9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING"

Transcriptie

1 ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING 35 Dames luisterden naar het verhaal van dhr. Borghs. Hij vertelde over de doelstelling van de Zorgboog. Vervolgens gaf Toos van Katwijk informatie over de Kruisvereniging. Als afsluiting bezochten we de afdeling Kleinschalig wonen in de Ruijsenbergh. Het was een geslaagde avond met dank aan Toos van Katwijk. 19 JANUARI 2014: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDEN Deze werd dit jaar bij de Kokse Hoeve gehouden. Behalve dat er spelletjes werden gedaan, werd er natuurlijk ook volop gebuurt. Daarna volgde nog een heerlijke maaltijd. Velen hebben weer genoten van deze geweldige dag. Complimenten voor de organisatie! 30 JANUARI 2014: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT Zoals gebruikelijk wordt het jaarverslag en het kasverslag voorgelezen door de secretaris en de penningmeester. Tevens wordt ook het jaarprogramma nader toegelicht. Dora van Erp en Mia van de Burgt zijn aftredend en herkiesbaar. Toos Sterken neemt na 12 jaar afscheid als bestuurslid, waarvan een aantal jaren als secretaris. De plaats van Toos wordt overgenomen door Connie Oostenbach. Ine Habets werd in het zonnetje gezet voor 40 jaar lidmaatschap. 11 FEBRUARI: WORKSHOP NUTRIMETICS 14 Dames namen deel aan deze workshop die in het teken stond van schoonheidsprodukten gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. We begonnen met gezichtsverzorging en hierna volgde de handmassage. Ook konden we nog genieten van een glaasje zelf gemaakte appelsap. Het was een leuke, ontspannende en leerzame avond. 26 FEBRUARI : EXCURSIE ANTHURIUM KWEKERIJ 26 dames kregen in Asten een rondleiding op 2 kwekerijen met meer dan 20 soorten Anthuriums. Na een schitterende bezichtiging van de bloemen en planten in allerlei kleuren, konden we zelf ook een mooi boeket kopen om thuis nog een paar weken van te genieten. 7 MAART: WERELDGEBEDSDAG Dit jaar was de jaarlijkse Wereldgebedsdag in De Mortel. Het thema van de viering was Egypte. De viering werd geleid door een voorganger van de Koptisch Orthodoxe Kerk uit Eindhoven. Het was een goed bezochte, mooie oecumenische viering, opgeluisterd door het Mortels gemengd koor.

2 10 MAART: INTERNATIONALE VROUWENDAG Het thema was: Zonder verleden geen toekomst. Er werden enkele mooie Russische dansen uitgevoerd door de volksdansgroep Activo uit Bakel. Vervolgens zagen we in 2 aktes het leven van Catharina de Grote voorbij komen. De volksdansgroep sloot de avond af met enkele country dansen. Het was een zeer indrukwekkende avond geweest, met dank aan Vrouwennetwerk. 19 MAART: CULTURELE AVOND De culturele avond werd dit jaar verzorgd door de afdelingen Helmond, Mierlo en Mierlo-Hout. Met een bijna volle Eendracht konden we genieten van een avondje Miljoenenjacht dat gepresenteerd werd door Linda Bol. Natuurlijk waren ook de wel bekende dames in gouden glitterjurk aanwezig, die allemaal in het bezit waren van een gouden koffertje. Deze koffers bleken gevuld te zijn met een voordracht of een leuk liedje. Het was een geweldige avond waar we allemaal heel erg van hebben genoten. Complimenten voor de afdelingen die deze avond hebben verzorgd. 3 APRIL: EXCURSIE ZIEKENHUIS BERNHOVEN Verdeeld in 2 groepen kregen 28 dames een rondleiding in het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden. We bezochten o.a. het stiltecentrum, de afd. short-stay en de nierdialyse afdeling. Het hele interieur straalt rust uit door het gebruik van natuurtinten en laminaat vloeren. Elk bed heeft een computer ter beschikking waarop telefoon, televisie, internet en de informatielijn kan worden gebruikt. Zelfs de menulijst kan met de computer ingevuld worden. Het was een interessante rondleiding door een ziekenhuis met veel ambitie en vernieuwende ideeën over zorg. 25 APRIL: EXCURSIE BOS T HURKSKE Op een schitterende vrijdagochtend, genoten we met 14 personen van een hele mooie boswandeling. De gids bracht ons naar plekjes waar je normaal niet snel zult komen. Na afloop hebben we nog genoten van een lekker kopje koffie bij de Kokse Hoeve. 8 MEI: DAGTOCHT UTRECHT Met 31 dames gingen we met de bus naar Utrecht. s Morgens stond er een stadswandeling op het programma die ons leidde door stegen en hofjes in de binnenstad. s Middags was er een boottocht door de grachten. Helaas liet het weer ons nu in de steek, maar gelukkig hadden de twee kapiteins ervoor gezorgd dat we toch een dak boven ons hoofd hadden. Met de glühwein, wijn en andere lekkere hapjes aan boord, zat de stemming er al gauw in. Weer terug in Gemert hebben we bij Puuur nog genoten van een heerlijk 3- gangendiner. Het was een geslaagde dag, met dank aan de organisatie!

3 14 MEI: BEDEVAART OMMEL Met 3 auto s reden we naar Ommel. Het thema van de viering was: Maria, vrouw van onze tijd. Na de viering was er nog koffie met vlaai en konden we nog gezellig nabuurten. Het was een sfeervolle viering, met dank aan de organisatie. 20 MEI: DAGFIETSTOCHT ALLEENGAANDEN Met 5 personen fietsten we een mooie route in de omgeving van Milheeze en Bakel. Bij de waterzuivering in Aarle-Rixtel kregen we uitgebreid uitleg over hoe ons afvalwater gezuiverd wordt en weer terug in de natuur wordt geplaatst. Via een leuke route door de Mortel en Bakel fietsten we weer terug naar Milheeze, waar de dag werd afgesloten met een lekker etentje. Het was een fantastische dag geweest met heerlijk weer. 3 JUNI: EXCURSIE AARDBEIEN Op het Aardbeidenbedrijf van de fam. v. Asseldonk, kregen we te zien op welke manieren zij aardbeien kweken op de velden en binnen in de kas. Hierna werden we uitgenodigd op de veranda en kregen we koffie of thee en een lekkere wafel met aardbeien en slagroom aangeboden. Ook konden we nog een bezoekje brengen aan hun winkel aan huis, die goed gevuld is met allerlei spullen die met aardbeien te maken hebben. Yvonne bedankt voor de gastvrijheid, de uitgebreide rondleiding en de goede uitleg. 12 JUNI: EXCURSIE OMROEP BRABANT Na ontvangst met koffie en een lekkere bonbon, begonnen we aan de rondleiding. We waren live bij een radio uitzending, dit was natuurlijk een hele ervaring. Ook kregen we te horen hoe een tv-programma gemaakt en uitgezonden wordt. Tot slot konden we nog een kijkje nemen in de schminkkamer en de garderoberuimte. Het was een leuke en leerzame ochtend geweest, met dank aan Omroep Brabant. 26 JUNI: RAYONACTIVITEIT FIETS/WANDELTOCHT Vanuit het vertrekpunt Campeerboerderij De Kastanjes fietsten we via Elsendorp naar Bronlaak. Hier konden we kiezen om een wandeling door het park te maken of verder te fietsen. De wandeling bracht ons naar gedichten die door clieënten van Bronlaak waren geschreven. We hebben genoten van een mooie fietstocht op een heerlijke zomeravond. Deze werd afgesloten bij de Kastanjes met koffie en lekkere belegde broodjes. De organisatie was dit jaar in handen van afd. Elsendorp. 3 SEPTEMBER: DAGFIETSTOCHT Met 22 dames fietsten we eerst naar de theetuin in de Rips en daarna gingen we op weg naar de Boergondische tuin in St. Anthonis. Hier kregen we een heerlijke lunch van eigen gemaakte en geteelde producten. Hierna volgde een rondleiding door de sier- en moestuin met veel uitleg over alles wat er groeit en bloeit. Het was een prachtige en gezellige dag geweest.

4 18 SEPTEMBER: THEMA ISMAKOGIE Jeanne Albers vertelde met veel enthousiasme over Ismakogie: dit is een houdingen bewegingsleer. Na de pauze konden we d.m.v. een aantal oefeningen zelf ervaren wat Ismakogie inhoudt. Op deze manier worden we gestimuleerd om tot een betere lichaamshouding te komen. Het was een leuke avond met een eerste kennismaking met Ismakogie. 8 OKTOBER: LEDENBIJEENKOMST We werden getracteerd op Musicalspetters, een show die verzorgd werd door de groep genaamd Be Vocal. Bij Het dorp van Wim Sonneveld werd door de hele zaal uitbundig meegezongen. Naast een aantal liedjes uit diverse musicals waren er ook veel luisterliedjes, waarvan een mooi gezongen nummer uit Evita bij velen een gevoelige snaar raakte. 19 OKTOBER: WANDELTOCHT VAN ZLTO/ZIJACTIEF Het was een hele mooie tocht door natuur- en bosgebied waarbij we ook een aantal vragen en zoekopdrachten moesten maken. Na de tocht werden we gastvrij ontvangen bij de fam. Verhoeven waar we een lekkere lunch kregen met soep, koffie, broodjes en gebakken eitjes. Hierna volgde de prijsuitreiking. Het was een zeer geslaagde activiteit, met volop zon en zomerse temperaturen. 23 OKTOBER: MOEDERDAGVIERING Dit jaar werd de viering voor het eerst verzorgd door pastor Bonten. Het was een mooie viering met een goede opkomst. Hierna werd de avond voortgezet in t Ridderhof. We werden verrast met een spetterend optreden van de Carolientjes. Deze twee dames waren van alle markten thuis, zowel bij hun optreden als non alsook bij het leiden van de bingo. Ze zorgden er zelfs terplekke voor dat ze bij één van hun acts mannelijke ondersteuning kregen. Iedereen heeft genoten van een geweldige avond. 28 OKTOBER: LEDENBIJEENKOMST 7 Leden gingen mee naar Berghem waar de ledenbijeenkomst dit jaar werd gehouden. Theo Verbruggen hield een enthousiast verhaal over zijn loopbaan als journalist bij de NOS en omroep Brabant. Na de lunch was er een optreden van Vocal Power, twee dames die leuke en vlotte luisterliedjes zongen. 11 NOVEMBER: CONTACTMIDDAG Deze middag stond in het teken van Palliatieve zorg en werd bezocht door 11 leden van afd. Gemert. Een verpleegkundige vertelde ons wat palliatieve zorg inhoudt zowel thuis of in de hospice.ter verduidelijking kregen we hierover ook een filmpje te zien. Ook was er een film over hospice De Populier in Bakel. Tevens was er volop gelegenheid om vragen te stellen. Het was een zeer informatieve bijeenkomst.

5 13 NOVEMBER: THEMA NUMMEROLOGIE Wat zouden de nummers mij vertellen en wat houdt Nummerologie nu eigenlijk in? Deze avond werd goed en met de nodige humor en beeldspraak, uitgelegd door Gerrit Janssen. Het was een gezellige avond met een goede opkomst, die voor ieder wel wat duidelijkheid bracht. 25 NOVEMBER: FILMAVOND Een Lady s night bij fam. v.d. Boomen. We kregen de film Intouchables te zien, die zowel gevoelig als komisch is. Natuurlijk ontbrak ook de popcorn niet en er was zelfs een lekker likeurtje voor bij de koffie. Het was een hele gezellige en goed verzorgde avond, met dank aan Maria v.d. Boomen. 10 DECEMBER: WORKSHOP KERST Deze workshop werd verzorgd door Mia en Diny v.d. Burgt. We konden kiezen uit een krans of een rekje die werden versierd met fietsenbanden, takken en groen en natuurlijk kerstballen. Mede dankzij de goede begeleiding van Mia en Diny hadden we na een paar uur een mooie kerstcreatie gemaakt. 18 DECEMBER: KERSTVIERING Dit jaar was gekozen voor een andere invulling van de kerstviering. Dit kwam o.a. tot uiting in een flashmob. Het koor zong het wel bekende Do-re-mi uit de Sound of Music, waarbij een aantal mensen uit het publiek op ludieke wijze meededen. Maar eerst werd begonnen met het vertellen van het kerstverhaal waarbij mooie bijpassende beelden op de beamer te zien waren. Nienke Mauritz vertelde over het project van Meet Kate waar de opbrengst van de loterij aan geschonken wordt. Na de pauze zong het koor leuke kerstliedjes waarbij ook een aantal kerstvrouwen, rendieren en de kerstman in actie kwamen. Na de trekking van de loten werd er nog volop met elkaar gebuurt. Het was een sfeervolle en ook ontspannende avond geweest, die door een Kerstengel vlot aan elkaar werd gepraat.

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 11 mrt/apr 2014 nummer 2 Redactie: Vondellaan 128 Website: wwwzijactief-gemertnl nieuwsbrief@zijactief-gemertnl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo,

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:  Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 11 nummer 4 jul/aug 2014 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo Dames, VOORWOORD Heeft u dat ook eens?

Nadere informatie

VOORWOORD AGENDA / INFORMATIE

VOORWOORD AGENDA / INFORMATIE Jaargang 11 nummer 3 mei/jun 2014 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Beste Dames, VOORWOORD April 2014. Waar

Nadere informatie

9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST

9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2011. 9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST De nieuwjaarsbijeenkomst voor alleengaande werd verzorgd in de Brandevoortse Hoeve, in Helmond. Voorzien

Nadere informatie

20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE

20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2013. 20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE De nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden bij de Natuurpoort de Peel in Deurne. Buiten was het winters maar binnen gloeide

Nadere informatie

29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT

29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2015 14 JANUARI: THEMA-AVOND KROONJUWELEN Mevrouw Vahl vertelde een boeiend en enthousiast verhaal over de historie van de kroonjuwelen. Ook bij het koningshuis zijn ze heel

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 10 jan/feb 2013 nummer 1 Redactie: Vondellaan 128 / nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Hallo, dames Het jaar loopt weer op zijn eind. We hebben het afgelopen

Nadere informatie

Cruise door Zuid-Holland en Brabant. 28 augustus 3 september 2016

Cruise door Zuid-Holland en Brabant. 28 augustus 3 september 2016 Cruise door Zuid-Holland en Brabant 28 augustus 3 september 2016 Zondagavond 28 augustus 2016 We werden om 20.00 uur bij de Rijnkade 12 in Arnhem verwacht.hier zou onze cruise Zuid-Holland en Noord-Brabant

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen Reisverslag Haren 5 tot en met 9 september 2016 BrabantZorg Reizen De deelnemers aan de reis Haren naar de groepsaccommodatie Bij Ons stellen zich aan u voor Mw. Mien van Heeswijk uit Muzerijk Uden. Mw.

Nadere informatie

10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst.

10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst. ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2010. 10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst. De nieuwjaarsbijeenkomst voor alleengaande was dit jaar in De Wilg in De Mortel. De opkomst was zeer

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957

JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 Doelstelling: Het bevorderen en verlenen van maatschappelijke hulp door vrijwilligers,

Nadere informatie

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE Jaargang 13 nummer 2 mrt/apr 2016 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Dames, VOORWOORD Als ik dit stukje zit de

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de KERSTREIS DUSSELDORF 2014 Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond 14.00 uur op de Rijnkade om de medereizigers daar welkom te heten.

Nadere informatie

RONDEEL- INFO KERSTVIERING

RONDEEL- INFO KERSTVIERING KERSTVIERING Op donderdagavond was de Kerstviering. In de kerk dit keer, zodat we de ouders ook konden uitnodigen om bij de viering te zijn. De basis voor de viering was deze keer het verhaal van de wijzen.

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017

Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo Dames, Het is alweer december,

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis

Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis Doel van de stichting Stichting Myosotis Maassluis heeft tot doel het bevorderen van de maatschappelijke integratie van mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957

JAARVERSLAG 2017 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 JAARVERSLAG 2017 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 Doelstelling: Het bevorderen en verlenen van maatschappelijke hulp door vrijwilligers,

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:   Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 14 nummer 3 mei / jun 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo dames Het weer in Nederland

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 11 jan/feb 2014 nummer 1 Redactie: Vondellaan 128 Website: wwwzijactief-gemertnl nieuwsbrief@zijactief-gemertnl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 December

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 9 jan. 8.30-9.00

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

Uitwisseling Tsjechië t/m

Uitwisseling Tsjechië t/m Uitwisseling Tsjechië 7-4-2019 t/m 13-4-2019 Maandag (Door Linda Langereis & Esmée Vlaar, 2mh) We moesten om 9 uur op school zijn en daar gingen we elkaar leren kennen door een soort bingo te doen en je

Nadere informatie

Nieuws zieriks Aagje

Nieuws zieriks Aagje Nieuws zieriks Aagje ANBO AFDELING ZIERIKZEE Nieuwsbrief nummer 3 2014 augustus september - oktober Beste vrienden, leden van de ANBO, Nog eenmaal, en ik beloof U dat dit echt de laatste keer is, nog een

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

Mescher Mail Maart 2014

Mescher Mail Maart 2014 Mescher Mail Maart 2014 Beste ouders/verzorgers In deze Mescher Mail doen wij verslag van diverse activiteiten in de maand maart en kijken we vooruit naar de volgende maanden. En weer mogen we een vierjarige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar!

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar! NIEUWSBRIEF Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen Een ochtendje Nac Rondleiding scholieren 1 April Voorjaar! Nieuwsbrief GroenDoen 1 Werken bij Groen Doen Een van de belangrijkste dingen

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar Jaarverslag activiteiten Oudervereniging De Poolster Schooljaar 2017-2018 Kinderboekenweek 2017 De OV was dit jaar niet betrokken bij de activiteiten rondom de kinderboekenweek. Sinterklaas 2017 Een paar

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2017 1 2 Beste leden van ZijActief 2016 is alweer grotendeels voorbij. Het was een bewogen jaar. De Brexit, bootvluchtelingen, burgeroorlogen, aardbevingen in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2015 Beste leden van ZijActief 2014, een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Oorlogen, de opkomst van IS, vliegtuigrampen, waarvan de MH 17 ons het meest

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2015/2016 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar.

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar. Jaarverslag 2018 We beginnen dit verslag met het uitspreken van onze dank aan Hem die alles mogelijk heeft gemaakt. Zonder de zegen van onze Heer en Heiland Jezus Christus was dit alles niet mogelijk geweest.

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Jaargang 12 nummer 2 mrt/apr 2015 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames VOORWOORD Terwijl ik het voorwoord

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015

Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Algemene Leden vergadering Fotoclub Houten 10 maart 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Jaarrekening 2014 5. Jaarverslag 2014 6. Bestuur: Voorzitter aftredend en herkiesbaar.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Activiteitenkrant oktober 2015

Activiteitenkrant oktober 2015 Activiteitenkrant oktober 2015 Activiteiten oktober Onder normale omstandigheden gaan de activiteiten door Week 40 Maandag 28 september 10:00 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u 14:30

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid. 1 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

Reisverslag Neuerburg 30 mei t\m 3 juni 2016

Reisverslag Neuerburg 30 mei t\m 3 juni 2016 Reisverslag Neuerburg 30 mei t\m 3 juni 2016 BrabantZorgReizen Deelnemers naar Neuerburg in het Eifelgebied, in het zuiden van Duitsland, stellen zich aan u voor; Dhr. Jacob v. Urk en Mw. Lonie Wetzels

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden:

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden: Jaarverslag Ouderraad Kennemerpoort lokatie Hofdijkstraat t.b.v. de AOV 24 oktober 2016 6 oktober 2016 Voorwoord De ouderraad heeft als taak om de (feestelijke) activiteiten op en rond de school te organiseren

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016!

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! Nieuwsbrief 6 - januari 2016 Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! AGENDA 4 januari 1e dag na de vakantie: luizencontrole 8 januari Gastles Wereld natuur fonds groepen

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk.

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. 2013 Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. Kerst Op De Wijngaard vieren wij om het jaar Kerst in de kerk. Dit keer was het iets bijzonderder voor mij als normaal want ik moest Herder spelen.

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Jaarverslag 2013 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2013 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Juni 2014 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:   Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 14 nummer 4 jul / aug/ sep 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo dames Hoera!! Ik

Nadere informatie

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016.

Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Reis Erasmus+ naar Roemenië: 8 t/m 12 oktober 2016. Deelnemers: José Boenders, Niek Kroep, Laura Kuipers, Christel Monnink en Ans Pol. Na een vroege treinreis op zaterdag 8 oktober jl. kwamen we in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Jaarverslag 2013 Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Delft, maart 2014 Jaarverslag van de activiteiten van de Oudercommissie van de Prins Mauritsschool Delft in 2013 De oudercommissie van de Prins

Nadere informatie

jaargang 8 September 2017

jaargang 8 September 2017 Nieuwsblad KBO Meijel jaargang 8 September 2017 Agenda 3 okt. Thema-middag over Voltooid leven. 4 okt. Herfstwandeling 12 okt. Inschrijven voor bezoek aan L1 studio s en Maastricht-Aachen Airport 18 okt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2013

Nieuwsbrief 23 december 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 23 december 2013 Nieuwsbrief Onze nieuwsbrief kunt u op verschillende manieren lezen: U krijgt hem toegstuurd

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

oktober 2016 jaar Florastate!

oktober 2016 jaar Florastate! oktober 2016 jaar Florastate! 20 jarig jubileum Woonvorm Florastate 3 t/m 7 oktober 2016 Programma Maandag Opening jubileum Opening Expositie Optreden Takostu Dinsdag Bootreis Woensdag Symposium Donderdag

Nadere informatie