29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT"

Transcriptie

1 ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG JANUARI: THEMA-AVOND KROONJUWELEN Mevrouw Vahl vertelde een boeiend en enthousiast verhaal over de historie van de kroonjuwelen. Ook bij het koningshuis zijn ze heel zuinig op deze schitterende juwelencollectie; onderdelen van hele oude sieraden worden regelmatig verwerkt in nieuwe ontwerpen die o.a. door koningin Maxima worden gedragen. Deze avond werd bezocht door 20 leden. 18 JANUARI: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDEN Deze bijeenkomst werd dit jaar gehouden in Asten bij de petangue vereniging t Lover. 58 Dames hebben genoten van een goed verzorgde dag en veel plezier gehad bij het spelen van dit spel. Vanuit onze afdeling waren dit jaar helaas maar 3 dames aanwezig. 29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT Wilske vertelt in haar openingswoord dat onze vereniging dit jaar 85 jaar bestaat. Daarom worden we vanavond getracteerd op vlaai bij de koffie en een lekker hapje in de pauze. Na het voorlezen van het jaarverslag en het kasverslag, wordt ook het nieuwe jaarprogramma gepresenteerd. Marianne Somers en Maike Sterken zijn aftredend en herkiesbaar; beide worden unaniem herkozen. We hebben dit jaar 3 jubilarissen. Betsie van Tiel en Betsie van der Heijden zijn 40 jaar lid en Truus van Erp is 70 jaar lid! Wilske heeft voor ieder een persoonlijk woordje en natuurlijk een bos bloemen en een cadeau. Na de trekking van de loterij die verricht wordt door Truus van Erp, wordt de vergadering gesloten. 25 FEBRUARI: EXCURSIE GEMEENTEHUIS 25 Dames hebben een kijkje genomen achter de schermen van het Gemeentehuis. In de raadszaal kregen we van Anke v. Extel uitleg over de gemeenteraad en de taken die zij hierin vervult. Vervolgens vertelde Bert Jansen ons meer over Peel 6.1. Hierna kregen we een rondleiding door het gemeentehuis, waarbij we o.a. de trouwzaal, de kamer van het college van B&W en de kamer van de burgemeester te zien kregen. Ook gingen we nog even naar de ruimte waar het crisisteam bij elkaar komt bij grote calamiteiten. Het was een interessante middag geweest. 6 MAART: WERELDGEBEDSDAG Dit jaar hebben de dames van Vrouwen Samen Sterk uit Handel de viering georganiseerd. Het thema was: Begrijp je mijn liefde. De viering werd opgeluisterd door een koor van eigen leden. De collecte was voor 3 projecten op de Bahamas. Helaas was de opkomst minder. Na de viering was er voor iedereen koffie of thee met iets lekkers.

2 9 MAART: INTERNATIONALE VROUWENDAG Het thema van dit jaar was Schitterende vrouwen. De hele Eendracht was gevuld met vrouwen uit allerlei culturen. Zij konden genieten van een optreden van de Briljantjes. Een 4-tal dames zorgden samen voor briljante klanken met zang en veel humor tussendoor. Ook was er een modeshow van dameshoeden en haardecoraties, die door een aantal dames uit de eigen afdeling werden geshowd. Het was een zeer geslaagde avond met een geweldige opkomst. 18 MAART: CULTURELE AVOND De culturele avond werd dit jaar verzorgd door Lichtstad Revuetheater. Een bomvolle Eendracht werd getrakteerd op een wervelende show van zang en dans, met steeds wisselende kostuums in een schitterende setting. Als het aan ons had gelegen, had de show nog wat langer mogen duren. 2 APRIL: WORKSHOP KRALENKETTING VAN FIMOKLEI Met een klein groepje hebben we een prachtige ketting van fimoklei gemaakt. Hierbij kregen we de nodige hulp en aandacht van Yvonne Heynen. 22 APRIL: EXCURSIE DIERENPARK ZIEZO Met 15 leden hebben we onder leiding van een gids dit dierenpark in Volkel bezocht. Het park wordt gerund door veel vrijwilligers en cliënten van het regionaal autisme centrum. Bij Ziezo zie je niet de dieren die je in alle grote dierentuinen ziet, maar hier kom je wilde dieren tegen die wat minder bekend zijn. Het is zeker een aanrader om met kinderen of kleinkinderen eens terug te gaan, want er is ook een mooie speeltuin bij. 12 MEI: KRINGBEDEVAART OMMEL Thema van dit jaar was Met Maria Een Cirkel. Het was een mooie, druk bezochte viering die werd opgeluisterd door het koor de Vrije Heerlijkheid en leden van ons ZLTO en ZijActief koor o.l.v. Jo Bouw. Na de viering was er nog gelegenheid om onder het genot van een kop koffie en een stukje vlaai, gezellig na te praten. 19 MEI: DAGFIETSTOCHT ALLEENGAANDEN In alle vroegte vertrokken we met 4 dames richting Helenaveen. Met een gezelschap van in totaal 25 dames fietsten we door het mooie landschap van de Peel. In de forellenkwekerij in Meijel kregen we een rondleiding. Hierna via Ospel weer terug naar Helenaveen, waar we genoten van een lekker dinee. Ondanks alle slechte weersvoorspellingen, de buien vielen meestal als we ergens binnen waren, hebben we een hele fijne dag gehad. 28 MEI: WORKSHOP CREAFLEUR Met een 8-tal dames hebben we een creatief avondje gehad in Venhorst. Rianne Peters van atelier Creafleur legde ons uit wat de bedoeling was en hierna konden we aan de slag met het zelf gekozen werkstuk. Het frame werd bekleed met aluminiumfolie en vervolgens kwam hier een laag Powertext, dit is een soort klei, over heen. Door de eigen manier van invulling, waren er op het einde van de avond acht verschillende kunstwerken te zien. Iedereen was erg blij en trots met het resultaat.

3 9 JUNI: BOERGONDISCHE DAGTOCHT Met een volle Polder Express werden we door dhr. Wim Biemans naar de verschillende locaties in en om Gemert gebracht. Onze eerste stop was een koffiepauze bij de Brabantse Kluis. Vervolgens werden we naar de Kromstraat gebracht, om bij fam. Coolen een melkrobot aan het werk te zien. Hierna was het tijd voor de lunch. In de sfeervolle aangeklede schuur van de fam Verkampen, kregen we een heerlijke lunch, die perfect verzorgd was door enkele bestuursleden. De tocht ging verder naar de Groeskuilen waar we een bezoek brachten aan de mooie vlindertuin. De laatste stop was in Handel bij Versantfoort vakantiehuizen. Hier hebben we eerst Oudhollandse spellen gedaan en als afsluiting werden we getracteerd op een warmen koud buffet. Natuurlijk werden we ook weer door onze chauffeur teruggebracht naar Gemert. Het was een hele geslaagde dag geweest. 17 JUNI: HEERLIJKE HAPJES PROEVERIJ Bij de fam. v. Dijk hebben we met 30 dames kunnen genieten van de kookkunsten van Jolanda Kroezen uit Vlierden. Zij had 12 verschillende soorten hapjes voor ons bereid. De finishing toch werd terplekke gedaan met behulp van actieve leden. Van alle hapjes kregen we ook de recepten op papier. Het was een hele gezellige en smaakvolle avond. 14 JULI : RAYON ACTIVITEIT Dit jaar hebben wij gekozen voor een avondje Jeu de boules bij de Driester in Gemert. In totaal waren er 42 dames van de afd. de Mortel, Elsendorp en Gemert. Zij werden onderling gemixed en er werd een sportieve strijd geleverd. Het was een geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. 15 en 16 SEPTEMBER: 2 DAAGSE FIETSTOCHT 15 Dames hebben 2 hele mooie dagen beleefd tijdens het fietsen van en naar Groesbeek. Behalve de beenspieren, werden ook de lachspieren veelvuldig gebruikt. Na deze sportieve prestatie werd er uitgerust op het logeeradres Het Uitzicht. s Avonds was er een heerlijk verrassingsdiner. Helaas vielen er op de terugweg enkele regenbuien, maar desondanks was het voor iedereen een geweldige belevenis geweest, waar nog vaak aan terug gedacht zal worden. 28 SEPTEMBER: DOE-AVOND POMPOENEN VERSIEREN Een creatieve avond in de bedrijfsruimte van fam. v.d. Boomen. 17 Leden hebben naar eigen idee een pompoen versierd met herfstmaterialen. Iedereen had een uniek exemplaar en was heel tevreden met het resultaat. 7 OKTOBER: LEDENBIJEENKOMST De ledenbijeenkomst staat meestal garant voor een avond gezelligheid, zo ook dit jaar. Er was een optreden van een dansgroep die al vele successen heeft behaald. Naast het geweldige dansen, zagen ze er ook schitterend uit. Hierna wist Michiel Malschaert ons te verrassen met mooie luisterliedjes, die hij als een echte entertainer aan elkaar praatte. Vervolgens bracht hij liedjes waarbij het moeilijk was om stil te blijven zitten. Ook dit vlotte repertoire viel bij iedereen in de smaak, en met Brabant van Guus Meeuwis werd deze geslaagde avond afgesloten.

4 18 OKTOBER: WANDELTOCHT VAN ZLTO/ZIJACTIEF Dit jaar was de wandeltocht in en rondom de Specht in Handel. Onderweg moesten er ook opdrachten worden gedaan, aan de hand van foto s en puzzels. Bij terugkeer in de Specht was er voor iedereen soep, koffie, thee en brood. De kinderen mochten buiten boven een vuurkorf, zelf een broodje knakworst bakken. Na al dit lekkers gaf Rene van Hoof een uiteenzetting over natuurcentrum De Specht en over het project Breuken Beleven. Het was een leuke en leerzame ochtend geweest. 22 OKTOBER: ZIJACTIEFVIERING Na een mooie en druk bezochte viering in de St. Jan, werd de avond in een sfeervol versierde zaal bij t Ridderhof voortgezet. Alles stond in het teken van ons 85-jarig jubileum. Vandaar ook een toepasseljke tractatie bij de koffie. Cabaretier Rop Janze zou deze avond voor ons gaan invullen. Het bleek een poëtische show te worden, waarbij we zelf konden aangeven welk gedicht we wilden horen. Tussendoor werden we getracteerd op overheerlijke hapjes en drankjes. Na het trekken van de lotjes door ons erelid Truus van Erp, werd er nog gezellig nagebuurt. Bij het naar huis gaan, werd ieder lid nog verrast met een kleine attentie, met als motto: Wij stappen vrolijk door! 5 NOVEMBER: THEMA INFINITAS Deze thema-avond werd verzorgd door Ingrid Wareman, die in Handel een praktijk voor natuurgeneeskunde heeft. Ook verzorgt zij paranormale avonden. Zij vertelde ons meer over haar eigen paranormale gaven, hoe zij deze ontwikkeld heeft en op welke manier zij hiermee omgaat. Het blijkt dat zij prikkels binnen krijgt via haar hoog gevoelige zintuigen. Deze uitleg riep bij veel leden wat verwarring op. Het blijkt toch een moeilijk onderwerp te zijn, zeker als jezelf niet hooggevoelig bent. Deze avond werd bezocht door 30 dames waarvan 4 niet-leden. 10 NOVEMBER: CONTACTMIDDAG Mediaman Theo Verbruggen vertelde een boeiend verhaal over zijn werkzaamheden als verslaggever voor het NOS-journaal. Dit deed hij aan de hand van bijpassende beelden. Een voorbeeld hiervan was de overval op het juweliersechtpaar in Deurne. Ook kwamen actuele onderwerpen aan bod, zoals de vluchtelingenstroom. Tevens gaf hij volop de gelegenheid om vragen te stellen. Vanuit Gemert hebben we met 6 dames deze interessante middag bijgewoond. 8 DECEMBER: WORKSHOP KERSTBALLENKRANS 5 Dames hebben met hulp van Yvonne Heijnen en Betsie van Maasakker, een kerstkrans gemaakt. Hiervoor werd een strokrans, een grote collectie kerstballen en een heet lijmpistool gebruikt. Iedereen maakte naar eigen persoonlijke smaak een krans die helemaal gevuld werd met kerstballen. Het was een super gezellige activiteit waarbij we allemaal met een pronkstuk naar huis gingen.

5 17 DECEMBER: KERSTVIERING In t Ridderhof werden we welkom geheten door de Carolientjes. Na het openingswoord en de kerstgedachte van pastoor Bonte, was er een optreden van de Carolientjes. Zij zongen enkele kerstliedjes en hierna volgden de gouwe ouwe. Ook werden Jo Bouw en de leden van het koor in het zonnetje gezet, aangezien het koor ophoudt met bestaan. Vervolgens kregen we uitleg over het project in Ghana. Na de pauze vervolgden de Carolientjes hun optreden en werd er afgesloten met de traditionele bingo, waarbij er mooie kerststukjes te winnen waren. Als laatste willen we hierbij ook iedereen bedanken die meegeholpen heeft om al deze activiteiten mogelijk te maken.

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Jaargang 12 nummer 2 mrt/apr 2015 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames VOORWOORD Terwijl ik het voorwoord

Nadere informatie

20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE

20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2013. 20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE De nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden bij de Natuurpoort de Peel in Deurne. Buiten was het winters maar binnen gloeide

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Jaargang 12 nummer 4 jul/aug/sep 2015 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames VOORWOORD De laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST

9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2011. 9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST De nieuwjaarsbijeenkomst voor alleengaande werd verzorgd in de Brandevoortse Hoeve, in Helmond. Voorzien

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:  Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 12 nummer 5 okt/nov/dec 2015 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames VOORWOORD Hier mijn laatste

Nadere informatie

9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING

9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2014 9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING 35 Dames luisterden naar het verhaal van dhr. Borghs. Hij vertelde over de doelstelling van de Zorgboog. Vervolgens

Nadere informatie

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 10 jan/feb 2013 nummer 1 Redactie: Vondellaan 128 / nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Hallo, dames Het jaar loopt weer op zijn eind. We hebben het afgelopen

Nadere informatie

10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst.

10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst. ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2010. 10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst. De nieuwjaarsbijeenkomst voor alleengaande was dit jaar in De Wilg in De Mortel. De opkomst was zeer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE Jaargang 13 nummer 2 mrt/apr 2016 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Dames, VOORWOORD Als ik dit stukje zit de

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Utrecht 26 september Tijd voor thee

Utrecht 26 september Tijd voor thee Utrecht 26 september 2013 Tijd voor thee Met dank aan deze Utrechtse migranten zelforganisaties Stichting CSP Het Zonnetje Mandaeers club Utrecht Nos Bohios Club Moria Stichting Asha Stichting Nisbo Vrouwengroep

Nadere informatie

"Vrouwendag viering 10 maart 2013" Adres: Toermalijnschool, Beeklaan 184, Den Haag Notulist: Rina Poetoe

Vrouwendag viering 10 maart 2013 Adres: Toermalijnschool, Beeklaan 184, Den Haag Notulist: Rina Poetoe "Vrouwendag viering 10 maart 2013" Adres: Toermalijnschool, Beeklaan 184, Den Haag Notulist: Rina Poetoe Inloop Er kwamen meer dan 90 vrouwen uit verschillende culturen bij elkaar en genoten van de lekkere

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09 Verslag Uitwisseling Vic 29-09/06-10 Za 29-09 Vandaag zijn we met 23 leerlingen en 2 begeleiders vertrokken naar Vic voor het uitwisselingsproject Eye Start Up. De vliegreis verliep voorspoedig en na een

Nadere informatie

MAART Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

MAART Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking MAART 2019 Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Minder nieuwsbrieven Vorig jaar kregen alle cliënten 6x per jaar een nieuwsbrief thuis gestuurd. In 2019 gaat het anders. De nieuwsbrieven

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder. Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 april 2015

Nieuwsbrief 30 april 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 30 april 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juni 2013

Nieuwsbrief 3 juni 2013 Nieuwsbrief 3 juni 2013 www.np-weerribbenwieden.nl/jeugdnatuurclub-de-wieden Oranjetipjes zien de Paashaas Marian, begeleidster, 20 maart 2013 Verslag oranjetipjes van 20 maart 2013 Deze middag waren wij

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:  Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 11 nummer 4 jul/aug 2014 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo Dames, VOORWOORD Heeft u dat ook eens?

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 11 mrt/apr 2014 nummer 2 Redactie: Vondellaan 128 Website: wwwzijactief-gemertnl nieuwsbrief@zijactief-gemertnl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo,

Nadere informatie

Verslag van de feestelijke jaarvergadering naar aanleiding van het 25 jarige jubileum van het Verbeterd-Roodbont Vleesras stamboek.

Verslag van de feestelijke jaarvergadering naar aanleiding van het 25 jarige jubileum van het Verbeterd-Roodbont Vleesras stamboek. Verslag van de feestelijke jaarvergadering naar aanleiding van het 25 jarige jubileum van het Verbeterd-Roodbont Vleesras stamboek. Op zaterdag 9 maart werd op het prachtige bedrijf van de fam.v.d Mheen

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 4-6 jarigen Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 4-6 jarigen Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! WATERPROEFJES 22 juli Wat doet een pingpongbal in een glas water en wat gebeurd er met een waterballon in de vriezer? We gaan het allemaal ontdekken! En wie weet eindigen we met een

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN ST. AUGUSTINUS. Bestuursmededelingen

KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN ST. AUGUSTINUS. Bestuursmededelingen KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN ST. AUGUSTINUS NIEUWSBULLETIN Jaargang 23 nr. 6 mei 2016 KBO Soos Het Trefcentrum Molenstraat 42, 6161 CV Geleen Website: www.kboaugustinus.nl Telefoon: 046-4757656 NL58RABO013.05.18.913

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

Cruise door Zuid-Holland en Brabant. 28 augustus 3 september 2016

Cruise door Zuid-Holland en Brabant. 28 augustus 3 september 2016 Cruise door Zuid-Holland en Brabant 28 augustus 3 september 2016 Zondagavond 28 augustus 2016 We werden om 20.00 uur bij de Rijnkade 12 in Arnhem verwacht.hier zou onze cruise Zuid-Holland en Noord-Brabant

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee Tel. 0111-413644 jaargang 11 nr. 10 Maandag 17 december 2012 info@jldejonge.nl directeur: Debora de Bruijne (aanwezig op

Nadere informatie

Workshop Extreme vormen.

Workshop Extreme vormen. Workshop Extreme vormen. Elk jaar maken we een gezellig uitstapje met partners: naar Den Haag het Letterkundig Museum, naar Tilburg Textielmuseum, een beeldentuin, een fietstocht, mooie wandeling, speurtocht

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Ika verwendag

Ika verwendag 30-07-2017 Ika verwendag Op zondag 30-07-2017 heeft de IKA haar 2 jaarlijkse Verwendag voor de 70+ leden gehouden. Van 14.00 tot 18.00 uur. In het wijkcentrum de Schelf. Zoals we dat vaker meemaken komen

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Samen de warme zomer door. Stichting GoenDoen werkt!

NIEUWSBRIEF. Samen de warme zomer door. Stichting GoenDoen werkt! NIEUWSBRIEF Wat staat er in deze nieuwsbrief: Verkoeling BBQ Bloemetjes prik Groentechniek Galder Alphons vertelt Pannenhoef Stichting GoenDoen werkt! Hallo allemaal, De nieuwe nieuwsbrief van Groen Doen

Nadere informatie

Terugblik op een geslaagde crea/speel/spiriweek.

Terugblik op een geslaagde crea/speel/spiriweek. Terugblik op een geslaagde crea/speel/spiriweek. Wat een talenten op ons terrein!!!!!! Een groene bosfee die een beetje leek op onze Netty opende met veel verve onder het genot van de Kuikse koffie onze

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017

Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo Dames, Het is alweer december,

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Regio Waardenlanden December 2016 Van de redactie Prettige feestdagen allemaal!!!! Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. De laatste alweer van dit jaar. In deze nieuwsbrief natuurlijk

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Vaste activiteiten Ingezonden stukje Ouderentoeslag Kerstviering Spooktocht Hier zijn we dan weer met onze nieuwsbrief. Wij hopen dat jullie het nieuwe jaar allemaal goed

Nadere informatie

15 Oktober cake-pops versieren

15 Oktober cake-pops versieren Tweeëndertigste jaargang 4 e editie. December 2014 Nog even op de valreep een laatste vlag en wimpel. Voor alle leden die ons gesteund hebben met de sponsor actie van de Rabobank: Bedankt!!! We hebben

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

Traditioneel Pasen in Twente

Traditioneel Pasen in Twente Traditioneel Pasen in Twente (georganiseerd door Albertus en Geertje Hermelink) Met 18 equipes van de Dissel hebben we dit jaar Pasen gevierd in Twente waar traditie en folklore nog volop te vinden zijn.

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 2 mrt / apr 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof.

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

ACTIVITEITENVERSLAG 2013

ACTIVITEITENVERSLAG 2013 ACTIVITEITENVERSLAG 2013 Januari 2014 Hilde Oolthuis secretaris VOKS 20 jaar VOKS! In 2013 hebben wij het 20 jarig jubileum van VOKS kunnen vieren! Wij zijn het jubileumjaar gestart met een feestelijk

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer. Jaarverslag Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer. Jaarverslag Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2016 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam April 2017 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt!

Vrijwilligers Bedankt! Programma GEMEENTE CASTRICUM 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 7 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Castricum, Akersloot, Limmen en De Woude kunnen van 14 t/m 21 november 2015 kosteloos deelnemen

Nadere informatie

Inleiding. Mededelingen uit het team. Schoolfeest. Jaargang 5, nummer 19 Juni 2017

Inleiding. Mededelingen uit het team. Schoolfeest. Jaargang 5, nummer 19 Juni 2017 Jaargang 5, nummer 19 Juni 2017 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt weer een nieuwe maandbrief. In deze maandbrief leest u alle nieuwste informatie, ontwikkelingen en activiteiten van De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Jaarverslag 2013 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2013 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Juni 2014 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Nadere informatie

Ik vond het kei leuk. Ook de mensen die ons rondleiden, vond ik erg leuk. Ook dat we onze huis konden zien op de computer. En natuurlijk ook dat we

Ik vond het kei leuk. Ook de mensen die ons rondleiden, vond ik erg leuk. Ook dat we onze huis konden zien op de computer. En natuurlijk ook dat we Ik vond het kei leuk. Ook de mensen die ons rondleiden, vond ik erg leuk. Ook dat we onze huis konden zien op de computer. En natuurlijk ook dat we de Burgemeester zagen. Het was erg gezellig met jullie.

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis

Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis Doel van de stichting Stichting Myosotis Maassluis heeft tot doel het bevorderen van de maatschappelijke integratie van mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.17 19-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Juf Margreeth Deze week is bekend geworden dat juf Margreeth in ieder geval tot het einde van dit schooljaar op De Schoener mag blijven

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

Lieve vrienden en familie

Lieve vrienden en familie Lieve vrienden en familie Dinsdag, 7 augustus 2007, gaven wij elkaar het ja-woord. In deze extra editie van onze maandelijkse nieuwsbrief geven we jullie een impressie van de mooiste momenten voor, tijdens

Nadere informatie

RONDEEL- INFO KERSTVIERING

RONDEEL- INFO KERSTVIERING KERSTVIERING Op donderdagavond was de Kerstviering. In de kerk dit keer, zodat we de ouders ook konden uitnodigen om bij de viering te zijn. De basis voor de viering was deze keer het verhaal van de wijzen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2017 1 2 Beste leden van ZijActief 2016 is alweer grotendeels voorbij. Het was een bewogen jaar. De Brexit, bootvluchtelingen, burgeroorlogen, aardbevingen in

Nadere informatie

jaarverslag 2010-2011

jaarverslag 2010-2011 jaarverslag 2010-2011 Ledenvergadering 6 november: De jaarlijkse ledenvergadering vond plaats op zaterdag 6 november. Er waren totaal 16 leden aanwezig en de sfeer was goed. Uitgebreid verslag via de notulen.

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

Te boeken activiteiten / workshops bij De Gouden Helm:

Te boeken activiteiten / workshops bij De Gouden Helm: Te boeken activiteiten / workshops bij De Gouden Helm: GPS tocht 5,00 p.p. Een mooie tocht dwars door de Peel. Met een GPS-apparaat in de hand volgt u de coördinaten van de tocht. Fototocht 5,00 p.p. Middels

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie