Curriculum Vitae. Opleidingen. Werkervaring. Talen. Technische Vaardigheden. Hobby s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae. Opleidingen. Werkervaring. Talen. Technische Vaardigheden. Hobby s"

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Naam: Niquita Mongen Adres: Doorzwin 2410 Postcode: 1788 KM Woonplaats: Julianadorp Geboortedatum: 22/09/1996 Nationaliteit: Nederlandse Telefoonnummer: adres: Opleidingen VMBO GT Mavo, , diploma behaald. MBO Medewerker Marketing en Communicatie, MBO Mediaredactie medewerker, 2014-heden. Werkervaring heden Talen Folders bezorgen Bollen pellen Kranten bezorgen Hema, winkelhulp Nederlands mondeling: uitstekend schriftelijk: uitstekend Engels mondeling: uitstekend schriftelijk: uitstekend Papiamento mondeling: uitstekend schriftelijk: uitstekend Duits mondeling: redelijk schriftelijk: redelijk Technische Vaardigheden - Adobe Indesign - Adobe Photoshop - Adobe Première - Microsoft PowerPoint - Microsoft Publisher - Microsoft Word Hobby s In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om onder andere buiten te gaan fietsen. Ik luister graag muziek en ben veel met de media en het internet bezig. Mode, lezen, verhalen schrijven en films bekijken zijn ook activiteiten die ik graag doe. Verder gaan mijn interesses uit naar nieuwe mensen ontmoeten en daar gesprekken mee hebben, nieuwe dingen leren en ontdekken en reizen.

2

3

4

5

6

7

8 Inhoud Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel Inleiding Persoonlijk Profiel Mijn DRIVEN Profiel... 4 Deel II: De onderneming Inleiding De onderneming Mijn Propositie Product of dienst Mijn Propositie Prijs Mijn Propositie Plaats Mijn Propositie Promotie Mijn Organisatie Klanten Mijn Organisatie Medewerkers Mijn Organisatie Financiën Mijn Organisatie Administratie Mijn Omgeving Concurrenten Mijn Omgeving Wet- en regelgeving Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 3 Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel Inleiding Persoonlijk Profiel Succesvolle ondernemers hebben verschillende kwaliteiten die van belang zijn voor het slagen van hun missie. Iets wat alle ondernemers gemeen hebben zijn hun drijfveren, ofwel hun DRIVE. Mensen verschillen van elkaar in wat zij belangrijk vinden. Ook zijn er verschillen in welk gedrag iemand van nature het gemakkelijkst laat zien. De Startersscan geeft inzicht in zes kenmerken die bij succesvolle ondernemers horen, de DRIVEN kwaliteiten. De uitkomsten van de Startersscan geven inzicht in welke van deze kenmerken van nature het beste bij u passen en waar u misschien meer aandacht aan zou kunnen besteden. Daarbij geldt wel dat het beste is om van uw kracht uit te gaan. Op deze manier zal uw inspanning energie opleveren in plaats van dat het energie kost. U kunt uw energie vervolgens gaan richten op de ontwikkeling van uw minder sterke punten. Op de volgende bladzijden ziet u wat uw persoonlijke DRIVEN profiel is; wat uw ondernemers kwaliteiten zijn. In dit deel van het rapport kunt u lezen waar uw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen liggen. Tot slot worden er bij elke kwaliteit tips gegeven. Hieronder vindt u een uitgebreide toelichting op hoe het rapport is opgebouwd. Toelichting rapport Houd er rekening mee dat alle DRIVEN kwaliteiten belangrijk zijn voor een ondernemer. Er zijn dus geen goede of foute uitkomsten. Bij elke DRIVEN schaal zijn sterke punten en aandachtspunten te benoemen. Op de volgende bladzijden worden de DRIVEN kwaliteiten beschreven. En per score beschreven wat krachtige eigenschappen zijn en wat eventuele aandachtspunten kunnen zijn. Ook wordt een kernkwadrant dat elke kwaliteit het meest typeert beschreven. Het is een leuk en zinvol experiment om te bedenken welk kernkwadrant (of kwadranten) u voor uzelf nog zou willen toevoegen. Er wordt begonnen met een definitie van de DRIVEN kwaliteit. Uw persoonlijke score wordt met het witte blokje aangegeven. Als het witte blokje in het linker gebied zit, heeft u een lagere score dan

9 de gemiddelde ondernemer op die kwaliteit. Zit het witte blokje in het midden dan heeft u een gemiddelde score en zit het blokje rechts dan heeft u een hogere score dan de gemiddelde ondernemer op die kwaliteit. Op basis van uw score wordt een toelichting gegeven op de DRIVEN kwaliteit. Er wordt beschreven wat krachtige eigenschappen van u als ondernemer zijn of wat aandachtspunten kunnen zijn wanneer u zelf een onderneming gaat starten. Bij elke toelichting wordt steeds een tip gegeven. Deze tips helpen u om als ondernemer succesvoller te kunnen opereren. Volgens de kernkwadrantentheorie van Ofman heeft ieder mens een aantal kernkwaliteiten. Deze zijn typerend voor een persoon. Als deze kernkwaliteiten teveel in het goede doorschieten spreken we van de valkuilen (bijvoorbeeld wanneer iemand heel doelgericht is, krijgt die persoon een tunnel visie). Het positief tegenovergestelde van iemands valkuil is zijn uitdaging; dat wat iemand meer zou mogen leren (de uitdaging van iemand met een tunnel visie is dat hij of zij flexibeler kan zijn). Het teveel van de positief gestelde uitdaging is de oorzaak van irritaties of potentiële conflicten tussen mensen en vormen de allergieën van een persoon (iemand die als uitdaging flexibel heeft, zal als allergie hebben; mensen die ongericht bezig zijn). De allergie van een persoon drijft hem onbewust in zijn valkuil (irritaties bij ongericht, leidt tot extreme gerichtheid of een tunnel visie). Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 4 1. Mijn DRIVEN Profiel Hieronder ziet u uw DRIVEN profiel. De verschillende ondernemers kwaliteiten worden beschreven en voor elke kwaliteit wordt uw score weergegeven. Uw profiel De benchmark D urf Een ondernemer met deze focus heeft durf; is vol zelfvertrouwen en gaat doortastend te werk. Deze ondernemer zal risico's niet uit de weg gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Hennie van der Most die ooit is begonnen met het openstellen van zijn privë-zwembad en sauna voor publiek. Inmiddels heeft deze markante ondernemer een imposant horeca-imperium opgebouwd waarbinnen het 'Kernwasser Wunderland' in Duitsland, een ongebruikte kerncentrale omgebouwd tot amusementspark, wel het meest gewaagde concept is. R esultaatgericht Een ondernemer met deze focus is gericht op het resultaat, werkt planmatig en doelgericht, heeft doorzettingsvermogen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Reinout Oerlemans die ooit is begonnen als soapster deed het daarbij gepercipieerde imago vervagen toen hij met zijn productiebedrijf Eyeworks de IQ-test als entertainmentshow naar de nationale televisie bracht. Inmiddels heeft deze resultaatgerichte ondernemer dit concept verkocht aan televisiestations over de hele wereld en produceert Eyeworks shows als 'Popstars' en 'Sterren dansen op het ijs' en 'Op zoek naar Evita'. I nnovatief Een ondernemer met deze focus is innovatief; toont creativiteit en is nieuwsgierig, gaat flexibel om met nieuwe situaties.

10 Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Steve Jobs die ooit vanuit hobby samen met twee vrienden een bedrijfje genaamd Apple Computer is begonnen. Inmiddels is Apple uitgegroeid tot multinational en produceert het computers voor de grafische industrie en voor persoonlijk gebruik. Als innovator van het eerste uur heeft Apple de laatste jaren een revolutie ontketend met de introductie van de ipod en de iphone. V isie Een ondernemer met deze focus heeft een duidelijke visie; hij of zij denkt na over de strategie, is besluitvaardig in het kiezen van een richting en weet anderen te overtuigen van deze richting. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Richard Branson die ooit een alternatief platenlabel is begonnen om alternatieve bands een podium te bieden. Inmiddels is zijn Virgin Group uitgegroeid tot een merk dat continu inspeelt op trends, nieuwe markten aanboort en een creatieve promotie voert. Naast oa. Platen/cd's, vakanties en softdrinks biedt Virgin tegenwoordig ook ruimtereizen aan. E nergie Een ondernemer met deze focus is energiek; toont daadkracht, is optimistisch en zeer ambitieus. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Ben Woldring die ooit op 13-jarige leeftijd een website als schoolopdracht moest inleveren en besloot er extra energie in te steken door een objectief overzicht te maken van de verschillende tarieven voor vaste telefonie. Inmiddels is zijn bedrijf Bencom uitgegroeid tot de meest bekende aanbieder van objectieve prijsvergelijkingsites op het gebied van oa. telefoontarieven, internetaanbieders en energieleveranciers. N etwerken Een ondernemer met deze focus is een echte netwerker; is sociaal en gericht op samenwerking, kan zich goed profileren. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Annemarie van Gaal die ooit in loondienst naar Moskou vertrok om aldaar en magazine op te zetten wat destijds mislukte. Zij liet zich niet kennen, nam ontslag en maakte goed gebruik van haar netwerkkwaliteiten om aldaar een eigen uitgeverij op te starten. Inmiddels heeft zij investeringen lopen in een twintigtal bedrijven in Nederland, China, Singapore en Costa Rica en is daarnaast jurylid in het programma Dragon's Den waarbij startende ondernemers hun bedrijfsidee kunnen pitchen aan een jury van investeerders. Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 5 Durf Definitie Een ondernemer met deze focus heeft durf; is vol zelfvertrouwen en gaat doortastend te werk. Deze ondernemer zal risico's niet uit de weg gaan. Uw Positie Toelichting Tips U bent iemand die risico's durft te nemen. U houdt van de spanning die bij het zelfstandig ondernemen hoort en toont daarin lef. Zorg ervoor dat u niet overmoedig raakt bij het maken van beslissingen; vraag uzelf altijd af of de verwachte opbrengsten opwegen tegen de mogelijke afbreukrisico's. Het kost u soms moeite plannen in daden

11 om te zetten. U denkt te veel na of twijfelt alvorens te handelen of een beslissing te nemen. Analyseer voor uzelf in welke situaties u het moeilijk vindt om een beslissing te nemen of in actie te komen. Wat staat u in de weg? Schrijf de voor- en tegenargumenten naast elkaar en beargumenteer voor uzelf de keuze die u kunt maken. Wanneer vond u het wel gemakkelijk om te beslissen? Welke voorwaarden waren toen aanwezig? Probeer hier conclusies uit te trekken die u kunnen ondersteunen. Als u begint met iets nieuws, bent u redelijk zelfverzekerd en meestal overtuigd dat u het tot een succes kan maken. Vraag regelmatig feedback van uw omgeving en vraag experts over de haalbaarheid van uw plannen. Kernkwadrant Onderstaand kernkwadrant is van toepassing op de ondernemer met Veel Durf (een hoge score op deze kwaliteit). Herkent u de kwaliteit lef bij uzelf? Veel aan lef tonen, kan doorschieten in roekeloos gedrag, dit is uw valkuil. Uw uitdaging is om voorzichtiger te zijn. Een bron van potentiële irritatie - uw allergie - is risicomijdend gedrag. Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 6 Resultaatgericht Definitie Een ondernemer met deze focus is gericht op het resultaat, werkt planmatig en doelgericht, heeft doorzettingsvermogen. Uw Positie Toelichting Tips U bent gemotiveerd iets af te maken waar u aan begonnen bent, u laat zich meestal niet tegenhouden door obstakels. Wees bewust van ontwikkelingen in uw omgeving, misschien is een wijziging in uw aanpak noodzakelijk om - welliswaar iets later - uw doel te kunnen bereiken. Doelgericht toewerken naar concrete resultaten ligt u goed; u weet waar u naar toe wilt en wat er voor nodig is om dat te bereiken. Sta regelmatig stil bij de voortgang van uw werkzaamheden, kijk wat u al bereikt hebt en wat de voor- en nadelen van uw aanpak zijn. Wees flexibel bij onverwachte koerswijzigingen. Het 80/20-regel van Pareto: 80% van het

12 resultaat (de output) komt voort uit slechts 20% van de oorzaken (de input). Met dit principe kunt u veel meer bereiken met minder inspanning, tijd en middelen. Namelijk, door uw inspanningen te richten op de allerbelangrijkste 20%. "Uw droom van waar of wie u wilt zijn, is uw allergrootste kracht. Zonder doel kunt u niet scoren." Meestal weet u voldoende structuur aan te brengen in uw werkzaamheden. Hierdoor heeft u zicht op welke zaken de prioriteit hebben en welke niet. Zorg ervoor dat u open blijft staan voor nieuwe inbreng en dat u kunt inspelen op veranderende omstandigheden. Als u bijvoorbeeld door een onverwachte gebeurtenis in tijdnood komt, is het verstandig de prioriteiten opnieuw te bepalen. Dat kunt u doen door uzelf voor elke taak de volgende twee vragen te stellen: Hoe belangrijk is het? Hoe urgent is het? Op basis daarvan past u vervolgens uw planning aan. Kernkwadrant Onderstaand kernkwadrant is van toepassing op de ondernemer met Veel Resultaatgericht (een hoge score op deze kwaliteit). Herkent u de kwaliteit doelgericht bij uzelf? Veel doelgerichtheid kan leiden tot een tunnelvisie, dit is uw valkuil. Uw uitdaging is om meer flexibel te zijn. Een bron van potentiële irritatie - uw allergie - is ongericht gedrag. Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 7 I nnovatief Definitie Een ondernemer met deze focus is innovatief; toont creativiteit en is nieuwsgierig, gaat flexibel om met nieuwe situaties. Uw Positie Toelichting Tips U bent een creatieve denker; u vindt het leuk om met originele oplossingen te komen en alternatieven te bedenken. U vindt het niet moeilijk om op nieuwe ideeën te komen. Let erop dat u zich niet te veel laat meeslepen in uw enthousiasme voor nieuwe ideeën. U loopt daarmee het risico dat u de focus verliest. Soms is het praktischer om gebruik te maken van bestaande oplossingen dan steeds iets nieuws te bedenken. "We worden allemaal geconfronteerd met een

13 reeks grootse kansen, op schitterende wijze vermomd als onoplosbare problemen." U staat open voor vernieuwing en bent niet zo gehecht aan vaste gewoonten. U houdt van afwisseling en gaat actief op zoek naar nieuwe ervaringen. Vernieuwing levert alleen iets op als het voldoende is uitgewerkt. Probeer, voordat u aan iets nieuws begint, af te ronden en te evalueren waar u tot op dat moment veel energie aan heeft besteed. Het gevaar is anders dat u met heel veel tegelijk bezig bent, en de focus verliest. U bent geïnteresseerd in wat er in uw vakgebied gebeurt. U volgt de ontwikkelingen en probeert zich een eigen oordeel te vormen over wat er in uw branche gaande is. Soms kunt u zich verliezen in het bestuderen van bepaalde zaken. Probeer op basis van uw kennis in kaart te brengen welke mogelijkheden er zijn voor verbetering. Kies enkele punten om uit te werken in de vorm van strategische en/of operationele plannen. Blijf wel gefocust op wat echt belangrijk is en laat u niet al te veel afleiding door interesante zijsporen. Kernkwadrant Onderstaand kernkwadrant is van toepassing op de ondernemer met Veel Innovatief (een hoge score op deze kwaliteit). Herkent u de kwaliteit creatief bij uzelf? Veel creativiteit kan doorschieten in chaos, dit is uw valkuil. Uw uitdaging is om meer ordelijk te werk te gaan. Een bron van potentiële irritatie - uw allergie - is rigiditeit. Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 8 Visie Definitie Een ondernemer met deze focus heeft een duidelijke visie; hij of zij denkt na over de strategie, is besluitvaardig in het kiezen van een richting en weet anderen te overtuigen van deze richting. Uw Positie Toelichting Tips U bent voornamelijk bezig met de dagelijkse gang van zaken, maar wanneer daar gelegenheid voor is, vindt u het leuk om na te denken over de lange termijn. Probeert u zich heel concreet voor te stellen waar u over twee jaar wilt staan. Redeneer dan terug: wat is er nodig om dat te bereiken?

14 U ondervindt over het algemeen geen problemen bij het overtuigen van anderen. U bent iemand die redelijk gemakkelijk de aandacht naar zich toetrekt en uw mening helder uiteen kunt zetten. Bedenk waar u trots op bent als het om uw organisatie gaat. Probeer anderen te overtuigen van het succes van uw organisatie door dit te oefenen bij mensen waar u zich vertrouwd bij voelt. Wanneer u met anderen in discussie gaat, zijn zowel inhoudelijke argumenten van belang, als de manier waarop u die overbrengt. Om gewicht te geven aan uw boodschap let dan hier op, wanneer u spreekt: varieer in melodie, in volume en snelheid, voorkom herhaling, speel met pauzes. U hebt geen moeite om uiteindelijk de knoop door te hakken en een keuze te maken over de richting die u met uw organisatie op wilt gaan. Evaluaeer op een vooraf vastgesteld moment, of uw beslissing de juiste was. Bekijk dan of de richting die u hebt gekozen, nog steeds de juiste is of dat u de strategie moet bijstellen. Kernkwadrant Onderstaand kernkwadrant is van toepassing op de ondernemer met Veel Visie (een hoge score op deze kwaliteit). Herkent u de kwaliteit strategisch bij uzelf? Een strategische benadering kan doorschieten in een te abstracte manier van werken, dit is uw valkuil. Uw uitdaging is om meer pragmatisch te werk te gaan. Een bron van potentiële irritatie - uw allergie - is een kortzichtige manier van werken. Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 9 E nergiek Definitie Een ondernemer met deze focus is energiek; toont daadkracht, is optimistisch en zeer ambitieus. Uw Positie Toelichting Tips U beschikt over veel energie en kunt waarschijnlijk bergen verzetten. U bent een actief persoon, u leidt een druk leven. U hebt steeds de behoefte bezig te zijn en om meerdere activiteiten tegelijk te ondernemen. Zorg ervoor dat u de energie die u hebt, niet verspilt. Zorg voor focus en richt uw energie op wat u echt wilt bereiken. Vergeet niet zo nu en dan stil te staan en te reflecteren op waar u mee bezig bent. Doet u vooral wat u leuk vindt? Of waar u goed in bent? Moet u dit

15 wel doen, of zou iemand anders dat beter of sneller kunnen doen? Dit soort reflectievragen helpen om uw doel te kunnen bereiken. Succesvolle ondernemers doen waar ze goed in zijn en laten de rest aan anderen over. U hebt een positieve kijk op zaken; u ziet vooral de voordelen en hebt minder oog voor de nadelen of de risico's van uw plannen. Uw positieve houding helpt om actief met uw plannen aan de slag te gaan. Vergeet niet uw plannen te toetsen aan de realiteit. Neem geen overhaaste beslissingen en dwing uzelf elke keer tot een gefundeerde afweging: onderzoek de feiten, verken uw eigen ervaringen en die van anderen. Maak een afgewogen analyse. Als u iemand vraagt 'wat vindt u van dit plan?', zal deze persoon waarschijnlijk antwoorden 'leuk!', omdat hij u niet wil afvallen. Vraag de volgende keer eens 'wat vindt u verkeerd aan dit plan?'. Waarschijnlijk zegt hij deze keer niet wat u wilt horen, maar krijgt u een eerlijke kritische blik. De waarheid doet misschien soms pijn, maar op de lange termijn zal het u wel helpen. U bent zeer gemotiveerd om beter te presteren dan anderen en uzelf te verbeteren. U vindt het leuk om de competitie met anderen aan te gaan. U onderscheidt zich graag van anderen, en bent bereid daar veel moeite voor te doen. Vergeet niet het belang van anderen. Een te competitieve houding gaat vaak ten koste van de samenwerking, het kan u op een later moment juist weer afhouden van wat u wilt bereiken. Geef een ander ook de ruimte om te kunnen uitblinken en waardeer hun bijdrage. Kernkwadrant Onderstaand kernkwadrant is van toepassing op de ondernemer met Veel Energie (een hoge score op deze kwaliteit). Herkent u de kwaliteit energie bij uzelf? Veel energie kan doorschieten in fanatisme, dit is uw valkuil. Uw uitdaging is om meer geduldig te zijn. Een bron van potentiële irritatie - uw allergie - is passief gedrag. Startersscan - Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel 10 Netwerken Definitie Een ondernemer met deze focus is een echte netwerker; is sociaal en gericht op samenwerking, kan zich goed profileren.

16 Uw Positie Toelichting Tips Netwerken is voor u redelijk belangrijk, u vindt het prettig om zich onder verschillende mensen te begeven zolang er ook tijd overblijft om alleen door te brengen. Zelf proactief contacten leggen is iets wat u van nature vrij gemakkelijk afgaat. Meld u aan als contactpersoon bij bepaalde gebeurtenissen, zoals open dagen, congressen en workshops. Zo ontmoet u snel interessante mensen die uw netwerk kunnen vergroten. Ook lid worden van beroepsverenigingen en belangenorganisaties kunnen u helpen bij het opbouwen, onderhouden en benutten van een netwerk. Onderhoud bepaalde contacten door regelmatig iets van u te laten horen: hiermee versterk u uw huidige netwerk. U vindt het belangrijk een goede werkrelatie op te bouwen en in stand te houden. U verplaatst zich in de belangen en wensen van uw gesprekspartner(s). U helpt graag anderen wanneer dat nodig is. Daarbij kan het gebeuren dat u uw eigen belangen uit het oog verliest. Als u altijd rekening houdt met een ander bestaat het gevaar dat u zich te veel laat afleiden van wat u zelf wilt en kunt bereiken. Wen uzelf aan om niet meteen in te gaan op verzoeken of vragen, maar neem de tijd om een afweging te maken: zijn de belangen evenwichtig verdeeld, wat levert het mij op, wat vraagt het van mij? Durf ook 'nee' te zeggen wanneer de opbrengsten voor uzelf te gering zijn. U staat graag in het midden van de belangstelling, en laat anderen goed weten wat u te bieden hebt. U weet de mensen te vinden die u nodig hebt om uw doel te bereiken en trekt de aandacht dan naar u toe. Vergeet niet alert te zijn op signalen uit uw omgeving. Het is een talent als u goed de aandacht weet te trekken, maar u kunt veel leren van de kennis en ervaring van anderen. Sta dus open en luister, geef anderen de ruimte om zich te laten zien. Kernkwadrant Onderstaand kernkwadrant is van toepassing op de ondernemer met Veel Netwerken (een hoge score op deze kwaliteit). Herkent u de kwaliteit sociaal bij uzelf? Sociaal zijn kan doorschieten in

17 dominant gedrag, dit is uw valkuil. Uw uitdaging is om meer bescheiden te zijn. Een bron van potentiële irritatie - uw allergie - is verlegen gedrag. Startersscan - Deel II: De Onderneming 11 Deel II: De onderneming Inleiding De onderneming Als ondernemer zijn er veel issues om rekening mee te houden. Om een realistisch beeld te krijgen van welke uitdading u als startende onderneming aangaat is het goed stil te staan bij een aantal belangrijke factoren. Heeft u wel aan alles gedacht? Zijn er onderwerpen die u dreigt te laten liggen? In dit onderdeel van de rapportage komen drie belangrijke gebieden over de onderneming aan de orde die naast uw persoonlijke profiel van belang zijn: uw organisatie, uw propositie en uw omgeving. Per onderdeel wordt weergegeven wat het resultaat is van de vragen die u met de scan heeft ingevuld. Het geeft aan hoe u er als starter voorstaat. Met behulp van een thermometer wordt dit grafisch weergegeven. De thermometer heeft drie waardes, die hieronder staan beschreven. U heeft dit onderdeel goed op orde. U zou met dit onderdeel nog aan de slag kunnen gaan. U hebt dit onderdeel nog niet voldoende op orde. Naast een overzicht van uw status als ondernemer op deze gebieden worden er steeds verschillende tips gegeven die u kunnen helpen bij de start van uw nieuwe onderneming. Startersscan - Deel II: De Onderneming Mijn Propositie Product of dienst Uw resultaat U heeft uw product of dienst als volgt beschreven: "goede vibes" 1. U weet wat de vraag is naar uw dienst of product. 2. U weet nog niet of uw product/dienst voldoende onderscheidend is in de markt. Tips bij dit onderdeel Productbeschrijving Sta even stil bij wat er beschreven staat. Bekijk uw beschrijving eens met de ogen van een ander. Wordt duidelijk wat uw aanbod is? Geeft het een helder beeld van wat u te bieden hebt? Het helpt altijd om uzelf te verplaatsen in een ander om te weten hoe uw aanbod overkomt, en het vanuit dat perspectief te herschrijven. Maak ook eens een korte beschrijving van uw product of dienst volgens de regels van de elevator pitch, een

18 presentatie in ongeveer dertig seconden aan iemand die u bijvoorbeeld in de lift tegenkomt: gebruik een prikkelende opening beschrijf uzelf, de dienst of product met passie houd het kort eindig met een vraag. De vraag verandert Het blijft belangrijk dat u alert bent op ontwikkelingen rond uw product of dienst en dat u beschikt over actuele informatie. De ontwikkelingen in de markt gaan tenslotte snel. Op vindt u specifieke informatie over uw branche die u hierbij kan helpen. De markt is met de komst van internet transparanter en beter bereikbaar. Ieder bedrijf in uw markt kunt u daarom beschouwen als uw concurrent. Daarom is het belangrijk dat uw product of dienst onderscheidend is in de markt. In elk geval anders dan de concurrent. Want door anders te zijn biedt u uw (potentiële) klanten iets waar 'anderen' in de markt niet over kunnen beschikken. Door goed te luisteren naar de voorkeuren van uw klanten kunt u zich in de markt onderscheiden in zaken als prijs, kwaliteit, beschikbaarheid van uw product of dienst, gebruiksmogelijkheden, service en relatie. Visie en missie Een helder geformuleerde visie en missie dragen bij aan de effectiviteit van een bedrijf. De term visie geeft aan wat het gewenste langetermijnperspectief (doel) is van een organisatie en de term missie staat voor de wijze waarop dat bereikt zal worden. Bij een mission statement is het zinvol te letten op de volgende punten: beknoptheid heldere relatie van missie naar doelstellingen beschrijf techniek, mensen, groepen of instanties waar de onderneming mee te maken kan krijgen. Startersscan - Deel II: De Onderneming Mijn Propositie Prijs Uw resultaat 1. U wilt nog meer aandacht geven aan uw prijsstrategie. Tips bij dit onderdeel Prijsbeleid Er zijn verschillende manieren om het prijsbeleid te bepalen. Onderstaand worden enkele prijsstellingen gegeven die hierbij kunnen helpen: - kostengeoriënteerde prijsstelling, op basis van uw productiekosten plus marge - concurrentiegeoriënteerde prijsstelling, op basis van de prijs van uw concurrenten - vraaggeoriënteerde prijsstelling, op basis van marktvraag en -aanbod Maak hierbij ook een onderscheid tussen de feitelijke en emotionele prijs van een product of dienst. Het is belangrijk voor ogen te houden dat zowel een te hoge als een te lage prijs tot een imago kan leiden waar u moeilijk vanaf komt. Een beproefde marktonderzoekmethode voor prijsstelling is de prijsgevoeligheidsmeter, waarbij consumenten gevraagd wordt wanneer ze het betreffende artikel te duur of te goedkoop vinden in relatie tot de kwaliteit. Startersscan - Deel II: De Onderneming

19 Mijn Propositie Plaats Tips bij dit onderdeel Checklist voor de geschikte locatie Onderzoek bij de keuze voor een locatie de -voor uw onderneming- relevante kenmerken, bijvoorbeeld: Zijn er voldoende voorbijgangers? Wat is het profiel van de mensen die rondom de locatie wonen? Past de status van de locatie bij de uitstraling van het bedrijf? Zijn er vergunningen nodig? Is er een bestemmingsplan? Wat zijn de kosten van de overheidstarieven, zoals onroerendgoedbelasting of precariorechten, belastingen voor het uitstallen van zaken voor uw winkel of het ophangen van een reclamebord? Hoe is de ligging en bereikbaarheid? Voldoet de locatie aan alle milieueisen? Hebt u een hinderwetvergunning nodig? Is er, in verband met uw verzekeringspremies, veel vandalisme en inbraak? Zijn er in de omgeving goede arbeidskrachten voorhanden? Zijn er plaatselijke of regionale subsidieregelingen waar u van kunt profiteren? Startersscan - Deel II: De Onderneming Mijn Propositie Promotie Uw resultaat 1. U hebt al goed nagedacht hoe u uw product of dienst gaat promoten. 2. U kent uw doelgroep voldoende om gericht te kunnen promoten. Tips bij dit onderdeel Promotieplan Werk uw plan expliciet uit in een plan van aanpak en beantwoordt hierbij in ieder geval de volgende vier vragen: 1. Wie wilt u bereiken? Wat weet u van uw klant en doelgroep? Wat weet uw doelgroep van u? Hoe kunt u uw doelgroep het best benaderen? 2. Wat is uw doelstelling? Wanneer bent u tevreden? Formuleer uw doelstelling in concrete resultaten, zoals het aantal 'hits' op uw website of het daadwerkelijk aantal nieuwe klanten binnen twee maanden. 3. Wat zijn uw merkwaarden? Beschrijf op een pakkende manier uw merkwaarden, waarbij u vooral de behoefte van uw doelgroep voor ogen houdt. Wat waardeert uw doelgroep in uw onderneming, product of dienst? 4. Hoe brengt u de boodschap over? Er zijn legio mogelijkheden om een boodschap over te brengen, waarbij de kosten sterk verschillen. Zo kunt u veel kosten besparen door een database met namen en adressen aan te schaffen, waardoor u gerichte mailings uit kunt sturen. Ken uw doelgroep Het is de moeite waard om dit echt goed te onderzoeken of te laten onderzoeken. Alleen dan kunt u de doelgroep echt gericht bereiken en is het de investering van de inspanning waard.

20 U kunt hiervoor een marktonderzoekbureau inschakelen maar u kunt ook zelf onderzoek verrichten via bijvoorbeeld internet. Er zijn diverse websites die u gratis of tegen een geringe vergoeding van informatie kunnen voorzien, afhankelijk van uw behoefte en branche. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de websites van MKB Nederland of het Economisch Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf Startersscan - Deel II: De Onderneming Mijn Organisatie Klanten Uw resultaat U hebt het profiel van uw klant als volgt beschreven: "16-18 jaar" 1. U kent de behoefte van uw klant. Tips bij dit onderdeel Klantgroepen Lees het profiel van uw klant nog eens door. Hebt u nu een duidelijk beeld? Of zult u nog op onderzoek uit moeten gaan? Levert u direct aan consumenten, dan is het goed om te weten uit welk gebied ze komen, wat het inkomen is, de gezinssituatie en hoeveel u verwacht dat ze bij u zullen kopen. Bent u afhankelijk van mensen die langslopen? Ga dan eens op verschillende momenten kijken hoeveel dat daadwerkelijk gebeurt. Meer informatie over aantallen inwoners of huishoudens in een wijk, buurt of stad, vindt u bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (www.cbs.nl). Of kijk op voor informatie over de bewoners van een wijk, zoals het aantal autobezitters of eigenhuisbezitters. Regionale informatie over bijvoorbeeld bevolkingsopbouw kunt u opvragen bij uw gemeente. Levert u indirect aan consumenten, dan is de vraag welke (distributie)kanalen u gaat gebruiken. Levert u via detaillisten, via de horeca, via webwinkels, via markthandelaren of via groothandels? Realiseer u dat de gemiddelde detaillist of horecaondernemer geen tijd heeft om honderden leveranciers te ontvangen. U zal zich dus moeten verdiepen in de distributiestructuur van de keten van producent, groothandel, en detaillist (retailketen). Ook hier gaat het weer om de vraag hoeveel afnemers er zijn (hoe groot is de doelgroep) en hoeveel daarvan u verwacht te kunnen bereiken en te leveren (hoe groot is het marktaandeel). Levert u aan het bedrijfsleven, dan moet u zich ook afvragen hoe groot uw doelgroep is: behoren alle bedrijven tot uw doelgroep of alleen die met personeel? Behoren alleen kleine bedrijven tot uw doelgroep of alleen de bedrijven die een winkelfunctie vervullen? Levert u bijvoorbeeld kassasystemen, dan zult u zich op de horeca en de detailhandel richten. Levert u salarisadministratiediensten, dan zult u zich richten op bedrijven met personeel. Als u hebt bepaald hoeveel van die bedrijven er zijn; dan is de vraag hoeveel daarvan klant zullen worden. Klantbehoefte

Rapportage Startersscan

Rapportage Startersscan Rapportage Startersscan Organisatie Naam organisatie 29 september 2010 Inhoud Deel I: Persoonlijk Ondernemersprofiel... 3 1. Inleiding Persoonlijk Profiel... 3 2. Mijn DRIVEN Profiel... 4 Deel II: De onderneming...

Nadere informatie

APQ rapportage. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

APQ rapportage. Bea Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: APQ rapportage Naam: Bea Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 16.06.2015 / APQ rapportage 2 Inleiding Dit rapport geeft inzicht in jouw inzetbaarheid. We bespreken hoe

Nadere informatie

IDEE > PLAN > PITCH. In 3 stappen van idee { naar financiering

IDEE > PLAN > PITCH. In 3 stappen van idee { naar financiering In 3 stappen van idee { naar financiering Inhoud 1. Inleiding 2. De stappen 3. Stap 1: Het idee 4. Stap 2: Het plan 5. Stap 3: De pitch 6. Tips en Adressen Inleiding Je hebt een idee voor een nieuw bedrijf.

Nadere informatie

Starten met een plan. Alles op een rij. Robert Loontjens & Anne de Jong

Starten met een plan. Alles op een rij. Robert Loontjens & Anne de Jong Starten met een plan Alles op een rij Robert Loontjens & Anne de Jong Even voorstellen Robert Loontjens en Anne de Jong Accountmanager MKB Rabobank Parkstad Limburg (045) 533 44 44 bedrijven@parkstadlimburg.rabobank.nl

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming In 9 stappen ondernemer Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming Inhoudsopgave Stap 1: ben ik wel ondernemer? Stap 2: wat wordt mijn product of dienst? Stap 3: wie zijn mijn klanten en waar

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht. Je stelt doelen, neemt de verantwoordelijkheid en streeft naar het beste resultaat

Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht. Je stelt doelen, neemt de verantwoordelijkheid en streeft naar het beste resultaat 08720 Artiest muziek 10-04-2008 08:37 Pagina 1 werkproces 1 1 2 3 4 5 6 Werken als muzikant Artiest Muziek Wat laat je zien? Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht Je zet ideeën om in concepten

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

LEERACTIVITEIT Elevator Pitch Ent-teach Module 4 Financieel management

LEERACTIVITEIT Elevator Pitch Ent-teach Module 4 Financieel management LEERACTIVITEIT Elevator Pitch Ent-teach Module 4 Financieel management Beschrijving van de leeractiviteit De docent biedt de leerlingen leesmateriaal en inspirerende video s over het aantrekken van investeringen

Nadere informatie

de Beste Studiekeuze Aanpak

de Beste Studiekeuze Aanpak de Beste Studiekeuze Aanpak Welk pad kies jij? Zelkennis is vaag pagina 3,4 Waar sta jij nu? Ontdek jouw volgende stap pagina 5,6 Hoe kom ik erachter wat ik wil? 3 bronnen voor zelfkennis pagina 7 Concreet

Nadere informatie

Zeker van je Zaak op het mbo. 5 stappen. Stappenplan

Zeker van je Zaak op het mbo. 5 stappen. Stappenplan Zeker van je Zaak op het mbo Tijdens Zeker van je Zaak onderzoekt de student in vijf stappen waar zijn passie ligt en hoe hij vanuit die passie een eigen zaak start. Aan het einde van het programma weet

Nadere informatie

Functieprofiel Young Expert

Functieprofiel Young Expert 1 Laatst gewijzigd: 20-7-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Ervaringen opdoen... 3 1.1 Internationale ervaring in Ontwikkelingssamenwerkingsproject (OS)... 3 1.2 Nieuwe vaardigheden... 3 1.3 Intercultureel

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren. Voor technische professionals. Donderdag 20 juni 2013

Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren. Voor technische professionals. Donderdag 20 juni 2013 Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren Voor technische professionals Donderdag 20 juni 2013 Programma We behandelen achtereenvolgens de volgende thema's: 0. Kwaliteiten en presenteren 1. Omgaan

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Rapport Duurzame Inzetbaarheid

Rapport Duurzame Inzetbaarheid Rapport Duurzame Inzetbaarheid Naam Adviseur Piet Pieterse Reinier van der Hel Datum 31-08-2015 Inleiding Duurzame inzetbaarheid is talenten optimaal benutten, gezond en met plezier werken, nu en in de

Nadere informatie

VOORDAT JE START ALS ZZP ER

VOORDAT JE START ALS ZZP ER www.damd.nl Voordat je start als zzp er Voordat je als zzp er gaat starten, is het verstandig om na te gaan of je inderdaad ondernemer wil zijn. Dit kun je doen door aan jezelf vragen te stellen als: zie

Nadere informatie

NATIONALE VEERKRACHTTEST

NATIONALE VEERKRACHTTEST NATIONALE VEERKRACHTTEST VEERKRACHT OPTIMISME PSYCHOLOGISCH KAPITAAL ZELF- VERTROUWEN HOOP Rapport Persoonlijke Veerkracht 1-10-2012 uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Werken als productvormgever

Werken als productvormgever 08764 product Design 05-03-2009 08:23 Pagina 1 werkproces 1 1 2 3 4 5 6 Werken als productvormgever Product Design Wat laat je zien? Je brengt creatieve ideeën en technische mogelijkheden bij elkaar Je

Nadere informatie

360 graden feedback formulier

360 graden feedback formulier 360 graden feedback formulier Je bent gevraagd om feedback te geven door middel van dit formulier. Het doel van dit onderzoek is: Aangeven waar Tessa Persijn na haar vierdejaarsstage op het koning Willem

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

RAPPORT TEAMROL INDICATOR

RAPPORT TEAMROL INDICATOR RAPPORT TEAMROL INDICATOR Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 27 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant ixly Teamrol Indicator In dit rapport treft u eerst een beschrijving aan van uw

Nadere informatie

MEDIATOR IN DE MARKT: ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL. Vaardigheidstraining

MEDIATOR IN DE MARKT: ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL. Vaardigheidstraining MEDIATOR IN DE MARKT: ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL Vaardigheidstraining Mediator in de Markt: Ondernemen met hart en ziel Introductie Je bent mediator. Je bent enthousiast, gemotiveerd en kundig. Maar nu?

Nadere informatie

BURGERPANEL CAPELLE OVER...

BURGERPANEL CAPELLE OVER... BURGERPANEL CAPELLE OVER... profiel nieuwe burgemeester Mei 2015 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de 15 e peiling met het burgerpanel van Gemeente Capelle aan den IJssel. Deze peiling

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Ten tweede geven we uitleg over het talenten en competentiepaspoort. Deze compacte rapportage is een goede aanvulling op de standaar TMA rapportages

Ten tweede geven we uitleg over het talenten en competentiepaspoort. Deze compacte rapportage is een goede aanvulling op de standaar TMA rapportages UITLEG RAPPORTAGE PERFORMANCE MATRIX EN TALENTEN- & COMPETENTIEPASPOORT In dit document willen we een korte uitleg geven over twee nieuwe TMA rapportages. Ten eerste geven we informatie over de rapportage

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Leiding geven aan verschillende generaties

Leiding geven aan verschillende generaties Leiding geven aan verschillende generaties Babyboomgeneratie - Babyboomgeneratie Wat is typerend voor een leidinggevende behorende tot de babyboomgeneratie ( 1945-1955)? Een leidinggevende uit de babyboomgeneratie

Nadere informatie

De loopbaanchecklist

De loopbaanchecklist De loopbaanchecklist Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop je jouw loopbaan stuurt. Bij het beantwoorden van de vragen gaat het niet direct om andere banen, je

Nadere informatie

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Auteur: Leni Minderhoud info@45plusondernemer.nl Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Audio 2 Onderscheidend vermogen, specialisatie en toegevoegde waarde Welkom terug bij de tweede audioles van

Nadere informatie

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch)

Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) pag.: 1 van 6 Vragenlijst leerstijlen (model van Kolb/Juch) Bron: www.fractal.org/bewustzijns-besturings-model/vragenlijsten/vragenlijst-leerstijlen.htm Auteur: onbekend Een leerstijl is de manier waarop

Nadere informatie

Programma Startersdag Groningen

Programma Startersdag Groningen Programma Startersdag Groningen Zaterdag 1 november 2014 Welkom op de Startersdag Workshops Je kunt vandaag verschillende workshops bijwonen over het starten van een eigen bedrijf. Bij het aanmelden voor

Nadere informatie

Rapport Teamrol Indicator

Rapport Teamrol Indicator Rapport Teamrol Indicator Naam Adviseur Jan Voorbeeld Adviseur van Organisatie Datum 02/02/2015 Inleiding In dit rapport treft u eerst een beschrijving aan van uw primaire en secundaire rollen. Deze geven

Nadere informatie

Het hoe en waarom van Personeelsgesprekken

Het hoe en waarom van Personeelsgesprekken Het hoe en waarom van Personeelsgesprekken Personeelsgesprekken Het personeelsgesprek (ook wel functioneringsgesprek) is een belangrijk instrument dat ingezet kan worden voor een heldere arbeidsverhouding

Nadere informatie

Aan de slag met het Business Model Canvas

Aan de slag met het Business Model Canvas 1 Aan de slag met het Business Model Canvas De Wereld van de Ondernemer Gerard Aaftink November 2014 2 Inhoud Deel 1: Het Business Model Canvas Het Business Model Canvas Wat is het? Hoe werkt het? Hoe

Nadere informatie

Cindy Jaspers VRAGEN. die je op weg helpen naar méér klanten die goed bij jou passen

Cindy Jaspers VRAGEN. die je op weg helpen naar méér klanten die goed bij jou passen Cindy Jaspers 5 VRAGEN die je op weg helpen naar méér klanten die goed bij jou passen 5 vragen die je op weg helpen naar méér klanten die goed bij jou passen Voordat je met de vragen in dit e-book begint,

Nadere informatie

SALARISADMINISTRATIE

SALARISADMINISTRATIE SALARISADMINISTRATIE Zelf doen of uitbesteden? Leuk dat je ons partner kennisdocument hebt gedownload. In kennisdocumenten in samenwerking met horecabranche experts brengen wij je op de hoogte van de voor

Nadere informatie

Rapport Carriere Waarden I

Rapport Carriere Waarden I Rapport Carriere Waarden I Kandidaat TH de Man Datum 18 Mei 2015 Normgroep Advies 1. Inleiding Carrièrewaarden zijn persoonlijke kenmerken die maken dat u bepaald werk als motiverend ervaart. In dit rapport

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

Werken in de evenementenbranche

Werken in de evenementenbranche werkproces 1 1 2 3 4 5 6 Werken in de evenementenbranche Medewerker Evenementenorganisatie Wat laat je zien? Je organiseert evenementen zelfstandig en in opdracht van anderen Je bent de spin in het web,

Nadere informatie

Werken aan persoonlijke ontwikkeling en sturen van eigen loopbaan

Werken aan persoonlijke ontwikkeling en sturen van eigen loopbaan 08540 LerenLoopbaanBurgerschap 10-04-2008 08:28 Pagina 1 ontwikkelingsproces 1+2 1 2 3 4 5 6 7 Werken aan persoonlijke ontwikkeling en sturen van eigen loopbaan Leren, Loopbaan en Burgerschap Wat laat

Nadere informatie

Welkom. op de. Wijzer Workshop. Digital Port Rotterdam TOL Marketing & Communicatie

Welkom. op de. Wijzer Workshop. Digital Port Rotterdam TOL Marketing & Communicatie Welkom op de Wijzer Workshop Digital Port Rotterdam TOL Marketing & Communicatie 2005 2004 1 Workshop Wijzers 1. Ontvangst 2. Kennismaking 3. Wijzers 1 t/m 5 4. Uitwerking Wijzers 5. Pauze 6. Wijzers 6

Nadere informatie

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W

Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W Zelfreflectie meetinstrument Ondernemende houding studenten Z&W 1 Naam student: Studentnummer: Datum: Naam leercoach: Inleiding Voor jou ligt het meetinstrument ondernemende houding. Met dit meetinstrument

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Kernkwaliteiten zoals ontwikkeld en beschreven door D. Ofman. 1. Inleiding. 2. Kernkwaliteiten. 3. Kernkwaliteit en valkuil. 4.

Kernkwaliteiten zoals ontwikkeld en beschreven door D. Ofman. 1. Inleiding. 2. Kernkwaliteiten. 3. Kernkwaliteit en valkuil. 4. Kernkwaliteiten zoals ontwikkeld en beschreven door D. Ofman 1. Inleiding 2. Kernkwaliteiten 3. Kernkwaliteit en valkuil 4. Omgekeerde proces 5. Kernkwaliteit en de uitdaging 6. Kernkwaliteit en allergie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

Competentiemeter Zelfsturing

Competentiemeter Zelfsturing Competentiemeter Zelfsturing Met het invullen van deze vragenlijst krijg je een beeld van je eigen bekwaamheden als zelfstuurder. Deze vragenlijst is in de eerste plaats bedoeld voor zelfanalyse. Je kunt

Nadere informatie

Informatie en tips voor het voeren van goede gesprekken 1

Informatie en tips voor het voeren van goede gesprekken 1 Informatie en tips voor het voeren van goede gesprekken 1 De manier waarop je met elkaar omgaat en hoe je met elkaar in gesprek gaat is belangrijk in het dagelijks werk. Het helpt je elkaar beter te begrijpen

Nadere informatie

Het uitvoeren van de payroll- en uitzendadministratie en daaruit voortvloeiende activiteiten Het realiseren van klant- en medewerkertevredenheid.

Het uitvoeren van de payroll- en uitzendadministratie en daaruit voortvloeiende activiteiten Het realiseren van klant- en medewerkertevredenheid. Functiebeschrijving Payroll intercedent Organisatie Afdeling Rapporteert aan : MultiFlexx : Businessunit : Unitleider Salarisschaal : Aanloop 2, standaard 3, uitloop 4 Doel van de functie: Het uitvoeren

Nadere informatie

MONTAGETOOL MONTAGETOOL. voor docenten. voor studenten. Loopbaanoriëntatie en begeleiding in het mbo. Loopbaanoriëntatie en begeleiding in het mbo

MONTAGETOOL MONTAGETOOL. voor docenten. voor studenten. Loopbaanoriëntatie en begeleiding in het mbo. Loopbaanoriëntatie en begeleiding in het mbo MONTAGETOOL voor docenten voor studenten Loopbaanoriëntatie en begeleiding in het mbo MONTAGETOOL Loopbaanoriëntatie en begeleiding in het mbo Fig. 08 Docenten Montagetool Bouw ook samen met je medestudenten

Nadere informatie

Leiderschapsrollen. Psychologisch rapport. Naam: René Nicolasen Datum: 2 juni 2016

Leiderschapsrollen. Psychologisch rapport. Naam: René Nicolasen Datum: 2 juni 2016 Psychologisch rapport Naam: Datum: 2 juni 2016 Hoe ben jij als leidinggevende? Ben je iemand die het team motiveert of ben je eerder geneigd tot controleren? Ben je iemand die de ontwikkeling van medewerkers

Nadere informatie

Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon 1 / 5

Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon 1 / 5 Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon Mijn eigenschappen en kwaliteiten Mijn ondernemersdenkstijlen 1 / 5 Mijn eigenschappen en kwaliteiten Vergeleken met de feedback

Nadere informatie

Optimaliseer je prestaties

Optimaliseer je prestaties Winst en Groei - Internetmarketing en Verkooptraining Optimaliseer je prestaties 10 Technieken om je prestaties te verbeteren Christo Cornelissen & Mieke Bouquet Alles waar je jezelf op weet te focussen

Nadere informatie

Stop met vergelijken. Je bent uniek

Stop met vergelijken. Je bent uniek Stop met vergelijken. Je bent uniek Deze week schrijft Tineke Franssen, een van de wandelcoaches van Het Coach Bureau, het artikel. Vlak voor de zomer rondt zij het wandelcoachtraject af met Hanneke (43).

Nadere informatie

Goed voorbereid van start

Goed voorbereid van start Welkom Eigen Bedrijf iets voor u? Goed voorbereid van start Startersevent 6 november 2014 Loopbaanplein Winterswijk Benno Ekkelboom Ondernemersadviseur Ondernemerschap Redenen om ondernemer te worden:

Nadere informatie

Workshop: Werken met kernkwadranten.

Workshop: Werken met kernkwadranten. Workshop: Werken met kernkwadranten. Tips voor de praktijkbegeleider 1. Zoek de uitdaging van de stagiair; 2. werk vanuit de uitdaging verder aan zijn of haar ontwikkeling Meer weten: www.mijnieoosterom.nl

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt ook wel maatschappelijk ondernemen, maatschappelijk betrokken ondernemen, duurzaam ondernemen of ethisch

Nadere informatie

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE TAALWERKBLAD PARTICIPATIE aanpak coach cultuur deelnemen doel eigenschappen heden integreren kwaliteiten meedoen mentor nu plan samenleving toekomst vaardigheden verleden verwachtingen wensen DE WERKWOORDSTIJDEN

Nadere informatie

VIPD Persoonlijk Ontwikkelrapport Naam: Pieter Proef Datum: 20/09/2013 2013 IPDK

VIPD Persoonlijk Ontwikkelrapport Naam: Pieter Proef Datum: 20/09/2013 2013 IPDK VIPD Persoonlijk Ontwikkelrapport Naam: Datum: Inhoudsopgave Deel 1. Inleiding Deel 2. Competentieprofiel Deel 3. Resultatenzicht Deel 4. Zelf-analyse Ontwikkelpunten Deel 1 Inleiding Voor u ligt uw.

Nadere informatie

Hoofdstuk 3: Jij als leider!

Hoofdstuk 3: Jij als leider! Kijk eens in de spiegel Hoofdstuk 3: Jij als leider Elke dag als je opstaat, sta je waarschijnlijk een moment voor de spiegel. Misschien let je er niet meer bewust op, maar als je voor de spiegel staat

Nadere informatie

Besmet de cultuur. 2011 Karin Verhaest en Herwig Deconinck voor www.italento.be

Besmet de cultuur. 2011 Karin Verhaest en Herwig Deconinck voor www.italento.be Besmet de cultuur Neem je taal en terminologie onder de loep. Stel eens de vraag wat vond je sterk aan.? i.p.v. wat vond je van?. Introduceer positieve roddel, door bijv. per 2 over een 3 de (binnen gehoorsafstand)

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Hoe pak je probleem situaties aan?

Hoe pak je probleem situaties aan? Hoe pak je probleem situaties aan? Inleiding: Als er een situatie is waarover je ontevreden bent, kun je vier dingen doen: 1. de situatie veranderen 2. zelf veranderen 3. de situatie accepteren 4. weggaan

Nadere informatie

Index. 1. Voorwoord 2 2. Algemene Tips... 3 3. Gesprek 1.. 6 4. Gesprek 2.. 8

Index. 1. Voorwoord 2 2. Algemene Tips... 3 3. Gesprek 1.. 6 4. Gesprek 2.. 8 Index 1. Voorwoord 2 2. Algemene Tips... 3 3. Gesprek 1.. 6 4. Gesprek 2.. 8 1 1. Voorwoord Welkom bij deze handleiding. Deze handleiding is bedoeld als gids bij het identificeren van de kwaliteiten van

Nadere informatie

Muziektherapeut en/of ondernemer?

Muziektherapeut en/of ondernemer? Muziektherapeut en/of ondernemer? STerk door Eigen merk. NVvMT Actiefdag te Wolfheze Zaterdag 15 juni 2013 Cun van Heerden Inhoud presentatie Waarom een eigen praktijk? Therapeut of ondernemer? Combinatie

Nadere informatie

MAAK JE EIGEN ELEVATORPITCH

MAAK JE EIGEN ELEVATORPITCH TOOLKIT TER VOORBEREIDING OP DE WORKSHOP MIJN KLUS IS TOP MAAK JE EIGEN ELEVATORPITCH Wat is een elevatorpitch? Een elevatorpitch (elevator = lift; pitch = verkooppresentatie), heel soms ook elevatorspeech

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie Doelen stellen NLP is een doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. NLP = ervaren, ervaren in denken, voelen en doen. Middels een praktisch toepasbaar model leren we om de eigen hulpmiddelen,

Nadere informatie

Creative Marketing Opdracht 1: Het merk IK

Creative Marketing Opdracht 1: Het merk IK Naam: Stefan van Rees Studentnummer: 0235938 Klas: CMD D1 Datum: nov/dec 2009 Creative Marketing Opdracht 1: Het merk IK 1 50 vragenlijst, 10 antwoorden 1. Wat is je sterkste karaktereigenschap? Waarschijnlijk

Nadere informatie

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling.

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling. ZELFANALYSE EN PERSOONSANALYSE Opdracht Zelfanalyse Op de volgende pagina's vindt u een lijst met uitspraken die betrekking hebben op persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en gedrag. Geef van elke uitspraak

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

Communicatiestijlen Rapport

Communicatiestijlen Rapport GITP Datum Deelnemer Beoordelen en Ontwikkelen > 04 092007 > Voorbeeldpersoon www.gitp.nl Communicatiestijlen Rapport Project Voorbeeldproject Deelnemer Voorbeeldpersoon Pakket Voorbeeld-V-486 Rapport

Nadere informatie

Belangrijke stappen in je voorbereiding

Belangrijke stappen in je voorbereiding Belangrijke stappen in je voorbereiding Een bedrijf starten kan op allerlei manieren: fulltime, parttime of als zzp'er. Wat je ook kiest, je moet goed voorbereid aan de slag. Onderstaande punten helpen

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: BIJ Voorbeeld Datum: 02.04.2015 Email: support@meurshrm.nl BIJ Voorbeeld / 02.04.2015 / Werksoorten (QWSN) 2 Inleiding Wat voor type werkzaamheden spreken jou aan? Wat voor

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijke Ontwikkeling Plan

Handleiding Persoonlijke Ontwikkeling Plan Handleiding Persoonlijke Ontwikkeling Plan SLB-hoofdfase Jaar 3/4 2014-2015 Code: AFXX-SLB-J3J4-14 AC duaal: AFXX-SLB-D3D4-14 1 Bouwen aan je persoonlijk ontwikkelplan Het persoonlijk ontwikkelplan is

Nadere informatie

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Profielschets Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Overzicht: Score hoog = 4-5 Score gemiddeld = 3 Score laag = 1-2 Deel 1: Gezondheid. Gemiddelde

Nadere informatie

Personeel rekruteren in KMO s

Personeel rekruteren in KMO s Verkoop uw bedrijf bij de sollicitant www.stepstone.be Inleiding In een klein bedrijf is er vaak geen specifieke personeelsmanager en heeft de ondernemer niet altijd de kennis, de mogelijkheden, de ervaring

Nadere informatie

6 Coaching van de cliënt

6 Coaching van de cliënt 6.1 6 Coaching van de cliënt De begeleiding of coaching op de werkvloer is afhankelijk van de noden van de cliënt én van de noden van de collega s en werkgever. Samen starten op de stage/ tewerkstelling

Nadere informatie

Datum: 10 januari 2011

Datum: 10 januari 2011 Kandidaat: Voorbeeld Ondernemer Datum: 10 januari 2011 DilemmaConsult biedt full-service dienstverlening bij inzetbaarheidsvraagstukken, organisatie-ontwikkeling, executive-coaching en leiderschapsontwikkeling.

Nadere informatie

Het Grote Kernkwaliteitenspel. Inhoud. Inleiding 1 Kernkwadranten 2 Spelregels 3 Varianten op het spel 4 Scoreformulier

Het Grote Kernkwaliteitenspel. Inhoud. Inleiding 1 Kernkwadranten 2 Spelregels 3 Varianten op het spel 4 Scoreformulier Het Grote Kernkwaliteitenspel Inhoud Inleiding 1 Kernkwadranten 2 Spelregels 3 Varianten op het spel 4 Scoreformulier Inleiding Dit spel is gebaseerd op het kernkwadrant van Daniel Ofman waarmee menigeen

Nadere informatie

Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website

Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website Inleiding Ik schrijf dit plan vanwege het feit dat ik een eenmansbedrijf op wil gaan starten in de webdesign branche en dit omdat ik de laatste

Nadere informatie

Klantgericht (online) communiceren. in 5 stappen. Whitepaper

Klantgericht (online) communiceren. in 5 stappen. Whitepaper Klantgericht (online) communiceren in 5 stappen Whitepaper Index Klantgericht communiceren in 5 stappen 3 Klantgericht communiceren, waarom zou ik? 4 Aan de slag! 5 5-stappenplan klantgericht communiceren

Nadere informatie

Beurstips. Naar de beurs?

Beurstips. Naar de beurs? Beurstips 1 Naar de beurs? 2 NL EXPO, laat zien wie U bent! Hollandse nuchterheid & creativiteit in combinatie met jarenlange ervaring in presentatieoplossingen. Met een frisse blik helpen wij u uw bedrijf

Nadere informatie

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur WELKOM Netwerk 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur Door Andrew David (H4 organisatie training advies) i.s.m. HAN Centrum voor Ondernemerschap FNV Zelfstandigen Andrew David Dynamisch Zelfstandig Communicatieve

Nadere informatie

Trainingen. Attitude en Mindset. Moraal Resultaatgericht Coachen

Trainingen. Attitude en Mindset. Moraal Resultaatgericht Coachen Moraal Resultaatgericht Coachen coaching & training voor bedrijven en particulieren Hoornplantsoen 64 2652 BM Berkel en Rodenrijs telefoon 010-5225426 Hoornplantsoen 64 mobiel 06-40597816 info@resultaatgericht-coachen.nl

Nadere informatie

6 Coaching van de cliënt

6 Coaching van de cliënt 6.1 6 Coaching van de cliënt De begeleiding of coaching op de werkvloer is afhankelijk van de noden van de cliënt, collega s en werkgever. Samen starten op de stage/ tewerkstelling Als coach kan je samen

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Auteur: Leni Minderhoud info@45plusondernemer.nl Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Audio 1 Het belangrijkste voor je LI profiel eerst Hallo luisteraar naar deze audio serie over je LI profiel.

Nadere informatie

De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst

De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst De route van secretaresse naar VAKvrouw van de toekomst Sylvia Verhoef, adviseur en manager Opleidingen Anita Buijs, manager bedrijfsvoering backoffice 2 Ben jij de secretaresse van de toekomst? Perfecte

Nadere informatie