H N A D N L D E L I E D I I D N I G

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H N A D N L D E L I E D I I D N I G"

Transcriptie

1 TAB-1031 HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door om correct gebruik van dit product te garanderen en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik.

2 Inhoudsopgave Belangrijke veiligheidsinstructies...2 Aansluitingen...4 Gebruiksaanwijzing Opstarten en afsluiten Scherm in- en uitschakelen Beginscherm Applicaties Muziek Instellingen...7 Specificaties...10 Producten met een CE-markering voldoen aan de EMC-richtlijn (2004/108/EC) en de laagspanningsrichtlijn (2006/95/EC) uitgevaardigd door de Europese Commissie van de Europese Gemeenschap. Hierbij verklaart de STL Group BV, Ankerkade 20 NL 5928 PL Venlo dat dit audioproduct voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante bepalingen van Richtlijn 1999/5/EC. De verklaring van conformiteit kan worden geraadpleegd op https://lencosupport.zendesk.com/forums/ ce-documents Dit product werkt op ,5 MHz en is aangewezen om alleen te worden gebruikt in een normaal huishoudelijke omgeving. Dit product is geschikt voor dit doel binnen alle EU-landen. WAARSCHUWING: Langdurige blootstelling aan harde geluiden van persoonlijke muziekspelers kan leiden tot tijdelijk of permanent gehoorverlies.

3 Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Verwijder de behuizing of de achterkant niet om het risico van elektrische schokken te verminderen. Er zitten geen door de gebruiker te onderhouden onderdelen in dit apparaat Laat onderhoud over aan gekwalificeerd personeel. Waarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om brandgevaar of elektrisch schokgevaar te voorkomen. Stel de adapter en het product niet bloot aan water (druppend en spattend) en plaats geen voorwerpen gevuld met water, zoals vazen, op het apparaat. Laat de tablet bij warm weer niet achter in een auto. Houd de tablet uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen, zoals radiatoren of kachels. Blokkeer de ventilatieopeningen niet. Er zitten sleuven en openingen in het apparaat voor ventilatie. Deze openingen dienen nooit geblokkeerd te worden door uw tablet op een kussen, sofa of andere soortgelijke ondergrond te zetten. Plaats de tablet niet op een onstabiel wagentje, standaard, driepoot, beugel of tafel. Het apparaat kan vallen en beschadigd raken of mensen verwonden. Plaats nooit zware of scherpe voorwerpen op het LCD-paneel of frame. Gebruik alleen de netadapter die is meegeleverd met de tablet. Bij het gebruik van andere adapters zal uw garantie ongeldig verklaard worden. Haal de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt. Denk aan het milieu bij het weggooien van batterijen. WAARSCHUWING: De batterij (batterij, batterijen of accu) moet niet worden blootgesteld aan extreme warmte zoals zonlicht, vuur en dergelijke. WAARSCHUWING: Overmatige geluidsdruk van hoofdtelefoons of oortelefoons kan leiden tot gehoorverlies. WAARSCHUWING: Gebruik alleen koppelstukken/accessoires die worden gespecificeerd door de fabrikant. Het product wordt geleverd met een netadapter, deze netadapter kan worden gebruikt om het apparaat los te koppelen van het lichtnet, zorg ervoor dat de adapter eenvoudig bereikbaar blijft. WAARSCHUWING: Overmatige geluidsdruk van hoofdtelefoons of oortelefoons kan leiden tot gehoorverlies. Let op: Explosiegevaar als de batterij onjuist is vervangen, alleen vervangen door een batterij van hetzelfde of soortgelijk type (Lithium batterij).

4 Dit symbool geeft aan dat een risico van elektrische schok aanwezig is door gevaarlijke stroom in dit apparaat. Dit symbool duidt erop dat er belangrijke bedienings- en onderhoudsinstructies staan in de handleiding die bij dit apparaat wordt verstrekt. LET OP: Als het apparaat zich in elektrostatische omstandigheden heeft bevonden, dan kan er een storing optreden en moet het apparaat gereset worden door de gebruiker. De USB-stick moet rechtstreeks in de tablet worden gestoken. Gebruik geen USB-verlengkabel om het mislukken van gegevensoverdracht en storingen te voorkomen. Deze markering geeft aan dat dit product in de gehele EU niet mag worden verwijderd met ander huishoudelijk afval. Om mogelijke schade aan het milieu of de menselijke gezondheid door ongecontroleerde afvalverwijdering te voorkomen, recycle het op een verantwoorde manier, om het duurzame hergebruik van grondstoffen te bevorderen. Breng uw gebruikte apparaat terug naar één van de inzamelsystemen of neem contact op met de winkelier waar het product is gekocht. Zij kunnen dit product aannemen voor milieuvriendelijke recycling

5 Aansluitingen 1. Camera voorkant 2. LCD Display+ touchpanel 3. Power 4. Vol+ / Vol- 5. BACK 6. Camera achterkant 7. Reset 8. Oortelefoon 9. USB 10. HDMI 11. TF-kaart 12. Stroomingang 13. Mic

6 Gebruiksaanwijzing 1. Opstarten en afsluiten Opstarten Het opstartlogo zal verschijnen nadat u 4 seconden op de power-knop heeft gedrukt. Nadat de tablet is opgestart, zal het vergrendelscherm verschijnen. Afsluiten 1.Druk lang op de power-knop, de popup met afsluitopties verschijnt. 2. Klik op de knop OK om de tablet af te sluiten. 2. Scherm in- en uitschakelen Het scherm zal worden uitgeschakeld wanneer de tablet niet wordt gebruikt. 1.Als de tablet voor een periode niet wordt gebruikt, dan zal het scherm automatisch uitschakelen om de accu te sparen. 2. Als het scherm is ingeschakeld, dan kunt u op de power-knop drukken om het scherm onmiddellijk uit te schakelen. Als het scherm is uitgeschakeld, dan kunt u lang op de power-knop drukken om het scherm in te schakelen. Het vergrendelscherm zal verschijnen wanneer het scherm weer wordt ingeschakeld. Druk op het slot icoontje en sleep het naar de rechterkant om de tablet te ontgrendelen. 3. Beginscherm Het beginscherm toont u de algemene applicaties. U kunt gebruik maken van snelkoppelingen naar applicaties om het beginscherm naar wens in te richten. U kunt op een applicatie drukken om de applicatie rechtstreeks op te starten.

7 4. Applicaties 1.Selecteer het applicatiemenu. 2. Als u het applicatiemenu wilt verlaten, druk dan op het icoontje om terug te keren of druk op het home-icoontje om rechtstreeks terug te keren naar het beginscherm. 4.1 Applicaties installeren (1) Installeer het apk-bestand op het massaopslagapparaat met behulp van AppInstaller. (2) Download en installeer verschillende applicaties in de Android-markt of lokale app-markt. 4.2 Applicaties verwijderen Open de instellingen van applicaties, selecteer Apps->All, en selecteer daarna de applicatie die u wilt verwijderen. Druk tot slot op de knop Disable.

8 5. Muziek Druk op het item Music om de muziekspeler te openen. Selecteer daarna de muziekbestanden en start het afspelen van de bestanden. Uw muziek wordt onderverdeeld in vijf categorieën: artiesten, albums, nummers, afspeellijsten en.now playing. Selecteer een categorie om de lijst met nummers te bekijken. Na het selecteren van een categorie kunt u in de volgende menu s uw keuze verder specificeren en zo het gewenste nummer afspelen. Bijvoorbeeld, als u eerst de categorie artiest selecteert, dan ziet u vervolgens een lijst van A tot Z met de namen van alle artiesten. Als u daarna een artiest selecteert, dan wordt er een lijst getoond met alle albums en nummers van die artiest. 6.Instellingen 6.Weergave-instellingen De helderheid van het scherm instellen 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Display. 4. Klik op Brightness. 5. De helderheidsinstellingen worden geopend, sleep de schuif om de helderheid in te stellen. 6. Klik op de knop voor het accepteren van de nieuwe instelling. De slaaptijd van het scherm instellen 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Display. 4. Scroll omlaag en klik op Screen overtime. 5. De instellingen voor de slaaptijd worden geopend, selecteer vervolgens de gewenste standby-tijd.

9 6.2 Datum en tijd Het systeem zal volgens de standaardinstellingen automatisch gebruik maken van de datum, tijdzone en tijd die wordt verstrekt door het internet. Als u gebruik maakt van de tijd die wordt verstrekt door het internet, dan kunt u de datum, tijd en tijdzone niet handmatig aanpassen. 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Scroll omlaag en klik vervolgens op de optie voor het instellen van de datum en tijd. 6.3 De taal instellen 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Language and keyboard. 4. Klik op het veld voor het instellen van de taal en selecteer de gewenste taal. Scroll omlaag om meer talen te bekijken.

10 6.4 WIFI-verbinding U kunt met de tablet verbinding maken met het WiFi-netwerk, dit doet u als volgt: 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Wireless and network. 4. Klik op Wi-Fi, en vervolgens op start Wi-Fi 5. Klik op Wi - Fi Settings, de tablet zal automatisch scannen naar beschikbare WiFi-netwerken. 6. Selecteer het gewenste WiFi-netwerk. Als het een beveiligd netwerk is, dan moet u het wachtwoord invullen in het venster dat verschijnt voor het invoeren van het wachtwoord. 7. Klik om verbinding te maken.

11 Specificaties OS Android CPU AM8726MXS Dualcore ARM Cortex A9 family (tot 1,5GHz) Geheugen 1G DDR3 Opslag 8GB Display 10 inch digitaal panel Resolutie 1280x800 Touchpanel Capacitief (G+G) WIFI b/g/n USB 1 x USB 2.0 OTG TF-kaart Tot 32GB Camera 0,3Mpixels / 2 Oortelefoon 3,5mm, Stereo Bluetooth Ja Netadapter DC5V 2.5A Accu Luidspreker 5600mAH,Li Polymeer 8 /1W x 2 Specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Dit symbool geeft aan dat wanneer de eindgebruiker dit product wil weggooien, het moet worden afgeleverd bij verzamelpunten voor het recyclen en scheiden van afval. Door het product te scheiden van ander huishoudelijk afval, zal de hoeveelheid afval die naar verbrandingsovens of vuilstortplaatsen wordt gestuurd afnemen en natuurlijke hulpbronnen zullen dus beter worden behouden.

12 Service en ondersteuning Voor informatie: Voor ondersteuning: Lenco helpdesk: Duitsland (Lokale kosten) Nederland (Lokale kosten + 1ct p/min) België (Lokale kosten) Frankrijk (Lokale kosten) De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Wanneer u Lenco contacteert, zal u altijd gevraagd worden naar het modelnummer en het serienummer van uw product. Het serienummer bevindt zich aan de achterkant van het apparaat. Gelieve dit nummer hier op te schrijven: Model: TAB-1031 Serienummer: Lenco biedt service en garantie aan overeenkomstig met de Europese wetgeving. Dit houdt in dat in het geval van reparaties (zowel tijdens en na de garantieperiode), u uw lokale handelaar moet contacteren. Belangrijke opmerking: Het is niet mogelijk om producten die gerepareerd moeten worden direct naar Lenco te sturen. Belangrijke opmerking: De garantie verloopt als een onofficieel servicecenter het apparaat op wat voor manier dan ook heeft geopend, of er toegang toe heeft gekregen. Het apparaat is niet geschikt voor professioneel gebruik. In het geval van professioneel gebruik worden alle garantieverplichtingen van de fabrikant nietig verklaard.

TAB-925 9" (22,5 CM) TABLET MET ANDROID 4.2

TAB-925 9 (22,5 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 TAB-925 9" (22,5 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies...3 Inschakelen en uitschakelen... 6 Het touchscreen gebruiken...

Nadere informatie

KIDZTAB-70 18 CM (7") TABLET MET ANDROID 4.2

KIDZTAB-70 18 CM (7) TABLET MET ANDROID 4.2 KIDZTAB-70 18 CM (7") TABLET MET ANDROID 4.2 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1 Inhoudsopgave Inschakelen en uitschakelen... 3 Het touchscreen gebruiken... 4 Interfaces... 4

Nadere informatie

TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1013 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu UM_TAB-1013_NL_V1.0 Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 3 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...

Nadere informatie

ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2

ATAB-710 7 (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 ATAB-710 7" (18 CM) TABLET MET ANDROID 4.2 Handleiding Voor informatie en ondersteuning www.axxion-electronics.com Geachte klant, Bedankt voor de aanschaf van dit Axxion-product. Kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid

Nadere informatie

XEMIO-858 MP4-SPELER MET TOUCHSCREEN. Handleiding Nederlands

XEMIO-858 MP4-SPELER MET TOUCHSCREEN. Handleiding Nederlands XEMIO-858 MP4-SPELER MET TOUCHSCREEN Handleiding Nederlands Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com Waarschuwingen: GEBRUIK ALTIJD DE STYLUS BIJ HET BEDIENEN VAN DIT APPARAAT Niet doen Plaats geen

Nadere informatie

Voorpaneel Achterpaneel

Voorpaneel Achterpaneel LENCO PLAYLINK-6 INHOUDSOPGAVE HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies Accessoires Beschrijving apparaat en bediening Voorpaneel Achterpaneel Aan de slag 2 2 3 3 4 5 Minimumeisen........ 5 Download

Nadere informatie

Model: XEMIO-955 / 965 / 966. MP4-speler / Aanraakscherm. Gebruiksaanwijzing (Nederlands)

Model: XEMIO-955 / 965 / 966. MP4-speler / Aanraakscherm. Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Model: XEMIO-955 / 965 / 966 MP4-speler / Aanraakscherm Gebruiksaanwijzing (Nederlands) Voor meer informatie en ondersteuning, www.lenco.com Waarschuwingen: GEBRUIK ALTIJD DE STYLUS BIJ HET BEDIENEN VAN

Nadere informatie

TAB-831 8 inch Mobiel internet apparaat met Android 4.0

TAB-831 8 inch Mobiel internet apparaat met Android 4.0 TAB-831 8 inch Mobiel internet apparaat met Android 4.0 Gebruikershandleiding Voor informatie en assistentie, www.lenco.eu Lenco_UM_TAB-831_NL V1.0 Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 3 BELANGRIJKE

Nadere informatie

Handleiding Tablet DIT7010

Handleiding Tablet DIT7010 Veiligheidsmaatregelen Stel het apparaat niet bloot aan zware schokken en laat het niet vallen. Gebruik het apparaat niet in een extreem hete, koude, stoffige of vochtige omgeving. Stel het niet bloot

Nadere informatie

HANDLEIDING TFT-1026

HANDLEIDING TFT-1026 HANDLEIDING TFT-1026 www.lenco.com 1 Veiligheidsmaatregelen WAARSCHUWING RISICO VAN ELEKTRISCHE SCHOK NIET OPENEN Waarschuwing: Kijk nooit rechtstreeks in de laserstraal. Waarschuwing: als het apparaat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Voor informatie en ondersteuning, www.stl.nl/axxion

Voor informatie en ondersteuning, www.stl.nl/axxion V1.1 ADVD-213 HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door vóór gebruik van dit product en bewaar de handleiding. s Voor informatie en ondersteuning, www.stl.nl/axxion Inhoud Introductie Belangrijke

Nadere informatie

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone English Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product Introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

YARVIK TAB211 INSTRUCTIEHANDLEIDING

YARVIK TAB211 INSTRUCTIEHANDLEIDING YARVIK TAB211 INSTRUCTIEHANDLEIDING Gebruikershandleiding Beste gebruiker, Hartelijk dank voor het aanschaffen van ons product.deze instructiehandleiding is bestemd voor de gebruiker. Om een snel en probleemloos

Nadere informatie

HTC HD2 Gebruikershandleiding

HTC HD2 Gebruikershandleiding HTC HD2 Gebruikershandleiding 2 Lees deze alstublieft voor u verder gaat DE ACCU IS NIET VOLLEDIG OPGELADEN ALS U HET UIT DE VERPAKKING NEEMT. VERWIJDER HET BATTERIJPAK NIET TERWIJL HET APPARAAT LAADT.

Nadere informatie

Tablet. Gebruikershandleiding QW TB-1317HD ANDROID 4.1 TABLET PC

Tablet. Gebruikershandleiding QW TB-1317HD ANDROID 4.1 TABLET PC Tablet Gebruikershandleiding QW TB-1317HD ANDROID 4.1 TABLET PC 2 Inhoudsopgave Inhoud I. BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN 4 II. III. IV. INTRODUCTIE VAN UW NIEUWE TABLET 5 BELANGRIJKSTE KENMERKEN 6 INHOUD VAN

Nadere informatie

TAB-1014 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1014 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1014 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Gebruikershandleiding www.lenco.eu Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 5 De tablet verkennen... 6 Het beginscherm verkennen... 7 Aan de slag gaan...

Nadere informatie

Sensation MID725Q Handleiding

Sensation MID725Q Handleiding Sensation MID725Q Handleiding 1. Welkom Hartelijk dank voor uw aanschaf van deze Sensation tablet. Deze tablet staat voor uitgebreid gebruiksgemak, of u hem nu gebruikt voor zakelijke doeleinden of voor

Nadere informatie

Alstublieft! Uw Tablet PC + gratis cursus Timemanagement!

Alstublieft! Uw Tablet PC + gratis cursus Timemanagement! Alstublieft! Uw Tablet PC + gratis cursus Timemanagement! Geachte NHA cursist, Als dank voor uw inschrijving voor één van de thuisstudies van de NHA ontvangt u hierbij uw 7 inch Tablet PC met daarop de

Nadere informatie

Handleiding DRAAGBARE DVD-SPELER MET LCD. Model: DVT-950

Handleiding DRAAGBARE DVD-SPELER MET LCD. Model: DVT-950 Handleiding DRAAGBARE DVD-SPELER MET LCD Model: DVT-950 LEES DE INSTRUCTIES IN DEZE HANDLEIDING VOLLEDIG DOOR VOOR HET AANSLUITEN EN BEDIENEN VAN DE APPARATUUR BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR HET GEVAL U

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst AW1000. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst AW1000. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips AW1000 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 Veiligheid 2 Kennisgeving

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst AW3000. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst AW3000. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips AW3000 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 Veiligheid 2 Kennisgeving

Nadere informatie

AV-606 e-book Reader. Met 6 inch e-ink Pearl Display. Gebruiksaanwijzing. Pag. 1. AV-606 V02

AV-606 e-book Reader. Met 6 inch e-ink Pearl Display. Gebruiksaanwijzing. Pag. 1. AV-606 V02 AV-606 e-book Reader Met 6 inch e-ink Pearl Display. Gebruiksaanwijzing Pag. 1. AV-606 V02 INHOUD Product Specificaties 3 Belangrijke veiligheid voorschriften 4 Ingebruikname - Quick Start 6 Opladen /

Nadere informatie

NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH. Gebruikershandleiding LG-E975. www.lg.com MFL67781230 (1.0)

NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH. Gebruikershandleiding LG-E975. www.lg.com MFL67781230 (1.0) NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH Gebruikershandleiding LG-E975 MFL67781230 (1.0) www.lg.com Gebruikershandleiding Nederlands De schermafbeeldingen en illustraties wijken mogelijk af van wat u daadwerkelijk

Nadere informatie

DPR-17. NL Version 1

DPR-17. NL Version 1 DPR-17 Version 1 Inhoudsopgave Introductie... 94 Bedieningselementen... 95-97 De handheld ontvanger voor het eerst gebruiken... 98 Uw radio bediening DAB... 99 Een zender selecteren DAB... 100 Nieuwe zenders

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Guide de l utilisateur User Guide

Gebruikershandleiding Guide de l utilisateur User Guide NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH Gebruikershandleiding Guide de l utilisateur User Guide LG-V700 MFL68506209 (1.0) www.lg.com NEDERLANDS Gebruikershandleiding De schermafbeeldingen en illustraties wijken mogelijk

Nadere informatie

Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC. Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2

Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC. Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2 Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC Nederlands Inhoudsopgave Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2 1.0 Product Introductie...3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

KX-PRX110NL KX-PRX120NL

KX-PRX110NL KX-PRX120NL Gebruiksaanwijzing Premium Design Telefoon met Touchscreen Model KX-PRX110NL KX-PRX120NL Bedankt dat u hebt gekozen voor een product van Panasonic. Lees dit document aandachtig door en bewaar het voor

Nadere informatie

Draadloze APP Camera. Installatie- en bedieningshandleiding C935IP. Versie 1.0

Draadloze APP Camera. Installatie- en bedieningshandleiding C935IP. Versie 1.0 Draadloze APP Camera Installatie- en bedieningshandleiding C935IP Versie 1.0 LEEST U DEZE INSTRUCTIES ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U HET APPARAAT GEBRUIKT. BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR LATERE NASLAG. Deze WAPP

Nadere informatie

Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Omistajan opas Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni

Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Omistajan opas Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Omistajan opas Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni Felhasználói útmutató Podręcznik użytkownika Guia dos proprietários

Nadere informatie