OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 46. In deze nieuwsbrief:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 46. In deze nieuwsbrief:"

Transcriptie

1 OBS De Vuurvlinder week 46 OBS De Vuurvl November 2017 Het was een gezellige week met Sint Maarten en het Nationale Schoolontbijt. Graag willen wij alle ouders bedanken voor de hulp in de groepen! Een aantal moeders heeft voor alle kinderen een traktatie gemaakt. Bedankt namen de kinderen!! In deze nieuwsbrief: - Bouwkundig versterken en verhuizen - Nationaal schoolontbijt - Sint Maarten - Winterlezen - Reminder schoolfoto s

2 Fotopagina s:

3

4 Bouwkundig versterken en verhuizen In de wijk Opwierde worden veel huizen bouwkundig versterkt of afgebroken voor nieuwbouw. Een aantal kinderen van onze school is al uit hun huis of gaan nog (tijdelijk) uit hun huis. Wij weten niet van alle kinderen wie er in een wisselwoning (gaan) wonen. Wilt u aan de groepsleerkracht van uw kind(eren) doorgeven dat u uit uw huis moet, wanneer en wilt u het (tijdelijke) adres doorgeven. Voor uw kind(eren) is het fijn dat de groepsleerkracht op de hoogte is. Nationaal School ontbijt Het Nationaal schoolontbijt was een succes. Mede dankzij de hulp van de vele ouders. Hiervoor onze hartelijke dank. In alle groepen werd gezellig ontbeten. Het motto Gezond ontbijten is geen Kunst. In de hal was juf Hilly aan het schilderen. Zij schilderde een gezond ontbijt. Zij kreeg veel bewonderende blikken. Het schilderij van het stilleven staat er nog steeds, zodat u deze week het resultaat kunt komen bewonderen. In de Drakengrot was de schilderes Greet Dijkstra te gast. Ze schoof gezellig aan bij de kinderen en na het ontbijt vertelde zij de kinderen over haar schilderijen. Zij had een boek met daarin haar schilderijen meegenomen en een aantal van haar schilderwerken. Prachtige kleuren. De kinderen waren enthousiast hierover. Zij gaan zelf ook nog schilderen in de stijl van Greet Dijkstra. De Mini-studenten hebben samen met de Burgemeester en de Wethouders ontbeten. De foto daarvan is te zien op de voorpagina van de nieuwsbrief. Groep 7 heeft een stukje geschreven, dit is te lezen onder het kopje Mini-Studenten. De kleuters en hun juffen ontbeten in pyama.

5 Sint Maarten Het was een drukte van belang deze ochtend. Zoveel activiteiten. Naast het ontbijt was er natuurlijk het Sint Maarten. Veel groepen gingen op stap. Er werden bezoekjes gebracht aan onze buren in het Zorgcentrum, de kinderopvang van Kids2B, de Zijlen (donderdag), de bewoners van de Suriaflat. Winterlezen groep 4 tot en met 8 Binnenkort komt uw kind thuis met het eerste leesboek dat hij/zij gaat lezen in de periode van de wintertijd (november tot en met de voorjaarsvakantie). Om het lezen te bevorderen zijn we vanaf groep 4 met deze leespromotie bezig. Elke week, op een vaste dag, krijgt uw kind over deze periode een boek mee naar huis. Hierbij zit ook een formulier dat het kind invult en door u 'voor gezien' ondertekend wordt Het is de bedoeling dat uw kind thuis hardop met een ouder leest. Hierdoor gaat uw kind steeds vlotter en mooier lezen. U als ouder heeft een belangrijke rol. Wijs uw kind op fout gelezen woorden of verkeerd gelezen intonatie. U kent uw kind het beste; kies een tijd uit dat het voor uw kind en u gezellig is. We wensen u er veel succes en leesplezier bij. Reminder: Schoolfoto s: Vanaf zaterdag 11 november kunt u bij Foto-Video De Vries Solwerderstraat 51 Appingedam voor de schoolfoto s terecht. Dit geldt voor zowel de individuele foto s, foto s met broertjes/zusjes als de groepsfoto s. De foto s blijven enkele weken in de winkel liggen om ze te bekijken en zo u wilt, kopen. De foto s liggen gesorteerd per groep voor u klaar.

6 Berenhol, Kikkervijver en Konijnenhol Nieuws uit de groepen Deze week ronden we het thema Herfst af. De komende weken worden bijzondere weken met veel gezelligheid in de groepen. Volgende week komt de Sint in het land en starten we met het thema Sinterklaas. Graag willen we alle ouders bedanken die ons hebben geholpen bij het maken van de lampions, het versieren van de klassen en het schoolontbijt. SUPER! Onderwaterwereld, Regenboogklas en Safariland Groep 3 gaat komende week weer toetsen. De rekentoets wordt afgenomen en voor lezen wordt een uitgebreide toets afgenomen. Dit noemen we ook wel de herfstsignalering. We toetsen de letters, woorden (17 is voldoende), dictee en woordenschat. Indien u het rapport nog niet meegeven heeft naar school wilt u dat dan deze week doen. Onderwaterwereld Afgelopen week hebben we Sint Maarten liedjes gezongen bij de Zijlen. Het was weer een hele gezellige ochtend. De ouders die met ons mee zijn geweest wil ik bij deze nogmaals heel erg bedanken. Aanstaande dinsdag gaan we met droog weer naar de Stadstuin. We vertrekken rond half 1 en zijn om twee uur weer terug bij de school. We hebben nog 1 begeleider nodig. Wie gaat er mee?? Graag even uw naam op de lijst schrijven die op de deur hangt. Regenboogklas De Regenboogklas is met de prachtige lampionnen wezen zingen voor de bewoners van de Suriaflat. s Avonds was de klas mooi versierd en konden de ouders de lampionnen komen bekijken. De foto s zijn te zien op de fotopagina aan het begin van deze nieuwsbrief.

7 Natuurklas, Ruimtewezens en Astronauten: Schoolontbijt We hebben afgelopen vrijdag genoten van een lekker en gezond ontbijt. Het was erg gezellig. Schoolzwemmen: De Natuurklas heeft de zwemlessen afgerond en zij gaan nu weer gymmen op de maandag. Denkt u aan de gymkleding? De Ruimtewezens gaan vanaf vrijdag 17 november starten met het schoolzwemmen. Er hangt een lijst aan de deur van de Ruimtewezens waarop u kunt aangeven of u kunt rijden. De leerlingen hoeven geen shampoo mee te nemen; er is geen tijd om uitgebreid te douchen. I-pads: We zijn gestart met het gebruik van I-pads in groep 6. Iedere leerling heeft de beschikking over een I-pad. De leerlingen zijn enorm enthousiast en kunnen er al goed mee werken. We prikken nog een datum dat u in de klas kunt kijken hoe dit in zijn werk gaat. Ministudenten: Afgelopen vrijdag hebben de Mini-studenten gegeten op het gemeentehuis samen met de burgemeester en wethouder. Symbolisch heeft de burgemeester betaald voor het ontbijt. Hij heeft een bedrag geschonken aan het Jeugdcultuurfonds, die kinderen uit gezinnen met minder geld helpt op het gebied van sport, cultuur en kunst. Het nationale schoolontbijt heeft als doel dat men stilstaat bij het belang van gezond ontbijten. De kinderen hebben het zich laten smaken en vonden het erg leuk. Na het ontbijt hebben ze een rondleiding gehad door het gemeentehuis en zijn ze onder andere in de archieven geweest en hebben ze een belangrijk document mogen bekijken. Burgemeester en wethouder, begeleidende ouders, bedankt!

8 Afgelopen week zijn de Ministudenten begonnen met het werken op de Ipad. Natuurlijk moesten vooral de spelletjes uitgeprobeerd worden. Een succes. Komende weken zullen we gaan werken met opdrachten, taken en oefenen. Het bezoek aan de Nicolaikerk afgelopen woensdag was een succes. Eerst werd verteld door Bart jan, de gids, over het ontstaan en het uitbouwen van de kerk in de loop der eeuwen. De kinderen kregen daarna een rondleiding, waarbij vooral het orgel(geheel gerestaureerd) en de gewelven(boven in de kerk) een mooie ervaring waren om te bekijken.

9 Rekenen: Komende week wordt de toets van blok 2 gemaakt. N.a.v. de toets zal herhaling en/of verrijking aangeboden worden. Taal/spelling: Het project Geloof is klaar. De kinderen gaan in groepjes van 3 een muurkrant maken over een onderwerp binnen het thema Geloof. Met spelling gaan we weer werken in Alles Apart. Met spelling worden woorden met de g als /sj/ geoefend, woorden met de c als /s/ of /k/, woorden met de stomme e( spreek je uit als /u/, b.v. betoverd) en de persoonsvorm in de t.t of v.t zetten. De grammatica gaat over werkwoorden, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en lidwoorden. Vandaag gaan we loten voor het Sinterklaasfeest. Elk kind maakt een surprise( hierin zit het sinterklaascadeau niet) en koopt een cadeautje voor een klasgenootje. Het gedicht(minstens 6 regels) mag natuurlijk niet ontbreken. Drakengrot: De afgelopen week was een spannende week voor de groep 8ters want ze kregen allemaal hun voorlopig schooladvies. Hierdoor weten ze waar ze eventueel nog hard aan moeten werken. Gelukkig hadden we de afgelopen weken leuke activiteiten gedaan rondom ons project GELOOF! Het bezoek aan de moskee was al heel bijzonder, maar afgelopen woensdag zijn we naar de Nicolaikerk geweest en dat was ook top! Meneer Bartjan Pennink vertelde van alles en beantwoordde onze vragen en die waren er veel! (zie foto) We mochten zelfs bovenin de kerk kijken en zagen hoe de gewelven gebouwd zijn. De kinderen mochten ook achter het orgel kijken. We zagen oude graven van heel belangrijke mensen van vroeger, die binnen in de kerk lagen. We gaan het project afsluiten met hopelijk nog een bezoek aan de synagoge. Donderdagavond hadden we lichtjesavond. Veel bezoekers kwamen in de klas naar de lampionnen kijken, die in het grote spinnenweb hingen. Zag er mooi uit. Op vrijdag was het Nationale Schoolontbijt. Goed ontbijten is een KUNST! vandaar dat er bij ons in de klas een kunstenares kwam mee eten. Greet Dijkstra vertelde na het eten van alles over hoe zij haar schilderijen maakt en ze had ook een aantal schilderijen meegenomen. Wat vooral opviel is haar felle kleurgebruik en de stijl van schilderen: Ze maakt eerst een foto en zet deze foto op het schildersdoek om tot een schilderij met een LINIAAL. De vakken die ontstaan geeft ze die mooie kleuren. De kinderen hadden haar veel te vragen. Tot slot had ze voor ieder kind een ansicht met daarop een van haar schilderijen. En ook zijn we uitgenodigd om bij haar in de GANGERIE te komen kijken. Gaan we zeker doen! Volgende week gaan we door met Alles Apart ( thema 4) en blok 3 van rekenen. Op vrijdag 17 november heeft onze groep de leiding bij de viering.

10 Datum Groepen Organisatie Konijnenhol Drakengrot Mini-Studenten Stella Ruimtewezens Astronauten Natuurklas Herma Berenhol Konijnenhol Kikkervijver Harma Onderwaterwereld Safariland Regenboog Anita Astronauten Drakengrot Mini-Studenten Jeanine Kerstvakantie Kikkervijver Onderwaterwereld Astronauten Claudia Berenhol Ruimtewezens Natuurklas Gea Konijnenhol Drakengrot Mini-Studenten Stella Natuurklas Onderwaterwereld Regenboog Kim Berenhol Ruimtewezens Astronauten Ilona Kikkervijver Safariland Natuurklas Joke

11 Vakantierooster Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Dag van het Openbaar Onderwijs in Groningen Paasvakantie t/m Meivakantie en hemelvaart t/m Pinkstervakantie en Margedag Margedag Zomervakantie t/m Obs De Vuurvlinder Wethouder Olthoflaan 4a Is de school telefonisch niet bereikbaar, dan wordt u doorgeschakeld naar het centrale telefoonnummer van Kindcentrum OPwierde: Technics4U First Lego League, team obs De Vuurvlinder Aankomst Sinterklaas bij het kindcentrum OPwierde Uitzwaaien Sinterklaas vanuit het kindcentrum OPwierde Kerstdiner Valentijnstulpenactie Nationale Pannenkoekendag Dag Openbaar Onderwijs in Groningen. Kinderen vrij Paasactiviteitenochtend Koningsspelen Kranslegging leerlingen groep 7 en t/m Ramadan en Pinkstervakantie t/m Avond4daagse t/m Suikerfeest Margedag Kinderen vrij uur Ouderbedankavond t/m Kamp groep 7 en Margedag Kinderen vrij Schoolreis groepen 3 en Schoolreis groepen 1 en Wisseldag Laatste schooldag

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50 OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 50 OBS De Vuurvl December 2017 i Wat was het een prachtig Sinterklaasfeest!! Dank aan de Sinterklaascommissie en de OR! De kinderen hebben genoten. Meer foto s in deze

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 40 De Vuurvl Oktober 2017 Wegens de staking van alle leraren in het basisonderwijs zijn op donderdag 5 oktober alle kinderen vrij. In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 45. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 45. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 45 OBS De Vuurvl November 2017 In deze nieuwsbrief: - Lampionnenkijkavond - Nationaal schoolontbijt - Gynzy Ipads - Oudergespekken - Schoolfoto s - Thuis oefenen - Dode

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 48 OBS De Vuurvl November 2017 Schoolfruit Woensdag: tomaat Donderdag: manderijn Vrijdag: peer Het schoolfruit komt op woensdag, donderdag en vrijdag. Wie wil ons helpen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 3 OBS De Vuurvl Januari 2018 In deze nieuwsbrief: - schoolfruit Schoolfruit Algemeen Levering week 3 1. Mandarijn 2. Appel (Gala) 3 Grapefruit Grapefruit Grapefruits zijn

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 41 De Vuurvl Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: De zakken kunnen worden ingeleverd tot donderdag 19 oktober 10.30 uur Centrum voor Jeugd en Gezin Spannend

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 8 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit - Algemeen Schoolfruit: 1. Waspeen 2. Ananas 3. Appel Ananas Wist je dat je een ananas ook zelf kunt kweken? Dit kan van

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief:

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 21 Mei 2018 Wat hebben alle kinderen ontzettend goed gelopen tijdens de sponsorloop! Iedereen bedankt voor de inzet en support!! In deze nieuwsbrief: - Schoolreisjes -

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin Schoolfruit: 1. Kiwi 2. Appel 3. Sinaasappel Algemeen Kiwi Mmm deze

Nadere informatie

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief:

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 5 Januari 2018 In de week van 12 februari worden er oudergesprekken gehouden. We willen met alle ouders even in gesprek. Vanaf aanstaande dinsdag hangen de intekenlijsten

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring -

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - Algemeen Wie komt ons woensdag en donderdag helpen bij het snijden en

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 11. Maart In deze nieuwsbrief: - Inspectie. - Schoolfruit. - Kidsbeurs Delfzijl.

OBS De Vuurvlinder week 11. Maart In deze nieuwsbrief: - Inspectie. - Schoolfruit. - Kidsbeurs Delfzijl. OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 11 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: - Inspectie - Schoolfruit - Kidsbeurs Delfzijl - Scholierenloop Algemeen Inspectie Het toezicht van de Inspectie Onderwijs is veranderd.

Nadere informatie

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest.

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest. OBS De Vuurvlinder Valentijnstaart 2017-2018 week 8 Februari 2018 Opa Henk, onze Techniekman werd op 15 februari verrast met een heerlijke Valentijnstaart. Dit omdat hij een super vrijwilliger is op onze

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 20 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen BELANGRIJK Op de locatie waar voorheen de basisscholen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 37 De Vuurvl September 2017 Fijn om elkaar allemaal weer te zien! We hopen op een leerzaam schooljaar met alle kinderen, ouders en leerkrachten! In bijlage informatie

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 40 Oktober 2016 Zakelijke ouderavond Op maandag 7 november 2016 is onze jaarlijkse ouderavond. Aanvang 19.30 uur. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Nadere informatie

Maart OBS De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief:

Maart OBS De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 12 Maart 2018 In verband met de Onderwijsdag van Stichting Marenland zijn alle leerlingen woensdag vrij! In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 7 Februari 2018 In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso Staking 14 februari Algemeen Naschoolse Activiteiten De naschoolse activiteiten op woensdag14

Nadere informatie

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief:

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 25 Juni 2018 We zijn gestart met ouderportaal! Hierop komt leuke en belangrijke info over de groep van uw kind. In deze nieuwsbrief: - Nieuws uit de groepen - Vieringrooster

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 47 November 2016 Nieuws algemeen Bezoek inspectie Afgelopen maandag heeft de rijksinspectie opnieuw onze school bezocht. Vorig jaar is vastgesteld dat het onderwijs op

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 22 Mei 2018 In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan Algemeen Wet op de privacy Zoals u weet is m.i.v. 25 mei jl.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 16 April 2018 23 april worden de zakken voor Bags2school opgehaald. Heeft u nog zakken, u kunt ze kwijt onder de trap. In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 11 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit Schoolfruit 1. Sinaasappel 2. Komkommer 3. Meloen Wij zijn voor dinsdag, woensdag en donderdag

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 12 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Marenland Magazine - Verlofaanvraag - Vervanging Schoolfruit 1. Meloen 2. Sinaasappel

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 46. November Nieuws algemeen

OBS De Vuurvlinder week 46. November Nieuws algemeen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 46 November 2016 Nieuws algemeen Extra informatie In de bijlages die tezamen met deze nieuwsbrief worden verstuurd vindt u informatie over: EU-Schoolfruit GMR verkiezingen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl September De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 38 De Vuurvl September 2017 Afgelopen vrijdag is juf Hilly officieel met pensioen gegaan. Wij willen haar een hele fijne tijd wensen samen met haar kinderen en kleinkinderen.

Nadere informatie

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden.

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden. Nieuwsbrief 6 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Hoofdluis Het LOT (Luizen Opsporing Team)is helaas gestopt met het controleren op hoofdluis. Wij bedanken hen voor hun betrokkenheid en inzet tijdens de periode

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 44. Oktober Lampionnenkijkavond

OBS De Vuurvlinder week 44. Oktober Lampionnenkijkavond OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 44 Oktober 2016 Lampionnenkijkavond Hierbij nodigen wij u, uw familie en bekenden uit om de lampion van uw kind(eren) te komen bekijken op donderdag 10 november a.s. van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 OBS. De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: - Stakingsinfo - Corsonieuws

OBS. De Vuurvl December 2017 OBS. De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: - Stakingsinfo - Corsonieuws OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 49 OBS De Vuurvl December 2017 De allereerste voorleeskampioen van De Vuurvlinder is geworden: SVEN! (Drakengrot) Wat heb je mooi voorgelezen, van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 51. In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 51. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 51 OBS De Vuurvl December 2017 i Het team van Obs De Vuurvlinder wenst u allen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!! In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Kerst

Nadere informatie

Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld.

Tijdens de Gouden weken hebben de leerkrachten aan alle ouder(s)/verzorger(s) een flyer uitgedeeld. Nieuwsbrief nr. 2 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Ouderavond wensen en verwachtingen 20 september 2016 De school zou graag helder willen zijn over wat ouders mogen verwachten van de school en wat de

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 51 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 21 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt Reminders Betaling schoolreis/kamp (Herinnering) Heeft u het schoolreis geld

Nadere informatie

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 13 OBS De Vuurvl Maart 2017 OBS de Vuurvlinder dankt: Google Voor een bijdrage van 200,00 voor Techniekonderwijs op de Vuurvlinder en de First Lego League. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Februari OBS De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:

Februari OBS De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 6 Februari 2018 Juf Anne Marije is moeder geworden van een tweeling!! Victor en Hugo. Van harte gefeliciteerd met deze twee prachtige jongens! In deze nieuwsbrief: - Staking

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Januari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 3. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS De Vuurvlinder. Januari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 3. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-20 week 3 OBS Januari 20 De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: Komt uw kind met (regen)laarzen op school, dan graag pantoffels of gymschoenen mee voor in de klas Informatie over:

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 7. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 7. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 7 OBS Februari 2017 De Vuurvlinder Dinsdag 14 februari worden de tulpen van de Valentijnsactie geleverd. Jantje Beton collecte Van 13 t/m 25 februari wordt door ouders

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 43. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 43. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 43 Oktober 2016 Film onderbouw In samenwerking met obs De Vuurvlinder is digitaal lesmateriaal ontworpen voor de (PABO) Pedagogische Academie Basisonderwijs. Esther de

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 50. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 50. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 50 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 15 OBS. De Vuurvl April In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen

OBS. De Vuurvlinder week 15 OBS. De Vuurvl April In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 15 OBS De Vuurvl April 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Koningsspelen - Pasen Schoolfruit 1. Paprika 2. Komkommer 3. Appel Wij zoeken op woensdag

Nadere informatie

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 27 De Vuurvl Juli 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds Centrum Veilig Wonen (CVW) is de komende tijd bij u in de wijk aan het werk. CVW

Nadere informatie

Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school:

Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school: Nieuwsbrief nr. 4 Obs De Vuurvlinder. september 2016 Foto s Koningsspelen. Foto s van de Koningsspelen van 2016 kunt u bekijken op de website van de school: www.obsdevuurvlinder.org Wensen-en verwachtingenavond

Nadere informatie

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt.

Informatieve avond in de groep van uw kind. Voor de herfstvakantie wordt er in alle groepen een informatieavond gehouden, de uitnodiging volgt. Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 2 Datum 01-09-2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Er is hard gewerkt en dat is dan ook te zien, de school ziet er steeds gezelliger uit. We beginnen allemaal te wennen. Fijn

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Januari De Vuurvlinder week 2. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Januari De Vuurvlinder week 2. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 2 OBS Januari De Vuurvlinder 2017 Namens het hele team van Obs De Vuurvlinder wil ik u allen een heel gezond, gelukkig, liefdevol en leerzaam 2017 wensen! In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. December OBS De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. December OBS De Vuurvlinder week 49. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 49 OBS De Vuurvlinder December 2016 In geval van ziekte of in noodgevallen willen we u graag bellen. Helaas is het regelmatig voorgekomen dat we de ouder/verzorger van

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Briefing Vanaf 4 januari start het team iedere ochtend om 7.50 uur met een briefing. Tijdens deze briefing worden de actualiteiten van de dag besproken. Om

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 i. De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij.

OBS. De Vuurvl Juni 2017 i. De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij. OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 26 De Vuurvl Juni 2017 i 26 juni Margedag. Alle kinderen zijn vrij. 27 juni begint de school om 9.15 uur In deze nieuwsbrief: Informatie over: - PO in actie - Schooljaar

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl April 2017 OBS. De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad.

OBS. De Vuurvl April 2017 OBS. De Vuurvlinder week 16. In deze nieuwsbrief: We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad. OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 16 OBS De Vuurvl April 2017 We hopen dat u allen een fijn Paasweekend heeft gehad. Het team van obs de Vuurvlinder wenst u na afloop van deze week een fijne meivakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 - Wist U dat... -er hele creatieve moeders in de Kikkervijver zijn? De leukste traktaties geknutseld worden ter ere van de jarige. Ook van gezonde hapjes

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. November OBS De Vuurvlinder week 48. Nieuws algemeen. Bijlages

OBS De Vuurvlinder. November OBS De Vuurvlinder week 48. Nieuws algemeen. Bijlages OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 48 OBS De Vuurvlinder November 2016 Donderdag 1 december komen Sinterklaas en zijn pieten bij ons op school! Verderop in de nieuwsbrief meer informatie over deze dag.

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief:

OBS De Vuurvlinder. Februari 2017 OBS. De Vuurvlinder week 6. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 6 OBS Februari 2017 De Vuurvlinder Wilt u er om denken dat u uw auto en uw fiets alleen in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en rekken zet? In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016

Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week Dit is de laatste week dat de kinderen fruit via school krijgen. Na de meivakantie hebben we onze fruit- en groentedagen op woensdag en donderdag.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders SAM Jaarplanner Schooljaar 2017 2018 Ouders Versie: 4 september 2017 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 41. Oktober Ouderbijdrage Aan de ouder(s)/verzorger(s),

OBS De Vuurvlinder week 41. Oktober Ouderbijdrage Aan de ouder(s)/verzorger(s), OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 41 Oktober 2016 Ouderbijdrage Aan de ouder(s)/verzorger(s), De bijdrage voor dit schooljaar is 20.00 per leerling. Wij ontvangen uw bijdrage graag voor 18 november i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013

Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013 Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013 Week 46: donderdag 14 nov. Onderwijsdag. Alle kinderen vrij! vrijdag 15 nov. gr 1 t/m 4 vrij zaterdag 16 nov. aankomst Sinterklaas Week 47: woensdag 20 nov.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie