Digitaal aanvragen uittreksel Basis Registratie Personen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Digitaal aanvragen uittreksel Basis Registratie Personen"

Transcriptie

1 REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week november 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! Wist u dat u het uittreksel Basis Registratie Personen kunt aanvragen via <Hoofdartikel> Digitaal aanvragen uittreksel Basis Registratie Personen Een uittreksel uit de Basisregistratie personen (BRP, voorheen GBA) is een verklaring waaruit uw naam, adres en woonplaats blijken. U kunt een uittreksel BRP alleen aanvragen in de gemeente waar u staat ingeschreven. Het uittreksel kunt u thuis aanvragen via het digitaal loket. Om in te loggen heeft u uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Betalen gaat via de internetkassa (ideal). Het uittreksel wordt vervolgens per post naar u opgestuurd. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons bellen via De publieksbalie is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot uur en op vrijdag van 8.30 uur tot uur. Wat is het verschil tussen een uittreksel BRP en een uittreksel Burgerlijke Stand? Een uittreksel uit de BRP is een bewijs dat u in deze gemeente staat ingeschreven. Een uittreksel Burgerlijke Stand is een uittreksel van uw geboorte- of huwelijksakte en dus een bewijs dat u in deze gemeente bent geboren en/of getrouwd. Een akte van de Burgerlijke Stand kunt alleen in de gemeente aanvragen waar u bent geboren of getrouwd. scholen heeft u geen uittreksel BRP nodig! Hiervoor kunt u ook een zorgpas of een identiteitsbewijs gebruiken, een uitdraai van de persoonslijst of een bewijs van uitschrijving van de oude school. De school heeft van u nodig: burgerservicenummer, geslachtsnaam, voorletters, geboortedatum en geslacht. het diploma moet aangegeven worden waar u geboren bent. Dit staat op uw identiteitsbewijs.

2 Column Hieronder leest u de column van wijkagent Theo de Bie. Hij vertelt u op deze plek tweewekelijks wat hij tegenkomt in zijn werk in de gemeente Reimerswaal. Op deze manier kunnen ook de mensen die niet over social media beschikken, mij en mijn werk toch volgen. Mijn naam is Theo de Bie en ik ben te bereiken via telefoonnummer of via Twitter en Facebook: Wijkagent Theo. Langskomen aan het bureau in Kruiningen mag natuurlijk ook. Laat uw herinneringen niet afpakken! Tijdens één van mijn noodhulpdiensten worden mijn collega Paula en ik door de meldkamer gevraagd naar een adres te gaan waar die avond een inbraak is geweest. Ter plaatse doet een oudere man de deur open en vertelt ons dat er is ingebroken terwijl hij deze avond maar heel even weg is geweest. Ik heb de grootste rotzooi al opgeruimd, gaat hij verder, maar de modder lukte nog niet. Achter hem zie ik op het tapijt een aantal smerige moddervegen staan. Men heeft in de hele korte periode dat hij weg was - ondanks het goed afsluiten van de woning - kans gezien in te breken. Ik vraag de man of er ook wat gestolen is. De man zegt: ik heb geluk gehad, er is niet veel weg. Slechts een paar kleine sieraden. Terwijl de man dit zegt, zie ik dat hij zichtbaar aangeslagen is en geëmotioneerd raakt. Hij vertelt verder dat deze sieraden van een zeer dierbare waren, die is overleden. Ik leg mijn hand op zijn schouder en voor ik mijn volgende vraag kan stellen, moet ik een paar maal slikken. Geluk gehad? Hier heeft een hufter aandenkens gejat en nu kent deze man slechts alleen nog herinneringen. Na het nodige papierwerk nemen we afscheid en vervolgen we onze dienst. Helaas is het een feit dat in de donkere dagen de woninginbraken toenemen. Mocht u uw huis verlaten - ook al is het maar heel even - sluit deze goed af. Indien u rolluiken heeft, sluit deze dan ook. Ziet u iets verdachts of iets wat u niet vertrouwt, meldt het dan direct aan de politie. Zo zorgen we er samen voor dat uw spullen of dierbare aandenkens ook echt van uzelf blijven. Groetjes en tot over twee weken,

3 Theo de Bie Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, 2 de herziening, Reimerswaal Algemeen Gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat vanaf donderdag 13 november tot en met woensdag 24 december 2014 het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, 2 de herziening met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.BGRWBP2H-on01 voor iedereen ter inzage ligt bij de balie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Bovengenoemd plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, U kiest aan de rechterzijde onder Snel naar voor Bestemmings- en ruimtelijke plannen. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van buitengebied te klikken. Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan Het ontwerpbestemmingsplan omvat het planologisch-juridisch mogelijk maken van diverse particuliere initiatieven en het op onderdelen optimaliseren van de verbeelding en de regels. Op de volgende adressen worden er wijzigingen doorgevoerd: Reeweg 2A en 19 in Hansweert, Breedsendijk 1 in Yerseke, Middenweg 3 en 14 in Waarde, Zandweg 3A en 4A in Kruiningen, Koksedijk/Olzendedijk en de 2 e Tholseindeweg 3 in Yerseke. de inhoudelijke wijzigingen verwijzen wij u naar de ter inzage liggende stukken. Zienswijzen Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijke of mondelinge zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders (Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen). Het indienen van zienswijzen via is niet mogelijk. De gemeenteraad stelt degenen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid tot het geven van een nadere mondelinge toelichting tijdens een vergadering van de opinieraad. Contactpersoon meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Belzen of de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via ons centrale telefoonnummer Kruiningen, 12 november 2014 Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal ir. J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling Informatie over de gemeente Algemeen telefoonnummer: Publieksbalie Gemeentehuis, Oude Plein 1, 4416 AK Kruiningen Openingstijden gemeentehuis:

4 Zonder afspraak Alleen op afspraak maandag uur uur 12.30uur uur dinsdag uur uur uur uur woensdag uur uur* - donderdag uur uur uur uur vrijdag uur uur - * Een aantal producten kunt u alleen op afspraak verkrijgen. Bel ons voor meer informatie. Agenda Besluitraad Dinsdag 18 november Seniorenraad Woensdag 3 december uur Gemeentehuis Kruiningen uur Gemeentehuis Kruiningen Wmo-raad Donderdag uur Dorpshuis november Rilland Cliëntenraad WWB Vrijdag 5 december uur Gemeentehuis Kruiningen Vergaderstukke n op al.nl al.nl>adviesrade n>seniorenraad Iedere dinsdag van uur telefonisch spreekuur voor uitkeringsgerech tigden en minima, tel Collecten/loterijen: 9 november t/m 15 november Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind Afspraken met raadsleden en college van b&w Een afspraak met raadsleden kunt u maken met: Evelein de Putter telefoon: alleen s morgens bestuurssecretariaat@reimerswaal.nl Wilt u een afspraak maken met één van de leden van het college van burgemeester en wethouders, dan kunt u contact opnemen met: bestuurssecretariaat - telefoon: bestuurssecretariaat@reimerswaal.nl Telefoonnummers Noodgevallen openbare ruimten Bel voor dringende noodgevallen aan wegen, rioleringen, openbaar groen en dergelijke, buiten kantooruren naar Jeugd- en jongerenwerk Jeugd en jongerenwerker: Jessica Dirksen, j.dirksen@reimerswaal.nl, tel: Zorgloket Reimerswaal Aanvragen/aanmelding/informatie/advies: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur via nummer Servicepunt vrijwilligers(werk) Reimerswaal o.a.kopieer- en andere faciliteiten, belangenbehartiging, ondersteuning, sportondersteuning etc.

5 Heeft uw vereniging vrijwilligers nodig of wilt u zelf als vrijwilliger aan de slag? Neem dan contact op met het Servicepunt, ook voor bemiddeling in het plaatsen van vrijwilligers. Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot uur en donderdagmiddag van tot uur via nummer Collectief Vervoer nodig? Bel Bekendmakingen Overlijden Overleden op 21 oktober 2014 Anthoinetta van de Guchte Overleden op 29 oktober 2014 Elias Hollestelle Overleden op 31 oktober 2014 Cornelis Reindert Repko Geboorte Geboren op 29 oktober 2014 Martha Elisabet Michiels dochter van Lena Jozina Ponse en Arnoldus Antonius Aloysius Michiels Geboren op 4 november 2014 Abi Riedijk dochter van Sara Pieternella Direcks en Youri Samantha Riedijk Bekendmaking Beheerregeling basisregistratie personen gemeente Reimerswaal 2014 Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Reimerswaal op 1 oktober 2014 heeft vastgesteld: Beheerregeling basisregistratie personen gemeente Reimerswaal Deze verordening is in werking getreden op 30 september De Beheerregeling basisregistratie personen gemeente Reimerswaal 2014 vindt u op De foto van vorige week van de rotonde Slagveldstraat in Kruiningen is gemaakt door Johan Rijnhout, Yerseke. Kijkdag verwijderde fietswrakken De gemeente Reimerswaal heeft in week 45 alle fietswrakken verwijderd bij het NS station Kruiningen-Yerseke, Krabbendijke en Rilland-Bath. De opruimactie is uitgevoerd in samenwerking met de Gastvrouwen van de NS en de Politie Zeeland/West Brabant, in het kader van de Algemene Plaatselijke Verordening van Reimerswaal. Rechtmatige eigenaren van verwijderde fietswrakken kunnen zich melden op het gemeentehuis Oude Plein 1 te Kruiningen, tel Een fietswrak wordt aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven wanneer deze in het verleden aangifte van fietsendiefstal heeft gedaan, in het bezit is van een passende fietssleutel of wanneer deze door middel van een gedetailleerde omschrijving of aankoopbon kan aantonen eigenaar van het wrak te zijn. Schade aan de verwijderde fietswrakken of sloten worden niet vergoed. Op 25 november kunt u de verwijderde fiets (wrakken) bezichtigen van uur tot uur.

6 Plaats van bezichtiging is de milieustraat, Stationsweg 8a te Kruiningen De gemeente zal de fietswrakken, die na een periode van 4 weken niet zijn opgehaald, vernietigen. Winnende foto gemeentegids afgaand aan de verschijning van de nieuwe gemeentegids, deden we een oproep aan bewoners om hun mooiste foto's van Reimerswaal in te sturen. Een selectie van deze foto's is opgenomen in de gemeentegids De allermooiste foto die door de jury werd geselecteerd als winnende foto is gemaakt door dhr. M. Weststrate. Hij ontving afgelopen week uit handen van burgemeester Jan Huisman een afdruk van de winnende foto op canvas. Eenmalige koopkrachttegemoetkoming lage inkomens 2014 Wat is de eenmalige koopkrachttegemoetkoming? De koopkrachttegemoetkoming is een extraatje voor de mensen met een laag inkomen. Hoe hoog is de koopkrachttegemoetkoming? De koopkrachttegemoetkoming bedraagt 100 voor gehuwden, 90 voor een alleenstaande ouder en 70 voor een alleenstaande. Om voor de tegemoetkoming in aanmerking te komen mag uw inkomen niet hoger zijn dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm. Wilt u berekenen of u in aanmerking komt voor de tegemoetkoming dan kunt u gebruik maken van de rekentool op de website: Om voor een tegemoetkoming in aanmerking te komen is uw situatie in de maand september 2014 bepalend. Wie krijgt de eenmalige koopkrachttegemoetkoming automatisch? Ontvangt u een WWB, IOAW of IOAZ uitkering van de gemeente of maakt u gebruik van de collectieve zorgverzekering voor minima? Dan hoeft u niets te doen. U ontvangt de tegemoetkoming automatisch rond 5 december Ontvangt u een aanvullende inkomens voorziening ouderen (Aio-uitkering) van de Sociale Verzekeringsbank? Dan ontvangt u bericht van de Sociale Verzekeringsbank. Hoe kan ik een eenmalige koopkrachttegemoetkoming aanvragen? Bent u inwoner van de gemeente Reimerswaal en heeft u een inkomen onder 110% van de voor u geldende bijstandsnorm? Ontvangt u daarnaast geen WWB, IOAW, IOAZ uitkering van de gemeente of een aanvullende inkomensvoorziening ouderen van de Sociale Verzekeringsbank? Dan kunt u de tegemoetkoming aanvragen met het aanvraagformulier eenmalige koopkrachttegemoetkoming U kunt het formulier telefonisch aanvragen bij de gemeente, telefoonnummer of downloaden op de gemeentelijke website. Let op! Uw aanvraagformulier dient samen met de gevraagde bewijsstukken voor 1 december 2014 bij ons te zijn ingediend. Wanneer krijg ik de eenmalige koopkrachttegemoetkoming uitbetaald? Ontvangt u een WWB, IOAW of IOAZ uitkering? U ontvangt de tegemoetkoming dan voor 5 december 2014.

7 Heeft u geen uitkering en heeft u een aanvraag ingediend? Nadat uw aanvraag door de gemeente is toegekend, ontvangt u de tegemoetkoming rond 5 december Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen: : het verkopen van kleding vanuit een woning Locatie : Keeten 16 in Hansweert Datum ontvangst : 29 oktober 2014 : het verbouwen van een verpleeghuis Locatie : Willem Kosterlaan 1 in Krabbendijke Datum ontvangst : 28 oktober 2014 : het plaatsen van een geurfilter Locatie : naast Zuidweg 41 in Krabbendijke Datum ontvangst : 28 oktober 2014 : het plaatsen van een scorebord Locatie : Blauwhoefseweg 1 in Kruiningen Datum ontvangst : 28 oktober 2014 : het kappen van bomen Locatie : Breeweg in Yerseke Datum ontvangst : 23 oktober 2014 : het verbouwen van een garage Locatie : Grintweg 35 te Yerseke Datum ontvangst : 13 oktober 2014 : het uitbreiden van een woning Locatie : Hartoogstraat 5 in Yerseke Datum ontvangst : 30 oktober 2014 : het wijzigen van appartement 13 en 14 Locatie : De Zaete 13 en 14 in Yerseke Datum ontvangst : 20 oktober 2014 Een aanvraag kan uit meerdere activiteiten bestaan. Aanvragen liggen niet ter inzage, maar kunnen op verzoek wel worden ingezien. Neem daarvoor even contact op via of gemeente@reimerswaal.nl. Als een bezwaarschrift wordt overwogen, moet eerst een besluit op de aanvraag worden afgewacht. Van dit besluit volgt ook een melding in deze rubriek Bekendmakingen. Kennisgeving beschikking

8 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Reguliere voorbereidingsprocedure Verleende omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders van Reimerswaal maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen, hebben verleend: : het kappen van een boom Locatie: Boomdijk ter hoogte van huisnummer 12 in Hansweert Verzenddatum besluit: 3 november 2014 : het plaatsen van een dakkapel Locatie: Keeten 32 te Hansweert Verzenddatum besluit: 5 november 2014 : het kappen van twee treurwilgen Locatie: openbare ruimte ter hoogte van Dorpsstraat 71 in Krabbendijke Verzenddatum besluit: 5 november 2014 : het kappen van een boom Locatie: plantsoen naast Einsteinstraat 19 te Kruiningen Verzenddatum besluit: 4 november 2014 : het uitbreiden van een woning Locatie: Nishoek 38 in Kruiningen Verzenddatum besluit: 31 oktober 2014 : het kappen van twee bomen Locatie: naast Torricellistraat 36 te Kruiningen Verzenddatum besluit: 5 november 2014 : het kappen van twee bomen Locatie: houte 1 in Kruiningen Verzenddatum besluit: 3 november 2014 : het kappen van drie bomen Locatie: naast Begonialaan 20 en Rozenlaan 17 te Yerseke Verzenddatum besluit: 4 november 2014 Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit(onderdeel) u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 4416 ZH in Kruiningen. Verleende vergunningen kunnen op verzoek worden ingezien.

9 Melding van Maatschap Sinke-Oostdijk Op 23 oktober 2014 is een melding in het kader van het Activiteitenbesluit ontvangen van Maatschap Sinke Oostdijk gelegen aan de 2e Oostdijkweg 8 te Oostdijk Het betreft een melding voor het veranderen van de inrichting gelegen aan de 2 e Vlietweg 18b in Oostdijk. De melding is geregistreerd onder nummer M-ACT Meldingen worden gepubliceerd ter informatie. Hiertegen is geen zienswijze, bezwaar en/of beroep mogelijk. Via de website (actueel > bekendmakingen) is het mogelijk om de melding(en) met bijbehorende stukken in te zien. Indien daaraan behoefte bestaat kunnen inlichtingen worden ingewonnen bij RUD Zeeland, telefoonnummer (0115) Preventie- en Handhavingsplan Alcohol Gemeente Reimerswaal periode Algemeen De gemeenteraad heeft op 28 oktober 2014 het Preventie- en Handhavingsplan Alcohol Gemeente Reimerswaal periode vastgesteld. Strekking Preventie- en Handhavingsplan Alcohol Gemeente Reimerswaal periode Op 1 januari 2013 en 1 januari 2014 is de Drank- en Horecawet gewijzigd. Deze wijzigingen brengen een aantal nieuwe taken en verplichtingen met zich mee, waaronder het vaststellen van een preventie- en handhavingsplan. Het Preventie- en Handhavingsplan Alcohol Gemeente Reimerswaal periode beschrijft welke maatregelen de gemeente neemt op het gebied van preventie en alcoholgebruik, met name onder jongeren (onder 18 jaar). Ook wordt in dit plan uiteengezet op welke wijze invulling wordt gegeven aan de handhavingstaken, die de gemeente vanaf 1 januari 2013 heeft, welke resultaten de gemeente hiermee wil behalen en hoe de burgemeester in concrete situaties handhavend optreedt. In het plan worden activiteiten genoemd met betrekking tot zowel preventie (voorlichting) en handhaving (leeftijdscontroles, controles inrichtingen). Het Preventie- en Handhavingsplan Alcohol Gemeente Reimerswaal periode treedt in werking op 15 november Ter inzagelegging Het preventie- en handhavingsplan ligt met ingang van 13 november 2014 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag, dinsdag en donderdag geopend van uur tot uur, op woensdag van uur tot uur en op vrijdag van uur tot uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo n afspraak kunt u telefonisch maken via telefoonnummer U kunt het plan ook via het internet inzien. Daartoe raadpleegt u (onder Dienstverlening Onderwijs, welzijn, jeugd en sport Jeugd en jongeren).

10 Kruiningen, 12 november 2014 namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal drs. ir. F. Schouten Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving Verleende toestemming op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening aan: Stichting Ontmoeting, Hulp aan dak- en thuislozen, mevrouw L. Sandee, Marconistraat 31, 4416 DH Kruiningen voor het organiseren van een huis aan huis collecte in Kruiningen, in de periode van 29 juni 2015 tot en met 3 juli 2015; Bartiméus Sonneheerdt, mevrouw L. van der Weijden, Postbus 999, 3700 AZ Zeist, voor het organiseren van een huis aan huis collecte in de gemeente Reimerswaal, in de periode van 19 oktober 2015 tot en met 24 oktober Tegen deze besluiten kan een belanghebbende, binnen zes weken na de dag volgend op de datum van verzending van deze besluiten, bezwaar aantekenen bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Deze besluiten zijn 12 november 2014 verzonden. De bezwaartermijn loopt van 13 november 2014 tot en met 24 december Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat de werking van deze besluiten niet wordt geschorst door het indienen van een bezwaarschrift. Wel kunt u de zieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist. waarde is echter wel, dat u ook een bezwaarschrift heeft ingediend. Uw verzoek kunt u richten aan Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Kruiningen, 12 november 2014 namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal drs. ir. F. Schouten Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

11 Bestandsnaam: RI week 46.docx Map: \\fsrmw01\homedir$\hoondert\homedir Sjabloon: C:\Users\Hoondert\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.MSO\B2FC508A.dotm Titel: Onderwerp: Auteur: vermeule Trefwoorden: Opmerkingen: Aanmaakdatum: :51:00 Wijzigingsnummer: 3 Laatst opgeslagen op: :55:00 Laatst opgeslagen door: Diana Vermeulen Totale bewerkingstijd: 152 minuten Laatst afgedrukt op: :22:00 Vanaf laatste volledige afdruk Aantal pagina's: 10 Aantal woorden: (ong.) Aantal tekens: (ong.)

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten!

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 29 15 juli 2015 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

REIMERSWAAL INFORMATIE

REIMERSWAAL INFORMATIE REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 31 31 juli 2013 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten!

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 2 7 januari 2015 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

U wilt gaan trouwen of geregistreerd partnerschap aangaan?

U wilt gaan trouwen of geregistreerd partnerschap aangaan? REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 27 1 juli 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten!

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 17 22 april 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten!

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 30 22 juli 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Wat kan ik doen? Wacht niet tot het laatste moment voor de aanvraag van uw nieuwe reisdocument, maar kom alvast voor de ergste drukte.

Wat kan ik doen? Wacht niet tot het laatste moment voor de aanvraag van uw nieuwe reisdocument, maar kom alvast voor de ergste drukte. REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 44 1 november 2016 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

Meldingen openbare ruimte

Meldingen openbare ruimte REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 28 8 juli 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten!

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 35 26 augustus 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

Stuur de gemeente een WhatsApp ( )

Stuur de gemeente een WhatsApp ( ) REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 31 28 juli 2015 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Nieuwbouw kerk Gereformeerde Gemeente Yerseke

Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Nieuwbouw kerk Gereformeerde Gemeente Yerseke REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 8 18 februari 2015 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

GEMEENTE REIMERSWAAL

GEMEENTE REIMERSWAAL GEMEENTE REIMERSWAAL OMGEVINGSVERGUNNING 2015.0058 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE REIMERSWAAL hebben op 17 februari 2015 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het brandveilig

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten!

In deze rubriek stellen wij u iedere week op de hoogte van allerlei weetjes, feiten en informatie van de gemeente. Houd Wist u dat? dus in de gaten! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 52 23 december 2015 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

u het bij de gemeente moet melden wanneer u uw identiteitsbewijs kwijt bent?

u het bij de gemeente moet melden wanneer u uw identiteitsbewijs kwijt bent? REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 38 20 september 2016 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 51 2016 Exploitatieovereenkomst appartementengebouw De Bever Het college van Burgemeester en Wethouders van Heerhugowaard heeft op 6 december 2016 besloten in te stemmen met de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Reimerswaal voor elkaar

Reimerswaal voor elkaar REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 42 14 oktober 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 41 2017 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Aanvragen omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvragen om omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTE REIMERSWAAL

GEMEENTE REIMERSWAAL GEMEENTE REIMERSWAAL ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING 2014.0492 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE REIMERSWAAL hebben op 17 december 2014 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor brandveilig

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 7 17 februari 2016 nummer 7 In voorliggend

Nadere informatie

Aanvraagformulier collectieve zorgverzekering minima 2015

Aanvraagformulier collectieve zorgverzekering minima 2015 Aanvraagformulier collectieve zorgverzekering minima 2015 datum ontvangst: Clientnr: Werkprocesnr: 1. Uw gegevens ( kopie paspoort of identiteitskaart bijvoegen) Burgerservicenummer Voorletters en naam

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentezaken? Afspraak maken!

Gemeentezaken? Afspraak maken! REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 25 17 juni 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 43 Datum : 22 oktober 2014 LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de gemeente Weert. (www.weert.nl/bekendmakingen). In het pdf-bestand op de website (dit document)

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 30 2018 Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan 'Bushalte IJzendijke' Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 34 23 augustus 2016 nummer 34 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 26 2017 Raadscommissies op 4 & 5 juli Raadscommissie Samenleving/Middelen dinsdag 4 juli 2017 om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis; voorzitter: de heer C.J.

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2

Gemeenteblad. Officiële bekendmakingen. Gemeente Veendam. Elektronisch. Pagina 2 Pagina 4 Pagina 5. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Gemeente Elektronisch Gemeenteblad Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad. Week 2 8 januari 2013 nummer 2 Officiële bekendmakingen In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten van

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 13 2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om op ieder van de volgende locaties twee parkeerplaatsen

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 47 2018 De burgemeester van Sluis maakt bekend: Dat er een informatieve raadsbijeenkomst plaatsvindt op dinsdag 27 november 2018 om 20.00 uur in de raadzaal van het Belfort

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 6 2017 Onherroepelijk wijzigingsplan 'Galgenstraat 1 Sint Kruis' Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat tegen het vaststellingsbesluit van het wijzigingsplan

Nadere informatie

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9.

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9. Waterschap Brabantse Delta t.a.v. de heer L.M.J. Vogels Postbus 5520 4801 DZ BREDA Raamsdonksveer, Ons kenmerk : HZ_WABO20130543 Bijlage(n) : div Uw brief : 19 december 2013 Uw kenmerk : OLO dossiernummer

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

REIMERSWAAL INFORMATIE

REIMERSWAAL INFORMATIE REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 20 15 mei 2013 Vanwege tweede Pinksterdag is het gemeentehuis gesloten

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 37 2015 Kennisgeving beschikking brandveilig gebruik Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend

Nadere informatie

Wist u dat als u beroepschauffeur bent, u uiterlijk 10 september 2016 een geldige code 95 op het rijbewijs moet hebben staan voor de C-categorieën?

Wist u dat als u beroepschauffeur bent, u uiterlijk 10 september 2016 een geldige code 95 op het rijbewijs moet hebben staan voor de C-categorieën? REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 31 2 augustus 2016 Wist u dat als u beroepschauffeur bent, u uiterlijk

Nadere informatie

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

Woensdag 14 maart 2012

Woensdag 14 maart 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 3 december 2013 nummer 53 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen Bekendmakingen week 1-2019 Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen 2019-2020 Vanaf 1 februari 2019 moeten bewoners op plaatsen waar dat van toepassing is nieuwe parkeervergunningen,- ontheffingen

Nadere informatie

Wist u dat? Betreft: Een gezellige en veilige jaarwisseling REIMERSWAAL INFORMATIE

Wist u dat? Betreft: Een gezellige en veilige jaarwisseling REIMERSWAAL INFORMATIE REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 52 23 december 2014 Wist u dat? In deze rubriek stellen wij u iedere

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 9-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK TOESTAAN DIESELTANK OP EEN VERDIEPINSVLOER Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer, bekend

Nadere informatie

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016

Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Page 1 of 7 over meerssen projecten openingstijden contact links english Gemeentepagina week 03-20 januari 2016 Publicatiedatum: 19 januari 2016 11:00 Weeknummer: 03 Datum: woensdag 20 januari 2016 De

Nadere informatie

Bekendmakingen gemeente Nuth

Bekendmakingen gemeente Nuth Officiële bekendmakingen Week 21 / 22 Aantal pagina s: 4 Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal op www.nuth.nl (inclusief de bijbehorende bezwaar en/of beroepsmogelijkheden). U vindt

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Kenmerk: Afdeling: Sinke Vastgoed B.V, Nishoek 38 A 4416 PE Kruiningen W-AOV160110/00126175 Vergunningverlening Datum: 21 april 2016 Onderwerp:

Nadere informatie

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 augustus /cor Z Wiebe Jan Dijk

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 augustus /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan mevr. J van Buren Opperbuorren-East 2 9216 VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 augustus 2016 16-0261/cor Z1361300 Wiebe Jan Dijk D1739415 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland. Aan dhr. J. Brander Skoalleane 27 9247 CS URETERP Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen D 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 21 juli 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 21 juli 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 21 juli 2016 Aanwijzing toezichthouder (bevolkingscontroleur) vastgesteld Het college van burgemeester en wethouders is op basis van de Wet Basisregistratie Personen

Nadere informatie

Deze week: Wist u dat u op het gemeentehuis gewoon kunt pinnen?

Deze week: Wist u dat u op het gemeentehuis gewoon kunt pinnen? REIMERSWAAL INFORMATIE Wekelijkse Informatierubriek. Wordt huis-aan-huis in Reimerswaal verspreid. Opgenomen in Het Advertentieblad. Week 9 25 februari 2014 Wist u dat? In deze rubriek brengen wij u iedere

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 47 18 november 2014 nummer 47 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende

Bekendmaking. De verordeningen treden in werking op de datum van deze publicatie en hebben terugwerkende Bekendmakingen week 44-2017 Bekendmaking Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard maken bekend dat de gemeenteraad op 17 oktober 2017 de verordeningen in het kader van de Participatiewet

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 46-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 39 2017 Buitengewone openbare raadsvergadering (Afscheid burgemeester dhr. Peter Cammaert) De voorzitter van de gemeenteraad van Sluis maakt bekend dat er op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011 INGEKOMEN AANVRAGEN OM GEBRUIKSVERGUNNING Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat onderstaande aanvragen om gebruiksvergunning ter behandeling zijn ontvangen. Ingekomen aanvragen liggen niet

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 24-2019 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om op de - Keizerfazant, ter hoogte van huisnummer 35 -

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad terras aan Breestraat 18 van 23 t/m 25 mei 2015 tijdens de Pinksterkermis in Sint Anthonis (verzonden 22 april 2015) 2. Gemeente Sint Anthonis (evenementenvergunning) - het verlenen van een vergunning

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie