AGENDA Homeraad (6/11/2016) Afwezig: Miro, Rayna, Emma, Roselien, (Didier, Ines, Laurien, Katja, Gert- Jan, Timon, Silke, Emma)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA Homeraad (6/11/2016) Afwezig: Miro, Rayna, Emma, Roselien, (Didier, Ines, Laurien, Katja, Gert- Jan, Timon, Silke, Emma)"

Transcriptie

1 AGENDA Homeraad (6/11/2016) Afwezig: Miro, Rayna, Emma, Roselien, (Didier, Ines, Laurien, Katja, Gert- Jan, Timon, Silke, Emma) Goedkeuring vorig verslag (9/10/2016): Goedgekeurd Agenda: Feest: 11 november om 8u: IHC Voetbal 14 november om 21u30: Operation Bertha 15 november om 18u30: Lopen 22 november om 18u30: Lopen 23 november om 19u: Eatcontest 23 november om 20u: Mexican Bar 29 november om 18u30: Lopen 1 december om 19u: Granny Avond 7 december om 19u: IHC Volleybal 7 december om 20u: Sinterklaasbar 12 december: Schaatsen 19 tot 24 maart: Lustrumweek Feestje is al heel dichtbij Lichten en boxen mogen we niet vergeten. Donderdag moeten ze opgehaald worden, maar we hebben iemand nodig met een auto. Er is even niemand die die dit donderdag kan ophalen, maar als we het een ander dag pas ophalen zal dat waarschijnlijk extra geld kosten à eerst eens bekijken om het te verplaatsen en anders zoeken we nog oplossing. Accessoires voor fotoboek moeten we ook ophalen, maar dit kan nog heel de week gedaan worden: zoals camouflagenetten, Opmerking: al wat we steken in accessoires, kan niet besteed worden aan drank! Drank: moet ook deze week gekocht worden. We hebben genoeg bier! Alles wordt in flessen aangekocht! Flore kan rijden. Hoeveelheid drank? Robin weet niet zo goed hoeveel er verkocht wordt: vragen aan Anthony: 25 bakken bier, litercocktail, 3 bakken duvel, 11 flesjes kriek. (Kriek is moeilijk te vinden, misschien in de Makro of Colruyt.) Jietse ging verslag met hoeveelheid verkochte drank van andere jaren, doorsturen naar Robin, zodat hij de hoeveelheden weet. Wij kopen wijn aan in flessen normaal, maar misschien is kartonnen doosjes beter. Grote bidons water! Flessen water sparen! SCHACHTEN: waterflessen verzamelen!

2 Prijslijst: Flore heeft nog prijslijsten en zal dit doorsturen. 4 bonnetjes voor 5 euro! Praesidiumlijst van andere homes hebben, want die krijgen 1 gratis bonneke! Bonnetjes moeten ook nog aangekocht worden. HK moet ons nog één voorzien. Robin, maak een lijstje met wat we allemaal nodig hebben in de Makro. Jietse stort morgen alles op rekening en voor feest iets gaat halen, stuur best eens bericht naar Jietse. Buurtbewoner briefjes moeten nog afgedrukt worden. Flyers; er is daar een heel gedoe rond geweest. Reden ligt bij de drukker en niet aan Rayna. Ze zouden moeten toegekomen zijn, maar ze liggen niet waar ze moeten zijn. We krijgen wel 20 euro korting voor de miserie. Dinsdag gaan we rondgaan op de Bertha, maar we hebben zeker nog 2 of 3 rolletjes bonnetjes nodig = kopen. Het rondgaan gebeurt dus zonder flyers. Jolenka en Svitlana zouden willen meehelpen rondgaan. Gil wil wel zijn gang doen. Andere homes gebruiken ook bonnetjes, dus best ook kijken voor een stempeltje. Dixi toiletten moeten op tijd komen deze keer! Eerst vragen als die van de cantus nog zal toekomen! We moeten ook goede blaadjes hangen met pijlen naar de toiletten en met niet wildplassen. Fuifdoeken moeten nog nagekeken worden= zwarte doek en kijken als die proper is. Flore zal deze wassen. Kuisproduct: we hebben echt massa s. HK doneert toch. Dweilen ook in orde. Toiletpapier moet ook niet meer gekocht worden. Leuk idee van Roselien: ze wou een vlag maken met schild van Home Bertha en dan Bertha Army met alle namen op, maar we zullen zien hoeveel tijd we nog hebben. Reactie: misschien zonder Bertha Army en zonder namen, zodat we die later ook kunnen gebruiken. Wat doen met vlag? Vlag laten drukken eventueel? Kost 20 euro. Lars of Jietse kijkt voor de vlag. Anthony of Nathan stuurt site door. Facebookbericht maken voor de fuif en op alle homes posten (normaal moet het gevraagd worden aan praeses van een ander home, maar dit wordt niet echt meer gedaan= gewoon om te zeggen) Sport: Er bestaat een online kalender van alle sportactiviteiten. Morgen is er een voetbaltraining. Vorige week hebben we al gezegd tegen Rayna dat dit ging plaatsvinden en dan plots zien we ook dat er een cultuuractiviteit is. Geeft dit? Nee niet erg, waarschijnlijk toch andere mensen die zullen sporten of naar de film zouden gaan. Alles moet doorgegeven worden aan Rayna met alle data, maar evenementen worden niet op tijd gemaakt. Alles is wel zeer mooi gemaakt, maar we zouden liever alles op tijd doen.

3 Oplossing: een vastgezet bericht met alle activiteiten, maar nu moet aanvraag parkeerkaart daar nog staan. Hoe doen we het voor de evenementen? Flore babbelt nog eens met Rayna hierover. Er kunnen broodjes voor HK voetbal besteld worden. Sport doet dit voor iedereen. (Poll op facebook). Best naar Jietse sturen hoeveel het elk kost. Er zijn truitjes-outfits voor HK voetbal: fluogroen!!!! We moeten geen scheidsrechter regelen. Is er een voetbalpomp? Als je uitsteeksel hebt voor een bal, dan met kan dat met een fietspomp. Er zijn ook handschoenen aanwezig. We zouden graag elke week een vaste dag hebben om een sportactiviteit te doen, want wanneer er geen ander activiteit gepland is zouden we gewoon lopen willen inplannen. Volgende week wordt er een sessie BBB georganiseerd (er was een vraag naar). Geef op tijd een datum door naar Flore om dit aan te vragen. Idee: zoals vorig jaar eens naar de fitness gaan. 15 november om 18u30: Lopen 22 november om 18u30: Lopen 29 november om 18u30: Lopen Poll maken voor welke dag het meest aantrek heeft eventueel. 7 december is er een IHR volleybal, dus ervoor doen we een volleybaltraining. 12 december: naar kerstmarkt gaan, gaan schaatsen en jenever. Kijken bij IHR-toernooi, wie echt wil sporten en wie er komt om te supporteren: beter om te vragen aan hun dan een poll te maken daarvoor. Volgend semester: een nep VIKING RUN maken met de verschillende homes =ene parcours maken. Bierbowling met de Astrid! Kijken voor danslessen, voor het bal van HK! Salsalessen hebben we al eerder gedaan en er kwam veel volk op af. Vorig jaar is Flore naar een infosessie geweest van de DSA en er werd gezegd dat al er genoeg mensen waren en de buurtbewoners uitnodigt worden, dat we een gratis leraar kunnen krijgen, maar Kirsty kent ook iemand die eventueel les zou kunnen geven. Bar: 9 november om 20u (nu woensdag): Casino games & gezelschapsspelletjes 23 november om 20u: Mexican Bar met cocktails (maar de cocktails moeten op voorhand gemaakt worden en er mogen geen sterkedrank achter de bar gezet worden. 7 december om 20u: Sinterklaasbar Als we iets in het kot moeten zetten is het niet leuk als dit gewoon in het midden staat. Anthony ging binnen en er stonden bakken bier in het midden van de weg. Eerst moest hij daar veel tijd in steken om het aan de kant te doen. Als hij ze aan de kant kon doen dan kan dat ook van de eerste keer. Op

4 die manier was hij net op tijd voor zijn baractiviteit en bier kon niet genoeg gekoeld worden. Zet dus gewoon alles terug waar je ze gehaald hebt. Evaluatie Halloweenbar: er stonden veel mensen met een shift erop, die er niet waren zonder te laten weten. Op begin waren we zelfs maar met twee om te laten verschieten en dat is jammer voor zo n groot activiteit. Cultuur: PR: Er zijn mega veel activiteiten georganiseerd en deze zijn drie weken geleden doorgestuurd naar Rayna. maandag 7 november: cinema: Doctor Strange. Deze heeft veel interesse opgewekt. 12 december: Schaatsen en dan erna is het cultuuractiviteit en dus jenevers of iets anders drinken. 1 december om 19u: Granny Avond: met een workshop breien, soep, 23 november om 19u: Eatcontest. Dus eerst cultuuractiviteit: zoveel mogelijk Bickey burgers eten, gevolgd door baractiviteit (Mexican Bar). Eerst kijken naar hoeveel inschrijvingen er zijn en dan aantal hamburgers bestellen. Misschien dat die prijs zakt naar 2,50 per burger bij frituur. Het wordt allemaal betaald door de mensen zelf. Maak anders eerst een inschrijvingsformulier met een duidelijke grensdatum. Idee: eventueel zelf de Bickey burgers bakken. We kunnen een friteuse vragen aan de Confabula. Dit mag niet binnen, maar wel buiten. Nog eens goed uitwerken, maar zelf de burgers maken is ook een goede optie. Expres alle leuke activiteiten in het tweede semester gezet. Rayna is er niet, maar zijn er eventueel puntjes? Misschien kunnen er foto s gemaakt worden tijdens de activiteiten zelf? Jolenka wou dit wel doen. ICT: Milieu Miro kon er niet zijn, maar had een puntje doorgegeven als het rauw bericht van Fatti van de website mocht? Ja dat mag of in een hoekje een foto zetten met kruisje. Terrassen wat groener maken (met bloembakken), maar we wachten eerst op de financiële dienst. In lesvrije week of begin 2 de semester, eventueel met de andere homes iets laten bloeien in de moestuin (na het uitsterven in de winter), om toch tegen eind 2 e semester daar iets te kunnen halen. Flyers: moest er iemand mee willen naar Savaan om te flyeren, maar misschien is het de moeite niet meer.. Facebook-bericht maken en op alle homes posten. Idee: met zonnepanelen rondlopen.

5 Milieuvergadering; Sven kan er niet bij zijn. Penning: Doopcomité: VM Iedereen die mee was met praesidumweekend en die nog 5 euro moeten betalen voor KFC, doen! Doopcomité en schachten die mee aten met de frieten: 6 euro. Opm: Jasper, als de Bertha moet voorschieten, gelieve rekening te houden dat ik dat op voorhand moet weten, want er kon evengoed geen geld meer in de kas zitten. Iedereen die zijn lint nog moet betalen (niet nieuw verkozenen), gelieve dat ook te doen. Van de nieuwe linten komen de prijzen er ook op. Op Facebook komt er een lijst met hoeveel elk nog moet betalen. Evaluatie van de doop: Zorgen dat iemand anders naar kot kan gaan tijdens cantus om bier te vullen. Eventueel shiftje daarvoor doen, of gewoon alle bakken boven zetten. Hiermee wel opletten op cantussen, want op fuiven ook al veel drank gestolen. Als de drank in de gaten kan gehouden worden, dan is dit in orde. Schachten die 15 euro moeten betalen, doe dat zo snel mogelijk. Cantus evalueren: Zeden wil niemand buiten zetten van z n eigen praesidium,maar gelieve ook niet ongehoorzaam te zijn dan. Kunnen we Melissa niet meer toelaten op onze berthacantus? Nathan heeft zich verontschuldigt. Eventueel schachtenbak meer naar voor zetten, zodat stem van Flore meer kan toereiken. Schachten horen de paginanummers niet altijd. Nadoop: er zijn geïnteresseerden: 5 à 6 schachten. Zelfde uur beginnen, maar een uur of anderhalfuur laten duren. Ten laatste plaatsvinden in de laatste week van december. Probeer niet nieuwe producten te kopen voor de doop, er is nog veel over. Datum op tijd doorgeven! / Lustrum Lustrum: wordt er een comité opgesteld, nee? Receptie zou beter de zondag plaatsvinden! Donderdagavond cantus doen, aangezien vrijdag Dies Natalis is. We mogen maar 1 luide activiteit doen, dus ofwel fuif of cantus moet ergens anders. Galabal: als het op locatie moet, dan moeten we hier al voor kijken. Confabula doet veel activiteiten in de Zone: maar dit gaan wij zeker niet doen! Het is een café waar we om 1 u gedaan moeten hebben en is ook te ver van de andere homes.

6 Cantus eventueel op verplaatsing doen en galabal op de home. Canard bizar eventueel aanvragen voor cantus te doen. Als deze volzet is dan: Latin Quarter, Peanuts, Uitgaven genoeg op voorhand laten weten Hoeveel geld voor lustrumweek? Kan nog niet zeggen het is per activiteiten. Lustrumweek: Zondag 19 maart: Receptie (als receptie met cava doen, moeten we opletten,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,voor geen verlies te draaien) Maandag 20 maart: Cultuuractiviteit Dinsdag 21 maart: Galabal Woensdag 22 maart: Sportactiviteit (best toch geen bierbowling doen) Donderdag 23 maart: Lustrumcantus Uitgaven genoeg op voorhand laten weten. Hoeveel geld voor lustrumweek? Kan nog niet zeggen, het is per activiteit. Praeses en Vice / Varia: Frieten betalen van de cantus, maar al gezegd. Wie gaat de vlag nu doen? Lars waarschijnlijk. Vul iedereen dat document voor de shiftendraaiing van Roselien in: KLIK OP LINK! Feinse werd gepest tijdens de doop. Sebiet of telkens als we een activiteit houden, dan staat de zaal wat slordig, als we zo twee minuten zouden nemen om de stoelen op z n plaats te zetten, dan is het direct in orde, maar dat is misschien meer iets individueel. Even opmerken dat we heel goed bezig met het praesidium! OOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHH Communicatie kan misschien wel beter, want we zijn zelf amper op de hoogte van de activiteiten van de andere functies. Eventueel een vastgezet bericht in ons eigen praesidiumpagina met de activiteiten.

7 Volgende activiteiten: 9/11 11/11 14/11

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2018) Aanwezig: Lilith, Roselien, Ina, Noëmi, Axel, Lars, Sven, Lene, Magalie, Kirsty, Veerle, Lisa Lambrechts, Anthony, Gil, Davy, Fréderic, Cynthia, Lisa van der Vleuten, Robin,

Nadere informatie

Algemeen: PROFICIAT aan alle nieuwe praesidiumleden Het Bertha-Praesidium Vice-Praeses: Sarith Compernolle

Algemeen: PROFICIAT aan alle nieuwe praesidiumleden Het Bertha-Praesidium Vice-Praeses: Sarith Compernolle AGENDA Homeraad (9/10/2016) Afwezig: Natasja, Roselien (Emma, Silke, Didier, Ines, Timon) Goedkeuring vorig verslag (4/05/2016): Goedgekeurd Algemeen: PROFICIAT aan alle nieuwe praesidiumleden Het Bertha-Praesidium

Nadere informatie

AGENDA Homeraad (23/04/2017) Afwezig: Rayna, Feinse, Natasja (Didier, Ines, Jolenka, Laurien, Katja, Gert-Jan, Timon, Silke, Emma)

AGENDA Homeraad (23/04/2017) Afwezig: Rayna, Feinse, Natasja (Didier, Ines, Jolenka, Laurien, Katja, Gert-Jan, Timon, Silke, Emma) AGENDA Homeraad (23/04/2017) Afwezig: Rayna, Feinse, Natasja (Didier, Ines, Jolenka, Laurien, Katja, Gert-Jan, Timon, Silke, Emma) Goedkeuring vorig verslag (12/03/2017): Goedgekeurd Agenda: Feest: Sport:

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2017) Afwezig: Kirsty en Feinse Evaluatie sleutelbedeling: Ouders waren positief. Kunnen andere helpers ook betaald worden? Roselien zal het navragen. Het is zeker voor herhaling

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (15-05-2018) Afwezig: Gil, Lilith, Davy Goedkeuring vorig verslag Stavaza: Praeses: Ad hoc: Wegmarkeringen op straat bij openingen van de parking staan op de planning. Snoepautomaat in

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (07-03-2018) Aanwezig: Davy, Gil, Kirsty, Sophia, Roselien, Emma, Lilith, Veerle, Cynthia, Magalie, Robin, Noëmie, Guillaume, Lars, Fréderic, Anthony, Axel, Lene, Sven, Ruth Goedkeuring

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (20-02-2018) Aanwezig: Robin, Sven, Izaak, Veerle, Lilith, Roselien, Kirsty, Fréderic, Flore, Anthony, Gil, Magalie, Cynthia, Lars, Lene, Axel, Ruth, Davy Goedkeuring vorig verslag Ideeënbox:

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Afwezig: Fréderic, Ina, Cynthia, Axel, Davy Goedkeuring vorige verslag Stavaza: Agenda Homeraad (13-11-2018) Praeses: Cantus: o Danku om met veel aanwezig te zijn. Zowel op de opbouw, afbraak en cantus

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (21-05-2017) Afwezig: Sarith Inhoud van elke functie: Praeses & vice: communicatie bewoners en praesidium. praesidium helpen. google drive. Penning: is er nog niet. Flore is interim. Sophia

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (03-12-2018) Afwezig: Axel Goedkeuring vorige verslag Stavaza: Praeses: IHR morgen: Puntjes doorsturen voor 18u. Auto staat al maanden op de parking, vragen om hem weg te doen. Google Drive

Nadere informatie

Agenda Homeraad

Agenda Homeraad Agenda Homeraad 15-11-2017 Aanwezig: Emma, Jietse, Kirsty, Lilith, Sophia, Noëmie, Axel, Flore, Cynthia, Magalie, Gil, Davy, Izaak, Lars, Veerle, Robin, Lene, Roselien, Ruth, Fréderic, Anthony Fuif 21-11:

Nadere informatie

Verslag vergadering 21/10/15

Verslag vergadering 21/10/15 Verslag vergadering 21/10/15 Aanwezig: emma, jietse, larrie, lotte, jan, widga, vinnie, rayna, kyra, flore, roselien, didier, gil, sarith, anthony Goedkeuring vorig verslag; OK! Bar Halloweenbar o al gedaan:

Nadere informatie

Plan: bandjes laten spelen en erna een dj laten overnemen (in zaal B). -drank -versiering

Plan: bandjes laten spelen en erna een dj laten overnemen (in zaal B). -drank -versiering AGENDA Homeraad (19/02/2017) Afwezig: Miro, Feinse, Ruth (later), Natasja, (Didier, Ines, Svitlana, Laurien, Katja, Gert-Jan, Timon, Silke, Emma) Goedkeuring vorig verslag (27/11/2016): Goedgekeurd Agenda:

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (12-10-2017) Aanwezig: Roselien, Lene, Noëmie, Lilith, Cynthia, Davy, Anthony, Ruth, Ina, Fréderic, Flore, Emma, Gil, Jietse, Sophia, Guillaume, Izaak, Magali, Axel, Veerle Bespreking mededelingen

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Afwezig: Feinse, Robin, Axel, Lars, Miro Evaluatie praesidiumweekend: Agenda Homeraad (30-10-2017) Winst: dus 5,5 euro teruggestort naar de deelnemers Eigenaars: proper achtergelaten en leuke groep Meer

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Verontschuldigd Jesse Afwezig / Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Aanwezig Sarah, Lisa, Mathijs, Simon, Angèle, Lara, Roy, Benny, Dries, Cedric, Emma, Laurent, Jasper, Jasmijn

Nadere informatie

De penning wordt eveneens verwacht om naar de subsidievergadering te gaan, samen met de praeses. Deze moet de penning voorbereiden.

De penning wordt eveneens verwacht om naar de subsidievergadering te gaan, samen met de praeses. Deze moet de penning voorbereiden. Info Homeraad Hieronder volgt een korte samenvatting van wat er verwacht wordt van mensen die in het praesidium gaan. Eerst worden de algemene taken besproken, vervolgens per functie. Om te beginnen stel

Nadere informatie

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning: Vergadering 7/03 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Alex, Segers, Julien, Kwinten, Sarah, DaviT, Joshua, Tuur, Julie, Maggie, Tamos, Nathan Afwezig: Te laat: Apo Praeses: - Vrijwilligers Dies Natalis - Voor 2u

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering 11 november 2012 21u00, Bar Home Boudewijn Aanwezig: Ilse Six, Emma Dujardin, Xavier Maertens, Sergei Maertens, Penningmeester(anoniem), Michael Lumingu, Glenn

Nadere informatie

Vergadering 29/11 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses:

Vergadering 29/11 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vergadering 29/11 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Tomas, DavIT, Sarah, Julien, Theo, Nathan, Tuur, Julie, Emile, Hugues, Apo, Kwinten, Alex, Francis Afwezig: Te laat: Anoek Praeses: - WWW - Beslissing

Nadere informatie

Homeraad Fabiola

Homeraad Fabiola Voorbereiding eerste vergadering Aanwezig Verontschuldigd Jolien Schelstraete, Charlotte Van hullebus, Maxim Vandycke, Joke Geeraert, Lotte De Cock, Lore Willemen, Jonathan Verhelst, Esther Demets, Jordi

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 29 september

Vergadering dinsdag 29 september Vergadering dinsdag 29 september Aanwezigen: volledig praesidium Afwezigen: niemand Voor aanvang: Maggie heeft vagina Praeses Huidige streepjesstand Laura, Kasper & Julien: elk 1 streepje Evaluatie introductiedag

Nadere informatie

Vergadering 22/11 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses:

Vergadering 22/11 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vergadering 22/11 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Segers, Tuur, Thomas, Anoek, Julie, DaviT, Tomas, Julien, Sarah, Apo, Kwinten, Theo, Nathan Afwezig: Te laat: Praeses: - Verslag RSCB - Betalen

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 8 maart

Vergadering dinsdag 8 maart Vergadering dinsdag 8 maart Aanwezigen: Konijn, Yasser, Laura, Sam, Alex, Blokkie, Julien, Vinanda, Maggie, David, Kasper, Xeno, Theo Te laat: Afwezigen: Sarah, Bert, Robin VdB Praeses Vice Streepjesstand

Nadere informatie

WiNA-Vergadering dinsdag 06/12/2011

WiNA-Vergadering dinsdag 06/12/2011 WiNA-Vergadering dinsdag 06/12/2011 Aanwezig : Hans, Javache, Gauthier, Lisa, Yannick, Hannes, Stef, Failix, Annelies, Bert, Ann, Felix, Klaas, Lot, Robbert Verontschuldigd : Verontschuldigd te laat: Nilleken

Nadere informatie

Verslag vergadering 13/3/2007

Verslag vergadering 13/3/2007 Verslag vergadering 13/3/2007 Aanwezig: Bram, Iris, Bart, Akke, Peter, Lucas, Polle, Nicky, Dobbie, Osmo, Cd, Zeger, Lotte Verontschuldigd: Jessie en Free Evaluaties NdW Iedere kring krijgt nog 120 euro

Nadere informatie

Agenda Homeraad 31/03/ 14

Agenda Homeraad 31/03/ 14 Agenda Homeraad 31/03/ 14 Afwezig: Evelien, Nathalie 1. Goedkeuring vorig verslag a. Goedgekeurd 2. Algemeen enquête bewoners o De bewoners nog meer aanspreken voor activiteiten o Liesbet stelt voor om

Nadere informatie

Vergadering 14/02. Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Nathan, Julie, Tamos, Emile, David, Kwinten, Julie, Tuur Afwezig: Apo Te laat: Sarah, Theo

Vergadering 14/02. Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Nathan, Julie, Tamos, Emile, David, Kwinten, Julie, Tuur Afwezig: Apo Te laat: Sarah, Theo Vergadering 14/02 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Nathan, Julie, Tamos, Emile, David, Kwinten, Julie, Tuur Afwezig: Apo Te laat: Sarah, Theo Praeses: - --Cursus - Anoek is weg : ( - Er wordt gevraagd

Nadere informatie

Vergadering 8/11. Penning: - Subsidies - Maggie pesten is leuk - IK HAAT JULLIE ALLEMAAL *salty*

Vergadering 8/11. Penning: - Subsidies - Maggie pesten is leuk - IK HAAT JULLIE ALLEMAAL *salty* Vergadering 8/11 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Theo, Emile, Tuur, Julie, Apo, Thomas, Maggie, Julien, Nathan, Anoek, Tomas, Sarah, Alex, Kwinten, Afwezig: Davit Te laat: Praeses: - WWW - Julien heeft de mail

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering homeraad 3 oktober 2006 Keuken 14 e verdieping 20u00 21u45 Aanwezig: Ann Frederix, Bart Mesuere, Bram Van Gansbeke, Bruno Speder, Eveline Snoeck, Jeroen Vercruyce,

Nadere informatie

Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah

Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah Vergadering Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah Praeses Streepjestussenstand Isaiah moet

Nadere informatie

PRAESIDIUMVERGADERING HOME BERTHA DE VRIESE

PRAESIDIUMVERGADERING HOME BERTHA DE VRIESE PRAESIDIUMVERGADERING HOME BERTHA DE VRIESE Verslag Nr.: Datum: 15 oktober 2013 Gespreksleider: Sarah Verhoeven Secretaris: Evelien Swinnen 1. PRAESIDIUM AANWEZIG VERONTSCHULDIGD AFWEZIG Sarah Verhoeven

Nadere informatie

Verslag Homeraad zondag 28 september 2008

Verslag Homeraad zondag 28 september 2008 Aanwezigen: Iedereen Maarten: te laat Verslag Homeraad zondag 28 september 2008 1) Statuten worden voorgelezen Mogelijke wijzigingen: - Secretaris: beheert parkeerplaatsen in de kelder - Feest: Klaas-

Nadere informatie

Verslag vergadering 13/11/2006

Verslag vergadering 13/11/2006 Verslag vergadering 13/11/2006 Aanwezig: Iris, Osmo, Sven, LuCas, Akke, CD, Dobbie, Jessie, Bart, Bram, Free, propolis Verontschuldigd: Zeger, David, Lotte les: Peter Evaluaties Brouwerijbezoek Tof, 9man.

Nadere informatie

Vergadering zondag 23 september 2018

Vergadering zondag 23 september 2018 Vergadering zondag 23 september 2018 Aanwezig Verontschuldigd Jolien Schelstraete, Maxim Vandycke, Joke Geeraert, Charlotte Van hullebus, Lotte De Cock, Lore Willemen, Jonathan Verhelst, Esther Demets,

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 13/02/2017 In Home Vermeylen, aanvang 18u30

Home Konvent Verslag HKC 13/02/2017 In Home Vermeylen, aanvang 18u30 Home Konvent Verslag HKC 13/02/2017 In Home Vermeylen, aanvang 18u30 Aanwezig Sarah Verhoeven (Praeses HK), Lisa Verbeke (Vicepraeses HK), Simon Van Haverbeke (ICT HK), Mathijs Deprez (Penning HK), Lara

Nadere informatie

Wij wensen u zeer veel succes bij de doop, en alles wat komt kijken bij dat fantastische schachtenjaar.

Wij wensen u zeer veel succes bij de doop, en alles wat komt kijken bij dat fantastische schachtenjaar. Stelletje K*Tfeuten! Voor u ligt een schachtenbijbel. Dit boekje zal je wegwijs maken doorheen alles wat je moet weten over studentclubs en vooral dan Savania. Jij wil toetreden tot Savania? Proficiat

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 13 oktober

Vergadering dinsdag 13 oktober Vergadering dinsdag 13 oktober Aanwezigen: Robin, Vinanda, Laura, Sarah, Bert, Alex, David, Julien, Sam, Blokkie, Maggie, Xeno, Theo, Yasser, Konijn (= volledig praesidium\kasper) Afwezigen: Kasper Praeses

Nadere informatie

STATUTEN HOME VERMEYLEN

STATUTEN HOME VERMEYLEN De statuten werden goedgekeurd op de algemene homeraad van 12/05/2015 en zijn geldig vanaf deze datum. De vorige statuten vervallen ook vanaf deze datum. STATUTEN HOME VERMEYLEN 1 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Home Konvent. Verslag IHR 4 november 2015 In Home Bertha, aanvang 18u. 1. Goedkeuring vorig verslag

Home Konvent. Verslag IHR 4 november 2015 In Home Bertha, aanvang 18u. 1. Goedkeuring vorig verslag Home Konvent Verslag IHR 4 november 2015 In Home Bertha, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke

Nadere informatie

Vergadering zondag 24 april

Vergadering zondag 24 april Vergadering zondag 24 april Aanwezigen: Konijn, Yasser, Theo, David, Alex, Sam, Julien, Blokkie, Bert, Laura, Kasper, Maggie Te laat: Sarah, Robin VdB Afwezigen: Xeno, Vinanda Praeses Streepjesstand Nominatie

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 27 oktober

Vergadering dinsdag 27 oktober Vergadering dinsdag 27 oktober Aanwezigen: het praesidium behalve kasper Afwezigen: Kasper Praeses Huidige streepjesstand +1 voor Xeno: alcoholy (vnv) Evaluatie WWW Zeer tof Konijn is gepest geweest door

Nadere informatie

Vanavond open club AB Wisselcantus Leuk leuk 2 mensjes mogen gaan Dries ipv de Praeses (die is schacht) Konijn Alexander twas 14, alexander mag mee

Vanavond open club AB Wisselcantus Leuk leuk 2 mensjes mogen gaan Dries ipv de Praeses (die is schacht) Konijn Alexander twas 14, alexander mag mee Vergadering Aanwezig: Dries, Jorg, Rani, Karen, Sproet, Maya, Carah Snorelis, Sammeke, Alexander, Xeno, Davit, Lucas, Ipperhip, Verontschuldigd: Birtje Afwezig: Jacques Praeses Streepjes en stickertjes

Nadere informatie

Penning subsidies is aan begonnen wetenschapsrekening moet dringend gedaan worden opperhop: ift 32 euro getrakteerd bonnekes bijhouden

Penning subsidies is aan begonnen wetenschapsrekening moet dringend gedaan worden opperhop: ift 32 euro getrakteerd bonnekes bijhouden Vergadering Aanwezig: Dries, Jorg, Karen, Carah Sornelis, Isaiah, Birt, Rani, Opperhop, Alexander, Konijn, Davit, Sproet, Xeno, Sam, Jake Verontschuldigd: Lucas Afwezig: Praeses Streepjestussenstand: opperhop:2

Nadere informatie

Huidige situatie - Overzicht

Huidige situatie - Overzicht Huidige situatie - Overzicht Praeses -1679.34 Vice 790 Penning 1262.15 Feest -331.4205 Pr-extern 2190 Pr-intern -138.0175 Scriptor -368.27 Cultuur -75.54496 Cursus 4470 schachtentemmer 177.52 Sport -11

Nadere informatie

Vergadering 17/10. Vice: - Geen puntjes. Penning: - Geen puntjes

Vergadering 17/10. Vice: - Geen puntjes. Penning: - Geen puntjes Vergadering 17/10 Aanwezig: Tomas, Polina, Julie, Manon, Clara, Jake, Freija, Vincent, Alexandra, Matthias, Segers, Blokkie, Davit, Sarah, Thomas Afwezig: Lars Te laat: Nathan Praeses: - Pannenkoeken@S9

Nadere informatie

Vergadering 12/10 Aanwezig: Afwezig: Te laat: = Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 12/10 Aanwezig: Afwezig: Te laat: = Praeses: Vice: Penning: Vergadering 12/10 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, Alex, Tuur, Julie, Kwinten, Thomas, Tamos, Julien, Sarah, Emile, Joshua, Theo, Anoek Afwezig: Tanguy Louis Michel Te laat: = {DaviT, Apo} Praeses: -

Nadere informatie

Verslag vergadering 20/3/2007

Verslag vergadering 20/3/2007 Verslag vergadering 20/3/2007 Aanwezig: Bram, Iris, Bart, Akke, Peter, Lucas, Polle, Nicky, Dobbie, Osmo, Cd, Jessie, Zeger, Free Evaluaties Mail eline Meisje die wiskunde studeert en zich afvroeg of de

Nadere informatie

2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting

2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting Home Konvent Verslag IHR maart 2016 In Home Fabiola, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke (Praeses Astrid),

Nadere informatie

Vernieuwingen. Commilitones probleem. Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones,

Vernieuwingen. Commilitones probleem. Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones, Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones, Zoals jullie alreeds weten heb ik mij kandidaat gesteld voor praeses 2014-2015 van Manu Juvanta te worden. Gisteren heeft onze AV plaatsgevonden.

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 25 september 2011, 21u00 Keuken 10e

Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 25 september 2011, 21u00 Keuken 10e Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 25 september 2011, 21u00 Keuken 10e Aanwezig:Bert Dhondt, Ilse Six, Els Vancayseele, David Hollevoet, Sofie Van Lijsbeth, Basel Zobieda, Jeroen Vanrenterghem,

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Vergadering. Aanwezig: iedereen

Vergadering. Aanwezig: iedereen Vergadering Aanwezig: iedereen Praeses davit is jarig happy birthday to you, happy birthday to you the usual davit trakteert met piet hollanderuitwisseling in januari da lukt dus niet vesten neem ze mee

Nadere informatie

Vergadering 18/10 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses:

Vergadering 18/10 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vergadering 18/10 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Maggie, DaviT, Emile, Joshua, Julien, Thomas, Alex, Kwinten, Tuur, Anoek, Julie, Sarah, Afwezig: Apo Te laat: Praeses: - Verbroederingscantus der WiNA s - Voorlopig

Nadere informatie

VERGADERING 23/10/2016 Beperkte Homeraad

VERGADERING 23/10/2016 Beperkte Homeraad VERGADERING 23/10/2016 Beperkte Homeraad Aanwezig: Tim Desmet (Praeses), Mike Brants (Vice-praeses), Jason Tournoy (Penning), Stefanie Van Der Cruyssen (PR), Pepijn Vangrysperre (Feest), Britt Brynaert

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn Verslag Beperkte Homeraad 08 februari 2009 21.20u Bar

Homeraad Home Boudewijn Verslag Beperkte Homeraad 08 februari 2009 21.20u Bar Homeraad Home Boudewijn Verslag Beperkte Homeraad 08 februari 2009 21.20u Bar Aanwezig: Mieke Van Eenoo, Frederik Weekers, Andy Luts, Simon Dooms, David Vercruysse, Xavier Maertens, Ajay Kakad, Els Verheye,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Te laat (verwittigd): Pieter, Sofie, Thomas O, Klaas Te laat: Basile, Senne, Joris Afwezig (verwittigd): Afwezig niet verwittigd: GSM: 1)Datum volgende PV

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 15 Zondag 24 april 2016

Praesidiumvergadering 15 Zondag 24 april 2016 Praesidiumvergadering 15 Zondag 24 april 2016 Te laat (verwittigd): Te laat: Afwezig (verwittigd): Mathieu, Jasper, Laurens, Jules Afwezig niet verwittigd: 1)Datum volgende PV Dinsdag 10 mei in Delta 2)Mededeling

Nadere informatie

VERGADERING 10/10/2016 Beperkte Homeraad

VERGADERING 10/10/2016 Beperkte Homeraad VERGADERING 10/10/2016 Beperkte Homeraad 0.Agendapunten overzicht 1. Bespreking vorig verslag 2. Afgelopen activiteiten: a. Openingsreceptie b. BBQ + welkomsbar c. Student Kick-Off d. Nieuw Bewonersweekend

Nadere informatie

Verslag vergadering 4/10/2006

Verslag vergadering 4/10/2006 Verslag vergadering 4/10/2006 Aanwezig: Iris, Osmo, Sven, Lucas, Akke, CD, Propolis, Peter, Bart, Lotte, Bram Verontschuldigd: Dobbie, Zeger, Jessie, David Evaluaties Fuif reclame: Meer en vooral vroeger

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering 15 oktober 2007 21u30 23u30 Bar Aanwezig: Bart Mesuere, Bert Vandeghinste, Jeroen Vertongen, Selina Robertson, Sam Vanloocke, David Haesaert, Kenneth Waegeman,

Nadere informatie

Kris Lauwereys (Homebeheerder), Sonia Goens (PR HK) 2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting

Kris Lauwereys (Homebeheerder), Sonia Goens (PR HK) 2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting Home Konvent Verslag IHR april 2016 In Home Kantienberg, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigt Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke (Praeses

Nadere informatie

Aanwezig: Jorg, Dries, Jake, Rani, Karen, Laura, Alexander, Sam, Opperhop, Bertje, Isaiah, Lucas, Konijn Verontschuldigd: Carah, Xeno,Davit

Aanwezig: Jorg, Dries, Jake, Rani, Karen, Laura, Alexander, Sam, Opperhop, Bertje, Isaiah, Lucas, Konijn Verontschuldigd: Carah, Xeno,Davit Vergadering Aanwezig: Jorg, Dries, Jake, Rani, Karen, Laura, Alexander, Sam, Opperhop, Bertje, Isaiah, Lucas, Konijn Verontschuldigd: Carah, Xeno,Davit Praeses Gratis bak van Feliciaan Gratis koffiekoeken

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

All Star. Voetbalstage

All Star. Voetbalstage All Star Voetbalstage 8, 9, 11 & 12 april 2019 Beste voetballer en ouder, Hierbij geven we jullie de belangrijkste zaken mee die je moet weten over de voetbalstage. Verder in de brochure kan je extra info

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Vergadering 20/03. Vice: - Vanavond bij Kevin informeren voor oudezakkencantus vast te leggen op 25 mei

Vergadering 20/03. Vice: - Vanavond bij Kevin informeren voor oudezakkencantus vast te leggen op 25 mei Vergadering 20/03 Aanwezig: Alex, Tomas, Blokkie, Thomas, Segers, Sam, Julie, Nathan, Alexandra, Clara, Manon, Matthias, Vincent, Freija, Davit, Sarah Afwezig: Lars, Polina Te laat: Praeses: - Evaluatie

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

Sarah Verhoeven (Meter HK), Cathelijne Vroman (Feest HK),

Sarah Verhoeven (Meter HK), Cathelijne Vroman (Feest HK), Home Konvent Verslag IHR 15 februari 2016 In Home Vermeylen, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke (Praeses

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 13 Zondag 23 april 2017

Praesidiumvergadering 13 Zondag 23 april 2017 Praesidiumvergadering 13 Zondag 23 april 2017 Te laat (verwittigd): Te laat: Afwezig (verwittigd): Cedric, Hanne, Stefan Afwezig niet verwittigd: Joris GSM: 1)Datum volgende PV en AV Zondag 07 mei: PV14

Nadere informatie

VERSLAG HKC 1. GOEDKEURING VORIG VERSLAG 2. EVALUATIE ACTIVITEITEN / 3. PRAESES & VICE 19 MEI 2019, 19U HOME ASTRID. Linten AANWEZIG: VERONTSCHULDIGD:

VERSLAG HKC 1. GOEDKEURING VORIG VERSLAG 2. EVALUATIE ACTIVITEITEN / 3. PRAESES & VICE 19 MEI 2019, 19U HOME ASTRID. Linten AANWEZIG: VERONTSCHULDIGD: VERSLAG HKC 19 MEI 2019, 19U HOME ASTRID AANWEZIG: Roselien Van Gucht (Praeses HK), Tessa Behaeghe (Vice HK), Kirsty Wauters (Secretaris HK), Ranald Vandersteene (Milieu HK), Gertjan de Smet (ICT HK),

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 10 mei

Vergadering dinsdag 10 mei Vergadering dinsdag 10 mei Aanwezigen: Konijn, Lucas, David, Thomas, Vinanda, Kappie, Laura, Sarah, Bert, Apo, Anauk, Thomas, Julie, Nathan, Emile, Sam, Wouter, Blokkie, Maggie, Alex, Theo, Yasser, Kwinten

Nadere informatie

Verslag vergadering 28/11/2006

Verslag vergadering 28/11/2006 Verslag vergadering 28/11/2006 Aanwezig: Dobbie, Sven, LuCas, Akke, CD, Jessie, Bart, Bram, Lotte Verontschuldigd: Iris, Osmo, David, Free, Peter, Zeger ;) Afwezig: propolis Evaluaties Bierkoning Tof,

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 10 oktober 2010, 21u00 Bar Aanwezig: Ilse Vroman, Jessica Vetters, David Vercruysse, Xavier Maertens, Kenneth Waegeman, Jasper Van Royen, Emma Dujardin,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 7 Zondag 20 november 2016

Praesidiumvergadering 7 Zondag 20 november 2016 Praesidiumvergadering 7 Zondag 20 november 2016 Te laat (verwittigd): Stéphanie, Clara, Isolde, Brecht V, Anna Te laat: Dries, Kirsten, Thomas DL, Thomas DB, Joris Afwezig (verwittigd): Nick, Jacob, Tania,

Nadere informatie

Vice ereleden activiteit mens laten komen 50 voor den uitleg zwanen ronselen 30 euro per persoon checken bij astrid voorstellekes tapas aan de

Vice ereleden activiteit mens laten komen 50 voor den uitleg zwanen ronselen 30 euro per persoon checken bij astrid voorstellekes tapas aan de Vergadering Aanwezig: Jorg, Dries, Karen, Lucas, Sproet, Xeno, Sammeke, Carah, Davit, Ipperhip, Alexander, Birtjebirtje, Maya, Jake Verontschuldigd: Te laat: Rani Praeses Streepjes en stickertjes Davit

Nadere informatie

OKeR vzw Huishoudelijk reglement

OKeR vzw Huishoudelijk reglement OKeR vzw Huishoudelijk reglement Goedgekeurd op de AV van 25/05/2012 Titel I. Praesesvergaderingen Op regelmatige tijdstippen, en minstens elke twee maanden zal OKeR vzw een praesesvergadering organiseren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 14 Zondag 10 april 2016

Praesidiumvergadering 14 Zondag 10 april 2016 Praesidiumvergadering 14 Zondag 10 april 2016 Te laat (verwittigd): Noor, Baptiste, Yentl, Wout, Michiel, Jasper, Jules Te laat: Afwezig (verwittigd): Moustapha, Pieter, Bjorn, Mathieu Afwezig niet verwittigd:

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 9 Zondag 8 februari 2015

Praesidiumvergadering 9 Zondag 8 februari 2015 Praesidiumvergadering 9 Zondag 8 februari 2015 Te laat (verwittigd): Thomas, Victor Te laat: Afwezig (verwittigd): Afwezig niet verwittigd: GSM: 1) Datum volgende PV PV 10: 22/02/2015 2) Mededeling van

Nadere informatie

S T A T U T E N H O M E V E R M E Y LEN

S T A T U T E N H O M E V E R M E Y LEN De statuten werden goedgekeurd op de beperkte Homeraad van 13/05/2018 en zijn geldig vanaf deze datum. De vorige statuten vervallen ook vanaf deze datum. S T A T U T E N H O M E V E R M E Y LEN 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 6 Zondag 04 november 2012

Praesidiumvergadering 6 Zondag 04 november 2012 Praesidiumvergadering 6 Zondag 04 november 2012 Later: Max V., Augustijn Afwezig (verwittigd): Jarre, Willeke Te laat: Lien Afwezig: Jonas 1) Datum volgende PV Zondag 18 november 2012 (21:30) 2) Mededeling

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018

VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 VERHUUR EN CATERING PRIJSLIJST 2018 Belcampo Leescafé van Bibliotheek De Hallen Hannie Dankbaarpassage 10 in Tramremise De Hallen 1053 RT Amsterdam 020 30 32 886 www.cafebelcampo.nl gary@cafebelcampo.nl

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

E-Files. September 2014. www.e-kring.be

E-Files. September 2014. www.e-kring.be E-Files September 2014 www.e-kring.be Praeses Dixit Beste E'ers De vakantie is nog maar juist begonnen (zo lijkt het mij toch) en de lessen beginnen weeral. Veel te kort die vakantie, zeker voor de mensen

Nadere informatie

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126 Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL 8 1 Ziek 8 2 Plus en min 14 3 Wat moet en wat is goed? 20 4 De bel 26 Woorden 32 LES 2: VRIJE TIJD 38 1 Naar de film 38 2 Rada wil fit zijn 44 3 Vrije tijd 50 4 Ik ben

Nadere informatie

Vergadering 30/10. Praeses: Datum: Woensdag 28 november Bakken: 27 november VM Sport Vincent Verkozen

Vergadering 30/10. Praeses: Datum: Woensdag 28 november Bakken: 27 november VM Sport Vincent Verkozen Vergadering 30/10 Aanwezig: Nathan, Mathieu, Alexandra, Jonathan, Julie, Kobe, Jan-Pieter, Matthias, Femke, Maarten, Blokkie, Robin, Quentin, Vincent Afwezig: Clara, Niels, Manon Te laat: Jarne (doopzeilen),

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 9 augustus 2015, 20u30 Bar

Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 9 augustus 2015, 20u30 Bar Homeraad Home Boudewijn Verslag beperkte homeraad 9 augustus 2015, 20u30 Bar Aanwezig: Jonathan Theys, Yoni Puystjens, Marloes Smeets, Marijke Van Zeebroeck Arne Cagnie, Steve Breesch, Linde De Baene,

Nadere informatie

Handelaarsoverleg. 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis

Handelaarsoverleg. 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis Handelaarsoverleg 24 januari 2017 Vredeszaal - Stadhuis Agenda R-Oh-de Loper weekend 10-11 maart Evaluatie winkelzondag 24 en 31 december Evaluatie sfeerverlichting 2018 Status Joyn na Q4 (+bijlage 1).

Nadere informatie

Verslag Praesidiumvergadering 10 Zondag 19 april 2009

Verslag Praesidiumvergadering 10 Zondag 19 april 2009 Verslag Praesidiumvergadering 10 Zondag 19 april 2009 Verwittigd: Kim, Mathias, Yuri, Kevin Aanwezig: Pieterjan, Vincent, Stef, Willem, Petra, Manon, Bernard, Alexander, Lieselot, Thijs, Delfien, Ine,

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

Verslag Praesidiumvergadering 2 Woensdag 2 juli 2008

Verslag Praesidiumvergadering 2 Woensdag 2 juli 2008 Verslag Praesidiumvergadering 2 Woensdag 2 juli 2008 Verwittigd: / Aanwezig: Petra, Lieselot, Anne, Bernard, Alexander, Stef, Viktor, Sven, Pieter, Lienert, Kim, Tom, Stefaan, Matthias, Killian, Thijs,

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie