Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school!"

Transcriptie

1 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/ Nummer: 07 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - Sinterklaas - Directiepraat - AH Actie - Nieuwe leerlingen - Kerstviering Bijlage: - Parkeerplan IKC Wolderwijs Agenda december 2016 Sinterklaasfeest De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 zijn om uur vrij! 21 december 2016 Kerstfeest (tijden volgen.) 24 december 2016 Start kerstvakantie 9 januari 2017 Weer naar school! 8 februari 2017 Groep 1 t/m 8 vrij Studiedag team 11 februari 2017 Remco Heite Schaaktoernooi Stellingwerf College 18 februari 2017 Start voorjaarsvakantie 27 februari 2017 Weer naar school Starten met ons Techniekproject 14 april 2017 Goede Vrijdag 17 april 2017 Tweede Paasdag 21 april 2017 Koningsspelen uur Start meivakantie Nieuwe leerlingen Sylvie Nijholt zit sinds 7 november bij ons op school in groep 4. Sylvie zat op school in Appelscha en woont inmiddels bij haar pleegmoeder in Oosterwolde. Sylvie een ontzettend fijne tijd gewenst bij ons op school! Jayden (groep 7) en Junah (groep 5b) Rumahloine zijn vorige week bij ons op school gestart. Jayden en Junah welkom bij ons op school! Mila (12-12) draait sinds kort mee op school en wordt binnenkort 4 jaar. Alvast gefeliciteerd! Ook voor jou Mila een hele fijne tijd bij ons op school.

2 Directiepraat Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het al weer zover! Na de voorjaarsvakantie gaan we starten met de eerste lessen in het kader van het Techniektoernooi In deze nieuwsbrief iets meer informatie hierover onder het kopje Techniektoernooi. Ook doen we een oproep voor handige technische vaders en moeders die ons zouden willen komen helpen tijdens de voorbereidingen op het Techniektoernooi. Teammededelingen Elly is gelukkig langzaamaan weer aan het opknappen. We hopen dat ze tegen het einde van de week weer present is om samen met de kinderen Sinterklaas te vieren. Ze heeft de kinderen gemist en is dan ook blij zich weer wat beter te voelen. Zilla Luisman heeft de afgelopen week fulltime in de groep van Elly gestaan. Zilla zal er de gehele komende week nog zijn ter ondersteuning. Zilla bedankt voor het invallen! Vrijdagmorgen vieren we ons Sinterklaasfeest. U als ouder, maar ook de kleine broertjes/zusjes, zijn hierbij uiteraard van harte welkom! Met elkaar zijn we heel benieuwd hoe de Sint dit jaar aankomt op het IKC Wolderwijs! Fancy Hoekstra Sinterklaasfeest op de Toekan! Hoera! Wij hebben gehoord dat Sint en zijn Pieten op vrijdagmorgen 2 december om 8.30 uur op bezoek komen. Wij verwachten alle ouders en kinderen om 8.20 uur op school om Sint te verwelkomen. Na ontvangst gaan de leerkrachten met de kinderen naar binnen. De kinderen hoeven deze dag geen eten of drinken mee te nemen. De groepen 1 t/m 4 zijn om uur vrij. Mocht dit u problemen geven, er is opvang geregeld tot uur. We willen de ouders van de groepen 1 t/m 4 vragen hun kind(eren) uit de grote zaal te halen. Handig is om de jas van uw kind(eren) alvast te pakken en mee te nemen naar de grote zaal. Leerlingen van groep 5 t/m 8 moeten hun surprise op donderdag meenemen! Dit mag voor schooltijd, maar ook na schooltijd, want van uur tot uur is er ook de gelegenheid de surprises van alle kinderen te komen bekijken. De groepen 5 t/m 8 zijn vrijdag net als anders om uur vrij Met elkaar maken we er weer een gezellig feest van!

3 Techniektoernooi Na de voorjaarsvakantie gaan we in alle groepen aan de slag met een drietal technieklessen om vervolgens aan het werk te gaan met de opdracht voor het techniektoernooi. Uit de groepen 3 en 4, de groepen 5 en 6 en de groepen 7 en 8 mogen uiteindelijk ieder vier kinderen deelnemen aan het uiteindelijke Techniektoernooi ergens in april te Leeuwarden. Alle kinderen krijgen de drie technieklessen en gaan ook allen in kleine groepjes aan de slag met de opdracht voor het toernooi. De opdrachten zijn de volgende. Groep 1/2 De draaiende wieken Bouw van satéstokjes en piepschuimwokkels twee zo hoog mogelijke windmolens. Welke molens zijn stevig genoeg om de wieken te laten draaien? Groep 3/4 De wolkenkrabbende stad Bouw van tekenpotloden en zachte speelklei een stad met twee zo hoog mogelijke wolkenkrabbers. Wie tikt de wolken aan? Groep 5 / 6 De blazende bezorgdienst Ontwerp en bouw twee wagentjes op wielen waarmee pakketjes worden vervoerd die worden aangedreven door een leeglopende ballon. Welke ballonwagentjes rijden het verst zonder hun pakketje te verliezen? Groep 7/8 De vliegende waterraketten Bouw twee waterraketten die zo lang mogelijk in de lucht blijven. Hoe lang doet de raket erover om terug op de aarde te komen? Denk je bij het lezen van bovenstaande Ik ben een technische vader of moeder en het lijkt me ontzettend leuk om de kinderen en het team te komen helpen tijdens de technieklessen en/of het werken aan de techniekopdrachten voor het uiteindelijke toernooi!? Laat dit ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@obsdetoekan.nl. Geef ook even aan voor welke groep en welk moment in de week dit het beste past. Alvast bedankt namens de WTI commissie!

4 Leerlingenraad Onlangs is er weer een leerlingenraad geweest. Met de leerlingenraad hebben we gesproken over de volgende zaken. Alle punten worden teruggekoppeld met het team en ook de kinderen uit de groepen 6, 7 en Voorstel Damtoernooi In januari voorrondes houden. In een van de laatste weken op een donderdagmiddag de finales. Groepen 3/4/5 tegen elkaar en de groepen 6/7/8 tegen elkaar. Misschien daarna nog een laatste finale met de winnaar van groep 3/4/5 en de winnaar van 6/7/8/ tegen elkaar. 2. Fancy Fair meedenken over spelletjes Springkussens, zwembadjes, zwembad met een paal waarop je kunt zitten elkaar eraf duwen met een skippybal, schat uit een aquarium vissen, estafette met surfplank, schuimparty, glijbaan met de surfplank over, beach volleybal, letters verstoppen op het plein kinderen moeten de letters opzoeken en er een woord van maken en vervolgens briefje met woord inleveren prijs einde avond bekend maken, workshop Hawaï dansen, strandje in de zandbak?, 3. Kraanwaterdag De kinderen vinden het geen gek idee. Vooral een flesje op tafel vinden ze wel interessant. Ze geven nog de tip te noemen het flesje s nachts in de diepvries te doen, dan heb je de hele dag lekker koud water. Mochten we in de toekomst bijvoorbeeld structureel en/of wekelijks een vaste kraanwaterdag hebben, wordt nog geopperd in de ochtend water en tussen de middag ook nog voor melk te kunnen kiezen.. 4. Schooltijden koelkast nodig? Vier van de vijf aanwezigen vinden een koelkast niet nodig. Je gaat toch geen koud brood eten? Op het Comperio College en straks op het VO is er ook geen koelkast. Een van de kinderen is wel gewend het broodbakje in de koelkast te leggen. Een broodje kaas blijft wel wat frisser in de koelkast. We hebben het nog gehad over grote koeltassen. Wordt vervolgd.. 5. Sfeer op het plein Groep 6 ervaart overwegend een goede sfeer. De kinderen uit de groepen 7 en 8 zijn nog niet helemaal tevreden. Kinderen spelen nog te vaak voor eigen rechter en dat is vaak niet op een positieve manier wordt gezegd. Op maandag is het voetbalveld erg vol. Groep 6 en 7 hebben dan samen het veld. Misschien beter de ene week groep 6 en de andere week groep 7? De meiden van groep 8 willen graag basketballen, de jongens graag voetballen. Misschien de dinsdag voor het voetballen en de woensdag voor het basketballen? 6. Knikkerpotjes op het plein

5 De Oudervereniging in Actie! De Oudervereniging heeft zich opgegeven voor de Albert Heijn Spaaraktie! Tijdens deze actie spaar je voor school en voor jezelf. Een dubbel doel dus! De opbrengst is voor nieuwe knutselmaterialen voor de kinderen! Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden op school. De actie loopt tot het eind van 2017! In de maand november hebben we met elkaar 4 kaarten gespaard. Kerstviering Ook de Kerstcommissie is alweer enige tijd actief. Binnenkort ontvangt u meer uitgebreide informatie over de kerstviering. Nu al wel vast een oproep namens de Kerscommissie! Oproep voor glazen potjes! De glazen potjes zullen gebruikt gaan worden als sfeerverlichting op het plein tijdens de kerstviering. Oproep voor ouders die een muziekinstrument bespelen en/of het leuk vinden om te zingen. Wellicht kunnen we een kerstband samenstellen van een aantal ouders die tijdens de kerstviering op het plein muziek maken. De glazen potjes kunnen ingeleverd worden bij de groepsleerkracht(en) van uw kind(eren). Opgave voor de kerstband kan door een mailtje te sturen naar info@obsdetoekan.nl.

6 De Vrijwillige Ouderbijdrage Obs de Toekan De OV bestaat uit een groep enthousiaste ouders van leerlingen van onze school. Wij mogen in goed overleg met het team en de directie mee helpen met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten gedurende het gehele schooljaar. De school ontvangt vanuit de overheid gelden voor het onderhoud van het gebouw, de leermiddelen en het personeel. De vele activiteiten die op school gehouden worden zijn gratis met uitzondering van het schoolreisje. School ontvangt dus geen subsidie voor deze activiteiten. Om de kosten hiervan wel te kunnen dragen vragen wij hier een bijdrage van alle ouders voor. De ouderbijdrage heeft een vrijwillig karakter, maar uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. De school en de oudervereniging zijn mede afhankelijk van de ouderbijdrage voor het organiseren van de vele activiteiten naast het gewone lesprogramma. Zonder uw financiële bijdrage en uw hulp en fysieke aanwezigheid bij al deze leuke activiteiten kunnen ze geen doorgang vinden. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld: * Het Kerstfeest; * Sinterklaasfeest; * Koningsspelen; * Activiteiten rondom de Kinderboekenweek; * De Paasviering; * Festiviteiten op de laatste schooldag; * De Fancy Fair; * Projectweken; * Sportdagen; * Afscheidsavond van groep 8 enz. De OV verzorgt de inning van de ouderbijdrage en beheert de uitgaven. De OV vergadert eens in de zes weken, in aanwezigheid van een teamlid van onze school. Op de website onder het kopje Informatie -OV kunt u zien welke ouders de OV vormen. Hebt u suggesties, tips of vragen? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken via de ov@obsdetoekan.nl maar u kunt ons natuurlijk ook persoonlijk aanspreken. Jaarlijks wordt door de oudercommissie een financieel verslag gemaakt. Hiermee wordt u als ouders geïnformeerd over de binnengekomen ouderbijdrages en de uitgaven die daarvan zijn gedaan. U leest over de presentatie hiervan meer in de nieuwsflits van oktober De hoogte van de ouderbijdrage wordt jaarlijks door het bestuur van de oudervereniging vastgesteld en is dit jaar 15 euro per kind. Wij verzoeken u de ouderbijdrage a 15 per kind over te maken op ons rekeningnummer: NL91 RABO Onder vermelding van ouderbijdrage en de voor- en achternaam van uw kind. Met elkaar zorgen we voor een leerzaam, leuk en gezellig schooljaar! Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage! Met vriendelijke groet, Oudervereniging OBS de Toekan.

7

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-11-2016 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Vrijwillige ouderbijdrage - Wist u dat? - Sinterklaas - Oproep beeldscherm - Directiepraat - AH Actie - Juf Froukje

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 05-02-2018 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Nieuws vanuit de OV -

Nadere informatie

Op verzoek van: - Oostellingwerf 500 jaar - Jeugdtheaterschool Kunst en Vliegwerf zoekt jongeren en kinderen voor voorstelling

Op verzoek van: - Oostellingwerf 500 jaar - Jeugdtheaterschool Kunst en Vliegwerf zoekt jongeren en kinderen voor voorstelling - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 10-01-2017 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Techniektoernooi - Parkeren parkeerplaats De Esch - Fancy Fair Op verzoek van:

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 04

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 04 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 11-10-2016 Nummer: 04 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - 10 minuten gesprekken - Directiepraat - Circuit - Wecycle - Even voorstellen - Kinderboekenweek Actie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 08

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 08 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 12-12-2016 Nummer: 08 In dit nummer - Agenda - De 5 e ziekte - Kerstviering - Directiepraat - Wist u dat? - Publieksdag - Nieuwe leerlingen Bijlage: Informatie over

Nadere informatie

- Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen

- Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 01-11-2016 Nummer: 05 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - Sinterklaas - Directiepraat - Veilig leren lezen - Parkeren fietsen - Vrijwillige ouderbijdrage -

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 05-03-2019 Nummer: 14 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Schoolreizen - VZ-jes actie - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 15

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 11-02-2019 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Buurtsport in de voorjaarsvakantie - Schoolreisjes - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 20-05-2019 Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - Formatie Agenda 2018-2019

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-10-2018 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Talentencircuit - BOON zoekt vrijwilligers - Wecycle - Nationaal Schoolontbijt -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april!

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 22-03-2016 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Luizenpluizers gezocht - Trakteren - Directiepraat - Open Avond - Schoolfotograaf - Schoolreisjes - Korfbal en schoolvoetbal

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 15-01-2019 Nummer: 11 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Leerlingenraad - Doorgaande lijn taal en lezen - Jantje Beton en de weeskinderen

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-05-2017 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf - Rode Loper Loop - Klankbordbijeenkomst - Activiteiten in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Wecycle inzamelingsactie

Wecycle inzamelingsactie HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 19-09-2017 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - BLP - Nieuwe leerlingen - Leergeld - Jantje Beton - Activiteitenlijst - Fietsen op de stoep en parkeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Herfst, herfst, wat heb je te koop?

Herfst, herfst, wat heb je te koop? 23 november 2018 weeknieuws 10 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 30-08-2016 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - WC - gebruik - Directiepraat - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Binnenkomst groepen - Koptelefoons - Informatie

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-02-2019 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Rapportgesprekken - Talentmoment - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 15

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 15 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 19-03-2019 Nummer: 15 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Cohortonderzoek - Klankbordbijeenkomst - Traktatiebeleid Bijlage:

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

MEDEDELINGEN VAN SINT VOOR DE KINDEREN EN OUDERS:

MEDEDELINGEN VAN SINT VOOR DE KINDEREN EN OUDERS: Nieuwsbrief voor december 2015 jaargang 25 nr. 4 Liefe, liefe Kinderun, Wat ben ik blei dat ik weer in Nederland is. Ik sie weer soveel liefe kinderen terug, en wat sijn julie gegroeid zeg! Sint is ieder

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 18-07-2017 Nummer: 22 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Gymrooster - Schooltijden - Laatste schooldag - Wie zit waar volgend jaar? - Foto s Fancy Fair - Actiepunten

Nadere informatie

Schooljaar Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014

Schooljaar Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014 Schooljaar 2014-2015 Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014 In dit nummer Agenda Directiepraat Kledingactie Klassenouders Gymrooster Melkgeld Vrijwillige ouderbijdrage Agenda 2014-2015 3 t/m 9 november 2014

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2014-2015 20-08-2015 Nummer: 2

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2014-2015 20-08-2015 Nummer: 2 Schooljaar 2014-2015 20-08-2015 Nummer: 2 HET TOEKANNIEUWS In dit nummer Agenda Directiepraat Verkeer Informatie - inloopavond Vakantieregeling Luizencontrole Typecursussen Kek-project De oude school versus

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-05-2019 Nummer: 20 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - VZ-jes - Schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we een mooie start gemaakt met de Kinderboekenweek. Met de hele school naar het Terra. Wat hebben de leerlingen een mooie ochtend gehad. Hieronder een kleine

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad juli 2016

Maandbrief Klimop-Stad juli 2016 Maandbrief Klimop-Stad juli Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Vrijdag 1 juli: Vrijdag 1 juli: Maandag 4 juni en dinsdag

Nadere informatie