H N A D N L D E L I E D I I D N I G

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H N A D N L D E L I E D I I D N I G"

Transcriptie

1 TAB-1031 HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door om correct gebruik van dit product te garanderen en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik.

2 Inhoudsopgave Belangrijke veiligheidsinstructies...2 Aansluitingen...4 Gebruiksaanwijzing Opstarten en afsluiten Scherm in- en uitschakelen Beginscherm Applicaties Muziek Instellingen...7 Specificaties...10 Producten met een CE-markering voldoen aan de EMC-richtlijn (2004/108/EC) en de laagspanningsrichtlijn (2006/95/EC) uitgevaardigd door de Europese Commissie van de Europese Gemeenschap. Hierbij verklaart de STL Group BV, Ankerkade 20 NL 5928 PL Venlo dat dit audioproduct voldoet aan de essentiële eisen en andere relevante bepalingen van Richtlijn 1999/5/EC. De verklaring van conformiteit kan worden geraadpleegd op Dit product werkt op ,5 MHz en is aangewezen om alleen te worden gebruikt in een normaal huishoudelijke omgeving. Dit product is geschikt voor dit doel binnen alle EU-landen. WAARSCHUWING: Langdurige blootstelling aan harde geluiden van persoonlijke muziekspelers kan leiden tot tijdelijk of permanent gehoorverlies.

3 Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Verwijder de behuizing of de achterkant niet om het risico van elektrische schokken te verminderen. Er zitten geen door de gebruiker te onderhouden onderdelen in dit apparaat Laat onderhoud over aan gekwalificeerd personeel. Waarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om brandgevaar of elektrisch schokgevaar te voorkomen. Stel de adapter en het product niet bloot aan water (druppend en spattend) en plaats geen voorwerpen gevuld met water, zoals vazen, op het apparaat. Laat de tablet bij warm weer niet achter in een auto. Houd de tablet uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen, zoals radiatoren of kachels. Blokkeer de ventilatieopeningen niet. Er zitten sleuven en openingen in het apparaat voor ventilatie. Deze openingen dienen nooit geblokkeerd te worden door uw tablet op een kussen, sofa of andere soortgelijke ondergrond te zetten. Plaats de tablet niet op een onstabiel wagentje, standaard, driepoot, beugel of tafel. Het apparaat kan vallen en beschadigd raken of mensen verwonden. Plaats nooit zware of scherpe voorwerpen op het LCD-paneel of frame. Gebruik alleen de netadapter die is meegeleverd met de tablet. Bij het gebruik van andere adapters zal uw garantie ongeldig verklaard worden. Haal de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt. Denk aan het milieu bij het weggooien van batterijen. WAARSCHUWING: De batterij (batterij, batterijen of accu) moet niet worden blootgesteld aan extreme warmte zoals zonlicht, vuur en dergelijke. WAARSCHUWING: Overmatige geluidsdruk van hoofdtelefoons of oortelefoons kan leiden tot gehoorverlies. WAARSCHUWING: Gebruik alleen koppelstukken/accessoires die worden gespecificeerd door de fabrikant. Het product wordt geleverd met een netadapter, deze netadapter kan worden gebruikt om het apparaat los te koppelen van het lichtnet, zorg ervoor dat de adapter eenvoudig bereikbaar blijft. WAARSCHUWING: Overmatige geluidsdruk van hoofdtelefoons of oortelefoons kan leiden tot gehoorverlies. Let op: Explosiegevaar als de batterij onjuist is vervangen, alleen vervangen door een batterij van hetzelfde of soortgelijk type (Lithium batterij).

4 Dit symbool geeft aan dat een risico van elektrische schok aanwezig is door gevaarlijke stroom in dit apparaat. Dit symbool duidt erop dat er belangrijke bedienings- en onderhoudsinstructies staan in de handleiding die bij dit apparaat wordt verstrekt. LET OP: Als het apparaat zich in elektrostatische omstandigheden heeft bevonden, dan kan er een storing optreden en moet het apparaat gereset worden door de gebruiker. De USB-stick moet rechtstreeks in de tablet worden gestoken. Gebruik geen USB-verlengkabel om het mislukken van gegevensoverdracht en storingen te voorkomen. Deze markering geeft aan dat dit product in de gehele EU niet mag worden verwijderd met ander huishoudelijk afval. Om mogelijke schade aan het milieu of de menselijke gezondheid door ongecontroleerde afvalverwijdering te voorkomen, recycle het op een verantwoorde manier, om het duurzame hergebruik van grondstoffen te bevorderen. Breng uw gebruikte apparaat terug naar één van de inzamelsystemen of neem contact op met de winkelier waar het product is gekocht. Zij kunnen dit product aannemen voor milieuvriendelijke recycling

5 Aansluitingen 1. Camera voorkant 2. LCD Display+ touchpanel 3. Power 4. Vol+ / Vol- 5. BACK 6. Camera achterkant 7. Reset 8. Oortelefoon 9. USB 10. HDMI 11. TF-kaart 12. Stroomingang 13. Mic

6 Gebruiksaanwijzing 1. Opstarten en afsluiten Opstarten Het opstartlogo zal verschijnen nadat u 4 seconden op de power-knop heeft gedrukt. Nadat de tablet is opgestart, zal het vergrendelscherm verschijnen. Afsluiten 1.Druk lang op de power-knop, de popup met afsluitopties verschijnt. 2. Klik op de knop OK om de tablet af te sluiten. 2. Scherm in- en uitschakelen Het scherm zal worden uitgeschakeld wanneer de tablet niet wordt gebruikt. 1.Als de tablet voor een periode niet wordt gebruikt, dan zal het scherm automatisch uitschakelen om de accu te sparen. 2. Als het scherm is ingeschakeld, dan kunt u op de power-knop drukken om het scherm onmiddellijk uit te schakelen. Als het scherm is uitgeschakeld, dan kunt u lang op de power-knop drukken om het scherm in te schakelen. Het vergrendelscherm zal verschijnen wanneer het scherm weer wordt ingeschakeld. Druk op het slot icoontje en sleep het naar de rechterkant om de tablet te ontgrendelen. 3. Beginscherm Het beginscherm toont u de algemene applicaties. U kunt gebruik maken van snelkoppelingen naar applicaties om het beginscherm naar wens in te richten. U kunt op een applicatie drukken om de applicatie rechtstreeks op te starten.

7 4. Applicaties 1.Selecteer het applicatiemenu. 2. Als u het applicatiemenu wilt verlaten, druk dan op het icoontje om terug te keren of druk op het home-icoontje om rechtstreeks terug te keren naar het beginscherm. 4.1 Applicaties installeren (1) Installeer het apk-bestand op het massaopslagapparaat met behulp van AppInstaller. (2) Download en installeer verschillende applicaties in de Android-markt of lokale app-markt. 4.2 Applicaties verwijderen Open de instellingen van applicaties, selecteer Apps->All, en selecteer daarna de applicatie die u wilt verwijderen. Druk tot slot op de knop Disable.

8 5. Muziek Druk op het item Music om de muziekspeler te openen. Selecteer daarna de muziekbestanden en start het afspelen van de bestanden. Uw muziek wordt onderverdeeld in vijf categorieën: artiesten, albums, nummers, afspeellijsten en.now playing. Selecteer een categorie om de lijst met nummers te bekijken. Na het selecteren van een categorie kunt u in de volgende menu s uw keuze verder specificeren en zo het gewenste nummer afspelen. Bijvoorbeeld, als u eerst de categorie artiest selecteert, dan ziet u vervolgens een lijst van A tot Z met de namen van alle artiesten. Als u daarna een artiest selecteert, dan wordt er een lijst getoond met alle albums en nummers van die artiest. 6.Instellingen 6.Weergave-instellingen De helderheid van het scherm instellen 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Display. 4. Klik op Brightness. 5. De helderheidsinstellingen worden geopend, sleep de schuif om de helderheid in te stellen. 6. Klik op de knop voor het accepteren van de nieuwe instelling. De slaaptijd van het scherm instellen 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Display. 4. Scroll omlaag en klik op Screen overtime. 5. De instellingen voor de slaaptijd worden geopend, selecteer vervolgens de gewenste standby-tijd.

9 6.2 Datum en tijd Het systeem zal volgens de standaardinstellingen automatisch gebruik maken van de datum, tijdzone en tijd die wordt verstrekt door het internet. Als u gebruik maakt van de tijd die wordt verstrekt door het internet, dan kunt u de datum, tijd en tijdzone niet handmatig aanpassen. 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Scroll omlaag en klik vervolgens op de optie voor het instellen van de datum en tijd. 6.3 De taal instellen 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Language and keyboard. 4. Klik op het veld voor het instellen van de taal en selecteer de gewenste taal. Scroll omlaag om meer talen te bekijken.

10 6.4 WIFI-verbinding U kunt met de tablet verbinding maken met het WiFi-netwerk, dit doet u als volgt: 1. Druk in het applicatiemenu op de menu-knop om het instellingenmenu te openen. 2. Klik op Settings. 3. Klik op Wireless and network. 4. Klik op Wi-Fi, en vervolgens op start Wi-Fi 5. Klik op Wi - Fi Settings, de tablet zal automatisch scannen naar beschikbare WiFi-netwerken. 6. Selecteer het gewenste WiFi-netwerk. Als het een beveiligd netwerk is, dan moet u het wachtwoord invullen in het venster dat verschijnt voor het invoeren van het wachtwoord. 7. Klik om verbinding te maken.

11 Specificaties OS Android CPU AM8726MXS Dualcore ARM Cortex A9 family (tot 1,5GHz) Geheugen 1G DDR3 Opslag 8GB Display 10 inch digitaal panel Resolutie 1280x800 Touchpanel Capacitief (G+G) WIFI b/g/n USB 1 x USB 2.0 OTG TF-kaart Tot 32GB Camera 0,3Mpixels / 2 Oortelefoon 3,5mm, Stereo Bluetooth Ja Netadapter DC5V 2.5A Accu Luidspreker 5600mAH,Li Polymeer 8 /1W x 2 Specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Dit symbool geeft aan dat wanneer de eindgebruiker dit product wil weggooien, het moet worden afgeleverd bij verzamelpunten voor het recyclen en scheiden van afval. Door het product te scheiden van ander huishoudelijk afval, zal de hoeveelheid afval die naar verbrandingsovens of vuilstortplaatsen wordt gestuurd afnemen en natuurlijke hulpbronnen zullen dus beter worden behouden.

12 Service en ondersteuning Voor informatie: Voor ondersteuning: Lenco helpdesk: Duitsland (Lokale kosten) Nederland (Lokale kosten + 1ct p/min) België (Lokale kosten) Frankrijk (Lokale kosten) De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Wanneer u Lenco contacteert, zal u altijd gevraagd worden naar het modelnummer en het serienummer van uw product. Het serienummer bevindt zich aan de achterkant van het apparaat. Gelieve dit nummer hier op te schrijven: Model: TAB-1031 Serienummer: Lenco biedt service en garantie aan overeenkomstig met de Europese wetgeving. Dit houdt in dat in het geval van reparaties (zowel tijdens en na de garantieperiode), u uw lokale handelaar moet contacteren. Belangrijke opmerking: Het is niet mogelijk om producten die gerepareerd moeten worden direct naar Lenco te sturen. Belangrijke opmerking: De garantie verloopt als een onofficieel servicecenter het apparaat op wat voor manier dan ook heeft geopend, of er toegang toe heeft gekregen. Het apparaat is niet geschikt voor professioneel gebruik. In het geval van professioneel gebruik worden alle garantieverplichtingen van de fabrikant nietig verklaard.

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

Handleiding. TAB-740 Black

Handleiding. TAB-740 Black Handleiding TAB-740 Black Lees deze handleiding aandachtig door om ervoor te zorgen dat het product juist wordt gebruikt en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie. www.lenco.com Inhoudsopgave

Nadere informatie

ACR-500 AM/FM-wekkerradio

ACR-500 AM/FM-wekkerradio ACR-500 AM/FM-wekkerradio HANDLEIDING www.axxion-electronics.com GB - 1 1. Installeer deze apparatuur niet in een afgesloten ruimte, zoals een boekenkast of soortgelijke kast en zorg voor goede ventilatie

Nadere informatie

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding BTS-5 Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding voor draagbare Bluetooth-luidspreker Bedankt voor het kiezen van de BTS-5, lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 4 HOOFDUNIT 1. FM-ANTENNE 2. BLUETOOTH-INDICATOR 3. HANDVAT 4. LUIDSPREKERS 5. MEMORY 6. FUNCTION 7. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR

Nadere informatie

HANDLEIDING MODEL: BH-100

HANDLEIDING MODEL: BH-100 HANDLEIDING Headset met Bluetooth MODEL: BH-100 www.lenco.com OVEREZICHT HEADSET 1 Power-knop 2 Volume verhogen & volgende trackg 3 Volume verlagen & vorige track 4 Microfoon 5 LED-indicatort 6 Oplaadaansluiting

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033. Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt.

HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033. Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt. HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033 Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt. www.lenco.com 7 8 9 10 11 12 13 14 1 2 3 4 5 6 17 15 16 18

Nadere informatie

TIQ DUTCH / NEDERLANDS

TIQ DUTCH / NEDERLANDS TIQ-10093 DUTCH / NEDERLANDS Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische ontladingtest

Nadere informatie

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: 1. Bedieningselementen en aansluitingen

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:   1. Bedieningselementen en aansluitingen Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren,

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

ICR-200. www.ices-electronics.com

ICR-200. www.ices-electronics.com ICR-200 www.ices-electronics.com FM WEKKERRADIO MET BATTERIJ BACK-UP 1. SNOOZE/SLEEP OFF-KNOP 2. ALARM INSTELLEN-KNOP 3. TIJD INSTELLEN-KNOP 4. SLAAP INSTELLEN-KNOP 5. UREN INSTELLEN-KNOP 6. MINUTEN INSTELLEN-KNOP

Nadere informatie

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren, Select / Enter) (3)

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

TAQ-10172MK3 DUTCH / NEDERLANDS

TAQ-10172MK3 DUTCH / NEDERLANDS TAQ-10172MK3 DUTCH / NEDERLANDS Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische

Nadere informatie

TAQ DUTCH / NEDERLANDS

TAQ DUTCH / NEDERLANDS TAQ-10253 www.denver-electronics.com Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op XEMIO-244 / 254 HANDLEIDING Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING BT-160 LIGHT Bluetooth-luidspreker met lichteffecten Voor meer informatie: www.lenco.com 1 A. Waarschuwing Doe dit nooit Plaats geen open vuur, zoals brandende kaarsen, op of bij

Nadere informatie

TAD DUTCH / NEDERLANDS

TAD DUTCH / NEDERLANDS TAD-10102 Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische ontladingtest (ESD) van

Nadere informatie

TAQ-10192G DUTCH / NEDERLANDS

TAQ-10192G DUTCH / NEDERLANDS TAQ-10192G Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische ontladingtest (ESD) van

Nadere informatie

Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 2 3 4 1 8 7 6 5 B. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT met touchfunctie (Capacitief touchpaneel) (2) Knop (Volume

Nadere informatie

TAD-90032MK2 DUTCH / NEDERLANDS

TAD-90032MK2 DUTCH / NEDERLANDS TAD-90032MK2 DUTCH / NEDERLANDS Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

SDQ-55044L BLACK Gebruikshandleiding

SDQ-55044L BLACK Gebruikshandleiding SDQ-55044L BLACK Gebruikshandleiding NED-01 Inhoudsopgave Inhoudsopgave....2 Belangrijke veiligheidsinformatie...3 Overzicht Van Apparaat....4 1.Aan De Slag....5 1.1 Kaarten Installeren...5 1.2 Het Apparaat

Nadere informatie

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 2GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

Android Ver. 4.2.2. 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL

Android Ver. 4.2.2. 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL Android Ver. 4.2.2 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL Snelstartgids Tablet-PC Android Ver. 4.2.2 Nederlands Hartelijk dank voor de aankoop van dit Blaupunkt product. Een goede keuze. Ook na uw aankoop

Nadere informatie

TAQ-10352KBLUE/PINK. DUTCH / NEDERLANDS

TAQ-10352KBLUE/PINK.   DUTCH / NEDERLANDS TAQ-10352KBLUE/PINK www.denver-electronics.com Voordat u de Kidoz software start, moet de WiFi-verbinding worden ingesteld en dient u een Google Play account te creëren (om apps en spelletjes te downloaden).

Nadere informatie

TAQ-70202 DUTCH / NEDERLANDS

TAQ-70202 DUTCH / NEDERLANDS TAQ-70202 Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische ontladingtest (ESD) van

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SBT50/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar  SBT50/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SBT50/00 Gebruiksaanwijzing a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt.

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 1GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker

Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker HANDLEIDING www.ices-electronics.com LEES DEZE HANDLEIDING VOORDAT U HET APPARAAT GEBRUIKT EN BEWAAR DE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE. Bedankt voor de aanschaf

Nadere informatie

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com XEMIO-253 MP3-speler Gebruikershandleiding www.lenco.com Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen voorwerpen gevuld met vloeistof,

Nadere informatie

TAB-702 7 Tablet. Snelgids. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Lenco_TAB-702_UM_DUT_V1.0

TAB-702 7 Tablet. Snelgids. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Lenco_TAB-702_UM_DUT_V1.0 TAB-702 7 Tablet Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Lenco_TAB-702_UM_DUT_V1.0 Veiligheidsmaatregelen BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES ZORGVULDIG LEZEN VÓÓR GEBRUIK. LET OP RISICO

Nadere informatie

PR-D18. NL Revision 1

PR-D18. NL Revision 1 PR-D18 NL Revision 1 Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Lees deze instructies. 2. 3. Bewaar deze instructies. Neem alle waarschuwingen in acht. NL 4. 5. 6. 7. 8. 9. Volg alle instructies. Gebruik het

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Handleiding DIT902101

Handleiding DIT902101 Handleiding DIT902101 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1013 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu UM_TAB-1013_NL_V1.0 Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 3 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

TAQ-10213GMK2. DUTCH / NEDERLANDS

TAQ-10213GMK2.  DUTCH / NEDERLANDS TAQ-10213GMK2 www.denver-electronics.com Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische

Nadere informatie

Specificaties. Software. Hardware 10.1 High Definition TN LCD Touchscreen (1024x600 pixels) Capacitief multi-touch (5 touch-punten)

Specificaties. Software. Hardware 10.1 High Definition TN LCD Touchscreen (1024x600 pixels) Capacitief multi-touch (5 touch-punten) Deze handleiding bevat belangrijke voorzorgsmaatregelen en informatie voor correct gebruik. Zorg ervoor dat u de handleiding vóór gebruik zorgvuldig heeft doorgelezen om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Handleiding DIT102201

Handleiding DIT102201 Handleiding DIT102201 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

HANDLEIDING MODEL: L-85

HANDLEIDING MODEL: L-85 HANDLEIDING Draaitafel met USB direct recording MODEL: L-85 Lees en volg deze instructies voordat u het apparaat gebruikt. www.lenco.com Veiligheidsinstructies... Error! Bookmark not defined. Montage:...

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Register your product and get support at SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   SBA3010/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Let op waarschuwingen. Volg alle instructies.

Nadere informatie

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl QUALCORE 1010 Handleiding Nederlands www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl Voorwoord Dank u voor het kopen van de Overmax tablet. Wij wensen u veel plezier met de Qualcore 1010. Lees en

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SBA3110/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar  SBA3110/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SBA3110/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Let op waarschuwingen. Volg

Nadere informatie

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO www.-ices-electronics.com VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Uitleg van symbolen: Dit symbool geeft aan dat er belangrijke bedienings- en onderhoudsinstructies zijn opgenomen in de

Nadere informatie

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Inhoudsopgave 3 Belangrijke veiligheidsinstructies 4 Eerste Kennismaking 4 Inhoud verpakking 5 Voor en zijkant 6 Achterkant 6 De tablet opladen 7 De eerste keer opstarten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Hardware specificaties 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SBM100. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SBM100. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips SBM100 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 3 2 Uw draagbare luidspreker

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10 Gebruiksaanwijzing User Manual OV-BaseCore10 NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Dank u voor de aanschaf van de Overmax Basecore 10. Wij wensen u veel plezier met de tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

LUIDSPREKER MET 3D-GELUID EN BLUETOOTH

LUIDSPREKER MET 3D-GELUID EN BLUETOOTH BT-4650 LUIDSPREKER MET 3D-GELUID EN BLUETOOTH Handleiding www.lenco.com 201307 v1.0 Belangrijke veiligheidsinstructies Dit apparaat is, bij gebruik volgens de instructies, ontworpen en vervaardigd om

Nadere informatie

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel.

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel. Edutab2+ Gebruikshandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de Edutab2+. Wij wensen u veel plezier met deze tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar TCP320/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar   TCP320/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome TCP320/00 Gebruiksaanwijzing 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies Lees deze instructies. Volg alle

Nadere informatie

HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER

HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER www.lenco.com Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

0.0 Berekenen code. ID Berekenaar downloaden. ID Berekenaar kopiëren

0.0 Berekenen code. ID Berekenaar downloaden. ID Berekenaar kopiëren 0.0 Berekenen code ID Berekenaar downloaden Op http://www.sschaats.nl druk/klik op de "ID Berekenaar" om deze te downloaden. Op een android telefoon of tablet, komt het bestand "nl.sschaats.android.codecalculator.apk"

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

BTT-100 Luidsprekertoren met Bluetooth

BTT-100 Luidsprekertoren met Bluetooth BTT-100 Luidsprekertoren met Bluetooth Handleiding www.lenco.com 201307 v1.0 Belangrijke veiligheidsinstructies Het apparaat mag niet worden blootgesteld aan druppend of spattend water en er mogen geen

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door.

www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-70051 www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Functies...3

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-90012

GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-90012 GEBRUIKSHANDLEIDING TAC-90012 www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. DUTCH NEDERLANDS Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning:

Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning: Boost-4 Korte handleiding Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.eu 1. Bediening en aansluitingen Achteraanzicht 1 2 3 16 Bovenaanzicht 4 5 6 7 8 9 10 1 Vooraanzicht 11 12 13 14 15 Item Omschrijving

Nadere informatie

Register your product and get support at. SPA7380. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at.  SPA7380. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SPA7380 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 Veiligheid 2 Kennisgeving 2 2 Uw multimedialuidspreker 4 3 Installatie 5 4 Aan

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be

Downloaded from www.vandenborre.be WATCH ME Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies Watch me is een Bluetooth-horloge en MP3-speler met capacitief touchscreen, u kunt uw vinger gebruiken om een icoontje aan te raken en een submenu

Nadere informatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 1. Inhoud van de verpakking 1. 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 2. Overzicht van het apparaat 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 EN

Nadere informatie

WR-12 中文 NL Rersion 1

WR-12 中文 NL Rersion 1 WR-12 中 NL文 Rersion 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES 1. 2. 3. Lees deze instructies. Bewaar deze instructies. Neem alle waarschuwingen in acht. NL 4. 5. 6. 7. 8. 9. Volg alle instructies. Gebruik dit

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING NEDERLANDS/NEDERLANDS WIQ-10013

GEBRUIKSHANDLEIDING NEDERLANDS/NEDERLANDS WIQ-10013 GEBRUIKSHANDLEIDING WIQ-10013 www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. Belangrijke veiligheid- en gebruiksinformatie

Nadere informatie

Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar. SPA2100. Gebruiksaanwijzing

Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar.   SPA2100. Gebruiksaanwijzing Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SPA2100 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Veiligheid 2 Belangrijke veiligheidsinstructies 2 2 Kennisgeving

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SPA20. Vragen? Vraag het Philips

Gebruiksaanwijzing. Altijd tot uw dienst SPA20. Vragen? Vraag het Philips Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome Vragen? Vraag het Philips SPA20 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 3 2 Kennisgeving 4 3

Nadere informatie

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK! Lees de instructies aandachtig voordat u de versterker de eerste keer gebruikt. Bewaar deze instructies voor de toekomst. VERSTERKER EIGENSCHAPPEN - Volledig

Nadere informatie

WIQ MK2 WIQ MK2. Snelstartgids

WIQ MK2 WIQ MK2. Snelstartgids WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2 Snelstartgids 1 1. Belangrijke veiligheid- en gebruiksinformatie - Dit product is geschikt voor gebruik in niet-tropische klimaten lager dan 2.000 meter, wat wordt aangegeven

Nadere informatie

DIGITALE SCREEN VIEWER MET 3,5 INCH BEELDSCHERM ARTIKELNUMMER 39704

DIGITALE SCREEN VIEWER MET 3,5 INCH BEELDSCHERM ARTIKELNUMMER 39704 DIGITALE SCREEN VIEWER MET 3,5 INCH BEELDSCHERM ARTIKELNUMMER 39704 1: cameralens (kijkhoek 170 graden) 2: niet storen LED indicator (knippert in de niet storen stand elke paar seconden) 3: bel-knop 1.

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

HANDLEIDING BTS-110 Bluetooth Speaker

HANDLEIDING BTS-110 Bluetooth Speaker HANDLEIDING BTS-110 Bluetooth Speaker Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt www.lenco.com 1. Belangrijk Niet Doen (Don ts) Plaats geen open vuurbronnen zoals

Nadere informatie

WR-12BT 中文 NL Revision 1

WR-12BT 中文 NL Revision 1 WR-12BT 中文 NL Revision 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES 1. 2. 3. Lees deze instructies. Bewaar deze instructies. Neem alle waarschuwingen in acht. NL 4. 5. 6. 7. 8. 9. Volg alle instructies. Gebruik

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

USER MANUAL VOORZICHTIG RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKENNIET OPENEN THE SOUND AND LIGHT TIME MACHINE

USER MANUAL VOORZICHTIG RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKENNIET OPENEN THE SOUND AND LIGHT TIME MACHINE VOORZICHTIG RISICO OP ELEKTRISCHE SCHOKKENNIET OPENEN De in de driehoek getekende bliksemflits en pijlpunt is een waarschuwingsteken. Dit waarschuwt u voor "gevaarlijke spanning" in het product. WAARSCHUWING:

Nadere informatie

EM7410 WiFi Music Streamer

EM7410 WiFi Music Streamer EM7410 WiFi Music Streamer EM7410 WiFi Music Streamer 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Uitleg over de aansluitingen... 3 3.0 De WiFi Music Streamer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Boost-4 Bluetooth stereo luidspreker met Aux-ingang en NFC, spatwaterdicht Voor meer informatie: www.lenco.com 1 A. Waarschuwing Doe dit nooit Plaats geen open vuur, zoals brandende

Nadere informatie

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING: Handleiding DPF1001 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

PR-D4 中文 NL Rersion 2

PR-D4 中文 NL Rersion 2 PR-D4 中 NL文 Rersion 2 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 1. Lees deze handleiding. 2. Bewaar deze handleiding. 3. Neem alle waarschuwingen in acht. NL 4. Volg alle voorschriften op. 5. Houd dit apparaat

Nadere informatie

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING: Handleiding DPF850 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

WiFi-verbinding ebook-functie (alle ebook-formaten worden ondersteund door applicaties) Afspelen van 1080P HD-bestanden

WiFi-verbinding ebook-functie (alle ebook-formaten worden ondersteund door applicaties) Afspelen van 1080P HD-bestanden Voor model MP11 OCTA NL Handleiding Deze handleiding bevat belangrijke voorzorgsmaatregelen en informatie voor correct gebruik. Zorg ervoor dat u de handleiding vóór gebruik zorgvuldig heeft doorgelezen

Nadere informatie

DF-706. Digitale fotolijst HANDLEIDING. Voor informatie en ondersteuning,

DF-706. Digitale fotolijst HANDLEIDING. Voor informatie en ondersteuning, DF-706 Digitale fotolijst HANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Introductie Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis. Om risico van brand en elektrische schok

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie