20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "20 JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE"

Transcriptie

1 ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG JANUARI 2013: NIEUWJAARSBIJEENKOMST ALLEENGAANDE De nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden bij de Natuurpoort de Peel in Deurne. Buiten was het winters maar binnen gloeide een lekker haardvuurtje. Na de koffie met vlaai werd de middag officieel geopend. We werden in groepen verdeeld en zo begonnen we met de Peelspelen. Een leuke invulling van de middag. Daarna een heerlijk 3 gangen menu. Rond de klok van 16 uur werd de middag afgesloten. Toen we buiten kwamen was het even schrikken, het was glad. Ruiten bevroren en dus eerst krabben. Dankzij de goede rijvaardigheid van de chauffeurs zijn we veilig thuis gekomen. De organisatie verdiend een grote pluim. 31 JANUARI 2013: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT Ontvangst koffie/thee met verschillende cakejes. Wilske opent de vergadering met het gedicht De wereld is er ook voor jou. Het jaarverslag wordt voorgelezen door Toos en het kasverslag door Anneke. Aftredend en herkiesbaar Wilske van Dijk en Anneke Verkampen. Wilske werd weer gekozen als voorzitter. Het jaarprogramma en de activiteiten van ZijActief Brabant zuid- oost werden toegelicht door : Dora van Erp, Maike Sterken en Drea Meulepas. Annie van Zeeland- Spee werd in het zonnetje gezet voor haar 40 jaar lidmaatschap. De trekking van de loterij werd verricht door de jubilaris. Wilske sluit de vergadering en wenst iedereen wel thuis. 18 FEBRUARI 2013: THEMA-AVOND STRESS Een avond hoe je met stress kunt omgaan, door Erik Jansen verbonden aan dokterspraktijk Het Gasthuis. Deze avond werd uitgelegd dat stress bij ieder mens verschillend is. Er is geen kant en klare oplossing. Het is heel belangrijk dat er iemand is die naar je luistert en je begrijpt. Een leerzame avond die goed bezocht was. 1 MAART 2013: WERELDGEBEDSDAG Thema: Hoezo, een vreemdeling. Dit jaar stond de viering in het teken van Frankrijk. Deze viering werd georganiseerd door ZijActief Gemert, in de activiteitenruimte van woon/zorgcentrum De Ruijschenbergh in Gemert.

2 De viering werd opgeluisterd door het gelegenheidskoor olv Jo Bouw en Sandra van der Nat die liedjes in het Frans zong. Een mooie viering, na afloop koffie/ thee met stukjes stokbrood met jam of boursin. Dank aan de vrijwilligers van De Ruijschenbergh. 8 MAART 2013: INTERNATIONALE VROUWENDAG De avond had als thema: De kracht van Vrouwen. De avond werd geopend door Thea Bevers, gevolgd door Ans van der Heijden met een verhaal over zussen, vrouwen onder elkaar. Daarna werden we letterlijk, door haar beeldtaal, meegenomen door de blinde Charlotte Glorie. Achter de piano begeleide ze haar zelf geschreven liedjes. Na de pauze was het podium voor de dameszanggroep La Vivacité uit Bakel. Een avond voor en door vrouwen, bestuur bedankt. 12 MAART 2013: THEMA AVOND SOCIAL MEDIA Deze avond was eigenlijk gepland op 15 januari Door de weersomstandigheden toen kon deze avond niet doorgaan. Op deze dag had de spreekster 2 afspraken waardoor Anke van Extel op deze avond de presentatie verzorgde. Ze deed goed haar best maar als de techniek je in de steek laat? Social- media is een leuk middel om in contact te komen met mensen in binnen en buitenland. Je kunt informatie met elkaar delen. Maar wees alert met wie je informatie deelt. Een leerzame avond met dank aan Anke van Extel. 20 MAART 2013: CULTURELE AVOND De culturele avond werd verzorgd door afd: Deurne, Zeilberg, Liessel. Het thema was Wij hebben ook talent. Een avond met liedjes, acts en schetsjes, met er tussen goed gemaakte reclameblokken. Met de jury: Ma Flodder, Ushi en Patricia Paay, die goed in hun rol bleven, kon de avond niet meer stuk. Het was een genot om naar te kijken. Er kon er maar 1 de winnaar zijn, maar deze avond was eigenlijk iedereen winnaar. Bedankt voor de fijne avond.

3 17 APRIL 2013: EXCURSIE MOSKEE 28 leden vertrokken op een zonnige lentedag richting Helmond naar de Fatih moskee. Daar werden we vriendelijk ontvangen. Toen we de gebedsruimte in mochten, uiteraard met de schoenen uit, gaf de vrouw van de imam Mw Celik uitleg over hun geloof. Zei sprak alleen in het Turks, maar een jonge medegelovige was de tolk, dat ze met vol overtuiging en enthousiasme deed. Men komt 5 keer per dag bidden. De mannen beneden en de vrouwen boven. Vele vragen en onduidelijkheden kwamen deze middag aan de orde. Een geslaagde excursie. 25 APRIL 2013: WORKSHOP CREATIVITEIT Er werd die avond een dienblad of kapstokje gemaakt. Omdat er weinig leden zich hadden opgegeven voor deze workshop zijn we bij Godelieve thuis geweest. Zo konden we ons ogen uitkijken wat Godelieve zoal maakte. Leuke dingen om te maken of te krijgen. De leden die avond aanwezig hebben zich goed vermaakt en waren erg tevreden over hun resultaat. Met dank aan Godelieve. 15 MEI 2013: KRINGBEDEVAART HANDEL ZijActief Bakel, ZijActief Milheeze en ZijActief Brouwhuis i.s.m KVO kring Helmond organiseerde de bedevaart. Thema van de viering Samen de tijd nemen om een brug te bouwen. Dit kwam ook tot uitdrukking voor het goede doel dat was gekozen, een Ghanees ziekenhuis. Het was een mooie Maria viering, met dank aan de organisatie. 21 MEI 2013: FIETSTOCHT ALLEENGAANDE Ondanks de niet al te beste weersvoorspelling toch met 3 personen vertrokken naar Ommel. Na ontvangst met koffie en gebak werden we verrast met een expositie van schilderwerk en handwerk. Daarna de fietstocht uitgezet door Ommel en omgeving. Lunch onderweg bij Fam. Van de Burgt waar we vele aardbeienspulletjes konden bewonderen. Onderweg ook nog in Vlierden aangelegd bij een oorlogsmuseum, opgezet door een 12 jarige jongen.

4 Na de fietstocht stond er een heerlijk diner te wachten, gemaakt door de gastvrouw zelf. Een hele prestatie voor 35 personen. De terugweg naar Gemert was toch behoorlijk nat, maar het was een hele gezellige dag geweest. Misschien volgende keer iets meer deelnemers uit Gemert? 22 MEI 2013: LIKEURENAVOND Het Oude Vat verzorgde deze avond. Er waren verschillende likeuren te proeven, en je leerde dat je likeuren eindeloos kunt mixen. Bij de likeuren werden passende hapjes geserveerd. Een gezellige avond op een mooie locatie, met dank aan de Fam. Schoone. 19 JUNI 2013: DAGFIETSTOCHT Het was de bedoeling dat we om 9.00 uur zouden vertrekken maar een hevige onweersbui barstte los. Toen de regen en bliksem uit de lucht waren, werd er een uur later vertrokken. Richting Aarlese visvijver, Deurne, Vlierden waar we werden getrakteerd op koffie met appelgebak. De tocht ging verder naar Liessel waar we een bezoek brachten aan De tuin zonder naam. Na een uitgebreide rondleiding ging de tocht huiswaarts. Betsie, Mia, Agnes en Anneke bedankt voor deze mooie fietstocht. 25 JUNI 2013: BLOEMBELEVINGSCENTRUM DE HEERENVELDEN. Met een grote groep enthousiaste dames richting Handel. Hier werden we gastvrij ontvangen met koffie of thee met appelgebak. De Hr van Thiel vertelde over zijn opzet van zijn bloemenkwekerij. Daarna gingen we het veld in waar meerdere variaties geteeld werden. Toen naar de pluktuin waar we tegen betaling zelf een boeket konden plukken. Het was zeer de moeite waard. Bedankt organisatie. 27 JUNI 2013: RAYONFIETSTOCHT Georganiseerd door ZijActief De Mortel. Een mooie tocht, maar het was erg koud en handschoenen waren niet overbodig.

5 29 AUGUSTUS 2013: EXCURSIE DIERENCREMATORIUM Op een zonnige morgen op de fiets naar dierencrematorium Peelrust. Zoals er bij mensen waardig afscheid wordt genomen zo ook bij dieren. Alle ruimten waren mooi aangekleed en ademde rust uit. Het was een leerzame morgen, met dank aan Fam. Meulenmeesters. 1 SEPTEMBER 2013: OOGSTDANKVIERING De viering werd verzorgd door ZLTO Asten i.s.m ZijActief Heusden en Ommel. De muzikale omlijsting werd verzorgd door In Between uit Heusden. Met koffie en broodjes werd de viering afgesloten. 12 SEPTEMBER 2013: DAGTOCHT ANTWERPEN Vertrek 9.00 uur vanaf het Gerardusplein. Een aardige buschauffeur en de rest van de dag kon niet meer stuk. Om uur aankomst in Antwerpen bij het MAS. ( museum aan de stroom ) Men kon een ruimte bezoeken waar men met een soort telefoon uitleg kreeg over de diamantenindustrie in Antwerpen. Ook kon men met de roltrap naar boven voor een uitzicht over Antwerpen. Na de lunch richting de grote markt voor de snoepjeswandeling. Om uur weer met de bus richting Gemert waar een meerkeuze menu klaarstond bij Het Weverhuisje. Een geslaagd uitstapje, het was gezellig. 23 SEPTEMBER 2013: WORKSHOP BONBONS 23 dames van ZijActief namen deel aan deze workshop. De koffie/thee met bonbons stonden klaar met binnenkomst, maar niet veel later moest men ook zelf aan de slag. Het was een superavond. 9 OKTOBER 2013: LEDENBIJEENKOMST ZIJACTIEF BRABANT ZUID-OOST ZijActief Brabant zuid-oost bestaat 10 jaar. Met de groep De Weduwen een groep dames met een aantal muzikanten gaf deze avond een extra feestelijk tintje. Voor de pauze zag het er behoorlijk rood uit, kwam tot uitdrukking in kleding en liedjes. Na de pauze meezingers, kortom een gezellige, sfeervolle avond.

6 17 OKTOBER 2013: MOEDERDAGVIERING De Moederdagviering begon om uur met een viering in de St. Janskerk. De viering werd voorgegaan door Pastor van Lamoen en opgeluisterd door het gelegenheidskoor. Na de viering werd de avond voortgezet in Het Ridderhof. De avond werd ingevuld door eigen leden met de quiz ik hou van holland. Zoals altijd een gezellige avond. De opbrengst van de loterij ging naar projecten in Ghana. 20 OKTOBER 2013: ZLTO/ZIJACTIEF WANDELTOCHT Een mooie wandeltocht waar vele leden met gezinsleden van genieten. Elk jaar weer een geslaagde activiteit. 22 OKTOBER 2013: EXCURSIE MUSEUM DE KLUIS, HUIZE PADUA Met z n allen op de fiets naar Boekel. We werden ontvangen door Mevr. Staal, onder het genot van koffie/thee vertelde ze de geschiedenis van Huize Padua. Deze begon met Daniel de Brouwer die met enkele medebroeders een leefgemeenschap stichtte wat uiteindelijk een psychiatrische instelling werd. Deze gemeenschap hield bezig met o.a onderwijs en bierbrouwen. Voor hun eigen voorziening was er ook een boerderij. In de jaren 60 trokken de broeders penitenten zich terug en droegen de psychiatrische zorg over. Daarna een rondleiding over het buitenterrein. Een geslaagde excursie. 12 NOVEMBER 2013: CONTACTMIDDAG Slechts 2 dames uit Gemert namen deel aan deze middag. Spreekster was Martine Kruider, zij is freelance journaliste en heeft tijdens haar werk haar huidige man een boer leren kennen. Ze woont al 10 jaar op het platteland en heeft met haar man een melkveebedrijf. Haar missie is de kloof te verkleinen tussen boer en burger. Er worden ook rondleidingen gegeven op het bedrijf. Ook schrijft ze boeken over het boerenleven. Het was een zeer aangename lezing.

7 15 NOVEMBER 2013: EXCURSIE PROVINCIEHUIS Het was vroeg opstaan. Half acht vertrokken we vanaf het Gerardusplein richting Den Bosch waar Anke van Extel ons al stond op te wachten. Onder het genot van een kop koffie vertelde Anke samen met Eugene over het provinciehuis, wat er zoal gebeurd. Om uur gingen we naar de publieke tribune om de vergadering bij te wonen. 11 uur was het pauze en zat de vergadering er voor ons op. Daarna een rondleiding en als afsluiting een lunch. Anke bedankt voor dit uitstapje. 18 NOVEMBER 2013: WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN 12 dames gingen na enige uitleg en de basis gezien te hebben aan de slag. Na een paar uur werken werd de creativiteit duidelijk zichtbaar. Mooie stukjes en iedereen tevreden. 11 DECEMBER 2013: EXCURSIE PELSEN Een hartelijk ontvangst door de Fam. Schoone en Anneke Verkampen namens ZijActief. Pieter gaf uitleg over het bedrijf. Daarna werd er een modeshow gegeven. Na de show konden de kleding nog bekeken worden. Als laatste kon je nog een film bekijken over hoe in Denemarken de dieren verzorgd en gehuisvest worden. Een afwisselende avond met dank aan de Fam. Schoone. 19 DECEMBER 2013: KERSTVIERING Met koffie/ thee met krentenbrood werden we hartelijk ontvangen in Het Ridderhof. Na de opening door Jan van Dijk met een speciaal welkom aan Martien en Maartje Admiraal, zij gaven enthousiast uitleg over het project Ghana waar de opbrengst van de loterij naar toe gaat. Een komisch kerstverhaal gespeeld door ZLTO en ZijActief leden. Het koor met mooie kerstliederen, die spontaan werden meegezongen. Na de loterij werd de avond afgesloten door Wilske van Dijk. Elk jaar een mooie viering.

8

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 10 mei/jun 2013 nummer 3 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: 1161.84.310 AGENDA: Hallo,

Nadere informatie

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 11 jan/feb 2014 nummer 1 Redactie: Vondellaan 128 Website: wwwzijactief-gemertnl nieuwsbrief@zijactief-gemertnl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 December

Nadere informatie

9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST

9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2011. 9 JANUARI 2011: ALLEENGAANDE ACTIVITEIT - NIEUWJAARSBIJEENKOMST De nieuwjaarsbijeenkomst voor alleengaande werd verzorgd in de Brandevoortse Hoeve, in Helmond. Voorzien

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING

9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2014 9 JANUARI 2014: THEMA-AVOND DE ZORGBOOG / KRUISVERENIGING 35 Dames luisterden naar het verhaal van dhr. Borghs. Hij vertelde over de doelstelling van de Zorgboog. Vervolgens

Nadere informatie

29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT

29 JANUARI: ALGEMENE JAARVERGADERING ZIJACTIEF GEMERT ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2015 14 JANUARI: THEMA-AVOND KROONJUWELEN Mevrouw Vahl vertelde een boeiend en enthousiast verhaal over de historie van de kroonjuwelen. Ook bij het koningshuis zijn ze heel

Nadere informatie

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 11 mrt/apr 2014 nummer 2 Redactie: Vondellaan 128 Website: wwwzijactief-gemertnl nieuwsbrief@zijactief-gemertnl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo,

Nadere informatie

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 10 jan/feb 2013 nummer 1 Redactie: Vondellaan 128 / nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Hallo, dames Het jaar loopt weer op zijn eind. We hebben het afgelopen

Nadere informatie

10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst.

10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst. ZIJACTIEF GEMERT JAARVERSLAG 2010. 10 Januari 2010: Alleengaande activiteit- Nieuwjaarsbijeenkomst. De nieuwjaarsbijeenkomst voor alleengaande was dit jaar in De Wilg in De Mortel. De opkomst was zeer

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Jaargang 12 nummer 2 mrt/apr 2015 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames VOORWOORD Terwijl ik het voorwoord

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:  Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 11 nummer 4 jul/aug 2014 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo Dames, VOORWOORD Heeft u dat ook eens?

Nadere informatie

KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN ST. AUGUSTINUS. Bestuursmededelingen

KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN ST. AUGUSTINUS. Bestuursmededelingen KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN ST. AUGUSTINUS NIEUWSBULLETIN Jaargang 23 nr. 6 mei 2016 KBO Soos Het Trefcentrum Molenstraat 42, 6161 CV Geleen Website: www.kboaugustinus.nl Telefoon: 046-4757656 NL58RABO013.05.18.913

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE Jaargang 13 nummer 2 mrt/apr 2016 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Dames, VOORWOORD Als ik dit stukje zit de

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014

Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Groepsnieuws groep 5-6 okt./nov./dec. 2014 Belangrijke gebeurtenissen Jores zwarte band! Jarigen De jarigen van oktobber, november en december! Maartje, Cedrick, Amy, Nynke-Sophie en Milan v.p. (viert

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017.

Nieuwsbrief mei 2017. 1947 2017 Nieuwsbrief mei 2017. Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Buurtvereniging De Heikant bestaat 70 jaar en dit willen we graag op een bijzondere manier met jullie allemaal vieren! Er is een

Nadere informatie

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen

Reisverslag Haren. 5 tot en met 9 september BrabantZorg Reizen Reisverslag Haren 5 tot en met 9 september 2016 BrabantZorg Reizen De deelnemers aan de reis Haren naar de groepsaccommodatie Bij Ons stellen zich aan u voor Mw. Mien van Heeswijk uit Muzerijk Uden. Mw.

Nadere informatie

Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder. Jubilaris Marius Sleegers 60 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Welzijns Activiteiten Overdal

Welzijns Activiteiten Overdal Welzijns Activiteiten Overdal Augustus 2018 Dag Activiteit Tijd/Plaats Woensdag 1 aug Donderdag 2 aug Sjoelen De Schakel 15:00 uur Vrijdag 3 aug Weeksluiting (G.Meyer) Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr. 2013

Nieuwsbrief febr. 2013 Nieuwsbrief febr. 2013 Vertrokken! Op zondag 10 februari stroomt het plein in het centrum van Bakel vol met volgepakte barrels. Het is koud maar de zon schijnt! De bestuurders staan te trappelen om te

Nadere informatie

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 Nadat wij in het jaar 1999 ons jaarlijks clubweekend bij Sibylle heel gezellig hadden door gebracht wisten we dat het laatste weekend in zicht was. Zo ook

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 2 mrt / apr 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda : Als het om geld gaat... De Noordrand hield in maart in het Rundgraafpark een alternatieve spellenmiddag. We begonnen uiteraard met een kop koffie en iets lekkers erbij. Daarna werd de bedoeling van de

Nadere informatie

Uitwisseling Tsjechië t/m

Uitwisseling Tsjechië t/m Uitwisseling Tsjechië 7-4-2019 t/m 13-4-2019 Maandag (Door Linda Langereis & Esmée Vlaar, 2mh) We moesten om 9 uur op school zijn en daar gingen we elkaar leren kennen door een soort bingo te doen en je

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

"Vrouwendag viering 10 maart 2013" Adres: Toermalijnschool, Beeklaan 184, Den Haag Notulist: Rina Poetoe

Vrouwendag viering 10 maart 2013 Adres: Toermalijnschool, Beeklaan 184, Den Haag Notulist: Rina Poetoe "Vrouwendag viering 10 maart 2013" Adres: Toermalijnschool, Beeklaan 184, Den Haag Notulist: Rina Poetoe Inloop Er kwamen meer dan 90 vrouwen uit verschillende culturen bij elkaar en genoten van de lekkere

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Ik vond het kei leuk. Ook de mensen die ons rondleiden, vond ik erg leuk. Ook dat we onze huis konden zien op de computer. En natuurlijk ook dat we

Ik vond het kei leuk. Ook de mensen die ons rondleiden, vond ik erg leuk. Ook dat we onze huis konden zien op de computer. En natuurlijk ook dat we Ik vond het kei leuk. Ook de mensen die ons rondleiden, vond ik erg leuk. Ook dat we onze huis konden zien op de computer. En natuurlijk ook dat we de Burgemeester zagen. Het was erg gezellig met jullie.

Nadere informatie

Zuidwillemsvaart. Paul van Donk en Teun Geenen

Zuidwillemsvaart. Paul van Donk en Teun Geenen Zuidwillemsvaart S ochtends moesten wij om 8 uur op school zijn om in de bus te stappen richting Den Bosch. Toen wij daar aankwamen kregen wij een lekker bakske koffie, en mochten wij het museum van het

Nadere informatie

Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017

Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo Dames, Het is alweer december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

Utrecht 26 september Tijd voor thee

Utrecht 26 september Tijd voor thee Utrecht 26 september 2013 Tijd voor thee Met dank aan deze Utrechtse migranten zelforganisaties Stichting CSP Het Zonnetje Mandaeers club Utrecht Nos Bohios Club Moria Stichting Asha Stichting Nisbo Vrouwengroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2013 2014

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2013 2014 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2013 2014 De basisscholen in Nuenen hebben te maken met teruglopende leerlingaantallen. Ook De Rietpluim ontkomt niet aan deze ontwikkeling. Minder leerlingen betekent dat er

Nadere informatie

basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 04-02-2014 In dit nummer: Opening Kulturhus Maandopening Schoolfruit

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF stichting KIST

NIEUWSBRIEF stichting KIST View this email in your browser NIEUWSBRIEF stichting KIST Stichting Kist houdt u graag op de hoogte van haar bezigheden, vorderingen en leuke nieuwtjes! TERUGBLIK OP PROJECT CASTRICUM '67 In het weekend

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis

Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis Jaarverslag 2016 Stichting Myosotis Maassluis Doel van de stichting Stichting Myosotis Maassluis heeft tot doel het bevorderen van de maatschappelijke integratie van mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk!

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk! maandag 11 april 2016 De afgelopen week zijn we bezig geweest met de entreetoets. Volgende week staan er ook nog een paar toetsen op ons te wachten. We vinden het spannend maar toch gaan we er voor. Tijdens

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2017 1 2 Beste leden van ZijActief 2016 is alweer grotendeels voorbij. Het was een bewogen jaar. De Brexit, bootvluchtelingen, burgeroorlogen, aardbevingen in

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal oktober 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 2 oktober. Bent u graag bezig met wol of andere materialen of vindt u het gewoon gezellig? Komt u gerust langs bij het handwerken. Beestenboel

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:   Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 14 nummer 4 jul / aug/ sep 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo dames Hoera!! Ik

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Molennieuws april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Maart roert zijn staart! De maand maart is alweer bijna voorbij. Niet alleen de weersomstandigheden waren veranderlijk

Nadere informatie

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk.

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. 2013 Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. Kerst Op De Wijngaard vieren wij om het jaar Kerst in de kerk. Dit keer was het iets bijzonderder voor mij als normaal want ik moest Herder spelen.

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:  Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 12 nummer 5 okt/nov/dec 2015 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames VOORWOORD Hier mijn laatste

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Samen gaan we voor kwaliteit

Samen gaan we voor kwaliteit Samen gaan we voor kwaliteit Een geslaagde studiedag voor Taalambassadeurs. 24 juni 2017 in Utrecht. 1 ABC en de stichting L&S organiseerden op 24 juni 2017 samen de studiedag. Meer dan 80 taalambassadeurs

Nadere informatie

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09 Verslag Uitwisseling Vic 29-09/06-10 Za 29-09 Vandaag zijn we met 23 leerlingen en 2 begeleiders vertrokken naar Vic voor het uitwisselingsproject Eye Start Up. De vliegreis verliep voorspoedig en na een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar.

Jaarverslag We noemen in dit jaarverslag een aantal feiten en cijfers over het afgelopen jaar. Jaarverslag 2018 We beginnen dit verslag met het uitspreken van onze dank aan Hem die alles mogelijk heeft gemaakt. Zonder de zegen van onze Heer en Heiland Jezus Christus was dit alles niet mogelijk geweest.

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

VOORWOORD AGENDA / INFORMATIE

VOORWOORD AGENDA / INFORMATIE Jaargang 11 nummer 3 mei/jun 2014 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Beste Dames, VOORWOORD April 2014. Waar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

U kunt stemmen via deze link:

U kunt stemmen via deze link: Hoi ik ben Amy ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6b. Ik schrijf dit omdat ik graag kinderburgemeester van Groningen wil worden. Als kinderburgemeester zou ik graag met de inzet van alle kinderen een nog

Nadere informatie

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne

Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 23 26 462 466 468 Boxmeer } Milheeze } Helmond Station Meijel } Deurne Helenaveen } Deurne Deurne } Asten } Someren } Heeze } Geldrop Boekel } Gemert } Deurne 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

L I O N S C L U B N I J M E G E N LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari programma

L I O N S C L U B N I J M E G E N LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari programma L I O N S C L U B N I J M E G E N 2 0 16-2 0 17 LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari 2017 programma Dinsdag 20 december 2016 18.00 uur, Lions Kerstviering, partners welkom Zondag 8 januari

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuws zieriks Aagje

Nieuws zieriks Aagje Nieuws zieriks Aagje ANBO AFDELING ZIERIKZEE Nieuwsbrief nummer 3 2014 augustus september - oktober Beste vrienden, leden van de ANBO, Nog eenmaal, en ik beloof U dat dit echt de laatste keer is, nog een

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 KansPlusSien Noordoostpolder- Urk

Jaarverslag 2018 KansPlusSien Noordoostpolder- Urk Jaarverslag 2018 KansPlusSien Noordoostpolder- Urk Doelstelling: De regio Noordoostpolder en Urk hebben hun krachten gebundeld in KansPlusSien Noordoostpolder-Urk ontstaan vanuit de landelijke vereniging

Nadere informatie

Onderweg met zijn allen muziek geluisterd, gezongen, gebuurt en genoten van een koel drankje en een lekkere versnapering.

Onderweg met zijn allen muziek geluisterd, gezongen, gebuurt en genoten van een koel drankje en een lekkere versnapering. Maandag 23 juli: huifkartocht Nadat de keukenbrigade de nodige broodjes gesmeerd had en een grote voorraad drinken in koelboxen opgeslagen had, vertrokken we om 10.30 uur richting Mierlo. De tocht alleen

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma

23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma 23 december 2016 Nieuwsbrief 4 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Traditioneel Pasen in Twente

Traditioneel Pasen in Twente Traditioneel Pasen in Twente (georganiseerd door Albertus en Geertje Hermelink) Met 18 equipes van de Dissel hebben we dit jaar Pasen gevierd in Twente waar traditie en folklore nog volop te vinden zijn.

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert november 2012

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert november 2012 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert november 2012 Lieve familie en vrienden, November was een volle maand, zowel op het werk als privé. We begonnen de maand in Finland en eindigden in Nederland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie