraat recht van voren of van achteren bekijken, horen de wervels een rechte lijn te vormen. Als dat niet zo is,

Nadere informatie

HOE ONTSTAAN VOET- PROBLEMEN? DE BESTE OPLOSSING

HOE ONTSTAAN VOET- PROBLEMEN? DE BESTE OPLOSSING Bijna iedereen herkent het: pijnlijke voeten na een dagje winkelen of een stevige wandeling. Maar wat als die pijn de overhand neemt en bewegen niet langer leuk is? Dan is het tijd om uw voeten eens goed

Nadere informatie

Hoe kijken wij naar hulpmiddelen? INFOR- MATIE VOOR

Hoe kijken wij naar hulpmiddelen? INFOR- MATIE VOOR INFOR- MATIE VOOR U Hoe kijken wij naar hulpmiddelen? Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in

Nadere informatie

Siliconen producten en toepassingen van OIM Brabant. www.oimbrabant.nl

Siliconen producten en toepassingen van OIM Brabant. www.oimbrabant.nl Siliconen producten en toepassingen van OIM Brabant www.oimbrabant.nl Siliconen producten en toepassingen van OIM Brabant OIM Brabant beschikt over een gespecialiseerde afdeling siliconen techniek. Onze

Nadere informatie

Uw eerste afspraak op de polikliniek. Als het leven een nieuwe balans vraagt

Uw eerste afspraak op de polikliniek. Als het leven een nieuwe balans vraagt Uw eerste afspraak op de polikliniek Als het leven een nieuwe balans vraagt In deze folder informeren wij u graag over alles wat te maken heeft met de eerste afspraak ofwel het intakegesprek. Omwille van

Nadere informatie

POLIKLINIEK COLONCARE DIKKE DARMKANKER

POLIKLINIEK COLONCARE DIKKE DARMKANKER POLIKLINIEK COLONCARE DIKKE DARMKANKER 17511 Inleiding Als bij het darmonderzoek een afwijking verdacht voor darmkanker bij u wordt geconstateerd, wordt u doorverwezen naar de polikliniek Coloncare. De

Nadere informatie

Academy. ATAG verwarming BVBA Leo Baekelandstraat 3 2950 Kapellen T: 03/641.64.40 E: info@atagverwarming.be W: www.atagverwarming.

Academy. ATAG verwarming BVBA Leo Baekelandstraat 3 2950 Kapellen T: 03/641.64.40 E: info@atagverwarming.be W: www.atagverwarming. Academy ATAG verwarming BVBA Leo Baekelandstraat 3 2950 Kapellen T: 03/641.64.40 E: info@atagverwarming.be W: www.atagverwarming.be 1. Voorwoord ATAG Verwarming dankt haar succes aan de doorgedreven trainingsprogramma

Nadere informatie

VvAA zorgverzekering 2016. Wijzigingen per 1 januari 2016

VvAA zorgverzekering 2016. Wijzigingen per 1 januari 2016 VvAA zorgverzekering 2016 Wijzigingen per 1 januari 2016 Uw VvAA zorgverzekering Basis Uw VvAA zorgverzekering Student De dekking van uw VvAA zorgverzekering Basis verandert in 2016, maar er verdwijnen

Nadere informatie

Erkenningseisen organisaties klachtencommissies

Erkenningseisen organisaties klachtencommissies Erkenningseisen organisaties klachtencommissies Code: ERKKC Versienummer: 1 Geldig per 17 december 2015 Secretariaat SEMH: Postbus 526 2400 AM Alphen aan den Rijn tel: 0172 414 814 fax: 020 524 8118 www.semh.info

Nadere informatie

H.253083.0614. Amputatie van een teen, voet of (deel van een) been

H.253083.0614. Amputatie van een teen, voet of (deel van een) been H.253083.0614 Amputatie van een teen, voet of (deel van een) been Inleiding U heeft met uw behandelend arts besloten tot een opname waarbij uw teen, voet of een deel van uw been geamputeerd wordt. Door

Nadere informatie

Centrum voor Revalidatie locatie Groningen. Technisch spreekuur voor patiënten met een aandoening aan arm of hand

Centrum voor Revalidatie locatie Groningen. Technisch spreekuur voor patiënten met een aandoening aan arm of hand Centrum voor Revalidatie locatie Groningen Technisch spreekuur voor patiënten met een aandoening aan arm of hand Centrum voor Revalidatie locatie Groningen Technisch spreekuur voor patiënten met een aandoening

Nadere informatie

Dienst aanpassingen en hulpmiddelen

Dienst aanpassingen en hulpmiddelen Dienst aanpassingen en hulpmiddelen De doelstelling van de dienst aanpassingen en hulpmiddelen is de maximale ontplooiing van het kind of de jongere door het aanbieden van gepaste hulpmiddelen. We helpen

Nadere informatie

Podotherapie. Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op

Podotherapie. Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op Podotherapie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding In het Albert Schweitzer ziekenhuis werkt een podotherapeut. In deze folder leest u meer over de podotherapie.

Nadere informatie

Orthopedische voetbedden Alles wat je wilt weten over orthopedische voetbedden

Orthopedische voetbedden Alles wat je wilt weten over orthopedische voetbedden Orthopedische voetbedden Alles wat je wilt weten over orthopedische voetbedden Orthopedische voetbedden STEUNZOLEN, WAT ZIJN DAT? Steunzolen, officieel orthopedische voetbedden genoemd, worden bij ons

Nadere informatie

Aanpak chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Mentaal & fysiek Het Rughuis helpt!

Aanpak chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Mentaal & fysiek Het Rughuis helpt! Cliënten informatie Aanpak chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Mentaal & fysiek Het Rughuis helpt! Ernstige chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Heeft u ernstige chronische rug-, bekken- en/of

Nadere informatie