de Klaverkrant Zomernummer 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de Klaverkrant Zomernummer 2013"

Transcriptie

1 de Klaverkrant Zomernummer 2013 Jaargang 15 nummer 2 Inhoudstafel Woord vooraf Woord vooraf (1) Het woord is aan Gaby(2) Matthias (2) Annelies / Tom (3) Kadoe (3/4) Compostelabikers (4/5) Special Olympics (6) Gift (7) Integratiedag (7) Villa MoNa (8) Beste lezer Onze eindredacteur is er even niet, gelukkig uw Klaverkrant wel. Mogelijks is het nog wennen aan de nieuwe vormgeving, want dit is inderdaad de tweede editie van de Klaverkrant in nieuwsbrief-formule. De redactie wil u blijven vergasten met allerlei nieuws, groot en klein, maar wil tevens inspelen op de digitale ontwikkelingen. Fijne zomer gehad? Els Vyncke, eindredacteur ad interim De klaverkrant: wat met mijn abonnement??? De vernieuwing van de Klaverkrant zet zich ook door in de abonnementen, graag willen we namelijk de Klaverkrant zoveel als mogelijk digitaal aan onze lezers bezorgen (via , de website). Dat maakt dat u dan voortaan GRATIS (en in kleur!)de Klaverkrant kan lezen. Bovendien is dit ook milieuvriendelijk: we sparen zo immers papier & inkt uit. Als uw huidig abonnement afloopt, kan u dan ook intekenen op de gratis digitale versie. Wie graag een papieren versie blijft ontvangen, kan dat natuurlijk ook: voor 5 ontvangt u een volledige jaargang (= 4 nummers). Ook de regeling omtrent een steunabonnement of een ere-abonnement, blijft bestaan. Alle info daartoe vindt u achteraan in deze Klaverkrant. We brengen u uiteraard tijdig op de hoogte wanneer uw huidige abonnement afloopt.

2 De Klaverkrant zomernummer, /8 Het woord is aan Gaby Beste Lezer, Met het Vierklaverfeest 2013 te Landegem hebben we ook het 25-jarig bestaan van De Vierklaver onder de aandacht gebracht is een eerste aanleiding; immers op 01/12 /1988 werd de vzw opgericht door mevrouw Lieve Deneir-Pede. Samen met haar zijn er nog steeds heel wat stichtende bestuurders die zorg dragen voor onze werking is dan de tweede aanleiding; per 1 november 1989 werd de vzw erkend door toenmalig minister Lenssens als tehuis en dagcentrum. De ondersteuning heeft sedertdien een hele uitbreiding gekend: van 74 bewoners naar 94, van 10 plaatsen dagcentrum naar 41 plaatsen (begeleid werken inbegrepen). Doorheen de periode zullen we regelmatig op onze 25 ste verjaardag terugkomen, maar één en ander houden we nog geheim. Het is bij deze gelegenheid ook passend om een gemeende PROFICIAT en DANK uit te zenden naar de vele sympathisanten, organisaties, service-clubs, ondernemingen, die ons in de 25 jaar hebben gesteund en steeds weer steunen: financieel, als vrijwilliger, in natura,. Ook op heden vallen ons een aantal steuninitiatieven te beurt: lees verder in deze Klaverkrant, o.a. over de Compostela-Bikers. We kunnen enkel herhalen dat deze (financiële) steun broodnodig is. Immers langs de ene zijde worden we geconfronteerd met meer overheidsbezuinigingen en met stijgende levensduurte; anderzijds dwingt ons de evolutie in de zorgvraag tot verder investeren en aanpassen van het zorgaanbod. Het ouder worden van de bewoners en de nood aan voldoende plaatsen (zie in de pers berichten over wachtlijsten) zijn twee belangrijke redenen om dapper door te zetten. 25 jaar is een (kleine) mijlpaal, maar lang niet een eindpunt! Gaby Van Landschoot, algemeen directeur Matthias Het begeleidersteam van de huizen 2 en 4 hadden Matthias Reynaert tot voor kort als Teamcoach (groepshoofd). We wensen Matthias alle succes toe in zijn nieuwe job bij collega-voorziening vzw De Bolster (Zwalm), en bedanken hem voor de loyale en joviale rol die hij vervuld heeft in De Vierklaver

3 De Klaverkrant zomernummer, /8 Annelies / Tom Benevens andere kaderleden zijn de ortho-agogen sterkhouders van een kwalitatieve, aan de zorgvraag afgestemde, ondersteuning. Sinds enkele jaren heeft Jef Stroo de leiding over dit gebruikersbeleid als lid van het directiecomité. Collega ortho-agogen zijn: - Thomas Lenaerts: Dagcentrum Kadoe (Maldegem) en huizen te Adegem - Tom Demeulenaere: dagcentrum Landegem en huizen te Landegem. Vermits Tom in tijdskrediet is, wordt hij sedert 1 september (en tot het einde van dit jaar) vervangen door Annelies Martens. Dagcentrum KADOE Het huidig activiteitencentrum De Bogaarde wordt: KADOE vanaf oktober 2013, over de verhuis meer in de volgende Klaverkrant Wie zijn we? Dagelijks komen in de Bogaarde een 24-tal deelnemers samen. De deelnemers werken in ateliers, die ze zelf kiezen. In overleg met hun begeleider, kunnen ze dagelijks kiezen tussen enkele activiteiten, waarbij kleine geschenkartikelen gemaakt worden. Wat doen we? In ons crea-atelier maken we handgeschept papier en verwerken dit tot wenskaarten voor alle gelegenheden. Ook bestellingen nemen we aan. Daarnaast durven we ons wel ns wagen aan het creëren van kleine kunstwerkjes. Onze bakkerij is gekend om zijn lekkere likeuren, advocaat, confituren, verschillende broden en gebak op bestelling.

4 De Klaverkrant zomernummer, /8 Het zeepatelier is een ware oase van kleuren en geuren! Er wordt badzout, douchegel en zeep gemaakt. In het houtatelier kan je terecht voor allerlei doopsuikerpresenten, kapstokken en fotokaders,. En we doen nog veel meer Enerzijds via begeleid werk: een deelnemer gaat alleen werken (na een intense opleiding door een job coach. Die gaat regelmatig op bezoek op het werkplaats). Op die manier zijn er al heel wat deelnemers aan het werk. Vb. oud ijzer, een school, in een rusthuis,. Anderzijds via enclavewerking: een kleine groep deelnemers gaat samen met een begeleid(st)er werken. Momenteel zijn er 2 groepen actief. Een groep gaat wekelijks naar een zorgboerderij, een andere groep doet voorbereidend werk in een champignonkwekerij. Ontspanning Er wordt niet altijd gewerkt in het dagcentrum. Geregeld zijn er uitstappen, wekelijkse sport en pc vaardigheden hoort er zeker ook bij. De Compostelabikers Het startmoment, zondagmorgen 1 september 2013, is inderdaad een heel gezellige ontmoeting geworden. Heel veel familie, vrienden, sympathisanten zijn de Compostela-ploeg komen uitwuiven. Lenen 7 te Adegem (vzw De Vierklaver) is ook voor de bewoners en begeleiders een heuglijke moment geworden. Tutti Colori (muziekgroepje van De Vierklaver) en de "bevoorradingsstand" (met koffie, koeken en frisdrank) onderstreepten de kans op gezelligheid en vriendelijkheid. Voor de Bikers van start konden, hebben we via Alain De Ruyter het verhaal achter het initiatief gehoord.. De ploeg werd onder warm applaus voorgesteld. Minister Joke Schauvliege gaf hen nog een tochtbezinning en steen mee.

5 De Klaverkrant zomernummer, /8 Vlaams parlementslid en Schepen Valerie Taeldeman stempelde officieel de getuigenboekjes af. Daarmee stond elkeen klaar om het startschot te horen. Tutti Colori had nog een speciaal lied in pette om de Bikers mee te geven (zie verder). Enkele bewo(o)n(st)ers en begeleid(st)ers stonden inmiddels ook klaar om de Compostelabikers de wijk "uit te rijden". Namens de voorzitster, mevrouw Lieve Deneir-Pede, danken we alvast de Bikers en allen die dit initiatief onderteunen. Een mooi geschenk ter gelegenheid Het geheim van de steen van het 25-jarig bestaan van de v.z.w. Goede moed en kom behouden terug... Gabriël Van Landschoot directeur vzw De Vierklaver Het is een eeuwenoud gebruik dat de pelgrims naar Santiago een steen van thuis meedragen op hun tocht en deze achter laten bij het ijzeren kruis van Foncebadon. Mevr. Deneir wou de steen niet zo maar anoniem aan de Spaanse zon overleveren en hem onttrekken aan de vergetelheid, door het logo van de Vierklaver erop te laten aanbrengen. Alzo kwam ze met 2 Vlaamse zandstenen bij ons in de Bogaarde met de vraag om er iets creatiefs mee aan te vangen. Na wat overleg (zonder kan echt niet) hebben we onze creatieve impulsen losgelaten met het gekende gevolg. De Vierklaver zal nu ook enige tijdelijke naambekendheid krijgen in Galicië. De steen werd overhandigd door Minister Joke Schauvliege. Goed om te weten: Door het neerleggen van de steen gooit men symbolisch de zonden van zich af. Zou dit voor ons allen gelden?

6 De Klaverkrant zomernummer, /8 Special Olympics Hierna de resultaten (en medailles) van onze sporters: In 2014 gaan de nationale (Belgische) Special Olympics niet door, vermits ons land gastland is van de Europese Special Olympics (13-20 september). De Vierklaver zal met trots de resultaten volgen van onze (enige) deelneemster: Stefanie Van Wijnsberghe En nu het overzicht van de sportresultaten 2013: 1. Michaël Van den Broecke, 50 m run: 8 ste plaats- Softbalwerpen: 3 de plaats (brons) - Staande vertesprong: 5 de plaats 2. Patrick De Vogelaere, 1 km wielrennen: 1 ste plaats (goud) 3. Peter De Wilde 1000 m driewieler: 1 ste plaats (goud) 4. Albert Van der Velpen, Bowling Men A2: 6 de plaats 5. Joery Van Parys 100 m run: 7 de plaats 200 m run: 7 de plaats - Vertesprong: 4 de plaats 6. Nicolas De Ruyck 1 km wielrennen: 3 de plaats (brons) 7. Tony Vermeersch, 100 m run: 6 de plaats Hoogtesprong: 5 de plaats - Vertesprong: 8 ste plaats 8. Danny Coussens Softbalwerpen: 2 de plaats (zilver) 9. Mireille Van de Walle, 50 m run: 3 de plaats (brons) Softbalwerpen: 2 de plaats (zilver) - Staande vertesprong: 3 de plaats (brons) 10. Raf Loots, Sprint snelheid: 00m13s88/100 - Initiatie kogelstoten: 6 de plaats 11. Maurice Truchet, Sprint snelheid: 00m16s98/100 - Initiatie kogelstoten: 6 de plaats 12. Stefan Thienpont, Sprint snelheid: 00m08s25/100 - Initiatie kogelstoten: 7 de plaats 13. Stefan Maenhout 100 m run: 3 de plaats - Shot put heren 4kg: 5 de plaats 14. Tom Tuerlinckx 1000 m driewieler: 2 de plaats (zilver) 15. Calle Ronny, 50 m run: 7 de plaats Softbalwerpen: 7 de plaats - Staande vertesprong: 2 de plaats (zilver) 16. Van Meirhaeghe Els Bowling Ladies C1: 7 de plaats 17. Yves Vermeirsch 50 m run: 8 ste plaats 18. Adam Van Poucke Sprint snelheid: 00m11s27/100 - Initiatie kogelstoten 6 de plaats 19. Patrick Boerman, Blessure 20. Caryn Wesley, Bowling Men A3: 6 de plaats 21. Claeys Ruth, Softbalwerpen: 3 de plaats 22. Stefanie Van Wijnsberghe 100 m run: 1 ste plaats (goud) Vertesprong: 3 de plaats (brons) - Short put 3 kg: 1 ste plaats (goud) 23. Christophe Molinarolli, 50 m run: 4 de plaats Softbalwerpen: 5 de plaats - Staande vertesprong: 1 ste plaats (goud) 24. Jurgen De Pree, 50 m run: 3 de plaats (brons) Softbalwerpen: 1 ste plaats (goud) - Staande vertesprong: 4 de plaats 25. Koen Boudonck, 1km wielrennen: 4 de plaats 26. David Wittenbol 1000 m driewieler: 1 ste plaats (goud) 27. Thijs Van de Steene 50 m run: 4 de plaats Softbalwerpen: 3 de plaats - Staande vertesprong: 1 ste plaats (goud)

7 De Klaverkrant zomernummer, /8 Gift 16/04/2013 Via de familie Lootens, werden we in contact gebracht met de FVV- Drongen. De afdeling van de Federatie Vlaamse Vrouwen had namelijk beslist om de activiteiten in Drongen stop te zetten en wou graag het positief saldo schenken aan een vereniging. Integratiedag 07/05/2013 Op 16 april hebben we de voorzitster, Martine Schellekens en en Rita Merckx ontvangen. Na een PowerPoint voorstelling van onze werking kregen we een schenking van 500. Als bestemming werd gekozen om dit bedrag toe te voegen aan het budget voor de buitenfitness toestellen in de snoezeltuin. Bij de opening zullen we het zeker niet nalaten om hen uit te nodigen. Met deze nog eens onze welgemeende dank! Ria Despiegelaere Van Annelies Bollaert, leerkracht in de Sint-Paulusschool te Gent, kregen we de vraag of we geïnteresseerd waren in een integratiedag met leerlingen van het 4 e middelbaar. Villa Mona Doelstelling van deze dag was leerlingen te laten kennismaken met andere doelgroepen in de samenleving. Daar wij deze doelstelling onderschrijven en regelmatig hiervoor samenwerken met scholen stonden wij open voor deze vraag. De enige struikelblok was de grootte van de groep leerlingen. Na wat brainstormen kwamen we op het idee om de leerlingen een animatienamiddag te laten verzorgen in Ter Kale. We kregen een prachtige show en daarna mochten we in 2 groepen opdrachten uitvoeren: muziek maken en bewegen met een grote spelparachutte op de parking. In de pauze werden we verwend met heel wat lekkers dat de leerlingen zelf hadden gemaakt. Het was een geslaagde namiddag en zeker voor herhaling vatbaar.. Voor vuile wasjes groot en klein Moet je bij Villa Mona zijn Ons nieuw waslokaal o zo groot daar hadden we al jaren van gedroomd We zijn heel gelukkig en fier en doen de was met nog meer plezier We hebben onze open armen om te werken Vele kasten op alles op te bergen We zijn dus MEGA blij vanwege Villa MoNa

8 De Klaverkrant zomernummer, /8 Abonnement: Een abonnement op de Klaverkrant kun je op elk moment verkrijgen en geldt voor 4 opeenvolgende nummers. Bezorg ons je naam en adres aan: vzw De Vierklaver Haarkenstraat 32 a 9850 Landegem Colofon: Redactieleden: - Danny de Sloover - Gabriël Van Landschoot - Tom Demeulenaere Werken mee aan dit nummer: - Els Vyncke - Team Kadoe - Ria Despiegelaere - team was Het V.A.P.H. erkent en subsidieert vzw De Vierklaver De Provincie Oost-Vlaanderen geeft een bijzondere subsidie voor het dagcentrum HANNAH. Verantwoordelijke uitgever: Dhr. Gabriël Van Landschoot, Haarkenstraat 32 a, 9850 Landegem Kostprijs: Digitaal abonnement GRATIS Gewoon abonnement 5,00 Steunabonnement 6,00 Ere-abonnement 15,00 te storten op: Leden Gebruikersraad (sedert 21/06/2011): Dhr. Pol Plesters (voorzitter) Mevr. Antoinette De Waele Dhaese (waarnemer Raad van Bestuur) Mevr. Lucie Van Landeghem (lid klachtencommissie) Mevr. Carina Vanderhaeghen (mede-voorzitter) Dhr. Aureel Dhooge Dhr. Luc Mouton Mevr. Anja De Boever Dhr Eddy Derieuw Mevr. Brigitte Cocquyt Mevr. Nicole Permentiers Mevr. Anny Lameire Mevr. Carine Vandaele Dhr. Rafaël Desmedt Dhr. Jackie Verhoye Mevr. Arlette Veys Dhr. Paul Raman bewoners/deelnemers die met een coach aansluiten bij de Gebruikersraad (sedert 21/06/2011) Dhr. Lucien De Bo Dhr. Carlo Vercruysse Mevr. Elke Timmerman Giften aan vzw De Vierklaver kan je storten op rekeningnummer BE Vanaf 40 ontvangt u een attest voor fiscale aftrek.

de Klaverkrant herfstnummer 2013

de Klaverkrant herfstnummer 2013 de Klaverkrant herfstnummer 2013 Jaargang 15 nummer 3 Inhoudstafel Woord vooraf (1) Het woord is aan Gaby (2) PC Caritas (2) Dansfeest (3) Compostelabikers (4) Dolle dierendag (4) Inclusietoets (6) Woord

Nadere informatie

de Klaverkrant Lentenummer 2014

de Klaverkrant Lentenummer 2014 de Klaverkrant Lentenummer 2014 Inhoudstafel Woord vooraf (1) Het woord is aan Gaby (2) Week van de Vrijwilliger (3) Woord vooraf Beste lezer Jaargang 16 nummer 1 Aswoensdagviering te Landegem (4) Koffiestop

Nadere informatie

de Klaverkrant Zomernummer 2014

de Klaverkrant Zomernummer 2014 de Klaverkrant Zomernummer 2014 Inhoudstafel Woord vooraf (1) Het woord is aan Manu (2) De eerste maanden van Kadoe (3) Woord vooraf Beste lezer Jaargang 16 nummer 2 KORT: op de Vierklaveragenda (6) Jaarverslag

Nadere informatie

de Klaverkrant Lentenummer 2013

de Klaverkrant Lentenummer 2013 de Klaverkrant Lentenummer 2013 Jaargang 15 nummer 1 Woord vooraf Beste lezer, Inhoudstafel Is dit wel de Klaverkrant? (1) Het woord is aan Gaby (2) Vastenacties 2013 (2) De Bogaarde zocht en vond (3)

Nadere informatie

Oostnieuwkerke, juni 2011. Geachte mevrouw, geachte heer,

Oostnieuwkerke, juni 2011. Geachte mevrouw, geachte heer, Oostnieuwkerke, juni 2011 Geachte mevrouw, geachte heer, Sinds 1978 voorziet Kerckstede vzw begeleiding, huisvesting en dagbesteding aan volwassen personen met een matige tot ernstige mentale handicap.

Nadere informatie

CHIRO SINGA S LEIDING

CHIRO SINGA S LEIDING CHIRO SINGA S LEIDING Hoofdleiding is aangeduid in het VET 1960-1961 Torck Lucien Teyvaert Gilbert Verzele Hervé Rogge Adelin Ketels Adelin Pater Hippoliet (proost) 1961-1962 Torck Lucien Verzele Hervé

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. %

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % 1. De Graeve Antoine Waarschoot 20 47,82 25,0 2. Schijvynck Adelin Lovendegem 20 60,80 22,5 3. Van Landschoot Gebrs. Maldegem 20 63,18 20,0 4. Engels Julien

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 5 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2017 NUMMER 5 I n h o u d 1 - wij zoeken een goede buur 2 - afbouw Convent 22 3 - fiscaal voordelig schenken 4 - merci aan d Ouwe Garde 5 - steun van de provincie 1 - W

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

Bijzonder. nieuws. Een wereld te winnen met bewegen! Nummer 2, 2014. Nieuwsbrief voor donateurs

Bijzonder. nieuws. Een wereld te winnen met bewegen! Nummer 2, 2014. Nieuwsbrief voor donateurs Bijzonder Nummer 2, 2014 nieuws Nieuwsbrief voor donateurs Een wereld te winnen met bewegen! Fonds verstandelijk gehandicapten is onderdeel van Stichting Meedoen mogelijk maken. Nieuws Geachte donateur,

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

VLASKO. Vlaamse School Komen. Woord van de voorzitter. Colofon

VLASKO. Vlaamse School Komen. Woord van de voorzitter. Colofon VLASKO Vlaamse School Komen Belgie - Belgique BP PP 8900 Ieper Esplanade BC 31414 Erkenningsnummer P911223 Colofon VLASKO Kwartaalblad van De Vrienden van de Taalkoffer 2 e jaargang nr.5 - september 2014

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr %

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % 1. De Sy Patrick Boekhoute 20 81,61 2. Saelens Richie & Ludo Maldegem 20 82,21 3. Marclé Rudi Maldegem 20 85,68 4. Engels Julien Aalter 20 91,26 5. Van Hoecke

Nadere informatie

LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT

LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT 13 de EDITIE LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT i.s.m. Leo s Audenaerde - 27.09.2015 - LIEDTS PARK OUDENAARDE Geachte Heer, Mevrouw, Naar jaarlijkse traditie nodigt de Lions Club van Oudenaarde u uit voor haar

Nadere informatie

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes!

DE KASTANJEKRANT. De allereerste Kastanjekrant! INHOUD NOVEMBER 2012. Activiteitenkalender 2-3. Achter de schermen 4. Welkom nieuwe Elise & Agnes! DE KASTANJEKRANT NOVEMBER 2012 De allereerste Kastanjekrant! Er is lang over nagedacht en hard aan gewerkt maar met veel trots stellen we u de allereerste editie van onze Kastanjekrant voor! Bij het begin

Nadere informatie

dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking

dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking Dit is het jaarverslag nieuwe stijl geïnspireerd op het jaarverslag van H.Hart in Deinze. Het is niet langer een dik boek met lange

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

aan iedereen uit het onderwijsveld Wij wensen u een leerrijke en aangename COV trefdag toe!

aan iedereen uit het onderwijsveld Wij wensen u een leerrijke en aangename COV trefdag toe! Welkom! aan iedereen uit het onderwijsveld Wij wensen u een leerrijke en aangename COV trefdag toe! Namens de beheerraad van COVLA vzw en het provinciaal bestuur van COV Oost-Vlaanderen Danny De Smet provinciaal

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 contactpersoon tel. fax e-mail Simon Lameire +32 (0)476 96 79 57 +32 (0)3 450 44 45 simon.lameire@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt:

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt: Nieuwe lokalen komen erg dichtbij Beste Prietenul lezers, Waarschijnlijk kent u de huidige Chiro lokalen zeer goed en zal u het met ons eens zijn dat de chiro met het grote grasveld en de verharde speelzone

Nadere informatie

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!?

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw is... op stap gaan bijleren nieuwe mensen Bijleren op een plezante manier. Nieuwe dingen uitproberen. Nieuwe mensen leren

Nadere informatie

Zes generaties warme toewijding

Zes generaties warme toewijding Zes generaties warme toewijding De geschiedenis van familiebedrijf Bakker van de Ven Bij gelegenheid van het 75-jarig bestaan in Venhorst Venhorst, juni 2010 PAG 1 INHOUD Voorwoord Inleiding 1 Martinus

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

INFOBROCHURE KENNISMAKING MET DE WERKING VAN DE REDDERS AAN ZEE

INFOBROCHURE KENNISMAKING MET DE WERKING VAN DE REDDERS AAN ZEE INFOBROCHURE KENNISMAKING MET DE WERKING VAN DE REDDERS AAN ZEE DE REDDERS AAN ZEE ZIJN stoer sterk behulpzaam vriendelijk lief cool 2 INHOUDSTAFEL INLEIDING... 4 DOELGROEP... 5 INHOUD INFORMATIESESSIES...

Nadere informatie

Boogschieting. Verlichte avondmarkt. Vleesbonkaarting. Opening kermisattracties. Tentoonstelling Wedgwood. Officiële opening Zomerliefkermis

Boogschieting. Verlichte avondmarkt. Vleesbonkaarting. Opening kermisattracties. Tentoonstelling Wedgwood. Officiële opening Zomerliefkermis Boogschieting Ledenschieting Maurice Claeysplein 13 Schuttersmaatschappij Brouwershuis Ronny Heirbrandt cafe.brouwershuis@telenet.be - 0477 33 30 42 Verlichte avondmarkt Etienne Teys b.a.h@skynet.be 09

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Gewoon sporten. G-sportorganisaties. Duurzame G-sportmaterialen. G-sportfederaties

Gewoon sporten. G-sportorganisaties. Duurzame G-sportmaterialen. G-sportfederaties Duurzame G-sportmaterialen G-sportorganisaties Het APB Sport beschikt over een uitgebreide uitleendienst met G-sportmaterialen. Voor dit initiatief werden 15 extra sportrolstoelen en één handbike aangekocht.

Nadere informatie

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014 1 van 5 Hofbode - 13 mei 2014 Terugblik palmpasenoptocht Stichting Opkikker Wij, Ilse en Cas Hoge willen graag iedereen heel erg bedanken voor het inleveren van de mobieltjes voor de Stichting Opkikker.

Nadere informatie

CLUBACTIVITEIT PANATHLON BRUSSEL Dinsdag 22 mei u Serwir Sint-Niklaas

CLUBACTIVITEIT PANATHLON BRUSSEL Dinsdag 22 mei u Serwir Sint-Niklaas CLUBACTIVITEIT PANATHLON BRUSSEL Dinsdag 22 mei 2012 19.00u Serwir Sint-Niklaas Sprekers: Thema: Vinni ARRENDELL en Koen MAES PLAYING FOR SUCCES V.l.n.r. Luc Van Landschoot en Paul De Broe Paul, Maurice

Nadere informatie

KENA ZOMERKAMPEN EN JEUGDVAKANTIES

KENA ZOMERKAMPEN EN JEUGDVAKANTIES KENA ZOMERKAMPEN EN JEUGDVAKANTIES 3 KENA organiseert kampen in hartje Limburg voor 8 tot 12-jarigen en voor 12 tot 16-jarigen tijdens de schoolvakanties. Een kamp duurt één week. De kampen worden gedragen

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016)

1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht (tot 20 juni 2016) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief mei 2016 1. Ten Berge Team vzw stelt voor: Fietszoektocht

Nadere informatie

Olympische spelen 2011 Beverlo

Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo Olympische spelen 2011 Beverlo De Olympische spelen vinden deze zomer in België plaats! Meer bepaald in Beverlo-Beringen. We worden op 3 juli verwacht voor de grootse openingsceremonie,

Nadere informatie

Uw thuis in Temse. t WoonAnkertje WE VERANDEREN VAN NAAM! ROMMELMARKT SOMPERSHOEKWIJK PROJECT DE BRABANDER FEEST MARIADAL. Editie 1 / september 2015

Uw thuis in Temse. t WoonAnkertje WE VERANDEREN VAN NAAM! ROMMELMARKT SOMPERSHOEKWIJK PROJECT DE BRABANDER FEEST MARIADAL. Editie 1 / september 2015 Uw thuis in Temse t WoonAnkertje 03 WE VERANDEREN VAN NAAM! 05 ROMMELMARKT 06 PROJECT DE BRABANDER 07 FEEST MARIADAL SOMPERSHOEKWIJK Editie 1 / september 2015 1 BESTE HUURDER Wij zijn bijzonder fier ons

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 20 datum 17-06-2015 week 37&38 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Gebruikersnaam: ouders,inlogcode

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 3 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2016 NUMMER 3 I n h o u d 1.- verbouwing & renovatie Convent 22 2.- selectie kandidaat-bewoners 3.- weekend in Daverdisse 4.- activiteiten 5.- in en uit in Gent 6.- fiscaal

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER In deze nieuwsflits Genomineerd Tuinwerkzaamheden Alleengaande moeder Huisraad Strongman run Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers Genomineerd!

Nadere informatie

INDIA. Bezoek aan Balanand & Umang & Mumbai. Kort reisverslag. Oktober 2014. David en Joke

INDIA. Bezoek aan Balanand & Umang & Mumbai. Kort reisverslag. Oktober 2014. David en Joke INDIA Bezoek aan Balanand & Umang & Mumbai. Kort reisverslag. Oktober 2014. David en Joke Het was bijzonder indrukwekkend, van de eerste tot de laatste minuut, voor ons alle vier; Karin, voorzitter van

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2015 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2015 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2015 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Spring in t Veld Keerbergen: PAASVAKANTIE

Spring in t Veld Keerbergen: PAASVAKANTIE Spring in t Veld Keerbergen: PAASVAKANTIE Hieronder staan de themadagen die we organiseren tijdens de paasvakantie. Vanaf de volgende pagina vind je al de praktische informatie die je nodig hebt. 8 april

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 nieuwsbrief voor Muzemixleden en -ouders jaargang 16, nummer 4, juni 2015 Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 Huis, huizer, huist lees meer op pagina 4 Dit wordt Muzemix, volgend werkjaar lees

Nadere informatie

15 Oktober cake-pops versieren

15 Oktober cake-pops versieren Tweeëndertigste jaargang 4 e editie. December 2014 Nog even op de valreep een laatste vlag en wimpel. Voor alle leden die ons gesteund hebben met de sponsor actie van de Rabobank: Bedankt!!! We hebben

Nadere informatie

Kinderraad 1 oktober 2013. Aanwezig: Jongste kleuters: Lucie, Ella M Oudste kleuters: Maxim, Amber

Kinderraad 1 oktober 2013. Aanwezig: Jongste kleuters: Lucie, Ella M Oudste kleuters: Maxim, Amber Kinderraad 1 oktober 2013 Aanwezig: Jongste kleuters: Lucie, Ella M Oudste kleuters: Maxim, Amber Eerste graad: Ilios, Yna Mae Derde graad: David, Maya Tweede graad: Ferree, Marie (vervanging Jona) Nele

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

BIJLAGE. Motivering van het voorliggende convenant

BIJLAGE. Motivering van het voorliggende convenant BIJLAGE CONVENANT VRIJWILLIGERSWERK IN UITVOERING VAN HET PROTOCOL BETREFFENDE DE SAMENWERKING TUSSEN DE MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN EN DE PROVINCIES TIJDENS DEZE LEGISLATUUR Motivering

Nadere informatie

schoolnieuws september 2014 vbs de kleiheuvel pagina 1

schoolnieuws september 2014 vbs de kleiheuvel pagina 1 schoolnieuws september 2014 vbs de kleiheuvel pagina 1 welkom Beste kinderen, ouders, grootouders, We heten allen van harte welkom bij de start van het schooljaar 2014 2015! We hopen op een goede samenwerking

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel 2015

Inschrijvingsbundel 2015 SPECIAL EVENTS Inschrijvingsbundel 2015 Cermonies - Eed Vlag s Toort Art exh ibition Animaties h Torc run nthaal O Family Belgium Beste clubverantwoordelijke, Wij zijn blij om u terug te zien in de voorbereidingen

Nadere informatie

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier

Gemeentelijke basisschool Berlaar Afdeling Centrum Verslag Oudervereniging. Petrie en Marten Van Tilburg - Rossier Datum Plaats 19/09/2013 Leraarskamer Centrum Deelnemers Brigitte Veronique Natasha Van Erum Anneleen vercammen Els Dierckx Vickie Diels Sonja Vanhoefs Verontschuldigt Ann Dyckmans Joke Louage Koen Teunkens

Nadere informatie

Vrijdag 30 maart 2012. Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR

Vrijdag 30 maart 2012. Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Vrijdag 30 maart 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Viering Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Tielrode Dames en heren Vandaag start de paasvakantie. Voor

Nadere informatie

schoolkrantje nieuwtjes weetjes Dag iedereen, van onze school! Heeft u het vorige gemist? Jammer! U leest op dit moment het tweede

schoolkrantje nieuwtjes weetjes Dag iedereen, van onze school! Heeft u het vorige gemist? Jammer! U leest op dit moment het tweede Oktober 2014 Dag iedereen, U leest op dit moment het tweede schoolkrantje van onze school! Heeft u het vorige gemist? Jammer! Stuur een mailtje naar de school en we brengen het in orde! Ook dit krantje

Nadere informatie

Vrolijk Pasen! Pasen... nieuw leven... geen einde... ECHT worden

Vrolijk Pasen! Pasen... nieuw leven... geen einde... ECHT worden Pasen... nieuw leven... geen einde... ECHT worden Echt is niet hoe je gemaakt bent, zei het Leren Paard. Het is iets dat met je gebeurt. Als een kind lang, heel lang van je houdt, niet alleen om met je

Nadere informatie

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen.

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen. Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders In dit nummer informatie over Maaltijden Bal en

Nadere informatie

Circus Tico. Brochure 2010

Circus Tico. Brochure 2010 Circus Tico Brochure 2010 Overzicht Aanbod Vormingen Jeugdwerk en werkveld Kampen Initiaties Circusstage Combi Kampen Straattheater Initiatie Technieken Circus Overal Circusspel Specifieke Initiaties Kleuterinitiatie

Nadere informatie

Week INTERPAROCHIAAL NIEUWS. VORMSELVIERING op onze parochies. Met de kracht van zijn Geest gaan we verder op weg met elkaar en met God

Week INTERPAROCHIAAL NIEUWS. VORMSELVIERING op onze parochies. Met de kracht van zijn Geest gaan we verder op weg met elkaar en met God Week 21-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS VORMSELVIERING op onze parochies Met de kracht van zijn Geest gaan we verder op weg met elkaar en met God Vandaag is een nieuwe dag die ik beginnen mag en ik ben klaar

Nadere informatie

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15

Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09. Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Secretariaat: gezinsbond9050@gmail.com 09 231 42 09 Voorzitter: voorzitter.gezinsbond9050@gmail.com 09 231 73 15 Kinderoppasdienst: kinderoppas.gezinsbond9050@gmail.com 0473 97 85 24 Gezinsspaarkaart:

Nadere informatie

Zie je jezelf al zitten?

Zie je jezelf al zitten? 28 stad & esch & diever & meppel 29 Bij ons ben je in een omgeving waar leren en ontdekken als vanzelf gaat. Een omgeving die je de ruimte biedt die je nodig hebt. En wat je nodig hebt, is niet elk moment

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Optreden om 16u in. Topsporthal Vlaanderen

Optreden om 16u in. Topsporthal Vlaanderen 13 Zondag van mei 2012 12u tot 18u Gent: Topsporthal Vlaanderen, Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen info en tickets: individuelen p2, gezinnen p5 vooraf inschrijven

Nadere informatie

GR 3 Klasse C. Poule A TOT. PL. Poule B TOT. PL.

GR 3 Klasse C. Poule A TOT. PL. Poule B TOT. PL. GR 3 Klasse C Poule A 1 2 3 4 5 6 TOT. PL. B A 1 De Gussem Lieven 1 0 1 2 2 6 2 1 De Gussem Lieven 0 2 Arens Tom 1 1 0 0 1 3 4 2 Arens Tom 22 22 3 Gorrebeeck Dinny 0 1 2 0 0 3 4 3 Gorrebeeck Dinny 0 4

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00576 Onderwerp: Addenda bij subsidieovereenkomsten tussen de Stad Gent en het SVK OCMW Gent als gevolg van enerzijds

Nadere informatie

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen DEN DRIES VZW presenteert 19 de 24 en 25 juni 2015 WAT IS? Een niet te evenaren pop en rockfestival dat elk jaar door zo n 5500 personen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 VZW DE VIERKLAVER. Raad van Bestuur 24 april 2015. vzw De Vierklaver Haarkenstraat 32 a 9850 Landegem www.de-vierklaver.

JAARVERSLAG 2014 VZW DE VIERKLAVER. Raad van Bestuur 24 april 2015. vzw De Vierklaver Haarkenstraat 32 a 9850 Landegem www.de-vierklaver. JAARVERSLAG 2014 VZW DE VIERKLAVER Raad van Bestuur 24 april 2015 vzw De Vierklaver Haarkenstraat 32 a 9850 Landegem www.de-vierklaver.be Jaarverslag 2014-25 jaar De Vierklaver! 2 INLEIDING... 5 1. FEITEN

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid gecombineerd worden. 06/10/11 Een boswandeling (i.s.m. SVS) met ouders en leerlingen.

Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid gecombineerd worden. 06/10/11 Een boswandeling (i.s.m. SVS) met ouders en leerlingen. Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid gecombineerd worden. 06/10/11 Een boswandeling (i.s.m. SVS) met ouders en leerlingen. Een activiteit waarbij gezondheid/hygiëne en ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

Hierbij meld ik u dat ik akkoord ga met de subsidiëring van bovenvermelde opdracht met uitsluiting van:

Hierbij meld ik u dat ik akkoord ga met de subsidiëring van bovenvermelde opdracht met uitsluiting van: Brussel, 7/05/2014 VZW Sint-Ludgardisschool Merksem Du Chastellei 48 2170 MERKSEM Uw kenmerk Ons kenmerk Bijlage(n) V.20380 5 Vragen naar E-mail Telefoonnummer Valerie De Slegte Valerie.DeSlegte@agion.be

Nadere informatie

8TIPS OVER BANKEN EN VERZEKERINGEN GOUDKOORTS: IK HAD NOG NOOIT GEHOORD HOE GOUD KLINKT, MAAR IK WIST HET METEEN: DIT MOET HET ZIJN!

8TIPS OVER BANKEN EN VERZEKERINGEN GOUDKOORTS: IK HAD NOG NOOIT GEHOORD HOE GOUD KLINKT, MAAR IK WIST HET METEEN: DIT MOET HET ZIJN! 1 E J A A R G A N G N U M M E R 4 W W W. V E R T R E K N L. N L H E T M A G A Z I N E V O O R W O N E N, W E R K E N E N L E V E N I N H E T B U I T E N L A N D 8TIPS OVER BANKEN EN VERZEKERINGEN GOUDKOORTS:

Nadere informatie

Biennale van hedendaagse kunst

Biennale van hedendaagse kunst SPONSORING Biennale van hedendaagse kunst De Biënnale van Hedendaagse Kunst biedt om de twee jaar een groep jonge kunstenaars de kans, niet alleen om hun werk te tonen in confrontatie met dat van gevestigde

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

Dany en Jeanine bedankt!

Dany en Jeanine bedankt! 10.12.2015 Dany en Jeanine bedankt! Clubfeest Tennisclub Duinbergen (TCD) heeft reeds een tijdje een nieuwe voorzitter. Maar op zaterdag 14 november werd Dany Bailyu officieel gehuldigd voor zijn jarenlange

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting De Klaprozen

Beleidsplan Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Beleidsplan Stichting De Klaprozen 2013-2016 Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Februari 2013 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Doelstelling. Activiteiten. Concrete noden 2016-2017. Financiële steun voor: Vrijwilligers in België. Materiaal

Doelstelling. Activiteiten. Concrete noden 2016-2017. Financiële steun voor: Vrijwilligers in België. Materiaal Gratte vzw Ontmoetingen tussen valide en mindervalide jongeren bevorderen via hobby's en vakanties Gevolgd door Donorinfo sinds: 2008 Project info Doelstelling Gratte vzw is een gemeenschapsproject waar

Nadere informatie

UBUNTU BOX. Beste, Veel plezier met de Ubuntu Box!

UBUNTU BOX. Beste, Veel plezier met de Ubuntu Box! UBUNTU BOX Beste, Proficiat met de aankoop van deze Ubuntu Box. Uit één van de bonnen in deze Ubuntu Box kunt u een uniek en eerlijk geschenk kiezen dat vervaardigd is door cliënten van Groep Ubuntu. Groep

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Oostkamp, 10 maart 2016 Beste bewoner De heraanleg van de Meuleman- en Voldersstraat staat al lang op het programma. Echter tot op vandaag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011. Beste,

NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011. Beste, NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011 Beste, Je hebt via www.atelierartisjok.be ingetekend op de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal je wat meer wegwijs maken in diverse thema's rond planten en tuinarchitectuur. Suggesties

Nadere informatie

Ontstaan? Bij de start van het woonondersteuningsproject werkten de meeste mensen in de beschutte werkplaats.

Ontstaan? Bij de start van het woonondersteuningsproject werkten de meeste mensen in de beschutte werkplaats. Ontstaan? Alderande Wonen werd 30 jaar geleden opgericht Erkenning: tehuis werkenden tehuis niet werkenden beschermd wonen dio Momenteel begeleiden we 38 cliënten Bij de start van het woonondersteuningsproject

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni Info Bron Amersfoort-Vathorst 16 juni 2016 Uitgave 38, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Dagcentrum. DE ZONNEBLOEMEN vzw

Dagcentrum. DE ZONNEBLOEMEN vzw Dagcentrum DE ZONNEBLOEMEN vzw Wie zijn wij? De Zonnebloemen vzw is een dagcentrum voor volwassen personen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Wij bieden tijdens de daguren kwaliteitsvolle

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Marleen De Brauwer Popperodedries 46 9300 Aalst 053 70 12 09. donderdag 15-10- 2015: Overijse en de Druivenstreek

Verantwoordelijke uitgever: Marleen De Brauwer Popperodedries 46 9300 Aalst 053 70 12 09. donderdag 15-10- 2015: Overijse en de Druivenstreek donderdag 15-10- 2015: Overijse en de Druivenstreek maandag 16-11 - 2015: Sint-Katelijne-Waver: Groenteveiling Wintertuin van de Ursulinen dinsdag 15-12 - 2015: Kerstfeest woensdag 20-01 - 2016: Pikante

Nadere informatie