de Klaverkrant Zomernummer 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de Klaverkrant Zomernummer 2013"

Transcriptie

1 de Klaverkrant Zomernummer 2013 Jaargang 15 nummer 2 Inhoudstafel Woord vooraf Woord vooraf (1) Het woord is aan Gaby(2) Matthias (2) Annelies / Tom (3) Kadoe (3/4) Compostelabikers (4/5) Special Olympics (6) Gift (7) Integratiedag (7) Villa MoNa (8) Beste lezer Onze eindredacteur is er even niet, gelukkig uw Klaverkrant wel. Mogelijks is het nog wennen aan de nieuwe vormgeving, want dit is inderdaad de tweede editie van de Klaverkrant in nieuwsbrief-formule. De redactie wil u blijven vergasten met allerlei nieuws, groot en klein, maar wil tevens inspelen op de digitale ontwikkelingen. Fijne zomer gehad? Els Vyncke, eindredacteur ad interim De klaverkrant: wat met mijn abonnement??? De vernieuwing van de Klaverkrant zet zich ook door in de abonnementen, graag willen we namelijk de Klaverkrant zoveel als mogelijk digitaal aan onze lezers bezorgen (via , de website). Dat maakt dat u dan voortaan GRATIS (en in kleur!)de Klaverkrant kan lezen. Bovendien is dit ook milieuvriendelijk: we sparen zo immers papier & inkt uit. Als uw huidig abonnement afloopt, kan u dan ook intekenen op de gratis digitale versie. Wie graag een papieren versie blijft ontvangen, kan dat natuurlijk ook: voor 5 ontvangt u een volledige jaargang (= 4 nummers). Ook de regeling omtrent een steunabonnement of een ere-abonnement, blijft bestaan. Alle info daartoe vindt u achteraan in deze Klaverkrant. We brengen u uiteraard tijdig op de hoogte wanneer uw huidige abonnement afloopt.

2 De Klaverkrant zomernummer, /8 Het woord is aan Gaby Beste Lezer, Met het Vierklaverfeest 2013 te Landegem hebben we ook het 25-jarig bestaan van De Vierklaver onder de aandacht gebracht is een eerste aanleiding; immers op 01/12 /1988 werd de vzw opgericht door mevrouw Lieve Deneir-Pede. Samen met haar zijn er nog steeds heel wat stichtende bestuurders die zorg dragen voor onze werking is dan de tweede aanleiding; per 1 november 1989 werd de vzw erkend door toenmalig minister Lenssens als tehuis en dagcentrum. De ondersteuning heeft sedertdien een hele uitbreiding gekend: van 74 bewoners naar 94, van 10 plaatsen dagcentrum naar 41 plaatsen (begeleid werken inbegrepen). Doorheen de periode zullen we regelmatig op onze 25 ste verjaardag terugkomen, maar één en ander houden we nog geheim. Het is bij deze gelegenheid ook passend om een gemeende PROFICIAT en DANK uit te zenden naar de vele sympathisanten, organisaties, service-clubs, ondernemingen, die ons in de 25 jaar hebben gesteund en steeds weer steunen: financieel, als vrijwilliger, in natura,. Ook op heden vallen ons een aantal steuninitiatieven te beurt: lees verder in deze Klaverkrant, o.a. over de Compostela-Bikers. We kunnen enkel herhalen dat deze (financiële) steun broodnodig is. Immers langs de ene zijde worden we geconfronteerd met meer overheidsbezuinigingen en met stijgende levensduurte; anderzijds dwingt ons de evolutie in de zorgvraag tot verder investeren en aanpassen van het zorgaanbod. Het ouder worden van de bewoners en de nood aan voldoende plaatsen (zie in de pers berichten over wachtlijsten) zijn twee belangrijke redenen om dapper door te zetten. 25 jaar is een (kleine) mijlpaal, maar lang niet een eindpunt! Gaby Van Landschoot, algemeen directeur Matthias Het begeleidersteam van de huizen 2 en 4 hadden Matthias Reynaert tot voor kort als Teamcoach (groepshoofd). We wensen Matthias alle succes toe in zijn nieuwe job bij collega-voorziening vzw De Bolster (Zwalm), en bedanken hem voor de loyale en joviale rol die hij vervuld heeft in De Vierklaver

3 De Klaverkrant zomernummer, /8 Annelies / Tom Benevens andere kaderleden zijn de ortho-agogen sterkhouders van een kwalitatieve, aan de zorgvraag afgestemde, ondersteuning. Sinds enkele jaren heeft Jef Stroo de leiding over dit gebruikersbeleid als lid van het directiecomité. Collega ortho-agogen zijn: - Thomas Lenaerts: Dagcentrum Kadoe (Maldegem) en huizen te Adegem - Tom Demeulenaere: dagcentrum Landegem en huizen te Landegem. Vermits Tom in tijdskrediet is, wordt hij sedert 1 september (en tot het einde van dit jaar) vervangen door Annelies Martens. Dagcentrum KADOE Het huidig activiteitencentrum De Bogaarde wordt: KADOE vanaf oktober 2013, over de verhuis meer in de volgende Klaverkrant Wie zijn we? Dagelijks komen in de Bogaarde een 24-tal deelnemers samen. De deelnemers werken in ateliers, die ze zelf kiezen. In overleg met hun begeleider, kunnen ze dagelijks kiezen tussen enkele activiteiten, waarbij kleine geschenkartikelen gemaakt worden. Wat doen we? In ons crea-atelier maken we handgeschept papier en verwerken dit tot wenskaarten voor alle gelegenheden. Ook bestellingen nemen we aan. Daarnaast durven we ons wel ns wagen aan het creëren van kleine kunstwerkjes. Onze bakkerij is gekend om zijn lekkere likeuren, advocaat, confituren, verschillende broden en gebak op bestelling.

4 De Klaverkrant zomernummer, /8 Het zeepatelier is een ware oase van kleuren en geuren! Er wordt badzout, douchegel en zeep gemaakt. In het houtatelier kan je terecht voor allerlei doopsuikerpresenten, kapstokken en fotokaders,. En we doen nog veel meer Enerzijds via begeleid werk: een deelnemer gaat alleen werken (na een intense opleiding door een job coach. Die gaat regelmatig op bezoek op het werkplaats). Op die manier zijn er al heel wat deelnemers aan het werk. Vb. oud ijzer, een school, in een rusthuis,. Anderzijds via enclavewerking: een kleine groep deelnemers gaat samen met een begeleid(st)er werken. Momenteel zijn er 2 groepen actief. Een groep gaat wekelijks naar een zorgboerderij, een andere groep doet voorbereidend werk in een champignonkwekerij. Ontspanning Er wordt niet altijd gewerkt in het dagcentrum. Geregeld zijn er uitstappen, wekelijkse sport en pc vaardigheden hoort er zeker ook bij. De Compostelabikers Het startmoment, zondagmorgen 1 september 2013, is inderdaad een heel gezellige ontmoeting geworden. Heel veel familie, vrienden, sympathisanten zijn de Compostela-ploeg komen uitwuiven. Lenen 7 te Adegem (vzw De Vierklaver) is ook voor de bewoners en begeleiders een heuglijke moment geworden. Tutti Colori (muziekgroepje van De Vierklaver) en de "bevoorradingsstand" (met koffie, koeken en frisdrank) onderstreepten de kans op gezelligheid en vriendelijkheid. Voor de Bikers van start konden, hebben we via Alain De Ruyter het verhaal achter het initiatief gehoord.. De ploeg werd onder warm applaus voorgesteld. Minister Joke Schauvliege gaf hen nog een tochtbezinning en steen mee.

5 De Klaverkrant zomernummer, /8 Vlaams parlementslid en Schepen Valerie Taeldeman stempelde officieel de getuigenboekjes af. Daarmee stond elkeen klaar om het startschot te horen. Tutti Colori had nog een speciaal lied in pette om de Bikers mee te geven (zie verder). Enkele bewo(o)n(st)ers en begeleid(st)ers stonden inmiddels ook klaar om de Compostelabikers de wijk "uit te rijden". Namens de voorzitster, mevrouw Lieve Deneir-Pede, danken we alvast de Bikers en allen die dit initiatief onderteunen. Een mooi geschenk ter gelegenheid Het geheim van de steen van het 25-jarig bestaan van de v.z.w. Goede moed en kom behouden terug... Gabriël Van Landschoot directeur vzw De Vierklaver Het is een eeuwenoud gebruik dat de pelgrims naar Santiago een steen van thuis meedragen op hun tocht en deze achter laten bij het ijzeren kruis van Foncebadon. Mevr. Deneir wou de steen niet zo maar anoniem aan de Spaanse zon overleveren en hem onttrekken aan de vergetelheid, door het logo van de Vierklaver erop te laten aanbrengen. Alzo kwam ze met 2 Vlaamse zandstenen bij ons in de Bogaarde met de vraag om er iets creatiefs mee aan te vangen. Na wat overleg (zonder kan echt niet) hebben we onze creatieve impulsen losgelaten met het gekende gevolg. De Vierklaver zal nu ook enige tijdelijke naambekendheid krijgen in Galicië. De steen werd overhandigd door Minister Joke Schauvliege. Goed om te weten: Door het neerleggen van de steen gooit men symbolisch de zonden van zich af. Zou dit voor ons allen gelden?

6 De Klaverkrant zomernummer, /8 Special Olympics Hierna de resultaten (en medailles) van onze sporters: In 2014 gaan de nationale (Belgische) Special Olympics niet door, vermits ons land gastland is van de Europese Special Olympics (13-20 september). De Vierklaver zal met trots de resultaten volgen van onze (enige) deelneemster: Stefanie Van Wijnsberghe En nu het overzicht van de sportresultaten 2013: 1. Michaël Van den Broecke, 50 m run: 8 ste plaats- Softbalwerpen: 3 de plaats (brons) - Staande vertesprong: 5 de plaats 2. Patrick De Vogelaere, 1 km wielrennen: 1 ste plaats (goud) 3. Peter De Wilde 1000 m driewieler: 1 ste plaats (goud) 4. Albert Van der Velpen, Bowling Men A2: 6 de plaats 5. Joery Van Parys 100 m run: 7 de plaats 200 m run: 7 de plaats - Vertesprong: 4 de plaats 6. Nicolas De Ruyck 1 km wielrennen: 3 de plaats (brons) 7. Tony Vermeersch, 100 m run: 6 de plaats Hoogtesprong: 5 de plaats - Vertesprong: 8 ste plaats 8. Danny Coussens Softbalwerpen: 2 de plaats (zilver) 9. Mireille Van de Walle, 50 m run: 3 de plaats (brons) Softbalwerpen: 2 de plaats (zilver) - Staande vertesprong: 3 de plaats (brons) 10. Raf Loots, Sprint snelheid: 00m13s88/100 - Initiatie kogelstoten: 6 de plaats 11. Maurice Truchet, Sprint snelheid: 00m16s98/100 - Initiatie kogelstoten: 6 de plaats 12. Stefan Thienpont, Sprint snelheid: 00m08s25/100 - Initiatie kogelstoten: 7 de plaats 13. Stefan Maenhout 100 m run: 3 de plaats - Shot put heren 4kg: 5 de plaats 14. Tom Tuerlinckx 1000 m driewieler: 2 de plaats (zilver) 15. Calle Ronny, 50 m run: 7 de plaats Softbalwerpen: 7 de plaats - Staande vertesprong: 2 de plaats (zilver) 16. Van Meirhaeghe Els Bowling Ladies C1: 7 de plaats 17. Yves Vermeirsch 50 m run: 8 ste plaats 18. Adam Van Poucke Sprint snelheid: 00m11s27/100 - Initiatie kogelstoten 6 de plaats 19. Patrick Boerman, Blessure 20. Caryn Wesley, Bowling Men A3: 6 de plaats 21. Claeys Ruth, Softbalwerpen: 3 de plaats 22. Stefanie Van Wijnsberghe 100 m run: 1 ste plaats (goud) Vertesprong: 3 de plaats (brons) - Short put 3 kg: 1 ste plaats (goud) 23. Christophe Molinarolli, 50 m run: 4 de plaats Softbalwerpen: 5 de plaats - Staande vertesprong: 1 ste plaats (goud) 24. Jurgen De Pree, 50 m run: 3 de plaats (brons) Softbalwerpen: 1 ste plaats (goud) - Staande vertesprong: 4 de plaats 25. Koen Boudonck, 1km wielrennen: 4 de plaats 26. David Wittenbol 1000 m driewieler: 1 ste plaats (goud) 27. Thijs Van de Steene 50 m run: 4 de plaats Softbalwerpen: 3 de plaats - Staande vertesprong: 1 ste plaats (goud)

7 De Klaverkrant zomernummer, /8 Gift 16/04/2013 Via de familie Lootens, werden we in contact gebracht met de FVV- Drongen. De afdeling van de Federatie Vlaamse Vrouwen had namelijk beslist om de activiteiten in Drongen stop te zetten en wou graag het positief saldo schenken aan een vereniging. Integratiedag 07/05/2013 Op 16 april hebben we de voorzitster, Martine Schellekens en en Rita Merckx ontvangen. Na een PowerPoint voorstelling van onze werking kregen we een schenking van 500. Als bestemming werd gekozen om dit bedrag toe te voegen aan het budget voor de buitenfitness toestellen in de snoezeltuin. Bij de opening zullen we het zeker niet nalaten om hen uit te nodigen. Met deze nog eens onze welgemeende dank! Ria Despiegelaere Van Annelies Bollaert, leerkracht in de Sint-Paulusschool te Gent, kregen we de vraag of we geïnteresseerd waren in een integratiedag met leerlingen van het 4 e middelbaar. Villa Mona Doelstelling van deze dag was leerlingen te laten kennismaken met andere doelgroepen in de samenleving. Daar wij deze doelstelling onderschrijven en regelmatig hiervoor samenwerken met scholen stonden wij open voor deze vraag. De enige struikelblok was de grootte van de groep leerlingen. Na wat brainstormen kwamen we op het idee om de leerlingen een animatienamiddag te laten verzorgen in Ter Kale. We kregen een prachtige show en daarna mochten we in 2 groepen opdrachten uitvoeren: muziek maken en bewegen met een grote spelparachutte op de parking. In de pauze werden we verwend met heel wat lekkers dat de leerlingen zelf hadden gemaakt. Het was een geslaagde namiddag en zeker voor herhaling vatbaar.. Voor vuile wasjes groot en klein Moet je bij Villa Mona zijn Ons nieuw waslokaal o zo groot daar hadden we al jaren van gedroomd We zijn heel gelukkig en fier en doen de was met nog meer plezier We hebben onze open armen om te werken Vele kasten op alles op te bergen We zijn dus MEGA blij vanwege Villa MoNa

8 De Klaverkrant zomernummer, /8 Abonnement: Een abonnement op de Klaverkrant kun je op elk moment verkrijgen en geldt voor 4 opeenvolgende nummers. Bezorg ons je naam en adres aan: vzw De Vierklaver Haarkenstraat 32 a 9850 Landegem Colofon: Redactieleden: - Danny de Sloover - Gabriël Van Landschoot - Tom Demeulenaere Werken mee aan dit nummer: - Els Vyncke - Team Kadoe - Ria Despiegelaere - team was Het V.A.P.H. erkent en subsidieert vzw De Vierklaver De Provincie Oost-Vlaanderen geeft een bijzondere subsidie voor het dagcentrum HANNAH. Verantwoordelijke uitgever: Dhr. Gabriël Van Landschoot, Haarkenstraat 32 a, 9850 Landegem Kostprijs: Digitaal abonnement GRATIS Gewoon abonnement 5,00 Steunabonnement 6,00 Ere-abonnement 15,00 te storten op: Leden Gebruikersraad (sedert 21/06/2011): Dhr. Pol Plesters (voorzitter) Mevr. Antoinette De Waele Dhaese (waarnemer Raad van Bestuur) Mevr. Lucie Van Landeghem (lid klachtencommissie) Mevr. Carina Vanderhaeghen (mede-voorzitter) Dhr. Aureel Dhooge Dhr. Luc Mouton Mevr. Anja De Boever Dhr Eddy Derieuw Mevr. Brigitte Cocquyt Mevr. Nicole Permentiers Mevr. Anny Lameire Mevr. Carine Vandaele Dhr. Rafaël Desmedt Dhr. Jackie Verhoye Mevr. Arlette Veys Dhr. Paul Raman bewoners/deelnemers die met een coach aansluiten bij de Gebruikersraad (sedert 21/06/2011) Dhr. Lucien De Bo Dhr. Carlo Vercruysse Mevr. Elke Timmerman Giften aan vzw De Vierklaver kan je storten op rekeningnummer BE Vanaf 40 ontvangt u een attest voor fiscale aftrek.

de Klaverkrant herfstnummer 2013

de Klaverkrant herfstnummer 2013 de Klaverkrant herfstnummer 2013 Jaargang 15 nummer 3 Inhoudstafel Woord vooraf (1) Het woord is aan Gaby (2) PC Caritas (2) Dansfeest (3) Compostelabikers (4) Dolle dierendag (4) Inclusietoets (6) Woord

Nadere informatie

de Klaverkrant Lentenummer 2014

de Klaverkrant Lentenummer 2014 de Klaverkrant Lentenummer 2014 Inhoudstafel Woord vooraf (1) Het woord is aan Gaby (2) Week van de Vrijwilliger (3) Woord vooraf Beste lezer Jaargang 16 nummer 1 Aswoensdagviering te Landegem (4) Koffiestop

Nadere informatie

de Klaverkrant Zomernummer 2014

de Klaverkrant Zomernummer 2014 de Klaverkrant Zomernummer 2014 Inhoudstafel Woord vooraf (1) Het woord is aan Manu (2) De eerste maanden van Kadoe (3) Woord vooraf Beste lezer Jaargang 16 nummer 2 KORT: op de Vierklaveragenda (6) Jaarverslag

Nadere informatie

de Klaverkrant Lentenummer 2013

de Klaverkrant Lentenummer 2013 de Klaverkrant Lentenummer 2013 Jaargang 15 nummer 1 Woord vooraf Beste lezer, Inhoudstafel Is dit wel de Klaverkrant? (1) Het woord is aan Gaby (2) Vastenacties 2013 (2) De Bogaarde zocht en vond (3)

Nadere informatie

Oostnieuwkerke, juni 2011. Geachte mevrouw, geachte heer,

Oostnieuwkerke, juni 2011. Geachte mevrouw, geachte heer, Oostnieuwkerke, juni 2011 Geachte mevrouw, geachte heer, Sinds 1978 voorziet Kerckstede vzw begeleiding, huisvesting en dagbesteding aan volwassen personen met een matige tot ernstige mentale handicap.

Nadere informatie

t Gazetje Januari 2017 Waar is de goedheilig man zijn baard gebleven? Sinterklaasspel in Beernem. Deze maand in t Gazetje Try-out muziek-art

t Gazetje Januari 2017 Waar is de goedheilig man zijn baard gebleven? Sinterklaasspel in Beernem. Deze maand in t Gazetje Try-out muziek-art V.U. Hilde Dieussaert t Gazetje Januari 2017 Waar is de goedheilig man zijn baard gebleven? Sinterklaasspel in Beernem. Deze maand in t Gazetje Try-out muziek-art Hey Center Vrienden en t Veldzicht in

Nadere informatie

Finale Duo Laag Deel 1

Finale Duo Laag Deel 1 Finale Duo Laag Deel 1 DE SLOOVER JONAS - DECOCK ALBERT VAN EESBEICK PIETER - VERHAEGEN GUIDO DE SLOOVER JONAS - DECOCK ALBERT RECOLLECTE PATRICK - VAN DER ZWALM LUC DHOLLANDER GEERT - NEYRINCK ETIENNE

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 5 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2017 NUMMER 5 I n h o u d 1 - wij zoeken een goede buur 2 - afbouw Convent 22 3 - fiscaal voordelig schenken 4 - merci aan d Ouwe Garde 5 - steun van de provincie 1 - W

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

CHIRO SINGA S LEIDING

CHIRO SINGA S LEIDING CHIRO SINGA S LEIDING Hoofdleiding is aangeduid in het VET 1960-1961 Torck Lucien Teyvaert Gilbert Verzele Hervé Rogge Adelin Ketels Adelin Pater Hippoliet (proost) 1961-1962 Torck Lucien Verzele Hervé

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. %

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % 1. De Graeve Antoine Waarschoot 20 47,82 25,0 2. Schijvynck Adelin Lovendegem 20 60,80 22,5 3. Van Landschoot Gebrs. Maldegem 20 63,18 20,0 4. Engels Julien

Nadere informatie

Bijzonder. nieuws. Een wereld te winnen met bewegen! Nummer 2, 2014. Nieuwsbrief voor donateurs

Bijzonder. nieuws. Een wereld te winnen met bewegen! Nummer 2, 2014. Nieuwsbrief voor donateurs Bijzonder Nummer 2, 2014 nieuws Nieuwsbrief voor donateurs Een wereld te winnen met bewegen! Fonds verstandelijk gehandicapten is onderdeel van Stichting Meedoen mogelijk maken. Nieuws Geachte donateur,

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

VLASKO. Vlaamse School Komen. Woord van de voorzitter. Colofon

VLASKO. Vlaamse School Komen. Woord van de voorzitter. Colofon VLASKO Vlaamse School Komen Belgie - Belgique BP PP 8900 Ieper Esplanade BC 31414 Erkenningsnummer P911223 Colofon VLASKO Kwartaalblad van De Vrienden van de Taalkoffer 2 e jaargang nr.5 - september 2014

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!?

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw is... op stap gaan bijleren nieuwe mensen Bijleren op een plezante manier. Nieuwe dingen uitproberen. Nieuwe mensen leren

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

Zes generaties warme toewijding

Zes generaties warme toewijding Zes generaties warme toewijding De geschiedenis van familiebedrijf Bakker van de Ven Bij gelegenheid van het 75-jarig bestaan in Venhorst Venhorst, juni 2010 PAG 1 INHOUD Voorwoord Inleiding 1 Martinus

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * * Januari februari 2017 *. * 19 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014 1 van 5 Hofbode - 13 mei 2014 Terugblik palmpasenoptocht Stichting Opkikker Wij, Ilse en Cas Hoge willen graag iedereen heel erg bedanken voor het inleveren van de mobieltjes voor de Stichting Opkikker.

Nadere informatie

LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT

LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT 13 de EDITIE LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT i.s.m. Leo s Audenaerde - 27.09.2015 - LIEDTS PARK OUDENAARDE Geachte Heer, Mevrouw, Naar jaarlijkse traditie nodigt de Lions Club van Oudenaarde u uit voor haar

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr %

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % 1. De Sy Patrick Boekhoute 20 81,61 2. Saelens Richie & Ludo Maldegem 20 82,21 3. Marclé Rudi Maldegem 20 85,68 4. Engels Julien Aalter 20 91,26 5. Van Hoecke

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt:

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt: Nieuwe lokalen komen erg dichtbij Beste Prietenul lezers, Waarschijnlijk kent u de huidige Chiro lokalen zeer goed en zal u het met ons eens zijn dat de chiro met het grote grasveld en de verharde speelzone

Nadere informatie

dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking

dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking Dit is het jaarverslag nieuwe stijl geïnspireerd op het jaarverslag van H.Hart in Deinze. Het is niet langer een dik boek met lange

Nadere informatie

Vrienden der Blinden Koksijde

Vrienden der Blinden Koksijde Vrienden der Blinden Koksijde Mijn hond, mijn ogen, mijn vrijheid Vrienden der blinden Koksijde is een opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. Het opleidingscentrum maakt deel uit van de vzw Het Federaal

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Boogschieting. Verlichte avondmarkt. Vleesbonkaarting. Opening kermisattracties. Tentoonstelling Wedgwood. Officiële opening Zomerliefkermis

Boogschieting. Verlichte avondmarkt. Vleesbonkaarting. Opening kermisattracties. Tentoonstelling Wedgwood. Officiële opening Zomerliefkermis Boogschieting Ledenschieting Maurice Claeysplein 13 Schuttersmaatschappij Brouwershuis Ronny Heirbrandt cafe.brouwershuis@telenet.be - 0477 33 30 42 Verlichte avondmarkt Etienne Teys b.a.h@skynet.be 09

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Gewoon sporten. G-sportorganisaties. Duurzame G-sportmaterialen. G-sportfederaties

Gewoon sporten. G-sportorganisaties. Duurzame G-sportmaterialen. G-sportfederaties Duurzame G-sportmaterialen G-sportorganisaties Het APB Sport beschikt over een uitgebreide uitleendienst met G-sportmaterialen. Voor dit initiatief werden 15 extra sportrolstoelen en één handbike aangekocht.

Nadere informatie

KENA ZOMERKAMPEN EN JEUGDVAKANTIES

KENA ZOMERKAMPEN EN JEUGDVAKANTIES KENA ZOMERKAMPEN EN JEUGDVAKANTIES 3 KENA organiseert kampen in hartje Limburg voor 8 tot 12-jarigen en voor 12 tot 16-jarigen tijdens de schoolvakanties. Een kamp duurt één week. De kampen worden gedragen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

BESTE WIELERLIEFHEBBER,

BESTE WIELERLIEFHEBBER, VIP DOSSIER BESTE WIELERLIEFHEBBER, Graag heten we u van harte welkom op de 84 e editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen, de echte slothappening van het Belgische en Nederlandse wegwielrennen. Deze

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

aan iedereen uit het onderwijsveld Wij wensen u een leerrijke en aangename COV trefdag toe!

aan iedereen uit het onderwijsveld Wij wensen u een leerrijke en aangename COV trefdag toe! Welkom! aan iedereen uit het onderwijsveld Wij wensen u een leerrijke en aangename COV trefdag toe! Namens de beheerraad van COVLA vzw en het provinciaal bestuur van COV Oost-Vlaanderen Danny De Smet provinciaal

Nadere informatie

BIJLAGE. Motivering van het voorliggende convenant

BIJLAGE. Motivering van het voorliggende convenant BIJLAGE CONVENANT VRIJWILLIGERSWERK IN UITVOERING VAN HET PROTOCOL BETREFFENDE DE SAMENWERKING TUSSEN DE MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN EN DE PROVINCIES TIJDENS DEZE LEGISLATUUR Motivering

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 contactpersoon tel. fax e-mail Simon Lameire +32 (0)476 96 79 57 +32 (0)3 450 44 45 simon.lameire@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Schenk een legaat of duo-legaat aan de Clemensactie...hun toekomst, onze zorg.

Schenk een legaat of duo-legaat aan de Clemensactie...hun toekomst, onze zorg. Schenk een legaat of duo-legaat aan de Clemensactie...hun toekomst, onze zorg. Hoe het begon? Clemensactie in actie in Congo Vlaamse redemptoristen hebben jaren het beste van zichzelf gegeven als missionarissen

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3, september 2013. Hoge opkomst ontbijtbijeenkomsten Aalsmeer en Amstelveen

Nieuwsbrief nr. 3, september 2013. Hoge opkomst ontbijtbijeenkomsten Aalsmeer en Amstelveen Nieuwsbrief nr. 3, september 2013 Hoge opkomst ontbijtbijeenkomsten Aalsmeer en Amstelveen Amstelveen, donderdagochtend 29 augustus om 7.45 uur s ochtends op het plein voor het raadhuis. Een vriendelijk

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

INFOBROCHURE KENNISMAKING MET DE WERKING VAN DE REDDERS AAN ZEE

INFOBROCHURE KENNISMAKING MET DE WERKING VAN DE REDDERS AAN ZEE INFOBROCHURE KENNISMAKING MET DE WERKING VAN DE REDDERS AAN ZEE DE REDDERS AAN ZEE ZIJN stoer sterk behulpzaam vriendelijk lief cool 2 INHOUDSTAFEL INLEIDING... 4 DOELGROEP... 5 INHOUD INFORMATIESESSIES...

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 20 datum 17-06-2015 week 37&38 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Gebruikersnaam: ouders,inlogcode

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Woensdag 17 november 2010 VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Voorstelling roetfiltercampagne

Woensdag 17 november 2010 VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Voorstelling roetfiltercampagne Woensdag 17 november 2010 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Voorstelling roetfiltercampagne Dames en heren, Vertegenwoordigers van Volvo, beste journalisten,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Augustus november 2017

ACTIVITEITEN Augustus november 2017 Vief -Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09 gilberte.van.uytven@telenet.be

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 3 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2016 NUMMER 3 I n h o u d 1.- verbouwing & renovatie Convent 22 2.- selectie kandidaat-bewoners 3.- weekend in Daverdisse 4.- activiteiten 5.- in en uit in Gent 6.- fiscaal

Nadere informatie

Uw steun laat blinden in Africa als Pulcherie zien

Uw steun laat blinden in Africa als Pulcherie zien A5 folder MS FID 10 14 Cataract Luik 1 - cover Mercy Ships - Hospitaalschepen voor de allerarmsten Driemaandelijks tijdschrift - P911802 Oktober-November-December - Afgiftekantoor: Brussel X Ver. Uitgever:

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Project Hadewych II. Twintig studio s voor personen met een beperking, verspreid over drie woonvormen

Project Hadewych II. Twintig studio s voor personen met een beperking, verspreid over drie woonvormen Project Hadewych II Twintig studio s voor personen met een beperking, verspreid over drie woonvormen Vesta vzw Patershoek 4 9111 Belsele T 03/780.95.40 - F 03/766.22.55 info@vesta-tnw.com www.vesta-tnw.be

Nadere informatie

INDIA. Bezoek aan Balanand & Umang & Mumbai. Kort reisverslag. Oktober 2014. David en Joke

INDIA. Bezoek aan Balanand & Umang & Mumbai. Kort reisverslag. Oktober 2014. David en Joke INDIA Bezoek aan Balanand & Umang & Mumbai. Kort reisverslag. Oktober 2014. David en Joke Het was bijzonder indrukwekkend, van de eerste tot de laatste minuut, voor ons alle vier; Karin, voorzitter van

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2015 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2015 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2015 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

CLUBACTIVITEIT PANATHLON BRUSSEL Dinsdag 22 mei u Serwir Sint-Niklaas

CLUBACTIVITEIT PANATHLON BRUSSEL Dinsdag 22 mei u Serwir Sint-Niklaas CLUBACTIVITEIT PANATHLON BRUSSEL Dinsdag 22 mei 2012 19.00u Serwir Sint-Niklaas Sprekers: Thema: Vinni ARRENDELL en Koen MAES PLAYING FOR SUCCES V.l.n.r. Luc Van Landschoot en Paul De Broe Paul, Maurice

Nadere informatie

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen.

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen. Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders In dit nummer informatie over Maaltijden Bal en

Nadere informatie

Zie je jezelf al zitten?

Zie je jezelf al zitten? 28 stad & esch & diever & meppel 29 Bij ons ben je in een omgeving waar leren en ontdekken als vanzelf gaat. Een omgeving die je de ruimte biedt die je nodig hebt. En wat je nodig hebt, is niet elk moment

Nadere informatie

Volgend schooljaar wordt er een praktijkruimte gehuurd bij Stenfert Interieurbouw in Dieren. Er worden dan praktijklessen op locatie verzorgd.

Volgend schooljaar wordt er een praktijkruimte gehuurd bij Stenfert Interieurbouw in Dieren. Er worden dan praktijklessen op locatie verzorgd. Jaargang 4, nummer 10 Maand juli 2016 Van de directeur Geachte ouder/verzorger/lezer, Voor u ligt het laatste infobulletin van dit schooljaar. Het is een goed jaar geweest met veel mijlpalen op allerlei

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

Spring in t Veld Keerbergen: PAASVAKANTIE

Spring in t Veld Keerbergen: PAASVAKANTIE Spring in t Veld Keerbergen: PAASVAKANTIE Hieronder staan de themadagen die we organiseren tijdens de paasvakantie. Vanaf de volgende pagina vind je al de praktische informatie die je nodig hebt. 8 april

Nadere informatie

Bent U verontwaardigd over de rampen in de textielindustrie in Bangladesh?

Bent U verontwaardigd over de rampen in de textielindustrie in Bangladesh? Nieuwsbrief Bangladesh - 17 de jaargang / nr 69 /2de kwartaal 2013 verschijnt driemaandelijks P910714 Masspost 2800 Mechelen Mechelen, 13 juni 2013 Bent U verontwaardigd over de rampen in de textielindustrie

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Allimpic s Gazetje. Editie Januari Februari - Maart

Allimpic s Gazetje. Editie Januari Februari - Maart Allimpic s Gazetje Editie Januari Februari - Maart 2017 Allimpic s Gazetje 1 Verjaardagen Kalender Januari Januari 2 januari Katrien Wittevrongel 7 januari Zwemmen Mini-voetbal Louis Verholle 14 januari

Nadere informatie

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016)

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief mei 2016 1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht

Nadere informatie

Apotheose met tafelgesprekken in vier huizen

Apotheose met tafelgesprekken in vier huizen zaterdag 27 september 2014 Apotheose met tafelgesprekken in vier huizen Vzw Heikom en de Vrije Kleuter- en Lagere School Sint-Laurens, Sint-Kruis-Winkeldorp 73/114 Activiteit Speelhuis van14 tot 16 uur.

Nadere informatie

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 nieuwsbrief voor Muzemixleden en -ouders jaargang 16, nummer 4, juni 2015 Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 Huis, huizer, huist lees meer op pagina 4 Dit wordt Muzemix, volgend werkjaar lees

Nadere informatie

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011. Beste,

NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011. Beste, NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011 Beste, Je hebt via www.atelierartisjok.be ingetekend op de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal je wat meer wegwijs maken in diverse thema's rond planten en tuinarchitectuur. Suggesties

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting De Klaprozen

Beleidsplan Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Beleidsplan Stichting De Klaprozen 2013-2016 Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Februari 2013 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een

Nadere informatie

wedstrijduitslagen seizoen 2016

wedstrijduitslagen seizoen 2016 wedstrijduitslagen seizoen 2016 Elleboogvissers 2016 Pagina 1 reeks 1 zaterdag 19/03/2016 Stek1 Gewicht1 Punten1 1 DHAENENS TOM 12 15.885 1 2 VAN DAELE LUCIEN 14 12.165 2 3 CAEYTANT ERWIN 8 9.090 3 4 DE

Nadere informatie

... afval overal! 20 de jaargang nummer 8 13 november 2014 nieuws uit leefschool de oogappel. kleuter- en lager onderwijs

... afval overal! 20 de jaargang nummer 8 13 november 2014 nieuws uit leefschool de oogappel. kleuter- en lager onderwijs 20 de jaargang nummer 8 13 november 2014 nieuws uit leefschool de oogappel. kleuter- en lager onderwijs bisdomkaai 1. 9000 gent. telefoon 09 2338532. fax 09 2243060 www.bsdeoogappel.be bs.de.oogappel@pantarhei.be

Nadere informatie

Cursussen en workshops voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en jongeren met het syndroom van Down

Cursussen en workshops voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en jongeren met het syndroom van Down Cursussen en workshops voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en jongeren met het syndroom van Down Missie Brood bakken hoort als het ware bij de oerbeelden van het leven: het geeft een

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00576 Onderwerp: Addenda bij subsidieovereenkomsten tussen de Stad Gent en het SVK OCMW Gent als gevolg van enerzijds

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER In deze nieuwsflits Genomineerd Tuinwerkzaamheden Alleengaande moeder Huisraad Strongman run Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers Genomineerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Vrolijk Pasen! Pasen... nieuw leven... geen einde... ECHT worden

Vrolijk Pasen! Pasen... nieuw leven... geen einde... ECHT worden Pasen... nieuw leven... geen einde... ECHT worden Echt is niet hoe je gemaakt bent, zei het Leren Paard. Het is iets dat met je gebeurt. Als een kind lang, heel lang van je houdt, niet alleen om met je

Nadere informatie

N8 van de dubbels. Opgelet!!!!

N8 van de dubbels. Opgelet!!!! 29.06.2016 Opgelet!!!! Procedure voor Sportongevallen zie TCD website rubriek Clubinfo/Sportongevallen Verantwoordelijke TCD: Tourlamain Marianne Gsm: 0479/27 19 49 Mortier Sabine Gsm: 0499/99 89 80 N8

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Hierbij meld ik u dat ik akkoord ga met de subsidiëring van bovenvermelde opdracht met uitsluiting van:

Hierbij meld ik u dat ik akkoord ga met de subsidiëring van bovenvermelde opdracht met uitsluiting van: Brussel, 7/05/2014 VZW Sint-Ludgardisschool Merksem Du Chastellei 48 2170 MERKSEM Uw kenmerk Ons kenmerk Bijlage(n) V.20380 5 Vragen naar E-mail Telefoonnummer Valerie De Slegte Valerie.DeSlegte@agion.be

Nadere informatie

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 19 1-07-2017 Musical groep 8. Gisterenavond was de musical van groep 8. Alle ouders, kinderen en collega s hebben ontzettend genoten. Het was weer een prachtige musical

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief September Schooljaar 2014 2015

Nieuwsbrief September Schooljaar 2014 2015 ODAB Westerschool Wildervank DATALIJST September 01 Hercontrole LOT groep 7 en 8 01 Groepsinformatieavond (GIA) groep 5-6 18.45 19.45 Groepsinformatieavond (GIA) groep 7-8 20.00 21.00 02 Groepsinformatieavond

Nadere informatie

Jaargang 20142015 nummer 17. 19 mei 2015

Jaargang 20142015 nummer 17. 19 mei 2015 19 mei 2015 Data om te onthouden: 19 mei: Riekje jarig 25 mei: Tweede Pinksterdag 29 mei: Ria jarig 29 mei: ADV groepen 1/2 01 juni: Hanneke Uytdewilligen jarig 05 juni: Schoolviering 10 juni: Buitenspeeldag

Nadere informatie

November - december 2017

November - december 2017 November - december 2017 1 15 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani, Wunian en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

HET OPEN POORTJE VZW vraagt uw hulp via het DUO-LEGAAT UW FINANCIËLE STEUN KAN ONS HELPEN OM KWETSBARE GEZINNEN MET JONGE KINDEREN TE HELPEN!

HET OPEN POORTJE VZW vraagt uw hulp via het DUO-LEGAAT UW FINANCIËLE STEUN KAN ONS HELPEN OM KWETSBARE GEZINNEN MET JONGE KINDEREN TE HELPEN! HET OPEN POORTJE VZW vraagt uw hulp via het DUO-LEGAAT UW FINANCIËLE STEUN KAN ONS HELPEN OM KWETSBARE GEZINNEN MET JONGE KINDEREN TE HELPEN! Een overzicht van onze afdelingen: Antwerpen CKG Het Open Poortje

Nadere informatie