Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 2 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Ouderavond wensen en verwachtingen 20 september 2016 De school zou graag helder willen zijn over wat ouders mogen verwachten van de school en wat de school verwacht van ouders. De basis hiervoor leggen we in een avond voor ouders en leerkrachten. Deze avond wordt geleid door de organisatie Actief Ouderschap. In het geval van De Vuurvlinder speelt ook het aspect van gezamenlijkheid een rol omdat het een fusieschool betreft. De avond begint met een korte presentatie over het thema ouderbetrokkenheid. Daarin wordt ingegaan op waarom het zo belangrijk is dat leerkrachten en ouders als partners samenwerken. Naast het model van de 5 partnerschappen van Actief Ouderschap, komen hierin herkenbare voorbeelden over partnerschap tussen ouders en school aan de orde, vanuit perspectief van zowel ouders als leerkrachten. Vervolgens brengen zij samen met ouders/verzorgers en leerkrachten in kaart wat wij van elkaar wensen en verwachten en hoe wij de ideale samenwerking zien binnen de school. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er van ieder kind minimaal één ouder/verzorger aanwezig is. Samen gaan we er voor zorgen dat de kinderen met plezier naar school gaan en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld. Corso Helaas geen prijs voor obs De Vuurvlinder, maar wel blije kindergezichten. Super zoals men zich heeft ingezet om als obs De Vuurvlinder mee te doen aan de Corso. Het heeft van het corsoteam en iedereen die heeft geholpen heel veel energie en spanning gekost, maar in de wandelgangen wordt er al weer gesproken over het volgende corso. We hopen dat veel mensen enthousiast zijn en mee willen helpen, zodat we ook het volgend schooljaar mee kunnen doen. Fluor spoelen (Hulp en aanmelden) Wie wil ons na de zomervakantie, één keer per drie weken, op de maandagmorgen helpen bij het fluor spoelen. Aanmelden kan door te reageren op deze mail. Gaat uw kind (weer) meedoen aan het fluorspoelen? Zo ja, wilt u 2,00 aan de leerkracht van uw kind betalen. Hoofdluis Nog niet voor alle groepen hebben we iemand gevonden die ons wil helpen bij het controleren op hoofdluis. Daarom hebben we de informatie/scholing gegeven door Jeannette Drenth van de GGD verplaatst naar maandag 26 september om 9.00 uur. Aanmelden kan bij de groepsleerkracht van uw kind(eren). Moment van controleren kan in overleg met de leerkracht van de groep(en).

2 Persbericht Actie van de Jumbo SPAREN VOOR SPEL- EN LEERMATERIALEN VOOR LOKALE BASISSCHOLEN BIJ JUMBO WINKELS IN APPINGEDAM Klanten die tussen 07 september tot en met 11 oktober 2016 boodschappen doen bij één van de Jumbo winkels in de regio, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. De Jumbo winkel in Appingedam doet mee aan deze actie. Voor de Sparen voor je School actie stelt Jumbo onder de deelnemende basisscholen in Appingedam, Siddeburen en Loppersum een budget van 7000 euro beschikbaar. Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 07 september bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag. Spel- en leermaterialen De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. In oktober wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen. Familiebedrijf De Sparen voor je School actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties. Over Jumbo Supermarkten Jumbo telt momenteel zo n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 200 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo onlangs voor de vijftiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Wij sparen als kindcentrum OPwierde, zo kunt u ons ook vinden op de site van de JUMBO. De box staat in de centrale hal, bij de hoofdingang van het kindcentrum OPwierde. Bij psz Pinkeltje en Kids2B staat een doos waar u uw bonnen in kunt gooien. Namens alle kinderen van het kindcentrum OPwierde Bedankt voor de bonnen.

3 Lego League Herhaalde oproep Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen bij de Lego League. De FIRST LEGO League (FLL ) is een wedstrijd die jongeren tussen de 9 en 15 jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten. De opdrachten worden elk jaar opgehangen aan een thema en gedefinieerd in de jaarlijks wisselende Challenge. De kinderen werken in teams van maximaal tien deelnemers om de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en laten het resultaat zien tijdens regionale en nationale finales. Bent u geïnteresseerd in techniek en heeft u belangstelling, meld u dan aan door het beantwoorden van deze mail. Kent u iemand die ons zou willen helpen, graag. Meer informatie kunt u krijgen van Henk Perdon, ervaren in het begeleiden van de groep Lego League kinderen en opa van één van onze leerlingen. Wanneer? Op de dinsdag van uur tot uur en vrijdag van uur tot uur. De Lego League/ het techniekonderwijs op onze school wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van NAM, GAMMA en Akzo Nobel. Ons nieuwe Lego League team, 2016/2017 Sanne, Manon, Lente, Ilona, Lennart, Ferid en Niels. Konijnenhol/Kikkervijver/Berenhol In de onderbouw zijn we in alle groepen begonnen met mindmappen. Wat is dat: Het is een schema om op een overzichtelijke manier door middel van lijnen en kleuren informatie uit prentenboeken neer te zetten op papier. Het voordeel hiervan is dat de woordenschat en het begrijpend luisteren beter ontwikkeld wordt. Ons eerste prentenboek is de mooiste vis van de zee. Kinderen mogen allerlei materialen meenemen die met het prentenboek te maken hebben.

4 Onderwaterwereld/Safariland/Regenboogklas Komende week gaat groep 3 beginnen met kern 1 van Veilig Leren Lezen. Het thema van deze kern is: Beestenboel. Uw kind mag iets meenemen voor op de kast. In de loop van deze week krijgen de ouders van de kinderen een informatie brief waarin staat wat de leerlingen allemaal gaan leren de komende weken. Natuurklas/Astronauten/Dierenpaleis Wat hebben we geleerd en leren we deze week: Spelling. Vorige week leerden de kinderen wanneer woorden met een - d of een -t aan het eind worden geschreven en behandelden we de fopklanken -ng en -nk. De werkwoorden en het bijvoeglijk naamwoord oefenden we ook. Deze week: klankgroepen en herhaling van woorden eindigend op -d of -t. Werkwoorden in de tegenwoordige - en in de verleden tijd en het onderwerp. Vrijdag krijgen de kinderen weer een dictee. Begrijpend lezen. Vorige week bespraken we de tekstsoort advertentie en komende week gaan we aan de slag met de tekstsoort en leeswijze van een recept. Misschien bakken we wel een taart! Rekenen. Vorige week en ook komende week: automatiseren van het optellen en aftrekken over het eerste tiental, oriëntatie op de getallen tot en met 1000 en optellen tot en met 100. De tafels, meten (m, cm), klokkijken (hele, halve uren en kwartieren). Nieuw komende week: introductie van de minuut en de tafel van 7. De kinderen krijgen vandaag de tafelstroken van 6 en 7 mee. Op 23 september nemen we weer een tafeltoets af. Zwemmen. De kinderen hebben afgelopen vrijdag heerlijk gezwommen. Bedankt ouders die gereden hebben! De lijst voor rijders naar en van het zwembad hangt weer aan de deur van de Natuurklas. Voor komende week vrijdag hebben we nog 1 auto nodig. Groep 6 De leerlingen van groep 6 hebben deze week hard gewerkt. We letten er goed op of de leerlingen netjes en goed werken en wanneer het werk niet af was, hebben ze het keurig thuis afgemaakt. Het is behoorlijk streng zo aan het begin van het schooljaar, maar wanneer de leerlingen weten wat er van hun verwacht wordt, zal het straks vast niet meer nodig zijn om werk thuis af te maken. Er is in principe tijd genoeg voor ingepland. De komende week gaat week 3 van Alles Apart over "het recept". We gaan maandag dan ook starten met het lezen van het recept en het maken een taart. Dat zal ons vast gaan smaken! De weekwoorden sluiten bij dit thema aan en de moeilijkheid zit hem in woorden met -tie en -ing aan het einde van een woord. Ook gaan we weer woorden met een apostrof leren. Op vrijdag sluiten we week 3 af met een dictee. We hopen dat de leerlingen thuis ook nog eens op bloon.nl gaan oefenen. We vinden dat de leerlingen goed mee doen tijdens de rekenlessen. We maken nu al min en plussommen tot 1000 en we oriënteren ons op getallen tot op de getallenlijn. Ook hebben we afgelopen week gerekend met inhoudsmaten en verschillende afstandsmaten. De leerlingen zijn ook al goed bezig met de weektaak van rekenen (rood). Sommige hebben zelfs een extra bladzijde gemaakt. Vanaf maandag gaan we starten met het project Fit Gaaf; we hopen dat al dat extra bewegen en het gezonde eten ons allen extra Fit de week door helpt!

5 Burendag in kindcentrum OPwierde

6 Vieringen tot februari obs de Vuurvlinder Datum Groepen Organisatie Berenhol Safariland Natuurklas Gea Kikkervijver Onderwaterwereld Drakengrot Joke Konijnenhol Mini-Studenten Astronauten Harma Berenhol Regenboog Dierenpaleis Eva Kikkervijver Safariland Drakengrot Stella Konijnenhol Onderwaterwereld Mini-Studenten Ciska Berenhol Regenboog Astronauten Claudia Kikkervijver Safariland Natuurklas Catharina Konijnenhol Onderwaterwereld Drakengrot Stella Berenhol Safariland Mini-Studenten Gea Kikkervijver Regenboog Astronauten Claudia Konijnenhol Dierenpaleis Drakengrot Harma Regenboog Onderwaterwereld Mini-Studenten Jeanine

7 Agenda schooljaar t/m Gouden weken Start actie Jumbo Groepsavond groepen Onderwaterwereld, Safariland, Regenboogklas, Mini-studenten Damsterdag Voorlichting hoofdluiscontroles door GGD Kick Off Fitgaaf OPwierde t/m Lotenactie Jantje Beton uur Wensen en verwachtingenavond voor ouders/verzorgers / Schoolfotograaf t/m Kinderboekenweek Afsluiting Fitgaaf OPwierde Laatste dag Bag2schoolactie uur Lampionnenkijkavond Intocht Sinterklaas OPwierde Sinterklaas bezoekt obs De Vuurvlinder Uitzwaaien Sinterklaas Opnames voor het programma Lifestyle Experience Kerstdiner Rapport mee t/m Oudergesprekken/verwijsgesprekken groep Valentijnstulpenactie Girlsday Koningsspelen Dodenherdenking/kranslegging uur Ouderbedankavond t/m Avond4daagse t/m Oudergesprekken Rapport mee Vakantie- en vrije dagen rooster Vakantie van Tot en met Herfstvakantie Margedag/Teamdag Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Paasvakantie Meivakantie mei Hemelvaart Pinksteren Margedag/Teamdag Zomervakantie Adresgegevens: Obs De Vuurvlinder Wethouder Olthoflaan 4a Telefoonnummer obsdevuurvlinder@marenland.org Is de school telefonisch niet bereikbaar, dan wordt u doorgeschakeld naar het centrale telefoonnummer van Kindcentrum OPwierde:

8

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 40 Oktober 2016 Zakelijke ouderavond Op maandag 7 november 2016 is onze jaarlijkse ouderavond. Aanvang 19.30 uur. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 47 November 2016 Nieuws algemeen Bezoek inspectie Afgelopen maandag heeft de rijksinspectie opnieuw onze school bezocht. Vorig jaar is vastgesteld dat het onderwijs op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 Obs De Vuurvlinder. september Nieuwe collega s stellen zich voor.

Nieuwsbrief nr. 1 Obs De Vuurvlinder. september Nieuwe collega s stellen zich voor. Nieuwsbrief nr. 1 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Nieuwe collega s stellen zich voor. Ik ben Ciska Koster, 32 jaartjes jong en woonachtig in Wildervank met mijn vriend en ons zoontje. Tot voor kort

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 40 De Vuurvl Oktober 2017 Wegens de staking van alle leraren in het basisonderwijs zijn op donderdag 5 oktober alle kinderen vrij. In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 20 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen BELANGRIJK Op de locatie waar voorheen de basisscholen

Nadere informatie

Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school:

Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school: Nieuwsbrief nr. 4 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school: www.obsdevuurvlinder.org Wensen-en verwachtingenavond

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 44. Oktober Lampionnenkijkavond

OBS De Vuurvlinder week 44. Oktober Lampionnenkijkavond OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 44 Oktober 2016 Lampionnenkijkavond Hierbij nodigen wij u, uw familie en bekenden uit om de lampion van uw kind(eren) te komen bekijken op donderdag 10 november a.s. van

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 46. November Nieuws algemeen

OBS De Vuurvlinder week 46. November Nieuws algemeen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 46 November 2016 Nieuws algemeen Extra informatie In de bijlages die tezamen met deze nieuwsbrief worden verstuurd vindt u informatie over: EU-Schoolfruit GMR verkiezingen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 41. Oktober Ouderbijdrage Aan de ouder(s)/verzorger(s),

OBS De Vuurvlinder week 41. Oktober Ouderbijdrage Aan de ouder(s)/verzorger(s), OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 41 Oktober 2016 Ouderbijdrage Aan de ouder(s)/verzorger(s), De bijdrage voor dit schooljaar is 20.00 per leerling. Wij ontvangen uw bijdrage graag voor 18 november i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 3 OBS De Vuurvl Januari 2018 In deze nieuwsbrief: - schoolfruit Schoolfruit Algemeen Levering week 3 1. Mandarijn 2. Appel (Gala) 3 Grapefruit Grapefruit Grapefruits zijn

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 41 De Vuurvl Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: De zakken kunnen worden ingeleverd tot donderdag 19 oktober 10.30 uur Centrum voor Jeugd en Gezin Spannend

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50 OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 50 OBS De Vuurvl December 2017 i Wat was het een prachtig Sinterklaasfeest!! Dank aan de Sinterklaascommissie en de OR! De kinderen hebben genoten. Meer foto s in deze

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 37 De Vuurvl September 2017 Fijn om elkaar allemaal weer te zien! We hopen op een leerzaam schooljaar met alle kinderen, ouders en leerkrachten! In bijlage informatie

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 48 OBS De Vuurvl November 2017 Schoolfruit Woensdag: tomaat Donderdag: manderijn Vrijdag: peer Het schoolfruit komt op woensdag, donderdag en vrijdag. Wie wil ons helpen

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Januari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 3. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS De Vuurvlinder. Januari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 3. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-20 week 3 OBS Januari 20 De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Komt uw kind met (regen)laarzen op school, dan graag pantoffels of gymschoenen mee voor in de klas Informatie over:

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 12 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Marenland Magazine - Verlofaanvraag - Vervanging Schoolfruit 1. Meloen 2. Sinaasappel

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 43. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 43. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 43 Oktober 2016 Film onderbouw In samenwerking met obs De Vuurvlinder is digitaal lesmateriaal ontworpen voor de (PABO) Pedagogische Academie Basisonderwijs. Esther de

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief:

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 25 Juni 2018 We zijn gestart met ouderportaal! Hierop komt leuke en belangrijke info over de groep van uw kind. In deze nieuwsbrief: - Nieuws uit de groepen - Vieringrooster

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 8 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit - Algemeen Schoolfruit: 1. Waspeen 2. Ananas 3. Appel Ananas Wist je dat je een ananas ook zelf kunt kweken? Dit kan van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 51 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief:

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 5 Januari 2018 In de week van 12 februari worden er oudergesprekken gehouden. We willen met alle ouders even in gesprek. Vanaf aanstaande dinsdag hangen de intekenlijsten

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring -

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - Algemeen Wie komt ons woensdag en donderdag helpen bij het snijden en

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 50. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 50. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 50 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest.

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest. OBS De Vuurvlinder Valentijnstaart 2017-2018 week 8 Februari 2018 Opa Henk, onze Techniekman werd op 15 februari verrast met een heerlijke Valentijnstaart. Dit omdat hij een super vrijwilliger is op onze

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. December OBS De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. December OBS De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 49 OBS De Vuurvlinder December 2016 In geval van ziekte of in noodgevallen willen we u graag bellen. Helaas is het regelmatig voorgekomen dat we de ouder/verzorger van

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 11 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit Schoolfruit 1. Sinaasappel 2. Komkommer 3. Meloen Wij zijn voor dinsdag, woensdag en donderdag

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 45. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 45. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 45 OBS De Vuurvl November 2017 In deze nieuwsbrief: - Lampionnenkijkavond - Nationaal schoolontbijt - Gynzy Ipads - Oudergespekken - Schoolfoto s - Thuis oefenen - Dode

Nadere informatie

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden.

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden. Nieuwsbrief 6 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Hoofdluis Het LOT (Luizen Opsporing Team)is helaas gestopt met het controleren op hoofdluis. Wij bedanken hen voor hun betrokkenheid en inzet tijdens de periode

Nadere informatie

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief:

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 21 Mei 2018 Wat hebben alle kinderen ontzettend goed gelopen tijdens de sponsorloop! Iedereen bedankt voor de inzet en support!! In deze nieuwsbrief: - Schoolreisjes -

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin Schoolfruit: 1. Kiwi 2. Appel 3. Sinaasappel Algemeen Kiwi Mmm deze

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 21 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt Reminders Betaling schoolreis/kamp (Herinnering) Heeft u het schoolreis geld

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 46. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 46. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 46 OBS De Vuurvl November 2017 Het was een gezellige week met Sint Maarten en het Nationale Schoolontbijt. Graag willen wij alle ouders bedanken voor de hulp in de groepen!

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. November OBS De Vuurvlinder week 48. Nieuws algemeen. Bijlages

OBS De Vuurvlinder. November OBS De Vuurvlinder week 48. Nieuws algemeen. Bijlages OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 48 OBS De Vuurvlinder November 2016 Donderdag 1 december komen Sinterklaas en zijn pieten bij ons op school! Verderop in de nieuwsbrief meer informatie over deze dag.

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 7 Februari 2018 In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso Staking 14 februari Algemeen Naschoolse Activiteiten De naschoolse activiteiten op woensdag14

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 7. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 7. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 7 OBS Februari 2017 De Vuurvlinder Dinsdag 14 februari worden de tulpen van de Valentijnsactie geleverd. Jantje Beton collecte Van 13 t/m 25 februari wordt door ouders

Nadere informatie

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 27 De Vuurvl Juli 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds Centrum Veilig Wonen (CVW) is de komende tijd bij u in de wijk aan het werk. CVW

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 22 Mei 2018 In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan Algemeen Wet op de privacy Zoals u weet is m.i.v. 25 mei jl.

Nadere informatie

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 13 OBS De Vuurvl Maart 2017 OBS de Vuurvlinder dankt: Google Voor een bijdrage van 200,00 voor Techniekonderwijs op de Vuurvlinder en de First Lego League. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 6 OBS Februari 2017 De Vuurvlinder Wilt u er om denken dat u uw auto en uw fiets alleen in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en rekken zet? In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 38 De Vuurvl September 2017 Afgelopen vrijdag is juf Hilly officieel met pensioen gegaan. Wij willen haar een hele fijne tijd wensen samen met haar kinderen en kleinkinderen.

Nadere informatie

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt.

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt. Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 2 Datum 01-09-2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Er is hard gewerkt en dat is dan ook te zien, de school ziet er steeds gezelliger uit. We beginnen allemaal te wennen. Fijn

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Januari De Vuurvlinder week 2. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Januari De Vuurvlinder week 2. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 2 OBS Januari De Vuurvlinder 2017 Namens het hele team van Obs De Vuurvlinder wil ik u allen een heel gezond, gelukkig, liefdevol en leerzaam 2017 wensen! In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 11. Maart In deze nieuwsbrief: - Inspectie. - Schoolfruit. - Kidsbeurs Delfzijl.

OBS De Vuurvlinder week 11. Maart In deze nieuwsbrief: - Inspectie. - Schoolfruit. - Kidsbeurs Delfzijl. OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 11 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: - Inspectie - Schoolfruit - Kidsbeurs Delfzijl - Scholierenloop Algemeen Inspectie Het toezicht van de Inspectie Onderwijs is veranderd.

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 16 April 2018 23 april worden de zakken voor Bags2school opgehaald. Heeft u nog zakken, u kunt ze kwijt onder de trap. In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 51. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 51. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 51 OBS De Vuurvl December 2017 i Het team van Obs De Vuurvlinder wenst u allen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!! In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Kerst

Nadere informatie

Maart OBS De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief:

Maart OBS De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 12 Maart 2018 In verband met de Onderwijsdag van Stichting Marenland zijn alle leerlingen woensdag vrij! In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 OBS. De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: - Stakingsinfo - Corsonieuws

OBS. De Vuurvl December 2017 OBS. De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: - Stakingsinfo - Corsonieuws OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 49 OBS De Vuurvl December 2017 De allereerste voorleeskampioen van De Vuurvlinder is geworden: SVEN! (Drakengrot) Wat heb je mooi voorgelezen, van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 - Wist U dat... -er hele creatieve moeders in de Kikkervijver zijn? De leukste traktaties geknutseld worden ter ere van de jarige. Ook van gezonde hapjes

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 i. De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij.

OBS. De Vuurvl Juni 2017 i. De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij. OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 26 De Vuurvl Juni 2017 i 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij. 27 juni begint de school om 9.15 uur In deze nieuwsbrief: Informatie over: - PO in actie - Schooljaar

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl April 2017 OBS. De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad.

OBS. De Vuurvl April 2017 OBS. De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad. OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 16 OBS De Vuurvl April 2017 We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad. Het team van obs de Vuurvlinder wenst u na afloop van deze week een fijne meivakantie!

Nadere informatie

Februari OBS De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:

Februari OBS De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 6 Februari 2018 Juf Anne Marije is moeder geworden van een tweeling!! Victor en Hugo. Van harte gefeliciteerd met deze twee prachtige jongens! In deze nieuwsbrief: - Staking

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 15 OBS. De Vuurvl April In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen

OBS. De Vuurvlinder week 15 OBS. De Vuurvl April In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 15 OBS De Vuurvl April 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen Schoolfruit 1. Paprika 2. Komkommer 3. Appel Wij zoeken op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Briefing Vanaf 4 januari start het team iedere ochtend om 7.50 uur met een briefing. Tijdens deze briefing worden de actualiteiten van de dag besproken. Om

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016

Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week Dit is de laatste week dat de kinderen fruit via school krijgen. Na de meivakantie hebben we onze fruit- en groentedagen op woensdag en donderdag.

Nadere informatie

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 9 10 11 12 13 14 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

OBS de Hasselbraam. Augustus 2013

OBS de Hasselbraam. Augustus 2013 Puk van de Petteflet Augustus 2013 1 Vakantie 2 Vakantie 3 4 5 Vakantie 6 Vakantie 7 Vakantie 8 Vakantie 9 Vakantie 10 11 12 Vakantie 13 Vakantie 14 Vakantie 15 Vakantie 16 Vakantie 17 18 19 Begin eerste

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers

Beste ouders en verzorgers Beste ouders en verzorgers Vandaag hebben de leerlingen een dag vrij, lekker even uitrusten in deze week van de avondvierdaagse. Het team van de Zuidster geeft juist vandaag vol gas! Deze studiedag hebben

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 1 2 3 4 5 6 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 7 8 9 10 11 12 13 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 14 15 16 17 18 19 20 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

We maken er een mooie, gezellige en sportieve zwemdag van!

We maken er een mooie, gezellige en sportieve zwemdag van! Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 10 Maart 2015 Aan ouder(s) en verzorger(s), SCHOOLZWEMKAMPIOENSCHAPPEN IN ZWEMBAD DUBBELSLAG OP 14 maart 2015 De zwemvereniging ZPCA organiseert op 14 maart 2015 de schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 11 April Aan ouder(s) en verzorger(s),

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 11 April Aan ouder(s) en verzorger(s), Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 11 April 2015 Aan ouder(s) en verzorger(s), Zwemwedstrijden Apetrots zijn we op deze groep zwemmers en begeleiders. De eerste prijs dat is toch een super prestatie. De kinderen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Rapport Denkt u er nog even aan dat het rapport van uw kind weer ingeleverd wordt? We missen nog enkele.

Rapport Denkt u er nog even aan dat het rapport van uw kind weer ingeleverd wordt? We missen nog enkele. Nieuwsbrief 8 Obs De Vuurvlinder. Februari 2016 Fruit van deze week (woensdag, donderdag, vrijdag) Waspeen Komkommer Appel Wilt u uw kind op de deze dagen iets extra s meegeven voor in de pauze, dat mag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 September 2018 1 zomervakantie 2 Einde zomervakantie 3 studiedag 1 alle kinderen vrij 4 Eerste schooldag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 2 2 september 2016 Van de directie...1 Verkeer: De scholen zijn weer begonnen!...2 Sparen voor het Zwanenbos...2 Ontruimingsoefening...2 Ouderkamer...3 Info-ochtenden...3 Vergoeding

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Persoonlijk onderwijs start vanuit talent

Persoonlijk onderwijs start vanuit talent December 2018 Beste ouder, verzorger, Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. Wat vliegen de maanden snel voorbij. Ze zeggen alle leuke dingen gaan meestal snel, dus wie weet is dat wel de reden

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Augustus DS. J. J. Buskesschool Jaarkalender w ma di wo do vr za zo. Buskes Bulletin regiegroep ouderbetrokkenheid

Augustus DS. J. J. Buskesschool Jaarkalender w ma di wo do vr za zo. Buskes Bulletin regiegroep ouderbetrokkenheid Augustus 2017 1 1 2 4 5 6 2 7 8 9 11 12 1 14 15 16 17 18 19 20 4 21 22 2 24 25 26 27 1.00 regiegroep ouderbetrokkenheid 5 28 29 0 1 Informatieavond ouders 18.0-20.0 September 2017 5 1 2 6 4 5 6 7 8 9 Werkweek

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie